hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

idyll

Herremin, SE så fint folkens:

Elsker nabolaget mitt, det er sååå fint her. En annen ting jeg også elsker er været for tiden! Solen har endelig begynt å komme, og jeg føler det blir mer og mer vår. Desverre er ikke vinteren over enda, men vi nærmer oss - og det holder i massevis for meg. Disse bildene tok jeg klokka 6 i dag, og da var det ikke blitt skikkelig mørkt enda. LOVE IT. Det eneste negative er at det er kjempemye vind for tiden da, noe som gjør at det er suuuuperkaldt ute. Brrr.

Nå skal vi ha ordentlig kosekveld her hjemme! Jeg, Håkon og Ingeborg har laget snickerskake, og det tok type 15 minutter bare, haha. Noen som vil ha oppskrift? Smaker helt himmelsk. VI har også kjøpt inn påskeegg og masse god sjokolade, så nå skal vi ha det fiiint vettu. 

matte kl. 7 om morgenen

FREDAG! Vi hadde avspasering de 2 første timene i dag, men GJETT HVA? Jeg stod opp klokken sju og gjorde matte i to timer før skolen begynte, jeg. Folk synes kanskje det er sjukt, men jeg har ingenting imot det. Hallo, å sitte i pysjen og rekne matte med nystekte rundstykker til frokost og en kopp kakao - det er jo faktisk koselig! Etter det fikk jeg på meg sminken og røsket bruttern opp av senga for å få han til å kjøre meg til skolen. Der så vi en film, og så var det helg gitt.

I dag får vi middagsbesøk, så da var det på med et fint antrekk. Det ble hullete bukser (har fått dilla på det igjen), fluffy genser og de beige hælene. Jeg elsker de skoene, for de passer til sånn type... alt?! Digger det. Vi var ute og kjørte isted, og siden jeg hadde kamera med meg kjørte vi en skikkelig fin plass og tok bilder. Sjekk utsikten! Det er hit jeg pleier å jogge, verdens fineste tur Jeg føler jeg poster sånn sykt mange bilder hele tiden??? Si ifra om det blir for mye/for lite, haha! :-)

middagsdate

I går møtte jeg Pål-Viktor etter skolen, og vi gikk bare rundt og pratet. Veldig koselig! Senere møtte jeg Ingvill, og vi skulle liksom gå på cafè og spise, men som vanlig endte vi opp på matbutikk. Tehe, jeg er ikke sjokkert! På matbutikken får man liksom sååå mye mer mat, og jeg føler egentlig ikke at det er innafor å kjøpe sånn type 4 rundstykker på cafè hvis dere skjønner?? Haha. Så vi kjøpte inn masse forskjellig godt, satt oss på en benk og ble sittende og prate om alt og ingenting. Slike dager er så herlige.Ingvill har nettopp farget håret sitt, forresten. SE SÅ FIIINT!! Litt sånn motsatt ombre-ish, og jeg digger det. Hun kler jo alt uansett da, er det noen som er naturlig fin så er det henne!

bilder fra dåpen

Hei! SNART HELG! Jeg har skikkelig helgefølelse i dag, fordi vi har kun 2 timer på skolen i morgen, og da skal vi se film. Heeeeelt ok det, da. Og i dag kommer Håkon endelig hjem, woho! Han har ikke vært hjemme på en måned, så det blir dødsgøy. Mistenker at vi blir sittende oppe i hele natt og prate, er sååå mye å fortelle når vi ikke har sett hverandre på lenge. Han er vel hjemme om noen få strakser, så da blir det verdens beste middag aka taco. Jippi!

Her kommer et stort bildedryss frå dåpen til søskenbarnet mitt på søndag. Den dagen var såå utrolig hyggelig. Møtte jo igjen søskenbarnet mitt Martine etter å ikke ha sett hverandre på mange år, og det var kjempekoselig. For en herlig jente! Håper dere synes det er ok at jeg tar med så mange bilder da, haha:

Det ble servert kjempegod mat, og jeg var skikkelig sulten så dere kan tenke dere at koltbord smakte himmelsk da, ja! Waldorfsalat, spekemat, focaccia and you name it. NAM! I tillegg til det var det selvfølgelig masse kaker etterpå. Elsker dåp!

favorittøvelser for mage

Heia!

Jeg var på trening med Ingvill her om dagen, og vi filmet noen få snutter med mobilen hvor jeg gjorde et par mageøvelser. Hadde egentlig ikke tenkt å lage videoblogg, men jeg satte dem sammen likevel and here we go. Må bare si at jeg ikke er treningsspesialist og mange av øvelsene er sikkert ikke 100% riktig, såå dere trenger ikke å påpeke det. Er mest for å vise dere hvilke øvelser jeg gjør når jeg trener mage. Håper dere liker videoen :-)

it's a wrap

Først og fremst: dere måå høre denne sangen: Zara Larsson - It's a Wrap. Den har gått på repeat hos meg i en uke!

Hvordan har deres dag vært? Jeg har hatt en rolig tirsdag. Fikk gjort ferdig leksene mine, så nå slipper jeg å tenke på det de neste dagene. Deilig! Jeg møtte Ingvill i går og tok en tur på Spenst, og det er merkelig hvordan èn liten treningsøkt tar så mye av dagen. Haha. Kom hjem og hadde ti tusen ting jeg måtte fikse. Mamma: "Kristine, jeg tror du må ta det litt mer ro jeg" Så i dag har jeg tatt det heeeelt med ro.

Nå skal jeg og mamma sette oss ned og se på flybilletter til Oslo - det er på høy tid med en tur dit nå. Har mange jeg skal treffe der, og mange ting å gjøre. Skal møte EF, møte venner og jeg har blant annet inngått samarbeid med Hendrix Hair, sååå kanskje det blir forandringer i hårsveisen?

Fy søren, jeg vet ikke om denne trutmunnen her var på tull eller om den faktisk var på ekte?! Det ser nesten litt ut som sistenevnte må jeg si. Shit ass hvor FLAUT - men jeg er jo en rosablogger så jeg håper det er OK i blant ;P

antrekk i barnedåp

Jeg har vel egentlig vist dere hva jeg hadde på meg på søndag i barnedåpen, men her kommer skikkelige antrekksbilder. Jeg fikk denne kjolen i posten bare noen dager før, og den passet jo peeerfekt til dåp. Åååh, jeg elsker den! Har fått skikkelig mange komplimenter for den, og det er jo kjempekoselig, tihi. Jeg ELSKER kjolen! Paljettene, den skjønne rosafargen, fasongen . . alt!! Skulle hatt sugekopp-bh under da, men jeg hadde så dårlig tid før jeg dro at jeg ikke rakk det. Så ja, det ble ikke så fint med stroppene.

Den er fra herfra.Jakke fra sheinside.com, sko fra chicnova.com, kjole fra windsorstore.com

god natt

I går var jeg helt død etter 6 timer søvn 3 døgn på rad, så jeg la meg faktisk halv 11. Haha, folk får jo helt sjoookk når jeg sier natta 3 timer enn til vanlig. Det var sinnsykt deilig å våkne i dag tidlig og være uthvilt, så jeg tenker jeg skal komme meg i seng i rimelig tid i dag også. Kom nettopp hjem fra ukens første treningsøkt med Ingvill, så nå skal jeg bare lage meg en god kveldsmat før jeg kryper til sengs.

Jeg har fått ny header, endelig! Fikk jo tilsendt SÅ mange, så nå har jeg mye å velge i fremover. Endte opp med denne som Tanja (besøk bloggen hennes her!) har laget - synes den var kjempefin! Tusen takk Tanja, du er utrolig flink. Hun har laget flere headere til meg, blant annet disse 3 under her. Får se hva jeg har fremover, tenker jeg kommer til å bytte litt oftere. Kanskje jeg skaffer meg en mer vinterlig header etterhvert! :-)Nå skal jeg dusje, ta ansiktsmaske, lage meg nammenam kveldsmat og sette på sovelista mi på spotify før jeg tar kvelden. Husk å legg dere tidlig da folkens, søvn er viiiiktig! Denne uka er kjempebra forresten, gleder meg såå til Håkon kommer hjem på torsdag. Ikke lenge til han og jeg drar til Sverige nå! Kun litt over 2 uker, tror jeg?

Vel, likte dere den nye headeren? Det aller viktigste er jo faktisk deres mening!

fag for neste år

Fysikk, kjemi, r-matte og scenisk dans ble det!! I går var som sagt fristen for valg av fag for VG2, og jeg var jo veldig usikker. Det er typisk meg å utsette slike ting såå lenge, men jeg pratet med mamma og Håkon, og vi fant fort ut at realfag var det som passet meg best. Jeg liker jo slike fag, så jeg tror jeg hadde angret veeeeldig hvis jeg ikke valgte det. Jeg gikk da for fysikk, kjemi, r-matte og siden jeg ikke ville ha biologi valgte jeg scenisk dans. Haha, jeg aaner ikke hva det er, men jeg ville ikke ha 4 realfag. Er lurt å ha et "avkoblingsfag". Skulle gjerne hatt sosiologi i stedet for dans, men det lå ikke i samme blokk, så det var umulig. Men jeg er sååå glad!! Tror realfag kommer til å gå helt fint, kjenner jeg er veldig spent da. Hva har dere valgt?! :)

Det var superduperkoselig i dåp i går! Jeg møtte igjen mitt kjære søskenbarn Martine, og vi har ikke sett hverandre på type TRE år fordi hun har bodd i Spania med familien. Crazyyy!! Nå har hun flyttet tilbake igjen, og det var helt utrolig hvor fort vi klikket. Vi er helt like, jo! Snakket i ètt hele dagen, sååå mye å prate om. Gleder meg til å være sammen mye fremover, tihi. Jeg tok kjempemasse bilder i hele går, så det kommer mange flere bilder + outfit snart. Tenkte det ble litt kjedelig med 50 bilder i ett innlegg, haha!Fine fine Martine og meg ♥ Kommer flere bilder!

babe på 15 minutter

Heia dere! Har maaaange bilder fra dåpen i dag, men jeg rekker ikke å poste de i dag. Skal søke fag nå, jeg er ganske sikker på hva jeg skal velge! Tusen takk for all hjelp. Jeg forteller dere alt i morgen!

Nå skal jeg vise dere hvordan dere kan bli babe på 15 minutter ved hjelp av noen herlige produkter fra Coverbrands!Schwing Eyeliner

Trolig den beste eyelineren som finnes. Jeg skriver om den om og om igjen fordi det er den jeg bruker fast, and I loooove it so much. Den har en presis børste som gjør det enkelt å lage både tykk og tynn linje, og ikke minst er den super å bruke dersom du vil "vinge ut" eyelineren.Stainiac - For Cheeks and Lips Too!

Dette er lipgloss og rouge i ett, som passer alle hudtyper. Kjempesnedig, og resultatet blir utrolig fint! Denne er jo genial å ha med seg når man skal ut og reise, så slipper man å dragse på både rouge og lipgloss.SmileLab Flash

SmileLab Flash gir deg et hvitt smil på kun 15 minutter! Denne er elsket her i familien - både mamma og bruttern er fan. Inkludert meg, selvfølgelig. SmileLab er en utrolig enkel måte å få hvite tenner på, med strips som du enkelt fester på tennene dine. Etter 15 minutter er du ready to go! Har skrevet et mer utfyllende innlegg om SmileLab Flash HER.Cindy-Lou Manizer aka "The Con-Tour Artist"

Dette er den tredje Lou-søsteren, med verdens fineste lyseorsa farge. Jeg har både Betty-Lou og Mary-Lou som jeg elsker, men denne er en mer en mellomting av de to. Påfører denne i kinnene! :-)

Bronze

Dette er et solpudder fra gloMinerals som gir en nydelig glød i huden. Jeg har testet mange forskjellige solpudder opp gjennom tiden, og jeg har funnet ut at jeg liker å variere mellom ulike typer. Denne gir en skikkelig fin sunkissed look, med et hint av svak shimmer. Blir spesielt fint å bruke denne til sommeren!Water Resistant Mascara

Denne mascaraen brukte jeg i sommer, og jeg ble såå glad når jeg fikk ny nå nettopp. Water Resistant Mascara er vannfast og gir vippene både lengde og volum. Elsker den fordi den er så enkel å påføre, og du slipper å stå i 100 år for å få mascara på vippene. Og så må vi ikke glemme Tan-In-A-Can Chocolate som er min all-time favoritt innen selvbruning. Når folk spør meg om selvbruning har jeg ét svar og det er denne. Ikke bare er den kjempeenkel å påføre med tanke på at den er en spray (her slipper man brune og skjoldete hender!), men resultatet blir naturlig. I stedet for oransje blir den faktisk brun, med et hint av sjokolade-ish farge. LOVE IT.

