hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ta på deg klær a

OBS!! Glemte burkaen hjemme.Jeg synes egentlig at alt dette kroppspress-maset er overhyped.

I går fikk jeg en kommentar på innlegget "summerinspo" som fikk meg til å tenke litt. Ikke at jeg vanligvis ikke tenker, for det gjør jeg i massevis, i massemassevis. Vel ja, ikke at det var noen big deal sånn egentlig, for kommentaren var ikke ment på en slem måte. Det var bare poenget i teksten som gjorde meg litt irritert. Du påstår at jeg skaper et usunt kroppspress på bloggen min. Hvorfor det, spør jeg? Fordi jeg er slank? Isåfall er det en helt på trynet påstand. Altså, jeg er klar over at vi lever i 2013 og at kroppspresset er stort, men skal jeg droppe å legge ut bilder av meg selv på min blogg av den grunn? Jeg kan ikke slutte å blogge fordi min tilstedeværelse kan påvirke folk. Om noen har lest min blogg og fått spiseforstyrrelse på grunn av det så er den personen så lett påvirkelig og sårbar og har allerede et så usunt forhold til sin egen kropp at vedkommende mest sannsynlig hadde blitt syk uansett. Internett er stort, og den personen ville ha funnet en annen plass å søke etter inspirasjon uansett. Du kan ærlig talt ikke påstå at bloggen min bidrar til spiseforstyrrelse. Ungdommer i dag blir bombadert med press fra alle kanter 24/7, og jeg tror ikke tror at det spiller noe fra eller til om jeg ikke hadde blogget. 

Jeg vet ikke med deg, men i dag kom jeg hjem til 6 mail i innboksen min fra jenter som fortalte meg at de har begynt å like kroppen sin til tross for at de er undervektige - og dette på grunn av bloggen min. Fortell meg hva har du gjort i dag for å hindre et kroppsfiksert samfunn, da? Her sitter du på nett og forteller meg i en anonym kommentar at jeg ikke kan legge ut bikinibilder av meg selv fordi jeg er for tynn. Det ironiske her er jo faktisk at det er DU som skaper kroppspress.

Jeg forstår hva dere mener, men jeg slutter ikke å blogge av den grunn.Dette innlegget er selvfølgelig bare rettet mot et fåtall. Nesten all tilbakemeldingen jeg får er positiv, og jeg må bare få sagt at jeg setter uendlig stor pris på enhver av dere. Negativ respons har jeg sluttet å ta til meg - det er de fine kommentarene som betyr noe for meg. Tusen takk! Dere er grunnen til at jeg blogger :-)

happy birthday bestieHeisann dere! I dag er det introduksjon av meg i Fylkesmagasinet, som dere ser på bildene over. (Gratismagasin i Sogn og Fjordane) Gøy! Det er vel egentlig et ganske typisk blogg-intervju, men jeg synes det ble bra. Det blir spennende å begynne å skrive! Hvis dere vil lese artikkelen så er den på nett >her<.

Uansett, i dag har Ingvill bursdag! GRATULERER SÅ MYE VERDENS BESTE! Benytter anledningen til å si at du er verdens besteste bestevenninne. Har kjent deg helt siden jeg var bitteliten, og du har alltid vært den personen jeg kan stole på. Å ha en bestevenninne som man kan komme til uansett hva er virkelig gull verdt, og det unner jeg absolutt alle. Du er verdens beste. LOVE YOU, og jeg håper dagen din blir like fantastisk som deg 

Tipper hun blir glad hvis dere legger igjen en gratulasjon til henne, tihi :)

would you wear this? #4Sko fra Jeffrey Campbell (nastygal.com), bukse fra BIK BOK, genser fra H&M

Satt sammen et enkelt men samtidig stilig antrekk! Ble ikke så bra bilder, da . . Ville dere ha gått med dette? 

summerinspo


Snekret sammen en liten (stor) kollasj med inspirasjonsbilder fra sommeren. Guuud, jeg er vel ikke den eneste som kjenner savnet når jeg ser slike bilder? Jeg gleder meg helt utrolig mye til sommeren nå, bare alt. Ferie, reising, sol, brunfarge, shorts (dere kjenner jo meg, hihi) og ikke minst; fotografering! Det er så utrolig stor forskjell på bilder nå og bilder om sommeren, de blir jo ti tusen ganger finere når sola skinner og gresset er grønt :-) Heldigvis er det ikke lenge igjen da, dere!

Nå har jeg nettopp spist middag og vært ute en tur for å ta noen bilder. Sitter i nuet med en Cola Zero ved min side og RLE-boka ved min andre side. Min unnskyldning for at vi skal kjøpe brus i hverdagene: "Mamma, jeg skal øve til PRØVE!!!". Haha, funker fett. Gleder meg til helga nå! Heldigvis er broren min hjemme denne uka, siden han har vinterferie. Lucky bitch!

♥ Likte dere bildene? 

hjemmelagde kyllingnuggetsHei dere! Haha, tommel opp for superkleint bilde over :D Fant en heeerlig oppskrift på bloggen til Kristina Andersen i forrige uke her (igjen, hehe!), og jeg tenkte å dele den med dere. Oppskriften er opprinnelig fra boken til Kristine Weber. Jeg skal vise dere hvordan dere kan lage sunne og kjempegode kyllingnuggets hjemme på 1-2-3! Alt du trenger er:

♥ Kyllingfilet
 1 eller 2 egg
♥ Mandelmel (du kan også bruke vanlig mel hvis du vil)

Fremgangsmåten er verdens enkleste: skjær kyllingfileten i størrelsen du vil ha dem, dypp bitene i en skål med egg og vend dem deretter i en skål med mandelmel. I skålen med mel kan du gjerne blande inn litt kyllingkrydder for å få litt smak på det, det var det jeg gjorde. Evt. kan du ha revet parmesan eller annen ost i.Smaker SUPERGODT, og er i tillegg mye sunnere enn vanlige kyllingnuggets som du kjøper på butikken! Anbefaler virkelig alle å teste, det tar jo heller ikke lang tid. Du kan servere det med en god salat til, eventuelt ris eller lignende - hva enn du liker. Jeg lagde det i forrige uke og det falt i smak hos dere familien. NAAAAM, dette skal definitivt lages igjen!

flower jeans

Bukse fra BIK BOK, jakke fra choies.com, solbriller fra Ray-Ban

Heisann! 3 dager igjen til helg!!! Nå har jeg besøk av Ingvill og vi øver til musikkfremføring i morgen. Hadde engelsk skrivedag i dag (tror det gikk ganske greit) og så fikk vi tilbake naturfagsprøven og jeg var . . et halvt poeng fra sekser. Typisk! Kjenner det er såå deilig å bli ferdig med prøvene, selv om vi har en del igjen da. Hyggelig at jeg fikk så mange tilbakemeldinger angående videregående-søking i går, forresten. Masse nyttig, men jeg blir nok å søke til studiespesialiserende uansett :-) Påbygg virker ganske tungt, i hvert fall utifra det jeg har hørt. Men ja, jeg må nesten fortsette å øve jeg. Vi snakkes senere, ha en fin tirsdag!

Antrekket er, igjen, fra vinterferien. Hehe. Er smart å ha på dager som dette hvor jeg ikke har orket å kle meg noe spesielt. Digger denne buksa, føler den gjør hele antrekket av seg selv samtidig som den er ganske casual :-) Hva synes dere om antrekket?

natta

Heiii og god kveld! Tenkte å slenge inn et lite innlegg før jeg går i dusjen og legger meg. Har prøvd å gjort litt skolearbeid i dag, men som dere vet . . når man skal øve til prøve blir plutselig aaaalt annet veldig interessant. Typisk det der. Søkte forresten til videregående i dag! Yeeeey. Søknadsfristen er på torsdag 1. mars og jeg er som vanlig i siste liten. Haha, dere vet forresten det Min-ID-brevet man får i posten som man må ha for å kunne søke? Jeg trodde jeg hadde mistet det da jeg ikke fant det i sted, og jeg freaket heeelt ut. Pleier alltid å ha orden på slike ting, men heldigvis fant jeg det . . PUUUH! Hadde ikke rukket å fått tilsendt nytt før fristen, så flaks for meg at jeg fant det. Hvis ikke hadde jeg ikke hadde skoleplass til høsten, og hvor jævlig kult hadde ikke det vært da dere. Droppe ut av skolen etter 10. klasse, null stress liksom :-) Uæææhh, får helt ekkel følelse av å tenke på det. Skal liksom ikke bare grave med ned og dø i samme sleng og da . .

Søkte studiespesialisering, media og idrett. Disse kan forandres helt fram til 1. april (tror jeg), men jeg kommer til å ha studiespesialiserende på 1. valget uansett. Deiiiiiilig å få det unnagjort! Har jo egentlig aldri vært i tvil om hva jeg skal søke, så det var ikke noe problem. Er det noen av dere som går media, forresten? Har alltid visst at jeg skal gå studiespes, men er mange av dere som sier at jeg heller burde velge media? Hmm . .

