hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

blått så langt øyet kan se

Dette er en av de bedre utsiktene, altså. Her kunne man se så langt ut mot havet at jorden "bøyet" seg, har dere opplevd det før? Det er skikkelig kult, og egentlig helt utrolig å tenke på.

Jeg har nettopp vært ute og kjørt med Ingvill, og vi dro en tur til Vemund og Liv for å henge med dem. En koselig onsdag :-) Nå skal jeg på butikken og handle brus og så skal jeg øve på en presentasjon. Shiiiet, klokka begynner å bli ganske mye faktisk! På tide å hive seg rundt. Ha en fin kveld!

noen flere mobilbilder

God morgen fra Førde! I går rakk jeg akkurat siste buss hjem - ti poeng til meg! Jeg var sånn 1 minutt unna å være stuck på busstasjonen med 25 kg bagasje uten mulighet til å komme meg hjem... Apropos bagasje, jeg hadde overvekt igjen. Hva skjer med meg og tunge kofferter? Jeg klarer bare ikke å pakke under 20 kg uansett hvor jeg skal, og det værste er liksom at alt i kofferten min virker livsnødvendig. Skulle trodd jeg hadde blitt flink til slikt etter alle reisene mine de siste årene, tehe.

Jeg kom hjem til tomt hus i går, og det var faktisk latterlig deilig. Likevel gikk det ikke mange minuttene før jeg var ute av huset igjen, for Karoline er hjemme og vi hadde ikke sett hverandre på ET ÅR!!!! Herregud, det er faktisk så sinnsykt. Vi gikk i samme klasse i tre år på ungdomsskolen, men så flyttet hun til Geilo for å gå videregående der. Herlighet så herlig det var å møtes igjen, så vi brukte kvelden på å være sjåfør ettersom det var så mange ute i går. Jeg skal hive på meg sminke og møte henne igjen nå straks, og så kommer hun heldigvis hjem mange helger nå, så nå er det back to old-times! 

Mexicansk pizza

Latter og glede yas

Angrer på at jeg ikke kjøpte den fine glitter-bh'en nå...

Savner synet av palmer allerede

Nå skal jeg slutte å poste bilder av tatoveringene... But I lov'eeeem. Jeg har forresten ikke fått skille under dem, så dere trenger ikke å bekymre dere for å sole dere med tatoveringer på!

Et amfi i Kyrenia hvor det holdes teater og konserter, tror jeg! Publikum ser rett ut til havet, tiiidenes utsikt.

Takk for oss, Kypros!

Så, er det noen som er klare for skole i morgen? Jeg krymper innvendig når jeg hører ordet skole faktisk, for jeg bare veeeeet at det blir hardkør med heldagsprøver før eksamen nå.

tilbake i norge

Heisann! Det er så rart å tenke på at vi lå på solsenga i Kypros for 24 timer siden.. Haha! I går fikk vi plutselig sykt bikiniskille, noe jeg ikke hadde forventet ettersom vi lå og solte oss i vind og da føler man liksom at man ikke blir brun. Men det er herlig, da! Jeg har hatt en helt fantastisk uke i Kypros med Veronika. Jeg tror dette er den beste påskeferien jeg har hatt. Gleder meg allerede til neste gang vi skal ut på tur - det er faktisk bare et par måneder til. (Dette skal jeg fortelle dere om senere!) Nå er jeg hos Veronika i Oslo, og i dag har vi sovet lenge, spist en deilig, norsk frokost og gått tur rundt i området hvor hun bor. Temperaturen er faktisk ikke så ille her hjemme i Norge - jeg hadde forventet at det var enda kaldere faktisk. Nå skal jeg straks klappe igjen macen slik at vi kan ture avgårde til vår siste middag før jeg drar hjem. Vi tenkte å spise på Friday's, og så tar jeg flyet hjem etter det :-)Dette ble bare en kjapp og ikke så interessant update, men jeg håper det er bedre enn ingenting! Når jeg kommer hjem skal jeg svare på spørsmål som har tikket inn de siste dagene, og så skal jeg gjøre ferdig innlegget om solskaden min. Men nå: Friday's!

