hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

the commons by nightEn av kveldene spiste vi middag på The Commons. Herregud, så fint det var der, spesielt på kveldstid. Og JA, jeg har brukt det siste døgnet på å søke på leiligheter i LA og prate med folk som bor der/tenker å bo der. Rart hvor hodestups forelsket man kan bli i et sted.... På så kort tid.

Tusen hjertelig takk for at dere er så koselige med meg om dagen, forresten. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler vi har knyttet et sterkt bånd sammen, og jeg er liksom alltid nysjerrig på hva dere har å si. Når jeg sier at jeg føler dere er venninnene mine så mener jeg det faktisk. Absurd verden dette her. Men jeg elsker dere og digger dere :-)

Nå; møte! Jeg får gjøre matteleksene på Gardermoen i kveld. Det verste er at jeg kommer til å kose meg der jeg sitter med matteboka og et glass Pepsi Max... LOL.

los angeles-spillelisten min

check out my spotify playlist for los angeles HERE

Hver gang jeg er ute og reiser lager jeg en spilleliste med sanger som jeg har hørt på gjennom turen. Denne listen ble jeg fornøyd med! Mesteparten av sangene har Pål vist meg, så credit til han, hehe. Jeg fikk plutselig litt mer sansen for "svart musikk", om man kan kalle det for det. Rap og slikt. Jeg digger stemningen det skaper. Nå kommer alle disse sangene til å minne meg om alle Uber-turene, åe.

Og siden jeg ser på dere som venninner, må jeg bare fortelle dere dette, haha. Når det kommer til gutter er jeg sjelden sjenert, jeg er jo veldig utadvent og synes ikke ting er kleint. Men åh, du vet når han er så kjekk at du blir nervøs og skjelver??? (Eller er det bare meg?) Jeg stod i køen til toalettet på en café i Melrose da jeg plutselig spotter den kjekke gutten rett bak meg. Høy, slank, samtidig litt muskuløs, svarte jeans med hull, hvit t-shirt og med en motorsykkel-hjelm under armen. Det var bare oss to der, så jeg stod der bare og stirret intenst i veggen i håp om at det snart skulle bli min tur til å gå på toalettet. Men, siden dette var i USA og folk faktisk prater til fremmede, endte det med at vi utvekslet nummer og han spurte om vi skulle henge. Synd at det var siste dagen min, men kanskje vi møtes neste gang jeg er i LA? Jeg tror det må være den fineste gutten jeg har sett på lenge i alle fall... Jeg mener, jeg skalv etterpå.

LOL, jeg er nok den eneste bloggeren som forteller om slike ting. Mens de andre bloggerne har vært i stabile forhold i årevis går jeg rundt med sommerfugler i magen over en liten ferieflørt. Det er nå meg, i alle fall. Men altså, vi er jo venninner, eller hva?

tankesurr fra en skolelei 19-åring1 uke. 7 dager. Det var alt som fikk meg til å ville flytte til Los Angeles. Noe må man gjøre når man sitter 15 timer i fly. Så jeg begynte å tenke litt på det kommende året. Jeg har jo ikke kjøpt eller leid leilighet i Oslo enda, såååå... Hva stopper meg? Virkelig, hva stopper meg? Jeg har faktisk tenkt mye på nettopp det. Jeg er litt, vent, veldig, lei av Norge akkurat nå - skal jeg være ærlig. Jeg sulten på noe helt nytt. Den A4-hverdagen jeg lever nå spiser meg opp. LA var fantastisk på alle måter, det var så herlig å leve en hverdag som var helt annerledes enn den jeg har hatt nå i årevis. Ikke misforstå meg. Jeg er evig takknemlig for å ha blitt født i Norge og for at jeg har levd et såpass knirkefritt liv som jeg har gjort disse 19 årene. Det er bare det at jeg føler jeg går glipp av så mye der ute. Verden har så sinnsykt mye vakkert å by på. Av og til føler jeg faktisk at jeg ser livet løpe fra meg i det jeg scroller forbi inspo-bildene fra andre steder i verden i Instagram-feeden min. Vinteren i Norge for eksempel - det føles som om livet står på pause. Jeg venter jo alltid på sommer. Alltid. Har dere merket det? Jeg er lei av å drømme meg bort i sommer-bilder på weheartit og stirre inn i en jævla days-until-app for å se hvor mange dager det er igjen til sommerferie. På barneskolen husker jeg at jeg laget en svær plakat med teksten "Dager igjen til sommerferie" etterfulgt av nummer fra 1 til 100, hvor jeg krysset ut et nummer for hver dag. Jeg er lei av å vente. Vente, vente, vente. Alt står på vent. Jeg har bare så sykt lyst å kunne våkne hver eneste dag og sprette opp av senga, skjønner? Jeg lever et bra liv, for all del, men jeg vet at livet har så sykt mye mer å by på enn dette her. Kanskje disse følelsene og tankene bare blir ekstremt forsterket nå som jeg går sisteåret på videregående, men ja... det måtte ut. Skole er innmari viktig og jeg kunne virkelig ikke tenkt meg å vokse opp i en annen by eller å gå på en annen skole for del del, for det er jo dette som har formet meg til den personen jeg er. Men NÅ? Nå, er jeg klar for noe nytt. 3 måneder igjen, dere.

