hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

dagens antrekk

Heisann! Her er dagens antrekk. Jeg har lett etter denne fuskepelsen i EVIGHETER(!!!), og i dag fant jeg den oppe på loftet. Lykke! Den er jo så god nå på vinteren, i og med at den varmer helt sinnsykt mye. I dag har jeg brukt dagen til å unnagjøre litt kjipe gjøremål, for i neste uke har jeg SINNSYKT mye å gjøre, blant annet: vitneavhør, møte med regnskapsfører, IT-prøve, innlevering i norsk, innlevering av film-prosjekt i media OG to teoritimer som jeg må ha før oppkjøring. Haha, beklager - det måtte ut. Jeg har null peiling på hvordan det skal funke, men lol... får ta hver dag som det kommer. Det er det eneste som funker. Hahahahah, jeg må bare le jeg. Flere som har hatt en slik "helvetesuke"????

Nå skal jeg en tur til byen og kikke på jakke med mamma. Hun skal nemlig kjøpe skinnjakka mi, så vi skal finne ut hvilken farge hun kler best. I dag tidlig ringte forresten Veronika meg og bare: "Jeg står i kassa nå, gjett hva jeg kjøper??" AAAAW! Jeg blir så sinnsykt, sinnsykt glad. Sitter liksom og smiler når jeg skriver dette, haha!


Bukse XX-XY Junkyard, sko Jeffrey Campbell, fuskepels og ringer Bik Bok, veske H&M, klokke Michael Kors

See ya later!! Xx

FW15

Jeg har hatt det så flott. Dagen i går pangstartet med at jeg forsov meg, så mens resten av gjengen satt med frokostbuffèen fikk jeg melding fra Emelie (designeren): "Er du våken?" Haha, UFF. Da hadde jeg litt over en halvtime på å sminke meg, dra ned og spise frokost og sjekke ut av rommet. Det gikk til slutt da, og dere vet jo hotellfrokost: man trenger bare å ta et fat og forsyne seg av det man ønsker. Det ble jordbæryoghurt, cottage cheese, skyr, müsli, kokosflak og jordbærsyltetøy blandet sammen i en bolle. Diiiiiiigg.

Vi dro bort på Bella Center og var klar for nok en dag på Fashion Week, men jeg dro hjem midtpå dagen for å rekke flyet. Gud, som jeg har kost meg. Dette vil jeg jobbe med!! Her er det folk som virkelig elsker jobben sin. Som en sa til meg: "Jeg ser jo nesten kollegaene mine mer enn mannen min". Alt jeg trenger i min fremtidige jobb er et like bra team som Jofama og at det handler om mote.

Kristine 1 i hvit. My gorgeous little baby!!!

I går kveld var det godt å komme hjem til familien, samt Ingvill som stod utenfor døra bare noen minutter etter at jeg var komt hjem ♥ ♥ Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg kan ta så mye fri fra skolen, og det er egentlig et litt godt spørsmål. Har litt fravær fra skolen dette året ja, men Fashion Week > Skole, BYEEEE BITCH. Jeg henger med i fagene da, og det er det viktigste. Jeg hadde forresten med meg data så jeg satt og skrev norsk-innlevering på flyplassen, og jeg koste meg faktisk sinnsykt der jeg satt, med Mac'en i fanget, headsettet på og en iskald Pepsi på boks ved siden av meg. Jeg klarte å konsentere meg skikkelig og kreativteten var sååå mye større. Selv om det er flere hundre mennesker som stresser og går forbi er det liksom et eller annet med det at man er i sin egen boble når man er på flyplassen. Alle er opptatt med sitt.

brown

Jakke Jofama by Kristine Ullebø, bukse Bik Bok, solbriller Le Specs, skjerf Acneon the top of my want-list

Adlinks

Jeg har jo fått meg VISA-kort nå! Altså, hellooooo nettshopping! Om dette er lurt er jeg ikke så sikker på, men om det er gøy?? JA. Jeg har egentlig sluttet med å handle klær i butikker, rett og slett fordi det er så mye enklere å sitte og bare klikke ting hjem i stedet. (Tar vel ikke mange år før vi handler alt av mat på nett også, haha) Her om dagen tok jeg turen innom Nelly ettersom jeg er på utkikk etter nye kjoler, og jeg fant jo helt latterlig mye fint. Nå skal det shoppes, dere!

Svart kjole her, blå kjole her, rød kjole her

Svart crop top her, grå crop top her, hit blondegenser med åpen rygg her (jeg ELSKER disse!!)

Dødsfin treningstights her, Calvin Klein-sett her, verdens FIIINESTE kåpe her

Noe som falt i smak? Aaah, jeg bare MÅ ha den blå kjolen, crop top'sene og kåpa.

Fashion Week Day 1

Hei og god dag! Nå sitter vel de fleste av dere enten på skolen eller jobb? Det er jo torsdag i dag, men det føles absolutt ikke slik for meg. I går fløy jeg rett til København etter skolen - og jeg må bare si at jeg elsker å fly!! Jeg sover alltid som en stein fra flyet letter til det lander igjen. I ni-tiden var jeg fremme på hotellet, og da møtte jeg Micke og Peter, som er selgere for Jofama. Vi spiste hotellfrokost (bäst i världen ♥) sammen i dag tidlig, og det var utrolig gøy å treffe dem igjen! Jeg digger humoren vi har, selv om den går på bekostning av meg.... De har en tendens til å si ting for å tulle med meg, og jeg tror jo selvfølgelig på ALT de sier. Haha!

Nå er vi på Bella Center, hvor Fashion Week er. Mange av dere spør hva Fashion Week egetnlig er, og det er her alle butikkene stiller ut kolleksjonene sine for den kommende sesongen, så nå er det altså AW2015 som står for tur. Butikker fra både Norge, Sverige og Danmark kommer hit for å gjøre innkjøp og finne ut hva de vil ha. Det er så utrolig gøy å være her! Jeg møter mange mennesker, er omringet av mote og fine klær everywhere, og alt er bare bra. This is mah place.

Her holder Jofama tilHer er Micke!

Dette ble dagens outfit. Jeg klarte nettopp å skrape nagla mi langs låret på strømpebuksa, så nå er den revnet... Åååh, det er så typisk meg!


Fant ut at jeg er superfin fra denne vinkelen, yupp.

Og her sitter jeg og blogger! Klager ikke :-) Synes det er bra jeg får tid til å blogge her, slik at dere slipper å få en bunch med bilder lenge når jeg er hjemme igjen. Det er kanskje litt gøyere å følge med på hva som skjer her og nå!

Her skal vi holde på en god stund fremover i dag! Tror vi holder på til fem, og så skal vi sikkert ut og spise i kveld. Ønsker dere en super torsdag, og så må jeg bare få sagt at jeg er så takknemlig for all støtten jeg får fra dere. Altså, dere er grunnen til at jeg får muligheten til å drive med det jeg elsker, og jeg får ikke takket dere nok. Love you all! Xx

ukens spørsmål #73

Hvilke objektiv bruker du?
Jeg tar alltid bildene med kameraet mitt Canon EOS 500D, men jeg har to ulike objektiv jeg veksler mellom. Vanligvis bruker jeg 50mm f/1.4, med den blir bildene veldig klare og bakgrunnen blurry. Men når jeg henger med venner og tar litt mer hverdagslige bilder, så liker jeg å bruke standardlinsen som fulgte med kameraet mitt. Den har zoom, så jeg får med mye mer i bildet. Ulempen er at blenderen ikke er like lav, så bildene blir litt kjedelige ettersom det er fokus på alt. Jeg har lyst å kjøpe et nytt hverdags-objektiv med lavere blender, samtidig som den har zoom! Det må bli min neste investering!Mener du at du som blogger med såpass mange lesere har et ansvar for å fronte et sunt kroppsideal?
Akkurat dette spørsmålet synes jeg er ganske viktig og jeg vil gjerne ta det med her i ukens spørsmål. Jeg har uttalt meg om dette tidligere, blant annet da Dagbladet var på besøk hos meg for to år siden og lagde et videointervju av meg. Det jeg sa da står jeg ikke for i dag, for jeg har vokst siden den gang. Vel, ja, jeg mener absolutt at jeg som blogger har et visst ansvar for å fronte gode verdier og ideal for dere. Vi er jo alle en del av samfunnet, men vi som blogger og har store følgertall har gjerne et større ansvar enn enkeltpersoner, med tanke på hvor mange mennesker vi når ut til hver eneste dag. Altså, ALLE skal få være seg selv. Enten man er slank eller kraftig, høy eller lav, har former eller ikke former. Vi kan ikke forandre på oss selv. Jeg er tynn, for tynn, og jeg skulle gjerne lagt på meg et par kilo. Men slik har jeg alltid vært. Jeg har alltid vært en "pinne". Det ligger i genene mine å ha høy forbrenning, men jeg vet at dette vil jevne seg ut med årene. Derfor har jeg lært å akseptere meg selv. Jeg har aldri oppfordret noen til å se ut som meg, jeg har deriomot heller prøvd å fortelle at man skal være fornøyd med seg selv. For det skal man jo! Jeg elsker sunn og næringsrik mat og deler derfor gjerne en sunn oppskrift til dere i ny og ne, men jeg blogger jo ofte om godteri og søtsaker, nettopp fordi jeg er en sucker for det også. Jeg elsker å gå på fjellet og spise sunn pizza, men jeg elsker trolig sjokolade enda mer. Det handler om å finne en fin balanse! Og akseptere seg selv. Da har man det :-)<3 <3 <3

Hvilken hastighet løp du på når du løp 1 mil? Hvordan har du trent for å få så bra resultat, altså 53 minutter?
Jeg lå på ca. 10/11 km/t, og for å få litt fart på et ga jeg på inn i mellom og løp på 13 hm/t. Ble faktisk selv ganske overrasket over at jeg kom i mål så tidlig, til tross for at det var min første mil noensinne. Men jeg er utrolig lettrent og det har jeg alltid vært. 
(Etter kyssesyken hadde jeg jo ikke trent på nesten tre måneder, og likevel tok det ikke lang tid å komme i form igjen) Og så har jeg har jo gått på ulike sporter hele livet mitt, og med en atletisk kropp (lange og slanke bein) har jeg en stor fordel. Men ja, jeg vet ikke helt jeg... Jeg elsker å løpe, joggeturene mine på fjellet har visst gjort nytte!

Hva trener du i?
Jeg har lagt 2XU-tightsen på hylla i det siste jeg, for jeg synes ikke den er så behagelig lengre. Før var jeg helt frelst, men nå synes jeg den bare er skikkelig slitsom å ha på seg... Er jeg den eneste?? Jeg trener i bomullstights fra Nike og det er SÅ mye bedre. Og så har jeg en langermet treningsgenser fra Nike jeg også bruker. Mye klær, høhø.Når skal du til Rhodos?
Det har vi ikke helt bestemt oss for. Men det blir i alle fall etter 13. juli, for da er Julie 18! CHEERS.

Hvilken størrelse har du i Nike Air Force-skoene?
38.5, som egentlig er litt stort. Men men! De er nydelige, så jeg bryr meg ikke. 

Trener du hver dag? Trener du for å få en fastere eller større rumpe?
Jeg har begynt å trene ca. 3-5 ganger i uka, noe som er veldig mye til å være meg. Og når det gjelder rumpa... Jeg trener for å FÅ rumpe. Haha, jeg har jo nada. But I'm working on it.

Gjør du mye husarbeid hjemme? Må du vaske, rydde, lage mat etc...?
Jeg gjorde mer før.. Ooopsi. Jeg vasker ikke huset på daglig basis nei, men jeg gjør veldig mye av mitt eget arbeid. Vasker ofte mine egne klær, rydder alltid mitt eget rom (selvfølgelig) og holder orden på badet jeg bruker. Er jeg alene hjemme holder jeg selvfølgelig huset strøkent, og det hender faktisk at jeg får sånn sykt ryddekick inn i mellom og så overrasker jeg mamma og pappa med at jeg har vasket. Haha, nå kommer sikkert mamma og pappa til å le når de leser dette, men det hender!! Jeg er en person med støv på hjernen da, så rommet mitt MÅ være ryddig og vasket til enhver tid. Får ikke gjort noe hvis ikke.

