hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

får lyst å være forelskaHey (Radio Edit) - Fais, AfrojackDenne sangen gjør meg så glad. Jeg får lyst å være forelska, eller noe.

Nå må jeg øve litt videre på historie, og så bærer det rett i sengs. Hør sangen før dere legger dere!! Den er så fin, ååååh!!

russeklærne våre

Hei og god mandag! Jeg kom meg i seng tidlig i går (det vil si klokka 11, haha), så det var ikke så aller verst å stå opp i dag morres. Alltid deilig med ny uke, spør du meg! Vi hadde ikke noe skolearbeid forrige uke på grunn av revy, så nå er vi back on track og jeg er klar for å sette meg ned med historieboka any minute. Her er det bare å holde tunga beint i munnen, ass. Heldigvis er det snart påskeferie :-)

Før jeg hiver meg rundt vil jeg vise dere russeklærne vi har så langt. Jeg fikk maaaange spørsmål om det når jeg viste dere genseren, så jeg tenkte å ta det her i et eget innlegg!

Vi gjorde veldig mye research, og endte opp med logo og klær fra ADimpact, noe vi er superfornøyd med. Jeg pratet med de ansatte via Facebook under prosessen og de svarte både kjapt, var kjempehyggelige og gjorde akkurat det vi ønsket. Logoen var for eksempel ikke helt slik vi hadde sett for oss først, så da laget den grafiske designeren en helt ny. Såå, tommel opp for disse! Om dere er russ selv og er på utkikk etter logo og klær kan jeg virkelig anbefale ADimpact. Mailadressen deres er post@adimpact.no!Hettegenseren vååår ♥

Pannebånd

Ooog en hvit, helt enkel genser. Digger denne - den vil se så bra ut med dressen!

jeg skal reise med EF igjen!

innlegg i samarbeid med EF

Jeg husker den dagen jeg fikk vite at jeg skulle til Florida. Det var en lang og kjedelig skoledag i slutten av 2013. Plutselig tikket det inn en mail i innboksen min hvor det stod at EF ønsket å sende meg til Florida. Jeg var i ekstase, og nedtellingen startet på sekundet. Tok sjansen på å dra alene og kom på rom med Veronika, og i 27 dager hang vi sammen så og si døgnet rundt. Den dag i dag er hun en av mine aller nærmeste venner!!De 4 ukene i Florida er seriøst noe av det beste jeg har vært med på, så derfor er jeg glad for å kunne fortelle dere at jeg skal til Florida IGJEN! Sammen med EF  Spåkkurs reiser jeg til en av de mest populære skolene deres i Miami nå i september, og der blir jeg i to uker. Siden jeg skal ha friår ønsker jeg å reise mye og oppleve mest mulig, og derfor er jeg sååå glad for at jeg får muligheten til det sammen med EF - i tillegg til at jeg blir bedre i språk.I Miami kommer jeg til å bo på campus som ligger like ved skolen og her er også alle måltider inkludert. Skolen og campus ligger rett på South Beach og er sentralt i forhold til både strand, restauranter og butikker. Skolen arrangerer også mange aktiviteter i ukedagene og i helgene kan man blant annet oppleve Disney World og Key West.

Helt ærlig trodde jeg at jeg aldri ville få oppleve Florida igjen, så dere kan tenke dere hjertet mitt var tungt den dagen vi forlot hotellet og kjørte mot flyplassen etter en helt sinnsykt minnerik måned i solskinnsstaten... Derfor er det SÅ gøy at jeg faktisk skal tilbake dit om bare 7 måneder!!! Florida har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det som er gøy er at jeg får oppleve en litt annen del av staten denne gangen, da Miami er ganske ulikt rolige Cocoa Beach. Gleder meg sånn til å kjenne på varmen igjen, bli bedre i engelsk, bli kjent med nye mennesker og ikke minst; blogge for dere! Æææ! Husker dere likte bloggingen i Florida i 2014, så jeg skal sørge for at det blir minst like bra denne gangen :-)Å dra på en slik reise alene og bare være litt selvstendig er så utrolig bra meg. Herreguuud, som jeg gleder meg! Med EF Språkkurs kan du velge mellom hele 44 destinasjoner og 7 språk, og du kan reise i alt fra 2 til 20 uker. Skolene deres finner du sentralt i noen av de aller største byene i verden og de har kursoppstart hver mandag hele året, noe som gjør det veldig lett for deg å planlegge en reise. Om du også ønsker å reise anbefaler jeg deg å få mer informasjon om kurset og de ulike destinasjonene du kan reise til HER.

matching outfits på byenOut on a stroll with my girl! Matching outifts :*

Haha, HVOR mange vors har vel ikke vi hatt på hybelen til Guro? Jeg vet at fest og fyll sikkert er kjedelig å lese om her på bloggen, så jeg skal sørge for at det ikke blir mye av det fremover. Men det er så gøy å bare være young, wild and free i perioder, og nå som vi går siste året på videregående med russetid i vente blir det gjerne litt slik. Vi kom ikke hjem før 07.00 i dag tidlig, så jeg tror det kan være en god idè å legge seg tidlig i dag om jeg noensinne skal ha sjanse å komme meg gjennom uka vi har i vente. Hehe!

Nå har jeg satt av tid til skolearbeid :-) Rommet er strøkent, jeg er nydusjet og jeg har funnet frem en iskald Pepsi Max, så jeg er klar med andre ord. Klarer virkelig ikke sette meg ned med skole, eller blogg for den del, om ting rundt meg ikke er på stell. Haha!

sunday vibes

Good morning! Rise and shine!

Gårsdagen var dødsmorro! I dag våknet jeg relativt tidlig og i god form - takket være allergitablett som gjør at jeg så og si aldri blir dårlig dagen derpå. Jeg skal sørge for å ikke prate altfor mye om festing fremover, for jeg vet at det blir nok av det her på bloggen i RT, men altså - sliter dere med hangover mååå dere teste Zyrtec. Fås kjøpt på apoteket, og gjør at jeg slipper å ligge paddeflat i senga dagen etter en liten fest. For det har ikke jeg tid til :-)

Søndag er dagen for å rydde, føler jeg. Så i dag har jeg begynt på prosjekt få-orden-i-klesskapet, og jeg har så vidt tatt fatt på pakkingen til Los Angeles. Herregud, det føles fortsatt helt uvirkelig at jeg faktisk skal dra. Fikk melding fra Pål her om dagen som hadde laget liste med ting vi skal gjøre:

- Rodeo Drive
- Hollywood sign
- Malibu Pier
- Santa Monica/sykle til Venice
- Nattklubb, 1 OAK


ALTSÅ....?! Det er så casual for han, og så.... sykt ekstaordinært for meg. Haha.

Klar for sommer og sol sa du? Yeeeeeeah!

forandringer fryder

annonse

Macbook skin from marblessed.no!

Du vet når du har fått nytt deksel på mobilen, og det føles som om hele mobilen er splitter ny? Akkurat slik føler jeg det med Mac'en min nå. Jeg byttet ut marmor-skinet med dette i glitter, og jeg elsker det. Det føles såååå girly - akkurat slik jeg liker det. Haha! Til dere som har spurt hvordan man fester det og om det etterlater seg lim: det er laget av A-3M lim som verken etterlater jeg lim eller ødelegger dataen din. Jeg dro nettopp av det gamle skinet mitt i marmor og jeg Mac'en er helt lik som den var. Bare enda mer beskyttet enn den ville vært uten skin på! :-)

Hvordan har deres lørdag vært, forresten? Jeg har jobbet, vært en tur i byen og nå prøver jeg å finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Jeg finner seriøst alltid antrekk i siste liten, uansett hva jeg skal, og det skaper som oftest litt problem for meg. Jeg går nemlig ikke ut døra før jeg har på meg et antrekk jeg føler meg 100% komfortabel i, hehe. I kveld skal jeg ut, så da tror jeg at jeg går for en enkel kjole og lårhøye boots. Det er en sikker vinner!

Har enda litt tid før jeg drar, så kanskje vi oppdateres enda en gang før jeg forlater huset. Ha en fab lørdag enn så lenge da, dere!

Hva synes dere om Macbook-skinet? 

hvorfor tenker jenter slik?

Her om dagen hadde jeg en samtale med en venninne om noe som for meg ikke gir mening i det hele tatt. Jenter som blir sur på jenta kjæresten er utro med, i stedet for.... kjæresten sin? Det er noe jeg har tenkt på lenge, og noe jeg virkelig ikke klarer å forstå meg på. Da må jeg stille et spørsmål: HVEM er det som har forpliktelser her? Har man kjæreste har man forpliktelse overfor partneren sin, og det forventes så klart at begge parter er trofast mot hverandre. Er du singel har du ikke en eneste forpliktelse, så på slutten av dagen skylder du egentlig ingen noe som helst. Det skal sies at jeg synes fint lite om folk som crasher andre forhold med vilje (det er ikke et lovbrudd liksom, men faen så dårlig gjort), men i mange tilfeller er ikke jenta selv klar over at gutten har kjæreste - nettopp fordi han oppfører seg om man er singel. Det er ikke akkurat sånn at du spør gutten på nattklubben som flørter med deg om han er singel.... Man antar vel det?

Jenter som putter skylden på denne jenta, i stedet for kjæresten som faktisk er det ekte problemet, har jeg seriøst ingenting til overs for. Så KLART, utroskap suger og jeg synes skikkelig synd i de som blir utsatt for det, men det er kjæresten din som er problemet når alt kommer til alt.

For en tid tilbake siden ble jeg faktisk beskyldt av en leser for å ha ødelagt forholdet til henne og kjæresten fordi jeg hadde flørtet med typen hennes. Eller vent: HAN flørtet med meg. Jeg mener... what?

Kristine 3 i farge "whiskey"! Min favoritt for tiden, som dere kanskje har merket. Hehe.

jeg skal til los angeles!

