hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

positive og negative sider ved å flytte hjemmfra

En del av dere som leser dette går siste året på videregående nå, og en del av dere går noen trinn under der igjen - og enkelte lurer kanskje på hvordan det er å flytte ut. Jeg husker jeg følt meg helt rådvill på dette tidspunktet i fjor.. HVOR rart var det ikke at jeg etter 19 år i Førde under samme tak som mamma og pappa, skulle flytte til en annen by og bo for meg selv. Det er en ganske stor omveltning i livet, og jeg hadde mange tanker, bekymringer og spørsmål i hodet mitt husker jeg. Naturligvis! Likevel er det noe med det å føle at tiden er inne for å forlate redet. Så nå tenkte jeg å dele et par tommel opp og tommel ned med det å flytte for seg selv. Jeg skulle GJERNE likt å lest et slikt innlegg da det stod for min tur i fjor - så jeg håper dette kommer til nytte for noen av dere :-)

Jeg leste nettopp et innlegg på Sophie Elise sin blogg og ble umiddelbart inspirert til å lage et liste-innlegg ved å ta i bruk tommel opp- og tommel ned-symboler i stedet for kulepunkter. Selv elsker jeg å lese liste-innlegg på andre blogger! Så credit til henne :)

meg og oslo i bakgrunnen <3

👍 Du slipper å si hva og hvor du skal til enhver tid. "Hvor skal du?", "Hvem skal du være med?", "Hva heter foreldrene hans?", "Hvor mange skal dere være der?", "Hvilket klokkeslett kommer du hjem?". Haha, det er TYPISK foreldre, og jeg vet det kun er fordi de er glad i oss, men når man er 19 år føler man seg litt ferdig med det der. Bor du for seg selv gjør du AKKURAT hva du vil. Du kan dra på besøk til hvem du vil, du kan ha besøk av gutter uten at du må forklare deg for hele familien, du kan komme hjem 04:00 på svarteste på natta uten at du får en eneste pekefinger på deg. Friheten der er seriøst fantastisk.

👍 Du legger deg når du selv føler for. Enough said. Er du trøtt klokka 21 så legger du deg 21, men ønsker du å sitte oppe hele natten og høre på musikk mens du spiser nattmat og Skyper med vennene dine er det ingen som stopper deg.

👍 Du bestemmer middagen selv HVER dag. Det er luksus, det. Jeg har alltid spist middagen jeg har fått servert hjemme, mamma har helt siden jeg var liten vært superflink med sunne, gode og spennende middager, MEN... etter en lang, seig, kjip, regnfull mandag med 8 timer skole (hvorav 2 av dem var gym, jeg HATET gym det siste året) ville jeg bare gråte og legge meg paddeflat på asfalten da jeg passerte kjøkkenvinduet på vei inn døra og spottet kjøttkaker med poteter. Har jeg en kjip dag nå så inviterer jeg bare en venninne over og så lager vi en smelldigg pizza mens vi bonskier Pepsi Max og prater om mennesker vi ikke liker.

👍 Du kan komme full hjem etter en kveld på byen uten at foreldrene dine kjefter deg huden full. IKKE at det er ideelt å komme full hjem, men de få gangene det skulle skje er det fantastisk deilig å ikke trenge å bekymre seg for sinte foreldre som så klart skal ta alvorspraten med deg.

👍 Du kan være så mye med gutter du bare vil, uten at du trenger å forklare deg for noen. One night stand, en date, en kjæreste or what so ever - du kan holde det helt skjult uten at noen trenger å få vite det. Jeg har hatt med gutter hjem til mamma og pappa før, men det var noe jeg helst ville unngå ass..

👍 Du slipper å krangle om TV'en.

👍 Du kan ha fest NÅR du vil!!! Uten å spørre om tillatelse! (Utenom de man eventuelt bor med da)👎 Du må kjøpe inn all maten selv. Det er noe man kanskje tar litt for mye for gitt når man bor hjemme, men med en gang man flytter ut merker man at det å handle inn mat selv krever både planlegging og et hode som kan tenke økonomisk.

👎 Det er vanskelig å lage middag for 1. Faktisk vanskeligere enn jeg hadde sett for meg!

👎 Tekniske problemer må du fikse sjæl. DET suger. Om vaskemaskinen våres streiket hjemme brydde jeg meg ikke, for jeg visste at min kjære elektriker-paps ville ha fikset det på sekundet. Oppvaskemaskinen i leiligheten vår streiket i forrige uke og verken jeg eller hun jeg bor med hadde peiling hvordan vi skulle fikse det, så da måtte vi bestille tekniker og hele pakka selv.

👎 Om du er lei deg og trenger mamma eller pappa sin skulder å gråte på suger det litt om de bor 7 timer i bil unna. Selv om man bare er en telefonsamtale unna er det liksom ikke alltid det samme.

👎 Det er dyrt å dra hjem. Jeg har vært hjemme én gang siden jeg flyttet august 2016, men er det så rart da, når minsteprisen for EN vei med fly er 750 kr?! Det skal skje noe spesielt hjemme i Førde om jeg gidder å cashe ut nærmere 1800 kr for å komme meg hjem og tilbake igjen til Oslo. (Flybillett, flybuss og flytog tatt med i betraktning) 

det jeg savner mest med å bo hjemme

Hoodie girl! Jeg har seriøst så grusomt hår om dagen at det er så og si den eneste løsningen. Babyhår og frizz EVERYWHERE! Flere som sliter med det på denne tiden av året? Vel, jeg smiler fortsatt. FORDIIIII.. det begynner å bli lysere ute!! Endelig! Og fordi det skjer mye moro fremover! Jeg gleder meg til å dra på kunstutstilling på torsdag, jeg gleder meg til å slappe av i helgen, jeg gleder meg til lansering av Bloggerne 20. februar, jeg gleder meg til JOHN FUCKINGS MAYER I MAI. Herregud, jeg gleder meg såååå! Er det flere som har tenkt seg dit, eller? Pulsen min steg seriøst da jeg fikk nyheten i går. Det kommer til å bli helt magisk.

Jeg elsker nabolaget miiiiitt. Hihi. Jeg eier forresten ikke leiligheten jeg bor i - til dere som har lurt på det. Jeg leier - rett og slett fordi jeg ikke har visst helt hvor i Oslo jeg har lyst å bosette meg i flere år. MEN.. Now I know! Jeg har fått tilbud om å kjøpe leiligheten før leiekontrakten går ut, og det frister veeeeldig.Det jeg savner mest med å bo hjemme er ikke å komme hjem til ferdig middag eller å slippe å ta oppvasken selv. DET jeg savner er bil i enkelte situasjoner. Som for eksempel når Kiwi selger 8-pakning Pepsi Max og den er for tung til å bære fra butikken og hjem til meg når jeg har 3 handleposer med mat. Eller når jeg skal kjøpe høyttaler-anlegg på andre siden av Oslo og jeg må bære det med meg på buss, trikk og t-bane. DA hadde det vært OK å ha bil å putte det i, og kjøre frem til dørstokken. Men altså, jeg overlever! Det er heldigvis få ting jeg synes er veldig negativt med å bo for meg selv. Ser dere det mamma og pappa? Jeg klarer meg heeelt fint! Tror de er er litt imponert, jeg. Hehe. Jeg SA jeg var et selvstendig menneske. Som elsker... elsker... ELSKER å være alene.

ps: videobloggen kommer i morgen kveld :) Det er en video jeg har gjort i et samarbeid, så jeg er dessverre ikke alene om å bestemme premissene. Takk for at dere er tålmodige, babes!

her shopper jeg klærne mine

Mange av dere har spurt meg hvor jeg shopper klærne mine. Før i tiden hadde jeg jo eget innkjøps-innlegg hver gang jeg shoppet noe, om så det bare var en fliseklemme, men det har liksom falt litt ut med årene. Derfor tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt-butikker for tiden! Jeg har jo utviklet stilen min til litt mer enn bare Bik Bok- og H&M-ish-stilen. Det er vanskelig å finne butikker og merker som selger akkurat det som passer for deg, men jeg har i alle fall funnet en del som faller i god smak hos meg.

RAT & BOA 

Jeg følger dama som står bak dette merket på Instagram, og da jeg gikk inn på nettsiden for første gang ble jeg forelsket på sekundet. Skikkelig rocka og edgy stil. Masse kule mønster, crochet, skjørt og shortser i skinn.. ja, dere må rett og slett bare ta turen innom. Det er her skinnskjørtet mitt er fra! Jeg gleder meg til det blir sommer og jeg kan kombinere dem med bare legger, noen fete boots og en lett skinnjakke over.ZARA

Jeg handler lite i butikk, da jeg synes det er mye finere klær å finne på det store vide internett, men om jeg er keen på å gå i byen og shoppe drar jeg alltid innom Zara. Der finner jeg så og si alltid noe fint. Føler også at de har mye elegante overdeler og bukser, som passer fint som et friskt pust i den litt edgy garderoben min. Den nye skjorten min som mange spør om er der fra! Og MANGE av jakkene mine. Om du er keen på en digg fake fur anbefaler jeg deg å sjekke Zara-butikkene nå, de har myyye fint.RUNWAYDREAMZ

Jeg har forgudet Runwaydreamz siden jeg var 13-14 år. Etterhvert ble jeg jo faktisk deres IT-girl!! Haha, det var stort for en liten jente som meg. Nå har jeg fått øynene opp for buksene de har begynt å selge. ALLE vintage-buksene mine fra Levis er herfra! Og til dere som spør om størrelse, så har jeg XS. Mange sier at de ikke forstår størrelseskartet på siden, men bare ta den størrelsen du vanligvis bruker.URBAN OUTFITTERS

Ah, kjipt svar. Men OM du er i USA eller hvor enn de har Urban Outfitters, ta en tur innom. Jeg finner ALLTID for mye fint her, da jeg var i Miami måtte jeg flekke opp MasterCard, haha.VERGE GIRL

Jeg har SÅ mye fint fra Verge Girl. Noen av de mest brukte plaggene mine er herfra - blant annet to av skinnskjørtene som dere har sett mye av. I tillegg har de mye fete jumpsuits/playsuits, og alltid siste nytt av det som er på moten. Nesten alle Western-beltene mine er herfra, forresten!NELLY

Så klart :-) Her handler jeg mye basic-plagg, fordi det er så billig. En stor brøkdel av sko-garderoben min er også herfra, da de har SYKT mange fine boots og heels!Silver boots HERE (adlink)

VELOURIA VINTAGE

Om du bor i Oslo eller er på besøk, MÅ du ta en tur til denne vintage-butikken. Det er den beste i hele Oslo, spør du meg! Den ligger på Grünerløkka rett ved meg, og her drar jeg ofte bare for å kikke, selv om jeg ikke har tenkt å kjøpe noe, haha. Det er så hyggelig å bare være der og ta et steg inn i en helt annen tid. Jeg kjøpte den feeeeteste skinnjakken herfra rett før jul, med frynser på. (Bilde under) Kan seriøst ikke vente til å kombinere denne med en kul shorts til sommeren!! De har masse t-skjorter, skinnbukser, skinnskjørt, Levis-jeans, denim jakker, solbriller, boots, vesker.. ja, ALT - bare i vintage!Ellers har jeg nettopp gjort et nytt funn - og det er The Naked Tiger. Denne nettsiden fant jeg via Instagram for bare et par dager siden, og halleluuuuuuja så mye kult de har. Her skal jeg definitivt ta meg en runde og bestille meg hjem et par godbiter!

favoritt-frokosten min for øyeblikket

Hei og god morgen! Jeg håper dere har en fin start på uken. I natt sov jeg 9 timer, så jeg er skikkelig opplagt og klar for de kommende 7 dagene. Hva er vel bedre å kickstarte uken med en digg frokost?

Det går veldig i perioder hva jeg har på frokost-tallerkenen min. Jeg vet ikke om jeg har sagt det til dere, men jeg prøver å kutte ut melkeprodukter også nå. Det av to grunner: 1. Jeg vet at vi mennesker ikke har behov for det. 2. Jeg får dårlig hud av det. Jeg føler meg rett og slett MYE bedre når jeg dropper det. Så yoghurt og cottage cheese og alt det der har jeg lagt på hylla for en stund, og akkurat nå er det brødskive med avokado som er favoritten. Sammen med oppskjært pære og et glass Oboy. Med mandelmelk, så klart. Jeg har fått mange av vennene mine til å like det også - sykt moro å se at det ikke er mer som skal til!! Takk til deg som anbefalte å ta et dryss salt i glasset forresten, det smaker helt himmelsk 😃

Sååå det var min frokost. Det finnes jo så mye godt som verken inneholder kjøtt/fisk/meieriprodukt. Hadde ALDRI i livet trodd dette skulle være så enkelt. Bare for et år siden da hun ene i klassen min sa hun var vegetarianer var jeg sånn: "Hvordan klarer du det? Er det ikke sykt vanskelig?". Føler det synet har endret seg radikalt siden den gang.

Fra mat til fashion. Jeg kickstartet ikke bare mandagen med en digg frokost, men også litt velfortjent shopping. Det har jeg ikke gjort på lenge - så jeg følte det var på tide. Spesielt da jeg fant disse NYDELIGE bh'ene/bikiniene!! Hva i alle dager tenkte jeg - HVORFOR har jeg ikke en slik en i klesskapet mitt? Jeg ser for meg de fete antrekkene, hvor jeg kombinerer en slik en med en loose skjorte som er litt kneppet opp. Bestilte den oppe til venstre hjørne, om noen lurer!Angående det; så jobber jeg med et innlegg som tar for seg hvilke nettbutikker og butikker jeg shopper mest på. Det er nemlig mange som har lurt på det den siste tiden, og det forstår jeg, for jeg har i lang tid syntes det har vært vanskelig å finne steder som selger klær i akkurat min klesstil. Men i det siste har jeg funnet myyyye bra!

Processed with VSCO with f2 preset

Når vi først er inne på det, er det noen som vet hvor man får kjøpt slik strømpebukse? Altså, ikke strømper, men strømpebukse, som går helt opp til livet? Har lett etter det i lang tid nå, ååh!

things to do on a Sunday

sunday, finally you're here!
 