Hva skal du i sommer?
Jeg skal på en storbyferie med Veronika (forteller mer om det snart) og så blir det sydenferie med gutta mine. Altså Julie, Ing og Vic ♥ Ellers har jeg med vilje planlagt å ha en "fri" sommer, slik at jeg kan gjøre mye spontant og ikke minst.... være med vennene mine!! Hele sommerferien gikk jo bort i fjor, jeg var jo syk ca. halve ferien, og så dro jeg på språkreise i èn måned. Det var jo selvfølgelig verdt det (hadde som dere sikkert skjønner THE TIME OF MY LIFE), men i år vil jeg være mye mer med vennene mine. I år har jeg jo lappen også, så da kan vi finne på mye mer og mulighetene blir plutselig mange. Herregud, som jeg gleder meg.Rhodos i 2013

Planlegger du antrekkene dine kvelden før, eller gjør du det på morgenen?
Før var jeg sinnsykt flink til å finne antrekket på kvelden, slik at jeg la alt frem og hadde det helt klart. Nå i det siste har jeg vært skikkelig dårlig på det, for jeg orker ikke kle meg noe spesielt på skolen når det er vinter og iskaldt ute. Altså, skolen våres om vinteren... Jeg går jo rundt som en ispinne!! Når våren kommer blir jeg derimot mye mer kreativ og det frister liksom å finne fine antrekk når det er sol og lyst ute. Aaah, som jeg gleder meg!


Hvis dere har spørsmål til neste uke så hadde det vært flott om dere stilte de i dette innlegget, slik at det blir enklere for meg å finne de! :-)

Fashion Week next

Heisann! Da var ukas siste skoledag ferdig, og jeg setter nå kursen mot København. Jeg elsker den byen sååå utrolig mye. Det er altså Fashion Week med Jofama som står på planen, og jeg tipper det blir like spennende og gøy som det var på fjorårets Fashion Week i august. Mote, bra folk, god mat og fine klær overalt - er det rart jeg trives? Jeg kjenner jeg begynner å få en liten pekepinn på hva jeg vil jobbe med i fremtiden.. Hihi!

Jeg må faktisk klappe igjen Mac'en nå og komme meg avgårde til flyplassen. Er vel fremme på hotellet litt ut på kvelden :-) Har med meg data, så det er nok en mulighet til at jeg får blogget fra København til dere. Hvis ikke så har jeg i alle fall forhåndsskrevet litt av hvert til dere, så ikke glem å titt innom ♥

vitneavhør

Heisann! I går dro jeg på trening og svettet litt før resten av dagen gikk til lekser. Kjedelig, men det må til. Jeg går rundt i zombie-mode for tiden, så når jeg våkner om morgenen gleder jeg meg allerede til å legge meg igjen. Haha! Ååh shit, forresten, jeg må fortelle dere noe. Jeg fikk en telefon da jeg satt i timen i går, og siden jeg så på nummeret at det var fra nærområdet så måtte jeg bare ta den. "Hei, det er politiet som ringer" hører jeg, og jeg bare kjapper meg ut av timen i mens jeg holder telefonen inn til øret. HVA faen tenker jeg. Jeg har vel ikke gjort noe kriminelt??? Første tanken som streifet meg var at jeg ikke kom til å få førerkortet, eller noe i den duren. (Hahah!!) "Heldigvis" var det bare at jeg har vært vitne til en slåsskamp for et år siden, og den saken har tydeligvis blitt tatt opp igjen så de spurte om jeg kunne komme og ha et vitneavhør på politistasjonen for å fortelle det jeg vet. Spennend, synes jeg da!! Hehe :-)

Sushien jeg spiste på søndag. NAM. Jeg elsker det bare mer og mer for hver gang jeg spiser det.

Nå må jeg starte å pakke! Skal bare være borte i tre dager, men det er likevel en del jeg må ha med meg. Wish me luck!

svart, brun eller hvit?

Har fått mange kommentarer av dere om at dere har sett jakken min i butikk nå :) Det er så gøy å høre alle tilbakemeldingene jeg får fra dere! Jeg har ikke vært i byen siden den ble lansert, men jeg gleder meg til å se jakken hengende i butikker fremover, woho. Nå er det bare 2 dager til jeg drar på Fashion Week, så denne uka blir smooth. Vi er blitt lesset på med prøve etter prøve nå da, så her er det bare å holde tunga beint i munnen frem til vinterferien. Jeg er så utroooolig sliten og lei av skolen nå, det må jeg faktisk innrømme. Gi oss litt pusterom, liksom!

Jofama by Kristine Ullebø HERE

Uansett, la oss prate om noe annet. Jeg lurer fryktelig på hvilken farge av skinnjakka dere liker best?! Hadde vært gøy å se! Så, liker dere best svart, brun eller hvit? // Which color is your favourite? Black, brown or white?

today's outfitJakke Jofama by Kristine Ullebø, bukse Dr. Denim, sweashirt Runwaydreamz, sko Jeffrey Campbell, solbriller Ray-Ban, skjorte Chiquelle

Oops, dette innlegget skulle egentlig postes tidligere i dag! Jeg hadde begynt på det og glemte egenlig bare å publisere det, ble i kjent Kristine-stil stresset rett før jeg skulle ut døra. Nå har jeg nettopp vært og spist kinamat med jentene! For en fin avslutning på uka. Jeg bestilte sushi, som jeg har fått helt sjukt dilla på den siste tiden. Skulle ønske vi hadde egen sushirestaurant her i Førde... Det hadde vært noe!

Smart som jeg er ryddet jeg hele rommet og la på nytt sengetrekk tidligere i dag, så nå skal jeg bare dusje og krype til sengs. Vanligvis utsetter jeg slike ting helt til kvelden, men når kvelden kommer og man bare vil sove så suger det å måtte drive å støvsuge og styre på. (Ja, jeg MÅ legge meg til rent og pent rom!!)

nye skatter i sminkebagen

Annonse

Hei dere! Først og fremst, TUSEN TAKK for alle kommentarene i forrige innlegg. Så utrolig hyggelig å få så mange kompliment for smilet mitt, ååh! Jeg har ikke tenkt sånn spesielt mye over det at jeg ikke smiler så mye på bilder, men ja... Nå vet jeg det i alle fall :-) Dere er uten tvil best. Gårsdagen: Jeg hadde en tipp topp lørdag! Dro som sagt på trening med Lina, og hun lærte meg litt grunnleggende om knebøy. Jeg tør jo ALDRI å gå bort dit på trening ettersom jeg er så redd for å bli sett på som amatør (jeg klarer jo så vidt å løfte stanga liksom), men nå vet jeg i alle fall hvordan jeg gjør det. Veldig gøy! Etter treningen dro vi hjem og spiste taco, og herreguuud så like jeg og Lina er. Det er en grunn til at jeg kaller henne for soulmaten min liksom. Alle de timene vi var sammen gikk til å ha dype samtaler om skole, gutter og livet generelt. Haha, jeg ELSKER det.

Fra dype ting til litt noe litt mer overfladisk: sminke! Gud, som jeg har kost meg med dette innlegget. Nå har jeg nemlig fått testet et par nye produkter fra Coverbrands de siste dagene, og jeg er så utrolig fornøyd. Alle produktene falt rett i smak, og den følelsen er helt herlig!Reflective highlighter - Først og fremst: jeg elsker designet!! Dette er en highlighter som blir reflektert av lyset, og produktet ser sinnsykt bra ut på! Jeg pleier ikke å bruke highlighter til vanlig, men jeg vurderer å begynne med det nå ettersom denne falt i så god smak. På bildet til venstre ser dere hvor jeg har bukt highlighter: på kinnbeinet, midt i pannen, på haken og på nesebeinet. Jeg vet det er forskjellig hvordan folk highlighter ansiktet, jeg jeg gjør det slik og jeg synes resultatet blir utrolig fint. Enkel huskeregel når det kommer til contouring: de plassene du vil fremheve bruker du highlighter, og de plassene du vil "skjule" eller forminske bruker du solpudder/mørkt pudder. Det er utrolig hvor stor effekt en slik type sminking har! Bare pass på at du ikke overdriver, slik at folk får sjokk når de ser den originale ansiktsformen din. Haha! Nei da, du bestemmer selv ;-) Du finner alle produktene fra KIDE her.Hvit neglelakk fra Essie - Jeg har kun hatt helt svarte negler i et par måneder nå, men nå har jeg fått øynene opp for hvite neglelakk. Tror faktisk ikke at jeg har prøvd det før nå? I hvert fall, det ser jo bare helt sykt fresht ut.

Brightening Peel Off Mask - Husker dere at jeg skrev om denne hudpleieserien en gang i høst? Jeg har virkelig fått sansen for Formula 10.0.6. Alle produktene er skikkelig clean som dere ser på designet, og ansiktsmaskene er helt fantastiske. Jeg tuller ikke. Nå har jeg nettopp testet denne peel off-masken og den falt rett i smak den også! Jeg er UTROLIG kresen på hudprodukter, og tro meg når jeg sier at jeg har prøvd mye foskjellig opp gjennom årene. Vel, i motsetning til andre hudprodukter som sier at de "tilfører glød til huden", så GJØR denne det. Jeg liker virkelig disse produktene, inkludert denne peel off-masken. Jeg pleier ofte å bruke disse maskene før jeg skal noe spesielt som f.eks før jeg skal ha fotoshoot eller skal ut på reis, men jeg bruker de like mye i hverdagen også. Å avslutte en lang dag med en varm dusj etterfulgt av en ansiktsmaske er noe av det beste jeg vet.

Body mist fra Victoria´s Secret - Jeg er frelst av body mistene fra VS, og nå kan jeg endelig ønske lukten "Strawberries & Champagne" velkommen i samlingen min! Denne kjøpte jeg faktisk på flyplassen på vei hjem fra USA i sommer, men dum som jeg er kjøpte jeg den RETT før sikkerhetskontrollen. Jeg skal love dere at det svidde litt i sjela når han amerikanske security-mannen kastet den i søpla... Vel, disse er geniale! Jeg pleier å bruke de på rommet mitt også. Får alltid kompliment for at rommet mitt lukter godt, haha! Coverbrands kjører forresten 20% rabatt på alt fra Victoria's Secret, så ta en titt her for å sjekke ut hele sortimentet.

(Shit ass kunne gjerne vært så brun!! :P)

Autobalm Face Palette - Hawaii - Haha, synd jeg ikke tok bilde av fremsiden av dette produktet, for her har theBalm designet det som et førerkort. Haha! Det passet meg bra at jeg fikk denne nå, siden jeg ikke har fått førerkortet enda. Heheeee. Denne paletten inneholder en highlighter, en rouge, en mørk skygge som kan brukes som eyeliner og en øyenskygge - alt man trenger egentlig! :-)

Nå får dere ha en kjempefin søndag videre! Jeg skal jobbe og rydde rommet, jeg. Senere i kveld er blir det ut å spise med hele jentegjengen ♥

fornuftig lørdag

Her sitter jeg og smiler, da! Eller, disse bildene var faktisk fra i dag tidlig. Helg, en stykk rosa og oversized genser fra Victoria's Secret, bra musikk, Pepsi Max og snø som daler ned utenfor - kan man klage? Det går an ja, men i dag velger jeg å være blid, for dette er en bra dag! Det er vel lørdager alltid, for så vidt. Nå har jeg nettopp fått krysset av en del på helgas to do-liste, så neste stopp er.... SPENST! Jeg og Lina skal trene, og så stikker vi hjem til meg og lager en digg middag sammen. Taco eller pizza står på kveldens meny, for det slår jo aldri feil vet dere. Åååh, som jeg gleder meg! Jeg håper og tror at det er få folk på senteret i dag, ettersom det er lørdag og de fleste sikkert er ute og fester. Linus og Kriss kjører en annen stil - hoho! 

skrivesyk

- a little sneak peak -Guten Morgen! Herlighet, så gøy det er å lese kommentarfeltet for tiden. Dere er jammen meg en god gjeng! Jeg har hatt minimalt med søvn i natt, men tross det er jeg full av energi og i kjempegodt humør i dag. Det ble visst litt sent i går... Tiden bare løp fra meg, så etter masse skriving og x-antall telefonsamtaler var plutselig klokka bikket tre. (Det er sent til å være meg) Jeg eeeelsker å prate i telefon, det er så koselig. Visste dere forresten at jeg skriver dagbok inn i mellom? Ikke på papir da, men på dataen. Noen ganger kjenner jeg bare en sinnsykt trang for å skrive, så da setter jeg på en favoittsang og lar fingrene gli over tastaturet. Jeg kom nemlig til å tenke på at jeg virkelig har lyst å ha noe personlig å se tilbake på når jeg er voksen. Dessuten er jeg så sinnsykt skrivesyk for tiden. Det er SÅ mye jeg vil skrive om og mene noe om! Skal prøve å få ut noe her på bloggen også, men som dere vet er jeg jo ganske selektiv på den fronten...

