hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ønskeliste til jul

Heisann!

Julen nærmer seg med stormskritt (2. desember allerede!!), og jeg har fått mange spørsmål fra dere om jeg ikke kan lage et innlegg hvor jeg viser hva jeg ønsker meg til jul. Så nå skal jeg vise dere min ønskeliste! Tenker hovudsaklig at det kan være til inspirasjon for dere som ikke helt vet hva dere ønsker dere, så jeg tok med ganske mye forskjellig. Er ikke slik at jeg forventer å få alt dette liksom, haha!Det jeg ønsker meg aller mest i år er faktisk en opplevelse. Om jeg får en reise i julegave blir jeg helt fantastiiiiisk glad!! Jeg elsker å reise og besøke nye land! Har ekstremt lyst til å besøke en storby, som f.eks London, New York, Barcelona eller lignende. Aaah . . Ser for meg å vandre gatelangs i stilige antrekk, ta massevis av bilder, spise god mat, gå på Starbucks 3 ganger om dagen, ha crazy shoppingøkter og besøke alle de ulike attraksjonen. *Drømme seg bort* Så nei, det er ikke ny iPhone, Mac, kamera eller jakke til 8000 jeg ønsker meg, jeg vil mye mer ha et minne og en opplevelse i gave.Louis Vuitton Neverfull // Michael Kors-klokke // Marc by Marc Jacobs Laptop CaseSKINNBUKSE! Jeg har ønsket meg en sånn i evigheter, men har aldri funnet en i butikk. Fant nettopp disse her! Den siste er fra HERFRA, og den er virkelig superfin. Elsker skinnbukser med glidelåser på, det er sååå rålekkert. Tror nesten jeg må bestille den hjem hvis den ikke havner under treet. HER er en til, bare at den ikke er i skinn. Den er de samme kule glidelås-detaljene!

Freshe treningsklær! Gjerne fra Nike, som er mitt favorittmerke. Ingenting gir meg mer motivasjon enn å se bra ut på trening, men jeg er sikkert ikke alene om å synes at det er surt å bruke 700 kr på en genser. Ønsker meg spesielt overdeler - den hvite helt til høyre er jo bare helt nydelig!Nattkjole, bikini og undertøy fra Victoria Secret. Vi jenter og VS, altsåå ♥ Kimonoen på første bildet blir nok ikke så enkel å få tak i though, da må jeg nok bli en VS-modell selv, haha.♥ Rum Moto Boot fra Jeffrey Campbell - Herregud så fine!! Har sett disse på utallige moteblogger, og jeg blir bare mer og mer forelsket i dem for hver gang jeg ser på dem. Klassiske boots som passer til absolutt alt, i perfekt kvalitet. Elsker Jeffrey Campbell.
♥ Viva La Juicy-parfyme - Denne hadde jeg tenkt å kjøpe når jeg var i på flyplassen i Mallorca i sommer, men jeg endte opp med Escada Cherry In The Air. Den er også sinnsykt god, men holder ikke så lenge desverre. Elsker Viva La Juicy, den er helt amazing.
♥ Lommebok fra Marc by Marc Jacobs - Klassisk og fin! Har faktisk ikke lommebok, så det hadde jeg absolutt hatt bruk for. Er altfor dårlig til å rote bort busskort, kontanter, solkort, treningskort og ikke minst bankkort (haha, har skjedd altfor ofte)
♥ Pulsklokke - Har skikkelig lyst på en pulsklokke som jeg kan bruke når jeg trener!

Noen som ønsker seg noe av det samme? 

deres hemmeligheter

Jeg er tom for ord. 359 kommentarer ble lagt igjen i "deres hemmeligheter"-innlegget, og jeg har lest hver og en av dem. Hva skal jeg si? Jeg satt med tårer i øynene når jeg leste gjennom dem. Helt forferdelig å høre at så mange sliter, jeg føler meg totalt hjelpesløs. Hyggelig at dere satt pris på innlegget i alle fall, og det virket som om det hjalp for mange å "lette" på tankene.

Ord blir tomme, men jeg vil bare si at alt ordner seg til slutt. Det kan være vanskelig å tro på det når man har en mørk periode, men ting blir bedre. Venninneproblemer varer ikke for alltid, gutten du har kjærlighetssorg over vil du komme over etterhvert og depresjonen går over. Alt ordner seg. Sender alle sammen en stoooooor klem, og jeg tenker mye på dere som har det vanskelig ♥ 

din største hemmelighet

Slike innlegg har jeg hatt et par ganger tidligere, og det har falt veldig godt i smak hos dere lesere. Derfor tenker jeg å gjøre det igjen! Det fungerer slik: dere kommenterer i dette innlegget, anonymt, deres aller største hemmelighet. For mange kan det være veldig deilig å få lettet på hjertet, og få skrevet ned og få ut ting som man kanskje ikke tør å snakke med om hvem som helst. Jeg skal lese gjennom alle kommentarene, og etter et par dager kommer jeg til å plukke ut noen av de og lime de inn i et eget innlegg her på bloggen. Hvis dere kommenterer anonymt trenger dere forresten ikke å bekymre dere for at noen skal finne ut hvem dere er, so no worries <3

Så, hva er deres aller største hemmelighet? 

my lovely MacBook Pro
Etter at jeg fikk meg MacBook Pro for et halvt år siden har jeg fått mange spørsmål om erfaring og hva jeg synes om den. Jeg var selv veldig usikker før jeg kjøpte den, så jeg håper og tror at dere som er i tenkeboksen får nytte ut av dette innlegget.

Jeg har Macbook Pro 13" med 2.9 GHz, 8GB minne, 750 GB lagringskapasitet og jeg betalte 12 490,- for den. Grunnen til at jeg valgte nettopp denne er hovedsaklig fordi den har mye lagringsplass, og dermed passer den meg og mitt bruk ypperlig. Jeg kunne jo valgt Air eller Retina-skjerm, men da blir lagringsplassen mindre og det passet ikke meg.

Er den avansert? Nei, ikke i det hele tatt. Jeg var forbered på at jeg ikke kom til å skjønne noe som helst, men det var ikke noe problem i det hele tatt. Selvfølgelig litt uvant i starten, med høyreklikk, kopier + lim inn, bildeorganisering og så videre, men det går seg fort til, i alle fall i mitt tilfelle.

Verdt prisen? I bunn og grunn nei, men det spørs hva du er ute etter og hvor mye du faktisk er villig til å betale. At Apple er overpriset er ingenting å legge skjul på, og du betaler veldig mye for selve merket. 12 500 kr for en data er jo ganske mye, men fra mitt ståsted var det verdt pengene. Man finner jo data som er minst like bra til en mye billigere penge, men så har det jo seg slik at mange er opptatt av utseendet - inkludert meg. Mac'en er SÅ fin, og når jeg først bruker flere tusen kroner på en data så har ikke jeg noe imot å legge til litt ekstra for å få en sååå fin en. Jeg mener, den er jo SUPERFIN.

Hvordan organiserer du bildene? Har skrevet litt om det tidligere, men tar det igjen likevel. På MacBook fungerer bildeorganiseringen ca. på vanlig måte hvis du bruker Finder, men de fleste bruker vel iPhoto, om jeg ikke tar feil? Jeg bruker den bare til overføring av bilder fra iPhone, mens jeg synes det bare er uoversiktelig å samle alle de vanlige bildene mine fra speilrefleksen dit. Så jeg bruker bare Finder, og oppretter mapper for hver dag hvor jeg legger inn bildene. Har hørt at iPhoto kan klikke og sånt, og ettersom jeg er avhengig av system når jeg har så mange bilder så kjører jeg safe og bruker Finder heller. Dette handler bare om smak og behag da, selvfølgelig.

Fordeler?
- Bra innen video- og bilderedigering. Innen bilder kan du redigere bildene dine i iPhoto, og det følger i tillegg med iMovie som er et supert program for å redigere video. iMovie er MYE bedre enn alt annet jeg har prøvd.
- Alt er veldig organisert 
- God batteritid
- Mac OS X starter MYE raskere enn Windows. Du slipper å sitte i 100 år og vente på at dataen skal skru seg på
- Lager lite støy
- Har et mye finere utseende. Ikonene på docken er oversiktlige, og man kan også forandre disse! Ulemper?
- Mac har et eget operativsystem, noe som gjør at du må ha program som er tilpasset Apple. For eksempel: Hvis du skal ha Office-pakken må kjøpe den som er tilpasset Mac, skal du ha redigeringsprogrammet som du laster ned fra nettet så må de være tilpasset Mac og så videre
- Høyreklikk, klipp + lim, screenshot og ande typiske snarveier er annerledes på Mac. Det var vel kanskje det som var mest uvant for meg i starten, men det går seg veldig fort til, så det er i bunn og grunn ikke en ulempe.Noen flere Mac-lovers her? Kommer nok aldri til å gå tilbake til vanlig pc!

en bok alle må lese i sommer

Jeg begynte på denne boka i eksamensperioden, men la den fra meg og glemte helt av å fortsette. Fant den i skapet rett før jeg dro til Hellas, og da måtte jeg selvfølgelig fortsette å lese. Vel, DENNE folkens, denne gi en sjanse! Perfekt lesestoff på late dager på stranda, eller bare hjemme i senga på en regnværsdag.Salvadorena handler om Ana, som vokste opp i El Salvador. Historien starter med henne som liten pike, og følger henne helt til hun blir voksen. På grunn av borgerkrigen, hvor nesten alle beboerne i El Salvador dør, må Ana flykte. Både moren, tanten og søskenbarnet hennes dør i den grusomme massakren, og Ana er helt alene. Heldigvis blir hun reddet av en nonne, og hun finner etterhvert trøst i et kloster i USA - hvor hun er overbevist om at hun hører hjemme. Etterhvert foreslår priorinnen i klosteret at Ana må leve utenfor klosteret en stund for å finne ut om hun virkelig vil bli nonne, og selv om dette er noe Ana er knust for, adlyder hun priorinnen og fortsetter reisen. Hun blir dermed ansatt som barnepike hos den rike familien Trellis, hvor det viser seg at hun blir værende i flere tiår.

Hos familien Trellis bor hun sammen med ekteparet Lillian og Adam + barnet deres Teddy, og Ana må stadig håndtere "rikmannsproblemene" til disse. Veldig uvanlig for en jente som har vokst opp i fattigdom i El Salvador, naturligvis. Selv om de er overfladiske av seg knytter Ana store bånd til disse, og som det står bakpå boken: hun finner kjærligheten der hun minst venter det.Fy søren, for en bok! Jeg vet ikke hvordan, men Cecilia Samartin greier det alltid. Dette er faktisk noe av det beste jeg noensinne har lest, i likhet med de andre bøkene hennes. Jeg tror det har noe med det store tidsrommet i boken å gjøre, ettersom historien følger Ana helt fra barnelivet til voksenlivet - og det at man setter seg sånn inn i en bok gjør at den blir utrolig gripende. Det tar litt tid før man setter seg inn i den vel og merke, men når du har lest et par kapitler kan jeg love deg at du blir trollbundet. WOW. Lå på stranda når jeg leste den, og når selve høydepunktet i boka kom så ble jeg faktisk så revet med at jeg ikke hørte noe som helst rundt meg.

Noen flere som har lest denne? Tror nesten at jeg liker denne bedre enn Drømmehjerte, jeg. Og DET er godt gjort.

iphone-bakgrunnene mine

Bøøh! Siden så mange av dere har spurt om jeg ikke kan dele iPhone-bakgrunnene mine, så tenkte jeg å gjøre det nå. Jeg bruker å finne fine og inspirerende bilder på weheartit, og deretter setter jeg de sammen i kollasj i Picasa. Synes det er så fint med slike kollasjer som bakgrunn :-) Uansett, here you go! Har litt forskjellige, håper de faller i smak. De passer best til iPhone 5, ettersom jeg har tilpasset de etter skjermen min.

how do I put this gently

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Alt fra: http://howdoiputthisgently.tumblr.com

HAHAHAHAHA. Fant disse først på livingdoll.no sin blogg, og dere kan vel gjette hvilken tumblr jeg har stalket i hele dag. Jeg vet ikke med dere, men noen av disse beskriver virkelig livet mitt!! Hahahaha.

which one?

Heii dere! Flinke Emma (her ♥) har laget disse to headerene til meg, og jeg er usikker på hvilken av dem jeg liker best. Liker veldig godt den jeg har nå fordi den er så sommerlig, men synes også den øverste her er såå fin. Så jeg trenger deres hjelp! HVEM ER FINEST??? Det er jo tross alt dere som leser bloggen, så da må dere få bestemme :-)

1. 2.1 eller 2?

før og etter redigering


. . . og DERFOR er redigering superviktig. Jeg har fått flere spørsmål fra dere om jeg ikke kan vise før/etter-bilder på bildene mine, så here you go! Jeg synes selv at forskjellen er veldig stor. Altså, for å få bra bilder så er det er en fordel å være flink til å fotografere, men det aller viktigste er faktisk redigeringen :-) Det eneste jeg fikser på er: kontrast, levels og skarphet. Eventuelt beskjærer jeg bildene, og retoucher/airbrusher de. Jeg skal vise alt sammen i et eget innlegg senere! Har lyst å filme en videoblogg hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine, men da må jeg først finne et program som jeg kan filme skjermen med på Mac'en. Såå, ja. Om dere vet om noen slike programmer så må dere gjerne tipse meg!

Før VS etter?

hvordan ta bra bilder (av deg selv)

Heisann! Jeg tenkte å komme med noen småtips som er veldig greie å ha i bakhodet når man skal ta bilde av seg selv. Tenker vanligvis ikke over noe av dette selv når jeg fotograferer meg selv, men tror det har "innprentet" seg underbevisstheten min etter så lang tid med blogging, haha. Senere skal jeg vise dere hvordan man kan redigere bilder på en veldig bra måte :)

♥ 
Kamerastativ og fjernkontroll
Jeg bruker kamerastativet HAMA Star 61 og fjernkontrollen Canon RC-6, og som blogger er disse to absolutt et must for meg. Hadde aldri klart meg uten! Du kan gjerne få noen til å ta bilder av deg også, men personlig foretrekker jeg å ta hånd om det selv. I tillegg blir bildene mye rettere og beinere dersom du bruker kamerastativ.

♥ Se opptatt ut
De beste og mest naturlige bildene og er ofte de der du ikke ser direkte inn i kameraet, men "tilfeldigvis" ser til siden. Det kan kanskje se veldig kleint ut i starten, men det går seg fort til. Øvelse gjør mester!♥ Sminke
Sminken din vil alltid vises mindre på bilder - prøv å ha dette i bakhodet når du fotograferer. Altså, du kan ha kjempemye sminke på deg og samtidig bare bli seende "normal" ut på bilde, nettopp fordi kameraet ikke fanger opp alt. Et lite tips er å ta på litt ekstra solpudder rett før du skal ta bilde, da ser du brunere ut og får en ekstra glød i ansiktet.

♥ Posering og holdning
En god holdning er UTROLIG viktig for å få et vellykket bilde. Rett opp ryggen og trekk skuldrene bak. Ikke så mye at det blir unaturlig, men akkurat så mye at det skinner gjennom at du er selvsikker og stolt. Her er noen tips:Dersom du tar bilde fra siden: legg vekt på det bakerste beinet, og la det fremste beinet være bøyd:
♥ Vinkling
Plasser kamerastativet lavt, ca. slik at det sikter midt på deg, eventuelt enda lavere - dette gjør at du ser mye høyere og dermed automatisk slankere ut. Hvis fotografen sitter på bakken og tar bilder opp mot deg kan du skape en illusjon om at du har milelange bein. Dødssmart! Med dette tipset + et par høye hæler kan hvem som helst kan få tidenes modellhøyde på bilde!

