hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

vinn surfecamp med lapoint

Hey guys! Nå er det ikke mange dagene til jeg er på reisefot igjen, og endelig er det min og Veronika sin tur til å lære oss å surfe. Æææ, jeg gleder meg så innmari mye! Jeg blir fort veldig rastløs av meg på ferie, så jeg digger at vi ikke bare skal ligge på solsenga dagen lang uten å gjøre noe. Her blir det massevis av morro dagen lang! Noe som gjør meg ekstra glad er at jeg har fått lov å kjøre en konkurranse sammen med Lapoint, hvor en av dere kan vinne et opphold i Ericeira, Portugal, med full pakke level 1. Tjoheeeeiii! Alt dette får du inkludert:

7 overnattinger
7 frokoster
7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)
surfekurs (5 x 2 timer)
transport til surfespots de dagene man surfer på andre strender
organisering av utflukter
fri disponering av campens fasiliteter
2 yogatimer

Dette må du gjøre for å være med i trekningen:

1. Like Lapoint på Facebook HER og følge dem på Instagram @lapointscamp.
2. Svare på følgende spørsmål og sende svaret til konkurranse@lapoint.no: Hvor mange camper har Lapoint Surf Camp i Portugal? (les her... hihi)


Under 18 år?
Er du under 18 år kan du heller vinne en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17-åringer, inkludert transport t/r Oslo eller Bergen - Stadt. Har selv mange venner av meg som har vært på den surfeleiren, og de sa det var helt magisk :-)

Konkurransen avsluttes 14. august.

jeg gir bort to triangl-bikinier
På tirsdag trekker jeg ut to heldige lesere som får tilsendt en av disse bikiniene hjem til seg. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er følgende:

♥ lik bloggen min på facebook HER
♥ kommenter dette innlegget og skriv e-postadressen din + hvilken bikini du vil ha (1 eller 2)Good luck, babes! Jeg annonserer som sagt vinneren på tirsdag! :-)

white bustier giveaway

I dag klarte jeg endelig å snu døgnet tilbake til normale vaner. Den eneste grunnen til at jeg kom meg opp av senga klokka 10 var fordi jeg skulle møte Pål i byen! Så vi hadde vår siste lunch sammen på en god stund - åååh, jeg gruer meg sånn til å si farvel på mandag. Men det var kjempekoselig å treffe bestisen min igjen! Vi catchet up med siste nytt (selv om vi prater i telefon hver dag da haha) mens jeg nøt en deilig focaccia med eggerøre på :-) Det er lørdagen sin, det.

Jeg begynte på dette innlegget før jeg dro, men i kjent stil fikk jeg dårlig tid, så da fortsetter vi nå. I dag vil jeg gi dere en belønning for all den koselige tilbakemeldingen jeg har fått i det siste. Dere er rett og slett så utrolig rå! Og ja, grunnen til at jeg var såpass naturlig i videoen i går var fordi jeg føler at jeg kjenner dere... Jeg mener, jeg har jo blogget i 6 år nå. Tenk at jeg bare har ET ÅR IGJEN på skolen og så skal jeg begynne å blogge for fullt. I går kveld hang jeg forresten med Håkon og Erlend i timesvis og vi satt bare og planla det kommende året... Jeg er så vanvittig gira! Har så mye spennende på gang nå, både når det gjelder blogging og modellyrket, at jeg ikke klarer å vente engang.

// I finally managed to get up early today. The reason for that was because I had planned to meet Pål in town today for a lunch! I had focaccia and we catched up with the latest news. So nice to see my bestie again! Lovely start on this Saturday.

I actually started with this post before I left, but as usual I ran out of time and then I had to go. Today I want to give something for you guys! As a thank you for all the nice feedback I have received lately. You are seriosuly amazing! The reason why I acted "normal" in the video yesterday was because I feel like I know you after all these years. It's like we're friends, right? It's been 6 years since I made this blog actually!! And that reminds me of how much I look forward to next year when I have finished school and I'm moving to Oslo (maybe NYC?!) to focus on my blog and maybe my modelling career. Life seems so bright right now!

(Norwegian contest)


Så ja, i dag kjører jeg i gang en giveaway! Jeg pratet med skjønne Natalie fra Kouture og hun hadde 10 stykk bustiers fra mitt favorittmerke Runwaydreamz som hun gjerne ville gi bort. Disse bustierene er bare så sykt kule! Stylet sammen med svart høytlivsbukse, svart kåpe og noen kule boots er du ready to go. Jeg har to ulike varianter i svart, og endelig er jeg blitt eier av den hvite også. Den er så fresh!

Hvordan vinne?

- Kommenter innlegget med navn og mailadresse som jeg kan kontakte deg på
- Lik Kouture på Facebok her og følg dem på insta (@fashionbykouture)

Jeg trekker vinneren om akkurat én uke, altså 8. august. Vinneren blir annonsert i et innlegg!

giveaway: kristine 1 in black

Hi guys! It's time for a give away again, don't you agree? This time, I'm gonna pick out one lucky reader who will receive my Jofama by Kristine Ullebø-jacket in BLACK! This is a jacket you can combine with everything - it looks good both with jeans and a cute dress. I seriously love my little baby ♥

This is what you have to do to join the competition:

♥ Comment this post with your name + your e-mail address (remember du put your e-mail IN the comment)

♥ Share this post via Facebook (Click on the "Like"-button in the bottom of this post!)

