hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

jeg hater #3

- Folk som ikke klarer å holde seg nøytral til andre personer. Altså at personen ignorer deg en dag, og neste dag er dere plutselig bestevenner. Seriøst? Da kan vi like greit bare drite i å være venner.

- Når du tror du har gjort det dritbra på en prøve/innlevering og så får du 3 eller 4. Haha, husker samfunnsfagprøven vi hadde for ikke så lenge siden. Var HELT bombesikker på at jeg skulle få 5, kanskje til og med 6, og så fikk jeg 4. Småkleint.

- Når noen siterer noe jeg har skrevet på bloggen.

- Når folk klager på folk som er tynne. Ja vel, og du er FEIT SOM FAEN. Er det greit å si, kanskje? Nei??? Men det er akkurat det samme, så bare klapp igjen. For det første, så er det noe som heter naturlig slank (men du er nok inkompetent så jeg tror ikke du forstår det), og for det andre så gidder jeg ikke å spise meg ihjel for å legge på meg kun for å tilfredsstille deg. 

- Facebookspill. Jeg HATER facebookspill. Tetris, for eksempel. Kan ikke fatte at noen oppriktig mener at det er gøy??? Det er søren meg ikke gøy i det hele tatt, det er dritkjedelig.

- Når folk skriver "vet du liker det". Nei, jeg liker det ikke for faen.

- Folk som tyter helt JÆVLIG mye, så mye at du ikke får komme til.

- Når noen går for fort til at du kan gå fordi dem, for sakte til at du kan gå bak dem. Jeg HATER det, skjer ca. hver eneste dag.

- Når jeg har stått på badet i en halvtime og rettet håret mitt, og så kommer jeg ut i kulda og baaam krøller.

- Folk som spiser sakte. Kjære gud, ER DET MULIG!! Spis opp den forbanna maten din før jeg river den ut av hendene dine og spiser den selv.

- Uhygiene. Fett hår, rotete og skittent rom, svette, skittent sengetrekk, skitne klær, ja - alt uhygenisk. Er så sykt nasty, takler det virkelig ikke. Ew.

- Når jeg har outfit og noen kommenterer "eh hva faen du hadde ikke på deg det på skolen i dag". Okei? For det første, hvor skrev jeg "SKOLEOUTFIT"??? Og for det andre, det er bare sykt creepy om du stalker meg og følger med om jeg har på meg øredobber på skolen eller ikke.Haha, en smule ironi folkens :) Noe vi har til felles?

hey karma, you missed someonegratulerer med dagen, verdens beste

♥ GRATULERER KJEMPEMYE MED DAGEN, INGVILL ♥

Jenta mi er endelig 15 år! Du er virkelig verdens beste, hadde aldri klart meg uten deg. Du har vært min beste venn siden jeg var liten, og du kommer alltid til å være det, fordi INGEN kan noensinne erstatte deg. Det er søren meg ikke enkelt å finne ekte venner, men DU, du er en ekte. Du betyr virkelig alt for meg, hadde jeg mistet deg så hadde jeg ikke visst hva jeg skulle ha gjort, og nå er jeg hundre 100% ærlig..... Jeg kan ikke komme på èn eneste gang du ikke har stilt opp for meg! Når jeg er lei meg så trøster du meg, når jeg er glad så deler du gleden med meg, og når jeg trenger noen til å ta outfitbilde så er du der på 1 minutt. Håper du har hatt en suuuper dag, selvom jeg ikke har kjøpt gave til deg enda, haha. ER KJEMPEGLAD I DEG, ALDRI GLEM DET ♥

GRATULER HENNE MED DAGEN HER, SÅ BLIR HUN HAPPYYY

drar på trening!

Hei hei, stresser sykt nå, så dette blir et hasteinnlegg. Skal på håndballtrening om ikke lenge, må bare spise litt, kle meg og pakke bagen og så drar jeg. Klarer ALDRI å komme tidsnok til tirsdagstreningene, haha. Vel, vi snakkes senere! Ha en fin dag ♥ Hva skal dere i dag?

deres ønsker

ÅH, såå mange fine ønsker som kom inn i går, dere er herligst. Satt med tårer i øynene når jeg leste at noen av dere har mistet en mamma/pappa/slektning eller at de er syke, og jeg vil bare si at det gjør meg utrolig vondt, skulle ønske jeg kunne gitt dere en stor klem alle sammen :(

Å bli frisk fra ME sykdommen! Det er alt jeg ønsker

Mitt største ønske er å gjøre en forskjell. Jeg vil være en person andre kan hente inspirasjon fra, en person andre kan se på som forbilde. Jeg vil være bra, jeg vil lykkes. Jeg vil leve livet.

Spole tilbake til den tiden hvor mamma levde, bare sånn den siste uken sånn at vi kunne gjort alle de tingene hun alltid hadde lyst til og ikke minst fortelle henne hvert minutt hvor mye jeg elsker henne!!
- Å bli 100% lykkelig 

- At mamma og søstern min blir helt friske og slutter å ha det vondt

Mitt største ønske er å gjøre det jeg elsker, at noen oppdager meg. Jeg bor bare i en bitteliten by som nesten ingen vet om her kan jeg ikke oppnå det jeg vil. Jeg elsker å synge og spille teater. Når jeg dør vil jeg ikke bare bli helt glemt bort, jeg vil bli oppdaget og kjent.

Mitt størstønske er at folk skal stoppe å dømme meg uten å være kjent med meg... Og at folk skal stoppe å ha så store forventninger til ALT jeg gjør! 

Mitt største ønske er at den gutten som for bare 2 mnd siden såg på meg når jeg ikke merket det, smilte til meg, snakket til meg, og "tullet" med meg. Nå overser han meg hver dag. Hva har jeg gjort? I fjord høst, nærmere vinteren, er jeg neste helt sikker på at han... hvertfall tenkte på meg...At jeg ikke er ulykkelig hele tiden.

Få 6'ere i alle fag på skolen.

- Mitt største ønske er å få en liten chihuahua.

At venninnene mine som har anoreksi skal bli bedre!
Mitt største ønske er at verdens beste farmor kommer tilbake til meg. Hun døde altfor tidlig av kreft. Jeg hadde gjort ALT for å få henne tilbake. Det å vite at hun ikke er der når jeg konfirmerer meg er utrolig vondt. Jeg husker godt alle de gangene jeg har sittet i sengen min og sett på bilder av meg og henne fra når jeg var liten. Det er trist og jeg begynner nesten alltid å svi i halsen og tårene kan fort komme frem da.

- Å bli tynnere

At kjæresten min ikke ignorerer meg når vi er blandt folk, f.eks. på skolen...

Mitt største ønske er at verden skal bli et rettferdig sted. Hvis noen får f.eks. mat og rent drikkevann så bør jo alle få det. Jeg vil få en slutt på all krig, og urettferdighet. Jeg vil se flere smil, jo flere smil desto bedre.

Mitt største ønske er at min bestevenn skal vinne over kreften. Legane seier at de er ikkje meir dei kan gjere, men eg ber om eit mirakel.
- A
t min veninne skal slutte å tro at hun er feit... Hun ER tynn! 

