hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

kriss tipser: hvordan gløde

I dag tenkte jeg å komme med et sykt bra tips til dere! Dette er ikke reklame-basert, bare en helt vanlig anbefaling. Brunfarge er noe jeg får mye spørsmål om her på bloggen, spesielt når det kommer til spesielle anledninger. Jeg har som dere kanskje vet kuttet ut solarium 100%, og nå bruker jeg kun selvbruning!

How to glow?

Men hemmeligheten min for å få ikke bare en brunfarge, men en "glødete" brunfarge, er denne smarte saken her. Body Bronzer! Nå har jeg kun testet den her fra gloMinerals på markedet, men jeg kan i alle fall si at jeg er sinnsykt fornøyd med den. Jeg gikk nettopp tom og har tenkt å bestille meg ny :-) Greia med body bronzer er at du kan påføre den sånn seriøst 10 minutter før du drar i bursdag (du bør helst ha et lite grunnlag med selvbruning på, da) - og så er du good to go! Glødende, brun og smoking hot. Yes!gloMinerals får dere kjøpt på de fleste sminkebutikker på nett, så bare søk på Google - da får du opp mange alternativer.

Puss och kram!

blackLeather jacket Chiquelle, fake fur vest Shein, shoes H&M, sunglasses Ray-Ban

Jeg merker at jeg har begynt å kle meg mye i svart den siste tiden. Det.. skremmer meg?! Jeg vil ikke være den jenta som alltid går i svarte emoklær liksom, men når jeg står og velger dagens antrekk er det liksom de svarte plaggene som skriker til meg. Haha.

ukens spørsmål #86

Er rumpa du muskler eller gener, haha? Har du trent den opp til den formen den har eller er den bare slik naturlig?
Haha! Den lille stumpen min har alltid vært slik, jeg har aldri trent meg til noe form eller størrelse. Jeg har kanskje tatt et par serier med utfall i løpet av mitt 19 år gamle liv, men that's it, haha. Har veldig lyst å begynne å trene rumpe, jeg prater liksom ofte om det... Men bahh, det er jo så ork!

Kan du ha vegetarianske oppskrifter på bloggen?
Absolutt! Tenkte å prøve meg på det fremover, så dere skal ikke se bort ifra at dere blir spammet med litt veggis-mat. Jeg elsker å prøve ut nye ting på kjøkkenet, så det er bare gøy for meg :-) Og dere!

Har du regnskapsfører?
Ja. Selv om jeg har regnskapsfører er det jo så klart mye som må fikses og administreres selv også, men heldigvis har jeg en pappa som hjelper meg mye på den fronten.

Hvilken selvbruning bruker du for å få den "gløden" du har?
Jeg bruker en bodybronzer fra GloMinerals, faktisk! Bodybronzer er en helt genial greie on the go. Jeg synes det er så stress å måtte styre med selvbruning før jeg skal noe, spesielt hvis det er spontant, så da smører jeg heller litt body bronzer på armer og bein. Fargen kommer på med en gang og man får i tillegg en superfin glød som dere ser på bildet her!

Hvem er favoritt-artisten din? Og hva er favoritt-sangen din?
Jeg har faktisk ikke noen favoritt-artist jeg, det henger nok sammen med at jeg hører på mye forskjellig innen musikk. Jeg hadde en periode (egentlig hele VG1) hvor jeg var helt obsessed med Lady Gaga og albumet hennes ARTPOP, da. Herregud, de sangene er kunst. Ekte kunst. Men ja! Favorittsangene mine? Jeg elsker Carry You Home - Zara Larsson, Old Thing Back - The Notorious B.I.G, Our Story - Mako. Det er sanger jeg har hørt på i lang tid, og som jeg egentlig aldri blir lei av.

Hva skal du i sommer?
Jeg har mange planer! Ingenting er bestilt enda, men jeg har mye potensielt i sikte. Det som er bestemt er i alle fall Kypros med Veronika og to venninner av henne, og der blir vi i en uke. Er mulig at vi stopper i Istanbul på vei dit og blir der et par dager først, men enn så lenge har ikke mamma og pappa sagt nei til akkurat det, haha.. Så vi får sjå! Men ja, og så skal jeg på surfecamp med Veronika (tror det er i sommer i alle fall), Findings i Oslo og kanskje en sydentur med venninner. (Det ble jo ikke noe av i fjor, hehe) Jeg har også blitt spurt om å være med på et spennende prosjekt i Oslo i sommer, jeg kan ikke si hva enda, men om det går i boks skal jeg fortelle dere så fort jeg kan. Da blir jeg nok isåfall værende i Oslo en del også! Og så.... skal jeg jo flytte?! Eeeeeh?! Crazy!

Jeg kan lage et "mine planer for sommeren"-innlegg når ting er spikret.

Har du noensinne gjort noe med håret ditt når det kommer til farging?
Nei, fargen jeg har er naturlig. Trives godt som rødhåret, jeg!

Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine?
Nelly.com! Handler omtrent bare der nå. De har liksom alt det jeg liker, og så er det så lettvint å handle der :-)

Har du noen gang vurdert silikon? Jeg bare lurer, siden jeg har små pupper selv og vil gjerne høre hva du tenker om det.
Nei. Jeg har mange ganger tenkt at det hadde vært gøy med bittelitt større bryst, men jeg har aldri vurdert å ta silikon av den grunn. Hovedgrunnen til det er faktisk så enkelt at jeg synes ikke at silikon er så fint. Dette er absolutt ikke ment negativt til dere som selv har silikon - jeg regner med at dere gjorde det for deres egen del og at dere ikke tar dere nær av min personlige mening. Jeg synes bare det ser så obvious ut når man har silikon-implanter i puppene. Ikke i alle tilfeller selvfølgelig, men som oftest, føler jeg da. Du ser liksom ganske kjapt om puppene er ekte eller ikke, og i tillegg får det dette glamour-preget over seg.

Har du tips til en god frokost som er lettvint å lage?
Hva med mashed avocado toast? Ah, det er så godt, og det gjør magen superblid og fornøyd! Slik gjør du: rist brødet ditt, hell over litt olivenolje, mos avokado og ha det på brødet, strø over salt + pepper + hvitløkskrydder, og så topper du med tomatskiver. Dette er helt seriøst en fest for munnen :-)

Kan du fortelle om valgfagene du har?
Dette er det MANGE som spør om! Tror jeg har svart på det før, men jeg tar det en gang til ettersom spørsmålene stadig gjentar seg i kommentarfeltet.

I 2. klasse valgte jeg internasjonal engelsk, IT, S1 og media. Disse fagene var jeg veldig fornøyd med! Engelsk var et greit avkoblingsfag som man ikke trengte å jobbe så mye med, s-matten var stort sett bare repetisjon fra 1T, IT var utrolig gøy (vi laget blant annet websider og jobbet en del med Photoshop) og media var bare sykt chill.

I 3. klasse valgte jeg samfunnsfaglig engelsk, IT2 og S2. Samfunnsfaglig er litt vanskeligere enn internasjonal, men det funker liksom. IT2 var enkelt frem til jul for da jobbet vi med animasjoner, men etter jul har vi begynt med koding og jeg HATER DET. Det er ikke koding av websider (det gjorde vi i fjor og det var bare gøy), nei, vi driver med koding i forhold til programmering. Åååh, jeg hater det så sinnsykt, dere aner ikke. Angrer egentlig veldig på at jeg valgte IT i år, men jeg har realfagslinjen så jeg måtte gå videre på to av realfagene mine, derfor ble det slik. Jeg hadde 6 i IT i fjor, og nå har jeg 4 liksom. Frykter seriøst stryk på eksamen, om jeg er så heldig å komme opp i IT. Det er faktisk HELT krise, haha.

Hvilket hotell bodde dere på i New York? Anbefaler du det?
Vi bodde på Hotel Pennsylvania, og det var ikke sånn sykt bra, nei. Hotellfrokosten var dødskjip, det var bare loff og haugevis av kaker, haha?! Typisk USA, ass. Men altså, vi var veldig lite på hotellrommet ettersom vi hadde planer stort sett dagen lang, så for meg og mamma spilte det ikke så stor rolle. Det positive var at det lå i 7th Avenue i Midtown, så vi kunne gå til for eksempel Times Square uten noe problem :-)

Er det farlig å drikke under en Isotretinoin-kur?
Ja. Du må ta regelmessige blodprøver for å sjekke at leververdiene er slik de skal være, og om de ikke er det får du ikke skrevet ut flere resepter. Det anbefales egentlig ikke å drikke under kuren, men om du klarer å begrense deg og er typen som ikke trenger å havne i grøfta hver gang du er ute så går det nok fint. Jeg anbefaler virkelig å være forsiktig!! En ødelagt lever er en ødelagt lever, det er ikke noe man bare "fikser". Jeg vet om mange som går på denne kuren og som rett og slett bestemmer seg for å være avholds til de er ferdig, og det er nok en smart.

Har dere spørsmål til neste ukens spørsmål?

kan ikke alltid være heldig

inneholder annonselenker

(everything from nelly) faux fur jacket HERE, dress HERE, boots HERE

Til dere som tror at bildene vi bloggere tar alltid blir fine, her har dere et fint eksempel som motsier nettopp det. Dette er et antrekk fra juleferien, og som dere ser er været ræva - så bildene ble kjipe og dermed ser jeg veldig kjip ut også. Haha, ANER dere hvor forbanna jeg blir når jeg har satt sammen et fint antrekk og så får jeg ikke knipset fine bilder av det?! Det er nesten litt skummelt... Ja ja, man kan ikke alltid være heldig med bildene. Jeg poster dem likevel her i stedet for å kaste dem i søppelkurven :-)

Og nei, jeg gikk så klart ikke med dette antrekket ute. Vi skulle spise julemiddag og da måtte jeg så klart benytte meg av en anledning hvor jeg kunne pynte meg. Story of my liiiiiife.

Hva synes dere om antrekket? Eller bildene? He-he..

mine favoritt-kontoer på Instagram

Mange av dere lurer på hvor jeg henter inspirasjonen min, og svaret er veldig enkelt: Instagram. Dette er jeg nok ikke alene om! Her kan man jo velge og vrake i alle mulige kategorier, så står jeg fast med dagens antrekk eller trenger jeg inspirasjon til middag hender det ofte at jeg fisker frem mobilen min og scroller gjennom feeden min. Som blogger er jeg helt avhengig av inspirasjon til enhver tid, så jeg bruker Instagram utrolig mye. Kanskje enda mer enn jeg faktisk er klar over selv, haha...!

I dag skal jeg vise dere mine favoritt-kontoer! Nå har jeg ikke tatt med sånn type Alexis Ren og Jay Alvarrez... Altså, alle har hørt om de. Tror ikke de har behov for noe shoutout av meg, heh.

@ladiesthing - Alle jenter trenger litt Chanel-vesker og inspirerende antrekk i feeden. Jeg følger veldig få inspo-brukere fordi jeg synes de poster så mye kjedelig (haha), men denne kontoen digger jeg - alle bildene som popper opp i feeden gir meg massevis av inspirasjon!

@kristinesundberg - Inspriasjon, inspirasjon, inspirasjoooon! For noen fanatstiske bilder denne jenta tar! Digger at de er så clean... Får meg til å ville kjøpe et hvitt hus med marmor-kjøkken og ta bilde av oppkuttet vannmelon jeg også. Kristine poster alt fra mat til mote til interiør, så dere har nok neppe noe problem med å finne noe dere liker her.

@chico_lachowski - Altsåå... Jeg har crushet på han her siden han var tenåring. Han er en brasiliansk modell, nå har han faktisk blitt sammen med en annen modell og de har fått den skjønneste sønnen sammen. Ååh, jeg smelter! Men seriøst, går det an å bli kjekkere enn det her? Får vann i munnen bare av å se på han! Tror jeg har sett omtrent alle videoene av han på YouTube, alt fra intervju til behind the scenes fra shootene hans. Hah! Stalker much.

@maddiemar - Denne jenta fant jeg fordi hun har vært modell for Runwaydreamz! Bildene hennes gir meg skikkelig amerikansk high school-vibes. Får litt sånn "the american dream"-følelse, haha.

@emily_hunt - Her henter jeg supermye inspirasjon og idèer når det kommer til mat. Hun er vegener, så om dere er enten vegetarianer/veganer så tror jeg dere vil like disse bildene. Massevis av deilige smoothie bowls og frukt!!! Shit as, nå har jeg lyst på sommer.

@sophia - lillesøsteren til Natasha Oakley, eieren av Monday Swimwear. Om det sier dere noe? Haha. Om jeg ikke tar feil er hun bare sånn 15-16 år? Helt s.y.k.t. Hun poster stort sett bare strandbilder, og det passer perfekt for meg som liker å drømme meg bort her jeg sitter i kalde Norge.

