hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

SmileLab


Et smil er noe alle burde ha med seg til enhver tid! Jeg er ganske opptatt av å et hvitt smil og god munnhygiene, så jeg tenkte å fortelle om en nyhet som SmileLab har kommet med - nemlig SmileLab Sensitive Complete Treatment:Pakken inneholder 15 pakker med strips, hvor det er 2 strips i hver av dem - altså 1 for hver tannrad. De skal være på i 30 minutter, men stripsene er tynne og tilpasser seg lett etter tennene så det føles ikke ubehagelig å ha det på. Man kan liksom snakke i mens, hehe :-) Behandlingen kan fordelest utover for eksempel 15 dager, hvor man bruker én pakke daglig, eller at man bruker 2 pakker daglig. Jeg føler ikke at jeg trenger det, da jeg får veldig gode resultater etter bare 2-3 behandlinger. Det passer også veldig fint å bruke én pakke strips rett før man skal noe spesielt, som for eksempel bursdag eller et event.

Jeg har testet både originalen og Sensitiv, og personlig så fungerer begge like bra for meg. Begge produktene er like, bare at denne er mer skånsom. Har ikke prøvd noen annen form for tannblekning tidligere, men denne scorer likevel høyt hos meg! Kjempeenkelt og effektivt. Jeg er den typen som hater å lese bruksanvisninger, men denne er virkelig enkel, haha :)

Noen av fordelene med SmileLab:
 Ferdig dosert - klar til bruk
♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk
♥ 
Klinisk dokumentert trygt & effektivt for hjemmebruk

Ooog! Jeg har en rabattkode til dere, wohoo! Koden "u2fb5" (skrev feil tidligere, nå er koden riktig) (varer til 6. april) gir 20% rabatt på SmileLab Sensitive Complete Treatment, som dere finner HER. Den gir også samme rabatt på Sensitive Bursh, som dere finner her :) EDIT: Skriv inn koden manuelt i stedet for å kopiere og lime inn. Om det fortsatt ikke fungerer, kontakt på info@coverbrands.no for å få rabatten manuelt!

Reklame

svar fra broren min - del 1

Herregud, hun er jo dritttyn, hun MÅ jo ha spiseforstyrrelser?
OKEI, hadde på forhånd bestemt meg for å ikke svare på spørsmål om dette, men fuck it. 
Hvor begynner jeg? Eh, hun har ingen spiseforstyrrelse, og har aldri hatt. Om det er noen som oppriktig bekymrer seg (eller bare er JÆVLA HOES) la meg si dette. Det har aldri vært et tema her i huset. Familien Ullebø er glad i mat. Veldig glad i mat. Lager vi 1 pizza til middag spiser vi 1. Lager vi 2, spiser vi 2. «Å spare mat» er et ukjent fenomen, og om mamma baker 60 boller, så er det tomt dagen etterpå. Jeg skjønner også at jeg er litt inhabil til å uttale meg, siden jeg står henne så nær, men verken jeg eller hun har noe å skjule. Hun spiser mer enn nok, er sunn og har en meget god helse. Jeg er så forbanna lei kommentarer som «hvorfor spiser du mager kesam, du kunne trengt de ekstra kaloriene ;)» eller «du måtte ha nugatti max ja, kunne vel ikke risikere de ekstra kaloriene». Til dere som kommentere slikt, det er ikke Kristine som handler inn maten i huset, det er mamma. Og hun er opptatt av at familien skal spise sunt og variert, og da har hun byttet ut noen produkter til lettere varianter. Når ble det ulovlig å velge letter produkter? Hvem bestemmer hva som er et «normalt» kosthold? HVA er et normalt kosthold, om hun faen ikke får spise mager kesam uten å bli lynsja for det? 
Jeg bare lurer (MENS VI FØRST ER I GANG), hva får dere til å skrive sånt? Dere kan åpenbart ikke ha det godt med dere selv, for jeg kan ikke fatte hva som får dere til å sette dere ned, klikke dere innpå bloggen hennes, lese det som står der, gjøre dere opp noen negative tanker for å så skrive det i kommentarfeltet og poste det. Hvor er foreldrene deres? Har dere blitt mobbet i oppveksten? Sliter dere med selvoppfatningen deres? Så mange spørsmål jeg aldri får svar på.Har hun forandret seg etter hun ble toppblogger?

Selvfølgelig har hun det! Hun har blogget i minst 3 år, og det har vært en del av hverdagen hver bidige dag. Jeg tror det har vært en fordel for henne også, siden hun er blitt veldig oppmerksom på hvordan hun fremstår, prioritere tiden og planlegge, og den erfaringen hun har fått (alt fra radiointervju, til samarbeid, til for eksempel skatt osv) 

Har dere alltid vært gode venner?
Vi har alltid vært gode venner, men har blitt mer de siste årene. Vi har blitt mer like og har heeeelt samme humor!

Bruker Kristine mye tid på bloggen? 

Hverdagen hennes sirkler rundt bloggen. Ikke før hun poster et innlegg tenker du på det neste! Og hvor mange ganger når vi skal på butikken elns (og kjøpe brus/snop) og jeg er klar og roper på henne, så får jeg tilbake «skal bare poste innlegget, det går fort!!!». Det går ikke fort. Tro meg. For å ikke snakke om det å ta bilder. Er det fint vær, får hun aldri nok bilder. ALDRI. «bare ett til pliiiiiiis, jeg bare må ha ett til!». Hvilken forskjell spiller det blant de 600 bildene vi allerede har tatt??
 Men hun syns det er gøy da, det er jo det viktigeste. Jeg tror dere ville merke fort om hun mistet inspirasjonen!

Krangler dere mye?

Haha. Vi krangler ikke så mye, men det pleier å bli ganske høylytt og intensivt når vi krangler. Som for eksempel her om dagen når jeg tok resten av en flaske brus opp på rommet mitt og Kristine klikka og kom flygende opp trappa som et uvær type det her:

...og vi stod å hylte til hverandre så vi begge var hås i halsen og alle dyrene i skogen våknet fra dvale og enhver realityseriekrangel ville sett harmløs ut. Vi hadde forresten en 4 pk til med brus i garasjen
 

Leser hun alle kommentarene? 

Det gjør hun. Jeg tror det er det viktigeste for henne (jada jada typisk bullshit) er kommentarene, kanskje. Det er noe med det at det blir tilbakemeldingen hennes. Lesertall blir liksom «bare et tall», men kommentarer kan hun lese, forstå, få henne til å tenke, bli glad osv. Blir litt det samme som å få en god karakter på for eksempel eksamen eller en fremføring; om du får 5 eller 6 er det kjempegøy, men INGENTING slår å høre tilbakemeldingen (om den er positiv vel å merke). Det er den du husker!


Hva syns du om at Kristine og mange andre rekker finger til kamera?

Hun gjør det ikke ofte nok! #yolo #swag #girl #fuck #chanel
Vil du si at Kristine alltid prøver å være perfekt? Presser seg selv osv

På dette er vi ganske like. Det er enten eller. Skal du gjøre noe, er det 100%. Hva er poenget med å holde på 
med noe om du ikke gir alt? Og så er hun sinnsykt streber på skolen. Serr. "Det går bra om eg får minst 5 sant Håkon, sant Håkon? Sant det går fint????" 

Hva syns du om at Kristine tjener masse penger på bloggen sin, og får masse penger som hun kan bruke på seg selv i ettertid, og du får ikke noe...? 

Herregud såååååååååå sinnsykt urettferdig. Nei lol, er jo hennes blogg? :-) Om du sikter til at jeg hjelper til, så føler jeg ikke at det å ta litt bilder i ny og ne, og hjelpe henne med å svare på litt e-poster osv burde gi meg betalt. 

Hva synest du om at hun blogger?

Jeg syns det er kjempekult! Og flott hun har funnet noe hun liker å holde på med.

Hva er Kristines verste uvane? 