Noen av dere som har søkt på ny skole til høsten?

unblogged outfit

Heiiiiia! Da var det tilbake på skolebenken, dere! He-rre-gud, det føltes som verdens største ork å komme seg opp av sengen i dag morres når alarmen ringte. Heldigvis kom jeg meg omsider opp, og når jeg kom på skolen var det faktisk helt greit :-) Er jo gøy å komme tilbake og se folk igjen, og selvfølgelig at vi har gym på mandager. Hadde ikke overlevd uten . . Uheldigvis har vi noen prøver denne uka, så jeg tenker at jeg bare starter å øve nå, er ikke vits å utsette. Blææh. Ser allerede frem til helga jeg, hehe!

Her er et antrekk fra ferien i forrige uke! "Unblogged" om vi skal si det på en blogg-ish måte. Haha! Kjøpte denne buksa på Zara da jeg var i Oslo og den er sååå fin, men den har verdens mest irriterende og støgge passform ever. Elsker slike type bukser, men hva med oss som er langbeint?! De blir jo alltid for korte . .Bukse fra Zara, genser fra H&M, sko fra Tommy Hilfiger (footway.no), solbriller fra Ray-Ban og earcuff fra H&M

Vad tyckar ni? (Hahah) 

vinnerene av konkurransene

Vinneren av balljole er . . .

. . . Matilde Holt!


Vinneren av en iPad mini, 1 års gratis barbering av Dorco Shai, en Deborah Lippmann i valgfri farge, sesong 1 av serien Girls og Joico reisesett er . . .

. . . Malin Algrøy!

 
Gratulerer så mye begge to! Sjekk mailen deres :-) 

dagens spørsmålSer du på blogging som en jobb?

Gjerne begrunn svaret :-) Har du mange lesere kan du tjene gjerne 100.000 kr i måneden. Hva synes dere egentlig om at bloggere har en såpass høy inntekt, og man kan sitte og jobbe fra senga med pc´en i fanget men likevel tjene 3x mer enn en gjennomsnittet? Er det urettferdig og lettjente penger, kontra vanlige jobber? Synes det er litt interessant å høre hva dere mener!siste dag av ferienDa var ferien over for min del! Kjenner jeg er litt jelly på dere som har fri neste uke, altså . . Åh, blæ. Men det har vært sinnsykt deilig med et lite avtrekk fra skolen i hvert fall, og heldigvis er det ikke mange uker igjen til påske!

Nå sitter jeg her sminkefri og hører på Justin Bieber Believe Acoustic Album (<3), en typisk søndag med andre ord. Rydder rommet, svarer på mail og gjør ferdig utsatt skolearbeid. Må også rydde huset, ettersom resten av familien kommer hjem i dag og ja . . det er ganske rotete her. Haha, mat og godteri overalt. Hjemmelaget pizza står på planen i dag, ettersom jeg og broren min lagde verdens beste i går og den bare lages igjen. I stedet for vanlig pizzafyll så smørte vi bunnen med pesto, og så hadde vi på maaaasse grønnsaker på (sopp, paprika, mais, ruccola osv), kyllingkjøttdeig og ost. Dødsgodt!Bukse fra Zara, overdel fra Cubus, sko fra footway.no, solbriller fra Ray-Ban, veske fra Smia/Vero Moda

Gårsdagens outfit. Ser ikke slik ut nå akkurat, haha . . Elsker denne buksa, bare synd den er så syyykt ubehagelig å gå med. Hvorfor er alle bukser som er fine så sinnsykt pain å gå med? :-( Forresten, i kveld skal jeg trekke vinnerene av Dorco Shai-konkurransen og ballkjolen! Husk å melde dere på om dere ikke har gjort det.

I love theseDen fra venstre er til Smia/Vero Moda og den til høyre er fra Gina Tricot

Mine to favorittvesker! Jeg har samlet på en del vesker opp gjennom årene, men disse er favorittene uten klart - og det ser dere vel kanskje hvis dere har fulgt med på antrekkene mine. Det er et eller annet med oss jenter og vår kjærlighet til disse nydelighetene . . Jeg er den typen som er helt freeeelst av designerveskene til Chanel, Michael Kors, Alexander Wang, Louis Vuitton og Céline. Skal definitivt investere i en slik, men inntil videre så nøyer jeg meg med de som koster under 1000-lappen. Synes spesielt den jeg har fra Gina Tricot er sååå fin, i og med at den ligner veldig mye på Céline-vesken. Har fått masse spørsmål om de fortsatt har den inne, og det er jeg desverre usikker på. Kjøpte den i slutten av oktober så det kan godt hende de får den inn igjen :-)

Noen flere som har veskedilla? Hehe!

yolo eller noe
Heiii dere! Okei, gårsdagen . . Where to begin. "Kristine, hvordan spiser du for å bli så tynn? :P" Kan vel starte med å si at jeg og Håkon slukte en halv oreokake hver i går kveld. En HALV fuckings oreokake. Ble l i t t kvalm, bare. Haha, vi er faktisk helt syke når vi setter i gang . . Liksom, jeg kjenner fortsatt oreokjeksene oppi halsen min.

Til tross for at magen min stod på spreng så ble det likevel en fin kveld! Jeg ELSKER å være spontan, så klokka 1 etter midnatt bestemte vi oss for å ta en skitur. Hvorfor ikke, liksom? Vi kjørte på fjellet og tok oss en skitur på 1.2 mil vi da, like greit. Det høres sykt ut, men det var SINNSYKT deilig! Her snakker måneskinnstur, altså! I tillegg var det skikkelig bra gli, så vi kunne nesten skøyte alle 12 kilometerene. Lenge siden jeg har opplevd noe såååå herlig, klarer faktisk ikke å beskrive det med ord. Vel, naboene begynte kanskje å lure når vi dro av gårde halv 2 om natten med ski på taket . . Hehe. Nå har jeg nettopp stått opp og dusjet. Har ikke spist frokost enda, men føler liksom ikke det store matbehovet etter å ha peiset i meg 6000 kalorier. (Hei mamma og pappa som er i Oppdal; vi har det helt fint!!)

spørsmålsrunde: treningHeisann dere! Jeg får veldig masse spørsmål angående trening, og i steden for å skrive det spredt utover i forskjellige innlegg så tenkte jeg det ville være bedre å samle alt sammen i èn spørsmålsrunde. Kjører derfor i gang en nå! Spør om det dere lurer på angående trening generelt eller treningen min, og så skal jeg svare etter beste evne. Jeg er LANGT (laaaaangt) ifra treningsekspert og jeg har vel for så vidt nettopp startet selv etter en veldig lang pause, men jeg svarer uansett bare på det jeg kan.

Kan på forhånd si at det ikke er vits i å spør om ting angående slanking :-) Ellers er det bare å spørre!

Såå, noe dere lurer på?

my favorite breakfast

God morgen! I går kom jo som sagt Håkon (broren min) hjem, utrolig koselig! Det er en del uker siden sist nå, så vi ble sittende heeele kvelden og prate. Og så lagde vi oss god middag og spiste masse godt . . men det er jo en selvfølge. <3 Mat <3. Er så glad for at jeg har så godt forhold til søskene mine, det er virkelig gull verdt.

Laget meg god frokost i dag, som vanlig! Mange av dere spør etter frokost-pannekakene, så jeg tenkte å dele "oppskriften" på nytt. Har postet den før da, men har jo en del flere lesere nå enn hva jeg hadde i sommer. Sååå, det eneste du trenger er: 40 g havregryn, 1 egg og 1 ts sukrin (evt. vanlig sukker) . Bland ingrediensene sammen i en skål og stek de i panne - enkelt og greit! Denne oppskriften gir 2-3 småpannekaker, så jeg pleier ofte å doble den. Topp med vanlig pålegg, frukt, bær, cottage cheese . . hva som helst. Smaker kjempegodt, og gir en langvarig metthetsfølelse.Nå skal jeg stelle meg, og så blir det til byen en tur. Senere i dag står trening på planen, og så finner jeg sikkert på noe med noen. Må nyte den siste feriedagen :-) Vi blogges, da!

Har dere smakt pannekakene før? 

today´s outfitBukse, kjole og clutch fra BIK BOK, jakke fra chicnova.com, sko fra nelly.com

Hva synes dere? 

good morning beautiful

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Hei og god morgen, dere! Okei, først og fremst . . i går kveld surfet jeg rundt på nett og fant tidenes FINESTE DUDE EVER!!!! Jeg kødder ikke engang!! Han heter Fransisco Lachowski og er en brasiliansk modell, og han er blant annet modell for Gucci og Dior. Jeg ble faktisk i flere timer og bare bla i bilder av han, og det endte med at jeg kom meg litt for sent i seng . . Jeg mener, HALLO, denne fyren er så fuckings grisedigg at jeg ikke har ord!!

Dere kan få Zac Efron, Finn Harries og Justin Bieber. Dette er min fremtidige mann.Hehe, ja . . Vel, jeg stod opp for ikke så veldig lenge siden og har nettopp fått i meg frokost, og nå skal jeg snart ut og ta outfitbilder. Senere i dag kommer bruttern hjem, og vi skal lage god mat og kose oss, wii! Vi snakkes senere!

