hits

videoblogg: jeg og halvor finner tyske bunkere

Her er en video som Halvor har laget, fra dagen vi utforsket tyske bunkere i Østmarka. Det var så sjukt gøy, sånne her ting digger jeg å gjøre. Komme seg ut av byen og ta til fots i skogen, slik vi gjorde da vi var småååå <3 Håper dere liker den, jeg ler jo som vanlig store deler av videoen. Er i godt humør om dagen som dere forstår, og Halvor er så morsom at jeg ler av alt han sier. Jeg ser forresten som vanlig helt dust ut når jeg ler, det har jeg vært klar over siden første episode av Bloggerne for to år siden. Ja ja. Tenker det kunne vært verre enn sprø ansiktsmimikk. Vel, ja, uansett. Jeg håper den faller i SMAK! Jeg og Halvor har samme agent i Egmont forresten, begge to er under Egmont.

♥ Egmont ♥

Elsker det stedet. I dag jobber jeg faktisk fra Sentralen, men det var fordi jeg hadde et møte i byen. Et hot tips dersom du trenger et sted å jobbe eller studere, jeg ble plutselig skikkelig lei av å sitte ute på kafé for å jobbe, men jeg fant ut at det var fordi jeg gikk på feil kaféer. De stappfulle med ubehagelige stoler trestoler og dører som står åpne hele tiden. Her er det høyt under taket, masse lys, STORE vinduer og lave bord med SÅNNE STOLER MAN HADDE PÅ SKOLEN! Du vet sånne i plast på en måte, med pute på setet. Jeg hater plast, men disse er deilige å sitte på. (Nå fikk jeg faktisk dårlig samvittighet på ekte av at jeg snakket pent om plast) Jeg skal begynne å jobbe her når jeg ikke er på Egmont :-)

7 kommentarer

Du har verdens søteste latter, herregud så glad jeg blir når jeg hører den! <3

Kristine Ullebø

Anonym: Åh herregud så deilig å høre :')

morsomt når han drev og pranket deg med masse sykt random og du så entusiastisk og går rett på :P herlig

Kristine Ullebø

Anonym: HAHA! Ja, det er sååå typisk meg. Altfor entusiastisk :'D

Morsomt video!!! Meeeen veldig forvirrende at han har klippet inn et klipp fra Larvik når dere kjører rundt i Oslo 😅 Skjønner at det var ment som humor altså, men måtte spole tilbake og dobbelsjekke det, haha.

Amalie

Hei! Hvor er buksa i videoen fra?:)

Kristine Ullebø

Amalie: Hei! Den er fra Zara <3 <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no