Rabattkoden "KU26" gir 20% rabatt på alle produktene i innlegget, utenom Tan-In-A-Can Chocolate. Den er gyldig ut 31. januar! // Reklame

kjolen jeg skal bruke

Er den ikke nydelig? Elsker fasongen, fargen, alt 

too early

Hei og god morgen!

Jeg har sovet under 5 timer 3 netter på rad, haha helloooo døgnrytmne. Stod opp klokka 8 i dag fordi vi skal i barnedåp til søskenbarnet mitt i dag, og vi skal dra nå straks. Skal ha på meg en ny kjole som er supersøt, jeg har tatt bilder av den så jeg viser den i neste innlegg! Kanskje jeg får tatt noen antrekksbilder også, håper på det. Gleder meg i alle fall til dåpen! Blir en koselig dag med familie og god mat, hihi!Denne kjolen er fra lookbookstore.co, forresten! Er ikke den jeg skal ha på meg da.

Hva er deres planer for dagen? 

vinnerene av konkurransene

Vinneren av gavekort på 2000 kr fra Junkyard: Annikken Nygård

Vinneren av skinnjakke: Laurine Deline

Vinneren av vesten: Mathilde Heggeli


Gratulerer så mye til alle 3! Mail er sendt til alle sammen. Ellers kommer det flere konkurranser etterhvert, så fortvil ikke folkens!

Ha en fin lørdagskveld :-)

så vanskelig

Heia dere! Lenge siden sist, føler jeg. Hadde en kjempekoselig kveld i går, overnattet hos Magnus med Emma, Alex, Tobias og Tore. Vi lagde taco og så Saw, og nå har vi bare 2 av filmene igjen! Vi så helt til 5`eren, altså. Tror ikke vi kom oss i seng før klokka var halv 6 i natt da, så jeg er bra trøtt i dag, haha... :-)

Over til noe annet: Jeg aner fortsatt ikke hvilke fag jeg skal velge til neste år!!
Jeg fikk jo utrolig mange tilbakemeldinger og råd i innlegget jeg skrev om fagvalg for VG2. Vel, det hjalp mye, men jeg har fortsatt ikke èn eneste snøring om hvilke fag jeg vil ha. Det heller mest mot realfag i grunn, slik at jeg et "sikret". Det må SUGE å plutselig finne ut når man er ferdig på vgs at man vil studere f.eks medisin, men så har man ikke hatt fagene som trengst.

Føler likevel at realfag er sykt tungt. Fysikk, biologi og kjemi - er fagene vanskelige? Jeg er vant til å bruke tid på lekser og skolearbeid, men jeg vil liksom ha fritid de 2 neste årene, hvis dere skjønner. Jeg har alltid vært kjempeopptatt av å gjøre det bra på skolen, men jeg er ikke dritsmart og har heller ikke noen fenomenal lidenskap for alle fag (bare sånn at ingen tror det), det eneste er at jeg kan få gode karakterer hvis jeg bare vil. Jeg bare pugger og pugger og pugger. Føler ikke at jeg er "naturlig" smart, hvis dere skjønner? Jeg liker matte liksom, men jeg må fortsatt jobbe for å få bra karakter. Men jeg er sååå redd for å angre hvis jeg ikke tar realfag?! Som sagt tidligere: har ikke peiling på hva jeg vil bli, så jeg har ingenting å gå etter.Jeg lover at dette er siste innlegg om skole, fagvalg og så videre på lang tid! Beklager hvis dere synes det er kjedelig å lese, men jeg aner bare ikke hva jeg skal gjøre, haha.

Noen som tips eller erfaring når det kommer til fag? Hadde satt stor pris på om dere kunne hjulpet meg!

throwbackSOM jeg gleder meg til vår! Føler faktisk at det begynner å bli vår allerede, men der tror jeg ikke at jeg skal få falske forhåpninger. Er jo ikke snø eller noe her i Førde, lite vinterstemning. Tipper det kommer om ikke så altfor lenge, da. Disse bildene over er fra mai i fjor, da jeg var i Bergen. Husker dette var rett før vi hadde muntlig, så når jeg kom hjem ble jeg trekt opp og alt gikk bare superduperfort. Buksa jeg har på meg på bildene er forresten verdens mest behagelige, vurderer å kjøpe flere slik at jeg har i tilfelle de skulle slutte å selge dem, haha. (Fra Bik Bok)

Flere som gleder seg til vår? 

outfits latelyJeg har samlet sammen en del antrekk fra de siste månedene. Ble litt mange hvis jeg skulle ta med alle, så jeg valgte ut noen av dem. Håper dere kanskje finner litt inspirasjon! Det er i hvert fall på andre blogger at jeg finner inspirasjon til min stil, tihi. Hvilket antrekk synes dere var finest? 

hvordan håndtere kleine situasjoner

Fredag, min favorittdag i uka! Sluttet på skolen halv 12, fikk levert en innlevering som har hengt over skuldrene lenge, og dro rett på butikken for å handle inn Pepsi Max før jeg tok bussen hjem. Idyll, ass. Er det bare jeg som synes det er en smule kleint å kjøpe en 4-pakning med brus? Liksom, når man er alene?? Jeg føler det ser så brutalt ut, og jeg ler like mye inni meg hver gang. Spesielt hvis det er blogglesere der (som mest sannsynlig vet at jeg elsker Pepsi) . . Der har vi Kristine med Pepsi ja, sjokk :P Følte meg så sykt malplassert når jeg gikk der med skolesekken min og 6 liter brus, så jeg ringte Håkon for å snakke med han i telefonen i mens for å unngå å se så sykt klein ut. Der har dere meg. (Mester til å håndtere slike situasjoner) Ikke si at dere aldri bruker mobilen for å unngå kleine settinger, jeg vet alle gjør det!! Haha

I dag fortsetter Saw-maratonet. Tacokveld med Emma og guttene hos Magnus står på planen, og jeg skal bare fikse meg før jeg møter dem i byen for å kjøpe inn godteri. Vi skal sitte oppe i hele natt og se resten av Saw-filmene, GLEDER MEG. Fy søren, for noen filmer!! Vi skal overnatte så kommer ikke hjem før i morgen, men jeg har forhåndsskrevet innlegg til dere, så no worries babes 

Rakk ikke å ta bilder nå, så jeg tyr til gamle bilder. Denne kjolen kommer til å bli mye brukt i vår, jeg eeeeeeelsker den.

flower pants

Bildene er ikke fra i dag. Ååh, jeg elsker denne nye buksa fra Dr. Denim! Min er fra junkyard.no, direktelink til buksa her :-)

Hva synes dere? 

nedtelling til helg

SNART HELG, folkens! Stay strong. Jeg feirer at det er kun èn dag igjen til fri med mine nye waterdancing-høyttalere. Her er det konge stemning med musikk på høyt volum! Jeg har lenge vært på utkikk etter høyttalere, og da jeg fant disse som i tillegg danser . . . vel, da måtte jeg slå til. Det ligger vann inni dem, og i takt med musikken blir vannet "skytt" opp i ulike farger. Døøødsstilig! De er herfra.

Ellers har det begynt å bli mye lysere ute nå, og det varmer virkelig blogghjertet mitt. Det er liksom dagslys når jeg kommer hjem fra skolen, og det betyr at det er på tide å starte med masse outfits igjen. Har vært ganske slapp i klesstilen i det siste da, fordi det er så insane kaldt ute!!! Men har fått en del nytt i klesskapet i det siste, så har en del inspirasjon nå.

I dag ble det ikke outfitbilder da, men jeg fant disse bildene fra juleferien, hahaha. Et tappert og meget mislykket forsøk på å ta bilder i vinden. Ler når jeg ser disse bildene! Er ikke alltid lett å være blogger, altså. Liksom, vind er så unødvendig??? Jeg burde satt sammen et eget innlegg med alle outfitbilde-failene mine, det hadde vært gøy å se.cafè

Hallo!

Jeg elsker onsdager, for da begynner helg-følelsen sakte men sikkert å komme. Kun to skoledager igjen, og det er jo ingenting. WIII. I dag møtte jeg Pål-Viktor rett etter skolen, og vi dro på cafè og spiste kyllingsalat. Det er altfor lenge siden sist, både siden vi møttes og siden jeg har vært på cafè, haha. Derfor var det mye å snakke om, og det var som vanlig utroolig koselig! Alltid gøy når vi er sammen :-)Nå har jeg inntatt koseklærne og et glass brus, og skal snart få unna dagens gjøremål. Skal få gjort skolearbeidet kjempefort, dusje, svare ferdig mail og rydde rommet kjempefort slik at jeg rekker å se en episode Pretty Little Liars før det blir altfor sent, haha. Jeg har gjort et løfte med meg selv, og det er å ikke se serier før jeg er ferdig med alt jeg skal i løpet av dagen. Hvis jeg setter meg ned og ser PLL etter middag f.eks så er jeg dømt til å ikke få gjort noe, dessuten sitter jeg bare med dårlig samvittighet ovenfor alt jeg ikke får gjort.

Og jaa, dere spurte om hvilken størrelse jeg bruker i bustierene. Har jo nettopp fått en ny fra kjære Runwaydreamz, og den er så sååå fin. Denne sitter mye bedre på, synes jeg. Jeg har størrelse 34A, og den sitter perfekt på. Har skikkelig lyst på samme bare i hvit!

fine headere fra dere

Jeg har fått SÅ utrolig mange flotte headere tilsendt fra dere lesere den siste tiden, og siden jeg ikke rekker å svare alle så vil jeg bare si tusen hjertelig takk til alle sammen her. Det er utrolig hyggelig av dere å ta dere tid til å sååå fine headere til meg. Jeg setter uendelig stor pris på det.

Litt forandring i designet mitt er noe jeg har tenkt på en stund nå, men det blir liksom aldri noe av. Hmm, har lyst på ny header i alle fall, men det er jo såå mange fine å velge mellom?! Føler også at jeg alltid har litt for sommer-ish headere, så kanskje jeg burde velge en som passer årstiden bedre. Jeg vet ikke helt, jeg? Blir sikkert til at jeg velger en av disse etterhvert, det er jo dødsmange fine. Om dere vil lage flere så setter jeg enormt stor pris på det selvfølgelig, bare å velge de bildene dere vil og sende headeren til meg på mail :-)ukens spørsmål #64

Hva gleder du deg til akkurat nå?
Sommer og Florida først og fremst, meeeen sånn for øyeblikket gleder jeg meg til februar. Skal til Sverige nå om noen uker, og så skal jeg til Oslo ikke så lenge etter det. Det er så utrolig viktig å ha noe å se frem til, merker alt blir så mye lettere når man har gode ting i vente.Har du kjæreste?
Nei, har ikke kjæreste :-)

Er kjolen fra IvyRevel i god kvalitet?

Ja, absolutt. Klærne fra IvyRevel er utrolig gode, denne paljettkjolen er liksom 10x bedre å gå med enn alle andre paljettkjoler jeg har prøvd. Kjolen går liksom etter kroppen, så den sitter mye finere på.Hvilke nettsider handler du mest på?

Junkyard.no, sheinside.com, nelly.com, koture.no, chiqelle.no.

På det intervjuet med Julie om nyttårsforsetter sa hun først at et av nyttårsforsettene er å få sommerkroppen 2014, og så sa du at du ville det samme, er du ikke fornøyd med kroppen din? Du har jo den kroppen alle vil ha!
Jeg vil ha mer muskler, i hvert fall på armene og magen. Hadde liiitt muskler i armene før jul, men de forsvant før jeg visste ordet av det, haha. Mer muskler, JA TAKK!

