hits

jeg trenger

NOE HELT NYTT

NOE FRESHT

Jeg så en film i helgen og ble altså helt ifra meg av skjønnheten til den ene hovedkarakteren. Felicity Jones i The Theory of Everything. Hjelp, noe så vakkert. Skjønnhet ligger i øynene til oss mennesker, det hjelper ikke med plastisk kirurgi. Eller, jeg har ikke noe imot de som gjør det, men de gangene jeg har sett en pen dame og tenkt at "slik vil jeg se ut", har jeg heller gått hjem og pleiet huden min slik at den skal bli like glødende som hennes. Kanskje nappe brynene en litt annen form. Jeg mener, se på henne. Jeg blir vanvittig inspirert av å se riktige filmer, og denne var jo naturligvis intet unntak, nå er jeg altså helt gærn etter å klippe håret mitt. Jeg våkner om morgenen, ser meg selv i speilet og føler at jeg trenger noe nytt. Noe helt nytt. Jeg har aldri hatt kort hår i hele mitt liv, skulle det være så farlig, da? Jeg vet Harlem kommer til å hoppe i taket om jeg ringer han og sier at jeg skal ha sånn her frisyre, og jeg tror kanskje det ville vært fint. Halvkort. Litt mer voksen, en ny start. Jeg er jo naturligvis redd for at det ikke skal kle meg, så det er derfor spør jeg dere. I hele mitt liv har jeg hatt langt hår, hva om det faktisk ikke kler meg? Kva trur dykk?

Det klør i fingrene mine!

61 kommentarer

Tonje

Livet er for kort!! Gjør det! Du kommer til å se strålende ut!!

Kristine Ullebø

Tonje: OMG! Iiiik!!! Jeg er altfor gira nå :P

Tror duuuu?!?!

Eva

Du har hadde passt det nåke sjukt😍 dessuten vokser håre ditt fort. Og du vil sjå fin ut uansett!!! Nå blei eg sjøl gira

ikke gjør det. mange jenter som er sjalu på LANGE VAKRE hår. folk bruker extension for å få langt hår. så ikke!

Charlotte

Jeg syntes du skal prøve. Har i alle år hatt kjempelangt hår slik som deg, men klippet meg til litt under skuldrene for en stund siden og har ikke angret noe. Jeg føler at det ser mer voksent ut. Du blir fin uansett :)

Hår. Vokser. Ut. Igjen.

Har aldri skjønt hvorfor folk er så redde for å prøve ut en ny hårfrisyre. Det ser ut som om denne kommer til å kle deg veldig godt, men hvis ikke, hva er det verste som kommer til å skje? INGENTING. DET. VOKSER. UT. IGJEN. Livet er for kort til å kjøre det samme hele tiden, jeg tror du vet bedre enn de fleste. Eller tar jeg feil?

Ha en fin dag <3 :*

Ida

DO IT <3

Jeg klipte meg til godt over skuldrene ifjord sommer, og har nok aldri følt meg så fin. Har alltid hatt langt hår, og angret ikke på at jeg klippet meg kort. Som alle andre sier her.. DET VOKSER UT IGJEN ;)

Kjør på Kristine!!!

Livet er for kort til å ikke gjøre sånne ting når man har lyst<3 har tenkt på det samme (å klippe meg kort) og hvis du gjør det skal jeg kjøre på jeg også. Vokser ut igjen om vi hater det😂

Gjør det!! du kommer til å kle det <3 og det vokser jo ut igjen om du ikke skulle bli helt fornøyd

Linn

Nei!! Tror absolutt du kler lengre hår best! 🧡

anja

GJØR DET! tror du vil se kjempebra ut med kort hår, og hvis ikke? det vokser ut igjen. null stress. du har sånt tjukt og fint hår som vil se bra ut uansett hvilken frisyre du velger. go for it!!!

Det er deiliiiiig med kort hår!! Føler meg mer fresh og voksen

JA! Ser for meg at du kler det!