At hun aldri trekker ut etter seg når hun har vært på dass. 
Eller at hun har et helvetes temperament. Skulle tro hun er et jævla lemmen av og til. Av og til kan hun klikke for absolutt ingenting! 

Hva gjør dere når dere er sammen, sånn som nå i påsken?

1. Spiser

2. Prater om ting/folk vi hater

3. Digger til musikk
4. Går på hvert vårt rom og sitter på data en stund

5. Gå tilbake til punkt


RINSE AND REPEAT.

Er Kristine like kul på ekte som hun er på bloggen?

Hun er mye kulere! Håper ikke dere tror hun er akkurat som på bloggen? Det er ikke alene en blogg om hverdagen hennes eller livet hennes. Altså, hun har ganske lik humor som meg, og jeg har ganske bra humor, såååå da må hun også ha det hehehe. Dere må ikke finne på å avgjøre om en person er sånn eller sånn basert på så lite info som fra en blogg folkens! :-)Kan du fortelle henne alt?

Føler i grunn det.


Tar hun til seg driten folk kommenterer om for eksempel hva hun har på seg, hva hun spiser og det at hun er tynn?

Ja og nei. Det er fysisk umulig å ikke bli påvirket av all dritten, men det er to utfall av det. Du kan enten høre det, og tenke på det til neste gang, eller du kan leve etter det og la det styre livet ditt. Jeg tror hun bare tenker på det, for hun fortsette å gjøre som hun vil, og bryr seg sånn sett ikke om dritten hun får.

Leser du bloggen til Kristine daglig?

Veldig artig spørsmål. I perioder, ja. Når jeg bodde hjemme leste jeg den nesten aldri. Jeg følte det ville blitt veldig rart, siden jeg bodde i samme hus som henne. Alt som kom utpå bloggen visste jeg jo om, så hadde liten verdi å kikke gjennom outfitbildene hun nettopp postet når JEG tok bildene, ya feel? Etter jeg har flyttet har jeg lest den nesten hver dag, men jeg ringer heller å prater med henne, siden bloggen ikke gir et rettferdig bilde av hverdagen hennes. 

Har du tenk og legge på deg litt ihvertfall. Det ser ut som du har et eller annet sykdom som gjør deg så tynn?
Raper/promper hun mye? 

Ekte bloggere raper eller promper aldri.

Har dere tenkt å dra på ferie sammen?

Har store planer om det! Ingenting er bestilt, men er KEEN på en sydentur for å si det sånn ja!

Hjelper du til med bloggen?
Ikke såååå mye. Eller, tar jo en del bilder. Skriver type alle e-postene til samarbeidspartnerene ("pliiiiiis dåååå Håkon, eg aner ikkje kva eg skal svare dei!!") osv. Haha, når jeg kom hjem fra Bergen måtte jeg skrive hele hjelpe henne med å svare på et intervju til avisa. Det handlet om henne.  Artig å lese avisa dagen etterpå, med ordrette formuleringer som jeg hadde skrevet. 

Noen svar som overrasker dere, hehe? Kommer en del 2 senere, så lurer dere på noe til da? :-)

Xoxo, Håkon

black and white

Heisann! Nå har jeg nettopp spist enchiladas og massemasse godis med familien. Er så mett nå at jeg ikke klarer å gå skikkelig oppreist, haha . . Skjønner ikke hvordan jeg greier å spise så mye, jeg?! Haha. Gøy at så mange la igjen spørsmål på spørrerunden jeg hadde her om dagen, forresten! Han holder på å svare nå, så innlegget kommer nok i morgen tenker jeg. Nåå drar jeg snart for å møte Ingvill og Karina! Håper dere får en fin kveld, nyyyt de siste dagene i påska.

Outfit for dagen! Nå derimot sitter jeg med koseklærne på. Et must på kveldene :-)

Genser fra Cubus, bukse fra BIK BOK, sko fra H&M, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no)

Hva synes dere? :-) 

starter dagen med bra musikkDere som har sett Pitch perfect kjenner vel kanskje disse sangene igjen? Er egentlig ikke min type musikk, men disse er såååå kule. Har helt sinnsykt dilla på 212 av Azealia Banks, og da jeg hørte den i mashupen i filmen ble jeg dødsgira. Moment of my life, liksom.

Nååå skal vi på butikken og fylle på påskeegget! Haha, ser på instagram og facebook at mange har fått påskeegget sitt i dag . . Her i huset har vi liksom spist godteri siden ferien startet jeg! Spiste den siste biten godteri i dag, HADE BRA 2.5 kg smågodt! Er det påske, så er det påske. Men dere få ha en fiiiiin påskeaften da, alle sammen!

 

Har dere fått påskeegget deres?

it´s a beautiful day

Haha, STOOORT glis! Jeg blir bare så i utrolig godt humør av det fine været, tihiiii. Feriedagene går altfor fort, men det gjør jo tiden hele tiden ellers så . . I dag er første dagen på lenge at jeg har sovet lenge, og det var utrolig deilig. Jeg er den typen som elsker å sove til middag, men jeg lar meg ikke selv gjøre det fordi jeg hater å sløse bort dagen - så jeg pleier som regel å stå opp i 9-10-tiden. I dag har jeg i hvert fall slappet heeeelt av og solt meg på terrassen i shorts og bikini. Jeg vet det høres sprøtt ut, men når jeg lukket øynene så kjentes det faktisk ut som om det var sommer, varmt var det!!

Nå kommer Ingvill bort, og vi skal kose oss i hele kveld med jentesnakk og sikkert en film. Og brus, selvfølgelig! Glad bestevenninna mi er like glad i Pepsi Max som meg, haha :)Jeg måtte lage middag selv i dag, og da ble det tacopizza! Alt du trenger er en (eller to) tacolefser, og så legger du masse godt på Jeg smører bunnen med grønn pesto og rømme/mager kesam, og så putter jeg på paprika, ruccola, mais, kjøttdeig og ost. 6-7 minutter i ovnen og vips - supergod pizza på 1, 2, 3!

new in from runwaydreamzJeg falt helt pladask for disse to nydelige plaggene jeg fikk tilsendt i posten her om dagen, fra kouture.no! Kouture er en butikk som du finner i Oslo i Karl Johansgate 5-7 (inne på Arkaden) , og nettbutikken finner dere HER. De selger dødsfine klær fra merker som blant annet Runwaydreamz, SVEA, Dr. Denim, Jofama (Kenza sitt merke!!), American Vintage og så videre. Jeg vet jo at det er veldig mange som er frelst av f.eks runwaydreamz-produktene, og det må jo passe perfekt for dere som bor i Oslo!! Dere kan jo teste shortsene på, slik at de passer perfekt. Jeg vet i hvert fall hvor jeg skal neste gang jeg er i Oslo, hihi. Når man bestiller fra nettbutikken slipper man forresten toll, ettersom nettsiden er norsk. Eieren av butikken er også kjempehyggelig, og vi vet jo alle hvor koselig det er med bra kundeservice! Tommel opp :-)

 

♥ Runwaydreamz Stud Top (link): Denne toppen har jeg ønsket meg såå lenge, og jeg ble kjempeglad når jeg mottok den. Perfeksjon i mine øyne, ååh! Har allerede planlagt flere titals antrekk å bruke denne toppen til i sommer - gira med andre ord!! Den er ikke så veldig lang, så den passer best med en highwaisted shorts eller bukse. Jeg har verken stor midje eller store pupper, så størrelse 34A passer perfekt til meg :)

♥ Runwaydreamz Dangers (link): Mitt favorittplagg er shorts uten tvil, i hvert fall de fra runwaydreamz! Har 3 stykk i samlingen min til nå, og kjenner jeg meg selv rett så blir det nok flere i tiden mot sommeren, he-he. Denne modellen er såååå fin! Har størrelse XS, og den er litt mindre enn de to andre modellene jeg har (Jett og Camo Frayed Studded) - synes likevel den satt veldig bra. De to andre jeg har er jo ganske løssittende, så nå har jeg en litt mer tettsittende også.

