hits

girls night

Hei og hååå! Bare en svipptur innom mens jeg fikser meg og prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. I dag skal jeg i Thanksgiving-middag og denne dagen har jeg gledet meg til i ukesvis!! Jippi :-) Jeg våknet i et lett og muntert humør i dag, det har vært en bra uke og da er det alltid deilig å stå opp en lørdags morgen. For første gang på lenge føler jeg at jeg ligger foran på jobb, i går satt jeg pianoet ut i stuen med alle lysestakene tent og jeg fikk endelig tid til å øve litt. Åh, jeg sliter med den ene delen i River Flows In You skjønner dere, jeg spiller de riktige notene men jeg klarer ikke å forstå rytmen. Så det høres bare litt amputert ut akkurat der og jeg kommer meg ikke videre, kanskje jeg må ty til hjelp. Har forresten pratet med flere av dere som spiller piano, på Instagram i meldingene der, og det er så sykt koselig at jeg kan ha det båndet med dere. Jeg har en sånn nesten-guddommelig respekt for de som er flinke til å spille piano, nå som jeg vet hvor mye arbeid som ligger bak.

Uansett, nå må jeg gjøre meg klar og komme meg avgårde til Louise! Helene kommer til meg for en drink først, så drar vi sammen. Håper dere får en nydelig lørdag ♥

16 kommentarer

Hege Kristin

god helg og kos deg! jeg også skal ut ikveld :D

Kristine Ullebø

Hege Kristin: Kos deg!! God helg <3

Lene

Skulle du ikke ha på deg den nye dressen du har kjøpt???

Kristine Ullebø

Lene: Jeg vurderer fortsatt!!! Ææ, hadde jo planer om det, men er redd for å dra ut på byen med den :')

Emilie

Hva har du på leppene?? Såå fine!

Therese

Damn! ❤️ hvilken eyeliner bruker du?

Hanne

Åååh savner pianoet mitt når du skriver om å spille! Er på utveksling og måtte gå innom en musikkforetning og late som at jeg var interessert i å kjøpe for å spille litt i dag hehe :-)))

Forresten, mener du allerede har nevnt Ludovico Einaudi, men han synes jeg det er ekstreeemt gøy å spille! Tror jeg er på omtrent samme nivå som deg. Og Einaudis stykker er relativt enkle å spille, men helt nydelige!

Ahh, du inspirerer meg sånn Kristine!!

Du skriver så utrolig godt <3

Jeg ønsker meg veldig et innlegg viet til piano, fra deg. Jeg har nettopp begynt å spille, skjønner du!

God helg videre <33

Katrine

God helg og kos deg masse

Rebec

Huda di e heilt vanvittig fin😍 Er det kostholdet som gjer det, eller noken gode produkt, eller kombo trur du? Og går du til husspesiislist? 👧🏻

Aurora

Hej Kristine! Jag vill tipsa dig om ett nytt smyckesmärke som precis lanserades av Lisa Olsson. Jag tänkte direkt på dig när jag såg designen, tror att du skulle tycka om dem. Kram!

https://nootka-jewelry.com

Skal du feire jul hjemme i Førde i år?❤

Maren

Fine deg, hadde vært såååå gøy om du hadde podcast<3

Andrea

Har du sett dokumentaren Before the flood?

Lume

Hei! Hvor er ørepynten fra?

Vilde

Hva bruker du på leppene? Veldig fin farge!

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no