hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

cravings this summer

Hei og god kveld! Meg i nuet. Sitter og slapper av og bare nyter at det snart er helg! Har søkt litt rundt på forskjellige sydenreiser og så har jeg vært innom Victoria's Secret. Har såå lyst å bestille bikini derfra til sommeren! Synes ikke bikiniutvalget i de vanlige butikkene er noe spesielt å skryte av, i tillegg er det gøy å ha noe ikke alle andre også har. Har skikkelig lyst på en slik bikini med "miniskjørt" på underdelen, hvis dere skjønner? (Bildene under) Haha. Utrolig søtt! Liker spesielt den blå nederst.victoriassecret.com

Har noen av dere erfaring med bestilling av bikini fra Victoria's Secret? Er størrelsene normale, og er frakten dyr? :-)

føler det er vårÅåh, jeg føler det er VÅR!! Hadde tidenes vårfølelse når jeg kom hjem fra skolen og sola skinte, iiih. Jeg vet at vi bare er i slutten av januar, men dere aaaaner ikke hvor mye jeg gleder meg til til sola kommer for fullt og jeg kan begynne å kle meg i lettere klær. Elsker at det er begynt å bli mye lysere ute også nå, jeg merker jeg blir i myyye bedre humør. LYKKE!

Sitter i senga på rommet nå med brus og Mamma Mia-musikk (tidenes glad-musikk) på høyttalerne, fin torsdag! Ble ferdig med matteprøven i dag, så i dag kan jeg slappe av og bare gjøre det jeg vil. Heeerlig. Benytter anledningen til å få unna litt bloggarbeid! Skal prøve å komme i mål med mailen, og så må jeg sende av gårde noen pakker.Bukse fra BIK BOK, genser (kjole) fra Cubus, sko fra footway.no, veske fra Gina Tricot

Haha, har på meg julekjolen i dag faktisk! Bare brettet den opp til en genser, voilà. Et bra tips til dere om dere har en inntilsittende kjole eller noe :-)

instagram og twitter

♥ Heia. Får maaaange spørsmål om hva jeg heter på instagram og twitter, så jeg tenkte å ta det i et eget innlegg! Gjerne følg meg da, hvis dere vil se litt andre ting enn bare det som står på bloggen :-)På instagram heter jeg @kristineullebo, du kan finne meg på web.stagram her. Instagram er såå gøy, hihi! En liten "utvidelse" av bloggen da vil jeg si, ettersom du finner en del av de samme bildene der. Poster både gamle og nye bilder, f.eks når jeg nettopp har lagt ut nytt innlegg. Poster og noen mobilbilder inni mellom, men skal prøve å bli flinkere til det :-)På twitter heter jeg også kristineullebo! Elsker twitter, my second home <3 Lol, eller noe sånt. Vel, er i hvert fall gøy hvis du følger morsomme folk! Har ikke vært like aktiv nå i det siste though, men pleier å være det.


Har dere instagram eller twitter? Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere heter, så skal jeg ta en titt innom noen!

all denim

Bukse fra BIK BOK, veske fra Gina Tricot, sko fra footway.no, jakke fra madlady.se

Et antrekk fra forrige uke som jeg ikke har fått tid til å poste før nå. Passer greit i og med at det regner ute i dag og er ca. helt umulig å ta outfitbilder, hehe :-) Hva synes dere? 

pilot jacket

jakke herfra

Her er den nye jakken min som jeg viste dere på lørdag! Er den ikke dødsstilig? I loooove it. Digger at den er varm med ull inni, men samtidig ganske tynn slik at jeg kan bruke den til våren. Gleder meg til å kombinere den, wiih! Hva synes dere om den?

Sponset produkt

spennende tirsdagTirsdag, hei hååå. Gud, det var så utrolig deilig å være uthvilt i dag tidlig! Søvn er virkelig undervurdert, så mitt (litt forsinkede) nyttårsfortsett må være å bli flinkere til å komme meg tidlig i seng. Det  jeg klare! Anywaaaay. Denne dagen blir svært lite interessant, jeg har nemmelig litteratur-prøve i norsk i morgen og jeg må bruke dagen på å øve. #Bloggerensittspennendeliv, hehehe :P Nei da, men det går fint! Sitter her i det ultimate chilleoutfit - nemmelig shorts, deilig overdel og strikkesokker. Og så har jeg brus og god mat!! Så jeg overlever, no worries people.

Skal snart begynne å øve, men først venter det mailsvaring (henger litt etter, så beklager om du får sent svar!) og rydding av rommet. Jeg bare mååå ha det ryddig når jeg skal øve eller gjøre lekser, eller så greier jeg ikke å konsentrere meg . . Systemfreak? JA. Haha.Shortsen er fra runwaydreamz og genseren fra BIK BOK

Vi skrives, dere! Ha en fin tirsdag. Haha, noen andre som er lik meg når det gjelder rydding forresten? Håper jeg ikke er den eneste systemfreaken her, altså . . 

nattaHei og god kveld! Kom nettopp hjem fra mørkekjøring (trafikalt grunnkurs), og er seriøst helt døøød. Har bare lyst å legge meg ned å sove med en gang, men har såå masse ting å fikse at jeg blir helt stressa. Kan noen lære meg å stresse mindre?! He-he. Uansett, jeg har lovet meg selv å bli flinkere til å legge meg tidligere, så nå skal jeg hoppe i dusjen og så blir det rett i seng. I går hadde jeg forresten nesten 20 000 lesere! Selv om topplisten på blogg.no bare viser norske klikk, though. Dødskoselig, i hvert fall! Dere gir meg så mye motivasjon :-)

Ligger i senga og hører på denne sangen for øyeblikket. Verdens fineste, dere må høre den!!Og såå har jeg trukket vinneren av treningssettet fra 2XU! Virket som om mange av dere likte konkurransen? Kan kanskje prøve å få til en til. Uansett, beklager at jeg ikke fikk trukket vinneren i går, men jeg fikk rett og slett ikke tid. Uansett, den heldige ble . . . Amanda! (Amanda.aalberg@hotmail.no) Jeg har sendt deg en mail. Gratulerer så mye til deg! Håper tøyet passer, selvom overdelen er litt liten.

God natt, folkens! Vi blogges i morgen ♥

et lite sminketips på en mandagHei jenter! (Og kanskje gutter?) Jeg tenkte å komme med et lite sminketips. Kanskje ikke så veldig spesielt, men utrolig viktig. Tipset er nemmelig å vaske sminkekostene sine! Det er faktisk sååå viktig, for om man ikke gjør det så blir kostene fulle av bakterier - og det liker vi vel ikke? Tenker spesielt på kosten du bruker for å påføre evt. pudder eller foundation. Å gnikke bakterier inn i huden hver dag er jo ikke særlig digg, he-he. Nettopp dette kan være en av faktorene som spiller inn i om du har kviser, så om du sliter med uren hud ville jeg vært ekstra renslig med kostene :-)

For å vaske sminkekostene mine bruker jeg en spray fra bareMinerals som heter "quick change, brush cleanser" (ikke sponset) som du får kjøpt på parfymeri. Sprayer på kostene, lar de stå i noen minutter og så "gnir" jeg kostene i sirkelbevegelser på et papir eller en klut. Et annet alternativ er å bruke bare vanlig shampo og balsam, og vaske det på samme måte som om det var håret ditt. Begge deler funker bra!

Nå må jeg løøøøpe! Skal på mørkekjøring, siste trafikalt-greie ever. Tror det varer en stund, så jeg er ikke helt sikker på når jeg kommer hjem. Men vi snakkes!

Så til det store spørsmålet, haha. Nå er jeg nysjerrig! Når vasket dere sminkekostene deres sist?

vinn ballkjole!

Som jeg fortalte tidligere i uka så skal ha en konkurranse. Denne gangen kan dere vinne tidenes fiiiiineste ballkjole, fra edressy.com! Den er av silke, har åpen rygg, paljetter rundt brystet og "kutt" fremme med beinet. Prinsessekjole til tusen, og jeg er kjempemesunnelig på den som vinner!! Jeg har fått tilsendt den selv for å vise den på bilder, så vinneren får altså kjolen jeg har på meg på bildene under.

Kjolen er skreddersydd for meg, så det kaaan muligens bli litt problematisk. Men dere kan jo bare melde dere på uansett, og om den ikke passer så kan dere gi den bort til en venninne eller søster. Jeg er 174 cm høy, sånn at dere vet det! (Med høyhæler på bildene, vel og merke) Så ja, bare meld dere på uansett om dere er større eller mindre/høyere eller lavere enn meg :-)

Dette er det eneste må du gjøre for å være med å trekningen av kjolen:

 • Like bloggen min på facebook HER
 • Like innlegget via facebook (knapp nederst i innlegget)
 • Kommentere at du har gjort begge deler (med mail INNI kommentaren) i dette innlegget


Vet ikke helt når jeg trekker vinneren, finner det heller ut etterhvert. Og angående konkurransen fra forrige søndag (treningsklær) så trekker jeg vinneren i morgen heller!

LYKKE TIL!!  

perfect eyes

I dag skal jeg vise dere hvilke produkter jeg bruker for å få den perfekte øyelooken!Nude'Tude: Denne paletten har jeg vist dere før, og den er virkelig verdens beste. Nude'Tude har kjempefine og bra pigmenterte farger som kan bådest til både fest og hverdag. Jeg pleier å legge Sassy eller Stand-offish som base over hele øyelokket, og så bruker jeg Selfish og Silly ytterst på øyelokket for å skape en smokey eye-look. Slår aldri feil :-) Det skal mye til for at jeg bytter ut denne paletten, for å si det slik!Schwing Black Liquid Eyeliner: En flytende eyeliner med tynn ende som gjør det kjempeenkelt å påføre. Jeg har testet en del eyeliner i det siste, og denne slår alle sammen ned i støvlene, uten tvil. Et ekstra stort pluss er at den tørker fort! Jeg har fått dilla på cat eye-looken i det siste (til hverdag også), og da er en bra eyeliner et absolutt must.What's your type macara - The Body Builder: Endelig en mascara som passer til vippene mine! Jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ulike mascaraer jeg har testet gjennom tidene. Har aldri funnet "the one", men denne er farlig nær! Jeg vil nok ikke si at vippene mine får mye mer volum som produktnavnet tilsier, men jeg får utrolig lange vipper - og det er nettopp det jeg er ute etter.Slik blir det da seende ut:Om dere ønsker å kjøpe noen av produktene selv på coverbrands, så har jeg fått en rabattkode, "ugiuc", som gir 20% rabatt på både paletten, eyelineren og mascaraen. Jippi!

Hva synes dere om resultatet? :) 

Reklame

koselige blogglesere

Heiaaa! I dag var jeg en tur i byen. Kjøpte meg litt nytt, men ikke noe spesielt utenom . . . sommerklær. Haha, ikke døm meg!! Jeg gleder meg veldig til sommeren, okeeeiiii. Det kom også noen utrolig søte blogglesere bort til meg i dag og spurte om bilde, noe som var kjempekoselig! Setter veldig stor pris på når dere kommer bort, dere er jo så skjønne ♥ Flertallet blir jo bare stående å hviske, og deeet er en smule ubehagelig. Synes det er såå kleint når noen stirrer lenge på meg, føler jeg har genseren på vranga eller dasspapir under skoen da. "Så extensionsfestene dine i bakhodet på bik bok i går, HAHA!!!" er bare èn av få kommentarer jeg har fått, and I'm just like ....