♥ Like my Facebook-page HERE

The competition ends in SEVEN days, so I'll pick the lucky winner next saturday. Good luck, babes!

vinneren av Kristine 1Da har jeg valgt ut en tilfeldig av de 450 påmeldte, og vinneren ble Maria Haugen! Gratulerer så mye! Jeg har sendt deg en mail, så du må sjekke innboksen din ♥ Jeg skulle gjerne delt ut jakka til enhver av dere, men gjett hva?! Jeg skal dele ut både den svarte og hvite også, så dere som ikke hadde lykken med dere denne gangen har enda en sjanse til å vinne!

Nå er jeg kjempetrøøøøtt.. Noen flere som ikke er klare for skole i morgen? Haha, uff og uff. Jeg får vel komme meg i dusjen og legge meg, jeg trenger søvnen for å si det slik. Orker bare ikke å være trøtt i morgen,ass!

giveaway: jofama by kristine ullebø in brown

Hi! Guys, it's giveaway-time! I've got a lot of request about my jacket, so now I'm going to pick out one winner who will receive my jacket #JofamaByKristineUllebo in brown. YAY, this is so fun! I just have to say that I appreciate your support so damn much, you guys mean everything to me. What would I do without you and all your sweet comments?! (I seriously don't know... I think I'll have to blog forever) So one lucky reader will receive my brown Jofama-jacket.

This is what you have to do to join the competition:

♥ Comment this post with your name + e-mail (Make sure to write the e-mail IN the comment)
♥ Share this post via Facebook (you find the Like-button in the end of the post)
♥ Like my Facebook-page HERE 


If you win, you get to choose the size of the jacket yourself, of course!GOOD LUCK BABES! I'll pick the winner in SEVEN days, so don't forget to check my blog next saturday!!

vinn jakke fra Canada Goose

Hei! Nå som vinteren nærmer seg er det på tide å bytte ut de tynne jakkene med noe som gir litt mer varme. Noen av dere har kanskje allerede funnet frem fjorårets vinterjake eller gått til innkjøp av en ny? Er det noe jeg hater så er det å fryse. Vel, i år blir ikke det noe problem, for jeg har blitt eier av en jakke fra Canada Goose som skal holde meg varm og god helt til våren titter frem igjen, wiiee! Nå kan snøen og minusgradene egentlig bare komme for min del - jeg er så klar som jeg kan bli! Åååh, jeg kan nesten ikke vente til den morgenen jeg våkner og snøen daler ned utenfor vinduet mitt ♥Jeg vil gjerne gi noe tilbake til dere som leser bloggen min og hele tiden gir meg motivasjon og støtte, og for å vise min takknemlighet tenkte jeg å sette i gang en superkul konkurranse! Oh yes, i samarbeid med Follestad gir bort en valgfri jakke fra Canada Goose til èn heldig leser, som du får kjøpt på ski.follestad.no. Dette er det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen:

 • Lik bloggen min på facebook her
 • Lik Follestad på facebook her
 • Kommenter dette innlegget med fullt navn + mailadresse


Vinneren trekkes førstkommende onsdag, altså  oktober! LYKKE TIL FOLKENS!

Lykke til!

Runwaydreamz x Kristine Ullebo Contest

Hi sweeties! Guess what?! Here is your chance to win your Dream Outfit from my favorite brand: Runwaydreamz.com! Win any Shorts and any Top you want to create your Dream Outfit.Rules:
1. Subscribe to the Runwaydreamz newsletter here
2. Follow Runwaydreamz on Instagram at @runwaydreamz
3. Follow me on Instagram at @kristineullebo
4. Most important: Comment with your full name, email address, and the link to what you want to Win from Runwaydreamz.com

Two lucky winners will be chosen by me and announced on my blog on September 22.
Good luck, babes! 

vinn 2000 kr å shoppe for på junkyard (AVSLUTTET)

Konkurransen er avsluttet!!

PÅ TIDE MED KONKURRANSE IGJEN!


Denne gangen i samarbeid med Junkyard, som er en av mine favorittbutikker på nett. Her selger de typ. ALT! Nike, Ray-Ban, Dr. Denim, Converse, Sweet, Adidas, Carhartt, Calvin Klein, Levi's, Cheap Monday og mye mer - listen er lang. Veldig lang. Dere lesere må jo få noe igjen for at dere leser bloggen min og gir meg så sinnsykt stor motivasjon, så derfor kjører jeg i gang en konkurranse!

Konkurransereglene er enkle:

 • Lik Junkyard på facebook HER
 • Kommenter dette innlegget med hvilket merke fra Junkyard som er din favoritt (husk å legg igjen fullt navn og e-postadresse!)
Her er noe av det jeg eier fra Junkyard. Elsker alt sammen!
Vinneren trekkes neste søndag! Good luck, kjære lesere!

vinn personlig almanakk

I samarbeid med personligalmanakk.com

Hei hei! På tide å dele ut en personlig almanakk til èn heldig vinner her på bloggen. Jeg har som dere har sett en selv, og den er flittig brukt allerede. Elsker den, er så deilig å kunne samle alle planer og viktige ting èn plass ♥Det du trenger å gjøre for å være med i trekningen:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik personligalmanakk.com på facebook HER
 • Lik dette innlegget via facebook (du finner en liker-knapp nederst i innlegget)
 • Kommenter innlegget med navn + mail-adresse INNI kommentaren
Lykke til! Vinneren kåres snarest når på søndag, da trekker jeg også vinneren av Triangl-bikinien.

