hits

en bra uke

FOTO: INSTAGRAM @ SIMENULVESTAD

Søndag. Dagen for å drikke kaffe i senga, tullet inn i dyna. Dra på Grønlandstorget og fylle kjøleskapet med grønnsaker. Ringe bestevenninna og FaceTime i to timer. Rydde undertøysskuffen og kaste de gamle undikkene. Ta på seg ull og et stort skjerf for å kunne sitte utendørs på kafé med en kopp kaffe, forresten så er blåbærmuffinsen på Kaffebrenneriet en tradisjon hos meg, jeg spiser de alltid på søndager på denne tiden av året. Den er helt eventyrlig god, du kommer til å bli hekta og det er helt OK for de muffinsene er livet.

I går kveld var jeg helt i hundre etter å ha revet kjøkken (ble sykt kult) og jeg var helt nødt å plassere energien min et sted, så jeg bestemte meg for å vokse alle lær-skoene mine. Det er kanskje en av de få tingene jeg har veldig mye av, jeg eier virkelig helt ekstremt mange par boots i lær. Rett og slett fordi det er verdens aller beste sko, som man kan bruke til alt og som man har i årevis. Disse har jeg festet i til morgengry, jeg har flyttet og pusset opp i dem, jeg har gått i skog og mark med dem og de sitter så fantastisk deilig på foten nå som jeg har gått dem inn at jeg sliter med å velge andre sko å gå med. Jepp, boots-livet valgte meg, jeg kan nok aldri rømme fra det. Å vokse dem er forresten SÅ gøy! Jeg elsker det!!! I dag stod de pent på rekke og rad i gangen og ventet på meg, jeg ble nesten litt rørt.

Om det er lov å si.

Bare et bilde Madde tok av meg som jeg synes var litt koselig. Jeg har fått en greie for frisyrer igjen, som dere forstår.

Når vi først snakker om frisyrer. Kan noen lære meg å sette opp håret sånn her? Fikk det kun til akkurat dette dagen, har prøvd hver dag siden men jeg ender opp med å se ut som en idiot. Har sett for mange kongelige filmer nå, skjønner dere. Det er så pent å ha håret opp, føler meg så utrolig "ren" og elegant :-) Jeg har altfor langt hår til denne frisyren egentlig, den lille dotten der ville nok vært mye enklere å sette opp dersom jeg hadde skulderkort. *Host host* Hmmm. Om noen er flinke på sånne her fabelaktige frisyrer, send meg en melding så vil jeg gjerne møte deg. Så lyst har jeg å lære meg.

(Den her looken med en pen frakk på vinterstid med porselenshud. Yes, you heard me. Skjønnhet på ekte!)

Jeg er forresten fortsatt i total-brist etter onsdagens kino-opplevelse med Lady Gaga på lerretet. Det må være en av de beste filmene laget i år, jeg hører ikke på annet enn det soundtracket nå. Aldri før har en film gjort meg så trist og inspirert på en og samme tid. Hvis dere ikke har sett den så har dere EN ting å gjøre i dag, og det er å bestille billetter til i kveld.

Området opp mot Sagene, forbi Tannlegehøyskolen er skikkelig vakkert. Jeg foretrekker å ta spaserturen oppover der, i stedet for nedover mot sentrum. Lite trafikk og en roligere atmosfære. Dette bildet liker jeg skikkelig godt, huset er forresten rosa i sin realitet og jeg beundrer det like mye hver gang jeg går forbi.

Å ha både støpejernspanne og støpejernsgryte i hus er helt fantastisk, man kan lage ALT! Jeg elsker å lage mat med ordentlig utstyr. Her har vi forresten basen til det aller meste jeg lager, rapsolje, hvitløk og chili. Her med noen kaffirlimeblader i tillegg, de holder seg i evigheter i kjøleskapet. Fortalte jeg at jeg har gått en uke uten tilsatt salt i maten? Jeg har mindre vann i kroppen (salt binder vann) og føler meg kvikkere, på en eller annen helt ny måte! Overskuddet denne uken har vært helt revolusjonerende, det spiller nok en hel del faktorer inn for det men noe så DEILIG :-) Et dryss salt i maten er jo helt OK (og veldig godt for smakens skyld), og man får jo i seg salt gjennom en rekke ulike matvarer, men jeg kommer til å være litt mindre raus på saltbøssen nå fremover. Desto eldre jeg blir desto mer blir jeg opptatt av å ta vare på kroppen, sånn helt fra innsiden av. 

Stikkord for denne uken: Blair Waldorf, hårbøyle, femten tusen skritt om dagen, kino, Lady Gaga-obsession som har blitt re-født og Solo. Det er ikke en eneste ting jeg har glemt denne uken! Sånn av distrè-het, det skjer meg hele tiden men denne uken har jeg hatt fullt fokus og tjohei så deilig å kjenne på at ting er på stell. Jeg kommer til å huske denne uken i lang tid!!! Den ble skikkelig bra!

