hits

hvordan få med seg høsten før den forsvinner

I går gikk jeg 17 000 skritt og jeg er en stolt liten hane for det. Fire dager uten Ruter-billett, jeg har gått til møter, jeg har gått til Nydalen og tilbake, jeg har gått til Frogner og jeg har gått til og fra alle vennene mine og møtestedene våre. Denne byen er jo skapt for å spaseres i, men det er uvant for jeg tok seriøst alltid bussen før. Alltid. På fire dager føler jeg at jeg har fått med meg hele høsten, jeg har jo vært gjennom alle parker, alle gater, til og med de jeg ikke har vært i på lang, lang tid. Når kvelden kommer er jeg helt mør i beina, som om jeg har vært på en skikkelig lang fjelltur på et høyt fjell. Jeg tør å påstå at jeg har hatt den fineste uken så langt denne høsten. Jeg har vært på kino med dere, drukket et glass rødvin på Vika og sett enda en kino, skiftet den lyspæra jeg har irritert meg over i ukesvis, blitt enda mer forelska i Lady Gaga og vært i møter som har gjort at jeg ser litt annerledes på veien fremover, karrieremessig. Jeg ser at jeg har forandret meg helt sprøtt mye det siste året. For eksempel har jeg funnet ut at det som gjør meg lykkelig er å skrive. Det ante jeg ikke før, men jo, ja, jeg skjønte det nå.

Kjøpte meg en stor Solo på Kiwi i sted og ble for første litt flau over å komme dit igjen, med samme brus på rullebåndet. Hadde de solgt Solo i firepakning hadde jeg kanskje sett litt mindre gal ut, men det er jo ikke påske, det er oktober. Tenk at noe så lite som en billig hårbøyle fra Glitter var det som skulle til for at jeg skulle føle meg bra. Forrige høst var det glitrende hårspenner, i år er det hårbøyler. Jeg føler meg skikkelig fin nå, spesielt med den nye vinterjakken min fra Busnel. Jeg kjøpte den på Ekko på Grünerløkka, en liten perle av en butikk. Jeg bodde i samme bygg. De har sinnsykt mange fine klær der fra litt dyrere merker, bare brukt. Så man betaler... ja, halvparten. Med denne jakken og lærstøvler og bølgete hår føler jeg meg tatt tilbake til 1800-tallet.

FORRESTEN! Har dere hørt om ASMR? Jeg har nevnt det en gang tidligere her på bloggen, men jeg har begynt å høre på det nesten hver dag nå. Det er altså tinglende lyder som kribler i hodet, veldig sært, men jeg har altså blitt litt hekta. Søk det opp på YouTube så forstår du fort hva det dreier seg om, for mange kan det nesten se og høres seksuelt ut, men det skal altså være avslappende. (Noen av videoene og temaene blir litt for sprø for meg) Jeg elsker å høre på hår-massasjene!!! Det føles som at man blir massert selv. Om du sliter med å sovne om kvelden burde du teste dette ut, jeg pleier å sovne til disse lydene. En skikkelig vakker dame som heter WHISPERS RED er min favoritt, hun synger nesten når hun prater, helt, helt fantastisk. Jeg sover faktisk bedre om jeg har sovnet til videoene hennes.

21 kommentarer

Hvor kan jeg finne de kosebuksene som du la ut snap? :))

i tillegg har du nevnt at du kjøpte verdens beste yogatights en kort tid tilbake. Sliter med å finne selv så hadde blitt kjempe glad for tips! Klem og god helg til deg xx

Kristine Ullebø

Anonym: Buksen er fra Bellas Hus! Syyyyykt deilig, elsker den :)

Er det denne tightsen du mente? https://louds.no/bjorn-borg-tights-claire-gra/p/1148982_1_style <3

GOD HELG <3 Klem!

Du er så utrolig vakker! Og den kåpa der minner meg om Gossip girl. Får litt Blair Waldorf vibes. Ha en fin helg <3

Kristine Ullebø

Anonym: Åååå <3 Hyggelig sagt!! Håper helgen din er nydelig <3

kan du vise hudpleierutinen din? huden din er så fin! har den alltid vært sånn? sliter en del med huden min selv, så hadde satt så stor pris på å få noen ærlige tips fra deg om hva som har hjulpet deg <3

Hvor er øredobbene dine fra? De er så fine! Håper du har en fin dag!