♥ Lys
Lys er en veldig viktig og avgjørende faktor for bildene dine. Å ta bilde i sollys kan være ganske tricky, men tenk at sola alltid skal være bak deg, slik at det blir motlys og ikke medlys. Dette gjør bildene 1000 ganger finere, og i tillegg slipper du å se bleik og blendet ut. Mitt beste tips er å ta bilder litt ut på ettermiddagen/kvelden når sola er begynt å bli lavere - da blir bildene superfine.♥ SMIL!
Her kommer det selvfølgelig an på hvilke typer bilder du skal ta, men et fint smil tar seg alltid bra ut på bilder, i tillegg til at det gir deg en veldig stor utstråling. Viktig: Pass på å ikke bare smil med munnen, men også med øynene. Det kan kanskje være litt vanskelig, men det hjelper veldig dersom du for eksempel tenker på noe som gjør deg glad. Jeg pleier ofte å høre på musikk i mens jeg tar bilder av meg selv, og det utgjør faktisk en utrolig stor forskjell. Sett på en skikkelg goodfeeling-sang, og voilá, du er klar til å pose!

♥ Slapp av 
Slapp av og vær naturlig, da blir bildene best. Hvis du føler deg ukomfortabel er det lettere å ta bildene selv slik at du kan slippe deg mer løs, og da er jo igjen kamerastativ + fjernkontroll veldig smart.

♥ Redigering
Redigering har UTROLIG mye å si på bildene, og jeg er 100% avhengig av mine kjære redigeringsprogram. Ikke for å redigere seg høyere, tynnere osv, men for effekten, kontrastene og lysstyrken sin skyld. Dette skal jeg ta i et eget innlegg, så følg med! Skal vise dere hvordan redigering kan gjøre bildene 1000 ganger finere :-)Noen nyttige tips?

this is perfection


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

En av mine favorittmodeller: Barbara Palvin!! HERREGUD, HUN ER HELT CRAZY FIN. Jeg er ekstrem på å stalke modeller, haha. Kan sitte og bla gjennom bilder av henne i flere timer uten å gå lei, selv om det mest sannsynlig høres litt (veldig) creepy ut. Og ja, jeg er 100% heterofil, haha! Hun er faktisk så syyyk at jeg ikke har ord. Perfeksjon i mine øyne! Hadde lett tatt imot utseendet hennes.

Perfekt, ikke sant?!

vårmote 2013

Heisann! Her er min andre spalte i Fylkesmagasinet. Linken til artikkelen min finner dere her. Skriver om vårmote denne gangen - kanskje litt for sent å poste det her nå, da. Hehe. Men ja, håper dere liker den, og at dere forstår språket til tross for at det er på nynorsk! Synes ikke denne spalten ble sååå bra, men skal skrive om litt mer spennende tema etterhvert :-)
10 ting dere kanskje ikke visste om meg

Heisann! Har sett slike innlegg på andre blogger, og jeg tenkte å prøve ut det samme. Her kommer 10 ting om meg, som dere kaaaanskje ikke vet. Tror egentlig de fleste vet mye av det fra før av, men det kan vel være kjekt å lese selv om, håper jeg :-)- Før hatet jeg høyden min. (Som per dags dato er 175 cm) Jeg mener, jeg HATET den. Det var vel rundt slutten av barneskolen + starten av ungdomsskolen, og jeg husker at jeg ikke kunne jeg fordra de milelange beinene mine og den tynne, lange kroppen. Det var èn ting jeg ønsket meg, og det var kortere bein. Dette har heldigvis forandret seg til det stikk motsatte, og nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd med høyden min. Målet mitt er 180, haha! Jeg tror at høyde er noe veldig mange har komplekser for, både den ene og den andre veien. Mange vil gjerne bli høyere, og mange vil gjerne bli lavere. Det handler nok bare om å akseptere seg selv, for høyden kan vi ikke forandre uansett - og godt er det :-)

- Jeg trives godt uten sminke, og kan gjerne gå sminkefri på skolen, i byen og offentlig ellers - så lenge jeg bare får fikset brynene mine. Det er det eneste viktige for meg, haha.

- Jeg er EKSTREMT ironisk, og humoren min baserer seg i bunn og grunn på ironi. Overdriver og underdriver også veeeeldig mye.

- Jeg blogget i mange år med 100-200 lesere, og hadde egentlig halvveis tenkt å slutte i slutten av 2011. Plutselig ble jeg linket av Kristineam og 600-1000 lesere, og så fortsatte jeg - og etter det ballet det bare på seg og nå er lesertallet helt opp mot 20 000. Jeg er veeeldig glad for at jeg ikke sluttet, for blogging er noe jeg virkelig elsker!! Klarer ikke å se for meg å ikke blogge.

- Jeg er kjemperedd for å gjøre det dårlig på skolen, og å ikke prestere "bra" nok. Kan bli dødsskuffa om jeg får f.eks 5´er - dette da på grunnlag av at jeg har øvd mye og hadde forventet bra karakter, selvfølgelig. I musikk for eksempel er jeg bare glad for at jeg har 5´er, fordi sangstemmen min er så stygg. Liker i synge selv om da, he-he. Stiller i tillegg veldig høye krav til meg selv, og det kan bli litt slitsomt til tider. Heldigvis kommer det som oftest bare gode ting ut av det.

- Jeg og broren min er dødsgode venner, og han er kanskje den personen jeg kjenner som er aller mest lik meg. Vi tenker likt angående ALT, og vi kan sitte i timesvis å diskutere ting som for eksempel religion, samfunnsproblem og andre teite ting . . Lol. Vi har også HELT lik humor. Han hjelper meg i tillegg med veldig mye bakarbeid når det gjelder bloggen, som for eksempel mailing og slikt. Har hendt at jeg har hatt en del uenigheter med samarbeidspartnere, og da er jeg bare sånn:

Han har forresten også hjulpet meg med en del intervju opp gjennom tiden, og da kan jeg jo blant nevne den gangen jeg ble spurt om intervju til avisen (dette foregikk gjennom mail), og han svarte på HELE intervjuet for meg fordi jeg ikke ante hva jeg skulle svare. Hahahhaah, det ironiske var at spørsmålene handlet om meg. Så ja, det var litt vittig å lese det i avisen dagen etter.


- Jeg elsker, elsker, elsker å lese, og har alltid gjort det. Har perioder hvor jeg leser sinnsykt mye, og så har jeg perioder hvor jeg ikke rører en eneste bok fordi jeg innbiller meg at jeg "ikke har tid" til det.

- Jeg blir sinnsykt paranoid når det er snakk om kidnapping, dreping osv. Ikke at det er så sinnsykt uvanlig, da. Sommeren 2011 når bombingen i Oslo og massakren på Utøya skjedde, så leste jeg type ALLE fuckings nyhetsartiklene på nett, og til slutt ble jeg så syyyyykt paranoid at jeg ikke fikk sove på flere måneder.

- Jeg er ikke født med store pupper AND I DON´T GIVE A SHIT. Alle har forskjellig smak og er opptatt av forskjellige ting, og pupper er en slik ting hos meg. Pupper er fint, for all del, men jeg har liksom aldri følt behovet for seggeboobs og kløft oppi halsen.

- Jeg er konfimert kristelig og er medlem i statskirka, men vil likevel ikke kategorisere meg selv som kristen. Jeg tror på faktum at det er noe mellom himmel og jord, men at Gud skapte verden og det der blir for ulogisk for meg. Det at jeg er "kristen" er vel heller mer for tradisjonen sin skyld, så jeg synes jo for eksempel at det er kjempekoselig å gå i kirka på julaften - og det at jeg konfimerte meg i kirka også.Er det noe dere ikke visste?

one year ago

Haha, dere! Jeg fant disse gamle bildene som ble tatt for nesten akkurat et år siden - påskeferien 2012. Er det ikke rart å se tilbake på hvor fort tiden har gått? Disse bildene ble tatt når jeg gikk i 9. klasse liksom . . . Det føles ut som ages ago egentlig, men samtidig ikke?! Nå er jeg snart ferdig på ungdomsskolen, liksom. Husker jeg ble så fornøyd med disse, selv om jeg ser nå i etterkant at de kanskje ikke var såå spesielle likevel . . haha. Husker også at dette var starten av "bloggperioden" min, hvor jeg begynte å få 2-3 tusen lesere daglig. Morsomt å se tilbake på, haha :-)

Hvor lenge har dere lest bloggen min, forresten? Gøy å vite :) 

sydentur bestiltÅåh, det er så deilig å ha noe å se frem til - er dere ikke enige? Her om dagen bestilte mamma spontant en tur familien til Rhodos i Hellas! Vi drar ikke før i slutten av august, men det skal bli såå deilig. Om alt går etter planen blir det en tur til varmere strøk i sommerferien også, enten med broren min eller mamma, så da blir det hele to turer! Wohoo.

Vi skal på Myhtos Beach Resort, og vi reiser 28. august og blir der én uke. Hotellet er døøødsfint - med all inclusive, stranden rett ved siden av, treningssrom, uteaktiviteter og masse mer. Elsker at hotellet ligger stranden, for jeg er definitivt et strand-menneske :-) Og viktigst av alt: internett! Haha, nei da. (Jo da) Fikk nok av dårlig internett i fjor på Skiathos, uff. Ser ikke ut til at det blir noe problem her!

Så det ikke herlig ut? Gleder meg!

Har dere planlagt noen turer for sommeren enda? :)

svar på spørsmål om trening - del 1

Heisann! Her kommer endelig svarene fra treningsspørrerunden. Litt forsinket kanskje, men jeg håper det går greit. Det kom inn veldig mange spørsmål, så jeg må nesten ta det litt etterhvert. Tenker å lage flere innlegg etterhvert :-) Denne gangen skal det ikke ta like lang tid, hehe!Spiser du godteri?
Ja, selvfølgelig! Spiser ikke hver dag, men når jeg først spiser så spiser jeg veeeeldig mye, hehe. Altså, noen liker kanskje å ta seg en sjokoladebit til kaffen hver dag, men jeg for min del foretrekker heller å spise meg forderva på 2 kg smågodt når helga kommer. For meg er det ingen ting som heter én bit, enten er det ingenting eller så er det all inn! Dette er jo smak og behag - og man må rett og slett finne ut hva man liker best selv. Når det gjelder mat ellers så spiser jeg sunt rett og slett fordi vi har et sunt kosthold her hjemme og det har vi alltid hatt - i tillegg til at jeg synes sunn mat er kjempegodt. Jeg er ikke den personen som tvinger i meg havregrøt og cottage cheese for å vise at jeg er sunn, jeg liker det jeg. Men ja, godteri er et selvfølge her i hus, og jeg er trolig den største godtemumsen EVER. Haha :-)

Hvordan trener du rumpe?
Dette skal jeg lage et eget innlegg om - eller ta det i en eventuell del 2 av spørrerunden. Har en øvelse som funker sinnsykt bra, men jeg har ikke fått tatt bilde av den enda. Stay tuned!

Hvordan får du motivasjon? Eller hva får du det av?

Jeg får motivasjon av tanken på hvor deilig og opplagt jeg blir etter en treningsøkt. Jeg merker hvor utrolig mye bedre jeg føler meg generelt i de periodene hvor jeg trener regelmessig - blant annet får jeg mye mer energi, er mer våken og glad og bedre konsentrasjonsevne. Og så får jeg masse inspirason av fint treningstøy! Gjerne fargerike og freshe.

Dusjer du hver gang etter at du trener?
Ja, med mindre jeg trener om morgenen før skolen - da vasker jeg meg bare under armene. (Pleier som regel ikke å trene så altfor hardt da) Dusjer hver kveld, enten jeg har trent eller ikke.

Hvordan trener du magen?

1. Planken. Veldig enkel øvelse hvor man trener en del muskelgrupper, da i hovudsak magen. Pleier å stå strak uten pause i et par minutter, kanskje 3-4.2. Situps. Denne bruker jeg mest! Et tips er å løfte den ene foten opp i 90 grader, og la den andre foten være strak rett over bakken - slik som på bildet under. Da er situpsene mer effektive, og du blir fortere ferdig!3. Sidelengs planke. Denne kjører jeg like lenge som vanlig planke.Trener du for å få den ultimate "sommerkroppen", eller ikke?
Det er forskjellige grunner til at jeg trener. Selvfølgelig har jeg lyst å få en definert kropp til sommeren, men jeg trener også for å holde meg i form. Å være godt trent har utrolig mange fordeler - blant annet mer energi, bedre konsentrasjonsevne og humør og mye mer. Det å være i god form er rett og slett bare kjempesunt, og trening handler slettes ikke bare om utseende og slanking. Men en fin mage og veltrent på generelt kommer jo godt med til sommeren, da! Og nei, jeg trener ikke for å slanke meg.

Bruker du å trene alene?
Begge deler. Synes det er koselig å ha en treningspartner og jeg trener ofte med venninner, men jeg synes også det er viktig å ikke være avhengig av å ha noen rundt seg. Altså, selv om venninna di ikke gidder å trene den ene dagen så betyr det ikke at DU ikke kan :-)

Hvordan trener du kondisjon?
1. Motbakke-fjelltur. (Favoritt!!) Her i Førde har vi en sti som er dødsbratt, og den pleier jeg ofte å gå når det er fint vær ute. Var nesten kun det jeg trente i sommer, og jeg tror faktisk aldri at jeg har vært i så god form før! Veksler da mellom å gå opp og jogge, og på veien opp bruker jeg ca. 20 minutt. Deretter ogger/løper jeg ned igjen.
2. Jogging. Jeg synes jogging er litt ensformig og kjedelig i lengden, men når jeg gjør det så pleier jeg å jogge i ca. 45 minutter.
3. Motbakke-intervall. Jeg er veldig glad i effektiv og kjapp trening, derfor passer intervall-løping meg perfekt. Finner meg da en bratt bakke, og jogger/løper opp så mange ganger jeg greier. Jeg pleier å ta rundt 10 ganger, men dette må du jo tilpasse etter hvor lang og bratt bakken er.

Hvilke treningsklær bruker du?
Sportsbh´en min med mobil-lomme fra MXDC (getsporty.no), genser fra 2XU (individu.no), Nike Free Run når jeg skal trene styrke (junkyard.no), og enten tights fra MXDC eller 2XU.Har du tips mot hold?
1. Ikke spis eller drikk 1-2 timer før du trener.
2. Press deg selv så mye du klarer når du kjenner at du får hold - på denne måten får du mindre hold neste gang. Det at du får hold kan gjerne komme av at du ikke har trent så mye, så jeg vil tro at regelmessig trening er en nøkkel til å unngå det.
3. Pass på at pustingen ikke blir "overfladisk". Trekk pusten skikkelig gjennom hele kroppen, og ikke bare gjennom nesen.

Hvilke sko har du, og anbefaler du dem til løping? Har utrolig lyst på nike free run nå, men har hørt at de ikke er så gode tnår man løper mye, og lurer på om du har noen tips?
Jeg vil ikke anbefale Nike Free Run til løping/kondisjonstrening, da disse ikke har god demping og passer bedre til for eksempel styrketrening. Har ikke så veldig mye peiling på løpesko, men jeg har et par bra Asics som er veldig gode. Forhør deg i en sportsbutikk, der får du god hjelp til hvilken sko som passer deg best :-)

Har du funnet ut hvor man får kjøpt Nike Pro shorts?
Fikk mange tips fra dere om at de kan kjøpes på XXL. Jeg skal sjekke der når jeg skal til Bergen! Hvilke idretter har du vært med på i løpet av livet ditt?
Dans (klassisk og jazz), friidrett to ganger, alpint og håndball.

Trener du på treningssenter? Og hvis ikke, er det ikke pinlig å løpe langs veien?
Jeg liker best å trene kondisjon (altså løping) ute i frisk luft og sol, kontra inne på treningssenter. Og nei, det er ikke noe flaut synes jeg! Det er jo helt normalt.

Jeg har hørt at dersom du spiser så lite som én rute sjokolade etter trening, så er hele treningen bortkastet. Er det riktig?
Nei, absolutt ikke! Etter trening så MÅ man spise hvis man skal få utbytte av det man har gjort. Forskjellen om man spiser én rute sjokolade kontra et eple har jo ingenting å si, sett bort i fra det at man får i seg flere sunne næringsstoff når man spiser et eple.