@frida_aasen - Frida er en norsk jente som nå gjør modellkarriere i utlandet. Sykt gøy å følge med på! Hun har jo et utseende som er til å dø før, så det at hun allerede har gjort så stor suksess er ikke rart. Ser ikke bort ifra at hun ender opp på catwalken til Victoria's Secret, liksom!

russekro let's goBilder fra en russekro i Oslo våren 2015

Dagen er her! En slitsom skoleuke er ferdig og jeg er nå klar for å tilbringe helga i Oslo med russejentene mine. ÆÆÆH! Jeg kom nettopp hjem fra skolen og drar avgårde nå hvert øyeblikk. Om et par timer sitter vi vel og spiser middag en eller annen plass i Oslo mens vi lader opp til kveld nr. 1. Macbook'en legger jeg igjen hjemme denne gangen, men jeg har forhåndsskrevet et par innlegg så bloggen vil ikke være død av den grunn. Skal selvfølgelig sørge for å knipse bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem igjen også! Enn så lenge må dere gjerne følge helgen min gjennom Snapchat (@kristineul) og Instagram (@kristineullebo). Bestevenninnene mine, hotell, hotellfrokost og festing natten lang - denne helgen kan ikke bli noe annet enn bra! Ses vi i Oslo kanskje? :)

feelin' fluffy

inneholder annonselinkShoes from Nelly HERE, pants Gina Tricot, sweater Bik Bok

Fluffy jakker ER SÅ FINT! Jeg går ikke i annet for tiden. Slenger med en outfit fra en bytur for en ukes tid tilbake :-) Disse skoene er pain å gå i - minn meg på at jeg kun kjøper sko med tykk hæl på fremover...

Hei dere, forresten! Så gøy med all tilbakemeldingen på konsept-slippet, og ikke minst gøy at så mange følger oss allerede. Tiden fremover kommer til å bli helt magisk! Nå sitter jeg og øver til en prøve jeg har i morgen, mens jeg blogger og planlegger outfits for helgen. Vi drar jo til Oslo rett etter skolen i morgen, så da må alt være klappet og klart i kveld. Jeg har et sånn hat/elsk-forhold til pakking. På en måte synes jeg det er kjempegøy å sette på høy musikk og finne frem antrekk og ting som skal ned i kofferten, men på samme tid har jeg angst(!) for å glemme noe. Jeg er nesten litt manisk på akkurat det, for jeg pleier å dobbelsjekke de viktigste tingene sånn 5 ganger før jeg drar. Når jeg skulle til New York i sommer fant jeg ut at jeg hadde glemt hele sminkemappa mi på badet hjemme når jeg satt på flybussen. Tror traumene henger igjen etter det... :-) Hah!

bel-air 2016

It's live! Vi er BEL-AIR 2016! Yeeeey! Følg oss på Facebook HER og på Instagram (@belair2016)! Dette blir gøy :)

i morgen skjer det

I morgen slipper vanen min konsept! YAAAAS! Følg med på bloggen, da :-) Sangen våres blir ikke sluppet med det første desverre, men den kommer en gang, den også! Det har kriblet i magen min i flere dager nå, ikke bare fordi vi skal slippe, men også fordi denne helgen kommer til å bli den sykeste på lenge. Jeg er SÅ klar for å sprette champisen på hotellrommet med de beste vennene mine og bare ha det sååååå morro. Nå har jeg nettopp sittet 3 timer i strekk med religionsboka mi, og før jeg legger meg har jeg et helt kapittel i matte jeg må repetere... Bahhh. Skal bli godt med en frihelg nå, altså.

Er noen av dere på van/buss? Eller løsruss, kanskje? Om dere har sang må dere gjerne legge den igjen i kommentarfeltet, dere vet hvor mye jeg elsker russesanger, haha. Familien min holder på å bli helt gaaaaal her hjemme, jeg står på badet med høy musikk hver eneste morgen. Haha.

kristine 3

Jeg elsker det indiske/bohemiske mønsteret på innsiden av jakken!

Jeg henger alltid de nyeste jakkene mine på disse knaggene på rommet mitt, hihi :-)

Mange av dere spør hvor dere får kjøpt Kristine 3, og jeg har faktisk ikke fått oversikt over det enda, men jeg har nettopp mailet Jofama og jeg skal sørge for å informere dere så fort de har svart meg. I mellomtiden fant jeg ut at Nelly tatt inn 3 av fargene (dere finner dem HER!), og det er de dere ser over her. Det er skikkelig gøy å se at de har kledd opp en modell i jakken jeg har laget... Lykkerus! Mine favoritter for øyeblikket er den navy og whiskey, som dere ser over her. Whiskey er den brune helt til høyre :-) Dere blir nok å se en del outfits fremover iført denne jakken, altså :)

Og TUSEN takk for all den fine responsen på jakkene!! Jeg blir SÅÅÅÅ glad, dere skulle bare visst!

kanskje jeg er gal

Vi hadde heldagsprøve i går og jeg hadde på meg et nesten helt lydtett headset. Ikke fordi jeg skulle høre på musikk, for det har vi ikke lov til, men fordi jeg holdt på å gå av skaftet på grunn av noen enkle tastelyder fra tastaturet til klassekameratene mine. Pokker heller, er jeg begynt å bli gal når jeg sitter og dagdrømmer om hvordan jeg skal hive datamaskinen til vedkommende i veggen? Det skal jo ikke kunne gå an og det burde heller ikke være lov å irritere seg over noe så... vanlig! Jeg vet jo selv at jeg ikke er lydløs, liksom. Det bare irriterer meg helt grenseløst likevel. Og det henger ikke i takt med meg - for jeg som person har virkelig ikke lyst å være slik. Det er som om denne egenskapen hjemsøker meg, mens jeg i et desperat forsøk prøver å rømme fra det.

Lyder har irritert meg i mange år. Helt siden ungdomsskolen har jeg latt meg irritere av folk som trykker hardt og fort på tastaturet. Etter det har det bare blitt verre. Tyggis-lyder er en ting - men jeg tror ikke det er en ting som er så uvanlig å irritere seg over. Jeg? - irriterer meg over mer. Det er de små tingene. De små tingene som bygger seg opp som et hat-imperie inni meg. Måten folk skraper bestikket sitt. Måten de HOLDER bestikket sitt. Måten de tygger på. Måten de svelger på. Aaaarg! Hvordan blir man kvitt dette?er designer drømmeyrket mitt?

inneholder annonselenkerKristine 1 jacket from Nelly HERE, Dr Denim jeans HERE, sweater H&M, sneakers Nike

Det er så gøy å kunne gå med en jakke man har laget selv. Nå er det et år siden Kristine 1 ble lansert, men det er fortsatt like stas å hive den på seg om morgenen og gå med den på skolen. Hihi! Jeg ryddet rommet mitt i sted og fant helt tilfeldig skissene til denne jakken, sykt morro å se tilbake på. Kanskje det er motedesigner som er drømmeyrket? Jeg husker en gang da jeg pratet med designerene i Jofama (det er to stykk bare! man skulle trodd det var mange flere, ikke sant?) og de fortalte meg at det gøyeste med jobben som designer var å se klærne in real, enten på gata eller i et magasin. De trengte ikke at folk visste at de var de som stod bak, så lenge de visste det selv og kunne peke på jakka og si "den har jeg laget". Da digger du jobben din, ass!

Jeg har sååå mye å gjøre før Oslo i helga. Ææ, får vel hive meg rundt! Vi snakkes litt senere :)

rabattkode på nelly!

adlinks

 

Woho! Slik jeg har forstått er jeg ikke den eneste som handler mye klær på Nelly? Det er i løpt av den siste tiden blitt til min favoritt-butikk, rett og slett fordi de har akkurat de type klærne jeg liker. Så, ladies; koden KRISTINE15 gir dere 15% rabatt på alle NLY brands!

Jeg skal selv benytte meg av koden og bestille hjem noen godbiter nå, wiiie! Jeg er head over heels på den beige suede-kjolen. Herregud, så fin?!

Happy shopping! Xx

kristine ullebø med rumpe?

annonse

Jeg så meg i speilet i dag og innså at jeg endelig har fått rumpe. HALLO! Etter at jeg tok på meg butt lifter (fra âme pure, som er en av få (eller ingen?) norske nettsider som selger dette produktet). Hah! Om dere har en søt liten stump som meg og ikke har tålmodighet til å vente til at treningen skal gi resultater så er dette helt seriøst genialt. Rumpa mi gikk fra å være liten og flat til dette på 5 sekunder! Nå vet jeg at mange garantert kommer til å komme med den der "kristine, rumpa di er fortsatt liten;)", og det kan dere bare gjøre, men personlig synes jeg rumpa mi ble... kjempefin?! Sa jeg nettopp det? Fuck janteloven! Dere har kanskje sett meg i denne kjolen før, og da har rumpa mi seriøst vært flatere enn flatest. Så det her var veldig, veldig morro! Nå gleder jeg meg til å bruke kjoler fremover, iiiih!

SÅ DET ER SÅNN DET FØLES Å HA RUMPE?

Dette er egentlig en ting jeg burde holdt skjult slik at folk trodde jeg faktisk hadde så stor rumpe, men samma det da vel... Nå har jeg sagt det. Klarer ikke lure gutter med dette uansett, haha.

Slik ser den ut!

get smooth legs with shai

annonse

Som dere vet har jeg vært partner med Shai i et par år nå. Dere husker kanskje at de kjørte et prøv-gratis-konsept? Det gjør de nå også, men denne gangen får du med mer. Prøvepakken er en toalettmappe som inneholder shaihøvelen, BodyScrub, 2 barberblader og en Essentials Wash & Shave. Dette har en verdi til 300 kr, men det eneste du betaler for er 49,- i frakt, ellers er prøvepakken helt kostnadsfri. (Bestiller du hjem denne pakken hjem blir du automatisk abonnoment av Shai, men det er ingen bindingstid så dersom du ikke skulle være fornøyd med prøvepakken kan du melde deg ut)
Shai-høvelen fikk terningskast 5 på klikk.no og ble kåret til den billigste av testvinnerne! Prøvepakken er jo så lettvint; du får den levert rett hjem og har alt det du trenger for å få glatte legger. Selv har jeg prøvd litt forskjellig på markedet, men det er til syvende og sist Shai-høvelen som henger i dusjen og er med meg i toalettmappa når jeg er ute og reiser. Prøvepakken til Shai kan du bestille HER.

Kan vi bare snakke om hvor deilig det ta en varm og lang dusj og gå ut derfra med smooooooth legger? Det er hverdagsglede, det! Det skal jeg faktisk jeg gjøre I DAG. Jeg skal barbere leggene mine glatte og fine og så skal jeg skifte sengetrekk. Jeg kommer til å sove som en prinsesse i natt.

KONKURRANSE!

Jeg trekker ut to av dere som får gratis barberblader + tilbehør i et år! Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å bestille prøvepakken gratis HER, og så kommentere dette innlegget etterpå om at du har gjort det. PS! Shai trekker også ut en heldig vinner blant de som bestiller prøvepakke, og premien er.... en tur til New York!!! Den mest energiske byen jeg noensinne har vært i. Herregud, jeg må tilbake dit innen kort tid kjenner jeg nå... Det er ingen steder i hele verden som har inspirert meg mer. Så, om dere vil være med i trekningen så må dere huske å kommentere dette innlegget etter at dere har bestilt prøvepakke :-)

Vinneren trekkes på torsdag.

jeg kommer til å savne lekser

I dag har jeg vært i sykt godt humør uten noen spesiell grunn. Jeg våknet og følte meg bare så sykt full i energi...?! Dette har slått positivt ut på gjøremålene mine, jeg har nemlig fått gjort supermasse matte i dag!! Åååh, det gjør meg så glad. Om du er matte-nerd som meg så kjenner du sikkert til den deilige følelsen når du får til en vanskelig oppgave? Faen ass, det er så fantastisk! Selv om jeg begynner å bli skolelei etter en snart 13 års skolegang tok jeg meg faktisk i å tenke på at jeg i friåret mitt kommer til å savne den mestringsfølelsen man får etter å ha jobbet hardt. Jeg hater tanken på lekser og skolearbeid, og det er heller ikke så altfor gøy når man liksom sitter i det, men man kan vel ikke nekte at det er sykt digg når man har fått det unnagjort? Heldigvis(?) har jeg 3-5 år med studier fremfor meg. Lol.