Sjekk den nye jakken min da, forresten! ÆÆH, jeg absolutt elsker den. Har tatt bilder med den på, skal vise dere senere!Meg i nuet. Har brukt litt av dagen på å forhåndsskrive et par innlegg, eller jeg har tatt bildene da. Tusen takk for masse fine kommentarer i går kveld angående karakterene, dere er flotte! Mange av dere lurer på hvordan jeg får til å gjøre det bra på skolen samtidig som jeg driver en stor blogg, og det er vel kun èn ting om gjelder; prioritering! Det er ikke til å legge skjul på at mye av fritiden min går bort, men jeg er glad for at jeg har en litt hektisk hverdag hvor det skjer mye. Jeg mener, heller det fremfor å bli sittende fremfor tv-skjermen hele dagen. Kunne aldri ha tenkt meg å slutte å blogge til fordel for skolen, da jeg vet at det kun handler om hvordan man disponerer døgnets 24-timer :-)

Vel! Ha en fin lørdag, hva enn dere skal ♥

ukens spørsmål #43

Kan du ha "5 favorites in my wardrobe? Og så velge tema, f.eks gensere, kjoler osv!
God idè! Det kan jeg prøve å få til.

Er du glad i godteri? Isåfall, hvilket?
Jaaaa, hvem er vel ikke det! Liker best sjokolade, uten tvil!! Jeg blir nesten aldri kvalm av det, hahah. En gang spiste jeg en 200 g sjokoladeplate på under 5 minutt, just sayin' :P Da var jeg sulten da, så det teller kanskje ikke. OKEI OKEIIII random.

Selger de LUSH i Norge?
Ja, man får kjøpt det mange plasser i Norge. De har ikke i Førde da, men broren min bor i Bergen så han kjøper til meg.

Hvordan får du så fine bilder ute når det er sol, sånn som om sommeren?
Å ta bilde ute i sollys med selvutløser er veldig vanskelig, så da pleier jeg å få hjelp av noen til å ta de. Som oftest Ingvill, som forresten burde få credit for å ha tatt MANGE av bildene på bloggen :)Hvor bred er sengen din?
Den er 120 cm bred

Hva liker du best og se på på tv nå for tiden?
Jeg ser faktisk aldri på tv! Sist gang jeg fulgte med på noe på tv'en var når Frusterte Fruer gikk, og det er jo ganske lenge siden nå.

Hvilken farge har du på håret ditt? For på noen bilder ser det brunt ut, og andre litt rødt...

Har i alle år prøvd å finne ut et navn for hårfargen min, og det nærmeste jeg kommer er "karamellfarget". Har både brunt og oransje hår.Hva har du tenkt å bli?
Får dette spørsmålet hele tiden, og jeg aner faktisk ikke... Det eneste jeg vet er at jeg har lyst å drive noe selv! Men ja, det er jo ganske vanskelig å leve av det med mindre man er veldig heldig og lykkes.

Er du flink til å få i deg frukt?
Ja, jeg ELSKER frukt. Hihi.

Hva fikk deg til å starte å blogge?
Tja, det var vel egentlig ganske tilfeldig. Det var en del av vennene mine som hadde blogg (typ. alle), sååå.. ja.

Hvilken type musikk liker du?
Jeg har en skikkelig universell musikksmak egentlig, dvs. at jeg liker utrolig mye forskjellig. Før hørte jeg mye på rolig musikk som The Fray og The Script f.eks (haha, hadde tidenes The Fray-periode i 8. klasse), men nå hører jeg ikke så veldig mye på det lengre. For tiden hører jeg mest på pop-ballader og sanger med rapp i, som f.eks de nye sangene til Ke$ha og Nicki Minaj. Har også sånn at jeg kan få sinnsykt dilla på en sang som egentlig ikke er helt min smak, for eksempel denne under. Azealia er råååBarberer du lårene?
Ja.... er det unormalt? Barberer oftere leggene mine da, men det ser jo litt rart ut med helt glatte legger og kjempehårete lår.

Du har ofte outfit bilder av deg selv med strømpebukse\tights med shorts over, bruker du det på skolen?
Ja! Synes ikke det er noe kaldt når jeg har tykk strømpebukse, dessuten er det MYE mer behagelig enn trange og ukomfortable bukser.

Funker den ansiktsmasken med honning og kanel for deg, bruker du den fortsatt?
Bruker den et par ganger i uka. Syns den fungerer veldig bra!

Hvordan ray-ban solbriller har du og hvor har du kjøpt de? Kan du legge ut bilde av dem?
Mine er veldig gamle så jeg vet ikke, men de er i hvert fall kjøpt på taxfree. Der finner du masse forskjellige modeller og farger!Hvor er den rosa kjolen din fra?
Den er fra edressy.com.

 

Har Ingvill blogg?
Nope

Hvorfor har dere ikke lange kjoler?
Fordi vi har bare vanlig ball her jeg bor, uten lange prinsessekjoler, limmo osv.. Desverre. Skikkelig teit synes jeg, det virker jo SÅ gøy å ha slike ball.

Hvor kjøpte du milkshaken?
Tror dette er det mest spurte spørsmålet den siste uka! Hehe, jeg kjøpte den på Spisekroken på Førde Torg

Where do you buy your clothes?
H&M, BIK BOK (bikbok.com), ZaraOm du har spørsmål til neste uke, spør i kommentarfeltet under! :-)

sliten pike
God kveld ♥ Ligger her i senga mi nå med kosebuksa på med levende lys og sovemusikk, er helt siiiinnsykt trøtt. Har lagt meg skikkelig sent hele denne uka, og det får jeg virkelig kjenne på nå, haha. Så i dag skal jeg legge meg tidlig og så skal jeg stå opp tidlig i morgen for å få en bra døgnrytme! Jeg MÅ virkelig bli flinkere til å legge meg tidlig. Vi har forresten prøve i norsk litteratur i neste uke . . hahahaha, finnes det egentlig noe mer kjedelig?! Tror kanskje det er noe som interesserer meg minst av alt jeg har måtte lært i løpet av mine snart 10 år på skole. Men hallooo, skjønner ikke hvorfor jeg stresser sånn med karakterene i tiende egentlig. Det eneste som betyr noe er jo at jeg lærer noe og at jeg kommer inn på den videregående jeg vil, og det er jo ikke noe problem :-)

Vi fikk tilbake karakterkortet i dag da, og jeg fikk 5.2 i snitt. Synes selv det er BRA, men er ikke sånn ekstreeemt fornøyd fordi jeg har gått ned i noen fag. (EDIT: Folkens! Selv om JEG ikke er hylende glad for snittet mitt så betyr det ikke at 4 i snitt ikke er bra. Det handler om hvor høye krav man stiller til seg selv!!) Lol, fikk 6 i spansk og helt seriøst, jeg kan ikke spansk. Hahahha!

herlig kveld

Hei! Hadde en suuuper kveld i går!! Det var virkelig fint å avslutte tiende klasse med et kjempefint ball :-) Stemningen var dødsbra og det tror jeg veldig mange andre også er enige i! Er kjempetrøtt i dag da, kom hjem ved midnatt i går og begynte å dusje, spise, sitte på dataen og gjøre alt annet enn å sove, haha . . . Og tusen takk for alle tilbakemeldingene i går angående kjolen!! Jeg endte faktisk opp med å bruke BEGGE jeg, hehe. Brukte den rosa i starten, noe jeg er glad jeg gjorde da jeg tvilsomt vil kunne bruke den så veldig ofte, og så skiftet jeg til gullkjolen når jeg skulle danse!

Tok jo som sagt med meg kamera, så under er litt bilder fra gårsdagen. Klarte forresten å miste kameraet mitt RETT i bakken, wææ. Trodde verdenen min skulle rase sammen i et øyeblikk, men heldigvis ble det ikke noe som helst ødelagt!! :) Første gangen jeg mister det i bakken i løpet av 4 år, dere kan jo tenke dere at jeg fikk panikk . . .
Karina, meg og Ingvill ♥

Meg og sidekameraten min på skolen, Sander :-)

Okeeeeeii okei DEN KJOLEN VAR IKKE SÅ KORT. Dette bildet var tatt helt på slutten av ballet etter maaasse dansing

Har dere hatt ball på skolen deres?

ball i dagHei dere! I dag har vi skoleball, og jeg har egentlig veeeldig dårlig tid. Ingvill og Karina kommer bort hit om ikke lenge og så skal vi fikse og sammen, og allerede halv seks må vi dra. Gleder meg, da!! Det er jo våres siste år på ungdomsskolen, så dette blir vårt siste ball her :-( Først skal bare tiende trinn spise middag (derfor vi må dra tidligere), og så kommer resten av skolen etterpå. Blir sikkert utrolig bra! Tar med kameraet og skal prøøøve å være flink å bruke det, haha.

Kom nettopp ut av dusjen nå, og er såå usikker på kjole. Har mest lyst på den rosa siden det er en typisk ballkjole, men den er sikkert litt ubehagelig å danse i....? Hva syns dere jeg burde gå med? Trenger deres hjelp!! Gullkjolen er fra BIK BOK og den rosa er fra edressy.com :)Men nå kommer de straks, så jeg må begynne å gjøre meg klar. Vet ikke om jeg rekker å blogge før jeg drar, tviler på det. Men vi snakkes uansett ♥

Hvilken kjole?

i skoleavisa
Her er litt av artikkelen om meg i skoleavisa, til dere som spurte om det. Syns det ble veldig bra! Artikkelen er laget av Thea og Vemund. Det står jo på nynorsk, så kanskje en liten utfordring for noen av dere å lese? Haha, god trening da i hvert fall! Hva synes dere? :-)

american flag sweatherHeisann! Begynner først med å si at jeg IKKE er så bleik som på bildene, haha. Er snøen som gjør meg hvit, hehe.. Uansett, dette har jeg på meg i dag! Elsker denne genseren fordi den er så varm. Er forresten dødsdigg å komme hjem fra skolen for tiden, endelig er det sol (ikke på bildene da), lyst og fint - i motsetning til i desember da man kom hjem og det var begynt å mørkne. Sommeren er på vei WIIIIII!!

Nå må jeg en tur til byen, igjen . . Mangler en del ting til ballet, og som vanlig er jeg sent ute. Tror det kommer til å bli en bra dag i morgen, da! Gleder meg veldig. I helgen kommer det forresten en suuuperfin konkurranse til dere!! Ååh, gled dere ♥Genser fra modekungen.se, shorts fra Runwaydreamz (sonextyear.no)

Hva synes dere?

pretty in pinkHei folkens! Den værste dagen i uka er herved OVER. Tirsdager er ikke min favoritt for å si det slik . . . Sååå deilig å komme hjem fra skolen i dag til fyr i peisen og varmt hus. Har nettopp gjort litt lekser og skal møte Ingvill om ikke lenge for å ta litt sol. Har faktisk ikke hatt (naturlig) sol på meg siden oktober.. eller noe?! Er dermed veldig bleik som dere sikkert ser, haha. Pleier jo aldri å ta solarium bortsett fra om sommeren av og til for å opprettholde fargen, men er jo ball om to dager så det er jo greit med litt farge :-) Og ja, vi deler solseng - da blir det jo halvparten så billig. Kjempesmart!