For 3 år siden møtte jeg Pål helt tilfeldig på familieferie i Hellas. Den dag i dag er han en av mine nærmeste venner, og om 24 dager sitter jeg på flyet på vei til Los Angeles for å BESØKE HAN!!!!! Som jeg har nevnt et par ganger for dere så er jo han på utveksling der nå. Helt siden vi sa farvel til hverandre på avreisedagen har vi snakket om at jeg må komme til han i løpet av utvekslingsåret, og jeg er den typen som hater å bare snakke om ting uten å faktisk utføre det, så nå er flybilletten i boks og jeg er klar for å dra til å oppleve nok en ny stat i Amerika. Sammen med bestekompisen min!!!!

2016 ligger seriøst an til å bli et helt sinnsykt år. Jeg er så utrolig glad for at jeg får muligheten til å reise og oppleve så mye... det får meg til å føle meg så enormt fri. Jeg føler meg virkelig fri som en fugl. Og det er så deilig.


 

hvem faen sover med sminke

Wow, for noen dager! Alt rundt russerevyen har vært såååå gøy, og i går rundet vi av med en skikkelig fest med hele kullet. Kjenner jeg har fått en liten smakebit på hvordan RT blir nå, og la meg si en ting; det gledes! Alle sier kullet blir mye mer sammensveiset på slutten av videregående, og det stemmer virkelig. Skoledagen gikk overraskende fint i dag, og da jeg kom hjem var det hjemmelaget pizza på bordet og besøk av Bærums-chicken min Karoline som stod for tur. Vi er veldig gode barndomsvenner, så det er kjempegøy at vi fortsatt har kontakt og møtes inni mellom. Så denne dagen? Helt innafor! Nå er besøket nettopp dratt, og planen min er vel egentlig bare å hente meg inn igjen.

Forresten, haha. Jeg sov med sminke i natt, for sånn type andre gang i hele mitt liv. Dere skjønner, jeg har ALDRI fortstått meg på de jentene som ikke tar av seg sminken før de legger seg etter fest?! Jeg får virkelig helt noia av det, ikke bare fordi det er ekkelt, men også fordi jeg ender opp med å se helt jævlig ut dagen etterpå. (Jeg er faktisk så nazi at jeg... wait for it, jeg dusjer hver gang jeg kommer hjem fra fest. Helt seriøst) I går var jeg så trøtt at jeg ikke orket tanken på gjøre noe annet enn å legge meg ned i senga til Guro og bare slukne på sekundet, men på et eller annet mystisk vis så sminken min HELT lik ut når jeg våknet i dag tidlig. Eyelineren var fortsatt on point, mascaraen var fortsatt fin... ja. Altså? Så nå sitter jeg her med 45 timers gammel sminke, jeg da. Rekord.

mitt første store modelloppdrag!Dressed up as an angel! Today we're doing our last show :-)

Herregud, så mye gøy som skjer om dagen. Jeg må ta en ting om gangen her - så da kan jeg vel kanskje starte med å fortelle at jeg har blitt booket til mitt første store modelloppdrag! Jeg stod i køa på matbutikken her om dagen og leste kjapt gjennom mailen på mobilen slik jeg alltid gjør da jeg plutselig skvatt litt til når jeg så hva agenten min hadde skrevet. Jeg er booket til en shoot i Dubai i april for en nettbutikk! Jeg har egentlig ikke rukket å ta det innover meg enda fordi jeg har vært så opptatt med alt annet de siste dagene...

Jeg drar en torsdag, shooter fredag og lørdag, drar hjem igjen søndag. Har med meg et bra team og vi skal visst nok sove på et veldig fint hotell, så dette tror jeg blir dødsgøy! Jeg gleder meg nesten mer til å blogge for dere der, enn å gjøre selve kampanjen, haha. Dubai ser jo bare helt fantastisk ut!! Krysser fingrene for at vi skal ta bilde ute med skylinen i bakgrunnen - tenk hvor kult det hadde vært da.

Er dere klar for å bli med meg i kofferten, eller? :)

vår russerevyJeg kjørte et lynraskt kamerakurs med mamma før jeg løp ut døra i går slik at hun kunne knipse noen bilder av revyen vår! Det er ikke zoom på det nåværende objektivet mitt så det ble litt like bilder, men jeg tenkte det kunne være gøy for dere å se likevel. Her får dere en smakebit på kullet mitt og noen av innslaget på revyen vår! Gårsdagen var såååå gøy og vellykket!! Følelsen da vi kom løpende inn på scenen mens vi sang russesangen vår var helt spesiell.

Russedressen jeg har på meg låner jeg av Vemund forresten, ettersom min ikke er kommet i posten enda. Hvis dere følger meg på Snapchat så dere kanskje at min long legs-struggle tar helt av her haha.. Jeg har bestilt en annen modell enn dette da, så jeg satser på at den passer. Fingers crossed. Vil nødig gå i kortbukse i mai...

Jeg har ikke tid å blogge på ettermiddagen disse dagene, så her er det skoleblogging som gjelder. Hehe! Nå har vi lunsj, så vi skal dra til byen og handle inn nødvendigheter til i kveld. I kveld er det fremføring av revy etterfulgt av fest!!! Wiiie!! Xx

russerevy i dag!

Revydag! Vi står på scenen klokka 19:00 i dag, så dere som bor i Førde må komme å se på i dag. Jeg er nettopp ferdig på skolen, nå er jeg bare en svipptur hjemom for å freshe meg opp, ta meg en matbit, finne frem kostyme og blogge for dere - så klart. Bloggingen blir ikke hundre prosent disse dagene, men dere vet jo at jeg alltid kommer tilbake - som regel enda sterkere. Will make it up to you guys :*Jeg ELSKER å drikke brus fra glassflaske, så hva gjorde jeg? Tok med meg glassflaska fra cafèen og bruker den til P-Max. Haha, noen ganger ass Kriss.

Nå skal jeg lage pizza hos Guro med jentene før det braker løs!

jeg er en VS-angel

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ser visst ut til at jeg får levd ut VS-drømmen min - på en måte i alle fall. Hehe! Det er til russerevyen vår, og ja, apropos det, så er det grunnen til at jeg ikke fikk oppdatert noe mer her i går. Vi hadde øving i nesten 12 timer! Kom ikke hjem rett før midnatt, og da var det dusj, pakking til morgendagen og selvbruning som stod for tur. Klokka 1 var jeg i seng, og det føltes helt seriøst ut som om jeg bare hadde sovet i et par minutter da alarmen min ringte i dag tidlig. Sånn.... helt seriøst. Haha! Men denne uka skjer det mye: to revyer, revyfest og mer, så her er det bare å ta bonski på redbullen og holde tunga beint i munnen. Det er gøy da, hverdagen blir brutt opp og man får vært sosial på en helt annen måte. Når vi synger avslutningssangen på slutten blir jeg nesten litt emosjonell, for heyyy, jeg kommer til å savne dette her. På en måte er jeg dritlei av skole, men en del av meg holder likevel fortsatt igjen på den tryggheten og den behagelige hverdagen. Buhu :-(

det er lite som skal til

Mamma er den som betyr mest for meg i hele verden, og av og til blir jeg litt sånn hva faen skal jeg gjøre for å noensinne gjøre opp for all den støtten hun har gitt meg? Så jeg kjøpte en bukett roser, fordi jeg vet at hun elsker å pynte huset med friske blomstrer. Kanskje ikke det største i verden, men hun ble veldig glad, og det tror jeg er det viktigste.

Nå har kullet mitt fått fri resten av skoledagen for å kunne jobbe med revyen. Generalprøve er det som står på planen resten av dagen - er ikke hjemme før sent i kveld. Synes det er koselig, jeg! Gleder meg til å stå på scenen de to neste dagene, men aller mest gleder jeg meg til revyfesten på torsdag. Festing i ukedagene er sååååå gøy. Ikke kall meg alkoholiker. Jeg er 19 år, det er svaret. Det er denne tiden man skal feste ifra seg, spør du meg! Det er no shame å drikke seg dritfull og ha a GOOD fucking time når man går i 3. klasse. Heh.

kjære lillesøsterKjære lillesøster,

Jenta som kalte deg feit på juleballet har problemer med seg selv. Det er ikke deg det er noe problem med, for du er perfekt, du. Faktisk så perfekt i mine øyne at jeg kan stå og bare beundre deg. Hvor denne jenta fikk "feit" ifra vet jeg dessuten virkelig ikke, for du er jo langt ifra det. Du har arvet pappa sin kropp slik som jeg, lang og slank med milelange bein. Du har jo nesten tatt meg igjen i høyden! Har jeg modell-potensiale har i alle fall du det, pleier jeg å si til deg. Men det er egentlig ikke det som er viktig. Det som betyr noe er at du er fornøyd med deg selv, for du er unik. Og jeg håper, jeg håper så inderlig at du selv har det i bakhodet når du vokser opp. Hjertet mitt blør litt av tanken på alle årene du har i vente, for ja, å bli ungdom er en fantastisk ting, men det er ikke til å stikke under en stol at det er mye dritt man må gjennom. Man skal finne seg selv, ikke sant? Det er lettere sagt enn gjort. Men jeg skal gjøre mitt beste, jeg skal gjøre mitt aller beste for å være den storesøsteren enhver jente burde ha. Jeg vet at du ikke leser bloggen min, men kanskje når du om et par år sitter på jenterommet ditt og gråter på grunn av en gutt, eller en venninne, så fisker du frem bloggen min og finner dette innlegget om deg i arkivet. Da håper jeg du drar et smil opp i alle tårene, og at du vet hvor fantastisk vakker og god du er. Du skal ikke la noen ødelegge det. Aldri, noensinne.

Så drit i jenta på juleballet. Faktisk, så burde du tenke at det er litt synd i henne. Kanskje hun mangler en storesøster som kan fortelle henne hvor vakker og god hun er?

#inspo

Sykt inspo-bilde! Straight on Instagram, huh?

Ja, altså, jeg liker sol... Men dette ble litt too much, kanskje?

Even more #inspo

Deeeeer ja!

Mitt beste tips til dere som vil ta bra bilder til Instagram, eller bare generelt: ta 3-4 forskjellige bilder hvor du snur deg i forhold til lyset. Et av dem vil mest sannsynlig bli betraktelig mye bedre enn de andre! På den måten slipper du å stå å ta bilder i evigheter og fortsatt føle at ingen av dem blir bra - her fant vi det fine lyset på 4. forsøk og så knipset vi bare et par blinkskudd før vi sa oss ferdig. Sykt hvor mye det lyset har å si, altså!

