hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

my day

Overrasket Ingvill med roser og sjokolade tidligere i dag, var i byen med Julie og Ing, var i byen med Håkon, har nettopp spist middag og nååå er jeg klar for å feire Ingvill. Jeg må løpe, er sent ute som vanlig! Ha en topp lørdagskveld <3 Xx!

kjære ingvill

I dag er bestevennen min 18 år!!

Ååh, endelig er dagen her for Ingvill også! Tenk at jeg har kjent denne jenta i nesten atten år nå. Jeg og Ingvill har lekt sammen siden vi var småunger, og når jeg flyttet fra der jeg bodde før flyttet Ingvill året etter også, så vi bor fortsatt på samme plass. Altså, denne jenta.... Hun betyr så sinnsykt mye for meg. Dere har lest veldig mye om Ingvill på bloggen min helt siden jeg startet, og vet dere hvorfor? Det er fordi denne jenta har vært ved min side HELE tiden. Ingvill har seriøst et hjerte av gull, og det at jeg har henne er noe av det jeg er mest takknemlig for her i livet. Å ha en venninne man kan stole hundre og ti prosent på og som alltid er der uansett hva, det er verdt mer enn alt. Og hvis dere synes Ingvill virker herlig gjennom bloggen? Da skulle dere kjent henne på ekte. Om jeg er lei meg står Ingvill utenfor soveroms-vinduet mitt fem minutter etterpå, og trenger jeg hjelp til å ta bilder stiller hun opp med et stort smil hver eneste gang. Flesteparten av bildene på bloggen har faktisk Ingvill tatt (hun har blitt utrolig dyktig!), så hun fortjener STOR credit, og mer enn det. Når jeg begynte å blogge seriøst i 9. klasse var hun alltid med meg hjem etter skolen for å hjelpe meg å knipse dagens antrekk, og nå, 2. klasse på videregående, stiller hun fortsatt opp. Hva har jeg gjort for å fortjene henne? Ikke vet jeg, men jeg vet i alle fall at jeg elsker deg, bestevenninna mi ♥

Og se på jenta, da! Hun har et helt unikt utseende - jeg skjønner virkelig at guttene faller for henne!

Som jeg og Ingvill sa til hverandre en gang: "Jeg er så glad i deg at jeg kan begynne å grine". Og så begynte vi å sippe...

Topp fra IvyRevel.

Hei til dere, forresten! Hvordan går det? Det har blitt litt lite blogging de siste dagene, men i går var jeg med Ingvill og så kom Håkon hjem senere på kvelden, og da var det taco og prating til langt på natt som stod på planen. Jeg la meg 04.00, haha faen. Jeg var helt ødelagt når jeg våknet 09.00 i dag, føltes ut som om jeg hadde vært på fylla. Men I DAG skal det feires i alle fall! Snart skal jeg og Ing dra på jomfrutur til vinmonopolet, hihi. Jeg bør vel få på meg sminken snart.

sokker, gull og restylane

Skål for helg og for GULL!!!! Jeg er så stolt over å være norsk.

Altså, jeg elsker fredagene på skolen. Selv om vi hadde historieprøve i dag våknet jeg med et smil om munnen, liksom. Nå har jeg 4 studietimer på fredager da, så det er vel kanskje ikke så rart at dette er favorittdagen min! Nå sitter jeg og venter på at Håkon skal komme hjem, så jeg skal hente han på busstasjonen om ikke så lenge. HVOR rart er det vel ikke at jeg er den som skal kjøre? Totally mindfucked, men jeg begynner å venne meg til det da. Er i alle fall sjukt smooth å kjøre fra og til skolen.SJEKK ut disse kule sokkene, da. Jeg mikset og trikset litt antrekk nå i sted og jeg kom på hvor sjukt jeg gleder meg til å gå med sommerklær igjen. Give me! Sokkene er fra Junkyard her.

Ellers er det en ting jeg har tenkt på en stund nå, siden jeg er blitt 18. Restylane....?? FØRST OG FREMST, jeg hater gigantiske botox-lepper og det er absolutt ikke det jeg tenker. Nei, for dere skjønner det, jeg har veldig lyst å fylle bittelitt på overleppa mi. Jeg har ganske liten overleppe, det er nesten ikke noe i den, og jeg har såå lyst å bare få den en smule større, gjerne så lite at folk nesten ikke ser det. Nå må dere absolutt ikke tro at jeg er blitt helt wild og skal kjøre på med silikon og full pakke, for jeg er absolutt ikke den typen. Det vet dere jo! Men ja, jeg har tenkt litt på det med å fylle på litt restylane. Bare kanskje da. Jeg lurer derfor på om noen av dere har prøvd restylane før og om dere har noen tips eller erfaringer? Hvor mye bør man ta, og hvor? Det siste jeg vil er å bli blind på meg selv, så det skal i hvert fall ikke skje.

black and white only

Heiiiiisann! Jeg elsker når jeg drar hjem fra skolen på torsdager, for da begynner helgefølelsen å nærme seg. Håkon kommer kanskje hjem i morgen, og i tillegg fyller min kjære Ingvill 18 år på lørdag, så denne helgen blir bra! Jeg kom inn døra etter skolen og ble mødt med tidenes smil av mamma, som trodde jeg hadde vært involvert i bilulykke siden jeg kom senere hjem enn vanlig og hun hørte sirenene ved veien... Shiiit, jeg sitter ofte å tenker på sånt jeg. Hva om jeg plutselig får telefon om at en av mine nærmeste har vært i en ulykke? Altså, hva GJØR MAN DA? Bare tanken på det gir meg fullstendig gåsehud. Nei, uff, vær glad og sett pris på de du har.. virkelig. Det koster deg ingenting å minne foreldrene dine, søskene dine eller bestevenninna di at du er glad i vedkommende.

Dette var litt off topic da, men jeg følte bare for å nevne det. I dag er det pugge-dag, så jeg fjernet sminken med en gang jeg kom hjem, byttet ut jeansene med tights og ryddet rommet. JA, rommet må være strøkent når jeg skal øve. Slik er det bare. Vi har historieprøve i morgen, så nå skal jeg lese om renessansen og kolonisering. Jeg er vel ikke den eneste som har prøve å øve til i dag, så til dere som er i samme båt; gi full gass! Hold ut, husk at det er helg i MORGEN!

Jacket Jofama by Kristine Ullebø, pants Gina Tricot, shoes Jeffrey Campbell, sweater Lookbookstore

Et antrekk som jeg fotograferte i juleferien (det ser dere vel på håret mitt, hadde ikke klipt meg her...). Jeg digger den rocka loocken! Takk til Håkon som stilte opp som fotograf, wiihu. Det er forresten SÅ SINNSYKT GØY når jeg får snaps, meldinger på facebook og mail av folk som har kjøpt jakken min. Dere er best!!!

glatte legger året rundt med Shai

Annonse

 

Hei snupper! Da var jeg tilbake på skolebenken igjen etter en avslappende uke med fri. Ferien for oss her i Førde er i alle fall over, men det er vel en del av dere som har ferie denne uken? Heldiggriser! Det er tøft å gå fra late dager hvor man kan sove så lenge man vil, til å våkne 06.30 av alarm som dundrer. Så i dag skal jeg pleie meg selv litt ekstra, bare for å gjøre overgangen liiiitt mer smooth.. Så da er det bare å finne frem barberhøvel, neglelakk og ansiktsmaske! Her skal skjønnheten pleies <3

Barberhøvelen som har ligget i dusjen vår her hjemme i 2 år er ingen andre enn selveste Shai. Blogger-barberhøvelen, er det ikke det man kaller den? Det er ikke uten grunn av vi bloggere har lagt vår elsk på dette produktet. Shai har 6 blader som gjør barberingen effektiv i tillegg til at den inneholder Aloe Vera som fukter huden og det er neeeettopp det jeg elsker. Før jeg slet jeg med tørr hud og røde prikker etter barbering, men med Shai sitter jeg igjen med glatte og deilige legger.

Jeg har en liten konkurranse på lur til dere! Oooh, det liker vi. I samarbeid med Shai deler jeg ut et FitBit aktivitetsmåler (verdi 1000 kr) + 1 års gratis forbruk av refillblader fra Shai. Konkurransereglene er enkle:

  • Kommenter innlegget med navn + e-post
  • Lik innlegget via Facebook ved å trykke på "lik"-knappen nederst i innlegget
     


Lykke til! Jeg trekker vinneren førstkommende søndag, wiiiihu ♥

To my Swedish readers you can find Dorco Shai here, for my Danish ones here, and for my Deutsch ones here.

vårstemning på megJofama by Kristine Ullebø, jeans og tank top Bik Bok, sko Converse, smykke H&M

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som begynner å kjenne at våren er på vei? Fuglene kvitrer, dagene blir lysere og sola titter til og med frem inni mellom. Derfor har jeg lagt litt om på klesstilen i det siste - jeg føler nemlig jeg har kledd meg litt for svart og mørkt i en periode nå. Herregud, så deilig det var å ta på seg lyse jeans og den hvite skinnjakken min! Tidenes vårfølelse, jo!

Nå skal jeg gjøre meg klar til Step Up-gruppetime, og etter det må jeg bare pile hjem og øve til historie. Er en uke siden sist treningsøkt, og det er altfor dårlig. Fysj! Merker jeg blir såå mye slappere når jeg ikke trener, så nå skal det bli godt å få bevegd seg igjen :-)

bergen love

Her kommer et bildedryss fra Bergenturen til meg og Julie! Hotelloppholdet var sponset.

SÅ glad var jeg for å være i Bergen! Vi var heldige og fikk sitte på med noen kompiser som skulle til Oslo, så vi slapp å ta buss. Kjempekoselig :-)

Fredags kveld:

Klokka 19.00: Skål! Gi oss et badekar, litt musikk og et glass med noe godt i og det er seriøst alt vi trenger for å ha en konge kveld. Jeg kan ikke huske sist jeg ledde så mye faktisk! Å vorse i badekaret anbefales virkelig.

Klokka 22:30: Jeg og Julie finner ut at vi ikke har spist middag enda, så vi hiver på oss klær, avtaler å møte to venner og kommer oss omsider bort til Friday's. Der ble vi sittende i et par gøyale timer!

Klokka 01:30: Servitøren kommer bort og innser at hun har glemt å sjekke legg (23-års aldergrense på baren på Friday's???), så vi blir pent bedt om å dra. Det gikk helt fint da, jeg tror begge to var ganske klar for innta skjønnhetssøvnen :-)


Altså, dere som bor i Bergen er så utrolig heldige, for denne byen er rett og slett vakker! Selv når det regner og er grått ute er det idyllisk å gå langs Lille Lungegårdsvann, jo. Her er vi på vei til shopping


gold detailsDette er smykket jeg pratet om. Det er tre smykker som henger sammen, og jeg bruker vanligvis aldri slike, men dette bare skrek etter meg da jeg fant det på H&M. Jeg betalte heller ikke mer enn 70 kr for det, noe så herlig! Jeg er absolutt ikke typen til å legge ut mye penger på smykker og slikt, så min fremtidige kjæreste trenger i alle fall ikke å måtte stresse med å kjøpe dyre gaver til meg ass. En boks yoghurtnøtter og en pannekakemiddag holder i massevis for min del. Apropos pannekaker....♥ ♥ Jeg var alene hjemme med Ingvill i går og jeg måtte lage middag selv, så da er det jo ikke vanskelig å tenke seg til hva vi endte opp med. Gud, hvor mange ganger har ikke jeg og Ingvill spist pannekaker det siste halvåret? Det har liksom blitt en tradisjon for oss, haha. Digger'e!

Jeg har ligget i senga og lest i hele dag, jeg. Nå blir det dusjen og så skal jeg lese enda litt til før jeg legger meg. Det minner meg på at når jeg er ferdig med Drageløperen så skal jeg pile ned til biblioteket og få kloa i Fifty Shades Of Grey-bøkene!!!!

the perfect denim jeans for spring

Hei og god mandag! Først, la meg vise noen bilder fra gårsdagen.

HAPPYYYJofama by Kristine Ullebø her, bukse Bik Bok, ringer H&M, klokke Michael Kors, sko Jeffrey Campbell

Jeg ELSKER at det begynner å bli vår og at jeg kan bruke skinnjakkene mine uten mye klær under!!! Skinnjakke må virkelig være definisjonen på vår. Ellers har jeg fått kjempedilla på ringer som dere ser, når jeg var i Bergen i helga tror jeg at jeg brukte flere timer på å kikke på forskjellige ringer. Eneste negative er at alle neglene mine nettopp har knekt, så det ser ikke så veldig bra ut.. Men de vokser fort ut igjen heldigvis!