Haha, ikke veeeldig fotogen i dag nei . .Bruker dere å ta solarium?

I <3 sale

Hei! Tenkte å vise dere litt nytt jeg har kjøpt. Ikke noe veldig spesielt akkurat, men ja! Er kjempemye salg i butikkene nå for tiden (januarsalg), så jeg anbefaler alle å ta en tur om dere trenger noe nytt :-) Jeg elsker å handle på salg, føler jeg gjør skikkelig bra kjøp da.

Cubus, 50 kr. Så utrolig skjønn! Kan ikke fatte at den bare kostet 50 kr, se på den da!! Denne blir skikkelig fin til sommerbrun hud, shorts og svarte hæler, æææh :-) Gleder meg SÅ mye til å kunne kle meg i sommer.

Cubus, 50 kr. Elsker slike helt enkle gensere, og for meg et det et absolutt must i garderoben. Dødsfint med åpen rygg bakpå - tipper denne blir skikkelig fin å bruke til en denimshorts.H&M. Kostet bare 30 kr så kjøpte to stykk som jeg kan bruke samtidig for å få det tykkere :-) Haaater tynne skjerf, haha.

Hårting og ring fra H&M (20 kr for begge to) leppeskrubb fra LUSH. Leppeskrubben var ikke på salg men den er SÅ god!! Den lukter tyggegummi og er seriøst helt himmelsk, haha. Driver og lukter på den hele tiden, får ikke nok. Har fått skikkelig sansen for LUSH-produkter i det siste, de er skikkelig gode :)

Hva synes dere?

dagen i dag

Heiii alle sammen :-) Mandag igjen! I dag startet vi faktisk på vår siste termin på ungdomsskolen. Syyyyyykt, føler ungdomsskolen har gått altfor fort. Den skulle gjerne vart lengre, åh! Uansett, mandager er helt greie og i dag hadde vi faktisk 4 timer gym! 2 timer vanlig gym og 2 timer dans. GØY! Vi har nemmelig skoleball på torsdag. Og jeg har enda ikke fått kjøpt meg sko..... :-) Leter etter svarte sko med tynn hæl og ankelreim, men finner det INGEN plass?! (Sånn som disse)

Var som sagt og tok bilder etter skolen, med Thea og Vemund. Koselig! Har noen bilder selv også:

Og sååå dro jeg på kafè med Ingvill og drakk den SJUKESTE MILKSHAKEN NOENSINNE. Åååh, kommer til å bli avhengig. Ikkje bra . . Måtte kompensere for at vi ikke har mer Pepsi Max igjen hjemme, tough life. Bortsett fra at Pepsi Max ikke er farlig da, selvom mange av dere liker å tro at jeg kommer til å dø av inntak av tilsetningsstoffer. Altså, jeg er ikke noen ernæringsfysiolog, men det ER faktisk ikke påvist :-) Men ja, om det noensinne skulle bli det så legger jeg meg flat, så null hate!!Babe som hilser til bloggen

♥♥♥

monday again(Haha, har IKKE skille på ekte! Er blitsen)shorts og genser fra BIK BOK, tights fra H&M

Hei dereee!! Er akkurat på vei ut døra nå, skal ta bilder med de som intervjuet meg i forrige uke. Har døøødsdårlig tid, så vi snakkes senere! Skal se om jeg får tatt noen bilder selv :-) Ha en fin mandag enn så lenge i hvert fall, vi blogges i kveld! Bildene over er fra outfiten i går, forresten :-) Hva syns dere?

vinneren av 1 års forbruk av Dorco Shai

Morsomt at så mange av dere meldte dere på! Det var hele 1253 påmeldte, noe som var utrolig bra. Vel, jeg har da trekt èn vinner helt tilfeldig, og den heldige som får 1 års forbruk av Dorco Shai-barberhøvel er ........ LUCIA! :-) (Labolei@msn.com) Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en mail. Kos deg med et år med gratis barbering. hihi!

Forresten, når dere melder dere på konkurransene mine så er det veldig viktig at dere legger igjen mail-adressen deres inni kommentaren, altså ikke i autofyll-feltet. Det er fordi jeg går inn på innlegget og blar nedover når jeg skal trekke vinneren, og da står ikke mailen deres der om den ikke er med i kommentaren :-)

vinn treningssett fra 2XU

Hei! I dag er det søndag og tid for ny konkurranse. Jeg har et ekstra treningssett fra individu.no i merket 2XU liggende i skapet, og jeg vil veldig gjerne dele det ut til en av dere! Jeg har en genser og en 3/4 tights som på bildet under, bare at tighsten er helt svart. 2XU er et kjempebra merke - det forebygger skader, gir bedre restutisjon og gir god muskelstøtte. Ordentlig kvalitetstøy til en verdi av 1918 kr! Har det samme settet selv og er storfornøyd.

Klærne er brukt en gang til å ta bilde, har altså ikke trent med det. (Haha, selvfølgelig!) Overdelen er i S og tightsen i XS, og de er små i størrelsen. Disse klærne skal være veldig stramme, men desverre var både tightsen og overdelen for kort for meg. Så ta dette med i betrakning! Men om det ikke passer deg så kan du jo evt. gi det bort til en venninne eller søster da, så du kan bare melde deg på uansett! :-)

Konkurransereglene er enkle og er de samme som vanlig:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik dette innlegget via facebook (knapp nederst i innlegget)
 • Kommenter i dette innlegget om at du har likt med mail INNI kommentaren


Trekker vinneren neste søndag! Lykke til!:)

mornin'

God morgen! Stod opp tidlig i dag, og planen var eeeegentlig å dra på fjelltur med familien, men det ble ikke noe av. (Hehe, synd) Uansett, må bruke dagen på å laste over alle bildene mine på ekstern harddisk. Tar så sinnsykt lang tid, har liksom bilder fra hver dag i 3 år, haha . . . Syns det er sååå vanskelig å holde styr på alt sammen, blæ. Uansett, senere i dag kommer det en konkurranse! Skal også trekke vinneren av konkurransen jeg hadde forrige søndag, om 1 års forbruk av Dorco Shai. Så stay tuned!

Hva skal dere i dag? :-)

today's outfit

Hei dere! Håper dere har hatt en fin lørdag. Det har jeg! Stod opp tidlig for en gangs skyld, og dro en tur til byen med Ingvill. Skulle egentlig kjøpe meg sko til ballet (som er på torsdag), men dere vet meg . . . ender opp med alt annet enn hva jeg egentlig skulle. Ja ja, så fikk vi svidd av litt penger i dag og da! Håkon er jo som sagt hjemme i helga, og i dag har vi laget hjemmelaget yoghurtnøtter (NAM!!!) og surfet masse rundt på nett etter sydenferier. Åh, vi er SÅÅÅÅÅÅÅ gira!! Det kommer til å bli helt sinnsykt bra om vi får det til. 4 uker i syden?! Hello niggahhh. Det kommer til å bli en skikkelig bloggferie også, så dere kan gleeeede dere :D Gleder meg helt insane til denne sommerferien, kommer til å bli den beste ever.

Uansett, her er dagens antrekk!

Kåpe fra H&M, sko fra footway.no, veske fra Gina Tricot, bukse og genser fra BIK BOK

ferieanbefaling: Skiathos

Hei! Som mange av dere sikkert vet så var jo jeg på ferie i Skiathos i fjor sommer, og siden da har jeg fått mange spørsmål om jeg kan lage en "guide". Jeg kan ikke så veldig mye, men vil heller kalle dette en anbefaling! Og nei, innlegget er ikke reklame, om noen skulle tro det :-)

Jeg var faktisk litt skeptisk til turen først, for å være ærlig. Familien min har i alle år dratt på typisk dyre charter-ferier med Star Tour/Blue Village, på svææære hotell i land som f.eks Tyrkia. Dere vet de hotellene med Bamse-klubb, hvor du har all inclusive med gratis mat hele dagen og du bor på hotell med flere tusen andre. Jeg har alltid likt disse feriene egentlig, men i fjor bestemte vi oss for å prøve på noe nytt for å få litt avbrekk. Vi dro på en liten øy med et lite reiseselskap, og på et mye mindre hotell. Jeg ble i hvert fall veldig positivt overrasket! Skiathos 2012 er den beste ferien jeg noensinne har vært på, og den danker virkelig alle charter-ferier i støvlene etter min mening. Dette handler selvfølgelig om smak og behag, da. Vi ble litt lei av å bo på store hotell med barneopplegg og folk rundt oss 24/7, så derfor prøvde vi noe nytt. Igjen; det handler om hva man foretrekker. Om du er ute etter å bare sole deg, spise og ikke gjøre noe spesielt så passer jo en slik ferie bra - men vi ville heller bestemme selv, gå rundt i byen og spise, dra på utflukter og oppleve mer av selve øya fremfor å oppleve mer enn bare et hotell.

Slik ser da Skiathos ut. En liten men samtidig helt nydelig øy! Øya har ca. 6000 innbyggere men om sommeren har den rundt 70 000 turister.

HOTELL
Vi bodde på et familiedrevet  "hotell" som heter Villa Miltos, og som sagt var det mye mindre enn det vi vanligvis er vant til. Veldig lite hotellområde med få rom, vil vel egentlig heller kalle det er kjempestort hus med stor tomt. Syns det var helt greit, bra standard og fint område med tanke på en rimelige prisen. Typisk voksenhotell vil jeg si, med tanke på at alle naboene våres var britere i 30-40-årsalderen, haha. Det var skikkelig uvant, men utrolig deilig og rolig! Èn ting som trakk veldig mye ned var at internetten så vidt funket, i motsetning til hva som stod på nettsiden. Hadde liksom internett i 2 minutt av gangen, og så hoppet det ut. (Passet jo ikke akkurat ypperlig når jeg skulle blogge) Så tja, når det gjelder hotell så syns jeg det vi var på var helt okei, men jeg anbefaler det liksom ikke på det høyeste. Altså, hvis jeg skal tilbake så kommer ikke jeg til å bo der, det er jo så mye å velge mellom. Dere finner nok mange bra hotell der!SHOPPING
Selve byen i Skiathos var sååå fin. Den ligger nede ved brygga, og så går det en lang gate oppover derfra. Masse restauranter og mange butikker også - men om du har tenkt på shopping så er ikke Skiathos er den rette plassen å reise til for å si det slik. Her er det suvernier og billig alkohol det går i, haha. Det eneste jeg kjøpte var suvernier og èn kjole, ingenting annet. Men jeg dro jo ikke til Hellas for å shoppe heller da, så for meg gjorde det absolutt ingenting :-)Kjøpte denne kjolen!MAMMA MIA-TUR TIL SKOPELOS
Og så til høydepunktet! Haha, dere som leste bloggen min i sommer vet vel sikkert at jeg DIGGET Mamma Mia-turen. Haha herreguud, jeg ble helt frelst jo. For dere som ikke henger med: Mamma Mia the movie er spilt inn på Skopelos (naboøya til Skiathos, hvor noen av scenene også er spilt inn forresten) Derfor er det laget utflukter til øya, hvor du kjører med båt rundt øya og stopper 3 forskjellige steder: 1. På stranda hvor de spilte inn diverse scener, blant annet "Does your mother know"-sangen. 2. Havnen på Skopelos, hvor man spiser lunsj og får litt tid til å gå rundt før båten går videre. 3. KIRKA! Det er der bryllupet i filmen er spilt inn, og det er seriøst såååå fint der. Ikke inne i kirka da, men på toppen. (Se bilder under) For å kunne bli med på Mamma Mia-turen så melder man seg på nede på båthavna på Skiathos. Dette får dere garantert informasjon om fra reiselederen deres, så det er null problem! Var forresten på denne turen to ganger - fordi første gangen så fikk vi ikke dra inn til kirka pga. for masse bølger, dermed fikk vi en gratistur neste dag. Da dro bare meg og mamma, og det var SÅ gøy! Vi koste oss skikkelig. Så om dere skal til Skiathos så må dere dra på denne turen!!