At mamma og pappa blir stolt over meg.

At arrene skal gro vekk. Alle ser på de og dømmer meg..

- Mitt største ønske er å få oppleve hele livet mitt om igjen.. Jeg har så mange gode minner som jeg så gjerne skulle fått opplevd igjen!!- A
t pappa skal forstå at det koster å ha barn og for engangs skyld gi meg noe.

- M
itt største ønske er å kjenne skikkelig glede igjen, noke eg ikkje har gjort sida pappa døde av kreft for fire år sida.. 

At pappaen min som døde i 2006 skal komme tilbake igjen. Jeg har blitt en sjenert og usikker person siden. Jeg var så tøff, så glad og så spretten jente før, jeg vil føle det samme igjen.

Å tørre å delta mer på ridestevner. Rir bra hjemme, men er så sinnsykt nervøs. Vil ogsp finne ut om jeg skal satse på hest eller twintip..... 

Mitt største ønske er å finne ut kva eg vil med livet mitt. 

Å bli høyere..

Å være fornøyd med den jeg er. 

Mitt største ønske er å dra på en Justin Bieber konsert, ingen ting gjør meg lykkeligere enn Justin og musikken hans!

Mitt aller største ønske er å dra til Arabia og se på dragracing. Det skal visst være helt rått! 

At eksen min gløyme jenta han sikkert no har i tankane, og vender tilbake til meg! Han lovte meg det før dei blei ilag, men han endra tydeligvis planene... 

Eg har mange ønsker, men det største ønsket eg har akkuratt no er at mobbing skal bli tatt meir alvorlig opp. Og at STOPP regelen skal innførast på alle skulane i Noreg!! Mobbing er faktisk eit stort problem i dagens samfun.

- Å reise. Reise masse, og oppleve verden.

- A
t eg hadde brune auger.

dagens antrekk #270212
bukse, topp og øredobber fra bik bok

vil du bli vurdert?

Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så plukker jeg ut en (eventuelt flere) blogger som blir vurdert/anbefalt av meg i løpet av uken som kommer!

haters will broadcast your failure, but whisper your successHør sangen! Seriøst, nydeligste noensinne.

hva er ditt største ønske?

Idè fra kristineam.blogg.no. Likte konseptet, så jeg kjører en slik en jeg og! Skriv deres aller største ønske(r) i kommentarfeltet under her, anonymt eller ikke anonymt - dere bestemmer, og så skriver jeg de i et innlegg i kveld. Vær kreative!Hva er DITT største ønske?

jeg hater #2

- Når jeg er i butikken og kikker på klær, og så kommer en eller annen helt sykt påtrengende dame i 40-årene og skal se på AKKURAT samme plagg som meg. Bitch please, gidder du å vente 5 sekunder, eller? Eller har du så jævla dårlig tid, kanskje??

- Folk som bruker VEGGEN på facebook som kommunikasjonsmiddel. Altså, jeg sier ikke at det er ulovlig å skrive på andres vegger, jeg gjør det jo selv, men vi trenger ikke å vite absolutt ALT du skal fortelle til venninna di. Og det er ikke bare å la være å lese det, jeg må faktisk se på det hver gang jeg blar gjennom newsfeeden min

- Når jeg er hysterisk morsom og ingen ler av meg

- Når jeg har en avtale med noen f.eks klokka 11, og så våkner jeg klokka 1

- Når folk rager helt i vinkel kun fordi man spør om noe læreren nettopp sa, tilfeldigvis. Okei, sorry for at jeg ikke fulgte med i de 3 sekundene, liksom. Jeg bør skamme meg 

- Folk som KUN klager, og er misfornøyd med absolutt alt. For all del, alle har dårlige dager, men jeg blir seriøst sliten av å være rundt folk med så mye negativitet i seg

- Når klokka er 4 på natten og jeg skal til å legge meg, så kommer jeg på at jeg ikke har fjernet sminken. Værste EVER!!!!

- Å vente på bussen

- Når læreren skriver en liten feil på tavla, og alle bare "DU SKREV FEEEEEEEEEIL!!!!!! DU GLEMTE EN BOKSTAV!!!!!! HALLO DU SKREV FEIL HALLOOOO!!!!!". Vet ikke om jeg tar helt feil nå, men jeg TROR vi overlever??

- Utlendinger som tror de kan komme hit og være ekle mot oss. Jeg har INGENTING imot utlendinger, tvert imot (!!!!!!), men det er så jævla nasty med gutter i 20-årene som sender pedoblikk og nærmest forfølger deg, STIKK SIER JEG BARE

- Folk som tror jeg er sjenert. Er du seriøs?? Jeg er faktisk jævla kul, men du må faktisk bli KJENT med meg før du finner det utHar vi noe til felles?

jeg er blitt en twitrer

Husker dere at jeg lagde meg twitter for en stund tilbake siden? Veeel, hadde helt glemt at jeg hadde den før et par dager tilbake siden, og jeg så at Toril hadde linket til brukeren sin på bloggen sin, så da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme, ettersom det er en del av dere som har etterspurt det! Er ganske aktiv der, sååå ja. FØLG MEG HERHar du twitter?

dagens antrekk #250212
bukse bik bok, sko eurosko, t-shirt h&m

Ikke noe spesiell outfit, men bedre enn ingenting eller hva? Nå skal jeg begynne på hjemmeleksa i mat og helse, kaaanskje på tide. Haha, tok med meg mange av skolebøkene hjem i ferien for å gjøre lekser/øve til prøver.... jeg har ikke RØRT sekken engang. Haha, det er så meg

ukens spørsmål #6

Hvor kjøpte du Jeffrey Campbell-skoene?
På nastygal.com

Hvor er t-skjorten fra?
Fra h&m! Kjøpte den i går på salg til 30 kr, KUPPHar du farget håret ditt?
Neei, hihi. Ser bare sånn ut på bildene på grunn av redigeringen :)

Hvem har laget designet ditt?
Jeg, haha. Kjører det så enkelt som mulig, slik jeg liker det best! Og ja, jeg skal snart få nytt - må bare finne bra bilder.

Du har en helt SYK kropp,,, hva spiser du iløpet av en dag,, ? , og hvor mye trener du? :D
Haha, takk :D Jeg spiser altfor mye...... Trener to ganger i uken fast og så jogger jeg av og til. Skaaal bli flinkere nå fremover!