Ikke sant klærne var fine?

Sponset produkter  

spørsmålsrunde - broren min svarer

Okei, jeg kjører i gang en spørsmålsrunde - men denne gangen skal Håkon svare! Tenkte det kunne være gøy å få svar fra et litt annet perspektiv enn bare fra meg selv. Still spørsmål om meg som dere lurer på, så lover jeg at han svarer 100% ærlig! Her er det ingenting å skjule, hehehe :-) Svarene kommer i løpet av noen få dager bare, ettersom han drar hjem igjen på søndag. Sååå ja, still spørsmål om hva enn du vil - alt utenom "Pepsi VS Cola", "favorittmat" og så videre, haha.Ironisk nok et innlegg med bilder av . . meg. Kan vise dere bilder av han senere, hvis jeg får lov av han :-)

Fyr løs! Hva lurer dere på om meg?

sommer i en halvtimeDETTE BILDET ER TATT I DAG FOLKENS. Herregud, for noen timer siden var det syyyykt deilig vær ute, med steikende sol og blå himmel. Bildet over er tatt i dag, den 28. mars. Kødder ikke. Var ute og skulle ta bilder av de nye klærne mine (kommer flere bilder snart), og jeg var faktisk varm. I mean heeeeello, jeg stod UTE, i SHORTS og TOPP. Haha, sykeste. Måtte jo sole meg litt i samme sleng også, så forhåpentligvis har jeg fått litt farge!

Nå er det derimot overskyet. Og når jeg ser meg rundt, så innser jeg at det fortsatt er snø på bakken, haha . . Fikk kjenne smaken av sommer i en liten halvtime da, i hvert fall :)

elsker ferieHei alle fine! Bildet viser ikke meg i nuet akkurat, for å si det slik. Sitter her med sminkeløst tryne og pysj fortsatt, jeg! Er det ferie, så er det ferie. Familien har dratt til Hemsedal utenom meg og broren min, og det er sååå deilig med tomt hus. Hihi, i hvert fall i blant! Så i dag skal vi lage verdens beste pizza til middag (lover dere, ingenting slår den vi lager!!), og så skal vi innta store mengder brus og påskeegg-godteri. Namiiii. Jeg tenkte forresten å sette i gang en spørsmålsrunde hvor Håkon svarer! Er det ønskelig? Isåfall, legg igjen en kommentar slik at jeg vet det :)

Og ja! Jeg bare måå tipse dere om foundation- og påske-salget som coverbrands har denne uken! Alle foundation er 20% rabatt på, og så har de salg på utvalgte produkter med 20-50% rabatt. Kanskje det er noen som vil unne seg selv litt ny sminke i påsken? Jeg kan i hvert fall på mitt varmeste anbefale bareMinerals foundation, som jeg har vært fast bruker av i flere år. Den har i tillegg solfaktor 15, noe som kommer veldig bra med nå som solen skinner ute. Meet Matt(e) fra theBalm er også et av mine favorittprodukter - love it! For å komme til salgene så kan dere bare trykke på bildene :-)

bareMinerals Original foundation her, GloMinerals pressed base her, Too Faced foundation her, GloMinerals Liquid Foundation Matt her, NYX foundation her


Ciaté neglelakk her, Meet Matt(e) her (storfavoritt hos meg!), Bahama Mama her

I think I have an obsessionHeisann! Her ser dere litt av shortsen jeg fikk tilsendt i dag, fra den fineste butikken Kouture som dere finner HER! Bare en liten smakebit, jeg skal ta bedre bilder og vise dere både shortsen og toppen i et annet innlegg + fortelle litt mer :-) Som dere vet så er jeg jo tidenes største fan av shorts, haha. Får aaaaaldri nok, og det er liksom helt kronisk. Bare måååå ha, vet dere. Har ikke noe imot det da, er jo greit å ha litt å velge i når sommeren kommer!

Nå sitter jeg her og venter på at middagen skal bli ferdig. I skrivende stund er det faktisk fortsatt litt lyst ute, og klokka er snart ÅTTE?! Lykke! Jeg kan liksom ta bilder ute helt til klokka er type 7, og deeeet er herlig det. (Tipper alle bloggerne kan skrive under på det) I tillegg er det sinnsykt fint vær for tiden, så jeg slipper å fryse den lille rumpa av meg når jeg skal knipse antrekksbilder - og jeg slipper å ta pause inne hvert 3. minutt. Haha! Men nååå blir det familiekos med lasagne, nam. Ha en fin kveld, alle 

Noen flere som er glad i shorts, hehe? 

nå er det påske

Dere vet når man våkner om morgenen og man fortsatt er stappmett fordi man spiste så mye kvelden før? Sånn hadde jeg det i dag. Okei, jeg har hatt det slik helt siden ferien startet, haha . .

I dag; dagen hvor hele Norge´s befolkning skal handle inn mat til påska. Mamma, pappa og lillesøss skal til Hemsedal i noen dager og jeg og broren min er alene hjemme (JIPPIIIII JAAAAAA), så vi var nettopp en tur på butikken for å handle inn litt mat og (veldig masse) godteri. Et ord: KAOS. Haha, jeg trodde nesten ikke mine egne øyne. Stappfulle handlevognER til flere tusen kroner, lange køer og masse, masse, maaaasse folk. Haha, så sykt nordmenn-ish. Butikkene er stengt i type to dager og folk handler jo inn så store mengder mat at man skulle tro at butikkene stenger for alltid. Skal likevel ikke klage, da familien min er akkurat slik selv . .

Var forresten nettopp og hentet en pakke på posten! Dere ser vel kanskje hva det er? Æææh, er helt forelsket. Skal vise dere i et eget innlegg!

#Pro-ana-materiale, he-he. Neste person som forteller meg at jeg må spise får hodet kakket i to :) :)

Noen flere som er klare for å spise seg ihjel i påska?

simple as thatBukse fra Bik Bok, genser og sko fra H&M, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no)

Så enkelt ble dagens antrekk! Det enkleste er ofte det beste, i hvert fall etter min mening. Hva synes dere?

new obsessionHeiiia dere! D e i l i g med ferie, ahh. Stod opp i dag tidlig og lagde meg god frokost som vanlig, og om ikke lenge drar jeg en tur ut i finværet! Skal en tur til byen senere i dag tenker jeg, og sååå skal jeg trene litt. Jeg og broren min planla å trene hver dag i ferien, og så langt har det faktisk gått bra! Uvanlig til å være meg, jeg er jo kjempelat når det gjelder trening i hverdagene, haha . .

Har forresten fått skikkelig dilla på earcuffs i det siste! Det har dere vel kanskje merket, he-he? Synes det er dritkult, og det kan sprite opp et helt enkelt og kjedelig antrekk. F.eks det jeg har på meg i dag! Har 3-4 stykker, men den på bildet under er favoritten min. (Vet ikke om akkurat den på bildet under er en earcuff da, men dere skjønner) Kjøpte den på H&M for under femtilappen, faktisk. Skal definitivt få tak i flere slike - I love it!Hva synes dere om slike øredobber?

platforms sneakers

Hei hei, dere! Skituren i dag var heeeerlig. Vi dro halv elleve og kom hjem igjen fire, haha! Selve turen tok jo bare 1-2 timer egentlig, men så var det sååå fint vær at vi ble sittende og bare nyte sola. Gikk 1,8 mil - synes det er bra jeg! Så nå håper jeg at jeg har fått litt farge i ansiktet, he-he . . Jeg er leiiiii av å være bleik nå!

Nå skal jeg slappe av litt, og så tenkte jeg å skrive litt på spalten til Fylkesmagasinet. Senere i kveld skal jeg kanskje se film med Ingvill! Jeg så forresten Pitch Perfect på kino her om dagen, og den var sååå bra. Skikkelig goodfeeling-film! Fat Amy var best da, filmen hadde ikke vært noe uten henne. Så ja, vi skal se den tror jeg! Ser vanligvis ikke filmer opp igjen, men den var dødsbra.