dream catcher on the backDenne gjorde seg bak på ryggbladet, synes jeg! Nå har vi fått mer besøk her i huset til besteforeldrene, så vi skal spise kyllingsuppe hele gjengen før vi kjører til flyplassen om nøyaktig en time. Litt vemodig å dra må jeg si... Jeg er ikke heeeelt klar for kalde Norge enda, men det blir gøy å komme hjem og treffe venner og familie igjen da :-) Mmm, nå lukter det godt i hele huset! Middagen kaller. Vi skrives når jeg er på norsk jord igjen! Xx

blue bikini

Denne bikinien. Jeg skal bo i den i sommer! Jeg føler at jeg aldri har funnet "den perfekte" bikini, men denne er the one folkens. Null innlegg og push up, bare en helt enkel trekantbikini i verdens fresheste farge som får meg til å se dobbelt så brun ut som jeg egentlig er. Om dere skal kjøpe Triangl-bikini, så anbefaler jeg denne fargen, for den ser så bra ut når man er brun - det ser dere vel på bildene. Når det kommer til størrelse så har jeg XS i overdel og underdel, håper det er til hjelp for noen av dere. Helt ærlig hadde jeg ikke trodd at jeg kom til å bruke den når jeg bestilte den, fordi jeg tenkte at jeg ville se så flat ut, men jeg synes faktisk det ser skikkelig bra ut med små boobs og trekantbikini, jeg. Titspiration, som jeg og Veronika kaller det. (LOL)

Nå ligger jeg på solsenga og slikker de siste solstrålene. Vi drar etter middag i dag, så nå er det bare å utnytte de siste timene :-)

PEANUTS

Jeg og Veronika kom hjem for ikke så lenge siden! Nå sitter vi ved kjøkkenbordet og gjør hver vår greie, jeg blogger og svarer må mail, mens hun leser naturfag. Jeg skal straks hive meg rundt på litt mattelekser, men dere må jo så klart oppdateres først! I dag har det vært sol store deler av dagen, så vi har ligget ved bassenget og hørt på musikk i mange timer. Når sola gikk ned og det var på tide med middag, sminket vi oss faktisk før vi dro. Altså, jeg har ikke touchet eyelineren eller mascaraen min siden forrige torsdag! Jeg hadde nesten glemt hvordan jeg påfører eyelineren... Haha, det er så syyyykt typisk meg og Veronika, vi gidder aldri å sminke oss. Slik var det i Florida også. All day errrday, sminkefri.

Jeg digger bussene her. Man stiller seg langs veien, og så går det maks 2 minutter før det kommer en buss og plukker deg opp. De er sykt shady og jalla, men jeg digger det! Det er liksom litt av sjarmen med å være på sydenferie, er dere ikke enig i den? På veien hjem fikk vi sitte i fremsetet med bussjåføren, som dere sikkert så på snapchat. Altså, han tekstet, så på selfies av seg selv og pratet i telefon mens han kjørte. Jeg fikk lyst å ta over rattet liksom

Her spiste vi. Peanuts heter restauranten, og jeg anbefaler dere å ta en tur hit dersom dere er i Kyrenia i Nord-Kypros. Maten er kjempegod, og beliggenheten er så perfekt som du får det. Vi satt helt nede ved havet, mens vi så solnedgangen. Og det var mer idyllisk enn det høres ut som til og med!!

Man får peanøtter med en gang man setter seg, og det er til og med laget et hull i bordet hvor man skal hive skallet.Eneste negative var at han ene kelneren var litt plagsom, men det er de fleste mannlige kypriotere desverre, haha. Tror vi har blitt sjekket opp minst 15 ganger her... Men er det ikke slik når nordmenn er på ferie, da? Uansett, vi fikk i alle fall utnyttet kelneren til noe nyttig da; han tok bilde av oss!