Har du noen gang vurdert å bli modell?
Har aldri vurdert å BLI det, men det hadde vært sinnsykt gøy å jobbe som det. Men bare fordi at jeg er høy og slank så betyr det ikke at jeg har alt for å bli det da, såå sjansen er jo latterlig liten

Hvor får du overskriftene dine fra?
Søker på "quotes" på google. F.eks "quotes about life"

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 500D

Hvor høy er du?
Haha, har sikkert svart på dette i hvert ukens spørsmål. Jaja! Er 175 cm :D

Vet du om det er billigere/dyrere å kjøpe fjernkontrollen på nett eller i en butikk? Og hvordan kobler man fjernkontrollen til kameraet, har 400d? :) 
Vet ikke om det er mulig å kjøpe den i butikk, faktisk? Jeg fant den hvertfall ingen plasser, så bestilte den på japanphoto.no til 249 kr, link HER. Jeg har trådløs så man kobler den ikke til kameraet, det eneste du må gjøre er å gå inn på "driverinnstillinger" (trykk på pilen som peker mot venstre) og så velger du "selvutløser/fjernkontroll". Og så holder du bare kontrollen mot kameraet og trykker på knappen!Er du klar over at et av bildene av deg har 31 tusen notes på tumblr ?!! :-)
Haha ja :)

Jeg lurer på hvordan kameraet fokuserer når du bruker fjernkontrollen? Må det være klart eller fokuserer den automatisk? Kan du bruke fjernkontrollen til å filme med også?
Fjernkontrollen fokuserer OG tar bilde, så jeg slipper å stille inn fokuset selv, heldigvis. Går ikke an å bruke den til å filme, utenom å ta bilde imens man filmer liksom

Må man ha en populær blogg, eller få mange kommentarer og sidevisninger å lesere osv, for å bli sponsa?
Man må ikke ha tusenvis av lesere for å bli sponset nei, jeg ble jo sponset f.eks da jeg hadde bare 50-100 lesere. Men man får jo bedre tilbud desto mer lest blogg man har, selvfølgelig :)

Spiser du godteri og/eller potetgull i helgene? Har du noen bra mageøvelser?
Har klart meg syyyykt lenge uten, men så begynte jeg å spise godteri for et par uker siden, og nå klarer jeg ikke å slutte å spise, wææ :( Eneste mageøvelsen jeg bruker er situps, funker fett

Hvorfor får du så mange kommentarer, hva er det som må til?
Blogg interessant, eneste tipset jeg har. Merker desto kjedeligere innlegg jeg har desto mindre kommentarer får jeg, hehe!

Hvor er toppen/kjolen fra?
Den er fra bik bokKommenterer du på blogger som er på fremsiden av blogg.no for å få kommentarer?
Nei, jeg er verdens dårligste til å kommentere på andres blogger, huff. Men når jeg kommenterer så kommenterer jeg ikke for å få kommentarer tilbake, da. Haha, det ble mye

Hvor mange lesere har du i snitt per dag?
700-800. Bare å se heeelt nederst på topplisten så ser du det nøyaktige tallet, pleier som regel å ligge der.

Hva liker du og hater med deg selv?
Liker høyden min, hater håret mitt. (Selvom jeg har langt hår så betyr det ikke at det er fiiiiint)

Jeg har samme design som deg og lurer på hvordan man får bort "kristine ullebø" på toppen av bloggen?
Er bare å gå inn på "Design" og endre der, er det ikke? Hvis ikke, så søk på google "hvordan endre header" eller noe :)

Har du kjøpt Photoshop, eller bare prøver i i 30 dager?
Har verken kjøpt det eller prøvd det, har bare lastet det ned


Har fått maaasse spørsmål denne uka, så passet bra med et slikt innlegg nå. Håper dere har fått svar på det dere lurer på, hvis ikke så er det bare å spørre her, så svarer jeg i neste uke ♥

hated by many, wanted by plenty, disliked by some and confronted by nonepå vei hjem i posten

Jeffrey Campbell Lita Distressed Leather og Spike!!!!!!!!!!!! Herre gud, kan ikke tro det. Er sykt stoked, gleder meg så vanvittig mye til de kommer, selvom det er en måned til. Og nei, jeg kjøpte ikke to par selv, jeg kjøpte de vanlige og Ingvill kjøpte Spike og så deler vi på de. Veldig god idè hvis du har lyst på to forskjellige, men ikke har lyst å bruke en formue på det :)LYKKEEEEEE!!!!!!!!!!!

dagens antrekk #230212


bukse fra bik bok, genser fra lindex, hals fra vero moda, veske fra smia/vero moda, jakke fra h&m

wants from gina tricot

Noe som falt i smak?

når jeg var liten

Haha, sååå lenge siden ♥ Må innrømme at jeg savner det å være liten og uskyldig, tihi. Når jeg ser gjennom fotoalbumene våres så er ca. alle bildene fra hytta, haha! Jeg ELSKET å være der, var tidenes hyttejente. Kanskje en av de plassene jeg har mest minner fra.

at ingvill's place

Hola amigooos, nå er jeg hos bestee!!!! Vi bare ligger her og chiller med musikk og snakking, as usual. Er så syyyykt digg med ferie mihiii. Har brukt masse av ferien til å gjøre husarbeid, guess why? Skal bestille noe helt rått på søndag!!! (Med mindre det blir utsolgt da, noe som er sykt typisk) I HUNDRE. Ingvill skal og, mest sannsynlig wihii


SINNSYKT KULE OSV

Hva skjer hos dere i dag, da?

dagens antrekk #220212Kjører det enkelt i dag, orker ikke å pynte meg når det regner. Haha.

mår'n

God morgen ♥ Sååå herlig med ferie, våknet nå liksom. I går stod jeg forresten opp HALV ÅTTE fordi jeg skulle til tannlegen, er det mulig!! Tannlegen min til meg: "Du er hvertfall veldig flink å pusse tennene dine ser jeg". Haha lol bitch jeg pusser aldri tennene mine, og du kaller deg en tannlege??? Kødda, jeg pusser tennene mine. Bare ikke så ofte som jeg burde. (Jeg tror dere skjønner hva jeg mener med det..........)ANYHOOOW ....

Mottok en selvbruning i går som jeg tenkte jeg skulle teste, og siden det er sånn som ikke virker før om noen timer så klæsjet jeg jo på en del. Bare på beina, liksom. Haha, så jeg våknet til tidenes skille i dag tidlig..... FINT. (Bildet lyver, forresten. Er mye brunere på ekte og skillet kom ikke helt frem på bildet) Fikk en fin brunfarge da, men faen som den STINKER!!!! Foretrekker heller å være blek daFlere som har failet med selvbruning?

an open enemy is better than a fake friend

Har dilla på svarthvitt-bilder, hehe.

dagens antrekk #210212
klær fra bik bok og veske fra smia/vero moda

hvilken kjole?Hvilken syns dere var finest?

15 ting dere kanskje ikke visste om meg

- Jeg har møtt ♥ Heidi Løke ♥, har autografen hennes på drakta mi og bilde med henne

- Frukt er noe av det BESTE jeg vet, spesielt eple, banan, drue og kiwi. Spiser altfor mye av det faktisk, så mye at jeg ikke har godt av det. Så får ikke lov å spise mer enn ca. 2-3 frukter hver dag :(

 - Jeg klarer å ta foten over hodet

- Jeg elsker å høre på musikk når jeg kjører buss, men jeg begynner aldri å høre før bussen har begynt å kjøre. Vet ikke hvorfor, syns bare det er unaturlig å ha musikk i ørene når bussen står stille, haha

- Jeg har chihuahua


HAHH KØDDAAAA. Det er Ingvill sin. That bitch.