Nå skal jeg pakke sammen matteboka med god samvittighet og så skal jeg øve til fagdag i norsk som vi har i morgen. Skulle gjerne satt meg ned og satt serier de siste timene av helgen, men jeg har desverre utsatt alt av gjøremål til i kveld, haha. Typisk meg! Får se og komme i gang, mistenker at jeg kommer til å vimse rundt helt til midnatt.

SÅÅÅÅ blid hun der, da!!

Jeg håper dere har hatt en like energisk søndag som meg! :)

jeg liker ikke å ta stilling til ting

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

God søndagsmorgen! Denne helga har bare flydd avgårde, men det gjør vel for så vidt hver eneste helg... I går kveld kom jeg da på at jeg ikke har bestilt russeklær enda, treig som jeg er. Altså, er det mulig å være flinkere til å utsette ting? Mens andre bestilte russeklær for sikkert et halvt år siden har jeg bare gått rundt og tenkt på hvor sykt ork det er. Å måtte ta stilling til ting her i livet, om så det bare er å måtte bestemme meg for om jeg vil ha S eller XS i russedressen, er skikkelig tiltak for meg. LOL. Men ja, nå er i alle fall handlekurven min klar, og det eneste som mangler er å gjøre russekortet ferdig. Det er mye RT i hverdagen min for tiden, alt fra russebil-møter til innkjøp av bil til mekking av logo + sang + genser. Det er SÅ mye å ta stilling til, og selv om det hovedsakelig bare er gøy, er det også litt slitsomt. Jeg mener... hvilken farge skal vi ha på pannebåndet vårt? Haha.

Logoen vår begynner å ta form forresten, og det betyr at vi snart "slipper"! Her i Førde har man ikke slipp på samme måte som i Oslo, RT generelt er myyyye mindre her, men det har jo sin sjarm det også synes jeg. Gleder meg til å vise dere konseptet vårt! Og ikke minst sang, woho :-)

white and blue

inneholder annonselenkerAll of my clothes are from Nelly! Dress HERE, faux fur jacket HERE, sunglasses HERE, the necklace is sold out HERE is a similar one

Jeg e.l.s.k.e.r denne kjolen! Den er en smule vågal, men det at den er helt hvit og såpass enkel ellers synes jeg gjør at det går opp i opp. Vel, bortsett fra at trusa mi synes gjennom da... Da vet jeg i alle fall at jeg skal sørge for å gå for hvitt undertøy neste gang. Fuskepelsen fra Janni Deler sin kolleksjon er jo bare til å dø for - har fått så mange komplimenter for den. Det er ikke så lett å se på bilde, men det er i alle fall en blanding av svart og blå pels. Stunning!

Nå skal jeg spise pizza!!! Ææ, det skal bli så godt. Etter det setter jeg meg ned med matteboka. Ikke verdens beste lørdagskveld, men jeg har ikke samvittighet til noe annet. Dessuten er matte det gøyeste faget jeg har, så det er i grunn ikke ille. Vel, middagen er klar, vi snakkes!

Likte dere kjolen? ♥

shoes for breakfast

Hey folkens! How ya'll doing? Jeg har satt av dagen i dag og morgendagen, altså resten av helgen, til jobb og skole. Rett og slett fordi det plutselig gikk opp for meg at jeg nettopp gikk inn i min siste termin ever på videregående, og de kommende prøvene er dermed ganske viktige. Jeg drar jo til Oslo neste helg, så da gjelder det å få mest mulig a jour den kommende uka. I dag har jeg vært en kjapp tur i byen for noen ærender, og så har jeg stort sett løpt rundt med kamera i hånden hele dagen. Elsker å ta bilder i helgene når jeg har god tid + bra lys!!

Shoes for breakfast. Tehe, synes den overskriften var så kul at jeg ikke kunne dy meg. Dette var faktisk ikke frokosten min, jeg trengte noe lett nå før family'en kommer hjem og det blir piiiiizza. Eller, jeg håper det blir pizza! Skal sende mamma melding nå :-)

Sååååå glad er jeg i dag!

Yoghurt med crüsli, kokosflak og jordbærsyltetøy til dere som lurer!

Ellers er det spennende å lese hva de ulike bloggerene mener om bloggnorge nå om dagen. Jeg har ikke skrevet noe om det enda, men jeg har faktisk en del på hjertet når det kommer til nettopp dette.... :-) Hva skal man si? Jeg må si meg ganske enig med frøken Andersen om at enkelte bloggere svartmaler bransjen, jeg!

cosyRepost av jentekvelden jeg, Emma og Guro hadde rett før jul, jeg eeeelsker disse bildene og stemningen i dem ♥

T.G.I.F! Happy Friday da, folkens! Uken her har ikke vært så veldig slitsomt skolemessig, men fredag smaker likevel alltid like godt. Jeg har nettopp unnagjort litt jobb, så nå tar jeg kvelden fri og drar til Emma sammen med Lina for å ha jentekveld. Hører rykter om at vi får servert pizza, uuuuh. Det blir dødskoselig, spesielt siden det går en stund mellom hver gang jeg møter Lina. Slik blir det fort når man bor et lite stykke unna hverandre og man går på forskjellige skoler, men på samme tid blir det ekstra stas når man først møtes, for da har man liksom så mye å oppdatere hverandre på :-)

Hva er deres planer for kvelden? Tell me all 'bout it, jeg digger når dere forteller dere om dere selv!

instatynne ullebø

Er det noen av dere som hører på podcastene til Tusvik og Tønne? Jeg fikk et aldri så lite hakeslep da Håkon viste meg ukens episode og jeg så at tittelen inneholdt etternavnet mitt: "instatynne Ullebø". "Faen" tenkte jeg først, skal de slenge dritt om meg i en podcast nå også? Holdt det ikke med Instagram? Om dere følger meg på Snapchat så fikk dere kanskje med dere små utdrag som jeg la ut på mystory her om dagen. Men åååh, så glad jeg ble da det viste seg at de faktisk pratet veldig fint om meg! De hadde jo selvfølgelig morsomme utsagn her og der, men da de leste opp blogginnlegget jeg skrev høyt og sa at de fikk et annet inntrykk av meg på bloggen enn på Instagram måtte jeg trekke litt på smilebåndet ass!! Takk, damer!

CHEEEEESE

Altså, jeg har jo vært fan av disse damene, spesielt Tønne, i en stund nå, så dette var veldig morro! Og det de påpeker om at Instagram med bare bilder og muligens en liten caption under gir et helt annet inntrykk enn en blogg med både tekst og bilder.

Nå er det helg! WOHO! Og dere?! TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene angående Kristine 3 i går! Aner dere hvor glad jeg faktisk blir?! Jeg gleder meg sånn til å style dem i forskjellige antrekk fremover og vise dere. Kan vinteren og den bitende kulden forsvinne snart, eller?! Hehe.

jofama by kristine ullebø 3

Min 3. kolleksjon for Jofama er nå i butikkene!!!

WOHOOOO! Dette er like gøy hver gang! Som dere kanskje husker var jeg på Fashion Week i København nå i august, og det var da for å vise frem Kristine 3 til kundene. Denne gangen har vi faktisk gått for syv ulike farger! Det er altså: svart skinn, gull, grønn semsket, mørkeblå semsket, beige semsket, brun semsket og svart semsket. Mye å velge i, med andre ord.

Da jeg satt meg ned for å designe denne jakken var det en ting jeg var helt sikker på: jeg trenger en skinnjakke i gull i garderoben min. Og nå som jeg faktisk hadde mulighet til å designe den akkurat slik jeg ville, kunne jeg jo ikke la den idèen gå forbi.

GULL skinnjakke!!! Fy søren, jeg ser for meg masse kule inspo-outfits med den her allerede!

Jeg har lagt min elsk på semsket skinn, så det er vel ikke noe sjokk av 5 av jakkene er laget av nettopp dette stoffet? Her er min absolutte favoritt, nemlig mørkeblå. Æææh, den er SÅÅÅÅ fin!!! :)Her henger babyene mine på rekke og rad, vettu! For et syn!

En annen favoritt er brun i semsket skinn. Jeg fikk utrolig mange kompliment da jeg hadde den på meg på Fashion Week - kanskje fordi den står i stil med håret og øynene mine? Den er i alle fall helt sykt fresh! Kan resten ikke vente til våren kommer nå, jeg har allerede planlagt 453527 antrekk med disse jakkene. Haha!

Hvilken farge synes dere var finest? Hihi, nå er jeg spent på å høre deres mening!

ser jeg prostituert ut nå eller

inneholder annonselenke
Red boots from Nelly HERE

Jeg er helt i sommermodus om dagen. I dag tidlig skulle jeg finne antrekk til skolen, og hva gjør jeg? Jo, jeg står på rommet mitt og digger til høy musikk mens jeg prøver SOMMERANTREKK. Haha, der har dere meg. Her er en look jeg ikke kan vente med å gå med!! Snøen må bare smelte først :-) Jeg vet at mange synes disse skoene får deg til å se prostituert ut, og ja, jeg vet at slike sko gjerne kan gi assosiasjoner til det, men jeg synes de er helt RÅ jeg! Altså, jeg elsker rødfargen! Og vet du hva? Folk får mene hva de vil. Om man skal gå rundt og bry seg om hva andre mener kommer man ingen vei i livet.

Nå må jeg gjøre ferdig et par oppgaver i matte! Jeg har ikke gjort matte hjemme på månedsvis, men det er fordi vi har hatt ganske greie kapitler, så jeg har fått unnagjort alt i timene. Nå har vi om derivasjon av ekspoentiallikninger og logaritmelikninger, og det er egentlig ikke vanskelig, men man må likevel gjøre en del oppgaver for at det skal sitte. Så, vi prates etterpå! En dag igjen til helg, WOOOHO!

long legs struggles"Finn en lenger bukse a" er en kommentar som har gjentatt seg flere ganger her på bloggen. Vel, det er enklere sagt enn gjort :-( Jeg har selvfølgelig noen bukser i garderoben som er lange nok i beina, men når det kommer til "spesielle" bukser som for eksempel denne (skinnbukse) så er sjansen for at den passer meg minimal. Det.er.så.irriterende! Mange jeg kjenner sliter også med det motsatte problemet; buksene er for lange og de må styre med å brette den opp for at de ikke skal subbe. Da lurer jeg på: hva med å lage flere bukser i ulike lengder?! Jeg er veldig fan av de størrelsene som tar for seg både bredde og lengde, skulle virkelig ønske det var mer utbredt. Hallo, vi er i 2016!

Nå sitter jeg og jobber med pappa. Vi betaler regninger, sender fakturaer og gjør litt sånne kjedelige, administrative greier. Glad jeg har foreldre som gidder å ta seg tiden til å hjelpe meg, hadde aldri klart meg uten.

pestosnurrerMUMS ♥

Dette må dere prøve! Jeg spiser veldig mye rundstykker, så for å gjøre en liten vri er dette helt genialt. Snurrene er laget av blant annet grovt mel og kesam, og så er de fylt med pesto! Mmmm. Jeg hadde en periode for et par år siden hvor jeg hadde pesto på brødskiva hver eneste dag, helt til jeg fikk kyssesyken og fikk helt avsmak på det. Kyssesyken gjorde til og med at jeg fikk avsmak på P-Max!!! Hallo, what's up. Men det var utrolig godt å spise disse når pestoen var bakt inni, da ble smaken litt mildere. Om dere ønsker å lage selv så finner dere oppskriften på @gmwenche på Instagram. Dette er jo veldig lettvint å ha meg seg i matboksen, man kan bare ta dem opp fra fryseren og la de tine av seg selv frem til lunsj :-)

Hei til dere, forresten! Wow, gjett hva vi gjorde i går?! Vi kjørte snøscooter med gummibåt bak, haha! SINNSYKT gøy! Jeg elsker fart og spenning. Tror aldri sminken min har vært så gnidd utover ansiktet før, vi fikk jo all snøen fra scooteren i trynet når vi satt i båten. Jeg og Guro kjøpte gummibåten i sommer, men vi glemte liksom helt av å faktisk bruke den når vi var ute og badet, så det var gøy at vi endelig fikk testet den ut. Hadde ikke akkurat trodd det ville bli på vinterstid, da. Sykt artig :)

gjett hva

... jeg har lært meg å like vin! Og champagne. HAH! Hvem hadde trodd det? Jeg har alltid blitt fortalt at jeg må lære meg å drikke mer classy, så nå kan jeg endelig være en av de som sitter og sipper vin. LOL. Nå må jeg bare få alle vennene mine til å like det også, så kan vi begynne å ha vinkvelder. Med ost og kjeks!!! :)

Mine siste minutt som 18-åring... Er jo blitt gamla sjæl nå, jeg.