I dag var det første skoledag etter ferie, og det gikk helt greit, bortsett fra at dagen gikk sneglesakte, haha. Når jeg kom hjem hadde jeg avtalt et ganske spennende Skype-møte, som jeg skal fortelle dere mer om hvis det går i boks. Ææ, håper virkelig det altså! Mamma gjorde forresten mandagen meget smooth ved å overraske med hjemmelagde pizzaboller som stod i ovnen da jeg kom hjem etter en lang skoledag.

Jeg må lese ferdig Drageløperen på engelsk fordi vi skal ha prøve i den, så jeg må nesten komme i mål med de 160 resterende sidene. Vi snakkes senere, håper dere har hatt en topp mandag <3

everyday makeup

Annonse

Hei! Før jeg drar avgårde på Fifty Shades Of Grey (jeg skal se den for andre gang på kino, haha!!) så tenkte jeg å lage et innlegg hvor jeg viser hvilke produkter jeg bruker når jeg sminker meg til hverdags. Som mange andre har jeg testet utrolig mye forskjellig i den store sminkeverdenen, men nå har jeg endelig funnet produkter jeg har slått meg til ro med. Let me show you!

Soft Touch Concealer i farge "Beige" - En concealer må til, da jeg stort sett har et eller annet i ansiktet å dekke. Enten det er mørke ringer under øynene, røde område eller urenheter - denne lette concealeren dekker utrolig bra! 

Schwing Eyeliner - Jeg kommer aldri til å skrive om en annen eyeliner, for denne er og forblir min faste i sminkemappa. Schwing har en presis kost som gjør det enkelt å legge både tynn og tykk strek på øyelokket, og det å legge "winged eyeliner" blir plutselig ikke så vanskelig når man har denne. Anbefaler den på det varmeste.

Brush Texture - Det er veldig forskjellig hva folk bruker til å påføre foundationen sin med, men jeg bruker flat børste og jeg synes det er enklest. Denne kosten fra gloMinerals har myke deilige hår som gjør foundation-påføringen til en lek! Jeg elsker den. Bruker å bare "dotte" den mot ansiktet, hvis dere skjønner? Haha!

bareMinerals Touch Up i farge "Medium" - Når jeg er ferdig med flytende foundation foretrekker jeg å avslutte med et fast pudder, for å sette sminken. Jeg bruker denne fra bareMInerals, og selv om den ser hvit ut på bildet så er den hudfarget på ekte. Med denne slipper du skinnende partier og sminken holder hele dagen!

Lip Shine - Tørre lepper... KILL ME! Jeg takler det ikke. Jeg får alltid supertørre lepper (og hender for den del...) om vinteren, så jeg sørger alltid for å ha en leppomade i lomma. Burt's Bees sin Lip Shine inneholder aprikosekstrakter og solsikkefrøolje som holder leppene hydrert, i tillegg til at den sørger for at de ser glossy ut. Det liker vi, eller hva?

Tall, Dark and Handsome Mascara - Endelig ny mascara! Denne skal ligge i grava mi sammen med meg. Jeg får maaaange spørsmål om vippene mine og svaret er intet annet enn Tall, Dark and Handsome. Jeg er veldig glad i lange og "massive" vipper som viser godt, og denne er virkelig perfekt til det. TEST den, please! Da gjør du deg selv en stor tjeneste.

Bronzing Powder Sunshine - Jeg bruker vanligvis Bahama Mama som jeg er utrolig fornøyd med, men den er uten shimmer, så om jeg noen ganger føler for å skinne litt ekstra i ansiktet bruker jeg denne! Dette er et nytt merke på Coverbrands som har utrolig fine rouger, bronzere og highlightere - har forelsket meg i et par av dem allerede. Som dere ser er fargen på denne bronzeren helt bjuuuutiiiful.

Og dere? Hvis dere benytter dere av koden "KRISTINE" i kassen når dere handler på Coverbrands får dere 15% avslag! Det gjelder ALL sminke ♥

Nå venter Mr. Grey på meg! Jeg skal se den sammen med Julie, Ingvill og Victoria. Ååå, som jeg gleder meg! Perfekt avslutning på ferien.

a night at Scandic Ørnen

Sponset opphold

Velkommen til Scandic Ørnen!

Her har dere en stykk glad Kristine som sjekket inn på et av Bergen's nyeste hotell på fredag! Vil dere se hva som møtte oss når vi åpnet døra til hotellrommet?

En SUITE!

Tre etasjer med deilig fingermat!!!

KINGSIIIIZE BED!!

Verdens fineste bad!!

ÆÆÆÆ! Er det rart jeg har kost meg ihjel de to siste døgnene? Jeg og Julie tok turen til Bergen fredags morgen, og vi ble helt tom for ord da vi tråkket inn i suiten våres. For en luksus! Jeg skal love dere at livet føltes ganske så flott da jeg satt i sofaen på suiten i 12. etasje med utsikt over fine Bergen sammen med bestevenninna mi. Og er det noe jeg og Julie kan, så er det å kose oss. Vi slappet først av på rommet i et par timer med jordbær, druer, makroner, popcorn, før vi spaserte bort til Torgallmenningen og shoppet av oss. Det ble ikke så mye riktig nok, men jeg fant de perfekte jeans til våren, så de ble med meg hjem. I tillegg har jeg fått dilla på smykker, så jeg kjøpte masse nye ringer og duppeditter.

Scandic Ørnen ligger i Lars Hillers Gate 18, rett ved Bystasjonen. Om du tar buss til Bergen ser du hotellet i det bussen stopper, så det er jo veldig greit. Det ligger kun en liten spasertur langs Lille Lungegårdsvann unna Torgallmenningen - veldig, veldig sentralt med andre ord. Hit skal jeg definitivt overnatte neste gang! Den deilige atmosfæren og det hyggelige personalet fikk meg virkelig til å føle meg som hjemme i det jeg tok foten inn i lobbyen, og for å ikke prate om utseendet - HALLELUJAH! Her snakker vi moderne design med rene farger og interiør, akkurat slik jeg liker det. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært på et finere hotell før.Trenger jeg å nevne hvor god hotellfrokosten var? Her spiser jeg cottage cheese blandet med yoghurt, toppet med masse jordbærsyltetøy, crüsli, bananchips og rosiner. + masse frukt ved siden av, selvfølgelig!For booking og mer informasjon om Scandic Ørnen kan dere trykke HER.

all i need is good weather and my backpack

SOOOOOOL!!!!! Jeg blir så glad.

enjoy every sunset

This day was such a good one! I love hanging out with friends in the sun, makes me so damn happy. I can't wait until summer!! I have so many plans, haha. Night swimming, BBQ, barefoot all day long, denim shorts, bikinis, ice cream, tanned legs, partying until the sun rises again... SUMMER, YOU ARE WANTED <3

kriss gir råd #2

Jeg er sammen med denne fantastisk herlige gutten, som tar såå godt vare på meg. Har gjør meg alltid glad uansett hvilket humør jeg er i. Vi har snart vært sammen i to år, og jeg begynner å bli usikker. Jeg elsker han såå, såå mye og er kjemperedd for å miste han. Han har hjulpet meg utrolig mye gjennom mine krangler med familien, og han er en stor støttespiller for meg. Vet ikke hva jeg skal gjøre.. Jeg føler at følelsene mine er litt svekket for han, men ville absolutt ikke slå opp. Hva skal jeg gjøre?! Mister jeg han, mister jeg en utrolig stor støttespiller, og er redd for hva som kan skje med både meg og han hvis jeg forteller han hvordan situasjonen står til.
Det er en utrolig vanskelig situasjon du står ovenfor. Å miste følelser for en person som betyr mye for deg svir, og man blir stilt opp til et sinnsykt vanskelig valg. Det siste man vil er jo å såre personen... Men vet du hva, kjære deg? Du fortjener å være lykkelig. Den viktigste personen i ditt liv er DEG, og da må du faktisk lytte til deg selv ogå. Selv om kjæresten din er verdens herligste og har vært en støttespiller for deg i lang tid, betyr ikke det at dere er meant to be. Det er kjipe fakta, men tro meg. Jeg ville funnet ut om du har nok følelser til å fortsette forholdet med kjæresten din, og hvis du ser at det ikke går, så forteller du det som det er. Selv om han kommer til å bli såret vil det være det beste for begge to, for hvem vil vel være i et forhold som ikke er gjensidig? Det vil verken du eller han, eller noen for den saks skyld. Et forhold skal ikke tilfredsstille kun den ene personen, men begge to. Og hvis du ikke er tilfreds med han du er sammen med nå, burde du gjøre noe med det. Ikke glem at når en dør lukkes, åpnes det en ny en :-) Og det høres forresten ut som om dere har et utrolig godt vennskap i forholdet deres, så for alt du vet kan det til og med hende at han vil fortsette vennskapet med deg. Lykke til, girl!Hva er ditt beste råd for å komme over noen?
Helt ærlig har jeg aldri hatt kjærlighetssorg, hvis man ser bort ifra seriøse forhold for 5-6 år siden liksom. Men jeg har noen tips likevel:

♥ Full timeplan! Pass på at du har mye å gjøre. Kom deg ut av huset slik at du slipper å sitte inne alene med tankene dine. Benytt anledningen til å finne på sprell med vennene dine!
♥ Slett han: Det vil bare gjøre vondt værre å stalke han på facebook, instagram og snapchat. Om det faller seg naturlig, slett han/unfollow han what so ever, så slipper du å se hva han styrer med. Hvis dere fortsatt er venner så vil det nok ikke dette punktet være en god idé, men prøv å unngå han mest mulig isåfall. 
♥ Finn deg et kjendiscrush. Se Fifty Shades Of Grey og jeg lover deg at du glemmer eksen din så fort du får øye på Mr. Grey og hans perfekte utseende. Det værste du kan gjøre er å finne deg en ny gutt og bruke han for å komme seg over eksen din, så derfor er det perfekt å finne deg en kjendis i stedet, så slipper du å knuse hjertet til en gutt du egentlig ikke liker. But you heard me girl, Mr. Grey!
♥ Se på det som en mulighet til å være FRI! Altså, jeg elsker følelsen av å være fri til enhver tid og kunne gjøre hva enn jeg vil. Å ha en gutt som begynner å sutre og lage dårlig stemning så fort jeg prater med en av guttekompisene mine... Nei, bare NEI!

Har du noen tips og råd til folk som er jomfru? Nesten alle i gjengen har hatt det og jeg er 18 år å har fremdeles ikke hatt det.. Føler et stort press.
Jeg synes det er dumt at så mange stresser med å bli kvitt jomfrudommen. Hva har vel det å si? Det at du har hatt et mannleg kjønnsorgan inni ditt kvinnelige imperie synes ikke jeg er noe å skryte av, sorry mate. Jeg skjønner likevel at mange føler et visst press, for det ER jo et veldig stort press når det kommer til sex den dag i dag. Men vet du hva du skal si når du sitter i gjengen din og de andre jentene ramser opp gutt etter gutt de har ligget med de siste ukene? "Jeg er jomfru og jeg kunne ikke brydd med mindre". Hva er vel tiltrekkende med jenter som ligger rundt med hvem som helst? Ingen synes det er kult, tro det eller ei.

Har du noen tips til noe som er sunt og godt i stedet for godteri på lørdagskvelder?
Yoghurtnøtter, hehe! Min store svakhet. Det er riktig nok sukker i yoghurten, MEN det er bedre enn godteri, da det også inneholder nøtter som er kjempesunt og veldig næringsrikt. Nøtter har mye energi i seg så man blir fort mett også, noe som gjør at du slipper å overspise. Jeg spiser seriøst yoghurtnøtter hele tiden, det ER SÅ GODT. 

