hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

dagens antrekk

Kjole fra lookbookstore.co, sko fra Dr. Martens, pelsvest fra sheinside.com

Dette har jeg på meg i dag! Guuud, så deilig å kunne dra på skolen i kjole og tynn strømpebukse uten å fryse. Hadde riktig nok på meg både skinnjakke og pelsvest, så jeg har gått rundt i hele dag med mildt heteslag, haha. Kjennes nesten ut som om jeg har feber, varm er jeg. Haha!

Nå har jeg besøk av Julie og vi ligger i senga med dyne og puter og chiller max etter (litt for) mye taco. Aah, jeg og Julie lager virkelig perfekt taco!! Nå skal vi se serier resten av kvelden, koseliiig.

død etter slitsom uke

Fy søren, så godt det føles meg helg! Jeg er helt DØØØØØD etter denne uka. Vi hadde naturfagsprøve i dag, så hele uka har gått med til øving og lekser. Har sittet oppe til klokka 2 de siste tre nettene, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg MÅ få orden på døgnrytmen min nå. Lol.

I går var jeg og så på russerevy for skolen min med venner, og det var utrolig deilig å få litt avbrekk fra øvingen. Jeg var jo pariodert i en av sketsjene, haha, så det var veldig morsomt å se! :-) Ellers stod jeg opp litt senere enn vanlig i dag, øvde naturfag før jeg dro på skolen og hadde prøven før vi fikk helg. (Den gikk dritdårlig og jeg følte vi fikk spørsmål om alt annet enn prøvestoffet, hehh... Sinnsykt surt at jeg brukte så mye tid på å øve på feil ting) Dro rett til byen etter skolen med Emma, og vi møtte en venninne av henne fra Bodø. Skikkelig herlig jente! Så da ble det tacosalat til (en litt sen) lunsj, nooom.

Nå skal jeg på butikken og hente noen pakker, handle smågodt ettersom det er på tilbud og så får jeg besøk av Julie senere på dagen. Wiii, fin fredag!

Selfiefriday med verdens beste mamz!Dette kontra tørre brødskiver til lunsj. JA TAKK.

Vårfølelse! Elsker disse bootsene fra Dr. Martens, gleder meg til å bruke dem fremover. Har ikke brukt dem så mye enda og har derfor ikke gått dem inn enda, så har crazy gnagsår på hælene i dag.Har møtt så mange lesere i det siste, og det er superduperkoseliiiig! Ingvill til venstre er nok ikke en fan da, tror vi holder oss til å være bestevenninner ;PFredagen sin, det!

rabattkode til språkreise

Kun 126 dager igjen til Floriiiiiiiida 

Gleder meg så sinnsykt! Jeg vet at det er mange som fortsatt vurderer å bestille språkreise med EF til sommeren, og da tenkte jeg å informere dere om at dersom dere bestiller innen 3. mars så kan dere spare opptil 1500 kr. Rabattkoden "Krisssy" gir 500 kr ekstra i rabatt! Oversikt over språkreiser med EF finner dere HER <3 Her kan man velge mellom Storbritannia, USA, Malta, Spania, Tyskland, Australia og Frankrike. Drømmedestinasjoner! Jeg gleder meg halvt ihjel til å besøke USA for første gang, wææh!

Noen som har vært i USA før?

forever in love with this sweaterSolbriller Le Specs, ripped jeans & fluffy genser Bik Bok

Her er et antrekk fra vinterferien som ikke har kommet på bloggen enda, wooop. Jeg gikk i byen med bare dette og ingen jakke over faktisk, fordi denne genseren er så utrolig varm og god. (Med en kombinasjon av ok temperatur også, da) Den er jo så fluffy og søøøøt, elsker den! Eneste negative er at den loer veldig, så man ser hvor jeg har vært etter å ha brukt denne for å si det slik, ha-ha!

slutt på latskap

Hei!

Jeg har sittet og øvd på naurfag i hele dag. Rekker nemmelig ikke så mye øving i morgen fordi det er russerevy, så da er det bare å henge i. Hadde nettopp en liten pause med å dra på butikken for å kjøpe P-Max med bruttern (han har ferie denne uka, så han er hjemme!).

Fra det ene til det andre: Jeg har satt meg ned og skrevet en liten treningsplan i dag, for NÅ skal jeg starte treningen skikkelig igjen. Eller i neste uke tenker jeg, for denne uka strekker ikke tiden til. Jeg har faktisk ikke hatt treningsrutiner siden før juleferien - etter nyttår kollapset alt og jeg har ikke klart å "integrere" trening i hverdagen igjen at all. Hooow?! Har jo ikke mindre fritid nå enn hva jeg hadde før jul, så det er nok bare latskapen i meg som tar over. Kjipt at det lille jeg hadde bygd opp av muskler er borte vekk, så her er det kun èn ting å gjøre - få rumpa opp av sofaen og begynne å trene. Vet også at jeg blir så utrolig mye mer kvikk og opplagt de periodene jeg trener regelmessig, så dette må jeg få til. Kjenner jeg er skikkelig motivert til styrketrening og fjellturer nå fremover - dette skal utnyttes! Vel... jeg starter på mandag, hehe :)Noen som sliter med det samme, kanskje? Vel, we can do this!

dagens outfit

Nå begynner vi virkelig å gå mot vår, dere. Jeg husker når jeg var mindre så betydde det alltid at det var vår når jeg fikk nye joggesko (gjerne blinkesko - da var jeg overlykkelig!), så jeg får litt samme følelsen nå med nye converse. Jeg elsker hvite converse og bruker det veldig ofte, og jeg kjenner at det var på tide med et nytt par etter å ha gått med mine siden 9. klasse. Hihi! Forresten, jeg er så mye gladere om morgenene nå for tiden, for når jeg våkner er det nemmelig lyst ute. Det er så herlig å tenke på at vi bare går mot det bedre fremover. Jeg mener, det blir lysere, varmere, mer sol og mye mer morro. Føler likevel at vi aldri har fått en skikkelig vinter, så jeg HÅPER jeg får stått litt på langrenn før det blir skikkelig vår :-( Kjempetrist å tenke på at jeg ikke har hatt ski på beina en èneste gang denne sesongen.

Her er dagens vårlige antrekk. Elsker å gå med kjole på skolen, det er så undervurdert. Eneste negative med denne kjolen er at jeg får crazyyy elektrisk hår da, men det er verdt det.

Nye hvite converse fra Junkyard, kjole fra Bik Bok, skinnjakke fra Jofama By Kenza

ready for summer 2014

Ikke si at jeg er den eneste som har startet på sommergarderoben? Hehe, jeg mistenker at jeg er en av veldig få. Jeg er alltid slik da - ligger 10 hakk fremfor alt. Plagsomt til tider, men ååh, jeg gleder meg så vanvittig mye til sommeren. Tror jeg tenker på det minst tre ganger daglig. Hovudmotivasjonen min er selvfølgelig Florida, og selv om det kanskje føles som om det er lenge til så er nærmer vi oss med stormskritt. Jeg har allerede begynt å planlegge kofferten så smått oppi hodet mitt, jeg... Ikke at jeg skal ha så mye med meg riktig nok. Blir vel en del shopping i USA tenker jeg!

Jeg har fått meg ny bikini fra det stilige merket To Die For:

Den er så .... skjønn. Jeg elsker den. Det rosa settet finner dere her!