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Vanskelig spørsmål. Jeg vil beskrive stilen min som... universell? Jeg tror ikke helt jeg har funnet min stil helt 100% enda, egentlig. En dag vil jeg pynte meg meg høye hæler, neste dag snapback, dagen etter der et helt normalt antrekk med bukse og en simpel genser. Elsker å pynte meg opp med kjoler og glitrende plagg, samtidig føler jeg at det å stivpynte seg ikke er helt meg. Jeg foretrekker shorts og klær i den duren, det har dere vel kanskje forstått om dere har lest bloggen min lenge. Men hvem vet, det kan snu når som helst. Kanskje jeg ser tilbake på bloggen min om 5 år og lurer på hvordan i huleste jeg kunne ha så sinnsykt dilla på å gå med shorts 2/3 av året. Haha!Hvor ofte røyker og snuser du?
Aldri. Har aldri prøvd snus eller røyk, og har absolutt ikke tenkt å prøve det heller.

Bruker du sminke hver dag på skolen?
Som regel, men går sminkefri en gang i blant hvis jeg føler for det. Elsker å gå uten sminke, spesielt om sommeren. Føler alt ser så mye bedre ut når man er brun, flere som er enig? Når jeg er i syden pleier jeg aldri å sminke meg, fikser bare brynene og så er jeg ready 2 go.

Er du kresen på mat?
Nei, jeg liker a l t. Det er faktisk litt morsomt, for jeg kommer ikke på èn ting jeg ikke liker. Nevn noe??? Det er ting jeg er mindre begreisret for da, og det er typiske potetmiddager som f.eks kjøttkake og poteter. Det må være verdens kjedligste middag noensinne, men jeg spiser det selvfølgelig uten problemer når jeg får det servert. Det er bare det at det er såååå mye annet som er hundre ganger bedre.

Hvilket objektiv bruker du til kameraet ditt?
Føler kanskje det er en stund siden jeg har svart på det nå, så like greit å ta det med her. Jeg bruker Canon 50mm f/1.4, og det er det lave blendertallet (1.4) som gjør at bildene blir så skarpe med blurry bakgrunn.Har du hatt regulering før?
Nei, og jeg er veldig glad for at jeg er født med rette tenner. Tror ikke jeg hadde kledd regulering noe særlig, altså.

Hva spiser du til frokost?
Loff-rundstykker med pesto, skinke og paprika. Spiser det hver eneste morgen, jeg er så crazy rutinemenneske at det er helt sykt. Før pleide jeg å lage havregrøt, men det får jeg ikke tid til nå lengre. Hvis jeg tilfeldigvis skulle ha god tid så pleier jeg å lage det, da.

Hvor mange hull må du ha for å ha den gull-øredobben din?
Bare èt, faktisk! Du fester den nede, og så fester du den med clips oppe. Den er helt syk vond å ha på lenge da, så jeg føler jeg har mistet følelsen i øvre del av øret mitt nå etter å ha gått med denne skikkelig mye i det siste. Den er så fiiiin, så jeg vil liksom gå med den.Æsj, er du lesbisk?
Jeg er ikke lesbisk nei, men hva er æsj med det? Det er helt normalt, på lik linje som det å være heterofil.

Hva gjør du for at håret ditt ikke skal bli slitt?
Nada. Jeg bare dusjer det hver dag med shampo og balsam, og så retter jeg det også hver dag.

Hva er favorittfrisyren din?
Høhø, jeg går liksom med 2 forskjellige frisyrer og det er: løst hår og hestehale. Jeg gidder ikke å gjøre noe med håret mitt, trives best å bare ha det helt enkelt.

Går du og Karoline på samme skole?

Nei, det gjør vi nok ikke. Hun bor i Bærum, langt borte herfra :-(Når fikk du vite at du skulle til Florida?
Det er faktisk ikke så lenge siden. Uka før jul, tror jeg? Husker jeg satt i timen og fikk mail, og så skrek jeg innvendig og bare liksom "SKJER DETTE NÅ????". Kunne selvfølgelig ikke skrike det ut, så jeg satt der helt stille . . . :-)

Hvordan er du som person?

Jeg tar meg selv lite høytidelig, tuller hele tiden, hater å vise følelser og gjør det ca. aldri, er veldig ironisk av meg, og i tillegg er jeg meget sær når du først blir skikkelig kjent med meg. Der har dere meeeg.Noen spørsmål til neste uke?

"nesten perfekt"

Nå sitter jeg i senga, mett og god etter dagens middag. Jeg ELSKER pannekaker, nesten like mye som lillesøsteren min, så de dagene pannekaker står på menyen blir dagen liksom så mye bedre.

Jeg fant forresten videoen av meg selv på Dagbladet, fra da jeg fikk besøk av dem i vår. Begge journalistene som var her fikk prisen for årets bilde, etter å ha laget denne videoen som heter "Nesten perfekt". Sååå gøy! De gjorde en utrolig bra jobb, både når de filmet meg og de andre jentene. Jeg prater blant annet om kroppspress og det å være et forbilde, så om dere vil kan dere jo ta en titt HER. Gøy å se tilbake på, dette er jo nesten et år siden nå. Har forandret meg ganske mye ser jeg, brunfargen min har blant annet forandret seg drastisk, haha. Er ikke akkurat så vanskelig å bli brunere enn jeg var her da, så!

Trykk her for å komme til intervjuetSlik ser jeg ut når jeg blogger, haha. Konsentrerer meg veldig som dere sikkert skjønner!

vinn 2000 kr på junkyard

På tide med konkurranse igjen, folkens! Junkyard-konkurransen falt i smak forrige gang så jeg, så vi kjører samme igjen, vi :-)Premien denne gangen er det samme som forrige gang, nemlig et gavekort på 2000 kr på Junkyard. Man får kjøpt såå mye fint der, alt fra Converse, Nike, Sweet, Ray-ban, UGG's og Obey.

  • Lik junkyard.no på facebook HER
  • Gå inn på junkyard.no og finn ditt favorittprodukt (trenger ikke være det du vinner, når du vinner får du bruke de 2000 kr på hva du vil!)
  • Kommenter dette innlegget med linken til favorittproduktet du fant
  • Husk navn og e-postadresse som jeg kan kontakte deg på


Trekker vinneren av både jakkene (som jeg hadde konkurranse om for en stund siden) og gavekortet her på LØRDAG! Lover at vinneren blir trukket da, hihi! Lykke til, babes.

sequin skirtSkjørt herfra. Jeg elsker det!! Jeg har alltid undervurdert skjørt, jo.

Hei hei, fine lesere! Da var det ny uke nok en gang. Jeg skal prøve å holde styr på ukedagene denne gangen, håper jeg klarer det. Jeg hadde tidenes mest shitty søndag i går, noen ganger har man bare slike dager hvor alt går feil vei. Merker at jeg nevner sjeldent når jeg har dårlige dager her på bloggen, men tenker at det kan være greit for dere å vite at selv om jeg skriver en rosablogg med masse overfladiske greier så har jeg dårlige dager jeg også. Troooo meg, haha! :-) Men hallo, jeg tenker liksom, slik er det bare. Alle har dårlige dager, og det er faktisk en veldig god trøst i seg selv, haha. Det viktigste er at du våkner opp dagen etter med et smil. Klisjè, men sant. Dagens visdomsord fra Kristine, hehe. Så ja, jeg pratet med broren min i telefon helt til halv 3 i natt, og jeg sverger på at jeg var en helt ny person etter den samtalen. Han vet hva han skal si. Det er ikke noe "ååh det går bra!", det er heller "dude, ta deg sammen nå!". Digger det.

Dette skulle ikke bli noe dramatisk da, haha, for det var det jo i grunn ikke. Vel, jeg har hatt en fin start på uka! Er skikkelig klar for å trene igjen nå, så i dag blir det spenst med Julie, ENDELIG!! Jeg håper alle sammen får en kjempefin start på uka - gjør den bra!

gjennom mobilen de siste dagene1. Glad bursdagsjente! // 2. Frokost i går, nammenam. // 3. Meg og lillesøøøøss. Er ikke hun søt så vet ikke jeg altså! // 4. Throwback fra Rhodos!! Åh, jeg gleder meg sånn til sommer og sol når jeg ser tilbake på slike bilder. Gleder meg til vinteren er over, liker ikke denne mellomting-greia. Nå som jula er over kan vi like greit bare skippe frem til våren for min del, liksom.5. Nytt skjørt fra windsorstore! Jeg elsker det. // 6. Ryddet rommet i går klokka 2 på natta /(typisk) og sprayet hele rommet med denne herlige body mist'en fra VS. // 7. Tilbringte kvelden min i går med denne snuppa! Hun er fin selv når hun gjør seg til, det er bra gjort det. // 8. Meg i dag, med mitt rosa hååår. Slik er håret mitt helt naturlig forresten, bortsett fra fargen da, haha. Har ikke rettet det eller noe her, bare dusjet og latt det tørke.

Håper dere får en fin søndagskveld! Jeg sitter plantet i sofaen med mamma og ser Bloggerne. Gøy program, haha! :-)

skjønne nyheterHei dere! I dagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere noen fine nyheter som har kommet på Coverbrands. Er kjempefornøyd med alle produktene, wohooo. Enjoy!Duo Fiber Collection

Jeg har nettopp testet dette nye merket, og holy, disse tre børstene er så deilige. Jeg ble helt frelst når jeg prøvde dem, fordi de er myke og gode. Jeg bruker de 2 største til å ta på solpudder (den store i kinnene og i pannen, og den mellomste på nesen), og den minste bruker jeg til å påføre øyenskygge.Kapha Lip Balm 

Verdens beste leppomade, uten tvil. Jeg er kjempekresen når det kommer til lipsyler, fordi jeg haaaaater når de er klissete - men denne fra Hurraw er helt fantastisk. Den gjør tørre lepper myke og gode, med verdens herligste duft av grapefrukt, ingefær og eucalyptus. Jeg har helt sinnsykt tørre lepper nå om vinteren, så denne er min number #1 must for meg. Har den med meg overalt. Og ja, som dere sikkert ser på bildet så er jeg priviligert med supertørre hender om vinteren pgså . . :-(((
Balm Voyage - Holiday Face Palette <3

Ny palette fra theBalm!!! Denne er SÅ FIN. Se på fargene! Jeg er frelst av alle palettene fra dette merket, og denne er minst like fin som alle de andre. theBalm skal ha mye skryt for godt pigmenterte farger! Disse sitter virkelig, og gir skikkelig fint resultat. Digger at det er både matte farger og farger med shimmer. Her får du da 16 ulike skygger, samt 3 leppefarger. Rakk ikke å ta bilde når jeg hadde den på, men jeg viser neste gang jeg bruker den! :-)BEKK Bronzer

Jeg bruker vanligvis solpudder i fast form, men ble overrasket over hvor bra det var å bruke løs-solpudder! Denne fra BEKK har en kjempefin farge og etterlater huden matt, men med litt shimmer i også. Jeg klarer aldri å bestemme meg for om jeg liker best shimmer eller matt, så denne er jo helt perfekt.Color Bug

Husker dere når jeg prøvde Hair Chalk i sommer? Jeg var jo dødsfornøyd med å kunne skifte hårfarge for èn dag, det var i tillegg sååå fint. Jeg har prøvd samme greia nå, bare fra et annet merke, Kevin Murphy. Denne er etter min mening enda bedre! Dere ser bildet under, hvor tuppene mine er rosa? Det tok meg seriøst ikke mer enn 3 minutter. Hallo, dette er magi.Du bare drar duppeditten (på bildet over) gjennom håret, og produktet farger av med èn gang. Fy søren, så lettvint og ikke minst genialt?! Det går av etter èn dusj, så du slipper å bekymre deg for at håret ditt forblir rosa i flere dager.