Nå gleder jeg meg til Oslo neste helg. Jeg og russebilen min skal på russekro, yaaaeeey! Har jeg noen lesere som skal dit også, kanskje? Det er den som er på Sentrum Scene, 30. januar :-) Ser frem til en hel helg i Oslo med jentene, æææ! Det kommer til å bli en syk helg!

glad-tirsdagHEY! Tirsdager er av en eller annen grunn alltid sykt bra. Kanskje fordi jeg bare har tre fag, og det er sååååå vanvittig deilig. Fritimen bestod av kahoot i kantina og FaceSwap. Sistenevnte må dere bare laste ned! Om dere følger meg på Snapchat (jeg heter kristineul) ser dere hva det går ut på, man kan nemlig skifte ansikt med hverandre, blande ansikt med seg selv og kjendiser og så videre. Gøy å se hvor artig man kan ha det med en app, haha!

Det som er så deilig med å slutte tidlig er at jeg rekker skikkelig dagslys. Så da jeg kom hjem hoppet jeg i bilen og kjørte litt innover i nabolaget og knipset noen bilder! Nå har jeg nettopp spist deilig suppe til middag og planen for i dag er å jobbe før jeg skal ut og ake litt senere. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg aket?! Det må være mange, mange år siden! Jeg husker før når jeg var mindre da snøen la seg for første gang og jeg ikke klarte å vente med å gå ut. Jeg var skikkelig ute-menneske som liten, helt fra barnehagen av elsket jeg å gå på fjellturer med familien og leke ute med venninnene mine. Kunne leke ute dagen lang uten å gå lei. Synd hvor mye mer inne-menneske man blir når man vokser opp... I alle fall i mitt tilfelle. Nå orker jeg så vidt tanken på å gå fra døra til bilen, liksom. Vel, jeg tenker et par lag med ullundertøy og boblebukse vil forandre den tankegangen! Jeg gleder meg, iiih!

a bunch of outfits

Hei og god kveld! Jeg sitter med siste episode av Making a Murderer nå, og plutselig ser jeg på klokka og finner ut at jeg har glemt å slenge ut dagens andre innlegg. Haha, sånn går det når serien er altfor spennende! Jeg tok med meg Mac'en i senga og klarte ikke legge den fra meg før klokka ble 1, noe som resulterte i at jeg forsov meg i dag tidlig. Når skal jeg lære?! I dag, forhåpentligvis. Tenkte faktisk å legge meg etter at dette innlegget er postet :-) Jeg har viktige fag i morgen (haha ja, jeg deler inn i viktige og mindre-viktige fag... Håper ikke noen lærere leser dette), så jeg KAN ikke være trøtt.

Her er i hvert fall en hel haug av looks fra de siste månedene! Jeg pleide å kjøre oppsummering hver eneste måned før, men nå som det har vært vintertid og mørkt allerede i siste time på skolen har ikke disse antrekks-postene vært like hyppige som det pleier å være om sommeren. Nå er det heldigvis blitt en del lysere ute, så dere kan tro det gjør hverdagen min HUNDRE hakk bedre! Åååh, nå kommer den beste tiden. Vår <3

Klarer dere å peke ut en favoritt, kanskje? Om dere har, så klart!

"du ser ikke frisk ut" - lisa tønne

Hvis dere følger meg på Snapchat fikk dere kanskje med dere Instagram-diskusjonen i går.

Jeg hadde nettopp kommet inn etter å ha pantet flasker med Guro (veldig effektivt dugnadsarbeid som jeg anbefaler til dere som er russ!), og som vanlig oppdatererte jeg meg på siste nytt og varsler på mobilen. I det jeg bladde gjennom kommentarene på Instagram får jeg øye på et litt kjent navn. Lisa Tønne, en av mine favoritt-komikere som jeg faktisk var på show med nå i sommer. Lisa skrev at jeg ikke så helt frisk ut og at jeg måtte sørge for å fremstå som et godt forbilde ved å vise at fett på kroppen er viktig. Kommentaren var egentlig ikke formulert slemt på noen måte, men det var likevel litt sugent å få høre noe sånt fra en person jeg ser opp til. Jeg lurer på hvilket grunnlag hun kan kritisere meg for det hun gjorde. For det første kjenner hun meg ikke, og for det andre har hun ikke faglig kompetanse på området.

Det irriterer meg bare hvordan fett på kroppen blir satt i sammenheng med hvorvidt man er forbilde eller ikke. Er vi virkelig ikke kommet lenger enn det? Jeg er fullt klar over at jeg er veldig tynn. Det vet jeg, og det vet dere. Men spiller det ingen rolle at jeg har en god helse og er en glad pike som har lært seg å akseptere seg selv? Jeg mener selv at det er nettopp det som er det viktigste. Og av den grunn tillater jeg meg selv å ta bilder av meg selv på akkurat den måten jeg vil. Jeg vil ikke skjule meg selv, pakke meg inn i svære klær og aldri vise hud fordi jeg ikke passer inn i den "perfekte rammen" for hvordan kvinnekroppen skal se ut. Jeg er stolt over meg selv, og det synes jeg enhver jente fortjener å være.

Nå vet jeg jo at Lisa Tønne er en ganske lite høytidelig person, og det at hun kommenterer noe slikt er nok ikke så revolusjonerende for henne, så jeg og Håkon svarte like gjerne på kommentaren hennes på en litt humoristisk måte. Sjekk ut instagrammen hans om dere vil se :-)

favoritt-været mittDETTE VÆRET ER SÅ FINT! Du vet når horisonten står i kontrast? Åååh, jeg blir helt emosjonell av det jeg. Så vakkert er det. Hei på dere, forresten! Har dere hatt en fin søndag? Revyøvingen gikk veldig fint, kjenner jeg gleder meg til den er ferdig og vi står på scenen. Æææ! Føler ikke det er lenge siden jeg gikk VG1 og vi så revyen til 95'erene. Følte det var sååå lenge til det var våres tur. Men som dere vet; tiden flyr ;-)

Da jeg kom hjem stod middagen klar på bordet, og i dag ble det faktisk julemiddag på oss. Dampepølse, poteter og kålrotstappe, mm! Om dere ikke har smakt dampepølse så mååå dere gjøre det, de selger det i frysedisken på Rema 1000. Nå har jeg nettopp sett en episode av Making av Murderer (to episoder igjen!) og jeg ble i skrivende øyeblikk sykt fristet til å dra en tur på Spenst for å løpe... Du vet når du bare får et plutselig innfall om noe? Slik er det nå. Om jeg venter lenger tror jeg det forsvinner, så jeg må bare få på meg treningsklærne og hive meg i bilen mens motivasjonen fortsatt gnistrer. Tredemøllen er ikke min beste venninne, men akkurat nå gleder jeg meg faktisk til å løpe der til svetten renner!

Her er gårsdagens outfit, tatt i en liiiitt kald location. Worth it! Synes denne veien er så fin.

get it now or regret later

annonselenker

God morgen! Jeg stod opp tidlig i dag fordi jeg tenkte å jobbe et par timer før jeg skal på revyøving klokka 12. Jeg er ikke fan av slappe søndager uten noe innhold (ja, kall meg sær), så det passer meg veldig fint, egentlig. Jeg elsker å være produktiv og føle meg "sliten" når jeg setter meg ned i sofaen på slutten av dagen. Slik er jeg bare bygd :-) Men ja, det jeg skulle snakke om! Nelly har salg på en haug av fine klær akkurat nå, her snakker vi faktisk helt opp til 80% rabatt. Salget slutter i kveld klokka 00:00, så jeg tenkte å tipse dere om å gripe sjansen mens den fortsatt er her! Buy it now or regret later, er det ikke det man sier? Her har jeg satt sammen 9 kjoler og gensere som jeg er hodestups forelsket i - et par av dem er faktisk på vei hjem i posten til meg as we speak. Pelsjakken er forresten helt nydelig, da! Jeg vet ikke om pels er it nå, eller om det bare er jeg som er helt obsessed med det. Råflott er det, i alle fall. Går med pelsjakke sikkert 4 dager i uka, haha. Sånn seriøst.

Nå, øving! Snakkes senere i dag. Xx

6 things about this day

♥ Jeg tok selvbruning over hele kroppen i går og fy søren, jeg føler meg som et nytt menneske. Brunfarge gjør meg pen, punktum. Jeg ser bare ikke bra ut når jeg er bleik, og jeg føler meg heller ikke som meg selv da. Men fy søren, så deilig å ha "glowen" tilbake!

♥ Jeg våknet opp med tidenes kvise på kinnet. Altså, jeg har slitt med kviser i hele trynet i flere år, så det at det popper frem en kvise i ny og ne er egentlig bare ren luksus for meg i forhold til før. Men denne var ekstraordinær. På bildet ser den liten ut (jeg brukte en halvtime på å sminke den bort), men fy søren, så mye trykk det var i den! Det var vondt å gjøre mimikker i ansiktet fordi det var så mye syre i den. Så jeg har gått rundt og klaget til alle rundt meg i dag og lurt på hvordan i huleste dette skal gå, for jeg fikk IKKE til å skvise den uansett hvor mange q-tipser jeg brukte. Men gjett hva: JEG KLARTE NETTOPP OG SKVISE HELE GREIA OG DET FØLES SOM EN SEIER! Herregud, er jeg den eneste som synes det er gøy å se den hvite guggen komme ut av huden?! Det er et eller annet sykt tilfredsstillende med det...

♥ Jeg tror jeg endelig har lært å legge en fin, i alle fall OK, eyeliner-vinge. I alle fall finere enn før. Jeg tror jeg har "hooded eyes" (var faktisk en av dere lesere som påpekte det), noe som gjør det vanskeligere å legge eyeliner og øyesminke generelt. (Søk på YouTube om du er nysgjerrig på hva det er) Men jeg har jo lagt eyelineren ALTFOR tykk i alle år. Herregud, så fælt å se tilbake på bilder?! Hvorfor har ingen sagt noe til meg??

♥ Vi har en bod med et ekstra-kjøleskap hvor vi oppbevarer enkelte matvarer, og brus, og det kjøleskapet er nå fylt med 12 Pepsi Max, altså 18 liter brus. Det gir meg en helt sykt deilig følelse. Føler jeg bor på hotell og at jeg bare kan gå å forsyne meg når jeg vil. LOL.

♥ Jeg har jobbet som en Gud i dag. Det føles så BRA. Nå sitter jeg med kalenderen fremfor meg og avtaler møter med samarbeidspartnere i Oslo i tiden fremover.

♥ Lillesøsteren min brukte nettopp mascara for første gang, og jeg ble seriøst emosjonell av det. Hun skulle i bursdag forrige helg og spurte mamma pent om hun kunne ta på seg litt, og når jeg var innom rommet hennes for å ta disse bildene i dag (siden hun har så fint lys der) fant jeg en sånn billig KK-mascara fra KK-bladet. Haha, aw. Jeg smiler, samtidig som jeg gråter litt innvendig. Nå står hun på badet med venninna si og prøver kjoler til et ball de skal på om noen uker. Altså: hun er komt i den alderen at hun begynner å tenke på klær og utseende selv. Jeg vet ikke om jeg er glad eller bare sykt lei meg for det. For meg vil hun alltid være den lille lillesøsteren min. Og helt ærlig har jeg ikke lyst at hun skal bli ungdom enda, for jeg vet at det er i denne alderen at presset begynner å snike seg inn fra alle kanter. Om du leser dette og har en lillesøster selv så tror jeg du kan kjenne deg igjen i det at du vil at lillesøsteren din aldri skal oppleve noe vondt? Jeg har jo selv vært gjennom denne tiden, hvor man går fra å leke i sandkassa til å plutselig komme i puberteten. Jeg var lei meg fordi jeg var nest-sist i klassen som fikk mensen, husker jeg synes det var dritkjipt å være den eneste jenta i garderoben som ikke hadde bind med meg. Liksom, hadde jeg bare visst! Alt dette får meg til å ville være en god storesøster for henne, og jeg vil at hun skal kunne komme til meg dersom hun trenger hjelp til noe, omså hun bare trenger noen å prate med.

de fineste dekslene

annonse

Du finner alle HERgrønn her, svart her, brun her, hvit her

WOW, WOW OG... WOW. Dette er ren fryd for øynene mine! Jeg har ønsket meg et deksel fra Richmond & Finch i en liten evighet nå, først og fremst fordi jeg elsker marmor-printet (som dere sikkert er kjent med....), men jeg synes disse er ekstra spesielle på grunn av gull-remsen hvor det står "Richmond & Finch". Hvordan kan et simpelt deksel være så vakkert? Da jeg fikk tilsendt alle fire fargene av Buy Helse ble jeg mildt sagt i ekstase! Lillesøsteren min stod der sammen med meg da jeg åpnet pakken og bare "Woooow... De var fine" med like store øyner som meg. Nå synes jeg det er ekstra stas å holde på mobilen, ettersom det føles som om jeg har fått en splitter ny iPhone.