Best av alt: bikinitrusa GIR FIN RUMPE! Hallo jenter, er det noe som er irriterende så er det slappe bikinitruser, uuusj. Det at jeg ikke er født med den største rumpa ever gjør ikke saken noe bedre akkurat, så this is perfect. Bikinitrusa er virkelig verdens fineste, så jeg fikk tilsendt to av dem faktisk. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad av å se på dem, haha!koselig start på dagen

Heiii!

Oi, dagene går så fort. Nå er det bare èn måned igjen til jeg drar til Oslo, og frem til da kommer tiden til å fly avgårde om jeg ikke tar feil. Denne uka blir litt hektisk, men også veldig bra! Skolen min har russerevy, og jeg hååååper jeg rekker å dra og se. Har nemmelig naturfagsprøve på fredag, og det er avsluttende så jeg nesten gjøre det bra. Har heldigvis kommet godt i gang da, og det er jeg glad for. Til dere som fortsatt spør om øvingsmetoder til prøver så har jeg laget et ganske utfyllende innlegg om det HER. Kjempegøy å høre at det funker for mange av dere, hihiii!

Jeg må fortelle dere om det koseligste som skjedde i dag. Jeg hadde time hos tannlegen i dag tidlig, som forresten gikk veldig fint. Null hull! Haha, en liten del av meg vil alltid vere litt redd for at tannlegen skal nevne brus. Bare: "Hvorfor ofte drikker du brus da?" ... "Vel, heh, si det". Men ja, det var ikke poenget. Jeg satt i tannlege-stolen og ventet fordi han som sjekket meg skulle hente noe, så jeg lå der og slappet helt av. Plutselig kommer en annen tannlege inn, og begynner å fortelle meg at hun synes jeg tar skikkelig fine bilder og at hun synes jeg er flink til å blogge. Åååh, det var bare så utrolig koselig å høre det fra en voksen dame, helt ut av det blå, hos tannlegen liksom. For en koselig dame. Så da jeg var ferdig hos tannlegen trasket jeg fornøyd til skolen, med null hull og i godt humør på grunn av noen hyggelige ord på morgenkvisten. Det høres kanskje klisjè ut, men jeg ble skikkelig inspirert til å gi uventede kompliment til andre, haha! Det er jo så lite som skal til :-)

en halv million følgere

I går rundet jeg 500 000 følgere på instagram. Hurra! Det er helt uvirkelig at en halv million mennesker følger meg.. Det er så klart supergøy, men også litt skummelt med tanke på hvor mange jeg faktisk når ut til. UææhAnyways! Tusen takk for fine kommentarer i går, dere er noen godinger. Dagen i går endte veldig bra, og jeg har hatt en fin start på skoleuka! Men guuud som jeg mesunner dere som har ferie nå. Jeg våknet av meg selv halv 7 i dag tidlig fordi jeg måtte sånn på do, og i det jeg skulle til å gå å legge meg igjen kom jeg på at det var skole og ikke ferie. Var klar for å legge meg til og sove 5 timer til jeg. Fy søren, den var kjip altså, haha. Jaja! Det var faktisk litt deilig å komme tilbake til rutiner igjen.

Håkon (broren min) har ferie denne uken og er hjemme, så nå skal jeg på butikken og kjøpe inn brus. Hoppet inn i denne deilige kimonoen når jeg kom hjem fra skolen, se så fresh og fin!not my day

Heiiia! Haha, jeg vet ikke om dere liker når jeg er ærlig på bloggen eller om dere foretrekker å bare lese positive ting og om min "dans på roser", men jaaa, for en drittdag. Haha, helt latterlig. Føler meg ufresh og stygg, har vondt i hodet, har kranglet jævlig med mamma og pappa, har et tonn med skolearbeid å gjøre og you name it. Her har vi søndagen sin, dere. Usj, skjønner ikke hvorfor søndager må eksistere egentlig, jeg føler liksom at det er den dagen i uka hvor alt det kjedelige og negative blir samlet. Looooool.

Jeg skriver sjeldent om kjipe dager på bloggen min, så jeg vet ikke om dere syns det er skikkelig lattis å lese eller om det er okei. Haha, det var deilig å få det ut i alle fall. It's not a bad life, it's just a bad day - viktig huskeregel folkens. Men hallo, det går helt fint, nå skal jeg spise sjokolade og så stikker jeg på brun og blid senere i kveld med Håkon - på tide å unne seg syden for et par minutter. Slenger med gårsdagens antrekk, tatt i verdens fineste omgivelser. Hehe! Det regner ute... derfor :-(

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jofama By Kenza skinnjakke, Bik Bok genser og bukse

da var ferien over

Good moooorning people! Søren, da var ferien over. Jeg mesunner dere som har ferie den kommende uken SÅ mye, dere aner ikke. Jeg kjenner helt ærlig at jeg ikke er klar for skole enda, og som vanlig har jeg jo skubbet alle gjøremål frem til i dag, sååå denne søndagen blir ikke spesielt gøy. MEN hallo, det er ikke vits å sutre, så jeg skal ta meg selv i nakken og være superduper-produktiv i dag. Beastmode on! Dette skal gå bra, vettu. Tenker at jeg tar et par timer nå med musikk på høyttalerne hvor jeg får unna mest mulig kjedelig arbeid, og så slapper jeg av resten av dagen. God plan!

Jeg har mye å se frem til fremover da, så egentlig gleder jeg meg litt til å komme i gang igjen. Tenk, nå er det kun påskeferie igjen, og så er det . . . SOMMER!! Iiiiiik!!Har dere ferie nå, eller er den over for deres del også? Håper dere får en fin ferie da, dere som har!

kjole for veldedighet

Hva synes dere om den nye headeren min? Den er laget av flinke Tanjae, så tusen hjertelig takk til henne. Jeg synes den er kjempefin og den passer fint inn i designet. Simpel og clean, akkurat slik jeg liker det. Men det viktigste er jo at dere liker detOver til noe annet. Jeg fikk verdens fineste kjole i posten i går, og jeg er heeeelt in love. Den er fra Emma O Clothing. Vet dere hva? 60% av inntekten av disse plaggene går til veldedighet i Zimbabwe, blant annet for å bygge skoler for flere barn. Herregud, for et fantastisk flott tiltak og formål, all credit til denne jenta! Det er en ære å eie denne kjolen og hjelpe henne - hun fortjener absolutt oppmerksomhet. Gleder meg til å bruke denne kjolen i vår med en underkjole under + skinnjakke over, og i Florida i sommer på stranda med en bikini under. Den er jo helt nydelig, akkurat min smak! Har tatt en del bilder av den, men rakk bare å redigere disse to nå - så jeg poster flere etterpå. Her har jeg på meg enkel hvit bikini + BH under. Blir vel finest med bikinitopp under!

Kjolen min finner dere her 

Ellers... Jeg klarte å knuse mobilen til broren min (Håkon) i dag, og jeg lider for øyeblikket av verdens dårligste samvittighet. Ueeehh! :-( Men nå skal vi lage middag og ha kosekveld, så vi snakkes etterpååå!

netthets

Hoooola amigas! Det er kommet et ny serie i Bergens Tidende, Kvitter. Det er et talkshow som tar for seg hvordan de sosiale mediene raserer samfunnet vårt - og jeg synes konseptet er kjempebra. I programmet er det ulike paneldebattanter som som diskuterer ulike temaer, og i forkant av dette blir det sendt inn små filmsnutter fra kjente fjes fra ulike sosiale medier - her kommer jeg inn. Jeg ble spurt om å bidra med en filsnutt hvor jeg tok for meg et dilemma, og det ville jeg selvfølgelig! Det har kommet ut 3 episoder, og jeg synes de er kjempebra alle sammen. Vegard Harm er f.eks en av dem som diskuterer i en av episodene, så som dere skjønner så er det mye humor med.

