hits

en sang

Rent hjerte, rent hjerte. Ikke la noen ødelegge det, ikke bli slem bare fordi noen var slem mot deg. Jeg tar på meg den nye jakken min i mørk blå og går til jobb. Skrur på spillelisten jeg har lagt hele sjela mi i og legger mobilen ned i lomma, jeg går fra St. Hanshaugen til Nydalen og det tar meg nøyaktig 35 minutter. Balenciaga-bootsene mine mot de våte bladene på bakken, jeg går fast og bestemt, det ser sikkert ut som at jeg har dårlig tid. Jeg har eksepsjonelt god tid i dag faktisk, men jeg går alltid sånn. Målrettet, bestemt. Jeg glir litt på bladene som ligger tett i tett på bakken, holder til og med å snuble på et tidspunkt, men noe så forfriskende. Jeg ville aldri gått til jobb for et år siden. Og jeg ville aldri trodd jeg skulle åpne hjertet mitt igjen, men hva er vel vitsen med å ha det lukket. Du er knust i sønder og spør meg om råd, du må fylle det med nye greier svarer jeg. Du må gjøre ting du aldri har gjort før, du må kanskje til og med ta på deg et helt nytt antrekk bare for å føle deg ny. For du er ikke den gamle deg lenger, du er ikke det. Jeg hører på den franske, litt funky sangen bestevenninna mi viste meg tidlig i sommer og nå tenker jeg at jeg skal begynne å gå til jobb.

JE VEUX - ZAZ

Denne sangen vil gjøre deg glad!!!! Det var Sela som viste meg, vi drakk GT til denne i juni, på den tiden det var lyst hele natten <3

13 kommentarer

Har du tenkt å legge ut noe om 5itemschallenge? Har så lyst til å se antrekkene dine!!

Toril

Så gøy at du hører på Zaz! :-D Det gjør jeg også. Ikke så mange nordmenn som har fått øynene opp for henne tror jeg, men jeg har reist en del i Frankrike, har flere franske venner og hører ofte på fransk radio, så på den måten oppdaget jeg henne.

Har du hørt denne? https://www.youtube.com/watch?v=KDcgOpUp2nc

Litt annen stil enn Je Veux da, men kjempefin synes jeg.

Toril

Du må forandre på håret ditt! Vær vågal og ung:)

Hvor er de øredobbene fra, som du bruker på instastoryen din? Veldig fine!

Kristine Ullebø

Anonym: Maanesten <3

Kasia

Har hatt lyst på en slik jakke med belte så lenge nå! Du kler den veldig<3 hvor er den fra?

Kristine Ullebø

Kasia: Primeboots! Elsker den <3

Anonym

Har du hørt sangen «je viens de la terre» ? :) veldig fin sang!

Kristine Ullebø

Anonym: Skal høre!! :D

Vilde

shit, Kristine. har fulgt bloggen din lenge. og dette er tydligvis innlegget jeg velger å legge igjen første kommentar. haha jeg bare relaterer så til ting du skriver... og måten du skriver. og det er faktisk veldig kult! takk!

Kristine Ullebø

Vilde: TUSEN TAKK VILDE <3 love u!!!

Hva betyr GT??

Kristine Ullebø

Anonym: Gin Tonic! Haha

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no