Sko fra H&M, bukse og genser fra Bik Bok, solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere? Elsker slike sko, de er dødskule! Ønsker meg slike i converse, hihi. 

ut på tur, aldri surBøøøh! Ny uke, nye muligheter, dere! Og heldigvis er det FERIE, wohoooo. Det blir ikke skikkelig påske uten skitur, så nå er familien min og jeg snart på vei ut døra. Vet ikke om jeg skal gå 12 eller 21 km, men det finner jeg vel ut av. Anbefaler alle å ta seg en liten skitur i påska, man får sååå påskestemning av det. Og så må man jo selvfølgelig ha med kvikk lunch og kakao! Men nå må jeg nesten løpe. Alle sammen er klare utenom meg, og her sitter jeg og . . . blogger. Hehehe.

Dagens frokost ble havregrøt med kesam, banan og tørkede aprikoser. Sistenevnte er DØDSGODT, dere mååå smake det! Perfekt snacks 

Pleier dere å gå på ski i påska?

litt om håret mittOkei, hold dere fast . . Her kommer et innlegg om håret mitt! Haha. Jeg får noen spørsmål om håret mitt som veeeldig mange ganger går opp igjen, så da tenkte jeg å lage et eget innlegg om det i steden for å svare på masse små-spørsmål her og her :-)

Jeg har spart håret mitt i 3-4 år. I starten av 7. klasse så nådde håret mitt til ca. litt ovenfor brystet. Vet faktisk ikke helt når jeg klipte meg sist for å være ærlig, men det er i hvert fall veldig mange år siden. I slutten av 6. klasse, kanskje? 3-4 år siden er det, i hvert fall. Så ja, man kan vel si at jeg har "spart" i 3 år - selv om det aldri var en intensjon å spare det though. Håret mitt har vel egentlig bare vokst av seg selv, og så har jeg latt være å klippe det, enkelt og greit.

Hårfargen min 100% naturlig. Jeg har aldri farget det eller stripet det. Tror ikke at jeg noensinne kommer til å tørre det heller . . . Orker ikke stresse med ettervekst og slitt hår, i tillegg så liker jeg at jeg har en litt spesiell farge på det. Synes f.eks blondt og mørkebrunt hår er dødsfint, men tror liksom ikke at jeg hadde kledd det, hehe. Hårfargen min ser veldig forskjellig ut på bildene, men det kommer ofte av redigeringen. I tillegg forandrer fargen seg veldig mye gjennom året - om vinteren har jeg ganske mørkt hår med en del oransjeskjær, mens om sommeren er det mye lysere, ofte med blonde striper i. Det er derfor det ofte ser så forskjellig ut :-)

Jeg har naturlig tykt hår med fall i. Helt siden jeg var liten har jeg hatt tykt hår, og det er jeg veldig glad for! Om dere sliter med tynt hår så kan det komme av mangel på næringsstoffer, blant annet B-vitamin. Gode kilder til B-vitamin er f.eks kornprodukter, egg, melk, grønnsaker og så videre. Du kan også bruke ølgjer - et pulver rikt på B-vitaminer som man blander inn med vann. (Smaker veldig, veldig, veeeeeldig ekkelt, though)

Håret mitt er ikke slitt. Altså, tuppene mine er ikke silkemyke akkurat, men de er langt i fra slitt og frissete! Jeg vet det er mange som sier at man bør klippe seg flere ganger i året, men om man gjør det så vokser det jo aldri ut...? Haha. I grunn er det veldig ironisk at håret mitt ikke er slitt i og med at jeg dusjer hver dag, retter det hver dag (ikke hele håret da, vel og merke!) og jeg har heller aldri brukt noen spesielle produkter opp gjennom årene - men på den andre siden så har jeg jo heller aldri rørt hårfarging, striping eller bleking.

Jeg bruker GHD-rettetang. Det er verdens beste rettetang etter min mening! Forteller om den i videoen under.Jeg linket til denne videoen tidligere i uka, men her viser jeg i hvert fall hvilke produkter jeg bruker. Shampoen og balsamen fra Bed Head er gått tom nå, så jeg bruker for tiden Sunsilk. Synes det fungerer veldig greit med tanke på den rimelige prisen :-)

herlig start på morgenen

Sko fra junkyard.no, sportsbh med lomme fra getsporty.no, genser fra individu.no

Heisann dere, og god søndag! I dag bestemte jeg og Håkon (broren min) oss for å stå opp tidlig og trene, så klokka 10 stod vi klare i treningstøy og dro ut i garasjen og trente styrke med Ke$ha på høyttalerne. Kjørte mest styrke på magen, og har endelig begynt å se litt resultater. Gøy! Etter det bestemte vi oss for å ta intervaller, og jeg er helt døøøøøød nå. Digger å trene med noen som er bedre trent enn meg, for da har jeg noen som kan pushe meg. Vi løp intervaller opp noen sinnsykt bratte bakker, og jeg slet meg så mye ut at jeg nesten ikke klarte å puste. Haha, men det var totally worth it - jeg føler meg såååå bra nå :-) Når vi kom inn så lagde vi oss en stor og deilig frokost, namiiii.

På bildet over ser dere forresten hvilket treningstøy jeg bruker når jeg trener. Sportsbh´en med lomme til mobilen er verdens mest geniale oppfinnelse ever! Prøvde å ha mobilen i jakkelomma en gang, og jeg har to ord: aldri igjen. Nike Free Run bruker jeg forresten ikke til å løpe med, men til å trene styrke.

Nå er jeg kvikk og klar for en fin dag! Treningspørrerunden skal jeg forresten få svart på i løpet av uka. Håper dere får en super søndag 

sequin topOverdel fra ONENESS, jakke fra choies.com, bukse fra BIK BOK, sko fra Tommy Hilfiger (footway.no), veske fra Gina Tricot, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no), earcuff fra H&M

Wow dere, i dag har det offisielt blitt vår! Var en tur i byen med Ingvill nå nettopp, og jeg trengte faktisk ikke noen annen jakke enn den jeg har på meg på bildene. Herlig! Hva synes dere om antrekket?

curls, actuallyHeisann! Sååå deilig det er å våkne og vite at det er ferie. I går la jeg meg forresten litt tidlig fordi jeg har vært dødsliten i det siste, så jeg bestemte meg for å sove skikkelig ut i dag tidlig og ikke ha alarm på. Vel . . . jeg våknet av meg selv i morres da, og trodde klokka var type 12, men nei da, den var 08.30!! Og jeg fikk søren meg ikke til å sove igjen. Haha, er det mulig? Jeg tror jeg har glemt hvordan man sover lenge, jeg. Så nå føler jeg at jeg har vært våken en hel dag allerede, haha. Men ja, nå har jeg nettopp fikset meg og er klar for bytur med en venninne. Har faktisk krøllet håret i dag, det er ikke ofte! Riktig nok så ser det ikke ut som krøller på bildene da, heller masse floker.

Mange av dere lurte forresten på om jeg kunne vise hatten jeg lagde i K&H på skolen. Jeg hadde egentlig ikke peiling på hva jeg skulle lage, men så ble det til at jeg lagde en Mikke Mus-hatt da . . . med øyenvipper og fargerike blomstrer, he-he-he. Hatten er tovet og detaljene er nålefiltet, og noen skulle lure! Jeg er en veldig lite kreativ sjel av meg, men jeg fikk faktisk 6´er på den :-)Haha, hva synes dere?

I love detailsJeg <3 detaljer! Shortsen og toppen er fra BIK BOK, klokken er fra danielwellington.com og smykkene er fra H&M.