Her er stranda. Det er virkelig den f i n e s t e stranden jeg noensinne har vært på! Vannet er skikkelig krystallblått og det er bare helt magisk!!!

Her er 2. stopp, på havnen. Det ligger forresten av veldig bra restaurant/taverna helt til høyre på havna, anbefaler den!

Dette er på toppen med kirka. Verdens fiiiiiiineste utsikt!Her ser dere kirka i bakgrunnen! Det går en lang trapp helt opp, og på toppen ligger kirka. De har ikke brukt den kirka i filmen da, men alt annet har de spilt inn på veien opp og på toppen. Skal definitivt gifte meg der oppe, haha!

RESTAURANT
Av restauranter så har jeg egentlig ikke noe spesielt å anbefale, fordi på alle plassene vi spiste var det utrolig god mat. Vi var faktisk ikke misfornøyde èn eneste gang :-) Maten der er utrolig god, og det skikkelig koselig å dra ut på kvelden og spise. Når det gjelder pris så er det veldig bra og rimelige priser, så det trenger man ikke å bekymre seg for. Det var èn restaurant jeg likte utrolig godt da, og den heter Taverna Kanapitsa. Den ligger ikke helt i byen, men du kommer deg dit med taxi/buss uten problem. Restauranten ligger helt ved sjøen og maten var fantastisk! Litt dyrere enn de andre vel og merke, men fortsatt billigere enn i Norge. Anbefaler å prøve "Seafood Salad" som du kan se på bilde under! Utenom det så MÅ dere smake moussaka (finnes på nesten alle restauranter), som er en typisk gresk rett. Det er en slags lasagne, bare mye bedre!Ellers er det ikke så mye mer, tror jeg. Eller jo, men da hadde innlegget blitt milelangt lol. Uansett, noen av dere spurte om temperaturen - og når vi reiste (juni/juli) så lå den på ca. 28-32 grader. Varmt og deilig, men ikke typisk Tyrkia-temperatur hvor sminken smelter av deg etter 20 sekund. Ikke at jeg bruker sminke når jeg er i syden uansett, da. Været var på topp 13 av de 14 dagene vi var der, den eneste dagen var det faktisk overskyet med pøsregn. Men det pleier ikke å skje ofte da, været er ganske stabilt.

Vel, jeg skal DEFINITVT tilbake hit!! Håper på å møte en av dere, da!

Reiseselskapet vi dro med var Lilleput, og dere kan besøke nettsiden her: lilleput.no. Om dere har noen spørsmål, spør her så svarer jeg i kommentarfeltet! :) Under er en film jeg lagde om turen. Musikken er litt ødelagt midt i og den er ikke så veldig bra, men bedre enn ingenting!

<3 til dere

Jeg må bare si TUSEN takk til alle dere! For alle de flotte kommentarene dere stadig legger igjen, alle de søtene meldingene og mailene dere sender meg, og ikke minst de nydelige bildene og videoene jeg får tilsendt. Dere er fantastiske! Har fått sååå masse nydelige mail i det siste, dere rører meg virkelig helt. Prøver etter beste evne og svare på alt sammen ♥ Under her er et lite utvalg av alt jeg har fått tilsendt. Kan desverre ikke ta med alt, da hadde innlegget blitt milelangt. Men ja, TUSEN takk! Tar vare på alle headerene og bildene dere sender meg og lagrer det i en egen mappe på dataen :-)Laget av Emma BråthenLaget av Ingvild FredvangLaget av VildeLaget av VildeLaget av VeronicaLaget av MargreteLaget av JeanettLaget av Helene


Laget av FeliciaLaget av HanneLaget av AdeleLaget av Joy AninLaget av Ragni Flagstad

♥♥♥ LOVEYOOU

herlig fredag

Hei og god FREDAG! Har nettopp vært ute og tatt outfitbilder og er på vei ut døra, skal en liten tur til byen nemmelig. Er forresten sååå glad nå - kom hjem til at mamma har bestilt sydentur til familien i sommer! JIPPI! Det kom sinnsykt uventet fordi mamma, pappa og lillesøster skulle jo egentlig på sykkelferie i Sverige, så jeg og broren min hadde jo begynt å planlegge å dra til syden selv. Kaaanskje det blir to turer da :D Vi skal til Chios i Hellas! Det er bare bestilt da, så vi har ikke 100% bestemt hvor enda. (Vil til Skiathos igjen også!!!) Uansett, kan fortelle mer om det senere! Nå kom broren min nettopp hjem for helga og vi skal spise god middag, fiiiin fredag. Vi snakkes!

Og ja, det kommer forresten et innlegg om Skiathos i helga! :-) En slags "guide", siden maaaange av dere har spurt om det. Så om dere har noen spørsmål så spør i kommentarfeltet her!

Shorts og pelsjakke fra BIK BOK, genser fra Cheap Monday (junkyard.no), sko fra Converse

dagens outfit

Genser, jakke og bukse fra BIK BOK, sko fra footway.no, klokke fra Daniel Wellington

I dag har jeg på meg verdens deiligste jakke! Den er skikkelig fluffy og deilig, love it. Hva syns dere?

"hjemmelaget" yoghurt på 10 sekunder

Hei alle sammen :-) I dag tenkte jeg å komme med et kjempesunt og enkelt mattips! Jeg fant idèen fra Kristina Andersen sin instagram, så all credit til henne. Jeg har fått SÅ dilla på dette i det siste, smaker så sinnsykt godt!! Vanlige yoghurter som du får kjøpt på butikken er jo ofte proppet fullt i masse sukker, så om du vil være sunn så er dette et supert alternativ.Det eneste du trenger er:
♥ 1 boks mager kesam
♥ 3 ss fun saft (her kan du smake til selv)
♥ evt. sukker, cirka 1-2 ts. Du trenger egentlig ikke sukker i, men jeg synes det smaker mye bedre med. Du kan bruke vanlig sukker eller så kan du gå for en sunnere variant, f.eks Sukrin som jeg bruker (fås kjøpt på helsekost) eller Splenda som du får kjøpt på vanlige matvarebutikker.

Bland alt sammen og nyt! NAAAAM! Synes det smaker mye bedre enn vanlig yoghurt, i tillegg til at denne kan spises mye av med kjempegod samvittighet. Har en følelse på at jeg kommer til å spise masse av dette fremover, haha . . . Det passer best som et mellommåltid da, så om du f.eks skal spise det til frokost eller kveldsmat så kan du blande inn havregryn/nøtter og frukt, f.eks banan som smaker kjempegodt til yoghurt :-)

Skal dere prøve? :)

måneden som gikk: outfits of DecemberHer er da en samling av mine antrekk fra desember, selvom jeg kanskje er litt sent ute! Plukket bare ut de jeg likte best, eller så hadde innlegget blitt så langt. Håper ihvertfall at noen av dere fikk litt inspirasjon! :-) Er glad for at jeg har klart å holde inspirasjonen oppe i hele vinter (så langt), hadde aaaaldri trodd jeg skulle det. Kommer faktisk til å savne å kle meg i pelsjakker, paljetter og fine ytterjakker når jeg tenker meg om, så jeg skal passe på å nyte vinteren mens den er her istedenfor å bare vente på sommer. Dere må gjøre det samme!! :-)

Likte dere antrekkene? 

get sporty!

Hei dere! Her er dagens outfit:Kjempebehagelig og chill, love it! Dere har vel kanskje hørt om nettbutikken getsporty.no? Den drives av en av Norges største bloggere, nemmelig Kristina Andersen. Jeg har fulgt med på bloggen hennes helt siden hun fortalte at hun skulle starte sin egen butikk, og det er såå gøy at den endelig er oppe og går! Jeg unner denne jenta det aller beste, for hun har virkelig stått på :-) Var heldig og fikk tilsendt denne tightsen i merket MXDC og en sportsbh i samme merke, og jeg er superfornøyd! Så fornøyd at jeg faktisk måtte ha på meg tighsten på skolen i dag, hihi. Den sitter som et skudd på meg og er virkelig helt fantastisk å gå med!

Sportsbh'en ser dere på bildene under. Den har en smart lomme mitt på brystet med plass til mobilen, og det må jo være den smarteste tingen noensinne!! Lurer alltid på hvor jeg skal legge mobilen/ipoden når jeg trener, men må slipper jeg hvertfall å stresse med det. Digger at begge delene er rosa også, føler meg skikkelig fresh :-)Direktelink til sportsbh her!

Sponsede produkter

slappe aaaavHei igjen :-) Nå sitter jeg godt plantet i senga med Pepsi Max etter en lang dag, og her blir nok jeg sittende resten av kvelden. Har fått unnagjort mye i dag, og det føles skikkelig deilig. Intervjuet gikk forresten veldig bra, begge to var kjempekoselige! Skal møte de senere og ta bilder også. Vemund har forresten blogg, anbefaler alle å ta en titt innom HER :) En av få gutter her i Førde med skikkelig bra stil! En av få som også har blogg, som faktisk minner meg på at jeg kjenner typ. ingen på min egen alder som har blogg?! Haha, skulle ønske jeg også hadde en bloggvenn! Skal finne på noe med venner og så bare "eeeeeeh må bare blogge først heheh".

