hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

#sengeliggande bloggar

Hei, Håkon her! 

 

Kristine er fortsatt sengeliggande og dausjuk, så no er bloggen min! Neida, joda. Skal eg skamlaust promotere meg sjølv på insta, eller skal eg linke alle Lady Gaga-sangane eg likar? (dvs alle saman)

Kunne alltids blogga en outfit, men sitter fortsatt på rommet mitt i undertøyet og sluker pepsi max kl 17 på ettermiddagen, trur ingen vil sjå det heller haha. 

Uansett, Kristine er fortsatt sjuk, og det suger. Både for ho og alle andre i huset. Ho måtte avlyse turen til Stockholm, og gjer ikkje anna enn å ligge i senga og klarer så vidt å prate. Eg som hadde gleda meg til å henge masse med ho når eg kom heim ugh, og trur ho og hadde gleda seg. Ho stresser veldig med å rekke Florida-turen, men ho får berre ta ein dag av gongen og håpe på det beste :) får håpe det verste er unnagjort no altså!

Ellers skal eg svare på nokre av spørsmåla som er komt inn til spørsmålsrunda. Svar kjem sikkert i morgon, stay tuned! Mange gode spørsmål, men gorl så jævla mange nasty spørsmål det var. Det er "broren min svarar", ikke "venninne-griseprat" ein fredagskveld med hønseflokken! #bye 

 

Om det kjem eit godt forslag, kan eg alltids blogge meir i Kristine sitt fråvær, men no skal eg ete smågodt så peace out!

 
 xoxo Håkon


 

avslappende lørdag

Heia! For en herlig og avslappende lørdag dette har vært. Stod opp når jeg våknet av meg selv, og så spiste jeg kake til frokost. (DET var godt!!) Har bare vandret rundt i shorts og strikkegenser i hele dag, og til lunsj laget jeg meg verdens beste frokost-pannekaker. Husker dere at jeg delte oppskriften med dere i sommer? Spiste det ca. hele tiden, og har ikke smakt det på leeeenge før i dag. Herregud, det er sååå godt. I tillegg får man skikkelig metthetsfølelse av det, så dette passer ypperlig å spise før man drar på skolen. Oppskriften finner dere HER :-)Så ja, nå har jeg besøk og vi sitter på badegulvet og chiller. Haha, det er lørdagen sin det!With mah albinofriend som går i ett med veggen!! Haha nei da, hun er egentlig ikke så bleik, lover. Hva gjør dere i dag?

jeg vil lese din blogg!

Haha, jeg er lei av Norge allerede... regner hele tiden jo. Merker at jeg i tillegg er skikkelig lei av Førde, så denne sommeren skal jeg reise så mye som mulig! Ingvill kommer hjem i morgen og da må vi finne ut når/om vi drar til Oslo wiii. Det hadde vært SÅ gøy - jeg elsker jo Oslo ♥ Og i morgen drar jeg mest sannsynlig til Bergen, men det blir bare dagstur da. Er mye gøyere å blogge når man er ute og reiser syns jeg, da blir det mer variert!

Til overskriften; jeg trenger flere blogger å lese! Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så tar jeg en titt innom, kanskje jeg blir fast leser?day 3Stranda nååå! Er SÅ herlig her, helt sinnsykt varmt. Men har veldig dårlig tid nå, så vi snakkes :)

maxi dress
fra h&m, kr 50

Nå stikker vi på stranda! Blogges :D

lik bloggen min på facebook!

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK

Haha, kleineste ever. Ja ja, nå er det bare å like! Kommer til å oppdatere dere der angående diverse ting, som f.eks konkurranser osv :-) Og hvis dere har noe dere lurer på så kan dere bare skrive det der, så svarer jeg! Er litt enklere det enn i kommentarfeltet.

favorittbloggMange av dere har lurt på hvilke blogger jeg leser, og dette er en av mine favoritter. Bildene hun tar og redigerer er helt nydelige, og utseendet hennes er helt SYYYKT. Fantastisk bra blogg som jeg virkelig anbefaler alle de som ikke har vært innom før, å ta en tur innom! Bildene er tatt av og lånt fra explode.blogg.no

Har dere vært innom denne bloggen før?