Det ble cæsarsalat i dag!Vi sier oss fornøyd med enda en fin dag i vakre Kypros!

frokost tips: mashed avocado toast

Da vi var på markedet kjøpte vi avokadoer, så de to siste dagene har vi brukt dem til frokosten vår. Har dere smakt mashed avocado toast? Det er seriøst fiesta for munnen! Jeg har alltid hatt lyst å prøve det, og nå som jeg først har smakt det har jeg store planer om å la dette bli frokosten min hver dag fremover! DILLA? Det kan jeg love deg! Avokado er en kjempegod kilde til umettet fett som er alfa omega for kroppen - denne grønnsaken er rett og slett en vitaminbombe uten like. Umettet fett er spesielt bra for forebygging av hjerte- og karsykdommer, så folkens; test ut dette!

Du trenger: ristet brød ♥ olivenolje ♥ avokado ♥ salt ♥ pepper ♥ hvitløk ♥ tomater

Del avokadoen i to, mos den i en skål og tilsett salt, pepper og hvitløk. Du kan bestemme om du vil bruke hvitløkskrydder eller om du vil kutte opp en hvitløk, jeg foretrekker sistenevnte. Rist brødet, hell over litt olivenolje på brødet og topp med den moste avokadoen. Ekstra godt er det med ferske cherrytomater på!Mmmm!

Det blir fort et par skiver her, ja! Dette egner seg perfekt som frokost, da avokadoen er ganske mettende og man får dermed et supert grunnlag for dagen.

Nå skal jeg og Veronika ta bussen til byen for å spise ute her for siste gang. Vi skal på en restaurant som heter Peanuts, vi var der tidligere i uka og maten var kjempegod der, så vi bare må tilbake :-) Vi skrives når jeg er hjemme igjen!

want some strawberries?

Noe av det beste jeg vet er uten tvil jordbær.

Vi kjøpte mye av det på markedet i går, så når vi kom hjem satt jeg og Veronika oss ned på terrassen med stemningsmusikk mens vi rensket jordbær til den store gullmedaljen.

Jordbærene ble brukt til syltetøy, småspising og sist men ikke minst.. PANCAKES. Vi fikk servert pannekaker til middag her, fy så heldige vi er. Det er jo typ. det beste jeg vet. Kypriotiske pannekaker toppet med ferske jordbær er slettes ikke noe å klage på!

Sommeeeer!!

Nå sitter jeg og Vero og gjør lekser, og etterpå blir det kortspill. Håper dere har det fint i påska! Gruer meg til å komme hjem til snø og slaps, jeg kjenner meg så lite klar for det. Hehe, de siste dagene skal i alle fall nytes!

flash tattooFlash tattoo fra JFR og Kouture

Jeg sa jo at jeg ville få bruk for tatoveringene i Kypros! De er jo SÅ fine, jeg følte plutselig at alle antrekkene jeg har gått med ble ti ganger finere. Jeg er deriomot litt usikker på hvordan det blir med brunfargen under disse tatoveringene, men den tid, den sorg. I dag fant jeg forresten ut at jeg har tydelig bikiniskille!! YAAAS. Vi har jo nesten ikke solt oss her nede, men jeg får heldigvis lett farge. Det eneste kjipe er at jeg ikke får farge i ansiktet på grunn av sunblock, men jeg er heller bleik fremfor å få solskade på nytt. Apropos solskaden; innlegget er nesten ferdig, og det kommer nok i løpet av ferien.

I dag er vi bare og chiller ved bassenget, men solen gikk nettopp bak skyene så jeg utnytter tiden til å ta en titt innom bloggen. Jeg og Veronika har ligget et par timer ved bassenget og hørt på Honey Badger, ha ha ha. Har dere sett den videoen på youtube? Her. Snart kan vi den utenat. I kveld skal vi ut og spise med besteforeldrene, jeg tror det var snakk om en taverna ikke så langt unna her vi bor.

Hva synes dere om tatoveringene?

dag 4: markedet

I dag har vi vært på markedet. Her i Kyrenia er det marked hver onsdag, og i og med at det er så fint vær i dag passet det perfekt å dra. Når vi kom frem var det frukt, grønnsaker, armbånd i boder så langt øynene kunne se, og det var koselig å bare gå rundt å titte egentlig. Dagens innkjøp: 4 avokadoer! Haha. Vi skal lage avokado toast til frokost i morgen, jeg gleder meg allerede hihiii.Her er vårt tapre forsøk på å få et bilde av oss. Jeg pleier alltid bare å gå bort til noen tilfeldige og spør, og denne gangen var det en selger i den ene boden som måtte gjennomgå. "No, the other way please. Turn the camera around. And then push the button!" Det er seriøst like vanskelig hver gang! Vel, han prøvde i alle fall. Kanskje jeg bare skal ta med meg kamerastativ og fjernkontroll neste gang, jeg eier jo ikke flauhet når det kommer til slike ting, haha ;-)Jofama by Kristine Ullebø ♥ Ikke sant hun kler den bra?

