hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

dagens antrekk #310312Wææ, er det bare meg eller ser beina mine DRITSTØGGE ut på bildene, æsj. Hvorfor ser man alltid tjukkere ut i tights??? Vel, i kveld skal jeg overnatte med jentene, og så får vi besøk av noen gutter på kvelden tror jeg, blir braaa  Har kjøpt inn masse godis, må jo feire at det er påske you know.

Likte dere antrekket? 

ukens spørsmål #10

Retter du ikke håret lengre?
Nope, eller utenom luggen da. Er ganske glad for at jeg har fall, for da kan jeg bytte hele tiden! Hihi.

Syntes du orangsj er stygt eller no som hårfarge? Du skrev "hater håret mitt om vinteren, da er det bare oransje og stygt" eller noe sånt? Jeg syntes håret ditt er kjempefint! Og oransj er jo helt utrolig fint! Så har du noe imot oransj som en hårfarge eller noe, bare lurer!:)
Nei nei, syns ikke det er stygt! Er faktisk fornøyd med hårfargen min, er jo ikke så mange som har lik liksom. Men om vinteren HATER jeg den, for da blir den skikkelig mørk og gusjete.Har Ingvill blogg?
Hun hadde for kjempelenge siden (da jeg startet), men hun innså vel etterhvert at blogging ikke var hennes ting. Haha, eller hva? :D

Har du link til hvor du lastet ned Photoshop?
Får sååå masse spørsmål om det.  HEEER:-)

Kan du begynne å ta bittelitt forskjellige bilder?
Kom med forslag til hvilke bilder dere vil ha, så skal jeg nok få det til!

Når trekker du vinneren var konkurransen?
I helga tenker jeg. Hvis dere ikke har meldt dere på så kan dere gjøre det HER

Har du underbitt?
Haha neeei. Er alltid en av dere som skal påpeke at haka mi er så stygg, men guess what JEG ELSKER DEN SÅ BARE BACK OFF OK XDXD;P Men nei, jeg har ikke underbitt, bare litt spiss hake, noe som gjør at det kan se ut som at jeg har underbitt på noen bilder.

Begynte du å tjene penger på bloggen når du registrerte deg på bloggerfy? Eller tjener du penger i det hele tatt liksom? Og må man være på topplisten for å kunne tjene penger?
Registrerte meg for to uker siden og har tjent 100 kr til nå, så det er ikke sånn enormt mye liksom, men det er jo noe. Er vel en fordel på være på topplisten, altså - desto flere lesere man har desto mer tjener man. Bare å registrere deg og teste! Dere finner banner i sidemenyen min :)

Hvor er skjerfet fra?
Vero Moda! Jeg får ikke endret header når jeg bruker designet ditt?
Design -> Rediger -> Lim inn headerlink der det står background-image under #header! 

Hvordan redigerer du bildene dine?
Redigerer kontrastene i "Curves", og så gjør jeg de skapere. Hvis bildene er mørke pleier jeg å gjøre de litt lysere også.

Har du alltid vært tynn, eller har du trent deg til det?
Tja, begge deler tror jeg. Ikke at jeg har trent så forbanna mye da, men jeg er tynnere nå er hva jeg var når jeg gikk i åttende av en eller annen grunn... Har sikkert bare vokst i høyden, og da blir man jo automatisk slankere :)

Hvor er solbrillene dine fra?
De er fortsatt fra sunglassesshop.com, haha.Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Spør i kommentarfeltet hvis det er noe mer, så tar jeg det neste uke.

påske da

Kom hjem til pyntet hus og en liten gave med en søt lapp vedsiden av fra mamma når jeg var ferdig på skolen i dag. Hverdagsgleder ♥ Vet ikke om jeg har fortalt det før, men faktisk så ELSKER jeg påsken! Har såå mange gode minner fra da jeg var mindre.

God påske dere!

velfortjent ferie

PÅSKEFERIE TJOHEEEEEEEI sdkmldkhjosdifjdfnkjhfjkhf ♥ Ekstra deilig når det er såå velfortjent, har sittet med lekser og prøver hver eneste dag de siste ukene!! Skal senke skuldrene 100% nå i en uke, og så skal jeg gjøre alt det jeg ikke har fått så god tid til før, blant annet å blogge. Vel, vi snakkes!

fanvideo!

Fikk tilsendt denne søte fanvideon her om dagen, fra Martine Pedersen (bloggen hennes finner du HER). Ble sååå glad, første gangen noen lager en video til meg! Koseligste noensinne!! Og til alle dere som har laget header til meg og sendt mail, tusen takk - setter kjempestor pris på det også ♥ Dere må være de beste altså!Hihi, søtt ja?

hvilken topp?

Har fått litt spørsmål opp gjennom tidene om jeg kan starte med "my wardrobe", og det kan jeg selvfølgelig! Blir sikkert ikke så ofte da, men en gang i blant kanskje.


bik bok


hm


hm

Hvilken topp liker dere best? 

never allow someone to be your priority while you're just their option

To dager igjen til ferie. Puuh. Lover at bloggingen blir bra da :-) I dag skal jeg øve til samfunnsfagprøve (som vi har i MORGEN!!!), på foreldrekonferanse og skrive ferdig en stygg rapport. Jeeeeaaah livet. Haha, hadde det ikke vært for at vi har fri i neste uke så hadde jeg gitt totalt opp nå, er UTKJØRT. Vel, vi snakkes, skal prøve å få til et innlegg senere i dag!

parfymene jeg bruker


Daisy Marc Jacobs og Escada Taj Summer

Mange av dere har spurt hvilken parfyme jeg bruker, og selvom jeg har vist dere den ene før, here you go! Disse lukter helt FANTASTISK herlig, dere bare mååå teste de! Daisy er veldig søt og lukter som en rosa tyggegummi, mens Taj Summer lukter.... sommer, haha.