Youthmud Tinglexfoliate Treatment

Dette er en ansiktsbehandling på boks, som strammer opp huden, fjerner døde hudceller og gir huden glød. Du påfører et tynt lag med denne i hele ansiktet etter at du f.eks har dusjet (ansiktet må være rent), og så lar du det tørke. Når den begynner å tørke så kjenner du at huden strammer seg skikkelig, og det er SÅ deilig pg forfriskende. Elsker den. Jeg skal ta denne etter at jeg er ferdig i dusjen i kveld, tenker jeg skal gjøre det som en fast tradisjon å bruke denne på søndager for å skjemme meg selv litt bort.

Rabattkoden KUFAV varer til torsdag 23. januar og gir 20% rabatt på alle produktene i dette innlegget, bortsett fra Hurraw-leppomaden og Color Bug. Color Bug er allerede på kampanje sammen med resten av hårproduktene her, hvor alt er satt ned med 20%!

Reklame 

taco og sleepover

Heisann! 

Beklager for sen oppdatering folkens!! Jeg rakk ikke å forhåndsposte innlegg i går før jeg dro, fikk det som vanlig veldig travelt. Vel, jeg kom nettopp hjem. Jeg, Emma, Alex og Joakim dro til Magnus i går! Vi mekket livretten min taco, og koste oss mye med mat & musikk ♥ ♥ Etter det hadde vi Jomfru i nød-maraton, og hvis dere ikke har sett det enda, så MÅ dere gjøre det! Haha, det er sånn ca. den beste serien/programmet-ish ever. Etter det begynte vi på den første Saw-filmen og ble sittende å se det til langt på natt, og FY søren, for noen filmer!! Sinnsykt bra, samtidig helt jævlig. Vi kom bare til 3'eren da, så vi fortsetter maratonet neste fredag. Vi sov over i natt, og når vi stod opp i dag fortsatte vi med Saw. Så ja, vi har sittet klistret fremfor tv'en i dag, får seriøst ikke ro i sjela før jeg har sett ferdig alle 7. Haha.

Elsker slike kvelder! Såå koselig. Her er mange bilder fra gårsdagen:
Meg og EmsMagnusJoakim i bakgrunnen! Tror dette var et forsøk på å ta smilebilde...?Fy søren, når jeg flytter ut . . så skal jeg LEVE på taco.Magnus, litt av Alex og Ems

Nå skal jeg sitte barnevakt med Ingvill! Ha en super lørdagskveld, mine fiiine.

happy friday

Heia! Nå er det endeliiiig fredag! Det er den beste dagen i uka, uten tvil. Har hatt en skikkelig stressende uke med mye å gjøre, blant annet en naturfagsprøve hengende over meg (får ikke ro i sjela når jeg vet at vi har prøve...), men nå kan jeg legge alt stress til side og bare nyte helga.

Sitter her og kom nettopp ut av dusjen, og burde vel straks få på meg litt sminke og klær! Tacokveld står på planen i dag, og dere vet jo meg . . .  taco  Jeg skal møte Emma og Alex, og så tar vi turen til Magnus for å spise der. Blir en fin kveld! Håper dere koser dere og nyter fredagen!

YvIwql on Make A Gif, Animated Gifs

crop topsElsker den første med skinnarmer, den er så enkel, men samtidig så stilig. Vel, det er jo altfor kaldt å gå med slike topper nå, men sommeren er nok ikke langt unna. (Believe me) Apropos det, fy søren, sååå kaldt det er ute! Helt forferdelig å måtte forlate dyna om morgenen, men heldigvis har jeg min kjære varmluftsovn som jeg setter på med en gang jeg våkner. Hadde virkelig ikke overlevd uten den i vinter, den står liksom på ca. hele tiden, haha. Og ja, nå er jeg ferdig med naturfagsprøven!! Føler meg 10x lettere. Den gikk veldig bra synes jeg!

rabattkode til språkreise

168 DAGER IGJEN TIL FLORIDA!!!


Herregud, jeg gleder meg SÅ mye! Jeg kan enda ikke tro at jeg skal reise!

Jeg tenkte å minne dere på at dersom dere bestiller språkreise med EF (ef.no) innen 3. mars så får dere opp til 1500 kr rabatt. Direktelink til oversikt over språkreisene deres finner dere heeeer! Jeg vet at det er mange som vurderer å dra, har blant annet pratet med en del av dere. Jeg håper dere bestemmer dere for å dra, for dette blir tidenes sommer, folkens. Jeg er sååå klar for min beste reise noensinne, iiik!! Husk at hvis dere har noen spørsmål så er det bare å legge igjen en kommentarfeltet, så svarer jeg :-)

Dere får også 500 kr rabatt hvis dere bruker koden "Krisssy", og denne gjelder da i tillegg til andre rabattkoder.

Har pratet med noen av dere som skal dra, og om det er noen som skal dra og ikke har kontaktet meg på facebook - gjør det nå! Jeg vil gjerne bli kjent med flest mulig før jeg drar, wohoo!

outfit for town

Heia! Her er et antrekk fra en bytur for ikke så lenge siden. Slike jakker er det ikke ofte jeg kan gå med nå for tiden for å si det slik, for brrr, så kaldt det er! Jeg og Ingvill er ALLTID sent ute om morgenen da, så vi får i oss litt varme på den korte løpeturen ned til busstoppet. Vi tar buss sammen selv om vi går på forskjellige skoler, og helt siden 2. klasse har vi hatt det slik at hun kommer bort til meg om morgenen før vi går sammen. Jeg er aldri klar når hun kommer, så jeg står jo der med sminkekosten i handa og pysjen fortsatt på jeg, hver eneste dag. Haha! Okei, nå kom jeg litt ut av sporet her... Uansett, jeg hadde jo glemt å skrive det viktigste nyttårsforsettet mitt: å få bedre tid om morgenen. I dag var første dagen på lenge at jeg faktisk klarte det, woho!Bukse og genser fra Bik Bok, solbriller fra Ray-Ban (Haha, jeg har alltid sett på det som normalt å bruke solbriller om vinteren?? Jeg gjør det hele tiden, haha!) 

onsdags-prat

Edit: HAHA! For et vimsehode jeg er. Skrev feil forrige uke om at det var torsdag når det faktisk var onsdag, og nå gjør jeg det samme igjen?! Shit ass, begynner nesten å bli litt bekymra for meg selv nå. Takk for at dere minner meg på om at det er onsdag og ikke torsdag, haha!

Gøy at forrige innlegg falt i smak! Jeg sitter og leser til naturfagsprøve selv i nuet, så ser at vi er mange som er i samme båt. Ønsker dere masse lykke til, alle som skal ha prøve! Nå sitter jeg for øyeblikket og prater i telefon, samtidig som jeg sitter her og blogger. Haha, yeeeah. Gleder meg så utrolig mye til helg nå, det skal bli fantastisk med fri. Og ja, forresten! TUSEN takk for alle innspill på valgfag-innlegget jeg skrev i går! Jeg blir stadig sjokkert over all hjelpen jeg får av dere. Såå glad for at jeg har dere, altså. Har lest gjennom alt, og føler jeg er et lite steg nærmere å vite hva jeg vil!

I dag er en dag jeg har hatt skikkelig mange små-gjøremål, og jeg ble heeelt stressa av tanken på det, så derfor skrev jeg en liste på mac'en med alle tingene jeg måtte få unngjort. Wow, det var mye enklere! Blasted up Lady Gaga-queen på høyttalerne og fikk gjort det meste i en fei. Fikk blant annet tatt disse bildene! De skal faktisk brukes til noe annet enn bloggen denne gangen. . :-)

hvordan øve til prøve

Hei alle sammen! Jeg har fått mange spørsmål opp gjennom tidene om jeg kan skrive et innlegg om mine "øve"-metoder når det kommer til prøver på skolen. Det kan jeg selvfølgelig! Nå er første halvår på skolen straks ferdig, og det betyr blanke ark på karakterkortet. Det er jo dette halvåret som kommer nå som teller, så jeg regner det at det er mange som gjerne vil få bra karakterer. Derfor skal jeg nå fortelle hvordan jeg øver til prøver, og hvordan det fungerer best for meg. Alle er forskjellige og for mange foretrekker kanskje å gjøre det annerledes - men noen vil kanskje gi det et forsøk. Og nei, jeg vil heller ikke fremstå "selvgod" eller noe som helst fordi jeg gir tips, bare sååånn at dere vet det :-)


Jobb jevnt med stoffet
Mitt første og aller, aller beste tips er å jobbe jevnt med faget. På videregående f.eks blir man sjelden sjekket for lekser - men jeg begynner faktisk omsider å forstå meningen med å gjøre lekser (he-he). Du trenger ikke gjøre alle oppgavene slavisk, men les i alle fall gjennom stoffet - og sett av en time eller to et par ganger i uka til dette. Bare gjør det til en vane, uavhengig om dere har prøve å nærmeste fremtid eller ikke. Alt stoff er prøvestoff, så du kan like gjerne bare få det unna. Når prøvene da kommer, vil du ha en mye større fordel når du faktisk kan litt om det dere har om.

Før prøven:1. Les!
Det aller første jeg gjør, er å lese grundig gjennom hele pensum vi skal ha prøve i, slik at jeg har en oversikt over hva stoffet dreier seg om. Dette gjør jeg bare èn gang som regel, men da leser jeg sakte og rolig for å skjønne alt jeg leser.

2. Skriv notater
Etter jeg er ferdig med å lese, skriver jeg ned viktige overskrifter, ord og uttrykk, og så skriver jeg ned en forklaring på hva disse betyr ved siden av. Dette gjør jeg alltid når jeg skal øve til prøve, og det er det som funker aller best for meg. (Vi er selvfølgelig ulike og har forskjellig måter å gjøre dette på for å lære det best mulig, men i mitt tilfelle funker notater best.) Når jeg sriver notater får jeg samlet alt det essensielle i pensumet, og det blir mer oversiktlig - i stedet for at det er spredt utover et helt kapittel med svimelnde mange sidetall. Her er et eksempel på hvordan jeg lager det: (Jeg ha det ryddig, ellers funker det bare ikke, haha)3. Øv på notatene
Så kommer den siste delen: nemlig å lære seg notatene! Fordelen nå er at man har alt det viktigste samlet, noe som gjør det mye enklere å lære seg stoffet. Her pleier jeg å lese det første ordet, f.eks "Stråling" som står øverst på bildet over, og så legger jeg bort arket og prøver å forklare det som står ved siden av uten hjelp av notatene. Dette pleier jeg ofte å gjøre sammen med en venninne, slik at vi spør hverandre. Hun sier det som står til venstre, og så forklarer jeg henne hva det er. Etterpå bytter vi om. Mamma og pappa fungerer også bra. Dette er en utrolig effektiv og lærerik måte å forstå stoffet på!Enkelt oppsummert: Jeg leser, så skriver jeg, og så forteller jeg.