Jeg er bare med i en liten del av programmet, men det er jo utrolig gøy å se likevel. Jeg har lagt til videoen under her, men hvis dere vil inn på artikkelen selv så trykker dere bare på bildet under :-)

fine feriedager

Heisann!

For en fin uke dette har vært. Det har vært utrolig deilig med ferie, og jeg har utnyttet den maks med å tilbringe tid med gode venner hver eneste dag. I går var jeg i byen med finefine Mathilde! Vi spiste tacosalat på Peppes, og den anbefales virkelig. Etter det gikk vi rundt og kikket i butikkene, og bare pratet og koste oss.

Noen bilder, tihii:Love yooou!!

Haha, sååå kleint det var når vi skulle ta disse bildene. Å stille opp kameraet på selvutløser midt i byen skal ikke være lett altså, spesielt ikke når det kommer 1234566 personer forbi AKKURAT i det vi skal til å ta bildene. Haha! Jaja, vi fikk det til til slutt da 

I går kveld var det reunion med min kjære Emma!! Ååh, en uke uten hverandre er hardt altså. Jeg dro på besøk til henne på kvelden, og så lagde vi tacolacooo (shit jeg skriver altfor mye om taco på bloggen for tiden, sorry) og så på Keeping Up With The Kardashians hele kvelden. Maks kos!! Jeg sov over i natt, og når vi våknet lagde vi prinsessefrokost med nystekte rundstykker og boller.

Nå er jeg hjemme igjen hos familien, og Håkon kom hjem i går så her er det skikkelig familie-reunion. Jeg har faktisk vært alene hjemme siden jeg kom hjem fra Sverige på lørdag, og folkens, jeg er skikkelig stolt over meg selv fordi jeg har for FØRSTE GANG i hele mitt liv sovet alene hjemme en hel natt. Gadd bare i en natt da, så det var derfor jeg og Julie overnattet. Men ja, det var utrolig deilig å være fri fra foreldre og mas i så mange dager, selv om jeg kjenner at det er godt at de er hjemme nå da. Nå skal vi catche opp med hva som har skjedd siden sist med godteri og kooos, woho!

through my phoneMeg og Pål-Viktor, klare for en tur ut i finværet. Det var sol, men desverre iiiiiiskaldt. Brrr!1. SJEKK hvor tykt hår jeg har når jeg har det helt naturlig uten å ha rettet det. Synes nesten det ser litt troll-aktig ut på dette bildet, haha. Synes på en måte at fallet mitt er fint, men det blir liksom så... mye??? Får alltid kommentarer om at jeg ikke burde rette det fordi det er så fint slikt, og ja, jeg er egentlig enig - men jeg føler ikke at jeg kler det på en måte. Haha, sææært. Kanskje jeg burde bli flinkere til å legge rettetanga på hylla! 2. Meg og Mathilde-snuppa i byen i går! Vi spiste en supergod tacosalat fra Peppes til frokost, nammenam. 3. Denne jakka er virkelig verdens, verdens fineste. Tror jeg blir å bruke den en del i vår, for å si det slik! 4. Helt oppegående frokost, tihiii.

makeup on sale

Hei dere! Mange synes kanskje det er kjipt å bruke penger på sminke - heldigvis finnes det ofte salg på nettopp dette. Som dere vet så bruker jeg kun sminke fra min faste samarbeidspartner Coverbrands, og etter å ha brukt sminken min fra denne nettbutikken i over et og et halvt år kan jeg si at jeg virkelig står for disse produktene. Vil aldri bytte de mot noe som helst annet, er blitt heeelt avhengig av hverdagssminken min derfra.

Denne uken kjører Coverbrands 20% på all sminke, så her gjelder det å benytte muligheten! Link til salget HER. Her er noen av mine favoritter som er på salg:Soft Bronzer // Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder // bareMinerals Original

Her har jeg brukt Chocolate Soleil, verdens fiiineste solpudder:Og her har jeg brukt bareMinerals foundation:Schwing Black Liquid Eyeliner fra theBalm:
Denne bruker jeg også hver dag. Schwing Eyeliner har en presis børste som gjør det enkelt å lage både tynn og tykk strek:Brow Powder (i farge Taupe) og Angel Tip Spooly Brush:Denne bruker jeg HVEEEEER dag. Kan gå med stygge klær, ustelt hår og null sminke nesten hvor enn jeg vil, så lenge jeg har fikset brynene mine med disse to fantastiske produktene. Slik blir brynene mine:Caviar Manicure Set fra Ciaté:La Creme Stiletto Red
fra Too Faced:


Reklame

Jeffrey Campbell FoxyDisse to nydelige skoparene ventet på meg innenfor døra når jeg kom hjem fra Sverige! For en fin overraskelse å komme hjem til. Begge to er fra envishoes.com. Vel, what to say? JEG ELSKER DEM. Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker Jeffrey Campbell, spesielt denne modellen, altså Foxy. De er så fine!! Jeg elsker å gå på høye hæler, men de eneste høye hælene som jeg klarer å gå på lenge uten problem er disse. Jeg har noen i beige allerede, og de er virkelig blitt flittig brukt den siste tiden!

Jeg fikk tilsendt Big Foxy og Foxy i svart. (Sponset) Førstenevnte, som dere ser på bildene, er helt CRAZY HØYE. Her snakker vi faktisk hele 15,2 cm. Da kan dere jo enkelt regne ut hvor høy jeg blir med dem på meg når jeg allerede er 175 cm. Ååh, jeg elsker elsker elsker å være høy!

frokostdate

God morgen, morgenfugler!

Tidlig oppe i dag, og utrolig nok er det utrolig deilig. Jeg elsker å stå opp tidlig slik at jeg får mye ut av dagen, det er faktisk en så deilig følelse. Nå står jeg med good feeling-spillelista på høyttalerne og sminker meg, skal nemmelig til byen om ikke lenge. (Denne gangen har jeg bedre tid, tehe!) Jeg skal møte fineste Mathilde, og vi skal spise frokost i byen og maybe shoppe litt. Blir kjempekoselig ♥ 

2 bilder fra min superkorte visit i Bergen. Følte meg ikke så veldiiig fin med udusjet hår, null sminke og trøtt ansikt, men det var kjempekoselig med disse to skjønne leserne som kom bort!! Setter så stor pris på det. You da bezt.

taco for breakfast

Hei!