Etter vi var ferdig på markedet møtte vi noen andre, og så dro vi på en kjempefin restaurant helt nede ved vannet for å spise lunsj. Alt på menyen så fristende ut, liksom! Jeg endte opp med kremet pasta med kylling, brokkoli og gulrot. Kjempegodt :-) Noe av det beste med å reise er definitivt å teste ut forskjellige restauranter.Ellers har det vært trafikkulykke hjemme i Førde, noe som har preget humøret mitt veldig mye i dag. Har gått rundt med en svær klump i magen helt siden jeg fikk vite om det, rett og slett... Det har virkelig satt tankene mine i perspektiv, og slike ting får meg til å innse hvor skjørt og ikke minst urettferdig livet er. Sett pris på de du er glad i, og vis dem det. En dag er det for sent.

THAT TOP

God morgen! Nå sitter vi ved frokostbordet mens vi hører på deilige remix-sanger. Dere MÅ gå på Soundcloud og høre denne sangen, herregud så mye vi har hørt på den her nede. Det er uten tvil sangen for sommeren 2015!

I går kveld var det uvær her, og da mener jeg.. UVÆR! Vi var på supermarkedet, og plutselig ser vi at det høljregner ute. Det regnet så mye og tett at vi ikke hadde sjanse å komme oss hjem (både kameraet og skinnjakka hadde blitt ødelagt), så bestefaren kom heldigvis og hentet oss. Skyene var svarte og det tordnet og lynet som bare det, men det var jo nesten litt koselig. Når vi kom hjem fikk vi plutselig kjempelyst å bade, så dere som følger oss på snapchat fikk sikkert med dere det, haha! Det var kjempedeilig, men enda deiligere var det å ta en varm dusj etterpå.

Nå tenkte jeg å vise dere det første "outfitet" her nede! Jeg elsker lyset på disse bildene, aw. For bloggen sin del burde jeg seriøst flytte ned hit, hehe.Overdel Make Way, shorts Bik Bok, sko Public Desire, Flash Tattoo JFR, ringer H&M, solbriller Ray-Ban

kypros gjennom mobilen

Her bor vi! Kunne ikke bedt om finere omgivelser. Det er spesielt deilig at vi har eget uteområde, for noen ganger er det faktisk digg å kunne sole seg uten at man er omringet av hundrevis av folk. Her er det fred og ro, det eneste man hører er fuglekvitring og musikken vår. Aaaah!

Rolige dager, and I'm lovin it.

Se på denne søte pusekatten! Jeg klarte ikke å la være å mate den...

Regnbue-trapp!!

Her var vi i dag! Dette er veien inn til en restaurant, eller jeg vil vel heller kalle det en taverna, og på veien inn går man forbi mange bur med påfugler, kyllinger, kalkuner and so on. FIkk litt vibes fra Florida da vi var på bonfire-night, bare at den kvelden var skikkelig ekkel, hahah... Jeg vil oppleve alle de 27 dagene i Florida på nytt, bare IKKE den liksom, Altså, vi var i midten av skogen, det var titalsvis av bur med masse dyr, det STINKET, det var maur og mygg overalt, vi måtte gå på do i et hus som var falleferdig og hvor eieren av huset hadde slanger og taraneteller som kjæledyr. Hun hadde ikke dopapir engang!!! Jeg var kanskje den mest negative av alle de 60 elevene som var der, lol. "Kan vi dra hjem...?????" Dere som skal til Florida på språkreise i år burde faktisk grue dere til akkurat den dagen! Men alle andre dager er TOTALLY worth it da, man lever liksom i paradis.

.... hvordan kom jeg inn på dette temaet? Jeg er mester i å prate meg bort.