vinn triangl-bikini

I dag tenkte jeg å dele ut en nydelig bikini fra det populære merket Triangl. Etter å ha sett bikiniene på inspobrukere på instagram såå lenge fikk jeg endelig en i posten selv, men desverre var størrelsen i bikinitrusa feil. Kjempesurt, den er jo så fin! Vel, så derfor tenkte jeg å dele den ut i en giveaway her på bloggen, slik at en av dere kan ha glede av den i sommer!Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik dette innlegget via facebook (du finner en liker-knapp nederst i innlegget)
 • Kommenter innlegget med navn + mail-adresse INNI kommentaren

Overdelen er i XS, og underdelen er i S. Stoffet er sinnsykt deilig, helt annerledes enn andre bikinier! Man får i tillegg skikkelig fin rumpe i den, tihi. (Hvis den passer da, vel og merke)vinn stor goodiebag fra junkyard

Heisann! Da var det på tide med en ny konkurranse, eller hva? Jeg vet at dere liker det når jeg deler ut gavekort fra junkyard.no, men denne gangen gjør vi det litt annerledes: jeg har valgt ut produkter fra nettsiden til en verdi av 2000 kr, og disse stikker èn heldig vinner avgårde med. Jeg synes premien er døøøødsrå selv - kunne gjerne tenkt meg å ha alt sammen i garderoben min. Men denne gangen er det altså en heldig leser sin tur.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av alle disse produktene i dette innlegget er å:

 • Like Junkyard på facebook HER
 • Like bloggen min på facebook HER
 • "Like" dette innlegget via facebook (knappen finner du nederst i innlegget)
 • Kommentere innlegget med fullt navn og mail-adresse som jeg kan kontakte deg på dersom du vinner


Her er altså premien: En dødskul tank-topCarhartt-lue i fresh farge. Har denne selv! :-)Røde og klassiske sko fra Converse, i strl. 38. Regner med at det er en ganske "normal" størrelse? Om det er for lite eller for stort så kan dere jo enten bytte dem til en annen størrelse, eller så kan dere gi dem bort til en søster eller en god venninne.En kjempestilig hettevest fra Sweet. Elsker slike, det ser sååå tøft ut. Denne passer jo perfekt til skoene også!

LYKKE TIL! Vinneren trekkes på torsdag som kommer! :-) 

vinnerene av konkurransene

Vinneren av gavekort på 2000 kr fra Junkyard: Annikken Nygård

Vinneren av skinnjakke: Laurine Deline

Vinneren av vesten: Mathilde Heggeli


Gratulerer så mye til alle 3! Mail er sendt til alle sammen. Ellers kommer det flere konkurranser etterhvert, så fortvil ikke folkens!

Ha en fin lørdagskveld :-)

vinn 2000 kr på junkyard

På tide med konkurranse igjen, folkens! Junkyard-konkurransen falt i smak forrige gang så jeg, så vi kjører samme igjen, vi :-)Premien denne gangen er det samme som forrige gang, nemlig et gavekort på 2000 kr på Junkyard. Man får kjøpt såå mye fint der, alt fra Converse, Nike, Sweet, Ray-ban, UGG's og Obey.

 • Lik junkyard.no på facebook HER
 • Gå inn på junkyard.no og finn ditt favorittprodukt (trenger ikke være det du vinner, når du vinner får du bruke de 2000 kr på hva du vil!)
 • Kommenter dette innlegget med linken til favorittproduktet du fant
 • Husk navn og e-postadresse som jeg kan kontakte deg på


Trekker vinneren av både jakkene (som jeg hadde konkurranse om for en stund siden) og gavekortet her på LØRDAG! Lover at vinneren blir trukket da, hihi! Lykke til, babes.

vinn vest og skinnjakke

På tide med en ny konkurranse!

Denne gangen deler jeg ut to plagg som jeg har i garderoben min, nemmelig en vest og skinnjakke fra sheinside.com. Vesten er kjempestilig, og det samme med skinnjakken! Bruker de desverre ikke så mye selv, så da tenker jeg at det kan være fint å gi de til en av dere i stedet. Jeg tenker å trekke 2 vinnere, så dere må skrive om dere ønsker vesten eller skinnjakken.

For å bli med  trekningen:

 • Lik bloggen min på facebook her
 • Kommenter innlegget (med navn og e-postadresse inni kommentaren, i tillegg må du skrive om du vil ha vesten eller skinnjakken)


Vinneren trekkes neste søndag. Jeg trekker vinneren av junkyard-konkurransen i KVELD, så husk å meld dere på om dere ikke har gjort det. Skal publisere vinneren i kveld også, så følg med!

vinn gavekort på junkyard til 2000 kr

Heisann! Jeg skulle jo kjøre litt flere konkurranser i desember, så da må jeg nesten henge litt i. Vinneren av Ray-Ban-brillene blir trukket i kveld!!