Hvordan får du motivasjon til å trene? Jeg er ganske slank slik som deg og kan spise hva som helst uten at det blir noe forskjell på kroppen, så ofte når jeg er får lat eller trøtt bruker jeg alltid den samme unnskyldningen til meg selv at, nei trenger ikke trene i dag gjør ingenting om jeg spiser dette godteriet legger ikke på meg elns uansett så.. Opplever du det samme noen ganger? isåfall tips til å få seg på trening uansett??
Trening handler ikke om slanking. Selv om du er slank er trening SUPERBRA for kroppen din, vil du vite hvorfor? 1. Det øker intelligensen. 2. Det gir deg gratis lykke. Trening gjør deg glad, fordi når du trener utløses det endorfiner, det samme hormonstoffet som blir utløst når du er forelsket. 3. Bremser aldringstegn. 4. Det reduserer risikoen for sykdommer. 5. Det gir deg mer overskudd og energi. Hiv deg rundt! :-)HAPPY KRISS

Jeg er 17 år og har sykt små pupper i forhold til vennene mine og jenter på min alder generelt. Mamma og søsteren min har det også, så jeg vet at jeg ikke kommer til å få så mye større, men det tærer så utrolig mye på selvtilliten min. Hater å gå i bikini, kjoler og det å vise meg i BH fremfor vennene mine. Jeg føler alle guttene går etter de med store pupper... Har du tips til hvordan jeg kan unngå å la puppene ødelegge selvtilliten min?

Takk for at du spør meg om tips gurl, vi står sammen om dette ♥ ALTSÅÅÅÅÅ. Pupper er ikke alt. Nå skal jeg nemlig fortelle deg noe. For pupper, hva er egentlig det? Jo, det er to KLUMPER på brystkassen din, med en VORTE på midten. Damn, tenk over det liksom. Skal disse klumpene med en vorte på avgjøre hvor bra du ser ut?? Svaret er nei. Og om du bekymrer deg for det med gutter, så kan du trøste deg med at gutten i alle fall liker deg som person, og ikke puppene dine. Det er jo genialt?? Og in fact, så er det minst like mange kvinner som ønsker brystreduksjon, som det er kvinner som ønsker silikon. Visste du det? Jeg har pratet med SÅ mange som skulle ønske puppene deres var mindre. Store puppper = hengepupper, vanskeligere å kle seg og vanskelig å trene.

Og en viktig ting!!! Vi med små pupper har mye bedre utvalg i fine BH'er. Løp på H&M og finn bombshell-bh'ene giiiirl! Dette er forresten IKKE hat mot de som har store pupper. Dere er fine dere også - det er jo alle. Jeg måtte bare oppmuntre de med små pupper littegrann!
two piece suit

Black two piece suit from Kouture

Jeg har ønsket meg en sånn her så lenge! Endelig er den min. Jeg digger jentene bak Kouture forresten, kommer ikke over hvor hyggelig det var å treffe dem. Vi pratet mye om det å være naturlig tynn og ha kompleks for det, og den samtalen gjorde faktisk at jeg fikk bedre selvtillit. Ååh, mer skal ikke til! Jeg skal definitivt bli flinkere til å gi kompliment til andre, det er jo faktisk bare noen få ord som skal til for å glede andre. Det koster ingenting. Wiiie <3 Nå tar jeg og Julie turen til Bergen! Gleder meg halvt ihjel til å se den vakre byen igjen, spise meg stappmett på hotellfrokost og møte litt kjentfolk igjen. Skal ta masse bilder til dere!

// I've been wanting a dress like this for so long! Finally it's mine. I seriously love the girls behind Kouture by the way, they were so nice and kind to me - can't say it enough. We talked a lot about being naturally skinny and having complex about it, and that conversation actually increased my confidence a lot. I will definitely make sure to give more compliments to people, think about it - just a few words are enough to make someone elses day. It costs nothing. Win <3 Now I'm heading to Bergen with Julie! I literally can't WAIT to see the beautiful town again, eat hotel breakfast until I puke and meet friends again. I will take a lot of pictures for you guys!

working girls

I dag kom Ingvill bort til meg ved lunsj-tid, og vi kuttet opp frukt og bær som vi spiste sammen med vaniljekesam. Jeg blir virkelig aldri lei av det. Det smaker riktig nok best om sommeren når man sitter på gresset i parken med sola i fleisen, men dette duger mer enn nok altså! Jeg og Ingvill ble sittende i fem timer og jobbe med alt mulig rart. Jeg fikk gjort en del blogg-ish-arbeid og så har både jeg og Ingvill startet bloppis. YES! Dere har jo lenge ønsket at jeg skal starte salgsblogg, men bloppis er så mye enklere og oversiktlig. Jeg forteller mer om det senere når jeg har fått ut en del produkter :-)

Nå må jeg legge meg. Skal tidlig opp i morgen, ops. God natt, fine lesere!

mobilbilder lately

Heisann! I dag er jeg i good-mood, folkens. Klokka er bare 1 og jeg har rukket å gå gjennom store deler av mailen, spist en hella god frokost, hentet pakke på postkontoret og forhåndsskrevet innlegg til Bææærgen. Vi drar i morgen! Jeiiii, gleder meg. But first, la meg vise dere noen bilder fra mobilen de siste dagene. Denne ferien har vært så avslappende og deilig, har hengt med venner og bare hatt det topp ♥

// Hello! Today I'm in a good-mood. It's just 1 AM and I've already emptied my e-mail, eaten a hella good breakfast, retrieved a gift at the post office and made some prewritten posts to the upcoming days. We're leaving to Bergen tomorrow! Win, I look forward to it. But first, let me show you some phone-pictures from the last couple of days. This winter beak has been so relaxing, I've been hanging out with friends and just having a great time ♥

Vi dro en liten tur ut i helga, jeg, Ingvill og Julie! // Me, Ingvill and Julie when we went out for a party!

Og så startet jeg søndagen med en nydelig joggetur i finværet. Jeg ble til og med litt brun, jo! (Selv om det ikke ser slik ut på bildet...) // And then I started the sunday with a workout in the beautiful weather. I got a little bit of tan, too! (Even though you can't see it on the picture...)

Jeg eeeeelsker at vinteren begynner å si farvel nå. // I loooove the fact that winter is about to say goodbye.

Ingvill er klar for Rhodos i sommer med sin nye bikini fra Triangl! Vi har samme, til dere som lurte på det. // Rip til de lange neglene mine. Klarte å knekke nesten alle sammen da vi var ute... Hvordan? Ikke spør meg!

// Ingvill is ready for Rhodes this summer, with her bikini from Triangle! We have the same one, to those of you who were wondering. // RIP to my long nails. I managed to break almost all of them when we partying.. How? Don't ask me!

Suuuuushiiiiii. Så innmari godt. // Suuuushiiiiii. So freaking good.

Throwback til julaften! // Throwback to Christmas Eve!

Her liker jeg meg best. // This is my place.

in town with mah gurlMy own jacket here 

I går fant jeg og Ingvill et crazy fint smykke på H&M sin nettside, så da tok det ikke mange minuttene før vi satt i bilen på vei til butikken! Jeg kan vise dere det i et outfit, det eeeer så fint. Nå skal vi følge tradisjonen vår og dra på Step Up på spenst, verdens beste gruppetime. Dette er tredje onsdagen på rad at vi drar, synes vi er ganske så flinke jeg! Det er så sinnsykt gøy, jeg digger instruktøren!! Eneste negative med Step Up er at jeg svetter så motbydelig mye... Kanskje det bare er bra?

Ellers har jeg gjort historie og jobbet en del i dag. Deilig å få det unna nå som jeg har ferie og mye fri :-) Men nå venter Step Up, jeg og Ingvill må komme oss avgårde hvis vi skal rekke timen!

pastel colorsJofama by Caroline Roxy jacket from Jofama, shoes from Jeffrey Campbell, jeans and tank top from Bik Bok

God morgen! Jeg våknet nettopp, haha. I går tok jeg en tur til Pål, før jeg plukket opp Julie og Ingvill og vi tok oss en liten roadtrip. Musikk, besties og ferie - hva mer trenger man vel egentlig? Vi kjørte til langt på natt, så når jeg kom hjem var det rett i loppekassa. Helt skjønt å våkne klokka åtte i dag tidlig og høre at resten av familien dro avgårde på jobb, mens jeg har feeeeeriiiiie, aaah <3 Ellers er jeg litt deppa for tiden, fordi jeg er så håpløst forelska i Mr. Grey. Jeg skulle aldri sett filmen! Har lagt til alle sangene fra filmen i spillelista mi, så de går på repeat dagen lang. Jeg har til og med sittet og sett på behind the scenes fra filmen, haha!

// Hi and good morning! I just woke up, haha. Yesterday I spent some time with Pål, before I took my car and picked up Julie and Ingvill. We decided to go for a roadtrip! Music, best friends and holiday, what else do you need? We drove until the clock was a little bit too much (or not!! what do we have winter break for?), so when I got home I went straight to bed. I woke up at 8 this morning when my mom and dad were going to work, and it was sooooo amazing knowing that I didn't have to get up for school <3 And by the way, this is a bit off topic... But seriously, I'm so depressed after watching Fifty Shades Of Grey. I'm hopelessly in love with Mr. Grey, I shouldn't have watched the movie at all. I've added all the soundtracks from the movie, and I've been watching all the "behind the scenes"-clips as well, haha!

i'm speechlessHer er en liten teaser fra vår lille fotoshoot i går! HVORDAN er det mulig, spør jeg meg selv. Ingvill er virkelig nydelig, tvers gjennom ♥ Vil dere se flere bilder? 

#jofamabykristineullebo

Hei og god morgen! Nå har jeg nettopp spist frokost, eeeelsker at det er ferie. Jeg tenkte å ta meg en treningsøkt før jeg fikser meg og starter dagen - men jeg er usikker på om jeg skal jogge en tur på fjellet eller om jeg skal dra på Spenst. Hmm, frisk luft frister mer i grunn, så jeg tror jeg går for det. Her har dere en video av Kristine 1 fra Fashion Week i København i august, filmet og redigert av Johan Ståhlberg.

// Hello and good morning! I've just eaten a late breakfast, I loooooove winter break. I want to work out to kickstart my day, but I'm not sure if I want to go to the mountain or if I want to go to the gym... Hmm, fresh air is more tempting, so I think I'll go for that. Here you have a video of Kristine 1 from Fashion Week in Copenhagen in August, made by Johan Ståhlberg.

Don't forget to choose 720p!

nå som jeg har lappen

... kan jeg endelig kjøre hvor jeg vil og finne kule locations. Jeg synes det er så fint å ta bilder på fjellet, så i dag tok jeg og Ingvill turen nettopp dit. Til dere som spør om jeg har egen bil: nope. Vi har tre biler er hjemme, og jeg får lov å bruke både Opelen og Volvoen vår, så det holder i massevis for meg. Dessuten er det jo SUPERmye kostnader som følger med bil, og det er jeg lite keen på.

Så jeg og Ing kjørte altså på fjellet og fant tidenes fineste utsikt hvor det passet perfekt å shoote dagens outfit. Wiiie, så gøy det var! Når vi var hjemme igjen ringte Ingvill meg og bare "Kristine, nøklene mine ligger igjen på fjellet. I jakka." Altså, dette beskriver oss faktisk så sinnsykt bra. Vimsehuer begge to, så til de grader. Så da var det bare å hive seg i bilen igjen og hente nøklene og jakka som vi hadde lagt igjen i grøfta...

// Now that I have driver's license, I can finally drive wherever I want and find cool locations. I love taking pictures on the mountain, so today me and Ingvill went to the mountain. For those of you who are asking me if I have my own car: nope. We have three cars, and mom and dad allow me to use the Opel and Volvo, so I'm pleased with that. And by the way, having a car leads a lot of costs, and I prefer to not spend more money than I need.

So, we drove up to the mountain and found de most beautiful view ever - perfect place to shoot today's outfit. We had so much fun! When we got home, Ingvill called me: "Kristine, my keys are in my jacket. And I left my jacket on the mountain". Aaaah, this just describe us too much. We're so damn clumsy. Sooooo, we had to drive to the top again to find the keys and the jacket, which we left in the DITCH....

Ellers har jeg vært en tur hos Julie i dag, vi har nemlig tenkt oss ut på nye eventyr igjen! Det ser ut til at det blir en bergenstur på tøttene i løpet av uka - er det noen som har lyst å være vennen våres der og finne på noe fett eller??? Der vodkaen er å finne, vil Kriss og Sylte også være å finne! ;-) Nei da, jo da, kanskje. Men vi tenker i alle fall å sove på hotell i Bergen og bare nyte livet. Jeg mener, hvorfor ikke?