Om jeg må plukke ut en favoritt blir det lett den grønne. SÅ fresh, da!

13 år og nipslip

Jeg gikk i 7.klasse. Nettopp fylt 13 år. Jeg hadde ikke begynt å bruke bh enda. Du vet de "undertoppene" (som vi kalte det på den tiden) fra barneavdelingen på H&M? Null innlegg, bare tøy. Yes, det var den jeg brukte. Jeg husker jeg la ut et innlegg om at jeg var så glad for ferie. Publiser-knappen ble trykt på, og jeg lukket laptopen for dagen. Dagen etter sjekket jeg kommentarene. Ikke at det var så mange. Jeg hadde jo tross alt bare 40-50 lesere daglig. Den ene kommentaren lød slik: "Du vet du kan se brystvorten din på det ene bildet?". Om jeg ikke tar feil var den på nynorsk også, så det var garantert en fra Førde som hadde observert dette. Jeg tror aldri jeg har vært så stressa som jeg var den dagen, og jeg følte virkelig at livet bare raste sammen rundt meg. Jeg var 13 år. Ikke at jeg hadde så mye pupper å skryte av, men det har jeg jo heller ikke den dag i dag. En brystvorte er vel fortsatt det samme?

Jeg fjernet så klart bildet med en gang, men det ligger jo fortsatt i dataarkivet. Det er det som er så skummelt med internett. Har du postet det er det ingen vei tilbake. Bildet vil likevel alltid ligge der. Jeg husker at akkurat den tanken der drepte meg fullstendig. Det var riktig nok en ting som trøstet meg. Vet dere hva det var? "Jeg kommer aldri til å komme på topplisten på blogg.no og bli kjent uansett, da." Da var det ikke så farlig. Vel, her sitter jeg 6 år senere, med 10 000 lesere daglig. Og dum som er skriver jeg det til dere.

Men faen heller, er det ikke bare en brystvorte da?what's in my purse?

Hei og god helg vakre mennesker! ENDELIG! I dag tidlig brukte jeg lang tid på sminken og nøt en deilig frokost fremfor tv'en før jeg hadde telefon-møte med en aktuell samarbeidspartner. Vi pratet om et veldig gøy prosjekt, som jeg tror dere vil like! Det er ikke spikret enda, faktisk er det flere aktuelle kandidater, men jeg har hørt at jeg gir et veldig godt inntrykk over telefon (hehe), så la oss håpe på det beste. I dag har jeg altså gått rundt med en lykkefølelse etter den fine morgenen min, haha. Rart hvordan små happenings kan gjøre livet så bra. Må av og til klype meg selv i armen når det gjelder jobben min. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men bloggen er blitt en så enormt stor del av meg at jeg ikke aner hva jeg er uten den. På en positiv måte altså... Haha.

Anyways, det var egentlig ikke det jeg skulle prate om. I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har i vesken min! Tror jeg har laget lignende innlegg tidligere i mine år som blogger, men dette er jo noe som forandrer seg støtt og stadig. Jeg bruker nesten alltid Alexander Wang-vesken min, den er virkelig perfeksjon i mine øyner. Til tross for at den er rosa passer den omtrent alle antrekk, og størrelsen er også ganske alright. Det eneste som er dumt er at den ikke rommer Macbook'en..

kamera, solbriller, øreplugger, lommebok, noe å tygge på, mobil, sminkemappe

Her ser dere altså hva jeg bærer med meg! Alt dere ser på bildet her er jeg 100% avhengig av å ha med meg.

I sminkemappen min har jeg: setting powder (i tilfelle jeg skulle bli oljete i huden utover dagen), pinsett (hvis mascaraen min klumper seg så er denne genial), lipliner, mascara, eyeliner, strikk og lipsyl. Jeg bruker vanligvis aldri lipsyl, men etter at jeg startet på Isotretinoin har leppene mine seriøst blitt tørrere enn Sahara. Satt i bilen på vei til skolen tidligere i uka og fant ut at jeg hadde glemt lipsylen hjemme. Hva gjør jeg? Kjørte tilbake, hentet lipsylen, og fikk antageligvis merknad for forsent-komming. Det var nødvendig, virkelig.

Jeg må alltid ha noe å tygge på. Stimorol Senses i smaken "berryparty" er en seriøs avhengighet jeg har, altså, jeg spiser minst en halv pakke om dagen.

Lommebok med bankkort, førerkort og diverse andre kort er selvfølgelig også med i vesken. Er veldig glad i denne, da den ikke tar mer plass enn nødvendig.

7 steg til løpeglede

HVORDAN BLI GLAD I Å LØPE?- Gode joggesko. Dette er kanskje det viktigste! Pakk bort de pene Nike-skoene og gå til innkjøp av noen skikkelige løpesko med demping som ikke skader beina dine. Jeg anbefaler deg å få hjelp på en sportsforretning, de har som oftest veldig god peiling. Selv vet jeg at Asics har mange modeller som er gode til løping!

- Bruk løpeturene dine på å klarne hodet. Dette er en av punktene jeg liker best med å løpe! Jeg får et fristed hvor ingenting distraherer meg, og jeg får muligheten til å tenke gjennom hva enn som skulle oppta tankene mine. Mange av de store avgjørelsene i livet mitt har blitt tatt på løpeturene mine :)

- Bruk en spilleliste med futt i. Dette er min favoritt når det kommer til løping! Jeg har løpt utallige joggeturer med denne lista på ørene, så jeg anbefaler dere virkelig å høre gjennom sangene.

- Sliter du med hold? Da er mitt beste tips å jogge i motbakke. Når du jogger i motbakke blir tempoet naturligvis roligere, og du slenger ikke på kroppen like mye som du ville gjort på flat bakke, så dette er absolutt til å anbefale.

- Jogg samme løype om igjen, finn deg gjerne en fast en. Hvorfor, tenker du? Jo, for desto flere ganger du jogger samme løype, desto kortere vil den etterhvert føles. Jeg jogger alltid samme sted, samme lengde, og på den måten vet jeg hva jeg har i vente. Og dette høres kanskje litt manisk ut; men jeg vet at jeg har klart å jogge min faste løype uten pause sikkert 100 ganger tidligere, og da har jeg liksom ingen unnskyldninger for å ikke klare det akkurat denne gangen.

Dette er min faste løype

- Vi bor i Norge og er privilegert med en helt sinnsykt flott natur. Benytt deg av den og jogg UTE! Okei, noen foretrekker kanskje mølla, men jeg anbefaler virkelig å prøve å jogge ute, gjerne på en grusvei/en sti om du har det tilgjengelig. Nå går vi jo mot vår, og gjett om jeg gleder meg! Ingenting er bedre enn en løpetur i naturens omgivelser med frisk luft gjennom lungene. Det høres klisjè ut, men seriøst, jeg mener det. Hver gang jeg jogger på fjellet har jeg lyst å gråte fordi naturen vår er så fin.

- Bruk pulsklokke for å kontrollere hvordan selve treningen går. Dette er en god motivasjonsfaktor for mange!er jeg voksen nå?

inneholder annonselenkeDress from Nelly HERE

Jeg ELSKER å få blomster! Har jeg blitt voksen da? Altså, blomster er alltid koselig, men jeg synes helt ærlig ikke det var så stas når jeg var 13 år. Nå gir det meg derimot en slags lykkefølelse. På 19-årsdagen min fikk jeg disse nydelige tulipanene på døra, som var bursdagsgave fra verdens beste management. Noe så koselig! Ble utrolig glad, det er vel kanskje ikke så vanskelig å se på bildene? Haha! Gladjente hun der, ja!

What's up denne torsdagen, da? Jeg har nettopp spist en sykt spennende middag: rundstykker med ost og skinke. Haha, det er standard de dagene det ikke blir laget middag her hjemme. (Men seriøst, mamma lager de beste rundstykkene, jeg kunne spist det til alle verdens måltid) Nå sitter jeg og drikker Pepsi max og har nettopp lest og besvart en del kommentarer, noe jeg vil fokusere på å bli enda flinkere til fremover. Husker da jeg selv pleide å kommentere mye blogger og jeg var sånn "hvor er genseren fra?". Det var SÅ kjipt når bloggeren ikke svarte!! Altså hallo, jeg vil vite hvor den genseren er fra, er det så vanskelig å bare svare?!! Haha. Jeg har mye forbedringspotensiale i mitt kommentarfelt, men jeg vil bare at dere skal vite at jeg jobber med saken.

Nå skal jeg jobbe i et par timer! Har ikke noe skolearbeid denne uka, så benytter anledningen til å få unnagjort ting jeg ikke ville fått tid til midt i en hektisk skole-periode.

5 ting jeg aldri har forstått meg på

- Thigh gap. Folk tror thigh gap indikerer hvor tynn du er, men det handler heller om hvordan kroppen din er bygd. Dette "gapet" mellom lårene dine forteller deg hvor brede hoftebeinene dine er, and that's it. Jeg har mellomrom fordi hoftebeinene mine er brede og dermed er beina mine plassert langt ifra hverandre. Hadde jeg vært enda tynnere enn det jeg er men med en annen kroppsbygning er det ikke sikkert jeg hadde hatt dette "thigh gapet", så dette er noe man rett og slett ikke KAN strebe etter. Det er det samme som at jeg skulle strebet etter høyden til noen. Altså...

- "Hello" av Adele. Er det bare meg eller er den sangen ekstremt overvurdert?

- Instagrammere som har 1 million+ følgere på Instagram ved å bruke ANDRE SINE BILDER. Jeg orker det ikke. Det verste er at disse personene ofte gjør stor business ut av det, med eget AS og millioninntekt i året. Fett at du tjener penger på å bruke bilder som andre har brukt tid på å ta.

- At kroppspress fortsatt blir snakket om i så stor grad. Jeg er fullt klar over at samfunnet skaper et visst press, men jeg mener det er opp til hver enkelt hvor stort man gjør problemet. Det at folk fortsatt gnåler om dette i 2016.... Zzzzz.

- "Eyebrows on fleek". Jeg disser ALDRI andre sine øyenbryn, fordi jeg vet selv at brynene mine har vært dritstygge i årevis. Jeg vet også hvor sabla vanskelig det er å få fine bryn, altså jeg har levd i 19 år og har fortsatt ikke fått de til slik jeg ønsker de. Men disse "eyebrows on fleek"-bildene på Instagram begynner å irritere meg. Det er ikke eyebrows on fleek, det er pornobryn. Helt rette linjer, harde blyantstreker og overdreven fading. Jeg kan umulig være den eneste som synes dette tar helt av?!

studering virker gøy!

Halla! I dag hadde vi en veldig interessant skoledag. Hele dagen bestod av foredrag og presentasjon av ulike høyskoler og universitet fra hele landet. Jeg ble faktisk skikkelig positivt overrasket! I lang tid har jeg nemlig sett på det å studere som litt... kjedelig? Altså, jeg er jo veldig opptatt av skole og det å prestere bra, men videre studie har jeg bare ikke orket å sette meg skikkelig inn i. Vel, i dag fikk jeg mye mer kjennskap til de ulike retningene, og både jeg og vennene mine satt der og ble overrasket over hvor gøy det virker. Kjente jeg ble litt gira, liksom! Og DET er en bra ting! Jeg har jo tross alt minst 3 år med studering fremfor meg, så det å ha motivasjon er ikke det verste utgangspunktet akkurat. WOHO!

På tide å ta selvbruning på kroppen her, ser jeg... Haha. Har ikke selvbruningshanske, skjønner dere!

Jeg har enda ikke snøring på hva jeg vil studere, men jeg har i alle fall funnet ut et par ting og skoler jeg ikke vil gå på. Det er vel bedre enn ingenting? Per dags dato synes jeg økonomi og administrasjon eller noe innen markedsføring virker mest interessant, og ikke minst veldig relevant for det jeg driver med. Da er jeg heller ikke bundet til et bare et yrke.

Aner ikke om jeg vil gå på høyskole eller universitet da, men broren min valgte førstenevnte og jeg synes det virker best. Sånn som jeg har forstått det legger universitetet opp til veldig mye selvstendig arbeid, og jeg tror(?) jeg jobber best når jeg er omringet av folk og samarbeider med andre. Eller... jeg vet ikke. Aaah, jeg blir gal! Jeg kjenner jo ikke meg selv engang. Lol.En av katalogene jeg tok med meg hjem! :)

Har jeg noen lesere som studerer? Isåfall, gjerne fortell meg hva og hvor. Jeg elsker å høre om deres erfaringer - suger til meg enhver informasjon jeg får!

surf's up!