Hvilken parfyme bruker du? 

no mistakes. just lessons learned

Drar på kirkens nødhjelp nå og samler inn penger. Har egentlig ikke tid, men å hjelpe fattige er myyyye viktigere enn skolearbeidet mitt!! Bidra dere og - gå bøssebærer selv eller gi penger når de kommer på døra. Alt hjelper, selv de små tingene♥

favourite songs

Look after you - The Fray

Part of me - Katy Perry

Drive by - Train

Let me down - Kelly ClarksonHeartbeat - The Fray

Before the worst - The Script

She is - The Fray

Skinny love - BirdyBroken down - Kevin Hammond

Marry the night - Lady Gaga

You found me - The Fray

Starships - Nicki Minaj


Favorittsangene mine at tha moment. Navnene er linket, så hvis dere vil høre på de så trykker dere bare på linken. Heheee. Har du noen favorittsanger for øyeblikket?

hello monday

Haha, ble LATTERLIG stygge bilder i dag. Lenge leve regnværsdager... Vel, må hive meg rundt på skolearbeid nå, vi snakkes senere ♥

sommer eller noe sånt

Fint vær hos dere?

standard meg♥ Hallooo. I dag er det søndag, og jeg som lovte meg selv å jobbe med skolearbeid i hele helga har ikke rørt bøkene en gang... det er så jævlig standard meg. En ting jeg alltid har lurt på forresten, finst det folk som gjør alle leksene sine?? Sånn for real???? Herregud det er UMULIG. Jeg har sikkert ikke fullført en eneste lekseplan side 5. klasse eller noe

Okeeei har ingen bilder nå så tar et fra i gårHaha, hos Ingvill med Karina og Malene. Lagde en sykt HARDCORE film dere skulle bare sett

Nå MÅÅÅ jeg gjøre LEKSER!!!!!!! Vi snakkes senere i dag. Ha en fin dag! 

soooool

Ååh, har vært SÅ varmt i dag! Utrolig kjipt å tilbringe tiden inne i 5 timer, men var siste gangen nå da hvertfall. Har to ganger igjen i kirka så drar på to gudstjenester i morgen, blir deilig å være ferdig. Men nå skal jeg spise tacooo♥, så vi snakkes!

noe stemmer ikke...

Kirka, klokka 10, lørdag, fint vær..... Hm, noe må være feil. Vel, skal spise ferdig frokosten nå og så drar jeg! Blir sikkert en bra dag, været er HEERLIG 


klær fra bik bok, veske fra smia/vero moda

to "nye" shortser

Kjedet meg litt da jeg var syk, så jeg begynte å klippe litt i noen gamle shortser jeg fant i skapet. Vasket de på 60 grader i maskina etter det for å få "rufsete" kant - og resultatet ble syykt fint! Skal kjøpe nagler som jeg kan feste på også. Men dere ser shortsen til høyere på bildet under? Haha, klippet ALTFOR mye bak så ca. halve rumpa mi viser.... Rip yndlingsshortsen min :( Får kjøpe meg en ny eller noe.


fra h&m


fra bik bok

Hva syns dere?

helg da

Endelig frisk!! Nesten da, hvertfall. Er kjempefint vær ute nå med skinnende sol og deilig temperatur, elsker deeeet. Er meldt slik i morgen og, men da skal jeg på konfirmantdritt fra klokka 10 til 3....... Gleder meg til å bli ferdig!! Vel, nå skal jeg ut og nyte sola, vi snakkes dere!
(Haha, sola gikk bort akkurat i det jeg tok disse bildene, typisk)

God helg ♥

vinn valgfritt deksel fra mirabling.no

Da er det tid for ny konkurranse her på bloggen! I samarbeid med mirabling.no deler jeg ut èt valgfritt deksel til en av dere, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

  • Gå inn på www.mirabling.no og velg ut ditt favorittdeksel (fra prisklassen 129-269 kr)
  • Kommenter dette innlegget med e-post og navn på favorittdekselet ditt INNI kommentaren
  • (Maks 1 kommentar per person)
     


Bilde lånt fra  http://martineaateigen.blogg.no/ 

Lykke til!!

love you

Tok disse bildene i sommer med standard-objektivet mitt, altså 18-55 mm. Haha, sjekk forskjellen! Verdens beste lillesøster da, love you ♥

syk

Har vært sengeliggende i hele dag med høy feber, hodepine, null matlyst og null energi. Skulle gjerne ha blogget bra til dere, men jeg strekker ikke til til noe som helst, og jeg HATER det. I morgen har jeg både naturfagsprøve, fremføring og innlevering av rapport, men klarer ikke å bevege meg ut av senga så jeg får ikke øvd til noen av delene :( Vel, jeg får bare bli frisk fort som bare det og ta alt som det kommer, i morgen blir det forresten konkurranse så jeg håper dere gleder dere til det!

Kommentarfeltet er sperret av.

deres hemmeligheter

At jeg har ME sykdommen og jeg har ikke fortalt det til mine bestevenner.

Jeg takler ikke se på meg selv i speilet, begynner å gråte....

Pappa er alkoholiker.

Jeg var 15 og hadde sex med trenern min på 28 år..

- Jeg har blitt tatt i å stjele. hele greia ble politianmeldt.. Jeg var 14, nå er jeg 15. Når jeg tenker på det blir jeg helt skjelven, og får en klump i magen 

- Jeg er 16 år og gravid. Ingen vet det. Jeg er forelsket i to kjekke lærere på skolen. Han ene er bare fem år eldre enn meg, men opptatt. Han andre er singel, men 19 år eldre enn meg. Hver gang jeg ser en av dem blir jeg både kjempeglad og utrolig trist. Jeg får så lyst til å løpe bort og bare kysse dem!