- Jeg ser ca. ALDRI på film, utenom når jeg er på kino en gang i blant. Er ikke fordi jeg ikke syns det er gøy, men fordi jeg aldri gidder å ta meg tid til det

- I oktober har jeg blogget i tre år!!! TRE ÅR FOLKENS

- Jeg hadde kjempelang lugg  da jeg begynte i åttende klasse, men så klipte Ingvill den skeiv og kort. Var så lei meg at jeg satt hjemme og gråt en hel dag

- Jeg HATER når folk smatter med tyggis

- Jeg hadde helt insane lange negler før- Har frisørskrekk. Kommer mest sannsynlig ikke til å tørre å klippe håret mitt før det er blitt så langt at jeg måååå klippe det

- Jeg HATER BOKS-IS!!!! Faen, kunne heller spist en skål med skrukketroll fremfor det

- Jeg drømmer om å jobbe enten bak eller foran kamera

-  Å tegne er noe av det værste jeg vet. Sverger på at lillesøstra mi er flinkere enn meg

- Jeg snakker nynorsk

Noe dere ikke visste fra før av?

life isn't about finding yourself. it's about creating yourselfukens spørsmål #5

Kan du lage et innlegg om forskjellen på 50mm 1.8 og 1.4? Lurer sånn på hvem jeg skal kjøpe...
Får veeeldig mange spørsmål om dette. Forskjellen er ikke veldig stor, altså - forskjellen mellom standardobjektivet og 1.8 er mye større. Det kommer helt an på hva du er villig til å betale og hvor god du er til å ta bilder. Er kanskje greit å starte med 1.8 slik jeg gjorde, og utvikle deg derifra!

Jeg lurer på om du jogger hver dag? Hvordan klarer du det, orker du seriøst det?:-P
Haha, jogger ikke hver dag, det hadde jeg ALDRI orket. Egentlig så hater jeg å jogge, værste treningen som fins. Men når man ikke er gammel nok til å trene på treningssenter så har man ikke så mange valg akkurat....

Kan du vise oss hvordan du lager det hjerte "filteret"? <3
Jeg er ikkeeee flink i det hele tatt til å lage slike ting, så min ble ganske stygg, haha. Er bare å se på tegningen hvordan den er, og så prøver du å lage den lik :-) Alt du trenger er svart papir, saks og teip!Hvordan får man tynnere lår forresten? Hjelper det å jogge? Jeg vil ikke ha muskler liksom for da blir de bare store:-( pliiiiz svar
Deeet er ikke jeg noe ekspert på desverre, men utifra mine små kunnskaper så regner jeg vel med at du må gå ned i vekt, altså spise sunt og trene regelmessig. Jogging hjelper, ja! Hvis du ikke vil ha muskler så bare unngår du styrketrening :)

Funker "selvutløserfjernkontrollen" (hehe) til alle canon kameraer?:) Isåfall hvordan funker det?:o
Det står på nettsiden at den funker til EOS 5D Mark II, 7D, 300D, 350D, 400D, 450D, 500D, 550D og 60D. Den funker med at du stiller inn kameraet på "fjernkontroll" og så trykker du bare på knappen på fjernkontrollen og holder den mot kameraet :)

Hvilket årstall er du født i?
1997

Kan du vise bildet av jakken når den er igjen?

Min er i S så den er litt stor, derfor er den ikke så fin når den er igjen

Hvor kan du kjøpe fjernkontrollen på nett?
På japanphoto.no HER

Kan du lage en videoblogg der du viser all sminken du bruker?
Lagde jo et innlegg om det for en stund siden, men har byttet sminke siden det så det kan jeg prøve å få til, ja!

Jeg er ny leser på bloggen din, og når jeg trykker i arkivet ditt i juni 2010 f.eks så kommer det ikke opp bilder, hvorfor det?
Det er fordi du må trykke inn på innlegget for å se bildene. Kan fikse det slik at bildene og kommer opp så dere slipper å trykke inn på hvert innlegg, hvis dere vil det?

Hvilken effekt bruker du på bildene dine?
Bruker ingen effekt, redigerer de bare slik jeg vil selv i Photoshop. 

Hva heter du på weheartit? Hadde vært kjekt å følge deg!
Heter kristineul, følg meg HER

Har du hull helt oppe i øret (om jeg ikke ser syner)? : o Var det vondt å ta det (om du har det da)?
Har hull der, ja. Syns ikke det var noe vondt i grunn! Eneste som er vondt er å ligge på øret om natten... tok hullet for et par måneder siden og det gjør fortsatt litt vondt, haha. Men det er ikke sånn at det plager meg da, går helt fint liksomDu har du langt hår, er det ekte?
Jepp, real shit

Hvilken linse er det du har på kameraet på det bildet?

Canon 50mm f/1.4


Noe dere lurer på til neste gang?

fastelaven

Hej! I dag er det fastelaveeen!! Noe som betyr at man kan spise boller til man spyr, woho. I dag skal jeg bare slappe av max og trøkke i meg masse mat, og så blir det sunnhetsuke neste uke! Våknet forresten klokka 1 i dag, syyyykt digg. Livet mitt = sove. LENGE LEVE FERIE ASSLiker dere fastelavensboller? Hahah

black'n whitegood morning

Hei hei, og god morgen ♥ Sitter her og er seriøst dritkvalm etter å ha spist fastelavensboller til frokost.... ikkje bra. Haha, frister så sinnsykt der og da ikke sant, men så innser man etterpå at det kanskje hadde vært lurt å spise litt skikkelig mat først. Jajaa! Denne helgen skal jeg spise MASSE godteri siden det er så lenge siden sist, og så kjører jeg sunn og trening fra mandag av. Skal prøve å trene masse, er jo mye lettere når man han fri og slipper å tenke å skole!

Til dere som lurt på hvordan jeg fikk til bokeh hjerter! Er kjempeenkelt i grunn, bare sett denne på objektivet, skru på manuell fokus, ufokuser og så voilaaa


Nå skal jeg en tur til byen! Skal møte Ingvill om èn halvtime, og er nettopp komt ut av dusjen.. kanskje på tide å begynne å stelle seg hohohh.

Ha en fin dag! 

bokeh heartsHaha, amatørbilder much. Første gangen jeg prøver det, så deeet forklarer vel. Syns bokeh bilder er såå fint, spesielt hjerter og stjerner osv! Skal definitivt øve meg til å ta bedre slike bilder.