Så hva synes dere om han???? 😍

det spennende ferielivetHeeeia dere! Kom hjem fra byen for en liten stund siden med mamma, etter å ha (endelig) kjøpt Office-pakken til Mac.  Jeg er så altfor treig på slike ting, uff . . Vel, dagen i dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting. Stod opp når jeg våknet av meg selv, spiste god frokost og brukte laaang tid på å sminke meg. Det er så deilig! I motsetning til når jeg skal på skolen og ender med å sminke meg i en fei. Har også svart på mail og kommentarer fra dere. Noen litt mindre fine, men dere er skjønne likevel . . haha :-) Noe av det morsomste jeg vet er folk som konstant leter etter feil på andre, jeg mener . . den dagen jeg tar meg selv i å sitte på andre blogger og lete etter "feil" på bilder og kommenterer stygt, den dagen har jeg virkelig mistet meg selv. Mesteparten av dere er dødsskjønne heldigvis, og dere gjør virkelig dagen min med de nydelige kommentarene deres! Jeg får veeeeldig lite stygge kommentarer i forhold til andre bloggere på topplista, som f.eks Sophie, Tcmn osv. Woaah, har dere lest kommentarfeltene eller? Morsomt lesestoff, haha :-) Men okei, nå babler jeg bare. Ville bare si tusen takk for at dere hele tiden er så søte mot meg, jeg føler jeg liksom ikke får takket dere nok!

Senere i dag skal jeg kanskje på trening, og så får jeg besøk av Ingvill. Vi må gjøre ferdig K&H-innleveringen nemmelig . . en HATT. Haha. Jeg lager Minni Mus-hatt, kan sikkert vise den til dere når jeg er ferdig selv om jeg har liten tro på at den blir noe bra. Og så skal vi selvfølgelig drikke BRUUUUS, noe vi alltid gjør når vi er sammen. Greit å ha en bestevenninne som er like glad brus som meg, tihi. (OI DETTE BLE EN VELDIG LANG TEKST)

Noen tilfeldige bilder jeg tok når jeg fikset meg i morres, som dere kanskje ser så glemte jeg å ta på smilebåndet, haha. Smiler innvendig, da!! Jumpsuiten er fra BIK BOK, den er herliiiig.

♥ Blogges

ukens spørsmål #46

Hvilket objektiv bruker du nå?
Bruker som vanlig 50mm f/1.4, men når jeg skal ta bilde av f.eks meg inne på rommet mitt så bruker jeg standardobjektivet, 18-55mm. Dette er fordi 50mm er zoomet veldig mye inn og kan være litt vanskelig å bruke om man har lyst å ha med mye av rommet på bildet.Her har jeg brukt 18-55mm, som dere kanskje ser. Hadde jeg brukt 50mm her hadde det bare vært genseren som var med på bildet, ettersom den er zoomet inn.

Hvor er den rosa koppen fra?
IKEA

Hva mener du er en perfekt kropp? Syns du at du har en perfekt kropp, eller føler du deg av og til for tynn? Og hva synes du om jenter som er litt store?
Jeg har ingen fasit på hva jeg synes er "perfekt". Det høres kanskje sinnsykt klisjé ut, men alle er fine på hver sin måte. Jeg har ingen fordommer mot store jenter, på lik linje som jeg ikke har fordommer mot slanke jenter. 

Retter du håret hver dag?
Ja, men jeg pleier som oftest bare å rette det helt øverst. Retter sjelden hele håret.

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser en del, men jeg tenker å heller lage et eget innlegg om det!

Sminker du deg hver dag?
Jeg sminker meg kun de dagene hvor jeg føler at jeg "må". Har jo blogg og, så da kan jeg ikke akkurat gå sminkefri 7 dager i uka, hehe! Men på søndager og ferier pleier jeg ofte å gå uten sminke hvis jeg ikke skal noe spesielt. Og trening, selvfølgelig! Klapp på skuldra til dere som klarer å gå med sminke når dere trener . . .Du har jo ikke sixpack, den er bare at du er så tynn at du ikke har noe underhudsfett?
Har aldri sagt at jeg har sixpack, he-he. Men ja, får veldig lett muskler på magen fordi jeg har lite fett der, MEN man må faktisk trene for at det i det hele tatt skal være muskler der. Det er ikke sånn at alle har en sixpack under fettet, man må jo faktisk trene seg til det :-)

Hvem har laget designet ditt?
Jeg har laget det selv!

Har du vendt deg til macen nå?
Ja! Tok faktisk mange uker før jeg begynte å bruke den skikkelig, ettersom jeg måtte laste over mange bilder, program osv og jeg kom liksom aldri skikkelig i gang. Er nesten helt vant til den nå, da :-) Sinnsykt rart å bruke gamledataen nå, bare: "Hvoooordan kopierer jeg?!"

Når klipte du håret ditt sist?
Okei, haha . . Slutten av 6. klasse, tror jeg? Det var aldri en intensjon å spare egentlig, men nå har jeg jo langt hår og dessuten har jeg frisørskrekk så jeg tør ikke klippe meg. Har ikke spesielt slitt hår til tross for at det er så langt, og det er jeg glad for!

Nike skoene dine, er de gode å løpe i?
Nike Free Run er ikke egnet for å løpe langt, nei. Går selvfølgelig an å løpe i de om man f.eks er på treningssenteret og skal jogge i 20 minutter, men de er best egnet til lett trening og til hverdags. Jeg pleier å bruke de når jeg skal trene styrke fordi det kjennes ut som om at jeg går barbeint når jeg bruker de. Kjempedeilig!

Har du salgsblogg?
Nei, men jeg vurderer å starte kanskje. Har en del klær i garderoben som aldri blir brukt, selv om de er ganske fine. Er det noe dere vil?Er du samfunnsengasjert, følger du med på nyheter, osv?
Tja, jeg vil si det? Følger en del med på nyhetene, men er selvfølgelig en del ting som absolutt ikke interesserer meg. Som f.eks politikk . . BLÆ. Sorry å si det, men det er driiiitkjedelig. Haha!

Visst jeg ser deg i Førde, kan jeg spørre om bilde da? Synes du det er gøy?
Jaaa, bare å komme bort! Det er bare superkoselig :-) 

Fineste navn du vet om?
Nora synes jeg er et kjempefint navn!

Hva synes du om at mange av bildene dine er blitt kjempepopulære og er spredt utover kjente tumblr-sider, instagram osv?
Stopper av og til opp og tenker på hvor mye jeg eksponerer meg selv, men så . . fortsetter jeg bare å blogge. Hehe.

Når står du opp i helgene?
Det varierer veldig mye. Jeg er egentlig den typen som elsker å sove til klokka er 2, men det siste året har jeg sluttet med det fordi jeg føler jeg kaster bort hele dagen om jeg gjør det. Kan stå opp både klokka 10 og 14.00 jeg, det kommer helt an på.

Hvilken modell av Ray-Ban har du, og hvor får man kjøpt de?
Vet ikke hva min modell heter og hvilken farge jeg har, men du får kjøpt de på de fleste brillebutikker tror jeg?Hvordan er runwaydreamz-shortsene i størrelsen?
Har begge to i XS. De er litt store da, men det er jo meningen. Prøvde XXS og da var den for liten rundt hoftebeinene, i tillegg synes jeg ikke runwaydreamz-shortsene skal være så altfor tettsittende heller.

Hva er det første du gjør når du kommer hjem fra skolen?
Førsteprioritet når jeg kommer hjem er å ta på meg joggebukse. (Med mindre jeg skal ta outfitbilder, da gjør jeg det først) Herregud, det er så syyyyykt, for jeg bare må gjøre det om dere skjønner?! Kommer hjem og har tenkt å spise ikke sant, men jeg MÅ skifte bukse først. Klarer ikke gjøre noe annet.

Hvor ofte shopper du?
Shoppingbehovet mitt går veldig i perioder, og for tiden shopper jeg veeeldig lite faktisk. Stolt over meg selv!

Hvordan klarer du å stå opp tidlig for å trene?
Godt spørsmål. Vet jeg ikke helt hvorfor, men merkelig nok kommer jeg meg lettere opp av senga når vekkerklokka går klokka 6, enn når den går halv 8? That doesn´t make sense. Nei da, men det er bare å være innstilt på det, i grunn. Jeg er ikke så veldig trøtt når jeg står opp egentlig, heller mer senere på dagen. Og ja, da er det bare å legge seg tidlig :-) Anbefaler alle å teste morgentrening i hvert fall, det er bare såå herlig. Lite folk på treningssenteret, man slipper å gå hele dagen og grue seg til en treningsøkt, man blir mer opplagt og i tillegg får man bedre døgnrytme.Noe dere lurer på til neste gang?

ripped jeans

Ja, så jeg kjedet meg litt her om dagen og begynte å klippe i en gammel og stygg bukse. Husker dere da det var så sinnsykt in? Litt usikker på om jeg fortsatt synes det er fint, men det kan være utrolig stilig om man kombinerer det riktig, da. Se for dere en lys og hullete bukse til solbrun hud . . Åh, så fint. Alt er fint om sommeren, though.Buksa er fra BIK BOK

Hva synes dere om slike bukser? Hot or noooot? 

deilig med ferieHei og hopp! Herlighet, ord kan ikke beskrives hvor deilig det er med ferie. I dag våknet jeg til fuglekvitring, sol og tomt hus, med andre ord; deilig å våkne opp i dag. Begynner så smått å få litt vårfølelse også nå, og det er sååå herlig. Så i dag har jeg kledd meg litt vår-ish med hvit bukse! Er på vei ut døra nå straks, man må jo nesten nyte finværet når det først er her. Har selvfølgelig jakke over da, hehe :-) Senere i dag vet jeg ikke helt hva jeg blir å finne på, vurderer å stikke og trene litt i kveld kanskje. Vi får se!