I denne konkurransen kan dere vinne gavekort på hele 2000 kr en av mine favorittnettbtikker, nemmelig junkyard.no. Der selger de en hel haug av masse kjente merkevarer, blant annet Nike, Adidas, Ray-Ban, Ugg's, Sweet, Svea, Carthartt, Dr. Denim og selvfølgelig mye mer! Her har jeg satt sammen en kollasj med noen produkter jeg digger:Så, premien denne gangen er et gavekort på hele 2000 kr. Det får man kjøpt utrooolig mye fint for, så jeg er veldig glad for at jeg får ha denne konkurransen! :-) Det dere må gjøre for å være med i trekningen:

 • Lik junkyard.no på facebook HER
 • Gå inn på junkyard.no og finn ditt favorittprodukt (trenger ikke være det du vinner, når du vinner får du bruke de 2000 kr på hva du vil!)
 • Kommenter dette innlegget med linken til favorittproduktet du fant
 • Husk navn og e-postadresse som jeg kan kontakte deg på


Vinneren trekkes på lørdag! Lykke til, babes!

vinn ray-ban pilotbrillerJeg hadde veldig lyst å arrangere julekalender på bloggen min i år, men tiden strakk desverre ikke til. I stedet tenker jeg å heller ha litt konkurranser i desember! Hva sier dere til det? Vil veldig gjerne gi noe tilbake for at dere leser bloggen min og gir meg så mange fine tilbakemeldinger.Jeg fikk tilsendt disse fine Ray-Ban-solbrillene fra junkyard.no som er en av mine favorittbutikker på nett. Modellen er aviator (i farge beige) og de er dødsstilige, men jeg vil gjerne gi de bort til en av dere. Har jo akkurat samme bare med annen farge på glasset, så jeg vil gjerne heller glede en leser med noen splitter nye solbriller fra Ray-Ban - som en slags julegave fra meg. De er i størrelse onesize og passer de fleste, de passet i alle fall perfekt på meg. Og som dere vet så er jeg skiiiiikkelig fan av Ray-Ban, altså, det er det beste solbrillemerket ever made! Bruker mine heeeele tiden om våren, sommeren og høsten. Og av og til om vinteren også, haha . . Ray-Ban sine solbriller er for øvrig kjent for å ha veldig solid glass, så om du mister de i bakken vil du mest sannsynlig ikke få en eneste ripe på brillene. Mine er like fine etter 1 år, og de har blitt MYE brukt :-)

Så, over til konkurransereglene! Veldig enkle, som alltid:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik junkyard.no på facebook HER
 • Lik dette innlegget via facebook ved å trykke på "Liker-knappen" nederst i innlegget
 • Kommenter innlegget med navn + e-postadresse (e-postadressen må du skrive inni kommentaren!)

Det er viktig at dere gjør alt sammen, ellers kan dere ikke vinne. Jeg sjekker om vinneren har likt sidene! :-)Solbrillene er sponset av junkyard.no

vinn runwaydreamz-shorts
Vintage Half Studded Frayed shorts HER, på runwaydreamz.com ♥ 

Heisann! På tide med en ny konkurranse, eller hva? Denne gangen skal en heldig vinner få stikke av med en superfin shorts fra Runwaydreamz - den dere ser på bildene altså! Vinteren er på vei og det er ikke akkurat høysesong for shorts, men pytt - det gjør vel ingenting. Da kan du spare den til sommeren, eller eventuelt kan du bruke en tykk strømpebukse under. Jeg har jo utrooolig mange shortser, så i stedet for å beholde denne selv så vil jeg heller gi den til en av dere. Den er da i størrelse XS, men den er i en ny modell - så den er ikke like kort som de andre. Veldig behagelig! Om XS ikke passer deg kan du selvsagt melde deg på likevel - for å gi den i julegave til en venninne eller søster. Det er opp til deg!

For å bli med å trekningen om å vinne shortsen trenger du bare å:

 • Like bloggen min på facebook HER
 • Kommentere innlegget her om at du er med, hvor du har med navn og mail-adresse (Husk å skriv e-posten din INNI kommentaren! Viktig!)

Vinneren trekkes på søndag denne uka. Det blir tilfeldig hvem som vinner - jeg kommer bare til å bla gjennom kommentarfeltet. Husk at dere bare kan melde dere på èn gang per person :-)

vinn shorts fra Runwaydreamz

Hei! Jeg tenkte jeg skulle dele ut en Runwaydreamz-shorts her på bloggen min, ettersom det har vært veldig etterspurt. Shortsene er jo ganske dyre, så her er en sjanse til å vinne en! Dette er da Jett Runwaydreamz, som er den første shortsen jeg fikk fra dette merket. Har hatt den siden i høst, så den er brukt et par ganger, men det er ikke noe slitasje på den.

Shortsen er i størrelse XS, men den er likevel ganske stor (spesielt på rumpa) - så derfor gir jeg den bort. Får aldri brukt den selv, tenker det er bedre at noen andre får den da i stedet :-)

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Kommenter innlegget med navn og mailadresse INNI kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg


Jeg trekker vinneren med en gang jeg kommer hjem fra ferie (16. august), og da trekker jeg også vinneren av giveaway'en jeg hadde tidligere i sommer. Trekker altså 2 vinnere med en gang jeg er hjemme! :-) 

Good luck, babes!

vinn stor goodiebag

Hellu! Jeg setter utrolig stor pris på dere lesere og alle de fine kommentarene dere legger igjen, så jeg føler jeg må gi dere noe tilbake som et takk. Denne gangen kjører jeg i gang en konkurranse - med noen ubrukte produkter jeg har liggende her hjemme. Det blir trukket én vinner som får tilsendt alt dette! :-)

Konkurransereglene er som vanlig kjempeenkle:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik dette innlegget på facebook via LIKER-knappen helt nederst i innlegget
 • Kommenter innlegget med at du er med
Shortsen er i XS og du finner den HER. Den er veeeeldig kort for meg, og kan vel i grunn ikke brukes som noe annet enn undershorts. Veldig fin likevel :-)


2x Body wash fra Molton Brown London ♥ Versace Bright Crystal (denne er brukt bittelitt, men er likevel nesten helt full) ♥ HOT MAMA! fra theBalm, fra coverbrands.no. Denne er dødsbra, men jeg har en allerede så jeg gir bort denne. ♥ Løspudder fra Everyday Minerals ♥ 3 neglelagger i ulike brun-nyanser fra DOSE, fra coverbrands.no 
Denne gir jeg bort fordi jeg har en allerede, og jeg har jo ikke akkurat bruk for to like gensere, hehe. Den er i onesize og fås kjøpt på choies.com!