I dag har vært en kjempeherlig feriedag. Jeg stod opp, fikset meg og dro på besøk til Pål-Viktor, og vi koste oss kjempemye med TACOOO til frokost!! Gud, så herlig. Altså, det finnes ingen bedre måte å starte dagen på enn med taco, en god venn + Pepsi Max!nommenooom <3 <3

Etter frokosten slappet vi bare av, før vi dro til byen i det fiiine været ute. Det har vært sol her i hele dag, og jeg kjenner at vårfølelsen begynner å komme nå! Det har vært skikkelig varmt her en stund også, men nå som snøen og sola kom ble det plutselig iskaldt. Så ja, tar nok litt tid før vårtemperaturen er her. (Det vil neppe stoppe meg med å gå i kjole og skjørt da, teheee..) I byen møtte jeg Ingvill, og vi vandret rundt i butikkene før vi dro og tok litt velfortjent sol. Deilig dag!

going out for dinnerMake Way hodesmykke, Jofama By Kenza skinnjakke, Bik Bok kjole, NLY sko

nike pro

Jeg var i byen i Bergen i ca. 10 min, før jeg måtte løøøøpe hjem igjen på hæler for å rekke bussen. Var en snartur innom Sportsgalleriet, og dro med meg denne nydelige Nike-shortsen på veien ut. Betalte først da :P Elsker disse shortsene så mye, har jo allerede en i svart og rosa, altså motsatt farger. De er sykt behagelige og er mye bedre å trene i enn tights og andre shortser.I tillegg er jo fargen på denne helt smashing! NÅ kjenner jeg at treningsmotivasjonen er her. Jeg måtte ikke betale mer enn 250 kr for denne fine shortsen + masse påfyll av treningsmotivasjon!problemet er fikset

Som dere sikkert fikk med dere i går så kom det opp en feilmelding når man trykket seg inn på bloggen min. Jeg vet ikke om det skjedde med alle, men jeg bruker Safari på dataen min og jeg hadde ingen problemer - det ser ut til at de som bruker Chrome ikke kom inn. Uansett - jeg er ikke hacket eller noe som helst, men hun som laget designet mitt har hentet en font (skrifttype) fra en nettside uten lov ser det ut til, så derfor kom det opp feilmelding i går. Jeg snakket med blogg.no og fikk hjelp til å skifte designet slik at skrifttypen er endret, så nå er det fikset! :-)

Det kan hende at det tar et par dager eller uker før feilmeldingen forsvinner, men det dere må gjøre når dere får opp denne feilmeldingen er å trykke på Avansert og deretter Fortsett på egen risiko. Det er ikke noe virus eller noe som helst på bloggen min, så dere trenger ikke å være redd for det. Det er bare det at google ikke fjerner feilmeldingen med en gang.

Noen av de siste bildene fra Sverige. Nå har dere vel sett nok bilder av dette antrekket, haha!

Puuuh, deilig å få det fikset. Var litt stresset i går på grunn av det. Julie overnattet jo her som sagt, og det ble en veldig fin kveld. Vi koste oss først med pizza, og senere på kvelden fikk vi besøk av Sivert og Mats. Gøy som alltid! Vi begynte å planlegge tur til Montenegro i vår, og herregud - om vi får det til så hadde det vært SÅÅÅ FETT! *Krysser alle fingrer*

fine dager med sylta

Hallaaaa!

I natt overnattet jeg hos Julie. Vi spiste taco og så Pretty Little Liars - meget oppegående kveld. Vi la oss til å sove seeeent, men vi fikk søren meg ikke til å sove, så vi stod opp igjen klokka 4 i natt og begynte å se Pretty Little Liars. Haha, vi sovnet omsider da, og i dag våknet vi sent. Siden det er vinterferie tok vi det heeeeelt chill, og satt med frokostbordet i type en og en halv time. Senere dro vi hjem til meg, dusjet og fikset oss, og nå er vi klar for å tilbringe kvelden hos meg.

HAHAHA må bare dele dette bildet. Hva skjer her?! Jeg sverger på at dette ikke er et kleint og bloggete se-til-siden-bilde, for jeg visste ikke at dette bildet ble tatt. Haha!

flere bilder fra sverigeVi var innom godisbutikken, og det var HEAVEN! Det var sjokolade så langt øynene kunne se - for et vakkert syn.Hotellfrokost, nommenom.

Mye mer vinter i Sverige enn i Norge, jo :-( Ser ikke så vintrete ut her, men dagen før var det skikkelig masse snø og det var sååå fint å se på. Gleder meg til vi får snø her hjemme nå!HVORFOR HAR VI IKKE DISSE I NORGE?! Det er yoghurtnøtter, bare at det er jordbær i stedet for nøtter. Tuller ikke når jeg sier at det er noe av det beste jeg har smakt.life is so damn short

Life is so damn short for fuck sake

Just do what makes you happy

Jeg ELSKER de nye heelsene mine. Holy shit, sjekk så høye! Viser bedre bilder av dem senere, + et par til som jeg fikk.Denne mååå dere høre! Fanny er virkelig superflink, digger stemmen hennes. Nå drar jeg til Julie for å overnatte, så vi snakkes babes!

friday outfit

Jofama By Kenza jakke, Bik Bok skjørt, madlady.se genser

Jeg har aldri følt meg så uthvilt som i dag! Skulle gjerne blitt i Bergen hele helga, men jeg får dra tilbake en helg om ikke lenge i stedet. Kom hjem med bussen på kvelden i går, og da var det bare å pakke ut kofferten, hive seg i dusjen og legge seg. Hadde noen fine pakker liggende her hjemme som ventet på meg da, så de skal jeg vise dere snart. Så fornøyd!! I dag er det søndag så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda, men jeg får i alle fall besøk her på kvelden - det blir koooz. Skal i alle fall få hivd på meg sminken nå, det er sååå fint vær ute at jeg bare må komme meg ut.

feeling like a queen

Feeling like a queen in this jacket. Fra Jofama By Kenza Nå drar jeg hjem! Snakkes, dere :-)

tilbake fra sverige

Hei! Nå føler jeg det er utrolig lenge siden jeg har blogget. De siste innleggene er forhåndsskrevet, så de to siste dagene har jeg ikke skrudd på macen engang. Har så vidt brukt mobilen til og med, og jeg må innrømme at det har vært deilig å "koble" litt ut. Men NÅ var det deilig å komme tilbake.

Jeg dro på torsdags morgen. Haha, det var så deilig å våkne og vite at jeg ikke skulle på skolen. Jeg spiste en god frokost før jeg tok bussen til Bergen hvor jeg møtte Håkon, og vi dro videre til flyplassen:Og ja, pakkeferdigheter er noe jeg absolutt ikke har. Dere ser denne kofferten? Den reiser jeg alltid med, og uansett om jeg skal til Mallorca i 2 uker, Oslo i 3 dager eller Sverige i 1 dag så stapper jeg den HELT full. Grensen for overvekt er 20 kg, og dere kan jo gjette hva min veide. Jo, 20 kg . . . :-)

Det ble en hel dag i Sverige, og vi har kost oss SÅ MYE! Det var virkelig vært et innholdsrikt døgn. Det ble en del timer i bil, men det var bare dødskjekt, haha! Når vi kjørte over grensen fant vi en matbutikk, og jeg sverger på at jeg ALDRI har vært så sulten i hele mitt liv, lol. Så vi kjøpte med oss hele matbutikken og hadde tidenes piknik i bilen.

Dette ble reiseoutfiten på vei hjem:

Vi kom hjem til Bergen klokka 12 i går kveld, og Håkon hadde ikke noe mat i leiligheten så da ble det sjokolade til kveldsmat før vi la oss. Våknet halv ett i dag, og nå sitter han og skriver ferdig en innlevering mens jeg blogger. Skulle gjerne blitt her i helga, men han så mye å gjøre på skolefronten at det er bedre om vi tar det igjen. Vi skal en kjapp tur til byen nå før jeg drar hjem!

Det kommer flere bilder senere! 

lovin' these pants

Jeg elsker denne skinnbuksa fra Jofama By Kenza! Den er verdens fineste, spør du meg. Elsker hvordan den gjør hele antrekket, men her har jeg stæsjet antrekket enda mer opp med favorittskoene mine, da. Foretrekker faktisk å gå med disse skoene en hel dag, kontra de andre hælene mine. SÅ gode er de. Går med disse en hel dag i byen for eksempel uten noe som helst problem. Så om du vil gå med high heels uten å slite ut beina vil jeg absolutt anbefale Jeffrey Campbell Lita. ELSKER dem!