Ferie betyr god frokost, og i dag bestod frokosten min av kesam blandet inn med funlight bringebær, banan, litt sukrin og det beste jeg vet om for tiden; tørkede aprikoser! Blander bare alt sammen oppi kesam-boksen og spiser det. Nam, nam, NAM! Et supert frokostips om dere er lei av tørre brødskiver. Haha, jeg kan ikke huske sist jeg spiste brødskiver til frokost . .. . . og så Pepsi Max, da. Hoppet av glede da jeg så det stod er 4-pakning i garasjen, haha!Håper dere får en fin dag!

fordi jeg kan

"Kristine, hvorfor bruker du solbriller om vinteren??" Fordi jeg kan, derfor. Jepp, så her har dere dagens outfit! Supercomfy og behagelig, akkurat slik det skal være i ferien. Tusen takk for masse forslag på forrige innlegg, det setter jeg stor pris på! Skal teste ut det dere sa, even though jeg er rimelig sikker på at det ikke har noe med spising å gjøre. Får sting om jeg spiser 5 timer før for den del . . Men ja, jeg får bare håpe at det går over etterhvert. Nå sitter jeg her og slapper av med min lille baby Pepsi Max ved min side. Så-sinnsykt-godt. Om du liker Pepsi Max kan vi definitivt være bestevenner

Lurer på om jeg skal dra til Bergen i morgen, eller om jeg bare skal gjøre det en helg heller. Hva kan man gjøre i Bergen, egentlig? Eneste jeg kommer på er å spise på MacDonalds og Fridays, haha . . Broren min kommer dessuten hjem på torsdag, og da skal mamma, pappa og lillesøss bort resten av uka. JIPPI!! Full fest i hele huset, ass. Elsker å være alene hjemme, så lenge jeg bare ikke er helt alene. Haha, hvis jeg skal passe lillesøsteren min så er det liksom hun som må være den modige av oss, og hun er ... 8 år. Kremt. Jepp, der har dere Kristine Ullebø.

Bukse og overdel fra H&M, sko fra nelly.com, earcuff fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

Likte dere outfiten dååå? :-)

yummy in my tummyI går kveld laget jeg verdens beste belgiske vaffler! Fulgte oppskriften (som vanlig, hihi) til Fotballfrue som du finner her. Anbefaler å tilsette en banan og masse kanel, da blir de suuuupergode. Nam! Dere må teste det ut, lover at dere kommer til å like det.

I dag stod jeg og mamma tidlig opp for å dra på trening. Hadde gledet meg kjempemasse til å trene kondisjon på mølla, men så var det den forbanna stingen som hele tiden forfølger meg . . Er det noen av dere som har peiling på sting/hold? Jeg får det hver eneste gang jeg løper, og uansett hvor mye jeg varmer opp så får jeg det. Jeg blir helt gaaaaaal! Har alltid vært sinnsykt plaget med det, og det samme med pappa og broren min. Er ganske sikker på at det er arvelig, men kan kondisen spille noen rolle? For jeg merket når jeg trente friidrett i høst og var ganske aktiv at jeg hadde mye mindre sting . . Kan det være tilfelle? Håper noen av dere vet noe, for jeg er så sinnsykt lei hjdslklakmlkd. Rekker jo ikke å bli sliten før det kjennes ut som om noen tar kvelertak på innvollene mine . . haha :-(

Så koselig at dere likte den nye headeren min, forresten! Selv om det kanskje ikke er sommer enda, så trenger vi å bli minnet på at det ikke er så altfor lenge igjen, hihi.

all about my hair

Hei folkens! Jeg får utrolig mye spørsmål om håret mitt hele tiden, så nå kommer endelig det etterlengtede innlegget. For en stund siden mottok jeg noen produkter fra coverbrands, og jeg skal fortelle om de i dette innlegget. Alle produktene er en del av min daglige rutine, utenom hårkuren som jeg bruker et par ganger i uka. Og til dere som lurer: jeg har "spart" håret mitt siden slutten av barneskolen, og nei, det er ikke spesielt slitt. Likevel synes jeg det er viktig å ta vare på håret mitt, jeg skal jo tross alt leve med det resten av livet mitt, hehe :-) På bildene over ser dere forresten hvordan håret mitt ser ut helt naturlig uten at jeg har rettet det.Bed Head Tigi Shampo her, Bed Head Tigi balsam her, Redken hårkur her, GHD varmebeskyttende her, GHD rettetanger finner dere her (min rettetang er ikke sponset)

Koden "ug7ui" gir 15% rabatt på alle produktene på bildet over (utenom rettetangen), og den er gyldig til den 25. februar! Såå har jeg laget en video hvor jeg forteller om produktene, i stedet for et milelangt og kjedelig innlegg med masse tekst:Sett på 1080P for mye bedre kvalitet!


Reklame

hvilken header?

Hei! Har vært litt frem og tilbake på hvilken header jeg skal ha i det siste, ettersom jeg er ca. den mest ubesluttsomme personen noensinne. Haha! Har tre forskjellige headere her som det står mellom, og ettersom det er dere som leser denne bloggen så vil jeg veldig gjerne høre deres mening. Og ja, som dere sikkert vet så er jeg veldig glad i å ha et enkelt design . . Har fått tilbud om profesjonelt tilbud da, så kaaanskje det kommer et "skikkelig" design etterhvert. Vi får se!

Alle sammen er veldig like, med bare èt vanlig bilde + samme type skrift. Skrifttypen heter Edwardian Script ITC, forresten! Synes den er så fin.

Nr. 1Nr. 2Nr. 3Nr. 4Nr. 5Har jo i tillegg fått inn kjempemasse fine headere av dere, så kanskje jeg blir å bruke noen av de etterhvert. Om dere har lyst så kan dere sende inn på kristine.ullebo@hotmail.com! Liker det som sagt veldig enkelt, hehe :-)

Hvilken synes dere var finest? 

lørdagen minJakke fra Vero Moda, bukse fra BIK BOK, sko fra footway.no, veske fra Gina Tricot

Hei hei dere! I dag har vært en rolig lørdag. Møtte Ingvill (nei, hun har ikke blogg desverre!) og var en kjapp tur i byen for å dra på kafé. Kjempelenge siden sist, så det var koselig! Hadde ikke planer om å shoppe, men fant en kjempefin genser til kun 80 kr på BIK BOK, og ja . . dere vet. Har den allerede i hvit, og siden den opprinnelig koster 600 kr så måtte jeg bare. Var forresten to søte jenter som kom bort og ville ta bilde, og det setter jeg som alltid kjempestor pris på! Koselig å se hvem som faktisk leser bloggen min, så dere må ikke være redde for å komme bort :-)

Resten av dagen har jeg planer om å slappe fullstendig av. Skal ikke gjøre noen ting, og det ser jeg virkelig frem til! Endeliiiiig. Sitter for øyeblikket og redigerer ferdig videoblogg som kommer i morgen, så følg med!

Hvordan har deres lørdag vært?

lovelyGod morgen! I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, noe som er utrolig lenge siden sist. Kan ikke beskrive hvor herlig det er å våkne og vite at jeg har en hel uke foran meg uten noe som helst skole, ah. Var helt utslitt i gåt kveld etter 2 treningsøkter på samme dag + en lang uke med altfor lite søvn, og i dag er jeg sinnsykt støl i beina . . Meeeen jeg elsker det! Føler meg mye mer opplagt etter å ha startet med treningen igjen. Så dere som sier at "jammen Kristine du har jo fin kropp allerede, hvorfor trener du??" - trening handler om så mye mer enn å bare se bra ut. Selvfølgelig, jeg trener jo for å få den kroppen jeg vil ha, men man føler seg såå mye bedre når man er i form. Det vet vel sikkert mange av dere selv :-) Uansett, nok snakk om det. Nå har jeg nettopp spist frokost og er på vei ut døra for å treffe en venninne. Vi skrives senere i dag!

would you wear this? #3Bukse fra BIK BOK, genser fra H&M, sko fra nelly.com, veske fra Gina Tricot, naglebh fra madlady.se

Ville dere gått med dette antrekket?

vinterferie!

Hei og GOD VINTERFERIE!! Til dere som har det, da. Ææh, endelig! Denne dagen har vært veldig fin så langt. Stod opp klokka 6 og dro på trening med min ultimate treningsvenn Julie, og det var sååå deilig. Føler meg kjempeopplagt når jeg kommer på skolen! Vi har bestemt oss for å få tidenes bikinikropp til sommeren, og da må det jobbes vet dere. Fin rumpe og mage here we cooooome. Nå har jeg nettopp spist middag og skal møte Ingvill, Karoline og Ida for å trene. Igjen . . ja. Er full av energi jeg, og da må jeg bare utnytte det! Kommer forresten til å lage litt treningsinnlegg med forskjellige øvelser, til dere som ønsket det. Vel, vi snakkes senere! Har gjort klart outfit som jeg poster etterpå.