Lykke til! 

every blondie needs a brownie

Haha åå, elsker det ordtaket

God kveld! Ettermiddagene går så fooooort. Det er liksom kveld allerede, og jeg har fortsatt en en lang liste med ting jeg må gjøre. Gleder meg veldig til fredagen kommer og denne uka er ferdig kjenner jeg! Jeg føler forresten det er så mange "frister" for tiden, når det gjelder alt egentlig. For eksempel må vi velge hvilke fag vi skal ha neste år allerede 26. januar. Jeg har jo ikke PEILING engang! Jeg er 17 år og absolutt ikke klar for å velge fag som har mye, nesten alt, å si for hvilken jobb jeg ender opp med resten av livet mitt. Jeg føler jeg er den eneste som ikke har bestemt meg for verken fag, videre utdanning eller jobb?? Ååh, det er så vanskelig. "Velg fagene du har interesse for" sier de, men jeg vet jo ikke hvilke fag jeg faktisk liker og ikke liker engang. R-matte eller S-matte? Realfag eller språk, samfunn og økonomi? Jeg liker liksom matte, naturfag og typiske realfag, samtidig føler jeg det blir for tungt og at jeg ikke kommer til å ha noe fritid om jeg velger det. Jeg liker også samfunnsfaglige fag, men på den andre siden er jeg redd for at det blir for kjedelig. Altså, jeg er liksom den personen som liker å sitte og rekne med tall og få konkrete svar, samtidig føler jeg at det er så mange andre som er flinke til det, at jeg blir "dårlig". Haha, dere skjønner. Åååhr. Tenk om jeg velger ikke-realfag og når jeg går i 3. klasse finner jeg plutselig ut at jeg har dritlyst å bli lege, men så har jeg ikke noen av fagene som krevest??? Jeg mener, hva gjør man da?? Kjenner jeg meg selv rett så sitter vel jeg dagen før fristen med et tomt ark - og så ender det opp med at jeg velger noe helt vilkårlig kun fordi jeg velge noe.

antrekk fra helgabukse fra Dr. Denim, sko fra Tommy Hilfiger, t-shirt fra chiquelle.com, veske fra Michael Kors

Her er det jeg hadde på meg på lørdag. Jeg elsker den nye kåpe-ish jakka mi! Den er ikke så veldig varm da, selv om den kanskje ser slik ut, så jeg fryser ihjel med den nå som det er minusgrader ute. Jeg kjenner at det er vinter nå, for å si det slik! Er heldigvis ikke like kaldt her på Vestlandet i forhold til andre steder lengre nord i landet da, jeg skjelver bare ved tanken på dere som har -20 grader og nedover. Brrr! Ja ja, er ikke lenge til sommeren er her. Faktisk ikke! Believe me, før vi vet ordet av det sitter vi og lengter tilbake til vinter og snø.

Nå er dagens middag (minipizza, mm) inntatt, og jeg har satt på varmeovnen på rommet og har rigget meg til i senga med masse puter rundt meg. Skal rydde i mailboksen min, og så blir det skolearbeid, og så slappe av resten av kvelden. Jeg får vel begynne! Forresten, tuuusen takk for alle de fine kommentarene jeg får om dagen, jeg blir så glad. Har mye bloggmotivasjon nå! Holder på med "hvordan-jeg-øver-til-prøve"-innlegg nå, så det kommer i løpet av noen dager. Vel, vi blogges etterpå!

billion dollar browsBustieren er fra runwaydreamz.com! Direktelink til den HER

Heia folkens! På tide med litt sminke-snakk. Jeg har skrevet innlegg om brynstylingen min tidligere, men stadig og støtt dukker det opp spørsmål i kommentarfeltet angående hvilke produkter jeg bruker, så et innlegg hvor jeg forklarer min øyenbrynsrutine kommer nuuu:The Brow Buddy Kit og Duo Highlighter

Jeg former brynene mine med denne saken her! Ser sikkert litt uforståelig ut, men den er veldig enkel - og er perfekt for å få helt riktig prorsjonerte bryn. Dette er et verktøy som du holder inntil ansiktet og "markerer" på de ulike hakkene, og da finner du ut hvor brynet skal starte, hvor "knekken" skal være og hvor brynet skal slutte. Det følger med en bruksanvisning som er veldig enkel. Denne brukte jeg når jeg skulle forme brynene mine for første gang, men når jeg napper den innimellom er den grei å ha :-)

Duo Highlighter bruker jeg under brynet for å fremheve brynene.
Brow Powder & Brush 

Min absolutte favoritt, som jeg bruker HVER dag. Jeg trodde det var umulig å bruke pudder på brynene, helt til jeg prøvde denne. Med denne definerer jeg øyenbrynene mine og fyller inn der jeg "mangler" hår. Restultetet blir mye mer naturlig med pudder enn hvis du bruker penn, i hvert fall etter min mening. Spesielt hvis du skal "tegne på" ekstra bryn, altså at dere mangler deler av håret. (De fleste har desverre gått på øyenbrynssmellen i 7. klasse...)


Universal Brow Pencil

Vi har forskjellig smak, og mange foretrekker likevel penn. Da vil jeg anbefale denne her! Universal Brow Pencil passer til ALLE hårfarger, og den gir et veldig fint og naturlig resultat den også. Jeg foretrekker å bruke den for å markere øyenbrynene når jeg er ferdig med pudderet, for å få dem mer markante og mørke.Brow Gel

Når jeg er ferdig bruker jeg denne geleen helt til slutt, for å sørge for at brynene holder seg på plass hele dagen. En perfekt siste-finish!

Coverbrands har 25% rabatt på alle produktene fra Billion Dollar Brows helt frem til 16. januar, så om du er ute etter gode brynprodukter ville jeg absolutt benyttet sjansen. Disse produktene går jeg (i likhet med alle andre produkter jeg skriver om, selvfølgelig) virkelig god for, og jeg bruker dem hver dag i over 1 år. Elsker BDB! Link til hele utvalget her

Reklame 

dere er fantastiske

Dere aner virkelig ikke hvor fantastiske dere er, kjære leserne mine. Aldri i verden om jeg hadde trodd at jeg skulle få så mange positive tilbakemeldinger på forrige innlegg. Jeg var veldig nedfor i går, så jeg ringte til Håkon og han hjalp meg veldig og mannet meg opp til å skrive et innlegg. Når jeg hadde postet innlegget og så hvilke kommentarer som strømmet inn ble dagen min plutselig helt snudd om på hodet, takket være dere. Jeg har lest ALLE kommentarene, med et stort smil om munnen når jeg har lest dem. Dere er virkelig godhjertet, og jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye deres støtte betyr for meg. Dere er liksom flere tusen venninner som jeg ikke kjenner, men som likevel betyr alt for meg. Tusen takk, herlige dere. Skulle ønske jeg kunne gi dere alle en stor, stooor klem!

Selvfølgelig vil det alltid være uenigheter, og som broren min sa: Man kan ikke bli likt av alle. Det må jeg ta til meg, for ja, det vil alltid være noen som er uenig med deg. Uansett, nå er jeg klar for å legge den ballen død.

MANDAG igjen da, dere! Jeg våknet altfor trøtt i dag tidlig, men det kom seg med en gang jeg kom meg på skolen. Har hatt en bra skoledag til mandag å være, og nå har jeg hoppet i koseklærne og er klar for å gjøre litt skolearbeid. Vi blogges senere i dag! Her er noen bilder av meg og min kjære Ems, fra bursdagen min. Love yoooou

♥ 

èn plass går grensen

Jeg er ikke ute etter å lage mer styr rundt det spørsmålet jeg svarte på angående følgertallet mitt på instagram, men rett skal være rett. Hvor mange av dere som ha hakket løs på meg anonymt i kommentarfeltet og på andre blogger og forum siste dagene leste og forstod det jeg sa? Jeg ble bedt om å si hva jeg trodde var grunnen til det høye følgertallet. Grunnen er mer sammensatt enn som så, men jeg dro frem noen enkle faktorer som jeg mener spiller en viss rolle.

Jeg siterer: "Jeg er tynn, høy, og har langt hår. Det er helt loco, men jeg tror ikke jeg hadde hatt så mange følgere om jeg hadde hatt kort hår og hadde veid 20 kg mer".

Mye av det jeg får kritikk for har jeg ikke sagt en gang. Jeg sier ikke at jenter som har kort hår, eller som veier 20 kg mer enn meg ikke får følgere på instagram, jeg sa at jeg trodde jeg ikke ville hatt like mange om jeg hadde kort hår og veide 20 kg mer. Om jeg var uklar i svaret mitt eller om dere tolket feil og ble såret, så vil jeg BEKLAGE for det. Jeg har alltid vært opptatt av at alle skal være fornøyd med seg seg uansett hva, og det er jeg fortsatt. Jeg mente ingenting vondt med svaret mitt, selv om jeg ser i etterkant at mange oppfattet det på en annen måte enn hva jeg hadde forventet.

Å lese gjennom kommentarfeltet er direkte deprimerende. Dere som leste spørsmålet før svaret, hva hadde dere faktisk forventet dere? Hva trodde dere svaret ville være? Hva tror dere svaret er? At så mange er sjokkerte over svaret mitt, og kan tolke så mye ut av det, som at jeg ikke vil være et "godt forbilde", ikke "vil spre glede i verden", eller at jeg er "ondskapsfull" - ja, det sårer.

At noen fyrer i gang en slik heksejakt og driver det jeg synes kvalifiserer til mobbing, er sykt. Dere kjenner ikke meg. Hva får folk til å skrive slike stygge ting, helt uprovosert? Dere snakker som om jeg er roten til alt vondt her i verden, men hva tror dere at kommentarene og innleggene dere kommer med bidrar til? Tror dere jeg følte meg bra når jeg leste alt dette? Jeg er et menneske jeg også. Over 1300 har likt innlegget som hakker løs på meg som person - jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke sov godt den natta. Jeg håper du som skrev det innlegget synes det var "veldig morsomt" at du gikk fra 200 til 10 000 lesere over natten, for det synes ikke jeg og de rundt meg. Hva tenkte du da du postet innlegget? Tror du foreldrene dine ville vært stolt om de leste det før du postet det? Tror du de ville likt om jeg skrev noe sånt om deg? Det samme gjelder alle de anonyme kommentarene. Hvor er foreldrene deres, og hva ville de sagt? Jeg behandler alle likt på godt og vondt, og det å ha anoreksi, sitte i rullestol, være muslim, homofil, lesbisk, feit eller tynn legitimerer ikke mobbing. Ingenting legitimerer mobbing. 

Jeg vil ingen vei med dette, men føler at skapet må settes på plass. Jeg vet jeg aldri kan vinne denne krigen. Drikker ikke jeg alkhol, får jeg høre at jeg er en taper og ikke har venner. Drikker jeg får jeg kjeft for å være oppmerksomhetssyk og dårlig forbilde. Er jeg fornøyd med kroppen min får jeg kommentarer om at jeg er selvopptatt og overfladisk og et stygt beinrangel. Er jeg ikke fornøyd får jeg så ørene flagrer om at jeg har ingenting jeg skulle ha sagt og at jeg bidrar til kroppspress og gir unge jenter anoreksi og det som værre er. 

Jeg HATER å fremstå som en sur og grinete på bloggen, men jeg måtte få det ut slik at jeg kan gå videre. Jeg skal ærlig tilstå at jeg for første gang i løpet av alle mine år som blogger har sittet med tårer i øynene når jeg har lest alle kommentarene og innleggene om meg som har florert rundt på nett. Til dere som sier at jeg har mistet bakkekontakt den siste tiden: Nei, jeg er fortsatt den samme gamle Kristine. Med fullstendig bakkekontakt. Jeg elsker å blogge, og jeg elsker leserne mine over alt. Dere som støtter meg og kommer med positive kommentarer: TUSEN TAKK. Dere betyr alt for meg.

helga flyr avgårde

Hei!

Jeg overnattet hos Emma i natt, og vi koste oss maks i går, hoho! Vi var alene hjemme, så vi skrudde opp musikken på det høyeste volumet og danset og sang hele kvelden. Vi sang til Hannah Montana, Camp Rock og massevis av gamle sanger som minner meg om da vi var mindre. Aaah, slike kvelder altså! Vi sov kun fem og en halv timer i natt, så jeg kjenner jeg er en smule trøtt nå, haha. Problemet mitt: jeg sover lite i hverdagene når det er skole, men jeg sover ENDA mindre når det er helg og vi har fri. Logic, where u at?

Nå har jeg nettopp spist pizza, og nå skal jeg skrive ferdig et sminkeinnlegg før jeg starter å øve naturfag. Ha en super søndag enn så lenge, folkens! Vi blogges om litt  let it snow

Heisann!