Hva synes dere? 

din største hemmelighet

Heisann! Jeg har hatt et slikt innlegg et par ganger før på bloggen min gjennom årene, og alle gangene har det falt godt i smak. Har fått en del flere lesere siden sist gang - så derfor tenkte jeg å kjøre på med enda en runde. Det fungerer altså slik: Dere forteller deres største hemmelighet i kommentarfeltet, helt anonymt. Det kan være hva som helst - føl dere fri til å skrive hva enn dere vil. Jeg vet at det er mange som sliter med at de har en hemmelighet de går å holder på helt alene, så om du ikke har lyst å fortelle det til noen du kjenner kan det være veldig godt å få det skrevet ned her, helt anonymt. Jeg skal selvfølgelig lese gjennom alle kommentarene, og i neste uke plukker jeg ut et par av dem og poster dem i et eget innlegg.

ukens spørsmål #65

3 major golds for 2014?
1. Grab EVERY opportunity I get (Seriously!)
2. Do what makes me happy
3. Keep myself positive, no matter what

Do you ever eat?
I'm allergic to food guys ;PFavorite subjects in school?
I think that must be math, gym and maybe social sciences. Math is my number 1 favorite, though <3

Hva fikk du til snitt?
Jeg har ikke reknet det ut enda, kanskje jeg bør gjøre det snart, hehe.

Dream job?
Model, doctor, run my own model agency or be a designer for my own brand. That would be a dream come true!! I want to live in New York, and work with fashion of one sort or another.

Èn ting vi ikke visste om deg?
Jeg HATER å krangle over alt på jord. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg hater det. Samme om jeg har en ugreie med en venninne, krangler med broren min, eller mamma og pappa - det finnes ingenting værre. Jeg er dritredd for å miste noen jeg er glad i, rett og slett.

Hvorfor prater moren din bokmål?
Fordi hun er fra Telemark!

Hvordan joggesko bruker du når du trener - kan de brukes både ute og inne?
Når jeg trener styrke bruker jeg Nike Free Run, men disse er absolutt ikke egnet for å løpe/jogge/trene kondisjon med så når jeg skal jogge eller gå på fjelltur bruker jeg noen gode løpesko som jeg fikk anbefalt på en sportsbutikk. Bruker som oftest løpeskoene mine, for de kan jeg bruke både inne og ute. Vet ikke hva de heter, men hvis du spør på en sportsbutikk så får du god hjelp! Det er ikke disse på bildene under, forresten.


 
Hvordan ble du Runwaydreamz-modell?
De kontaktet meg og spurte om samarbeid, slik som samarbeid med andre vanligvis foregår.

Når du konfirmerte deg, holdt du tale? Isåfall, hva var hovudinnholdet i den?
Nei, jeg holdt nok ikke tale. Angrer litt på det i etterkant, men hvis jeg skulle ha gjort det så måtte det ha vært en skikkelig en i alle fall. Ser for meg at det kunne blitt en meget klein tale om jeg ikke hadde forberedt meg, hehe! 

Hvilken størrelse har du i Svea-jakken din?
Den er i XS.

Leser foreldrene dine bloggen din?
Pappa er den som hjelper til med det "økonomiske" med bloggen, mens mamma er den som kontrollsjekker innleggene. HEHE! Nei da. Jo da. Pappa leser nok ikke bloggen min fast nei, og det kommer vel kanskje mest av det at han ikke er så sykt interessert i dagens outfit og sminke. Men han holder seg nå oppdatert når det skjer noe. Mamma deriomot, hun leser alle innleggene, det samme med kommentarfeltet. Det er veldig greit i grunn, jeg setter pris på at de bryr seg såpass mye og hjelper meg.

Har du skikkelig bra forhold til søskene dine?
Ja, og det er jeg kjempetakknemlig for!Hvor tenker du å bosette deg når du blir voksen?
Jeg vet faktisk ikke helt. Én ting vet jeg i alle fall, og det er at jeg skal ta minst èt år, gjerne flere, hvor jeg rett og slett bare flytter til New York, San Fransisco, California, LA eller en annen plass i USA. Det SKAL jeg. Det kan gjerne være i forbindelse med en utdannelse, før jeg er fylt 25 år. Tenk så herlig, da. Altså, jeg tar meg selv ofte i å si til folk jeg kjenner som bor i f.eks New York: "Du er så heldig!", men heldig med hva, egentlig? Hvem som helst kan bo i en storby i USA. Ingen stopper deg. MEN, jeg elsker Norge og er utrolig glad for at jeg har vokst opp her, så jeg kommer nok til å bli boende her. Kanskje jeg bosetter meg i Bergen, vet ikke helt enda. Kanskje jeg blir så forelsket i New York at jeg ikke kommer hjem igjen, taha!

Har du flest jentevenner eller guttevenner?
Tror jeg har sånn cirka like mange, og det er såå herlig. Jeg har alltid vært slik at jeg liker å være med både jenter og gutter, spesielt når jeg var liten. Husker jeg var med gutter hele tiden, haha. En fin blanding er det absolutt beste, meeeen jentevennene mine er nærmest da, definitivt. Er liksom de jeg forteller alt til, og de som betyr mest for meg.

Hvilket hotell bodde du på i Rhodos?
Vi bodde på Mythos Beach Hotel, og det var virkelig det fineste hotellet NOENSINNE. Jeg lengter virkelig etter å dra tilbake.

Spiser du frokost før skolen?
JA! Jeg må ha frokost før jeg drar, eller så fungerer jeg rett og slett ikke. Har alltid vært et frokostmenneske, og magen min rumler allerede når alarmen ringer. Vi er alle forskjellige da, men jeg er i hvert fall av den typen som må spise meg god og mett før jeg drar på skolen.Gleder meg til å kunne spise frokost på altanen i sommer

Fryser du ikke?
Det er null snø, 10 grader og tørr bakke, så nei, jeg fryser ikke. Skjeeeer ikke at jeg går innpakket i boblejakke, uggs, hue og tykke bukser hele vinteren. Jeg elsker å gå i kjoler og shorts, selv på vinteren, så det at det er februar hindrer ikke meg i det. Dessuten lever vi i 2014 og de aller fleste har hus (jeg vet ikke med dere, men her inne er det i alle fall ikke minusgrader ;P), og skolene foregår heller ikke ute i naturen. Så jeg har det helt fint, no worries!

Må du alltid vise magen din?
Den vises ikke med mindre du taster inn www.krisssy.blogg.no i adresselinja! :-)

Er du like mye med Ingvill nå som før?
Jaja! Den eneste forskjellen er at vi ikke går på samme skole. Vi er fortsatt bestiser og naboer, og det vil vi alltid være. Vi er sammen veldig ofte i grunn, enten vi overnatter, har kosekvelder med serier, er ute eller bare henger sammen på en helt vanlig ukedag, som å f.eks gjøre lekser sammen.

Vi har jo utallige mat-dates på gulvet i diverse ganger, or what? LOVE IT

R- eller S-matte neste år?
Jeg velger R, og så hopper jeg heller over til S etter høstferien om realfagsmatten blir for vanskelig. Hvis jeg velger S så kan jeg ikke gå over til R, så derfor velger jeg R slik at jeg har begge mulighetene.

Hvor har du kjøpt hvite undershortsen som du bruker under shortsene dine?
De har jeg kjøpt på diverse sportsbutikker! :-)sverige, här kommer jag!