- Jeg har sett pappaen min se på upassende ting på tven etter jeg har lagt meg. (Du skjønner hva jeg mener) Etter det har jeg mistet all respekten min for han. Klarer ikke engang smile til han når han kommer. Hvis han spør meg om noe snur jeg meg vekk, spør han meg om noe svarer jeg med korte svar. Jeg vet ikke om det er normalt at foreldre gjør slikt og jeg vet ikke hvordan jeg bør reagere, men jeg klarer bare ikke se på han lenger. All respekt er borte. Ingen vet om dette, bare jeg.

Jeg har hatt og har selvmordstanker og jeg føler meg utestengt på skolen hverdag. Jeg er bare på skolen for og lære. Jeg skriker hver natt.

- Jeg vil at foreldrene mine skal skilles, de virker ikke glad i hverandre, har ikke sett de kysset på mange månder, og de krangler alltid, mamma sover lite om nettene og pappa er sjeldent glad. Hvorfor ikke gå ifra hverandre tenker jeg.. Søstrene mine og jeg er gamle nå, vi takler slik.

Jeg har spiseforstyrrelser, ingen vet om dette ikke en gang bestevenner eller foreldre, men jeg vet at helsesøster har en anelse om det. Vil virkelig ikke at noen skal vite om det!!

Jeg sliter psykisk. Jeg både kutter meg, sulter meg og straffer meg selv for den minste lille ting. Jeg får hjelp både hos helsesøster og bup. Jeg vil bli frisk, men jeg har en liten stemme i hodet mitt som sier "Nei, du vil ikke bli frisk. Du vil ende opp som ei som er selvskader og du vil få anoreksi". Kanskje jeg i bunn og grunn ikke vil bli frisk? Jeg har en følelse av at anoreksien kommer til å ta over hele meg snart.

Jeg har spilt håndball i 8 år og er dritt lei, greier ikke og fortelle det til noen bortsett fra hu ene danse venninna mi, hun har det helt likt!

- Foreldrene mine kysser ikke lengre, ligger ikke i samme seng og smiler nesten ikke til hverandre lengre... alt jeg vil at de skal få tilbake den samme gnisten som de hadde før.

- J
eg har en føflekk på brystet, har aldri turt å gå i utringet topp pågrunn av det..

- J
eg skulker skolen, fordi jeg er livredd for å lese høyt i klassen. Syntes det er utrolig flaut, og det går virklig utover fraværet mitt. Skulle ønske jeg kunne være som alle andre, å TØRRE å lese høyt i klassen, uten å dumme meg ut.

Jeg har kreft..

- Hater at jeg er så høy som jeg er. Snart 16 og over 180 cm. Tenker på det hver dag! Er ikke spesiellt tynn heller, så ser vel mest ut som en kjempe. Kunne gjort såååå mye for å bli 174-175 cm isteden.

- F
aren min var utro. han ble sammen med en jente som er 19 år yngre enn seg selv. jeg synes det er flaut, og hater han for det han har gjort. jeg kjenner ikke pappaen min lenger, jeg føler at jeg ikke har noen far.

Jeg har sykt små pupper.. Nesten alle i klassen og de som er like gamle som meg har helt vanlig størrelse. Men de vokser sykt sakte. Pleier å bruke bombshell bh, for jeg takler ikke å bruke vanlig. Hvis jeg hadde sett en annen som gjorde sånn som meg hadde jeg synes det var teit, men jeg klarer bare ikke å gå uten. Kroppen min ser så rar ut, siden jeg har ikke tynn mage heller, jeg har små pupper og fett på magen. Jeg pleier å gå rundt og holde magen inne. Før sommeren pleier jeg å ta sit-ups hver dag for å få litt finere mage. Men fortsatt ser det rart ut at jeg har så små pupper..Jeg vil ta silikon når jeg blir større om de ikke vokser mye før det. Alt hadde blitt så mye bedre da. Jeg er 14 og blir femten om litt. 

 Jeg er ekstremt opptatt av å være populær og ha mange likes, men jeg sier jeg synes det er teit når folk er sånn. Alle tror jeg er selvstendig og ikke bryr meg, men egentlig vil jeg være hun "kule". 

Jeg er forelsket i kjæresten til bestevennen min. Klarer aldri å være glad på hennes vegene når det gjelder han.

Jeg hater kroppen min. Alle tror jeg er selvsikker, og alle sier at jeg har sexy/perfekt kropp, men jeg greier ikke tro på det.

 - Jeg sendte flere nakenbilder av meg selv til en gutt jeg likte for en stund siden. Han sendte bildene mine og hans venner, og jeg gikk to måneder uten om å vite om noe.. Så da jeg fikk vite det, raste verden sammen for meg. Gråt meg selv til søvn hver natt, skadet meg selv og prøvde å sulte meg. Jeg HATET kroppen min, tørte ikke å vise med ute nesten. Jeg fikk angst mot han. Ingenting fungerte, alt var bare svart. Etter et halvt år hadde jeg gått ned 5-6 kg, men det var da jeg fikk hjelp. Mamma og pappa fant ut av det, og sendte meg til kognitiv terapi (slags psykolog). Selv om alt ikke er helt bra ennå, har jeg det myye bedre!:) Men angsten vil nok aldri forsvinne.

Jeg mistet jomfrudommen min som trettenåring. Jeg hadde sex med verdens beste gutt, og vi er fortsatt sammen. Angrer ikke et sekund!

Faren min er nesten ute av livet mitt. Han møter meg kanskje en eller to ganer i året, men facebookvenn er han med meg. Grunnen til at han ikke er i livet mitt lenger er at han før, stjal. Han ble tatt, og arresert. Jeg har faktisk selv opplevd å mått flykte fra politiet, og sagt "nei, han bor ikke her". Jeg føler meg flau. Senere har han kun dukket opp ved anledninger som "konfirmasjonen" og litt bursdager. Men selv om han er faren min, gir han meg mindre penger enn vennene mine gir meg. 

