cravings this summer

 • 31.01.2013
 • KL. 20:22

Hei og god kveld! Meg i nuet. Sitter og slapper av og bare nyter at det snart er helg! Har søkt litt rundt på forskjellige sydenreiser og så har jeg vært innom Victoria's Secret. Har såå lyst å bestille bikini derfra til sommeren! Synes ikke bikiniutvalget i de vanlige butikkene er noe spesielt å skryte av, i tillegg er det gøy å ha noe ikke alle andre også har. Har skikkelig lyst på en slik bikini med "miniskjørt" på underdelen, hvis dere skjønner? (Bildene under) Haha. Utrolig søtt! Liker spesielt den blå nederst.victoriassecret.com

Har noen av dere erfaring med bestilling av bikini fra Victoria's Secret? Er størrelsene normale, og er frakten dyr? :-)
føler det er vår

 • 31.01.2013
 • KL. 16:57Ååh, jeg føler det er VÅR!! Hadde tidenes vårfølelse når jeg kom hjem fra skolen og sola skinte, iiih. Jeg vet at vi bare er i slutten av januar, men dere aaaaner ikke hvor mye jeg gleder meg til til sola kommer for fullt og jeg kan begynne å kle meg i lettere klær. Elsker at det er begynt å bli mye lysere ute også nå, jeg merker jeg blir i myyye bedre humør. LYKKE!

Sitter i senga på rommet nå med brus og Mamma Mia-musikk (tidenes glad-musikk) på høyttalerne, fin torsdag! Ble ferdig med matteprøven i dag, så i dag kan jeg slappe av og bare gjøre det jeg vil. Heeerlig. Benytter anledningen til å få unna litt bloggarbeid! Skal prøve å komme i mål med mailen, og så må jeg sende av gårde noen pakker.Bukse fra BIK BOK, genser (kjole) fra Cubus, sko fra footway.no, veske fra Gina Tricot

Haha, har på meg julekjolen i dag faktisk! Bare brettet den opp til en genser, voilà. Et bra tips til dere om dere har en inntilsittende kjole eller noe :-)
instagram og twitter

 • 30.01.2013
 • KL. 19:21

♥ Heia. Får maaaange spørsmål om hva jeg heter på instagram og twitter, så jeg tenkte å ta det i et eget innlegg! Gjerne følg meg da, hvis dere vil se litt andre ting enn bare det som står på bloggen :-)På instagram heter jeg @kristineullebo, du kan finne meg på web.stagram her. Instagram er såå gøy, hihi! En liten "utvidelse" av bloggen da vil jeg si, ettersom du finner en del av de samme bildene der. Poster både gamle og nye bilder, f.eks når jeg nettopp har lagt ut nytt innlegg. Poster og noen mobilbilder inni mellom, men skal prøve å bli flinkere til det :-)På twitter heter jeg også kristineullebo! Elsker twitter, my second home <3 Lol, eller noe sånt. Vel, er i hvert fall gøy hvis du følger morsomme folk! Har ikke vært like aktiv nå i det siste though, men pleier å være det.


Har dere instagram eller twitter? Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere heter, så skal jeg ta en titt innom noen!
all denim

 • 30.01.2013
 • KL. 16:27

Bukse fra BIK BOK, veske fra Gina Tricot, sko fra footway.no, jakke fra madlady.se

Et antrekk fra forrige uke som jeg ikke har fått tid til å poste før nå. Passer greit i og med at det regner ute i dag og er ca. helt umulig å ta outfitbilder, hehe :-) Hva synes dere? 
pilot jacket

 • 29.01.2013
 • KL. 19:48

jakke herfra

Her er den nye jakken min som jeg viste dere på lørdag! Er den ikke dødsstilig? I loooove it. Digger at den er varm med ull inni, men samtidig ganske tynn slik at jeg kan bruke den til våren. Gleder meg til å kombinere den, wiih! Hva synes dere om den?

Sponset produkt
spennende tirsdag

 • 29.01.2013
 • KL. 17:01Tirsdag, hei hååå. Gud, det var så utrolig deilig å være uthvilt i dag tidlig! Søvn er virkelig undervurdert, så mitt (litt forsinkede) nyttårsfortsett må være å bli flinkere til å komme meg tidlig i seng. Det  jeg klare! Anywaaaay. Denne dagen blir svært lite interessant, jeg har nemmelig litteratur-prøve i norsk i morgen og jeg må bruke dagen på å øve. #Bloggerensittspennendeliv, hehehe :P Nei da, men det går fint! Sitter her i det ultimate chilleoutfit - nemmelig shorts, deilig overdel og strikkesokker. Og så har jeg brus og god mat!! Så jeg overlever, no worries people.

Skal snart begynne å øve, men først venter det mailsvaring (henger litt etter, så beklager om du får sent svar!) og rydding av rommet. Jeg bare mååå ha det ryddig når jeg skal øve eller gjøre lekser, eller så greier jeg ikke å konsentrere meg . . Systemfreak? JA. Haha.Shortsen er fra runwaydreamz og genseren fra BIK BOK

Vi skrives, dere! Ha en fin tirsdag. Haha, noen andre som er lik meg når det gjelder rydding forresten? Håper jeg ikke er den eneste systemfreaken her, altså . . 
natta

 • 28.01.2013
 • KL. 21:50Hei og god kveld! Kom nettopp hjem fra mørkekjøring (trafikalt grunnkurs), og er seriøst helt døøød. Har bare lyst å legge meg ned å sove med en gang, men har såå masse ting å fikse at jeg blir helt stressa. Kan noen lære meg å stresse mindre?! He-he. Uansett, jeg har lovet meg selv å bli flinkere til å legge meg tidligere, så nå skal jeg hoppe i dusjen og så blir det rett i seng. I går hadde jeg forresten nesten 20 000 lesere! Selv om topplisten på blogg.no bare viser norske klikk, though. Dødskoselig, i hvert fall! Dere gir meg så mye motivasjon :-)

Ligger i senga og hører på denne sangen for øyeblikket. Verdens fineste, dere må høre den!!Og såå har jeg trukket vinneren av treningssettet fra 2XU! Virket som om mange av dere likte konkurransen? Kan kanskje prøve å få til en til. Uansett, beklager at jeg ikke fikk trukket vinneren i går, men jeg fikk rett og slett ikke tid. Uansett, den heldige ble . . . Amanda! (Amanda.aalberg@hotmail.no) Jeg har sendt deg en mail. Gratulerer så mye til deg! Håper tøyet passer, selvom overdelen er litt liten.

God natt, folkens! Vi blogges i morgen ♥


hits