Happy MONDAY! Åh, det føles faktisk ganske bra! Kanskje fordi vi har fått igjen en del prøver og jeg kun har fått 5 og 6, hehehehehe. Jeg trodde virkelig at karakterene mine kom til å stupe dette semesteret, men der tok jeg tydeligvis feil. Som jeg har sagt før så suger det når man sitter og pugger til den forbanna prøven, men det er virkelig sååå verdt det når man får igjen den gode karakteren. Nei, nå ble jeg plutselig veldig motivert for resten av året! Tenk, bare 4 måneder igjen.

et tankefritt sted

I dag har jeg en sånn dag hvor jeg føler meg dritstygg. Sorry, had to say it. Fikk plutselig et halvt dusin kviser i trynet, fikk ikke til håret, ikke noe ville samarbeide. Men å ha en styggedag i ny og ne gjør meg ingenting, for jeg vet jo at jeg egentlig ikke er så verst.

Det er siste dagen i vinterferien for i år, hey vent, det er min siste vinterferie på lenge når jeg tenker meg om - for de fleste høyskoler har jo ikke disse småferiene. Woaaah! Jeg har jobbet veldig mye denne uka og har fått unnagjort mye på to do-listen min, men likevel tok jeg meg selv i å stresse i dag. Så hva gjorde jeg? Jeg fant frem tegneboken til Ingeborg og så fargela vi de fine mønstrene sammen i over en time. Fy søren, så befriende. Dette er hva man kaller fristed. Du tenker ikke på noe som helst. Ingenting, bortsett fra å tegne innenfor kantene.

Nå skal jeg pakke veska mi og hive meg i bilen. Panteinnsamling med Guro står for tur, og etter det skal jeg på siste revyøving før generalprøven på tirsdag! :)

Xx!

ain't nobody got time for winter

jakke fra egen kolleksjon + annonselink

Kristine 3 (color "whiskey") from Jofama, Dr. Martens boots from Nelly HERE, dress NA-KD, sunglasses LeSpecs

Hver morgen står jeg og lurer på hva jeg skal ha på meg. Noe forteller meg at jeg må pakke meg inn i bukser, tykke gensere og enda tykkere jakker, og motvillig tar jeg disse klærne på meg. Så ser jeg i speilet og tenker "pokker, så kjedelig", og så bytter jeg til noe lettere. Vel, nå er det 21. februar, det får holde. Nå begynner jeg å kle meg mot lysere tider! Som dere vet har jeg null problem med å gå med kjoler, skjørt og shorts mitt på vinteren med en tynn strømpebukse under. Det er kanskje rart for noen, men for meg er det rett og slett uaktuelt å pakke seg inn i ullklær i over et halvt år. Heh.

Søøøøndag! Denne ferien gikk hakket for fort. Er det et tegn på at skolestart nærmer seg når jeg har hatt mareritt om det å forsove seg til en viktig prøve 2 dager på rad?

me and you

Kristine 3 i whiskey er på i dag! Jeg er helt obsessed med denne fargen om dagen, og det er jeg tydeligvis ikke alene om. Denne har solgt dødsbra!! DET ER SÅ GØY!


I dag presterte jeg å kjøpe Cola i stedet for Pepsi Max... Hva faen. Nok en gang ble jeg minnet på hvor grusomt det smaker. Hvorfor drikker folk dette frivillig?!En sinnsykt positiv ting med denne jakken er forresten av glidelåsen på armen er vender opp, så du slipper at den klirrer ned i bordet. Er jeg den eneste som har irritert meg grønn over det med skinnjakker? Har nok irritert en del klassekamerater på tentamen og prøver opp gjennom tidene på grunn av det, vil jeg tro...Sissy time with this beauty queen!

Hei og hopp! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Ingeborg hadde så lyst å bli med meg til byen, så da ble det brått kvalitetstid og ikke bare en kjedelig bytur for å få unnagjort dagens ærender. Kjempekoselig! Vi har et ganske typisk søsterforhold - vi krangler som noen idioter, men er likevel dødsglade i hverandre. Vi digger å finne på ting sammen som om vi skulle vært bestevenner, og når vi først gjør det får magemusklene virkelig kjørt seg. Her snakker vi latterkrampe etter latterkrampe. Haha! Søtingen min.

Er det bare meg eller har Ingeborg potensiale til de PERFEKTE brynene? Jeg ga henne streng beskjed i dag om at hun ikke får lov å nappe dem, jeg hadde nemlig like bryn som henne da jeg var på henens alder og selvfølgelig var jeg så dum at jeg tok en barberhøvel og dro den ned rett mellom brynene. Den feilen får ikke hun lov å gjøre ass, for når man først har gjort det er det nesten ingen vei tilbake - føltes det som. Først NÅ har jeg fyldige bryn igjen, liksom. Om noen skal røre brynene hennes så er det i alle fall ingen andre enn meg, hehe. Først må hun bli litt eldre, da :-)

null kontroll lenger

Da har jeg spist opp den siste tablett og jeg er officially ferdig på Iso-kuren min. Det føles rart. Altså, det burde jo være en bra ting at jeg er ferdig, for nå slipper jeg jo alle bivirkningene, men faen heller, jeg føler jeg mister all kontroll. Disse tablettene har holdt huden min i sjakk i 9 hele måneder, så det å ikke ha den "kontrollen" lengre er litt skummelt. Men men, det er bare å krysse fingrene for at huden holder seg slik fremover nå, og at jeg ikke får tilbakefall. Fingers crossed!!

God dag, forresten! Hvordan har dere det i dag? Jeg hadde lørdagsfølelse i går, så det føles liksom som to lørdager på rad dette her. Jeg er på vei ut døra for å gjøre et par ærender i byen nå, etterfulgt av jobb og kanskje en tur ut i kveld. Vi snakkes litt senere i dag! Xx

5 minutter

Her er dagens antrekk. Jeg blir så sykt glad av dette været!! I dag har det vært skikkelig mildt ute, i tillegg til at det har vært skimt av sol hele dagen. Kunne virkelig ikke la sjangsen gå fra meg da jeg så hvor fin sola var før den gikk ned, så jeg klarte å overtale mamma til å ta noen bilder av meg. Tror jeg brukte et kvarter på å bestikke både henne og Ingeborg. "Hva vil du ha, Ingeborg?! Penger? Godteri?? Shopping i byen på mitt kort?" Haha. INGENTING funket. Til slutt gikk mamma med på det, men da måtte vi ha stoppeklokke på 5 minutter. På tide å skaffe seg fotograf sier jeg bare - og det har jeg faktisk planer om når jeg flytter til Oslo!

Nå har jeg nettopp gjort matte i nøyaktig en og en halv time. Fy faen, diggeste følelsen etterpå. Noen synes kanskje det er superlame å gjøre matte på en fredagskveld, men jeg har virkelig ingenting imot det. Bedre å bli ferdig med det og kunne nyte resten av helgen :)

Likte dere antrekket? Disse solbrillene har blitt ny favoritt her i gården som dere sikkert skjønner. Spørs om jeg ikke må skaffe de i enda en farge? Modellen heter "Hey Macarena" og er fra LeSpecs, om noen lurer.

details

YES! Tusen takk for hjelpen jeg fikk i forrige innlegg! For en gjeng lesere jeg har altså - det er så mye forskjellig jeg har spurt om hjelp angående opp gjennom årene, og hver gang får jeg drøssevis av svar tilbake. På alle mulige felt. Dere er en fin gjeng :)

Jeg er en sucker for detaljer for tiden! Her er en sneak peak på dagens outfit. Fikk plutselig veldig lyst å ha på meg halsbånd, så da dro jeg av en frynse fra et av frynseskjørtene mine og festet det rundt halsen. Enklere blir det ikke. Nå skal jeg lage pizza med mamma, og så skal jeg faktisk gjøre et par matteoppgaver som jeg ikke rakk å gjøre før ferien (på en fredag! skolelyset sjæl, jo), og sååå skal jeg se på flybilletter. Mer om det senere, hihi.

Hele looken får dere straks! Jeg oppdaterer dere senere i dag, ha en fab lørdag (edit: fredag! haha) enn så lenge.

på tide å oppgradere

Hey og god morgen! I går kom jeg meg altfor sent i seng, og gjett hvorfor... Jeg ble sittende og gjøre research på kamerautstyr i timesvis! Jeg er så geek. Men jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg et nytt kameraobjektiv, ettersom jeg per dags dato kun har et portrettobjektiv (50mm f/1.4). Så ja, jeg er på jakt etter et vidvinkelobjektiv som jeg kan ta hverdagslige bilder med. Jeg vet også at jeg kommer til å reise en del i 2016, så da må jeg nesten ha noe mer enn bare et portrettobjektiv!

Problemet er bare at jeg ikke har så altfor mye peiling når det kommer til avanserte kameragreier, så jeg lurte på om kanskje noen av dere vil hjelpe meg? Jeg har nemlig fått inntrykk av at en del av dere er flinke på akkurat denne biten! Objektivet jeg vurderer ser dere på bildet under her (Canon EF 16-35mm f/2.8 L USM II). Her er det vidvinkel OG lavt blendertall, akkurat det jeg er ute etter. Men passer det kameaet mitt, Canon EOS 6D? Og er det verdt pengene? Prisen ligger på 16 000.

Krysser fingrene for at det er noen kameraeksperter der ute!! Xx

Vi snakkes etterpå! Nå skal jeg sminke meg og gjøre litt jobb før jeg drar en tur til byen :-)

hva skjer etter VGS?

Det å flytte ut har vært noe jeg har gledet meg til i et par år nå. Jeg har ikke vært sånn "åååh jeg kan ikke VENTE til å flytte ut, faen heller ass", for jeg trives jo både i byen min og i huset mitt, men jeg har lenge kjent sulten etter noe nytt. Etter 19 år i en småby blir det gjerne slik. Det er ikke unormalt. Greia er, det å flytte ut har virket så fjernt for meg så lenge at jeg bare har rukket å tenke på de positive tingene, som det å få en ny start, bo alene, bli kjent med nye mennesker og ikke minst bli ferdig med skolen. Men ja, nå er jeg jo snart ferdig med skolen. Brått. Om akkurat 4 måneder er jeg på skoleavslutning og får utdelt vitnemålet mitt.