Hvor mange ganger i uka trener du?
Det varierer VELDIG! Tro meg, jeg er laaaangt i fra et supermenneske som har ork til å dra meg selv på trening 6 ganger i uka. Perioder hvor jeg har mye å gjøre på skolen og lite tid til overs blir alltid treningen nedprioritert hos meg, desverre. Så jeg kan gå fra å trene 0 ganger i uka til 4-5! Men i gjennomsnitt vil jeg vel kanskje si 3-4 ganger i uka.Hva mer lurer dere på? :-)

DIY: tie dyed jeans

Heisann! Denne buksen er jo egentlig svart :-) Har hatt den på meg på antrekksbilder mange ganger, og en del av dere har spurt meg hvordan jeg "lagde" tie diy av den - så her kommet et innlegg om det. (Bildene over er forresten fra i høst, så det er derfor det regner, hahah)Du trenger:
- Et par jeans, helst en du ikke er så veldig redd for i tilfelle det skulle gå galt. (Heheee!) Jeg valgte svart, men du kan også bruke vanlig blå. (OBS: Buksen må være jeans!)
- En bøtte
- Strikk
- Vann
- Klor

Slik gjør du det:
1. Dypp buksen i vann slik at den blir gjennomvåt.
2. Krøll buksen sammen til en "dott" og fest den med strikk rundt.
3. Legg buksen i en bøtte med 50/50 vann og klorin slik at det dekker hele buksen. (Tips: om buksen flyter opp på overflaten, legg f.eks klorin-flasken over for å holde den under vann)
4. La bukseklumpen ligge i noen par timer. Min lå i 2-3 timer, men det er kanskje best å se an selv hvor mye du vil bleke den.

Slik blir da resultatet! En svart kjedelig jeans ble plutselig spritet opp. Nå har i hvert fall ingen identisk bukse som deg, hihi! Jeg er forresten verdens dårligste til å forklare, hahaha . . Såå, om det var noe dere ikke forstod - spør i kommentarfeltet så svarer jeg!

Hva synes dere om resultatet?

spørsmålsrunde - broren min svarer

Okei, jeg kjører i gang en spørsmålsrunde - men denne gangen skal Håkon svare! Tenkte det kunne være gøy å få svar fra et litt annet perspektiv enn bare fra meg selv. Still spørsmål om meg som dere lurer på, så lover jeg at han svarer 100% ærlig! Her er det ingenting å skjule, hehehe :-) Svarene kommer i løpet av noen få dager bare, ettersom han drar hjem igjen på søndag. Sååå ja, still spørsmål om hva enn du vil - alt utenom "Pepsi VS Cola", "favorittmat" og så videre, haha.Ironisk nok et innlegg med bilder av . . meg. Kan vise dere bilder av han senere, hvis jeg får lov av han :-)

Fyr løs! Hva lurer dere på om meg?

perfekt treningsmusikk

Heisann! Mange av dere har spurt meg om treningsmusikk, så her kommer et innlegg med mine favoritter for tiden. Som dere ser så består mesteparten av Ke$ha, og det er fordi hun lager døøøødsbra musikk! Det nye albumet hennes Warrior er virkelig HELT fantastisk. Begynte å høre på det i jula og er fortsatt ikke lei, haha! Alle sangene er kanskje ikke typisk trenings-musikk, men jeg synes likevel at de passer veldig bra til å trene med. Anbefaler alle sammen å høre sangene hennes, dere kommer ikke til å angre!! Ke$haaaaa ♥ Alle sangene er linket til youtube, så bare trykk på navnet!

All That Matters - Ke$ha

Last Goodbye - Ke$ha

Supernatural - Ke$ha

Potential Breakup Song - Aly & AJ

Don´t Wanna Go Home - Michael Mind ProjectMarry The Night - Lady Gaga

Wherever You Are - Ke$ha

Who Owns My Heart - Miley Cyrus

Bombo - Adelén

All Night Long - Alexandra Burke

Thinking Of You - Ke$ha
Die Young - Ke$ha

Supernova - Cir.Cuz ft. Julie Bergan

Snow Crystals 2013 - Martin Tunevaag ft. Fanny Andersen

Teenage Crime - Adrian Lux

Walk Of Shame - P!nk

When I Grow Up - The Pussycat Dolls

Warrior - Ke$ha

to DIY-prosjekterDenne har jeg faktisk vist dere før! Videoen HER viser hvordan du kan gjøre en enkel overdel om til en kjempesøt genser. Jeg har selv gjort dette med 3 av genserene mine, synes det er sååå fint! Utrolig enkelt er det også, du trenger ingenting annet enn en saks, en lim + en overdel. Trykk på linken over for å komme til videoen, det er dødsenkelt og tar typ. noen minutter. Jeg gjorde det om morgenen før jeg dro på skolen til og med, hehe. Skal lage et tonn av slike i forskjellige varianter som jeg kan ha til sommeren, tenk å bruke disse til en shorts eller bare en helt casual bukse. Genseren gjør jo hele antrekket i seg selv :-) Går óg an å eksprimentere med forskjellige gensere, f.eks løse overdeler.

Perlesolbriller! Tihi, hvor søte ble ikke disse? Alt du trenger er et solbrille-par + lim + perler. Jeg brukte perler fra et gammelt smykke bare, enkelt og greit. Solbrillene kjøpte jeg på H&M for under hundrelappen. Det er samme hvilke solbriller du bruker da, wayfarer passer jo sikkert også veldig fint :-)

til dere som trenger å øve på nynorsken

Artikkelen på nett finner dere HER

Hei dere! Fortalte dere jo om intervjuet her om dagen, og i dag kom det i avisen. På fremsiden til og med, wuæææ :-) Synes det var en litt gøy vinkling, ikke bare vanlig blogg-intervju. Temaet er jo veldig viktig og det er bra at det blir satt frem i lyset. Litt overdrivelse må jo til også da - så vidt jeg vet så blir ikke noen av bildene mine brukt på pornosider, hehe. Vil da heller si inspirasjonsblogger på type tumblr-nettsider. Ja ja! Intervjuet ble bra likevel, synes jeg.

Egentlig er det litt sykt å tenke på hvor mye vi bloggere eksponerer oss selv. I mean helloooo, vi har jo sikkert fått en nok dose oppmerksomhet til resten av livet våres, haha. Veldig tidig da, gleder meg til jeg runder 40 år og kan gå tilbake og se på alle bildene av meg selv!Hva synes dere?

ferietips?Heisann! Jeg driver og kikker på ferie til sommeren, og det er jo sååååå utrolig mye å velge mellom. Craver sinnsykt etter en sydenferie kjenner jeg, så derfor er jeg litt (veldig, hehe) desperat etter å finne noe - mye er jo allerede utplukket. Lurer derfor på om noen av dere har noen anbefalinger på ferier dere har vært på? Hva som helst! Alt fra charterturer til mer rolige steder. Har egentlig ikke noen spesielle krav, så lenge omgivelsene er fine og det er varmt. Hihi. Alle tips er gode tips, så jeg håper dere har noen anbefalinger :-)

Åh, gleder meg SÅ mye til varme når jeg ser disse bildene. Ord ikke kan beskrives! Late dager på stranda, brunfarge, god mat, sol, fine bilder . . aaah.Har dere noen bra anbefalinger?

nike proWÆÆÆÆ. Jeg har fått en total greie for disse nydelige shortsene fra Nike i de siste. Sitter her og sikler nesten! Synes de er dødsfreshe og har skikkelig lyst på en i gul, turkis eller blå . . (Eller alle fargene for den del) Jeg som mange andre synes sikkert at treningsklær gir masse motivasjon, spesielt freshe farger. Har lett etter disse på sportsbutikkene her i Førde, men jeg finner det ingen plasser. Lurer derfor på om noen av dere vet hvilke butikker man får tak i det? Vil helst kjøpe i butikk og ikke på nett . . Skal kanskje til Bergen om ikke så lenge - går det an å få kjøpt det der? Ååh, har sååå lyst på! Herregud, kan ikke tro at jeg har forelsket meg i et treningshorts, haha. Er det mulig? JEPP.

Freshe, ikke sant? :)

mitt stilikon

"Hvem er ditt forbilde?" - leser

Mange av dere har spurt hvem mitt favoritt-stilikon er, og da må det bli Cara Delevingne uten tvil! Blir kanskje litt feil å si "stilikon" da, men hun er ca. den peneste jeg vet om. EVER! Hun er en 20 år gammel modell fra London, og hun vant faktisk prisen som årets modell i 2012. Hun er blitt veldig kjent i det siste, så mange av dere vet sikkert om henne allerede? I hvert fall så har hun det syyykeste utseendet noensinne. Elsker spesielt øyenbrynene hennes! Ååh, hun burde føle seg velsignet for utseendet sitt. Tipper at jeg ikke er den eneste som mister veldig mye av selvtilliten min når jeg ser på henne . . Kunne gjort alt for å ha sett slik ut!! Okei da, ikke alt, men dere fortstår . . haha. Hun er forresten sinnsykt morsom og har verdens skjønneste personlighet i tillegg! Mange modeller er jo veldig kjedelige og høytidelige av seg, men Cara er såå kul og tar seg ikke seg selv høytidelig i det hele tatt. Ops, nå høres jeg ut som tidenes stalker, men dere bare måå sjekke henne ut på youtube! Søk på navnet hennes :-)

Hvem er deres favorittstilikon/forbilde? 

dagens spørsmålSer du på blogging som en jobb?

Gjerne begrunn svaret :-) Har du mange lesere kan du tjene gjerne 100.000 kr i måneden. Hva synes dere egentlig om at bloggere har en såpass høy inntekt, og man kan sitte og jobbe fra senga med pc´en i fanget men likevel tjene 3x mer enn en gjennomsnittet? Er det urettferdig og lettjente penger, kontra vanlige jobber? Synes det er litt interessant å høre hva dere mener!spørsmålsrunde: treningHeisann dere! Jeg får veldig masse spørsmål angående trening, og i steden for å skrive det spredt utover i forskjellige innlegg så tenkte jeg det ville være bedre å samle alt sammen i èn spørsmålsrunde. Kjører derfor i gang en nå! Spør om det dere lurer på angående trening generelt eller treningen min, og så skal jeg svare etter beste evne. Jeg er LANGT (laaaaangt) ifra treningsekspert og jeg har vel for så vidt nettopp startet selv etter en veldig lang pause, men jeg svarer uansett bare på det jeg kan.

Kan på forhånd si at det ikke er vits i å spør om ting angående slanking :-) Ellers er det bare å spørre!

Såå, noe dere lurer på?

good morning beautiful

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hei og god morgen, dere! Okei, først og fremst . . i går kveld surfet jeg rundt på nett og fant tidenes FINESTE DUDE EVER!!!! Jeg kødder ikke engang!! Han heter Fransisco Lachowski og er en brasiliansk modell, og han er blant annet modell for Gucci og Dior. Jeg ble faktisk i flere timer og bare bla i bilder av han, og det endte med at jeg kom meg litt for sent i seng . . Jeg mener, HALLO, denne fyren er så fuckings grisedigg at jeg ikke har ord!!

Dere kan få Zac Efron, Finn Harries og Justin Bieber. Dette er min fremtidige mann.Hehe, ja . . Vel, jeg stod opp for ikke så veldig lenge siden og har nettopp fått i meg frokost, og nå skal jeg snart ut og ta outfitbilder. Senere i dag kommer bruttern hjem, og vi skal lage god mat og kose oss, wii! Vi snakkes senere!

Så hva synes dere om han???? 😍

hvilken header?

Hei! Har vært litt frem og tilbake på hvilken header jeg skal ha i det siste, ettersom jeg er ca. den mest ubesluttsomme personen noensinne. Haha! Har tre forskjellige headere her som det står mellom, og ettersom det er dere som leser denne bloggen så vil jeg veldig gjerne høre deres mening. Og ja, som dere sikkert vet så er jeg veldig glad i å ha et enkelt design . . Har fått tilbud om profesjonelt tilbud da, så kaaanskje det kommer et "skikkelig" design etterhvert. Vi får se!

Alle sammen er veldig like, med bare èt vanlig bilde + samme type skrift. Skrifttypen heter Edwardian Script ITC, forresten! Synes den er så fin.

Nr. 1Nr. 2Nr. 3Nr. 4Nr. 5Har jo i tillegg fått inn kjempemasse fine headere av dere, så kanskje jeg blir å bruke noen av de etterhvert. Om dere har lyst så kan dere sende inn på kristine.ullebo@hotmail.com! Liker det som sagt veldig enkelt, hehe :-)

Hvilken synes dere var finest? 

hva liker du best med deg selv?Hei skjønninger! Husker dere jeg hadde innlegg hvor dere fortalte deres største hemmeligheter og ønsker? Det virket som at dere likte det veldig godt, så da kjører jeg en gang til - bare med en liten vri. Denne gangen skal dere fortelle hva dere liker aller best med dere selv! Så et slikt innlegg på Kristineam sin blogg (link her), og jeg synes det var en utrolig fin idé. Så, det fungerer slik: legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under (gjerne anonymt om du ikke vil at noen skal vite hvem du er), hvor du forteller hva du liker aller best med deg selv. Det kan være alt fra at du for eksempel synes du har fin rumpe til at du er en omtenksom person eller guttemagnet, eller noe du har gjort eller utrettet. Hva som helst! Bare vær kreative.

Å fokusere på det positive med seg selv er utrolig viktig, derfor vil jeg at dere skal gjøre nettopp dette. Alle har noe bra med seg selv, husk det  Jeg kommer til å lese gjennom alle kommentarene (gleder meg!), og senere skal jeg plukke ut noen som jeg poster i et eget innlegg! Kanskje jeg også kommer til å fortelle hva jeg liker best med meg selv, hihi.

Hva liker du aller best med deg selv? 

tiden flyr

Woooow! I dag ryddet jeg litt på dataen og kom over bilder fra konfirmasjonen min i april i fjor. (Hehe, en genial ting med å ha blogg) Jeg kan ikke tro at det er nesten et helt år siden?! Jeg vet jeg har sagt det utallige ganger før, men jeg føler helt seriøst at tiden går sååå sinnsykt fort. Føler jeg så vidt rekker å trekke pusten før vi er over i en ny årstid eller et nytt år for den del. Er det noen andre som også føler det slik?

Spesielt ungdomsskolen synes jeg har gått altfor fort. Altså, det er jo et positivt tegn at tiden går fort, men likevel - stopp opp biiiittelitt liksom?! Haha. Kommer til å savne å ha en klasse hvor jeg kjenner alle, selv om vgs sikkert blir gøy det også. Her er forresten noen bilder fra konfirmasjonen min! Det var en utrooolig bra og vellykket dag:

Har forandret meg en del, ser jeg. Men jeg føler jeg konfirmerte meg for bare 2-3 måneder siden, jeg! Hehe. Når var det/skal dere konfirmerte dere?

instagram og twitter

♥ Heia. Får maaaange spørsmål om hva jeg heter på instagram og twitter, så jeg tenkte å ta det i et eget innlegg! Gjerne følg meg da, hvis dere vil se litt andre ting enn bare det som står på bloggen :-)På instagram heter jeg @kristineullebo, du kan finne meg på web.stagram her. Instagram er såå gøy, hihi! En liten "utvidelse" av bloggen da vil jeg si, ettersom du finner en del av de samme bildene der. Poster både gamle og nye bilder, f.eks når jeg nettopp har lagt ut nytt innlegg. Poster og noen mobilbilder inni mellom, men skal prøve å bli flinkere til det :-)På twitter heter jeg også kristineullebo! Elsker twitter, my second home <3 Lol, eller noe sånt. Vel, er i hvert fall gøy hvis du følger morsomme folk! Har ikke vært like aktiv nå i det siste though, men pleier å være det.