Med vennlig hilsen,

en skolelei 19-åring

når du virkelig kjenner på livetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler jeg virkelig KJENNER på livet når jeg sitter i en berg-og-dal-bane? Jeg mener, den følelsen når man er på vei opp mot toppen før droppet, den er bare... syk. Haha. Kanskje følelsene blir litt mer intense for meg som har litt høydeskrekk, men det er jo bare såååå villt! Adrenalinet sprer seg i hele kroppen og det føles som om du er på toppen av verden i et sekund. Haha.

Så har man opplevd Six Flags også! Det har jeg hatt lyst til veldig lenge, men jeg hadde ikke regnet med at jeg kunne krysse det av lista allerede nå. Vi dro dit sammen med Maria og Henriette, to kjempesøte jenter som jeg ble kjent med via Pål :-)

Er det noen av dere som har vært på Six Flags før? :)

paradise coveParadiiiiise!

peace out LA

Fy søren, så mye jeg har sett på disse 7 dagene her i Los Angeles. Jeg føler meg som en ny person. Jepp, I do. Har så mye å vise dere, og så mye på hjertet... Denne turen var virkelig bra for meg.

Peace out, LA! I'll be back! Nå skal vi spise frokost for siste gang før jeg setter meg i en Uber på vei til flyplassen. Jeg har brått fått skikkelig amerikansk musikk-smak, så jeg gleder meg til å sette den nye spillelista på med headsettet mitt og bare ta innover meg hele turen.

Beklager fraværet mitt forresten, men jeg har bare vært så lite på pc'en. Jeg kommer sterkt tilbake så fort jeg er landet i Norge!

nyter påskenHey! I dag er siste dagen min her, så vi må bare komme oss ut av døren og nyte de siste timene jeg har her i herlige LA. Kanskje jeg rekker å oppdatere dere senere i dag, men om ikke så kan jeg i alle fall forsikre dere om at jeg har maaaaasse bilder å vise dere! Har bare ikke hatt tid til å sitte på Mac'en enda, vi er ute og flyr dagen lang, hihi.

Nyt påsken!! Det gjør jeg! Xx

all green

Green breakfast!

Det er dette jeg digger med LA. Koselige kafèer overalt som selger den perfekte bloggmaten: fint å ta bilde av, smaker dødsgodt, er bra for kroppen. Man må jo bare digge det? Denne dagen her var helt sinnsykt varm, så vi satt oss i skyggen og nøt frokosten med et forfriskende og ferskpresset glass gulrotjuice. Nam! Det er forresten helt fantastisk å bruke det objektivet - og det ser ut til at dere liker det også. Har ikke med meg portrett-objektivet engang, dette tar så sykt bilder bilder at jeg ikke trenger noe annet. Heeeelt fantastisk! Tror det må bli den beste investeringen hittil i 2016 ;-)

 

rodeo drive

Beverly Hills! Så fantastisk. Her snakker vi stilrene gater med majestetiske bygninger og ekslusive butikker... Det var så deilig å bare gå der og drømme seg bort. Jeg har lekt litt med tanken om å kjøpe meg en designerveske, selv om det ikke ble med meg noe hjem denne gangen. Chanel Boy og Celinè har stått på ønskelisten farlig lenge nå, men jeg får meg liksom ikke til å kjøpe det før magefølelsen sier 100% ja. Så vi får sjå!
Enda en ting jeg liker med USA: gratis påfyll av brus på restaurant. Her har vi noe å lære, Norge!