Plutselig må jeg legge planer, på ekte. Hva skal jeg gjøre neste år? Skal jeg søke på studie? Skal jeg ta friår? Hvor skal jeg bo? Ikke bare hvilken by, men hvilket LAND? Hvem skal jeg bo med? Skal jeg leie? Skal jeg kjøpe? Det er SÅ mange spørsmål. Og disse spørsmålene er liksom ikke bare "noe man finner ut av" med en gang. Jeg er jo gjerne typen som tar ting i siste liten, så dette presset om å måtte finne ut ting her og nå passer ikke helt inn i min livsstil. Hehe.

Med mindre noe drastisk skjer, så er planen min er å flytte til Oslo. Friår/jobbår/bloggår, you know the deal. Jeg skal gjøre det jeg har gjort i 7 år nå, bare med full guffe, ikke halv. I stedet for å sjonglere skole og blogg (aka: løpe hjem etter skolen for å rekke dagslyset, drive business via mailen i timene og ha Skype-samtaler i fritimene) skal jeg jobbe med dette på heltid. JA, jeg gruer meg som faen til å ikke ha noe stabilt i livet mitt - som skole, vennene mine og familie rundt meg, men om jeg har godt av det? GJETT OM. Jeg trenger å stå på bar bakke. Jeg trenger å utfordre meg selv. Jeg trenger å føle meg litt, kanskje jævlig lost. Nå har jeg seilt avgårde her i livet i 19 år uten å måtte gjøre stort annet enn å møte opp på skolen mandag til fredag og leve hverdagens gang. Det er på tide å ta noen sjangser, være litt vågal og se hva som skjer.Så til alle dere der ute som er i samme situasjon som meg: lov meg at det valget dere tar nå til høsten, tar dere for dere selv og ingen andre. Følg magefølelsen!

GJERNE fyr løs i kommentarfeltet. Hva skal dere neste år? Har dere planene i boks, eller er dere også litt usikre? Jeg trenger å høre at det er flere der ute som faktisk gruer seg litt, haha!

kristine 3 in green

reklame  for egen kolleksjon

Wearing Kristine 3 in "green", this one is with gold zipper and gold details!

Representing... GREEN! Denne er så fresh! Grunnen til at jeg ville ha med akkurat denne fargen i kolleksjonen min er først og fremst fordi: 1. Grønn er en sykt undervurdert farge. 2. Jeg har aldri sett en grønn skinnjakke. 3. Grønn er komplimentærfargen til rødt/rødbrunt, altså håret mitt og øynene mine. Den står altså veldig bra til dere med rødt eller rødbrunt (slik som meg) hår, men no worries, grønnfargen er såpass mørk at den kler alle de andre hårfargene minst like bra. Bare sjekk modellen til Nelly her, hun er blondine og r-o-c-k-e-r den! Jeg liker at den skiller seg litt ut fra den tradisjonelle svarte skinnjakken, samtidig som den ikke er for vågal. Her valgte vi som dere ser å ha glidelåsen og de andre detaljene på jakken i gull, noe jeg digger. Da får jeg brukt alle smykkene mine i gull :-)

Nå skal jeg se en episode Gossip Girl, og etter det skal jeg lage en mappe med bilder som jeg skal sende til modellagenten min. Mappen heter "PRINT work", altså alle jobbene og oppdragene jeg har gjort. Jeg trodde ikke det var så mange, men da jeg gikk gjennom bildene på Mac'en så jeg fort at jeg har gjort en del bloggrelaterte jobber de siste årene. Så, på tide å få denne mappen ferdig og sendt avgårde!

Men dere, jeg er spent på hva synes dere om denne fargen, jenter? Og gutter..?! :)

er ikke det jakka mi?

I går skulle jeg på kino og se How to Be Single (som jeg likte utrolig godt, forresten! Haha, digger alle filmene med Fat Amy), og på veien stoppet jeg innom butikken for å hente en pakke. Hva ser jeg i det jeg går forbi bladhyllen? Jo, Det Nye-bladet med JAKKEN MIN PÅ FREMSIDEN! :) Tro meg, det er disse små øyeblikkene som er det aller gøyeste med designer-jobben. Det å faktisk se produktet ditt der ute. Enten det er å spotte en tilfeldig jente på gata som har på seg jakka di, eller å se Silje Norendal på fremsiden av et kjent blad iført noe du selv har sittet på rommet ditt og skisset i fritimene dine.

Det er såååå fantastisk morro!

Må si SIlje kledde den grønne, altså!

just listen to these songs

all my friends - 99 souls remix

once in a while - timeflies

lush life - alex adair remix

dying for you - otto knows

can you feel the love tonight - jason derulo

fast car - radio edit

fast car - original remixstitches - seeb remix

the spark - tiësto vs twoloud remix

our youth - sonny alven

sweet lovin' - radio edit

run - east & young remix

on my mind - jax jones remix

take me home - tiësto remix

JUST LISTEN TO THESE SONGS

14 sanger som gjør hverdagen min bedre. 14 sanger dere MÅ høre. Please, gjør meg (og dere selv, hallelujah!) den tjenesten. Musikk betyr mye for meg, faktisk så mye at de periodene jeg er lei av musikken min og ikke finner ny, er kjipe. Haha. Jeg fant nettopp en haug av nye sanger - shout out til my girl Veronika og hennes spotifylister som jeg har stjelt mange av sangene fra. Husker da vi var i Florida og bodde sammen og jeg plutselig bare helt på slutten av reisen: "Du har faktisk ganske bra musikk-smak, du". Etter det har jeg vært innom spillelistene hennes støtt og stadig for å finne nye sanger, hehe. Som dere ser har jeg forresten fått litt hang-up på remixer for tiden, synes ofte de er mye bedre enn originalen!

red red red

Jacket Jofama by Kenza, shoes Nike, pants Gina Tricot, hoodie H&M, sunglasses Ray-Ban

For en deilig morgen. Jeg sitter fortsatt i pysjen, og har planer om å gjøre det en god stund til. I dag har jeg kontor-dag, så jeg sitter nå og går gjennom mailen med en deilig spotify-liste i bakgrunnen. Har funnet altfor mye bra musikk i det siste!! Den følelsen er så kriminelt deilig, aaah! Kan dele med dere senere om dere ønsker? Nå skal jeg gå og hente meg et iskald glass Pepsi Max med isbiter i, og så skal jeg fortsette med mailen. Tenkte å bare titte innom en liten tur nå på morgenkvisten, om man i det hele tatt kan kalle 12:19 for mogenkvist, da. Haha, for oss som har ferie i alle fall :)

Vi snakkes senere! Hva synes dere om dette antrekket? TUSEN takk for tilbakemeldingene på røde lepper, forresten! Dere er rå!

fuck it, jenter!

Som jeg nevnte i et par innlegg tilbake siden så er jeg litt småredd for å gjøre drastiske endringer i sminkeveien Jeg kjører så og si alltid "safe". Selv på fest har jeg samme sminke som jeg har til hverdags. Jeg er jo stikk motsatt på klesfronten - der går jeg gjerne i festkjole på skolen liksom, haha. Null grenser der med andre ord! Men sminke er et område jeg aldri har vært veldig flink på, så i frykt for å drite meg ut eller se tåpelig ut kjører jeg alltid samme stil. Det innebærer blant annet at jeg aldri går med leppestift. Da jeg skrev om dette fikk jeg mange fine tilbakemeldinger fra dere om at jeg burde legge den tankegangen fra meg, så nå skal jeg prøve på det fremover!

Liiiiiitt skeptisk til knall rød leppestift i dag...

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fuck it! Dere sier at jeg klarer det, så da må jeg jo bare høre på det. Eller hva?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg var riktig nok bare en kjapp tur i byen, men det er likevel et stort steg for meg. Så folkens? DRIT i hva andre tenker om enten antrekket, sminken eller håret ditt for den saks skyld. Det er så dumt at vi lar andre bestemme hvordan vi skal se ut - jeg føler spesielt at mange jenter der ute har potensiale til å se dritbra ut, men så gjemmer de seg i en "vanlig look" fordi de ikke er selvsikre nok. Om du er en av de jentene - gjør meg en tjeneste og KJØR på med det antrekket du prøvde ved speilet i morges, men som du ikke turte å gå med. Og så skal jeg bli litt mer vågal i sminkeveien! Sammen klarer vi dette!

Nå har jeg nettopp laget middag med broren min, og i dag falt valget på pitapizza! Jeg liker å lage mat, men det er sjelden jeg gidder å ta meg tid til å stå lenge på kjøkkenet. Så i dag ble løsningen enkel, men likevel kjempegod. Pitabrød med kesam + pesto på bunnen, toppet med spinat, mais, paprika, kylling-kjøttdeig, ananas, ost og krydder. Gjett hva jeg har gjort i dag, forresten?

Jeg har brent bort en vorte i ansiktet. Ja, dere hørte meg, jeg har BRENT den bort. Har lenge tenkt på å fjerne den, så i dag dro jeg til en hudklinikk og fikk den fjernet med laser. Jeg trodde det skulle være kjempevondt, men helt ærlig var det nesten litt deilig? Wow? Nå har jeg fått skorpe som jeg bare skal la falle av naturlig. Deilig å få det ut av verdenen!

her finner du kristine 3 i alle farger!

reklame for egen kolleksjon

Hello sweethearts!

Jeg pratet med Jofama og jeg har nå fått oversikt over hvor du kan kjøpe Kristine 3 i alle de ulike fargene på nett. Alle nettsidene her er norske, så dere slipper å tenke på toll og moms og alt det tullet der, woho! Etterspørselen har vært overveldende på denne jakken, og det DIGGER jeg, for jeg er så fornøyd med denne jakken at jeg har lyst å skrike, hahaha. Det er supergøy å se at dere liker den mye som det jeg gjør! Dette er virkelig en tidløs jakke som man kan bruke i alle slags anledninger - den passer like bra til jeans og hvite sneakers, som den gjør over en kjole på fest. Nei du, denne blir flittig brukt fremover. Gleder meg til å vise dere outfits iført Kristine 3!


navy HERE (linken er rettet opp i! denne jakken er navy og nettsiden er norsk)whiskey HEREgold HERE
 


green HERE, black suede HEREblack leather (this one is not in Norwegian stores yet, but I'll update you!), beige HERE

greek yoghurt with strawberry

Lunchhhh!