Hva gjør dere denne lørdagen, da? Jeg er i full sving med forbedelse av blogginnlegg og planlegging til København, har nemlig litt av hvert å fikse før jeg drar på onsdag. (Jippi!!!!!) Tipper jeg har mer fravær denne terminen enn hva jeg har hatt fra første klasse på barneskolen til videregående, men pytt pytt, slik får det bli. Det viktigste er at jeg henger med i fagene, og det har jo ikke vært noe som helst problem. Dessuten: Fashion Week er viktig!! Hehe. Nå skal jeg slutte å mase hull i hodet på dere, jeg. Vi skrives om ikke lenge! Senere i dag skal jeg henge med Lina, vi har satt opp trening og mat på planen. Høres ganske perfekt ut :)

zebra fredag

Hei og god fredag! Endelig kan jeg sette meg ned med Mac'en. Denne dagen har virkelig godt i et skal jeg si dere! Det begynte med skole i to timer, og så var det hjem, knipse noen bilder i full fart og deretter hive seg avgårde for kjøretime med Per. Han var glad for å komme på bloggen med audien, visst!! Haha, så utrolig gøy. Vi kjørte rundt i tre timer, og dette var faktisk de siste kjøretimene mine. Er det innafor å si at jeg synes det er trist? Jeg synes det har vært så trivelig å kjøre rundt i den røde audien sammen med Per jeg, vi sitter liksom og snakker om alt mulig. Nå er det to timer teorikurs, og så... oppkjøring! Skrekk og GRU.

Etter kjøretimene løp jeg bort til hudlegen og fikk presset ut alt av talg og dritt (sorry) i huden min. Jeg hater solskade, og jeg skal aldri igjen vær sløv med å smøre meg med faktor når jeg er på sydenferie... Dette er prisen å betale, gitt. Nå må jeg holde meg helt unna sol i en måned (jeg må bruke sunblock i ansiktet, haha), og så skal jeg ta laserbehandling. Når det er gjort er jeg endelig ferdig, og huden min slipper å lide av sprengte blodkar. Det skal bli såå deilig.

Det er et eller annet med meg og dyreprint for tiden....?? Vet ikke jeg altså, bare synes det er sjukt stilig. I dag er jeg en zebra! T-shirten kjøpte jeg her.

Jeg kan ikke gå ut av døra i dag (ser så awful ut i trynet haha), så Ingvill er her og vi har en maks chill fredagskveld. Nå skal vi snurre en film! Har dere tips?

min første mil

LYKKERUS! Jeg sitter og skjelver fordi jeg er så glad. I dag hadde jeg faktisk ikke tenkt på trening i det hele tatt, men plutselig var jeg på Spenst sammen med Ingvill. Ikke hadde jeg tenkt å løpe på mølla mer enn 10 minutter heller, men jeg følte meg av en eller annen rar grunn kriminelt kvikk i dag, så jeg sa til Ingvill at jeg skulle løpe i 30 minutter. Putselig var jeg bikket 5 kilometer, og siden jeg ikke hadde NOE som helst hold kunne jeg ikke la sjansen løpe fra meg. Det ble 10 km på meg på 54 minutter. JEG ER SÅ STOLT!!For mange er det å løpe en mil no biggie, men jeg sliter med at jeg alltid får hold når jeg løper på mølle, så for meg er det ganske stort. Jeg eeeelsker jo egentlig å løpe! Aah, nei dette var litt av en selvtillitsboost.

I dag dro jeg og Guro hjem til Ems etter skolen, og vi skulle egentlig jobbe med mediaprosjektet våres hvor vi skal gjenskape en filmscene... Vel, vi spiste taco i stedet. Hehe, innafor. Vi får gjøre det en annen dag :-) I morgen har jeg to timer på skolen, og så skal jeg ha mine siste kjøretimer ever, etterfulgt av en hudlegetime. Tjohei, litt av hvert som må fikses før København!

Flere som har løpt en mil før? Gjerne fortell, wiii.

perfekt måltid etter trening

For å få mest ut av treningen er det viktig å spise riktig. Jeg tenker egentlig aldri over det å få i meg riktig mengde proteiner, men det har kanskje med å gjøre at jeg er langt (laaaangt...) ifra ekspert når det kommer til kosthold. Jeg spiser bare det jeg finner i køleskapet, jeg. Men altså, èn ting vet jeg, og det er at det er viktig å få i seg proteinrik mat etter trening! Siden jeg har trent en del styrke i det siste så har jeg begynt å spise cottage cheese etter øktene mine, og det er ikke bare sunt, men også utrolig godt. Så nå tenkte jeg å dele et typisk etter-trening-måltid for meg!

1 boks cottage cheese ♥ 2-3 ss kesam ♥ masse blåbær ♥ 1/2 banan ♥ jordbærsylteøy ♥ chiafrø

Jeg har sett utallige matblogger hvor det blir brukt chiafrø i alle slags oppskrifter, så jeg måtte nesten bare ta og hive meg på bølgen selv! Disse frøene er rik på omega 3, fiber og protein, og kan brukes i alle slags oppskrifter. (Ikke langt ifra, i alle fall) Her snakker vi cottage cheese, gresk yoghurt, hjemmelaget rundstykker, pannekaker, smoothie, knekkebrød, sammen med müsli, pizzabunn og mye mer. Chiafrø smaker ikke veldig mye, men gir en god metthetsfølelse samt en deilig konsistens i maten. Jeg kjøpte mine her, hvis noen lurte. 

Så: Finn frem en skål, hiv alt oppi og nyt med god samvittighet. Hallelujah, så godt. Dette måltidet egner seg også perfekt som frokost, da proteiner gir en langvarig og god metthetsfølelse. Jeg MÅ ha en skikkelig frokost, eller så fungerer jeg bare ikke. Kanskje det er grunnen til at jeg nesten aldri forsover meg, fordi jeg vet hvor sinnsykt viktig det er å få i seg skikkelig mat før man tar fatt på dagen.

endelig sol igjen

Det er så ubeskrivelig skjønt at solen endelig har komt tilbake! Etter 2 måneder er det faktisk ikke annet enn fantastisk å kjenne solstrålene på kroppen igjen. Vinteren er herlig, men mørketiden er absolutt ikke noe for meg, ass!

Men seriøst, det å komme hjem fra skolen til DAGSLYS gjør meg lykkelig. Den beste tiden i året nærmer seg med stormskritt, og jeg kan nesten ikke vente!

Noe som er litt off topic: i år er det eneste året jeg ikke har satt det å trene mer som nyttårsforsett, men det er likevel det èneste året jeg har klart å faktisk trene regelmessig. Nå har jeg bare holdt i på i januar da, men jeg må faktisk si meg selv litt stolt! Jeg tror jeg har trent flere ganger i 2015 enn hva jeg gjorde i hele høst, høhø. Satt litt på spissen, but still. Jeg har liksom komt til det punktet hvor jeg finner glede i trening :) SÅ, nå må jeg komme meg på treningssenteret en gang det er lite folk, slik at jeg kan ta bilder/filme litt øvelser til dere. Vet at mange av dere ønsker det, og jeg vil gjerne blogge om det selv, så det skal jeg få til. Vet selv hvor vanskelig det kan være å finne gode øvelser.

Nå drar jeg og mams en kjapp tur på Spenst. Vi snakkes babes!

kjære 8 år gamle kristine

Den værste fienden din er deg selv. Slik er vi alle. Nesten, i alle fall. Hvor mange ganger har du vel ikke tenkt stygge ting om deg selv? Sagt stygge ting om deg selv? Bannet stygge ting om deg selv? Jenter kan være fæle. Mennesker er fæle. Men hvem er det vi er fælest mot? Jo, oss selv. Vi mennesker har en tendens til å behandle oss selv som dritt.

Hvor mange ganger har du vel ikke stått opp, sett deg selv i speilet og sagt "fy faen, så jævlig jeg ser ut i dag"? Komt på skolen og sagt til venninna di at: "jeg er dritstygg i dag, sjekk den svære kvisa i panna"? Og hvor ofte finner du vel ikke feil med deg selv? Sier at du har stygge lår, stor nase, for mye magefett, for tynn, for breie skuldrer, for tynn, for høy? Står i speilet og analyserer hver eneste kroppsdel? Når jeg tenker over det er det faktisk utrolig hvor mye jeg rakker ned på meg selv. Jeg finner feil, danner meg komplekser og lar det ta overhånd. For det positive? Det tenker jeg aldri på. Jeg glemmer det. Selv når folk gir meg kompliment tar jeg det ikke til meg. I stedet bruker jeg all energi på å finne feil med meg selv, og finne ut hva som kunne vært bedre. Jeg er for tynn, har ikke fin nok hud, for mye kviser, ikke slike bryn jeg ønsker, for tynne lepper, for små pupper, feil form på nesen... ja, you name it. Etterhvert begynner det å tære på selvfølelsen. Jeg er ubrukelig. Lite verdt. Ikke bra nok.

Kunne jeg sagt alt dette til 8 år gamle meg?

Seriøst, jeg utfordrer deg. Finn frem et bilde av deg selv som liten, hold det fremfor deg og si til den jenta det samme som du sier til deg selv hver dag. Klarer du det? Det klarer ikke jeg. Det burde ikke du heller. For gjett hva? Du er fin, du. Og visst faen om du er bra nok.

ready to party in Gothenburg

Bilder fra fotoshooten i Gøteborg sammen med Junkyard og snuppa mi Åshild. Klærne vi fikk bruke var bare helt rå! Visste dere at Dr. Denim har fått skinnbukse? Det er den jeg har på meg her. Spesielt digger jeg den svarte tettsittende kjolen på bildet øverst til høyre. DEN følte jeg meg bra i! Elsker når man finner slike plagg man bare... føler seg vel i :-) Ååh, denne turen var så utrolig gøy. Mest av alt på grunn av at jeg fikk ta med meg Ingvill og vi møtte herlige Åshild. Jeg håper vi treffer henne igjen om ikke lenge! En så bra combo skal man lete lenge etter.

I dag er jeg litt hektisk! Kom hjem, spiste middag, dro rett på trening og nå er jeg hjemme igjen. Har tyskprøve i morgen, så resten av kvelden må jeg øve. Og så må jeg selvølgelig spise! Dro innom butikken på vei hjem og kjøpte med meg cottage cheese, frukt og bær og masse digg. Det å spise bra og riktig etter trening er så utrolig viktig. Men nå må jeg komme i gang, vi snakkes! Xx

black, black, black

Jofama by Kristine Ullebø

Svart og sølv - digger det like mye som kombinasjonen av svart og gull. Hva synes dere om helsvarte antrekk? Vet ikke helt om jeg kunne hatt den stilen hver dag, men en gang i blant når man føler for å ha en litt mer "rocka" stil er det kult.

let´s do this, monday!

Hver søndag gjør jeg meg ferdig med alt av gjøremål, i tillegg til at jeg rydder rommet og legger på nytt sengetrekk. Jeg har faktisk begynt å like søndager merker jeg, hvis man ikke regner med de gangene man er fyllasjuk eller har et tonn med lekser. Da blir det fort den værste dagen i uka...

