hits

dette har jeg i tankene denne tirsdagen

Dette bildet får meg til å ville smile mer. Så jeg går ut på gata og gjør akkurat det, i går var det så mange som smilte til meg på gata at jeg nesten begynte å lure om jeg hadde noe mellom tenna eller om buksesmekken var åpen. Tror kanskje bare en del av dem var dere, tar jeg feil? Det er så hyggelig å si hei til noen man ikke kjenner, og jeg merker jo litt av og til, om det kan være noen av dere. Ikke at jeg vet hvordan jeg merker det, jeg får bare følelsen av det. Men ja, jeg elsker å få øyekontakt med folk og kan kanskje nesten være litt intens på gata. Er helt sikker på at jeg kommer til å møte mannen jeg skal gifte meg med på gata.

Denne sofaen får jeg ikke ut av hodet mitt. Det er Draga & Aurel, et italiensk merke, og jeg klarer ikke å få sansen for en eneste sofa etter at jeg kom over dette bildet. Forstår dere hvorfor jeg ikke har kjøpt noe enda? He he. Jeg visste aldri hvordan drømmesofaen min var ut, og jeg hadde aldri sett for meg at den skulle se sånn her ut, men så poppet den opp i feeden min på Instagram og alt stemte. Fargene, størrelsen, stoffet. Dere skjønner kanskje hvilken stil jeg ønsker å gå nå. Denne forklarer bare alt.

Sånn her har jeg tenkt å kle meg i helgen, tror jeg. Husker dere at jeg var på jakt etter den perfekte oversized dressen? Bønnene mine er hørt og jeg fant den på fredag, som om uken min ikke allerede var bra. Så klart skal jeg vise dere, det kribler i fingrene etter å vise dere. Buksen er herre og jakken er herre, litt oversized, men samtidig elegant og sexy. Puffer under armene, så klart. Kanskje noe av det jeg er mest svak for når det kommer til overdeler. Det var dette bildet som inspirerte meg, Rosie har på seg en YSL-herredress og jeg synes hun ser helt fantastisk ut. Elsker håret som er oppsatt til denne looken.

Hva skal jeg si... jeg elsker plagg i lin, viskose og tynne stoffer, det er så deilig å legge øynene på og ikke minst helt fantastisk å ha inntil kroppen. Jeg liker plagg man kan kjenne kroppen gjennom. Dette bildet fanget oppmerksomheten min, jeg elsker alt ved det.

I dag tok jeg en kaffe med en venninne av meg og da vi satt på toppen av St. Hanshaugen, der ved det bassenget som er tomt for vann nå, sa hun at hun ikke var klar for å gi slipp på sommeren og for første gang kunne jeg si at jeg er klar for det. Jeg har alltid vært den som får vondt i kroppen på ekte når sommeren er på vei bort, når solen skinner men den ikke skinner nok, når dagene fortsatt er lange men ikke like lange som de dagene i juni. I år elsker jeg høsten. Sånn, tvers gjennom. Kanskje fordi jeg har blitt flinkere å kle meg i ull, nå har jeg så gode klær på meg at jeg ikke engang fryser på vei til butikken klokka halv åtte på morgenen. Kan vi ikke snakke om hvor stille høsten er og hvor deilig det er? Jeg elsker stillhet, i går kom jeg hjem klokka syv på kvelden etter en lang dag i byen for ærender og jobb, og da jeg satt meg ned på den lille kjøkkenstolen i tre var jeg bare så sinnsykt takknemlig for at det var stille. Jeg hadde matvarer liggende i gangen som måtte legges inn i fryser og kjøleskap, meldinger som skulle svares, det var til og med så kaldt i leiligheten at jeg burde ha skrudd på varmen med en gang, men jeg måtte bare sitte og kjenne litt på at det var stille. Det er ved stillhet at jeg får gjort det meste, egentlig. 

Om du noen gang blir tom for inspirasjon så anbefaler jeg deg å bare bla gjennom noen bilder av Gisele. Denne dama slår meg i bakken hver gang, jeg elsker attituden, gløden, måter hun bærer absolutt alt på. Det er så utrolig viktig å BÆRE et antrekk, jeg har blitt veldig bevisst på det den siste tiden. Den holdningen jeg pratet om har også kommet godt med. Jeg sørger alltid for å være rak i ryggen når jeg går på gata, det ser mye bedre ut og man føler seg etter hvert mye bedre også. Du puster bedre, blant annet. Tenk, sånne småting man aldri ville tenkt på.

Og jeg må forresten få meg gardiner. Noen skikkelig pene gardiner.

8 kommentarer

Mia

Sååå lekker sofa! Elsker den stilen

Min drømmesofa er cosima fra bolia, sjekk den ut. Og de har den på 50% nå! Det er ikke dårlig😍

Kristine Ullebø

Mia: Omg! Søkte den opp nå, og jeg har faktisk sett på akkurat den i sennepsgul av alle farger :'D X

Mia,comment-117939529

Kristine Ullebø: go for it! X

Hvor er den brune genseren fra, den du hadde på deg på instagram nylig? "favo color combination" såå fin og fremhever formene dine

Kristine Ullebø

Anonym: Den er fra GAI+LISVA <3

Barbora

Wow this post had so much inspiration!!

I laughed so hard at the first passage where you described how you wondered why people smiled a you :DD

The sofa is goals♥♥

Kristine Ullebø

Barbora: HAHA

<3 <3 <3

Maria

I thought it was you on the first photo

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no