At jeg er en person som ikke klarer å slappe fullstendig av, er ingen hemmelighet. Det har jeg innfunnet meg med for ganske lenge siden. MEN! Jeg har blitt utrolig mye flinkere til det. I hverdagen er det nesten null sjanse, for jeg ER bare en rastløs person av natur, men søndager! Det er dagen. Jeg kan ligge i senga litt lenger enn vanlig uten at det plager meg, for jeg vet at mest sannsynlig er det ingenting utenfor døren som kaller på meg. Du kan være hvor du vil i verden, men er det søndag, så er det søndag. Den dagen føles lik ut uansett hvor du befinner deg. Det er ikke til å komme unna. Butikkene er stengt, de få menneskene som er å se i gatene har ikke det preget av stress som man ser i den ellers stressende hverdagen, verden står litt stille, rett og slett. I dag slappet jeg av i sengen til klokka 13:00. Riktig nok med Mac'en fremfor meg mens jeg jobbet og drakk morgenkaffe. YUP! You heard me! Det er ikke vanlig meg, men shit, jeg har godt av å senke skuldrene og ikke være på farten i hodet mitt hele tiden.

I dag tenkte jeg å komme med noen tips til hva dere kan gjøre i dag! Klokka er jo ikke 18 engang, the day is still young. Til tross for min sene morgen, har jeg nå fått rumpa mi over på Joe & The Juice på Frogner, hvor jeg har jobbet med mail i et par timer. Til tross for hvilens dag har jeg tenkt meg avgårde på treningssenteret, jeg fikk nemlig sykt lyst å KLATRE i dag. De har elektrisk klatrevegg der jeg trener, sykt fett.

Wellllll...

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

lese en roman (jeg skal begynne å lese romaner igjen!!! jeg har HELT glemt av hvor mye det gir meg)  gå tur, enten på fjellet, gatelangs eller i en park  ringe en venn, bare for å ha en hyggelig telefonsamtale og vise vedkommende at du tenker på han/hun  skrive dagbok. hva tenker du på akkurat i dag? skriv det ned. tenk så gøy det er å lese akkurat det du føler NÅ, et år senere. ofte får man et litt annet perspektiv på følelsene sine når man blir konfrontert med dem i etterkant. litt sånn "hvorfor gjorde jeg ikke bare det?" og "hvorfor sa jeg ikke bare ifra?". det har hendt meg SÅ mange ganger  finne frem antrekk til den kommende uken - da sparer du deg selv for mye arbeid på morgenkvisten  lære deg å lage en ny matrett  ha mobil-detox. du vil bli sjokkert over hvor mye mer fri og tilstede du føler deg  dra på kafé med en venn og prat om ting du har lyst å gjøre fremover. og når du våkner i morgen til ny uke, begynner du å jobbe mot de tingene  nappe og farge brynene dine. hva er vel bedre enn å våkne mandags morgen til FRESH new brows?

bursdagsønske

Fredag. Jeg gikk oppover langs Grünerløkka iført lårhøye boots og en frekk skinnjakke med 8 ballonger i hånden min. 8 er lykketallet mitt. Hva ønskte jeg meg? Kanskje det er noe man skal holde hemmelig, men samme det. Jeg ønskte meg at jeg kunne være så her glad i lang, lang tid fremover. At livet skal føles så her lett og lekent. For bare et år siden, våknet jeg stort sett alltid med et tungt sinn. Jeg visste ikke det da, men jeg ser det nå. Jeg gruet meg ofte til dagen jeg hadde i vente, ikke bare fordi jeg gikk på skole og var møkk lei av en påtvunget hverdag, men hovedsaklig fordi jeg ikke greide å ta grep om mitt eget liv. Jeg klarte ikke å kutte ut venner som brøt meg ned, jeg greide ikke å stå opp for mine egne valg, jeg greide ikke å leve livet mitt slik jeg ville. Jeg er ikke i mål enda, men jeg har kommet langt på veien.

Jeg husker 19-årsdagen min for et år siden. Det var en kjip dag, i grunn. Det var ikke noe spesielt som skjedde, jeg var bare så lei av alt. Alt jeg ville var bare å henge med bestevennene mine, spise god mat og hygge meg. I stedet endte det med at vi kranglet om bagateller og det ble egentlig bare en ganske kjip søndag. Mye av det var min egen skyld, men jeg visste ikke bedre. Sånn er det vel kanskje å være teenager og gå på videregående. Man er litt lost. Og det er helt okey. Mye har forandret seg siden 19-årsdagen min i fjor. Da jeg stod i den nye leiligheten min på Løkka med massevis av nye venner, deilig musikk og bobler i glasset tenkte jeg på hvor fantastisk det hadde vært å dele akkurat det øyeblikket med bestevennene mine fra Førde. Er det én ting jeg har sett etter videregående, så er det hvor sterkt bånd jeg faktisk har til de jentene. Vi har vært gjennom alt. Ja, alt.

"Ask yourself. Where do you wanna be in 5 years?"

20-årsfeiringen min var kanskje den vakreste dagen i mitt liv. Helt ærlig startet dagen ikke så bra, jeg satt på trikken hjem om morgenen og leste kommentarer. Av og til blir jeg så irritert, for det er så sinnsykt feigt av mennesker og sitte anonyme på nett og slenge dritt om privatlivet mitt. Jeg mener.. jeg har aldri fått så mange fine tilbakemeldinger på bloggingen min som jeg har fått de siste månedene, og det varmer hjertet mitt mer enn noe annet, men jeg har heller aldri fått så mange kjipe kommentarer som stikker i hjertet. Det er vel en del av leken, I guess? Jeg må bare tåle det. Så jeg prellet det av meg. Heldigvis endte dagen med bra mennesker, sommerfugler i magen og lykkerus.

Jeg håper bursdagsønsket mitt går i oppfylling.

Nå skal jeg på treeeeeeening! Fy fillern for en deilig søndag. Jeg har nettopp spist avokado toast til frokost med Oboy og nå sitter jeg i senga og skriver. PS! I morgen kommer videoblogg!

kristine 20 år

I går feiret jeg bursdag! Selv om jeg stod opp 07:00, endte jeg med å stresse hele dagen... haha, så innmari typisk meg. Dagen begynte med at jeg dro til St. Hanshaugen for å hente heliumsballonger! Tjohei!! Jeg så sikkert rimelig ensom ut der jeg stod på bussen med 10 gigantiske ballonger i hånden min. Haha, noen ganger liker jeg å fikse ting sjæl, bare. Etterpå var det rett i taxi for å kjøpe musikk-anlegg, men så viser det seg senere at en kompis av meg kunne fikse TRE Sonos-høyttalere, så nå sitter jeg her med 4 svære høyttalere i leiligheten. Fett!!! Blir ikke fest uten ordentlig musikk!!

Senere på dagen kom Kristina til unnsetning, og vi pyntet, laget drinker og gjorde alt sammen klart til kvelden. Den jenta der... jeg er så heldig som har henne. Virkelig. Jeg fikk en sånn bestevenn-relasjon til henne omtrent med en gang vi møttes for første gang. Nå er vi naboer. Det tror jeg må være et av høydepunktene i 2016!

Altså, jeg kommer ikke over hvor vakkert dette bildet er!! Ikke sant denne looken kler henne? Clean sminke med røde lepper. Og brynene hennes er jo bare... SMASHHHH.

Jeg fikk såå mange fine gaver i går! 

Superkoselig at Veronika også kunne komme innom selv om hun egentlig var opptatt i går. My bestiiiie!!

Vakre Maria, som jeg har gått i klasse med i 3 år på videregående. Vi var sidemates i mange, mange måneder! Rart å tenke tilbake på synes jeg, faktisk. Nå er begge to i Oslo - hun studerer, og jeg jobber. Videregående føles så fjernt... selv om det egentlig ikke er så lenge siden. Merkelig det der.En av gavene jeg fikk - hjemmelaget vin!! Haha, jeg digger det.

Haha, jeg må bare ta dette bildet med fordi jentene mine i bakgrunnen ser SÅÅ bra ut!!Sofie og Telma! Red lipstick squad. Jeg fikk den fiiineste leppestiften av dem fra Urban Decay - nå blir det masse røde lepper fremover altså. Thank you babes!

birthday party

Heeeeeii folkens!! Denne frøkna har IKKE glemt dere!! Jeg har bare hatt noen veldig hektiske dager, jeg har seriøst fartet rundt i 48 timer i strekk. Jeg kom nettopp hjem til en ganske bombet leilighet, men effektiv som jeg er ble leiligheten strøken på 30 minutter, hehe. Gårsdagen!! Jeg feiret bursdagen min for første gang siden barneskolen, og det var så fint å ha så mange fine mennesker samlet hos meg en hel kveld ♥ ♥

Kameraet er stappet fullt av masse bilder, jeg holder på å redigere dem nå - så de kommer i neste innlegg. Jeg har forresten fått FIRE anlegg på plass hos meg! Stakkars naboer sier jeg bare... Jeg tør nesten ikke å møte naboene mine i gangen nå, haha. Sååååårrrriii. Men man fyller jo bare 20 år en gang!


 

thursday

Leather, leather... and sunglasses! Jeg digger at solen har begynt å vise seg igjen her i Oslo, jeg tipper våren er her før jeg rekker å si ordet av det. Hehe. Derfor er det viktig å utnytte vinteren mens den enda er her - så i dag har jeg gått til Tryvannstua med en venn av meg, og denne gangen hang faktisk Bloggerne seg med også :-) Føret var sinnsykt isete, visse deler av løypa kunne man heller stått på skøyter, haha. Vi var cirka de eneste som hadde ski på beina i løypa, resten tok beina til fots. Men - det var gøy! Spesielt når vi kom frem til Tryvannstua og kunne drikke en kopp varm kakao og kjøpe seg en overpriset Smil-sjokolade. Beste med hele turen! Nå sitter jeg i ullundertøyet hjemme og er rød i kinnene, hihi. Jeg gleder meg til å gå enda mer på ski fremover!

I det siste har jeg satt meg mye på kaféer sammen med venner for å jobbe. Sinnsykt smart, jeg merker jeg blir mye mer effektiv med en gang jeg er utenfor husets fire vegger. Selv om hjemmekontor er dødsdigg det også! Litt variasjon skader aldri :-)

Jeg bare MÅ dele dette fete bildet av Hanna. Vi møttes tidligere i uka for å catche up da hun var hjemme fra København - blir stadig mint på hvor gøy det er å henge med kreative og utadvente mennesker.

Processed with VSCO with b1 preset

Og så fra et bilde av meg her om dagen, hvor eg greide å lage den fineste hair bun'en ever! HVORFOR skal det være så innmari vanskelig? Denne laget jeg faktisk før jeg skulle ta meg en liten powernap, og jeg hadde ikke planer om å se slik ut, men så våknet jeg og bare "damn, my hair looks good!". Er det flere som opplever det jeg gjør - at når man faktisk PRØVER å få en fin bun så går det ikke, men når man ikke tenker over det i det hele tatt så ser den råbra ut??

hvordan er det å bo i 1. etasje?

inneholder produktplassering

Hey! Jeg kom nettopp hjem fra byen med Kristina, vi har handlet inn champagne-glass, ballonger og litt partyeffekter til fredag. Dagene går så fort, synes jeg! Jeg holder virkelig ikke tritt med ukene lenger, plutselig er det ny måned og plutselig er det ny årstid. Da jeg gikk på skole synes jeg ukene gikk såååå innmari sakte, følte det tok en evighet før det var helg. Haha. Jeg liker at tiden går fort, egentlig! Men det skremmer meg litt også, for brått er jeg 21, liksom... Vil gjerne være 20 en stund kjenner jeg!

Forresten! Jeg har fått SÅ mange spørsmål om hvordan det er å bo i 1. etasje. Vet dere hva? Det er fantastisk!! Jeg har bodd i 4. etasje før, og selv om det kanskje er bedre for treningen sin del, er det SÅ digg å slippe å bære alle 4-pakningene med Pepsi Max opp alle de etasjene. Jeg stortrives i første, og jeg synes faktisk det er koselig å se folk gå forbi vinduet mitt på vei til jobb om morgenen. 1. etasjen er ganske høy da, så jeg ser kun toppen av hodet på de som passerer. Men altså... man har ikke sex i stua liksom! Med mindre man ønsker å bli filmet av naboene og ende opp på en pornoside. Jeg stoler ikke et fnugg på naboene mine etter den snikvideoen av meg på gata når jeg står med stativ og tar outfitbilder, haha. Hvis DET er interessant, tenker jeg... Sååå..

Rommet mitt er forresten på andre siden, så soveroms-vinduet går ut til bakgården. Det ser dere på bildet over her :-) Her vil jeg seriøst bo i maaaaaange år!!

Tusen takk for alle komplimentene på huden min for tiden! Mange av dere spør om jeg har gjort noen endringer i hudsminke-rutinen, og det har jeg faktisk ikke, gløden jeg har er takket være SkinRepair. Takk GUD for de tablettene!! Nå har jeg seriøst aldri kviser lenger, og for meg som har hatt problemhud i alle år er det helt magisk. Du får kjøpt dem HER.

Nå ligger jeg slengt i sofaen med Oboy og mandelmelk. H-e-k-t-a.

puppene dine er fine akkurat slik de er

Angående p-piller: Jeg skal aldri nevne det ordet igjen her på bloggen, for det gjør tydeligvis folk skikkelig sinna. Men la meg bare si: Så KLART bruker jeg ikke p-piller for å få større pupper. Når i alle dager skrev jeg det? Jeg har brukt p-piller siden jeg var 16 år gammel for å beskytte meg fordi jeg ikke har lyst å bli gravid. Da jeg startet på ny type i høst merket jeg endringer på kroppen min, og etter å ha vært flatbrystet hele livet mitt synes jeg det var gøy å ha litt mer å ta i. Jeg har ikke hatt noe problem med mine små pupper, faktisk er små pupper det fineste jeg vet, men jeg takker ikke nei til en størrelse større - og det fikk jeg! Haha, det er sjelden jeg lar meg bli irritert av kommentarer, fordi jeg hater at jeg lar det gå utover alle de snille og gode leserne mine, men jeg blir så oppgitt når mennesker putter ord i munnen på meg. Jeg har ikke skrevet navnet på pillene fordi jeg ikke ønsker å oppfordre noen til å begynne på samme med incentiv å få større pupper, fordi 1: p-piller skal brukes som prevensjon (åpenbart?!) og 2: kvinnekroppene reagerer ulikt. For alt jeg vet er det ikke p-pillene som har gjort at størrelsen har økt, heller. Kanskje jeg har lagt på meg, kanskje puberteten har kicket inn på ordentlig. Hvorfor i alle dager våkner jeg til beskyldninger om at jeg misbruker medikament? Jeg lurer på om disse menneskene egentlig har lest det jeg har skrevet, eller om de bare har lest de 3 ordene i teksten: p-piller, større bryst. "Du har ikke kjæreste, så hvorfor bruker du p-piller da?". Hva er det å si?