Kine Emelie

JA! Tror nok du kler så å si alt, og det hadde vært sååå gøy å se deg med kortere hår! Sååå fin frisyre også <3

Nora

Du kommergarantert til å bli fin siden du har så tykt hår med masse fall i <3 Da er kort hår dødsfint

Clara

Med så tykt og bølgete hår som du har så blir det helt sikkert veldig fint! Synes absolutt du skal prøve, fint blir det uansett! Så finner du fort ut om hva du liker best :-)

Det hadde vært nydelig, men tror du vil angre. Been there, done that :)

Anni

Jeg er sikker på at du vil kle kort hår kjempegodt, det vil ramme inn ansiktet på en helt ny måte! Anbefaler deg eventuelt å donere håret til https://www.apollohair.no/, så kommer ditt hår til glede hos noen andre! Jeg har selv klippet og donert hår der to ganger, før det hadde jeg hår ned til rumpen og ble alltid omtalt som "hun med håret". I ettertid har jeg blitt omtalt som "hun som smiler", som jeg ble veldig glad for å høre!

Masse lykke til uansett, du er bra!

Veronika Nord

Du hadde sett utrolig nydelig ut uansett, men tror du hadde angra dersom du hadde fjernet det lange håret ditt <3

Celia

Gjør det! Har faktisk tenkt på det, du hadde sett så bomb ut med litt kortere hår. I verste fall vokser det ut igjen. Det dummeste du kan gjøre her i livet er å angre på ting man ikke gjorde. Jeg selv hadde hår ned til rompa og en dag fikk jeg bare nok. Jeg hadde liksom ingen frisyre, det hadde bare grodd i årevis og hang bare ned. Så klipte jeg meg ganske kort, litt sånn Lucy Hale lengde og det er søren meg det smarteste jeg har gjort. Får så mange komplimenter av folk som sier jeg ser mye mer voksen ut. Antrekkene dine ser også mye mer sammensatte og stylish ut hvis du har en ordentlig fin sveis. Du kommer til å både føle deg og se mye bedre ut. I og med at du har såppas mye og så tjukt hår kommer du til å føle deg 10 kilo lettere. Jeg gikk ut av salongen den dagen, viftet på håret og kjente en skikkelig befriende deilig følelse! Hadde jeg vært deg hadde jeg bare ringt til frisøren og booket time nå. Hvorfor ikke? Hvis du overtenker dette ender du kanskje opp med å ikke gjøre det. Du er ung og fri og kan gjøre akkurat det du vil❤❤👏🏻👏🏻

P.S Livet er altfor kort til å ha kun ha en frisyre. Prøv deg frem, feil litt og så kanskje finner du din signaturlook ;)

LIse

Nei, ikke gjør det. Når en har så tykt og fint hår som du har er det vanskeligere å holde styr på hvis det blir kortere.Nå kan du lage alle mulige slags fletter, topper hestehaler . Det er så mye du kan variere med med langt hår Husk at de fleste betaler 1000vis for å ha langt hår i dag. Jeg hadde like langt hår som deg - klippet det. Tro meg, jeg angret -Og ja det vokser ut igjen men det kan ta oppimot 1 år eller 2 avhengig av hvor kort du klipper deg. Ikke klipp av deg mye av det som er DEG

Sigrid

DO IT!! Det tror jeg seriøst du hadde kledd sååå bra! Du har jo helt nydelig hår nå også, men tror virkelig du hadde kledd den lengden/looken! Som du selv sier tror jeg at du hadde sett skikkelig moden og classy ut <3

gjør det, ikke vær kjedelig:)

Digger når jenter tørr å klippe seg kort når de alltid har hatt langt hår. Er så power! Må være utrolig kjedelig å aldri ha turt å forandre frisyre?! Av og til må man hoppe i det! Og alt kler den smukke!!

Jaaa! Tror du hadde sett mer voksen og elegant ut, så kjør på!! Og om du ikke liker det, vokser jo alltids hår ut igjen

Gjør det!!!!!!!

Klipte nettopp eget hår, angrer ikke et sekund!!! Så mye finere, så mye mer voksent og modent!!! Kjør på!!! Du er tøff

hedda

Gjør det!!!!!!