Hva synes dere om bildene? 

perfekt treningsmusikk

Heisann! Mange av dere har spurt meg om treningsmusikk, så her kommer et innlegg med mine favoritter for tiden. Som dere ser så består mesteparten av Ke$ha, og det er fordi hun lager døøøødsbra musikk! Det nye albumet hennes Warrior er virkelig HELT fantastisk. Begynte å høre på det i jula og er fortsatt ikke lei, haha! Alle sangene er kanskje ikke typisk trenings-musikk, men jeg synes likevel at de passer veldig bra til å trene med. Anbefaler alle sammen å høre sangene hennes, dere kommer ikke til å angre!! Ke$haaaaa ♥ Alle sangene er linket til youtube, så bare trykk på navnet!

All That Matters - Ke$ha

Last Goodbye - Ke$ha

Supernatural - Ke$ha

Potential Breakup Song - Aly & AJ

Don´t Wanna Go Home - Michael Mind ProjectMarry The Night - Lady Gaga

Wherever You Are - Ke$ha

Who Owns My Heart - Miley Cyrus

Bombo - Adelén

All Night Long - Alexandra Burke

Thinking Of You - Ke$ha
Die Young - Ke$ha

Supernova - Cir.Cuz ft. Julie Bergan

Snow Crystals 2013 - Martin Tunevaag ft. Fanny Andersen

Teenage Crime - Adrian Lux

Walk Of Shame - P!nk

When I Grow Up - The Pussycat Dolls

Warrior - Ke$ha

påskeferie!

PÅSKEFERIEEEE!!!! Wæææeee, endelig. Fy søren, har ikke ord for hvor deilig det skal bli. Nå er vi ferdig med alle prøvene (tror jeg), og etter altfor mange dager med pugging og skolearbeid er over. Har jo tentamen og eksamen igjen, men da slipper jeg og sitte dag ut og dag inn for å øve . . Har fått igjen masse bra karakterer i det siste også, og det er såå gøy når man får igjen for å ha jobbet. Jippi! Nå skal jeg ut og knipse litt bilder, og så blir det middag om ikke lenge. Jeg har slitt meg sånn ut de siste ukene med masse skolearbeid og lite søvn, så nå gleder meg til å kunne ta igjen tapt søvn den neste uka, og endelig kunne få tid til ting :-) Og så gleder jeg meg selvfølgelig til å spise massemassemasse godteriiii. Tipper vel at jeg ikke er den eneste som skal kose meg med påskeegg?Vi blogges etterpå, dere! Har dere også ferie nå?

happyface

Heisann, dere! Åååh, for en herlig dag. Vi hadde som sagt naturfagsprøve i dag, og den gikk veldig bra! Det er så herlig å få igjen for å ha jobbet. Sååå dette var den siste store prøven våres, og det er så sinnsykt uvant å komme hjem fra skolen og ikke måtte øve til prøve . . Er litt mindfucked nå, liksom - hva gjør jeg nå?? Haha. Om en times tid kommer broren min hjem igjen, og vi skal ha pizza til middag. Yummy! Kjenner jeg oss rett så blir vi å dra rett ned på butikken og kjøpe Pepsi Max, hehe. Brus er egentlig kun lov i helgene, men jeg tar en litt tidlig helg jeg!

I tillegg skinner sola ute! Fantastiiiiisk. Ha en fin dag dere, det skal jeg 

siste innspurt før ferien

♥ Hei dere

I morgen har vi får siste prøve før ferien, så jeg har sittet å lest naturfag i en stund nå. Dødskjedelig, er sååå lei. Blæææ. Har egentlig masse mail og annet jeg burde fått unnagjort i dag, men det får bli til siden. Det motiverer meg at dette er siste store prøven vi har nå da, og at det er ferie om bare TO DAGER!! Fy søren, det skal bli så ufattelig deilig. I morgen kommer også broren min hjem igjen, det blir gøy! Så ja, jeg føler det blir ferie i morgen jeg. Hihiii.

Tilfeldige bilder fra i sommer som jeg ikke har postet, tenkte det var bedre enn å legge ut kjedelige bilder av naturfagsboka mi, hehe . .

Når får dere ferieeeee? :) 

ukens spørsmål #49

Det virker ut som om at du er veldig flink til å priotere. Du får både bra karakterer og har en bra blogg du rekker å trene osv. Hvordan klarer du å rekke alt?
Tja, noen ganger lurer jeg på det samme selv! Har dager hvor jeg har det ekstremt hektisk, men ja - det er jo bare prioritering som gjelder. På travle dager drar jeg hjem og får unnagjort bloggingen først. Har ofte bilder som jeg har tatt tidligere uten å poste de, og da bruker jeg de :-) Og sååå starter jeg bare med det jeg må gjøre, og da er det ofte skole det gjelder. Bruker ofte søndager på å gjøre skolearbeid, slik at jeg får unna en del til uka som kommer. Når det gjelder trening så er jeg veldig dårlig til å prioritere det, pleier som regel bare å droppe det de dagene hvor jeg har dårlig tid - med mindre jeg tar det om morgenen før skolen.

Hvor kan jeg finne hårvideoen du laget?WHAT, SNAKKER DU NYNORSK? Så fint!! Hadde aldri trodd det, fikk helt sjokk.
Haha! Nynorsk i mitt hjarte. Skriver bokmål mer grammatisk rett enn mitt eget morsmål faktisk, men det er fordi korrekt nynorsk er så langt ifra talemåten. Så nei, det er ikke noe problem for meg å skrive bokmål. Foretrekker det heller.

Er du opptatt av å få bra karakterer?
Ja! Jeg synes det er kjempeviktig. Det spiller ingen rolle om "tiende ikke teller" fordi man kommer inn på videregående uansett - kunnskap og gode arbeidsvaner er gull verdt når man skal videre. Dessuten hjelper det veldig lite å komme på videregående og ikke kunne noe som helst, da får man jo kjempemye å ta igjen. Så ja, jeg synes skolen er veldig viktig og jeg tar det seriøst.

Er det en grunn til at du velger mager kesam i stedet for vanlig kesam? For det første vil jeg da tro at de smaker ganske likt og for det andre har kroppen din bedre av vanlig kesam. Du trenger kaloriene, kjære deg?
Ja, tok mager fordi det var det som stod i kjøleskapet. Hehe.

Har du laget skrivebordsbakgrunnen til dataen selv?
Nope! Det er Aurora som har laget den, dere finner den her :)

Hvor er Chanel-genseren fra?
Den er fra sheinside.com. Og nei, det er ikke ekte Chanel, hehe. Så vidt jeg vet så tror jeg neppe Chanel hadde laget en slik . . Det hadde vel tatt seg ut! Angående frakt og toll så er jeg usikker ettersom jeg fikk min sponset. Regner med at du må betale toll, da nettsiden er utenlandsk.Har du dager hvor du ikke aner hva du skal ha på deg?
Ja, dere skulle bare visst! Det er faktisk så sykt ofte at jeg endevender hele skapet mitt før jeg skal på skolen fordi jeg ikke klarer å finne noe å ha på meg. Gleder meg til våren kommer for fullt slik at det blir litt mer å variere med!

Hvor lenge kommer du til å blogge?
Til den dagen jeg ikke trives med å blogge lengre, og slik det ser ut nå så tror jeg det blir en god stund til! Blogging er sååå gøy og lærerikt, og jeg kan ikke se for meg et liv uten.

Har du spilt håndball? Isåfall, hvilken posisjon spilte du?
Ja, i 2 år. Jeg spilte back :-)

Hva håper du å komme opp i/ikke opp i i både muntlig og skriftlig?
I muntlig så håper jeg at jeg kommer opp i samfunnsfag, RLE eller kanskje naturfag, og jeg vil absolutt IKKE komme opp i spansk. Ser det så sinnsykt for meg at jeg skal stå der i en halv time å prate et språk jeg ikke kan . . I mean HELLO det hjelper ikke at jeg har bra standpunktkarakter når jeg ikke kan et kvekk spansk. Når det gjelder skriftlig så håper jeg at jeg kommer opp i norsk, og helst ikke matte.

