på tide å bygge rumpe!

 • 19.01.2017
 • KL. 07:00

Er det én ting jeg har lagt fra meg i 2016, er det å prate om ting som aldri skjer. Det er så slitsomt. "Vi må ta en kaffe en dag", "Jeg skal komme i bra form", "Denne sommeren skal jeg gjøre så sykt mye kult". Sier jeg det, så skal jeg gjøre det. Basta. Gjennomføringskraft er mitt mantra i 2017.

Jeg sa til dere at jeg skulle begynne å trene igjen. Og det har jeg gjort. Jeg har meldt meg inn på treningssenter, jeg har trent med venner og gjort øvelser jeg aldri har gjort før. Fy fillern så deilig det er å være så støl at man nesten ikke klarer å bevege seg. Ah, jeg har savnet det, virkelig. Det er så digg å komme hjem, ta seg et svært glass Oboy og synke ned i sofaen med god samvittighet. Og vite at rumpa blir en anelse større for hver gang, og at magemusklene er enda litt mer definerte. Hallelujah! Tenk at man nærmest kan BYGGE kroppen sin. Det synes jeg er fascinerende. Jeg gleder meg allerede til neste utenlandsreise til varmt strøk, hvor jeg skal pryde stranda med en selvtillit jeg aldri har hatt før. For jeg har aldri vært på en strand og vært 110% selvsikker på meg selv. Hvor trist er ikke det? Life is too short for that shit. Fra nå av skal jeg aldri gå på en strand usikker igjen. Det fikser jeg med litt trening og mye mentaltrening. Selvtillit og selvsikkerhet kommer innenfra, det er viktig å ikke glemme.

Meeeen!! Litt squats på toppen skader ALDRI!! Hehe!

Image and video hosting by TinyPic

Her er min favoritt-øvelse for tiden. Jeg føler mange av VS-englene og da jeg så hun ene gjorde denne fikk jeg så lyst å prøve den ut, så jeg sendte melding til Kristina og spurte om hun ikke ville være med. Det er en sånn øvelse som er enkel å utføre, samtidig som du kjenner det skikkelig i rumpa. Halleluja! Jeg kjørte 12 repetisjoner x 4 i dag.

My babe! Med den største assen av alle jeg kjenner... Utenom Guro, kanskje. (Hei Guro) Eller det er mulig de ligger likt, haha. Jeg gleder meg til å bygge opp rumpa mi også!

Den beste måten å komme seg på trening er forresten å lage en avtale med en venn. Så det er det jeg har gjort i dag. Jeg skal møte en kompis på trening 09:00, det er liksom ikke innafor at ALL å avlyse. Perfekt! Jeg vil føle meg fit and fresh til Vixen i kveld ;-)
21:38 tirsdags kveld

 • 17.01.2017
 • KL. 21:38Jeg er redd for å bli forelsket for å så slutte å være forelsket. Det er vondt å bli såret, men det er undervurdert hvor forbanna vondt det gjør å være den personen som ser motparten i øynene og si at man ikke føler noe lenger.

Jeg føler meg rar og unormal som tenker på det jeg nevnte i avsnittet over. Gashhh. Mamma har sagt til meg hele livet at jeg alltid ligger 10 steg foran, og det er sant. Jeg burde slutte med det.

Jeg har lyst å håret i sleik og kjøre skinnskjørt og lårhøye boots på Vixen Blog Awards tror jeg. Er det innafor? Ah, vent, så klart er det innafor. Vær sikker på deg selv nå, Kristine.

Jeg lurer på om jeg kanskje skal skaffe meg en person her i Oslo som kan hjelpe meg med makeup av og til. Jeg suger på sminke, selv om jeg noen ganger får til å se skikkelig smashing ut. He-hee.

Jeg hadde mareritt i natt om at jeg ble uventet gravid med en tidligere kompis av meg (haha) og ikke hadde mulighet til å ta abort. Det var et skikkelig traumatisk mareritt og jeg våknet helt utmattet da jeg våknet i 6-tiden. Jeg var seriøst oppriktig glad der jeg lå og så opp i taket med et bankende hjerte og puls på 130. Husker jeg gråt og gråt og gråt i marerittet, men at jeg trøstet meg med at det ville bli bra TV for Bloggerne. Haha. Jeg er ikke klar til å bli mamma før om en god stund med andre ord.