Vel, dere kan tro jeg sov som en prinsesse i natt, med nytt sengetrekk, velduftende rom og nydusjet kropp og hår. Magisk! Er det flere enn bare meg som alltid våkner midt på natten for å gå på do, forresten? Jeg har blitt ganske vant til det nå, for det skjer sånn ca. hver natt. Det er ikke noe problem for meg da, for jeg synes det å våkne klokka 03:00 og vite at man har mange timer med søvn fremfor seg er helt fantastisk. Denne gangen var jeg så sulten at jeg måtte traske inn på kjøkkenet og spise litt før jeg la meg igjen, haha! Kjente at jeg digget livet akkurat der og da. Det var sikkert litt av et syn der jeg satt på kjøkkenbenken midt på svarteste natten og spiste frokostblanding mens jeg tittet ut på stjernere. Idyllisk. Hvem trenger kjæreste når man har det så fint med seg selv?Hei til deg, mandag! Og HEI GANGSPERRE! Jeg digger at jeg faktisk finner glede i trening for tiden, men jeg har begynt å trene litt andre muskelgrupper for tiden, og derfor sliter jeg så sykt med gangsperre. I dag gjør det vondt å bare sitte, fordi jeg har så vondt i rumpa. Det er fantastisk da, men jeg får jo ikke trent i dag, haha. Kanskje det er et tegn på at jeg burde øve til tyskprøve? I guess so!Skolearbeidet kaller! Får se om jeg ikke tar meg en tur på Spenst sent i kveld, men akkurat nå skriker rumpa mi nei, altså. Jeg ELSKER å kjenne gangsperre i rumpa tho, for da er det forhåpentligvis et lite tegn på at musklene er på vei. Denne sommeren vil jeg ha fin rumpe, haha!

firestone acoustic version

Tenk om jeg satt på denne stranden akkurat , da. Heldigvis er det bare 69 dager til jeg befinner meg i Kypros med Vero. Jeg bestilte faktisk flybillettene i dag, alene for første gang! Jeg har nemlig fått meg VISA-kort nå. Gøy å endelig kunne betale på BUSSEN!! (Gud, så kleint det har vært når jeg ikke har kunne betalt med ungdomsskortet mitt før...)Jeg fikk spørsmål om jeg ikke kunne fortsette å dele musikk på bloggen inn i mellom. Det virker som om en del av dere liker det?? Vel, jeg hørte Firestone på Skavlan her om dagen, og altså, jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så forelsket i en sang. Jeg har slik at hver gang jeg finner en ny favorittsang, så blir jeg full av inspirasjon og livet blir automatisk et par hakk bedre. Flere som er slik? Vel, Firestone, akustisk. Dere MÅ høre. Jeg skal sovne til denne i natt, uten tvil ♥

Ellers? Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen. Jeg er dårlig på å si det, men fy søren, dere gir meg så mye motivasjon. Å blogge for dere er virkelig en fryd. Dere er jo bare tidenes gjeng. #bestsquadever

JEG ER EN LØVE

... jeg føler meg i hvert fall som en med denne kimonoen på. Dette var et av mine to antrekk i går! Altså, hvor kul er ikke komonoen? Løveprintet står jo faktisk i stil til håret mitt, haha. Vel, nå har jeg nettopp spist god middag, og jeg er klar for litt kvalitetstid med tyskboka mi. Tysk er avsluttende for meg i år, så skal SKAL ha bra karakter. Hadde 6`er i fjor, og om jeg ender med lavere enn det i standpunkt så blir jeg dritsur. Jeg har heldigvis lagt en heeellah treningsøkt bak meg i dag, så energien og konsentrasjonsevnen er på topp :-)

Kimono XX-XY Junkyard, sko Jeffrey Campbell, bukse Bik Bok, topp H&M

out for a dinner

GOD SØNDAG! Og denne gangen mener jeg det, for i dag har jeg hatt en dritbra start på søndagen. Jeg våknet i ti-tiden, men lå på mobilen og dro meg en stund før jeg faktisk stod opp. Jeg og mamma kjøpte en juicer her om dagen (vi har snakket om det SÅ lenge), så i dag laget vi ferskpresset appelsinjuice som vi nøt til frokosten, og det er seriøst noe av det beste jeg vet. Herregud, så utrolig godt. Nå gleder jeg meg til å teste ut forskjellige oppskrifter fremover - gjett om det skal juices! Vi har kjøpt inn massevis av både eple, appelsin, ingefær og gulrot. Det å juice er jo en utrolig genial måte å få i seg tilstrekkelig med vitaminer.

I går kveld: Jeg møtte mine gode ungdomsskole venner Sivert og Mats, og vi dro ut for å spise. Jeg og Sivert går fortsatt på skole og har noen fag sammen, men Mats har flyttet. Jeg bestilte en cæsarsalat som smakte helt himmelsk, så med god mat og to gode venner ved min side ble kvelden fortreffelig. Jeg elsker å dra ut å spise, skulle ønske vi hadde mer "spesielle" restauranter her i Førde. Jeg føler det går mest i pizza, kebab og kinamat i denne byen, haha. Hadde ikke gjort noe med en egen sushirestaurant, Maccern eller Vapiano her, ass! Noen førdianere som er enig, eller?

Dette minner meg om Florida. Til lunsj i Florida spiste jeg alltid en god salat, for de hadde en skikkelig bra salatbar der. Og krutongene... de var helt amazing! Jeg tror jeg spiste mer krutonger i løpet av de fire ukene enn hva jeg kommer til å gjøre hele mitt liv.

Kylling, krutonger, parmesanost, salat og pesto. Heaven!Meg og Sivert som filosoferer litt utenfor rådhuset. #godkjentlørdag

50 spørsmål

Fant disse spørsmålene i et innlegg på Eirin Kristiansen sin blogg, og jeg synes det var så gøy å lese at jeg ikke kunne dy meg å lage et slikt innlegg selv. Håper svarene faller i smak!

1. Hvor gammel er du om fem år? 23 år! Wow.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Ingen, haha. I dag har jeg bare jobbet, dvs. tatt bilder, svart mail og skrevet blogginnlegg. Pleier nesten aldri å være med folk på lørdags formiddag, men jeg finner alltid på noe utover kvelden. 

3. Hvor høy er du? Jeg var 175,5 cm forrige gang jeg målte meg, men jeg tror faktisk jeg har vokst enda mer. Liker å tro at jeg er 177-178 i alle fall.. Får ta frem målestokken og måle meg. Jeg skal oppdatere dere på den fronten.

4. Hvilken film så du sist? Jeg så Taken 3 med Pål for et par dager siden. Jeg ser nesten aldri film, haha..

5. Hvem ringte du sist? Julie. Vi ringer hele tiden, om vi har gått en dag uten å prate i telefon er det ganske spesielt egentlig.6. Hvem ringte deg sist? Julie!

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? «Tar nok test uansett, er nok halsbetennelse eg har og det kan gå vidare til kyssesjuka :s» fra Ingvill. Hun har desverre blitt syk.. Krysser fingrene for at det ikke er kyssesyken, for det er det jævligste som finnes.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Begge deler. Jeg er et skikkelig telefon-menneske som elsker å ringe (gjerne bare for å prate, uten noen spesiell grunn). Meldinger er jo utrolig praktisk, men samtidig er det skikkelig slitsomt hvis det er mye man skal fortelle. Så, jeg tror jeg liker best å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? Mamma Mia-stranden på Skopelos, en øy i Hellas. Det var en steinstrand med knallblått vann. Jeg hadde seriøst kjærlighetssorg når dro... Jeg var på ferie der i 2012, og jeg skal definitivt tilbake. Har faktisk lyst å gifte meg på øya, slik de gjorde i Mamma Mia The Movie!10. Hvilket sted foretrekker du minst? Bussen. Uggh, jeg hater buss! Når jeg skal til skolen går det fint, men jeg hater å ta rutebuss og unngår det så mye som mulig. Føler det er så skittent der, så det å f.eks spise på en busstur er noe jeg i ytterste grad unngår. At det er skittent er sikkert noe jeg bare innbiller meg, men jeg klarer bare ikke å forandre det...

11. Når så du moren din sist? I går kveld, rett før jeg la meg. 

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? En Stjerne Skinner i Natt av Malin Reitan. Her i huset hører vi på julealbumet hennes hele desember, det har vært tradisjon her i flere år. Husker hvor fan jeg var var av henne da jeg var mindre, åå ♥

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift og det er jeg utrolig glad for. Blir helt ifra meg av tanken på at de skulle gått fra hverandre.

15. Når våknet du i dag? Klokken 8 fordi jeg måtte sånn tisse. På en LØRDAG, oh yes. Men jeg sovnet igjen da, riktig nok bare en time.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg tror jeg er bosatt i en større by i Norge, med egen leilighet (kanskje hus?), mann og forhåpentligvis et barn. Jeg vil bruke starten av tjueårene på å reise og oppleve, og så vil jeg heller bosette meg et par år etter det, når jeg føler meg "mett" på eventyr. Okei, jeg kommer nok aldri til å bli mett på nye opplevelser, men jeg gleder meg utrolig mye til den dagen jeg har et eget hus med mann og barn, og alt har falt på plass. Slik at jeg slipper å stresse med noe, alt er liksom bare slik det skal være.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Kidnappere, uff. Jeg har sett for mange dokumentarer om unge jenter som har blitt bortført.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Dere vet hun Sophia Grace som sang Super Bass av Nicki Minaj og kom på Ellen? Jeg så musikkvideoen hennes "Best friends" i går og lo så kraftig fordi det er så FORBANNA FEIL AT EN 11-ÅRING LAGER MUSIKKVIDEO. Håper det der var et PR-stunt og ikke en seriøs musikkvideo... No offence! Jenta er dødssøt, men det blir bare too much.

19. Hva er din beste egenskap? Om noen tar kontakt, ringer, snakker til meg eller hva som helst, så er jeg alltid imøtekommende.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg føler meg lett avvist, og når jeg føler meg avvist, trekker jeg meg fullstendig unna. (Jeg og broren min er helt like på dette, så det ligger nok i familien haha) Okei, så hvis jeg for eksempel har øyet for en gutt og adder han på facebook uten at han godtar, så hadde jeg ALDRI noensinne gjort noe mer. Jeg hadde ikke turt å kikke han i øynene på gata engang liksom.. Haha. Mens de fleste andre jenter ville gjort alt for å få kloa i gutten de er keen på, så trekker jeg meg bare helt unna. Det er egentlig en helt elendig egenskap, så jeg prøver virkelig å forbedre meg.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Sover med string, bare. Kunne aldri sovet med pyjamas, men å sove fullstendig naken kunne jeg heller aldri tenkt meg.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Fire, men to av dem er pynteputer så de tar jeg bort når jeg legger meg. ha to soveputer.

23. Hva er det rareste du har spist? Grillet blekksprut kanskje? Det er faktisk noe av det beste jeg har smakt. Vil tilbake til den samme restauranten i Mallorca med Håkon og bestille den samme retten igjen, ååh.

Det så bedre ut på ekte enn på dette bildet, det lover jeg. Fytti katta, dette var så godt at jeg ikke har ord for å beskrive det engang!

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærepar MacBook Pro. Fikk den til jul for to år siden, og før det brukte jeg faktisk familien sin stasjonære data.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Uten tvil. Alle sier de liker å gå barføtt, men jeg liker ikke det jeg - med mindre jeg er i syden da selvfølgelig. Ingenting slår følelsen når du går langs stranda og kjenner sanden kile mellom tærne.

26. Hva hører du på akkurat nå? Sun Goes Down av Robin Schulz. Fant den i dag faktisk, anbefaler dere å høre!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Snickers-is! Uten tvil.

28. Hviken dessert er din favoritt? Oi, nå må jeg tenke meg om her. Det må bli en saftig sjokoladekake som har stått i kjøleskapet i 1-2 dager.

29. Den største premien du har vunnet? Det kan jeg faktisk ikke huske. Tror ikke jeg har vunnet noe spesielt, egentlig?? Da snakker vi isåfall kun 20 kr på et flakslodd.

30. Liker du kaffe? Kun den morgenen jeg har cooper-test. Da sluker jeg kaffen lett!

31. Hva drikker du helst til frokost? Appelsinsaft fra Fun. Den er så innmari god.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Medialæreren min, OJ, som vi kaller han. Gleder meg alltid til timene hans!

33. Kan du spille poker? Nei, det har jeg aldri prøvd før.

34. Hva har du spist i dag? Et rundstykke til frokost, en skål med Crüsli frokostblanding til lunsj, yoghurtnøtter og så spiser jeg et rundstykke i skrivende øyeblikk. Om ikke lenge blir det ut og spise pizzaaaa!35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hitler. Lol, eneste jeg kommer på. Jeg synes det er kjempeinteressant å lese om verdenskrigene, og jeg MÅ få dratt til en konsentrasjonsleir en eller annen gang!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Hakke peiling. Hører nesten aldri på radio.