Ferdig med den saken. Kanskje jeg pratet for mye om det, og det beklager jeg isåfall. Heretter er p-piller aldri et tema igjen på denne bloggen :-) Og til mine yngre lesere: p-piller er et prevensjonsmiddel. Det lærte jeg på barneskolen av helsesøster, men det er mulig dere ikke har fått det fortalt - så nå forteller jeg dere det i alle fall. Puppene dine er slik de er, og jeg lover deg at om du lærer deg å akspetere det du har fått tildelt fra starten av, vil du leve et MYE lykkeligere liv. Det er mulig de er ferdig utvokst når du fyller 15, men det er også mulig at de vokser mer senere i ungdomstiden din, slik de gjorde med meg. Vi er alle forskjellige, og godt er det. HerreGUD, tenk om alle skulle vært like??? Hvooooor kjedelig hadde ikke det vært? Det handler om å gjøre det beste ut av det man har - og det har jeg gjort fra starten av. Med små pupper er det mange klær man ser råbra ut i, og enkelte klær man kanskje bør unngå. Det samme gjelder de med store pupper. Det ER jo så enkelt som å bare finne de klesplaggene, bh'ene og bikiniene som ser best ut på deg. Easy peasy! You look smasssssshing, girl!

For 1 år siden lekte jeg med tanken om å ta bittelitt silikon. Yup, der sa jeg det. Men herregud, jeg priser meg LYKKELIG for at jeg aldri tok steget videre og faktisk vurderte det seriøst. Jeg har aldri sett på en annen jente eller kvinne og tenkt at "hun hadde sett bedre ut med silikon", så hvorfor i ALLE dager skulle jeg sett bedre ut, da? Det er en permanent endring i kroppen som jeg hadde angret meg ihjel på den dag i dag, det er jeg 100% sikker på. Kroppen kommer til å forandre seg mye i løpet av livet mitt. Kanskje puppene mine blir større, kanskje de blir mindre, kanskje de begynner å henge mer. Og vet dere hva? Det er helt ok. HELT ok.

Enough boob talk for now! Don't forget that you look absolutely amazing!

Jeg vurderer forresten fortsatt den piercingen... Kan noen med piercing i nippelen vær så snill og dele sine erfaringer med meg? Jeg er så redd for at brystvorten skal bli lam, haha.

noe jeg virkelig må jobbe med

Aaaah! Dere! Denne sangen må dere høre: Come Around - RaphaelleGud, denne uken har så vidt startet og den er allerede superhektisk. Jeg skulle egentlig til Polen med Erica torsdag til fredag, men det er så mye som skjer her hjemme at jeg måtte avlyse. Fordi! Jeg feirer nemlig 20-årsdagen min i helgen. Så jeg stresser med ditten og datten om dagen, løper rundt fra A til B og fra B til C. Jeg gleder meg da - det er første gang jeg feirer bursdag siden... barneskolen. Wow. Er det noe jeg hater så er det å lage arrangement på Facebook, jeg mener.. HVA OM INGEN TRYKKER SKAL. Jeg var på telefonen med Håkon i går og han synes jeg var altfor hysterisk, haha. Det er definitivt noe jeg burde jobbbe med. Jeg er så innmari redd for å bli avvist, derfor er slike scenarioer det verste for en person som meg.

Det jeg seriøst prelle av meg. Jeg merker det begrenser meg på mange områder. Vel, bursdag blir det i alle fall. Tjohei!

Oppi alt dette er vaskemaskinen vår ødelagt, og jeg ser at jeg er tom for p-piller så jeg må kave meg avgårde til helsestasjonen i dag for ny resept. Men, det hjelper ikke å klage dere, det har jeg lært. Jeg får bare skru på effektiv-knappen og krysse av så mye som mulig på lista. Forresten!! Jeg holder på å redigere video som kommer i løpet av de neste dagene :-)

oppsummering: uken som gikk

Ukens tanke: Jeg vet ikke om jeg har overtenkt denne uken, men jeg begynner å innbille meg at jeg ikke er ment for å bli elsket av et annet menneske. I mange år har jeg hatt den følelsen. Det er en sperre i meg, noe rart i meg, som gjør at jeg føler jeg aldri vil kunne føle meg fullkommen. Verken alene eller med et annet menneske. Kanskje jeg har rett, eller kanskje jeg bare er ung og uerfaren. Håper inderlig at det er feil og at jeg en dag er i stand til å både elske og bli elsket. 

Ukens nye opplevelse: Jeg hater å kalle ting "angst", "depresjon" osv fordi det er ord man ikke bare slenger rundt og selvdiagnoserer seg selv med. Folk som kaller seg deprimerte fordi de er nedfor i en dag eller to for eksempel... Det orker jeg ikke. Fordi jeg kjenner mennesker som har depresjon og det er noe som sitter så dypt i deg. MEN. Jeg tror jeg fikk et angstanfall på lørdag. Det slo meg ikke selv at det var det som skjedde der og da, men vedkommende jeg var med fortalte meg det, og da jeg skildret det her på bloggen fikk jeg også kommentarer om at det mest sannsynlig var et anfall av angst. Jeg har ALDRI hatt det før., og fy søren så ekkelt det var. Plutselig ble pusten min skikkelig tung, jeg ble dødsvarm og jeg var på nippet til å begynne å gjøre helt irrasjonelle ting. Hele hodet mitt var et stort kaos av tanker og følelser uten noen spesiell grunn, det følte som en kamp hvor det var meg VS psyken min. Som om jeg så meg selv utenifra, men ikke klarte å gripe inn fordi det var noe perifert som styrte meg. Uff, håper jeg slipper å oppleve det der igjen. Når det roet seg måtte jeg bare avlyse planene for kvelden og ta trikken hjem for å være en kveld alene.

Ukens opptur: Jeg følte meg veldig bra, både utvendig og innvendig på Vixen. Det var deilig.

Ukens sang: En artist jeg aldri har hørt om før. Sjuukt deilig litt sånn jazzzzyyy music! Stupid Face - Raphaelle.

Ukens flause: At jeg twerket oppi Bloggerne-kameraet... OG VGTV-kameraet. Herregud. Takk Gud at intervjuene foregikk på rød løper i starten, og ikke senere på kvelden. Da kunne jeg sikkert hostet opp mye teit.

Ukens bilde: Dette bildet av meg og min kjære Vilde gjør meg glad. Hun er faktisk en av de første jeg ble venn med her i Oslo!

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens craving: Oboy med kokos/mandelmelk!! Uten tvil!! Jeg har drukket litervis av det, når jeg ser hvor mange bokser melk og Oboy det ligger i pappen fikk jeg et perspektiv på hvor store mengder det har gått. Etter trening smaker det ekstra godt!!

Ukens klapp på skuldra: Jeg har kommet i gang i treningsrutinen min igjen og det føles kjempebra. I dag rekker jeg ikke å dra på senteret, så jeg gjør noen styrkeøvelser her hjemme nå etterpå i stedet. Den treningsmatta må være et av mine beste kjøp!

design your own cover

annonse

MAKE YOUR OWN

Mange av dere har spurt hvor mobildekselet mitt med Johnny Depp og Kate Moss er fra. Det slo meg nettopp at det egentlig er litt... rart, å ha bilde av et par som ikke er sammen lengre, på mobilen min. Haha, er det ikke? Tenk så sprøtt det måtte ha føltes for Depp og Moss, haha. Hva om jeg og en gammel flamme plutselig var på baksiden av en mobil liksom. Uansett! Dekselet er fra CaseApp, og jeg har laget det selv. I samme sleng laget jeg to andre deksler, et av meg selv fordi hvorfor ikke (om jeg mister mobilen min er det større sjanse for at jeg får den igjen, hehe), og et med et av mine all time favoritt-bilder... ♥ Hvor fint er ikke det bildet? Kyss på ryggen er så vakkert synes jeg.

Mac'en min har også fått en aldri så liten makeover! Jeg elsker den quoten av F. Scott Fitzgerald... Vintage-bakgrunnen fant jeg på nett, og så klistret jeg bare teksten over og voilà - der hadde jeg et hjemmelaget deksel for dataen min. Lag ditt eget iPhonedeksel og cover for Mac'en din HER. CaseApp har forresten deksel for iPhone 7, også!

Psssst...

Kode: KRISSSY20
20% rabatt

Varighet: 10. februar

smaker kjøtt egentlig godt?

Smaker kjøtt egentlig godt? Eller er det krydderet og alle smakene vi tilsetter som smaker godt?

Det er spørsmål man kanskje burde stille seg selv. Selv synes jeg kjøttdeig uten krydder er smakløst - det er jo selve Spice Mix'en som skaper  den velkjente taco-smaken. Så, bytt ut kjøttet med noe annet, da vel! Hva med bønner? Jeg har alltid ulike sorter av bønner stående i skapet mitt, favorittene er uten tvil kikerter, kidney-bønner. Mettende, proteinrikt og ikke minst... dødsgodt!! :-)

Til dere som sier det er vanskelig å være vegetarianer? That's a lie. Jeg trodde også det før. Før jeg faktisk begynte å se muligheter i stedet for hinder. Det finnes jo SÅ mye godt der ute!! Her om dagen hadde jeg ikke kjøpt inn noe til middag, så jeg måtte bare bruke det jeg hadde i kjøkkenskap og kjøleskap. Resultatet ble en deilig wok av grønnsaker og bønner, sammen med ris og soyasaus. Og for å toppe det; cashewnøtter! Det er perfekt om du trenger noe med mye energi, om jeg er på farten og ikke har rukket å spise tar jeg alltid med meg cashewnøtter i veska. Jeg garanterer deg at magen din blir fornøyd. 

Det som er så gøy - vet dere hva det er? Jeg føler aldri at jeg spiser "alternativt" når jeg ikke har kjøtt i maten. Aldri. Det er ikke slik at jeg tenker at det er noe som mangler.

Jeg mener, bare se på dette! Mange av mine faovoritt-ting å spise for tiden: rødkål (det er så undervurdert!), minimais, asparges, vannkastanje, sopp. Stekt i olje og kokosmelk.Det er en hel verden av mat som venter på deg der ute! Dig in, folkens!

Nå skal jeg spille inn en video sammen med en venn, og så skal jeg lage vegetarianer-taco. Hell yes!

kom deg ut på ski

NORGE ER SÅ SYKT VAKKERT

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Når jeg bosetter meg med hus, mann og barn skal det være i Norge. Hvor i dette landet aner jeg ikke, men at det blir i Norge - det vet jeg med sikkerhet. Husker dere at jeg vurderte å flytte rett til Los Angeles etter videregående? Haha, ja, jeg vurderte det faktisk på ekte! Jeg så på leiligheter via Airbnb i timene på skolen. Det var nok en blanding av at jeg traff en superkjekk fyr der og var litt obsessed (haha, typisk meg...), og at LA generelt bare imponerte meg. Jeg bodde med bestevennen min Pål, vi spiste avo toast på café til frokost hver dag, vi dro på fete nattklubber omringet av kjendiser, solte oss på Venice Beach, shoppet gatelangs i Beverly Hills - ja, livet i LA er rett og slett noe for seg selv. Som jeg sa til Pål, det føles ut som om man er i en annen verden, og ikke i et annet land. Haha.

Greia er at jeg tror LA er et sted som er fett å besøke, eller kanskje bo i i en periode. Et eller to år kunne jeg fint bodd der og bare... levd livet.

Men da jeg gikk på langrenn i Nordmarka forrige søndag innså jeg hvor riktig Norge er for meg. Jeg kommer aldri til å føle meg "for god" for Norge. Det er her jeg er hjemme, det er her mine røtter er... Jeg hadde aldri trodd at naturen var  fin også her på Østlandet - jeg har jo vokst opp mellom fjell, skog og fjorder i vestlandsfylket og er vant til det jeg vil kalle noe av den vakreste naturen i Norge. Det som er så fint med Oslo er at det kun er en liten t-bane-tur som skiller byliv og vakker natur. Ah, som jeg gleder meg til flere ski-søndager. Kom dere ut og opplev fine Norge, sier jeg bare! Legg igjen mobilen hjemme, ta med bestevennen din, kjøp med dere noe snacks i lomma, bli røde i kinnene og føl at dere lever litt. Det er rart å si det, men naturen er egentlig det eneste ekte vi har igjen.

det positive med å ha mensen

Så klart har jeg mensen og blør mest den dagen det er Blog Awards. Det er så typisk min flaks at jeg bare har lært meg å bare håndtere det. Oppblåst mage, skifte tampong annenhver time og humørsvinginger? Deal with it! MEN, det positive med å ha mensen på Blog Awards er at puppene mine er større!!!Hahaha!! Er det ikke helt SPRØTT å se meg med en håndfull pupper?? Det er som å skulle se Nicki Minaj med flat rumpe. Føles helt unormalt. Men shit, som jeg elsker det. Selv om jeg alltid har vært en kvinne (det er man uansett kroppsfasong), så føler jeg meg mer kvinne enn noen gang. Jeg mistenker at det er de nye p-pillene jeg startet på i høst, men jeg aner ikke - alle kropper er uansett ulike så jeg vil ikke "promotere" en viss type p-pille bare fordi det muligens har gitt meg større pupper. Kanskje jeg endelig har kommet ordentlig i puberteten? Who knows?