Husker dere at jeg egentlig skulle til Portugal i sommer med Veronika? Hun ble desverre syk med kyssesyken(!!) et par dager før avreise, så vi måtte naturligvis utsette det. Vel, i 2016 skjer det. Vi skal til Portugal og lære oss hvordan man surfer! Dato er ikke bestemt enda, men det finner vi ut av. Jeg gleder meg i alle fall helt SYKT! Det å ha reiser å se frem til er utrolig viktig for meg, det gjør liksom noe med motivasjonen min både på skolen og i hverdagen generelt. Jeg har jo lest om denne surfecampen på utallige blogger opp gjennom årene, og endelig er det min tur! Sammen med bestevenninna mi. Hva mer kan man spør om? ♥

Jeg reiser altså sammen med Lapoint. De tilbyr faktisk surfecamp i både Costa Rica, Sri Lanka, Bali og Marokko! Og så klart til Portugal, hvor vi skal. Vi blir der en uke, og jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli et minne for livet. Æææ, kjenner det kribler i kroppen! Jeg får sykt gode vibes av å se på bilder derfra, det virker som om at slike camper er skikkelig god stemning. Det er jo tross alt surfere man omgir seg med da, kan stemningen bli så dårlig da...?! Hehe!

SURF'S UP!Mac'en og kofferten blir så klart med meg på ferden! Litt senere skal jeg faktisk ha konkurranse hvor en av dere vinner en tur hit, så stay tuned :-)

det eneste jeg vilHey! Dere må være lei av å se meg i denne jakken nå ass, haha. Den er så god og varm! Jeg pleier vanligvis å fryse på skolen, men med denne er jeg faktisk for varm. Beste kjøpet på lenge.

Denne uka er egentlig ganske chill på skolen. Jeg sluttet tidlig i dag, og i morgen har vi mange høyskoler på besøk, så vi kan selv velge hvilke foredrag vi vil dra på og det tror jeg blir ganske spennende i grunn! Jeg har jo ikke planer om å starte på skole til høsten, men jeg tror likevel jeg kommer til å søke, bare for å ha gjort det. Det er greit å ha vært gjennom det slik at man vet hvordan søkeprosessen funker, og ikke minst; i tilfelle jeg skulle ombestemme meg. Ikke at jeg tror det da, for jeg føler helt ærlig at jeg bare har blitt mer og mer usikker på hva jeg vil bli ettersom årene har gått. Hva er greia med det?! Når jeg gikk på ungdomsskolen for eksempel, så hadde jeg i det minste et par idèer om hvilke yrke jeg kunne tenke meg. Desto mer jeg lærer, desto mer usikker blir jeg. Det er muligens fordi jeg har innsett hvor sykt mange yrker det faktisk finnes der ute. Og så er jeg redd. Redd for at jeg ender opp med en jobb jeg ikke trives i. For jeg vil nemlig stå opp hver dag og glede meg til jobb.... Det er det eneste jeg vil.

Please si at det er flere der ute som føler det slik som meg. Føler alle vet hva de vil bli.

18 år i fengsel som uskyldig

Det har kommet en relativt ny dokumentar-serie på Netflix som heter Making a Murderer, og jeg bare MÅ anbefale den til dere her på bloggen. Fy søren, jeg tror ikke jeg har sett noe så spennende og ikke minst provoserende før.

Serien handler om Steven Avery, som i 1985 ble dømt for et overfallsvoldtekt. I 18 år satt han i fengsel, før de ved hjelp av et DNA-bevis fant ut at de hadde dømt feil person.  Merk: etter 8 år i fengsel tilsto en annen person som skyldig for voldtekten, men i stedet for å sjekke DNA og bekrefte dette, la politiet saken ligge. Tenk å sone 18 år i fengsel uten å ha gjort noe! Han gikk da ut med å hevde at politiet gikk aktivt inn for å få han "skyldig", og Steven krever naturligvis erstatning på 36 millioner dollar. Senere ble en kvinne som heter Theresa Halbach funnet død på eiendommen hans. Siktelsen retter seg nok en gang mot Avery, men med fryktelig dårlig bevisføring. Altså, dere må bare se selv, det er helt latterlig.

Jeg synes det er helt sykt at noe slikt kan skje. Det er SÅ mye som ikke stemmer her, som for eksempel hvordan bevisene er blir fremskaffet, og hvordan de deretter har blitt brukt i rettssaken. Og det som er så kjipt, er at ingen kan overprøve retten.. Personlig tror jeg politiet har gått aktivt inn for å få Avery i fengsel. Det sjokkerer meg virkelig ikke om det er politiet selv som har drept Theresa og puttet liket på eiendommen hans.

Her om dagen kom jeg over en underskriftskampanje for å få Steven Avery fri, signer den gjerne HER.Har noen av dere sett serien? Isåfall, hva tror dere?

storesøster til meg selvSmoothie bowl and Calvin Klein underwear on a Sunday: check

Ååh, så deilig med mandag da. Det er noe med det, eller hva? I dag fikk jeg unnagjort en fremføring, og den gikk bra tror jeg! I mange av fagene vi har får vi bestemme gruppe selv, så vi jentene er alltid sammen og da føles det plutselig ikke som et så stort ork lenger. Girl-power, yas!

De siste dagene har jeg bladd gjennom gamle sanger, og det føltes som om jeg levde hele ungdomsskolen på nytt. ÅÅÅH! Så sykt koselig! Det er utrolig hvor mange minner det kan ligge i en enkelt sang... Når jeg ser tilbake på ungdomsskolen så ser jeg egentlig bare på det som en bra tid, og jeg angrer på at jeg ikke innså det før nå. Jeg synes det sugde litt der og da - mye drama og mye frem og tilbake. Der og da føltes det som alt i verden, men jeg ser jo nå hvor lite det egentlig betydde når man ser det i et større bilde. Haha, merkelig det der. Jeg føler meg som en slags storesøster for den 14-15 år gamle meg - skulle ønske jeg hadde noen som sa at alt ville ordne seg. Men til dere som går på ungdomsskolen nå, så kan jeg likevel trøste dere med at videregående er mye bedre! Eller, jeg synes det i alle fall. Det er her jeg har funnet bestevennene mine, liksom. Sangene under her går seriøst på repeat om dagen, spesielt Katy Perry sin! Den er SÅ FIN, jeg blir skikkelig inspirert når jeg hører på den. Tips: spill av gamle sanger på fest, og jeg lover det blir allsang og god stemning. Det er så gøy!

turn up the love - far east movement / part of me - katy perry / don't you worry child - swedish house mafia pompeii - bastille

i'm 19!

inneholder annonselenker

Dress from Nelly HERE, shoes from nelly HERE

VAR IKKE JEG NETTOPP 15 ÅR?

Jeg er 19 år! Haha, jeg synes det er helt sprøtt. Ble ikke jeg nettopp 15? Det føles i alle fall slik... Denne helgen har vært akkurat slik jeg ønsket den skulle være: sammen med mennesker jeg er glad i. Stikkord: latter, champagne, gode venner, sushi, lange netter og enda mer latter. Det er så gøy å ha det gøy! Jeg har ikke vært like tilstede her på bloggen som jeg vanligvis bruker å være, men jeg kjenner at en helg litt "off" gjorde seg. 

I dag har jeg feiret med familien min! Jeg fikk kaken jeg ønsket meg, og siden jeg delte oppskrift på den for noen dager siden anbefaler jeg dere å teste den ut ASAP. Herregud, så god den er! Jeg pleier bare å ønske meg penger til jul og bursdag egentlig, men mamma overrasket meg likevel med et helt nydelig sølvsmykke hvor det står "K" på. Har vært helt betatt av det siden hun fikk det i bursdag for noen måneder siden, så det var veldig gøy at hun fanget det opp og kjøpte et til meg.

Vel, nå venter en siste feiring! Jeg skal ut og spise middag med Emma, Guro og Synnøve ;*

surprise

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Litt fjortis-bilder må til da!!

I går skrev jeg til dere at jeg skulle ut og vorse med jentene, men jeg trodde det bare skulle være meg, Guro og Synnøve. Når jeg kom inn døra ble jeg møtt av "SURPRIIIIISE!", konfetti og en bunch med fine jenter. Jeg har aldri fått surprise-party før, så det var sinnsykt morro!! Hadde virkelig ingen aning! Jeg husker jeg synes det var litt kjipt da jeg fant ut at jentene hadde en gruppesamtale på Facebook uten meg tidligere i uka, men det ga plutselig mening i går. Haha! Kunne virkelig ikke bedt om bedre venner, jeg er så heldig. ♥

Sov over hos Guro i natt, og i dag spiste vi så klart den tradisjonelle dagen derpå-frokosten: nystekte rundstykker, snøfrisk, ost & skinke. Og Pepsi Max, så klart. Ååh, det er like herlig hver gang! I dag har vi vært i byen, og nå er jeg hjemme en tur for å spise sushi med familien før jeg drar ut igjen. Ble brått 2-dagers, men jeg fyller tross alt 19 om 4 timer, så det er vel innafor. Nå skal jeg nyte mine siste timer som 18-åring! Det føles helt sprøtt faktisk, haha.

Har dere blitt overrasket før?

vegetarsuppe

Som jeg nevnte i innlegget med nyttårsforsettene mine, vil jeg gjerne prøve meg på en vegetarianer-periode i 2016 for å bidra til mindre forurensing. Selv om jeg ikke har startet på denne perioden enda, vil jeg gjerne også prøve å redusere mengde kjøtt jeg kjøper og spiser på daglig basis også. Alt hjelper! Nå spiser ikke jeg ekstremt mye kjøtt sånn egentlig. Altså, jeg spiser skinke på skiven til frokosten og vi har taco til kjøttdeigen og i pizzaen, men vi fråtser ikke i kjøtt her hjemme hos oss. Likevel skal jeg prøve å redusere kjøttmengden, og det har jeg gjort familien her hjemme klar over også. Selv om de kanskje ikke blir vegetarianere så tror jeg de forstår hva jeg mener med at vi ikke har behov for så mye kjøtt som en gjennomsnittlig nordmann spiser, og at det er mulig å lage gode, næringsfulle middager og måltider uten kjøttet.

I dag tenkte jeg å vise dere en helt fantastisk god suppe som er laget fra grunnen av. Den inneholder byggris, en haug av gode grønnsaker og dermed mange gode smaker. Serveres med noe godt brød til, helst hjemmelaget foccacia ;-) Mm!

Dette trenger du: 1 løk, 4 ss olivenolje, 2 fedd hvitløk, 100 g ris, 1 boks hermetiske knuste tomater, 6 dl kjøttbuljong, 1/2 squash, 1-2 gulerøtter, 2 stilker selleri, 2 ts urtekrydderblanding, 1 ss balsamicoeddik, salt og pepper, evt. 1-2 ss pesto rørt inn i suppen

Slik gjør du:

1. Finhakk løk og stek i olje til løken er blank
2. Tilsett finhakket hvitløk og tomatpurè, og stek i 2-3 minutter
3. Skjær opp grønnsakene, og ta dem oppi gryten sammen med krydder og ris
4. Kok til grønnsakene er møre, ca. 20 min
5. Smak til med salt, pepper, balsamicoeddik og eventuelt pesto

 

Det er mulig dere spotter noen få kalkunbiter i suppen her, men det er fordi mamma måtte bli kvitt restene etter julen. Vi kommer definitivt til å lage den 100% vegetar fremover!

Oppskriften er hentet på @gmnwenche på Instagram, så all credit til henne.

shoes on fleek

inneholder annonselenker

Det er FREDAG!! I dag har jeg vært i unormalt godt humør. Kanskje fordi jeg sov i 8 timer i natt, og fordi jeg snakket med min kjære Pål i telefon. (Telefonsamtalene våres er seriøst gull verdt) Og så er jeg jo 19 om to døgn, da! Det skal jeg feire med jentene i dag med å dra ut, woho. Drar til Guro om ikke så lenge, og så sover jeg over der til i morgen. Synes det er så koselig å våkne opp med venner når man har vært ute :)

YEY, WEEKEND

I går fikk jeg en gigantisk pakke hjem til meg. Jeg gikk nemlig litt bananas på Nelly her om dagen... Så når jeg kom hjem fra skolen i dag kunne jeg ikke dy meg med å løpe ut i hagen og ta noen bilder for å vise dere. Hva synes dere om bootsene? Jeg spurte Ingeborg, og hun begynte bare å le av meg. "Dei var litt merkelige da?". Haha, søta. Jeg synes de er helt rå. Gleder meg til å style dem sammen med røde lepper! Kjære vår, jeg og sommer-garderroben min venter på deg.