Har dere ferie nå? 

hva liker du best med deg selv?Hei skjønninger! Husker dere jeg hadde innlegg hvor dere fortalte deres største hemmeligheter og ønsker? Det virket som at dere likte det veldig godt, så da kjører jeg en gang til - bare med en liten vri. Denne gangen skal dere fortelle hva dere liker aller best med dere selv! Så et slikt innlegg på Kristineam sin blogg (link her), og jeg synes det var en utrolig fin idé. Så, det fungerer slik: legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under (gjerne anonymt om du ikke vil at noen skal vite hvem du er), hvor du forteller hva du liker aller best med deg selv. Det kan være alt fra at du for eksempel synes du har fin rumpe til at du er en omtenksom person eller guttemagnet, eller noe du har gjort eller utrettet. Hva som helst! Bare vær kreative.

Å fokusere på det positive med seg selv er utrolig viktig, derfor vil jeg at dere skal gjøre nettopp dette. Alle har noe bra med seg selv, husk det  Jeg kommer til å lese gjennom alle kommentarene (gleder meg!), og senere skal jeg plukke ut noen som jeg poster i et eget innlegg! Kanskje jeg også kommer til å fortelle hva jeg liker best med meg selv, hihi.

Hva liker du aller best med deg selv? 

happy valentiiiine

Heisann! Torsdag i dag, det vil si at det kun er én dag igjen til ferie. Wohoo! I tillegg er det valentine i dag, og i den anledning har mamma laget verdens beste hjemmelaget hjerte-sjokolade (med smørkrem inni) ala Fotballfrue. Ikke like fine som Caroline sine vel og merke (haha!), men de smakte i hvert fall siiiinnsykt godt!! Mmm. Oppskriften finner dere på bloggen hennes her. Ellers merker jeg ikke så veldig mye til at det er valentine . . Skulle ønske at vi feiret det like mye her i Norge som USA f.eks, ååh!

Ellers hentet jeg nettopp verdens nydligste sko på postkontoret. Fant de på nelly.com for noen dager siden og ble rett og slett helt freeelst, så jeg bare måtte klikke de hjem. Har virkelig fått sansen for slike sko i det siste, med tynn hæl og ankelreim. Sååå fint! Gleder meg kjempemye til å bruke de i sommer!! Æææh, se så fine da:

Direktelink til skoene her. De var faktisk ikke så dyre :-)

Hva synes dere?  

på toppen av ønskelisten2. Chanel 2.551. Celiné

Okei okei okei, disse veskene HYLER perfeksjon. Og ja, jeg er en av de som blir forelsket i vesker . . ikke døm meg. Disse to fra Celiné og Chanel her er så sinnsykt fine at jeg ikke kan beskrive det med ord engang. Men så var det prisen da, he-he . . . Er vel 15-20 000 kroner for hver av disse, om jeg tar riktig? Så.sinnsykt.dyrt. Tror ikke dette er noe jeg kommer til å gå til innkjøp av med det første for å si det slik, men jeg har så utroooolig lyst å eie en merkeveske en eller annen gang i livet mitt. Synes selv at de har en helt umenneskelig pris, men samtidig SÅ fine at ingen falske kopier kan sammenlignes. Hva synes dere om så dyre vesker? 

hei effektiv dag

For en herlig dag! Klarte utrolig nok å dra meg opp av senga kvart over 6 i dag tidlig (SYKESTE EVER), og 07.00 stod jeg på klar på Spenst for å trene. Julie, derimot . . Hun lå hjemme i senga og sov. Haha! Hun kom seg ned da, og så fikk vi trent i en time. Helt sinnsykt herlig, var kjempeopplagt og full av energi på skolen! Kan prøve å ta noen bilder neste gang jeg skal trene, slik at dere bare slipper å lese om treningsmaset mitt hele tiden, hehe. Vel, så hadde vi naturfagsprøve i dag, og den gikk kjempebraaa!! Jippi! Kjemi er faktisk ganske gøy når man forstår det, og det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si . . 

Nå kan jeg endelig senke skuldrene og lene meg tilbake. Superherliiiig. Sykt random, men i dag ble jeg faktisk kontaktet av et modellbyrå for første gang! Ææh, kjempegøy! Må kikke litt nærmere på det da, som dere sikkert vet så finnes det en del falske byrå der ute.

Bilder fra mandag. Skoene er fra nastygal.com, til dere som lurte på det!

Har dere hatt en fin onsdag? 

et lite hei fra meg

♥ Heia. Tenkte bare å lage et lite innlegg og si hei før jeg hopper i dusjen og gjør meg klar til å krype til sengs. Loool just kidding, dere vet jo at jeg aldri kommer meg i seng før klokka er 12, minst . . Haha. Ja ja, får bare holde ut denne uka med underskudd på søvn - ferien er rett rundt hjørnet uansett! Skal opp i morgen tidlig og trene før skolen med en venninne, og det kommer seriøst til å bli så sinnsykt funny å se om jeg klarer å komme meg opp halv syv. KRISTINE ULLEBØ, HALV SYV. Folkens, this is craziness.

Satser på at naturfagsprøven i morgen går noenlunde bra, uææ. (Litt for tidlig) god natt, fininger! 

3 dager til...... FERIE! Må.holde.ut.i.3.dager.til. Gleder meg så sinnsykt til én uke med null skole og null stress nå. Fy søren, så etterlengtet! Men først; naturfagsprøve i morgen. Har prøve i organisk kjemi og dagen i dag blir vel brukt til å øve. Hjelper i hvert fall at vi ikke hadde normal skoledag i dag, for i dag var det nemmelig skidag! (Så bildene under er tatt tidligere, hehe) Var en kjempekoselig dag med sol, fint vær og fine folk :-) Håper det blir like fint vær i ferien, slik at jeg kan stå på ski da også. Men nå skal jeg spise middag, og så blir det kvalitetstid med naturfagsboka etterpå. Jippiiii!

Forresten, jeg spilte jo som sagt inn video på lørdag, og kanskje jeg poster den likevel! Må prøve å få redigert den først, er nemlig ikke så veldig kjent med iMovie.

Liker dere å stå på langrenn?

motetips: fra kjole til genserKjole fra nelly.com, sko fra Jeffrey Campbell, bukse og clutch fra BIK BOK

I dag tenkte jeg å komme med et aldri så lite klestips til dere! Nemmelig å bruke kjoler som genser. Som dere sikkert har merket så har jeg fått veldig dilla på det den siste tiden, he-he! Jeg mener, for det første er det dødsstilig, og for det andre er det tvilsomt at noen andre kommer med samme overdel som deg. Så ja, om dere sliter med inspirasjon i klesveien: finn frem kjolene deres og brett de opp - voilà! Er kanskje ikke alle dere som har vært like begeistret for det da i følge kommentarfeltet mitt (hehe), men smaken er som baken. Gå med hva du vil og ikke bry deg om hva andre synes! Jeg synes i hvert fall at dette er en utrolig genial og kreativ idè, og en kjempefin måte å få et "nytt" plagg uten å måtte kjøpe noe nytt :)Denne kjolen er fra CubusDenne er fra BIK BOKDenne er også fra BIK BOK

Sååå, hva synes dere?

Meet Matt(e)

Et av mine favorittmerker innen sminke er, som dere kanskje vet, theBalm. Jeg har testet en del produkter innenfor dette merket, og jeg er like fornøyd hver eneste gang. Produktene holder en høy standard og er i god kvalitet, og på toppen av det hele har de et dødskult retro-design. Love it! Akkurat nå har coverbrands -20% til -50% på theBalm-produkter, og dere finner oversikt over produktene her Her er produktene jeg har testet:

♥ Meet Matt(e): Åååh, NY FAVORITT! Jeg har prøvd øyenskygger fra theBalm før og har vært veldig fornøyd, så denne var jeg utrolig spent på. Meet Matt(e) er en palette med nydelige, matte farger - og den passer perfekt til hverdags. Jeg bruker Matt Smith som base på øyelokket, deretter Matt Ramirez på globallinjen og ytterst på øyelokket. Elsker når jeg finner nye sminkefavoritter, og denne scorte virkelig høyt hos meg. Ser for meg at denne blir flittig brukt fremover!♥ Put a Lid On It - Eyelid Primer: Jeg vet, dere tenker det samme som jeg gjorde . . Øyenskygge primer?! Whaaat? Det høres jo ikke akkurat spesielt viktig ut. Men jo, det er det faktisk! Dere har vel kanskje opplevd at øyesminken går bort når dere er på fest eller lignende? Denne primeren forhindrer at øyenskyggen sklir av eller forsvinner, og den gjør at den holder mye lenger. Påfør denne før du starter på øyesminken og du er sikret at sminken sitter!♥ Give Crease a Chance og Crease, Love & Happiness: Gode koster er et must for å få et bra resultat når du påfører øyenskygge. Jeg har aldri hatt skikkelige sminkekoster, og merker stor forskjell på resultatet etter å ha brukt disse kontra dårlige sminkekoster. Veldig fornøyd med disse også, og som vanlig slo theBalm-produktene godt an hos meg :-)Reklame

konkurranse: vinn goodiebag til verdi 4000 kr

Som dere kanskje vet er jeg fast bruker av den ultimate barberhøvel for oss jenter, nemlig Dorco Shai. Det er den første barberhøvelen med 6 blader som gir en skånsom og effektiv barbering, og selv om det er vinter er jeg glad i å holde leggene mine fri for hår. I neste uke er det valentine og jeg tipper det er en del som vil ta seg bra ut foran kjæresten på date? Om du ikke har kjæreste er det likevel en fin ting å ta vare på seg selv!I dag er jeg heldig og for lov å dele ut en kjempestor goodiebag til èn heldig bloggleser! Premien er døøøødsfet, for den som vinner stikker nemlig av med en iPad mini, 1 års forbruk av Dorco Shai-høvelen, en Deborah Lippmann-neglelakk i valgfri farge, et Joico reisesett og sesong 1 av serien Girls!! Hele goodiebagen har en verdi av 4000 kr! Mesunner den som vinner, tihi.