// I've been hanging out with Julie today as well, we're planning some new adventures together! It seems like we're going to Bergen this week - who wants to be our friend and hang out with us??? You'll find us where the Vodka is! ;-) Just kidding. Or maybe not. Well, we're thinking about staying at a hotel and just enjoy life. I mean, why not?

curly kriss

Annonse

God morgen! I går krøllet jeg håret mitt for første gang på lenge, og jeg fikk utrolig mange komplimenter for det. Jeg gjør jo egentlig veldig lite ut av håret mitt (= ingenting), jeg bare retter luggen og lar resten være naturlig uten noe form for styling, men det skal sies at selv små forandringer fryder!

Opp gjennom årene har jeg hørt sååå mye om krøllstavene fra MAST fra Make Style, og nå har jeg endelig fått sjansen til å prøve dem selv. Jeg fikk tilsendt vol. 1 og vol. 2, og forskjellen på disse to er i grunn bare tykkelsen. Vol. 1 er den tynneste og gir nydelige, små krøller, mens vol. 2 har en tykk stav, noe som gjør at man får elegante, store bølger. Sistenevnte er min favoritt, jeg eeeeelsker jo bølgete hår. Jeg har egentlig naturlige bølger i håret mitt, men med denne kan jeg gjøre dem enda større. Slik ble resultatet mitt med vol. 2:

MAST vol. 1 og MAST vol. 2. Som dere ser er det ganske stor forskjell på tykkelsen!Før jeg startet å krølle håret mitt brukte jeg Heat Styling Spray som er varmebeskyttende for håret. Jeg brukte sprayen etter jeg var ferdig med å krølle også, da den gir krøllene lenger "holdbarhet". Wiiie! Selv synes jeg krøllene alltid ser best ut utover dagen, da de har blitt mer naturlige. På bildene her har jeg nettopp vært og trent, Her har jeg faktisk nettopp vært og trent! Synes dere resultatet ble fint? Vel, nå fremover skal jeg i alle fall bli flinkere å krølle håret mitt :-)

my valentine

Dette har vært den beste søndagen på lang tid, herregud. Jeg hentet Pål og så tok vi oss en lang kjøretur i det fine været. Altså, humøret mitt stiger alltid til topps når jeg er med Pål, for han har sååå energisk av seg. Vi skravlet i vei om alt mulig med musikk i bakgrunnen, og så stoppet vi opp i solnedgangen og tok noen bilder. Eller, noen blir vel å underdrive, jeg tror vi tok type to hundre bilder, haha. Jeg viser de i et eget innlegg! Aaah, nei vet du hva, det skulle faktisk vært flere Pål'er her i verdenen. Jeg er så utrolig glad for at vi traff hverandre helt tilfeldig i Rhodos og at vi holdt kontakten etter det ♥ Det er rart hvor tilfeldig ting i livet egentlig er. Vi gikk jo på samme skole i et år uten å si hei til hverandre når vi traff hverandre i gangen, og nå er han en av mine nærmeste som jeg forteller alt til.

Upåklagelig vær, i alle fall

Etter mange timer med kjøring stoppet vi på en restaurant og spiste sushiiiii. Jeg har helt hang-up på det for tiden!

Min valentin ♥

årets første vårantrekk

Her kommer mange bilder av gårsdagens antrekk! Åååh, bildene ble så fine på grunn av lyset, så jeg kan rett og slett ikke dy meg.

Kjole Make Way, sko Jeffrey Campbell, fuskepels Bik Bok, veske Alexander Wang

IIIIIK!!! Se på dette været!! Er det rart jeg er glad om dagen, eller? Her er en liten update på de siste 24 timene: jeg dro ut i går, hadde en hellah bra kveld (forteller i neste innlegg!), og nå har jeg nettopp jogget på fjellet for første gang i år. Jeg har en greie for å trene dagen derpå, av en eller annen rar grunn. Haha, men jeg er faktisk ikke dårlig i det hele tatt i dag, så nå skal jeg finne dagens outfit og så tar jeg bilen og cruiser til Pål. Vi skal bare kjøre rundt, nyte det fine været og så hørte jeg rykter om at det blir taco. Oooh, for en fantastisk søndag! Nå må jeg løpe, vi skrives litt senere.

hello from me

Hello babes! I dag er jeg i helt fantastisk godt humør, vet dere hvorfor? På grunn av det fine været, åååh! Jeg har savnet å ha sola i fleisen, så i dag har jeg utnyttet været ved å være mye ute. I tillegg begynner fuglene å kvitre - og det er jo et tegn på at våren er på vei! Jeg ELSKER det. Tidligere i dag var jeg ute og tok noen antrekksbilder, og siden været var så fint og jeg var så blid så slo jeg like gjerne til med en liten videoblogg. Ikke at den ble så veldig lang og innholdsrik, men det blir kanskje litt mer personlig når jeg faktisk prater og ikke bare skriver? :)

// Hello babes! I'm in such a good mood today, do you know why? We have amazing weather here today, aaah! I've missed having the sun in my face, so I have been outside all day long. In addition to the great weather, the birds are starting to chirp - and that means spring is on its way! I LOVE it. Earlier today I was outside taking some outfit pictures, and then I made a video to you guys as well. It's not very long, but I think it's a lot more personal when I'm speaking instead of writing to you. Don't you agree? :) (I'm speaking norwegian so you probably don't understand what I'm saying anyways, but I just say hello and wish all of you all an amazing saturday)

Don't forget to select 720p! The quality is a lot better then :-)

christian grey-betattGod morgen! Noen flere som var på premieren av Fifty Shades Of Grey i går? Altså, FY SØREN SÅ DIGG CHRISTIAN GREY ER!!!!! Jeg kan ikke huske sist jeg var så betatt. Overkroppen hans - hvordan er det mulig?! V-linjen, armene, hendene og ryggen.... For et perfekt menneske. Bare dumt at han ikke deler seng med noen, hehe. Kinosalen var full her i Førde, så jeg, Emma, Lina, Synne og Mathilde dro til Florø (en by som ligger litt under en time unne Førde), og dere kan tro vi deppet til sangene fra filmen på vei hjem. Jeg har ikke lest noen av bøkene, men nå skal jeg hive meg rundt og lese alle sammen, uten tvil. Æææh! Jeg klarte liksom ikke å hate Grey, selv om alt han gjorde var helt fælt...

God valentinsdag da, folkens! Jeg feirer min 18 valentinsdag som singel, og det er helt greit det. Verdens beste mamma har kjøpt gave til meg og Ingeborg, lillesøsteren min. Så når hun kommer hjem fra jobb skal vi åpne den!

// Good morning! Anyone else who saw Fifty Shades Of Grey yesterday? HOLY SHIT CHRISTIAN GREY IS SO SEXY!!!! I`ve never been more in love with someone, seriously. I mean, look at his body - how is it possible?! The v-line, his arms, his hands and his back... What a perfect human being. Such a pity that he doesn't sleep with people, hehe. The cinema were fullbooked here in Førde, so me, Emma, Lina, Synne and Mathilde went to Florø (a town located an hour away from Førde), and on our way back home we were listening to the songs from the movie, super depressed and heartbroken. I haven't read the books yet, but now I'm gonna buy all of them and read them asap, no doubt. Oh my gooood! I didn't really managed to hate Grey, although he treated Ana like crap...

Happy valentine, by the way! I'm gonna celebrate my 18th valentine as single, but that's completely fine. I have the best mom ever, she bought a gift to me and Ingeborg, my little sister. When she's finished at work were gonna open them!

cosy sweaterSwater IvyRevel, shoes H&M, jeans Bik Bok

Aah, denne genseren! Jeg sverger på at jeg kunne brukt den som pute, haha. Dette er en "gammel" outfit, forresten, glemte helt å poste det. Jeg tar jo tonnevis av outfotbilder og mange av dem ser aldri dagens lys, her om dagen fant jeg liksom outfits fra type 9. klasse. Haha, jeg er så vimsete. Kanskje litt sent å poste dem nå?

// Aah, this sweater! I swear I could use it as my pillow, haha. This is an old outfit by the way, totally forgot to post it. I take a tons of outfit pictures and a lot of them never reach out to the blog, so here the other day I found some outfits from 9th grade. Haha, I'm so scatterbrained. A little bit too late to post them now, maybe?

in my creative corner

På fredager har jeg tre timer fri midt på dagen, så klokka ti suste jeg hjem fra skolen med goodfeeling-musikk og satte meg ned med penn og papir. Jeg elsker når jeg får vise den kreative siden ved meg selv og får utløp for alle idéene i hodet mitt. Det er helt fantastisk, rett og slett. Mote. Noe så overfladisk, men likevel så givende. Jeg er så takknemlig for at jeg får jobbe med det jeg brenner for.

// On fridays I have three hours with no school lesson in the middle of the day, so I took my car and drove home at 10 while singing to Beyonce-songs, haha. When I got home I found myself a pen and a paper. I just love being creative and outflow all the ideas in my head. It's fantastic. Fashion. Something so superficial, yet so rewarding. Having the opportunity to work with my passion makes me truly grateful.Vel, timen min begynner straks, så jeg må komme meg avgårde. Tanken på at jeg bare har èn time igjen før ferie gjør meg sååå glad. Etter skolen drar jeg og Emma hjem til meg for å spise taco, før vi plukker opp Lina, Synne og Mathilde for å se.... FIFTY SHADES OF GREY!! Har hørt at den har fått terningkast 2, men jeg gleder meg likevel en hel haug! Har dere sett den?

// Well, I have one school lesson left before vacation, so I have to hurry. The thought of winter break makes me sooo happy. After school me and Emma are heading home to me and we're gonna make some taco, and after that we'll pick up Lina, Synne and Mathilde. We're going to the cinema to watch.... FIFTY SHADES OF GREY!! They gave it dice 2 here in Norway, but I look forward to see it anyways! Have you seen it?

kriss gir råd

Hei snupper! Da var det på tide å gå dere litt råd. Jeg har lest gjennom alle kommentarene og jeg skulle gjerne svart på alt - men her har dere en begynnelse i alle fall. Om det faller i smak kan jeg gjerne svare på flere av spørsmålene. Husk at disse rådene er basert på hva jeg mener og mine erfaringer, så dere må ikke følge svarene mine slavisk. Forhåpentligvis kan det være til litt rettleiing for noen ♥

Hei Kriss. Har du noe råd til ei som skal starte på videregående til høsten, men er sjenert og er redd for å starte en samtale og ende opp uten venner?
Hei du! Jeg var egentlig i samme situasjon da jeg startet på videregående, fordi alle de nærme vennene mine startet på andre skoler. Jeg husker jeg gruet meg helt syyyykt til skolestart den sommerferien faktisk, for selv om det var mange jeg kjente så hadde jeg ingen å "gå til". På den tiden var heller ikke spesielt utadvent, ettersom ungdomsskolen var veldig slik at man bare var med samme folk alle tre årene, uten å bli kjent med mange nye. På videregående føler jeg det er heeelt annerledes, for der er vi så mange og jeg føler egentlig at jeg blir kjent med nye folk ganske ofte! Vel, det var råd du spurte om: bare hopp i det. Jeg startet med blanke ark på videregående og det var egentlig sinnsykt deilig! Jeg vet at mange sliter med at de er sjenerte, men det skal absolutt ikke mye til for å "kurere" det, haha! :-) Jeg er superutadvent nå, jeg starter gjerne en samtale med en fremmed liksom. Bare smil og vær imøtekommende, og ikke vær redd for å vær den første til å ta kontakt. Det er garantert mange andre som er i samme situasjon som deg, og de er sikkert like redd for å ta kontakt som det du er. Men en plass må man vel starte, eller hva? Og hva har du egentlig å tape? Ingenting! Din fremtidige bestevenninne og soulmate kan være fem meter unna deg, så ikke nøl med å start en samtale. Dessuten elsker folk de som er utadvente!