Så har man skrevet et helt innlegg om pupper... Jeg har fortsatt mensen og er helt sprø i humøret i dag. Satt på Joe & The Juice og jobbet tidligere i dag, og fikk plutselig pusteproblemer. Dere vet når det er tungt å puste? Som jeg sa: "Enten er det noe galt med meg, eller så er bare denne bh'en altfor stram". Jeg måtte sette meg på en benk utenfor bare for å trekke inn frisk luft og stirre på Frogner-mennesker som gikk forbi uten noen distraksjoner. Noen gikk med sølvballonger og pose fra Vinmonopolet i hånda (åpenbart klar for 20-årsdag i følge tallet på sølvballongene), noen gikk i joggedress og hadde kjøpt takeaway fra McDonald's med sin kjære, noen hadde på seg treningstøy. Jeg finner det fascinerende at vi bare er en haug av mennesker som passerer hverandre på gata, alle på vei til forskjellige steder. Tenker dere også slik noen ganger? Plutselig hadde jeg sittet i kulden ute i en halvtime og stirret, med blanke øyne og mennesker som kastet et bekymret blikk på meg. Hah, jeg så sikkert veldig ensom ut der jeg satt. Og så kom jeg inn igjen på kaféen og begynte å gråte, delvis fordi Slow Dancing In A Burning Room kom på. Herregud, for et kaos av et menneske jeg er. Ha-ha. Jeg kan ikke annet enn å le av meg selv. Man MÅ jo bare le av det?? Livet er ikke så seriøst, og selv om jeg minner dere på det, så må jeg også minne meg selv på det.

Det skjer vel bare veldig mye i livet mitt akkurat nå. Jeg er i en fase hvor jeg utvikler meg ekstremt mye som person. Det føles som om jeg har stått stille i mange år, og at jeg plutselig... begynner så smått å finne ut hvem jeg er og hva jeg vil. Jeg har en LANG vei å gå, men jeg tror denne blomsten endelig begynner å blomstre, jeg. Og så tror jeg at jeg er litt betatt.

Veldig betatt.

Det er skummelt å skrive det, men skal man gå og være redd hele livet, da?

vixen blog awards

Okei, på tide å fortelle om Vixen! For en kveld. FOR en kveld.... Hahaha. Jeg inviterte mine blogg-babes over på et lite vors for å starte kvelden! Et glass vin og litt jenteprat slår aldri feil :)SHIT her ser jeg bitch ut. Jeg følte meg bare pen og dro den litt for langt akkurat på bildet her tror jeg. Oooouuufff. Jeg har i alle fall selvironi til å innrømme det, haha. Men hallo, sjekk ut disse jentene da! De ser jo bare SMASHING ut.

Etter en liten time hos meg dro vi på Grand Hotel for et vors med managementet vårt. Dette fant sted i vinkjelleren til Grand. Just... WOW!! SÅ sykt fint det var der! Atmosfæren, de senkede lysene, de nyyydelige (og tynne! følte de skulle knuse haha) vinglassene, og for å ikke snakke om den velrennomerte vinen de serverer. Vi satt rundt et bord fylt med masse deilige oster og fingermat før det var duket for utdeling av priser.

Processed with VSCO with hb2 preset

Bare se på dette glasset!! It's pure perfection! Haha...

Vakre Emilie ♥ 

Og så var det på tide med utdeling av priser! Jeg var ikke nominert til noe i år, men jeg håper jeg blir det neste år - det hadde vært så sykt moro å få en pris for noe man har brent for i så mange år. Det var i alle fall utrolig kult å se hvem som vant - absolutt alt var velfortjent og det var så mange fine taler. Jeg har allerede planlagt en kommende tale, jeg! Haha!Deretter var det afterparty. Halleluja. Bloggerne var med og filmet litt her også, jeg tror faktisk det er en del her jeg IKKE orker å se når det kommer på TV. Haha. Vennene mine kjenner meg for godt, så jeg fikk et par tekstmeldinger i forkant av kvelden av at jeg måtte huske å ta det rolig. Vel, det skjedde ikke akkurat. Helt KAOS stemning på taket på Grand, men jeg angrer ikke, for det var jo sååå moro!!

Jeg møtte blant annet denne vakre sjelen. Jeg beundrer Andrea så innmari mye, hun har så HIMLA mye guts og jeg kjenner det ooooser girlpower i meg. Vi trenger flere slike jenter! Andrea, jeg digger deg for at du har stått opp for seg selv og tatt kontroll over deg selv. Du hjelper MANGE ved å gjøre det.

Jeg gleder meg allerede til neste år! Da står jeg på scenen og tar imot en pris, forhåpentligvis. I'm ready!

kjør din greie

adlinks

Lignende boots fra Nelly HER, lignende belte fra Nelly HER, skjørt Topshop, bustier Runwaydreamz

Mens andre har glam team med stylister, makeupartister osv osv fikser jeg det sjæl, jeg. Fant de mest rocka plaggene mine i klesskapet, slang på meg min all time favoritt leppestift og så var jeg ready to go! Jeg fikk SÅ mange kompliment for looken min i går.. Kjempehyggelig. Jeg følte bare for å være meg, fullstendig meg. Kanskje litt too much eller over the edge for enkelte, men jeg følte meg råbra i dette antrekket og når man føler seg bra BLIR kvelden bra. Skal jeg være ærlig har jeg ikke følt meg så fin som jeg gjorde i går, på leeeeenge. Damn, det var deilig, det. Rock'n fucking roll, girls and boys! Kjør deres greie!

Denne bustieren tar meg tilbake til 16 år gamle Kristine. Ungdomsskole-kid, fortsatt ganske usikker på seg selv. Hah. Det var kult å gå med samme bustier som et helt annet menneske. For det er jeg virkelig. Det har skjedd mye på 4 år.

Nå skal jeg betale noen regninger, og så skal jeg avgårde og lage fredagsmiddag med en venn. I dag skal jeg baaaaare cool down med digg mat og film. Halleluja. Er litt keen på å se en dokumentar om vikingtiden, jeg sier ifra til dere om jeg finner noe bra!

endelig går livet min vei

Det er rart hvordan man ikke innser hvor nede man har vært, før man faktisk har det bra. På ordentlig. Jeg visste ikke at det gikk an å digge livet så her mye, virkelig ikke. I går gliste jeg fra øre til øre, lo fra hjertet og danset som om det var min siste dag. Endelig er det min tur. Endelig. Jeg har ikke vært ulykkelig før tror jeg, men jeg har bare ikke hatt det over the top, liksom.

Ah. Pust inn, pust ut. Jeg synes det er skummelt å ha det så bra, for det gjør fallhøyden så innmari stor. Større enn noen gang. Men det får bare være.

I går hadde jeg en fantastisk kveld på Vixen Blog Awards! Jeg tok med kamera og har en hel HAUG av bilder som kommer i neste innlegg. 

Bloggerne fulgte med, så dere får se hele kvelden på TV. Haha... Jeg er så sykt lik mamma fant jeg ut i går. I alle fall på fest. Ler altfor høyt, prater med ALLE og er overalt. Jeg er veldig bevisst på meg selv og vet at den type personlighet kan være irriterende for mange, så jeg sørger for at jeg ikke plager andre, i alle fall. Men! Jeg er en person som har mye energi å komme med, og jeg tar en del plass, og slik er det. Det er meg. Det er ingenting galt i å være den jenta som sitter med beina pent i kors i et hjørne og ikke prater så mye, men det er heller ikke galt å være den jenta som er motsatt. Jeg husker da jeg gikk siste året på videregående og jeg var den eneste av de i gjengen min som ikke fikk komme på en fest fordi jeg var for "mye", og akkurat det gir jeg seriøst en stor FUCK YOU til. Der og da ble jeg selvfølgelig superlei meg, men nå kunne jeg ikke brydd meg mindre. Vel! Da blir jeg hjemme i stedet - jeg vil ikke henge med mennesker som er så dømmende :)

MEG OG DEG MED BYEN VÅR I BAKGRUNNEN

Jeg har funnet min SOUL-fucking-mate, folkens. Erica er en sjelden perle... Og dere?! I går fikk vi en idé; Erica flytter til Oslo og inn hos meg i sommer!! JA!!!! Herregud, det kommer til å bli helt kaotisk i O-town med denne duoen ute på eventyr, men det er seriøst ingen jeg har det så gøy med som med denne snuppa. Jeg blir faktisk helt varm i kroppen av å tenke på det, for det ER vanskelig å finne venner som matcher deg fullstendig.

på tide å bygge rumpe!

Er det én ting jeg har lagt fra meg i 2016, er det å prate om ting som aldri skjer. Det er så slitsomt. "Vi må ta en kaffe en dag", "Jeg skal komme i bra form", "Denne sommeren skal jeg gjøre så sykt mye kult". Sier jeg det, så skal jeg gjøre det. Basta. Gjennomføringskraft er mitt mantra i 2017.

Jeg sa til dere at jeg skulle begynne å trene igjen. Og det har jeg gjort. Jeg har meldt meg inn på treningssenter, jeg har trent med venner og gjort øvelser jeg aldri har gjort før. Fy fillern så deilig det er å være så støl at man nesten ikke klarer å bevege seg. Ah, jeg har savnet det, virkelig. Det er så digg å komme hjem, ta seg et svært glass Oboy og synke ned i sofaen med god samvittighet. Og vite at rumpa blir en anelse større for hver gang, og at magemusklene er enda litt mer definerte. Hallelujah! Tenk at man nærmest kan BYGGE kroppen sin. Det synes jeg er fascinerende. Jeg gleder meg allerede til neste utenlandsreise til varmt strøk, hvor jeg skal pryde stranda med en selvtillit jeg aldri har hatt før. For jeg har aldri vært på en strand og vært 110% selvsikker på meg selv. Hvor trist er ikke det? Life is too short for that shit. Fra nå av skal jeg aldri gå på en strand usikker igjen. Det fikser jeg med litt trening og mye mentaltrening. Selvtillit og selvsikkerhet kommer innenfra, det er viktig å ikke glemme.

Meeeen!! Litt squats på toppen skader ALDRI!! Hehe!

Image and video hosting by TinyPic

Her er min favoritt-øvelse for tiden. Jeg føler mange av VS-englene og da jeg så hun ene gjorde denne fikk jeg så lyst å prøve den ut, så jeg sendte melding til Kristina og spurte om hun ikke ville være med. Det er en sånn øvelse som er enkel å utføre, samtidig som du kjenner det skikkelig i rumpa. Halleluja! Jeg kjørte 12 repetisjoner x 4 i dag.

My babe! Med den største assen av alle jeg kjenner... Utenom Guro, kanskje. (Hei Guro) Eller det er mulig de ligger likt, haha. Jeg gleder meg til å bygge opp rumpa mi også!

Den beste måten å komme seg på trening er forresten å lage en avtale med en venn. Så det er det jeg har gjort i dag. Jeg skal møte en kompis på trening 09:00, det er liksom ikke innafor at ALL å avlyse. Perfekt! Jeg vil føle meg fit and fresh til Vixen i kveld ;-)

veggie nachos

THIS IS WHAT YOU NEED

  • Tacochips
  • Kidneybønner
  • Jarlsbergost
  • Mozzarellaost
  • Mais
  • Rødløk
  • Salt, pepper, chili (helst tørkede som du knuser, det er SÅ mye bedre!)
  • Avocado
  • Creme fraiche
  • Jalapeños

 

1. Fordel chips og mais utover en langpanne

2. Stek bønnnene sammen med krydder og olje. Angående chilien som jeg nevnte over anbefaler jeg virkelig å gå til innkjøp av tørkede chilier! Jeg husker ikke hva butikken her i Oslo het, men den jeg var på ligger i alle fall på St. Hanshaugen og selger skikkelig mange fete matvarer. Sier ifra om jeg finner ut hva den heter!

Det blir myyye mer spicy, men hallelujah så godt!! FOR en smaksfest!

3. Fordel bønnene, skivet mozzarella og masse Jarlsberg over.

4. Server med Creme Fraiche, jalapeños og guacumole. Slik lager jeg min guacumole: Jg mosr avokado, blander inn salt, pepper, hvitløkskrydder, hakket chili og lime).5. Finhakk rødløk og ha over nachosen.

Dette MÅ dere prøve!! Jeg har laget denne middagen 3 ganger allerede! Nå sitter jeg her med ny brunfarge etter å ha fått spraytan, og jeg tar sjansen på å dra på trening sammen med Kristina for å trene rumpe. Wohoo! Vi snakkes!

video: Q&A (del 1)

FOR BEST MULIG KVALITET: TRYKK PÅ TANNHJULET -> KVALITET -> 1080P

Hei dere! Beklager delayed video, men det føles som om jeg ikke har hatt et eneste sekund til overs til å redigere den. Jeg vet jo at jeg har det - men den siste tiden har i alle fall vært fylt av hektiske dager. HER er i alle fall del 1! Jeg fant ut at videoen måååå deles opp, for jeg prater jo altfor mye på hvert spørsmål. Liker dere det? Eller skal jeg svare kortere på neste del? Det føles ut som om alt jeg sier MÅ være med, om dere skjønner?? Haha, høøøør på skravlehøna a. Skjønner ikke at vennene mine blir lei av å være med meg. Eller jo, det blir de kanskje. Haha, jeg kan se det på dem liksom. Nååå har de Kristine-kvota fylt seg opp.

Jeg håper dere liker svarene! PS: For å komme i forkjøpet, jeg vet at sex er mer enn "penis i vagina"/penetrering som jeg sier. Jeg kjenner folk rett til at jeg kan forutse en diskusjon om nettopp det i kommentarfeltet og det orker jeg ikke. For det er ikke poenget i svaret mitt, jeg prater om noe annet :)

Nå skal jeg i møte med Aller sammen med Erica, og så skal jeg på spraytan-time. Uuuuh, jeg gruer meg nesten litt. Jeg er jo likbleik nå og det er rett og slett for å beskytte huden min (jeg skal ALDRI sole meg så hardt igjen, denne gangen har jeg virkelig lært), men spraytan skader jo ikke huden. Sååå, jeg gleder meg veldig til å se brun og fresh ut igjen!! Kommer sikkert ikke til å kjenne meg selv igjen, haha.