52 kommentarer

Høres ut som en fantastisk uke <3 Jeg lurer på en ting, syns du legger ut så mye fint på instagram og når jeg så på noen litt eldre bilder så jeg en beige bukse, som du skrev var fra fwss. Den var så utrolig fin, så lurer på om dette er noe du har kjøpt nylig eller om det er noe som du vet kommer i butikk snart?

Kristine Ullebø

Anonym: Det er vårkolleksjon tror jeg så den kommer nok i butikk ganske snart!! <3 De er flinke å svare på Instagram så du kan jo sende en melding der <3 Elsker den buksen!

Marit

Hurra så hyggelig!! omg hvor er den hvite hårspenna fra? SÅ FIN

Kristine Ullebø

Marit: Maanesten! Sykt fin I know!!

Stella

Hei! Du den skjærefjølen fra S, hva slags mål har du på din? Er så stressa for om jeg skal ta 50x27 eller den som er et hakk større

L

For et fint innlegg! Håper neste uke blir like bra!!

Elsker å titte innom her for inspirasjon og positivitet<3 Klem

hvor er den hvite hårspennen fra??sykt fin!!!

Kristine Ullebø

Anonym: Maanesten <3

Ingvild

Kjære deg. Ikke røyk.

LIse

Hei . Røyker du ?

Kristine Ullebø

LIse: Hei <3 Nei, men røyker av og til når jeg drikker, dårlig uvane :P Nå drikker jeg heldigvis ikke så ofte, heller svært sjeldent, haha.

haha vet ikke helt om jeg skal le eller gråte her

"Desto eldre jeg blir desto mer blir jeg opptatt av å ta vare på kroppen, sånn helt fra INNSIDEN av." -- men så har du bilde av deg selv med en røyk i hånda i samme innlegg??? er du klar over hvor "uautentisk" alt du skriver virker når du motsier deg selv i samme innlegg?

Pod

Du må bli med i en episode av Ida med hjertet i hånden!! :)

Disse bildene altså <3 Er utrolig rart at du ikke har slått an internasjonalt, du er jo ment for å være foran kamera. Håper folk får øynene opp for deg snart, kanskje hvis du flytter til NYC er det lettere å få kontakter. I Norge har du på en måte peaket, du får liksom ikke så mange modelloppdrag her. Uansett lykke til :)

Kristine Ullebø

Anonym: Tuuuusen takk weee :D Deilige ord!! Gleder meg sykt til NYC!!

I

Enig med Anonym, håper du ser ironien i uttalelsen din om å ta vare på deg selv innenfra, men starter innlegget med et bilde av deg selv som røyker. Gjør hva du vil selv, men at du fronter røyking som noe vakkert og kunstnerisk eller hva enn det er du prøver på her, det er provoserende. Du har sagt du angrer på at du har reklamert for Restylane før, men dette er faktisk verre. Du som influencer, altså en PÅVIRKER, må være så snill å innse dette! Du har så mange unge lesere som ser opp til deg og vil være akkurat som deg. Det er ikke kult å røyke, det ser ikke bra ut, heller tvert imot.

Emma

Hei! Jeg bare lurte på hvordan det gikk denne uken ift. utfordringen du tok fra Jenny Skavlan om å bare bruke 5 plagg?

Kristine Ullebø

Emma: Hey :D Det gikk fint, jeg brukte to plagg for mye i løpet av hele uken (tror det ble syv til sammen i stedet for 5 som var grensen) men jeg klarte det nesten, haha! :)

Pass på å få i deg nok jod om du dropper salt! ❤️

Kristine Ullebø

Anonym: Takk <3

Guro

Enig med noen av kommentarene over her. Utrolig trist at du skal promotere røyking på bloggen din. Det er ikke mye som er mer helsetruende enn røyking. Spesielt synd er det hvis du tror det får deg til å se kul ut; for det har motsatt effekt. Ønsker deg ei fin uke.

S

Ikke ok at du romantiserer røyking på bloggen din... Du som skriver så mye om at du er opptatt av å ta vare på kroppen din fordi den skal bære deg gjennom resten av livet. Aner du hvor helseskadelig røyking er?? Røyking er IKKE kult, om det så bare brukes som "kunst" i et bilde. Vær så snill og tenk over hvordan du påvirker andre mennesker.

Clara

Kom på en ting i går, hvor kult hadde det ikke vært å se deg på Skal vi danse? Ser for meg deg svevende bortover parketten i fantastiske kjoler og oppsatt hår. Du har attituden til en lidenskapelig tango, og med din viljestyrke hadde du klart å lære deg de andre danse artene også. Du kunne vunnet bare på ren stå på vilje ;) Kos deg masse denne søndagskvelden. Varme klemmer fra København <3

Kristine Ullebø

Clara: Kanskje neste år? *blunk* Hihi :D

Varm klem fra meg! <3

<3

Kjempe hyggelig innlegg Kristine! Jeg syntes det første bildet var stilig, og folk må da la være å ta seg så nære av alt mulig! Resten av innlegget var da nydelig!