Konkurransereglene er enkle:

  • Meld deg på gratis prøvepakke av Dorco Shai-høvel HER (du kan når som helst melde deg av)
  • Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om at du har bestilt, om du evt. har bestilt fra før av så skriver du bare det
  • Husk mail som du kan kontaktes på! 
     Lykke til!!

Annonse

gratulerer med morsdagen

Gratulerer med morsdagen, verdens beste mamma! ♥ I dag er det jo morsdag, tjoheiiii. Startet dagen med å dra på langrenn klokka halv 10. Var veldig lite gira egentlig, men når vi kom opp var det utrooolig fint vær, herregud. Knall blå himmel, puddersnø og sol - det perfekte vinterværet med andre ord. Så kom vi hjem og spiste middag, og nå har vi nettopp slukt x-antall fastelavensboller. Kvalm . . men det var definitivt verdt det. Resten av dagen blir jeg nok bare å slappe av. Må gjøre litt skolearbeid som jeg har utsatt hele uka, men det tar jo hundre år før jeg finner motivasjonen til å sette meg ned, haha. I kveld kommer det forresten konkurranse, så følg med!

Fineste mammaen min!! Kjøpte en fin bluse til henne som gave, hihi. 

Har dere gjort noe spesielt for moren deres i dag? ♥

gårsdagens outfit

Jakke og bukse fra BIK BOK, overdel fra nelly.com, solbriller fra Ray-Ban 

Hva synes dere? 

hej hej effektiv dag
Heisann! Har hatt en veldig effektiv lørdag for en gangs skyld - klapp på skuldra til meg! Har forhåndsskrevet en del innlegg, gjort klart det andre klesskapet mitt (nå gjenstår det bare å legge inn alle klærne.... noen som melder seg frivillig?), ryddet i sminken min og laget en videoblogg som mest sannsynlig ikke blir postet fordi den ble superteit. Men ikke bli skuffet, for jeg skal prøve å ha videoblogger fremover :-) Har jo iMovie på Mac, og da slipper jeg å bruke dritt-Movie-Maker som aldri fungerer. Tenkte og å ha sette sammen PhotoBooth-klipp etterhvert og lage videoblogg av det.

I dag skal jeg bare være hjemme siden broren min er hjemme. Jeg og Håkon stikker nok ned på butikken og handler inn godis og sååå skal vi lage kake. FIN LØRDAG

Hva skal dere i dag?  

ukens spørsmål #45

Har du noen ting du ikke liker med deg selv?
Har ikke noe jeg har kjempestort kompleks for, men er jo selvfølgelig en del jeg gledelig kunne ha forandret på hvis jeg hadde hatt muligheten. Slik er det vel med de fleste, kommer nok ikke unna det. Har i hvert fall blitt mye bedre med årene! Før haaaatet jeg (som sagt) høyden min, og jeg husker at jeg ikke kunne fordra de lange beinene mine. Dette var på slutten av barneskolen/starten av ungdomsskolen da, så det begynner å bli en stund siden. Nå er jeg kjempeglad for at jeg er høy og har lange bein :-)

Hvor lenge har du ligget på topplista?
Har ligget på topplista i litt over ett år. Kom på listen for første gang da Kristineam linket meg i slutten av 2011!

Hvor er t-skjorten din fra?
Den er i merket Cheap Monday og min er fra junkyard.no!Hvor kjøper du alle buksene dine?
Tror typ. alle buksene mine er fra Bik Bok, da dette er den eneste plassen som har størrelser som faktisk er lange nok til meg . .

Hva heter modellen, og hvor får du kjøpt det?
Nike Free Run 5. Du får kjøpt Nike Free på nesten alle sportsbutikker, disse er fra junkyard.no.Hvor får du inspirasjonen din fra?
Godt spørsmål! Tenker vanligvis ikke over det, men får mye inspirasjon fra motebloggere. Ellers så vil jeg si . . hodet mitt?

Er Ingvill søsteren din?
Nei, vi er bare bestevenner. Før hadde hun samme hårfarge som meg, så nesten alle trodde vi var i slekt. But nooo 

Er du belieber, siden du har bilde av Justin Bieber på rommet ditt?
Har bilde av Justin Bieber og Nicki Minaj siden jeg synes bildet var dritfett, hehe. Digger den nye musikken hans og han er jo bare driiiiiiiiiiiiitdeilig, men er nok ingen crazy belieber som sitter og stalker han 24 timer i døgnet. Hehe!

Får man kjøpt LUSH i Førde?
Nei, desverre ikke.

Har du Jeffrey Campbell?
Har JC Spike og Lita :-)

Hvilke kamerainnstillinger bruker du for å ta bilder?
Bruker innstillingen AV på hjulet. Blenderen har jeg så lav som mulig (i mitt tilfelle 1.4), men ISO`en og lukkertiden gjør jeg ikke noe med. Når du har på AV kan du bestemme lysstyrke også, så den pleier jeg å regulere på alt ettersom hvor lyst jeg vil ha bildet mitt.

Hvilken deo bruker du når du trener og til vanlig?
Jeg bruker ikke deo, bare parfyme. Høres kanskje ekkelt ut, men det er fordi jeg nesten aldri svetter. Med mindre jeg trener, da! Men da dusjer jeg jo.

Hvor er den hvite blondeshortsen fra?
Den er fra H&M :-)

Hvilket bilde av deg er mest "kjent"?
Disse to, tror jeg. Florerer rundt overalt, haha! Gøy, da

Har du noen tips til hvordan man kan øve til prøver?
Jeg leser gjennom prøvestoffet, noterer ned i word og øver med en venninne med at vi spør hverandre. Veldig god læringsmåte, i hvert fall for meg!

For noen måneder siden la du ut på instagram at du hadde lyst på omverdenen hår, jeg tror du vil kle det sååååå godt! Har du tenkt til å farge håret?
Jeg har lagt idèen på hylla, enn så lenge. Har kjempelyst på det, men kommer til å få utrolig slitt hår da + at jeg kommer til å bli lei av det etter en stund. Kanskje jeg plutselig finner på å bli spontan en dag da, men jeg tviler, hehe.

Har du noen tilknytning til Ullebø-gården?
Jepp, etternavnet mitt kommer fra en plass som heter Ullebø. Har hytte 15 min unna, verdens koseligste plass som jeg har vært hver eneste sommer siden jeg var liten.

Bruker du eyeliner?
Ja, bruker det hver dag. Føler meg helt naken uten, hehe!

Gleder du deg til vgs?
Tjaaaa, hehe. Både og? Gleder meg til en ny start, men grur meg til mer skole, tyngre fag og det at alle vennene mine skal på forskjellige skoler. Liker meg på ungdomsskolen, jeg! Men det blir jo selvfølgelig gøy å begynne på noe nytt også. Får bare ta det som det kommer!

Hva er målet ditt med treningen?
Få tilbake kondisjonen, først og fremst. Jeg meker SÅ stor forskjell på de periodene hvor jeg trener en del og de periodene jeg ikke trener. Når jeg holder meg i form har jeg mye mer overskudd, er gladere og sover mye bedre. Men ja, i tillegg til kondisjon så vil jeg ha mer muskler på kroppen generelt, i hvert fall magen tihi. Er ikke fan av kjempemasse muskler på jenter, men jeg synes å ha en definert kropp er kjempesexy! Kan ikke fatte at gutter ikke synes det? Fin mage f.eks på jenter er det fineste jeg vet!! Lol til guttene . .

Hvordan vasker man den hvite fluffy-genseren?
Den må nok vaskes for hånd! Tror den blir rimelig ødelagt om man putter den i vaskemaskina, hehe.Har dere spørsmål til neste uke?

gårsdagens outfit

Heisann! Kom hjem fra veiledningstime på Spenst for ikke så lenge siden. Det var utrolig nyttig! Lærte myyye, og har nå fått treningsoppsett for hvordan jeg skal disponere treningsuken. Jippiiii! Etter treningen dro meg og pappa og hentet Håkon på busstasjonen, og nå skal vi lage taco til kveldsmat. Har kjøpt inn Pepsi Max også, sååå jeg er relativt fornøyd nå for å si det slik.

Her er det jeg hadde på meg i går i byen. Elsker den nye jakka, og fikk endelig brukt den! Selv om det fortsatt er veldig kaldt ute, brrr. Haha, både meg og Ingvill holdt på å fryse ihjel når vi tok disse bildeneBukse fra BIK BOK, veske fra Smia, sko fra footway.no, jakke fra choies.com

Hva synes dere? 

thank god it´s friday

God fredag, dere! Endelig er helgen her, det skal bli utrolig deilig. Kom hjem fra skolen for en liten stund siden, og skal snart på Spenst (treningssenter) for veiledningstime. Vet ikke helt hvordan det blir, men skal få litt veilnedning angående treningen når det gjelder hva og hvordan jeg bør trene. Blir sikkert spennende. Gleder meg sååånn til å komme i gang med treningen! Nå er det slutt på late dager, altså. Har lyst å få en skikkelig fin og definert kropp til sommeren :-) Vurderer å ta før-etter bilder, hehe. Etter timen på Spenst kommer bruttern hjem fra Bergen og vi skal lage god middag til kveldsmat. Fin fin start på helgen!

