hits

trollstemning

Det ligger en slags trollstemning over hele Oslo for tiden. Det er kaldt ute men varmt inni meg, om morgenen når jeg våkner må jeg alltid løpe bort til stolen hvor klærne mine ligger for å hente de tykke ullsokkene mine. Heldigvis har jeg tregulv, heldigvis bor jeg i fjerde etasje. "For et kupp denne leiligheten var" sier jeg høyt til meg selv mens jeg trer på meg ullsokkene og småløper inn til kjøkkenet for å lage meg den beste kaffen i hele verden. Morgenkaffe, så klart.

Jeg drømmer mye for tiden.

Ikke i REM-søvn, altså. Men på ekte, jeg drømmer mye på ekte.

Neste år skal jeg til New York, jeg bestemte meg for det i dag. Hodet mitt og hjertet mitt vil, jeg må kjenner jeg.

Busstoppet mitt. Synes det er et skikkelig pent busstopp og jeg elsker å stå her på morgenene når folk sitter med morgenkaffen sin på Java på andre siden av veien.

Ruter-billetten min har utgått og jeg skal prøve å se hvor lenge jeg klarer meg uten. Så, jeg går til og fra jobb, til og fra møter. Byen er ikke så stor, og det er dessuten en fin måte å nyte høsten på. I dag gikk jeg gjennom Slottsparken på vei til modellbyrået og hadde tjue minutter til overs før møtet, så jeg satte meg ned på en av benkene og leste i boken min. Noe så komplett. Å sitte i en park 16. oktober i solskinn. Noen ganger får jeg en sånn komplett-følelse av at alt er som det skal.

Det var en skikkelig fin helg med familien min. Skikkelig!

18 kommentarer

Julie

Jaaa! Dra til New York! Dét gleder jeg meg til å følge med på😍😍 *drømmen*!

Kristine Ullebø

Julie: Iiiiik! <3

Elena

Hei!

Jeg elsker bloggen din og innholdet, du er så utrolig ekte! Håper du derfor ikke tar dette som noe negativt, jeg er bare veldig nysgjerrig :) I og med at du skal kutte ned på animalske produkter, kjøtt, melk, jeg antar at du ikke går med pels - derfor er jeg bare nysgjerrig på hvorfor du er så glad i skinn, bruker mye skinn og snakker så positivt om dette? Skinn er basically barbert pels, det er en like grusom industri som både pels og kjøttindustrien. Jeg forstår at skinn ser fint ut, og er bra i kvaliteten, men jeg lurer på om det er verdt det siden det også er så utrolig lite etisk å bruke dette. Du er absolutt ikke verstingen, det er veldig populært å gå med skinn, og det blir alltid snakket så bra om, selv at de som er motstandere av pels. Jeg bare forstår meg ikke på hvorfor og kunne gjerne trengt et godt svar:)

Til sist vil jeg bare si at jeg digger deg og du er helt fantastisk fin :)

Kristine Ullebø

Elena: Hei Elena! Hyggelig med konstruktiv tilbakemelding, jeg forstår at du lurer da det kan se dobbeltmoralsk ut. Jeg har alltid vært glad i skinn, men jeg kjøper så og si kun brukt nå som jeg går mot et plantebasert kosthold. (Jeg lever ikke en plantebasert livsstil enda) For mange vil det jo fortsatt virke "feil" å bære noe som kommer fra dyr, og det kan godt hende jeg kommer dit jeg også, på samme måte som jeg kom dit at jeg plutselig bare synes det var helt feil å spise kjøtt. Så lenge det er kjøpt brukt føles det ikke uetisk for meg, men kanskje meningene mine endrer seg etter hvert, det vet jeg ikke nå... :) Forventer absolutt ikke at du skal være enig med meg, men det er i alle fall et ærlig svar fra min side <3

Håper du fikk svar på det du lurte på <3 Og tusen takk for fine ord, Elena! Varm klem

Barbora

Love these photos, so artistic!

When you said R.E.M. it reminded me of that song by Ariana Grande called R.E.M. it is soo interesting! I didn't like it at first but now I think it is a msterpiece, I recommend it

Kristine Ullebø

Barbora: Thank you so much Barbara!! X

Hvilken bok?😀

Johanna

SYKT fine boots du har! Hvor er de fra?

Kristine Ullebø

Johanna: Via Vai, kjøpte de brukt på Finn :D Du burde sjekke ut, syyykt pene boots! Og behagelige å gå i! X

Filippa

Den genseren som du har på deg nesten hele tiden, brun-ish med grønn-ish striper, er såå fin! Hvor er den fra?

Kristine Ullebø

Filippa: Det er en Valentino-genser jeg kjøpte brukt på Velouria Vintage her i Oslo <3

Nora

Så fin kåpe! Hvor er den fra?

Og du skriver så fint,Kristine. Rett fra sjela. Ærlig og ekte. Og gled deg til NY, for det er virkelig en fantastisk by

Kristine Ullebø

Nora: Det er Burburry, kjøpte på Vestkantorvet brukt.. <3

Tusen, tusen takk Nora!

Kan du være så snill å skrive bok du også? 😍

Johanna,comment-117927001

Kristine Ullebø: aah takk for svar<3 will do!

Elena,comment-117927014

Kristine Ullebø: takk for svar <3 jeg likte det svaret, når man kjøper brukt støtter man ingen produksjon. Så det er ihvertfall mer etisk enn alternativet :)

Vilde

Hvor er den sorte jeansen fra? De er helt perfekt og jeg finner ingen som er akkurat lik...

Kristine Ullebø

Vilde: Ah, denne er faktisk en Levis Remade som jeg kjøpte i fjor vår på Høyer! Du får tak i remade Levis på YME også, vet jeg. NULL stretch i den, men den er veldig fin da <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no