Jeg ser på porno daglig. Folk rundt meg syns jeg er en stille, sjenert og snill jente. Når det er bare meg, ser jeg på porno og onanerer. Tillegg kan jeg vise meg på omegle/chatroulette. Det blir utrolig flaut om noen finner ut av jeg ser på porno. Jeg rett og slett ELSKER porno!

Tror jeg er litt forelska i læreren vår som er over dobbelt så gammel :S

- Jeg er ALT for tynn, og folk sier det til meg hele tiden og jeg later som jeg ikke bryr meg. Men jeg gjør virkelig alt som er murlig for å gå opp i vekt. Siden jeg er så tynn har jeg ingen pupper og ingen rumpe, jeg har absolutt 0 former. Jeg gruer meg inderlig til sommeren når guttene i klassen min kommer til å se hvem jeg egentlig er. 

Jeg er deprimert, og ser ikke lyst på fremtiden i det heletatt. Venner og familie tror jeg er en sterk person, som ser lyst på alt. Det er jeg ikke.

Jeg gråter minst en gang i måneden pga min mor er død... Ingen som vet det, alle tror jeg er sterk men sannheten er at jeg ikke er det... Men jeg skjuler det... Vil ikke at folk skal se synd på meg! Låser meg selv inne på rommet for å gråte og når pappa banker på kommer jeg alltid med unnskyldingen at jeg skifter... 

Jeg har ikke bryster i det hele tatt, jeg er nesten bokstavelig talt helt flat! Jeg går i niende klasse og alle de andre jentene har former og vanlige/store pupper, men jeg er bare 145 høy og veier bare litt mer enn 30 kg, selv om jeg spiser masse blir jeg ikke større! :( Jeg ser ut som et 10 år gammelt skjellett!! Mange sier hele tiden til meg at jeg må spise, og at jeg har anoreksia, men det er jo helt feil! Både mamma, pappa og broren min er tynne! Siden slutten i åttende har jeg brukt bher med store innlegg, så alle guttene tror jeg har store pupper, men egentlig er jeg helt flat. Dette gjør at jeg ikke orker å tenke på en framtidig kjæreste. Bestevennina mi spurte en gutt i klassen på face om hva han synes om meg, han svarte at personligheten min var fin, men at jeg var alt for liten og spinkel, og at han ville ikke at det skulle se ut som om han gikk ut med en 10 år gammel jente! Etter jeg hørte det ble jeg så lei meg og orket ikke gå på skolen neste dag, men jeg har kommet over det nå, for hvis han bare var opptatt av utseende var han ikke mye å samle på uansett! Det er bare jentene i klassen som vet om at jeg bruker alt for store bher med store innlegg, til og med pappa vet ikke dette, selv om jeg sier alt annet til han. Jeg er snart 15 år, og jeg får fortsatt barnemeny av servitørene på restauranter, og kommer gratis inn på sånn "alle barn under 12 år gratis" :( Jeg har litt lyst til å slutte å fake puppene, men jeg kan liksom ikke komme den ene dagen med store pupper, og neste dag, nesten ikke pupper i det hele tatt! Kan du være så supersnill og svare på hva jeg burde gjøre? Eller komme med noen meninger eller sånn? 

Min aller beste venn i hele verden er forelsket i meg. Han fortalte meg det, og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Var veldig mange like så postet ikke absolutt alle, men jeg har lest alt sammen, og jeg må bare få sagt at det er utrolig synd at mange av dere har det så vanskelig. Bare husk at alt ordner seg til slutt ♥ Dere er herlige!

hvilket antrekk?Hvilket antrekk liker dere best?

nobody dies a virgin, life fucks us all

Skulle poste dette innlegget halv fire, men så glemte jeg det selvfølgelig, glemsk som jeg er... Kom nettopp hjem fra trening, så nå skal jeg øve til den kjære ♥naturfagsprøven♥ som vi har på torsdag tjohei. Vi snakkes, dere!

favorittneglelakk

Chanel har såå fine neglelakker, elsker de! Er litt vanskelig å se hva som står på den lyseste kanskje, men bare bøy dere litt ned så ser dere det. Den røde fant jeg i fjor sommer i Sverige på tilbud til under 100-lappen, kuuupp!!

Har du prøvd Chanel-neglelakk før? 

love this top
Fra bik bok

Ååh, se for deg denne toppen med solbrun hud til sommeren! Gleder meg så siiiiiinnsykt.

ukens spørsmål #9

Er du søstra til han gutten som er såå god på langrenn? :D går du?
Vet ikke hvem du prater om, men nei det er jeg ikke, haha. Går litt på langrenn ja, men i familien er det nok mest mamma som er aktiv. Hun gikk birken i går, faktisk! Kjempestolt over henne, skulle ønske jeg var like sprek, haha ♥

Er du venn med Toril? Går ikke dere på samme skole? 
Vi går på samme skole, men ikke i samme klasse til dere som lurer på det. (Hun er jo et år eldre enn meg) Kjenner henne litt ja, og utifra det jeg har oppfattet så virker hun som er kjempekoselig jente!

Har du twitter?
Jepp, heeer 

Hvor langt er håret ditt?
Har ikke akkurat målt det, men clipsene mine som er 50 cm lange er altfor korte, så tipper vel litt over 60 cm? Det når hvertfall ned til navlen.

Sitter solbrillene bra på, eller er de løse og dårlig kvalitet?
De sitter bra på, ja! Har ikke merket at de har dårlig kvalitet eller noe heller.Ser du på Paradise Hotel?
Haha, nei. Drittprogram uten like, hvis jeg skal se på det er det hvertfall for underholdningen sin del.