Er helt sikker på du kommer til å kle det som alt annet vakre Kristine <3

Livet er for kort til å gå rundt å lure på ting, i verste fall vokser det jo ut igjen

M

Do it! Det er bare hår, det vokser ut igjen. Du kommer til å se mye mer sofistikert ut :)

Nanna

Du kommer til å føle deg så fresh med kort hår! Jeg gikk fra å ha hår til rumpa, til kragebenet. Aldri følt meg så pen, vakker, stilig og fresh før. Du hadde absolutt kledd det. Ikke frekt(!!!! Lover, dette er bare min preferanse og mening), men du hadde også blitt så mye freshere i ansiktet om du hadde nappet vekk litt av det du har innerst. Vet det kanskje er inn i modell yrket, men føler de drar ansiktet ditt nedover (mot bakken altså) pga formen. Du kunne lignet henne om du ville hahah

Kristine! Skulle ikke du være med på 5 items challenge?? Bare fra dine instagram stories fra idag og iigår har du hatt på deg fler enn 5 plagg!

Hei!

Du har noen sånne øredobber i gull som har to ringer og en stav og så henger de ned, og jeg synes de er så fine, så jeg lurer på om du kan si hvilket merke de er av :)

Kristine Ullebø

Anonym: Hei! De er fra Maanesten <3

Bare gjør det!! Jeg har som deg tjukt hår, med bølger og synes det er megadigg å ha «lettere hår»

Nå pleier ikke jeg å style håret så mye, men det tar jo også mye kortere tid å style og tørke det. Det er også digg nå i årstiden med mye høyhalsede gensre, skjerf og store jakker, er ikke like mye i veien!

Dessuten vokser det ut fortere enn du tror.

Klippet mitt da jeg var 16 (samme frisyre som Noora i Skam) og det er nå 7 år siden! Har aldri angret og varierer nå frisyrene mine mellom halvlange lengder.

Ane

Jeg sier ja! Den smukke kler alt <3 Jeg klipte håret mitt skulderlangt for cirka 3 år siden og har beholdt lengden siden. Angrer ikke et sekund!

Ane

Og med en sånn lugg som Felicity har på det første bilde! Det hadde sett helt smashing ut på deg!

Anonym

Gjør det! Har så lyst til å se deg med skulderkort hår, pleier aldri å kommentere på bloggen din og jeg har vært en fast leser i flere år:)

Har selv hatt rumpelangt hår og får så mange komplimenter på håret mitt nå som jeg klippet det skulderkort for et år siden!

Føler meg så mye freshere og nå kan jeg ikke se for meg selv meg med langt hår igjen. Var livredd for å klippe det, men Adriana lima 2002 inspirerte meg:)) Du hadde kledd det kjempegodt, og blitt enda freshere, og kanskje du får flere modellgigs, føler at kortere hår er mer "fashion":)

Jaa, gjør det

Anonym

Gjør det!!

jenny

Be dem om å klippe litt mindre enn du hadde tenkt, for det blir alltid kortere enn det man forventer selv! Bedre å klippe en cm for mye i ettertid enn å måtte gå å vente på å få den perfekte lengden. Jeg tror du ville kledd det kjempegodt, spesielt med litt sånn halvlang lugg, og kanskje håret til litt under kragebeinet!

Lene

Ja gjør det! <3 Du har et nydelig ansikt som bare hadde sett enda bedre ut med «kort» hår. Ansiktet ditt forsvinner litt med det store tykke håret ditt nå. Dessuten vokser det ut igjen!

Anonym

Jeg klippet håret mitt kort for ca 2-3 år siden og det er det beste valget jeg har tatt utseendemessig! det er så fint! og man føler seg som et nytt menneske!

Sanna

Følg magefølelsen. Alt kler den smukke :-)

gogogo!

dette er absolutt noe du burde prøve! tror det ville passet deg utrolig bra! <3

Jeg hadde selv hår langt ned på ryggen, men gradvis har jeg endt opp med hårlengde til litt under skuldrene, og slik skal det forbli! Har mange venninner som har hatt gått gjennom samme revolusjon, og kortere hår alltid vist seg å være mest kledelig!

Uansett så kommer du til å rocke det, og da kan det ikke bli annet enn vakkert, right?

Hva med oss med ett øye? Eller ingen? Er vi stygge?

Ingvild

Kjør på!! Jeg klipte meg kort forrige uke, og jeg er SÅ fornøyd! Har heller aldri hatt kort hår før, så det var big deal for meg også, men så absolutt verdt det!!