Jeg har fått sansen for gresk yoghurt igjen! Med havregryn, bær og hjemmelaget jordbær-syltetøy. Mmm, det må dere bare teste. Hei og god kveld, forresten! Jeg kom nettopp inn døra etter en treningsøkt på Spenst med Guro. Gjett hvem som tok knebøy med vekter for første gang? Meg, oh yes! Jeg trodde jeg bare ville klare stangen, men jeg hadde faktisk 6,5 kilo, haha. Viktig å være optimist, ja! Altså, jeg tenker at en plass må man jo starte uansett, kan liksom ikke forvente å ta 50 kg første gangen jeg prøver. Jeg ble jo oppfordret av enkelte blogglesere til å trene meg til rumpe i stedet for å bruke buttlifter, så nå er jeg i gang ;-) (Bruker fortsatt buttlifteren da...)

Nå skal jeg dusje, se et par episoder med Gossip Girl og så legge meg. Kødda, kommer sikkert til å sitte oppe og geeke på dataen til klokka er tre. Jeg er seriøst nattmenneske-deluxe, føles ut som om jeg blir 10 ganger mer kreativ og effektiv med en gang klokka passerer tolv. Skulle ønske kveldene gikk mye saktere, haha!

når alt føles meningsløst

annonselenker

Dr. Denim jeans from Nelly HERE, Converse shoes from Nelly HERE, jacket Jofama, sunglasses LeSpecs

Det var SÅ deilig å våkne i dag tidlig! Velkommen skal du være, mandag! Jeg hater søndagen etter at jeg har vært ute. Ikke nødvendigvis fordi jeg er dårlig, men fordi jeg av en eller annen grunn alltid føler meg skikkelig deppa. Er det normalt, eller? Haha, men sånn seriøst. Jeg går liksom fra å ha en konge kveld, til å våkne dagen etterpå og føle meg helt merkelig. Alt jeg gjør føles liksom helt meningsløst på en måte, og inni meg er jeg helt tom. Uten at det er en eneste grunn til det.. Sært. Heldigvis vet jeg at det kun er fordi jeg har vært ute, så jeg vet at når jeg våkner til ny dag er alt tilbake på normalen. Faen ass, jeg vil studere psykologi. Jeg synes psyke er utrolig interessant. Er det ikke rart hvordan noe så abstrakt og "ikke-fysisk" som psyken vår spiller så stor rolle for hvordan vi føler oss?

I dag skal jeg jobbe med bloggen! Jeg har gjort så mye de siste dagene at jeg henger litt etter, så i dag er det mail, knipsing av bilder og så klart; blogging, som står på planen. Det er søren meg ikke enkelt å leve et spennende liv og blogge om det på samme tid. Jeg føler egentlig at jeg har klart å finne en fin balanse på akkurat den fronten det siste året, da. Som blogger må du liksom gjøre ting og oppleve nye greier for å kunne ha noe å skrive om, på samme tid som du må ha tid til å faktisk kunne skrive om det.

Her er antrekket mitt fra lørdag. Har virkelig fått opp øynene mine for denne jakka, ass!

dette gjør meg redd

I dag gikk det plutselig opp for meg at jeg har fått helt sykt mange nye føflekker på magen. Jeg har alltid hatt en del på mage-partiet, men nå kunne jeg faktisk telle 50 stykker på magen og på brystpartiet, og når jeg sammenligner med bilder for 1-2 år siden var det ikke i nærheten av så mange da. Æææ, har jeg grunn til å være en smule bekymret? Jeg mistenker at det kan komme av for mye sol - jeg har jo vært hyppig forbruker av solarium opp gjennom årene, og når jeg har vært i syden har jeg ikke vært så veldig raus med solfaktoren for å si det sånn... Det som skremmer meg enda mer er at flere av føflekkene er veldig "stygge", altså de stikker utover og har ikke jevn pigmentering over hele flekken. Etter litt for mange søk på Google sitter jeg nå med hjertet i halsen og er livredd for at jeg har føflekk-kreft..

Tror jeg bestiller en legetime til uka, jeg.

Er det tilfeldigvis noen av dere som vet om det er normalt å få mange nye føflekker?

nok en bra helg

Heia! Dette innlegget begynte jeg faktisk på i går kveld når jeg fikset meg sammen med Emma og Caroline, men jeg kom aldri så langt at det ble publisert. Så da prøver vi igjen i dag! Jeg kom nettopp inn døra, hadde så klart det tradisjonelle sleepover-partyet hos Guro i natt etter at vi var ute. Gårsdagen var såå gøy! Det var god stemning fra start til slutt - så nå kan jeg krysse av enda en vellykket helg.Denne leppestiften er sååå fin! Jeg vurderte å ha den på meg i går, men droppet det. Rødfargen er helt perfekt, og i tillegg er den matt, akkurat slik jeg liker det. Jeg hater egentlig å gjøre "drastiske" ting med sminken min, har faktisk skikkelig dårlig selvtillit på den fronten. Tenker liksom på hva folk vil si når de ser meg komme med knallrøde lepper.. Sykt teit, egentlig! Burde prelle det av meg ;-)I dag er det kjempefint fint vær ute, iiiiih!! Så jeg skal se og få på meg sminken slik at jeg kan starte dagen. Mamma, pappa og Ingeborg er bortreist, så det er kun meg og Håkon her hjemme nå. Befriende om jeg får si det, haha! Det er alltid noen hjemme her, så jeg kjenner sjeldent på roen. Jeg prøver å nyte det da, for jeg vet at jeg kommer til å savne det når jeg flytter ut.

Vi snakkes litt senere! Ha en fab søndag, folkens :*

skulle ønske noen advarte megFredag og pizza hører liksom sammen! Vi pleier alltid å lage en av denne, og en vanlig mexicana.

Gårsdagen var supergøy! Jeg elsker å dra ut spontant, det er nesten de gangene som blir mest vellykket. Før jeg hoppet i kjolen var det hjemmelaget pizza med familien iført koseklær, og det passet meg perfekt. Sinnsykt deilig med vinterferie, men litt kjipt å avslutte siste skoledag med en IT-prøve som gikk så galt som det kunne gå. Som jeg har nevnt angrer jeg meg ihjel på at jeg valgte IT i 3. klasse, selv om jeg egentlig måtte det - ettersom jeg måtte gå videre på to realfag. Jeg skulle ønske vi fikk bedre informasjon i fagene i førsteklasse! Vi fikk jo presentasjon av alle fagene, men jeg savner oppriktige råd, type "velger du dette faget må du regne med å bruke mange timer på lekser hjemme om du har planer om å bestå". Altså, hadde jeg visst at vi skulle sitte og tukle med Array-koder hadde jeg aldri valgt det. Jeg tuller ikke når jeg sier at gresk er mer forståelig for meg.

Blææ. Ja ja! Får krysse alt som krysses kan om at jeg ikke blir trekt opp i eksamen i IT. Satser på at dette er til hjelp til dere som står i den posisjonen hvor dere skal velge fag på videregående - jeg skulle i alle fall ønske jeg hadde noen som advarte meg, haha :-)

Nå skal jeg ta selvbruning, og så får jeg besøk av friendz som jeg skal fikse meg sammen med før vi drar i bursdag senere i dag. Satser på at jeg får oppdatert dere før jeg drar! Xx

vinterferie må jo feiresIkke glem å følg Bel-Air 2016 på Facebook HER og på Instagram @belair2016!

For en gjeng! Gleder meg bare mer og mer til russetid med disse flotte jentene. Hihiii. Nå sitter jeg og drikker vin med mamma, og skal straks ta turen ut med Guro :) Vinterferie må jo feires, eller hva? Følg meg på Snapchat for å følge meg videre i kveld, jeg heter kristineul. Smask!

slik fikk jeg fin hud

Om et par dager er jeg ferdig med Isotretinoin-kuren min. Jeg har stått på kuren i 9 måneder, med halv dosering. (Shit, tiden har gått sykt fort?) MANGE av dere etterlyser et oppsummerings-innlegg om hvordan det har gått, så jeg tenkte å lage et langt og utfyllende et nå. Om dere har noen spørsmål, så er det bare å legge igjen en lyd i kommentarfeltet, så svarer jeg dere der! :-)

Noen bivirkninger som kan oppstå:
- Tørre lepper
- Tørr hud (både i ansiktet og på hendene)
- Neseblod
- Leverbivirkninger (derfor skal man være veldig forsiktig med alkohol under kuren, eventuelt/helst ikke konsumere det i det hele tatt)
- Noen sier at depresjon og økt suicidal-fare kan øke, men det er ikke avklart sammenheng mellom dette og Isotretinoin. Likevel er det viktig å ta forbehold og være klar over at dette er en heavy kur

Mine bivirkninger:
- Tørr hud i ansiktet de første ukene
- Ekstremt tørre lepper under hele kuren

Long story short: Jeg ble i overkant opptatt av å være brun og droppet solfaktor sydentur etter sydentur, og endte opp med en solskade som førte til at jeg fikk overproduksjon av talg i huden i flere år etterpå. Overproduksjon av talg viser seg i form av mange, mange små nupper i huden. Dere ser hvordan de ser ut på bildet under her, men la meg bare si at det var mye verre enn det der i enkelte perioder. Selvfølgelig er det ikke like ille som å ha akne (store, røde, betente kviser), men ja, jeg slet veldig med selvbildet mitt. Orket ikke øyekontakt og at folk så meg på nært hold... Å ha kviser er selvfølgelig normalt, og det er ikke noe man skal skjemmes over, men fakta er at det er veldig kjipt for den personen som faktisk sitter i det og har ansiktet fullt av urenheter. For andre er det "bare noen kviser", men for meg var det ansiktet mitt som jeg måtte leve med hver dag.