21:38 tirsdags kveldJeg er redd for å bli forelsket for å så slutte å være forelsket. Det er vondt å bli såret, men det er undervurdert hvor forbanna vondt det gjør å være den personen som ser motparten i øynene og si at man ikke føler noe lenger.

Jeg føler meg rar og unormal som tenker på det jeg nevnte i avsnittet over. Gashhh. Mamma har sagt til meg hele livet at jeg alltid ligger 10 steg foran, og det er sant. Jeg burde slutte med det.

Jeg har lyst å håret i sleik og kjøre skinnskjørt og lårhøye boots på Vixen Blog Awards tror jeg. Er det innafor? Ah, vent, så klart er det innafor. Vær sikker på deg selv nå, Kristine.

Jeg lurer på om jeg kanskje skal skaffe meg en person her i Oslo som kan hjelpe meg med makeup av og til. Jeg suger på sminke, selv om jeg noen ganger får til å se skikkelig smashing ut. He-hee.

Jeg hadde mareritt i natt om at jeg ble uventet gravid med en tidligere kompis av meg (haha) og ikke hadde mulighet til å ta abort. Det var et skikkelig traumatisk mareritt og jeg våknet helt utmattet da jeg våknet i 6-tiden. Jeg var seriøst oppriktig glad der jeg lå og så opp i taket med et bankende hjerte og puls på 130. Husker jeg gråt og gråt og gråt i marerittet, men at jeg trøstet meg med at det ville bli bra TV for Bloggerne. Haha. Jeg er ikke klar til å bli mamma før om en god stund med andre ord.

Jeg treffer Erica igjen i morgen og jeg tok meg selv i å glede meg skikkelig. Nå er jeg helt ærlig: Det er et knippe mennesker jeg gleder meg oppriktig til å møte. Den jenta har så god energi, og humoren vi har er helt unik. Haha. I'm ready to get drunk with that bitch on Vixen Blog Awards! Det er en del bloggere jeg har truffet i virkeligheten som er relativt kjipe i forhold til hvordan de er på bloggen, men Erica? She's just as funny! Da blir det så mye gøyere å lese bloggen, når du vet det er ekte.

bloggerne-trailer!

Hei og god morgen! Nå sitter jeg her stappmett etter å ha spist gårsdagens hjemmelagede pizza sammen med Oboy til frokost. Jeg har prøvd å spise litt mer fet mat den siste tiden, nå som jeg nesten har kuttet ut kjøtt helt er det viktig å få i seg tilstrekkelig med næring og energi. Kutter du ut kjøtt kutter du jo ut en stor del av måltidet - og jeg merker at jeg dermed må spise mye mer for å bli ordentlig mett. Sammen med trening og gode middager har jeg allerede begynt å se resultater på veldig kort tid, spesielt på rumpa!! Det er SÅ gøy! Jeg har meldt meg inn på et treningssenter sammen med en venn av meg, og jeg er supermotivert for å trene masse rumpe, mage og generelt hele kroppen fremover :)

Over til noe annet. Jeg fikk tilsendt en trailer til Bloggerne av TV2 nå nettopp, som jeg gjerne vil dele med dere! Check it oooooout.

Ah, det vekker mange følelser i meg å se tilbake på det første klippet hvor jeg ligger i senga på Veitvet og gråter. Det var da jeg nettopp hadde flyttet til Oslo, og jeg følte det bare var masse røde tråder overalt, jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg selv om det skjedde mye gøy i livet mitt. Så det gikk ikke HELT knirkefritt for meg å flytte til en ny by - som det kanskje virker som når dere leser bloggen min i dag. Det var et stort følelseskaos og muligens en liten identitetskrise i starten, og det tror jeg mange av dere kan kjenne dere igjen i? Jeg følte meg liten og uvelkommen. Mens venninna mi som jeg bodde med var på fadderuke, festet hver dag og ble kjent med mange nye mennesker hadde jeg ingen faste venner, kun et par jeg hadde avtalt kaffe med "en eller annen gang". Oufff, jeg er glad jeg erfarte det, men jeg er enda mer glad for at det er over, haha. Å dra fra Veitvet til Karl Johan kun for å kjøpe Q-tips på H&M fordi du ikke har noe annet å gjøre og du vil komme deg ut av døra er ikke noe moro. MEN! Ting tar tid! Det er en av mine favoritt-quoter for tiden...

Nå må jeg gå gjennom mailen, henge opp klær, redigere ferdig videobloggen til dere, finne en Spraytan-time før Vixen på torsdag ooooog lete etter kjole. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg! Alt jeg vet er at jeg vil se rocka og selvsikker ut.

kaffe i solaJeg er fortsatt varm i kinnene etter skituren i går. Ah, den glemte jeg å fortelle om! Hvis dere følger med på Snapchat fikk dere det kanskje med dere, jeg antar liksom det, haha. Kan være cool å følge meg der for å følge meg mellom slagene og for å få en mer "rå" oppdatering :) I hvert fall: Nordmarka i går? Fantastisk føre. Nypreppet løype. Sol i ansiktet. Vind i ansiktet. Masse vind. Så masse at mascaraen rant, haha. Jeg var på vei til å bry meg, men så innså jeg at det ikke betydde noe. Litt rockstar look skader vel ingen, eller hva? Jeg følte jeg var tilbake på Vestlandet igjen der jeg skøytet i vei i løypa. På en måte. Eller, jeg følte faktisk jeg var ganske langt fra hjemme for å være helt ærlig, men en del av vestlandsjenta kom frem kjentes det ut som. Kristine som har elsket å gå på tur siden barnehagen, og som finner glede i kalde og røde kinn, nesten mer enn noe annet. Den beste delen med turen er alltid å komme hjem og varme seg på ovnen mens man labber rundt i ullundertøy og tykke sokker resten av dagen. Bortsett fra i går, da var det på i finstasen og avgårde til Sentrum Scene for å se Jason Mraz. Mer om et i et eget innlegg. Ja, for det fortjener faktisk et eget innlegg.

I dag har det vært nydelig vær her i Oslo. Hva er vel da bedre enn å starte dagen med en kopp kaffe i sola? Jeg kan se at våren er på vei, og det gjør meg varm i kroppen. 16 dager av 2017 har gått. Jeg håper de resterende 349 dagene blir akkurat like bra. 

the perfect saturday night

Noen lørdager skiller seg ut fra andre lørdager. Lørdagen som var gjorde nettopp det. Jeg tok på meg den svarte Levis-buksa som jeg får fin rumpe i (hehe, jeg har begynt å squatte litt også da, hvem hadde trodd det?!), some cool heels, frynsejakka mi og øreringer. Klar for kvelden.

Det første som stod på planen var teater. Jeg så "Kan nokon gripe inn" på Det Norske Teater, og det var en kul opplevelse. Da jeg ikke har sett så mange ulike teaterstykker har jeg ikke så mye å måle det med, haha.. Men det var en fin start på kvelden, med en god dose sang og nynorsk. Det liker jeg, vetttuuu! Jeg ble sittende og tenke på hvor sykt mye arbeid som må ligge bak et stykke på 1,5 time. Liksom... Wow? Alt er så presist, så nøyaktig, så gjennomført. Det beundrer jeg.

Etterpå var det premierefest og litt mingling i salen utenfor. Vi var ca. de eneste fra den yngre generasjonen der, haha. Hvorfor drar ikke flere ungdommer på teater? Det er SÅ koselig!

Her ser jeg ut som tidenes bitch. Jeg lover at jeg ikke ser sånn ut på ekte, haha. Noe av det jeg får mest kompliment for er faktisk at jeg har et veldig oppløftende oppsyn blant andre mennesker!! Ikke for å skryte - haha!! Det er viktig å ta vare på de gode kvalitetene med seg selv. Jeg har blitt ekstremt mye flinkere til å ta til meg kompliment jeg får av andre. Plutselig så jeg verdien i det mennesker sa til meg.

Etterpå bar det i bursdag hvor det var dansing, musikk og prating med mange nye ansikter. Det er så gøy å treffe nye mennesker! Jeg har sett skikkelig mange nazi-filmer de siste ukene, det har plutselig blomstret opp en interesse for det, så jeg tok meg selv i å sitte og prate om hvorfor nazistene gjorde som de gjorde under 2. verdenskrig med en dame i over en halvtime denne kvelden. Haha, jeg elsker de øyeblikkene hvor man tenker sånn "Hvordan endte jeg opp akkurat her?". I live for those moments.

Mos isbiter...

Mos lime...

Og hell oppi masse rørsukker og Sprite (+ eventuelt alkohol om du er gammel nok)... voilá! Diggeste mojitoen jeg har smakt på lenge.Taxi hjem, fjerne sminken, legge hodet på puta og smile. Fordi livet er fint. I skrivende øyeblikk ser jeg ut vinduet at det er sol på Løkka. Masse sol. Iiiih! Mandag, sol og en fresh ny start. Jeg skal kle meg nå og finne en koselig kafé hvor jeg kan jobbe i et par timer. 

å tørre å gå i de klærne du vil

Jeg husker for mange år siden da jeg postet antrekksbilder på bloggen. Mange av dem tok jeg kun for bloggen sin skyld, jeg løp hjem etter skolen og stylet opp stilige antrekk med heels, glitter og glam. Haha, det er moro og litt spesielt å se tilbake på. Hvorfor var jeg så usikker på meg selv? Hvorfor hadde jeg ikke mer troa på Kristine? Jeg turte ikke å gå med disse antrekkene på skolen i starten, fordi jeg var redd for å skille meg ut og for at folk skulle gi meg blikk. Nå gir jeg blanke faen, haha. Det har vært en lang og gradvis reise dit, men endelig er jeg her. Jeg går med akkurat det jeg vil, og det er befriende.


T-shirt fra Nelly HER, belte fra Nelly HER (Samme belte bare i brunt, er sååå keen på denne fargen! Elsker western-viben!!), bukse Runwaydreamz, sko fra Nelly HER, jakke Velouria Vintage, solbriller fra Nelly HER

vintage jacket
 

FRINGES BABY

 

HVOR fet er ikke denne jakken? Jeg kjøpte den på en vintage-butikk her på Løkka rett før jul. Velouria Vintage. Spottet den gjemt bak mange andre skinnjakker, og jeg så med EN gang, at denne jakken - den må jeg ha. Gleder meg til sommeren kommer og jeg kan kombinere den med en shorts fra Levis. Tenk hvor kult det kommer til å se ut. Med noen frekke boots til? Aaaah! Og Ray-Bans!!! Herregud, jeg drømmer for mye om sommer om dagen. Gleder meg like mye til sol og blå himmel og grønt gress som jeg gledet meg til jul da jeg var 6 år gammel. Virkelig.

Jeg viser dere hele outfiten i morgen. Følte meg SÅ fab da jeg gikk ut av døren i dag! Virkelig! Det føles ut som jeg har kommet langt på veien til å finne min egen stil, for jeg ser meg selv i speilet og tenker bare "damn, dette antrekket ser dritbra ut" og så har jeg en helt annen selvtillit enn før. Ha-ha. Jeg elsker det. Håper dere også går ut av døra med den følelsen, for det unner jeg dere.

Nå skal jeg på teater! Og så får vi se hvor kvelden går videre, valgene står mellom bursdag, byen eller tidlig kveld. Vi får sjå! Jeg hater å planlegge ting til punkt og prikke, tar det heller som det kommer :)

hos lindmo!

I går var jeg på Lindmo!!

... ikke i stolen, dessverre.

.... men som publikum! Med Kristina og en venninne av henne :-) Typisk Kristina å bare sende melding til meg "Btw, jeg vi skal på Lindmo. Get ready". Jeg elsker "by-the-way-mennesker", haha.

Kanskje jeg en dag sitter i sofaen med Lindmo? Hehe! Jeg drømte om å være med i Bloggerne for mange år siden, og da lo mange av meg husker jeg. Dream big baby, sier jeg bare! Ikke la noen stoppe deg. Det var i alle fall cool å være der i går, Lindmo er jo en såååå fet dame!! Programmet kommer på TV i dag, så kanskje dere ser meg og Kristina på første rad. Haha, jeg var skikkelig trøtt i går - det hadde ingenting med showet å gjøre, så jeg satt så klart og gjespet. Dårligste publikumet ever. Kristina: "Ane du kor flau æ blei av dæ???".I dag har jeg blitt invitert på premieren av "Kan nokon gripe inn" av Det norske teater, som jeg gleder meg en hel haug til! Jeg skulle egentlig i marka og stå på ski i dag, men føret er visst ikke så bra, så vi får ta det senere :) Ellers har jeg det fint. Jeg sov som en engel i natt, og nå spiser jeg avokado toast til frokost med masse frukt ved siden av. I går kveld lå jeg i armkroken til roomien min og gråt og lo omhverandre fordi livet mitt er så tragikomisk. Yup. Kunne skyldt på at jeg har mensen, men jeg tror helt ærlig ikke har det har skylda. Det er nok bare livet mitt. Haha.

kunståpning


Til dere som spør meg om kule ting å gjøre i Oslo; et tips er å dra på kunståpninger! Det er noe jeg først ble introdusert for nå i høst, og jeg hadde egentlig ikke noe forhold til kunst i det hele tatt før det. Du trenger ikke å ha mastergrad i kunst for å kunne dra på slike eventer. Kom med et åpent sinn, møt mennesker, prat med mennesker, se på kunstverkene, tolk de på din måte, husk navnene... Jeg lover deg at du vil gå ut derfra som et menneske rikere på kunnskap. Det er noe med det å være litt opplyst og for eksempel kunne skyte inn i en samtale at du vet hvilken kunster det er snakk om. Kunnskap er makt.

Bloggerne kom på besøk hos meg i 10-tiden i dag, og vi har filmet nesten helt frem til nå. Vi filmet noen "beauty-bilder" som man kaller det (tror jeg), og for å komme inn i "the right mood" hadde vi på John Mayer sine tristeste låter på høyt volum, haha. Følte jeg spilte inn en musikkvideo, haha! Litt dypere intervju og filming i dag med andre ord. Utrolig gøy var det i alle fall, jeg føler meg ofte litt tom etter å ha pratet rett fra sjela i 2-3 timer. Men det er en sinnsykt deilig og befriende følelse.