Såå, lykke til babes!

vinn 2XU Compression TightsHeiiisann! Jeg har en ekstra 2XU Compression Tights liggende her hjemme, fordi jeg fikk tilsendt feil størrelse. Så i samarbeid med getsporty.no deler jeg denne ut! Denne er i størrelse XXS - men grunnen til at den ikke passer meg er fordi jeg har for lange bein. Jeg har min i XS nå, og det er virkelig den beste tightsen noensinne!! Som jeg har skrevet tidligere, så gir den bedre muskelstøtte og restutisjon, i tillegg til at den hindrer muskelskader. Den er en drøm  trene i, wiii!! Derfor er jeg superglad for at jeg får dele ut denne til èn av dere!

Det eneste du trenger å gjøre:

 • Lik GetSporty på facebook HER
 • Lik innlegget på facebook via LIKE-knappen nederst i innlegget
 • Kommenter innlegget med navn og mailadresse


Lykke til, babes! Trekker vinneren om en ukes tid :)

and the winners...Det beste med trening er uten tvil mestringsfølelsen! I dag bestemte jeg meg for å trene litt etterlengtet kondisjon, så da fant jeg den nærmeste bratte bakken i nabolaget og sprang opp så mange ganger jeg greide. Hadde bare planlagt 8 ganger, men jeg klarte faktisk 15! Fikk helt sinnsykt melkesyre i beina, fy søren så deilig. Hørte på Never Say Never av Justin Bieber under hele økten - god motivasjon! Etter treningen handlet jeg og mamma inn god kveldsmat. Mat etter trening er virkelig heaven, åååh, så det ble en stor skål med cottage cheese, biola, havregryn, jordbær, banan, sukrin og syltetøy. NAM. Forresten, STOR TOMMEL NED TIL TEITE TINE SOM HAR ØKT PRISEN PÅ COTTAGE CHEESE MED 72%!!! FY DERE. Heretter skal jeg unngå å kjøpe cottage cheese kun på pur faen - hvem joiner boikott?

Over til konkurransen jeg hadde i forrige uke! Okei dere, serr. Det jævligste med å ha blogg må seriøst være å måtte trekke vinner av konkurranser. Jeg HATER det så inderlig, haha. Dere har vel kanskje merket at jeg utsetter det lengst mulig? Beklager for det, men åååh, jeg vil så gjerne at alle skal vinne :-( Så ja, jeg har trekt tilfeldig fordi det MÅ bli fair: Vinneren av den grå genseren er . . . ingerlouise1@hotmail.no! Og vinneren av hettegenseren med BOY-print er . . . saravestmo@hotmail.com! Jeg har kontaktet dere på mail :-)Det kommer flere fine konkurranser etterhvert!

deler ut 2 gensere

Hei fineste leserne mine! Jeg tenkte det var på tide med en ny konkurranse, jeg. Denne gangen deler jeg ut to dødsfete gensere fra sheinside.com! Begge to er i one size - men dere ser jo på bildene hvordan de er. Som vanlig er konkurransereglene veldig enkle, for alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av disse to genserene er:

- Like bloggen min på facebook HER
- Legg igjen kommentar i dette innlegget. I kommentaren skriver du hvilken av genserene du vil vinne, enten nr. 1 eller nr.2

- Og så må du selvfølgelig huske å legge igjen mail INNI kommentaren slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner :-)

Nr. 1:Nr. 2:Det blir to vinnere, og de blir trekt i løpet av uka!

Lykke til :) 

konkurranse: vinn gavekort på junkyard.noHei fineste leserne! Det er gått en stund siden forrige konkurranse her på bloggen, så nå tenkte jeg det var på tide med en ny en. Så nå kjører jeg i gang en konkurranse med junkyard.no, hvor dere kan vinne gavekort på 500 kr på nettbutikken! Har selv en del klær og sko derfra, og er kjempefornøyd med alt sammen. De selger blant annet merker som Nike, Adidas, Sweet, Obey, Wezc + myyye mer :-)

Konkurransereglene er veldig enkle:

 • Lik junkyard på facebook HER
 • Gå inn på junkyard.no og finn produkt(er) til maks verdi 500 kr
 • Legg igjen en kommentar i innlegget med e-post og produktet du vil vinne
Nike joggebukse her, Nike shorts her, Nike sko brun her, Nike sko i farger her, SWEET sweatshirt her, ADIDAS tights her, svarte solbriller her, rosa solbriller her, Obey caps her

Her har jeg linket til noen av mine favorittprodukter! Alle er under 500-lappen, så dere kan gjerne velge disse. ELSKER sneakersene, den peach-fargede joggebukse og sweatshirten! Nike har såå mye fint, vurderer nesten å bestille buksen selv :-)

Lykke til! Jeg trekker vinneren på søndag allerede :-) 

vinnerene av konkurransene

Vinneren av balljole er . . .

. . . Matilde Holt!


Vinneren av en iPad mini, 1 års gratis barbering av Dorco Shai, en Deborah Lippmann i valgfri farge, sesong 1 av serien Girls og Joico reisesett er . . .

. . . Malin Algrøy!