Hva syns dere? 

vinterferie

FINALLYYYYYY. Vet jeg har sagt det sikkert femti ganger før, men tiden går så sykt fort. Dette er den nest siste ferien før sommerferie, folkens!! HOW SICK. Åååh, blir hvertfall sykt deilig å bare glemme alt av skole i en hel uke nå ♥ ♥ Og nå som jeg har fri så kan jeg endelig ta meg tid til å lage den etterlengede videobloggen med svarene på spørsmålsrunden! Hahah, tenker dere er litt lei av å vente nå jaaConverse + syk + snø = dårlig match. Er ikke rart jeg ikke blir frisk... feeen ass, NÅR SKAL JEG LÆRE. Har vært flink å bruke vintersko i en stund nå da, men i dag klarte jeg visst ikke å dy meg. Vintersko er støgt og de som sier imot er inkompetente bastaGOD FERIE!!!!

kameraet mittCanon EOS 500D ♥ Har fått maaasse spørsmål om hvilket kamera jeg bruker, objektiv, fjernkontroll og redigeringsprogram. Så kameraet jeg bruker er altså Canon EOS 500D, objektivet er Canon 50mm f/1.4 og fjernkontrollen er Canon RC-6. Anbefaler alle tingene! Og angående redigeringsprogram så bruker jeg Photoshop CS3, og jeg redigerer bildene forskjellig fra gang til gang så jeg følger ikke noen "oppskrift".

Alt som trengs for å ta bra bilder!

Hvilket kamera bruker dere? 

glitter lips

vinneren av konkurransen

Heeihei! Revyen var sykt bra, haha. Masse bra sketsjer og parodier! Noen som lurte på hvorfor jeg skulle på akkurat russerevy, og det var fordi broren min var med :-) Veeel, nå må jeg kjappe meg i dusjen!! Heheh skulle prøve å legge meg tidlig denne uka, tjoheei. I morgen skal jeg forresten på konfirmantundervisning fra klokka 3 til 8 (!!!!!), DRITKJEDELIG, men jeg har forhåndsskrevet innlegg til dere så det blir oppdateringer selvom! #flinkblogger

Vinneren av konkurransen ble Elly Kalland! Gratulerer så masse, sender deg mail i morgen. Og til dere som ikke vant; fortvil ikke! Kommer flere konkurranser om ikke lenge, så gled dere :-) :-)

og der forsvant stemmen

Haha, i dag tidlig hadde jeg så og si NULL STEMME.... Woho, lenge leve syk. Kom seg utover dagen da, men så ble det værre igjen, og nå er det litt bedre. Haha! Forresten, grunnen til at jeg ikke fikk lagt ut innlegget i går kveld var fordi blogg.no var nede, hvertfall hos meg. Såå ja :-) I dag skal jeg på russerevy med Ingvill, blir braaa! Driter i om jeg ikke er frisk, orker ikke å ligge hjemme i senga. Tar med kameraet!

Har du mistet stemmen din før? 

fortsatt småsyk

Hellooo! I dag hadde vi skolehåndballturnering, wii. Var kjempegøy, men ikke så veldig ideelt å spille ettersom jeg fortsatt er litt småsyk... Er så sykt IRRITERENDE, hater det. Foretrekker faktisk heller å bli skikkelig syk og være hjemme fra skolen èn dag, enn å være akkurat litt for frisk til å være hjemme og akkurat litt for syk til å være på skolen. Kjenner jeg er begynt å bli litt bedre nå da, så da er det bare å slenge seg rundt og få unnagjort litt lekser! Senere i dag kommer det innlegg om kameraet + objektivet mitt, sounds good? :)produktanmeldelse: mineral hygenics

Da har jeg testet mineralhygenics for dere! Har fått mange spørsmål om hvorfor jeg ikke har gjort det før nå, men grunnen til det var fordi jeg ville prøve det over tid, og ikke bare èn gang. So here it comes!Utrolig fin innpakning! Vet det høres teit ut, men ja, utseendet har jo mye å si på førsteinntrykket.  Ikke nok med at pappesken var rosa og fin, men når du åpnet den så lå produktene i en nydelig silkepose! Sååå fint.Til produktene: jeg må virkelig si at jeg er positivt overrasket! Hadde faktisk null forventninger til produktene da jeg prøvde dem, og i og med at jeg har brukt i.d bareMinerals tidligere så skulle det jo ganske mye til for at disse skulle bli bedre - men de var de! Pudderet legger seg kjempefint på huden, og det føles heelt naturlig. I tillegg blir huden matt, noe som er et stort pluss for min del!


sheer mineral foundation, medium light
Denne er cirka helt lik min hudfarge (litt mørkere, men det skal den jo være med mindre man bruker solpudder), så denne bruker jeg som base i hele ansiktet.


sheer perfection, silk translucent
Denne er veldig lys, så den bruker jeg som en highlighter. Påfører den på nedover langs nesebeinet (midten av nesen, altså) for å fremheve.... ja, nesebeinet.


mineral enhancer, warm kiss
Vet ikke hva dette er, men den er hvertfall mørk så jeg bruker den til å fremheve kinnbein og legge skygge på nesevingene. Digger den, anbefaler alle å legge skygge i ansiktet for det ser sååå mye bedre ut! Pleide aldri å gjøre det før ettersom jeg trodde det var skikkelig vanskelig, men det er jo ikke vanskelig i det hele tatt. Perfekt hvis du vil se tynnere ut i ansiktet f.eks, gjøre nesen din mindre/smalere eller gjøre pannen mindre. Hva som helst!


kabuki xl
Denne digger jeg! Utrolig myk og perfekt størrelse. Men det er èn negativ ting med den, og det er at hårene faller av etterhvet som man bruker den. For min del så gjør ikke dette noe for meg, men ja - bare sånn at dere er obs på det.

Oppsummering: Kjempebra produkter med super kvalitet! På nettsiden står det veldig mye positivt om produktene, og de holder virkelig det de lover. Hvis du er ute etter nytt pudder så vil jeg virkelig anbefale disse!!


Disse produktene er sponset, men jeg skriver mine fulle og ærlige meninger, så dere trenger ikke å være redde for å bli lurt :)

lik bloggen min på facebook!

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK

Haha, kleineste ever. Ja ja, nå er det bare å like! Kommer til å oppdatere dere der angående diverse ting, som f.eks konkurranser osv :-) Og hvis dere har noe dere lurer på så kan dere bare skrive det der, så svarer jeg! Er litt enklere det enn i kommentarfeltet.

why is sunday so close to monday, and monday so far away from sunday?

Helluuu! ♥ Mandag ♥ Våknet opp med dritsår hals, rennende nese og hodepine i dag tidlig, peeerfekt start på uka. Dro på skolen da, og er heldigvis blitt bedre. NEKTER å bli syk før vinterferien, og dessuten skal vi lage fastelavensboller på skolen i morgen så da går det hvertfall ikke, ehe. 4 skoledager igjen!!!! Tiden går så fort, wohho.