Heia alle morgenfugler!

Da starter vinterferien min. ÆÆÆH, så sinnsykt herlig. Jeg stod opp enda tidligere enn vanlig i dag, for bussen min går nemmelig klokka 08.45. Tar altså bussen til Bergen, så møter jeg Håkon, så tar vi fly fra Bergen til Oslo, og så kjører vi fra Oslo til SWEDEN! Gleder meg kjempemye, dette blir så gøy og spennende. Mac`en og kameraet er selvfølgelig med, så blogging blir det. Er litt usikker på internett på hotellet og slikt, men vi blir jo bare i Sverige til fredag, og i tillegg til det så har jeg forhåndsskrevet innlegg. Dere hører vel fra meg ganske snart anyways. Vi kommer hjem til Bergen igjen sent på fredag, så jeg tenker at når jeg først er der så kan jeg bli der i helga sammen med Håkon.

Jeg reiser alene sammen med Håkon, og hva jeg skal i Sverige får dere vite senere! :-)ready set goMeg i nuet. Må pakke, dusje, forhåndsskrive innlegg, svare på mails, rydde rommet og farge brynene mine . . . STRESS. Men jeg har ferie da, så det går fint om jeg sitter oppe til klokka 3 i natt.

Dagen i dag har vært suuuper. Vi jentene var ferdig på skolen halv 12, og da var det taco til lunsj, altså meg, Emma, Sunniva, Malin og Synnøve. Ååh, som vi koste oss! Vi ble sittende i timesvis og spise, prate og le masse masse. Helt grei "skoledag", tihi!Gave til Emma og Sunniva Vi kjøpte blomster og 2 kg smågodt, og så lagde vi et kort med bilde av gjengen!Nå er det tilbake til pakkingen. Vi snakkes, dere! Jeg heier på dere som har to dager igjen før ferie altså, STAY STRONG.livet er så skjørt

I går var en litt spesiell dag. En jente som bor her lokalt omkom i en bussulykke. Livet er så skjørt, og det er utrolig urettferdig at et menneskeliv kan ta slutt så brått. Jeg kjente henne ikke selv, men venninnene mine gjorde det - og det å se vennene mine ha det så vondt er rett og slett hjerteskjærende. Det finnes ikke værre. Varme tanker og mye kjærlighet til alle pårørende.

Livet er så altfor, altfor urettferdig. Jeg har aldri mistet noen som står meg nærme, og det er jeg ufattelig takknemlig for. Jeg vet ikke hvordan jeg noensinne skulle ha taklet en situasjon hvor en av mine nærmeste plutselig forsvant. Hadde jeg egentlig klart å komme meg gjennom det? Men det er vel sant som de sier, at når man blir plassert i en slik situasjon hvor en av de nærmeste forsvinner så får man krefter som man aldri trodde man hadde. Jeg heier på alle dere der ute som har mistet en nær. Ikke glem å sett pris på de dere har. Verdsett hver eneste venn og familiemedlem, og hvert eneste øyeblikk. Minn dem på hvor glad du er i dem. Et av mine nyttårsforsetter var faktisk å si mer "glad i deg", og det er ikke en så altfor dårlig idè.

Vel, jeg har vinterferie nå jeg! Nå skal jeg, Emma, Sunniva og Synnøve samles hos Malin for en gathering med taco og koooos. Gode jentene mine. Slike ting er gull verdt.

tegning + intervjuet

Se hva jeg fikk tilsendt på mail:SÅÅ stilig! Det er en kjempesøt jente fra Spania som har tegnet meg, og jeg synes tegningen ble dødskul, haha. Tusen takk, Bárbara! Det er faktisk få ting jeg synes er mer koselig enn når folk tegner meg, ååh. Jeg mener, det at noen faktisk orker å ta seg tid til det . . Det er bare helt utrolig smigrende. Jeg tar vare på alle tegningene jeg får og lagrer de i en mappe på dataen, og noen har jeg faktisk hengt opp på skapdøra mi til og med. Vet ikke om det blir litt sært å ha bilde av seg selv på veggen, da?

Nå skal jeg en tur til byen, så I better get ready. I mellomtiden kan dere jo se intervjuet jeg hadde med NRK. Det handlet om instagrammen min, og jeg synes resultatet ble bra. Kvir meg alltid litt til å se de ferdige resultatene når jeg gjør slike intervjuer, for jeg greier alltid å dumme meg ut på forskjellige vis. Denne gangen skulle jeg vise litt forskjellige klær på stativet ikke sant, og så preserte jeg å rive ned et par shortser + x-antall kleshengere mens de filmet. Haha, jaja. Er meg selv i alle fall, det er vel det viktigste ;P

Trykk HER for å komme til intervjuet, eller trykk på bildet under

noe jeg er svak for

.... earcuffs 

Denne fine saken fra Make Way lå i postkassen min her om dagen. Hvis dere har lest bloggen min en stund så vet dere kanskje at jeg er litt, veldig, ekstremt svak for earcuffs. Det er så STILIG! Jeg går med det ca. hele tiden, og det har dere vel kanskje merket etterhvert - hehe! Jeg synes det er så gøy at en så liten detalj kan gjøre et kjedelig og simpelt antrekk mye tøffere. Lovin' it!

Vel, velkommen i samlingen kjære earcuff! Jeg begynner å få en del etterhvert, men her har jeg samlet favorittene mine. Den jeg bruker mest er uten tvil den som ligger helt nederst, den er verdens fiiiineste. Man trenger faktisk bare ett hull for å ha den, ettersom den har clips oppe.
Noen flere som synes det er råtøft med slike øredobber?

the little black dress

Dette har vært en fin mandag så langt, egentlig. Jeg våknet en halvtime tidligere enn vanlig (sykt til å være meg) og trodde jeg hadde forsovnet meg, men når jeg kom inn på badet og begynte å sminke meg så fant jeg ut at klokken bare var halv 7. Så da fikk jeg god tid i dag tidlig, noe som gjorde at jeg fikk en bra start på uka. Dessuten har jeg bare to skoledager igjen nå og så er det vinterferie, så det er helt ok hehehehe.

Uansett. Jeg har fått SÅ DILLA PÅ KJOLER! Ikke slike inntilsittende festkjoler, men mer hverdagslige kjoler som denne svarte her, og den beige strand-ish kjolen jeg viste dere for litt siden. Det er så utrolig fint, og man kan liksom gå med det til hverdags uten at man ser overpyntet ut. Her har jeg bare tatt på meg en skinnjakke over liksom, perfekt antrekk for en tur til byen for eksempel. Har allerede bestilt to slike kjoler som er på vei til meg, tjohei. Her er antrekket jeg hadde på meg på lørdag! Dere har sett det sånn halvveis allerede, men her er bedre bilder isåfall Kjole fra Bik Bok, skinnjakke fra chiquelle.com, boots fra H&M, solbriller fra Le Specs

den offisielle chilledagen

Jeg har et slags elsk/hat-forhold til søndager. Ender alltid opp med at jeg gjør skolearbeid, rydder rommet og andre kjedelige ting denne dagen i uka, men samtidig er det noe som gjør søndagene så avslappende og fredelige. Det er liksom en uskreven regel at man ikke skal bevege seg utenfor døra, og at man skal vere sminkefri og traske rundt i chilleklær. Jeg elsker det.