Lol ja, anyways. Nå skal jeg og mamma ha litt hjemmetrening i stua! Hahaha, ser ser sååå epic ut, dauer nesten. Dødsgøy da, med musikk på anlegget og greier!et lite hei og hade fra meg

Hei dere! Jeg kom nesten nettopp inn døra etter å ha vært en tur i banken etter skolen. Har fått i meg litt middag og skal ut av døra nå ganske straks! Skal møte to elever fra media på kafè om et kvarter, så I better hurry up. De skal lage et portrettintervju om blogging og skal da intervjue meg :-) Blir sikkert gøy! Etter det er det må jeg på posten og hente pakker og sende en pakke, og sååå er det foreldre/elev-møte på videregående, men jeg er ikke sikker på om jeg gidder å bli med ettersom det blir så stress. Ser det an ihvertfall. Håper dere får en fin tirsdag, da! Kos dereee!Haha, chillern med fjær i håret :P

vinneren av converse

Hei dere! Trakk vinneren i går kveld, men rakk ikke å lage innlegg om det. Den heldige vinneren av et par skinnconverse ble Wanda Luedy! Gratulerer så mye, har sendt deg en mail!.Det kommer forresten flere konkurranser ganske snart, så til dere som ikke vant; det er flere sjanser igjen! Skal som sagt prøve å ha konkurransen litt jevnlig fremover - er jo så gøy å gi noe tilbake til dere :-) Så følg med videre!Forresten, er det noe spesielt dere har lyst å ha som premie i konkurranse? Gjerne kom med ønsker, så kan jeg sa hva jeg får til!

would you wear this? #2

Ohh hello there nice face. Bukse, genser og clutch fra BIK BOK, sko fra nelly.com, ringer og armbånd fra H&M

Heeei! Tenkte å starte med "would you wear this?" inni mellom, siden det så ut som dere likte det! Genseren er forresten opprinnelig en kjole som jeg bare har brettet opp. Turte ikke å klippe den, ikke enn så lenge ihvertfall . . . Er skikkelig svak for overdeler med slike detaljer, og denne er jo bare nydelig :-) Vel, ny uke og nye muligheter dere! Liker mandager i grunn, jeg! Kanskje fordi vi har gym i to timer, hehe. Vi hadde turn i dag og det er jo SÅÅÅÅ gøy!! Hahaha, elsker det. Forresten, skulle overraske en bloggleser på bursdagen hennes! Hun heter Mathilde Waale og blir 14 år i dag, GRATULERER så mye til deg! Ønsker deg alt det beste på dagen din, stor klem fra meg ♥

Så, ville du ha gått med dette antrekket? Ja eller nei?

Dorco Shai-barberhøvelHei jenter! Jeg vil fortelle dere om et nytt produkt som har kommet til Norge, nemmelig Dorco Shai. Tipper jeg ikke er den eneste som hater å bruke penger på barberhøvler? Det må være verdens mest unødvendige utgift . . . Dorco Shai er ekstremt populært i Asia, og har nå lansert i Norge også. I tillegg til en konkurransedyktig pris så har de en kampanje pågående hvor de tilbyr gratis prøvepakke! Prøvepakken er helt kostnadsfri, og du betaler verken for produktet eller frakten. Du kan trykke her for å bestille det hjem til deg :-)

Barberhøvelen har 6 knivblader som fører til en mer effektiv og skånsom barbering. I tillegg har den rosa søtt design (♥) og et barberhode som er bøyelig for å gjøre barberingen mer skånsom. Jeg har selv prøvd den, og er utrolig fornøyd! Fikk tilsendt en del refillblader også, så nå slipper jeg å tenke på å gå til innkjøp av dette i en stund fremover - DEILIG, haha!

Og ja, så til den bra delen: Jeg er heldig og får lov å dele ut 1 års forbruk av Dorco Shai til èn av dere! Vinneren trekkes om 1 uke, altså neste søndag, og det eneste du må gjøre for å delta er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet under:

 • Hvor mange knivblader har Dorco Shai?


Lykke til, dere! Husk å legg igjen mail som du kan kontaktes på om du vinner :)Reklame

gårsdagens antekkBukse fra Zara, sko fra footway.no, genser og veske fra BIK BOK, neglelakk fra Chanel, armbånd fra H&M

Hva synes dere om antrekket? :-)

good mornin'

God morgen! Stod opp til god søndagsfrokost, aah lovely. I dag har jeg ingen planer bortsett fra å slappe helt av, noe jeg ikke har gjort på en stund. Dødsdeilig! Skal ta meg tid til å svare på mail nå, og jeg må bare si tusen takk til dere som sender så mye fint til meg! Det gjør virkelig dagen min, dere er best. Forresten! Dere vet sikkert ikke hva det er, men i Sogn og Fjordane er det et magasin som heter Fylkesmagasinet - og jeg er blitt spaltist der! Takket nettopp ja til det, hihi. Skal skrive en spalte om ungdom, mote og slikt hver 6 uke tror jeg, altså 8 ganger i løpet av 2013. Tror det kan bli ganske spennende! Kan ta bilde av det og legge det ut her når jeg har skrevet, slik at dere som ikke bor her i fylket også kan lese :-)

Over til noe annet! Mange av dere har forresten spurt hvor disse klærne er fra:Tights her, overdel her

Genseren og tightsen er fra individu.no! De er i merket 2XU som dere sikkert har hørt om før - et utrolig kjent merke som brukes av mange toppidrettsutøvere. Ikke uten grunn naturligvis, da klærne gir bedre restutisjon og kroppsbeherskelse, forebygger skader, og gir god muskelstøtte! Har toppen i M og underdelen i S, men kunne gjerne hatt førstenevnte i L da de er små i størrelsen. Jeg har faktisk to sett av disse og tenkte å dele ut det ene til dere i konkurranse innen kort tid, så følg med fremover! I mellomtiden kan dere melde dere på konkurransen som individu har på facebooksiden sin, hvor de deler ut 2XU Compression Tights (som jeg har) og 4 gavekort på 500 kr her!

dagens innkjøp

Heiiiisann! I dag dro jeg til byen og møtte Ingvill. Lenge siden sist føler jeg, haha . . Vi gikk rundt i butikkene og kikket, og så kjøpte vi oss en goood lunsj :-) Er jo masse salg i butikkene for tiden, og det må jo være noe av det beste som finnes, hihi. Kom hjem for ikke så lenge siden og måtte kjappe meg å ta bilder siden det har begynt å mørkne, derfor er noen av bildene litt dårlige. Haha, tipper det er det aller største irritasjonsmoment hos oss bloggere!! SUMMER HURRY UP.Kjole fra Bik Bok, 100 kr. Denne er så fin! Tenker kanskje å bruke denne på nyttårsballet med skolen. Den er litt for stor siden de bare hadde i medium og oppover igjen, men den var sååå fin og billig så jeg bare måtte. Skal prøve å sy den inn eller noe!Kjole fra Bik Bok, kr 100. Haha, denne var også bare store størrelser igjen av. Men igjen, DØDSBILLIG, så jeg bare måtte. Dere kjenner jo meg, hehe. Er litt lei av slike heeelt tettsittende kjoler som denne, så jeg vurderer å klippe den om til en body (altså genser) og bruke den under en høytlivsbukse, tror det kan bli ganske stilig. Detaljene øverst er jo så fine!Topp fra Bik Bok, kr 50. Pleier aldri å kjøpe slike topper egentlig, men jaaa . . . nye klær skader jo ikke eller hva . . . :-) Denne kommer til å bli dødsfin til en høytlivsshorts om sommeren. Og JA, jeg har allerede begynt å tenke så langt som sommeren, haha. Tar meg selv i å gå rundt i butikker og tenke: "oi, den blir sikkert fin å bruke i syden i sommer".

Topp fra Lindex, kr 30. Okei, denne ser ikke noe fin ut på bildene, men den er dødsskjønn på ekte! Blir sikkert også veldig fin til sommeren, haha :-) Kan jo ikke bruke slike topper nå, da fryser jeg jo rumpa av meg.

Anbefaler dere å ta en tur til byen om dere liker å handle på salg! Betalte ikke mer enn 300 kr for alt dette, sinnsykt billig. Noe dere likte? 

ukens spørsmål #42

Bruker du UV filter på kamera ditt?
Ja! Det er utrolig viktig, spesielt hvis man har et litt dyrt objektiv. 

Pleier du å svare på mail/melding på facebook? <3
Ja, men foretrekker at dere sender melding på facebook-siden for bloggen min - da blir det mer organisert. HER finner dere siden!

Bruker du extensions, eller har du langt hår?
Har langt hår naturlig ja, men har extensions også. Extensionet er jo kortere enn håret mitt så det blir ikke noe lenger, men jeg pleier å bruke det av og til for å få fyldigere hår. Selvom jeg har ganske tykt av fra før av lol . . . Men ja, pleier å bruke de av og til i spesielle anledninger, og noen ganger på skolen hvis jeg har veeeeeeeldig god tid om morgenen. Pleier å ha i bare 3-4 clips da, ettersom jeg får så vondt i hodebunnen av å gå med det.Her har jeg på meg extensions!

Styrer du alt på bloggen din selv?
Selve bloggingen ja, men får hjelp av broren min eller pappa av og til når det kommer til "økonomi" eller hva jeg skal kalle det

Hvordan får du så bra karakterer når du bruker så masse tid på blogging?
Prioritering er hemmeligheten, rett og slett! Det kan være utrolig vanskelig å måtte kombinere både blogg, skole, venner og trening, men det går som oftest fint. Liker å ha masse å gjøre fremfor å gå rundt å kjede meg i hverdagene, så selvom det kan være skikkelig hektisk til tider så trives jeg :-)

Er foreldrene dine høye?
Tja, nei.. Eller pappa er litt høy, mens mamma ikke er det, haha.

Hva skal du i sommer?
Skal på en eller annen sydenferie, forhåpentligvis! Jeg MÅ ha noe å se frem til, derfor er ferie i sommerferien utrolig viktig for meg. 

Får du mye hate?
Nei, jeg synes ikke det.

Er du myk?
Haha, NEEEEEEI. Herregud, det er nesten ille. F.eks for to år siden klarte jeg nesten å gå ned i spagaten, men nå er jeg sikkert en halv meter i fra eller noe.

Kan du være så snill å legge ut link til prøveversjonen av Photoshop hvertfall? For det er jo ikke ulovlig?
På adobe.com HER :) Den varer i 30 dager!

Har du tips til "sunn" kake?
Jepp! Hadde denne på bursdagen min, og den er SÅ god! Kremen er ikke verdens sunneste, men til å være kake og såååå god så er denne fantastisk. Oppskriften har jeg lagt ut tidligere, du finner den HERHvorfor er nesten alle overskriftene dine på engelsk
Fordi... engelsk høre mye bedre ut enn norsk. DON'T U AGREE

Hvor mange pixler laster du opp bildene dine i?
700px! Vil gjerne ha 800px, men må endre designet først da.

Når legger du deg (sovner) i helgene?
2-3-tiden, tror jeg? Skulle ønske jeg klarte å legge meg tidligere, men alt er så gøy på kvelden at tiden bare forsvinner, haha.

Omg merket jeg ble sykt irritert nå.. Hvor dårlige tror du ikke de føler seg hvis du indirekte forteller dem at du synes 5 er en dårlig karakter? Hva syns du 3 er da? Herregud tenk deg litt om, og prøv å sett deg inn i andres situasjon...
Du forstod åpenbart ikke poenget mitt. Det er ikke synd i folk som får dårlige karakterer, fordi det handler rett og slett kun om arbeidsinnsats. (Med få unntak) Jeg fikk for eksempel 3'ere i åttende klasse, men jeg syntes ikke synd i meg selv av den grunn. Gjorde heller noe med det, istedenfor å sitte å furte over det. Vel, poenget mitt var: å klage over en 5'er er det samme som å klage over en 3'er. Du kan ikke bruke som unnskyldning at "det finnes andre som har dårligere karakter enn deg", for da kommer man ingen vei. Alle har forskjellige krav til seg selv.

Leser du mye bøker? Fordi jeg lurer på om du har noen tips til hvordan man får leselyst?
Bare begynn å lese, rett og slett :-) Finn deg en bra bok innen en sjanger du liker!