Er du redd for å søke jobb i fremtiden med tanke på at du har skrevet blogg i flere år og har mange bilder av deg selv?
Nei, ikke i det hele tatt. Om det i værste fall skulle skje at jeg får avslag på en jobb med tanke på bilder av meg på nett, så tror jeg ikke det kommer til å bli noe problem - da bloggen min vil gi meg utallige flere muligheter enn hva den vil hindre meg å få. Husk at facebook, instagram osv. også er akkurat det samme - så det at jeg legger ut et bikinibilde av meg på bloggen min kontra det at å legge det ut på facebook spiller ingen rolle. Forskjellen er vel kanskje at jeg når ut til flere folk da, but still :-)

Selger de fortsatt blomster-genseren på BIK BOK?
Er usikker, den jeg har på meg (som er Ingvill sin) ble i hvert fall kjøpt for en stund siden. Ikke sant den er nydelig?Hvilken klasse gikk du i da du begynte å blogge?
Gikk i 6. klasse når jeg opprettet min aller første blogg. Heldigvis er den slettet nå, hehe.

Kristine, personlig synes jeg du skal satse på noe annet enn å bli modell. Du er pen, men har ikke det typiske moteindustrien ser etter.
#Nohate, men din mening er irrelevant.

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 500D + et objektiv Canon 50mm f/1.4. Anbefaler det virkelig, men det finnes nye versjoner av Canon EOS-kameraene nå. Har faktisk hatt kameraet mitt i tre og et halvt år nå, når jeg tenker meg om. Føles ikke som det!! 

Hva heter skriften i headeren din?
Edwardian Script MTC!

Skal du ikke klippe deg snart?
Kommer bare til å angre, så nei, jeg skal ikke klippe meg med det første. Tør ikkeeee

Hvor redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer alle bildene mine i Photoshop CS5. Det eneste jeg gjør er egentlig å endre litt på levels, contrast og så gjør jeg bildene skarpere! 

Er det ikke veldig pinlig å ta bilder ute, og noen når kommer forbi og glor på deg? Bruker du å ta outfit-bilder selv noen ganger?
Ikke når jeg får noen til å ta bildene av meg, men om jeg står med kamerastativ så føler jeg meg liiiiiitt (veldig, ekstremt, sinnsykt) ubekvem når naboene går forbi ja. Får som oftest noen til å ta bildene for meg, med mindre tar jeg dem selv med fjernkontroll og stativ. Da blir ikke bildene blir like bra though, spesielt ikke når det er sol fordi det er så vanskelig å stille kameraet i forhold til sola. Under her har jeg tatt bildene selv, f.eks :-)Har dere spørsmål til neste gang?

radiointervju

Tok et lite opptak av intervjuet som gikk på radio i dag. Fikk ikke med hele desverre, men her har dere i hvert fall litt av det! Haha, stammer litt inni mellom . . men jaja :-)Hva synes dere?

dagens antrekkBukse og genser fra BIK BOK, veske fra Gina Tricot

Hei dere! Sorry for dårlige bilder, men det blåser så mye ute at det er helt umulig å få tatt noen brukbare. Wææ, dødsirriterende! Her er dagens antrekk i hvert fall, bare at skolesekken er byttet ut med veske siden jeg tar turen til byen om ikke lenge. Vel . . Haha, gud, i går så jeg meg selv på tv og jeg tror det må ha vært det kleineste på lenge. Langt utenfor min komfortsone, for å si det slik! I dag var jeg faktisk på radioen også, det var heldigvis ikke sååå ille! Har tatt opp litt av radiointervjuet, så kan se om jeg får lagt det ut. Dagen i dag har vært grei så langt - fikk 6 på samfunnsfagprøven, jippi! Elsker når man har øvd skikkelig til en prøve og får igjen for det, det må være det herligste.

♥ Hva synes dere om antrekket? 

lace top

Et upostet antrekk! Elsker faktum at vi det begynner å bli vår og vi endelig kan begynne å kle oss lettere. Kom hjem fra skolen i dag og det var sååå deilig med sola!! Husker i desember da jeg kom hjem klokka 3 og det var bekmørkt allerede klokka 4. Merker i hvert fall at humøret er myyye bedre, tror alle kan vitne til en slags vinterdepresjon i mørketiden. Men ja, tenkte å bare stikke innom med en oppdatering, sitter nemmelig med hodet ned i skolearbeid nå. Bah. Var forresten nettopp på tv, haha. Fikk det ikke med meg selvfølgelig. Typisk! Håper jeg ikke dummet meg ut da, uææ . . Er ikke vant med svære kameraer opp i ansiktet, følte meg litt ubekvem for å si det slik. Haha :)

Genser fra MANGO, bukse fra Zara, veske fra Smia/Vero Moda

Vel, hva synes dere om antrekket? 

føler det er mandag hele tidenBØØØH! Haha, jeg føler jeg hele tiden sier: "Ja, nå er det mandag igjen dere." Serr, går tiden virkelig SÅ fort? Jeg rekker så "helg" før helga er over, halloen. Ja ja, 1 av 5 skoledager før ferie er fullført, FEELS SO GOOD. Gleder meg så ubeskrivelig mye til ferie nå, det skal bli så sinnsykt deilig. Har én prøve igjen nå før ferien, og jeg tror faktisk det er en av de siste prøvene vi har nå på ungdomsskolen? Wow. Etter ferien begynner vi nemlig med tentamen, og så braker det løs med eksamen. Lover dere, før dere rekker å blunke så kommer jeg nok til å sitte her og sutre i et blogginnlegg om eksamen og hva jeg har kommet opp i. Tiden flyyyyyr. Men nok skolesnakk. Takk for masse fine kommentarer og mail i det siste! Dere er så koselige. Visste jo veldig godt at jeg kom til å få en del bedrevitende-kommentarer når jeg la ut bildet av magen min og en SJOKOLADE (whaaaat, how could I dare!!), hehe . . Nei da, flesteparten av dere er bare herlige! Men jeg har litt å gjøre nå, så jeg må nesten komme i gang.

Ha en fin start på uka alle 

to DIY-prosjekterDenne har jeg faktisk vist dere før! Videoen HER viser hvordan du kan gjøre en enkel overdel om til en kjempesøt genser. Jeg har selv gjort dette med 3 av genserene mine, synes det er sååå fint! Utrolig enkelt er det også, du trenger ingenting annet enn en saks, en lim + en overdel. Trykk på linken over for å komme til videoen, det er dødsenkelt og tar typ. noen minutter. Jeg gjorde det om morgenen før jeg dro på skolen til og med, hehe. Skal lage et tonn av slike i forskjellige varianter som jeg kan ha til sommeren, tenk å bruke disse til en shorts eller bare en helt casual bukse. Genseren gjør jo hele antrekket i seg selv :-) Går óg an å eksprimentere med forskjellige gensere, f.eks løse overdeler.

Perlesolbriller! Tihi, hvor søte ble ikke disse? Alt du trenger er et solbrille-par + lim + perler. Jeg brukte perler fra et gammelt smykke bare, enkelt og greit. Solbrillene kjøpte jeg på H&M for under hundrelappen. Det er samme hvilke solbriller du bruker da, wayfarer passer jo sikkert også veldig fint :-)

so this is sunday

Hei og god søndag, kjære blogglesere! Bildene ovenfor er fra i går. Haha, syyyykt tidig - eneste grunnen til at det ser ut som at jeg har bra mage på bildene er fordi lyset kommer inn fra siden. Så ja, he-he . . Vel, i dag har jeg en del ting å gjøre! Dere vet når dere kommer hjem fra skolen på fredager og bare "denne helgen skal jeg få unnagjort MASSE!". Vel, la oss være ærlige . . det skjer aldri. Det ender liksom alltid opp med at jeg begynner søndags kveld klokka halv ti å stresse med alt jeg skulle ha gjort. #Storyofmylife. Men ja, har allerede fått unnagjort litt da, så det kommer seg! I dag skal jeg i hvert fall ikke trene, I mean heeeeello det er søndag. Koser meg heller i kosebuksa med sjokolade og brus! Hihi.