Pelsjakken har jeg hatt lyst på helt siden Janni Delér lanserte kolleksjonen sin for Nelly. Blåfargen er helt magisk. Så jeg tok den med i handlekurven min, og jeg angrer ikke et sekund. Gikk med den på skolen, og fikk mange kompliment for den. Til og med av lærere - noe så koselig!

Blue fake fur jacket HERE, dress HERE, high boots HERE

Dere får nok se alle plaggene i antrekk fremover. Nå skal jeg spise pizza med familien, og så må jeg ta en runde selvbruning før jeg drar. Vurderer å gå for den kjolen her i kveld :-)

palm treesMUCH NEEDED

Jeg trenger seriøst å ligge på en strand nå. Helst med palmetrær. Det føles ut som en evighet siden sist, og det begynner jo faktisk å bli en stund siden nå. Heldigvis nærmer vi oss sommer igjen, og i år blir det i alle fall minst en sydentur. Forhåpentligvis flere, woho! Den dagen jeg ligger på stranda med favorittbikinien på og sommer-musikk klinger i ørene mine, da skal jeg tenke på denne dagen her... 7. januar, 11 minusgrader, Norge. Høhø. Er jeg den eneste som liker å tenke sånn? Sommeren føles jo helt fjern nå, men seriøst, jeg lover dere. Før vi vet ordet av det er den her. Jeg er sommer-menneske deluxe, og det tror jeg dere har skjønt opp gjennom årene. Jeg er i HIMMELEN når jeg er på ferie i varme strøk. Det er nesten ingenting som gjør meg mer bekymringsfri enn å være i omgivelser som inneholder sand, krystall-klart vann og palmetrær.

Og ja! Jeg trenger å ta inspo-bilder. Lol, kall meg teit, men jeg ser allerede frem til den delen, liksom. Åååh, det gjør så godt for sjela mi å fotografere når jeg er på reis.

Noen flere som kunne tenke seg det her akkurat nå?

today's look

Inneholder annonselenkerDr Martens shoes from Nelly HERE, lace up body from Nelly HERE, skirt from Jofama, fake fur jacket from NA-KD

Kulden trosser ikke meg, nei. I dag er det 11 minusgrader!! Men det positive er at det blir frost og da er det sååå fint ute, så jeg klager egentlig ikke. Snart er det vår, liksom! Jeg håper forresten dere synes det er gøy med hyppige outfit-poster? Jeg husker den tiden da jeg postet outfit omtrent hver eneste dag, men det er vel kanskje litt i meste laget, hehe. Dette er i alle fall det jeg har på meg i dag. Pelsjakken er blitt en storfavoritt allerede, har faktisk gått med den på skolen tre dager på rad. Varmeste plagget jeg eier, uten tvil! :-)

Jeg elsker torsdager, for da har jeg sånn nesten tatt helg. Haha. Jeg er helt sykt støl i dag, forresten! Har ikke rukket å fortelle dere hva jeg har gjort de siste dagene, men på tirsdag var jeg på Spenst igjen for første gang siden sommerferien hvor jeg kjørte litt øvelser for mage og armer. Møtte Guro der og vi prøvde oss også på litt hang-ups, det er jo kjempegøy å gjøre styrkeøvelser med egen kroppsvekt! I går kom Emma og Guro til meg og vi jobbet med en presentasjon, så nå kan både skolearbeid og første styreøkt på et halvt år krysses av lista. Skolestart har fått fart på rutinene mine igjen, altså!

sunnere kake med nøttebunn og bær

19-årsdagen min nærmer seg! Her hjemme har jeg allerede fått spørsmål om mat og kake på den "store" dagen (tulla, det er kjempekjipt å bli 19). Nei da, bursdag er bursdag, og det skal så klart feires! Ønskene mine falt fort på gulrotkake og... denne kaken. Jeg har faktisk delt oppskrift på denne tidligere, men det begynner å bli et par år siden nå, tror vi snakker rundt tre år, så denne har nok ikke vondt av å se dagens lys igjen. Jeg GLEDER meg til å spise den igjen! Her snakker vi en smaksfest uten like i munnen. Kakebunn: 3 dl mandler, 1 dl ristede solsikkekjerner, 1/2 dl gresskarkjerner, 1 dl rosiner, 200 g tørkede aprikoser, 1 ss vann
Glasur: 1 dl kremfløte, 1 dl vaniljekesam (jeg brukte litt mer enn 1 dl)
Topping: 400 g bær av valgfri sort

Slik gjør du:

1. Legg plastfolie i bunnen på en form med løs kant, ca. 24 cm i diameter
2. Miks alle ingrediensene til kakebunnen sammen i en food-prosessor. Fordel kakebunnen ut i form og sett den i fryseren i ca. 1 time
3. Pisk fløten til stiv krem og bland med vaniljekesam
4. Fordel kremen over den kalde kakebunnen og pynt med bær

"Glasuren" er ikke 100% sunn med tanke på fløten, men jeg anser ikke det som sååå usunt. Dette er i alle fall en helt sinnsykt god kake - rik på viktige næringsstoffer, metter og gjør magen fornøyd. Håper dere tester ut, dere kommer absolutt ikke til å angre!

en liten rettelse

Dere er helt fantastiske. Tusen, tusen takk for at dere gir meg så mye støtte, motivasjon og inspirasjon. Denne bloggen er ingenting uten dere. Dette er er sted vi har skapt sammen, og dere må bare vite at jeg er uendelig glad for å ha dere med på laget.

Ellers vil jeg gjerne rette litt på det jeg sa om lærerne, for ja, det var skrevet midt oppi et hav av følelser og hadde jeg skrevet det når stormen hadde lagt seg ville det nok blitt formulert på en annen måte. Jeg mener ikke at de fleste lærerne gjør en ræva jobb når det kommer til å ta tak i mobbing, absolutt ikke. Der dro jeg en hel yrkesgruppe over en kam... Og det beklager jeg. Det jeg mener er at det finnes en del lærere der ute som jeg personlig synes kunne slått mye hardere ned på mobbing. Jeg sier ikke at det er enkelt, men noen ganger må man bare tråkke ut av komfortsonen og sette mobberne skikkelig på plass. Ja, bare gjøre et ekstra tak for den jenta eller gutten som gruer seg til skolen hver eneste dag. Selvfølgelig skjer mye av mobbingen i det skjulte, det er jeg fullstendig klar over, men nå prater jeg om de gangene en lærer blir konfrontert med en mobbesak. Jeg synes også det er helt uhørt at offeret er den som må bytte skole. Jeg mener, hva?! Er det noen som fortjener å bli flyttet og måtte starte på nytt i et allerede etablert klassemiljø så er det mobberen selv. Selv har jeg personer som står meg nært som har opplevd mobbing, og jeg har jo også gått på skole selv i snart 13 år - hvor man danner seg et bilde av hvordan mobbesaker blir tatt hånd om. Jeg har møtt på lærere som er kjempeflinke og som virkelig tar tak i mobbing fra roten av og opp, og de fortjener creds de kan få, men jeg føler også at jeg har møtt på en del som tar litt lettere på det. Et obligatorisk anti-mobbekurs for lærerne tror jeg ville vært et bra tiltak! Kanskje det da blir enklere å ikke bare se mobbingen, men også å håndtere den.

Vel, over til noe annet. Her er en look fra ferien :-) Jeg følte meg så ukomfortabel da jeg gikk med dette i byen! Ikke på grunn av antrekket, men på grunn av sveisen, haha. Jeg er nemlig ekstremt lite vågal i hårveien, og jeg tror det lange håret mitt har blitt en slags "maske" for meg de siste årene. Går for eksempel aldri med hestehale eller dott på skolen eller i byen, så de få gangene jeg gjør det føler jeg meg helt naken. Men det er jo så deilig å få håret boooort!!Jeans Bik Bok, shoes Jeffrey Campbell, sunglasses LeSpecs, sweater H&M, bomberjacket Junkyard

 

"den knoklete kroppen din"

Det er ikke utseendet som teller. En setning vi stadig har blitt fortalt. Helt siden jeg var liten er dette noe jeg har levd etter. Personligheten teller. Aldri drøm en bok etter omslaget. Men hva er det vi gjør nå? Så klart måtte det komme noen stygge kommentarer på innlegget jeg skrev i går. Jeg elsker å åpne meg for dere og fortelle dere hva som foregår oppe i hodet mitt, men hver gang jeg gjør det, er det en eller annen person som skal ødelegge. Rive meg ned, få meg til å føle meg dårlig.

Og du Kristine, er med på å skape en så syk verden at 13 år gamle jenter dør av sult. Du er et svært usunt forbilde. Du er tynn, alt for tynn. Du legger ut bilder av den knoklete kroppen din og får unge jenter til å tro og mene de må se ut som deg. Du er tidenes dårligste innflytelse.

Det skjærer inni meg å lese denne kommentaren. Denne 13-åringen døde fordi hun ble mobbet i årevis. Skolen tok ikke tak. Fylket tok ikke tak. Barnevernet tok ikke tak. INGEN instanser tok tak. (Som jeg har sagt tidligere, de fleste lærere gjør en ræva jobb når det kommer til å ta ORDENTLIG tak i mobbing. Folk bryr seg ikke før menneskeliv er gått tapt, og det har vi sett eksempel på altfor mange ganger!!) Det var jenter som fortalte denne 13-åringen at "du ser tykk ut". Hjertet mitt silblør for denne stakkars jenta, og ikke minst for moren som strevde i årevis for å hjelpe det mest verdifullet i livet hennes: datteren sin. Det hjelper ikke hva jeg sier, eller hva jeg gjør. Nett-trollene er der fortsatt, og de har noe å pirke på uansett. Denne gangen er jeg skyldig i at 13 år gamle jenter dør av sult.

Hadde jeg hatt en blogg hvor jeg skrev om tips til vektnedgang og hvor jeg oppfordret til å spise mindre hadde det vært fair å kalle meg for et dårlig forbilde. Men når gjorde jeg det? Jeg føler helt ærlig dette er en kamp jeg aldri kan vinne. I alle år har jeg oppfordret til et sunt og næringsrikt kosthold, og et liv hvor man skal være fornøyd med seg selv uansett størrelse, fasong eller høyde. Jeg har alltid blitt fortalt at det er innsiden som teller. Men jeg begynner å tvile litt på det, jeg.

Litt frustrasjon på en tirsdag. Jeg har lest gjennom alle kommentarene og så og si alle var støttende og fine, så jeg vil bare at dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på dere. <3

mitt særemne: kvinnesynet

HER kan dere laste ned særemnet mitt :-) Jeg fikk 5-. Er hovedsakelig trukket for å ikke ha tatt synsvinkel med i sammenligningen av de to tekstene, så om dere skal bruke de samme bøkene som jeg har gjort bør dere være obs på det, hehe. Rotet også litt med kildene, de er ikke oppgitt på helt korrekt måte. 

"Kvinner fascinerer meg. Kvinner som stikk seg fram og kvinner som ikkje let seg dominere av menn eller samfunnet gjer eit spesielt inntrykk på meg. Eg har alltid vore oppteken av kjønnslikestilling, difor fell det meg naturleg å velje kvinnerolla som emne i særemnet mitt. For meg er det viktig å kunne skrive om noko eg er genuint interessert i, då eg på førehand visste at dette var noko eg kom til å bruke mykje tid på."

jeg er lei meg

I dag er sånn dag jeg er litt nedfor, litt nedtrykt, uten at jeg har noen spesiell grunn til det. Eller jo, jeg har egentlig det. Har dere sett nyhetene i dag? Faen, jeg synes denne verden er så sjuk. Sjokkerende nyheter streifer øynene mine på daglig basis, og problemet mitt er at jeg sitter igjen med en helt ubrukelig ekkel følelse hver gang. Følelsen av å ikke kunne gjøre noe.

En 13 år gammel jente ble funnet død i en hytte i Valdres på nyttårsaften. En dag som skal være fylt av familie, venner, god mat, glitter på himmelen, og ja, kanskje til og med et nyttårskyss, endte i stedet med et tragisk dødsfall hvor en 13 år gammel jente trolig døde av avmagring. Det er så feil. I følge nyhetsartiklene ble hun mobbet og som konsekvens av dette slet hun med spiseforstyrrelser i flere år. Igjen, sitter jeg her, med en følelse av å ikke strekke til. Jeg bare oppdaterer nettleseren min, sjekker om det er kommet noe nytt på nettavisene, leser det, og føler meg ti ganger mer fortapt. Jeg sliter virkelig med å ha det bra når det skjer så mye fælt rundt meg. I dag har jeg bare gått rundt og stilt meg selv spørsmål inni hodet mitt. Hvem var denne jenta? Hvordan ble hun mobbet? Hva tenker disse mobberne nå?