Hvordan få motivasjon til å trene? Har lenge vært litt overvektig, og prøvd å slanke meg i noen år.. Men "dabber" så fort av, og mister motivasjonen.. Hvordan holde den oppe?
Finn en type trening du liker, det er mitt aller beste tips. Vi er alle forskjellige, og selv om noen digger å løpe på mølla, kan det være gørr kjedelig for andre. (Jeg er en av dem som synes det er motbydelig) Det finnes så utrolig mye forskjellig innen trening! Du kan gå på fjellet, løpe intervaller, bruke ellipsemaskin/ro-maskin, prøve gruppetimer på treningssenteret, trene styrke, svømme... ja, hva som helst nesten. Test ut mye forskjellig, så vil du nok finne noe du liker til slutt. Og når du finner noe du liker, DA blir treningen gøy! Jeg føler jeg har komt til det stadiet der jeg faktisk gleder meg til trening. Det å komme seg ut av døra og bort til treningssenteret er ikke like vanskelig som det var før, takket være at jeg har funnet treningen jeg trives med. Og forresten, jeg anbefaler virkelig å prøve ut gruppetimer! Jeg trodde ikke at det var min greie, men det er virkelig kjempegøy, motiverende og supertungt på samme tid.Hva skal man gjøre om din bestevennine velger bort deg, til fordel for en annen venninne?
Ikke prioriter mennesker som ikke prioriterer deg. Det værste som finnes må være å innse at en person betyr mer for deg enn hva du betyr for h*n, men jeg tror de fleste opplever det en eller annen gang i løpet av livet. Jeg ville ikke kuttet vennskapet med denne venninnen din, men hva med å bruke tid på andre venner i stedet? Om du ikke har så mange andre gode venner, så er kanskje dette et tegn på at du burde bruke tiden din på å bli kjent med andre i stedet for å stadig la deg bli nedprioritert av "bestevenninnen" din. Ikke la denne jenta tro at du alltid vil stå og vente på henne, for det er nettopp da hun tar seg friheten til å gi blaffen i deg. For hun vet jo at du alltid er der for henne, eller hva? Vis at du er selvstendig og at du har andre enn henne, men vær grei mot henne som slik som alltid, selvfølgelig. Da skal du nok se at hun forstår at hun må behandle deg verdig for at vennskapet deres skal vare.

Hvordan klarer dere å ha en så god vennegjeng? Virker som at det er lite drama i gjengen, hvordan får dere til det?
Jeg hater drama og gjør alt for å unngå det. Om det oppstår noe, et problem, ta det opp med personen det gjelder. Ikke gå til andre og snakk om vedkommende bak ryggen, for da er sjansen stor for at det blir drama. Jeg synes egentlig mennesker generelt burde bli flinkere til å konfrontere andre, i stedet for å gå rundt i skjul og irritere seg over ting. Ofte er ikke personen klar over at h*n gjør feil selv engang, så det løser jo i alle fall ikke problemet om man bare går rundt og holder stilt.

Jeg går siste året på ungdomskolen. Læreren min sier jeg må ta det mer med ro, at jeg kan bli utbrent. Hvordan klarer du å få gode karakterer samtidig som du trener, er med venner, familie osv. Jeg gruer meg til videregående fordi jeg er sliten allerede nå. Har du noen tips? Det kunne jeg virkelig trenge!
Noen ganger må man rett og slett bare si til seg selv at man ikke kan være best i alt. Jeg er den typen som gjerne vil ha 5 og 6 i alle fag, trene regelmessig, oppdatere bloggen 2 ganger daglig og være med venner hver eneste dag, men vi er søren søren meg bare mennesker, og det er faktisk grenser for hvor mye vi kan sjonglere på samme tid. Jeg HATER følelsen å gjøre det dårlig på skolen spesielt (har fått inntrykk av at jeg ikke er alene på det området!!), og om jeg har en dårlig dag kan jeg komme hjem og nesten gråte over en dårlig karakter... Men i det siste har jeg blitt ganske flink til å si til meg selv at "du gjorde ditt beste, og det er bra nok". Å få en dårlig karakter suger, men tror du virkelig at den ene 3´eren vil ødelegge fremtiden din? Greit nok om du skal bli lege og må ha 6 i snitt, men mest sannsynlig skal du ikke det. Husk å nyt livet også, for hva har vel et plettfritt vitnemål å si så lenge videregående sugde og du bare satt inne og gjorde lekser hver eneste dag? En lærer sa til meg en gang at du kommer lengre i livet med sosiale antenner enn gode karakterer. Jeg vet ikke om det er så lurt å følge den setningen slavisk, men hva med en mellomting? Jobb med skolen og fokuser på å gjør det bra, men ikke glem at du faktisk må leve livet også. Og angående vgs: Jeg synes overgangen fra ungdomsskolen til videregående var ganske stor karaktermessig - altså, jeg hadde 6 i nesten alle fag på ungdomsskolen, men nå ligger jeg på 4-5 i karakter. Så lenge du er noenlunde forberedt på det skal det nok gå så fint så!

Hei! Jeg sliter med å spise sunt.. Jeg trener hver eneste dag, men jeg klarer bare ikke spise sunt, så jeg lurte på om du har noen tips til å spise sunnere? :-)
Heisann! Hva med å teste ut litt forskjellige matretter? Problemet med det å spise sunn mat er ofte at folk ikke har oppdaget den gode & sunne maten enda! Her i huset har vi alltid hatt sunne matvaner, så jeg tenker egentlig ikke noe over det. Men til dere som sliter med å komme i gang, her er noen tips til gode og sunne måltider: havrepannekaker, cottage cheese toppet med frukt/bær/chiafrø/honning/syltetøyfyllt speltlompe, gresk yoghurt med frukt/rosiner

Lakse-tacosalat:

Hverdagsvafler (disse er sunnere enn type vanlig brød, så ta de med i lunsjboksen da vel!):

Tacolefsepizza (verdens enkleste middag):

Blåbærheaven:


Ullebø-pizza:


Trykk på navnene så kommer dere direkte til innleggene med oppskrift. Vel, som dere ser er det mye å velge i. Det handler bare om hva man gjør det til, egentlig. Å spise salatblad alene er jo ikke godt i det hele tatt, men du kan LAGE det godt, you see my point? Bare prøv deg frem, og gjerne test en av oppskriftene mine! Ullebø-pizzaen for eksempel er jo så sunn at man kunne spist den til hvert eneste måltid, hver eneste dag. Haha, jeg har fått sååå mange gode tilbakemeldinger på den! Altså, man tenker ikke over at den er sunn engang, det er det som er greia. Og om dere trenger tips til hva dere skal fylle kjøleskapet med: vaniljekesam, mager kesam, skinke, snøfrisk (kjempegodt å ha på brødskive med skinke, ost og isbergsalat over), kyllingkjøttdeig, frukt og bær, ruccola, müsli, rosiner, cottage cheese og bogskinke. Husk at trening er 30% og kostholdet 70% :-) 

Som dere ser går Ullebø-pizzaen ned på høykant

I klassen min klarer jeg ikke komme helt ''inn'' i gjengen. Jeg klarer ikke være med selv, og tørr ikke alltid si det jeg vil i en samtale. Holder litt tilbake å tør ikke være meg selv og åpen. Har du noen tips til hvordan jeg kan bli bedre på det? Tror jeg har litt sosial angst egentlig, liker meg ikke i store folkemengder, er veeldig slitsomt dette, så håper du har noen tips :)
Du har sikkert hørt denne setningen utallige ganger, men nå får du høre den enda en gang: vær deg selv. Det er det eneste som funker, jeg lover deg det. Greia er at det å henge med folk som aldri sier det de mener og bare er likegyldige til alt, det er ikke så gøy. Det jeg (og garantert folk generelt) derimot ELSKER er når folk gir av seg selv 100%, sier det de mener og bare har akkurat den humoren og personligheten de er født med. Det er så tiltrekkende og fascinerende! Mye gøyere med slike folk enn med de som bare sier seg enig i alt og aldri gjør noe ut av seg, slik at når du tenker på personen så kommer du ikke på noe. Skjønner du tegninga? Du har garantert en rå personlighet liggende der inne - så start NÅ med å vise den. Good luck gurl, u rock ♥

white jumpsuit
Jumpsuit here, shoes Public Desire, jacket Jofama by Kristine Ullebø

Jeg elsker denne jumpsuiten! Den er så klassisk og "ren". Hei, forresten! Dette innlegget skulle egentlig vært postet rett etter skolen, men jeg glemte å trykke "post", typisk meg. Etter skolen dro jeg og spiste ute sammen med Vemund og Liv. Det ble cæsar salat - det er så godt. Spiste det en del i USA husker det, eller en del var vel litt underdriving, jeg laget meg i grunn cæsarsalat hver eneste dag til lunsj, for vi hadde jo slik buffét. Det var i alle fall veldig koselig å spise og bare prate om alt mulig sammen med Vemund og Liv! Nå har jeg satt av resten av dagen til bloggarbeid, det har blitt litt dårlig med det denne uka føler jeg. Har ikke hatt helt bakkekontakt de siste dagene for å være ærlig, alt med lappen og det har gjort meg helt overgira. Haha :-)

// I love this jumpsuit so much!! It´s so classy and sophisticated. Hello, by the way! This is my first post in English, haha. It won`t be a long text, but I just feel so damn sorry for my foreign readers, it must be pretty hard reading norwegian, haha. Well, my school day is finally over and now it's only ONE DAY until winter vacation! I've been longing for school break for such a long time now, all the homework and submissions have been killing my the last couple of weeks. It`s always something we have to do, and I've been doing homework in weekends as well. Not cool - but I want good grades and the good grades don`t come by themselves. Nothing worth having comes easy, they say. Well, now I'm meeting up with some friends and we`re gonna eat dinner at a restaurant! I want caesar salad, so I think I`ll go for that. So tasty, mmm. Talk to you later! Xx

mat og hygge

Mat og hygge med verdens beste jenter! Er det ikke det alle jenter sier, da? Hehehe. Men disse er faktisk best. Og se på den deilige maten, da! Vi kjøpte inn masse frukt og hver sin kesam - litt av en matfiesta.

Guro, Julie, meg, Synnøve og Emma. Pluss Ingvill som tok bildet så klart ♥God onsdag! GOD onsdag, ja! Altså, jeg våknet med et smil om munnen. Tanken på at jeg slapp å ta den stygge bussen som jeg har tatt i 11,5 år var helt fantastisk!! Jeg hater buss så sinnsykt mye. Lange bussturer går fint, for da kan jeg sove og høre på musikk, men jeg har såpass kort vei at jeg bare rekker et par sanger og det er egentlig bare skikkelig stress. Haha, men ja - jeg kjørte bil med musikk på full guffe til skolen i dag, og jeg følte meg såååå.... fri!! Åh, lykke! I studietimen måtte jeg og jentene så klart ut og cruise litt også.

Nå skal jeg på Step Up med Ingvill og Liv. Vi var jo på den timen i forrige uke og jeg kunne nesten ikke gå i tre dager etterpå, så bra var den timen. Jeg gleder meg helt enormt mye, faktisk! Dett blir kanon. Snakkes senere! :-)

leather all over

Åååh, jeg elsker alt i skinn!! Her har jeg på meg jakke fra Jofama by Roxy og skjørt fra Jofama.

OPS jeg har på meg BH altså. Haha, jeg ser naken ut her

Herregud, denne dagen må være den beste i mitt liv. I alle fall en av dem! Jeg er så oppspilt og stoked at jeg ikke klarer å konsentere meg engang. Men nå har jeg øvd på tyskfremføringen min med pappa, og jeg skal ut og kjøre en tur nå. Dette blir jomfruturen min! Haha, det blir SÅ RART å sitte alene i bilen, hva søren. Men jeg skal plukke opp noen venner da, og så skal vi cruise rundt med musikk og bare digge livet. Haha! Ha en tipp topp tirsdag! ♥

jeg hadde oppkjøring i dag

.... OG JEG BESTOD!!! Jeg oser av lykke!!!! Mange av dere skjønte vel at oppkjøringen var rett rundt hjørnet? I går hadde jeg den mest slitsomme dagen noensinne. Jeg måtte øve til matteprøve som jeg hadde i dag, jeg måtte øvekjøre så klart, øve på teorispørsmål som jeg fikk før jeg kjørte, og i tillegg til dette måtte jeg og pappa ned på jobben hans for å skrive reiseregning for Florida. Altså, sortere alle kvitteringene for mat og drikke, skrive ned pris, gjøre om dollar til kr.... Alt dette på èn dag! Men det var sinnsykt godt å krype til sengs, og jeg var faktisk ikke så veldig nervøs i dag tidlig.