Kvikk Lunsj-tursjokoladen er undervurdert!! Foretrekker helst sjokoladeplaten med havsalt i, men denne er såååå god.

Ha en super søndag!

vær en venn!Visste du at 75.000 barn og unge i Norge blir mobbet? Det tilsvarer mer enn 1 av 10 elever ved norske skoler. Les setningen, og la deg synke innover deg. Hvor sinnsykt er det ikke, egentlig?

I går leste jeg en tekst i Bergen Tidende som virkelig fikk øynene opp. Historien handler om en gutt som ble mobbet gjennom omtrent hele barneskolen og ungdomsskolen, og han forteller hvordan mobbingen har satte spor i livet hans - til tross for at han nå er voksen. Den dag i dag sliter han med spising, store depresjoner og angst, og dette kun på grunn av noen feige sjeler som valgte å la usikkerheten sin gå utover en uskyldig gutt som hadde hele ungdomstiden fremfor seg. Jeg blir sjeldent rørt av ting jeg leser, men fy søren - denne teksten satte spor. Mobbing er grusomt.

Grunnen til at jeg tar opp dette temaet er fordi Bergens Tidende har et prosjekt pågående nå, hvor hensikten er så skape blest rundt nettopp dette. Vær en venn heter den, og da oppfordrer jeg dere alle sammen: vær en venn. Om du ser at noen i skolegården som blir mobbet, stå opp for vedkommende og ta et skikkelig oppgjør med mobberen, eller ta saken med til lærer eller rektor. Bare ved å gjøre det kan du redde et liv - tenk det! Med et såpass stort lesertall jeg har så er det sikkert mange av leserne mine som blir mobbet selv, så til alle dere mobbeoffere som leser dette: ikke vis dere sårbare, og uansett hvor vanskelig det kan virke - stå opp for dere selv. Vi vet alle at de som mobber er usikre på seg selv og trenger å trykke ned andre for å heve seg selv, men for all del, ikke vis at dere er sårbare - fordi det er de mobberne går etter.

Ord blir tomme i slike sammenhenger, men jeg vil at alle dere der ute som blir mobbet skal vite at jeg og mange andre er på deres side. Jeg sender en kjempestor klem til enhver av dere - og husk at mobberne aldri skal vinne. Jeg heier på dere ♥ Så la oss gjøre det vi kan for å bli kvitt mobbingen, folkens! Besøk facebooksiden til Bergens Tidende´s prosjekt HER og lik for å vise din støtte. Det fikser kanskje ikke alt, men det er i hvert fall et steg i riktig retning.

 

"ditt favorittantrekk?"

Det enkleste er ofte det beste!
Overdel fra Cubus, veske fra Gina Tricot, bukse fra BIK BOK, sko fra Tommy Hilfiger (footway.no)

Mange av dere spør meg hvilket antrekk som er favoritten min, og når jeg tenker meg om så tror jeg dette er et av dem! Jeg er en person som elsker enkle og stilrene outfits, så dette passer meg midt i blinken. Hihi! Hva synes dere om antrekket, da? :)

til dere som trenger å øve på nynorsken

Artikkelen på nett finner dere HER

Hei dere! Fortalte dere jo om intervjuet her om dagen, og i dag kom det i avisen. På fremsiden til og med, wuæææ :-) Synes det var en litt gøy vinkling, ikke bare vanlig blogg-intervju. Temaet er jo veldig viktig og det er bra at det blir satt frem i lyset. Litt overdrivelse må jo til også da - så vidt jeg vet så blir ikke noen av bildene mine brukt på pornosider, hehe. Vil da heller si inspirasjonsblogger på type tumblr-nettsider. Ja ja! Intervjuet ble bra likevel, synes jeg.

Egentlig er det litt sykt å tenke på hvor mye vi bloggere eksponerer oss selv. I mean helloooo, vi har jo sikkert fått en nok dose oppmerksomhet til resten av livet våres, haha. Veldig tidig da, gleder meg til jeg runder 40 år og kan gå tilbake og se på alle bildene av meg selv!Hva synes dere?

all naturalNy bakgrunn = føles som ny data

Haha, har dere sett et trøttere tryne før? NULL sminke folkens, pliz no hate. Mesunner de som trives uten sminke, jeg er desverre ikke en av dem heheah. Kommer nok til å angre på å ha lagt ut dette innlegget, BUT WHO CARES. (. . . jeg) Viktig å stå frem som et godt forbilde for oss som stod bakerst i køen når Gud delte ut naturlig skjønnhet. Weeeeell. Uka her har flydd av gårde, men samtidig er jeg såå sliten. Har lagt meg altfor sent hver eneste dag, og det må må må må det bli slutt på. Skal i hvert fall ta det helt med ro i kveld, det trengst! Passer lillesøsteren min for øyeblikket, og vi koser oss med godis og tv. Ser faktisk aldri på tv, så det var på tide!

Hva gjør dere i kveld?

all blackBukse og genser fra BIK BOK, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no), veske fra BIK BOK

Hei hei, dere! HEEEEELG!!!! Er i lykkerus akkurat nå, helg er virkelig det beste som finnes. Bortsett fra ferie da selvsagt, hehe. Denne uka har virkelig flydd avgårde! Kan virkelig ikke tro at det er ferie om bare èn uke. Dagen i dag så langt har vært veldig fin, sånn som fredager alltid er :-) Ble tatt bilde av en fotograf i storefri i dag til en avisreportasje, som mest sannsynlig kommer i avisen i morgen og på nettavisen i kveld. (Viser dere når det kommer!) Helt utrolig; jeg har bilder av meg selv hele tiden, men jeg blir sååå ubekvem når noen andre skal. Haha! Er vel en vanesak, tror jeg. Vel, nå har jeg nettopp spist taco og skal til å sprette min første flaske med Pepsi Max. Har lovt meg selv å bare drikke i helgene, så det er SÅÅÅÅ godt når fredagen kommer. Pepsi Max for alltid. Senere i dag skal jeg kanskje en tur til byen for å møte Ingvill, blir koselig. Har selvfølgelig jakke over antrekket, om noen skulle lure :-)

God helg da, dere! Vi blogges. Hva synes dere om antrekket? 

ferietips?Heisann! Jeg driver og kikker på ferie til sommeren, og det er jo sååååå utrolig mye å velge mellom. Craver sinnsykt etter en sydenferie kjenner jeg, så derfor er jeg litt (veldig, hehe) desperat etter å finne noe - mye er jo allerede utplukket. Lurer derfor på om noen av dere har noen anbefalinger på ferier dere har vært på? Hva som helst! Alt fra charterturer til mer rolige steder. Har egentlig ikke noen spesielle krav, så lenge omgivelsene er fine og det er varmt. Hihi. Alle tips er gode tips, så jeg håper dere har noen anbefalinger :-)

Åh, gleder meg SÅ mye til varme når jeg ser disse bildene. Ord ikke kan beskrives! Late dager på stranda, brunfarge, god mat, sol, fine bilder . . aaah.Har dere noen bra anbefalinger?

nå som vi går mot vår . . .

. . . er det tid for solbrillesesong! Jeg elsker jo solbriller som dere sikkert vet, og i dag fikk jeg tilsendt nye Ray-Ban-solbriller fra solglass.no. Solglass selger mange ulike solbriller fra kjente merker, i tillegg har de fri frakt - samt fri retur dersom solbrillene ikke passer. Genialt! Jeg fikk mine etter bare 2 dager, så leveringstiden er veldig rask. Jeg fikk tilsendt Ray-Ban AVAIATOR L0205, og jeg har dem i størrelse 58 som passer perfekt til meg. Link til mine her ♥ Jeg liker best aviator-modellene, men synes også wayfarer´ene er veldig fine. Tror et par svarte wayfarer blir mitt neste innkjøp!

