hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

I love detailsJeg <3 detaljer! Shortsen og toppen er fra BIK BOK, klokken er fra danielwellington.com og smykkene er fra H&M.

Hva synes dere om bildene? 

summerinspo


Snekret sammen en liten (stor) kollasj med inspirasjonsbilder fra sommeren. Guuud, jeg er vel ikke den eneste som kjenner savnet når jeg ser slike bilder? Jeg gleder meg helt utrolig mye til sommeren nå, bare alt. Ferie, reising, sol, brunfarge, shorts (dere kjenner jo meg, hihi) og ikke minst; fotografering! Det er så utrolig stor forskjell på bilder nå og bilder om sommeren, de blir jo ti tusen ganger finere når sola skinner og gresset er grønt :-) Heldigvis er det ikke lenge igjen da, dere!

Nå har jeg nettopp spist middag og vært ute en tur for å ta noen bilder. Sitter i nuet med en Cola Zero ved min side og RLE-boka ved min andre side. Min unnskyldning for at vi skal kjøpe brus i hverdagene: "Mamma, jeg skal øve til PRØVE!!!". Haha, funker fett. Gleder meg til helga nå! Heldigvis er broren min hjemme denne uka, siden han har vinterferie. Lucky bitch!

♥ Likte dere bildene? 

good girls are bad girls that never get caughtBukse fra Zara, sko fra Jeffrey Campbell, bluse fra Bik Bok

Lol, harry overskrift ass XD Tok disse bildene i går og lagde en kjapp header av det ene, syns det ble mye finere enn den andre, er dere ikke enige?

snapshots fra sommer'nDere er vel ikke lei av sommermaset mitt enda, vel? Haha! Denne sommeren har jeg SÅ mange bilder fra, noe jeg er utrolig glad for. Tenk så gøy å se tilbake på disse bildene om maaaange år ♥ Dette må ha vært den beste sommerferien jeg har hatt, har så mange koselige minner. Hva syns dere om bildene?

I miss you, summer tanPiner meg selv med å se tilbake på bilder fra sommeren. MÅ slutte det det, haha. Litt komisk at jeg innser først nå at jeg faktisk var sykt brun i sommer, noen flere som har det slik? Men jeg har sååå mye å gjøre nå, så jeg må nesten bare stupe ned i skolearbeidet igjen. Alle prøvene, innleveringene og fremføringene i samme uke, elsker det ♥ ♥

galaxyHehe, prøvde meg litt frem i Photoshop bare, syns det er så gøy. Alle som er ute etter et bra redigeringsprogram: jeg anbefaler Photoshop! (Søk på "How to download Photoshop for free" på youtube) Beste programmet noen sinne, du kan gjøre ALT der. Hadde virkelig ikke klart meg uten, håper jeg klarer å laste det over når jeg får ny data, ueeh... Vel, hva syns dere om bildene?

rather be mad with the truth than sane with lies

Hihihihh. Hva syns dere om bildene?

nothing lasts forever. not even your troubles

 


 blazer og topp fra h&m, bukse fra bik bok, solbriller fra h&m

haust 


Høsten er fiiiin.

when the going gets tough, the tough get going  
 Overskriften folkens, true story! Hva syns dere om bildene?

et lite glimt av sola

 


 


Ååh, ♥ sola ♥. Hva syns dere om bildene?

yeah, you're pretty, but I'm pretty sure I'm over you dongrijakke h&m, hettegenser bik bok, solbriller h&m

Kom nettopp hjem fra trafikkskolen eller 2 og en halv time. Leeeenge! Nå må jeg gjøre litt lekser, og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden med serier og noe godt å spise. Elsker kveldene på høsten, er sååå koselig ♥ Liker på en måte at det har begynt å bli mørkt ute, selvom jeg haaaaater kulden. Fryser hele tiden jo!! Vel, nå må jeg nesten komme i gang før det blir for sent. Snakkes i morgen, fine leserne mine!! Love you.

detaljer

 
 
