hits

det råeste plagget jeg eier og en film dere må se

Annonse

CALVIN KLEIN-DRAKT HER

JAKKE HER

Ok, dette er herved et av de kuleste plaggene jeg har i garderoben min. Føler meg som Sam i Totally Spies, bare med svart drakt i stedet for grønn. Kledde jeg looken? Den sitter helt tett på kroppen, så den fremhever formene og det er så fab. Jeg skal vise dere forskjellige måter å style denne drakten på, her har jeg bare på meg en kåpe over, som for øvrig er sykt digg :-) Den er fra Arnie Says, samme merke som alle de deilige genserne mine dere har spurt om <3 Jeg sitter her sønderknust etter A Star Is Born, jeg så den på Vika Kino i går og jeg var på nippet til å gråte hele veien hjem til St. Hanshaugen. Så hva gjorde jeg da jeg kom hjem? Jeg fant soundtrack-listen på Spotify og gikk meg en kveldstur. Bare for å ta inn alt sammen. Lady Gaga spilte så bra at jeg ikke klarer å forstå hvordan hun kan være så talentfull, for en usannsynlig mektig dame. Dere vet jo at jeg har elsket Lady Gaga og sangene hennes i årevis, noen av de beste minnene mine fra tiden jeg bodde hjemme i Førde var det året jeg og Håkon alltid kjørte til butikken med ARTPOP-skiva hennes på full guffe i bilen mens vi sang til vi var hese i halsen. Sangene hennes betyr utrolig mye for meg, og da jeg så henne i denne filmen ble jeg så rørt, jeg mener, for et kvinnemenneske. Hun har vært med på å skrive låtene de synger i filmen, og jeg tror kanskje det var noe av det jeg likte best, sangtekstene altså. Så velskrevet, så fantastisk vakkert, jeg skulle ønske det var jeg som stod bak de ordene. Som dere forstår er dere bare helt nødt å se denne filmen. Det er en total nødvendighet.

Så, ja.

Ahhh. Jeg skal dra og se den på kino igjen. Må bare la den synke inn i noen dager, først.

Pssst. Jeg har oppdatert mine favoritter på LOUDS. Sjekk ut HER!

17 kommentarer

Hvem er det som tar bildene dine til bloggen? Ser du har droppa selvutløser på gata etter at omgjustdont la ut den videoen av deg. Synes du forresten det er kleint å stoppe opp midt i gata eller på et fotgjengerfelt for å posere? Når jeg tar trikken gjennom Oslo ser jeg ofte bloggere og instagram influencere ta bilder, får litt vondt inni meg. Du er jo profesjonell modell så det forstår jeg jo. Men blir litt nysgjerrig på hva som farer gjennom hodet ditt i det du stopper trafikken for å forevige et antrekk o.l.

Kristine Ullebø

Anonym: Disse bildene var det Madde som tok! Det er faktisk veldig forskjellig hvem som tar bildene mine, enten får jeg vennene jeg er med til å ta dem eller så tar jeg dem selv. Jeg har faktisk MISTET kamerastativet mitt under forrige flytting, altså i januar, det bare forduftet. Siden det har jeg ikke kjøpt meg nytt, så jeg har ikke hatt mulighet til å ta bilder ute på gata selv... :P Men det var kanskje enklere før, enn nå, gata mi på Løkka var mindre folksom, her på St. Hanshaugen hadde jeg kanskje blitt litt småflau med kamerastativ, haha. Når jeg tar bilder ved fotgjengerfelt går jeg naturligvis bare på grønt lys, forresten :)

Klem!

Hege Kristin

så fin jakke :D

Kristine Ullebø

Hege Kristin: Ikke saaaant <3 Den er så deilig!

Therese

Kan vi snakke om hvor jævlig mye du gløder om dagen? Altså Kristine, jeg tror jeg har fulgt med på bloggen din siden start, og jeg har aldri sett deg gløde på denne måten. Du er så utrolig vakker, og du formidler det så godt! Hele deg smitter over på meg. Du er helt rå!

Kristine Ullebø

Therese: TAKK! Therese, tusen hjertelig takk. Varm klem <3

Om du ikke allerede har gjort det, hør «til deg» av Marthe wang. Fineste sangen som er laget!

Kristine Ullebø

Anonym: Ahhh! Så fin!! Takk for tips <3

ll

Du ser så bra ut og har så bra utstråling om dagen!! Nydelig!

Kristine Ullebø

ll: Tuuusen takk!! <3 <3

Hei! Jeg bare lurte på hvorfor louds ikke har store størrelser? Flere plagg jeg så på hadde bare til large..

Rakel

Hei! :) Hva skjedde med 5itemschallenge?

Frida

Sykt fint!

Lurer forresten på hvor den kosebuksen du la ut på IG story er fra? <3

Kristine Ullebø

Frida: Bellas Hus! <3 <3

WOW

Den bodysuiten ser sjuk ut på deg! Flere bilder vær så snill

Kristine Ullebø

Anonym: TAKK! <3

Ove

Du trenger bare en maske til , så blir du Spider Girl

Kanskje du kan klatre på hus fasader... : )

Men bevares, det ser bra ut.....

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no