Hvor mye tjener du i penger hver månde på bloggen din og å blogge?
Har ikke inntekt fra blogg.no (kun de 20 øverste som har det), men hender jeg tjener på andre ting da, som f.eks sponsorer.

Hvor mye veier du?
Får MASSE spørsmål om vekt, kropp, slanketips osv, har valgt å ikke skrive noe om det ettersom jeg føler det blir litt feil, og at jeg skaper et slags "press". Vet at jeg har skrevet vekten min før da, men ja. Vil ikke at dere skal tenke at dere må slanke dere eller noe pga. meg.

Har du instagram? Hva heter du?

Ja, men bruker den ikke. Skal kjøpe meg iphone til konfirmasjonen min (èn måned) så da blir jeg sikkert aktiv der!

Står du mye på langrenn? Er du god?

Stod en del før, men ikke så mye nå i det siste. Er ikke spesielt god, men er ikke dårlig heller.

Kan du forklare hvordan man lager kollasj i picasa?Hvordan må en blogg være for at du skal lese den?
Jeg er faktisk sinnsykt kresen når det gjelder blogger, så det skal en del til. Designet må være RYDDIG, lyst og oversiktlig, det må være masse bra bilder og innholdet må være noe innenfor mote, fotografering eller hverdag.

Skal du bli politi?
Hadde det ikke vært for lønna så hadde jeg nok vurdert det. Altså, jeg skal ikke dra alle under en kam og si at politi er dårlig betalt (er jo masse forskjellige stillinger), men grunnlønna ligger på 320 så det er ikke sånn sykt bra liksom. Når jeg først har gått 13 år på skole + videreutdanning så skal jeg ha en middels + bra betalt jobb altsååå. Hvis ikke så får jeg bare skaffe meg en jævla rik mann heaheh

Er det mange fra Førde som leser bloggen din?
Har ikke oversikt over hvem som leser den, men er flere enn hva jeg trodde hvertfall. Blir alltid litt sånn paff når noen bare "hehe ja så det på bloggen din"

Har hørt at du er skikkelig overlegen? Pga. bloggen og at du tror du er sykt pen osv, er det sant?
Made my day

din største hemmelighet

Kjører samme greie som forrige gang, bare hemmelighet denne gangen. Skriv deres største hemmelighet(er) i kommentarfeltet, anonymt eller ikke, og så poster jeg de i et innlegg senere. Hvis dere er anonyme så vet ikke jeg hvem dere er, så dere trenger ikke å være redd for det :-)

Hva er DIN største hemmelighet?

head up, stay strong. fake a smile, move onda drar jeg

Hei dere ♥ I dag har vi kamp! Vet ikke hvem vi skal spille mot, men vi skal hvertfall til Gaupne.... ikke at jeg vet hvor det er da, haha. Er kjempefint vær ute i dag, så er litt dumt at vi skal være inne i hallen, men men! Må fikse meg og gjøre meg klar nå, så vi snakkes når jeg kommer hjem! Ha en fiiiin dag.

Hva skal dere i dag?

dagens antrekk #160312


jakke h&m, bukse bik bok, veske smia/vero moda, t-shirt gina tricot

i dag

I dag så skulle jeg ta bilder av de fine ringene mine ikke sant, og så bare ............... HAHA HVA FAEN LIKSOM XDXD Seriøst, hendene mine er så STYGGE. Noen som vet hvordan man kan få mer fett på de eller noe?? De har alltid vært sånn skjellet-aktige, liksom. Uuueh.

UanseeeeettI dag så jeg på en rettssak for første gang i hele mitt liv!! How awesome. Var et kjærestepar på 30 og 40 år som hadde oppbevart og solgt flere kilo hasj osv, var faktisk veldig spennende å se på. Narkotika er dumt og tragisk, folkens! Har virkelig ikke ord for det en gang, gir jo KUN trøbbel. Hold dere langt unna det, uansett hva! Huff huff :)

Outfit kommer straks! Har dere sett på en rettssak før? 

hvilket deksel?

Kommer en konkurranse ganske snart, hvor dere kan vinne et valgritt deksel fra mirabling.no! Digger dekslene derifra, de er liksom litt forskjellige fra alle andre nettsider - derfor anbefaler jeg alle sammen å ta en titt. Spiller ingen rolle om du har 3G, 3GS, 4 eller 4S, de har til alle typer!


Alle er fra http://www.mirabling.no

Hvilket syns dere er finest?

Reklamebasert innlegg 

it is only those who never do anything who never make mistakesamerican sweater

Haha, er helt UTSLITT nå. Vi var på spenst i dag i forbindelse med utplasseringen (politi), og da skulle vi springe/jogge så langt vi kunne på 10 minutter. I tillegg skulle vi legge oss ned på magen og ryggen i mens vi sprang, haha. Har hatt en super dag, da! Forresten, hadde på meg verdens deiligste hettegenser i dag fra Bik bok, som er Ingvill sin. Elsker alt med usa-flagg på ♥

Forresten, maaaange som lurte på hvor genseren på det første innlegget i går er fra. Den er mamma sin og er fra Vivikes, tror jeg :)

Noen flere som liker usa-flagg-klær?

converseÅå, converse må være de tøffeste skoene noensinne! (Utenom mine herlige Jeffrey Campbell da, selvfølgelig) Har to stykk i samlingen min foreløpig, men tipper det blir en del flere etterhvert, hehe. Digger de lave og de i brunt skinn! Looove.