37. Vil du ha barn? Selvfølgelig! Men ikke med det første.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, tysk og spansk. Mestrer vel tysk og engelsk best av de tre, spansken min er absolutt ikke noe å skryte over!

39. Sover du på en spesiell side? Jeg legger meg alltid på siden, inn mot veggen, når jeg skal sove. Og så har jeg selvfølgelig dyna mellom beina, det MÅ jeg eller så får jeg ikke sove.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, uten tvil. Man blir brunere, det er mindre skittent og huden blir mye finere av å være i havet enn å plaske rundt i et basseng som er fyllt av klor og urin.

41. Hva bruker du helst penger på? Dette spørsmålet var ikke vanskelig. Yoghurtnøtter, Stimorol-tyggis og reising.

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, jeg fikk mange gullsmykker når jeg var mindre. Har et som jeg fikk av farfaren min før jeg fyllte 1 år, og han døde ikke lenge etter. Et utrolig fint minne, det er nå helt sikkert ♥

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Ungkaren og Gossip Girl.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal møte en kompis etterpå, vi skal ut og spise og catche up siden sist, ettersom han har flyttet på hybel for å gå på videregående et annet sted enn Førde. I morgen skulle jeg egentlig møte Julie, Ingvill og Vic for å se på sydentur, men Ingvill ble syk så jeg tror vi utsetter det. En veldig rolig helg, med andre ord. Får nesten litt noia når jeg ikke gjør noe, er så vant til at helgene er stappfulle av planer.

45. Kan du stå på slalåm? Ja, jeg stod utrolig mye på slalåm da jeg var mindre! Jeg deltok faktisk i flere titals renn, og var i bakken flere ganger i uka. Har en stor kasse på rommet med en haug av medaljer og pokaler. Hele familien min var aktiv, men så brakk Håkon lårbeinet sitt i skitrekket når jeg var 9-10 år og etter det sluttet vi helt... Nå har jeg ikke stått på flere år, og det er egentlig en stor skam med tanke på hvor gøy det faktisk er.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være intelligent. Jeg elsker smarte folk.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard ringetonen på iPhone, vet dere. Har alltid hatt den, så jeg tør ikke skifte i tilfelle jeg ikke reagerer haha.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

  • Jeg skulle egentlig vært født i 1996.
  • Jeg elsker Crüsli-frokostblandingen og passer på at vi alltid har en pakke stående i skapet her hjemme. Jeg spiser det ikke med melk, bare går og småspiser det med hendene, haha! Sykt godt.
  • Jeg hadde egentlig tenkt å slutte å blogge, men så fikk jeg plutselig mange nye lesere fordi jeg vant linkerunde på kristineam.blogg.no. Så det at jeg driver med blogging den dag i dag er egentlig veldig tilfeldig!
  • En av bestevenninnene mine er gravid, iiiiik!! Tante-Kriss gleder seg så innmari mye til den lille kommer ♥
  • Jeg kan tenke meg selv i dårlig humør. Altså, jeg kan være i kjempegodt humør og ha en bra dag, men får jeg nok timer for meg selv så tar det ikke lang tid før jeg begynner å analysere og overtenke. Plutselig er jeg deppa, helt uten grunn. Aaargh, det er så irriterende! Flere som kjenner seg igjen, eller?Dette er meg i 2012-ish.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Logoen på Pepsi Max-flaska som står på skrivebordet mitt. He-he, sjokk.

50. Er du sosial? Absolutt! Jeg elsker å være med folk, og noe av det gøyeste jeg vet om er å bli kjent med nye mennesker. Det gjør meg sååå glad!! Jeg er en utrolig pratsom person også, haha!

sydentur bestilt

Hei og riktig god morgen!

Da har jeg og Veronika bestilt flybilletter. Oh yes, you heard me! Vi reiser til Kypros i påskeferien, og blir der en hel uke. Herregud, jeg gleder meg så mye at det kribler i hele meg her jeg sitter! Etter å ha vært roomies i USA i 4 hele uker fant vi ut at vi er perfekte reisepartnere, så dette kommer til å bli helt FANTASTISK. Besteforeldrene hennes har feriehus i Kypros, så vi reiser dit og bor der sammen med dem. Ååh, det skal bli så gøy! Sju dager med sol, bading, god mat og Vero & Kriss-kvalitetstid. Måtte tiden fremover gå fort som bare det!! :-)

Jula varer helt til påske, sier de...


Nå skal jeg hoppe ut av morgenkåpa og finne dagens antrekk. Skal møte en kompis senere i dag, men før det skal det jobbes litt :-) Ønsker dere en kjempefin lørdag, fine lesere! Vi skrives om ikke lenge, vet dere!

polaroid

Mange av dere har spurt hvilket polaroid-kamera jeg har, so here it is! Jeg har faktisk hatt det en stund, men la det bakerst i roteskapet mitt og fant det ikke før jeg ryddet rommet i starten av juleferien. Jeg tar jo hundrevis av bilder hver eneste dag, men det å ha bilder på polaroid er liksom noe for seg selv. Det er jo sååå gøy at bildet kommer ut på papir, slik at man kan henge det opp på veggen med en gang! Jeg har faktisk brukt det veldig mye i jula. Håkon kjøpte et i USA også, så vi har foreviget mange minner fra jula! Wiiii. Tenk så gøy det blir å se tilbake på slike bilder når man blir gammel ♥

Enn å lese bloggen min når jeg er 60!!! Haha, WOW.

Har noen av dere polaroid-kamera?

det lille ekstra

Body chain!Åå, jeg synes slike kroppssmykker er så fint. Dette fikk jeg av Ingvill i bursdagsgave ♥

Hei og god fredag! Jeg skulle egentlig komme med en til oppdatering i går, men så langt kom jeg altså ikke. Jeg var helt utslitt etter langkjøringen, jeg. Prøvde å komme meg i seng i god tid, men jeg er ganske trøtt i dag også merker jeg. Kanskje det har noe med det sure været å gjøre? Vel, jeg er glad det ikke er denne helgen jeg fyller 18, for jeg er nemlig så trøtt nå at jeg kunne sovnet når som helst. (Jeg skulle faktisk egentlig ha vært på ELLE-gallaen i Stockholm i kveld, haha) Gossip Girl og mamma's hjemmelaget pizza høres perfekt ut i dag. Jeg kom inn på kjøkkenet i dag og så meg selv på fremside av lokalavisen forresten, noe jeg hadde helt glemt. Gøy! Det handlet om lanseringen av skinnjakken min, som var i går. Det tar vel ikke mange dager før jakken er å finne på nettbutikker som Nelly, Zalando, Bubbleroom, Kouture og så videre. Jeg må forresten få sagt tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått. Det betyr kjempemye for meg at dere liker jakken, tjoheeeeeiii!! Uten dere hadde ikke dette skjedd, vet dere. For et fantastisk team dere er!

Om to uker er jeg i herlige København med Jofama igjen, og jeg kan ikke vente! Den byen der altså, det er bare noe med den. Jeg måtte flytte oppkjøringen min forresten, vimsete meg fant jo ut at den var satt den dagen jeg er i København. Altså 30. januar. Heldigvis fikk vi en ny dato ikke lenge etter! *SKRIK*

langkjøring til Bergen

Klokka 05:00: Jeg er lys våken. SÅ spent var jeg på langkjøringen, tydeligvis! 5 timer søvn er absolutt ikke mye skryte av, men det går fint en gang i blant. Jeg var jo på kino med Pål til ganske sent i går, men det var absolutt verdt det, for Taken 3 var jo kjempebra! For en film!! Fikk ikke den terningkast 2 eller noe? Jeg tror Taken må være en av mine favoritter, jeg sitter liksom alltid limt fast i kinostolen og ber til høyere makter om at ingen dør. Håper det kommer flere etterfølgere!

Klokka 07:00: På tide med langkjøring, med destinasjon Bergen. Jeg og Ingvill fikk kjøre sammen, noe jeg er utrolig glad for, wiiiee! Med en rød Audi, Ingvill og Kriss som sjåfører og kjørelæren vår Per som passasjer kunne det ikke bli annet enn bra! Haha, SOM vi koste oss. I 6 hele timer satt vi i bilen, og vi pratet seriøst om alt mulig. En skikkelig bra dag :)

Meg og verdens beste kjørelærer!

På vei hjem igjen var det Ingvill sin tur å kjøre! Det gikk veldig fint både frem og tilbake, ingen motorstopper og heller ingen kollisjoner.Været var ikke noe å skryte over, da. Jeg som trodde det regnet mye i Førde... Jeg ELSKER Bergen, men om jeg skulle funnet èn ørliten hake med denne vakre byen så må det bli at det regner så mye.Denne bebbien skal jeg ha oppkjøring i ♥ ♥ ♥Jakke Jofama by Kristine Ullebø, tighta XX-XY Junkyard, hettegenser Nike, sko Converse, singlet Bik Bok

Nå er jeg utrolig sliten, kjenner jeg! Selv om jeg har sittet i bil hele dagen så tar det å kjøre flere timer i strekk virkelig på. Men men, gleder meg bare utrolig mye til å få lappen nå! Da blir det roadtrips med mine kjære friends!

a hint of pink

Jakke Jofama by Kristine Ullebø, bukse Dr. Denim, jakke Nike, sko Jeffrey Campbell, veske Alexander Wang, genser Lookbookstore

Er det bare meg eller har jeg fått en anelse mer rødlig hår i det siste? Det er vinter da, så det forklarer. Jeg sier jo alltid at jeg liker håret mitt best om sommeren når det er mindre rødlig og jeg har mer blonde striper i det, men jeg liker også det oransje håret jeg har nå, for det er liksom er slags særpreg over det. Til dere som spør om jeg har farget eller stripet det før, så nei, det har jeg ikke. Tanken har falt meg mange ganger, og selv om det sikkert hadde sett bra ut om jeg hadde stripet det litt lysere så hadde jeg ikke orket å måtte dratt til frisøren hver eneste måned for å fjerne etterveksten. Men frisøren tror jeg nok at jeg må forandre litt, ja! Føler ikke for å ha rumpelangt hår i all evighet.

Nå skal jeg på kino med Pål og vi skal se Taken 3!!! Har sett både første og andre filmen med han, så det er liksom en tradisjon å se de filmene sammen. Jeg husker når vi var ferdig med 2'ern og premieren på 3'ern var i 2015, det føltes som en eeeeeeevighet. Men nå er vi jammen meg i 2015!

ukens spørsmål #73

Can you write your posts in English too?
I`ve actually been considering this, guys! I know I have a big amount of foreign readers (8000 or something!!!!), and it must be pretty hard for you to understand Norwegian. Aaah, I feel so sorry for you! I wish you could understand my language, but maybe this is a chance for me to improve my English. I'm not very good at it, and I'm afraid I will have a lot of grammar faults if I start to write every post in English haha. But what ever, hopefully it will be more understandable than Norwegian! Well, we`ll see!

Kan ikke du vise bikinien på? Jeg vurderer å kjøpe selv, men er så usikker på størrelsene.
Om jeg tilfeldigvis er på bading eller noe kan jeg vise den på, men jeg føler absolutt ikke for å stille meg opp på rommet i bikini når det er minusgrader ute, haha.. Viser den på til sommeren, men størrelsene er normale synes i alle fall jeg. Og ja, stoffet er sånn våtdrakt-ish til dere som lurte på det :-) GJETT hvem som gleder seg til å sprade rundt i denne blå babyen i Rhodos i sommer!!Hva synes du om alt oppstyret rundt Fotballfrue?
Jeg synes det hun og mannen gjorde var galt, men kjære vene, stakkars menneske. Jeg får helt utrolig vondt av å lese om henne i media. Når jeg først hørte hva hun hadde gjort ble jeg ganske sjokkert for å være ærlig, men når alt kommer til alt forstår jeg hvorfor de gjorde det, SELV om det var galt. Det virker som om enkelte vil ødelegge Caroline fullstendig, og så mye dritt hun har fått de årene hun har blogget så forstår jeg at hun er lei. Det at hun er en offentlig person rettferdiggjør ikke nettmobbing, trakassering og forfølgelse. Uff, utrolig hva sjalusi kan gjøre med mennesker. Jeg elsker å se at hun klarte å reise seg opp igjen til tross for all motgangen, for det var jo nettopp det disse menneskene ikke ville.