Hva gjør dere i dag?

when people you don't even know hate you, that's when you know you're the best

Random spørsmål: noen som vil at jeg skal opprette fanpage for bloggen på facebook? Har fått spørsmål fra noen av dere om jeg kan gjøre det, men er dritkleint om det er sånn ingen som gidder å like den. Får angst av tanken, lol.

søndagsmorgen

God morgen! Da var helgen over, allerede..... Er ikke lenge til ferie nå da, bare en uke!!!! Gleder meg så SINNSYKT, det kommer til å bli rått. Blir mest dannsynlig piercing i navlen da, iiik. Vel, i dag er det morsdag, så da må jeg benytte anledningen til å si GRATULERER VERDENS BESTE MAMMA ♥ Elsker deg, håper du får en super dag. Du er best!favorittbloggMange av dere har lurt på hvilke blogger jeg leser, og dette er en av mine favoritter. Bildene hun tar og redigerer er helt nydelige, og utseendet hennes er helt SYYYKT. Fantastisk bra blogg som jeg virkelig anbefaler alle de som ikke har vært innom før, å ta en tur innom! Bildene er tatt av og lånt fra explode.blogg.no

Har dere vært innom denne bloggen før? 

basic innkjøp

Heihei ♥ Fant meg visst noe i byen, hehe! Er sååå mye jeg har lyst på fortiden, MÅ skaffe meg koden til bankkortet mitt snart. Toppen og neglelakken er forresten egentlig morsdagsgave til mamma, men tipper at jeg kommer til å bruke det like mye som henne sååe ja, hehe :)


genser cubus


topp h&m


neglelakk h&m

Fant forresten denne nydelige buksa på h&m!! Helt fantastisk nydelig, har ikke oooord. Likte sølv best da (tror jeg), men fikk ikke tid til å ta bilde av den. Grunnen til at jeg ikke kjøpte den var fordi de bare hadde store størrelser igjen :(


Hva syns dere?

på vei ut døra

Hei, og god morgen ♥ Nåå har jeg nettopp stått og og fikset meg i rekordfart, så er egentlig på vei ut døra. Skal spille kamp i dag! Drar til byen etter det, så vi snakkes senere. Var forresten på konsert i går, var i forbindelse med kirka da så var ikke frivillig ehehh.♥♥

Ønsk oss lykke til da!

vinn personlig notatbok (AVSLUTTET)

Som dere sikkert husker så hadde jeg en konkurranse for ikke lenge siden hvor dere kunne vinne en personlig almanakk. Vel, nå kjører jeg i gang en ganske lik konkurranse, bare at denne gangen er premien en personlig notatbok! Denne kan du designe helt selv - fremside, bakside, tekst, innhold og så videre. Kan brukes til å notere f.eks på skolen, viktige ting du må huske, telefonnummer/bursdagsdatoer, eller slik jeg skal; dagbok!

Reglene er de samme som sist:
 Lik facebooksiden  HER
 Kommenter dette innlegget med mail INNI kommentaren

 Maks 5 kommentarer pr. person!

Lykke til! Trekker vinneren om bare et par dager, så pass på at dere ikke blir for sene til å melde dere på.I samarbeid med personligalmanakk.no

good news

♥ HELG ♥ Har stresset med lekser, prøver og innleveringer hele uka så skal bli sinnsykt deilig å få litt tid til å gjøre andre ting enn å bare sitte hjemme. Skal en tur til byen med Ingvill etterpå, har ikke vært der på evigheteeer så håper på å finne noe fint (selvom jeg ikke kan koden til bankkortet mitt heaheh) :-) Og i kveld kommer det forresten konkurranse på bloggen, gled dere!! Har delt ut noe lignende før, hihiih.Noen som gleder seg til konkurranse?

produkter fra coolstuff.no

Mottok noen produkter fra coolstuff.no forrige uke, så nå tenkte jeg at jeg skulle skrive hva jeg syns om dem. 100% ærlige meninger!


bling kalkulator, HER
Haha, råeste kalkulatoren ever! Trodde først det var en minikalkulator, så ble veldig overrasket når jeg åpnet pakken og fant ut at den var kjempesvær, haha. Tja, er vel egentlig ikke så mye å si om en kalkulator da egentlig, men den er hvertfall utrolig kul og matten blir plutselig et par hakk gøyere når man har en slik!


gorillapod,  HER
Dette er da et slags kamerastativ, bare mye mindre og smartere! Hadde gledet meg skikkelig til å prøve denne, men ble veldig skuffet da jeg fant ut at den ikke egnet seg for speilrefleks, ettersom det er altfor stort og tungt. Trodde det var større, men det viste det seg at det ikke var. Så denne får jeg nok ikke bruk for, desverre!


monopod, HER
Har klart å rote denne bort såklart, så må bruke dette bildet. Det er den til venstre! Dette er og et slags kamerastativ, bare med en litt annen vri. Man setter kameraet på toppen, og så holder man på stangen (som man kan dra ut for å forlenge) slik at kameraet vender mot deg. Veldig smart, men igjen; ikke egnet for speilrefleks. Altså, dere kan jo bare tenke dere hvordan det er å balansere et kilo tungt kamera på en meter lang stang med en hånd, haha. Men funker sikkert bra hvis du har digitalkamera!


Har dere prøvd noe fra coolstuff før? 

torsdag jeah

Hejhej! I dag er det torsdag, noe som betyr SNART HELG jippi jeee. Ukene går så sykt fort! Elsker deeet. I dag er det ikke trening siden Førde 1 har kamp (lykke til!♥), og selvom jeg skulle likt å brukt tiden til å dra til byen eller noe, så blir det atter en dag hjemme med leksene... matteprøve i morgen :-(Hva skal dere i dag, da?

ukens spørsmål #4

Hvor redigerer du bildene dine?
I Adobe Photoshop CS3

Hvor laster du ned Photoshop?
Heeer http://www.mediafire.com/?981351nk2vxo199

Hvor kjøpte du den svarte veska med nagler under?
Har fått veeldig masse spørsmål om dette! Har kjøpt den på Smia/Vero Moda (skjønner aldri hva butikken heter?? Står Smia på skiltet utenfor men på prislappen så står det Vero Moda) til 429 kr for ca. 2-3 uker siden. Var kun èn der når jeg kjøpte den, og den hang på utstillingsdukken. Kan være mulig at den ikke var til salgs, men fikk hvertfall kjøpt den. Haha

Hvilken skostørrelse bruker du?
38!

Hvordan lag spiller du på?
Førde J14 2 ♥

Kan du lage et innlegg om "fokuserings fjernkontrollen" din? Har veldig lyst å kjøpe sånn selv, men vet ikke helt om man må til byen for å få kjøpt det, eller handle på nett :D
Mener du at jeg skal skrive om den? Isåfall, er ikke såå veldig mye å si egentlig, så kan skrive det her. Har Canon RC-6, som passer til de fleste canon kameraer. Er veldig få plasser man kan få kjøpt det i butikk tror jeg, så jeg kjøpte den på japanphoto.no, HER, til 249 kr. Er utrooolig smart, hadde virkelig ikke klart meg uten den!

Hvor mye kostet parfymen (Daisy by Marc Jacobs), og hvor får du kjøpt den?
Du får kjøpt den på parfymeribtuikker! Prisen husker jeg faktisk ikke, men var hvertfall over 400 kr. Dyr!

Hvordan får du fargerike bokeh-bilder????? Plis svar
Har laget en video om det faktisk, her:Kan du lage en video av rommet ditt?
Får dette spørsmålet ca. hver dag, selvom jeg har svart på det mange ganger før, haha. Rommet mitt er faktisk ikke ferdig enda, så det er ikke så veldig mye å vise. Men når jeg er ferdig med det, da skal jeg selvfølgelig vise det!