Altså, hele oppkjøringen var en kjempepositiv opplevelse for min del. Jeg var jo kjempespent på sensoren min - det å sitte på veivesenet og vente på å bli ropt opp var så nervepirrende. Jeg fikk en kvinnelig sensor, og hun var virkelig supersøt!! Åååh, for en skjønn dame! Hun var skikkelig livlig og så ledde hun mye haha, så stemningen i bilen var skikkelig bra. Det hadde jeg absolutt ikke forventet, jeg så liksom for meg at jeg fikk en kjip, ulykkelig mann i 60-åra som ikke ville prate med meg. Teorispørsmålet som jeg fikk før vi startet å kjøre gikk helt fint (jeg måtte vise henne dekkdimensjonen og kontrollere at det var riktig!), og kjøringen gikk smooth den også. Bortsett fra at jeg kvelte bilen TRE GANGER!!! Hahaha! Jeg skulle ut på hovedveien og stod tvers over begge kjørefeltene, og så glemmer jeg at jeg står i 2. gir så jeg kveler den to ganger på rad. Da var vi på vei tilbake igjen så jeg tenkte bare at søren heller, nå skriver hun stryk på meg, men jeg følte at kjøringen ellers og ryggingen + parkeringen gikk strålende, så jeg hadde på magefølelsen at hun ikke lot det telle så mye. Vel, i siste rundkjøring før vi var tilbake på veivesenet greide jeg å kvele den IGJEN, men jeg håndterte det på en rolig måte så når vi kom tilbake sa hun til meg: "Du bestod med glans".

Jeg hyyyylte i glede!! Hun sa så mye positivt om kjøringen min at jeg nesten ikke trodde det selv, haha! Så til dere som skal ha oppkjøring, ikke stress med kveling av bil. Det teller så vidt. Det viktigste er at man klarer å kjøre på en bra måte og har god samhandling i trafikken, og der sa hun at hun ikke hadde noe å trekke meg på. Så det at jeg kvelte bilen tre ganger spilte ingen rolle :-)

Det er så gøy at dere hadde troa på meg! Fikk kommentarer som type "du er jo flink i alt Kristine, så jeg er sikker på at du mestrer oppkjøringen også!", og jeg fikk seriøst tårer i øyekroken. Dere er jammen meg noen skjønne folk, ååå. Nå er jeg så sykt glad, eeeendelig har jeg skikkelig fridom! Jeg kan bare ta bilen når som helst og cruise hvor enn jeg vil, enten det er til en venninne, til treningssenteret eller på en roadtrip. Livet mitt starter på nytt i dag!!!!

 

stressed but well dressed


Hei og god mandag! Jeg har egentlig ikke tid til å blogge i dag, men titte likevel innom en kjapp tur. I dag har jeg CRAAAZY mye på planen min æææh, så jeg må bare hive meg rundt jeg! Vi skrives snart igjen, ha en fin dag ♥

travel søndag

I dag har jeg fått gjort en del, og slik er det vanligvis på søndager for min del. Jeg sparer mye arbeid til den dagen, for da skjer det liksom ingenting uansett - så det gjør ingenting å sitte med lekser og slikt. Så her har vi min søndag: Dagen ble kickstartet med jomfru-spinningtime sammen med Ingvill, og det at det var første gangen min merket jeg for å si det slik. Haha, svetten RANT! Hele ansiktet var vått, og klærne mine var jo nesten bløte (off topic, men dette er det værste ordet jeg vet om, aner ikke hvorfor) etterpå. HERLIG! Jeg har også lærekjørt rundt i Førde i timesvis, og nå føler jeg egentlig at ryggingen er i boks også. Sånn cirka, i alle fall. 

Dette er gårsdagens antrekk, iført playsuit fra Make Way. Kommer flere bilder i et eget innlegg!

Ellers har vi spist god middag for å feire min kjære mamma med morsdagen! Dere mååå smake mangosalat. Det dere trenger er mango, avokado, mais, ruccola, babyleaf, rødløk og fetaost. Kombinasjonen er helt fantastisk! Ved siden av hadde vi ris og kyllingfilét med chilisaus.

Nå har jeg gjort intensiv matte i to timer, så jeg tenker å ta meg en god dusj og slappe av med ansiktsmaske og tv'en resten av kvelden. Litt avslapping på en søndag må til! :-)

litt hud-snakk

Annonse

 

Snapchatten funket for alle i går ja, ser jeg. Dette blir gøy! Hei og god søndag, forresten! Jeg våknet til at snøen dalet ned utenfor vinduet mitt, noe så koselig. Nesten så jeg får lyst til å ta meg en tur ut og ake, det er jo så undervurdert. Vel, i dag er det morsdag, så jeg må få benyttet anledningen til å gratulere min kjære mamma med dagen! Du er best ♥ Vi smeller altså til med god middag i dag - jeg tror det er kylling med mangosalat som står på menyen. Mmm! Før den tid må jeg øve til matteprøve og trene. Jeg har jo fått sansen for gruppetimer som jeg fortalte dere etter onsdagens killerøkt, så i dag smeller jeg til med en spinningtime. Hører rykter om at det er veldig slitsomt? Challenge accepted! Det skal bli godt å få svettet og utløst litt endorfiner i dag, ettersom jeg har en del skolearbeid som krever energi og konsentrasjon :-)

But first... let`s talk about beauty!

Den kvisa på kinnet der vil virkelig ikke forlate meg??

Tenårene og hud. Disse to ordene klinger ikke veldig, synes jeg. Urenheter, kviser, fett hud, overproduksjon av talg... Jeg tipper mange kjenner seg igjen? Det er jammen ikke lett å holde huden i sjakk, og det vet jeg veldig godt selv. Aller mest skulle jeg bare ønske at det ikke fantes hudproblemer og at den var glattpolert og feilfri til enhver tid, men heldigvis har vi gode produkter som kan hjelpe oss. Jeg har testet ut mye forskjellige opp gjennom årene, og nå har jeg endelig funnet noen jeg kan "slå meg til ro med". Jeg tenkte å anbefale disse videre til dere ♥Deep Down Detox - Dette er livredderen min på dårlige huddager. Jeg har ofte perioder hvor huden min bare streiker heeeelt - og jeg vet jeg ikke er alene om det. Så når urenhetene popper frem og jeg rett og slett føler at huden min er skikkelig gusten er jeg ikke treig med å finne fram denne ansiktsmasken! Jeg påfører Deep Down Detox etter en lang dusj, og lar den tørke i ansiktet i en halvtime/tre kvarter. Etterpå føles huden skikkelig ren og fresh, og guuud så deilig det er. Jeg har prøvd en del forskjellig når det kommer til ansiktsmasker, men jeg går alltid tilbake til denne. Dette er min andre, og flere skal det bli!


Pore Cleansing Face Scrub - Jeg er helt avhengig av en scrub ettersom jeg bruker selvbruning i ansiktet. Selvbruningen går jo gradvis bort etter et par dager - og om man har mange døde hudceller i ansiktet vil selvbruningen "flasse" av. Noen som kjenner seg igjen? Denne skrubben bruker jeg ALLTID før jeg påfører selvbruning, og jeg lover dere at resultatet blir såå mye bedre. Når man får skrubbet bort smuss og døde hudceller vil selvbruningen ikke bare sette seg mye bedre på, men den vil også holde mye lengre. Formula 10.6 er et sinnsykt bra merke og passer veldig bra for ungdomshud!! :-)

Powermud Dualcleanse Treatment - Enda en ansiktsmaske! Denne er litt mer røff, og jeg bruker den bare en gang i uka. Powermud fjerner urenheter og sminke i dybden av huden, og du kjenner at huden virkelig blir renset for real når du bruker den. Man skulle kanskje tro at det holder å bare fjerne sminken hver kveld, men mye av sminken legger seg også i dybden av huden - så ikke glem det.

Wipe your face off - Jeg har aldri vært spesielt fan av sminkeservietter så jeg bruker alltid hudrens når jeg skal fjerne sminken, men noen ganger kan det bli litt styr å måtte fjerne sminken med rens, vann og håndkle, for eksempel hvis man er på overnattingsbesøk eller ute på reis. Disse wipesene fra Formula 10.6 digger jeg! De fjerner ansiktet for skitt, olje og sminke med en herlig duft av eple. Jeg er jo utrolig glad i dette merket og føler meg derfor "trygg" på wipsene, noe jeg ikke ville gjort dersom jeg kjøpte noen tilfeldige på matbutikken liksom. Spesielt siden huden min er såå sensitiv.. Så denne anbefaler jeg!Intense Hydration Day Lotion - Jeg bruker vanligvis ikke fuktighetskrem fordi jeg forbinder det med fett og ekkel hud, men om vinteren må jeg faktisk krype til korset og smøre meg hver eneste dag. Denne fra Burt´s Bees oppfyller alle kravene mine: den er ikke-oljete, lett i konsistensen, trekker fort inn i huden og fukter samtidig veldig bra. Tommel opp!

blogg-snapchat!

Jeg hiver meg på bølgen! Add meg på snapchat, folkens: kristineul. Jeg har gjort mystoryen min offentlig slik at alle kan se den, så jeg tror jeg slipper å godta for at dere skal kunne "følge" meg. Jeg vil jo gjerne at dere skal få et enda bedre innblikk i hverdagen min, slik at det blir mer personlig mellom oss, og jeg tror dette er et langt steg frem. Så genialt, i grunn! Nå kan dere følge med på hva jeg gjør (nesten) til enhver tid, i alle fall i en mye større grad enn før :-) 

Si ifra om det funker eller ikke, da! Skal legge ut noen mystories i kveld så vi får sjekket om det går :-)

Xx!

#jofamabykristineullebo

Å se mine beste venninner i jakka mi = herlig! Bare se på disse to, da. Emma har på seg den svarte, og Vero har den brune. Jeg blir i ekstase hver gang jeg spotter jakka på instagram, så om dere kjøper den eller bare prøver den i butikk, husk å tagg #jofamabykristineullebo slik at jeg kan se bildene dere legger ut. Kommer til å samle opp bilder etterhvert og legge de ut i innlegg her på bloggen!

@emmalhalvorsen og @veronikanyhus på instagram. Kan dere spotte babymagen forresten? Herregud, jeg smelter ♥ ♥ Lille gull

I dag har jeg gjort bloggarbeid, og nå sitter jeg og leser teorispørsmål til oppkjøringen min. Vet dere, jeg har så jævlig (beklager) vondt i magen på grunn av den oppkjøringen... Jeg kjenner jeg blir kvalm bare av å tenke på det. Det er altså ikke lenge igjen som dere skjønner, og selv om jeg burde holde munn om oppkjøringen så kommer jeg sikkert til å være så nedfor om jeg stryker at jeg kommer til å skrive det her på bloggen uansett. Åååh, måtte jeg ha lykken med meg. Nå skal jeg ut og kjøre med mamma! kKanskje jeg rekker å titte enda en tur innom i dag før jeg starter vors med Julie, Ingvill og Victoria :-)

årskavalkade: mai - august

Bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har delt del 1 av årskavalden for 2014 med dere, og her kommer del 2! Disse innleggene er tidkrevende, men likevel så utrolig gøy å lage. 2014, for et år! Jeg kjenner at jeg blir mesunnelig på mitt eget liv når jeg ser tilbake på bildene fra de 12 siste månedene. Det er vel en bra ting :-) Vel, her får dere en oppsummering fra mai til august, jenter og gutter! En grundig en også.

MAI

Jeg testet Aloe Vera-vann for første gang!Jeg fikk nytt skjørt fra IvyRevel som jeg tilsynelatende var veldig fornøyd med!! Shit, så mye jeg har brukt dette skjørtet.

Hadde sleepovers med Julie!Jeg dro til Stockholm for å ta bilder av skinnjakken min, og etter fotoshooten hadde jeg et par timers til over før flyet gikk og jeg koste meg så forbanna mye der jeg gikk nedover langs Drottninggatan for meg selv. Her møtte jeg både lesere og andre folk! Blant annet denne fyren fra Sveits, som helt randomly begynte å prate til meg. Egentlig litt creepy, men han tok outfitbilder av meg så det gikk fint. Alt for bloggen!Jeg tok flyet hjem fra Stockholm, og ikke før jeg hadde fått plantet rumpa i sofaen hjemme var det ut igjen. Natt til 17. stod for tur og det kunne jeg ikke gå glipp av! (Selv om jeg ikke var russ lol) Neste morgen var det opp klokken 8 og hive på seg bunaden. Shit, for en heavy livsstil jeg hadde på denne tiden! Hvordan overlevde jeg?? Nå skal det rikig nok sies at jeg følte jeg lå døden nær når kyssesyken infiserte kroppen min. Er søren meg ikke rart at jeg endte opp på sykehuset med virusinfeksjon i hele kroppen, ass.Jeg hadde en liten periode hvor jeg var mye lei meg og bare sliten av alt. Ting føltes veldig mørkt der og da, men plutselig...... var humøret på topp igjen!Jeg var med venner hver dag og det gjorde meg alltid like glad!! Her med Pål-Victor <3Jeg fikk dilla på kesam med bær og nøtter, og spiste det hele tiden! Nam!