Nå skal jeg på Lindmo med Kristina! Heeeey! Skal møte henne for å ta trikken sammen til byen nå straks, så jeg må klappe sammen Mac'en og få på meg hælene. Vi snakkes senere i dag :-) Håper dere har en fin fredag!

mine favoritt-sanger akkurat nå

Mange av dere spør om sangene jeg har i bakgrunen på mystory for tiden - og her er de sangene som går på repeat på anlegget hjemme og på ørepluggene når jeg er ute og vandrer i Oslo's gater. Jeg tror jeg aldri har funnet så mye bra musikk som jeg har gjort de siste månedene! Det er en helt fantastisk følelse. For meg blir livet HUNDRE hakk bedre med god musikk, det gir meg motivasjon på alle områder i livet. Wellllll - siden mangen av dere spør, her er mine favoritter i lista akkurat nå.

Her er de mest brukte listene mine på Spotify: Thoughtful, Good mood

September Song - JP Coooper

Please Don't Stop The Rain - James Morrison

Clockwatching - Jason Mraz

I Can Change - John Legend

Dear Marie - John Mayer

War Of My Life - John Mayer

Running - Jason Mraz

Fyr de opp på anlegget og nyt livet! Disse sangene er så sykt deilige.

business bitch

VEL! Siden forrige update har jeg gjort litt av hvert. Haha, jeg som var redd for at jeg skulle kjede meg mens alle vennene mine studerte. Jeg har seriøst ikke kjedet meg et sekund siden jeg ble ferdig på videregående. Apropos videregående... Jeg var innom Bloggerne i dag for å få nytt batteri til videokameraet mitt som jeg har her hjemme, og i samme sleng fikk jeg titte innom klippen og se episode 1. Det føles såååå lenge siden vi hadde første opptak - men det er nok bare fordi det har skjedd så mye siden mai i fjor. Gleeeed dere til det kommer på TV!! Jeg ble så glad og fikk skikkelig good-feeling i meg selv da jeg så episoden, det var utrolig merkelig men samtidig fint å se seg selv utenfra på den måten.

Siden sist oppdatering? Jeg hang med en venn i går og vi jobbet et par timer på Joe & The Juice, før vi dro hjem og laget... VEGGIE NACHOS!! Naaaam! Jeg har ikke spist nachos på evigheter! Og den ble bedre enn alle nachoser jeg noensinne har laget. Noen som er keen på oppskrift eller? Isåfall lager jeg den på nytt og tar bilder som jeg kan poste her på bloggen :-) Sjukt spicy ble den, akkurat slik jeg liker det. Det irriterer meg sånn når folk sier at det å ikke spise kjøtt er et hinder, for det ENESTE det gjør med deg er at du blir mer kreativ og tenker i andre baner. Det eliminerer ikke noe som helst, det åpner bare nye dører.

I dag stod jeg opp kjempetidlig og jeg har vært ute av døra helt frem til nå. Meetings all day, baby! Jeg følte meg i et sekund skikkelig business-bitch der jeg gikk med kåpe, boots og Mac'en under armen mens jeg vinket inn en taxi fra veien. Haha. Helt til jeg innså at jeg ikke er så pretansiøs og høytidelig av meg, så jeg flekket opp det svære kameraet mitt på Rådhusplassen og tok bilder av meg selv med selvutløser mens folk og busser og trikker passerte meg. Jeg bryr meg så sinnsykt lite, haha. Og det å ikke bry seg er den mest befriende følelsen noensinne. Skål for det, a!Slutt å bry deg om hva mennesker rundt deg tenker og jeg lover deg at livet ditt kommer til å bli 1000 ganger bedre. I promise you, baby!

Nå sitter jeg og drikker Oboy (som jeg har fått helt SJUKT dilla på og drikker meg hensynsløs på), og så skal jeg straks komme meg avgårde på kunståpning. Yay!

onsdagbeen running away from love and it hasn't taken me anywhere

Jeg skriver mye for tiden. På word. Helt ufiltrert, bare det jeg tenker akkurat i øyeblikket. Jeg sliter med å finne roen til å skrive på dagtid, så det ender opp med at jeg åpner en ny flaske Pepsi Max 02:53 og tuller meg inn i dyna mi med mange puter rundt meg i senga. Hamrer løs på tastaturet. Akkurat da føler jeg at tiden står stille. Verden sover, ingenting forventes av meg. Mitt lille fristed. Det er deilig å skrive uten å vite at jeg skal dele det, for det får meg til å legge bort alle hinder og bekymringer for rekasjoner. Plutselig ender jeg opp med en dritbra tekst, som jeg ender opp med å få lyst å dele. For jeg er en person som holder mye for meg selv. Jeg har et par hemmeligheter som ingen i hele verden vet, for utenom meg og disse word-dokumentene. Jeg brukte å skrive i en dagbok før som lå på nattbordet mitt, men jeg orket ikke å måtte gjemme de bort hver gang jeg fikk besøk. Haha. Høres jeg litt gærn ut nå, kanskje? Det et er bare det at det er... hemmelig. Rett og slett. Om Kristine Ullebø, tankene og følelsene hennes. Jeg liker å ha noe som kun er mitt, som ingen kan bruke mot meg eller misbruke. Det gir meg en slags deilig makt. Men en dag skal jeg dele det. Det vet jeg, 100% sikkert. Hvor? Det vet jeg ikke helt enda. Vi får sjå... Vi får sjå.

I'm about to set fire to everything I see

Jeg har sluttet å lengte etter fortid og fremtid. Jeg ventet ikke på julaften, jeg ventet ikke på å bli 20 sånn at jeg kunne dra på alle 20-årstedene i Oslo, jeg venter ikke på noe i dette øyeblikket. Utenom én ting... bare én ting. Og det er sommer! Livet er så fint, jeg føler jeg er på et bra sted mentalt sett, det eneste og virkelig eneste som mangler er fuglekvitter om morgenen, en softis på brygga, solskinn inn i den fine leiligheten jeg bor i, grønt gress og betingelsesløs frihet. Den type frihet som kun er til å kjenne på en varm sommerdag når man henger med venner og man slipper å planlegge hva man skal gjøre, man bare møtes og henger sammen til sola går ned. Det minner meg om sommeren med Guro for to år siden (wow, er det så lenge siden?), hvor vi hang sammen hver eneste dag og bare gjorde alt mulig sprøtt helt impulsivt. Plutselig satt vi utenfor et på en strand og spilte kort mens sola gikk ned fremfor oss. Plutselig satt vi i en gummibåt i elva og raftet. Haha, fadderullan så mye gøy vi gjorde. Sommeren 2017 skal bli så bra at jeg kommer til å huske den for alltid. Jeg vet at denne sommeren kommer til å skille seg veldig ut i og med at jeg bor i en helt annen by nå, enn hva jeg har gjort de 19 siste årene. Jeg som trodde jeg hatet forandringer. Jeg elsker det jo.we still end up dying

Haha. Av og til får jeg bare et helt åpenbart syn på livet. Sånn som nå, akkurat nå når jeg sitter på Joe and The Juice på Karl Johan med Mac'en fremfor meg. Vi dør. Ferdig med den saken. Jeg har vært så mye nedfor de siste årene, altså - jeg har aldri vært deprimert (jeg hater når mennesker kaster rundt ordet deprimert som om det skulle vært hei), men jeg har sløst bort mye tid jeg kunne brukt på å være litt mer fri, føler jeg. Vet jeg. Men man lærer så lenge man lever, eller hva? Jeg gleder meg i alle fall til sommer. Tjohei! Men akkurat nå skal jeg bare nyte... nå :)

De 3 under-overskriftene er forresten delvis tatt/inspirert av Edge Of Desire av John Mayer. Sett på sangen og hør teksten. Så skjør, og så fin!

birthday dinnerWhere to go: Kamai, Korsgata 25, 0551 Oslo
What to eat: Sushi, fries, bao, edamame

Et år igjen til neste gang. Jeg hadde den fineste bursdagen på lenge i går. Kanskje den beste noensinne? Jeg har sluttet å ha høye forventninger, skjønner dere. For et det én ting som knuser deg, så er det nettopp det. For høye forventninger. Alt jeg ville i går var å spise god mat og være med bra mennesker. So, I did. Planen var egentlig å ta en forrett på Kamai, som ligger på Løkka rett ved meg, men da jeg kom inn og tok innover meg den lune atmosfæren og så den deilige maten på tallerkenen til de som allerede satt der skjønte jeg at her ville vi bli sittende. Hovedintensjonen for å dra hit var egentlig for å spise noe man kaller bao, som jeg dessverre glemte å ta bilde av. Det minner om en slags burger, og det var helt sinnsykt godt... Aaaa. Og friesene! Helt nydelige. Digg at jeg bare bor en spasertur på 3 minutter unna, for her tror jeg at jeg kommer til å svippe innom ganske ofte fremover for en liten snack. Some fries med dipp en lørdags formiddag? Yeeees!

Nå skal jeg i et YouTube-møte i Nydalen. Videoblogg med svar på spørsmålsrunden er forresten spilt inn, og kommer denne uka! Jeg har bestemt meg for å ta det i flere deler slik at det ikke blir én superlang video, av erfaring selv synes jeg nemlig det er ganske slitsomt å se på. Så jeg sprer det heller litt utover, håper dere synes det er alright :)

lucky girl

overdel HER

For en fin dag! Kristina banket nettopp på vinduet mitt og stod der med tidenes glis, roser og Pepsi Max!! Ååååh, er ikke hun herlig. Jeg er så takknemlig for menneskene i livet mitt.. Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner jeg har fått i dag. Akkurat nå har jeg besøk av en kompis og vi drikker vin, før vi tar turen ut for å spise middag :)

Tenk at jeg er 20 år!! Haha, jeg kommer ikke over det. Det er litt sykt.

den beste bursdagsmorgenen

Jeg er herved ingen tenåring lenger! Wow, det føles faktisk litt rart. Det er en slags trygghet i det å være tenåringer, har i alle fall jeg følt. Man er ikke helt voksen enda, og det er lett å bruke nettopp det som en unnskyldning. Haha. Men så har det seg slik at jeg er lei av trygghet, så det passer seg ypperlig at jeg fyller 20 år i dag. Yup! Jeg blir lei og klarer ikke å utfordre meg selv om jeg bare omgir meg i trygge omgivelser...

Hvordan har bursdagen min vært så langt? Perfekt. Ja, perfekt, virkelig. Jeg skjønner ikke hvordan jeg kan være så heldig. I dag innså jeg på ekte hvor god støtte jeg har og hvor mye kjærlighet jeg er omringet av. Jeg våknet med sommerfugler i magen og et kyss på kinnet, for å så dra hjem til leiligheten min hvor Julie (roomien min) hadde stelt i stand med ballonger, rosévin og prinsessefrokost. Hun er virkelig gull! Jeg har ikke pratet så mye om henne på bloggen kom jeg plutselig på, og det er det egentlig ingen spesiell grunn til, utenom at vi er opptatt på hver vår kant. Hun med skole og jobb, jeg med mitt hektiske og kaotiske liv, haha. Men fy søren, jeg er så glad for at jeg bor med akkurat henne. Vi er på samme bølgelengde, og jeg har så mange fine samtaler med henne. En av de første kveldene våre sammen i leiligheten satt vi på kjøkkenbenken til sent på kvelden og bare pratet om alt. Livet, alt, ingenting. Bosituasjonen min kunne ikke vært bedre, med andre ord.

Pannekaker, Oboy og druer!! Noe av det jeg liker best her i verden!

Var ikke disse flaskene bare sååå skjønne?! Aw!!Fineste Julie! SE så brun hun er etter 1 uke i Gran Canaria!!Skål for 20 år, for et fantastisk samboerskap og for livet!! Yey!

jeg har alltid gruet meg til bursdagen minI morgen fyller jeg 20 år. Wow, det er sprøtt, det. Jeg gruer meg alltid litt til bursdagene mine, er jeg den eneste som gjør det? Det ligger så mange forventinger i luften, kanskje aller mest i mitt eget hode. Bursdag er liksom termometeret for din sosiale status og popularitet. Hvor mange bursdagshilsener får jeg på Facebook i år, tro? Får jeg kake med navnet mitt og masse nonstop og seigemenn på? Hvor stor fest kan jeg lage? Har jeg i det hele tatt nok venner til å feire bursdagen min? Dette er tanker som har surret i hodet mitt i alle år, og jeg synes litt synd i den gamle Kristine, for at hun tenkte så mye på det. At hun lot det ødelegge gleden over selve bursdagen i seg selv. Jeg burde bare være jævlig glad for at jeg i det hele tatt får sjansen til å fylle et år til. Jeg er så ferdig med den sosial status-tankegangen, for den gjør ikke annet enn å ødelegge deg.

Tenk at jeg fyller 20 fuckings år i morgen. 20 er et fint tall. Vet dere hva? Jeg har ingen forventninger. Likevel setter jeg pris på at jeg har gode venner rundt meg, venner som spør hva vi skal finne på, venner som spør hva jeg ønsker meg. Ah, jeg er heldig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre i morgen enda, og det gjør meg ingenting. Alt jeg vet er at jeg skal sette enormt stor pris på at jeg har klart å stå på beina mine i 20 år. Og at jeg kan kjøpe sprit på polet om jeg skulle føle for det. Hehe.

Nå skal jeg på trening, og så på besøk til Vero. Vi snakkes senere, babes!

bloggerne kommer snart!

Hey, og god morgen! Jeg tenkte å dele enda en liten Bloggerne-snutt med dere. Jeg skal si ifra til dere så fort jeg får lov å si datoen :-)

Jeg sitter for øyeblikket og spiser ristet brødskrive med vegetabilsk leverpostei, jeg har nemlig fått sansen for den litt enkle frokosten jeg spiste som yngre. Det er liksom en slags sjarm i det, eller hva? Jeg la meg grytidlig i går, så jeg har sovet i nesten 12 timer nå og det føles HELT fantastisk. Tror aldri jeg har følt meg så opplagt og tilfredsstilt som jeg er denne morgenen. Klokka er ikke engang 10 og jeg har allerede gått gjennom nesten hele mailen! Snakk om å være motivert, hehe. Jeg har sendt avgårde fakturaer til regnskapsføreren min, nye samarbeid diskuteres, møter for uken er skrevet ned i kalenderen, og jeg er mer motivert enn noen gang. Let's do thiiiis!