Hvorfor smiler du nesten aldri på outfitbildene? Du er jo så skjønn når du smiler!
Ååh, tusen takk for det!! Akkurat på outfitbildene foretrekker jeg en mer en "alvorlig" look fordi jeg synes det ser mer profesjonelt ut da. Men jeg vet ikke, tar jeg feil? Hehe, jeg skal ikke glemme å smile inn i mellom i alle fall. Takk for påminnelsen!

Hvor mye av håret ditt klipte du?
4-5 cm kanskje, ikke mer. Men dere ser sikkert at det værste er borte, altså.. tuppene mine var jo nesten råtne. Haha.

Hvor redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer alltid bildene mine i Photoshop CS6, og så redigerer jeg skarpheten i www.pixlr.com/express, der blir skarpheten nemlig superfin! Det finnes også mange kule effekter der som jeg av og til eksprimenterer med, så jeg anbefaler dere å teste det ut. Veldig enkelt og greit å bruke! :-)

Hva er planene dine etter videregående?
Jeg tror jeg har svart på dette 5-6 ganger i ukens spørsmål, og hver gang har jeg kommet med ulikt svar. Først ville jeg bli modell, så ville jeg studere medisin, så økonomi og markedsføring og nå vil jeg ta et friår og jobbe med bloggen. Vi får se, men jeg vil veldig gjerne jobbe med bloggen og de mulighetene jeg har mens jernet er varmt, om dere skjønner. Jeg har hele livet på å studere og jobbe, så jeg ser ikke noen grunn til å haste med utdanning når man ikke engang har snøring på hvilken retning man vil gå.

Betaler du lappen selv?
Jeg fikk den i bursdagsgave av mamma og pappa, noe jeg er veldig glad for! Gud, så dyrt det er for hele pakka. Kjøretimene og oppkjøringen er jo mange, mange tusen.

Hva skal du i København?
Jeg reiser til København nå 28-30 januar for å være med på Fashion Week med mitt kjære Jofama-team! De dagene jeg var der i august var seriøst fantastiske, jeg koste meg IHJEL. Jeg kan nesten ikke vente til å dra! Man møter liksom kjempemange folk, for det er jo her de ulike butikkene drar for å gjøre innkjøp til kommende sesong. Traff blant annet en del samarbeidspartnere, og det er jo alltid kjempekoselig å møte dem på ekte når man har mailet med hverandre over flere år. Nei gud, nå gleder jeg meg! Det å se folk komme bort og kikke på jakken min og bare... "Denne tror jeg vi vil ha". Lykkerus.Lager Jeffrey Campbell-bootsene lyd når du går?
Ja, litt, desverre. Det er det eneste negative med dem, haha! Noen syns kanskje klakke-lyd er sykt irriterende?? Jeg tenker ikke så mye over det egentlig.

Hvilket kamra bruker du nå?
Jeg bruker det samme som jeg har brukt i flere år, nemlig Canon EOS 500D + objektivet 50mm f/1.4. Har begynt å bruke litt andre innstillinger og måter å ta bilder på, så det er kanskje derfor det er litt forskjell. Det er så gøy å se tilbake på gamle bilder, forskjellen er jo helt enorm! Tenk at jeg tok bilder med webcamera til bloggen i starten, liksom. Haha! Dette var riktig nok på en annen blogg, tror den het xkua.blogg.no eller noe. 7 lesere om dagen og jeg var storfornøyd.

Har du og Veronika skikkelig god kontakt og prater dere om alt mulig?
Absolutt!!! Hun er en av mine aller beste venner, uten tvil. Vi prater sammen nesten hver eneste dag, og om det er noe ringer vi hverandre. Forteller henne liksom om viktige ting som skjer i livet mitt og sånt -))) Og guess what, vi skal reise sammen i sommer!! Med EF, faktisk! Gleder meg til å fortelle dere!

Hva pleier du å drikke på fest?
Nå er det ikke slik at jeg skal skrive dødsmye om alkohol kun fordi jeg er 18, men jeg føler i alle fall at det er mer passende nå, ettersom jeg faktisk er gammel nok til å drikke. Vel, jeg pleier nesten alltid å drikke Tik Tak egentlig, og så blander jeg det med saft og Sprite. Jeg elsker den kombinasjonen - alle som smaker pleier å bli overrasket fordi man så vidt kjenner alkoholen.

Favorittmat?
For tiden må det bli yoghurtnøtter, uten tvil. Selv om det ikke er "mat" akkurat da, men dere skjønner. Jeg spiser det hele tiden, det eeeer jo så godt.

Hva er oppskriften du bruker til pannekaker?
4 egg, 1/2 ts salt, surmelk + lettmelk, litt sammalt hvete, resten siktet hvetemel. Bland dette sammen til røren blir sånn passe tykk. Vi pleier å tilsette litt chiafrø også, men det er valgfritt. Jeg spiser pannekaker hele tiden som dere vet, gjerne 2-3 ganger i uka! Så det er denne oppskriften jeg holder meg til, den gir gode, sunne og næringsrike pannekaker. Foretrekker smør og sukker på jeg da, men det går jo an å eksprimentere med cottage cheese, vaniljekesam, frukt og bær! Det er kjempegodt.

sykehus-historien

Det var i påska 2014. Denne dagen.

Jeg drylte i meg hele påskeegget mitt på en kveld og var så kvalm at jeg trodde jeg skulle spy. Plutselig bestemte jeg meg for å dra ut, så da endte vi på fest - veldig spontant.Jeg våkner i senga mi. Mamma ser på meg. I en litt over gjennomsnittet alvorlig stemme spør hun meg: "Kristine, husker du gårsdagen?" Jeg stusser fælt på dette spørsmålet. "Ja, jeg var på fest?" svarte jeg, litt forvirret over at hun står og henger over meg på denne måten. For ja, jeg var jo på fest. Det blir stille. Så sier mamma: "Kristine, du ble kjørt til sykehuset. Du fikk alkoholinntoks og var umulig å få kontakt med, så legene måtte legge intravenøst på deg." Jeg sverger på at jeg aldri i hele mitt 18 år gamle liv har vært så forvirret før. Dere aner ikke, virkelig. Jeg husker alt fra festen, i detaljer til og med, men fra et tidspunkt har jeg fullstendig blackout. Et resultat av rent 60% og det å sitte stille uten å bevege seg når man drikker.

Om jeg ble pumpet? Nei. Jeg hadde jo spist så mye godteri fra påskeegget at jeg spydde opp alt sammen på sykehuset. Utrolig ekkelt, men jeg er så glad for det, haha. 

Jeg har spekulert veldig på om jeg skal dele denne historien med dere, fordi det er rett og slett utrolig flaut og det er noe jeg er svært lite stolt over. MEN det skal sies at jeg aldri har blitt dårlig av alkohol etter dette. Jeg drikker veldig fint, og det kommer jeg alltid til å gjøre etter denne episoden. Slik jeg holdt på i den perioden kunne det jo gått enda mer galt, så den dag i dag er jeg egentlig litt glad for at det har skjedd (uansett hvor teit det høres ut), for nå vet jeg hvor UTROLIG farlig alkohol er.

Så ja, det negative med å ha blogg når man våkner og faen ikke vet forskjell på opp og ned er at man må jo blogge, ikke sant. Men det blir så sykt rart. Jeg ante ikke hva jeg skulle blogge om, for jeg var fortsatt helt borte etter den kvelden. Det blir sånn "okei livet mitt er snudd helt opp ned nå men tja, hva med en outfit??". Og litt av grunnen til at jeg deler denne historien er fordi det har gått utrolig mange rykter om at jeg ble pumpet, og det ble jeg altså ikke.

Dere ønsket å høre historien, so here you go. Dere må vite at dette er noe jeg ikke er stolt over, og at jeg absolutt ikke er en slik person. Heldigvis har jeg lært, fjoooh! Hele historia er jo helt på trynet, så jeg må jo bare le, hahaha.

that utsikt doe

Se så fint, da! Vinteren har en sjarm i seg den og, er dere ikke enige?

Pjuuh, hjemme fra trening! Det ble bare 45 minutter denne gangen, men bedre enn ingenting. Nå er jeg hjemme, og skal stupe ned i matteleksene og mailen før jeg legger meg. Liiiiitt stressa! Har hatt en veldig rolig periode nå, men i dag kjenner jeg for første gang på en stund at jeg har en del å gjøre. Heldigvis har jeg fått svettet litt nå da, så lykkeendorfinene hjelper meg og gjør meg 10x mer effektiv! :-) Utrolig hva trening gjør med energien.

digger denne stilen

Jakke fra Jofama by Kristine Ullebø. Elsker kombinasjonen av jakka, hettegenseren og skoene! Blir en skikkelig laidback og kul stil, noe jeg digger :-)

Hei og god mandag! Etter tidenes helg er det på tide å innse at hverdagen er tilbake, noe som i grunn er greit. Å stå opp i dag var ikke noe problem, da jeg fikk vite at jeg hadde glattkjøring og kunne sove nesten en time ekstra. Så jeg slapp altså å sminke meg, og det eneste jeg trengte var å stå opp, spise frokost og vente på at kjørelæreren min skulle hente meg. S M O O T H. Det var altså ikke noe skole på meg i dag! Glattkjøringen var faktisk utrolig gøy, vi drev å kjørte på slike dukker som stod i veien. Skal på langkjøring til Bergen denne uka også, så her går det fort i svingene! Jeg vet jeg sier det sååå ofte, men jeg gleder meg mer enn noe annet til å få lappen. Det er liksom det eneste som mangler før jeg er friiii. Er forresten skikkelig rart å tenke på at jeg er 18 nå, for jeg føler det ikke.

Kom hjem til lyn, torden og tidenes uvær, så da var det koselig å tulle seg inn i en stor genser og lage pancakes med Ingvill. Nå sitter vi egentlig bare og chiller. Tenker å ta meg en tur på trening litt senere i dag :-)

Fortell om mandagen deres, da! Var den bra? Hater vi egentlig mandager??? For jeg synes ikke det er den værste dagen, egentlig. Heller tirsdager egentlig, for da er man i gang, men det er likevel så evig langt til helg. Haha!

4 steg til perfekt brunfarge

Reklame

Jeg får stadig spørsmål om brunfarge. Om den er naturlig, eller om jeg bruker selvbruning/solarium, hvilke produkter jeg anbefaler osv. - vel, her kommer et utfyllende innlegg som forhåpentligvis er til hjelp for dere. Først og fremst så er jeg veldig heldig og har gode pigmenter, så når jeg soler meg blir jeg utrolig fort brun. Fargen min etter Florida holdt ganske lenge i høst, men så kommer vinteren ikke sant - booom, all brunfarge gone. Vi har alle ulik smak, men jeg foretrekker absolutt litt farge på kroppen selv i vinterhalvåret. Før brukte jeg en hel formue på solarium, men dette har jeg etterhvert lagt av meg, så nå sparer jeg mye tid og penger, samtidig som faren for hudkreft minker betraktelig. Sol i passe mengde er veldig bra for kroppen, men med en gang man får for store doser av det er blir det veldig farlig. Det vet jeg godt i og med at jeg fikk solskade i ansiktet i sommer... Ikkje brrra. Hvis dere sliter med mange "nupper" i ansiktet kan det være en etterfølge av solskade. Kroppen produuserer for mye talg og derfor vokser det ut som små prikker/nupper. Dødsirriterende! Anbefaler å ta en prat med hudlege dersom det skulle være tilfelle.

VEL, vi er heldige og har selvbruning! Takk Gud, sier jeg bare! I dag skal jeg fortelle dere mine 4 steg for en perfekt brunfarge.

Skrubb:
For å unngå skjoldete brunfarge som flasser av er det lureste man kan gjøre å skrubbe huden godt før man starter. Det sparer deg for sløsing av selvbruningen, da sjansen for å flasse den av minker betraktelig! Jeg bruker denne, og den er både for kropp og ansikt.

For ansiktet:
Ansiktet er kanskje den største utfordringen, eller hva jenter? Jeg synes det er vanskelig å bruke krem i ansiktet, så SunSpa Chocolate har blitt min livredder. Jeg setter håret opp i en turban, sprayer ansiktet og vips, så har jeg en dyp og naturlig brunfarge. Jeg bruker ikke hanske i ansiktet.

