hits

ny dress

Ja, jeg kunne ikke vente. Her er dressen jeg pratet om, når jeg har glatte legger kjennes den ut som silke mot huden min. Jeg har aldri lyst å ta den av. Herremodell, store skuldre, buksen sitter perfekt. Bare litt for stor i livet, men hva har man vel ikke sikkerhetsnåler til. Høye hæler og en svart tettsittende turtleneck under, eventuelt ingenting, med knappene lukket.

Nå ser det sånn her ut, utenfor vinduet mitt. I dag er jeg sliten, det har vært noen lange uker. Selv om dagene har gått så fort at jeg nesten ikke har rukket å følge med, dere vet hvordan det er. Jeg var så sjukt fornøyd da jeg kom hjem fra shoot i går, det var en bra dag. Selv om jeg var så sliten at jeg så vidt klarte å gå opp siste trappetrinn visste jeg at jeg kom til å sove som en engel den natten. (And I did!) Har isolert meg littegrann fra alt, utenom kollegaer, Helene og Sela og Sari, jeg synes det er vanvittig deilig. Å bare forsvinne litt for en periode, uten at du trenger å måtte forklare deg. Denne høsten har jeg virkelig investert i livet mitt og fremtiden min, om jeg kan si det på den måten. Jeg pratet med Håkon om det på telefonen om det... Du vet når du gjør noe og du føler at dette her, det her får jeg igjen for. En skikkelig godfølelse. Det er den følelsen som holder meg i fokus.

En liten gave laget med kjærlighet som jeg skal levere i dag. Herregud, så gøy det er å lage gave.

I går kveld begynte jeg å se på Folkeopplysningen, etter et tips fra en av dere, og det anbefales videre. Episoden om etikk rundt kjøtt var veldig bra laget, mye bedre enn What The Health som gjorde meg så provosert her om dagen. (Om som viste seg å være mye feilinformasjon / feil fremstilling i)

Disse fargene gir meg ro i kroppen. Nå skal jeg ut! Og tre lagg ull er på. Det er så deilig å rusle ute uten å fryse ♥

16 kommentarer

Thea Alana

Nydelig. Alt sammen <3

Kristine Ullebø

Thea Alana: <3 <3 <3

Hege Kristin

stilig :D

Kristine Ullebø

Hege Kristin: Takk :D Weee

Du er nødt å se dokumentarene til Stacey Dooley! Ligger ute på NRK nett-TV. Hun utforsker så mange aktuelle og viktige temaer på en veldig bra måte. Hun er veldig god til å være direkte, samtidig som du merker at hun har masse kjærlighet i seg. Veldig inspirerende person og utrolig viktige temaer. Elsker for så vidt folkeopplysning, du burde se den om økologisk mat(!!!).

Spencer

WOMAN CRUSH ALERT! Jesus girl, how is it possible to pull of every single outfit you put on?

Ariana was right, God is definitely a mother effing woman🙌🏻😍

Kristine Ullebø

Spencer: Thank yoooouuu!!!!

Endelig!!! Så glad for at du skrev igjen om what the health, er vegetarianer selv men den dokumentaren er så forferdelig dårlig laget. Har vært så lei av å se bloggere rose den opp i skyene, spesielt når de har mange unge lesere. Er så ekstremt viktig å drive kildekritikk, godt å se noen gjøre det.

Kristine Ullebø

Anonym: Absolutt, absolutt!! Helt enig med deg! Om vi skal gå riktig vei (=plantebasert) må vi ha alle fakta på bordet, det er viktig at vi ikke blir tunnelsynte :)

Ida

Kjempefin dress! Du er så kul<3

Kristine Ullebø

Ida: Takk Ida <3

AB

Endelig en veganer som sier at What the health ikke er så bra som mange skal ha det til.

Kristine Ullebø

AB: Haha :') Synd det ikke er en garanti for at man kan stole på dokumentarer

anja

altså den dressen??? bare YAAAAS!!!! seriøst herregud, beste jeg har sett

Kristine Ullebø

anja: I KNOW!!

Oaktree Capital Group

Kjære herr / fru,

Vi tilbyr sikret og usikret lån til en veldig lav rente på% 3. Er du på jakt etter et presserende lån for å finansiere prosjektet ditt og betale dine regninger, Her kommer muligheten til å søke hos Oaktree Capital Group, vi tilbyr alle typer lån. Interessert person må være ærlig, kontakt meg via e-post: oakcapitalmanagements@gmail.com

Med vennlig hilsen,

David Kirchheimer

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no