Fortalte jeg at jeg trente to ganger forrige uke, forresten? Jeg trente RUMPE, blant annet. Det har jeg ikke gjort på år og dag. Jeg dro på et treningssenter med en kompis av meg, og det var så sykt digg å bruke kroppen ordentlig igjen. Problemet er bare at jeg har vært så støl de siste dagene at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, jeg mener, det er vondt å løfte armene liksom. Hahahaha.

Vel, 2017 har startet bra! Husk å pushe dere selv i år!

6 tips for langt og sunt hår

inneholder annonse

MINE BESTE TIPS1. Ikke børst håret når det er vått. Håret er mer sårbart når det er vått - fordi skjellagene er mer åpne og hårstråene mer tøyelige, så sørg for at du lar håret tørke før du drar børsten gjennom.

2. Sliter du med mye floker, børst håret i dusjen mens balsamen er i. Så slipper du å bli hårløs ved å måtte børste ut de store flokene!

3. Legg rettetangen på hylla. Jeg har vært der selv. Avhengig av å måtte rette HELE håret, hver eneste dag. En dag bestemte jeg meg for å slutte, så de 2 siste årene har jeg kun rettet luggen/området rundt hårfestet. Resten av håret får hvile. Og tro meg, det har jeg fått igjen for! Er det ikke litt "ut" å skulle ha helt stritt hår, forresten? Eller er det bare meg? Legg tanga på hylla, sier jeg bare! ALLE jeg kjenner som retter håret sitt er mye finere med sitt naturlige fall, synes jeg.

4. Bytt på plasseringen til hestehalen. Sørg for å bytte mellom høy/lav plassering av hestehalen dersom du bruker denne frisyren mye, så slipper du at håret blir slitt for mye på samme sted.

5. Dusj håret i kaldt vann. Kaldt vann lukker skjellagene og sørger for at håret slipper unna møkk og forurensing, så skru ned temperaturen på vannet de siste minuttene i dusjen!

6. Bruk HAIRCARE! Mitt 6. og ALLER beste tips. Jeg tror aldri på produkter som skal love deg ditt og datt, men dette FUNKER!! 😃 Disse tablettene er spekket full av vitaminer som har dokumentert effekt på hårets vekst. HAIRCARE er sammensatt av ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber, og som dere sikkert vet har ølgjær tradisjonelt blitt brukt for å styrke håret. (Jeg hadde en periode i for 4 år siden hvor jeg blandet ølgjær med vann og shottet det hver dag. La oss si at disse tablettene er LITT bedre, haha!) Jeg får så ufattelig mange spørsmål og mail fra folk som er nysgjerrige på HAIRCARE og lurer på om det faktisk funker, og svaret mitt er.... JA! Jeg merket forskjell på håret mitt med etter bare to uker på tablettene, og da på alle måter. Det ble tykkere, lengre, mer glansfullt og sterkere. Spesielt sistenevnte - jeg mister mye mindre hår nå enn hva jeg gjorde før. Nå har jeg stått på 2 tabletter daglig i nesten hele 2016, og jeg kommer til å fortsette å spise tablettene til frokosten min hver dag fremover for å gi håret mitt den næringen det trenger. I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk og diller med håret mitt, fordi det er så SINNSYKT mykt!!! Det er såååå deilig, ah. Standard meg å si til vennene mine: "Herregud bare kjenn på håret mitt hvor mykt det er!!". Hvis dere bestiller via min link HER så får dere 40% rabatt på første levering, så jeg ville absolutt benyttet meg av den sjansen nå.

Som vanlig; det er bare å spørre dersom det er noe dere lurer på angående tablettene! Jeg svarer i kommentarfeltet.

heller ensom enn dårlige venner

Jeg så en dokumentar for noen dager siden, hvor en voksen mann fortalte om en venn han hadde hatt hele livet, som han plutselig bestemte seg for å slutte å tilbringe tid med. Hvorfor? Fordi han ikke verdsatte å henge med han lenger. Det hadde ingenting med vedkommende å gjøre, det var bare det at han ikke fikk utbytte av selskapet hans lenger - fordi de hadde utviklet seg i forskjellige retninger i livet. Høres ganske harsh ut, men pokker, så sant det er. Og så viktig, ikke minst. Hvor mange ganger har vi ikke hengt med en venninne som vi... egentlig ikke liker så veldig godt? Ofte har jeg tenkt at wow, jeg skulle heller ønske at jeg var hjemme og så på film med en skål potetgull i fanget mitt. På videregående er det vanskelig å bare "kutte ut" mennesker i livet ditt, fordi man på mange måter blir tvunget til å henge sammen om man er i samme gjeng, miljø eller klasse - men etter at jeg sluttet på videregående har jeg virkelig blitt egoistisk på min egen tid og hvem jeg bruker den på. For sannheten er den at livet er kort. Jeg fyller 20 år om to dager, og før jeg vet ordet av det er ungdomstiden min borte. Uff, jeg får frysninger. Jeg orker bare ikke å se tilbake på denne tiden og vite at jeg har sløst bort både tid og energi på mennesker som ikke gir meg noe. Heeeellllll noooo. Okey, så hvem her har IKKE klaget til en venninne over en annen venninne som "er så irriterende og så problematisk å forholde seg til"? Slik var jeg også før. Men vet dere hva dere skal gjøre? Ikke klag over det til andre. Gjør noe med det selv. Son ut den irriterende venninnen din så godt det lar seg gjøre, bruk tiden din på de menneskene som tilfører deg noe godt. Og om du ikke har så mange andre, så er vel det en ypperlig sjanse til å dyrke nye vennskap, eller hva? Jeg vet at det er ikke bare-bare, og man trenger ikke å gjøre radikale endringer som å droppe venninnen TOTALT og lage en sværa krangel, men sørg i det minste for at du ikke bruker for mye tid på disse menneskene. Kanskje man er avhengig fordi man ikke har så mange andre, men faen, da ville jeg heller vært litt ensom i en periode, fremfor å måtte henge med dårlige mennesker kun fordi jeg ikke har noe annet. Energien din og tiden din er mye verdt, og den skal brukes med omhu.

Dette var noe av det jeg diskuterte over et glass vin med min kjære venninne Telma i går kveld. Vi dro på Olivia på Tjuvholmen og ble sittende der i et par timer og bare prate om... alt. Superkoselig. Den jenta er gull, virkelig. Vi har hatt fellesvenner i et par år, og i høst fant vi plutselig ut at vi er naboer! Så da møttes vi, hvorfor ikke liksom? Lite visste jeg om at hun var HELT lik meg i hodet. Herregud, jeg har møtt kanskje 3 mennesker som henne i livet mitt. Om jeg ligger våken om natten og ikke får sove fordi jeg tenker for mye på ting ringer jeg henne, og hun vet alltid hva hun skal si. Gleder meg til å tilbringe mer tid med henne fremover.

Husk at ingen tvinger deg til å være med noen. Har du en dårlig venninne, gjør noe med det, ikke bare gå rundt og fortell hvor lei du er av henne til andre mennesker. Det er vanskelig når du står i det ja, men når du er 85 år og ser tilbake på livet ditt kommer det til å gå opp for deg hvor enkelt livet egentlig var. Tenk litt på det.

veganere som tvinger seg selv til å tro at det er godt

I går kveld fikk jeg så sykt lyst på melk, så jeg løp til Rema 1000 rundt hjørnet her rett før stengetid og kom over hylla hvor de selger allergivennlige matprodukter. Der fant jeg blant annet en rekke melkevarer, som mandelmelk, rismelk... og kokosmelk!! Jeg har alltid visst om disse, men jeg har aldri giddet å gi det forsøket. Liksom, hvorfor skulle jeg? Det er for laktoseintolerante som ikke har noe annet valg, og for veganere som tvinger seg selv til å tro at det "smaker godt", har jeg tenkt. Haha, SORRY! Jeg har vært litt dømmende, og det er noe jeg angrer på. Håper dere tilgir meg, kjære veganere.

Jeg endte i alle fall opp med kokosmelken i handlekurven, og jeg ELSKER jo kokos, så jeg tenkte at dette ikke kunne slå feil.

Og fy søren... Nam!!! Blandet med Oboy-pulver??? HALLELUJAH. Jeg drakk omtrent hele literen på rappen, og da jeg hadde gått til sengs og klokken nærmet seg 02:00 måtte jeg stå opp igjen bare for å ta et glass til. Så der stod jeg, i bare stringtrusa på kjøkkenet og drakk Oboy. Klisjé. Men det er vel det livet mitt er, I guess. En sværa klisjé.Jeg er egentlig veldig glad i meieriprodukter, men har hørt hele livet mitt at rene melkeprodukter kan føre til økning av talgproduksjon, altså kviser, og jeg tror sjelden på slike ting skal dere vite. På samme måte som at jeg ikke tror på utsagn som at kanel er usunt (what the fuck????), og at "alle kvisene forsvinner dersom man bare drikker nok vann". That's a lie, darling. Vann er sunt ja, og det kan påvirke huden til en viss grad, men jeg har slitt ordentlig med kviser og vann er ikke en kur i seg selv som gir deg plettfri hud. MEN! Poenget mitt: Melk er faktisk noe jeg selv har merket påvirker huden min, så jeg har prøvd å holde litt igjen på det. Derfor er kokosmelk helt perfekt!! Det er jo bare... kokos! 😃

something for you

Til du som sitter med nesa ned i skoleboka og lurer på hvordan i all verden du skal klare å komme deg gjennom det siste halvåret på skolen. Til du som har en ræva dag, kanskje en ræva uke. Kanskje du nettopp har lagt bak deg et ræva år? Til deg som har kjærlighetssorg, med et hjerte så knust at du ikke vet hvordan du skal komme deg opp om morgenen. Til deg som er ensom, til deg som våkner med en stor klump i magen hver eneste morgen fordi du gruer deg sånn til skolen - som av en eller annen rar grunn handler mer om å være sosial enn å faktisk.. lære? Teit, spør du meg.

Vel. Denne er til dere. Bare hør, please.

Jeg kjører denne på høyttalerne dagen lang for tiden. Den gir meg så mye motivasjon og inspirasjon i ulike situasjoner i livet mitt for tiden. Fyyyy søren, jeg får helt gåsehud. SPESIELT på 35:00 når han spiller en helt syk versjon av Slow Dancing In A Burning Room. Aaaaah!

You're welcome!

pancakes for breakfast

Vil du ha oppskriften på en god morgen?


VÅKNE OPP MED ET SMIL ♥ LIGG I SENGEN I 10 MINUTTER OG TENK PÅ HVA DU HAR LYST Å UTRETTE I DAG ♥ LAG HJEMMELAGET PANNEKAKER MED MASSE DIGG TOPPING

 

Jeg har vært aktiv på kjøkkenet de siste dagene, altså!! Det føles skikkelig bra! Jeg har jo egentlig alltid vært veldig glad i å lage mat fra grunnen av, helt siden vi begynte med Mat og Helse på barneskolen i 6. klasse. Haha, det var tider, det. Da jeg hadde med meg venninner hjem etter skolen pleide vi alltid å trygle mamma om å få lov til å lage muffins eller brownie. Som oftest ble det eplemuffins, ettersom det var det sunneste alternativet... Haha. Jeg ser lillesøsteren min er på samme stadie nå, da jeg kom hjem i jula hadde hun baket til den store gullmedaljen. Gøy å se!

Anyways! I dag startet jeg altså fredagen på mest mulig vis: med pannekaker. Jeg er, som dere kanskje vet en skikkelig pannekake-entusiast. Det er så utrolig mange måter man kan lage pannekaker på - jeg har jo allerede postet x-antall oppskrifter her. I dag gikk jeg for den enkle varianten, med havregryn, egg og mel som hovedingredienser. Toppingen ble litt diverse: avokado, jordbærsyltetøy, banan, suker, smør og hvitost. Litt av hvert :-)Nå har jeg nettopp vært og trent, jeg!! Jeg prøvde ut et treningssenter med en venn av meg, de hadde KLATREvegg der (som automatisk "ruller" slik at man aldri når toppen, om dere skjønner), og det var så sinnsykt gøy at jeg vurderer å få meg medlemskap der. Vi får sjå! Sykt deilig å trene geriljaintervall og noen styrkeøvelser for mage og rumpe igjen, i alle fall. 2017 har virkelig startet bra, jeg har troa på at dette kan bli mitt beste år så langt om jeg bare går inn for det :-)

ukens tips

Sanger:

Daddy Lessons - Beyoncé, Dixie Chicks

Covered in Rain - John Mayer

Heartbreak Warfare - John Mayer

A Thousand Miles - Ashworth

Unfold - Jason Mraz

Thing-to-do: Å sette seg på en koselig café med en kopp kaffe og lese avisa med null bekymringer annet enn det som står på papiret fremfor øynene dine. Jeg tror faktisk at det er noe av det koseligste jeg har gjort denne uken. Det satt et eldre ektepar på bordet ved siden av, og de minte meg på hvor fint livet kan være. De så bort på meg og vennen min der vi satt med hver vår avis, og den gamle mannen hadde det varmeste smilet og krystaller i øynene sine. Som om han plutselig innså at det var håp for denne generasjonen også. At vi ikke har mistet det som faktisk betyr noe, de små gledene, som egentlig er de største gledene. Jeg vet ikke, kanskje han tenkte på noe helt annet, men jeg fikk en vidunderlig følelse inni meg i alle fall. En følelse jeg aldri har kjent på før, som fikk meg til å innse at jeg ikke har levd ordentlig på... lenge. Mønsteret av flink-pike-syndromet, det å skulle prestere bra på skolen, det å skulle se bra ut, det å hele tiden bry seg om hva andre mener om meg spiste Kristine opp, tror jeg. Jeg mistet meg selv oppi det hele, og da jeg gikk og la meg etter en lang dag følte jeg ikke at jeg var nnoen, fordi jeg hadde brukt all tiden fra jeg stod opp til jeg la meg... på fasaden min. Ta vare på deg. Deg. Ikke bare karakterene dine, garderoben din, Instagram-feeden din, din sosiale status. Men deg. Til syvende og sist er det det som har betydning.