Eier du converse? 

fin dag på politistasjonen

Har hatt en suuper dag! Var som tidligere sagt på utplassering på politistasjonen, og det var utrolig gøy og lærerikt. I dag hadde vi for det meste teori da, men i morgen skal vi på spenst (må jo være relativt bra trent når man er politi, så da skal vi springe og trene styrke, wiii) og så skal vi til byen for å finne en "skurk" eller noe, haha. Gleder meeeg :DI tillegg tror jeg finværet er på vei til Førde city!! Er hvertfall kjempedeilig temperatur ute nå. Digger det ♥

ukens spørsmål #8

Bruker du Jeffrey Campbell-skoene på skolen?
Nei, eller ikke enda hvertfall. Er ikke fordi jeg ikke tør, men fordi de er litt upraktiske å sitte med osv :)

Har du macbook?
Nope. Hadde sikkert vært stas å ha det, men fremfor alt annet jeg kan kjøpe for 13 000 kr så prioriterer jeg ikke en data først, for å si det slik.

Kan ikke du få sånn at bildene vises i arkivet, så vi slipper å trykke inn på innleggene?
Har fikset det nå :D Haha, SINNSYKT masse stygge bilder av meg i arkivet da, æsj.

Hva heter den svarte buksen din fra bik bok? Liksom, hvilken modell er det? Ser ut som den passer i lengden til deg?
Den heter "Higher black" og er forresten Ingvill sin :) Som dere vet så er det jo ca. ingen bukser som passer til meg, men denne sitter perfekt! Er en slim bukse, altså tynn og lang. Elsker den! Den er liksom ikke heeelt kullsvart hvis dere skjønner, er litt gråskjær i den.Hvorfor spiser du ikke godteri, du er jo tynn?
Mange av dere som tydeligvis har misforstått litt. Kun fordi jeg er tynn så betyr det ikke at jeg kan spise så mye godteri og usunt jeg vil vet dere :-) Er ikke det at jeg er redd for å legge på meg da, men jeg føler meg faktisk 1000 ganger bedre når jeg spiser sunt, så hvorfor ikke?

Hvor er solbrillene fra?
De er fra sunglassesshop.com, og jeg har Mirrored Aviators som du finner HER .

Snakker du som de i Bergen?
Nei, har ikke skarre-r, men er ikke såå langt i fra. Eller jo, egentlig. Og jaaa, det kommer videoblogg snart! Må bare sette av tid til det.

Er du født i 1996 eller 1997?
1997! Haha, terminen min var i desember eller noe, så jeg skulle egentlig ha vært 96'er. Dritfett

Men eg lure på en ting, korleis klara du å sette sammen bildene sånn? I photoshop? Ka størrelse bruka du på det nye arbeidsområdet då? 
Lager kollasj i picasa :-) Veldig enkelt og lettvindt!

Hvor er jakka fra, hvilken størrelse?
H&m! Den er i størrelse 34

Hørte du spilte håndball, hvilket lag spiller du på? Jeg spiller også på 97 skjønner du :-) 
Spiller på J14 Førde 2!

Hvor høy er du?
174 eller 175!

Kan du begynne å skrive hvor tingene dine er fra på outfitbildene? Og hvor er veska fra?
Haha, glemmer det alltid! Skal huske det til neste gang, og hvis jeg glemmer det så er det bare å si ifra, hehe. Veska er fra SMIA/Vero Moda

Hvor mange hull har du i ørene?
To på ene siden og et på det andre. Hadde et til før, men tok det ut for en stund siden.Noe dere lurer på til neste gang?

turn my swag ondagens antrekk #120312utplassering

Hallo! Denne uka er vi på utplassering! 2 dager på videregående og 3 dager i bedrift. Såå i dag var jeg på studiespesialisering (språk, samfunn og økonimi), og det var utrolig spennende! Eller, vi gjorde jo ikke sånn kjempemye liksom, men det var gøy å besøke en annen skole og få litt nye impulser. Syns egentlig alt med utdanning er supervanskelig, ANER ikke hva jeg vil bli. Men blir vel mest sannsynlig til at jeg tar språk, samfunn og økonomi og et par realfag, så har jeg hvertfall en god del muligheter.
Luuunsj!!! Nom nom

Kommer outfit om ikke lenge! Har dere vært på utplassering før?

sprekingene

Har INGEN verdens ting å finne på i dag, så vi tar oss like greit en joggetur vi! Haha, sprek osv tjohei XDXD;PP Tips til dere hvis dere kjeder dere; tren! Selvom det kanskje ikke frister spesielt, så føles det såå bra etterpå. Vel, ha en fin dag folkens, dere er best 

1 antrekk
bukse og hettegenser fra bik bok, sko fra nastygal.com, jakke fra h&m, solbriller fra sunglassesshop.com

Hva syns dere?

en bra dag

Se så fint vær! Åh, ELSKER det. Blogglysten min øker 1000 ganger når det er fint vær ute, får myyyye mer inspirasjon da ♥ Nå sitter jeg og koser meg med lillesøss og godteri, lørdagsfeelingen ass. Og jaa, jeg klarte å ødelegge godtefrien i dag, skuffet over meg selv :(

Hva syns dere om bildene? 

new in


h&m


sunglassesshop.com

Haha, vet at brillene er skitne på ene siden, aner ikke hva det er, får det ikke bort heller. Hvertfall, er utrolig fornøyd, nå er det offesielt vår altsåå!! Har vært ute og tatt bilder med Ingvill i dag, gleder meg til å vise de til dere, hihi. Hva syns dere?

these shoes are made for walking

Jada jada, jeg skal begynne å se inni kameraet. Men i dag ser jeg helt jævlig ut.

good morning

Bildeopplasteren funker igjen, ENDELIG. Nå skal jeg stelle meg og så blir det en tur til byen, leeeenge siden sist! Skal prøve å få til outfitbilder også, hvis det bare slutter å regne...Hva skal dere i dag?

spring is nature's way to say: let's party! 