JUNIJeg begynte å føle meg dårlig. Var ganske mye slapp og hadde hodepine, og jeg kunne ikke ikke fatte hva det var, ettersom det varte så lenge.

Plutselig våknet jeg opp med kjempehovne øyner, og jeg dro på legevakten for å finne ut hva dette var. Da fikk jeg altså konstatert kyssesyken og jeg gråt SÅÅÅÅ mye. Dette var uken før skoleslutt, alle forventingene og planene jeg hadde ble knust i tusen biter. Jeg måtte avlyse turen min til Stockholm og Florida-turen min stod i fare...

Formen ble bedre og jeg var utrolig positiv, og jeg husker at jeg tenkte at jeg ikke hadde en ille "versjon" av kyssesyken. Dette skulle nok gå så bra, så!... Der tok jeg grundig feil. Halsen min ble så hoven at jeg ikke klarte å få i meg mat og drikke, så jeg endte opp på sykehuset i 3 dager hvor jeg delte rom med 2 eldre damer. Sjukt gøy.Jeg hadde fine negler, da. Lol.Jeg ble utskrevet og formen ble fort bedre. Viruset var fortsatt i kroppen så jeg var absolutt ikke frisk, men det var SÅ deilig å slippe å være sengeliggende 24 timer i døgnet. Nå var det bare et problem: det var kun snakk om 10-ish dager før Florida-avreise, og jeg satt hver eneste dag og vurderte om jeg skulle ta sjansen på å dra eller ikke. Fikk sinnsykt mange kommentarer på bloggen om at jeg kom til å ende opp med ME og at det var helt uforsvarlig å reise, og disse skremte meg siiiiinnsykt. Jeg bestemte meg for å ikke dra.

JULILegen ga meg grønt lys og plutselig var jeg i Florida likevel!!! Herregud, det er den beste avgjørelsen i hele mitt liv. Jeg hadde den beste måneden noensinne, fy faen. Denne språkreisen var så sinnsykt bra for meg og jeg savner det helt ENORMT. Jeg levde i et eventyr, rett og slett.

Og menneskene jeg ble kjent med... FOR en fantastisk gjeng! 

Vetle og meg! Jeg husker vi ble kjent når vi skulle boarde til flyet når jeg klarte å drite meg så sinnsykt mye ut, haha. Vi stod og lo så SYYYYKT høyt at jeg sverger på at hele Gardermoen hørte det... Altså, jeg lo til jeg gråt. Og det gjorde jeg og Vetle for så vidt hele språkreisen! Vi lo til det gjorde vondt i magen hver eneste dag. Haha, savner humoren vår!Best av alt...

Jeg traff min sjelevenn Veronika, som nå er en av mine aller beste venner. Herregud, den jenta der. Jeg har bare ikke ord. Altså, jeg er så utrolig, utrolig, UTROLIG glad for at jeg dro på spåkreise og møtte Vero. Love you bae, meg og deg til døden skiller oss!Jeg får vondt i sjela av disse bildene... Husker når vi var i Tampa og fikk se solnedgangen før vi dro. Fytti katta, så forbanna fint. Tror aldri jeg har sett noe mer vakkert før.

Verdens største Hard Rock-café!

Og til dere som spør om det er vanskelig å spise sunt på språkreise...Dette var lunsjen min hver dag!Jeg og herlige, søte og sprudlende Sigrid <3 En jente av gull, virkelig!Her på kjære Cocoa Beach, som jeg elsker så høyt. Hotellet våres lå rett ved stranden og hit dro vi hver eneste dag og solte oss med musikk på Music Angel (Song To The Sea på repeat!), badet timesvis og spilte volleyball. Det var så sykt chill, for det var bare å dra rett på stranden liksom. Om jeg glemte solkrem var det bare å springe opp igjen på hotellrommet, for det tok type 2 minutter fra døra til rommet mitt - til stranda. For en LUKSUS, sier jeg bare. Og for et liv jeg levde de fire ukene! Altså, til dere som skal til Florida på språkreise i sommer: GLED DERE SÅ SYYYYYYYYKT!!!!! JEG ER SÅ CRAZY MESUNNELIG PÅ DERE!!!! NYT HVERT ENESTE SEKUND AV EVENTYRET

Jeg graduerat visst også, gitt! Det var kjempekult å være med på en graduation, selv om hatten ikke ville henge på hodet mitt, haha.Shopping ble det også! Bildet til høyre er av meg og en brasiliansk leser :-)

Jeg laget en innkjøpsvideo når jeg var hjemme igjen, selv om jeg ikke shoppet sååå mye da.

Og så laget jeg en video med klipp fra hele turen. *Snufs* ..... Jeg elsker deg, Cocoa Beach.

AUGUSTEventyret i Florida tok slutt, men etter fire uker i USA gledet jeg meg faktisk til å komme hjem, for jeg hadde savnet vennene mine sååå mye!!! Det var helt fantastisk å være hjemme igjen.Etter et par dager hjemme dro ut på reis igjen da, og denne gangen var det Fashion Week i København som stod for tur. Jeg møtte hele teamet fra Jofama for første gang og jeg hadde tre helt fantastiske dager. Endelig kunne jeg fortelle dere hva jeg hadde jobbet med det siste året - nemlig Jofama by Kristine Ullebø!Jeg møtte Saseline også! For et vakkert menneske. Hun designer også for Jofama!Vi dro ut for å sjekke utelivet i Køben!Utelivet, stemning og folkene var tipp topp - uheldigvis endte jeg opp over doskåla når jeg kom hjem til hotellet igjen. Haha, jeg var såååå trøtt og ville bare sove, men jeg måtte få opp spyet fordi jeg var så kvalm. Det var ikke bare bare etter 5-retters...Det stod ikke på brunfargen i august, i alle fall.

Et par dager etter København dro jeg videre på Fashion Week i Oslo, hvor jeg fikk møtt Vero igjen! 10 dager uten hverandre var alt vi klarte. Seriøst, det var så sykt rart å bo sammen i 30 dager, og så plutselig bare ikke se hverandre mer.2. klasse på videregående stod for tur!Fortsatt ganske brun, ja!Antrekket mitt første skoledag. Outfit game strong, bitchEmma overnattet hos meg natt til første skoledag, noe som var kjempekoselig. Her er meg, Mathilde og Emma etter 1/190 skoledager!Et antrekk fra augustEnda etResten av august var preget av streik, så vi hadde mye fri - noe som egentlig var ganske deilig! :-)

gullkjolen påHva synes dere om denne kjolen? Wiiiiieh, jeg elsker den! Selv om den sikkert hadde vært mye finere på meg om jeg hadde hatt pupper, hehe. But who cares - man kan ikke få alt her i verden! :-) Jeg hater vanligvis å gå med kjoler fordi jeg føler man mååå ha skikkelig fine pupper eller rumpe, men søren heller, nå har jeg sluttet å bry meg.

hvordan pimpe opp skoledagen

Kjøp en pizza og få den servert på skolen. Easy as that

Altså, så genialt. Det er viktig med hverdagsluksus, så i dag bestemte jeg, Ems, Guro og Synnøve oss for å bestille pizza som ble levert på skolen til lunsj. Ganske så OK! Og dere, det er fredag! Selv om jeg må gjøre en del skolearbeid og øvekjøre i helgen, skal jeg likevel kose meg rått. I dag er det kosebukse, ost og kjeks med jentene som står på planen, så jeg er bare en kjapp tur hjemme før vi skal møtes. Jeg elsker slike fredager. I morgen blir det derimot bobler i glasset - og det minner meg på at det er utrolig lenge siden jeg har vært ute. Haha, det er virkelig sant det med at når man først er 18 så frister det ikke lengre å dra ut. Det går vel i perioder, I guess. Men ja, det skal bli gøy å fyre opp vors med gutta igjen! Gutta = jentene, altsåå

Det ble visst mobilbilder i dag og - flaks at dere liker det, da! Gøy med slike tilbakemeldinger. Vi skrives litt etterpå, da! Ikke glem å ta turen innom igjen om ikke lenge.

Og så må dere ikke glemme å ha en fabulous fredag! Xx

en sånn derre bra dag

Hva med litt mobilbilder? Jeg synes selv det er gøy å se mobilbilder på andre blogger, det blir liksom litt mer hverdagslig og ikke fullt så oppstilt. Husker for et år siden når jeg hadde ukentlige updates med massevis av bilder tatt med iPhonen - kanskje det er noe jeg burde fortsette med?

I alle fall, i går hadde jeg en skikkelig bra onsdag!

Antrekk for dagen! Jeg har fått helt dilla på skinnbuksene mine, så de blir flittig brukt for tiden. // Meg og min gode kompis Stian. Vi pleier å gjøre skolearbeid sammen og planlegge vår fremtid som piloter med 2 millioner i årslønn og et hus av et villa. Tjeneren vår skal hete Jeffrey og når vi kommer tilbake på 10-årsjubileum på skolen så ankommer vi i privathelikopteret våres. Young dreamers. Mest av alt vil jeg bare ende opp lykkelig, men en godt betalt jobb på toppen av det sier jeg ikke nei til.

Så var det hjem fra skolen, spise kylling og mangosalat til middag og etterfulgt av bonski med Pepsi-flaska på 1,5 liter. Okei da, jeg bonskia ikke, men jeg drakk seriøst 1,5 liter brus på type 20 minutter, rekord. Etter det dro jeg på Spenst med Ingvill og Liv, og vi dro på en gruppetime som heter Step Up Styrke. FY SØREN, for en bra økt!! Jeg har undervurdert disse gruppetimene, altså. Det var 55 intensive minutter hvor vi brukte step up-maskiner til å utføre 5 intervaller. Den høye musikken og instruktøren som var full av energi fikk meg virkelig til å gi alt!! For en knall økt :-)

trenger du råd?

Jeg så Andrea Badendyck laget et innlegg hvor leserne kunne spørre henne om råd, og så svarte hun på noen av dem i et eget innlegg. Det var en skikkelig god idè synes jeg! Dere sender meg jo ofte mailer og anonyme kommentarer på bloggen og spør meg om ulike ting, alt fra venner og gutter, til skole og pubertet. Jeg ELSKER å gi råd til andre, så når for eksempel når en venninne ringer meg eller prater til meg om et problem så setter jeg skikkelig stor pris på å være til hjelp. Spesielt når det kommer til gutter, haha! Til tross for at jeg ikke har stor erfaring selv - ironien i det.. Kanskje jeg bare leser mennesker godt :-)

Vel, fyr løs! Har du et problem med kjæresten din eller venninna di? Lurer du på noe med skolen? Selvtillit? Det kan være hva som helst egentlig, bare noe du lurer på eller trenger hjelp med. Jeg velger ut et par og svarer på dem i et eget innlegg ♥

noen flere bilder fra køben

Hey girls! Og gutter, selvfølgelig. Denne dagen har gått superfort!! Shit, jeg kan ikke huske sist en skoledag fløy unna i en sånn fart. Jeg hadde en IT-prøve om datamodellering og det er trolig den eneste prøven i hele mitt liv hvor jeg har sittet og bare.... hva.... faen.... er dette.... :-) Vanligvis ville jeg fått panikk, men den teller ikke mye tror jeg, så det får gå bra, haha! Jeg husker at på ungdomsskolen så kunne jeg nesten begynne å sippe om jeg fikk 5 på en prøve, så om du er slik: forbered deg på at du må legge lista lavere på videregående. Jeg er fortsatt streber og ønsker alltid toppkarakter, men man må akseptere at man ikke ALLTID kan få 5 og 6. Med mindre man vil miste alt av sosialt liv og friitd... Anyways! I dag har jeg og Ingvill date. Nei da, hun har allerede kjæreste, men vi skal henge sammen i dag. Vi ble enige om trening på Spenst og badstue, høres ikke det herlig ut?

Her kommer noen flere bilder fra København. Haha, jeg tok så mange bilder, håper ikke dere går lei!! Jeg er snart tom. Snart.Partying in Denmaaaark! Jeg skal definitivt tilbake til København på weekend, slik at jeg får opplevd byen skikkelig. Det er jo så fint der! Jeg og Pål-Victor snakket faktisk om å ta en weekend der, i sommer maybe, tenk så gøy da! Shoppe, spise god mat og dra ut. Utelivet var jo sykt bra bare på en torsdag liksom!