I dag har vi feiret mamma med god middag, gaver og kake. Utrolig koselig! Jeg har også fått øvd på geografien, og tenker jeg skal gjennomgå litt til nå før jeg dusjer og tar kvelden. Har rigget til i senga med to dyner, masse puter og dataen, så nå er jeg klar til å øve. Jeg har en slags tvangstanke om at alt må være tilrettelagt når jeg skal gjøre skolearbeid, eller så klarer jeg ikke å gjøre det skikkelig. Er jeg den eneste? Jeg må være skikkelig mett i magen, rommet må være ryddet , det kan ikke være for varmt/kaldt og slike ting. Og forresten, et rart men samtidig veldig bra tips er å sitte "godt" når man skal øve. Jeg tror liksom aldri at jeg har sittet på en hard stol og øvd på en prøve, noensinne. 2 dyner + loads med puter er tingen! Men nok snakk om skole, hehe. Håper dere får en fin søndagskveld! Jeg SKAL være effektiv nå slik at jeg får sett Gossip Girl før jeg legger meg :-)happy mother's day

Hei og god morgen, fininger!

I dag er det morsdag, og jeg vil benytte anledningen til å si hvor mye mammaen min betyr for meg. Først og fremst: Gratulerer så mye med dagen, mamma. Du er den aller beste mammaen i hele verden, og jeg hadde aldri klart meg uten deg. Du er den mest sporty, morsomme og godhjertede personen jeg kjenner, og jeg er stolt over å kunne si at du er mammaen MIN. Jeg har hatt en kjempeflott og plettfri oppvekst, og du er mye av grunnen til nettopp det. Er det noe som plager meg, så kommer jeg alltid til deg - for jeg vet at du alltid vil stille opp og gi meg de beste rådene. Tusen takk for at du er den du er.

Jeg bladde gjennom fotoalbum for å finne bilder, og jeg digger det at jeg nesten bare fant bilder fra ulike fjellturer og utflukter, haha. Jeg husker du og pappa alltid tok med meg og Håkon på fjellet, og det er kanskje derfor jeg er så glad i det den dag i dag. Hihi.Jeg gir en kjempestor bamseklem til dere som ikke har en mamma, dager som dette må være ekstra tunge. Jeg tenker på dere - masse gode tanker og kjærlighet til dere ♥ ♥ 

sleepover

Hei! Akkurat nå sitter jeg med geografiboka i fanget og pugger til en prøve vi har på mandag. Det er såå mye stoff, så denne lørdagen er jeg nødt til å vie til pugging. Det går i grunn helt fint, jeg skal nok overleve. Det er jo ikke lenge til vinterferie nå, så her blir det siste innspurt.

I går overnattet Julie hos meg, og det var veldig koselig som alltid. Jeg sminket henne (synes det er så gøy!), og så laget vi taco og sjokolademousse. Holy shit, sjokolademousse + vaniljesaus er heaven. Nommenom. I dag stod vi opp og lagde frokost, og så tok jeg en tur til byen. Tok antrekksbilder as usual, så de kommer senere. I dag skal jeg øve til prøve, lage en god middag (har ikke bestemt meg for hva enda, blir taco 3 dager på rad litt kjedelig kanskje???), dusje, ta ansiktsmaske, rydde rommet og få unna kjedelige gjøremål slik at jeg slipper å gjøre alt det i morgen. Planen var egentlig å være med Ingvill i kveld, men hun ble syk stakkar. Hvis du blir frisk Ingvill, come to mah hoooouseyesterday's outfitBody fra madlady.se, jakke fra Runwaydreamz, bukse fra Dr. Denim, boots fra H&M

langhelg og NRK-intervju

Hei snuppiser!

I dag hadde skolen min som sagt fri, og det var utrolig herlig. Jeg nattet over hos Ems i går, og vi koste oss med taco, PLL, skype, masse prating og chilling. Wiii, love it. I dag ringte alarmen klokka 7, og jeg tror ikke jeg har vært så trøtt på lenge. Hahaha! Jeg måtte nemlig rekke bussen hjem for å møte NRK, og da måtte jeg hjem -> dusje -> sminke meg i fort fort fort. Rakk det til slutt, pjooh! Så ja, jeg har hatt besøk av 1 journalist og 1 fotograf her i dag som har filmet, og de var veldig hyggelige begge to. Videoen kommer ut på nett i løpet av noen få dager, så jeg sier ifra til dere!

Ellers, satt jo på bussen hjem i dag, og sorry, men han fyren som satt over meg var virkelig dritcreepy. Jeg kødder ikke når jeg sier at han nistirret på meg sånn type hele bussturen?! Det så nesten ut som om han hadde tenkt å angripe meg eller noe, sånn helt seriøst. Jeg ble jo litt redd (selvfølgelig), så jeg satt meg lenger bak i bussen etter en lang diskusjon med meg selv inni hodet. Følte meg litt tryggere der bak, enn når jeg satt 2 meter unna han. Veeeel, vel.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vi filmet et intervju med meg angående instagram, og så filmet han meg når jeg tok outfitbilder, blogget, viste frem diverse klær og lignende. Kjekt!

Slik ser jeg ut nå. Outfitbilder kommer straks!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

sukkersøte deksler*Smiley med hjerter som øyne*

Denne er favoritten min! Se så utrolig nydelig. Føler mobilen min blir 100 ganger finere med dette dekselet på, jeg tuller ikke engang. Blir glad av å se på det jo, tihi!Rosa og simpelt dekselSåå søt!

Denne er både superdupersøt og i tillegg skikkelig behagelig å ha på. Bruker den akkurat nå.

Tommel opp for helskjønne deksler!

random shit-ish videoblogg

Jeg ringer inn langhelga med en superlattis og over gjennomsnittet random videoblogg til dere, folkens!! Wohoooo. Jeg SKAL bli flinkere til å filme videoer til dere fremover, så dette er jo en start da. Vi skulle egentlig filme en skikkelig spørsmålsrunde, men vi mistet litt fokus etter noen par spørsmål så videoen ble ganske useriøs. Jaja! Kan filme resten av svarene neste gang Håkon er hjemme :-) Nå er det endelig helg og null skole, så jeg busser til Emma om ikke så lenge og vi skal kose oss med taco, pancakes og overnatting. Gleder meg, wiii!

TAKK youtube for verdens fineste startbilde. Alltid like heldignoe å se frem til

8 dager til Sverige, 148 dagert til Florida, 339 dager til jeg blir 18 år! Litt nedtelling må ned for å holde motet oppe, hehe. Jeg gleder meg så ufattelig mye til sommer nå, kan ikke tiden bare gå kjaaaapt. Florida har ikke gått riktig opp for meg enda, men sakte men sikkert begynner jeg å forstå det, haha. Har fått meg room-mate og greier (Hei Veronika <3), og snart må jeg vel begynne å fikse ting til reisen. Før jeg vet ordet av det så sitter jeg vel og pakker!