 
Gratulerer så mye begge to! Sjekk mailen deres :-) 

konkurranse: vinn goodiebag til verdi 4000 kr

Som dere kanskje vet er jeg fast bruker av den ultimate barberhøvel for oss jenter, nemlig Dorco Shai. Det er den første barberhøvelen med 6 blader som gir en skånsom og effektiv barbering, og selv om det er vinter er jeg glad i å holde leggene mine fri for hår. I neste uke er det valentine og jeg tipper det er en del som vil ta seg bra ut foran kjæresten på date? Om du ikke har kjæreste er det likevel en fin ting å ta vare på seg selv!I dag er jeg heldig og for lov å dele ut en kjempestor goodiebag til èn heldig bloggleser! Premien er døøøødsfet, for den som vinner stikker nemlig av med en iPad mini, 1 års forbruk av Dorco Shai-høvelen, en Deborah Lippmann-neglelakk i valgfri farge, et Joico reisesett og sesong 1 av serien Girls!! Hele goodiebagen har en verdi av 4000 kr! Mesunner den som vinner, tihi.

Konkurransereglene er enkle:

 • Meld deg på gratis prøvepakke av Dorco Shai-høvel HER (du kan når som helst melde deg av)
 • Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om at du har bestilt, om du evt. har bestilt fra før av så skriver du bare det
 • Husk mail som du kan kontaktes på! 
   Lykke til!!

Annonse

vinn ballkjole!

Som jeg fortalte tidligere i uka så skal ha en konkurranse. Denne gangen kan dere vinne tidenes fiiiiineste ballkjole, fra edressy.com! Den er av silke, har åpen rygg, paljetter rundt brystet og "kutt" fremme med beinet. Prinsessekjole til tusen, og jeg er kjempemesunnelig på den som vinner!! Jeg har fått tilsendt den selv for å vise den på bilder, så vinneren får altså kjolen jeg har på meg på bildene under.

Kjolen er skreddersydd for meg, så det kaaan muligens bli litt problematisk. Men dere kan jo bare melde dere på uansett, og om den ikke passer så kan dere gi den bort til en venninne eller søster. Jeg er 174 cm høy, sånn at dere vet det! (Med høyhæler på bildene, vel og merke) Så ja, bare meld dere på uansett om dere er større eller mindre/høyere eller lavere enn meg :-)

Dette er det eneste må du gjøre for å være med å trekningen av kjolen:

 • Like bloggen min på facebook HER
 • Like innlegget via facebook (knapp nederst i innlegget)
 • Kommentere at du har gjort begge deler (med mail INNI kommentaren) i dette innlegget


Vet ikke helt når jeg trekker vinneren, finner det heller ut etterhvert. Og angående konkurransen fra forrige søndag (treningsklær) så trekker jeg vinneren i morgen heller!

LYKKE TIL!!  

vinneren av 1 års forbruk av Dorco Shai

Morsomt at så mange av dere meldte dere på! Det var hele 1253 påmeldte, noe som var utrolig bra. Vel, jeg har da trekt èn vinner helt tilfeldig, og den heldige som får 1 års forbruk av Dorco Shai-barberhøvel er ........ LUCIA! :-) (Labolei@msn.com) Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en mail. Kos deg med et år med gratis barbering. hihi!

Forresten, når dere melder dere på konkurransene mine så er det veldig viktig at dere legger igjen mail-adressen deres inni kommentaren, altså ikke i autofyll-feltet. Det er fordi jeg går inn på innlegget og blar nedover når jeg skal trekke vinneren, og da står ikke mailen deres der om den ikke er med i kommentaren :-)

vinn treningssett fra 2XU

Hei! I dag er det søndag og tid for ny konkurranse. Jeg har et ekstra treningssett fra individu.no i merket 2XU liggende i skapet, og jeg vil veldig gjerne dele det ut til en av dere! Jeg har en genser og en 3/4 tights som på bildet under, bare at tighsten er helt svart. 2XU er et kjempebra merke - det forebygger skader, gir bedre restutisjon og gir god muskelstøtte. Ordentlig kvalitetstøy til en verdi av 1918 kr! Har det samme settet selv og er storfornøyd.

Klærne er brukt en gang til å ta bilde, har altså ikke trent med det. (Haha, selvfølgelig!) Overdelen er i S og tightsen i XS, og de er små i størrelsen. Disse klærne skal være veldig stramme, men desverre var både tightsen og overdelen for kort for meg. Så ta dette med i betrakning! Men om det ikke passer deg så kan du jo evt. gi det bort til en venninne eller søster da, så du kan bare melde deg på uansett! :-)

Konkurransereglene er enkle og er de samme som vanlig:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik dette innlegget via facebook (knapp nederst i innlegget)
 • Kommenter i dette innlegget om at du har likt med mail INNI kommentaren


Trekker vinneren neste søndag! Lykke til!:)

vinneren av converse

Hei dere! Trakk vinneren i går kveld, men rakk ikke å lage innlegg om det. Den heldige vinneren av et par skinnconverse ble Wanda Luedy! Gratulerer så mye, har sendt deg en mail!.Det kommer forresten flere konkurranser ganske snart, så til dere som ikke vant; det er flere sjanser igjen! Skal som sagt prøve å ha konkurransen litt jevnlig fremover - er jo så gøy å gi noe tilbake til dere :-) Så følg med videre!Forresten, er det noe spesielt dere har lyst å ha som premie i konkurranse? Gjerne kom med ønsker, så kan jeg sa hva jeg får til!

konkurranse: vinn converse i skinn

Da kjører jeg i gang en konkurranse! Tenker å ha det litt oftere nå fremover, håper dere liker det :-) Denne gangen skal jeg dele ut et par converse i skinn. Fikk disse sponset av junkyard.no for noen uker siden og de er utroooolig fete, men jeg finner desverre ikke noe å kombinere dem med, og da er det bedre at noen av dere får de fremfor at de skal stå ubrukt inne i skapet mitt.