Jeg og Veronika ville spise ute i dag, så vi dro til byen i 4-tiden og shoppet litt i boder før vi dro på en skikkelig fin fiskerestaurant på bryggen. Se så fin utsikten var!

Vi var jo som sagt på tur i dag, og på toppen var det såå fin utsikt. Det har vært overskyet i hele dag, så da passet det perfekt med fjelltur. Her ser man da Nord-Kypros, og til dere som lurer så er vi i Alsancak, men byen vi pleier å dra til heter Kyrenia.Jeg må bare vise dere armbåndene vi kjøpte. Husker dere vi hadde slike i Florida? VI har bestemt oss for å kjøpe slike hver gang vi er ute og reiser, så målet mitt for shoppingen her nede har rett og slett vært å finne de perfekte armbåndene. VI fant det!! Skal ikke ta dem av meg på lenge :-)

så lenge du er lykkelig

Da vi spiste ute i går hadde vi en samtale om kropp og det å være tynn, og bestefaren til Veronika sa helt enkelt og greit: "Så lenge man er lykkelig!". Han sa det, han. Jeg er så fed up med mas om kropp, at jeg ikke engang gidder å lese kommentarene som gjelder det lenger. Mye av det er konstruktivt, og jeg sikter ikke mot dere, men det er også utrolig, utrolig mye som grenser til netthets. Jeg er frisk, jeg er lykkelig og jeg er fornøyd med meg selv. Hadde jeg vært syk som dere påstår, så hadde jeg ikke hatt det bra med meg selv. Kroppen hadde ikke fungert, håret på hodet mitt hadde vært halvert, jeg hadde ikke hatt energi og jeg hadde i alle fall IKKE vært lykkelig. Jeg vet jeg veier for lite, men jeg VET at forbrenningen min kommer til å synke i løpet av de neste årene, så jeg stresser ikke med det. Og når alt kommer til alt så er jeg lykkelig, og det er det som betyr noe.

Nok snakk om det. Nå har vi nettopp spist frokost og vi skal ut på tur alle mann! Etter det legger vi oss vel på solsenga og soler oss. Forresten! Ikke glem å følge meg og Veronika på snapchat for å få litt mer private updates fra turen vår: kristineul og avero.

I går tok jeg årets første bad, og det var helt sykt herlig! Bassenget er ganske kaldt, noe som gjør det skikkelig forfriskende. Aaah!

Haha!Sjekk mystorien min når det gjelder disse to siste bildene, forresten. Jeg og Veronika holdt på å dø av latter i går kveld :') Min humor, min humor..

"you're famous!"

Det er så deilig at vi hadde forventninger om dårlig vær her nede, for vi har jo ikke hatt en eneste regndråpe siden vi kom! Vi har hatt sol to av to dager, med litt skyer inn i mellom vel og merke, da. Men det er sinnsykt deilig vær her :-) I dag sov vi lenge, og så dro vi til byen nesten med en gang vi våknet. Vi pleier å spise frokost utenfor ved bassenget, men i dag dro vi på en restaurant hvor vi fikk servert deilig cæsarsalat. Midt i solsteiken! Jeg kjente bare at sola stekte på kroppen, og holy shit, den følelsen har jeg savnet noe så innmari. Lykke.Jeg møtte en "bloggleser" i dag, forresten! Ikke en typisk bloggleser, akkurat.

En kypriotisk kelner i slutten av 20-årene: "I know you!"
Kristine: "Eehh.. How?"
Kelneren: "You're famous! I know you from television!"
Kristine: "I haven't been on TV, hehe.. But maybe instagram?"
Kelneren: "Yes, yes! I know you from instagram!"

Haha, hvem hadde trodd det. Morsomt at han kjente meg, jeg så liksom ikke den komme.

