hits

onsdag!

I dag løp jeg ned på Jernia presis ved åpningstider, klokka 09, det er litt kaldere ute i dag men jeg har verdens varmeste vinterjakke så det går fint. Før jeg kjøper noe som helst nytt har jeg en regel: det jeg har skal repareres først. Så i går leverte jeg den brune Dolce Gabbana-buksen min til skomakeren min på Grünerløkka, det er min aller fineste bukse og jeg husker fortsatt den dagen jeg kjøpte den, den ene knappen er løs så jeg lovte altså meg selv at det ikke skulle kjøpes noe nytt i garderoben før knappen er ordnet. Synes det er en fin tanke, å heller ta vare på det man har, enn å alltid skulle utvide, kjøpe mer. I dag var det skjærefjølen sin tur. Den har blitt slitt og mistet glød, naturligvis. Har jo tross alt brukt den hver eneste dag.

Så jeg kjøpte Finishing Oil på Jernia og jeg håper det er riktig, jeg leste at matolje kan brukes men jeg er redd det skal harskne...? Her har du Kristine som Googler seg frem til voksenting: JEG HATER GREIER DET IKKE FINNES FASITSVAR PÅ. Jeg elsker at 1 + 1 er 2, ok? Ikke at det står matolje et sted, oi, der fant jeg visst et forum hvor en skriver at teak ikke tåler matolje, ahaaaaa. Soyaolje? Rapsolje? Teakolje? Jeg blir helt sprø av sånne ting det ikke bare finnes ét svar på.

Haha, oi, det var ikke meningen å virke sinna nå forresten.

Jeg virket veldig sinna nå.

Nå har jeg i alle fall oljet fjølen, og dette er før-bildene. Dere ser at den er veldig slitt. Nå skal den tørke i noen timer, og så må jeg nok kjøre flere strøk for å få optimalt resultat. Jeg skal vise dere hvordan det blir :-) Fjølen ser bra ut allerede, så jeg tror jeg har gjort det riktig. Jippiii!!! Elsker å styre med sånt her. Heeeeelt sløyd.

Ellers har jeg hatt en skikkelig bra dag så langt, i Kristine-univers, som vanlig. Jeg begynte å høre på Dope av Lady Gaga igjen, og den rørte meg så mye at jeg fikk en akutt inspirasjonsboost som jeg fortsatt svever på. Har gått tur, redigert ferdig en video, svart på mails og gjort yoga. Jeg har sagt det før og sier det igjen, yoga er livet. Jeg begynte med yoga igjen for alvor i forrige uke, og allerede kjenner jeg at jeg har en helt annen kontakt med kroppen min. Å bli bestevenn med sin egen kropp er en lykke i seg selv... ♥

Denne er så vanskelig, herregud. Jeg er myk på noen øvelser, veldig stiv på andre. Her skal nesen helt ned til kneet. Det klarer jeg!!

24 kommentarer

Hvor er bandeau-toppen fra? :))

Kristine Ullebø

Anonym: KappAhl eller Lindex mener jeg, det var undertøyet på en shoot jeg gjorde i sommer og så glemte jeg å ta den av meg før jeg dro hjem haha <3

Frida

Har du pusset den ned og? Vi har også en teak fjøl, og vi pusser den alltid ned med sannpapir før vi oljer. Blir veldig fint!

Kristine Ullebø

Frida: Nei, men jeg tenker å pusse den neste gang!! Turte ikke det nå, i tilfelle jeg brukte feil sandpapir... :P Hvilket type sandpapir bruker dere? Eller hvor grovt er det?

Caro

Oh! Hvor er fjøla fra? Needs it

Kristine Ullebø

Caro: Skagerak <3 Elsker den :')

Sunnfjording😊

Kjør på me vaselinolje.😁Jernia selge da og.Genialt produkt so kan brukast på utruleg mykje forskjellig.Skjærebrett,trehandtak,kjøkkenbenk osv .Søk på vaselinolje ,so ser du bruksområder.Er giftfri😊

Kristine Ullebø

Sunnfjording: Takk for tips! Xx

Ida

Hei! Hvordan ligger du an med leiligheten og interiør/oppussing? Kan du ha house tour video? Ha en fin kveld<3

Kristine Ullebø

Ida: HEY :D Jeg ligger dårlig an :P Ikke funnet spisebordet ELLER sofaen jeg vil ha, så jeg kommer meg ikke videre. Ahhh!!! Orker ikke kjøpe noe bare for å kjøpe :(

<3

eliseamelia

Hvor er fjøla fra? Vil så gjerne ha en fjøl som kan vare litt i tre i stedet for sånne som går opp i liminga med en gang...

Kristine Ullebø

eliseamelia: Skagerak <3

Kim

Var du ikke på date med Sophie Elise? Skal du ikke skrive om det? <3

Mari,comment-117966738

Ida: Lurer jeg og på!! :D

Tuva

Hei Kristine!

Lurer sånn på om du noen gang har tatt en personlighetstest? Som for eksempel 16personalities? Forskjellige bokstavkombinasjoner gir deg en veiledning på hvilken personlighetstype du er. Hadde vært veldig interessant å se hvilken type du er, føler jeg blir bedre kjent med en person gjennom å vite sånt haha..

Blir alltid gla etter å ha vært innom bloggen din! det er virkelig ett høgdepunkt i løpet av dagen <3

Kristine Ullebø

Tuva: Hei Tuva! Jeg har tatt den for lenge siden, husker ikke hvilket resultat jeg fikk - skal ta den på nytt og dele med dere :D Den er veldig gøy og ikke minst presis!!

Og tusen takk for fine ord. Sjukt hyggelig <3

Sara

Du må sjekke ut Molo.AS i Oslo. Tror det er din type husbutikk. Der får en hjelp og veiledning av folk som brenner for å ta vare på ting.

Alexandra

Dette gjør meg glad<3 Pappa har bestandig oljet både benkeplater og skjærefjøler, noe jeg tidligere så på som tidskrevende og unødvendig haha, men jeg tror jammen meg jeg ble lik selv!

Ha en fantastisk slutt på uken Kristine, du stråler!!

Elisabeth

Hvor mange hull i ørene har du på hvert øre? Og tok du det du har lengts oppe hos en vanlig frisør? :D

Så du var på inntektstoppen for folk født i 1997, haha.

comment-117966818

Kim: Date date?

Er du veganer? Solo er en av svært få bruser som ikke er vegansk. Den inneholder fiskegelatin

Tiril

Hei! Husker at du ifjor skrev at du ville gå på casting til Victoria Secret Fashion Show 2018 i august. Kom bare på det da jeg så at showet skal foregå ikveld. Hva skjedde med de planene?<3

Erik Ribsskog

Skal jeg oppsøke Blakstad sykehus,lurer jeg nå.

Jeg promper mer enn før, vil jeg si

Skriv en ny kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *
Navn:
E-post:
URL:
Din kommentar:
bloggdesign_no