Hvor gammel er broren din, og hva gjør han? Studerer han? 
Trodde du bare hadde en lillesøster jeg :)
Han er 19 år og studerer i Bergen

Hvor er buksa di fra?
Bik Bok. Typ alle buksene mine er derfra, + noen fra Zara!Om du skulle valgt å ha med deg 50mm linse eller 18-55mm linse på ferie til f.eks. London eller Hellas, hva ville du valgt?
Ville tatt med begge deler! Men hvis jeg bare kunne tatt med èn av dem så hadde jeg definitivt valgt 50mm, det tar såååå mye finere bilder.

Hva bruker du i håret ditt?
Ingenting utenom shampo og balsam (Sunsilk), og så retter jeg litt av det da!

Do you use a flash, which you need to put on your camera or just the normal one, which is already on the camera and jumps out automatically? Because: you never have too deep shadows behind you, when you're taking pictures with a flash.
I use the normal flash which is already on the camera!

Kommenterer du blogger som ikke ligger på topplisten?
Pleier å legge igjen en kommentar hos noen av leserne mine innimellom, ellers svært sjeldent. Burde egentlig prøve å bli flinkere til det!

Er du mer med venner enn hva du blogger om?
Haha, JA! Orker bare ikke alltid å ta med meg kamera når vi ikke skal noe spesielt, og da føler jeg at det er kjedelig at jeg blogger om det når jeg ikke har bilder.

Hvor ofte jogger du?
Jogger aldri, fordi jeg haaaater det.

Har du et favoritt antrekk?
Har ikke direkte favoritter egentlig, men liker disse fra desember da:

 
Still spørsmål her til neste uke! :-)

kristine ullebø six pack

HELG! Like herlig hver uke, åh. Har prøvemuntlig i RLE på mandag da, men det er uten forbredelse så det er egentlig ikke så mye jeg kan gjøre utenom å lese gjennom pensumet. Nååå skal jeg forresten begynne å trene litt styrke igjen! Lol, ikke noe biceps her i gården altså, bare litt på magen tenkte jeg. Hahahahah, søkte helt random på forskjellige personer på google (på bilder) og prøvde meg selv, og det mest søkte er "kristine ullebø six pack"?! HAHAHAH, jeg dør. Nei, jeg har nok ikke six pack . . Men en definert mage (og hele kroppen generelt) er såå fint, så jeg skal hvertfall prøve. Var jo så flink i fjor! Forresten, er trening noe dere liker at jeg blogger om, eller er det uinteressant? Ikke at jeg er en person som trener så sinnsykt mye akkurat, men jaaaaa..

Ha en fin helg da, dere! nytt i garderoben

Hei dere! Først og fremst, TUSEN takk for alle gratulasjonene jeg fikk i går!! Hadde en super dag, mye takket være dere. Ååh, dere er verdens beste :) Vel, i går fikk jeg tilsendt litt nytt fra junkyard.no! Digger den nettsiden, blir like fornøyd med produktene mine hver gang. Gøy å få det på bursdagen min også da, så det ble en slags bursdagspresang!

Genser fra enjoi. Denne er verdens kuleste, falt helt for den når jeg så den! Ser skikkelig frem til å style den. Har i størrelse M og den passer perfekt. Elsker når de er litt oversized :-) Finnes herT-shirt fra Cheap Monday. Skikkelig stilig, digger den! Link herNike Free Run 5.0 V4!! Wiii, har ønsket meg slike i laaang tid. Dødsfresh farge og skikkelig behagelig å gå i! Føler ut som om at jeg ikke har sko på meg omtrent, de er så lette. Kommer til å bruke disse mest til hverdagslige ting og kanskje gym på skolen, ettersom jeg har hørt at disse ikke er ment til å bruke som løpesko. De er jo veldig fine å bare bruke på en vanlig hverdag med tight jeans og hettegenser òg! Elsker de ihvertfall ♥ Har i størrelse 7 som er 38. Dere finner de her

Sponset produkter

Likte dere det?

birthday gurl

I DAG ER JEG 16 ÅR :-) :-)

Jippi, endelig! SÅ utrolig deilig å kunne si at jeg er 16 og ikke 15 år, haha. Føler det er skikkelig stor forskjell. Nå er jeg gammel nok til å lærekjøre bil (hehe skal snart ut å kjøre), og om bare TO år er jeg 18!! CRAZY. Wii! Har hatt en suuuuper dag så langt! Har fått massevis av gratulasjoner på skolen, facebook og andre plasser - TUSEN TAKK ALLE ♥ Kom hjem til maasse pakker, god middag og nå blir det servert kake om få minutter. Jeg klager virkelig ikke, altså!

Fikk verdens fineste genser i bursdagsgave av Ingvill!! Fra Bik Bok, om noen skulle lure. Åh, jeg ELSKER den! Det må være den stiligste genseren jeg har i klesskapet nå, følte meg som en sau på skolen i dag. Hahha, absolutely love iiiiit. Tusen takk ♥♥

bokanbefalingHei! I dag tenkte jeg å komme med en bokanbefaling, nemmelig La Peregrina av Cecilia Samartin. He-re-GUD, for en fantastisk bok!! Leste jo bestselgeren til Samartin først, som heter Drømmehjerte (skal lage innlegg om den senere), og jeg trodde få bøker kunne toppe den, men der tok jeg visst feil!

Boken handler om en jente som heter Jamilet som vil finne ut sannheten om den mystiske kvinnen Rosa, bestefarens store kjærlighet. Det er en parellellhistorie hvor du i den ene historien leser om Jamilet i nåtid som leter etter henne, og i den andre hvor du leser om Rosa i hennes oppvekst. Rosa bærer det såkalte "djevelens merke" som ble sett på som en stor skam, derfor flykter hun og blir en del av gitana-folket. Mot slutten av boken møtes de to historiene, og alt gir plutselig mening. Helt SINNSYKT bra gjennomført, klarer nesten ikke å forklare det. På slutten måtte jeg faktisk legge fra meg boka og tenke for å klare å sette sammen historiene, det er liksom så mange navn og hendelser som er knyttet opp mot hverandre.

Vanskelig å forklare, men dere bare MÅ lese den! Samme om dere er lesehest eller ikke - denne boka er fantastisk. For min del så tok det en del tid før jeg satt meg skikkelig inn i den, synes liksom ikke at den var sånn overveldende bra i starten. Så husk å gi den en sjanse før dere legger den fra dere :-)Er det noen av dere som har lest den før?

today's outfit

pelsvest fra H&M, veske fra Gina Tricot, bukse fra BIK BOK (opprinnelig svart), smykke fra Gina Tricot

Hei dere! Haha, jeg klarte faktisk å legge meg tidlig. Kvart over 10, ny highscore! Utrolig deilig å være uthvilt når jeg våknet i dag tidlig, selvom jeg tviler på at jeg klarer å komme meg like tidlig i seng i kveld, hehe . . . Nå har jeg nettopp spist middag og skal øve til teoriprøve i musikk med Ingvill og Karina senere, som vi skal ha i morgen. Snart helg?! Herregud, jeg rekker jo ikke å blunke før uka er over. Haha. Håper det fortsetter slik frem til våren/sommeren, er sååå klar for litt varmere tider nå :)

Likte dere antrekket?

teller ned til helg

Hei dere! Har bare slappet av i dag, utrooolig deilig. Synes jeg fortjener det, altså! Skal sette meg ned å gjøre litt skolearbeid nå, og så skal jeg prøve å komme meg i seng FØR halv 2 i natt, haha. Har fått en sinnsykt dårlig uvane i det siste - legger meg aaaltfor sent. Sinnsykt irriterende, blir jo så trøtt på skolen! Noen tips for å bli trøtt tidligere?

Uansett, ha en fin kveld! Bare 3 skoledager til helg nå!! Og så kommer Håkon hjem neste helg, jippi!! Til dere som lurer så studerer han på Høyskolen i Bergen. Alle som har storesøsken som fortsatt bor hjemme, NYT DET! Har lillesøss da ♥ ♥ Stakkars henne når jeg flytter ut, hahah.

Noen flere som sliter med å komme seg i seng om kveldene? 

11 tips til bedre treningsmotivasjon

Haha, jeg fant dette innlegget som jeg skrev i slutten av sommeren. Wæææ, som jeg savner tiden hvor jeg hadde treningsmotivasjon hver eneste dag. Så nei folkens, dere er absolutt ikke alene :-) Gleder meg til det våren kommer og motivasjonen sannsynligvis blir mye bedre! Haha, trodde vinteren snart var over jeg, men så kom jeg på at det er to måneder igjen . . Så under her finner dere noen gode tips!♥ Kjøp nye treningsklær
Jeg vet ikke med dere, men for meg så gir nye freshe treningsklær alltid mye mer motivasjon. Det er så mye gøyere når man faktisk føler seg litt fin!

♥ Tenk på følelsen du får etter å ha trent
Det frister som oftest utrolig lite å ta på seg skoene og komme seg ut, men prøv heller å husk den utrolig deilige følelsen man får etterpå. Det er absolutt verdt det!

♥ Last ned ny musikk
Motivasjon #1. Det gjør så stor forskjell med musikk på ørene, er dere ikke enig? Jeg hører på all slags musikk når jeg trener, her er spotifylisten min med alle favorittene mine -> øresnacks

♥ Trening gjør deg lykkelig!
Når man trener så utløses hormonene endorfiner, også kalt "lykkehormoner", det vil si at man faktisk blir fysisk glad av å trene! Det hadde dere vel aldri trodd? Gratis lykke folkens, hvor herlig er vel ikke det!♥ You`ll never regret workout, but you`ll always regret skipping one
Hver gang jeg tenker "ååh, jeg gidder ikke å trene i dag", så tenker jeg på dette ordtaket, og det hjelper faktisk HVER eneste gang. Selvfølgelig er det dager hvor jeg kjenner at det er best å la være, men som oftest er det bare å hoppe i det.

♥ Finn en treningspartner
Spør venninna di om dere skal begynne å trene sammen, så kan dere pushe hverandre. Bare pass på å ikke bli avhengige av hverandre, sånn at du dropper treninga fordi hun ikke kan akkurat den dagen. Bevis at du klarer det selv, for det GJØR du :D

♥ Du kommer i bedre form
Trening er ikke synonymt med slanking. Trening handler om så mye mer! Først og fremst det og holde seg i form - og dette gjør at du blir mer opplagt, får mer energi, bedre konsentrasjonsevne og ikke minst bedre humør. Jeg merker at hvis jeg f.eks sitter inne en hel dag med lekser og jeg blir veldig sliten og tung i hodet, så er en liten treningsøkt den beste måten å bli kvikkere på, kontra det å legge seg ned og sove.

 
♥ "Just do it" - Nike
Ikke sitt og diskuter med deg selv om du gidder eller ikke, bare gjør det. Motivasjonen er der sjelden hver dag, så istedenfor å vente på den - hopp i det og bevis at du klarer det uansett hva!

♥ Ikke sett deg for høye mål
Om du er ny på treningsfronten, vel, da holder det å begynne å trene 1 eller kanskje 2 ganger i uka. Mange har vel gått i den fella hvor man sier at man skal trene så og så mye, og innser man at man ikke klarer det og så gir man opp. Så ja, å sette seg realistiske mål er veldig viktig!