Konkurransereglene er enkle:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik dette innlegget via facebook på knappen "liker" nederst i innlegget
 • Legg igjen kommentar med mail som jeg kan kontakte deg på INNI kommentaren (viktig!)
 • Maks 1 kommentar per person


Skoene er i størrelse 38.5, så ta dette med i betraktning når du melder deg på.
Jeg har skostørrelse 38 og disse passer perfekt :-) Jeg har brukt de èn gang, men de er helt rene og ser ut som de er nye.

Slik ser de ut på! Dette var den eneste gangen jeg brukte de:LYKKE TIL!

vinneren av converse-sko

Det var utrolig gøy at SÅ mange hadde meldt seg på konkurransen jeg hadde! Skal prøve å få til å ha litt flere konkurranser fremover, dere må jo få noe igjen for at dere er så søte og leser bloggen min vet dere. Vel, det var over 1000 påmeldte og jeg skulle gjerne gitt converse til alle sammen, men jeg har desverre kun ett par og vinneren av det ble:

.... Siw Karine (link)! Gratulerer så mye til deg, jeg har sendt deg mail :)giveaway: vinn converse!

Hei dere! I dag er det søndag og på tide med en ny konkurranse:Fikk sponset disse skoene for en stund siden, All Star Light Suede Hill fra Converse i fargen Black/Shearling. Kjempefine sko med fòr inni som passer perfekt til vinteren, men de er desverre for små til meg. Så da tenkte jeg å ha en giveaway hvor dere kan vinne de.
De er i størrelse 6,5, men jeg bruker 38 til vanlig og disse var for små til meg, så jeg vil si at de er i strl. 37. Jeg har brukt de èn gang.

Alt du trenger å gjøre for å vinne disse skoene er å:

 • Like bloggen min på facebook HER
 • Like innlegget med facebook-knappen som dere finner nederst i innlegget
 • Kommentere dette innlegget med mail INNI kommentaren

Trekker vinneren i løpet av neste uke. Lykke til! :)

deler ut to gavekort på 500 kr fra footway.no (avsluttet)

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET :-)

Hei dere, på tide med ny konkurranse eller hva? I dag tenkte jeg å dele to gavekort på 500 kr på footway.no, en norsk nettside som selger masse forskjellige sko med alt for enhver smak! Vel, reglene er enkle, det eneste du trenger å gjøre er å:

 •  Like facebooksiden til footway HER (jeg sjekker om vinneren har likt)
 •  Kommentere dette innlegget med mail INNI kommentaren (viktig!!)


Det blir da altså trekt to vinnere som får et gavekort på 500 kr, og jeg trekker vinnerene på søndag. Her er noen av mine favoritter mine fra nettsiden, alle koster under 500 kr utenom de med sløyfe på som koster 600:
Lykke til alle sammen!! :-)

har du sommerens festival-look?

I år arrangerer Libresse en konkurranse som begynte 25. juni og holder på frem til 12. august, hvor du kan ta bilde av deg eller en venninnes festival-look og være med å trekningen av et gavekort på nelly.com til 1000 kr, hver uke! Det eneste du trenger å gjøre er å legge ut festivalantrekket ditt på instagram, hashtagge det med #BeTwisted og så er du med i konkurransen. For å komme til konkurransesiden på facebook og se alle bidragene, trykk HER 

Denne ukens tema er accezzories/tilbehør, og her har dere mitt bidrag :-) Har ikke noen forhåpninger om å vinne akkurat, men om dere liker antrekket mitt, gjerne STEM PÅ MEG HER

       // Innlegg i samarbeid med Libresse

deler ut 2 iphonedeksler

Da var det på tide med ny konkurranse! Forrige gang delte jeg ut et valgfritt deksel fra mirabling.no, og som dere vet så fikk jo jeg tilsendt to stykker selv - men i og med at jeg ikke har bruk for de så deler jeg de ut til to av dere heller.

Konkurransereglene er enkle:

 • Lik bloggen min på facebook HER 
 • Kommenter dette innlegget med mail INNI kommentaren, og hvilke av de to dekslene du ønsker deg
 • (Maks 1 kommentar pr. person)
   

Lykke til!! Jeg trekker vinneren på lørdag!

vinn personlig notatbok (AVSLUTTET)

Har delt ut både almanakk og notatbok fra personligalmanakk.com i konkurranse før, nå har dere sjansen til å vinne et gavekort på en notatbok igjen! Har som sagt en slik selv, og jeg digger den. Kjempegøy at man kan designe den selv med bilder, tekst og farger!