Vel, i dag: Skiftet til treningsklær etter siste time på skolen i dag, og gikk opp Bystien sammen med Stian. REAL pain skal jeg si dere, men samtidig verdens beste følelse! Vi måtte skru på beastmode og gå fort fordi vi hadde lagt sekkene våres på skolen og der stengte det klokka 4, så vi spuuuurtet ned igjen og var helt kjørte. Rakk det akkurat, presis 16.00. Yeah! Så da var det hjem og spise middag, og så sovnet jeg i en time. Hater hater hater powernaps og for meg er det fy-fy, men i dag var det nødvendig altså. Heldigvis er det helg i morgen, ettersom vi har fri på fredag. Gledes!Sommer & sol; JEG GLEDER MEG TIL Å GJENFORENES

Har dere noe dere ser frem til?

lace dressBlondekjole fra lookbookstore.co, jakke fra chiquelle.com, sko fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

Jeg eeeelsker denne kjolen. Must-have til våren og sommeren! (Og vinteren hvis man foretrekker det, hehe...) Skal definitivt gå til innkjøp av kjoler i slike fasonger fremover, det er jo så gøy å variere litt og ikke bare gå med bukse og shorts. Denne kan fint brukes om vinteren til en tykk strømpebukse, og om våren med en skinnjakke eller kåpe. Har vist dere bilder av antrekket før, men disse er litt bedre - så why not:4 picturesKan dere tro hjeret mitt ble fylt med kjærlighet når jeg entrèt matbutikken og fant 6-pakning med Pepsi? Det var liksom ikke noe spørsmål hva jeg og Håkon skulle kjøpe. Jeg har 3 store livsmål: 1. Bli modell. 2. Bli styrtrik. 3. Bli sponset av Pepsi Max. Men sistenevnte er ikke krise, for det er verdt pengene uansett. Note to my family: Den dagen jeg dør skal jeg bli bli mumifisert i Pepsi Max, eventuelt kan jeg bli kremert slik at asken min kan ligge i en Pepsi Max-flaske. Aller helst vil jeg være udødelig slik at jeg kan drikke uendelig Pepsi Max, da.Oi, jeg vet seriøst ikke hva som skjer på det første bildet. Ser ut som om jeg fikk et illebefinnende eller noe - er ikke helt sikker. Følte bare for å ta med disse to bildene, ville vært litt kleint om hele innlegget handlet om Pepsi Max ;PP

yoga -> byen

I dag har jeg prøvd yoga for første gang! Haha, det var SÅ ... deilig/gøy/kjekt/vet-ikke-helt-hvordan-jeg-skal-beskrive-det?? Vi hadde det i gymmen på skolen nemlig, og det var en skikkelig behagelig gymtime. Når vi la oss ned på matten på slutten med musikk til å sovnet jeg faktisk, sååå deilig var det. Har alltid hatt så lyst å prøve det, og nå skal jeg uten tvil prøve å trene litt yoga fremover. Er jo slike gruppetimer på treningssenteret jeg trener på, så jeg får henge meg på der.

Ellers: I skrivende øyeblikk er klokka 5 og det er fuckings LYST UTE FOLKENS! Jeg blir så glad!! Jeg haaaater mørkeperioden, så dette er liksom heaven for meg. Nå skal jeg møte Ingvill og vi tar oss en tur til byen. Har diverse småting jeg må kjøpe, i tillegg må jeg bestille nytt bankkort fordi jeg greide å knekke det jeg hadde med HÅNDBREKKEN i bilen for svarte. Hvordan får jeg det til?! Vel vel. Jeg hadde på meg treningsklær på skolen i dag, og det fristet viiirkelig ikke med stram jeans nå, så jeg tok på meg kåpe og disse freshe sneakersene. Synes det ble stilig jeg, tihi!

Vet ikke helt hva som skjer her, jeg er bare litt full av energi i dag tydeligvis. Yogaen som har skylden kanskje?the leather jacket

Mange av dere har spurt hvor denne skinnjakken er fra:Vel, det skjønner jeg godt - for den er jo utrolig fin! Jakken er fra Chiquelle, og jeg tuller ikke når jeg sier at den er en av de mest comfy skinnjakkene ever made. Jofama er selvfølgelig best (), men denne er også utroooolig deilig. Kan liksom bevege armene helt fritt i den, og du føler deg ikke så "stiv".

Jeg har den i størrelse 36, og den sitter perfekt. Ikke er den dyr heller :-)can't remember to forget youNoen andre enn meg som har crazyyyy dilla på den nye sangen til Shakira? Jeg har hørt den på repeat flere dager i strekk nå, haha!

Ny uke, nye muligheter. Kun 2 uker igjen til vinterferie, og det gjør uka sååå ekstremt mye lettere. Jeg har i tillegg fri denne fredagen, og neste uke skal jeg gå på skolen til onsdag og så blir det Sverige og ferie. Ikke mange skoledager igjen, med andre ord. Like før jeg begynner å regne dager i innlegget her nå, men jeg skal ikke la matten ta helt overhånd, hehe. Sverger på at jeg ser tall, logaritmer osv overalt - heldigvis er matteprøven endelig oversått.

Jeg benytter den nye uka med å starte på igjen med treningen, så i dag er planen å lærekjøre med pappa, og så skal jeg ta meg en treningstur. Nå er det jo blitt litt lysere ute også, så jeg tenker å begynne å gå Bystien og jogge på fjellet igjen. Gleder meg helt enormt!! Må få til det denne uka her.


Se så fin utsikt! Ååh, vakre Norge altså

simpleBukse og topp fra Bik Bok, skinnjakke fra chiquelle.com

Her er outfitbildene fra tidligere i uka da jeg var i byen med Pål-Viktor og Ingvill. Enkelt antrekk i grunn, men liker det slik! :-)

herlig helg

Heia! Hvordan står det til? Rart hvordan helga flyr avgårde. Nå har jeg nettopp bestilt flytur til Oslo i mars, og flytur til Sverige om to uker! Dette blir gøy.

Jeg har hatt en suuuuper helg! har spist kjempegod mat, drukket (for) mye brus, ledd mye og kost meg masse med familien. Jeg og Håkon filmet skikkelig mye random i går, og jeg tenker kanskje å sette sammen klippene og lage en videoblogg. Men altså, det er bare tull og tøys, sååå jeg vet ikke, dere bestemmer haha. Let me know! Vel, i dag skal jeg ikke sminke meg eller fikse meg at all, skal kun slappe av i koseklær. Har ingen planer for dagen utenom å øve til matte siden vi har prøve i morgen, og så skal vi lage taco til middag om ikke så altfor lenge.

Haha noen screenshots fra videoene

Ha en fin søndag - nyt den!

kosemose

Hei fra oss!!!I dag har jeg gjort ingenting, samtidig veldig mye?? Sov til jeg var helt uthvilt, som var DØDSDEILIG og absolutt nødvendig, og så gjorde jeg litt matte. Deretter sløvet jeg hele dagen, før jeg fant ut at jeg måtte filme en video og sende den til Bergens Tidende. (Forteller soon!) Typisk meg å komme på slike ting i siste liten, uff. Jeg filmet sammen med Håkon, og vi failet såå mange ganger, haha. Etter det lagde vi Ullebø-pizza, og så dro vi på butikken og kjøpte smågodt og sjokolade. Så nå sitter jeg på kjøkkenet med Håkon og Ingeborg og vi har full fest med godis, brus, kortspill og musikk på høytalerne. Koselig lørdag!ripped jeans n' fluffy sweater

Her er antrekket jeg hadde på meg i går når vi fikk middagsbesøk. Det var utrolig koselig! Elsker slike anledninger når man kan pynte seg litt ekstra. Disse hælene er forresten fantastisk gode å gå i til tross for at de er såpass høye, og det digger jeg. Kunne gått med de for alltid, føles ikke som om man går på hæler engang.

ENDELIG kan jeg laste opp flere bilder samtidig igjen! Wow, livet mitt ble plutselig 10x lettere. Har lastet opp et og et bilde i evigheter nå, så det var på tide.

Jeans fra Bik Bok, fluffy genser fra Bik Bok, sko fra chicnova.com, aviators fra Ray-Ban