Wææh litt lite kreativt innlegg, men har desverre ikke tid å skrive så mye. Forresten, hvis dere har noen spesielle ønsker om hva dere vil at jeg skal blogge om, så må dere bare si ifra! Tar imot tips :-)

no one can make you feel inferior without your consentBeklager den litt fraværende bloggingen min i dag, men siden Håkon er hjemme og drar igjen i morgen sååå ja, dere skjønner! Vel, litt selvdiggerbilder av meg selv (som dere seff digger) + en quote alle bør ta til seg. Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke! Det er så sant. Vel, ha en fin lørdagskveld dere! Tusen takk for alle de fine kommentarene dere kommer med, you make my day ♥

summer outfit

 
bilder fra fotografen

/Dieter Schneider

Her er noen av bildene fra fotografen! Fikk dem i dag, syns de ble kjempefine :D Er usikker på hvilke jeg skal bruke på takkekortet, hm... Uansett, hva syns dere?

the last pictures taken summer 2012

 
 
 


De aller siste bildene tatt sommerferien 2012. Så trist :-( Føler jeg er den eneste som dør litt inni meg når jeg tenker på at vi går mot høst og vinter?? Heldigvis går tiden fort, så før vi vet ordet av det så er det sommer igjen! Jeg gleder meg allerede jeg, hihi. 188 skoledager igjen bare!! :) Vel, nå skal jeg gjøre litt lekser, greit å bare bli ferdig med det. Poster ukens spørsmål senere i dag!

Hva liker dere best; sommer eller vinter? 

me, myself and I

Image and video hosting by TinyPic
Haha, måtte bare prøve ut. Bildene er satt sammen i Photoscape! Kanskje ikke så veldig kreativt med motivet da, altså meg, haha. 

i.love.summer


 
 


 


perfection itself is imperfectionMin kjærlighet til solnedgang, ah. Tok outfitbilder i samme slengen, poster de i morgen! Forresten, hva foretrekker dere; få bilder, eller sånn som dette? (Eller noe annet?) Får kommentarer om at jeg har altfor mange bilder i hvert innlegg, men jeg har alltid trodd at det var det dere likte best. Kanskje jeg tok feil da, så gjerne gi tilbakemelding om hva dere syns er best :-)

jag älskar sommaren 

 
  
Sommer og sol, jippi! Tok disse bildene helt random og hadde egentlig ikke tenkt å poste de, men syns de ble ganske stilige likevel. Utrolig hva litt redigering kan gjøre! Men jeg må stikke nå, skal på butikken (har fått heeeeelt dilla på toppris), og så skal jeg nyte sola. Snakkes dere! Ha en super dag :D

fint vær, for en gangs skyld

Hei og god morgen! I dag er det faktisk fint vær, så da starter jeg dagen med en liten treningstur. Vet ikke hvor jeg skal gå da, har nemmelig gått samme sti hele sommeren, haha! Forresten, jeg må bare få sagt tusen takk for alle tilbakemeldingene og leserne jeg har fått i det siste!! Tenker vanligvis ikke veldig mye over det, men det at nesten 5000 klikker seg innom her hver dag er jo helt utrolig. Tusen takk til alle som leser, og ikke minst de som har linket meg! Betyr mye ♥

 
red red red  

 


the greatest part of being imperfect, is being perfect at it

 
if happy ever after did exist

sunset

Hvooorfor kan det ikke være sommer og fint vær for alltid?

even the longest journey begins with the first step

Arkivbilder, jippiii. Men skal ut nå, så har ikke tid å ta nye! Lurer litt på noe: hvis jeg ikke har så god tid eller at jeg ikke har noe å blogge om, foretrekker dere "mindre bra" innlegg eller bare ikke innlegg i det hele tatt? Klarer aldri å bestemme meg, haha. Vel, vi snakkes!

don't wish it was easier, wish you were better
  


(Er ikke bleik som på bildene, er på grunn av lyset) Ble vekt klokken 9 i dag for å bli dratt med på fjelltur. Har aldri vært så trøtt før, haha.. Vel, vi snakkes senere!

happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true

the best things in life are unexpected, because there were no expectations

 
 

if you're tired of starting over, stop giving up

Elsker lyset på disse bildene! Et tips hvis dere skal ta bilder i sollys: vent til solen er begynt å bli lav og svakere. Blir mye finere da :-)

sommeren kom til førde og jo

 / topp/tunika fra h&m

Haha, har vært strålende sol i dag men føles fortsatt ut som det er kaldt siden jeg er så vant til varmen i Hellas. Lenge leve sommeren i Norge! Møtte forresten noen utrolig søte lesere på butikken i dag, koselig at dere kom bort, selvom jeg ble veldig... satt ut, haha ♥

før & etter redigering

Der ser dere hvor stor forskjellen er! Forresten, noen som vil at jeg skal vise hvordan jeg redigerer bilder på video? Har vurdert det lenge, men bruker photoshop og siden det ikke er så mange så bruker det... sååå, ja. Men om det er interessant, sleng igjen en kommentar under så skal jeg lage en så fort som mulig :-)

wild hearts can't be broken

 
Hadde planer om å ha fotoshoot i skogen i dag, men det er jo så forbannaaaa kaldt ute. Blæææ. Blogganbefalingene kommer i dag, forresten :-)

if you can't handle me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best

 

Megmegmegmegmeeeeg :O

gangster mandag

 
Halla folks:PP Ny uke, nye muligheter. I dag er det ELLEVE dager til jeg drar til syden!!! Jesus christ, tiden går fort. Serr, det er ikke MULIG!?? Blir hvertfall sinnsykt digg, skal bli så forbanna brun dsjdkdsdksjjndfjkdjsdk. Klarer nesten ikke venteeeee. Hadde forresten heeelt glemt anbefalingsrunden, så i dag skal jeg prøve å få sett gjennom alle bloggene deres :D (Ukens spørsmål kommer i kveld, til dere som spør)

Er det lenge til dere skal på ferie? (Hvis dere skal)

soap bubbles  
Weeeyy. Inspirasjon til fotoshoot i sommer! Tenk så kuuuult, det må jeg få til :D

head vs heart

the hardest thing about searching for the truth, is that sometimes you find it

hvordan lage og bruke en refleksskjerm

Heihei dere :-) Da tenkte jeg å forklare hvordan man lager og bruker en refleksskjerm. Viste det jo til dere tidligere, men var mange av dere som ikke forstod så da gjør jeg det på nytt, forhåpentligvis litt bedre forklart denne gangen! Spør hvis det er noe dere lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet.

1. Finn saks, teip, alimiumsfolie og en hard plate eller et brett (jeg bruker et spillbrett)2. Hvis du bruker spillplate som meg og den er delt på midten; ta teipen og fest den rundt (flere ganger) slik at den blir "stiv" og ikke faller fra hverandre.3. Deretter tar du aliminiumsfolie og bretter den rundt platen, og fester den med teip bak. Den bør være så stram som mulig og pass på at aliminiumen ikke blir altfor skrukkete. (Den blir jo ikke helt glatt da, men prøv å ikke få den helt ruglete!)4. Ja, og da er du ferdig! Enkelt, ikke sant? Nå gjenstår det jo bare å bruke den, og det var det maaaange som lurte på hvordan man gjorde, så da har jeg tatt et bilde for å illustrere. Er litt vanskelig å forklare, men altså: den som blir tatt bilde av holder den i armene sine (med mindre man skal ha bilde av hele seg, da må man få noen andre til å holde deg for deg). Still deg slik at lyset treffer skjermen og lyset på skjermen deretter blir reflektert til ansiktet ditt. Eller enklere sagt: hold den slik at du blir blendet av solen/lyset!Er samme hvilket vær det er egentlig, men det fungerer jo best når det er lyst ute!