♥ Søvn
Legg deg tidligere, da får du mer overskudd til trening dagen etter! Hadde aldri aldri trodd dette skulle fungere, men gjett om! Om du sliter med å sovne etter skolen vil jeg fraråde deg det og heller ta en treningstur, for søvn gjør deg bare enda trøttere - faktisk. Det trenger nødvendigvis ikke være en hard treningsøkt, å gå en liten tur i fort tempo fungerer bra det også!

♥ Finn din treningsmetode
Dette er kanskje det viktigste av alle disse punktene over. Gjør det DU liker! Jeg liker å trene motbakke (kjapp gange i bratt oppoverbakke) og det passer meg perfekt, men det er ikke sikkert at det er det som passer deg best. Jogging, zumba, spinning, fjelltur osv - det er mye å velge i!Jeg er ingen treningsekspert overhode og vil heller ikke fremstå som det, ville bare dele litt tips med dere, ettersom jeg har slitt med lite treningsmotivasjon selv. Lykke til alle sammen! Dere klarer det hvis dere vil :D

some new stuff

Hei dere! Tenkte å vise dere noen nye småting som jeg fikk til jul. Noe av det er fra familie/venner og noe er julegave fra coverbrands, men ingenting er reklame :-)Burgunderrød neglelakk fra Barry M, knæsj rød leppestift fra Barry M, verdens søteste rosa leppestift (vet ikke merke). Elsker alle disse, er såå fornøyd!

Ansiktsskrubb fra Lush. Dette var en av gavene jeg fikk fra broren min, og jeg elsker den! Det er en kull-skrubb og lukter som tyrkisk pepper, haha. En av favorittene mine, denne er helt herlig :-) Bruker den et par ganger i uka i dusjen. Anbefaler denne virkelig!Ansiktsprimer fra Too FacedBegge armbåndene fra H&M. Har fått skikkelig dilla på tilbehør for tiden! Fra Karina og Tiril ♥Øredobber fra Bik Bok. Fra Karoline ♥ Love iiiiitFuktighetskrem for ansiktet fra Eve Lom!

1 2 3 goHei! Mandag once again. Hele 2 uker siden julaften, woow? Tiden går bare fortere og fortere spør du meg. Om 3 dager er jeg forresten gammel nok til å lærekjøre bil! Hehe, WATCH OUT PEOPLE.

Uansett, kom hjem fra skolen nå nettopp. Måtte på skattekontoret rett etter skolen, og så var jeg en liten tur i byen før jeg ble hentet av pappa. Fant verdens stiligste genser på Bik Bok som kostet 700 kr men nedsatt med 50%!! Mååå kjøpe den, men rakk ikke prøve den så tar turen ned en annen dag heller. (Denne tankegangen var ny!!) Nå skal jeg spise middag og så må jeg vie dagen min til å gjøre ferdig naturfags-presentasjonen og lære 2 kaptiler i engelsk som skal være ferdig i morgen. Her er det rett på fult arbeid rett etter ferien ja, ikke noe pause her i gården . . Er deilig å bli ferdig med det tidlig i uka, da! Men nå må jeg nesten sette i gang, så vi blogges senere. Har masse forskjellige innlegg som jeg har gjort klart tidligere, dødssmart på dager som dette :-)jakke fra romwe.com, skjørt fra H&M. Upostede bilder, hadde glemt de helt av :-) 

Så, har dere mye på skolen for tiden? Pleeease ikke si at vi er de eneste

konkurranse: vinn converse i skinn

Da kjører jeg i gang en konkurranse! Tenker å ha det litt oftere nå fremover, håper dere liker det :-) Denne gangen skal jeg dele ut et par converse i skinn. Fikk disse sponset av junkyard.no for noen uker siden og de er utroooolig fete, men jeg finner desverre ikke noe å kombinere dem med, og da er det bedre at noen av dere får de fremfor at de skal stå ubrukt inne i skapet mitt.

Konkurransereglene er enkle:

 • Lik bloggen min på facebook HER
 • Lik dette innlegget via facebook på knappen "liker" nederst i innlegget
 • Legg igjen kommentar med mail som jeg kan kontakte deg på INNI kommentaren (viktig!)
 • Maks 1 kommentar per person


Skoene er i størrelse 38.5, så ta dette med i betraktning når du melder deg på.
Jeg har skostørrelse 38 og disse passer perfekt :-) Jeg har brukt de èn gang, men de er helt rene og ser ut som de er nye.

Slik ser de ut på! Dette var den eneste gangen jeg brukte de:LYKKE TIL!

søndagsfølelseHei og god morgen! I dag har jeg sinnsykt søndagsfølelse, haha. Broren min har nettopp dratt hjem til Bergen igjen etter to uker hjemme, mamma er på jobb, pappa og lillesøster er i bursdag og jeg har nettopp stått opp. Har skikkelig vondt i halsen i dag, så har sikkert drukket 4 kopper med te og melk med honning i allerede haha. Haaater å være syk og gjør alt jeg kan for å ikke bli det, heldigvis har jeg godt immunforsvar og er ca. alltid frisk, hihi :-)

Ja ja, søndager er herlige! Lagde meg god frokost som er er must på dager som dette, og tenkte å bake noe fra Fotballfruens dagbok nå, er jo så mange herlige oppskrifter. Det kommer forresten en konkurranse senere i dag, så følg med!

Liker dere søndager?

new pantsFra www.romwe.comÅh, verdens herligste harem-bukse. Elsker slike, de er liksom både avslappet og stilige på samme tid! De ser ikke så fine ut på bildene da, og når jeg tenker meg om så hadde de kanskje sett bedre ut med et par converse. Ja ja, love it! Jeg er den typen som lever for joggebukser, men det tar seg jo lite bra ut og komme i lilla kosebukse på skolen, haha. So this is perfeeeect ♥Sko fra nelly.com, clutch fra BIK BOK, genser fra H&M

ukens spørsmål #41

Hvorfor er du så pen?
Oh well, hadde du sett meg når jeg nettopp har stått opp hadde du nok ikke sagt det samme. Men tusen takk!

Henger pelsen på jakken, isåfall går den an å ta av?
Den henger på, går ikke an å ta den av!Kan du linke meg?
Får veldig masse spørsmål om dette, og jeg skulle gjerne linket alle som spurte men det hadde blitt litt mange. Føler det blir slemt om jeg bare velger ut noen, så derfor pleier jeg å ha linkerunde inni mellom ettersom jeg føler det blir mest fair :-)

Hvor mange converse har du?
5-6 stykk, tror jeg? Vurderer forresten å gi bort de nye jeg fikk (svarte i skinn), da jeg ikke klarer å finne noe å kombinere dem med. Så dere skal ikke se bort i fra at det kommer en give away/konkurranse på bloggen om ikke lenge!

Er du født i Bergen siden du har den dialekten?
Nei, nynorsk er ganske ulikt fra bergenser egentlig.

Hvem er det på bildet?
Det er broren minHvor gamle er søskene dine og hva heter de?
Håkon er 19 år og Ingeborg er 8 år. Og så har vi moahh in tha middle which is the BEST XD

Bruker du standardobjektivet ditt, 18-55mm?
Nei, ettersom autofokusen er ødelagt. Skulle gjerne brukt det i f.eks bursdager og slikt da det er litt tungvindt at det ikke er zoom, men 50mm er jo bedre da :-)

Hvilken skole og linje skal du gå på til høsten?
Hafstad studiespesialiserende! Mange av dere som lurer på hvorfor jeg ikke tar media fordi det er gøyere, enklere og mindre lekser. . . Vel altså, egentlig har jeg null peiling, men jeg er ganske sikker på at jeg skal rett på studier etter de 3 årene på videregående - og da blir det jo mye enklere for meg å prestere bra der og få bra karakterer hvis jeg har lært mye på vgs. Jeg slipper jo ikke unna arbeidet uansett :-)

Hvordan føler du selv at du gjør det på skolen?
Jeg føler jeg gjør det bra! Er ikke sånn at jeg har 6 i alle fag liksom, men får sjelden 4 f.eks

Hvordan klarer du å legge bilder fra bloggen over til instagram?
Går inn på bloggen min via mobilen eller iPaden, lagrer bildet på mobilen og legger det ut.

Hvilken størrelse har du i runwaydreamz-shortsene dine?
Jeg har XS i både Jett-shortsen (med nagler på den ene baklommen) og i militær-shortsen. Størrelsen på de ulike shortsene er veldig forskjellig, så det er litt vanskelig å si. Den under her er i størrelse XXS, men jeg synes det ble litt for inntilsittende så jeg byttet den i XS. Runwaydreamz-shortsene skal være litt store, det er jo det som er så fint med dem!Kommer bloggen din til å være en del av livet ditt lenge?
Kommer til å holde på til den dagen jeg er lei, som hvertfall ikke er tilfelle enda! Det er skikkelig rart egentlig, når man har begynt å blogge så blir man på en måte "avhengig" av å skrive og dele bilder hver eneste dag.

Når tok du bloggfri sist?
Woaah, godt spørsmål. Har så og si alltid inspirasjon egentlig, så jeg tror ikke jeg har hatt bloggfri siden dagen jeg dro hjem fra Skiathos i sommer....?

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?
Det må bli brynpudderet mitt fra Billion Dollar Brows og BareMinerals foundation. Sverger til disse!

Bruker du noe spesielt på huden for å rense den?
Jeg bruker rens + krem mot urenheter, jeg kan lage et eget innlegg om det hvis dere vil? Let me know!

Kan du tipse om noen sunne snacksalternativer på en lørdagskveld?
PEPSI MAAAAX!!! Nei da, jo da. Hm, du kan prøve vaniljekesam (eller evt. vanlig kesam med Sukrin/Splenda) med frukt, det er kjempegodt.

Hva irriterer deg?
Haha......... Alfor mye. Nei da, eller jo egentlig. Det kan være småting som f.eks folk som tagger hele livet sitt under bildet sitt på instagram, folk som ikke har evne til å holde munn når det er forventet,  å handle i matbutikk fordi de som jobber der er alltid så forbanna gretne eller kanskje værst av alt: folk som blir sure når noen er misfornøyde med 4 eller 5 i karakter. Å klage over en 5'er er akkurat det samme som å klage over en 3'er, det kommer jo helt an på hvor høye krav man stiller til seg selv...?

Oii shitt! Du er høyere en nesten alle gutter, blant annet Zac efron. Er ikke d kjipt?
Finnes ingen gutter over 170, nei . . .  Tough life. Haha, tror nok ikke det er noe du trenger å bekymre deg for! Og nei, det er ikke kjipt i det hele tatt :-)

Når kom du på topplisten?
Jeg kom på topplisten juleferien 2011 da Kristineam linket meg. Haha, husker jeg var heeeelt i ekstase! Et år siden nå, wow. Tiden flyr!

Når kjøpte du hettegenseren med skinnarmer?
Den kjøpte jeg (på BIK BOK) i sommer. De har den nok ikke i butikk nå lengre, men du kan jo sjekke på nettsiden!