I dag SNØR det faktisk! Hallelujah! Litt for sent, spør du meg...? Skulle gjerne hatt hvit bakke og snødekte trær i jula, jeg. Vi hadde faktisk ikke noe som helst snø i hele jula, men det er jo typisk. Nå snør det i alle fall da, og da passet det bra med ny vinterjakke. Visste dere at jeg ikke har brukt vinterjakke siden type 8-9. klasse?? Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har liksom aldri tatt meg tid eller ork til å gå til innkjøp av det. Så jeg har trasket rundt i lettere jakker jeg, og fryst rumpa av meg hver gang gradestokken har minusgrader. Uff, ikke kjekt. I år blir det andre boller, rettere sagt en skikkelig jakke. Jeg bruker jakke fra Svea denne vinteren! Modellen er Miss Smith, og jeg har den i svart. Den er fra en av mine favorittbutikker, nemlig kouture.no Nå skal jeg spise nammenam middag - kylling og mangosalat. Mmm, det er så godt. Tror sånn ca. at jeg aldri kommer til å bli lei av det. Senere i kveld tar jeg turen til Emma, det blir koselig! Ha en kjempefin kveld, alle sammen!

bursdagen min i bilderMathilde, Synne og meg! Mine herlige jenter. Sykt at de er et år yngre, de må være de fineste 98`erne jeg vet om. Ser jo eldre ut enn meg, haha!!Jeg fikk kake på døra om morgenen, og når jeg kom på skolen fikk jeg enda en. Nam!!! Er ikke jeg heldig så vet ikke jeg.Mathilde og Lina, my Runwaydreamz-babes! // Meg og Emma

Fine Synne og MarteJulie og Ingvill, mah precious

Haha, elsker dette bildet

Synne, Julie og Lina 

Jeg hadde en super dag i går! Jeg fikk besøk av en fin jentegjeng og vi mekket taco og koste oss hele dagen i går. LOVE YOU GIRLS. Takk for at dere gjorde dagen min så fin! Det blir feiring i dag også, med familien, så det er nok ikke slutt på kaker og god mat enda. (Heldigvis!)

birthday kiss

ENDELIG 17 ÅR :-) :-)

I dag har jeg bursdag! SÅ GØY. Det er nøyaktig 17 år siden jeg kom til verden i dag, pretty cool huh. Jeg har fått drøssevis av gratulasjoner fra alle kanter, og jeg må bare få sagt TUSEN HJERTELIG TAKK til alle sammen! Jeg setter så uendelig stor pris på alle sammen.

Jeg har hatt en fantastisk fin dag så langt!! Ingvill kom på døra i dag tidlig med brownies til meg, og når jeg kom på skolen overrasket Emma meg med sjokoladekake. Jeg har så herlige venner! Vi var ferdig på skolen etter lunsj, så da dro jeg og Emma på butikken og handlet inn taco og masse godteri! Nå er vi hjemme hos meg, og hvert øyeblikk kommer jentene på besøk hit. Blir kjempekoselig!

Fikk birthday kiss i dag, jeg! Umad alle homofober der ute??? ;-) Har tatt masse bilder, så det kommer flere senere!BLIR GLAD OM DERE VIL GRATULERE MEG HIHI 

natta

God kveld, folkens! Oops, litt sen oppdatering fra denne kanten. Jeg dro på trening, og når jeg kom hjem var det plutselig en million ting som skulle gjøres. Vel, gøy at det kun er èn dag igjen til helg, da! Jeg er kjempetrøtt nå, så jeg skal hoppe i seng hvert øyeblikk. Har faktisk klart å jobbe med nyttårsforsettet mitt om å legge meg tidligere, så jeg har vært i seng allerede klokka 11 helt siden skolestart. Ikke værst, ikke værst. Søvn er viktig! :-)

God natt, mine fine

unblogged

Hei!

I dag er det . . torsdag! Det gikk visst litt i surr for meg i går, skrev i innlegget at det var torsdag og ikke onsdag. Uff, altså. Vel, først og fremst må jeg si tusen, tusen takk for all støtte i forrige innlegg. Dere er noen herlige jenter, herregud! Har også fått mange fine mails fra dere den siste tiden, og det setter jeg så enormt stor pris på. Det å ha så mange mennesker som støtter meg no matter what, DET er fantastisk. Love you masse.

Jeg lever min siste dag som 16-åring i dag! I dag er det nøyaktig 366 dager til jeg fyller 18 år og til jeg kan kalle meg selv MYNDIG. Dere aaaaner ikke hvor mye jeg gleder meg. Vi hadde tacolefse-pizza til middag i dag, og det tror jeg det falt i smak hos alle her i familien, altså! Nå skal jeg ta meg en tur på Spenst om ikke så lenge. Våger å trene i dag, etter å ha gått med støl mage helt siden mandag. Du vet du har trent mage når det gjør vondt å le, ass!

I mellomtiden byr jeg på noen antrekksbilder fra juleferien med min nye Carhartt-lue. Elsker den!Carhartt-lue fra junkyard.no her, Dr. Denim-bukse fra junkyard.no her, Dr. Martens sko fra junkyard.no, solbriller fra Ray-Ban

just the regularHallaaa!

Akkurat nå burde jeg vel egentlig sitte med øynene ned i tyskbøkene mine, men som vanlig frister alt annet enn nettopp det. Ting som å klippe neglene mine, stirre i taket, oppdatere instagram hvert andre minutt og lese om meg selv på kvinneguiden blir plutselig superinteressant. Og aporpos det, HAHA. Forumet på kvinneguiden er seriøst det mest vittige øynene mine har vært utsatt for gjennom mine snart 16 år her på jorda. Fikk tilsendt link til dette forumet som inneholder hele 6 sider med kvinner i midtlivskrisen som sitter og synser om meg og familien min <3 <3 Trodde jeg var var så uinteressant som man kan få det, men der tok jeg visst feil.

Noen ganger lurer jeg på hvordan man skal håndtere kritikk med tanke på å fremstå "moden". Jeg mener, jeg bryr meg aldri om kritikken, men jeg lurer på hvordan jeg skal "svare" liksom. Kanskje jeg ikke skal svare i det hele tatt. Jeg har alltid ignorert alt av kritikk, og har rett og slett unngått å bruke tiden min på dem. Men ja, i går fant jeg en jentegjeng som satt og hatet internt på meg i kommetarfeltet på insta, og sorry ass, men jeg måtte svare. JA, det er teit av meg å synke ned på samme nivå, men man kan faktisk ikke alltid sitte og bare motta dritt med åpne armer til enhver tid. Man må kunne stå opp for seg selv, og enkelte fortjener bare å få igjen med samme mynt. Det mener jeg!

Ikke noe bitterhet her i hus, da. Jeg har det supert, og takk til kvinneguiden som ga meg morsomt lesestoff på en ellers kjedelig torsdag (edit: ONSDAG, haha!). Nå skal jeg øve videre, ha en tipp topp kveld alle mine fine!

ukens spørsmål #63

Leste gjennom arkivet ditt for juli 2012 og da fant jeg et innlegg hvor du sa at skjønnhetsidealet var å være tynn og at det var det som var fint. Mener du fortsatt det? Vet det litt teit å komme med dette nå liksom, men..
Ja. Jeg sier ikke at alle de som 7 milliarder menneskene som lever på jorda vil være slank, men å si at skjønnhetsidealet på gjennomsnittlig basis blant alle oss ER å ha en slank og veltrent kropp, og det å si noe annet blir usaklig synes jeg. Det er jo bare sannheten. I de fleste samfunn, miljø og venninnegjenger vil man være "fit", men det betyr ikke at ALLE vil og mener det. Mange synes det er finere med former og mer fett på kroppen. Det vil alltid være delte meninger om ting, poenget mitt var bare at på ren basis er skjønnhetsidealet å være tynn. Jeg sa riktig nok aldri at det var mitt skjønnhetsideal :-)

Har du noe kontakt med modellbyrå for øyeblikket?
Ikke direkte, men jeg skal ta bilder som jeg skal sende inn denne uka eller neste. Får en til å hjelpe meg, til å vurdere bildene og sende inn søknad. Gøy! Forteller mer så fort det skjer mer.

 
Er det mulig å få kjøpt Runwaydreamz-shortser i butikker og ikke bare på nett?
Runwaydreamz har ikke egen butikk, de har bare hovudkontor i Los Angeles. Du finner likevel butikker som har Runwaydreamz som leverandør, som f.eks kouture.no. Kouture finner du i Karl Johans gate i Oslo, og der har de shortser fra Runwaydreamz.

Synes du det er normalt å kysse venninne dine? Ble litt sjokkert da jeg så bildene av deg og Emma...
Haha, ærlig taaalt?? Det er jo bare på tull. Har null problemer med å kysse en jentevenninne, er ikke akkurat slik som i barnehagen når vi ropte "guttelus og jentelus" ;P

Hvordan var det før du startet på videregående, var du nervøs for å starte alt på "nytt" med ny klasse og nye venner?
Var litt som 8. klasse all over again, bare . . en del annerledes, haha. Gledet meg veldig, men var også nervøs med tanke på at venninnene mine ble spredt på forskjellige skoler. Det var likt for veldig mange da, så det var null problem! Husker jeg kom hjem fra Mallorca sånn 1 dag før skolen startet, så fikk på en måte skolen kastet rett i fleisen på meg. Hadde glemt skolen heeelt i ferien, haha.

Bor foreldrene dine sammen eller er de skilt? Er du og søskene dine helsøsken?
Mamma og pappa er gift og bor sammen, og både Ingeborg og Håkon er helsøskene mine.

Hvor ofte trener du?
3-5 ganger i uka!Hva synes du om at mange anoreksi-jenter på instagram bruker dine bilder til thinspo og sier du har den perfekte kroppen for de som streber etter å bli tynnest mulig?
Har på en måte sluttet å bry meg, men det er fortsatt irriterende når jeg ser jeg er blitt tagget i et bilde - og så ser jeg profilen til en jente som er fyllt med haugevis med bilder av meg og masse tekst ang. anoreksi. Irritert fordi anoreksi er en forferdelig sykdom, fordi mine bilder blir misbrukt og fordi det ikke virker som om de får hjelp. Har lagt igjen kommentar hos mange av dem og sagt at de må skaffe seg hjelp og at tynn ikke er veien til lykke - men å kurere en sykdom via nett hjelper neppe. Bedre enn ingenting, da.

Er det normalt å drikke alkohol på din alder i Førde?
Ja, vil si det. Jeg fyller jo 18 om 368 dager, det vil si at jeg snart er voksen. Hallo jeg kan ikke tro det???

Bruker du string?
Her går det i boxer ;P Bruker string, ja. Eller, jeg bruker slike som er på bildet under. Vet ikke hva de heter, men de er litt tykkere enn vanlige stringtruser. Disse er fra Lindex, og de er de fineste NOENSINNE! Føler meg skikkelig fin i dem!! Nesten alle jeg kjenner bruker samme, haha. De er fantastiske. (Too much information her?)Jeg skal til Florida på samme tid som deg og lurer på om det blir teit å ta kontakt med deg på facebook?
Så gøy! Nei, absolutt ikke - bare send melding til meg!! Er veldig åpen for å bli kjent med folk før jeg drar, så det må du ikke nøle med i et eneste sekund. 

Har du dager hvor du sliter med å komme deg opp av senga, og alt bare virker som et stort ork? Dager hvor du ikke har motivasjon til noe som helst?
Ja, selvfølgelig. Slik er det med alle en gang i blant. Har dager hvor jeg så vidt kommer opp av senga og hvor jeg føler at alt jeg gjør er feil. That's life, people. Jeg trøster meg med at alle andre også har slike dager til tider. Hadde de ikke vært for de dårlige dagene, så hadde heller ikke de gode dagene vært så gode, you know. Haha, klisjè til tusen, men det er jo sant.

Vet du hva du får i snitt dette halvåret?
Har ikke peiling. Vi har fått tilbake en del karakterer, men jeg vipper i mange av fagene - så jeg vet ikke hva jeg får på kortet.

Er språkreisen din sponset?
Ja, den er sponset. Det vil si at jeg selvfølgelig skal blogge under reisen! Det gleder jeg meg helt enormt til, skal blogge myyye for dere!! Gøy å høre at mange av dere også ser frem til det.

Ditt favoritt-sminkeprodukt for øyeblikket?
Bahama Mama Bronzer fra theBalm har en blitt favoritt den siste tiden! Har byttet ut Too Faced sjokoladepudderet (med shimmer i) med dette i en liten periode, ettersom denne er matt og passer seg bedre nå på vinteren. Elsker brunfargen Bahama Mama gir!