Noen som har prøvd dette før? 

happiness is doing, not havingdon't play hard to get, play hard to forget

 
Fy faen, tror aldri jeg har sovet så dårlig som jeg gjorde i natt. Er drittsyk i dag, kreperer nesten av hodepine... Såååee, vi blogges bedre i morgen dere! Og tusen takk for alle de herlige kommentarene, dere er best:-)

I have not failed, I have just found 10,000 ways that do not work

don't think you are, know you areeven if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it

winners never quit, quitters never win


ååååh hør denne ♥

only girl(s) in the world

 


 


 


Jeg ELSKER å ta bilde i grønt gress. Se så fine bildene blir ♥

so much to do, so little timeBegynner sakte men sikkert å gå opp for meg at jeg ikke kommer til å nå gjennom alt pensumet. Blæ, dritlei av matte, noen som har lyst å kidnappe meg vekk herifra?

treat her well before someone else doesGratulerer med dagen, verdens beste pappa ♥

bilder tatt med refleksskjermÅåh, se så fint lyset ble på bildene Skal definitivt begynne å bruke "refleksskjermen" min fremover. Vel, nå må jeg hive meg rundt på matten, har tentamen neste uke... Skole -> trening -> skolearbeid resten av dagen = sliiiiitsomt!! 

Hva syns dere?

kamerasnakk

Heeei dere :-) Får masse spørsmål om kameraet mitt hele tiden, så jeg tenkte å ta det i et innlegg. Til dere som har spurt hvilke innstillinger jeg bruker så skrur jeg på AV på hjulet, har blenderen på f/1.4 og IOS'en på auto. Har ikke satt meg inn i ISO enda faktisk, haha. Redigerer bildene mine i Photoshop CS3, har tenkt å lage en video (når jeg får tid) om hvordan!

Kameraet heter Canon EOS 500D.


Objektivet heter Canon 50mm f/1.4. Det er hakket bedre enn 1.4, men er ikke såå stor forskjell! (Har forresten helt glemt at jeg ikke har solgt 1.4 enda, så hvis det tilfeldigvis skulle være noen interesserte så kan dere bare sende meg en mail :D)


Fjernkontrollen heter RC-6 og passer til de fleste Canon-kameraer, er ikke sikker på akkurat hvilke. For å kunne bruke den må du skru på kameraet -> trykke på knappepilen som peker mot venstre (den du blar med når du skal se på bildene) -> og velge "selvutløser/fjernkontroll".
Ja, det var vel egentlig det. Hvis det er noe dere lurer på så svarer jeg i innlegget her!

Hvilket kamera har dere?

1 bilde, 3 redigeringerHvilket likte dere best?

green

colours

fall seven times, stand up eight

pain is inevitable. suffering is optionalpink sunglassesin the end, we only regret the chances we didn't takeDrar på ski!! Igjen. Snakkes når jeg kommer hjem, poster outfit da. Ha en herlig fredag ♥

hello there, miss dramaticlater som det er sommer jeg, da

Haha, magen min at the moment. Hadde MYE bedre før, men den har sakte men sikkert forsvunnet... så nå er jeg i gang med treningen igjen! Noen som er interessert i å se resultater etterhvert? 

happiness

Nå drar jeg på skitur! Været er nydelig, så det blir sikkert kjempebra :D Snakkes senere!

no makeup

never allow someone to be your priority while you're just their option

To dager igjen til ferie. Puuh. Lover at bloggingen blir bra da :-) I dag skal jeg øve til samfunnsfagprøve (som vi har i MORGEN!!!), på foreldrekonferanse og skrive ferdig en stygg rapport. Jeeeeaaah livet. Haha, hadde det ikke vært for at vi har fri i neste uke så hadde jeg gitt totalt opp nå, er UTKJØRT. Vel, vi snakkes, skal prøve å få til et innlegg senere i dag!

no mistakes. just lessons learned

Drar på kirkens nødhjelp nå og samler inn penger. Har egentlig ikke tid, men å hjelpe fattige er myyyye viktigere enn skolearbeidet mitt!! Bidra dere og - gå bøssebærer selv eller gi penger når de kommer på døra. Alt hjelper, selv de små tingene♥

sommer eller noe sånt

Fint vær hos dere?

