my day

 • 28.02.2015
 • KL. 20:16

Overrasket Ingvill med roser og sjokolade tidligere i dag, var i byen med Julie og Ing, var i byen med Håkon, har nettopp spist middag og nååå er jeg klar for å feire Ingvill. Jeg må løpe, er sent ute som vanlig! Ha en topp lørdagskveld <3 Xx!
kjære ingvill

 • 28.02.2015
 • KL. 11:47

I dag er bestevennen min 18 år!!

Ååh, endelig er dagen her for Ingvill også! Tenk at jeg har kjent denne jenta i nesten atten år nå. Jeg og Ingvill har lekt sammen siden vi var småunger, og når jeg flyttet fra der jeg bodde før flyttet Ingvill året etter også, så vi bor fortsatt på samme plass. Altså, denne jenta.... Hun betyr så sinnsykt mye for meg. Dere har lest veldig mye om Ingvill på bloggen min helt siden jeg startet, og vet dere hvorfor? Det er fordi denne jenta har vært ved min side HELE tiden. Ingvill har seriøst et hjerte av gull, og det at jeg har henne er noe av det jeg er mest takknemlig for her i livet. Å ha en venninne man kan stole hundre og ti prosent på og som alltid er der uansett hva, det er verdt mer enn alt. Og hvis dere synes Ingvill virker herlig gjennom bloggen? Da skulle dere kjent henne på ekte. Om jeg er lei meg står Ingvill utenfor soveroms-vinduet mitt fem minutter etterpå, og trenger jeg hjelp til å ta bilder stiller hun opp med et stort smil hver eneste gang. Flesteparten av bildene på bloggen har faktisk Ingvill tatt (hun har blitt utrolig dyktig!), så hun fortjener STOR credit, og mer enn det. Når jeg begynte å blogge seriøst i 9. klasse var hun alltid med meg hjem etter skolen for å hjelpe meg å knipse dagens antrekk, og nå, 2. klasse på videregående, stiller hun fortsatt opp. Hva har jeg gjort for å fortjene henne? Ikke vet jeg, men jeg vet i alle fall at jeg elsker deg, bestevenninna mi ♥

Og se på jenta, da! Hun har et helt unikt utseende - jeg skjønner virkelig at guttene faller for henne!

Som jeg og Ingvill sa til hverandre en gang: "Jeg er så glad i deg at jeg kan begynne å grine". Og så begynte vi å sippe...

Topp fra IvyRevel.

Hei til dere, forresten! Hvordan går det? Det har blitt litt lite blogging de siste dagene, men i går var jeg med Ingvill og så kom Håkon hjem senere på kvelden, og da var det taco og prating til langt på natt som stod på planen. Jeg la meg 04.00, haha faen. Jeg var helt ødelagt når jeg våknet 09.00 i dag, føltes ut som om jeg hadde vært på fylla. Men I DAG skal det feires i alle fall! Snart skal jeg og Ing dra på jomfrutur til vinmonopolet, hihi. Jeg bør vel få på meg sminken snart.
sokker, gull og restylane

 • 27.02.2015
 • KL. 17:58

Skål for helg og for GULL!!!! Jeg er så stolt over å være norsk.

Altså, jeg elsker fredagene på skolen. Selv om vi hadde historieprøve i dag våknet jeg med et smil om munnen, liksom. Nå har jeg 4 studietimer på fredager da, så det er vel kanskje ikke så rart at dette er favorittdagen min! Nå sitter jeg og venter på at Håkon skal komme hjem, så jeg skal hente han på busstasjonen om ikke så lenge. HVOR rart er det vel ikke at jeg er den som skal kjøre? Totally mindfucked, men jeg begynner å venne meg til det da. Er i alle fall sjukt smooth å kjøre fra og til skolen.SJEKK ut disse kule sokkene, da. Jeg mikset og trikset litt antrekk nå i sted og jeg kom på hvor sjukt jeg gleder meg til å gå med sommerklær igjen. Give me! Sokkene er fra Junkyard her.

Ellers er det en ting jeg har tenkt på en stund nå, siden jeg er blitt 18. Restylane....?? FØRST OG FREMST, jeg hater gigantiske botox-lepper og det er absolutt ikke det jeg tenker. Nei, for dere skjønner det, jeg har veldig lyst å fylle bittelitt på overleppa mi. Jeg har ganske liten overleppe, det er nesten ikke noe i den, og jeg har såå lyst å bare få den en smule større, gjerne så lite at folk nesten ikke ser det. Nå må dere absolutt ikke tro at jeg er blitt helt wild og skal kjøre på med silikon og full pakke, for jeg er absolutt ikke den typen. Det vet dere jo! Men ja, jeg har tenkt litt på det med å fylle på litt restylane. Bare kanskje da. Jeg lurer derfor på om noen av dere har prøvd restylane før og om dere har noen tips eller erfaringer? Hvor mye bør man ta, og hvor? Det siste jeg vil er å bli blind på meg selv, så det skal i hvert fall ikke skje.
black and white only

 • 26.02.2015
 • KL. 17:22

Heiiiiisann! Jeg elsker når jeg drar hjem fra skolen på torsdager, for da begynner helgefølelsen å nærme seg. Håkon kommer kanskje hjem i morgen, og i tillegg fyller min kjære Ingvill 18 år på lørdag, så denne helgen blir bra! Jeg kom inn døra etter skolen og ble mødt med tidenes smil av mamma, som trodde jeg hadde vært involvert i bilulykke siden jeg kom senere hjem enn vanlig og hun hørte sirenene ved veien... Shiiit, jeg sitter ofte å tenker på sånt jeg. Hva om jeg plutselig får telefon om at en av mine nærmeste har vært i en ulykke? Altså, hva GJØR MAN DA? Bare tanken på det gir meg fullstendig gåsehud. Nei, uff, vær glad og sett pris på de du har.. virkelig. Det koster deg ingenting å minne foreldrene dine, søskene dine eller bestevenninna di at du er glad i vedkommende.