Etterhvert satt vi oss ned på en restaurant og valget falt på denne nydelige laksen. Jeg elsker faktisk å spise laks når jeg er i utlandet, det skuffer så og si aldri. Denne var bare... mmm!

hvorfor dro jeg ikke på utveksling

lokal tid i LA: 09:55

Hei og god morgen!

Denne tidsforskjellen er egentlig genial, for jeg får oppdatert dere på kvelden og morgenen når det er midt på dagen for dere. Nå sitter jeg her i senga og sover mens Pål ligger ved siden av meg og sover, jeg er en smule jetlagged så jeg våkner skikkelig tidlig hver morgen. Det er deilig da, for da får man mye ut av dagen! Vi var på Six Flags i går, og fyyyy søren, det var deilig å kjenne adrenalinet i kroppen igjen. Ser faktisk ut til at jeg har overgått skrekken min på slike fornøyelsesparker, selv om man så klart blir sykt nervøs i det man sitter og venter på at berg-og-dalbanen skal starte, haha. Etter en stund satt vi oss ned i skyggen og delte en digg pepperoni-pizza, og jeg følte meg mer amerikansk enn hva jeg noensinne har gjort. The american dream, eller hva?! Dette landet er virkelig noe for seg selv, vi pratet faktisk om det i går: det føles som en annen planet. Jeg digger virkelig USA! Og jeg angrer meg halvt ihjel på at jeg ikke dro på utveksling når jeg ser hvor fantastisk utvekslingselevene her har det. Hadde jeg visst at man kunne dra til LA hadde jeg tatt 2. klasse på vgs her uten tvil.

Nå skal vi ut og spise frokost, og så bærer det avgårde til en strand som heter Paradise Cove med en vennegjeng av Pål. Gleder meg! Viser dere så klart bilder senere :-)
 

positivityPositive vibes er tingen! Jeg har virkelig troen på at livet blir bedre om man prøver å se det positive i alt. Det er faktisk en tankegang jeg har blitt smittet av av en venninne av meg. Vero! Da vi var i Florida unngikk vi å klage dersom noe ikke gikk våres vei - så vi fant heller noe positivt i det. Jammen funker det. Man blir liksom i bedre humør av det med en gang! Det er selvfølgelig greit å klage, jeg gjør det selv (believe me), men man må bare passe på at det ikke tar overhånd. Klag og bli ferdig med det, så setter man tankegangen i en positiv retning og ser løsninger i stedet for hindringer. Dagens visdomsord fra Cali, heh!

Her var vi på vei til frokost, og vi måtte så klart stoppe å ta bilde ved denne søte veggen. There are always flowers for those who want to see them. Sukkersøtt, ååh. Etter frokosten satt vi oss ned på en benk og bare lot sola steike på oss. Hvilepuls - det er det jeg har kjent på de siste dagene. Selv om vi har fartet rundt og gjort mye forskjellig, har jeg likevel en chill jeg ikke har kjent på lenge. Digg ass.

avocado toast for breakfast

lokal tid i LA: 00:05

breakfast in the valley

Jeg elsker avocado, og jeg elsker brødmat. Ikke rart at dette måltidet falt i smak, akkurat. I går dro vi ut for å spise frokost - vi spiser vel egentlig alle måltider ute her, så vi lever braaaa greit altså. Jeg spiser ganske lite ute hjemme, så da blir det liksom litt mer spesielt når jeg er ute og reiser. Det er i alle fall innmari deilig å bare sette seg ned og få servert maten uten å bevege en eneste finger. Hah! Latterlig behagelig.

venice

lokal tid i LA: 21.30

Denne bodyen fra Urban Outfitters røsket jeg bare med meg i farta, og det er jeg så glad for. Den er så fin og enkel. OG... det ser ut som jeg har pupper i den. Anbefaler dere å kjøpe gensere i dette mønsteret/stoffet, det får virkelig frem formene, haha. Smykket er også fra Urban Outfitters, hvis dere lurer!