Har dere instagram eller twitter? Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere heter, så skal jeg ta en titt innom noen!

i skoleavisa
Her er litt av artikkelen om meg i skoleavisa, til dere som spurte om det. Syns det ble veldig bra! Artikkelen er laget av Thea og Vemund. Det står jo på nynorsk, så kanskje en liten utfordring for noen av dere å lese? Haha, god trening da i hvert fall! Hva synes dere? :-)

<3 til dere

Jeg må bare si TUSEN takk til alle dere! For alle de flotte kommentarene dere stadig legger igjen, alle de søtene meldingene og mailene dere sender meg, og ikke minst de nydelige bildene og videoene jeg får tilsendt. Dere er fantastiske! Har fått sååå masse nydelige mail i det siste, dere rører meg virkelig helt. Prøver etter beste evne og svare på alt sammen ♥ Under her er et lite utvalg av alt jeg har fått tilsendt. Kan desverre ikke ta med alt, da hadde innlegget blitt milelangt. Men ja, TUSEN takk! Tar vare på alle headerene og bildene dere sender meg og lagrer det i en egen mappe på dataen :-)Laget av Emma BråthenLaget av Ingvild FredvangLaget av VildeLaget av VildeLaget av VeronicaLaget av MargreteLaget av JeanettLaget av Helene


Laget av FeliciaLaget av HanneLaget av AdeleLaget av Joy AninLaget av Ragni Flagstad

♥♥♥ LOVEYOOU

Dorco Shai-barberhøvelHei jenter! Jeg vil fortelle dere om et nytt produkt som har kommet til Norge, nemmelig Dorco Shai. Tipper jeg ikke er den eneste som hater å bruke penger på barberhøvler? Det må være verdens mest unødvendige utgift . . . Dorco Shai er ekstremt populært i Asia, og har nå lansert i Norge også. I tillegg til en konkurransedyktig pris så har de en kampanje pågående hvor de tilbyr gratis prøvepakke! Prøvepakken er helt kostnadsfri, og du betaler verken for produktet eller frakten. Du kan trykke her for å bestille det hjem til deg :-)

Barberhøvelen har 6 knivblader som fører til en mer effektiv og skånsom barbering. I tillegg har den rosa søtt design (♥) og et barberhode som er bøyelig for å gjøre barberingen mer skånsom. Jeg har selv prøvd den, og er utrolig fornøyd! Fikk tilsendt en del refillblader også, så nå slipper jeg å tenke på å gå til innkjøp av dette i en stund fremover - DEILIG, haha!

Og ja, så til den bra delen: Jeg er heldig og får lov å dele ut 1 års forbruk av Dorco Shai til èn av dere! Vinneren trekkes om 1 uke, altså neste søndag, og det eneste du må gjøre for å delta er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet under:

  • Hvor mange knivblader har Dorco Shai?


Lykke til, dere! Husk å legg igjen mail som du kan kontaktes på om du vinner :)Reklame

bokanbefalingHei! I dag tenkte jeg å komme med en bokanbefaling, nemmelig La Peregrina av Cecilia Samartin. He-re-GUD, for en fantastisk bok!! Leste jo bestselgeren til Samartin først, som heter Drømmehjerte (skal lage innlegg om den senere), og jeg trodde få bøker kunne toppe den, men der tok jeg visst feil!

Boken handler om en jente som heter Jamilet som vil finne ut sannheten om den mystiske kvinnen Rosa, bestefarens store kjærlighet. Det er en parellellhistorie hvor du i den ene historien leser om Jamilet i nåtid som leter etter henne, og i den andre hvor du leser om Rosa i hennes oppvekst. Rosa bærer det såkalte "djevelens merke" som ble sett på som en stor skam, derfor flykter hun og blir en del av gitana-folket. Mot slutten av boken møtes de to historiene, og alt gir plutselig mening. Helt SINNSYKT bra gjennomført, klarer nesten ikke å forklare det. På slutten måtte jeg faktisk legge fra meg boka og tenke for å klare å sette sammen historiene, det er liksom så mange navn og hendelser som er knyttet opp mot hverandre.

Vanskelig å forklare, men dere bare MÅ lese den! Samme om dere er lesehest eller ikke - denne boka er fantastisk. For min del så tok det en del tid før jeg satt meg skikkelig inn i den, synes liksom ikke at den var sånn overveldende bra i starten. Så husk å gi den en sjanse før dere legger den fra dere :-)Er det noen av dere som har lest den før?

11 tips til bedre treningsmotivasjon

Haha, jeg fant dette innlegget som jeg skrev i slutten av sommeren. Wæææ, som jeg savner tiden hvor jeg hadde treningsmotivasjon hver eneste dag. Så nei folkens, dere er absolutt ikke alene :-) Gleder meg til det våren kommer og motivasjonen sannsynligvis blir mye bedre! Haha, trodde vinteren snart var over jeg, men så kom jeg på at det er to måneder igjen . . Så under her finner dere noen gode tips!♥ Kjøp nye treningsklær
Jeg vet ikke med dere, men for meg så gir nye freshe treningsklær alltid mye mer motivasjon. Det er så mye gøyere når man faktisk føler seg litt fin!

♥ Tenk på følelsen du får etter å ha trent
Det frister som oftest utrolig lite å ta på seg skoene og komme seg ut, men prøv heller å husk den utrolig deilige følelsen man får etterpå. Det er absolutt verdt det!

♥ Last ned ny musikk
Motivasjon #1. Det gjør så stor forskjell med musikk på ørene, er dere ikke enig? Jeg hører på all slags musikk når jeg trener, her er spotifylisten min med alle favorittene mine -> øresnacks

♥ Trening gjør deg lykkelig!
Når man trener så utløses hormonene endorfiner, også kalt "lykkehormoner", det vil si at man faktisk blir fysisk glad av å trene! Det hadde dere vel aldri trodd? Gratis lykke folkens, hvor herlig er vel ikke det!♥ You`ll never regret workout, but you`ll always regret skipping one
Hver gang jeg tenker "ååh, jeg gidder ikke å trene i dag", så tenker jeg på dette ordtaket, og det hjelper faktisk HVER eneste gang. Selvfølgelig er det dager hvor jeg kjenner at det er best å la være, men som oftest er det bare å hoppe i det.

♥ Finn en treningspartner
Spør venninna di om dere skal begynne å trene sammen, så kan dere pushe hverandre. Bare pass på å ikke bli avhengige av hverandre, sånn at du dropper treninga fordi hun ikke kan akkurat den dagen. Bevis at du klarer det selv, for det GJØR du :D

♥ Du kommer i bedre form
Trening er ikke synonymt med slanking. Trening handler om så mye mer! Først og fremst det og holde seg i form - og dette gjør at du blir mer opplagt, får mer energi, bedre konsentrasjonsevne og ikke minst bedre humør. Jeg merker at hvis jeg f.eks sitter inne en hel dag med lekser og jeg blir veldig sliten og tung i hodet, så er en liten treningsøkt den beste måten å bli kvikkere på, kontra det å legge seg ned og sove.

 
♥ "Just do it" - Nike
Ikke sitt og diskuter med deg selv om du gidder eller ikke, bare gjør det. Motivasjonen er der sjelden hver dag, så istedenfor å vente på den - hopp i det og bevis at du klarer det uansett hva!

♥ Ikke sett deg for høye mål
Om du er ny på treningsfronten, vel, da holder det å begynne å trene 1 eller kanskje 2 ganger i uka. Mange har vel gått i den fella hvor man sier at man skal trene så og så mye, og innser man at man ikke klarer det og så gir man opp. Så ja, å sette seg realistiske mål er veldig viktig!

♥ Søvn
Legg deg tidligere, da får du mer overskudd til trening dagen etter! Hadde aldri aldri trodd dette skulle fungere, men gjett om! Om du sliter med å sovne etter skolen vil jeg fraråde deg det og heller ta en treningstur, for søvn gjør deg bare enda trøttere - faktisk. Det trenger nødvendigvis ikke være en hard treningsøkt, å gå en liten tur i fort tempo fungerer bra det også!

♥ Finn din treningsmetode
Dette er kanskje det viktigste av alle disse punktene over. Gjør det DU liker! Jeg liker å trene motbakke (kjapp gange i bratt oppoverbakke) og det passer meg perfekt, men det er ikke sikkert at det er det som passer deg best. Jogging, zumba, spinning, fjelltur osv - det er mye å velge i!Jeg er ingen treningsekspert overhode og vil heller ikke fremstå som det, ville bare dele litt tips med dere, ettersom jeg har slitt med lite treningsmotivasjon selv. Lykke til alle sammen! Dere klarer det hvis dere vil :D

spørsmål om macbook pro

Hei dere! Fikk maaange spørsmål angående Mac'en, og de fleste av dem var like - så jeg tenker at det blir enklere om jeg bare lager et eget innlegg hvor jeg samler alle spørsmålene. Om det er noe mer dere lurer på så spør her så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

Hvor mye kostet den?

12 490,-

Hvilken type har du ?
Jeg har Macbook Pro 13" med 2.9 GHz, 8GB minne, 750 GB lagringskapasitet og jeg betalte 12 490,- for den. Valgte denne hovudsaklig fordi jeg er avhengig av stor lagringskapasitet, altså helloooo - gudene vet hvor mange bilder jeg tar hver dag. Allers høyst nødvendig!

Hvordan organiserer du bildene dine?
Jeg tar jo bilder hver dag og er dermed avhengig av å ha system, og i iPhoto følte jeg at jeg ikke hadde noe kontroll i grunn . . . Kan bare være at jeg ikke skjønner meg helt på det, men det fungerte ikke for meg så jeg går bare inn på Finder -> Bilder -> Oppretter mappe manuelt med dato og overfører bildene mine i mappene. Og så bruker jeg Picasa 3 for å sortere bildene når jeg skal bruke de, verdens beste organiseringsprogram - hvertfall for meg som tar såpass mange hver dag :-) Det er helt likt som jeg gjorde på min forrige data, og jeg synes det fungerer veldig bra. Var mange av dere som frarådet meg å bruke iPhoto også, så ja. Sier ikke at iPhoto er dårlig da, er bare at jeg ikke synes det fungerer så bra for min del slik jeg liker å ha bildene mine.

Er det den nyeste med Retina-skjerm?
Nei, jeg gadd ikke betale 2500 kr mer for bedre skjerm når oppløsningen på skjermen jeg har nå allerede er super. I tillegg er det mindre lagringsplass på den med Retina-skjerm :)

Er den avansert?
Nei, det synes jeg ikke. Har ikke satt meg 100% inn i den enda da, men jeg hadde trodd jeg skulle bruke mye lengre tid! Operativsystemet er jo heeelt annerledes, men likevel ikke så vanskelig å forstå seg på. Det følger jo også med bruksanvisning i tillegg.

Hvorfor vil du ikke heller ha Macbook Air?
Fordi jeg trenger en del lagringskapasitet, og den jeg har nå er den med mest om jeg husker riktig.

Har du 4 GB eller 8 GB?
8 GB!

Anbefaler du den?
Jaa! Har bare hatt den i noen dager da, men ja. Prisen er litt stiv, men jeg tenker at når jeg først kjøper en data så gjør det ikke noe å legge noen ekstra tusenlapper for å få den jeg vil ha. Data er jo noe man har i flere år (forhåpentligvis. . .), og den ekstra pengesummen hadde jeg sikkert brukt på noe annet unøvendig uansett. Jeg vil anbefale den ja, men det handler og litt om hva du liker å investere penger i!

Svarer på spørsmål i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på!

macbook pro

Se hva jeg ble eier av i dag; en splitter ny Macbook Pro. Endelig! Mamma og pappa betalte halvparten som julegave og bursdagsgave, og så betalte jeg resten. Tusen takk ♥ ♥Har ventet sååå lenge på denne, så er utrolig glad nå! Bruker nok litt tid på å sette meg inn i den da, heldigvis har jeg ferie og massevis av tid.

Èt problem: jeg vet ikke hvordan jeg skal laste ned Photoshop (gratis..). Det er et STOOORT problem, for jeg er virkelig avhengig av det for å kunne redigere bildene mine. Har det på den gamle pc'en min og mååå ha det på denne. Aner ikke hvodan jeg skal gjøre det, så hvis noen av dere vet det hadde jeg blitt evig takknemlig!

 

bloggere som fortjener mer oppmerksomhethttp://stina.blogg.no/

Kjempesøt jente med navn Stina som skriver en veldig bra blogg! Har vært innom en del ganger før, og finner masse interessant hver gang. Typisk skjønnhetsblogg med blant annet masse bra videoer - anbefaler alle å ta en titt!http://tuvaholm.com/
På denne bloggen fant jeg maaasse inspirasjon i klesveien! Likte veldig godt antrekkene hennes, og det er jeg sikker på at dere også gjør :-)http://amandaones.blogg.no/
Denne bloggen linket jeg forrige gang, men jeg synes hun fortjener enda mer oppmerksomhet! Utrooolig skjønn jente med en kjempefin og gjennomført blogg, blir virkelig inspirert av bildene hennes.


Beklager at det tok så lang tid! Var 647 påmeldte blogger og jeg ville jo gjøre det skikkelig, så jeg sjekket gjennom samtlige og wooow - jeg er veldig imponert over hvor mange fine blogger det var! Kunne desverre ikke ta med alle da, men jeg anbefaler dere hvertfall å ta en titt innom disse. Utrolig flinke jenter som fortjener mye mer oppmerksomhet!

intervju av meg på side2

Heisann! For noen uker siden ble jeg intervjuet av side2/nettavisen, og nå har artikkelen kommet ut. Gøy! Syns det ble ganske bra. Intervjuet handler om mote og stilen min, så det er jo kanskje interessant for noen av dere å lese! Haha, bladde gjennom Fotballfrue sin blogg og fant artikkelen mellom innleggene hennes som reklame, and I was like WOOOOOW. Hahha, lol. Uansett, trykk HER for å lese artikkelen/intervjuet, eller trykk på bildet over!

Hva syns dere? :) 

du vet du er blogger når...

... folk som du ikke har peiling på hvem er/ikke kjenner misliker deg (♥ til dere)

... du sminker deg på søndager

... du har 109846583 bilder av deg selv på pc'en

... verdenen din går under fordi internettet er nede, og du bare: "hva søren skal jeg gjøre med livet"

... det er bikkjekaldt ute og du har egentlig lyst å hoppe ta på deg joggebukse og hettegenser, men kler deg fint fordi du skal ta antrekksbilder

... du har flere tusen fremmede personer som hele tiden gir deg masse komplimenter

... du er den eneste i familien som får gaver i posten flere ganger i uka... du hater mørketiden så sinnsykt fordi det er umulig å få fine bilder når det er mørkt

... du er kjempesulten og har dødslyst å spise, men kan ikke fordi du må ta bilde av maten din først (det her er såååååå jævlig, hahaha)

... du er i dårlig humør, men blir glad fordi du leser en kjempesøt kommentar

... du stresser hjem fra skolen fordi du skal ta antrekksbilder før det blir mørkt 

... du må forsikre deg om at det er internett på hotellet du skal på før du bestiller

... du er i bursdag og tvinger folk til å bli tatt bilde av fordi du skal ha bilder til bloggen

... du tar bilder av absolutt ALT du gjør

... du planlegger et blogginnlegg i hodet ditt på vei hjem fra skolen

... du får masse søte mail fra lesere som lyser opp dagen din... du tvinger broren/søsteren din til å ta bilde av deg fordi du syns det er så kleint med kamerastativ når halve nabolaget står ute i gata

... du gleder deg dritmye til sommeren fordi sommeren er den ultimate blogg-årstiden

... du er blitt immun mot det meste av negative respons

... hele nabolaget syns du er retarded fordi du står utenfor huset ditt iført et striglet antrekk fra topp til tå med kamerastativ og tar bilder av deg selv hver eneste dag

... folk kjenner deg igjen på gata og du blir like overrasket hver gang

... du er blitt mester til å prioritere og planlegge tiden din

... du ikke klarer å se for deg et liv uten blogg (lol)

... den mest brukte setningen din er "må bare blogge først"

... du blir mye mer bevisst på hvordan du fremstår som person, på både godt og vondt

... du kan se tilbake på hva du gjorde for nøyaktig et/to/tre år siden

Haha! Noen bloggere som kjenner seg igjen? :)

din største flause?