Hvorfor tror du at du har så mange følgere på instagram?
Vel, om jeg skal være ærlig? Haha . . . Jeg er tynn, høy, og har langt hår. Det er helt loco, men jeg tror ikke jeg hadde hatt så mange følgere om jeg hadde kort hår og hadde veid 20 kg mer. Synes det er fucked up selv da, men morsomt med alle som forteller meg at jeg hele tiden er for tynn og at jeg har så stygg kropp, når jeg faktisk tjener penger på kroppen min . . . HER VAR ET ÆRLIG SVAR.

Hvor lenge har du spart håret ditt? Er det slitt?

Har ikke klipt meg siden barneskolen, haha. Det er ikke slitt :-)Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Har dere spørsmål til neste uke? Er bedre hvis dere stiller spørsmålene i dette innlegget, slik at jeg får alt samlet her :-)

platform shoes

Disse skoene kjøpte jeg i høst, men jeg har helt glemt de av. De er fra Converse, og har slik plattform-hel på seg. DØDSSTILIG. Kan brukes til alt jo, i likhet med vanlige converse. Synes slike sko var skikkelig stygt før, men nå digger jeg det! Haha! Så ja, disse bildene er jo seff tatt i dag, fint vær i Førde for tiden ;P Hehehe.

Hva synes dere om slike sko, da? Hot or not? 

verdens enkleste middag

I går var jeg alene hjemme, så da måtte jeg lage min egen middag selv. Jeg elsker faktisk når jeg får bestemme og lage min egen middag - da får man jo akkurat det man ønsker. Hadde ikke tid til å dra på butikken, så da ble det å lage noe av det vi hadde her hjemme:

*SIKLE* Nam! Hjemmelaget lefse-pizza, ah.

Dette brukte jeg:
♥ Tacolefse (speltlomper er bedre og sunnere, men vi hadde ikke flere igjen) ♥ Bogskinke ♥ Pesto og mager kesam (mager kesam kan sløyfest) ♥ Ruccola ♥ Det du vil ha av grønnsaker. Jeg valgte paprika, mais, løk og ananas (ananas er frukt, da) ♥ Ost

Slik gjorde jeg det:
Jeg blandet sammen pesto og mager kesam og smurte det utover hele lefsen. Deretter dekket jeg hele bunnen med ruccola, og så skjærte jeg bogskinken og alle grønnsakene i passelige biter og fordelte ønsket mengde utover lefsen. Jeg toppet det med raspet ost, og hadde lefsen i ovnen i ca. 6-7 minutter på 190 grader.

Jeg blir ikke mett av bare èn, så jeg pleier å ha i hvert fall 2 lefser slik at jeg får to pizzaer.Det smaker helt fantastiiiisk godt, er kjempesunt (hvis du bruker grove tacolefser/speltlomper da) og tar kun et par minutter å lage. Jeg pleier å bare bruke det vi har av ingredisenser her hjemme, så de blir forskjellige fra gang til gang.

Her lagde jeg med vanlig kjøttdeig bare, det smaker vedig godt det også. Men bogskinke er best etter min smak!

studded jacketJakke fra Runwaydreamz (her!), tights fra junkyard.no, skjorte rundt livet fra dmretro.se, tank top fra Bik Bok, smykke og øredobb fra Bik Bok

Outfiten min på fredag! Hva synes dere?

ny start

De siste to ukene før skoleslutt hadde jeg så mye lekser og prøver at jeg rett og slett ikke hadde tid til overs til trening. Prioriterte heller skole og å vere sosial, og når ferien kom . . Vel, jeg hadde allerede bestemt meg for at juleferien skulle bli treningsfri. Hater å gjøre ting "halvveis", så da tok jeg rett og slett pause, og nå er det faktisk 1 måned siden forrige treningsøkt. Tiden har gått så FORT! Det har faktisk vært utrolig deilig med skikkelig pause fra treningen da - synes man skal skal koble helt av i jula og rett og slett bare kose seg.

Men nå er det nytt år, og jeg kjenner det skal bli godt å få svettet litt igjen. Håper ikke ALL kondisjonen min er bortevekk, selv om jeg har en anelse om at den er det, haha. Får vel bare begynne rolig :-) Har kjøpt meg ny treningsgenser fra Craft i tillegg, så nå er motivasjonen også på plass:Skal spise middag (tacolefse-pizza, mmm) nå og så stikker jeg på trening senere i kveld. 

januarsalg

Hei dere! Nå som det er januar er det jo masse salg overalt, blant annet på coverbrands.no! Her finner dere masse herlige sminkeprodukter til en rimelig penge :-) Januarsalget finner dere HER. Her har jeg laget en kollasj med noen av produktene:1. Brow Buddy KitBrow Gel og Universal Brow Pencil - Kjempegode stylingprodukter for brynene fra Billion Dollar Brows. Jeg fikser brynene mine hver dag, og produktene fra BDB er de jeg bruker fast! Ingenting slår de.
2. Base-foundation fra Everyday Minerals for å få en silkemyk finish.
3. Foundation-børste
4. Mineral-foundation fra gloMinerals
5. Neon Manicre Set fra Ciatè - supergode neglelakker! Du trenger bare èt lag, og de tørker fort.
6. Glam Shadow, øyenskygge som gir en intensiv farge og holder lenge.
7. Rosa og sølv neglelakk med glitter i.
8. Cheater Mascara - gir tykkelse, volum og lengde til vippene og har anti-klumpe formula i seg.

Neglelakk fra Barry M - Elskeeeer disse. Denne røde blant annet er superfin!Reklame

dr. denim-love

Som dere vet er jeg frelst av Dr. Denim-buksene. "Oppdaget" ikke buksene før nå i høst, og jeg får meg liksom ikke til å forstå hvor jeg har vært hele livet mitt??? Har en samling av de svarte allerede, både i highwaisted og low-waisted, og nå har jeg fått et par nye, blant annet i forskjellige mønstre. Har ikke tatt bilder av de andre enda, men her er den ene. En helt enkel denim-bukse. Jeg elskerrrr den. Superbehagelig å gå med, sitter tight nede med anklene og ser ikke minst bra ut. Den er fra junkyard.no :-)Link til buksen her

Ellers er det ikke så mye spennende som skjer her. Jeg sitter i senga og har nettopp gjort ferdig matteleksa, og så har jeg lest litt naturfag. Ingvill kommer straks bort, og så skal vi se Victoria Secret Fashion Show sammen. Ingen av oss har sett det enda, så det blir gøy! Ellers har Håkon nettopp dratt hjem til Bergen, så nå er jula og ferien offisielt over. Skal legge meg tidlig i kveld, slik at jeg er opplagt til morgendagen!

taco for breakfast

God søndagsmorgen :-)

Wow, jeg fikk jo sååå mange forslag i går! Tusen hjertelig takk, dere er jo alltid til hjelp når jeg trenger det. Nå har jeg drøssevis av serier å se fremover! Vi begynte på ModernFamily i går, og rett før jeg la meg begynte jeg så vidt på The Carrie Diaries. Dødsbra begge to, skal fortsette i dag! Herregud, jeg kommer til å bli så sykt avhengig . . Er det allerede, liksom.

I dag er det søndag, dagens offisielle daffedag, og jeg sov til 12, dro en kjapp tur på brun & blid, og så dro jeg hjem og dusjet. Jeg og Håkon er alene hjemme i dag, så da ble det taco til sen frokost/lunsj/tidlig middag. Fant ut i dag at jeg elsker taco mer og mer for hver dag som går, sånn for real. Det er jo så G O D T?! Vi brukte kyllingfilèt i stedet for vanlig kjøttdeig i dag, og det anbefales på det sterkeste! Du bare kutter kyllingen opp i biter, steker det sammen med løk, og så putter du oppi spice mix og tacosaus. For en smaksopplevelse, ah! Det beste av alt er jo at det er kjempesunt i tillegg.Nå skal jeg sette meg ned og svare på mails og diverse annet, og så må jeg gjøre litt leksearbeid også, til tross for at det er "daffesøndag".

Hva gjør dere i dag, da?

serier til langt på natt

Helluuuen!

Dette har vært en veldig deilig og avslappende lørdag i grunn. Koste meg sammen med Emma og Marte, og når jeg kom hjem stod middagen klart på bordet, aah. Jeg skal straks rigge meg til i stua og starte på en ny serie med Håkon, og apropos det: døgnrytmen min er heeeeelt ute og kjører. Vet dere hvorfor??? Fordi jeg har fått crazy dilla på Gossip Girl OG Glee, og det fører til at jeg sitter oppe til langt på natt og ser serie etter serie. Skulle aldri skaffet meg Netflix . . . :-) Eller jo, men det ødelegger jo nattesøvnen min. Jeg sov som en stein i dag og det svidde liksom i øynene mine når jeg stod opp klokka 1, hahaha. I morgen er det søndag da, så da kan jeg sove lenge med god samvittighet.

Hvilken serie er et MUST å se, forresten? Utenom de vanlige Pretty Little Liars, Vampire Diaries, Prison Break og så videre, for de ser jeg allerede på.

salgsblogg?

Hei og god morgen! Så herlig det er med helg. Sov til klokken 1 i dag, og lagde meg en god frokost. Nå skal jeg straks til byen for å møte Emma og Marte! :-)

Lurer forresten på å starte salgsblogg igjen, ettersom jeg har så masse klær og sko her hjemme som jeg ikke bruker . . Denne gangen blir det nok litt lettere også, ettersom forrige gang var første gangen jeg prøvde det ut - og det førte til at det ble litt kaos, haha. Vel ja, har dere lyst at jeg skal starte salgsblogg igjen? Er jo avhengig av at dere vil det, hehe! Og sååå tenkte jeg bare å si at jeg skal starte med å poste matoppskrifter igjen, mange av dere har jo etterlyst det. Det kommer mer av nå fremover!

Men jeg må løpe! Vi blogges når jeg er hjemme!

årskavalkade: 2013Jeg ble intervjuet i forskjellige sammenhenger.Ble intervjuet i forskjellige sammenhenger // Begynte å skrive spalte for Fylkesmagasinet, som jeg gjorde i hele 2013Jeg ble 16 år gammel, glaaaad jente!Jeg fikk meg ny favorittgenser!

Dro på utallige skiturer og koste meg en hel haug i påskeværetBrettet opp ca. alle kjolene i skapet mitt og brukte de som genser. Husker jeg fikk så mye hat for det, hahaha!Trente veldig myeVar glad for at det var vinterVi fikk masse fridager på skolen og disse var GULL verdtVar sommer for èn dag og jeg var OVERLYKKELIG

Jeg fikk besøk av en journalist og en fotograf fra Dagbladet rett etter skolen, og de var hos meg hele dagen for å filme, intervjue og ta bilde av meg til en reportasje. Det var veldig gøy!Tok maaaasse outfitbilder!Møtte mange lesere i Bergen, noe jeg selvfølgelig synes var kjempestas! Alltid hyggelig å hilse på dere :-)Hvoooor ble denne shortsen av ... ??JEG VAR BLEIK TYDELIGVIS HAHATok en heil haug med bilder, og mange av de kom ikke på bloggen fordi jeg hadde så masse bloggmaterialeFeiret 17. mai og fikk gått med bunaden min, endelig!Det ble varmere og jeg kunne endelig kle meg i shorts på skolen!! WohoBle stolt samarbeidspartner med Runwaydreamz // Nyttårsball i 10. klasse, siste gangen på ungdomsskolenKrøllet tydeligvis håret mitt ca. annenhver dag lolSommeren kom snikende, og det ble sene sommerkvelder med taco ute på terrassen klokka 1 på natta. Såååå herlig, gud som jeg savner det.

Besøkte Håkon i Bergen rett før vi ble trekt opp i muntlig eksamenHåkon var ferdig med eksamenene sine, og han kom hjem for å bli der hele sommeren. Det var før sommerferien min hadde startet - men den perioden var bare herlig! Ville ikke at skolen skulle slutte . . Vi slo våre egne rekorder i Pepsi Max-drikking og jeg trente myyyye!


Slik var de siste ukene på ungdomsskolen. HERLIGSluttet på ungdomsskolen som var veldig tristKickstartet sommerferien med å dra på Hafstadfjellet med Karoline, Ingvill og Stian. Herlig!Jeg og Julie var flinke og trente mange ganger før skolen på starten av året // En vinteroufit


Dro til Rhodos èn uke i sommer, hvor jeg ble kjent med Pål-Viktor!Overnatting med Julie, kos!

