dagens antrekk

 • 28.02.2014
 • KL. 21:38

Kjole fra lookbookstore.co, sko fra Dr. Martens, pelsvest fra sheinside.com

Dette har jeg på meg i dag! Guuud, så deilig å kunne dra på skolen i kjole og tynn strømpebukse uten å fryse. Hadde riktig nok på meg både skinnjakke og pelsvest, så jeg har gått rundt i hele dag med mildt heteslag, haha. Kjennes nesten ut som om jeg har feber, varm er jeg. Haha!

Nå har jeg besøk av Julie og vi ligger i senga med dyne og puter og chiller max etter (litt for) mye taco. Aah, jeg og Julie lager virkelig perfekt taco!! Nå skal vi se serier resten av kvelden, koseliiig.
død etter slitsom uke

 • 28.02.2014
 • KL. 17:49

Fy søren, så godt det føles meg helg! Jeg er helt DØØØØØD etter denne uka. Vi hadde naturfagsprøve i dag, så hele uka har gått med til øving og lekser. Har sittet oppe til klokka 2 de siste tre nettene, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg MÅ få orden på døgnrytmen min nå. Lol.

I går var jeg og så på russerevy for skolen min med venner, og det var utrolig deilig å få litt avbrekk fra øvingen. Jeg var jo pariodert i en av sketsjene, haha, så det var veldig morsomt å se! :-) Ellers stod jeg opp litt senere enn vanlig i dag, øvde naturfag før jeg dro på skolen og hadde prøven før vi fikk helg. (Den gikk dritdårlig og jeg følte vi fikk spørsmål om alt annet enn prøvestoffet, hehh... Sinnsykt surt at jeg brukte så mye tid på å øve på feil ting) Dro rett til byen etter skolen med Emma, og vi møtte en venninne av henne fra Bodø. Skikkelig herlig jente! Så da ble det tacosalat til (en litt sen) lunsj, nooom.

Nå skal jeg på butikken og hente noen pakker, handle smågodt ettersom det er på tilbud og så får jeg besøk av Julie senere på dagen. Wiii, fin fredag!

Selfiefriday med verdens beste mamz!Dette kontra tørre brødskiver til lunsj. JA TAKK.

Vårfølelse! Elsker disse bootsene fra Dr. Martens, gleder meg til å bruke dem fremover. Har ikke brukt dem så mye enda og har derfor ikke gått dem inn enda, så har crazy gnagsår på hælene i dag.Har møtt så mange lesere i det siste, og det er superduperkoseliiiig! Ingvill til venstre er nok ikke en fan da, tror vi holder oss til å være bestevenninner ;PFredagen sin, det!
rabattkode til språkreise

 • 27.02.2014
 • KL. 20:00

Kun 126 dager igjen til Floriiiiiiiida 

Gleder meg så sinnsykt! Jeg vet at det er mange som fortsatt vurderer å bestille språkreise med EF til sommeren, og da tenkte jeg å informere dere om at dersom dere bestiller innen 3. mars så kan dere spare opptil 1500 kr. Rabattkoden "Krisssy" gir 500 kr ekstra i rabatt! Oversikt over språkreiser med EF finner dere HER <3 Her kan man velge mellom Storbritannia, USA, Malta, Spania, Tyskland, Australia og Frankrike. Drømmedestinasjoner! Jeg gleder meg halvt ihjel til å besøke USA for første gang, wææh!

Noen som har vært i USA før?
forever in love with this sweater

 • 27.02.2014
 • KL. 15:30Solbriller Le Specs, ripped jeans & fluffy genser Bik Bok

Her er et antrekk fra vinterferien som ikke har kommet på bloggen enda, wooop. Jeg gikk i byen med bare dette og ingen jakke over faktisk, fordi denne genseren er så utrolig varm og god. (Med en kombinasjon av ok temperatur også, da) Den er jo så fluffy og søøøøt, elsker den! Eneste negative er at den loer veldig, så man ser hvor jeg har vært etter å ha brukt denne for å si det slik, ha-ha!
slutt på latskap

 • 26.02.2014
 • KL. 20:43

Hei!