Heeeia, dere! Husker dere når jeg hadde slike "din største hemmelighet" og "ditt største ønske"? Jeg tenkte å gjøre det en gang til, bare at denne gangen skal dere fortelle deres største flause /noe morsomt som har skjedd med dere. Håper dere har noen gode flauser på lager nå, da?! :) Jeg eeelsker nemmelig å lese om slike morsomme ting, haha. Vet ikke om det blir så mange, men om det blir det så poster jeg de jeg liker best i et eget innlegg. Hvis det er veldig flaut så må dere huske å kommentere anonymt da, slik at ingen kjenner dere igjen, haha :D Jeg poster selvfølgelig ikke med navnet deres, og om dere ikke vil komme med i et eget innlegg så kan dere bare skrive det i kommentaren.Hva er det flaueste som har skjedd DEG?

details

Noen detaljer fra rommet mitt! Gleeeder meg til å kjøpe litt nye møbler nå snart, har liksom tenkt på å gjøre det skikkelig lenge. Har to klesskap på rommet hvor mamma og pappa har kontor-ting i det ene, så i juleferien skal de flytte det slik at jeg får begge. Blir bra! Kan sikkert vise dere rommet når jeg har fått fikset litt på det, tenkte å gjøre det om ikke så lenge. Hva syns dere om bildene?

Forresten, ikke glem konkurransen hvor du kan vinne Nokia Lumia + reise for to til New York! Konkurransereglene er veldig enkle, det eneste du skal gjøre er å gjette hvilken by det er på bildene, konkurransen finner du her eller så kan du trykke på bildet under :-)

jeg har blitt tegnet!

I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse, nemmelig en tegning av meg selv! Den er laget av en venninne av meg i klassen, Tiril, som er syyyykt flink. Herregud, ble helt lamslått, utrolig hva folk greier. Bare se:
Kjempefint, eller hva?

design?

Som dere sikkert har merket så har jeg skiftet header, etter å ha hatt den andre i en gooooood stund. Jeg er relativt fan av enkle design i grunn, men ble vel kanskje litt kjedelig og ensformig etterhvert. Laget en ny header i full fart for noen få dager siden uten noe tekst eller sånt, lurer på hva dere syns om det? Det er jo dere som klikker dere innom her, så jeg vil gjerne høre deres mening :-) Har på en måte lyst på et helt nytt design + header, men jeg vet liksom ikke hvordan jeg vil ha det... Hm.

Her er det gamle:.... og heeer er det nye:Jeg liker best headerbildet enkelt da jeg syns selve bildet er fint i seg selv, men det er jo også veldig fint med en header med to bilder av meg og navn/tekst. Så, hva foretrekker dere? Den jeg har nå, den gamle eller kanskje et helt nytt design med header?

Forresten, om noen av dere vil lage header til meg så kan dere sende bildet til kristine.ullebo@hotail.com :-) Tar alltid vare på de jeg får!

18 dager igjen
18 dager igjen til julaften?!! Herregud, gleder meg SÅ mye. Haha, har egentlig ikke sånn veldig mye julestemning, men jeg sitter likevel og hører på julemusikk og spiser pepperkaker hver dag. Gleder meg utrolig mye til julaften, selvom det ikke er det samme som når man var liten så syns jeg det er dødskoselig uansett. GLEDER MEG SÅÅÅNN

Fikk forresten tilsendt to fanvideoer! Den nederste er laget av stina.blogg.no som den øverste er det s0p.blogg.no. Utrooolig koselig, setter kjempestor pris på at folk tar seg tid til noe slikt. Det betyr mye ♥

NOEN SOM GLEDER SEG TIL JUUUL??

vinn nokia lumia 920 og reise til new york

Hei! Tenkte å tipse dere om en skikkelig kul konkurranse som er gående akkurat nå hvor man kan vinne Nokia Lumia 920 og en reise til New York. *Skriiiiik* Konkurransen foregår på Nokia's facebookside og det kommer opp noen bilder av forskjellige byer som man skal gjette, og det er det eneste man trenger å gjøre. Har meldt meg på selv i håp om å vinne, heheh!! Har sååå lyst til New York!!Reklame

linkerunde!Hei! Det er mange bloggere der ute som fortjener mer oppmerksomhet så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en linkerunde igjen. Er en del som har etterlyst det i tillegg. Så ja, det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, og så velger jeg ut et par blogger jeg liker godt som jeg linker i et innlegg. Tar en del tid å gå gjennom alle sammen så jeg vet ikke helt når det blir, men vi ser det an! :-) 

Hva er bloggen din? 

ønskeliste-guiden 2012

Mange av dere har etterspurt innlegg med ønskeliste til jul, og siden jeg vet hvor kjipt det er å ikke ha en anelse om hva man skal ønske seg så har jeg laget en liten "guide", eller tips da om du vil. Tenkte å lage et til slik innlegg senere, gi beskjed om det er av interesse :-) Uansett, her er hvertfall noe jeg kunne tenkt meg å få til jul:


Og sist men ikke minst; sminke! Det er så utrolig gøy å få sminke i gave, og det slår virkelig aldri feil. I år har coverbrands.no en julekampanje hvor de har plukket ut en rekke favorittprodukter som er på salg fra 15% til 50% rabatt, og kampanjesiden med produktene finner du her. Det er utrolig mye fint der og jeg anbefaler å ta en titt! Perfekt å sette på ønskelisten sin, eller kanskje som julegave til en venninne, søster eller mor? (Reklame)

Så, hjalp det dere noe? :)

"ny" bukse

Kreative Kristine slår til igjen, take a look:Er ikke jeg flink så vet ikke jeg altså! Nei da, det var kjempeenkelt faktisk. Hadde to helt like svarte bukser så jeg bestemte meg for å teste noe nytt, nemmelig "tie dye". Skylte den i vasken for å gjøre den våt, rullet den sammen i en ball og festet den med strikk rundt og la den i en bøtte med klorin og vann og lot den ligge i ca. 1 time. Easy as that! DØDSKULT syns jeg, selvom den ikke ble heeelt perfekt akkurat. Har tenkt å kjøpe meg en slik bukse lenge, men hvorfor skal man det når man kan lage det selv? Det funker forresten med vanlig jeans også, men det har ikke jeg turt å ta sjansen på enda.

Hva syns dere? Test det ut selv, da vel! :)

quotes


Hahah, elsker slike. Noen som kjenner seg igjen?

victoria's secret fashion show 2012

Er det noen av dere som har sett bildene fra Victoria's Secret Fashion Show 2012? Herregud, så nydelige de er! Det kommer ikke på TV før 4. desember tror jeg, men gleder meg utrolig mye. Ååh, hele showet er så perfekt og gjennomført!! For noen engler altså. Digger spesielt Miranda Kerr og Erin Heatherton, og Adriana Lima da selvfølgelig:

Er de ikke bare perfekte? ♥

et år tilbake

Ryddet litt i bildene mine på pc'en her om dagen og fant noen "gamle" bilder. Noe av det morsomste med å ha blogg er å kunne se tilbake på alle bildene! Jeg mener, når jeg blir voksen kan jeg se hvordan jeg så ut HVER dag alle disse årene jeg har blogget. Hvor fett er vel ikke det? Disse bildene under her er fra i fjor på ca. denne tiden, så det er ikke syyyk forskjell, men syns jeg ser MYE eldre ut nå. Herregud, syns jeg forandrer meg hele tiden?

Her hadde jeg nettopp begynt å eksprimentere med klær. Begynte VEDIG forsiktig som dere sikkert ser, he-he. Stilen min må vel være det som har forandret seg aller mest, noe jeg er glad for, for å si det slik.Noen som også syns de forandrer seg hele tiden?

hoppetau som treningNå tenkte jeg å komme med et lite tips. Husker dere at jeg snakket om en "ny" type genial trening? Tro det eller ei, jeg snakket om hoppetau! Jeg er vel ikke den eneste som begynner å miste lysten til å jogge/trene ute når det er mørkt og snart minusgrader og snø? Så jeg har da gått til innkjøp av et hoppetau, jeg! Ti minutter med hoppetau er like effektivt som en halv time med jogging (!!!), og det har vel de aller fleste tid til regner jeg med :D Det positive er at man kan gjøre det INNE! Eller i garasjen o.l, som jeg pleier å gjøre.

Kjøpte mitt tau på en lekebutikk til 50 kr bare. Er smart å velge et som er tynt og er laget av plastikk, det er mye enklere og smidigere å hoppe med enn de som er laget av tøy.Hihi, smart eller? Noen som skal prøve?

evig søndag

Hallooo! I dag måtte jeg en tur innom biblioteket, fikk nemmelig for meg at jeg enda ikke har lest denne boka! What a SHAMEEEE. Har tenkt på det kjempelenge, men har alltid glemt det. Så i dag slo jeg til, og jeg er sååå spent. Måtte begynne å lese allerede på bussen hjem, haha! De fleste har vel hørt om boka før? Hvis ikke, den er skrevet av eks-bloggeren Linnèa Myhre og er en roman der man følger livet hennes gjennom ett år, med lidelsene depresjon og spiseforstyrrelse. Hun er fantastisk flink til å skrive, og denne boken virker utrolig sterk og rørende.

Noen som har lest den? :)

macbook?

Heiaaa! Skal kjøpe meg ny data nå snart, og tenkte å kjøre Macbook denne gangen ettersom jeg er lei av vanlig Acer og har lyst å teste ut noe nytt. Lurer på om noen av dere har Mac? Isåfall, hva bør jeg velge av Air og Pro? Vet at Air ikke har cd-stasjon og mindre lagringsplass, men jeg er fortsatt usikker. Tar jo ganske mange bilder og bruker en del programmer, så er redd for at det blir for lite plass....? Heller mest mot Pro i grunn, men setter pris på hjelp! Dere er jo så flinkeeee, hihi. Og et spørsmøl til; er Mac verdt pengene? (Altså om det er bedre enn vanlig pc) Blir glad for erfaringer med Mac generelt, både gode og dårlige :-)

Edit: forresten - forsikring! Burde jeg ha det?intervju av meg på blogit.no

Ble litt intervju-snakk nå, ja! Vel, jeg er ukens blogg på blogit.no nå, og hvis dere trykker HER eller på bildet under så kan dere lese intervjuet de har gjort med meg. Kanskje litt interessant for dere :-) Weell, what more to say... bare les!! Hahah

deres hemmeligheter

DETTE ER IKKE MINE HEMMELIGHETER, TIL DERE SOM TRODDE DET :-)

- Jeg begynner ofte å grine fordi bestevenninen mine synes selv at hun er stygg og feit. Hun har så dårlig selvtillit at jeg begynner å grine av det og blir skikkelig lei meg. Jeg sier at hun er nydelig og vakker, men hun tror ikke på det..

- Jeg syntes egentlig ikke at jeg er tjukk. Likevel gjør jeg alt jeg kan for å bli tynnere.

- Jeg er 14 år, og har bodd i Norge i 11 år nå. Jeg vet ikke om jeg kan forsette å bli her pga. oppholdstillatelse og sånt. Det er nesten det eneste jeg tenker på hverdag, hvert minutt, hvert sekund. Kan liksom aldri planlegge morgendagen, for jeg vet jo ikke hvordan den blir... Jeg kan ikke morsmålet mitt en gang, siden jeg har bodd i Norge så lenge, og det blir et VELDIG stort problem om jeg må reise tilbake. Ingen av vennene mine vet om det ennå, men det er kanskje på tide å fortelle dem det snart. Noen ganger har jeg bare lyst til å gi opp livet. Men jeg håper at alt ordner seg så fort som mulig, og at jeg kan få permanent oppholdstillatelse her. For Norge er det eneste stedet i verden hvor jeg føler at jeg passer inn, hvor jeg føler meg trygg, og hvor jeg har alle vennene mine.

Jeg ønsker konstant at det skal skje en ulykke; for eksempel når jeg sitter på bussen at det skal skje en ulykke slik at kun jeg dør og ingen andre blir skadet, på den måten kan jeg forlate verden uten at familie skal sitte igjen med skyldfølelse etter et selvmord. Det er uansett hva jeg gjør, så håper jeg på at jeg skal dø av en ulykke.

Bestevennen min droppet meg uten noen grunn, og ble venn med noen andre jenter i klassen som er mer "populære" i stedet. Hver dag jeg ser dem være sammen er det som hjertet mitt blir knust på nytt. Føler at jeg ikke betyr noe for henne mer, for hun bryr seg ikke om meg lenger. 

Vennene mine vet ikke at jeg og familien min egentlig er veldig fattigie. De tror at vi har en del penger, og at jeg får nesten alt jeg vil ha. Vel, strømselskapet vårt truer med å stenge av strømmen vår, fordi vi ikke har penger til å betale strømmen. Noen ganger må vi spise brødskive til middag, fordi at vi ikke har penger til annen mat.

Foreldrene mine drikker seg fulle hver gang de ikke skal på jobb dagen etterpå, og jeg har funnet ut at mamma har vært utro mot pappa i flere år nå. Lørdagskvelden og ferier er verst.

- Jeg ble voldtatt når jeg gikk i 8 klasse, jeg går nå i 2.vgs og ingen vet fortsatt noe om det.- Jeg har ikke følelser, noen ganger vil jeg gråte men får det ikke til. Hører jeg noe trist eller ser noe blir jeg ikke noe lei meg. Kan ikke huske sist jeg gråt. Jeg er heller ikke noe redd for døden, jeg vil ikke leve. Men jeg har ikke samvittighet for å dø fra familie og venner. Det fortjener de ikke det.

Jeg har slitt med spiseforstyrrelser i tre år nå. Verken vennene mine eller kjæresten min vet det.

Jeg er femten år gammel. Jeg er overvektig, og har aldri hatt kjæreste. Er jomfru, og har nesten aldri kysset/klinet med en gutt. Faktisk aldri klinet. Ingen gutter liker meg. Jeg er feit og stygg. Kommer sikkert aldri til å få meg kjæreste eller familie heller. Jentene på min alder er ekstremt pene, med de beste kroppene og alle guttene så og si sikler etter dem. Jeg sitter her som en feit jævel og har aldri hatt en type. Skulle ønske alt var annerledes. Takk.

Jeg er ensom i mengden, og jeg ønsker å bli sett. At andre spør hvordan jeg har det en gang iblant. Hvordan er det å være frisk med to syke søsken? Føler du deg oversett, mindre viktig? Føler du at du må være frisk hele tiden? Om bare noen kunne brydd seg nok til å spørre meg.

En sykehus opplevelse hvor jeg ikke fikk bedøvelse og var i ferd med å dø forandret livet mitt, og etter det har jeg slitt med panikkangst hver dag, prøver å holde en fasade, men det er veldig vanskelig for jeg har det så vondt. Vanskelig med å bli kjent med mennesker, de kan oppleve meg som overlegen, tilbaketrukken. Men sannheten er at jeg bare er livredd for alt og alle etter den dagen. Jeg mistet meg selv. Tidligere var jeg sosial, gikk på teater og sang foran hele skolen, etter dette har jeg ikke turt å hatt en eneste fremføring på skolen, og får panikk av mange mennesker rundt meg. Hver dag i 8 år har jeg hatt det sånn, og ingen andre enn meg selv kan hjelpe meg.

Jeg blir slått av foreldrene mine nesten hver dag. Er 15 år nå og har blitt mishandlet slik i flere år nå.

Jeg savner faren min, som dro fra meg for en måned siden til en elskerinne.

Jeg sparer mitt første kyss til en spesiell.