Nok en gang får vi se hvilke grusomme konsekvenser mobbing kan ha. Her har vi også mye av grunnen til at jeg hater at enkelte tillater seg å bruke ordet anorektiker som skjellsord. Det er liksom blitt en trend å bruke det ordet om tynne mennesker. Anoreksi er en ekstremt alvorlig og ikke minst dødelig sykdom, og det at det er blitt så alminnelig å slenge rundt på leppa med det, irriterer meg.Dette ble litt rotete, men det er slik hodet mitt er, veldig ofte. Rotete. Når slike tragedier skjer gir alle hverdagslige ting plutselig så lite mening for meg. Tiden svever avgårde og jeg blir sittende på sidelinjen å lure på hvorfor i all verden ting er som det er. Det er en ekkel følelse. Og når det er ekkelt for meg, så lurer jeg på hvordan i all verden det er for de menneskene som står midt oppi hele denne søla av tragedie.

today's outfit

inneholder annonselink

Her er dagens outfit :-) Jeg hadde på meg dette i går og tok disse bildene da, men jeg gikk for samme look i dag også. Altså, hvem sier at man ikke kan bruke samme outfit flere ganger? Veska og solbrillene var ikke med meg på skolen, da.

Nike Air Force from Nelly HERE, bag from Alexander Wang, tights from Adidas, fake fur from Bik Bok

Deilig å starte uken med en komfortabel uke! Så, første skoledag? Det gikk helt fint, det. Selv om det føltes som om det var midt på natten når vekkerklokka ringte i dag tidlig, så var det gøy å komme tilbake til rutiner og se folk igjen. Det er noe med det, altså! Har jeg fri for lenge blir jeg umotivert og lite rutinert... Flaks at jeg liker hverdagen best. Nå nærmer vi jo oss terminslutt også, så jeg fikk tilbake et par karakterer i dag også. To seksere glidde inn på karakterkortet! Yey. Det er nå jeg er glad jeg jobbet ræva av meg før jul.

Jeg fikk forresten særemnet tilbake i dag også! Ut ifra kommentarfeltet å dømme er det stor interesse om at jeg deler det, og det har jeg jo for så vidt lovet også. Så, noen som vil lese? Jeg tenker isåfall å legge det ut i neste innlegg, så følg med :)

skolestart

Ha det bra, juleferie! Jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig til skolestart i morgen. Vanligvis er jeg veldig skole-optimistisk her på bloggen, men jeg var faktisk utmattet rett før juleferien at det var helt pyton. Jeg husker jeg lå i senga, stirret i taket og bare "Jeg tror ikke jeg holder ut mer." Well, I did, haha. Nå håper jeg har fått ladet opp batteriene... Tror det, heldigvis. Som vanlig gjelder det bare å fokusere på det positive! Jeg har mye å se frem til nå fremover, og gjett hva? Om en uke er jeg 19! What the heck. Selv om jeg gleder meg til å bli 20, så er det en liten bit inni meg som ønsker å ikke bli eldre. Jeg synes 19 er mye... :-(

Nå kommer broren min straks hjem, og familien skal spise pizzaboller sammen til kveldsmat. Koselig avslutning på ferien, da! Jeg tenker å legge meg tidlig i dag, så er jeg opplagt til første skoledag i morgen.Resten av denne looken kommer til uka!

God natt, og masse lykke til på jobb og skole i morgen! Tror nok en del trenger det, hehe :)

Instagram VS reality

Kortene på bordet. Vi bruker alle lang tid på å få det perfekte Instagram-bildet. Eller, jeg er i alle fall en av dem, og jeg er ikke redd for å innrømme det. Nå har jeg en relativt stor Instagram-konto, og jeg har scrollet forbi "I wish I could look like you" i kommentarfeltet mitt en del ganger de siste årene. Vel... Til syvende og sist er vi alle vanlige mennesker, og det inkluderer meg også. Det er SVÆRT få som alltid ser bra ut på bilde. Selv store instagrammere og kjendiser bruker tid på bildene sine. Greia er den at vi glemmer nettopp det. Man sitter hjemme i sofaen i den slitne joggebuksa og tenker faen, hvorfor kan ikke jeg se sånn ut. Sannheten er den at det ofte handler om vinkling, lys , posisjon og redigering. Jeg mener, bare se på disse bildene.Hvor ble det av brunfargen a?

Dette bildet av meg er kjempestygt lol, men jeg deler det likevel. Altså... Bare se på meg. Haha.

Det jeg bruker mest tid på er kanskje å få den rette posen. Og det krever ofte maaaange forsøk! That pose til høyre, da.

uten bombshell'en på

inneholder annonselinkSweater from Nelly HERE, shoes from Nelly (sold out), skirt from Jofama, jacket from NA-KD

Jeg var helt sikker på at jeg ikke kunne gå med disse genserene på grunn av mine små pupper, men i dag fant jeg ut at det egentlig var ganske fint. Hva syns dere? I det siste har jeg begynt å gå uten bh under mange topper og kjoler, noe jeg aldri ville gjort for et par år siden. Da gjaldt det å bruke bombshell-bh'ene for alt de var verdt, haha. Mange av plaggene jeg har er faktisk mye finere uten noe under, så da blir det slik. Men det at jeg føler meg så vel uten push-up, bombshell, innlegg og alt det der styret må vel bety at jeg har begynt å akseptere meg selv mer? I think yes! Og det føles bra. Veldig bra.

Dere!! Jeg har allerede begynt å legge planer for sommeren 2016, og dette BLIR SÅ BRA! Prater med Veronika nå, og vi har allerede et par potensielle planer for sommeren 2016. Festival og..... Kypros! Yes, you heard me. Vi skal mest sannsynlig tilbake til Kypros igjen, i samme feriehus som vi var i tidligere i år. Noen venninner av henne blir også med, det kommer til å bli dødsgøy. Det er ikke helt i boks enda da, men jeg krysser alle fingrer og tær. Jeg er sikker på at denne sommeren her kommer til å bli helt VILT BRA. Jeg følte bare for å gi dere litt summer vibes nå som vi er i starten av januar, hehe. Det er jo faktisk bare snakk om noen måneder før vi ligger på stranda med en kald brus i hånden.

dette vil jeg gjøre i 2016

- Lese flere bøker. Jeg elsker å lese, men finner sjelden tid til det. Nå har jeg 366 dager fremfor meg, jeg må da klare å presse inn litt lesing her og der! Om du vil bli flinkere på skolen anbefaler jeg forresten virkelig det å lese bøker, det øker ikke bare lesehastigheten, men du får MYE bedre ordforråd og ikke minst rik på kunnskap.

- Jeg vil prøve å være vegetarianer over en viss periode. Dette har dere ikke hørt meg snakke om før, nei? Jeg har nettopp begynt på Cowspiracy skjønner dere, og jeg er mildt sagt sjokkert over hvor mye kjøttspising forurenser miljøet. I 2016 vil jeg derfor være en av dem som bidrar til mindre forurensing. Hvor lenge jeg skal være vegetarianer har jeg ikke tenkt på enda, men jeg vil i alle fall prøve det ut, og det innebærer også at jeg vil lære meg å lage flere vegetarianske måltid. Kanskje jeg blir å dele litt oppskrifter her på bloggen også?

- Dra på festival i Norge. Yes! Jeg har aldri vært på en norsk festival, og den eneste festivalen jeg har vært på er egentlig bare Summeranza i London. Enn så lenge ser dette punktet lyst ut da, er det noen flere som skal på Findings?

- Bli flinkere på kjøkkenet. Jeg vil lære meg å lage nye matretter! Å stå på kjøkkenet, spesielt sammen med noen man er glad i, synes jeg er utrolig gøy og det får meg til å koble ut.

- Reise! Dette kommer til å være et punkt hvert eneste år for min del. Jeg får aldri nok av verden. Å oppleve nye byer, spise ny mat og møte nye mennesker gir meg mer inspirasjon enn noe annet.

- Investere i nytt og bedre kamerautstyr. Mitt kjære Canon EOS 6D-kamerahus skal selvfølgelig være med meg på ferden videre, men jeg vil veldig gjerne kjøpe meg et nytt kameraobjektiv, pluss annet kamera-tilbehør som kan gjøre bildene her på bloggen enda bedre.

- Bli brun igjen! SKIKKELIG brun! Jeg savner det sååå mye! Haha. Denne gangen skal jeg ikke la det gå over stokk og stein da. Etter å ha droppet solfaktoren i mange år og pådratt meg solskade i ansiktet har jeg virkelig fått meg en saftig lærepenge, så nå skal det brukes HØY solfaktor. Heldigvis blir jeg fort brun, så jeg skal nok klare å få litt farge i år også! Jeg føler meg seriøst ikke hel når jeg er bleik, haha.

- Bli 100% fornøyd med meg selv. Jeg har ikke dårlig selvtillit, men jeg vil virkelig elske meg selv. Jeg vil stå i speilet om morgenen og si at jeg elsker hvordan jeg ser ut.

- Spise mer sushi. Hah, ja! Jeg elsker sushi mer enn nesten all mat, så i 2016 vil jeg spise mer av nettopp dette. Utvalget her i Førde er ikke så sprekt, men da skal jeg i alle fall utnytte muligheten da jeg er på reis. Og så kan man jo alltids lage det selv også! Det har vi gjort mange ganger her hjemme, og det blir like godt hver gang.

- Bli flinkere til å sminke meg. Jeg er så kjedelig på sminkefronten! Jeg vil variere mer, og prøve ut nye looker.

- Bli kjent med flere mennesker. 2015 har gitt meg så mange nye vennskap, og det er noe jeg verdsetter utrolig høyt. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, fy søren!

Er det noen som vil gjøre det samme som meg i 2016?

den årlige julegrøten

Her er noen bilder fra lillejulaften! Tiden har flydd avgårde denne ferien, så jeg har egentlig ikke rukket å poste dem før nå. Vi har som tradisjon å spise mandel i grøten på 23. desember, men så vidt jeg har fått med meg så er det mange som spiser det på selve julaften? Vel, jeg ble i alle fall ikke den heldige i år (lillesøsteren min vant, som alltid... hmmm?), men det gjør ikke noe, for så lenge jeg får spise grøt er jeg fornøyd. Det er jo så godt!

Ellers er det egentlig litt godt at julen er over nå. Jeg elsker denne tiden på året mer enn alt, men jeg blir fort lei også. Tipper jeg ikke er alene om det? Jeg gleder meg til vanlige middager og rutiner igjen, men skole på mandag... Eh, jeg er ikke helt der enda. Tanken på å stå opp tidlig og gjøre skolearbeid virker helt fjernt. Kommer sikkert til å gråte når jeg våkner mandags morgen, men på et eller annet vis kommer jeg meg alltid gjennom det. Og nå er det jo faktisk bare snakk om måneder før jeg er ferdig på skolen for godt. Wow.

day 1 of 366

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

My favorite dress! I love the padded shoulders and the open back.

Hallo, jeg ELSKER 2016 ALLEREDE!!! I går avsluttet jeg året med mange av mine nærmeste, og kvelden var helt herlig. Vi dro på en stor fest hvor det var dødsbra stemning, og jeg danset så mye at føttene mine er helt ødelagt i dag. Altså, jeg hadde på meg høye hæler og tærne min var svarte og full i blod etter å ha blitt tråkket på så mange ganger. Haha, evig danseløve! Jeg ELSKER å danse på fest. Når jeg står på dansegulvet sammen med bestevennene mine og vi synger for full hals til sanger vi kan teksten på så elsker jeg virkelig livet, det kjennes liksom ut som om at jeg lever på ekte og at ingenting kan ødelegge den lykken jeg har inni meg. Deep, men jeg mener det. Haha!

I dag sperret jeg opp øynene og tenkte på hvor SYKT GØY det er at vi er i 2016. Tenk dere, 365 blanke dager som vi kan fylle med hva enn vi vil. Det er kun opp til oss selv! Så i dag slo jeg på stortromma og tok meg en joggetur på fjellet. Snakk om å kickstarte året, da! YEY! Jeg har ikke jogget opp på fjellet siden september tror jeg, men gjett hva, jeg kom meg opp uten stopp, og til samme tid som jeg vanligvis bruker. Så sykt gøy! Jeg er med andre ord veldig klar for 2016.

Har dere hatt en fin start på året?