I dag var vi i Venice og på Santa Monica, og jeg har stort sett bare gått rundt og måpt. Hvordan kan det være så fint her? Dette er liksom et sted jeg alltid har sett på inspobilder på weheartit, så det var sinnsykt kult å bare stå der selv liksom, som om alle de bildene jeg har sett på nett plutselig ble ekte. LOL, det føltes faktisk slik. Tror aldri jeg har sett så mange palmer på et sted? Altså, wow. Vi hadde ikke med badetøy da, så vi verken badet eller solte oss, men det var ganske mye vind så jeg tror ikke det var rette dagen til det uansett. Utrolig deilig å bare gå rundt da, det var en del slike jalla-sjapper her hvor jeg blant annet kjøpte solbrillene jeg har på meg på de to første bildene. Elsker dem omtrent like mye som jeg elsker livet her i LA.

null bekymringer

lokal tid i LA: 20.56

Herregud! For en fantastisk dag. Jeg elsker LA. Helt seriøst, jeg har null bekymringer her. Det er som om at jeg har glemt hvor jeg kommer fra, som om at livet mitt hjemme bare er satt på pause. Det er.... befriende. Jeg sjekker ikke mystory for å se hva som skjer hjemme, fordi jeg er altfor opptatt med å ha det gøy og nyte livet her og akkurat . Jeg elsker folkene her, den avslappende stemningen, sola som steker og palmene man ser overalt. Vanligvis synes jeg amerikanere er litt irriterende og for pågående, men denne gangen elsker jeg det. Jeg elsker å prate med mennesker jeg aldri har sett før. Det gir meg så mye. Haha, i sted sa jeg forresten til Pål: palmene gjør meg lykkelig. Og Pål, så klart. Jeg gir seriøst en god faen her, vi bare hiver oss i en Uber og opplever LA. Livet, dere. Tror ikke jeg har følt meg så fri på lenge.

I dag spiste vi en liten lunch på The Butcher's Daughter! Jeg har alltid hatt lyst å dra dit. Vi bestilte ristet brød med avocado til, og det var helt, helt himmelsk. Likte veldig godt stemningen på restauranten! Anbefales virkelig :-)

Gøy at dere er så ivrige på kommentarfronten, forresten! Digger at dere liker å følge med meg her i LA!

det beste med å reise...

... å smake ny mat. Jeg elsker nye mat-opplevelser! Vi dro på Larsen's Steakhouse The Village i dag - en superkoselig restaurant med veldig god mat. Jeg gikk for sushi, ikke så overraskende kanskje, haha. Men hva søren, vi fikk servert et brød som starters som vi begge ble helt sinnsykt mette av?? Trodde det bare var meg, men Pål følte akkurat det samme. Haha, whaaaat. Hva putter amerikanerne i brødene sine a?

Sushi slår seriøst aldri feil. Nam!!

Baby

Ser ikke mobilenskjermen min bare... sønderknust ut her? Jeg fikk litt panikk da jeg satt og redigerte bildet, og måtte kjappe meg å finne mobilen min for å se om den fakrisk var knust. Det var den ikke heldigvis, men... what? Så rart.

Jeg ble sjekket opp av en kjekk amerikaner, forresten! God start på ferien, hehe.

neste stopp: LA!Fy søren dere!!! Jeg kan ikke tro at dette skjer. Jeg sitter for øyeblikket på Gardermoen og nå skal jeg straks boarde på flyet til Los Angeles. Nå må jeg seriøst klype meg i armen, for dette føles HELT uvirkelig. Altså, jeg kan ikke vente til å oppleve en ny stat i USA sammen med BESTEVENNEN MIN SOM JEG IKKE HAR SETT PÅ OVER ET HALVT ÅR!!!! Gleder meg en hel haug til å oppdatere dere den kommende uken, stay tuned, for det her blir pokker meg rått.

Snakkes når jeg er i California da, dere!

Xx!