HAHA herregud, fin kvalitet. Bildeopplasteren på blogg.no funker ikke, så måtte laste opp fra facebook.

hvilket antrekk?

så lenge varte våren

Hei håå! Haha, var KLISSVÅT når jeg kom hjem fra skolen i dag, etter å ha gått i 3 minutter fra busstoppen. Jippi jaa vår ♥ Vel, nå skal jeg spise middag, har vært sulten i heeele dag så gleder meg!! Etter det står trening og lekser på planen. EN DAG IGJEN TIL HELG!!!!!!!! Faen gleder meg sykt, er oppriktig talt drittlei av skolen nå

Fint vær hos dere? Hehe, standaaard

kony 2012En utrolig viktig video med et kjempefint budskap, som må spres videre! Den handler om Joseph Kony, verdens værste kriminelle, som kidnapper barn og tvinger de til å drepe andre, som foreksempel foreldrene sine. HELT forferdelig, dette må stoppes! Videoen er ikke for å hylle Joseph, men for å gjøre han mer kjent og få folk til å vite hva han har gjort, så han kan bli arrestert i løpet av 2012. Hvis alle bidrar så kan vi klare det!

Har du sett videoen? 

spikeEtt nytt par i samlingen! Disse fikk Ingvill i posten i går, men som sagt så deler vi på de, så vi eier begge skoene like mye, hehe. Sinnsykt smart faktisk.

trening

Da drar jeg på trening! Haha, trodde treningen var klokka 4 i dag, så møtte opp 4 timer før jeg skulle. Tjoheeei, flink! Vel, må gjøre meg klar nå, så vi snakkes. Ha en fin kveld :Dom jeffrey campbell-skoeneHar fått en del spørsmål om skoene jeg bestilte, så da tenkte jeg at jeg bare kunne lage et eget innlegg om det. Hvis dere lurer på noe annet enn det som står her så bare kommenter innlegget, så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

Modellen heter Jeffrey Campbell Lita Black Distressed Leather (haha, langt) og jeg kjøpte de på nastygal.com. Skoene kostet 900 kr, men med frakt, toll og moms så ble nesten 1500 kr. Jeg har størrelse 8 som er det samme som 38,5. Bruker vanligvis 38 bare, men har hørt at man burde gå opp en halv størrelse, så jeg tok ikke sjansen på å bestille de for små og det er jeg glad jeg ikke gjorde, for de passer perfekt!

Hælen er 12,5 cm og jeg er 174 cm, så dere kan jo bare regne ut selv hvor høy jeg blir, haha. De er overraskende enkle å gå med, i tillegg er de utrolig lette! Aner de er litt slitsomme å gå med sånn kjempelenge, som  f.eks en heeeel dag, men det er vel de fleste høyhælte sko egentlig, så ja.Elsker deee♥

runwaydreamz shorts - hot or not?

Å herre, jeg praktisk talt ELSKER disse. Bare synd de koster en formue, i tillegg er det ganske vanskelig med størrelsen når man bestiller over nett. Hadde det ikke vært for det så hadde jeg nok bestilt meg en for lengst! Åh, får heller lage meg en lignende selv, men seriøøøst se så fine de er da da ♥Hva mener dere, hot or not?

notatbok

Se hva som dumpet ned i postkassen min i dag! En dødskul notatbok fra personligalmanakk.com. Tok størrelse medium denne gangen ettersom jeg syns den jeg hadde forrige gang var litt liten, og den er virkelig perfekt! Tenkte å bruke den som dagbok, hihi.dagens antrekk #040312


bukse og hettegenser bik bok, jakke h&m

1000 lesere i går, dere er beeest!

anbefaling av blogg

ragnhildfredrikke.blogg.no

En av bloggene jeg leser daglig, nemmelig denne, skrevet av Ragnhild. Haha, husker jeg leste bloggen hennes for kjempelenge siden, men så glemte jeg den helt, og fant den ikke igjen før for et par måneder siden! Hun har et enkelt, fint og ryddig design med store bilder - noe jeg syns er veldig avgjørende om jeg skal lese en blogg eller ikke, og hun blogger stortsett om hverdag, foto og outfits, men også andre ting innimellom. Utrolig fine antrekk har hun også, så hvis du trenger litt inspirasjon, trykk HER

Var flere bra blogger også, så det kommer nok flere anbefalinger etterhvert!

i dag

Er sååå herlig å slippe å gå med tjukk jakke og vintersko ute! Føler virkelig at våren er komt for å bli nå, bare håper at det ikke snur. Nå er jeg hos beste og øver til spanskprøve i morgen. Kjedeliiiiig, men det må jo til! Synd helga går så sinnsykt fort, fuck skolen :-( Ja ja, satser på at uka går fort! Er jo ikke lenge til påskeferie nå heller Hva har dere gjort i dag?

farger eller svarthvitt?

Farger eller svarthvitt?

lørdagskveld

Fruktsalat, brus og frusterte fruer - alt som skal til for en komplett lørdagskveld! Høhø, selvom godteri hadde vært greit det og da, men jeg er jo godtefri som dere vet! Vel, nå må jeg se videre på ff, ha en fin kveld søtinger 

fake tattoo

Mottok noen fete tattoos HERFRA for noen dager siden. Digger de! Syns tatoveringer er sykt stilige, men kunne aldri tenkt meg en permanent, så da passer jo dette midt i blinken. "Sono la mia arte" står det på italiensk, som på norsk betyr "Jeg er min egen kunst". Så fint! Skal definitivt spare noen av de til sommeren, tenk å sprade rundt i bikini med en slik bak på ryggen!