Nå må jeg snart løpe, ellers kommer jeg for sent. Slenger med et random bilde av meg fra skolen i min spesielle sitte-stilling. Haha, er jeg den eneste som synes det er behagelig å sitte sånn? Credit til fotografen Sander Myren, forresten:Vi blogges senere, ha en fiiin fredag!

antrekk fra januar


Her har jeg samlet de antrekkene jeg likte best fra januar! Favorittene mine må bli de tre øverste til høyre. Hvis det er noen plagg dere lurer på hvor er fra, så svarer jeg i kommentarfeltet om dere spør. Hva synes dere? :-)

endelig sooool

Ord kan ikke beskrive hvor herlig det er å komme hjem fra skolen til strålende sol og fint vær. Blir nesten lykkelig av det, haha! Tok på meg solbrillene og dro ut på terrassen og tok noen bilder nå nettopp, hvor jeg har tatt maaange bilder før. The ultimate blogg-plass, ass. Nå sitter jeg her og hører på verden fineste Believe Acoustic-album av Justin Bieber. Jeg er vel ikke den eneste som er frelst?! Den nye musikken hans er såå bra, mye bedre enn de gamle sangene hans. Skal spise middag straks, og så tar jeg turen til byen for å møte Ingvill og kjøpe morsdagsgave! Dere har vel ikke glemt det, hihi? :-)Genser fra BIK BOK, solbriller fra Ray-Ban

Har solen kommet til dere også?  

old summer outfit

Hettegenser og shorts fra BIK BOK, earcuff fra H&M, sko fra Levis 
Heisann! I dag var det faktisk lyst helt til klokka HALV SEKS, jippi! Elsker elsker elsker at vi går inn i en lysere tid nå. Så ja, jeg feirer med et antrekk fra sommeren! Rart å se tilbake på "gamle" bilder, det føles ut som en evighet unna, men samtidig er det jo ikke lenge til det er sommerferie heller. (Okei, må stoppe å snakke om sommeren hele tiden, haha!) Vel, i dag har vært en helt normal onsdag. Var i intervju med Fylkesmagasinet i matfri på skolen, noe som var veldig koselig! Skal bli introdusert som ny spaltist i neste nummer om jeg husker riktig, og den 16. april kommer min første spalte på trykk. Kommer til å være skrive 8 ganger i løpet av 2013 :-) Blir gøy, wiii!

Nå må jeg gjøre litt skolearbeid, selv om det frister veldig lite, hehe . . Senere i kveld får jeg besøk av en venninne!

Hva synes dere om antrekket? 

favoritter på leppene

Heia! Tenkte å vise dere mine favoritter blant leppeprodukter 

Leppeskrubb fra LUSH. Fikk denne for noen uker siden bare, og er allerede helt frelst. Den lukter helt SINNSYKT godt, faktisk så godt at jeg får lyst å spise den opp. Haha :-) Denne bruker jeg å skrubbe leppene mine med for å få bort død hud, og den fungerer supert. Ble fort et must i sminkemappa! Kjøpte min i Bergen på LUSH-butikk og den kostet bare 100 kr.theBalm (farge "Anita Boytoy"), Too Faced (Farge "Coral Fire"), YSL (Farge "Rouge Voluptè"), Barry M (Farge "150"), Revlon (Farge "450, Gentlemen Prefer Pink") og The Body Shop (Farge "55")

Her er de leppestiftene jeg bruker mest. Leppestift er såå fint synes jeg, prøver å gå med det oftere men glemmer det av hele tiden. Favorittene mine ovenfor er definitivt nr. 2 fra venstre fra Too Faced, som er verdens beste leppestift! Den har en nydelig peach-farge og gir utrolig mye fuktighet til leppene, noe jeg er helt avhengig av. Liker også veldig godt YSL´en som har verdens fineste rosafarge. Leppestiften fra theBalm, Too Faced og Barry M får dere kjøpt på coverbrands forresten, om dere skulle lure :-)

Har dere prøvd noe av dette før? 

finn harries eksisterer ikke

FINN HARRIES ER FAKE, FOLKENS!!! HAN EKSITERER IKKE. Finn er oppdiktet og redigert inn i alle videoene og bildene. Jeg vet dere tenker det samme som meg . .Nei da! Haha, han lever :D JIPPIIIIIIIIIIHar dere sett videoen, forresten? Jeg gikk rett på, jeg! Ble sååå lei meg når jeg trodde at det var sant, haha.Og forresten!! Dere vet tumblr´en til Finn, finnharries.tumblr.com? Han reblogged bildet av meg under! CRAZY SHIT KDJDJNFJDNFKDSKFLSMDSJJJ. Gå inn på tumblr´en hans og bla til side 14, så finner dere det. Elsker han såååå sinnsykt, skal serr gifte meg med han den dagen han finner ut av jeg er jenta på bildet.

Nei da.

. . . Jo da.Har dere sett videoen?

flower pants

Gårsdagens antrekk! Bukse og kjole/genser fra BIK BOK

Heia! Jaaaaa, ukens kjedeligste skoledag er over! Slapp siste time fordi jeg måtte på skattekontoret, og så fikk jeg tid til å være litt i byen etter det. Nå er jeg hjemme og har faktisk ingen planer, men må gjøre litt skolearbeid ettersom vi har en del prøver fremover. Håååper jeg får tid til å trene litt også! Og apropo det, så meldte jeg meg som sagt inn på treningssenter i går, endeeeeelig. Har allerede planlagt treningsdate med Julie i neste uke, klokka . . halv sju! Haha, er spent på hvordan det blir - om jeg i det hele tatt kommer meg opp av senga. Morgentrening er jo helt fantastisk, så jeg håper jeg klarer å legge det som en vane etterhvert. Vil dere forresten at jeg skal begynne å blogge litt om trening inni mellom, med tips og sånt? Elleeer? Er alltid delte meninger om det, så vil gjerne høre hva dere synes :-)

Ha en fin tirsdag!

"hvordan fikser du øyenbrynene dine?"Hei! Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg fikser brynene mine. Har laget et innlegg om det før, men det er jo en stund siden nå - såå jeg tenkte å bare fortelle det i et eget innlegg! I høst testet jeg ut et merke som heter Billion Dollar Brows fra coverbrands.no, og jeg har brukt dette merket hver eneste dag siden da. Kan absolutt anbefale det! Før brukte jeg jo øyenbrynspenn fra H&M, og la oss bare si at det ikke så spesielt bra ut . . Haha! På bildene under ser dere hvilke produkter jeg har fra Billion Dollar Brows:Daglig bruker jeg bare nr. 5 og 6 på bildet, som da er øyenbrynspudder. Synes det er mye bedre enn penn da resultatet blir mer naturlig, men det er i hvert fall min mening. For å forme brynene mine når jeg skal nappe dem bruker jeg et supersmart brynverktøy, nr. 1 og 2 - og da plasserer du nesen i midten og tegner av hvor brynene skal starte, hvor "knekken" skal være og hvor de skal stoppe.

Til dere som lurer, så finner dere Billion Dollar Brows-produktene her. 

Produktene er forresten sponset, men innlegget er ikke reklame. Coverbrands vet ikke engang at jeg skriver dette innlegget, hehe :-) Tenkte bare å lage et innlegg siden så mange av dere spør!

nedtelling til ferie

Heisann! Da var det mandag igjen, og det er kun 9 skoledager igjen til vinterferie!! JIPPI. Det motiverer meg sååå mye! Vet ikke helt hva jeg skal i ferien enda utenom å slappe av og være med venner, men kanskje jeg tar meg en tur til Bergen med bruttern. Han kommer jo hjem i helga og så kommer han tilbake i ferien også, men Førde is so boooooring. Så ja, jeg får se hva som skjer! I dag har det vært tidenes mest triste vær med regn, overskyet og snøslaps, baahh . . Det var utrolig deilig å komme hjem til varmt hus da, og selvfølgelig hoppet jeg rett i kosebuksa :-)

I dag skal jeg melde meg inn på treningssenter også! Haha, PÅ TIDE. Innså at jeg ikke kan vente helt til snøen er borte, det kan jo ta sin tid. Vet ikke hvor mye jeg blir å trene i starten, men ser for meg å ha morgentreninger - altså før skolen. Har gjort det før og det sååå herlig å komme på skolen opplagt og fresh! Mamma er med å trene om morgenen i hvert fall, og så skal Ingvill også starte. Tjohei, gleder meg til å komme i gang! Kjenner på kroppen at jeg er klar til å svette, etter en liiiitt for lang pause. Hehe!

Kom hjem til disse herlighetene i dag. Grove solskinnsboller, nam!

Når har dere ferie? 