Min mor har kreft. Brystkreft. Jeg blir trist av å tenke på det. Jeg gråter nesten hver dag, og sier til alle at alt er bra. Jeg er så redd for å miste henne! Det ser ut som om at jeg er i skikkelig godt humør, men egentlig, så er jeg på gråten hver dag. Og hver gang jeg tenker på at jeg kan miste mamma, gråter jeg! :-( 

Jeg var gravid. Med kjæresten min som jeg hadde vært sammen med i 2 år, da jeg fortalte det var jeg helt klar på å ta abort. Han var bestevennen min, det var null problem å fortelle han ting. Vi hadde aldri problemer, alt var perfekt. Etter at jeg fortalte det, ble aldri ting det samme. Han så ikke på meg på samme måte og var utro. Ingen vet hva som skjedde mellom oss den dag idag. Jeg tok abort og hørte ikke mere fra min kjæreste og bestevenn, aldri. Det gjør vondt enda.

Jeg går til psykolog, og på grunn av det mister jeg mange timer på skolen. Alle i klassen min tror jeg skulker, og ofte kan de le av meg og late som det er morsomt eller tåpelig, fordi jeg liksom er den "badassen" som driter i skolen. Fakta er at jeg prøvde å ta livet mitt, to ganger. Jeg er psykisk syk, og sliter med at tankene mine tar helt over. Dette har ført til selvskading, spiseforstyrrelser, avhengighet av daglig trening, ingen selvtillit. Jeg føler meg alene, selv om mine to beste venninner alltid er her for meg. De er også de eneste som vet, utenom familien min. Jeg er utrolig redd for framtiden, hva skal det egentlig bli av meg? Jeg er redd for å åpne meg opp for andre, redd for å bli såret, redd for at ting skal gjenta seg, bare redd. Det hele begynte da gutten jeg hadde følelser for sa: du ligner på en rotte, og du har egentlig ingen bra sider.

- Jeg ble mobbet på skolen for to år siden. Til slutt ble det så ille at jeg bare ikke kunne fortsette å gå på den skolen. Nå er det nesten ingen som vet om det. Bare mamma, pappa og broren min + besteforeldre. Jeg er så redd for at det skal skje igjen. Det var helt grusomt.Herregud, jeg er tom for ord. Utrolig trist å lese alle kommentarene som kom inn. Gjør rett og slett vondt å høre at så mange av dere sliter. Husk at det alltid hjelper å snakke med noen om det, så man slipper å bære på alle de problemene alene. Håper alt ordner seg for dere, virkelig <3 Dere er fine, alle sammen.

gleder meg til juuuuul


 


 
Haha, jeg er så SYYYKT stoka på jul om dagene! Sitter og hører på julemusikk og greier. Er det ille? Haha, gleder meg helt sinnsykt mye, jeg ELSKER jula. Beste tiden på året, definitivt! Gleder meg til snøen også kommer, blir såååå koselig. Mørke kvelder, snø, pepperkake, julebrus og kakao, åååh ♥ NOEN FLERE SOM GLEDER SEEEEEG?????

din største hemmelighet

Husker dere for en stund tilbake siden når jeg hadde et slikt innlegg? Vel, jeg tenkte å ha det igjen! Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en anonym kommentar i kommentarfeltet under hvor dere forteller deres største hemmelighet, som kan være hva som helst. Senere plukker jeg ut noen og poster de i et eget innlegg! (Som naturligvis ikke blir alle) Mange av dere har kanskje en hemmelighet dere holder inne og ikke har fortalt til noen, og da kan det være godt å få bare få det ut - uten at noen vet hvem du er :-)

    
 
Så, hva er din største hemmelighet? 

3 blogger

Hadde jo linkerunde for et par uker siden, så nåååå kommer endelig det etterlengtede innlegget. Var UTROLIG mange fine blogger! Wow. Var litt vanskelig å bestemme seg, men jeg endte opp med disse tre bloggene som favoritt, + noen par andre som jeg kanskje poster i et innlegg senere. Vel, er er hvertfall tre fine blogger jeg valgte ut:
amandaones.blogg.no - Denne bloggen falt jeg for med en gang! Utrolig søt jente med ryddig og fint design med fine bilder. Akkurat det jeg liker! Gjennomført og fint innhold, anbefaler alle å ta en titt innom.
sbergeet.blogg.no - Denne bloggen har jeg fulgt med på i en stund faktisk. Sara er en kjempesøt jente som er utrolig flink bak kameraet! Bloggen hennes er utrolig bra og inspirerende og fortjener mye mer lesere.
vilat.blogg.no - Wow, for en utrolig nydelig og gjennomført blogg! Jenta som skriver er kun 14 år, og det skulle man virkelig ikke tro med tanke på hvor fine bilder hun tar. Kjempefin blogg med lyse og søte bilder!

favorittsangene mine

Mange av dere har spurt om jeg kan komme med musikktips, legge ut favorittsangene mine osv. Så da tenkte jeg å gjøre det! Liker hvertfall godt selv når jeg får musikktips fra andre, hater de periodene når jeg ikke har noe som helst å høre på. HER finner dere spillelista mi på spotify, og her er link til sangene på youtube til dere som ikke har spotify:


(fannyba.blogg.no som synger!! Hun er RÅÅÅ!)


  Hører vi på noe av det samme, kanskje? Om dere har noen bra sanger dere vet om så må dere bare føle dere fri til å legge igjen et tips i kommentarfeltet :D

i heart lauren conrad
I ♥ Lauren Conrad. P-e-r-f-e-k-s-j-o-n, mine damer og herrer! Hun må være mitt favorittstilikon uten tvil. Mååå gå til innkjøp av boka hennes Style, den er sikkert proppfull av inspirasjon!

3 beauty channels på youtube

Hei hei! I dag tenkte jeg å tipse dere om "beauty channels" på youtube. Er ikke den typen som er ser på så mye videoer egentlig, men disse her er sååå gøy å følge med på syns jeg! Får skikkelig mye inspirasjon.


1. MissglamorazziDette er favoritten min. Ingrid, som hun heter, videoblogger om hår, sminke, innkjøp, hud og egentlig alle jenteting. Vet det høres utrolig teit ut, men hun er SÅ skjønn! Blir skikkelig glad av å se videoene hennes, ettersom hun alltid er glad og smiler. Anbefaler dere å se videoene hennes, dere kommer til å bli HEKTAAAA

2. BeautydeptOkei, eneste grunnen til at jeg abonnerer på denne kanalen er fordi Lauren Conrad er i noen av videoen og hun er seriøst PERFEKT. Herregud, stilikon til 1000. Say no more. Denne kanalen er har for det meste hårvideoer, utrolig inspirerende.

3. MichellePhan

Tipper alle har hørt om Michelle Phan? Yes. Hun må jo være tidenes flinkeste person innen sminke! Elsker videoene hennes, noe mer gjennomført og elegant skal du lete lenge etter. Hun videoblogger om alt egentlig - alt fra sminke og hudpleie til søte små kortfilmer.

hvil i fred, sigrid

Jeg blir like tom for ord hver gang jeg innser hvilken syk verden vi lever i, og hva mennesker faktisk er i stand til å gjøre. Sigrid Schjetne som har vært savnet siden 5. august ble funnet i natt og er bekreftet død, og to personer er siktet. Jeg kjenner henne ikke, men jeg har fulgt med på nyhtenene om denne saken helt siden starten og syns det er utrolig trist... Vet enda ikke motivet bak drapet, men det spiller ingen rolle - jeg kan virkelig ikke fatte at det faktisk finnes personer der ute som faktisk er i stand til å ta livet av noen, og ødelegge så mye for de rundt. Utrolig at et uskyldig menneske kan miste livet på denne måten, så uventet og så brått. Urettferdig...
 


Livet har ingen garantier, folkens. Husk å sett pris på det dere har, for dere kan miste det når som helst... 

Kondolerer og sender mine varmeste tanker til familie, venner og andre pårørende. Hvil i fred, Sigrid ♥  

things I want

 

 Noen av dere lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hva jeg ønsket meg, så da tenkte jeg hvorfor ikkeeee :-) Ønsker meg spesielt bøkene! Evig søndag av Linnèa Myhre klør jeg nesten i fingrene etter å lese, den virker bare helt... ja, jeg bare må lese den. Fotballfruens dagbok virker også utrolig bra, med alle de gode matoppskriftene!

Ønsker vi oss noe av det samme, kanskje? 

litt inspirasjon på en torsdag
/alt funnet på weheartit.com

Hva syns dere? ♥ Jeg elsker å se på slike bilder, pleier faktisk å gjøre det av og til hvis jeg ikke har noe å gjøre. Får sååå mye inspirasjon! Elsker spesielt det første bildet med shortsen, aner ikke hvorfor. Haha!

linkerunde

Heeei! Da tenkte jeg å sette i gang en linkerunde, igjen! Har hatt det et par ganger før og det virker som dere liker det, så hvorfor ikke :-) Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet under og så velger jeg ut de jeg liker best som får link og bilde i eget innlegg. Sjekker gjennom bloggene så fort som mulig, så innlegget kommer i slutten av uka!Hva er bloggen din?

har du sett sigrid schjetne?

Sigrid Schjetne, 16 år fra Oslo, har vært savnet siden natt til søndag da hun skulle gå hjem fra en venninne. Mobilen, skoene og den ene sokken hennes er funnet ved en barnehage 300 meter unna der hun bor, og de er alt de har av spor. Det har blitt observert en personbil med lys på stående utenfor barnehagen rundt 00.15, og flere naboer hørte kvinneskrik rundt det samme tidspunktet.  Teorien til politiet er at hun kan ha blitt bortført i bil..

Dette er helt grusomt, og jeg kan virkelig ikke forestille meg hvordan familien og hennes nære har det nå. Uvissheten om hvor hun er og hvordan hun har det må være det værste... Fy søren så uvirkelig. Håper av hele mitt hjerte at hun kommer til rette igjen. Har du sett noe eller har tips, ring 22669600!!

bloggene jeg leser
l0ve.blogg.noexplode.blogg.noannais.blogg.noauroramohn.blogg.nomarenviks.blogg.nojohannean.blogg.no
werun.no/haawtcarolinemaria.blogg.nocarolinecf.blogg.nokristinaandersen.nofotballfrue.noadriennee.blogg.no
nettenestea.comfashiontoast.commayteresa.blogg.no

Er sikkert flere (har glemt et par), men disse leser jeg fast hvertfall! Noen som leser noen de samme, kanskje?

nye løpesko

Jeg trenger nye løpesko!! Har to-tre forskjellige som jeg bruker, men syns ikke de er så veldig bra - tenkte derfor å gå til innkjøp av noen nye gode! Problemet er at jeg ikke aner hvilke. Har sett litt på Nike Free Run, har hørt mye veldig mye bra om dem! I tillegg er de jo dødsfreshe, hehe. Så jeg lurer på om noen av dere har erfaring med Nike Free Run, eller eventuelt noen andre sko/merker? (Alle løpesko generelt, egentlig) Setter stor pris på hjelp!! :-)

(fjernet linken siden noen av dere sa den var falsk)

tusen takk

Wow, hadde aldri trodd jeg skulle få SÅ mange tilbakemeldinger på forrige innlegg! Dere er helt fantastiske, TUSEN TAKK. Har lest alle kommentarene, og jeg hadde virkelig ikke trodd at det skulle være så mye positivt. Noen var ikke helt enig da, men det hadde jeg jo regnet med. (Og når det er sagt; innlegget er skrevet veldig fra èn side) Vel, jeg bare få sagt at jeg setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min, selvom jeg kanskje ikke sier det så ofte. Det betyr UTROLIG mye for meg. Tusen, tusen takk ♥
 Kanskje jeg skal begynne å skrive litt lengre innlegg en gang i blant? Ser ut som dere likte det, og jeg er jo glad i å skrive selv så. Men nå må jeg gå, poster outfit etterpå ♥

inspiration


vinnerene av dekslene

Wow, mange som meldte seg på! Skulle gjerne gitt deksel til alle sammne, men har desverre bare to, hehe. Så, vinneren av det hvite dekselet er JULIATN og vinneren av det rosa er MALENE. Gratulerer så mye, har kontaktet dere på mail :-) Skal forresten bli flinkere til å holde konkurranser for dere, så til dere som ikke vant så kommer det flere sjanser senere!et år siden i dag
/privat

Et år siden tragedien rammet Norge... Det er helt utrolig, og ikke minst uvirkelig. Husker dagen som om det var i går. Sender mine varmeste tanker til alle pårørende og de som mistet livet sitt både på Utøya og i regjeringskvartalet. Hvil i fred, dere vil aldri bli glemt. "Hvis èn man kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen". ♥ Norge ♥

tips: enkelt og sunt måltid!

Hei! Er noen av dere som har spurt om jeg kan komme med sunne og gode mattips til dere, og det kan jeg jo selvfølgelig. Dette pleier jeg å spise til enten frokost, lunsj eller kveldsmat, og det smaker såååå godt, samtidig er det kjempeenkelt å lage! Er ikke noe spesielt, men det du trenger:

1/2 boks mager cottage cheese
Litt havregryn
Bær/frukt (eple, banan, kiwi, jordbær eller blåbær)
Evt. flytende honning
Er ikke noen fremgangsmåte, du bare tar cottage cheesen oppi en skål, strør litt havregryn og frukt/bær i terninger over og eventuelt litt honning. Igjen; smaker kjempegodt! Har blitt helt hekta på det, jeg. Cottage cheese er jo kjempesunt :-)

Så det godt ut?

følg meg!

Får stadig spørsmål om hva jeg heter på instagram, twitter, weheartit osv, så da tenkte jeg å svare på det her! Har knapper i sidemenyen og (----->), men kanskje like greit å lage et innlegg om det så alle får det med seg.


INSTAGRAM@kristineullebo


TWITTER@kristineullebo


FACEBOOKkrisssy.blogg.no (her skal jeg bli flinkere å oppdatere!)


WEHEARTITkristineul

Gjerne legg igjen navnet deres på instagram/twitter, så kan jeg ta en titt innom profilene deres :D

tjen penger på bloggen din

Mange som spør hvordan jeg tjener penger på bloggen min, og mesteparten av inntekten min får jeg fra bloggerfy.no! Sikkert en del som allerede vet om det, men til dere som ikke: det er en gratis nettside hvor alt du trenger å gjøre er å registrere deg. Hver uke er det en "pott", og den blir fordelt utover alle registrerte - avhengig av hvor mange lesere du har i forhold til de andre. Veldig smart, og ikke minst enkelt! Går også an å få betalt per klikk fra leserne, all informasjon finner dere på nettsiden.Ikke reklamebasert, bare tips :)

Noen som allerede bruker det?

favorittblogg

 
Livingdoll.no!!! De fleste av dere har vel hørt om henne før regner jeg med. Bloggen er jo bare stappet full av masse inspirasjon og fine bilder! Og stilen hennes, ååh. (Og ja, blogganbefalingene snart - i løpet av et par dager eller noe)

Noen flere som leser bloggen hennes? 

anbefalingsrunde!

Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så trekker jeg ut en eller flere som blir linket i eget innlegg! Har hatt det før og det har vært etterspurt en del i det siste, så da kjører vi på enda en gang. Da er det bare å melde seg på!! Innlegget kommer sikkert i løpet av uka :-)

repeat

Payphone - Maroon 5 

Angels on the moon - Thriving ivory


Flowers for a ghost - Thriving ivory

Primadonna - Marina and the Diamonds

Utopia - Within Temptation

Electric chapel - Lady gaga

Scheibe - Lady gaga

Trust me - The FrayWe found love - Boyce avenue

Your song - Janet Devlin

Hair - Lady gaga

Sunrise - Alexandra Joner

She is - The Fray

Kiss me - Jason Walker

Marry the night - Lady gagaEn del av dere som har etterspurt favorittsangene mine. Så her er noen av de, bare trykk på teksten for å komme til sangen på youtube :-)

oppskrift på sunn og god kake

Hei hei dere! Nå skal jeg fortelle dere hvordan dere kan lage denne supergode og sunne kaka:Ingredienser (8-10 porsjoner):
Kakebunn
3 dl mandler
1 dl ristede solsikkekjerner
1/2 dl gresskarkjerner
1 dl rosiner
200 g tørkede aprikoser
1 ss vann
Pynt
1 dl tine kremfløte
1 dl tine kesam vanilje (her kan du bestemme selv hvor mye du vil ha, egentlig - jeg tok mer fordi jeg syns det var litt lite)
400 g bær (f.eks blåbær, bringebær, jordbær)Slik gjør du:
1. Legg plastfolie i bunnen på en form med løs kant, ca. 24 cm i diameter
2. Miks alle ingrediensene til kakebunnen sammen i en food-prosessor. Fordel kakebunnen ut i form og sett den i fryseren i ca. 1 time
3. Pisk fløten til stiv krem og bland med vaniljekesam
4. Fordel kremen over den kalde kakebunnen og pynt med bær

Smaker såå godt! Kremen er riktig nok ikke supersunn, men vaniljekesam er mye sunnere og har mindre kalorier og fett i enn f.eks vaniljekrem. Bruker alltid det istedenfor, veldig godt alternativ :-)

favorittsitater

 In life you will meet two kinds of people. Ones you build you up, and ones who tear you down. In the end you will thank them both.