Jeg treffer Erica igjen i morgen og jeg tok meg selv i å glede meg skikkelig. Nå er jeg helt ærlig: Det er et knippe mennesker jeg gleder meg oppriktig til å møte. Den jenta har så god energi, og humoren vi har er helt unik. Haha. I'm ready to get drunk with that bitch on Vixen Blog Awards! Det er en del bloggere jeg har truffet i virkeligheten som er relativt kjipe i forhold til hvordan de er på bloggen, men Erica? She's just as funny! Da blir det så mye gøyere å lese bloggen, når du vet det er ekte.
kaffe i sola

 • 16.01.2017
 • KL. 17:15Jeg er fortsatt varm i kinnene etter skituren i går. Ah, den glemte jeg å fortelle om! Hvis dere følger med på Snapchat fikk dere det kanskje med dere, jeg antar liksom det, haha. Kan være cool å følge meg der for å følge meg mellom slagene og for å få en mer "rå" oppdatering :) I hvert fall: Nordmarka i går? Fantastisk føre. Nypreppet løype. Sol i ansiktet. Vind i ansiktet. Masse vind. Så masse at mascaraen rant, haha. Jeg var på vei til å bry meg, men så innså jeg at det ikke betydde noe. Litt rockstar look skader vel ingen, eller hva? Jeg følte jeg var tilbake på Vestlandet igjen der jeg skøytet i vei i løypa. På en måte. Eller, jeg følte faktisk jeg var ganske langt fra hjemme for å være helt ærlig, men en del av vestlandsjenta kom frem kjentes det ut som. Kristine som har elsket å gå på tur siden barnehagen, og som finner glede i kalde og røde kinn, nesten mer enn noe annet. Den beste delen med turen er alltid å komme hjem og varme seg på ovnen mens man labber rundt i ullundertøy og tykke sokker resten av dagen. Bortsett fra i går, da var det på i finstasen og avgårde til Sentrum Scene for å se Jason Mraz. Mer om et i et eget innlegg. Ja, for det fortjener faktisk et eget innlegg.

I dag har det vært nydelig vær her i Oslo. Hva er vel da bedre enn å starte dagen med en kopp kaffe i sola? Jeg kan se at våren er på vei, og det gjør meg varm i kroppen. 16 dager av 2017 har gått. Jeg håper de resterende 349 dagene blir akkurat like bra. 
the perfect saturday night

 • 16.01.2017
 • KL. 11:43

Noen lørdager skiller seg ut fra andre lørdager. Lørdagen som var gjorde nettopp det. Jeg tok på meg den svarte Levis-buksa som jeg får fin rumpe i (hehe, jeg har begynt å squatte litt også da, hvem hadde trodd det?!), some cool heels, frynsejakka mi og øreringer. Klar for kvelden.

Det første som stod på planen var teater. Jeg så "Kan nokon gripe inn" på Det Norske Teater, og det var en kul opplevelse. Da jeg ikke har sett så mange ulike teaterstykker har jeg ikke så mye å måle det med, haha.. Men det var en fin start på kvelden, med en god dose sang og nynorsk. Det liker jeg, vetttuuu! Jeg ble sittende og tenke på hvor sykt mye arbeid som må ligge bak et stykke på 1,5 time. Liksom... Wow? Alt er så presist, så nøyaktig, så gjennomført. Det beundrer jeg.

Etterpå var det premierefest og litt mingling i salen utenfor. Vi var ca. de eneste fra den yngre generasjonen der, haha. Hvorfor drar ikke flere ungdommer på teater? Det er SÅ koselig!

Her ser jeg ut som tidenes bitch. Jeg lover at jeg ikke ser sånn ut på ekte, haha. Noe av det jeg får mest kompliment for er faktisk at jeg har et veldig oppløftende oppsyn blant andre mennesker!! Ikke for å skryte - haha!! Det er viktig å ta vare på de gode kvalitetene med seg selv. Jeg har blitt ekstremt mye flinkere til å ta til meg kompliment jeg får av andre. Plutselig så jeg verdien i det mennesker sa til meg.

Etterpå bar det i bursdag hvor det var dansing, musikk og prating med mange nye ansikter. Det er så gøy å treffe nye mennesker! Jeg har sett skikkelig mange nazi-filmer de siste ukene, det har plutselig blomstret opp en interesse for det, så jeg tok meg selv i å sitte og prate om hvorfor nazistene gjorde som de gjorde under 2. verdenskrig med en dame i over en halvtime denne kvelden. Haha, jeg elsker de øyeblikkene hvor man tenker sånn "Hvordan endte jeg opp akkurat her?". I live for those moments.

Mos isbiter...

Mos lime...