Jeg har sittet og øvd på naurfag i hele dag. Rekker nemmelig ikke så mye øving i morgen fordi det er russerevy, så da er det bare å henge i. Hadde nettopp en liten pause med å dra på butikken for å kjøpe P-Max med bruttern (han har ferie denne uka, så han er hjemme!).

Fra det ene til det andre: Jeg har satt meg ned og skrevet en liten treningsplan i dag, for NÅ skal jeg starte treningen skikkelig igjen. Eller i neste uke tenker jeg, for denne uka strekker ikke tiden til. Jeg har faktisk ikke hatt treningsrutiner siden før juleferien - etter nyttår kollapset alt og jeg har ikke klart å "integrere" trening i hverdagen igjen at all. Hooow?! Har jo ikke mindre fritid nå enn hva jeg hadde før jul, så det er nok bare latskapen i meg som tar over. Kjipt at det lille jeg hadde bygd opp av muskler er borte vekk, så her er det kun èn ting å gjøre - få rumpa opp av sofaen og begynne å trene. Vet også at jeg blir så utrolig mye mer kvikk og opplagt de periodene jeg trener regelmessig, så dette må jeg få til. Kjenner jeg er skikkelig motivert til styrketrening og fjellturer nå fremover - dette skal utnyttes! Vel... jeg starter på mandag, hehe :)Noen som sliter med det samme, kanskje? Vel, we can do this!
dagens outfit

 • 26.02.2014
 • KL. 17:10

Nå begynner vi virkelig å gå mot vår, dere. Jeg husker når jeg var mindre så betydde det alltid at det var vår når jeg fikk nye joggesko (gjerne blinkesko - da var jeg overlykkelig!), så jeg får litt samme følelsen nå med nye converse. Jeg elsker hvite converse og bruker det veldig ofte, og jeg kjenner at det var på tide med et nytt par etter å ha gått med mine siden 9. klasse. Hihi! Forresten, jeg er så mye gladere om morgenene nå for tiden, for når jeg våkner er det nemmelig lyst ute. Det er så herlig å tenke på at vi bare går mot det bedre fremover. Jeg mener, det blir lysere, varmere, mer sol og mye mer morro. Føler likevel at vi aldri har fått en skikkelig vinter, så jeg HÅPER jeg får stått litt på langrenn før det blir skikkelig vår :-( Kjempetrist å tenke på at jeg ikke har hatt ski på beina en èneste gang denne sesongen.

Her er dagens vårlige antrekk. Elsker å gå med kjole på skolen, det er så undervurdert. Eneste negative med denne kjolen er at jeg får crazyyy elektrisk hår da, men det er verdt det.

Nye hvite converse fra Junkyard, kjole fra Bik Bok, skinnjakke fra Jofama By Kenza
ready for summer 2014

 • 25.02.2014
 • KL. 20:40

Ikke si at jeg er den eneste som har startet på sommergarderoben? Hehe, jeg mistenker at jeg er en av veldig få. Jeg er alltid slik da - ligger 10 hakk fremfor alt. Plagsomt til tider, men ååh, jeg gleder meg så vanvittig mye til sommeren. Tror jeg tenker på det minst tre ganger daglig. Hovudmotivasjonen min er selvfølgelig Florida, og selv om det kanskje føles som om det er lenge til så er nærmer vi oss med stormskritt. Jeg har allerede begynt å planlegge kofferten så smått oppi hodet mitt, jeg... Ikke at jeg skal ha så mye med meg riktig nok. Blir vel en del shopping i USA tenker jeg!

Jeg har fått meg ny bikini fra det stilige merket To Die For:

Den er så .... skjønn. Jeg elsker den. Det rosa settet finner dere her!

Best av alt: bikinitrusa GIR FIN RUMPE! Hallo jenter, er det noe som er irriterende så er det slappe bikinitruser, uuusj. Det at jeg ikke er født med den største rumpa ever gjør ikke saken noe bedre akkurat, så this is perfect. Bikinitrusa er virkelig verdens fineste, så jeg fikk tilsendt to av dem faktisk. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad av å se på dem, haha!
hits