For kroppen:
SunSpa Chocolate passer perfekt til kroppen, men jeg liker å "spare" den for ansiktet, så på kroppen bruker jeg Fitness. Dette er fordi den varer lenge til tross for svetting og dusjing. Jeg trener jo et par ganger i uka, og da er det lite gøy å svette av seg brunfargen. Denne har jeg brukt en god stund og jeg er utrolig fornøyd med den! Denne har også spray-teknikk noe som gjør at resultatet blir jevnt og fint.

Hanske:
Vanligvis bruker man hanske når man benytter seg av selvbruning i krem-form, men når jeg bruker Fitness på kroppen synes jeg resultatet blir enda finere når jeg går over kroppen med en hanske etterpå. Jeg bruker denne.

Her har jeg brukt SunSpa både i ansiktet og på kroppen. Fin farge, eller hva? Grunnen til at ansiktet er så skjoldete er fordi jeg flasset, hehe...

Koden "KUSUN" gir dere 20% på hele SunSpa-sortimentet på Coverbrands, helt frem til 16. januar. Dere finner alle produktene her!

sweet 18

God morgen, ja! Gårsdagen? Amazing. Tilbragte hele dagen med mine kjære Julie og Ingvill, og før vi startet i gang med feiringen lagde vi en sykt god pizza og chillet i hver vår ende av sofaen med Gossip Girl rullende på skjermen. ELSKER at de også følger med på den serien! Etterhvert fikk vi også fyr på anlegget, og daaaa ble vi bra gira. Etter hvert kom det noen flere og så mekket vi en fest hos Ingvill hvor det var konge stemning! Koste meg helt til klokka ble 3 og jeg og Julie omsider vandret hjem til meg igjen og la oss i nyoppredd seng og ryddig rom. Heaven on earth. Formen er overraskende bra i dag, så vi sitter i stua og koser oss i joggeklær

Denne helga har vært såå bra! Hele familien er bortreist i helga slik at jeg kunne få huset for meg selv sammen med Julie, så vi har altså vært samboere i et par dager og det har vært så sinnsykt koselig. Beste helga på lenge! Her kommer et bildedryss fra gårsdagen.

Disse jentene her!!!! Jeg har ikke ord.Nå skal vi se Gossip Girl og slappe maks av resten av dagen! Forresten, TUSEN takk for alle gratulasjonene jeg fikk i går! Det var helt sinnsykt, jeg har aldri fått så mange gratulasjoner før. Helt overveldet!! :-) Og ja, historien som mange etterlyser... Søren. Haha, jeg angrer. Vi får se, men et løfte er jo et løfte. Eller, var det egentlig et løfte?? Hehe

JEG ER 18 ÅR

Haha, herregud. Jeg føler jeg er 14-15-ish år, jeg. Men nå er det altså 18 år siden lille Kriss kom til verden, hvor sykt er ikke det? 10. januar 1997, en snøbelagt  Jeg mener det folkens, jeg synes det er så latterlig rart å tenke på at jeg endelig er 18. Jeg kan ta lappen, jeg kan stemme, jeg er voksen. Det føles SÅ bra!

I går klokken 00:00 var jeg med mine beste venninner, Julie og Ingvill, for en perfekt måte å starte mitt voksne liv ♥ Dere skulle sett oss! Klokka var 23:59 og jeg hadde sååå høy puls, kvalm og hele pakka. Haha, aner ikke hvorfor! Så slo klokka 12 og vi hyyyyylte. 

Og så sang vi selvfølgelig!

Nå har vi nettopp spist frokost. Neste stopp: polet!!! Hahaha

dette har jeg på meg i dag

Kjole Make Way, sko Jeffrey Campbell, jakke XX-XY Junkyard, skjerf Acne, klokke Michael Kors

Hei og hopp! Nå har jeg, Julie og Ingvill nettopp spist pannekaker og for øyeblikket sitter de to og jobber med eksamen mens jeg blogger. I morgen fyller jo jeg 18, og gjett om det skal feires! Planen er å lage en større bursdagsfeiring sammen med Ingvill når hun er 18 i slutten av februar, men jeg kan jo ikke sitte hjemme i kosebukse og se GG på min egen bursdag, hehe. Så i morgen skal vi ha champagnefrokost, og så må vi en tur til byen for å skaffe partyglass, ballonger og bursdagshatt.

Hva synes dere om dagens antrekk, forresten? Jeg elsker det, for det er skikkelig behagelig samtidig som det ser litt pyntet ut. Sorry for tidenes photobomb, men vi fikk så mange stilige bilder i dag at jeg bare måtte dele dem!

7 timer til jeg er 18 år

I dag var det tentamen på skolen, og siden det var p-matte og jeg ikke har det faget så ble det fridag på meg! Det førte til en velfortjent forlengelse av leggetiden i går kveld, med Gossip Girl på skjermen ♥

Jeg sov til klokka 10 i dag og JEG HAR ALDRI SOVET SÅ GODT. Å høre resten av familien gå ut døra klokka 8 og ligge innpakka under dyna og vite at jeg hadde fri var den beste følelsen på lenge. Iiih! Så da stod jeg opp et par timer senere, lagde meg frokost og stelte meg. Perfekt å ha fri slik at jeg får gjort litt bloggjobb! Jeg elsker å ta bilder og styre på, da er jeg i min egen verden og jeg føler jeg får vært skikkelig kreativ.

Fornøyd Kriss

Så når sminken og dagens outfit var på tok jeg bilen (med mamma seff... jeg har ikke lappen helt enda) og kjørte et par minutter til vi fant en plass å ta bilder. Jeg har fått sansen for å eksprimentere med location for tiden - jeg tipper vel at dere er like lei som jeg er av de samme gamle outfitplassene utenfor huset mitt? Bahh, det er så kjedelig! Man skal jo faktisk ikke mange minutter unna før man finner kule steder, så i dag fant vi en låve og det var så gøy å ta litt bilder utenom det vanlige. Skal redigere dem nå snart, så stay tuned! :-) Dagens outfit ble altså en superdeilig hverdagskjole, jeg føler jeg går med koseklær når jeg bruker den. Men mer om det senere!Ja, og så er det jo ganske sykt at jeg er myndig om 7 TIMER!!! Julie kom til meg rett etter skolen - hun skal bo hos meg hele helga, jippiiii! Denna helga blir dødsbra! Men nå skal vi lage middag, er supersulten :-)

vi flytter!

Jeg og Ingvill har tenkt å flytte på hybel! :-)

Nei da, nå tøyser jeg med dere. Men altså, det så faktisk ikke værre ut når vi kom ut av Kid med så mange poser at vi ikke klarte å holde dem engang. Interiørshopping må være den gøyeste shoppingen! Eller, jeg vil si at det deler førsteplass med undertøysshopping. (Det er helt latterlig herlig) Her om dagen var jeg og Ingvill i byen, og vi fikk jo helt hakeslep der vi stod utenfor Kid og så 50%-skiltet. Haha, helt ut av det blå fikk vi bare for oss at vi, jo vi ville ha masse nytt til rommet. Lysekrone, nytt speil, sengetrekk, MASSE puter og diverse annet. Ååh, nå synes jeg rommet mitt begynner å bli koselig!


Jakke Jofama by Kristine Ullebø, hettejakke Nike, bukse Dr. Denim, sko Nike Air Force, sweatshirt Runwaydreamz

Nå finner dere skinnjakken min hos på Jofama! TUSEN TAKK for alle de fine tilbakemeldingen, dere er verdens beste!! Dere kommer direkte til jakken min HER, men på Jofama har de kun oversikt over de ulike produktene - de selger dem altså ikke fra jofama.com. Så til dere som lurer på hvordan man kan finne nærmeste butikk: gå inn på jofama.com her og trykk på "Retailers". Der skriver dere inn hvor dere bor og så kommer nærmeste butikk opp. Tjohei!! Ellers vil jo jakken bli solgt på store nettbutikker som for eksempel Nelly, Zalando og Bubbleroom fra 15. - 20. januar. Skrik ut om dere har spørsmål, så svarer jeg selvfølgelig i kommentarfeltet :)

pretty in pink + hårklipp

God dag! Dette innlegget skulle jeg egentlig publisere i går kveld, men så ble jeg sittende i telefon med Julie i en time og plutselig var det sengetid, haha! I går var i alle fall en kjempefin dag. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde gruet meg veldig til hverdagen ettersom den kan være så sinnsykt grå og kjip, men jeg har vært så full av energi siden skolen startet!! :-) Nå skal absolutt ikke mase dere ihjel om trening, men siden jeg tok noen bilder fra dagen min tenkte jeg å bare poste dem. Ingvill ble med meg i dag, og jeg var så stappmett etter middagen at jeg ikke kunne jogge, så da brukte vi ro-maskinene i stedet. Herregud, jeg kommer bare ikke over hvor støl jeg er å rumpa i dag. Så om dere vil ha oppskrift til superstøl ass: test disse øvelsene her!

Men over til noe annet... Hårklipp, yes you heard me! Håret mitt har blitt altfor langt og slitt (jeg er fullt klar over det, har bare vært for lat til å gjøre noe med det), så i dag dro jeg og Emma bort til frisøren i studietimen for å stusse meg. Klippet ikke mye da, men jeg vil heller gå litt gradvis. Drar tilbake om en måned for å klippe mer i stedet, for jeg orkr bare ikke å ligge gråtende i senga på bursdagen min fordi jeg angrer på å ha tatt for mye... Slik som skjedde i åttende klasse da Ingvill klipte pannelugg på meg, haha.

gangsperreHei og god dag! Haha, SÅ sinnsykt gangsperre jeg har i dag! Hele kroppen min lider av gårsdagens styrkeøkt, men jeg klager ikke - det føles helt fantastisk. Rumpa og armene får virkelig kjenne i dag, ja! Men hyggelig å høre at dere setter pris på treningsblogging, så skal jeg bli flinkere å ta med kameraet når jeg er og trener :-)) Men nok om det. Nå har jeg nettopp spist middag og skal en tur til byen med Ingvill. Vi tenker å ta litt sol, det er evigheter siden sist, noe som egentlig bare er bra. Men ååh, jeg trenger litt farge på kroppen! Så det skal bli skjønt. Vi skrives senere <3

Xx!

tirsdag og geriljaintervaller

Hei og god kveld ♥ Ukas andre treningsøkt er nå unnagjort. Wow, hva går det av meg? Jeg vil på trening! Nå gjelder det bare å se hvor lenge det varer da, men jeg merker hvor sinnsykt ovenpå jeg blir når jeg får fysisk aktivtet. Jeg har sluttet å måtte ha med meg folk på trening, nå tar jeg bare på meg ørepluggene, har musikken på full styrke og er på Spenst før jeg i det hele tatt har rukket å tenke om jeg vil på trening eller ikke. Tidligere har jeg faktisk vært litt feig med å prøve nye øvelser fordi jeg har vært redd for at jeg ikke skal greie det og at folk stirrer... Jeg er neppe alene der? Men nå gir jeg litt f egentlig, så i det siste har jeg fått prøvd en del nye øvelser. Jeg orker ikke den kjipe mølla så lenge, så jeg løper geriljaintervaller i 10-12 min og så trener jeg styrke resten. Anbefaler virkelig å teste ut geriljaintervaller, det er det eneste jeg gjør når jeg er på mølla! Pulsen blir høy med en gang, sinnsykt effektivt.

How to: Geriljaintervaller
15 km/t - løp i 20 sekunder - hopp av båndet i 10 sekunder - repeat

Nå skal jeg se en episode Gossip Girl før jeg legger meg. Håper dere har hatt en fin dag! Denne uka ble plutselig ENDA bedre enn den var i utgangspunktet når jeg fant ut for sånn ca. 5 min siden at jeg har fri på fredag.