Og hell oppi masse rørsukker og Sprite (+ eventuelt alkohol om du er gammel nok)... voilá! Diggeste mojitoen jeg har smakt på lenge.Taxi hjem, fjerne sminken, legge hodet på puta og smile. Fordi livet er fint. I skrivende øyeblikk ser jeg ut vinduet at det er sol på Løkka. Masse sol. Iiiih! Mandag, sol og en fresh ny start. Jeg skal kle meg nå og finne en koselig kafé hvor jeg kan jobbe i et par timer. 
vintage jacket

 • 14.01.2017
 • KL. 17:11
 

FRINGES BABY

 

HVOR fet er ikke denne jakken? Jeg kjøpte den på en vintage-butikk her på Løkka rett før jul. Velouria Vintage. Spottet den gjemt bak mange andre skinnjakker, og jeg så med EN gang, at denne jakken - den må jeg ha. Gleder meg til sommeren kommer og jeg kan kombinere den med en shorts fra Levis. Tenk hvor kult det kommer til å se ut. Med noen frekke boots til? Aaaah! Og Ray-Bans!!! Herregud, jeg drømmer for mye om sommer om dagen. Gleder meg like mye til sol og blå himmel og grønt gress som jeg gledet meg til jul da jeg var 6 år gammel. Virkelig.

Jeg viser dere hele outfiten i morgen. Følte meg SÅ fab da jeg gikk ut av døren i dag! Virkelig! Det føles ut som jeg har kommet langt på veien til å finne min egen stil, for jeg ser meg selv i speilet og tenker bare "damn, dette antrekket ser dritbra ut" og så har jeg en helt annen selvtillit enn før. Ha-ha. Jeg elsker det. Håper dere også går ut av døra med den følelsen, for det unner jeg dere.

Nå skal jeg på teater! Og så får vi se hvor kvelden går videre, valgene står mellom bursdag, byen eller tidlig kveld. Vi får sjå! Jeg hater å planlegge ting til punkt og prikke, tar det heller som det kommer :)
hos lindmo!

 • 14.01.2017
 • KL. 10:35

I går var jeg på Lindmo!!

... ikke i stolen, dessverre.

.... men som publikum! Med Kristina og en venninne av henne :-) Typisk Kristina å bare sende melding til meg "Btw, jeg vi skal på Lindmo. Get ready". Jeg elsker "by-the-way-mennesker", haha.

Kanskje jeg en dag sitter i sofaen med Lindmo? Hehe! Jeg drømte om å være med i Bloggerne for mange år siden, og da lo mange av meg husker jeg. Dream big baby, sier jeg bare! Ikke la noen stoppe deg. Det var i alle fall cool å være der i går, Lindmo er jo en såååå fet dame!! Programmet kommer på TV i dag, så kanskje dere ser meg og Kristina på første rad. Haha, jeg var skikkelig trøtt i går - det hadde ingenting med showet å gjøre, så jeg satt så klart og gjespet. Dårligste publikumet ever. Kristina: "Ane du kor flau æ blei av dæ???".I dag har jeg blitt invitert på premieren av "Kan nokon gripe inn" av Det norske teater, som jeg gleder meg en hel haug til! Jeg skulle egentlig i marka og stå på ski i dag, men føret er visst ikke så bra, så vi får ta det senere :) Ellers har jeg det fint. Jeg sov som en engel i natt, og nå spiser jeg avokado toast til frokost med masse frukt ved siden av. I går kveld lå jeg i armkroken til roomien min og gråt og lo omhverandre fordi livet mitt er så tragikomisk. Yup. Kunne skyldt på at jeg har mensen, men jeg tror helt ærlig ikke har det har skylda. Det er nok bare livet mitt. Haha.
kunståpning

 • 13.01.2017
 • KL. 15:28


Til dere som spør meg om kule ting å gjøre i Oslo; et tips er å dra på kunståpninger! Det er noe jeg først ble introdusert for nå i høst, og jeg hadde egentlig ikke noe forhold til kunst i det hele tatt før det. Du trenger ikke å ha mastergrad i kunst for å kunne dra på slike eventer. Kom med et åpent sinn, møt mennesker, prat med mennesker, se på kunstverkene, tolk de på din måte, husk navnene... Jeg lover deg at du vil gå ut derfra som et menneske rikere på kunnskap. Det er noe med det å være litt opplyst og for eksempel kunne skyte inn i en samtale at du vet hvilken kunster det er snakk om. Kunnskap er makt.

Bloggerne kom på besøk hos meg i 10-tiden i dag, og vi har filmet nesten helt frem til nå. Vi filmet noen "beauty-bilder" som man kaller det (tror jeg), og for å komme inn i "the right mood" hadde vi på John Mayer sine tristeste låter på høyt volum, haha. Følte jeg spilte inn en musikkvideo, haha! Litt dypere intervju og filming i dag med andre ord. Utrolig gøy var det i alle fall, jeg føler meg ofte litt tom etter å ha pratet rett fra sjela i 2-3 timer. Men det er en sinnsykt deilig og befriende følelse.

Nå skal jeg på Lindmo med Kristina! Heeeey! Skal møte henne for å ta trikken sammen til byen nå straks, så jeg må klappe sammen Mac'en og få på meg hælene. Vi snakkes senere i dag :-) Håper dere har en fin fredag!


hits