 Identify your problems, but use your power and energy to solutions.

 If you can't handle my worst, you ain't getting my best.

 Experience is simply the name we give our mistakes.

 Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself.

 Do you believe in love at first sight or should I walk by again? Crying doesn't mean you're weak. It means you have been strong for too long.

 Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to. 

 Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

 If love isn't a sport, why is there so many players?

 Sometimes you have to forget what you want and remember what you deserve.
Høøh dramaaatic. Er en del av dere som har etterspurt et slikt innlegg, så her har dere noen jeg liker! Kanskje jeg kan begynne å poste slike innlegg innimellom, hvis dere vil det?:-) Elsker slike quotes selv, hihi.

pakke i posten

Fikk en fin pakke i posten her om dagen! Et serum fra purelash.no som gir deg fyldigere, mykere og lengre vipper (og øyenbryn) på 4 uker. Har ikke begynt å bruke den enda men tenkte jeg skulle begynne i kveld - jeg kan sikkert lage en anmeldelse om det etterhvert hvis det er av interesse? Gleder meg veldig til å se om det funker, hihi :D

Noen som er interessert i anmeldelse?

nå finner du meg på instagram!

Nå har jeg endelig fått meg instagram dere! Haha, føler jeg henger litt etter... Vel, en gang må være den første, eller hva? Er mange av dere som har spurt etter det, så ja, here you go! Heter KRISTINEULLEBO. Og forresten, matildaaaa er fakeprofil av meg, takk til deg som sa ifra om det! Haha, jeg heter tydeligvis Matilde og er fra Sverige... Lol, noen personer er så misfornøyd med seg selv at de må gi seg ut for å være noen andre, stakkar  Har dere instagram?

fanvideo!

Fikk tilsendt denne søte fanvideon her om dagen, fra Martine Pedersen (bloggen hennes finner du HER). Ble sååå glad, første gangen noen lager en video til meg! Koseligste noensinne!! Og til alle dere som har laget header til meg og sendt mail, tusen takk - setter kjempestor pris på det også ♥ Dere må være de beste altså!Hihi, søtt ja?

favourite songs

Look after you - The Fray

Part of me - Katy Perry

Drive by - Train

Let me down - Kelly ClarksonHeartbeat - The Fray

Before the worst - The Script

She is - The Fray

Skinny love - BirdyBroken down - Kevin Hammond

Marry the night - Lady Gaga

You found me - The Fray

Starships - Nicki Minaj


Favorittsangene mine at tha moment. Navnene er linket, så hvis dere vil høre på de så trykker dere bare på linken. Heheee. Har du noen favorittsanger for øyeblikket?

deres hemmeligheter

At jeg har ME sykdommen og jeg har ikke fortalt det til mine bestevenner.

Jeg takler ikke se på meg selv i speilet, begynner å gråte....

Pappa er alkoholiker.

Jeg var 15 og hadde sex med trenern min på 28 år..

- Jeg har blitt tatt i å stjele. hele greia ble politianmeldt.. Jeg var 14, nå er jeg 15. Når jeg tenker på det blir jeg helt skjelven, og får en klump i magen 

- Jeg er 16 år og gravid. Ingen vet det. Jeg er forelsket i to kjekke lærere på skolen. Han ene er bare fem år eldre enn meg, men opptatt. Han andre er singel, men 19 år eldre enn meg. Hver gang jeg ser en av dem blir jeg både kjempeglad og utrolig trist. Jeg får så lyst til å løpe bort og bare kysse dem!

- Jeg har sett pappaen min se på upassende ting på tven etter jeg har lagt meg. (Du skjønner hva jeg mener) Etter det har jeg mistet all respekten min for han. Klarer ikke engang smile til han når han kommer. Hvis han spør meg om noe snur jeg meg vekk, spør han meg om noe svarer jeg med korte svar. Jeg vet ikke om det er normalt at foreldre gjør slikt og jeg vet ikke hvordan jeg bør reagere, men jeg klarer bare ikke se på han lenger. All respekt er borte. Ingen vet om dette, bare jeg.

Jeg har hatt og har selvmordstanker og jeg føler meg utestengt på skolen hverdag. Jeg er bare på skolen for og lære. Jeg skriker hver natt.

- Jeg vil at foreldrene mine skal skilles, de virker ikke glad i hverandre, har ikke sett de kysset på mange månder, og de krangler alltid, mamma sover lite om nettene og pappa er sjeldent glad. Hvorfor ikke gå ifra hverandre tenker jeg.. Søstrene mine og jeg er gamle nå, vi takler slik.

Jeg har spiseforstyrrelser, ingen vet om dette ikke en gang bestevenner eller foreldre, men jeg vet at helsesøster har en anelse om det. Vil virkelig ikke at noen skal vite om det!!

Jeg sliter psykisk. Jeg både kutter meg, sulter meg og straffer meg selv for den minste lille ting. Jeg får hjelp både hos helsesøster og bup. Jeg vil bli frisk, men jeg har en liten stemme i hodet mitt som sier "Nei, du vil ikke bli frisk. Du vil ende opp som ei som er selvskader og du vil få anoreksi". Kanskje jeg i bunn og grunn ikke vil bli frisk? Jeg har en følelse av at anoreksien kommer til å ta over hele meg snart.

Jeg har spilt håndball i 8 år og er dritt lei, greier ikke og fortelle det til noen bortsett fra hu ene danse venninna mi, hun har det helt likt!

- Foreldrene mine kysser ikke lengre, ligger ikke i samme seng og smiler nesten ikke til hverandre lengre... alt jeg vil at de skal få tilbake den samme gnisten som de hadde før.

- J
eg har en føflekk på brystet, har aldri turt å gå i utringet topp pågrunn av det..

- J
eg skulker skolen, fordi jeg er livredd for å lese høyt i klassen. Syntes det er utrolig flaut, og det går virklig utover fraværet mitt. Skulle ønske jeg kunne være som alle andre, å TØRRE å lese høyt i klassen, uten å dumme meg ut.

Jeg har kreft..

- Hater at jeg er så høy som jeg er. Snart 16 og over 180 cm. Tenker på det hver dag! Er ikke spesiellt tynn heller, så ser vel mest ut som en kjempe. Kunne gjort såååå mye for å bli 174-175 cm isteden.

- F
aren min var utro. han ble sammen med en jente som er 19 år yngre enn seg selv. jeg synes det er flaut, og hater han for det han har gjort. jeg kjenner ikke pappaen min lenger, jeg føler at jeg ikke har noen far.

Jeg har sykt små pupper.. Nesten alle i klassen og de som er like gamle som meg har helt vanlig størrelse. Men de vokser sykt sakte. Pleier å bruke bombshell bh, for jeg takler ikke å bruke vanlig. Hvis jeg hadde sett en annen som gjorde sånn som meg hadde jeg synes det var teit, men jeg klarer bare ikke å gå uten. Kroppen min ser så rar ut, siden jeg har ikke tynn mage heller, jeg har små pupper og fett på magen. Jeg pleier å gå rundt og holde magen inne. Før sommeren pleier jeg å ta sit-ups hver dag for å få litt finere mage. Men fortsatt ser det rart ut at jeg har så små pupper..Jeg vil ta silikon når jeg blir større om de ikke vokser mye før det. Alt hadde blitt så mye bedre da. Jeg er 14 og blir femten om litt. 

 Jeg er ekstremt opptatt av å være populær og ha mange likes, men jeg sier jeg synes det er teit når folk er sånn. Alle tror jeg er selvstendig og ikke bryr meg, men egentlig vil jeg være hun "kule". 

Jeg er forelsket i kjæresten til bestevennen min. Klarer aldri å være glad på hennes vegene når det gjelder han.

Jeg hater kroppen min. Alle tror jeg er selvsikker, og alle sier at jeg har sexy/perfekt kropp, men jeg greier ikke tro på det.

 - Jeg sendte flere nakenbilder av meg selv til en gutt jeg likte for en stund siden. Han sendte bildene mine og hans venner, og jeg gikk to måneder uten om å vite om noe.. Så da jeg fikk vite det, raste verden sammen for meg. Gråt meg selv til søvn hver natt, skadet meg selv og prøvde å sulte meg. Jeg HATET kroppen min, tørte ikke å vise med ute nesten. Jeg fikk angst mot han. Ingenting fungerte, alt var bare svart. Etter et halvt år hadde jeg gått ned 5-6 kg, men det var da jeg fikk hjelp. Mamma og pappa fant ut av det, og sendte meg til kognitiv terapi (slags psykolog). Selv om alt ikke er helt bra ennå, har jeg det myye bedre!:) Men angsten vil nok aldri forsvinne.

Jeg mistet jomfrudommen min som trettenåring. Jeg hadde sex med verdens beste gutt, og vi er fortsatt sammen. Angrer ikke et sekund!

Faren min er nesten ute av livet mitt. Han møter meg kanskje en eller to ganer i året, men facebookvenn er han med meg. Grunnen til at han ikke er i livet mitt lenger er at han før, stjal. Han ble tatt, og arresert. Jeg har faktisk selv opplevd å mått flykte fra politiet, og sagt "nei, han bor ikke her". Jeg føler meg flau. Senere har han kun dukket opp ved anledninger som "konfirmasjonen" og litt bursdager. Men selv om han er faren min, gir han meg mindre penger enn vennene mine gir meg. 

Jeg ser på porno daglig. Folk rundt meg syns jeg er en stille, sjenert og snill jente. Når det er bare meg, ser jeg på porno og onanerer. Tillegg kan jeg vise meg på omegle/chatroulette. Det blir utrolig flaut om noen finner ut av jeg ser på porno. Jeg rett og slett ELSKER porno!

Tror jeg er litt forelska i læreren vår som er over dobbelt så gammel :S

- Jeg er ALT for tynn, og folk sier det til meg hele tiden og jeg later som jeg ikke bryr meg. Men jeg gjør virkelig alt som er murlig for å gå opp i vekt. Siden jeg er så tynn har jeg ingen pupper og ingen rumpe, jeg har absolutt 0 former. Jeg gruer meg inderlig til sommeren når guttene i klassen min kommer til å se hvem jeg egentlig er. 

Jeg er deprimert, og ser ikke lyst på fremtiden i det heletatt. Venner og familie tror jeg er en sterk person, som ser lyst på alt. Det er jeg ikke.

Jeg gråter minst en gang i måneden pga min mor er død... Ingen som vet det, alle tror jeg er sterk men sannheten er at jeg ikke er det... Men jeg skjuler det... Vil ikke at folk skal se synd på meg! Låser meg selv inne på rommet for å gråte og når pappa banker på kommer jeg alltid med unnskyldingen at jeg skifter... 

Jeg har ikke bryster i det hele tatt, jeg er nesten bokstavelig talt helt flat! Jeg går i niende klasse og alle de andre jentene har former og vanlige/store pupper, men jeg er bare 145 høy og veier bare litt mer enn 30 kg, selv om jeg spiser masse blir jeg ikke større! :( Jeg ser ut som et 10 år gammelt skjellett!! Mange sier hele tiden til meg at jeg må spise, og at jeg har anoreksia, men det er jo helt feil! Både mamma, pappa og broren min er tynne! Siden slutten i åttende har jeg brukt bher med store innlegg, så alle guttene tror jeg har store pupper, men egentlig er jeg helt flat. Dette gjør at jeg ikke orker å tenke på en framtidig kjæreste. Bestevennina mi spurte en gutt i klassen på face om hva han synes om meg, han svarte at personligheten min var fin, men at jeg var alt for liten og spinkel, og at han ville ikke at det skulle se ut som om han gikk ut med en 10 år gammel jente! Etter jeg hørte det ble jeg så lei meg og orket ikke gå på skolen neste dag, men jeg har kommet over det nå, for hvis han bare var opptatt av utseende var han ikke mye å samle på uansett! Det er bare jentene i klassen som vet om at jeg bruker alt for store bher med store innlegg, til og med pappa vet ikke dette, selv om jeg sier alt annet til han. Jeg er snart 15 år, og jeg får fortsatt barnemeny av servitørene på restauranter, og kommer gratis inn på sånn "alle barn under 12 år gratis" :( Jeg har litt lyst til å slutte å fake puppene, men jeg kan liksom ikke komme den ene dagen med store pupper, og neste dag, nesten ikke pupper i det hele tatt! Kan du være så supersnill og svare på hva jeg burde gjøre? Eller komme med noen meninger eller sånn? 

Min aller beste venn i hele verden er forelsket i meg. Han fortalte meg det, og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Var veldig mange like så postet ikke absolutt alle, men jeg har lest alt sammen, og jeg må bare få sagt at det er utrolig synd at mange av dere har det så vanskelig. Bare husk at alt ordner seg til slutt ♥ Dere er herlige!

din største hemmelighet

Kjører samme greie som forrige gang, bare hemmelighet denne gangen. Skriv deres største hemmelighet(er) i kommentarfeltet, anonymt eller ikke, og så poster jeg de i et innlegg senere. Hvis dere er anonyme så vet ikke jeg hvem dere er, så dere trenger ikke å være redd for det :-)

Hva er DIN største hemmelighet?

head up, stay strong. fake a smile, move onhvilket deksel?

Kommer en konkurranse ganske snart, hvor dere kan vinne et valgritt deksel fra mirabling.no! Digger dekslene derifra, de er liksom litt forskjellige fra alle andre nettsider - derfor anbefaler jeg alle sammen å ta en titt. Spiller ingen rolle om du har 3G, 3GS, 4 eller 4S, de har til alle typer!


Alle er fra http://www.mirabling.no

Hvilket syns dere er finest?

Reklamebasert innlegg 

kony 2012En utrolig viktig video med et kjempefint budskap, som må spres videre! Den handler om Joseph Kony, verdens værste kriminelle, som kidnapper barn og tvinger de til å drepe andre, som foreksempel foreldrene sine. HELT forferdelig, dette må stoppes! Videoen er ikke for å hylle Joseph, men for å gjøre han mer kjent og få folk til å vite hva han har gjort, så han kan bli arrestert i løpet av 2012. Hvis alle bidrar så kan vi klare det!

Har du sett videoen? 

notatbok

Se hva som dumpet ned i postkassen min i dag! En dødskul notatbok fra personligalmanakk.com. Tok størrelse medium denne gangen ettersom jeg syns den jeg hadde forrige gang var litt liten, og den er virkelig perfekt! Tenkte å bruke den som dagbok, hihi.jeg hater #3

- Folk som ikke klarer å holde seg nøytral til andre personer. Altså at personen ignorer deg en dag, og neste dag er dere plutselig bestevenner. Seriøst? Da kan vi like greit bare drite i å være venner.

- Når du tror du har gjort det dritbra på en prøve/innlevering og så får du 3 eller 4. Haha, husker samfunnsfagprøven vi hadde for ikke så lenge siden. Var HELT bombesikker på at jeg skulle få 5, kanskje til og med 6, og så fikk jeg 4. Småkleint.

- Når noen siterer noe jeg har skrevet på bloggen.