Hvis dere går inn på www.faketattoos.se/en nå og fyller ut koden "Disco fever" når dere skal betale så får dere 10% rabatt! Tatoveringene er ganske billige fra før av, så da blir det jo bare enda billigere. // Sponset produkt, ærlige meninger

Hva syns dere? Kult, eller hva? 

dagens antrekk #030312

Heeej alihopa! Sååå deilig å våkne på en lørdag når sola skinner og himmelen er blå. (Selvom solen forsvant i det jeg skulle ta bilder) ♥ Vår ♥ I dag har jeg faktisk ingen planer, tenkte bare å slappe av, rydde litt og bare nyte at det er helg. Ingen i familien er hjemme for øyeblikket så da er jeg alene, digg! Skjønner ikke hvordan folk kan like å ha folk rundt seg hele tiden, jeg takler det ikke, haha.
sko nastygal.com, bukse bik bok, skjorte kappahl, hals vero moda

Forresten, jeg skulle hilse til Samson og si at han er best ♥♥♥ (Han ville på bloggen høhø)

lykkerusSe hva jeg nettopp hentet på postkontoret!!! Er i total lykkerus nå, herregud. ELSKER DE! Og ja, de passer perfeeeekt ♥ Made my day, totally.

vårfølelseÅåh, for en HERLIG dag! Været er helt nydelig, har så siiiiiiiinnsykt vårfølelse nå. I tillegg er det helg!! Herregud, dette minner meg bare på hvor ubeskrivelig mye jeg gleder meg til sommeren. Åååh ♥

Er det blitt vår der dere bor også? 

ukens spørsmål #7

Kan du legge ut designet ditt?
http://krisssy.blogg.no/1263328755_sjokoladekak.html Her :-) 

Hvilken farge på håret sier du at du har?? Blir ikke oransj feil farge, det er jo mer brunt på en måte... men en blanding? Har du tenkt å farge det, hvilken farge isåfall?? :) 
Kastanjebrunt eller noe i den duren, tror jeg? Vet ikke helt hva det er, er hvertfall en blanding av oransje og brunt.

Det å laste ned photoshop, er ikke det ulovlig? Link til nedlastningssiden?
Jo, det er det. Men jeg har ikke akkurat blitt arrestert, så jeg tror det går fint :-)

Hvor mange sittups tar du?
Pleier å begynne med 30 strake hver gang før jeg dusjer. Etterhvert øker jeg til 30 x 2

Hvilken størrelse bestilte du JC skoene i og hva bruker du til vanlig? :)
Bestilte 8 som er 38,5. Bruker vanligvis bare 38, men har hørt at de er litt små i størrelsen, så jeg bestilte en halv større. HÅPER de passer, men hvis de blir for små så kan jeg bare utivde de med ispose.

Hvorfor tar det en måned før du får dine jeffrey campbell?
Fordi leveringstiden er 2-4 uker!

Lurer på hvor mye jeffrey campbell'ene du bestilte vil koste sammen med frakt/toll?
Frakten koster 80 kr og tollen blir vel på 2-300. Til sammen 1200-1300 :-) 

Er du den høyeste i klassen? ;)
Nei, det er jeg ikke

Pleier du å få lysere hår om sommeren?
Ja! Får blonde striper og hele håret blir bare mye lysere, elsker det. Hater håret mitt på vinteren, for da er det bare oransje og stygt, haha. 
Hvordan får du bildene dine så lyse og fine? Er det noe som du kan gjøre med det objektivet du har eller redigerer du dem lysere?
Stiller inn kameraet på AV og skrur opp lysstyrken. Pleier sjeldent å redigere de lysere, isåfall bare litt!

Syns du er blitt mye brunere i det siste! Bruker du noe form for selvbruning? :D
Hihi! Yes I do, bruker denne som er fra gents.no:

Funker fjernkontrollen til Canon EOS 1000d?
Det vet jeg ikke, desverre! Men det er bare å spørre i butikken eller sende mail til nettsiden, så får du svar.

Er det mange flere jenter som er like høy som deg der du bor? Og hva med guttene? 
Haha ja, selvfølgelig, Førde er ikke såååå lite altså! Er folk i alle størrelser her, hehe.

Kan du vise forskjellige hårfrisyrer du bruker til hverdags eller forskjellige anledinger? 
Jeg er nok desverre verdens DÅRLIGSTE til å fikse håret mitt, haha. Er sånn hver gang før jeg legger meg: "Okei, i morgen skal jeg gå med flette". Og så våkner jeg og bare: "Faen heller jeg bare går med det løst." Haha

Bruker du bare kamerastativet ditt når du tar outfit bilder og sånt, eller er det noen som tar bilde av deg?
Enten bruker jeg kamerastativet og fjernkontrollen, eller så tar Ingvill bildene :-)

Jeg prøver å bli brun, noen tips? Tar du solarium, betakaroten?
Bruker både solarium, betakaroten og selvbruning, bare veldig sjeldent, haha. Kan gå en måned mellom hver gang jeg tar solarium, liksom.

Hvorfor la du ikke ut alle ønskene?
Var veldig mange pluss at en del av de var like, men har fått et par flere i etterkant så tenkte kanskje at jeg kunne lage en del 2 også!

Skal du blogge når du er i syden i sommer?
Jaa!! Ser så sykt frem til det.

Å herregud kan du snart få deg ny header?
Haha tnå, jeg elsker masingen deres ♥ Jeg skaaaal... snart.

Ble håret ditt noe tykkere når du spiste ølgjør?
Brakk meg hver gang jeg skulle svelge det så jeg ga opp, haha. Kødder ikke når jeg sier at det er det VÆRSTE jeg noensinne har puttet i munnen min iløpet av mine 15 år, æsj.

Hvor er USA flagg-genseren fra?
Bik bok! Men kjøpte den for et år siden.Tok ikke alle spørsmålene denne gangen siden det ble så mange, så hvis det er noe dere lurer skikkelig på sååå kan dere bare spørre her nå :-)

redigering før og etter

Utrolig hva litt redigering kan gjøre med et bilde! Har fått dilla på farger og kontraster i det siste, syns det er sååå fint, bortsett fra at håret mitt blir gingeroransje da, haha. Nå skal jeg gjøre meg klar til trening! Blogges i kveld, da kommer ukens spørsmål :-)

Hva likte du best, før eller etter?