Kristine Ullebø

<3: Tusen takk <3

Helene

Normalt inntak av salt er ikke farlig for friske mennesker. Folk som burde passe saltinntaket er mennesker med, eller risiko for, forhøyet blodtryk. Vil i første omgang anbefale å kutte sigaretter og kostholdstips, og ikke salt.

Katrine

Veldig fint innlegg

Kristine Ullebø

Katrine: <3

Kan du fortelle litt om prosessen med leppene dine? Hvor mye fyller du?

Jeg er ikke fan av røyking, men du ser smashing ut :)

Kristine Ullebø

Anonym: Jeg kommer nok ikke til å skrive noe om leppeinjeksjoner da det er noe jeg ikke ønsker å fronte <3

Takk!! X

Lone,comment-117935286

Anonym: Og fronter vegetar, men elsker skinn. Fronter naturlig, men tar restylane. lololol

Kristine Ullebø

Lone,comment: Du vet at nettopp den holdningen der er grunnen til at folk ikke tør å si at de har blitt vegetarianer? Å fronte et plantebasert kosthold og likevel bruke (gjenbrukt) skinn er da mye bedre enn å ikke gjøre noe som helst? Denne kommentaren tar jeg ikke seriøst, beklager :)

Håper du heller motiverer de rundt deg enn å kritisere dem for de tiltakene de ikke gjør, ha en fin uke! X

Stella Antoniette Kolstad

Har du prøvd å vaske skoene dine noen gang? I vaskemaskinen, 40 grader.

Det går nok fint.

comment-117935286#1

Lone: ...og skriver at hun er så smart, men tar aldrig høyere utdanning. hahaha

Annika

Du er bare så utrolig vakker <3 fin på både utsiden og innsiden <3

Kristine Ullebø

Annika: Tusen takk <3 <3

Marie

Hei! Vil bare oppfordre deg til å ikke dele bilder av at du røyker. Uansett om du vil eller ei: Slike bilder ser kule ut, og vi bør ikke påvirke hverandre å bruke et dødelig produkt. Håper på svar på hva du tenker rundt dette. :-)

Anonym tobarnsmor

Kjære fine du. Vær så snill, ikke legg ut bilder av at du røyker. Du har så stor innflytelse på unge jenter (og sikkert gutter), og holdninger skifter så fort..

Fanny

Hei :) Første gang jeg kommenterer her. Synes du er så utrolig inspirerende. Deilig å lese innleggene dine.

Hvor har du forresten kjøpt de fine hårklypene dine?

Kristine Ullebø

Fanny: Hei Fanny! Så koooooselig! Det gjør meg glad <3 Hårklypen i dette innlegget er fra Maanesten! <3

Anja ,comment-117935286#1

Lone: hun tok restylan for leenge soden og har sagt ifra at hum angret og beklagde....

Anja ,comment-117935286#1

Anonym: samt, bare fordi man ikke tar høyere utdanning betyr det ikke at hun ikke er smart. Hun har jobb, stabil økonomi, hjem. Hva mer trenger man? Syntes hun er flink og dyktig som har fått det til.

Anja,comment-117935127

Ingvild: Kjære deg. La hun gjøre som hun vil :)

Røyk?

Altså: R Ø Y K?! Kødder du, eller? Du er i kategorien «Influencer», det vet du naturligvis godt. Også har du røyk på bildet?!

comment-117935286#1

Anonym: Og du skriver aldri med "g" - lurt å feie for egen dør først!

Myrte,comment-117936735

Kristine Ullebø: Tare inneheld masse jod. Eg likar å ete tørka tare som snacks... Men ein kan og bruke det når ein bakar, eller i allslags mat. Finnes som krydderblanding og 🙂

Marie

Syns du har så mye bra å komme med Kristine, MEN HVA ER GREIA MED RØYKEN??😩😩

Vil ikke skrive om å fronte restylane, men å fronte røyk er okei?...

Liz

Dumt at folk henger seg så sykt opp i røykinga på bildet. Jeg syns bildet var dritkult, og elsker å se røyke-bilder fordi de ofte er historiske, autentiske og inspirerende (og jeg får ikke lyst til å røyke av å se på de, ha ha). Folk er så seriøse. Du er kjempepen! Takk for daglig inspirasjon <3

Stella Antoniette Kolstad

Vet du at vanlige sigg er radioaktive? De aller fleste røykmerker utenom de organiske bruker ett sprøytemiddel med radioaktive midler i. Les om det på bloggen min, stellaantoniette.com.

Anbefaler deg organiske sigg som du får på tobakkhandleren. Der kan du kjøpe løsvekt Pueblo feks, som er organisk. Eller American Spirit. Eller Manitou.... Det er 3 organiske. De sier Pueblo er den reneste av de!

M

Du er såå pen og kul , elsker bloggen din! Syns ikke røykebilde gjør noe, det er overdrevent hvor farlig røyk er uansett. Flere og flere unge røyker faktisk og det går helt fint! Elsker det bilde, det er utrolig kult!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no