- Når folk klager på folk som er tynne. Ja vel, og du er FEIT SOM FAEN. Er det greit å si, kanskje? Nei??? Men det er akkurat det samme, så bare klapp igjen. For det første, så er det noe som heter naturlig slank (men du er nok inkompetent så jeg tror ikke du forstår det), og for det andre så gidder jeg ikke å spise meg ihjel for å legge på meg kun for å tilfredsstille deg. 

- Facebookspill. Jeg HATER facebookspill. Tetris, for eksempel. Kan ikke fatte at noen oppriktig mener at det er gøy??? Det er søren meg ikke gøy i det hele tatt, det er dritkjedelig.

- Når folk skriver "vet du liker det". Nei, jeg liker det ikke for faen.

- Folk som tyter helt JÆVLIG mye, så mye at du ikke får komme til.

- Når noen går for fort til at du kan gå fordi dem, for sakte til at du kan gå bak dem. Jeg HATER det, skjer ca. hver eneste dag.

- Når jeg har stått på badet i en halvtime og rettet håret mitt, og så kommer jeg ut i kulda og baaam krøller.

- Folk som spiser sakte. Kjære gud, ER DET MULIG!! Spis opp den forbanna maten din før jeg river den ut av hendene dine og spiser den selv.

- Uhygiene. Fett hår, rotete og skittent rom, svette, skittent sengetrekk, skitne klær, ja - alt uhygenisk. Er så sykt nasty, takler det virkelig ikke. Ew.

- Når jeg har outfit og noen kommenterer "eh hva faen du hadde ikke på deg det på skolen i dag". Okei? For det første, hvor skrev jeg "SKOLEOUTFIT"??? Og for det andre, det er bare sykt creepy om du stalker meg og følger med om jeg har på meg øredobber på skolen eller ikke.Haha, en smule ironi folkens :) Noe vi har til felles?

deres ønsker

ÅH, såå mange fine ønsker som kom inn i går, dere er herligst. Satt med tårer i øynene når jeg leste at noen av dere har mistet en mamma/pappa/slektning eller at de er syke, og jeg vil bare si at det gjør meg utrolig vondt, skulle ønske jeg kunne gitt dere en stor klem alle sammen :(

Å bli frisk fra ME sykdommen! Det er alt jeg ønsker

Mitt største ønske er å gjøre en forskjell. Jeg vil være en person andre kan hente inspirasjon fra, en person andre kan se på som forbilde. Jeg vil være bra, jeg vil lykkes. Jeg vil leve livet.

Spole tilbake til den tiden hvor mamma levde, bare sånn den siste uken sånn at vi kunne gjort alle de tingene hun alltid hadde lyst til og ikke minst fortelle henne hvert minutt hvor mye jeg elsker henne!!
- Å bli 100% lykkelig 

- At mamma og søstern min blir helt friske og slutter å ha det vondt

Mitt største ønske er å gjøre det jeg elsker, at noen oppdager meg. Jeg bor bare i en bitteliten by som nesten ingen vet om her kan jeg ikke oppnå det jeg vil. Jeg elsker å synge og spille teater. Når jeg dør vil jeg ikke bare bli helt glemt bort, jeg vil bli oppdaget og kjent.

Mitt størstønske er at folk skal stoppe å dømme meg uten å være kjent med meg... Og at folk skal stoppe å ha så store forventninger til ALT jeg gjør! 

Mitt største ønske er at den gutten som for bare 2 mnd siden såg på meg når jeg ikke merket det, smilte til meg, snakket til meg, og "tullet" med meg. Nå overser han meg hver dag. Hva har jeg gjort? I fjord høst, nærmere vinteren, er jeg neste helt sikker på at han... hvertfall tenkte på meg...At jeg ikke er ulykkelig hele tiden.

Få 6'ere i alle fag på skolen.

- Mitt største ønske er å få en liten chihuahua.

At venninnene mine som har anoreksi skal bli bedre!
Mitt største ønske er at verdens beste farmor kommer tilbake til meg. Hun døde altfor tidlig av kreft. Jeg hadde gjort ALT for å få henne tilbake. Det å vite at hun ikke er der når jeg konfirmerer meg er utrolig vondt. Jeg husker godt alle de gangene jeg har sittet i sengen min og sett på bilder av meg og henne fra når jeg var liten. Det er trist og jeg begynner nesten alltid å svi i halsen og tårene kan fort komme frem da.

- Å bli tynnere

At kjæresten min ikke ignorerer meg når vi er blandt folk, f.eks. på skolen...

Mitt største ønske er at verden skal bli et rettferdig sted. Hvis noen får f.eks. mat og rent drikkevann så bør jo alle få det. Jeg vil få en slutt på all krig, og urettferdighet. Jeg vil se flere smil, jo flere smil desto bedre.

Mitt største ønske er at min bestevenn skal vinne over kreften. Legane seier at de er ikkje meir dei kan gjere, men eg ber om eit mirakel.
- A
t min veninne skal slutte å tro at hun er feit... Hun ER tynn! 

At mamma og pappa blir stolt over meg.

At arrene skal gro vekk. Alle ser på de og dømmer meg..

- Mitt største ønske er å få oppleve hele livet mitt om igjen.. Jeg har så mange gode minner som jeg så gjerne skulle fått opplevd igjen!!- A
t pappa skal forstå at det koster å ha barn og for engangs skyld gi meg noe.

- M
itt største ønske er å kjenne skikkelig glede igjen, noke eg ikkje har gjort sida pappa døde av kreft for fire år sida.. 

At pappaen min som døde i 2006 skal komme tilbake igjen. Jeg har blitt en sjenert og usikker person siden. Jeg var så tøff, så glad og så spretten jente før, jeg vil føle det samme igjen.

Å tørre å delta mer på ridestevner. Rir bra hjemme, men er så sinnsykt nervøs. Vil ogsp finne ut om jeg skal satse på hest eller twintip..... 

Mitt største ønske er å finne ut kva eg vil med livet mitt. 

Å bli høyere..

Å være fornøyd med den jeg er. 

Mitt største ønske er å dra på en Justin Bieber konsert, ingen ting gjør meg lykkeligere enn Justin og musikken hans!

Mitt aller største ønske er å dra til Arabia og se på dragracing. Det skal visst være helt rått! 

At eksen min gløyme jenta han sikkert no har i tankane, og vender tilbake til meg! Han lovte meg det før dei blei ilag, men han endra tydeligvis planene... 

Eg har mange ønsker, men det største ønsket eg har akkuratt no er at mobbing skal bli tatt meir alvorlig opp. Og at STOPP regelen skal innførast på alle skulane i Noreg!! Mobbing er faktisk eit stort problem i dagens samfun.

- Å reise. Reise masse, og oppleve verden.

- A
t eg hadde brune auger.

hva er ditt største ønske?

Idè fra kristineam.blogg.no. Likte konseptet, så jeg kjører en slik en jeg og! Skriv deres aller største ønske(r) i kommentarfeltet under her, anonymt eller ikke anonymt - dere bestemmer, og så skriver jeg de i et innlegg i kveld. Vær kreative!Hva er DITT største ønske?

jeg hater #2

- Når jeg er i butikken og kikker på klær, og så kommer en eller annen helt sykt påtrengende dame i 40-årene og skal se på AKKURAT samme plagg som meg. Bitch please, gidder du å vente 5 sekunder, eller? Eller har du så jævla dårlig tid, kanskje??

- Folk som bruker VEGGEN på facebook som kommunikasjonsmiddel. Altså, jeg sier ikke at det er ulovlig å skrive på andres vegger, jeg gjør det jo selv, men vi trenger ikke å vite absolutt ALT du skal fortelle til venninna di. Og det er ikke bare å la være å lese det, jeg må faktisk se på det hver gang jeg blar gjennom newsfeeden min

- Når jeg er hysterisk morsom og ingen ler av meg

- Når jeg har en avtale med noen f.eks klokka 11, og så våkner jeg klokka 1

- Når folk rager helt i vinkel kun fordi man spør om noe læreren nettopp sa, tilfeldigvis. Okei, sorry for at jeg ikke fulgte med i de 3 sekundene, liksom. Jeg bør skamme meg 

- Folk som KUN klager, og er misfornøyd med absolutt alt. For all del, alle har dårlige dager, men jeg blir seriøst sliten av å være rundt folk med så mye negativitet i seg

- Når klokka er 4 på natten og jeg skal til å legge meg, så kommer jeg på at jeg ikke har fjernet sminken. Værste EVER!!!!

- Å vente på bussen

- Når læreren skriver en liten feil på tavla, og alle bare "DU SKREV FEEEEEEEEEIL!!!!!! DU GLEMTE EN BOKSTAV!!!!!! HALLO DU SKREV FEIL HALLOOOO!!!!!". Vet ikke om jeg tar helt feil nå, men jeg TROR vi overlever??

- Utlendinger som tror de kan komme hit og være ekle mot oss. Jeg har INGENTING imot utlendinger, tvert imot (!!!!!!), men det er så jævla nasty med gutter i 20-årene som sender pedoblikk og nærmest forfølger deg, STIKK SIER JEG BARE

- Folk som tror jeg er sjenert. Er du seriøs?? Jeg er faktisk jævla kul, men du må faktisk bli KJENT med meg før du finner det utHar vi noe til felles?

jeg er blitt en twitrer

Husker dere at jeg lagde meg twitter for en stund tilbake siden? Veeel, hadde helt glemt at jeg hadde den før et par dager tilbake siden, og jeg så at Toril hadde linket til brukeren sin på bloggen sin, så da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme, ettersom det er en del av dere som har etterspurt det! Er ganske aktiv der, sååå ja. FØLG MEG HERHar du twitter?

15 ting dere kanskje ikke visste om meg

- Jeg har møtt ♥ Heidi Løke ♥, har autografen hennes på drakta mi og bilde med henne

- Frukt er noe av det BESTE jeg vet, spesielt eple, banan, drue og kiwi. Spiser altfor mye av det faktisk, så mye at jeg ikke har godt av det. Så får ikke lov å spise mer enn ca. 2-3 frukter hver dag :(

 - Jeg klarer å ta foten over hodet

- Jeg elsker å høre på musikk når jeg kjører buss, men jeg begynner aldri å høre før bussen har begynt å kjøre. Vet ikke hvorfor, syns bare det er unaturlig å ha musikk i ørene når bussen står stille, haha

- Jeg har chihuahua


HAHH KØDDAAAA. Det er Ingvill sin. That bitch.

- Jeg ser ca. ALDRI på film, utenom når jeg er på kino en gang i blant. Er ikke fordi jeg ikke syns det er gøy, men fordi jeg aldri gidder å ta meg tid til det

- I oktober har jeg blogget i tre år!!! TRE ÅR FOLKENS

- Jeg hadde kjempelang lugg  da jeg begynte i åttende klasse, men så klipte Ingvill den skeiv og kort. Var så lei meg at jeg satt hjemme og gråt en hel dag

- Jeg HATER når folk smatter med tyggis

- Jeg hadde helt insane lange negler før- Har frisørskrekk. Kommer mest sannsynlig ikke til å tørre å klippe håret mitt før det er blitt så langt at jeg måååå klippe det

- Jeg HATER BOKS-IS!!!! Faen, kunne heller spist en skål med skrukketroll fremfor det

- Jeg drømmer om å jobbe enten bak eller foran kamera

-  Å tegne er noe av det værste jeg vet. Sverger på at lillesøstra mi er flinkere enn meg

- Jeg snakker nynorsk

Noe dere ikke visste fra før av?

hva vil dere at jeg skal blogge om?

Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om, eller noe dere vil ha mer av? Outfits, hverdag, fotografering, videoblogger (SKAL få ræva i gir og lage hårvideoen og spørsmålsrunden snart. tving meg), temainnlegg, sminke? Hadde vært greit å vite hva dere liker best, og hva jeg må begynne å ha mer av :-)Sleng igjen en kommentar i kommentarfeltet!

almanakk bestilt

Da har jeg endelig bestilt almanakken min! Fra personligalmanakk.no, til dere som har spurt om det. Ga den forrige jeg hadde til broren min (haha) for en stund siden, så derfor må jeg ha ny. Skal bli deilig å få orden på avtaler, prøver, innleveringer og treninger nå! Jippiiii.

Fiiin eller hva? Dumt at strikken kom over øyet mitt da, men men.

piercing i navlen - skal, skal ikke?

Som dere vet så har jeg jo vurdert piercing i navlen. Veeel, hvis hullet skal gro og sånt til sommeren så må jeg jo ta det nå snart! Men jeg er skikkelig usikker, fordi for det første så virker det drittvondt, får frysninger når jeg ser på videoer på youtube.... og for det andre, så er jeg redd for å få betennelse. Noen som har erfaring med dette? (Hvor vondt det var, hvor lang tid det tok før man kunne bevege seg og trene normalt osv) Isåfall, skrik ut! Trenger all hjelp jeg kan få. Og er det noen som vet om man må ha den "standard"-piercinger når man tar det for første gang, eller om det går an å ta med en annen?Skal, skal ikke?

nyttårsforsetter 2012

 Ta MASSE bilder

 Ha videoblogger!!! Jesus christ, jeg har blogget i et og et halvt år snart og har søren meg ikke klart og laget en skikkelig videoblogg enda, er det mulig? (ja)

 Spare til gullbelte til bunaden min til konfirmasjonen

 Ikke bry meg om hva andre syns, og gjøre det JEG vil gjøre, uten at noen skal ødelegge det. Har vært på nære nippen å la det skje før, men fuck no, aldri igjen:) ULLEBØ POWER XDXD;PPP

 Være med Fride. Jadda♥

 Bli fuckings dritt TÆÆÆN til sommeren


(Dette bildet har blitt hearted 333 ganger på weheartit. Jeg er kjendis, fåck jeah)

 Jobbe hardt på skolen

 Lage et fint design, en eller annen gang. Er jeg den eneste som er drittlei av designet jeg har nå?

 Få langt hår!!! Haha, hvis jeg husker riktig så var dette et av mine nyttårsforsett i fjor og.... Føler ikke håret mitt er WOW LANGT enda, det er liksom bare... langt 

 Ha masse outfits

 Trene MASSE, både håndball og annen trening, og få bikinikropp til sommeren

 Skal ikke ta meg selv så super-høytidelig, og heller ta masse sjanser. Hvis jeg failer så.... får jeg bare gjøre det

selvdesignet almanakk

Heiheiiii. Tenkte å komme med et lite julegavetips! Nemmelig en almanakk du kan designe selv fra tryckdig.se. Har hatt en selv i et år nå, og er kjempefornøyd! Er jo superpraktisk, og ikke minst utrolig stilig. Du kan bestemme fargene, bildene og teksten helt selv, til og med når den skal starte. Så hvis du har lyst på en slik nå så kan du f.eks bestemme at den skal begynne desember 2011. Perfekt julegave til en venninne eller noen i familien :-) Gleder meg til jeg får en ny en i posten om noen dager!

Reklamebasert innlegg, men med egne meninger

klar for kirka

Har nettopp vært ute og solgt kjeks, gikk fort unna! Jeg og Ingvill hadde 36 til sammen, og nå har vi kun 16 igjen, yeaah man. Nå skal jeg rydde litt på rommet, og så skal jeg på lysmesse i kirka klokka sju. Har egentlig veldig lite lyst, men får kryss i boka sååå jeg drar. Etter det skal jeg øve til spanskprøva vi har i morgen :-( Ikkje braaa. FORRESTEN!!! Gjett hva jeg får til jul av mamma og pappa? Canon 50mm f/1.4!!! Har ønsket meg den lenge, klarer ikke å vente nesten, iiihhh Image and video hosting by TinyPic
Noen andre som vet hva de får til jul?

et år tilbake

Drev og ryddet litt på pc'en min her om dagen, da jeg fant disse gamle bildene! Haha, føles som en evighet siden, men det er jo bare et år siden. Og ja, det høres kanskje litt rart ut, men har faktisk veldig mange følelser knyttet til disse bildene :) Stor jente som nettopp hadde begynt på ungdomsskolen! Haha, minner ♥ Noen som synst jeg har forandret meg?
Haha, herregud, her hadde Ingvill nettopp klipt den milelange luggen min. Var sååå lei meg!