For å være med i trekningen:

 • Lik facebook siden til personligalmanakk.com HER
 • Kommenter dette innlegget med mail INNI kommentaren
 • Du kan kommentere (maks) 3 ganger for å øke sjansen
   

Lykke til! VINNEREN TREKKES PÅ FREDAG. Vinneren ble Andrea Sæterlid, gratulerer:-) Du får mail snart!

vinneren av et valgfritt deksel av mirabling.no

Hadde helt glemt å trekke vinneren av konkurransen! Vel, jeg trakk helt tilfeldig, og den heldige ble Annika Kristensen! Gratulerer så mye, har sendt deg mail. Og til dere som ikke vant: det kommer en ny konkurranse allerede i neste uke!   (Grunnen til at jeg lager eget innlegg om vinneren er fordi at hvis jeg skriver det nederst i et innlegg så er det mange som ikke får det med seg)Skal vise dere dekslene jeg har fått tilsendt om ikke lenge!

vinn valgfritt deksel fra mirabling.no

Da er det tid for ny konkurranse her på bloggen! I samarbeid med mirabling.no deler jeg ut èt valgfritt deksel til en av dere, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

 • Gå inn på www.mirabling.no og velg ut ditt favorittdeksel (fra prisklassen 129-269 kr)
 • Kommenter dette innlegget med e-post og navn på favorittdekselet ditt INNI kommentaren
 • (Maks 1 kommentar per person)
   


Bilde lånt fra  http://martineaateigen.blogg.no/ 

Lykke til!!

vinn personlig notatbok (AVSLUTTET)

Som dere sikkert husker så hadde jeg en konkurranse for ikke lenge siden hvor dere kunne vinne en personlig almanakk. Vel, nå kjører jeg i gang en ganske lik konkurranse, bare at denne gangen er premien en personlig notatbok! Denne kan du designe helt selv - fremside, bakside, tekst, innhold og så videre. Kan brukes til å notere f.eks på skolen, viktige ting du må huske, telefonnummer/bursdagsdatoer, eller slik jeg skal; dagbok!

Reglene er de samme som sist:
 Lik facebooksiden  HER
 Kommenter dette innlegget med mail INNI kommentaren

 Maks 5 kommentarer pr. person!

Lykke til! Trekker vinneren om bare et par dager, så pass på at dere ikke blir for sene til å melde dere på.I samarbeid med personligalmanakk.no

konkurranse: vinn personlig almanakk (AVSLUTTET)

Da setter jeg i gang en konkurranse, denne gangen i samarbeid med personligalmanakk.com!  Dere som har fulgt bloggen min vet jo at jeg er stor fan av disse, og har allerede hatt to stykker. Vel, dette er akkurat den samme, bare at nettsiden er norsk. Så vinneren av denne konkurransen får altså et gavekort på en slik en, og du kan bestemme helt selv hvordan du vil den skal se ut, både størrelse, bilde, farger, tekst og ja, det meste! Hvis du allerede har en slik så kan du jo gi den bort i gave til noen du kjenner:-)

Dette er det eneste du trenger å gjøre er å:

 • Like facebooksiden til personligalmanakk.no HER
 • Kommentere dette innlegget! Du kan øke sjansen din ved å kommentere flere ganger, men maks 5 ganger pr. person
Vinneren ble Victoria Aakvik, gratulerer til deg!

vinnerene av konkurransen

Ja, da har jeg trukket vinnerene av konkurransen (endeeeelig). Veeeet at jeg er sykt treig og sånn, men jeg har faktisk ikke hatt tid i det hele tatt, har hatt så mye å gjøre! Men uansett. Har gjort litt om på premiene, slik at det blir 4 vinnere istedenfor 3. Så da blir det slik:

1. plass: 4 solkort + neglefiler og tattoos
2. plass: 3 solkort + neglefiler og tattoos
3. plass: 2 solkort + neglefiler og tattoos
4. plass: 1 solkort + neglefiler og tattoos

1. plassen går til Keths, 2. plassen til Camilla, 3. plassen til Marte Bell og 4. plassen til Victoria! Gratulerer, dere får premien i posten om ikke lenge :-) Men dere MÅ sende meg adressen deres på mail/blogg/facebook i løpet av uka eller så trekker jeg nye vinnere. 

KONKURRANSE: vinn solkort + tilbehør

Da setter jeg i gang en konkurranse i samarbeid med brun og blid, hvor du kan vinne solkort (med 80 kr på pr. stykk) + litt ekstra tilbehør!

For å vinne trenger dere bare å legge igjen en (eller flere) kommentarer i kommentarfeltet om at dere er med, MED MAILADRESSE. Mailadressen trenger ikke å være i selve kommentaren, dere kan skrive den der det står e-post. Jeg trekker tilfeldig, så hvis dere vil øke sjansen til å vinne så kan dere kommentere flere ganger1. plass: 5 solkort + neglefiler og tattoos
2. plass: 3 solkort + neglefiler og tattoos
3. plass: 2 solkort + neglefiler og tattoos

Trekker vinneren om en ukes tid, tenker jeg. Lykke til!:-) 

få gratis ipod, ipad, iphone eller macbook

Vil du få en ipod, ipad, iphone, macbook eller macbook pro helt gratis? Meld dere inn HER. Det er en side der dere kan vinne en av tingene som jeg har nevnt, hvis dere verver så og så mange.

Håper virkelig at dere gjør det, for da hjelper dere meg å få en ny mobil, noe jeg virkelig trenger. Har en gammel Nokia som så vidt funker, og jeg har ikke penger så får ikke kjøpt ny. Det hadde betydd utrolig utrolig mye, og hvis mange verver seg så lover jeg å ha en konkurranse på bloggen snart! Men da må dere TRYKKE HER. Husk å skriv at dere er født i 1994 eller tidligere, ellers blir dere diskvalisert tror jeg.

VÆR SÅ SNILL, JEG LOOOVER AT HVIS MANGE MELDER SEG INN SÅ SKAL JEG HA KONKURRANSE PÅ BLOGGEN! PLIS HJELP MEG 
TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SIDEN!