I want to wear this

HVEM gleder seg til å kunne kle seg i shorts og fine sommerklær? :) I hvert fall jeg, hihi!

den perfekte baseHei! Jeg fikk tilsendt produkter fra coverbrands her om dagen, og som vanlig falt produktene rett i smak. Alle har fått en plass i sminkemappa mi, og nå skal jeg fortelle hva jeg bruker på huden min til hverdag:

1. Glo Minerals Face Primer: En primer er kjempefint å bruke dersom man har ujevnheter i huden som kviser/urenheter eller rynker. Primeren legger et godt grunnlag for resten av hudsminken og gjør resultatet mye finere. Denne liker jeg utrolig godt - primeren har en god konsistens og "glir" inn i huden.

2. Glo minerals Camouflage Concealer: Camouflage concealer er lett i konsistensen og er enkel å påføre, men har samtidig en god dekkevne. Jeg bruker denne under øynene, rundt nesen og på eventuelle urenheter eller ujevnheter. Jeg påfører den med fingrene, da blir resultatet veldig fint og naturlig :-)

3. bareMinerals original foundation: Foundation som jevner ut huden og som har vært min trofaste venn gjennom tre år! Har brukt foundation fra bareMinerals så lenge jeg kan huske, og ingenting slår denne. Skal mye til for at jeg kommer til å bytte ut denne, om det i det hele tatt skjer.

4. Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder: Ny favoritt i sminkemappa! Denne har jeg hørt mye om, og det er uten tvil at denne levde opp til forventingene. Solpudder definerer ansiktet og gir en skikkelig fin finish. Bruker denne under kinnbeina, og i og med at den er uten shimmer så passer den perfekt til hverdag!

Slik blir resultatet på meg:
Noen som har testet det samme før?

Reklame

avslappende lørdag

Heia! For en herlig og avslappende lørdag dette har vært. Stod opp når jeg våknet av meg selv, og så spiste jeg kake til frokost. (DET var godt!!) Har bare vandret rundt i shorts og strikkegenser i hele dag, og til lunsj laget jeg meg verdens beste frokost-pannekaker. Husker dere at jeg delte oppskriften med dere i sommer? Spiste det ca. hele tiden, og har ikke smakt det på leeeenge før i dag. Herregud, det er sååå godt. I tillegg får man skikkelig metthetsfølelse av det, så dette passer ypperlig å spise før man drar på skolen. Oppskriften finner dere HER :-)Så ja, nå har jeg besøk og vi sitter på badegulvet og chiller. Haha, det er lørdagen sin det!With mah albinofriend som går i ett med veggen!! Haha nei da, hun er egentlig ikke så bleik, lover. Hva gjør dere i dag?

ukens spørsmål #44

Vasker du håret ditt hver dag?
Jaaaa, jeg bare må . . . Er det skadelig å vaske det daglig, egentlig? Jeg virkelig hater å ha fett hår, det er så hæslig.

Hvordan får du så tykt hår?
Jeg har alltid hatt det. Når jeg har håret mitt naturlig er det enda tykkere, er irriterende at jeg mister volumet når jeg stritter det. Vil liksom stritte det, men vil samtidig ha tykt hår. Girl problems . . Men ja, om du vil ha tykt hår er det viktig å spise riktig :-) B-vitaminer, deriblant - om du har tynt hår og negler er det muligens på grunn av mangel på nettopp dette. B-vitaminer finner du i grovt brød og knekkebrød, nøtter, fisk, melk og egg + mye mer. I tillegg kan du kan få det i deg i form av pulver, som for eksempel Ølgjær. (Du finner det på vanlige matvarebutikker, tror jeg) Det blander du sammen med vann eller annen drikke, men baksiden med det er at det smaker heeeeeelt forferdelig. Jeg har prøvd det èn gang og jeg holdt på å kaste opp, selv om jeg holdt meg for nesen. Haha! Ja ja, man må lide for skjønnheten jenter.Hvor lenge siden er det du kjøpte vesken din? Kan du bruke den som skoleveske, hvor u får plass til bøker, mat, data og gymklær?
Jeg får såå masse spørsmål om den, hehe. Den kjøpte jeg i hvert fall på Gina Tricot i slutten av oktober. Tvilsomt at de har den inne enda, men kanskje de får den inn igjen nå til våren? Du kan eventuelt sjekke på nettbutikken. Og ja, jeg bruker den som skoleveske av og til. Får plass til en del bøker i den + macen (har ikke data på skolen da), men ikke gymklær. Den er stor og romslig, men ikke stor :-)Hvis du hater å jogge, hvordan trener du da for å få god kondisjon?
Trener intervaller eller går motbakke-løyper.

Er du å Anna Edwin i slekt?
Nei :)

Kjenner du noen som er på topplisten?
Tjaa, kjenner noen! Har snakket forskjellige, men den eneste jeg har møtt på ekte er Kristina Andersen. Vi traff hverandre helt tilfeldig på Gardemoen, og hun er såå skjønn! Skulle gjerne ha møtt flere bloggere :-)

Hvilken innstilling bruker du når du tar bilder?
Jeg bruker innstillingen AV.

Hvorfor bryr du deg ikke om stygge kommentarer?
Hvorfor skal jeg? 90% av stygge kommentarer grunner sjalusi, og det burde man bare ta som et kompliment da det betyr at man i det minste har oppnådd noe. Når folk du ikke en gang kjenner misliker deg . . DA vet du at du har gjort noe rett.

Hva er øverst på ønskelista akkurat nå?
Det må være en Celinè-veske! Usikker på hvilken farge, men enten beige eller mintgrønn. Denne vesken er PERFEKSJON i mine øyne, og om jeg noensinne skal investere i en dyr merkeveske så står denne definitivt fremst i køa. Kan sitte på weheartit og bare drømme meg bort i bilder av disse, haha . . .

 
Er det onesize? Hvis det er onesize, tror du den passer til en som bruker medium?
Den er i onesize, ja. Den er ganske stor og "romslig", så den passer nok en medium!Hvordan speiler man et bilde?
Jeg bruker PhotoFiltre til det, og da trykker jeg på Image -> Flip Horizontal. Så for å få to speilvendte bilder sammen så setter jeg bare to like bilder ved siden av hverandre (i Picasa) der det ene er speilvendt.

Fjortissblogg som faen, ikke tro du er modell eller noe.
(Her ser dere et typisk eksempel på kommentarer der det skinner gjennom at personen enten: 1. har det jævlig miserabelt med seg selv eller 2. er mesunnelig.) :-)

Hvor er pulten fra?
Den er fra IKEA, og det er speilet i bakgrunnen også til dere som lurte på det.Jobber du mye for karakterene dine?
Både og. Jeg er heldig og tar til meg kunnskap ganske fort, men samtidig øver jeg jo en del til prøvene. Synes derfor det blir teit når folk som ikke en gang har touchet boken sier at det er teit å klage over en 5'er fordi at de fikk 3 selv. Men ja, uansett . . Jobber greit synes jeg, men kunne på den andre siden jobben enda bedre. Det viktigste er å ha gode arbeidsrutiner, og om man ikke har det på ungdomsskolen så er det liten sjanse for at man får det på vgs.

Hvor er kjolen til Ingvill fra? Den var kjempefin!
Den er fra nelly.com. Ntåå, nå blir hun nok glad!!

 

Har dere spørsmål til neste uke? 

tiden flyr

Woooow! I dag ryddet jeg litt på dataen og kom over bilder fra konfirmasjonen min i april i fjor. (Hehe, en genial ting med å ha blogg) Jeg kan ikke tro at det er nesten et helt år siden?! Jeg vet jeg har sagt det utallige ganger før, men jeg føler helt seriøst at tiden går sååå sinnsykt fort. Føler jeg så vidt rekker å trekke pusten før vi er over i en ny årstid eller et nytt år for den del. Er det noen andre som også føler det slik?

Spesielt ungdomsskolen synes jeg har gått altfor fort. Altså, det er jo et positivt tegn at tiden går fort, men likevel - stopp opp biiiittelitt liksom?! Haha. Kommer til å savne å ha en klasse hvor jeg kjenner alle, selv om vgs sikkert blir gøy det også. Her er forresten noen bilder fra konfirmasjonen min! Det var en utrooolig bra og vellykket dag:

Har forandret meg en del, ser jeg. Men jeg føler jeg konfirmerte meg for bare 2-3 måneder siden, jeg! Hehe. Når var det/skal dere konfirmerte dere?

shouldn't have said that

Bukse, genser (kjole) og veske fra BIK BOK, sko fra nelly.com, solbriller fra Ray-BanTre timer etter at jeg postet gårsdagens innlegg om at jeg følte det var blitt vår . . baaam, så dalet det ned snø som aldri før. Haha, vinteren er visst ikke helt over likevel? Ja ja, ukene går så fort så det er nok ikke noe problem. Om bare to uker er det vinterferie, og etter det er det påskeferie, og etter det er det skoleslutt. Woaaah?!!! Uansett! Nå er det helg, og gooodt er det! Første helga på lenge at jeg ikke har noe jeg gjøre, og det er utrolig deilig. Må egentlig løpe nå snart, må til byen en tur, men har jo alltid tid til bloggen daaa vet dere.

Ovenfor er dagens antrekk! Orket ikke å pynte meg noe særlig på skolen i dag, så jeg byttet antrekk nå som jeg skal til byen. Dropper solbrillene da, hadde de bare på meg på bildene. Haha, #blogger. Og forresten, så hyggelig at mange dere følger meg på instagram! Snart 37 000 følgere, wow!! :-)

Likte dere antrekket?