Vi kledde oss i buske og jakke, da det er en del vind her, og det skyer som sagt til av og til. En perfekt anledning til å bruke jakken min, Kristine 1

Etter frokosten gikk jeg og Veronika rundt alene, og da fant vi denne kule trappen. Byen her er skikkelig koselig!De har både Nike Store og Victoria's Secret her, men i dag var det bare en treningstopp fra Nike som ble med meg hjem. Den var sinnsykt fin, har lett etter en slik lenge! Den kommer nok på bloggen snart. Ellers fant jeg en sykt, sykt, sykt fin BH fra VS, men den hadde nesten ikke noe innlegg i, og jeg foretrekker at det er en del i... gjerne bombshell, haha. LOL!! Men den var liksom SÅ fin, så jeg tror jeg må kjøpe den neste gang vi drar til byen.

Nå har vi nettopp spist en god laksemiddag, og jeg skal sette meg ned og gjøre matte mens Veronika gjør naturfag. Tentamenene nærmer seg og alle programfagene i år er jo avsluttende, så jeg har en god del jobbing fremfor meg! Vi snakkes, folkens :-)

lemon treeUnder appelsintreet. Det er slike trær over alt her, elsker det

God morgen! Nå har vi nesten sovet i 12 timer tror jeg, så jeg er mer enn uthvilt. Det er så deilig å ha en slik ferie hvor man virkelig kjenner på hvilepulsen og ikke stresser med noe - det er nemlig ikke ofte jeg ikke stresser skjønner dere. I dag er planen å dra til en by som ligger 10 minutter unna, og vi drar nå straks, så vi skal finne et sted å spise frokost. Det blir koselig :-) Sola skinner og himmelen er blå, så dette ser ut til å bli en bra dag! Det eneste er at det blåser en del ute, så det er litt vanskelig å kle seg. Jeg er fortsatt litt forskjøla eller jeg ble syk tidligere i uka, så jeg må passe på å ikke bli enda mer syk.

Nå drar vi. Jeg skal ta masse bilder, see you soon!

hello cyprus

Cyprus, we're here!

HAPPYFACE! Det er i alle fall ingen tvil om at vi kommer til å kose oss de neste syv dagene.

I går kveld ble vi hentet av besteforeldrene til Veronika på flyplassen, og så fikk vi servert middag før vi gikk til sengs. Så utrolig skjønne og hyggelige de er! Det er så deilig å være i trygge omgivelser, det å bo her i huset dems er mye mer hjemmekoselig enn å bo på hotell. Apropos huset - det er dødsfint! Jeg har ikke med meg vidvinkel-objektiv så det er vanskelig å ta bilder med 50mm-objektivet mitt, men jeg skal prøve så godt jeg kan å gi dere en oversikt over området vi bor i, for det er kjempefint. Jeg var faktisk innom fotobutikken rett før vi dro til flyplassen, men det ble så dårlig tid og jeg vil ikke forhaste meg når jeg skal kjøpe nytt kamerautstyr. Men jeg skal få fikset det med en gang jeg er hjemme, bare sånn at dere vet det. Bildene er jo kanskje det aller viktigste her på bloggen!

Vi har eget basseng! Herregud, så deilig. Det var faktisk meldt regn her i dag, så vi ble skikkelig positivt overrasket når vi våknet til sol. Så i dag startet vi dagen med frokost ute ved bassenget, og så gikk jeg og Veronika en liten tur i området. Vi dro en tur ned til stranden og så klart... supermarkedet. De har 2,5 liters-flasker med brus her! Til 14 kroner!!! HALLELUJA! Jeg og Veronika tok på oss trianl-bikiniene tidligere i dag og vi ble bare stående og se på hverandre og le. Hahahaha. Titspiration, til de grader. Jeg stod nok ikke fremst i køa når pupper ble delt ut, men alt blir liksom så mye bedre når man kan le av det.Her er inngangen til huset. Det er så utrolig koselig og fint her, jeg stortrives.

Nå sitter vi egentlig bare og chiller! Jeg skal ut og sole meg litt nå (med sunblock i ansiktet, yas!), og så skal vi spise middag her hjemme i kveld. Det blir kjempekoselig! Jeg ønsker dere alle en kjempefin påske, enten dere er på hytta i Norge, hjemme eller i varmere strøk. Jeg skal sørge for å gi dere hyppige updates her fra, så ikke glem å sjekke bloggen i påska! Det var forresten kjempegøy å se at så mange har meldt seg på konkurransen allerede, dere er GODE.

Sola kaller, xx!