Nyt livet, do it! Du er så vakker på innsiden at du kler det meste! Blir det krise så finnes det alle mulige måter å få lenger hår på. Også vokser det tilbake :) Jeg har flere venner som har hatt hår ned til rumpa, og ansiktene kom nyyydelig frem når de klipte det skulderlangt. Alle valgte å ha håret sånn videre <3

Marte

Hvis du liker Felicity Jones MÅ du se filmen Like Crazy. Det er verdens mest EKTE kjærlighetsfilm. Hele filmen er improvisert og helt uten manus. Det er så ekte. Vet at du kommer til å elske den.

YAaass! Tror det hadde blitt dritkult :D

Julie

ÅÅ JAA! Tror det hadde blitt så stilig!! Du har definitivt ansikt til det, og når du i tillegg er i hendene på en dyktig frisør så er det bare å lene seg tilbake og nyte forandringen. Du har i hvert fall selvtilliten til å rocke enhver sveis spør du meg

Marie

Alle sier at håret vokser ut igjen, men jeg tror de glemmer hvor sykt lang tid det tar. Det kan ta flere år å få like langt hår som du har nå hvis du klipper det så kort. Jeg synes du er nydelig som du er. Hadde jeg vært deg hadde jeg ventet til jeg ble eldre.

Maria

Gjør det!! Tror du hadde kledd det superbra<3 Jeg hadde og hatt langt hår hele livet- frem til høsten for 2 år siden, da klippet jeg det gradvis mer og mer kort. 2 år senere og jeg har det ennå halv kort fordi jeg elsker det, jeg har ikke angret ett sekund faktisk. Vil aldri tilbake til så langt som jeg hadde!! Fikk bare nok av det, og føler meg mye mer voksen og pen med sånn hår som nå <33 Go for IT!! (vokser jo uansett ut igjen;)

Rakel

DO IT!! Og et tips; hvis du klipper av minst 20 cm kan du donere håret ditt til noen som trenger det:) Pga alopecia, kreft osv. Bare google "donere hår"! Skal gjøre det straks selv.

x

Sara

Herregud, du ville kledd skinna hue til og med! Alt vil nok være gudommelig vakkert på deg. Klipp deg kort, rist på hodet om morgenen og kjenn luft på ryggen (og kanskje i nakken, om du føler deg ekstra modig og går enda kortere?)

Michelle Dang

Tror du hadde kledd det. Jeg har hatt kort hår i flere år, til skulderne da. Og det er så digg! Man bruker kortere tid å vaske, pelie og føne det. Prøv det!

Anonym

Gjør det!! Jeg gjorde det selv for noen mnd siden og alt er lettere. Dusje, sette det opp og ikke minst når du sover så ligger det ikke som et langt skjerf rundt hodet og halsen. Jeg angrer ikke, og som alle sier vokser det ut igjen, og det er gøy å tørre å gjøre noe annerledes!

Hanna

JAAA, gjør det!

du vil se fab ut

Guro

Hva så om du ikke kler det? Ei det! Gjør det! :D Klipper du håret ditt klipper jeg mitt, og mitt bruker evigheter på Gro ut igjen <3

Aldri gjør det, du kommer til å angre. Både jeg og søstra mi hadde langt fint hår før vi begynte å eksperimentere, og nå føles det som det aldri vokser lengre. Nyt å ha langt hår og være ung, det blir fort nok kort og grått etter hvert. Hvorfor skal man se så «voksen» ut!?

Marlene

Jeg tror du er i den alderen nå hvor du ikke kommer til å angre i ettertid, i hvert fall ikke i den grad du muligens hadde gjort om du hadde vært yngre :-) Jeg hadde litt lengre hår enn deg (før du klipte deg den gangen) og har hatt det i alle mine år. For fem (?) år siden klipte jeg av alt helt til skuldrene. Tja, noen dager angrer jeg litt nå (men ikke i den form som 14årige meg hadde gjort! det liksom bare... ér?), men det tok fem år, og jeg klipte meg opp til skuldrene igjen for hver gang frem til nå. Så nå tenker jeg å kanskje spare det litt ut igjen, men jeg går nok aldri tilbake til den lengden jeg hadde.

Lykke til! :-)

Du er jo litt samme type som Felicity Jones! Gjør det! Hvis du angrer så vokser det ut igjen, og alt kler jo et smykke!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no