Så ja, jeg prøvde alt. Antibiotika-kur, laserbehandling (som for øvrig var dritdyrt... det kostet meg virkelig altfor mange tusen), alle slags kremer, kjerringråd. Ingenting funket desverre, så jeg dro til hudlegen og fikk sippet til meg en resept til Isotretinoin. Jeg hadde egentlig ikke så ille utgangspunkt i forhold til det som er vanlig om man skal få starte på Isotretinoin, men jeg fikk lov fordi: 1. Jeg hadde prøvd alt annet, over flere år. 2. Jeg skulle til New York for å besøke modellbyrået mitt og gjøre shoots så jeg sa at fin hud var veldig viktig for meg. Haha, gjerne kall meg teit om dere vil, men jeg var desperat.

Før:

Etter 5 måneder:

Positive sider:
- Nesten alle talgprikkene i ansiktet mitt har forsvunnet
- Porene er betraktelig mindre
- Jeg blir aldri oljete i ansiktet utover dagen lengre

Tablettene ga huden fremgang etter bare noen dager. Det har kanskje noe med å gjøre at jeg ikke hadde store kvisene heller, bare mange små. Rent oppsummert? Jeg er utrolig fornøyd, og huden har gitt meg en helt ny selvfølelse som jeg aldri har kjent på før. Nå er jeg som sagt ferdig om bare noen dager, og det skremmer meg litt, for jeg er kjemperedd for tilbakefall... Men det får vi ta når den tid eventuelt kommer. Kuren er veldig sterk, så det skal bli godt å bli ferdig også.

OBS! Dette er ikke en oppfordring til å starte på Isotretinoin, det er heller ment som hjelp til de der ute som er aktuelle med en slik kur. Du trenger forresten ikke å dra til hudlege for å få skrevet ut resept, vanlig lege funker også, det var bare noe jeg gjorde fordi jeg allerede hadde vært en del på den hudklinikken med tanke på laserbehandling. Hudlegen er nok dyrere vil jeg tro, jeg betaler liksom rundt 1000 kr for en kontroll-time.

365 dager forskjell

24. januar 2015 VS 24. januar 2016

Disse bildene er tatt med akkurat et års mellomrom, faktisk. Synes dere jeg har forandret meg mye?

for akkurat et år sidenFinally some sunshine! It feels so goooooood!

Jeg tror dette er en av de første gangene jeg har kjent solstrålene i ansiktet mitt på mange, mange måneder. Fy søren, for en fantastisk følelse. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; denne tiden er helt fantastisk. Det er lyst når jeg går til skolen, lyst når jeg kommer hjem, lyst til langt utpå ettermiddagen. Stor forskjell fra det å komme hjem til bekmørke i desember, liksom. Nå føler jeg faktisk at jeg har en hel dag fremfor meg selv etter en lang skoledag. Aaah, noe så deilig.

Er jeg den eneste som ofte tenker på hva jeg gjorde på denne tiden i fjor, forfjor og så videre? I fjor husker jeg for eksempel at jeg nettopp hadde fått lappen (i dag har jeg hatt lappen i akkurat et år og en dag!), så da ble det plutselig mye enklere å være sosial og gjøre spontane ting. Året før der, altså i førsteklasse, hadde jeg nettopp begynt å "feste på ekte", om man kan si det sånn. Jeg var ute sikkert hver helg, og alt føltes nytt og spennende. Noe jeg ikke får meg helt til å forstå er hvordan jeg klarte å gjøre det så bra på blogg-fronten og ikke minst på skolen på samme tid....? Haha. Eller jo, nå husker jeg det. Jeg kunne komme inn døra klokka 12 om kvelden, for å så sette meg ned med geografi-boka i 2-3 timer. På vanlige ukdager...

Vel, dere! Nå er jeg klar for å lage minner som jeg vil se tilbake på de kommende årene. Hver vår har liksom sin egen historie føler jeg, og jeg er sikker på at våren 2016 blir noe for seg selv. Æææææ! Jeg skal virkelig nyte tiden fremover.

kristine 3 i navySunday outfit! Wearing Kristine 3 in color "navy".

Denne fargen er kanskje min favoritt i min tredje kolleksjon for Jofama, sammen med "whiskey". Den dype navy-fargen er så behagelig og hverdagslig. På søndag kombinerte jeg den med skinnbukse, en deilig genser, sneakers og... caps! Min nye addiction. Det her er et typisk antrekk du ser meg i på skolen; casual, men du ser likevel at det er lagt effort i klesvalget den morgenen.

Hva synes dere? Og hvilken farge er deres favoritt? Nå har jeg ikke vist alle fargene skikkelig enda, men outfitene kommer nok på rullende bånd i tiden fremover. Fy søren, så digg at vi går mot vår og at jeg endelig kan bruke jakka mi! Hverdagsluksus!

buhu dere, gutta!

Ja, for stakkars dere gutta som blir misfornøyd når jenta kler av seg. Jenta du spottet på byen som du fikk lurt med deg hjem etter et par gratis drinker hadde på seg push-up bh og buttlifter. Puppene var visst ikke fullt så fyldige som de så ut i kjolen, og rumpa var ikke like spenstig lenger. Jenter, nå må vi stoppe! Gutta er ikke fornøyd med oss, de føler ikke de kan stole på oss lenger. Vi må slutte å bruke sminke, krølle håret våres, ta på oss favoritt-bh'en våres og for ALL del droppe trusa som gir oss en litt mer spretten rumpe når vi skal ut, for da risikerer vi jo at gutta blir skuffa når de får se hvordan vi faktisk ser ut. Dropp å stell deg selv for eget velvære. Helst burde du faktisk bare se slik ut som du gjør når du våkner om morgenen. Da blir gutta fornøyd.

Kjære gutter og menn. Kvinner er ikke er produkt du kjøper på internett. Det er ikke slik som når du kjøper en skjorte online, og du ikke er helt fornøyd med fasongen når du får den hjem i posten. Bildene løy, pokker heller. Greit nok det, sikkert sugent å ha brukt penger på noe som ikke lever opp til forventningene. Men hey, nå må vi virkelig skille produkt og mennesker her. Kvinner er mennesker. Jeg har sett meg lei på objektivisering og seksualisering av kvinnekroppen. For sannheten er den at verdenen våres ikke handler om dere i den grad dere kanskje tror. Ønskene, fantasiene og behovene deres spiller ingen rolle for oss når vi står foran speilet og gjør oss klar for kvelden, selv om mange av dere kanskje liker å tro det. De fleste ønsker faktisk bare å se bra ut for seg selv, punktum. Og om vi skulle ønske å se bra ut for gutta - er det noe problem? Vi skylder dere ingen garanti om at kroppen vår ser ut akkurat slik du hadde sett for deg når klærne er av.

er dette innafor?

Hadde noen sagt til meg i 2012 at man kunne pushe opp rumpa si ved hjelp av en såkalt "buttlifter" hadde jeg ledd av det.

Vel, her er vi, 2016. Og jeg eier faktisk en.

Er dette innafor? Eller har vi gått for langt?my new addiciton

annonselenke

Eplebar med yoghurt-trekk HER (10-pakning!)

Jeg tror jeg har smakt proteinbar èn gang før i hele mitt liv, og det falt ikke heeelt i smak for å si det sånn... tehe. Men denne? A-mazing! Jeg kjøpte en 10-pakning som jeg fikk levert rett før helga og nå er jeg nesten tom. Jeg har begynt å trene litt (merk: litt, haha) mer styrke nå i 2016, og da har jeg tenkt å spise mer proteinrik mat i tillegg. Ikke noen revolusjonerende endringer i kostholdet altså, men litt mer fokus på proteiner og en slik etter trening gjør nok susen! Disse barene har jeg riktig nok bare sittet hjemme i sofaen og spist da, fordi de er så sykt gode. Haha, seriøst. Om dere er like fan av yoghurt-nøtter som det jeg er, vil denne garantert falle i smak. NAM!

kristine 3 in goldI made a look with Kristine 3 for Jofama, in gold. This one is so dope!

Sorry for bildespam altså, men denne jakken her er bare så rå at jeg ikke kunne dy meg å fotografere den i alle slags mulige vinkler og posisjoner, haha. Er det lov å være stolt av den? Isåfall, så må jeg si at jeg er det. Som jeg skrev på Instagram; da jeg satte meg ned for å skissere denne kolleksjonen, visste jeg en ting. Jeg skal lage en skinnjakke i gull. Vi jobbet en del med gull-fargen for å få den til å se best mulig ut, det siste vi ville var jo at den skulle se "tacky" ut. Jeg synes gull-tonen og designet fikk den til å se akkurat slik som jeg ville; sofistikert og stilig. Man bærer liksom den her med selvtillit.

I denne looken kombinerte jeg jakken med en hvit, enkel kjole og hæler i gull, et perfekt party-antrekk i mine øyne. Kanskje mer til våren og sommeren da, men dette er jo tross alt spring/summer-kolleksjon :-)

Et eller annet kribler i magen min for tiden, forresten. Jeg har bare på følelsen at tiden fremover byr på mye bra. Ikke bare de neste ukene og månedene, men også resten av året. Det er en fantastisk deilig følelse, som får meg til å innse hvor bra livet faktisk er.

Vel, vi snakkes litt senere! Da skal jeg tipse om den gode proteinbaren jeg pratet om i går!

braidPictures from saturday

Slik ser fletten ut bak! Tusen hjertelig takk for alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på dette antrekket og bildene jeg postet, dere er rett og slett helt råååå. Det er en fryd å lese gjennom kommentarfeltet om dagen :-) Jeg tenkte egentlig bare å titte innom en tur før jeg fortsetter på leksene mine, i dag har jeg lovet meg selv å legge meg tidlig. Jeg klarer ikke være superhelt med et gjennomsnitt på fem og en halv time søvn natten, selv om jeg liker å tro det.... Hehe! Jeg sitter forresten og knasker på en proteinbar som jeg bestilte 10-pakning av på nett i forrige uke, har tatt bilder av den og tenker og dele i morgen for FY søren så god!! Hint: om du liker yoghurtnøtter er denne for deg. Oh-my-god.