Hvor mange lesere har du hver dag?
Alt fra 600-1000. Varierer veldig :)

Hvor er de vingene på det ene bildet fra, og hva kostet de?
De er fra Kremmerhuset og kostet 49 kr for 4 stykk.Kan du vise den svarte toppen fra Bik bok med blonder bak på, når du har den på?
Ja, det kan jeg :)

Er kabuki-brushen din fra elf myk? Og kan du bruke den til ID foundationen din også?
Den er utrolig myk, ja! (Eller ikke nå da, siden jeg ikke har vært så flink til å ta vare på den) Går helt fint å bruke den til ID foundation, er det jeg gjør :)


Hvis det er noe dere lurer på til neste gang så er det bare å spørre!

det å utsette ting bør være en OL-gren

Holaa ♥ I dag er det soool!! Åh, elsker det. Har vært en veldig bra dag så langt egentlig, TO DAGER IGJEN TIL HELG JIPPIII. Haha, gikk forresten i søvne i natt... våknet i morrest og så at det lå en halvspist banan, et knekkebrød og et glass med appelsinjuice på nattbordet mitt og bare "what the fuuuuck?", HAHA. Eso' braaa altså. Men nå må jeg gjøre lekser, har DRITMYE å gjøre! Det å utsette ting bør være en OL-gren, da hadde jeg hvertfall vunnet heahehHar dere gått i søvne før?

fuck no, i'm not wasting my time on thisSometimes, late at nights, it just hits me. This is my life, and I can do whatever I want to.

Så SANT. Vær deg selv, gjør det du har lyst til, vær med de som gjør deg glad og dropp de som ikke. Hvis du vil gå i 15 cm høye hæler og allerede er 175 cm høy, gjør det. Hvis du liker å spille håndball eller fotball, men ikke føler deg god, øv deg og bli bedre. Hvis du har en dårlig venninne som ikke unner deg noe som helst, gi faen i henne. Har du krangla med bestevenninna di og savner henne, ordne opp med henne. Det er DITT liv, og du kan gjøre hva enn du vil.

Jeg har møtt så utrolig mye motgang, jeg har måtte omgås så utrolig mye forskjellig, og 2011 var intet unntak. Det var et drittår rett og slett, så dritt at det ikke er verdt å nevne en gang. Dere kan gjerne kalle meg dramaqueen, men jeg hadde det faktisk helt jævlig, selvom det ikke syntest så godt utenpå. Jeg hadde perioder hvor jeg gråt hver dag, gjorde det dårlig på skolen, droppet treninger, ja - jeg mistet fullstendig motivasjonen.

Ting er langt i fra perfekt nå, men jeg har forstått at jeg ikke kan la meg påvirke av hva andre, og heller gjøre det JEG har lyst til. Så grunnen til at jeg skriver dette innlegget, er for å få dere til å forstå det også. Ikke gi opp, for ting ordner seg faktisk alltid, uansett hva. Forandringer oppstår, folk kommer og går, og det kan føles som verdens undergang der og da, men til slutt vil du se at det var akkurat dèt som måtte til.

antrekk

Haha, her er det jeg EGENTLIG skulle ha på meg på skolen i dag, men så kom jeg på at det fortsatt er vinter... Gleder meg sååå mye til å kle meg til sommeren, blir mye enklere når man slipper å pakke seg inn i tjukke genserer og stygge vintersko. GI MEG SOL OG VARME
Klær fra Bik bok og sko fra Eurosko

Hva syns dere om antrekket? 

dette bruker jeg på huden min


Clinique hudrens for oljete/fet hud
Dette er rensen jeg bruker. Verdens beste! Er for fet og oljete hud, ikke at jeg har det egentlig, men har en tendens til å bli litt blank i ansiktet utover dagen, så da passer denne bra. Bruker den før jeg skal sminke meg, og før jeg legger meg. Er utrolig fornøyd med den, ansiktet blir mye mer matt og ja, man føler seg bare mye bedre i huden etter å ha brukt den. Fåes kjøpt på diverse parfymeri til 200 kr for 200ml! Litt stiv i prisen kanskje, men absolutt verdt det.


Basiron AC 5% / fåes kjøpt reseptfritt på apokteket til 140 kr
Mange av dere har spurt meg om tips mot kviser og hva jeg bruker, vel - her har dere mirakelkremen! Var en del plaget med småkviser/nupper i pannen og kinnene for en stund siden, husker jeg irriterte meg så SINNSYKT over det. Prøvde maaasse forskjellig, men ingenting funket, helt til jeg prøvde denne! Huden min er riktig nok ikke plettfri, men den er blitt 1000 ganger finere, og jeg føler meg MYE bedre. Det står på pakningen at man bare skal smøre på selve kvisen, men jeg bare smørte den utover hele panna jeg, funket fett. (Best å begynne gradvis) Det eneste negative med det er at huden blekner når man bruker den over tid, men altså - heller blek enn kvisetryne :) Bruker den etter jeg har dusjet/før jeg legger meg.


bareVitamins skin rev-er upper
En tynn og lett fuktighetskrem som funker kjempebra under sminke. Pleier som sagt å bli litt blank i ansiktet utover dagen, så da hjelper det veeeldig å påføre litt av denne i ansiktet før jeg tar på meg pudder.


kabuki brush HER / kabuki brush HER  / total face brush HER  / i.d concealer brush
Kabuki-børstene bruker jeg for å legge på pudder (varierer mellom disse, men liker best den fra elf ettersom den er litt større), total face brush bruker jeg for å legge rouge og i.d concealer brush bruker jeg for å legge concealer, såklart. Alle disse er veldig gode, utenom total face brush som ikke er sånn wooow. (Litt stivt og ekkelt hår) Concealer-børsten anbefaler jeg på det høyeste, den er virkelig fantastisk! Den har en utrolig god dekkevne, har noe med å gjøre at den er så tykk og at hårene er så "kompakte" på en måte.


bareMinerals matte og elf blush
Digger begge disse to! bareMinerals matte får du kjøpt på parfymerier til ca. 250 kr. Høres kanskje veldig mye ut, men det er egentlig utrooolig billig med tanke på hvor lenge det varer. Har hatt det helt siden i april i fjor, og jeg har brukt det ca. hver dag. SYKT. 


Concealer fra oriflame.no
Klarer ikke å bestemme meg for om denne er dritgod eller om det bare er concealer-børsten som er helt fantastisk, haha.

ny uke, nye muligheter

Heeeija ♥ Ny uke, nye muligheter! Og masse nye prøver og innleveringer, weey. Den værste dagen i uka er hvertfall overstått, og takk gud for det!! Haha, mandager er faktisk helt jævlige når jeg tenker meg om..... faen ass nesten så jeg kreperer etter to timer spansk. Uanseeeett, tenkte jeg skulle legge ut et innlegg om hva jeg bruker på huden min i kveld (rens, krem, sminke osv), noen som er interessert i det? Isåfall, skrik uuut :)sølv VS gull?Herregud, SE SÅ FINE. Har lyst å grine. Sølv VS gull?

a friendship that ended never really began

hva vil dere at jeg skal blogge om?

Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om, eller noe dere vil ha mer av? Outfits, hverdag, fotografering, videoblogger (SKAL få ræva i gir og lage hårvideoen og spørsmålsrunden snart. tving meg), temainnlegg, sminke? Hadde vært greit å vite hva dere liker best, og hva jeg må begynne å ha mer av :-)Sleng igjen en kommentar i kommentarfeltet!

sløv helg

Haha, for en SLØV helg. Har ikke gjort noe som helst utenfor husets fire vegger nesten. Jaja! Må til en gang i blant det også. I går kveld satt jeg oppe kjempesent og spilte gitar, har nemmelig planer om å lære meg river flows in you på fingerspill. (LINK) HAHAHAHAH lykke til med det liksom. Sånn serr hvorfor er ikke jeg født med noe talent. Fack ass jeg er jo ubrukelig

Nååå drar jeg og soler meg litt, lenge siden sist. Vi preikast!

Er dere flinke på gitar? 

favorittparfyme

Aah, denne lukter HERLIG. Elsker den, favorittparfyme definitivt ♥ Ga den til mamma i bursdagsgave så den er egentlig hennes, men bruker den selv innimellom, hihi.

Hvilken parfyme bruker dere?

flink pike

I dag har jeg vasket, ryddet og støvsuget hele rommet, sortert klær i klesskapet, hengt opp pynt og bilder og skiftet sengetrekk. Fliiiink!! Deilig å ha helt shinet rom, hihi.

Er dere flinke til å holde rommet ryddig? 

today I swear I'm not doing anything

Hva skal dere i dag?

ukens spørsmål #3

Kan du skrive om hvor mye almanakken kostet, hvilken størrelse, frakt (tid og penger) og hvilken type osv?
Kjøpte den på personligalmanakk.no (til de som spurte om det), og jeg har den minste størrelsen til 160 kr. Ble 210 kr til sammen når du tar med frakten som kommer på 50 kr. Vet ikke hvor lang leveringstiden er, men det finner jeg ut av når jeg har fått den :-)

Hadde du masse krøller da du hadde kort hår?
Nei, hadde faktisk mindre da... rart! 

Retter du håret ditt til vanlig?
Har naturlig fall ja, så pleier å rette det av og til. Men ikke så mye nå i det siste

What sport do you do?
Handball :-)

Hvorfor tar du alltid å drar hodet sånn til siden? Kan du vise et bilde av deg rett fremfor?
Haha, syns ikke det blir noe fint å se RETT inn i kameraet liksom, med hodet helt bent. Syns det heller er litt finere å ha det litt til siden, heh. Men hvis du blar lengre ned på bloggen så finner du bilder av meg der jeg ser rett frem :)

Hvordan så du ut når du var liten?


Hvor mye veier du?
49.5 kg eller noe

Hvilke innstillinger bruker du på kameraet når du tar bilder med den hvite veggen, og hvordan er lyset i rommet?
AV, blenderen på 1.4 og ISO på auto :-) Lyset i rommet er veldig dårlig og gult, så for å få bort gulskjæret i bildet så går jeg inn på Photoshop og trykker jeg på Image -> Adjustments -> Autolevels og så gjør jeg bildet skapere

Hvilken maskara bruker du ? <3
Wonder Lash Mascara fra oriflame.no. Elsker kosten, men selve mascaraen blir veldig fort tørr og tom, så pleier bare å ta vare på kosten og bruke en annen mascara til å dyppe den nedi!

Hva syns du om høye jenter, har du tips til meg for at jeg skal like det bedre? Jeg er høyest i klassen og hater det :(
Syns det er kjempefiiint, og nei det er ikke skryting bare fordi jeg er det selv heheh :) Har egentlig ikke så mange gode tips akkurat, men altså, tenk på modellene som er 180 cm ++. Folk ser jo på de som idealer, sååå du har jo grunn til å være fornøyd hvis du er høy selv!

Kan du legge ut spillelisten du hører på når du trener?
Trener bare til den vanlige spillelisten min :-) Trenger nødvendigvis ikke masse bass og greier for å få motivasjon. Her 
http://open.spotify.com/user/krisssy/playlist/6SZVtj1hxABqkNJd0fLLVZ 

Kan du lage tekst-header til meg?
Ja, det kan jeg, men jeg må først finne et program som har skriften Edwardian Script. Anyone som vet? Hadde det på PhotoFiltre før, men så oppgraderte den seg når jeg fikk ny pc og da forsvant den. 

Hva hadde du i snitt forrige halvår?
4.6, haha. IKKE fornøyd, skal ha mye bedre i år!!!

Hvilken bunad skal du ha?

En ala dette :-) Gleder meg syyykt, syns den er helt sykt fin!

one shoulder dress

Iiiik, kom over denne nydeligheten på nelly.com for ikke så lenge siden! Var den ikke fin? Eeeelsker one shoulder, det er så fint. Vurderer å kjøpe den, men er redd den kanskje er litt for stor siden modellen er 173 og har xs, og jeg er 174 og er litt tynnere. Hm.. dilemma! Vi får se, må uansett spare penger til tadadatataaa JEFFREY CAMPBELL, så blir hvertfall ikke med det første :-)Like/dislike?

dagens outfit #030212
alt fra bik bok

little sisterÅh, som jeg gleder meg til å ta bilder til sommeren!

snø er så fint
Haha, jeg til Ingvill i går: "Seee, bakken er helt tørr jo! Føler det er skikkelig vår nå." ....... og så våknet jeg opp til snø i dag tidlig. Hehh jaja! Se så fint det ble på bildene da, iiih. Nå skal jeg spise middag, og så blir det håndballtrening senere ♥ Snakkees. (Forresten, mange av dere som lurte på om jeg kunne linke til videoen av det nrk-greiene, men den er (naturligvis) slettet. Så desverre!)

Hva syns dere om bildene? 

stritt VS naturlig?

Hva syns dere er finest, når jeg har rettet det eller når jeg har det naturlig? Tror kanskje jeg liker det best når det er stritt, er ikke helt sikker.

skidag

Heeyo. I dag hadde vi skidag! I 10 minusgrader, wohoo

Gikk fint da, utenom at fingrene mine frøys til is heaheh :-) Var jo kjempefint i løypa, sol og greier! Seriøst ELSKER når det er sånn skikkelig vintervær, med masse puddersnø, sol og blå himmel. Mååå bli flinkere å ta med meg kameraet ut av døra, så neste gang dere!

Mottok forresten en rosa fin pakke i posten i dag:

Fra mineralhygenics.com! Fikk tilsendt fem forskjellige farger, så da blir det ikke noe problem å finne en som passer hvertfall. Gleder meg til å teste det ut, kommer anmeldelse på bloggen om det senere :)


http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.7977707  hahaha GJETT hvilken klasse dette er. dere får 1 forsøk