hits

krisssy tipser: det eneste produktet jeg bruker i håret

Jeg har aldri brukt produkter i håret, før jeg var på en shoot i juni og fikk en helt fantastisk saltvannsspray i håret av Pia Ruud, en av mine favoritt-damer på hår og makeup her i byen. She is the best. Hun sprayet altså håret mitt med O-Way sin saltvannsspray, og jeg tror forrige gang jeg hadde en slik spray stående her hjemme var i syvende klasse, da jeg og bestevenninna mi hadde som hobby å lage forskjellige frisyrer i håret og vi hadde kjøpt hver vår på saltvannsspray på H&M. Åh, jeg savner den tiden, du vet når man bare hang sammen på jenterommet og eksperimenterte med hår og sminke i speilet mens man hørte på The Fray. På den tiden hadde jeg faktisk en venninne som jeg aldri ble sliten av å være med, det slo meg sånn akkurat nå, jeg slappet alltid skikkelig av da vi hang sammen. Det kan være at jeg bare var 14 år og var annerledes på den tiden, men jeg har jo vært sinnsykt introvert helt fra jeg var liten av, så det er egentlig litt rart. Kanskje det var noe annerledes med meg i starten av tenårene, eller kanskje det bare var henne som gjorde meg så rolig... :)

Jeg vet ikke.

Uansett, saltvannsprayen jeg fikk i håret mitt en pen solskinnsdag i juni forandret livet mitt litt, om jeg får lov å si det. Jeg har jo naturlig bølger / fall i håret mitt, og det er blitt tykkere enn noen gang (skjønner ikke hvordan det er mulig engang), det eneste denne sprayen gjør er å fremheve alt dette. Bølgene blir enda større, og jeg får enda litt mer volum. Vanligvis hater jeg følelsen av å ha spray i håret, men denne er så naturlig. Ikke noe kliss. Jeg bare sprayer lett over hele håret, spesielt "under", og så rufser jeg det til. Man får en skikkelig sexy beach look uten at det skriker saltvannsspray. 

Jeg vet at dere også setter pris på omtaler av produkter som ikke er annonse, jeg har kjøpt denne flasken selv, og apropos det, så koster den 395 kroner. Synes egentlig det er på grensen til dyrt, kanskje fordi jeg ikke er vant til på kjøpe produkter til håret mitt. Har liksom aldri trengt det. Men altså, jeg bruker jo en del av sprayen, og har i tillegg ganske mye hår å fordele det i, så ja, jeg er på min flaske nr. 2 siden juni. Når et produkt er så bra så er det verdt det.

Jeg synes flasken er pen også. Elsker fargene, så jeg lar den stå ved vasken på badet og pryde seg. 

Herregud, jeg glemte det viktigste. Den dufter så deilig og friskt at jeg får komplimenter hele tiden.

You're welcome! Dette er et dødsbra tips, vil jeg tørre å påstå. Vil faktisk våge å si at den vil forandre livet ditt, litt i alle fall :)

17 kommentarer

Guro

Hvor har du kjøpt den?

Kristine Ullebø

Guro: Kjøpte den på en frisørsalong som heter Studio Alf ved Grensen, tror den er å finne på en del frisørsalonger :D Fant alle forhandlerne ved å søke på Google!

Lise

395,- kr. for saltvann på sprayboks - galskap .

Elisabeth

Ååå, så fint håret ditt er!

Og genseren, hvor er den fra? Elsker fargene!

Kristine Ullebø

Elisabeth: Det er Valentino, jeg kjøpte den brukt på Velouria <3 Eeeeeelsker den!!!

Camilla

ah, okei. så du vasker bare håret ditt med vann? jeg lurer på om jeg skal begynne med det jeg også. det tar jo litt tid å venne det av shampoo-vanene, men kanskje det likevel er verdt det?

Kristine Ullebø

Camilla: Nei, jeg bruker sjampo og balsam når jeg dusjer så klart :) Dette er det eneste produktet jeg bruker for styling, når håret er tørt :D

Hei! Jeg lurte på en ting. Leiligheten din, hva slags type stil er det? Hva kaller man den type stil, arkitektur, møbler interiør osv? Elsker den stilen, men finner aldri noen leiligheter på finn med samme smak. Har du noen tips til nettsteder, blogger eller instabrukere hvor du får inspirasjon? Er så JÆVLA lei av instakontoer med speilblanke overflater, helhvite vegger og gulv, kahler vase, cheesy ordtak og rosa pynteputer. Jeg elsker det rustikke og gamle, gjerne trebenker på kjøkkenet. Ting kan godt være litt slitt, ikke sånn shabby chic ny men ødelagt type slitt, men gamle ting man finner på loftet til folk eller i vintage butikker og loppemarked. Elsker vintage møbler, men vet ikke helt hvor jeg skal gå. Hjelp pls

Kristine Ullebø

Anonym: Hei fine! Ah, jeg vet virkelig ikke hvilken stil jeg har. Det er jo ikke shabby chic, heller ikke helt fransk, men kanskje litt mer sistenevnte? Alt er veldig tilfeldig, og det er det jeg tror gjør leiligheten min litt annerledes. Selv er det mye her jeg aldri ville tenkt å ha gjort før, men så prøvde jeg, og vips, det så plutselig litt kult ut. Leiligheten er ganske gammel, men likevel pusset opp, og det er jo et sinnsykt enkelt utgangspunkt. Tregulvet er alt <3

ALT i leiligheten min er kjøpt brukt, cirka. Nesten alt :)

Kan du poste hudpleierutinen din som du fortalte om for en stund siden? Har gledet meg så mye til å se! og få vite litt mer om hvordan du får så fin hud, for har selv slitt med liknende hud som deg før du gikk på isotretinoin.

Kristine Ullebø

Anonym: JA :D Skal poste!! X

håret ditt er så nydelig!! og herlighet så vakker du er!

Kristine Ullebø

Anonym: Tusen tusen takk <3

Hvilken shampoo og balsam bruker du?

Kristine Ullebø

Anonym: Shampo og balsam fra Kiehl's! <3 De er de beeeeste!!

Øyvind Blindheim

Hei

Hvem tar bildene dine. Liker de godt og de gjør seg godt på bloggen din!

Ha en super dag!

Kristine Ullebø

Øyvind Blindheim: Hei Øyvind! Disse bildene har jeg tatt selv, jeg tar mye på egenhånd :) Ha en fin søndag! X

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no