Dette var litt off topic da, men jeg følte bare for å nevne det. I dag er det pugge-dag, så jeg fjernet sminken med en gang jeg kom hjem, byttet ut jeansene med tights og ryddet rommet. JA, rommet må være strøkent når jeg skal øve. Slik er det bare. Vi har historieprøve i morgen, så nå skal jeg lese om renessansen og kolonisering. Jeg er vel ikke den eneste som har prøve å øve til i dag, så til dere som er i samme båt; gi full gass! Hold ut, husk at det er helg i MORGEN!

Jacket Jofama by Kristine Ullebø, pants Gina Tricot, shoes Jeffrey Campbell, sweater Lookbookstore

Et antrekk som jeg fotograferte i juleferien (det ser dere vel på håret mitt, hadde ikke klipt meg her...). Jeg digger den rocka loocken! Takk til Håkon som stilte opp som fotograf, wiihu. Det er forresten SÅ SINNSYKT GØY når jeg får snaps, meldinger på facebook og mail av folk som har kjøpt jakken min. Dere er best!!!
glatte legger året rundt med Shai

 • 25.02.2015
 • KL. 20:27

Annonse

 

Hei snupper! Da var jeg tilbake på skolebenken igjen etter en avslappende uke med fri. Ferien for oss her i Førde er i alle fall over, men det er vel en del av dere som har ferie denne uken? Heldiggriser! Det er tøft å gå fra late dager hvor man kan sove så lenge man vil, til å våkne 06.30 av alarm som dundrer. Så i dag skal jeg pleie meg selv litt ekstra, bare for å gjøre overgangen liiiitt mer smooth.. Så da er det bare å finne frem barberhøvel, neglelakk og ansiktsmaske! Her skal skjønnheten pleies <3

Barberhøvelen som har ligget i dusjen vår her hjemme i 2 år er ingen andre enn selveste Shai. Blogger-barberhøvelen, er det ikke det man kaller den? Det er ikke uten grunn av vi bloggere har lagt vår elsk på dette produktet. Shai har 6 blader som gjør barberingen effektiv i tillegg til at den inneholder Aloe Vera som fukter huden og det er neeeettopp det jeg elsker. Før jeg slet jeg med tørr hud og røde prikker etter barbering, men med Shai sitter jeg igjen med glatte og deilige legger.

Jeg har en liten konkurranse på lur til dere! Oooh, det liker vi. I samarbeid med Shai deler jeg ut et FitBit aktivitetsmåler (verdi 1000 kr) + 1 års gratis forbruk av refillblader fra Shai. Konkurransereglene er enkle:

 • Kommenter innlegget med navn + e-post
 • Lik innlegget via Facebook ved å trykke på "lik"-knappen nederst i innlegget
   


Lykke til! Jeg trekker vinneren førstkommende søndag, wiiiihu ♥

To my Swedish readers you can find Dorco Shai here, for my Danish ones here, and for my Deutsch ones here.
vårstemning på meg

 • 25.02.2015
 • KL. 17:15Jofama by Kristine Ullebø, jeans og tank top Bik Bok, sko Converse, smykke H&M

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som begynner å kjenne at våren er på vei? Fuglene kvitrer, dagene blir lysere og sola titter til og med frem inni mellom. Derfor har jeg lagt litt om på klesstilen i det siste - jeg føler nemlig jeg har kledd meg litt for svart og mørkt i en periode nå. Herregud, så deilig det var å ta på seg lyse jeans og den hvite skinnjakken min! Tidenes vårfølelse, jo!

Nå skal jeg gjøre meg klar til Step Up-gruppetime, og etter det må jeg bare pile hjem og øve til historie. Er en uke siden sist treningsøkt, og det er altfor dårlig. Fysj! Merker jeg blir såå mye slappere når jeg ikke trener, så nå skal det bli godt å få bevegd seg igjen :-)
bergen love

 • 24.02.2015
 • KL. 17:19

Her kommer et bildedryss fra Bergenturen til meg og Julie! Hotelloppholdet var sponset.

SÅ glad var jeg for å være i Bergen! Vi var heldige og fikk sitte på med noen kompiser som skulle til Oslo, så vi slapp å ta buss. Kjempekoselig :-)

Fredags kveld:

Klokka 19.00: Skål! Gi oss et badekar, litt musikk og et glass med noe godt i og det er seriøst alt vi trenger for å ha en konge kveld. Jeg kan ikke huske sist jeg ledde så mye faktisk! Å vorse i badekaret anbefales virkelig.

Klokka 22:30: Jeg og Julie finner ut at vi ikke har spist middag enda, så vi hiver på oss klær, avtaler å møte to venner og kommer oss omsider bort til Friday's. Der ble vi sittende i et par gøyale timer!

Klokka 01:30: Servitøren kommer bort og innser at hun har glemt å sjekke legg (23-års aldergrense på baren på Friday's???), så vi blir pent bedt om å dra. Det gikk helt fint da, jeg tror begge to var ganske klar for innta skjønnhetssøvnen :-)


Altså, dere som bor i Bergen er så utrolig heldige, for denne byen er rett og slett vakker! Selv når det regner og er grått ute er det idyllisk å gå langs Lille Lungegårdsvann, jo. Her er vi på vei til shoppinghits