Jeg møtte de herlige jentene bak Kouture på Fashion Week. FOR noen fantastiske jenter! Altså, den energien de kom med, det var helt herlig! Vi ble stående lenge å prate, og jeg følte liksom at jeg kunne prate med dem om alt, haha! Så neste gang jeg er i Oslo (som må bli i nærmeste fremtid) skal vi dra ut og spise sammen, og det ser jeg allerede skikkelig frem til :-) Creds til dem for alt det de har fått til, da! Jeg fikk litt tips om det å starte med noe eget til og med, wiii.

Masse digg fingermat ♥ ♥Jeg gikk rundt og prøvde nesten alle jakkene til Jofama, og jeg ble helt forelsket i denne! Så fin.

Ser det ikke herlig ut? 

å bli voksenFra helga! Som dere ser blir de nye bootsene mine fra Jeffrey Campbell flittig brukt.

Heisann! Har dere hatt en bra tirsdag? Denne skoledagen gikk i alle fall mye fortere enn gårsdagens, thank god. Jeg fikk også gjort mye matte i går, noe som føles sååå bra, for jeg hater å henge etter. Eneste som plager meg nå er at jeg går rundt med konstant vondt i munnen, fordi jeg har en visdomstann som vokser ut, og den vokser skjevt... (Dere husker kanskje den sinnsyke betennelsen jeg fikk i høst!!!! HAHA) Skal operere den vekk i mars, noe jeg gleder meg til å få oversått.

Så gøy det var å lese om oppkjøringene deres, forresten! Jeg elsker når dere legger igjen lange kommentarer, jeg føler liksom at jeg blir litt bedre kjent med dere når dere også forteller. Vel, jeg ser at det er mye forskjellig når det kommer til oppkjøring... Det kommer veldig an på sensor, sånn som på eksamen. (Husker jeg hadde den kjipeste sensoren noensinne på muntlig eksamen i 10. klasse) Jeg har også skjønt det slik at de fleste steder i Norge har "strykejernet". Haha. Lappen er utrolig stort for meg, så jeg gleder meg i alle fall helt sinnsykt. Jeg kommer til å føle meg like kriminell når jeg kjører bil alene for første gang, som jeg følte meg når jeg gikk på polet på 18-årsdagen min. ÆÆÆH! Jeg blir voksen, jo! Litt, i alle fall. Tenk da, at om et år så må jeg begynne å tenke på hvor jeg skal flytte. Jeg må finne ut hva jeg vil med livet mitt. Det er en skummel tanke, men likevel så gleder jeg meg helt crazy. Jeg vet det er feil tankegang, men jeg føler at livet starter når man er ferdig på videregående. Er jeg den eneste?

kristine's søte hotelliv

Å bo på hotell alene er seriøst så fantastisk herlig!! Det å ha bare seg selv å tankene sine gjør at man får en skikkelig deilig ro. Så onsdags kveld når jeg kom frem heiv jeg fra meg bagasjen i rekordfart, tok på meg shorts (glemte koseklærne hjemme.... how Kriss?) og danset rundt med musikk. Digget livet litt, rett og slett.

Dobbeltseng, aaaah!Litt off topic by the way, men siden vi egentlig er inne på det: Å være jente er jammen ikke lett. Jeg bruker ikke mange forskjellige sminkeprodukter, men jeg ser nå hvor mange "velvære"-produkter jeg bruker... Holy shit. Fuktighetskem, body mist, sminkefjerner for øynene, sminkefjerner for ansiktet, shampo, munnskyll, barberhøvel... OG TRUSE xD Beklager for at den kom med på bilde, jeg så ikke den før nå. Men den er ren om det gjør det noe bedre.... :-)

Forrige innlegg hjalp virkelig på altså, for i dag fikk jeg unnagjort kjempemye skolearbeid. HALLELUJA! Nå skal jeg ut på veiene med pappa, og jeg er føreren selvfølgelig. Jeg kan si at det nærmer seg oppkjøring (herregud som det klør i fingrene etter å fortelle dere når, dumme meg har fortalt type alle vennene mine og folk på skolen hvilken dato det er), men for at presset ikke skal bli for stort så må jeg bare holde det hemmelig. Jeg har en skikkelig ekkel magefølelse på at jeg kommer til å stryke skjønner dere, selv om jeg føler meg veldig flink og erfaren bak rattet. Jeg banner på at jeg får en streng sensor, det er så typisk min flaks. Det er tydeligvis en sensor her jeg bor som blir kalt for "strykejernet" fordi hun gir så mye stryk, haha ooooh damn... Gjerne fortell litt om oppkjøringen deres, folkens! Til dere som har hatt, selvfølgelig. Jeg elsker å høre på erfaringene deres. Er det lett å stryke, eller skal det mye til? Hvilke feil er de mest vanlige? Thanks på forhånd, dere er best! Xx

that type of monday

Mandag, kjære medmennesker....


DENNE DAGEN. Jeg pleier vanligvis å være veldig positiv til mandager og det vet jo dere, men i dag... Haha, jeg er så sinnsykt sliten. Jeg våknet og var i godt humør, og det har jeg for så vidt vært i hele dag, men jeg kan seriøst ikke huske sist jeg var så sliten. Dagen startet med vitneavhør hos politiet (det gikk fint, men jeg visste jo veldig lite så hadde ikke mye å komme med), deretter full skoledag hvor jeg ble minnet på hvor sinnsykt mye skolearbeid vi har for tiden, og etter skolen hadde jeg møte med regnskapsføreren. Puuuh, pust Kristine.

Altså, humøret mitt er on top for tiden og jeg jo så mye gøy å se frem til, hadde det bare ikke vært for stresset som henger over meg så hadde ting vært perfekt. MEN slik er det når man går på skole og jeg vet jo at jeg absolutt ikke er alene, og jeg vet enda bedre at jeg alltid kommer meg gjennom det. Det gjelder bare å tenke positivt. Føler det hjalp en god del å få ut frustrasjonen, haha! Jeg har fått en del kommentarer i det siste om at jeg alltid er så glad, og ja, jeg er jo det, men dere ser også nå det ikke bare er fryd og gammen hele tiden. Men hva i svarte, det er folk i verden som sulter, ikke har et sted å bo og som har mistet foreldrene sine, og her sitter jeg og klager over et par prøver og innleveringer. Det blir for teit.

I dag skal jeg unne meg selv en ørliten powernap (HAHA, det er ikke ofte!!) før jeg starter på matteleksene. Vi skrives etterpå! Grip dagen, og om du har mye på skolen slik som meg, så kommer du deg gjennom det. Stay strong :)

favoritt bestselgere

 

Annonse

Jeg elsker når jeg finner "stamprodukter". Du vet, produkter som du bare ELSKER, og som du kjøper på nytt med en gang du går tom. Disse produktene skal jeg skrive om i dag! Coverbrands har bestselger-kampanje for øyeblikket, så om du er ute etter gode produkter på tilbud burde du ta en titt her. Det er så deilig å få favorittproduktene til en billigere penge!

Schwing Eyeliner er kanskje det jeg er mest avhengig av her i verden. Altså, no kidding. Er denne tom så kan jeg ikke sminke meg, for jeg måå bruke eyeliner, og jeg MÅ ha akkurat denne. Jeg er litt bortskjemt akkurat der, ja! Som dere vet er jeg veldig glad i cat eye-looken og jeg drar den gjerne litt lengre enn andre. Kommer nok ikke til å bruke så mye eyeliner resten av livet (det ville blitt dyrt...), men akkurat nå digger jeg denne sminkelooken! Og ja, jeg trenger vel ikke å overbevise dere om at Schwing is the one.

Tall, Dark and Handsome er samme greia! Altså, disse produktene er jeg a v h e n g i g av. Jeg finner ingen mascara som er bedre enn denne, så jeg sørger for at jeg alltid har en hjemme. Pleier ofte å ha en i backup. (Haha!) Så til dere som lurer på hvordan man får lange og klumpfrie vipper, her har dere svaret. Tall, Dark and Handsome er den BESTE mascaraen jeg noensinne har prøvd. Best av alt er at prisen er helt overkommelig, jeg elsker at theBalm er så rimelig. Det er mitt favorittmerke innen sminke uten tvil, så det at jeg er avhengig av en del av produktene derfra gjør egentlig ikke noe. Hadde vært værre om det var Chanel liksom...

Powder Brush må være en av de mykeste sminkekostene noensinne, aaah! Denne kosten skal egentlig brukes til å påføre pudder, men jeg liker å bruke den til å legge highlighter.

Luksus i hverdagen er viktig, så jeg har blitt utrolig glad i å bruke ansiktsmasker den siste tiden. Ikke bare fordi det er bra for huden, men også fordi det er så sykt chill å sett seg ned med favorittserien med en kopp kakao mens ansiktsmasken virker. Jeg har brukt Peel Off Mask den siste tiden, som renser porene i dybden. Jeg har ganske åpne porer i ansiktet, så jeg får lett "shit" i dem, altså svarte porer. Æsj, det høres jo skikkelig ekkelt ut.. Men det er det og!! Så derfor elsker jeg å bruke denne masken slik at jeg føler meg ren og pen etterpå.

Sist men ikke minst, min livredder AKA SunSpa Chocolate. At denne er på bestselger-listen er ikke uten grunn, for å si det slik. Jeg skal ta laserbehandling om 4 uker og jeg kan ikke la ansiktet bli eksponert for noe som helst sol frem til da, så jeg har kjøpt inn to SunSpa Chocolate for å forsikre meg brunfarge de neste ukene! Denne gir som jeg har sagt tusen ganger før, en kjempefin og naturlig brunfarge. Det beste av alt er at det er en spray, så det er utrolig enkelt å påføre den. Man slipper skjolder :-) Her ser dere forresten SunSpa Chocolate på meg:I dag har jeg trent, noe som var deilig etter en uke med mye reising og lite tid til å bevege seg. (Eller, det å gå rundt på flyplassen i København er faktisk en treningsøkt i seg selv) Nå har jeg nettopp vært på kinarestaurant med Guro, og det var sinnsykt koselig å catche opp igjen! Tror forrige gang vi hang sammen var sånn rett før sommeren, så det var virkelig på tide. Nå skal jeg kjappe meg å gjøre litt matte, og så skal jeg møte jentene for å kikke på sydenferie til sommeren. Digg søndag :-)

through my phone

God søndags morgen! Nå sitter jeg og spiser frokost mens jeg leser blogger. Det ble en rolig lørdagskveld i går (jeg er så lei av å feste... ironisk nok nå som jeg faktisk er 18 år haha), så Ingvill kom bort og vi lagde pancakes med masse godt tilbehør. Hvem sier at man ikke kan spise pannekaker på en lørdag?? Vel, utover kvelden ble vi plutselig litt spontane, så vi farget håret hennes! Hun hadde jo nesten blondt, but not anymore. Nå er hun blitt brunette igjen!

Senere i dag skal jeg møte en venninne og vi skal spise kinamat, er en stund siden sist vi møttes nå så det blir dødskoselig. Ellers er planen å få til en treningsøkt, etterfulgt av sydenplanlegging with my squad. Jeg har ikke ord for hvor klar jeg er for Rhodos i sommer! SÅ SINNSYKT GIRAAAAA!!

Jeg har ikke stelt meg enda, sitter liksom fortsatt i joggis og håret i dott, så jeg tenker det kan passe seg bra å by på noen mobilbilder fra København!

Klare for kvelden!

Jeg vet ikke hva dette er, men en eller annen form for drink som smakte mango. Kjempegodt, aaah!

På torsdags kveld dro vi ut og spiste 4-retters på en asiatisk restaurant som heter Omami. Anbefaler virkelig å ta turen innom der hvis du er i København. Fy søren, så god mat vi fikk servert! Det første vi fikk servert var tunfisk, som dere ser her. Haha, dette er faktisk første gangen på lenge at jeg har vært redd for å smake på en matrett... Denne tunfisken falt ikke helt i smak hos meg, men det var ikke gale liksom.

Scampi rullet inn i et eller annet crispy. Crazy godt!

Biff ♥ ♥ Det er SLIK den skal være stekt. Hater når den er for godt stekt, da blir den jo bare tørr og kjip å spise. Jeg digger når den er litt blodig, jeg.Siste dagen! Her i en jakke fra Jofama, som designerene har laget helt selv. Likte lengden på den :-) Micke i bakgrunnen forresten, haha!