Men dere, test ut geriljaintervallene! Og gjerne kom med tilbakemelding på om dere likte det - for det er jeg ganske sikker på at dere vil :)

winter wonderland

I går var en veldig bra dag! Jeg dro på trening og det var så uendelig godt å få svettet litt igjen. Det var utrolig mange folk der, da! SK2015 er i gang, eller hva?? Jeg så forresten drømmemannen min på Spenst i går!!! Jeg aner ikke hvem han er eller hvor gammel han er, men han er liksom definisjonen på. Høy, passe muskler, brunt hår og blå øyner. Synd han har kjæreste da... Ja, jeg har stalket han nok til å finne ut av det :/ #mylifebelike

Vi har ikke fått noe skolearbeid enda, så jeg vurderer å ta meg en treningsøkt i dag også! Enten det, eller så lærekjøre. Vi får sjååå! Jeg hadde planer om å ta outfitbilder i dag, hadde til og med pyntet meg litt ekstra i dag, men her bøtter det ned gitt. Jeg får vise dere et antrekk fra juleferien heller da!

- winter wonderland -Livet med lange bein... Fåtallet av bukser passer.Sweatshirt Runwaydreamz, Bukse Gina Tricot, kåpe Sheinside, veske Alexander Wang, sko H&M

fineste skoene i verden

Mine favorittsko for tiden (hvis man ser bort ifra de nye bootsene mine fra Jeffrey Campbell) er uten tvil Nike Air Force`ene mine! Jeg har faktisk aldri vært den type jenta som forelsker seg i sko, men nå i det siste... ÅÅÅH! Disse er så usannsynlig fine!! De er liksom behagelige å bare se på.

Mine er fra Junkyard, og jeg tror jeg har juniormodellen om jeg ikke tar helt feil. Jeg har i alle fall størrelse 38.5 som egentlig er litt for stort, men det var den siste størrelsen som var igjen og jeg MÅTTE ha dem så det gjør absolutt ingenting at de er en smule romslige. Skoene ser jo i utgangspunktet ganske svære ut på foten, men jeg digger det jeg!

Nå løper jeg på trening! JEG HAR FÅTT OPPKJØRINGSDATO FORRESTEN!!!!!!! Fy, det kribler!! Jeg er ikke ferdig med glattkjøring og langkjøring enda da, så det er ikke helt ennå :-)

smooth start på uka

HA-HA. Jeg trodde ikke mine egne øyner når jeg så alarmen på mobilen 06:30 i dag tidlig. Det faktum at jeg måtte stå opp, sminke meg og dra på skolen føltes nesten helt umulig, men før jeg visste ordet av det satt jeg på skolen og skrev kåseri om blogging, og da var det plutselig ikke så ille likevel. Yes, you heard me! Jeg skrev tre sider hvor jeg latterliggjorde min egen jobb. Smooth start på skoleuka :-)

Klokka 12 var jeg ferdig, og da kom Håkon for å hente meg. Han dro tilbake til Bergen for sånn type ti minutter siden, så NÅ er ferien virkelig over. Herregud, jula gikk så latterlig fort.. Det positive er at vi går mot lysere tider nå, og det gjør meg så ubeskrivelig glad. Det å se at det bare blir lysere og lysere er helt fantastisk!! Denne uka har ikke vi noe skolearbeid så vidt jeg vet, så i dag skal jeg ta meg en tur på Spenst igjen etter gammelt.Noen bilder fra ferien. Elsk på dette kroppssmykket ♥ Jeg har lyst på flere!! Vel, nå er det tilbake til jobb for fullt. Tok en pause fra mailen i ferien, så nå har jeg litt å ta igjen :-) Kjenner jeg blir mye mer strukturert når hverdagen er her igjen, så det er faktisk litt deilig at ferien er over!

siste feriedag og ny lommebok

Hallo søndag! I dag lå jeg og dro meg i senga til klokka var halv 1. Snakk om å utnytte siste feriedag, da! Det skal i alle fall ikke ha stått på lite søvn denne ferien. Shit, føler jeg har gjort utrooolig lite disse ukene, men jeg var jo syk store deler av ferien. i tillegg tror jeg at jeg har hatt godt av å bare ikke gjøre noe, for en gangs skyld. I morgen blir det brått annen hverdag for å si det slik. Da er det tentamen 08:20.... Ingen nåde her i gården. Vanligvis ville jeg ligget i drømmeland på den tiden, så det skal bli litt av en omvending.

Eneste som kommer til å få meg opp de neste dagene er at jeg fyller 18 førstkommende lørdag! Jeg MÅ jo faktisk bare overleve uken som kommer. Haha, er jeg den eneste som hele tiden tenker sånn her: "I dag er siste søndagen min som mindreårig, siste mandagen osv"??? Jeg er helt manisk på det der.

Jeg er ikke helt der at jeg lager en videoblogg om alle julegavene mine, men jeg viser dere et par gaver i ny og ne. Så, her er en av skattene som lå under treet i år. Ny lommebok fra Marc by Marc Jacobs ♥ Jeg er en person som MÅ ha lommebok for å holde styr på sakene mine. Hvor mange ganger har vel ikke jeg rotet bort bankkortet mitt... Jeg har jo en kjempefin lommebok fra Michael Kors, men jeg har ønsket meg en litt mindre en, og denne er virkelig perfekt.

... og så er jeg jo kjempesvak for fargekombinasjonen svart og gull.Over til skole igjen: HVEM er klar for skolestart i morgen?

nå kan det egentlig bare bli sommer

Favorittbikinien er i boks! Både Ingvill og jeg har bestilt bikini fra Triangl, og tidligere i ferien satt vi og pratet om hvor mye vi gledet oss til at den kom i posten... Plutselig ringer postmannen på døra med bikini til begge to. Haha, vi ble helt i hundre, og sprang rett på do for å teste babyene på. FOR en passform! Jeg skjønner hvorfor disse bikiniene er såpass populære. Jeg er ikke særlig fan av trekant-bikinier ettersom man må ha litt pupper for at det skal se bra ut, men disse er nada innlegg i og likevel ser det kjempebra ut. Synes jeg, da! Nå som jula er over kan sommeren egentlig bare komme for min del. Jeg er så klar som man kan bli :-))

Vel, da passer det perfekt at jeg, Julie, Ingvill og Victoria skal samles i dag for å kikke på sydentur til sommeren. Jentetur it is! HerreGUD jeg gleder meg!

Se så fin! Fargen er virkelig verdens fineste. Jeg har XS i begge delene hvis noen skulle lure. Til dere jenter med små boobs: frykt ikke! Denne bikinien er perfekt :-) Kan vise den på når sommeren nærmer seg!Synes dere Triangl-bikiniene er fine?

wake up dreamer

God morgen babes! Wow, nå er døgnrytmen min i alle fall ute og kjører. Typisk at det skjer i slutten av ferien, hehe... La meg klokka 5 i går jeg da! Planen var å komme seg i seng litt tidligere, men så ble jeg, Håkon og Erlend sittende i timesvis og prate om livet lol. Definisjonen på ferie. Så ja, jeg gleder meg til skolen om to dager... Haha, flere som synes tanken på å stå opp grytidlig er litt uvirkelig? Skal bli godt å komme i rutiner igjen og alt det der, men ååh, det er så tungt i starten. Heldigvis er det ikke så lenge til vinterferie! :-)

Nå har jeg nettopp spist frokost og holder på å finne frem langrennsskiene mine. I dag skal nemlig jeg, Julie, Ingvill og Vic på ski!! Jeg har ikke stått en eneste gang i år, så jeg gleder meg vilt. Langrenn er sååå koselig! Det er faktisk få ting som gir meg mer vinterstemning enn det. Men nå må jeg gå, årets første skitur venter på meg! Etterpå drar vi hjem til en av oss og lager god mat, wiiih ♥

Ønsker dere en fin dag! Jeg gleder meg til å tilbringe dagen ute i frisk luft, det er sååå godt for kropp og sjel. Er så deilig å bli rød i kinnene!

et steg nærmere

... lappen!

Da er teorien i boks! Haha, jeg sa ikke til en eneste sjel i dag at jeg skulle ta den, bare sånn i tilfelle jeg ikke hadde bestått. But hey, jeg klarte det!! JEG ER SÅ GLAD! Ikke det at teorien er så sykt stort, men det hadde vært såååå sugent om jeg måtte ventet to uker. I tillegg føler jeg meg mye nærmere lappen nå! 

Jeg hadde 5 feil faktisk, men likevel synes jeg selve prøven var MYE enklere enn forventet, det sa jo mange av dere også. Angrer nesten på at jeg ikke tok den tidligere liksom! Det var et par spørsmål jeg stusset litt på, men det var ingenting jeg ikke hadde peiling på liksom. Utenom det var spørsmålene veldig enkle, fikk masse skilt og regneoppgaver og det er jo ganske greit. Haha, ooops, en feil på vikeplikt...Ooooh happy days! Jeg har så mye å være glad for om dagen, dette her er SÅ mitt år! Jeg lå våken helt til 4 i natt fordi jeg ikke fikk sove og jeg brukte derfor tiden til å lese om "psycological facts", og da leste jeg at dersom man nevner tre ting man er takknemlig for hver eneste dag i 21 dager så vil det skje et-eller-annet i hjernen din som gjør deg lykkeligere. Kanskje det er sant? Visste dere forresten at alle cellene i kroppen "hører" tankene dine, og at negative tanker bryter ned immunforsvaret ditt? Så om du er syk vil en positiv tankegang hjelpe! :-))

Nå skal jeg fikse meg litt og møte Ingvill. Vi skal til byen og kikke i butikkene - det er jo masse salg!

de siste timene av 2014

I dag har jeg vært på hytta med pappa, som ligger på Ullebø. Aaaah, how cool?! Ullebø ligger i underkant av en time unna Førde, så jeg kjørte begge veier og fikk øvd enda mer på kjøringen min. Jeg må få sagt tusen takk til alle dere som kom med tips og erfaring angående teoriprøven! Jeg digger at jeg kan spør dere om hjelp, #bestreadersever. Jeeeeeg har bestemt meg for når jeg skal ta den! Sier det ikke her da, in case jeg ikke består. (Så klart består jeg da... Selvtillit og tro på seg selv er viktig!!)

Anyways, så gøy å høre at dere hadde en fin overgang til det nye året. For en bra dag det var i går! Jeg var virkelig i dødsgodt humør fra morgen til kveld.

Jeg startet å spise middag hjemme med familien, med kalkun på menyen og paljettkjolen på. Dette er den PERFEKTE nyttårskjolen spør du meg! Noe jeg derimot hater er at alle nesten alle fine kjoler har åpen rygg, og da kan man ikke bruke bh... Med andre ord: man får stygge pupper. Men med sugekopp-bh og et smil om munnen gikk det helt fint. Hello, hvem bryr seg egentlig?

#teambetterthanu. Før middagen måtte det selvfølgelig knipses bilder, til pappa sin store fortvilelse. Maten blir ALLTID kald fordi vi skal ta bilder, haha.

Etter middagen var det på tide å dra ut. Wooaaaw, for en fin kveld det ble! Jeg elsker disse små jentevorsene hvor man danser og synger for full hals før man drar videre og treffer flere kjentfolk. Nå er jo jeg 18 om 9 dager så daaaaa kan jeg endelig "dra ut" faktisk!!! Når jeg drar til Bergen og Oslo i fremtiden skal jeg seriøst skrive innlegg på bloggen og få med meg noen blogglesere ut på byen!! Er dere med babes? Jeg føler vi er venner alle sammen, liksom. Tidenes jentegjeng på 15 000 stykk <3

Jeg er vel ikke den eneste som fikk nyttårskyss av venninna mi, or what? Jeg klager ikke da - elsker deg Ingvill. Ååååå som vi koser oss sammen!! I går var vi de siste som forlot vorset og vi hadde et sånt moment der vi bare: "jeg er så glad i deg at jeg kan gråte av tanken på det" ♥ ♥ 

2015

Godt nyttår, kjære lesere!

Vi er i 2015, herregud!! Det er så sykt, ææh. Jeg hadde den perfekte avslutningen på 2014 og en enda mer perfekt start på 2015. Har tatt litt forskjellige bilder til dere, så jeg skal bare redigere dem så kommer de på bloggen litt senere :-) Men nåå skal jeg på langkjøring med pappa, og jeg har veldig dårlig tid så jeg tenkte bare å titte innom kjapt for å ønske dere et GODT NYTTÅR!! Jeg har masse å vise og fortelle, så ikke glem å titt innom bloggen senere i dag folkens.SKÅL!

Så, fortell meg! Fikk dere nyttårskysset i går? Haha ♥