Vi snakkes i morgen! Husk å få skjønnhetssøvnen deres da, hihi. Smask!

noe spesielt med denne tiden

Da var genserne på plass! Litt stas, så da måtte vi så klart ha dem på oss på skolen i dag, alle sammen. Klarte bare å samle 4 stykker til bilde, men det er bedre enn ingenting :)

Såååå blid, a!

Så, hvordan har deres mandag vært? Jeg pangstartet uka med å forsove meg i dag tidlig, men jeg har kun meg selv å skylde som ble liggende å snappe til klokka ble altfor mye. Seriøst, jeg går i den fella HVER kveld. Snapchat ødelegger døgnrytmen min. Kanskje jeg bare skal logge ut når klokka bikker sånn 10? Haha, det verste er at det sikkert hadde funket. Men jeg kom meg omsider opp, da!

Når jeg kom hjem innså jeg plutselig hvor mye lysere det er blitt ute! Jeg elsker denne tiden på året, den bringer frem så mange gode følelser og minner av en eller annen grunn. Den zombie-tilstanden man er i gjennom vinteren og mørketiden forsvinner - man blir mer sosial, humøret blir bedre og alt er bare... så mye gøyere! Så ser det ut til at vi overlever denne vinteren også ;-)nutella pancakes

I dag fikk jeg craving på pannekaker, så da improviserte jeg en helt enkel oppskrift: 1 egg, 1 dl melk, 2 ss kesam, hvetemel/grovt mel/havregryn (en blanding av disse, bare ta det på øyemål til konsistensen på røren er slik du ønsker den), og til slutt: masse kardemomme.

Med Nutella på, da! Fy søren, så godt. Nutella minner meg om sydenturen til meg og Håkon da vi var i Mallorca i 2013, bare vi to. (Jeg har en egen katergori for turen her!) Det var sååå koselig. Hver kveld kjøpte vi inn en svær Pepsi Max hver og croissanter som vi dyppet i Nutella, som vi spiste mens vi satt på balkongen vår, haha. Det gir meg lyst til å dra på enda en slik tur sammen. Tror det hadde blitt dødsmorro, spesielt siden croissantene på kvelden sikkert hadde blitt byttet ut med drinker og byliv, haha.

Nå har jeg nettopp gjort ferdig en innlevering i engelsk om USA (som gjorde meg enda mer bevisst på at jeg aldri vil bosette meg der som voksen, herregud for et LAND. Studie- og karrieremessig vil jeg gjerne bo der i et par år da, men jeg kommer aldri til å danne familie der liksom), og det som gjenstår er mattelekser. Men først; fastelavensboller med familien i stua! Jeg elsker fastelaven. Helt siden jeg var liten har mamma laget hjemmelaget boller, hjemmelaget syltetøy og hjemmelaget krem på denne dagen ♥

vi skal være cheerleaders

Heeeeey ho! Søndag har begynt å bli en dag jeg liker. Hvem hadde trodd det? Jeg hatet søndager før, faktisk. Jeg våknet ganske tidlig, til tross for at jeg og Håkon satt oppe ganske lenge i går og pratet om alt og ingenting. En av mine favoritt-ting å gjøre. Og så var jeg jo hos Guro, det ble forresten ikke noen "kosekveld", det ble en kveld fylt med turn og dans i stua hennes med Nicki Minaj-sanger på høyt volum. Haha! Vi holder på å lage en cheerleading-dans til en amerikansk fotball-kamp her i Førde, ettersom vi skal være cheerleaders. Sååå, da tok vi fingrene fatt og fikk satt sammen litt koreografi i går! Jeg har jo faktisk danset i mange år i oppveksten min, både ballett og jazz moderne, og selv om jeg ikke har noen spesielle ferdigheter å skryte av så synes jeg alltid det er gøy å gjenoppta dansingen. Man trenger vel ikke være flink for å synes det er gøy?! Jeg er i alle fall den som bor på dansegulvet på fest, uten å i det hele tatt tenke på hvor flink eller ikke-flink jeg er.

Så da ble det et par timer trening på lørdagskvelden også, sykt gøy haha. Det minner meg om den tiden da vi var små og vi alltid dro på besøk til hverandre for å lage danser og vise det frem til foreldrene våre. Herregud, kan jeg PLIS leve hele barndommen min på nytt før jeg dør?!

endelig sier jeg bare

inneholder annonselenkerTop from Nelly HERE, bomber jacket from Jofama (it's my brother's), Dr. Denim jeans from Nelly HERE, sunglasses from LeSpecs, shoes are old

ENDELIG sier jeg bare. Ny frisyre. Herregud, det der er virkelig noe jeg må bli flinkere på å variere.

I dag ble det mange antrekksbilder, gitt. Jeg klarte ikke å bestemme meg hvor hvilke jeg ville ta bort. Forstår dere hvor krevende det er for meg å ta viktige avgjørelser i livet mitt når selv små ting som å velge ut bilder er en utfordring for meg? Lykke til med å bestemme utdanning a, Kriss. Yeahhhh. Jeg var nettopp en tur i byen med broren min, og nå skal jeg snart hoppe i bilen igjen og ta turen til Guro. Vi skal være barnevakt og spise taco - blir superkoselig! Snakkes senere, håper dere får en kjempefin lørdagskveld :*

føler meg som kylie jenner

Jeg føler meg litt Kylie Jenner-ish i dette antrekket???

God lørdag, folkens! Den beste dagen i uka er her - husk å gjøre det beste ut av den :-) Jeg har litt diverse på planen i dag. Kom nettopp inn døra etter å ha tatt bilder av dagens antrekk, og nå tenkte jeg å ta en tur til byen for et par ærender. Vi skal prøve oss på sunne fastelavens-boller her i heimen i år, så derfor må jeg ha noen spesifike ingredienser. Håper de blir bra!! Jeg elsker fastelavens-boller, så jeg gleder meg skikkelig til i morgen, hihi.

Her er en sneak peek av dagens antrekk. Jeg stjal jakka til broren min i dag, digger oversized bomberjakker. Denne er fra Jofama, han fikk den av dem da vi besøkte hovedkontoret til Jofama i Malung for... to år siden? Wow, tiden går så sykt fort.

Nå må jeg løpe! Speaks, xx

the perfect friday

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zzzz... Så trøtt jeg er. Beklager litt treg blogging i dag, men jeg er fortsatt litt småsyk etter i går, så ting har litt bittelitt tregere enn normalt. Men altså, gurimalla så deilig med FREDAG! Jeg er vel ikke alene om å hive seg rett på sofaen rett etter skolen på fredager? I dag hadde vi pizza, både Ullebø-pizza og Mexicana-pizza til middag, og jeg kjente at det var akkurat det jeg trengte. D-i-g-g! Ellers har jeg vært en tur i byen og hentet pakker med Håkon, og så har vi så smått begynt å planlegge en tur til Oslo om noen uker. Vi er jo egentlig mer bestevenner enn søsken, eller en god duo av de to tingene vil jeg heller si, så det å gjøre ting sammen er bare supergøy. Gleder meg :-)

Rommet er strøkent, senga er nyoppredd og ansiksmaska er på. Skal spør om brodern blir med på kjøkkenet å spise nattmat før jeg tar natta. Slike fredager er egentlig ganske deilig.

den perfekte bikinitrusa

Jeg har tatt buss til skolen siden jeg gikk 1. klasse til 2. klasse videregående da jeg fikk lappen, og sammenlagt har jeg vel mistet den kanskje rundt... to-tre ganger maks? Jeg er alltid sent ute, men jeg rekker den likevel. Alltid. I dag var dagen jeg ikke rakk den. Når man har lappen og er blitt vant til å cruise til skolen med allsang (med seg selv...?) hver dag er det i seg selv nedtur bare det å måtte ta buss, så dere kan tenke dere en stykk drit forbanna meg på busstoppet da jeg så at timen min var begynt og den ubrukelige bussen ikke hadde klart å komme enda. Men for å gjøre det om til noe positivt da! - Pappa kjørte tilfeldigvis forbi og jeg kom meg på skolen ganske kjapt. Så fredagen ble ikke så ille likevel :)

Her er mitt nyeste innkjøp! Jeg husker jeg alltid hadde "dagens innkjøp" før i tiden da jeg var i byen, men nå shopper jeg jo bare online... Jeg har likevel et inntrykk av at dere liker disse innkjøps-innleggene mine, så jeg kjører på. Vi nærmer oss sommer for hver dag som går, så hvorfor ikke utvide bikinigarderoben?Synes denne er fresh! Jeg går ofte for oransje bikini, den fargen ser nemlig superfin ut til brun hud.

Jeg føler alle jenter er på evig jakt etter den perfekte bikinitrusa som gjør rumpa fin (det har i alle fall jeg vært de siste årene, haha), og som jeg har nevnt tidligere er underdelene til Triangl-bikiniene utrolig fine. Den løfter opp rumpa og former den veldig fint, synes jeg da :) Underdelen har forferdelig mye å si - den kan gjøre rumpa både mindre og større.Likte dere den? ♥

dette visste du ikke om VS-modellene

Er jeg den eneste som synes det er gøy å nerde VS-modellene? Personlig tror jeg ikke det er en dum ting å se opp til VS-modellene, så lenge man ikke sluker alt rått og vet at det du ser på catwalken og på bildene som dukker opp i Instagram-feeden ikke representerer virkeligheten. For det gjør det virkelig ikke. Langt ifra! Visste du dette?

♥ Det er ikke unormalt for VS-modellene å drikke alkohol før showet, for at de skal løsne opp og bli mer flirty når de går langs catwalken. Det hadde jeg faktisk aldri trodd, men når du ser de på showet så er det egentlig ikke så vanskelig å se at det er sant.

♥ Nesten alle modellene bruker falske øyevipper. 

♥ De bruker også hair extensions, som de bruker timesvis på å sette inn.

♥ Enkelte av modellene inntar kun væske de siste dagene før det store showet. Adriana Lima gikk på væske-diett 9 dager i forkant. Altså...?

♥ Når de har shoots sminker de ikke bare ansiktet, men også så og si hele kroppen. Blant annet sminker de på sixpack(!), de konturerer puppene og så highlighter de kroppen de stedene man kan highlighte.

♥ Alle modellene får airbrush-spraytan, og den gjør dem ikke bare brune, den brukes også til å konturere ansiktet ved å legge mørkere spraytan under kinnbeinene osv... Så selv uten sminke, har de konturert ansikt.

..... jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er deilig å vite at jeg ikke er den eneste som må ty til sminke, selvbruning og falskt hår for å se bra ut. Haha! VS-englene er nydelige, det er viktig å være klar over at det ligger mye bak utseendet :)dette antrekket er typisk meg

Matteprøve; oversått! YEY!! Jeg har følt meg skikkelig dårlig på skolen i dag, altså, jeg sovnet i timen - men jeg orket bare ikke å utsette matteprøven, så jeg ble der hele dagen slik at jeg kunne ta den. Og det er jeg så glad for nå. Plutselig ble jeg bra igjen?! Jeg er fortsatt forkjølet og litt tung i hodet, men det verste har gått over. Jeg er så glad i deg, kjære immunforsvar, for at du nesten aldri gjør meg syk. Suss på deg!

Jeg har enda noen bilder fra helgen, håper dere synes det er gøy å se? Haha! Jeg hadde jo ikke sjans å få tid til blogging der, så da må det nesten bli slik. Her er i alle fall antrekket jeg hadde på lørdag, det er et enkelt antrekk - men veldig typisk meg. Skinnjakke, jeans, sneakers og favorittvesken min. Jeg går nesten aldri med denne buksen fordi den er litt for kort i beina, men i det siste har jeg faktisk fått en liten hang-up på bukser som er korte i anklene. Det har dere kanskje merket på antrekkene mine? Det har nok muligens sammenheng med at vi er på vei mot vår. Og det gjør meg så SINNSYKT glad. I dag gikk jeg hjem fra skolen med sola i ansiktet, og jeg skal love dere at det i seg selv er nok til å gjøre dagen min strålende :-)

Nå skal jeg flytte rumpa mi opp på rommet til Håkon. Han er den jeg alltid oppdaterer på hva som har skjedd i løpet av dagen, haha! Jeg har forresten mast han ihjel om å joine meg på videoblogger, ikke sant det hadde vært gøy? Han er minst like into denne blogg-verdenen som det jeg er, altså. Believe it or not! Det er han jeg lufter tankene mine med om andre bloggere (haha) og det er også han jeg spør sånn "Håkon, kan jeg poste innlegg om nipslip?". Jeg SKAL begynne å videoblogge mer fremover, det er noe jeg har i tankene hele tiden. Ekstra gøy hadde det vært om han ble med meg :)

smoothie with granolaAcai smoothie with granola crunch and coconut. Tasty!

Jeg er så jævla skolelei nå. Booom, I said it. Det optimistiske "matte er gøy"-sitatet mitt i forrige innlegg var et tappert forsøk på å muntre meg selv opp, selv om matte er favoritt-faget mitt, så er jeg likevel så lei av å sitte med skolearbeid hver dag at jeg har lyst å spy på alle bøkene mine. Jeg hater å være negativ, og jeg vet selv at en positiv holdning gir meg (og sikkert andre rundt meg) mye, men jeg tror dere også trenger å høre at jeg ikke allid gleder meg til å åpne bøkene. For akkurat NÅ.... er jeg utrolig lei. Hvor er motivasjonen når jeg trenger det mest? Føles som om jeg har brukt den opp.

Luckily; er det bare et par måneder igjen. Det må bare være en motivasjon i seg selv. Klarer ikke å avslutte et innlegg negativt, hah.

hvem bryr seg om hva som er normalt

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Herregud, jeg kan ikke huske sist det var så gøy ute. Når man bor i en liten by så møter man sjelden nye folk ute, jeg tipper det er noen av dere som kjenner seg igjen i det, og derfor synes jeg det er dødsgøy å feste andre steder. Jeg er ganske lite sjenert til vanlig, men med litt promille finnes det virkelig ingen grenser, haha. Mange av mine nærmeste venner har jeg blitt kjent med på fest, liksom :-) Jeg gleder meg til å vise dere videoen - Guro holder på med den nå! Wiiiie! Fikk en liten forsmak på hvordan RT blir nå, og jeg har bare en ting å si... Jeg har aldri gledet meg mer. Det var forresten kjempegøy å møte så mange av dere!

Og ja, jeg bestemte meg i siste liten for å gå for kjole og pelsjakke. Til dere som mente at det ikke var "normalt å gå med på en russekro", hvem bryr seg om hva som er normalt? Jeg mener, kom an! Jeg elsker å gå i akkurat det jeg vil, og selv benytter jeg enhver anledning til å stase meg opp i de klærne jeg digger.

I dag har jeg fått krysset av en innlevering og en fremføring. Nå gjenstår bare matteprøve i morgen, så dagen i dag skal jeg bruke til å regne. Heldigvis har vi om derivasjon nå og det synes jeg bare er gøy :-)

saturday in pictures

Her kommer lørdagen i bilder. Vel, litt av den i alle fall. Jeg har masse mobilbilder også som jeg tenker å vise dere i et annet innlegg :-)Guro min ♥

SE så fin!!!Time for dinner! Alle jentene samlet seg for å spise middag før vi spaserte til hotellet og starte vorsingen. Denne retten her er faktisk helt magisk - om dere ikke har prøvd den så må dere virkelig gi den et forsøk om dere skal på Egon. Det er ris, biffstrimler, wok-grønnsaker, friterte scampi og.... mangosaus. Sistenevnte må jeg virkelig lære meg å lage.

Her er en god grunn til at jeg må gå til anskaffelse av vidvinkel-objektiv. Haha, alle kom jo ikke med på bildet engang. Men ja, her satt vi i alle fall, håpefulle og forventingsfulle for dag 2 ute på byen, som viste seg å bli helt sykt bra! Kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy ute, to dager på rad. Er jeg den eneste som bare digger de timene før man drar ut, forresten? Sånn når man står fremfor speilet med venninnene sine og gjør siste touch up på utseendet før det braker løs? ÆÆÆ. I wanna do it all again! Heldigvis har jeg foreviget helgen med massevis av videoer og bilder. Vi skal lage en egen video for helga som vi skal legge ut på facebook-siden for Bel-Air 2016 forresten, så følg med.

en uteligger i bakgrunnen

inneholder annonselinkNike Air Force from Nelly HERE, coat Shein, leather pants Gina Tricot, sweater Bik Bok, bag Alexander Wang, sunglasses LeSpecs

Vi tok disse bildene på Karl Johan på søndag, og rett før jeg skulle til å trykke publiser på dette innlegget ser jeg at en uteligger har kommet med i bakgrunnen på samtlige av bildene. Typisk meg at jeg ikke sjekker ut slike ting før jeg stiller meg opp på gata og knipser 50 bilder. Jeg ble veldig i stuss om jeg egentlig skulle poste bildene, men bestemte meg for å sensurere vedkommende, selv om man ikke kunne se han i utgangspunktet. På samme tid begynte jeg å tenke litt... Når jeg tar bilder på gata hender det jo ofte at tilfeldige mennesker kommer med i bakgrunnen. Ofte mer tydelig enn det denne uteliggeren var. Sensurerer jeg da? Dropper jeg å poste det? Nei. Det er egentlig litt rart. Vi er jo alle mennesker, på lik linje. Jeg er selvfølgelig klar over at uteliggere sikkert ikke er så gira på å bli klistret på forsiden av en blogg med flere tusen lesere, men det er vel egentlig ingen av de andre menneskene på gata heller. Nå er det rent tankespinn dere leser her altså, jeg begynte bare å tenke over det da jeg oppdaget uteliggeren og jeg har gått og tenkt på det helt siden.

Jeg har ofret lite for uteliggere, skal jeg være ærlig. Kanskje fordi jeg bor i en by hvor det ikke er en eneste tigger å skimte (i hvert fall ikke som jeg har sett), men det er jo egentlig ikke noen unnskyldning i det hele tatt - for når jeg først er i Oslo eller andre større byer går jeg rett forbi dem uten å i det hele tatt se på dem, som en automatisk refleks. I New York passerte jeg sikkert 300 uteliggere i løpet av den uka jeg var der. Ga jeg penger? Nei. Ikke fordi jeg absolutt ikke ville, men jeg har bare ikke tatt stilling til det. Og akkurat det har jeg gått og tenkt på i hele dag. Jeg har lurt på hvorfor jeg har vært så egoistisk. Jeg har lurt på hvordan det er mulig at vi, som verdens rikeste land, har tiggere på gata. Jeg har lurt på hvordan det føles å sitte der, å se folk gå forbi deg dag ut og dag inn, å vite at du bare er et sandkorn i deres verden. Mens en liten sum med penger, eller bare et ekstra pledd eller en varmere jakke, er alt i tiggeren sin verden.

Neste gang skal jeg ikke gå forbi slik som jeg alltid har gjort. Det vil ikke forandre verden, men det vil kanskje gjøre verdenen litt bedre for den ene uteliggeren.

beatiful weekend

Touchdown Førde! Nok en fantastisk helg i minnebøkene. Selv om vi endte opp med å måtte ta buss i åtte(!) timer på fredag for å komme oss til Oslo, levde helga virkelig opp til forventningene. Denne jenta her har i alle fall fått levd ut sin indre party queen de siste dagene, haha. Æææ, det er jo så gøy å ha det GØY! Fredag til søndag var fylt med fest og morro, god mat, hotellkos og byvandring. Lange netter og lite søvn ble selvfølgelig en konsekvens av dette, men utrolig nok føler jeg meg alright i dag til tross for at jeg stod opp 05:00 for å ta flyet hjem igjen. I går kveld dro vi til Veronika og hadde taco night med venner av henne, etterfulgt av sleepover. 5 jenter på et rom! Haha, det var superkoselig.

Ekstra deilig var det at sola skinte i Oslo, føltes jo nesten som om at det var vår. Jeg kan ikke beskrive den følelsen å kjenne sola steike midt i trynet!!! Det er jo faktisk MANGE måneder siden sist?

Synnøve, Emma, meg og Guro. Skulle ikke trodd at dette var i slutten av januar, liksom!

Jeg forteller mer senere! Nå må jeg øve til religionsprøven jeg har i morgen. Brått tilbake til virkeligheten, ass... Men vi snakkes litt senere i dag, sweethearts! ;*