Hang med venner dagen lang og nøt at det var ferie og null bekymringerJeg lagde Ullebø-pizza HELE tiden, nommenom!Jeg sminket meg UTE TYDELIGVIS XD XDSkrev et litt mer seriøst innlegg som fikk veldig mye responsGikk i bikini dagen lang og nøt sommerenKoste meg veldig her i alle fall

Karoline kom på besøk og vi nøt varme sommerdager i byen. Og så badet vi i det norske og altfor kalde vannet, brrr. Det var dødsgøy da!Farget håret rosa, for en dag!

Jeg og Håkon hadde lenge pratet om å dra alene på sydentur, og jammen gjorde vi det også. Vi søkte litt rundt, fant helt tilfeldig Cala Ratjada i Mallorca, og plutselig var reisen bestilt. Begge gruet seg litt med tanke på at han kom hjem fra Rhodos med vennegjengen sin SAMME dag som vi skulle ta fly til Mallorca. Det vil si at jeg måtte møte han på flyplassen i Bergen, og hadde flyet hans til Norge blitt forsinket bare noen få timer så måtte jeg ha tatt flyet alene. Haha! Mamma og pappa var selvfølgelig bekymra, men det gikk helt fint. Vi kom oss avgårde begge to! Vi koste oss IHJEL i Mallorca i 12 dager. Vi spiste god hotellfrokost med donuts hver eneste dag, lå ved bassenget fra 9 om morgenen til klokka 7 på kvelden og solte oss, besøkte den fineste stranden NOENSINNE og så dro ut på kvelden og spiste langs havna. Ofret ikke skole og bekryminger en eneste tanke, til tross for at jeg kom hjem fra ferien bare èn dag før skolen startet.Så da overnattet Ingvill hos meg, og vi stod opp tidlig. NYTT SKOLEÅÅÅÅR. Begynte på vgs, og alle venninne mine startet på forskjellige skoler. Det gikk veldig fint, og jeg ble kjent med mange nye!Sommerferien var over, men ikke sommeren. Koste meg ute i finværet med venner, grilling og masse kos! Fortsatt august og nydeliiig vær.Kloke ord fra meg og min EmsFine dager!Høstferien kom, og det var skikkelig fint vær uteJeg ble samarbeidspartner med IvyRevelDro til Bææærgen, hvor det var kongevær! Koste meg der en hel helg hos broren min, og vi shoppet, dro ut og spiste, så kino og slappet av.Jeg ble kjent med disse herlige jentene!

Orker ikke å ta resten av året, ettersom dere har lest det på bloggen nå nylig. Vel, dette var mitt 2013 i grove trekk! Har hatt et helt supert år, har virkelig kost meg masse. Noe av det gøyeste med å ha blogg er definitivt at man kan bla seg gjennom måned for måned og faktisk se hva man drev på meg for et år siden. Det er jo helt fantastisk gøy!

friday

Endelig fredag! Det ble en kort skoleuke på kun 2 dager, noe som er heeelt greit for min del. Dette er siste helga Håkon er hjemme, så nå drar vi straks en tur til byen for å kikke på julegaver til hverandre. Haha, NEI, vi har ikke kjøpt enda, fordi vi ville kjøpe en ekstra fin gave denne gangen, og vi trengte litt lengre tid på å finne ut hva vi ønskte oss. Haha! I kveld blir en skikkelig deilig kveld med hjemmelaget pizza og sikkert en film eller noe. Koselig!

Og ja, jeg har jo faktisk bursdag om 7 dager. Folkens, det er 373 DAGER TIL JEG ER 18 ÅR!!!! Det er sykt!! Gleder meg som fy, så jeg starter nedtellingen allerede nå like greit. Digger at jeg er født så tidlig på året, ass. Visste dere at jeg egentlig skulle blitt født i 1996? Men så ble jeg født senere, altså 10. januar. Haha!

♥ God helg 

kino

Hei igjen, dere! Jeg tenkte å titte en tur innom før jeg drar avgårde på kino. Jeg og Håkon skal se "Fortiden", og vi burde vel dra ganske snart. Elsker å gå på kino i hverdagene, spesielt deilig nå som jeg ikke har noe jeg må gjøre i dag. Utnytter det best mulig! :-) Håper filmen er bra, da.

Etter kinoen tror jeg vi drar og tar noen minutter sol - og så hjem og mest sannsynlig sovner jeg ikke før langt på natt denne gangen heller. Jaja, det er helg i morgen, så hvem bryr seg. Hehe! 

Har dere begynt på skolen igjen, da? Dere som starter på mandag er heldige!

runwaydreamz 1999

Herregud. Sovnet ikke før klokka 4 i natt. 3 usle timer søvn fikk jeg før jeg ble vekt av alarmen min klokka 7, aaah. Jeg var virkelig SÅ ikke klar for skole igjen, alt i kroppen bare skreik nei liksom. Hele dagen var i grunn dømt til å bli forferdelig, helt til jeg kom på skolen og fikk vite at vi kun hadde halv dag. FANTASTIIIIISK!!! Så ja, denne dagen har liksom vært perfekt. Jeg dro hjem etter kun 4 timer på skolen, drakk litt (masse) brus for å feire og tok deretter turen til byen med Håkon. Vi gikk i grunn bare rundt og kikket, og så fikk jeg tatt noen antrekksbilder. Når vi kom hjem hadde mamma laget lasagne, så ja - denne dagen blir jo bare bedre og bedre. Senere i dag blir det kanskje kino, vi får se! Er jo snart helg igjen, noe så deilig.

Jeg ønsker min nye Runwaydreamz-genser velkommen til garderoben min. Elsker den! Jeg har aldri vært den typen som er opptatt av å ikke ha samme klær som "alle" andre har, men i det siste har jeg fått mer sansen for å bestille klær fra nett som nødvendigvis ikke 2/3 av jentene du møter i byen går med. Det er noe med det!

Sweatshirt from Runwaydreamz (get it HERE!), teddy coat from sheinside.com (here), pants from Dr. Denim, shoes from Jeffrey Campbell, ear cuff from H&M, rings from Bik Bok

Hva synes dere om antrekket? 

nyttårsforsetter 2014

Så her kommer de berømte nyttårsfortsettene. Dudes, get ready. This shit is serious.
Liten artikkel som jeg og Julie var med i her om dagen, dere kan lese her

♥ Bli mer presis til avtaler. Herregud dere, jeg tuller ikke når jeg sier at dette er mitt største nyttårsforsett for det kommende året. Jeg er helt motbydelig dårlig til å møte opp til avtalt tid. Og om det står på dårlig tid? Neh, NEPPE. Har jeg 2 timer på meg før jeg skal møte noen så starter jeg ikke å sminke meg før det er gått 1 time og 50 minutter jeg, vet dere. Det resulterer i at jeg kommer springende i siste liten, gjerne 10 minutter etter avtalt tid. Det må være dritirriterende for vedkommende som blir utsatt for dette, så jeg skal legge hele sjela mi i dette nyttårsforsettet for å få forandret den grufulle uvanen min. Hei på meg da.

♥ Gjøre matteleksene mine jevnlig, ikke spare alt sammen til siste liten.

♥ Være mindre chicken og poste alle tekst-innleggene jeg skriver som desverre bare forblir et utkast. Dere aner ikke hvor ofte jeg setter meg ned og skriver milevis-lange innlegg med tanker og meninger og ting som faller meg inn. Greia er bare at jeg ikke poster de. Så det skal jeg begynne å gjøre, vet jo at det er gøy for dere å lese litt mer seriøse innlegg en gang i blant.

♥ Lese mange bøker.

♥ Gripe mulighetene. Jeg hater at jeg er så feig til tider. Gjennom 2013 har jeg takket nei til altfor mye som jeg angrer på nå i etterkant, så mål for 2014: KJØR PÅ.

♥ Ikke kjøpe Pepsi Max eller mat i kantina. Jeg tør ikke å tenke på hvor mye penger jeg har sløst bort i kantina. Pepsi Max en gang i blant er greit, men jeg skal ha med egen lunsj - det er jo tross alt gratis. Kanskje best om jeg bare dropper å ha med kort og penger på skolen???

♥ Dra på konsert. Har syyykt lyst på Miley Cyrus-konsert i mai!!

♥ Legge meg tidligere og prioritere søvnen. Jeg undervurderer søvnen min hele tiden. Det siste halvåret har jeg vært utrolig dårlig til å prioritere nattesøvnen min, og dette jeg forandre på i det kommende året. Jeg skal legge meg tidligere, og denne gangen mener jeg det!! Kjeft på meg om jeg henger på instagram, twitter eller blogg etter halv 12, okei? Eller forresten, det var en dårlig idè, haha. Men jeg skal legge meg tidligere, lover.

♥ Spare penger til Florida.

♥ Være enda mer spontan enn i 2013. Èt av nyttårsforsettene jeg faktisk klarte å utføre i fjor var å bli mer spontan. Jeg gjorde mer enn jeg vanligvis ville gjort, som for eksempel å bestille sydentur med broren min helt alene. Det viste seg at det ble en av de beste reisene noensinne! Så folkens, YOLO. Jeg skal ikke sitte på gamlehjemmet når jeg er 90 og angre på de tingene jeg ikke gjorde. Og om jeg gjør feil? Vel, alle gjør feil. 

♥ Gjøre noe med håret mitt. Klippe det, farge det en annen farge (lite sannsynlig, haha), bleke det, få ombre eller bare NOE.

♥ Ta mange hull i ørene. Fordi det er dritfett.

♥ Oppleve nye steder i verden. Jeg skal reise så mye som mulig! Noen land er i alle fall i boks allerede, men jeg håper på flere.


 

2014: let's make this our year

Godt nyttår, kjære lesere!

Jeg tenkte å starte innlegget med "shit, har ikke blogget siden i FJOR :P", men jeg sparer dere for den, hehe. Vel, da var 2014 endelig her! Jeg føler ikke som noen stor forandring i grunn, kunne likså godt være 2013 for min del akkurat nå, haha. Men ja, nyttårsaften ble vellykket - for en fin kveld! Det begynte med den tradisjonelle kalkun-middagen:

Jeg var faktisk helt elendig til å ta bilder i går, dette her er liksom de 3 bildene på kameraet mitt. Dagen gikk i ett, faktisk. Familien spiste kalkun her hjemme, og som vanlig hadde ingen rukket fikset seg enda - så jeg satt i pysjen og spiste middag jeg. Og herregud, look at thiiiiis:<3 STUFFING <3 Jeg spiste dette til jeg ble uvel, men om det var verdt det? ABSOLUTT. 

Etter middagen og dessert som bestod av riskrem måtte jeg slappe av litt på sofaen. (Det minner meg om når jeg og Håkon var i Mallorca og vi sov frokost hver eneste dag fordi det var buffèt og da spiste vi så mye at vi ble helt slagne, hahaha! Minner!) Ikke lenge etterpå kom Ingvill bort, og vi sminket oss og fant frem hva vi skulle ha på oss. Jeg er så lei av kjolestress og alt det medfører, så vi bare "screw it, vi kjører shorts". Best decision of my life. Shorts er liksom 10 ganger mer behagelig enn kjole. Her ble altså kveldens antrekk! Skulle SÅ ha hatt bilde med klærne på, for det ser mye finere ut på enn sånn her. Men jaja:

Hater strømpebukse over alt på jord, så jeg gikk bare med dette + en cardigan + en stoooor teddyfleece som seriøst reddet kvelden min. Tror vi gikk ute i sånn 2 timer eller noe?? Mistet liksom følelsen i beina mine. Still worth it tho. Kvelden ble dødsbra, med mange herlige folk! :-) Når jeg kom hjem lagde jeg og Håkon nattmat, og så våknet jeg klokka 2 i dag. Med et gigantisk blåmerke på låret og kutt på fingeren. STILL WORTH IT.

Nyttårsforsett kommer i neste innlegg!