Dokumentar: What Our Fathers Did: A Nazi Legacy. Denne må dere se!! Jeg så ikke på mobilen EN eneste gang gjennom filmen fordi det var så interessant. (Haha, om det forteller noe...) Denne spennende dokumentaren tar for seg to sønner av nazistiske krigsforbrytere, hvor de gjennom filmen utforsker temaene ansvar, fornektelse og sannhet i forhold til hva deres egen far gjorde mot jødene. Han ene lever i full fornektelse over hva faren gjorde, og det er såååå irriterende å se på, samtidig som man får medfølelse med han fordi man på en måte kan forstå hvorfor han ikke vil anerkjenne de grusomme handlingene - for det er jo tross alt hans egen far som han elsker. På samme måte som jeg elsker min egen pappa. Finn frem popcornet og se denne! Finnes på Netflix.

App: Afterlight! Jeg ELSKER vintage-effekt på bilder, og her kan du legge på "støv" på bildene dine. Dødsfett.Bok: It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To Be. Denne boken postet jeg noen bilder av på Snapchat i november, og jeg fikk drøøøøssevis av spørsmål om hvilken bok det var jeg leste. Her har dere den altså! Det er en en bok som tar for seg hvordan man oppnår suksess her i verden, og den består av mange quotes og stilige bilder som gjør den veldig lettlest. Sykt inspirerende innhold, mange av sitatene sitter igjen i hodet mitt. Anbefaler alle å lese!
 

et sted jeg virkelig slapper av

Herregud, hvor fantastisk er det ikke å våkne til sol hver eneste dag. Jeg blir så glaaaaad! I dag hadde jeg på alarm 07:30, noe jeg synes var på sin plass etter litt for mange sene morgener. Etter å ha laget hjemmelagede pancakes til frokost bar det avgårde for en liten tur på Kaffebrenneriet for en kopp kaffe. Det å sitte på en koselig kafé ved vinduet mens jeg ser på menn i frakk og barn med skolesekk på ryggen gå forbi, mens jeg leser avisen og drikker noe varmt? Akkurat det gir meg en skikkelig ro i kroppen. Verden stopper litt opp, føles det som.

Jeg har begynt å kjøre en litt mer naturlig look inni mellom, for en avveksling. Å droppe mascaraen og eyelineren er så fantastisk deilig! Og det beste av alt er jo at jeg er ferdig å sminke meg på under 10 minutter, kontra å stå på badet i 1 time.

Jeg tror ikke jeg aner selv engang hvor mye jeg gleder meg til sommer og sol nå!!! Herreguuuud så bra det skal bli!!

Mange av dere spør hvor disse bootsene er fra, og de er i merket Dr. Martens, HER får du kjøpt dem. (adlink) Jeg har endelig klart å gå dem litt til, så jeg slipper å måtte gå i sokkelesten fra butikken fordi de gnager sånn. Haha.Etter en kopp kaffe dro jeg på Rodeløkka hvor jeg hadde et møte med disse babesene! Det er de som har regi i Bloggerne, så når vi er på opptak er det en av disse med i regi + kameramenn. (Dere får forresten SNART vite når sesongstart er!) Har blitt sååå glad i dem alle sammen. Vi har jo tilbragt mye tid sammen i 2016, så det er umulig å ikke få et personlig bånd <3

kan ikke bare være ferie

Hei dere! Jeg kom nettopp hjem etter noe som skulle bli en liten bytur, men som endte opp med å vare nesten hele dagen. I morgen starter hverdagen for meg igjen, med møter, masse jobb og full pakke! Siden jeg kom tilbake til Oslo etter julen har jeg virkelig bare levd livet, og hatt null bekymringer. Jeg har hengt med venner, vært oppe til langt på natt, sett x-antall filmer (og jeg ser ikke film til vanlig en gang!!) og baaaare sust på en rosa sky. Det er sinnsykt deilig å ha friheten til det, men man må spare på moroa. Eller så blir moroa plutselig ikke så spesiell lenger.

Nå har jeg besøk og vi skal lage wok til middag, og jeg skal ta mitt siste glass vin på en god stund. Haha, hadde jeg gått 7 måneder bak i tid hadde jeg aldri trodd at jeg skulle bli så glad i vin som jeg er nå, haha. Jeg hadde ledd av meg selv hadde jeg vært 18 år gamle Kristine. I Førde var det Tik Tak og Fun Saft, virkelig. Haha. Det hadde sin sjarm det også, da! Til dere som spør hvilken vin jeg drikker (only for 18 av over!), så er det Meinklang, hvitvin. Tør og frisk!

Så, i morgen starter hverdagen! På ordentlig :)

oppskrift: tuna salad med hjemmelaget aioli

Jeg har skjønt det slik at mange av dere savner de sunne oppskriftene mine og ønsker mer av de - så jeg har lyst å poste mer av nettopp det i 2017. I går hadde jeg lyst på noe lett til middag, etter litt for mye pizza-spising de siste dagene, så da heiv jeg sammen en tunfisk-salat som viste seg å bli helt fantastisk god! SÅ fantastisk god at jeg ikke kan unngå å dele den med dere!

TUNA SALAD

Dette trenger du:

Kremet tunfisk:
- 2 bokser tunfisk i vann
- En halv boks kesam
- Purreløk
- Salt, pepper, ferskpresset sitron

Salat:
- Hjertesalat
- Spinat
- Rådkål (Gjerne ta mye av dette! Rødkål er supergodt og SUPERsunt!)
- Mais
- Avokado i terninger
- Hardkokte egg


Slik lager du salaten: Kutt opp alle ingrediensene og ha de i en bolle, hell over sitronsaft, balsamico og olivenolje.

Hjemmelaget aioli:
- 1 stor eggeplomme
- Rapsolje
- Salt, pepper, hvitløk, sitronsaft

Slik lager du aioli: Dette krever 2 personer og en god dose konsentrasjon! Finn en står skål og ha eggeplommen oppi. Mens en begynner å vispe eggeplommen, heller den andre personen en tynn(!) stråle med rapsolje helt til konsistensen er kremete, slik som du ser på bildene mine. Ha i salt, pepper og sitronsaft til slutt.

Hjemmelaget aioli er MYE bedre enn den du får ferdiglaget på butikken, eller på restaurant for den del - spør du meg. Denne er sååå god!! Og veldig enkel i grunn, du må bare konsentere deg. Hehe. Jeg skal defintivt begynne å lage flere matretter med aioli etter denne herlige opplevelsen.

Gjerne topp salaten med en god dose chilikrydder. Og mye balsamico! Det er så godt.Håper dere tester ut :-) Tunfisken kan så klart sløyfes om du ikke spiser fisk, men da ville jeg supplert med mer egg eller kanskje laget foccacia eller hatt noe pitabrød til, slik at man ikke går sulten fra bordet, haha. 

some changesNå er det en liten stund siden jeg fikk nytt design - men jeg vil bare høre hva dere synes. Det er ikke veldig stor forskjell fra det jeg har hatt tidligere, men noen små forandringer fryder det også :-) Det var i alle fall på tide med ny header, haha! Synes dere bloggen er enkel og praktisk å lese? Tekststørrelse, farger, størrelse på bilder? Kom gjerne med tilbakemeldinger, både på webversjonen og mobilversjonen. Deres mening er det aller viktigste for meg, det er jo tross alt dere som leser :-) Hihi!

Det er Karoline Lerengen som har credit for designet - så tusen takk til henne for en super jobb. Jeg er superpirkete når det kommer til design, selv de SMÅ tingene, så jeg er veldig takknemlig for at hun har klart å sette sammen et design etter min smak. Dere finner henne på YouTube (her!) og på Instagram @karoe. Kjempedyktig, er hun!

jeg er ikke svak, jeg er bare ærlig


"Go cry about it, why don't you?"
John Mayer
I går fant jeg en et klipp på YouTube. Søk på Made in America Festival 2014 John Mayer, spol frem til og 35:00 og bare... nyt. Jeg hører på den nå og jeg har seriøst gåsehud. En ting er i alle fall sikkert, og det er at jeg skal på Mayer-konsert når han slipper det nye albumet sitt.

Helluuuuen mine kjære, fine. Hvordan går det med dere? Jeg har drukket vin 6 dager på rad og man skulle tro at jeg lever i et kaos av en krise utifra bare det, men jeg lever i en lykkelig liten boble om dagen skal dere vite. Vanligvis ville jeg vært redd for at den plutselig skulle sprekke, for det er vel det vi alle frykter, eller hva? Men jeg vet ikke, noe i meg har endret seg. Jeg tør å være lykkelig, jeg tør å bli glad i mennesker. Faen, så deilig det er å våkne om morgenen av at noen holder rundt deg. Før var jeg mennesker noe av det jeg kanskje fryktet mest. Fordi jeg har blitt såret vel, jeg har lagt all min tid i mennesker som plutselig bare har snudd på hælen. Og faen så dum man føler seg da. Du som leser dette akkurat nå har sikkert kjent på akkurat den følelsen. Men skal jeg si deg noe? Så lenge du verdsetter den tiden du har med det mennesket, er det verdt det. Du ser det kanskje ikke akkurat nå, men du ser det om et par år. For da innser du at du ikke ville byttet bort den tiden mot noe som helst.

Jeg er ikke svak, jeg er bare ærlig.

utelåst fra min egen leilighet

Helloooo! And good morning! (Jeg er i veldig godt humør i dag, hihi...) Jeg føler at det plutselig har blitt mye lysere ute??? Her i Oslo er det i alle fall sol og blå himmel, noe som løfter humøret mitt HUNDRE fuckings hakk. Brighter times ahead of us, folkens! Jeg har nettopp hatt sleepover hos meg, roomien min er i Gran Canaria (sååå heldig!!), så det er deilig å ha besøk her - slik at jeg slipper å sove alene i 7 dager. Ikke at jeg ikke trives alene eller er redd, men det er jo alltids koselig med selskap. Forresten... i går klarte jeg å låse meg selv ute av leiligheten for første gang!! Haha, HVORDAN er det mulig spør jeg bare?! Jeg stod stuck i bakgården og prøvde desperat å finne noen vinduer jeg kunne komme meg inn, men heldigvis fikk jeg nøkkel av en snill nabo etterhvert.

Nå har vi nettopp spist frokost og sitter med en film om Hitler på skjermen fremfor oss. Med beina på bordet, og sol utenfor vinduet som utsikt. Aaah! Vel, på tide å komme seg ut døra og kjøpe seg en kaffe. Kameraet er med :-)

Og forresten! Sykt gøy å lese spørsmålene deres. MYE interessant som jeg gleder meg til å svare på!

jeg skulle ønske det fantes en garanti

jeg skulle ønske
det fantes
en garanti
for at de som hadde
aller mest på hjertet
også var de
som hadde
aller mest inni det

(Dikt av: Trygve Skaug)

spørsmålsrunde - jeg svarer på video!Hei dere! Nå er det SINNSYKT lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde. Jeg ser at mange bloggere har hatt den såkalte "Q&A" på video den siste tiden, og selv DIGGER deg å se de videoene - fordi det blir så mye mer personlig og man får uttrykket seg så mye mer enn hva man får bare ved å skrive. Sååå... La oss kjøre i gang en spørsmålsrunde, hvor jeg til en forandring svarer på spørsmålene på video. Jeg elsker å sitte og prate til kameraet, så bare fyr løs :-) Kommer til å spille inn videoen i løpet av uka, så ikke vent med å legge igjen kommentar!

Er det noe dere lurer på?

ikke håp for et bra år

... gjør det til et bra år.

HAPPY NEW YEAR BABES

Processed with VSCO with f2 preset

Kvelden startet på Bristol Hotel for to glass vin. Bristol har en sykt fin lounge med elegante sofaer, de svære lysekronene i taket og bare en skikkelig over-all deilig og "royal" stemning. Hihi! 

Processed with VSCO with f2 preset

Og så, middag!! Vi var en gjeng på 8 stykker, og det var helt perfekt. Jeg spiste ikke kalkun, og apropos det - jeg merker jeg ikke craver kjøtt i det hele tatt lenger. Det er ikke det at det smaker ekkelt, for det synes jeg ikke (vet at en del vegetarianere synes det er helt forferdelig å spise kjøtt igjen), men jeg kjenner bare null behov for å spise det. Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle føle for et par år tilbake siden! Så jeg spiste bare tilbehør, men det er jo såå mye digg tilbehør til kalkun, så det gikk helt fint.

Processed with VSCO with f2 preset

Plutselig nærmet klokka seg 00:00, så da dro vi til Frognerparken og så på rakettene med hvert vårt stjerneskudd. Sååå koselig! Jeg hadde på meg de vondeste hælene jeg har i garderoben min, da jeg dro hjemmefra i går tenkte jeg bare FUCK, hvordan skal jeg overleve dette. Men... så drikker man et par glass sprudlende, og brått tenker man ikke over det lenger. Haha, det er faktisk så genialt!! Husker jeg tenkte før at jeg ikke hadde SJANSE å gå med heels på byen, men det er jo nettopp da man burde gjøre det. Jeg pleier alltid å tvinge vennene mine til å ta på seg hæler de også. Hehe. Jeg hadde forresten trodd at det var flere raketter her i Oslo???

*me not taking ANY bullshit this year*

Må skaffe meg et sånt glass ass, i krystall. Så kan jeg lage kule drinker og invitere folk over til meg for mojitos.

Girls! HVOR fet er ikke denne kåpen? Jeg har jo allerede en i rosa, men jeg følte meg så sjukt Kate Moss i denne at jeg bare MÅTTE ha den. Har et par idéer til bilder jeg skal ta mens jeg har på meg denne :-)

Processed with VSCO with f2 preset

Nå er jeg klar for 2017. Less words, more action. Det er det jeg skal fokusere mest på dette året.