love you

Tok disse bildene i sommer med standard-objektivet mitt, altså 18-55 mm. Haha, sjekk forskjellen! Verdens beste lillesøster da, love you ♥

nobody dies a virgin, life fucks us all

Skulle poste dette innlegget halv fire, men så glemte jeg det selvfølgelig, glemsk som jeg er... Kom nettopp hjem fra trening, så nå skal jeg øve til den kjære ♥naturfagsprøven♥ som vi har på torsdag tjohei. Vi snakkes, dere!

it is only those who never do anything who never make mistakesturn my swag onen bra dag

Se så fint vær! Åh, ELSKER det. Blogglysten min øker 1000 ganger når det er fint vær ute, får myyyye mer inspirasjon da ♥ Nå sitter jeg og koser meg med lillesøss og godteri, lørdagsfeelingen ass. Og jaa, jeg klarte å ødelegge godtefrien i dag, skuffet over meg selv :(

Hva syns dere om bildene? 

these shoes are made for walking

Jada jada, jeg skal begynne å se inni kameraet. Men i dag ser jeg helt jævlig ut.

good morning

Bildeopplasteren funker igjen, ENDELIG. Nå skal jeg stelle meg og så blir det en tur til byen, leeeenge siden sist! Skal prøve å få til outfitbilder også, hvis det bare slutter å regne...Hva skal dere i dag?

spring is nature's way to say: let's party! 

HAHA herregud, fin kvalitet. Bildeopplasteren på blogg.no funker ikke, så måtte laste opp fra facebook.

farger eller svarthvitt?

Farger eller svarthvitt?

redigering før og etter

Utrolig hva litt redigering kan gjøre med et bilde! Har fått dilla på farger og kontraster i det siste, syns det er sååå fint, bortsett fra at håret mitt blir gingeroransje da, haha. Nå skal jeg gjøre meg klar til trening! Blogges i kveld, da kommer ukens spørsmål :-)

Hva likte du best, før eller etter? 

haters will broadcast your failure, but whisper your successHør sangen! Seriøst, nydeligste noensinne.

hated by many, wanted by plenty, disliked by some and confronted by nonenår jeg var liten

Haha, sååå lenge siden ♥ Må innrømme at jeg savner det å være liten og uskyldig, tihi. Når jeg ser gjennom fotoalbumene våres så er ca. alle bildene fra hytta, haha! Jeg ELSKET å være der, var tidenes hyttejente. Kanskje en av de plassene jeg har mest minner fra.

an open enemy is better than a fake friend

Har dilla på svarthvitt-bilder, hehe.

life isn't about finding yourself. it's about creating yourselfblack'n whitebokeh heartsHaha, amatørbilder much. Første gangen jeg prøver det, så deeet forklarer vel. Syns bokeh bilder er såå fint, spesielt hjerter og stjerner osv! Skal definitivt øve meg til å ta bedre slike bilder.

Hva syns dere? 

kameraet mittCanon EOS 500D ♥ Har fått maaasse spørsmål om hvilket kamera jeg bruker, objektiv, fjernkontroll og redigeringsprogram. Så kameraet jeg bruker er altså Canon EOS 500D, objektivet er Canon 50mm f/1.4 og fjernkontrollen er Canon RC-6. Anbefaler alle tingene! Og angående redigeringsprogram så bruker jeg Photoshop CS3, og jeg redigerer bildene forskjellig fra gang til gang så jeg følger ikke noen "oppskrift".

Alt som trengs for å ta bra bilder!

Hvilket kamera bruker dere? 

glitter lips

when people you don't even know hate you, that's when you know you're the best

Random spørsmål: noen som vil at jeg skal opprette fanpage for bloggen på facebook? Har fått spørsmål fra noen av dere om jeg kan gjøre det, men er dritkleint om det er sånn ingen som gidder å like den. Får angst av tanken, lol.

a friendship that ended never really began

little sisterÅh, som jeg gleder meg til å ta bilder til sommeren!

i've decided to forgive and forget. forgive myself for being awfully stupid and forget that you ever existed
canon eos 500d + canon 50mm f/1.4

yes, i'm smiling, but you're not the reason anymore


canon eos 500d, 18-55mm