 
Om dere lurer på noe - spør her så svarer jeg i neste uke! 

fredagNoen behind the scenes-bilder, eller noe. Haha. GJETT hva jeg gjør i dag . . Lager fremføring i naturfag!! På en fredag, yes you heard me. Skal være klart til starten av neste uke, så er faktisk nødt å gjøre det :-( Orker ikke gjøre det senere i helga, så tenkte å bare bli ferdig slik at jeg slipper å tenke på det. Vel, Håkon (broren min) drar hjem i morgen, så nå skal vi på butikken og kjøpe godteri. Siden vi ikke fikk i oss nok i jula da, hehe!!! Og så har vi laget gooood middag. Grove pitabrød med kyllingkjøttdeig (med fajitas-krydder i), ruccola-salat, tomat og fetaost! Herregud, DØDSGODT. Dere må smake det :D Skal definitivt lages flere ganger! Kjenner jeg oss rett så kommer vi til å leve på dette i sommerferien . .Hva gjør dere i kveld? :-)

unblogged outfitJakke, bukse og topp fra BIK BOK, sko fra nelly.com, veske fra Gina Tricot

Heeelg! Kort skoleuke, så utrolig deilig. Kom hjem fra skolen og dro og hentet pakke på postkontoret og kjøpte brus, så nå kan helga starte! Antrekket over her er noen uker gammelt som jeg har glemt å poste, og det passer vel fint med at det jeg har på meg i dag ikke er noe spesielt. Gleder meg til våren kommer, så slipper jeg å måtte kle på meg ULLUNDERTØY for å ikke fryse på skolen. Lol, haha :-) Men vi snakkes senere! Ha en suuuper helg, alle

Hva synes dere? 

back 2 school

Hei dere! Ah, sminkefri og daffeklær. (Håret mitt er vått forresten, ikke fett!!) I dag var det på igjen med skole. Gikk helt greit, er jo deilig å komme tilbake i rutiner igjen! (Selvom jeg gjerne skulle hatt lenger ferie) Nå er det bare noen måneder med skole før det braker løs med eksamen, tjoheiii. Går fint så lenge jeg bare ikke kommer opp i spansk, for DA . . . daaaa dere. Hahahha.

Heldigvis er det helg i morgen! Så sinnsykt herlig. Og forresten :) Jeg og broren min er sinnsykt keen på å reise for tiden, og vi planlegger faktisk å ta en tur til London etter vinterferien eller der om kring på noe a la en langweekend. Jeg er den typen som MÅ ha noe å se frem til, så det passer jo perfekt! Satt meg ingen nyttårsforsett egentlig, men jeg lovet meg selv èn ting og det er at jeg skal reise mer. Åh, shopping i Oxford Street, det hadde vært noe! Håper det blir noe av, wii.
Har noen av dere vært i London før? Jeg har vært i England (Newcastle) og det var såå gøy, men jeg har ikke vært i London faktisk.

stilen min gjennom 2012Her fikk jeg en for første gang en del lesere og ble automatisk mer interessert i mote og klær. Mye motivasjon gjennom bloggen, naturligvis :-) Begynte å eksprimentere så vidt, ikke så veldig vågal som dere sikkert ser, haha! Må nesten le litt når jeg ser bildene, det er jo så morsomt å se tilbake på.Fortsatt ikke veldig utpreget stil, akkurat. Kledde meg for det meste i basic klær!Her ser dere sikkert at stilen ble en del bedre! Fikk meg Jeffrey Campbell som jeg forgudet, og fikk mer inspirasjon da vi gikk mot varmere tider. Merker det er slik hvert år, så fort snøen er borte får jeg plutselig veldig mye mer lyst å kle meg fint.I april kom sola frem og jeg fikk SÅ mye inspirasjon! Elsket å ha såkalte "photoshooter" ute, bildene blir jo så fine i sollyset.Åh, dette var en fin tid :-) Mai var jo tidenes sommermåned i fjor, det var liksom finere vær enn det var i sommerferien. Begynte å kle meg i lettere klær, og jeg eeelsker når man kan gå med shorts på skolen!Juni var like bra som mai også, om ikke bedre! Herregud, kjenner jeg savner denne tiden skikkelig mye. Vi hadde musikal på skolen og hele juni gikk nesten bort på det, så jeg kunne liksom gå i hettegenser og treningshorts på skolen. Herliiig. Dro jo også til Skiathos i Hellas rett etter skoleslutt!I sommerferien kjøpte jeg maaasse nye klær og kledde meg fint nesten hver eneste dag. Det er jo såå gøy å kle seg når det er sommer og sol ute, finnes ikke noe bedre! Hjalp jo på at jeg hadde en fin brunfarge også, som jeg kjenner jeg savner utrolig mye nå . . I sommer føler jeg også at jeg fant mer min egen stil, noe jeg er veldig fornøyd med :-)Åh, i august hadde jeg masse fine antrekk! Kanskje ikke så veldig spesielle, men fortsatt veldig meg. Likte veldig godt antrekk med basic klær i enkle farger ser jeg, noe jeg for så vidt fortsatt gjør.I september likte jeg også å kle meg! Kjøpte en del klær her og (haha) og pyntet meg ofte på skolen.Her er skikkelig typisk meg-stil, føler jeg. Dro blant annet til Oslo og kjøpte meg en del der, veldig gøy! Høsten er jo en veldig fin måned å kle seg i synes jeg, pleier blant annet å være masse fine trender.I november hadde jeg en shorts-peiode, tror jeg. Savnet etter sommeren ble nok litt for stort! Husker mange av dere reagerte på at jeg gikk i strømpebukse, haha. Og for å ikke glemme det; bildet til venstre som selveste FINN HARRIES reblogget omg XDXD Okei, det var ikke akkurat det bildet, men samme antrekk hvertfall. Og så har vi det berømte antrekket til venstre som nesten ingen av dere likte, haha :)Desember!! Har hatt mye inspirasjon gjennom hele desember, noe jeg er glad for. Ser tilbake på gamle bilder nå og innser hvor mye jeg har forandret meg, både når det gjelder stil og utseende. Haha, meg i starten av 2012 var IKKE et pent syn, uff. Har alltid hatt en greie for det å pynte meg - men det er på en måte bloggen som har gjort at jeg gjorde noe med det, noe jeg er veldig glad for. Ser frem til enda et nytt år med mange nye antrekk og massevis av inspirasjon!!

Så, hva syns dere? Håper for guds skyld at jeg har forandret meg! 

spørsmål om macbook pro

Hei dere! Fikk maaange spørsmål angående Mac'en, og de fleste av dem var like - så jeg tenker at det blir enklere om jeg bare lager et eget innlegg hvor jeg samler alle spørsmålene. Om det er noe mer dere lurer på så spør her så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

Hvor mye kostet den?

12 490,-

Hvilken type har du ?
Jeg har Macbook Pro 13" med 2.9 GHz, 8GB minne, 750 GB lagringskapasitet og jeg betalte 12 490,- for den. Valgte denne hovudsaklig fordi jeg er avhengig av stor lagringskapasitet, altså helloooo - gudene vet hvor mange bilder jeg tar hver dag. Allers høyst nødvendig!

Hvordan organiserer du bildene dine?
Jeg tar jo bilder hver dag og er dermed avhengig av å ha system, og i iPhoto følte jeg at jeg ikke hadde noe kontroll i grunn . . . Kan bare være at jeg ikke skjønner meg helt på det, men det fungerte ikke for meg så jeg går bare inn på Finder -> Bilder -> Oppretter mappe manuelt med dato og overfører bildene mine i mappene. Og så bruker jeg Picasa 3 for å sortere bildene når jeg skal bruke de, verdens beste organiseringsprogram - hvertfall for meg som tar såpass mange hver dag :-) Det er helt likt som jeg gjorde på min forrige data, og jeg synes det fungerer veldig bra. Var mange av dere som frarådet meg å bruke iPhoto også, så ja. Sier ikke at iPhoto er dårlig da, er bare at jeg ikke synes det fungerer så bra for min del slik jeg liker å ha bildene mine.

Er det den nyeste med Retina-skjerm?
Nei, jeg gadd ikke betale 2500 kr mer for bedre skjerm når oppløsningen på skjermen jeg har nå allerede er super. I tillegg er det mindre lagringsplass på den med Retina-skjerm :)

Er den avansert?
Nei, det synes jeg ikke. Har ikke satt meg 100% inn i den enda da, men jeg hadde trodd jeg skulle bruke mye lengre tid! Operativsystemet er jo heeelt annerledes, men likevel ikke så vanskelig å forstå seg på. Det følger jo også med bruksanvisning i tillegg.

Hvorfor vil du ikke heller ha Macbook Air?
Fordi jeg trenger en del lagringskapasitet, og den jeg har nå er den med mest om jeg husker riktig.

Har du 4 GB eller 8 GB?
8 GB!

Anbefaler du den?
Jaa! Har bare hatt den i noen dager da, men ja. Prisen er litt stiv, men jeg tenker at når jeg først kjøper en data så gjør det ikke noe å legge noen ekstra tusenlapper for å få den jeg vil ha. Data er jo noe man har i flere år (forhåpentligvis. . .), og den ekstra pengesummen hadde jeg sikkert brukt på noe annet unøvendig uansett. Jeg vil anbefale den ja, men det handler og litt om hva du liker å investere penger i!

Svarer på spørsmål i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på!

bye bye ferieGod morgen, dere! Jepp, våknet for ikke lenge siden . . . og det passer jo ypperlig med tanke på at det er skole i morgen. Haha, er jeg den eneste som alltid fucker opp døgnrytmen helt i slutten av ferien? Jeg mener HELLOOOO, jeg kom meg ikke i seng i går før klokka 6, haha. Rimelig spent på hvordan det skal bli å stå opp halv åtte i morgen, altså :-) Gleder meg til å komme tilbake til rutiner igjen da, selvom jeg mer enn gjerne skulle hatt lengre ferie. Har hatt en helt fantastisk fin jul hvertfall, wiii.

I nuet sitter jeg og spiser frokost med Mac'en og et blad i fanget. Fikk sååå mange spørsmål om dataen, så jeg tenker å lage et eget innlegg senere i dag hvor jeg svarer! Stay tuneeed

Starter dere også på skolen i morgen?

mitt siste antrekk i 2012

Øredobber fra BIK BOK, sko fra Sugarfree Shoes (footway.no), kjole fra VILA

Mitt aller siste antrekk i 2012! Denne kjolen er egentlig altfor stor til meg og går helt ned til knærne, men jeg fant brukte bare et tynt belte rundt livet for å få den til å passe. Syns den er såå fin, elsker beige kjoler med glitter i! Tenkte forresten å lage en sammensetning av antrekkene mine fra desember, og kaaanskje fra hele året også. Ikke alle da selvfølgelig, bare noen fra hver måned :-) Vi får se!

Likte dere antrekket? 

2013

Da er vi i år 2013! Wow, det føles utrolig rart. Hadde en dødskoselig kveld i går - fin måte å avslutte året på! Er veldig dårlig til å ta med meg kameraet ut, så det ble ingen bilder utenom disse over. Tok antrekksbilder tidligere på kvelden da, så de poster jeg etterpå. Vel, 2013 her er vi! Satt meg ikke noen nyttårsforsetter i år, men jeg klarer aldri å holde de uansett så da er det kanskje like greit.

Tror hvertfall at 2013 kommer til å bli et bra år! Hva tror dere?