Kristine Ullebø

Anonym: De er fra Maanesten, alle sammen! Elsker dem :) Ha en nydelig lørdag <3

Hva slags kamera tar du bilder til bloggen med?

Kristine Ullebø

Anonym: Canon EOS 6D med objektivet 50mm f/1.4 <3

Så fine støvletter! Hvilke merke er det? Hvor kjøpte du dem?

Kristine Ullebø

Anonym: De er vintage Balenciaga, kjøpte dem i København i januar... <3

Hanna

Elsker ASMR!! Anbefaler Karuna Satori (hun er enda mer fantastisk når du blir "kjent" med henne) og Gibi ASMR <3 Mine favoritter. Hjelper meg å sovne og slutte å bekymre meg så mye om kveldene da de fleste bekymringene kommer.

Kristine Ullebø

Hanna: Tusen takk for tips, Hanna! Jeg skal sjekke de ut :D <3

comment-117932681

Kristine Ullebø: http://krisssy.blogg.no/1537945663_fra_30_til_3_grader.html det er denne jeg prater om! :))

Kristine Ullebø

comment: Ja!! Da var det denne jeg pratet om: https://louds.no/calvin-klein-calvin-klein-lissy-logo-legging-gra/p/1153683_1_style <3 Elsker den, føles ut som man ikke har tights på seg engang!!

Thesssy

Hahaha, herregud Kristine! Så sykt like vi egentlig er! Jeg elsker tankegangen din og prøver å leve etter filosofien du fører her på bloggen din!

Syns du er et godt forbilde, som værtfall virkelig har lært meg hvordan jeg egentlig burde leve mitt liv. Lenge har jeg for eksempel stresset over at telefonen plinger og vibrerer hele tiden, og stresse meg at jeg må svare/ikke har svart. Nå tenker jeg heller at jeg ikke trenger å være tilgjengelig for alle hele tiden, jeg svarer når jeg vil svare.

Jeg er min egen person og jeg trives best i mitt eget selskap. Med tente stearinlys, musikk i bakgrunnen og meg selv som bare pusler med det jeg vil pusle med, selv om jeg også har et stort behov med å være med de vennene jeg er glad i. Jeg trenger ikke gjøre noe, kun det jeg har lyst til, til en viss grad selvfølgelig. Men å si nei til avtaler jeg egentlig ikke har lyst til har jeg blitt flinkere med nå.

Og bare for å ha det sagt; om noen kan legge ut videoer av seg selv naken i dusjen når de synger, så kan du også legge ut de bildene du vil av kroppen din Kristine! Synes tankegangen om at du ikke skal kunne gjøre det fordi du er litt tynnere enn Ulrikke rett og slett er det motsatte av alle former for feminisme!

Haha, nå snakket jeg meg selv helt bort her, det jeg egentlig skulle frem til var at jeg også elsker whispersred sine hårvideoer, spesielt de der hun greier hår. Elsker også gentlewhispering sine videoer, spesielt den videoen der hun vasker hår, da sovner jeg på null komma niks!

Også er jeg ikke like flink å formulere meg som det du er, men jeg har værtfall fått det mye bedre med meg selv etter at jeg begynte å ta tipsene dine <3

Kristine Ullebø

Thesssy: TUSEN, tusen takk for denne kommentaren, kjære deg!!! Så gøy at vi er så like, iiii <3 Jeg ble skikkelig glad nå skal du vite!! Fortsett å rocke verden slik du gjør :) Varm klem fra Kristine!!! <3

victoria

du må se på latte ASMR, hun er den eneste som fungerer for meg <3 hun er sykt skjønn og man føler virkelig at rollespillet er ekte! https://www.youtube.com/watch?v=tGWrC6ol_as&t=113s

Kristine Ullebø

victoria: Takk for tips! X

Annedoor,comment-117932674

Kristine! Hvor er dine gyldne øredobber fra?

Kristine Ullebø

Annedoor,comment: Maanesten <3 <3

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no