Elskeeer dem, og Ray-Ban er virkelig et av de beste merkene innenfor solbriller. Har hatt en del forskjellige før også :-) Glasset er veldig tykt og solid, noe som gjør at de holder lenge. Solen har jo kommet for fullt nå også, så jeg gleder meg til å sprade rundt i disse fremover!Fine, ikke sant?

today´s outfit

Hettegenser og bukse fra BIK BOK, sko fra Tommy Hilfiger (footway.no)

Dette har jeg på meg i dag! Endelig fant jeg noe å bruke hettegenseren til :-) Umulig å kombinere den. I dag var det forresten kaldt når jeg våknet! Hele 16 minusgrader. Tror det er det kaldeste vi har hatt i vinter, faktisk. Heldigvis kom det seg utover dagen da! Vel, hva synes dere om antrekket?

happy day

Litt av dagens outfit! Poster flere bilder etterpååå

Hei hei dere! Fy søren, det er så deilig å komme hjem fra skolen og vite at man slipper å måtte sitte hele dagen og pugge til prøve. Samfunnsfagsprøven i dag gikk bra - det var verdt øvingen! Kom hjem til sooool, noe som virkelig gjør underverker på humøret. Har nettopp vært ute for å ta antrekksbilder, og nå skal jeg spise litt før det blir hjemmelaget pizza i kveld. Lovely. Har stresset sååå sinnsykt de siste dagene og har nesten ikke fått tid til noe annet enn skole, så nå kan jeg endelig senke skuldrene og gjøre andre ting. Tusen takk for alle kommentarene angående modellbyrået forresten, wiii. Synes fortsatt det er uvirkelig, haha! Skulle sende inn noen flere bilder til de, så jeg kan fortelle dere mer om det senere når jeg finner ut hva jeg gjør :-)

Nå venter det trening og mailsvaring! Tenkte å kjøre litt hjemmetrening. Vi blogges etterpå, poster outfit da!

Cottage cheese + vaniljekesam + kiwi, havregryn og syltetøy! Yummy.

nike proWÆÆÆÆ. Jeg har fått en total greie for disse nydelige shortsene fra Nike i de siste. Sitter her og sikler nesten! Synes de er dødsfreshe og har skikkelig lyst på en i gul, turkis eller blå . . (Eller alle fargene for den del) Jeg som mange andre synes sikkert at treningsklær gir masse motivasjon, spesielt freshe farger. Har lett etter disse på sportsbutikkene her i Førde, men jeg finner det ingen plasser. Lurer derfor på om noen av dere vet hvilke butikker man får tak i det? Vil helst kjøpe i butikk og ikke på nett . . Skal kanskje til Bergen om ikke så lenge - går det an å få kjøpt det der? Ååh, har sååå lyst på! Herregud, kan ikke tro at jeg har forelsket meg i et treningshorts, haha. Er det mulig? JEPP.

Freshe, ikke sant? :)

tirsdags-snakk

// Random picssss. Shorts fra runwaydreamz og overdel fra sheinside.com!

Hei dere! Denne dagen kommer til å bli kjempekjedelig, fordi jeg må pugge samfunnsfag til prøven vi har i morgen. Er relativt stressa nå, mååå komme i gang as soon as possible. Føler jeg ikke har øvd nok i det hele tatt, så jeg vurderer å sitte oppe til langt på natt i håp om å lære meg stoffet. Er det noen av dere som vet om kaffe vil holde meg våken? Hehe. Uansett, i dag var jeg med nrk faktisk :-) Skal være med i et innslag på Vestlandsrevyen angående blogging, så jeg ble hentet av dem på skolen og dro hjem til meg for filme. Var veldig koselig! Bare håper jeg ikke dummet meg ut eller noe. Vet ikke når det kommer på tv, alt jeg vet er at jeg gruer meg, hahah. Skal si ifra når det kommer på tv, da!

Nå må.må.må jeg lime blikket mitt fast i boka. Vi snakkes senere! Hehe, noen som vet om det vil hjelpe å drikke kaffe??

repost: summer outfitShorts og body fra H&M

Heisann, igjen! Sitter og øver til samfunnsfagprøve som vi har på onsdag nå (gleder meg sååå til å bli ferdig, dere aner ikke!!), tenkte å bare stikke innom en liten tur med en oppdatering til dere! Bladde tilfeldig gjennom bildene på dataen og fant dette antrekket som jeg tok helt i starten av sommerferien i fjor. Kjenner varmen bare av å se på disse bildene, ååh! Ikke lenge igjen folkens, STAY STRONG :-) Nå må jeg lese videre! Ha en fin kveld, vi snakkeeees 

Hva synes dere om antrekket? 

modell osvHeiiiia! Da er det mandag igjen og jeg sitter her og stresser som vanlig uten at jeg helt skjønner hvorfor. Haha, det er så sinnsykt typisk meg . . Stresser uten noe som helst grunn?! UANSEEEEETT. Husker dere at jeg nevnte at jeg ble kontaktet av modellbyrå for ikke så lenge siden? Har faktisk blitt kontaktet av flere i samband med modelling, men har bare svart det ène. Så ja, ehe . . Det er utenlandsk, fra Sveits??? Først var jeg sinnsykt skeptisk og bare "okei lol dette er så sykt tull", men det virker liksom seriøst på en måte? Sendte derfor inn bilder, hadde jo ikke noe å tape på det. Og i dag fikk jeg svar om at de var interesserte!! Er fullt klar over at det kan være tull hele greia, men jeg vet ikke hvordan jeg kan finne det ut. Nettsiden heter visage.ch. Er det noen av dere som har erfaring med modelljobb og vet litt om slike ting? Isåfall, skrik ut i kommentarfeltet :) 

Slenger med noen gif´s av verdens peneste modell ever, Cara Delevingne! Åh, jeg kommer bare ikke over hvor perfekt hun er. Haha, LOVER folkens, jeg er 100% hetero. Jeg la ut bilde av henne på instagram for noen dager siden og mange bare "your prettier!! Cara is so overrated" AND I WAS LIKE WHAT. Hadde jeg sett like bra ut som henne så hadde nok jeg vært lykkelig for alltid.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ukens spørsmål #48

Hvor høy er du?
Okei, jeg bare måtte ta dette spørsmålet med fordi at gjett hva folkens JEG MÅLTE MEG NETTOPP OG JEG ER 175 CM!!!!!!!! YES, FUCKINGS YEEEEES!!!!! 2 millimeter i fra da, but who cares. Æææh, lykkerus! Har gått kjempelenge nå og trodd at jeg er 173, and I was like WOW. Nå kan jeg bli modell.

Hvilken side er det alle snakker om som er svindel?

Sonextyear.no svindler! Jeg har fått mange mail fra mange som har blitt svindlet av dem i tillegg til at jeg har lest det på diverse blogger. De tar imot bestillinger - men leverer ikke klærne, og de svarer heller ikke på mail. Har selv blitt sponset av dem med en runwaydreamz-shorts, noe jeg angrer veldig på. Merket selv hvor dårlig servicen var da jeg ikke fikk shortsen min før det hadde gått flere måneder, i feil modell til og med. Fikk heller ikke kontakt med de via mail. Jeg regner med at de ikke har noen av klærne som de viser på nettsiden, men når de skal sende til bloggere så bestiller de inn de eventuelle plaggene èn og èn. Ren svindleri hele greia. Hold dere unna nettsiden og gå inn på facebook-pagen deres HER og rapporter dem! Føler det er viktig at jeg sprer budskapet ettersom jeg reklamerte for dem . .

Hvorfor i helvette bruker du kjolene dine som topper? Har ikke du annet å gå med? Ser utrolig dumt ut!! Og det er faktisk vinter nå, ikke sommer og tid for blomsterjeans... Digger bloggen din da:)
Hei og god søndag søta! Haha, jeg digger at folk irriterer seg over jeg jeg bruker kjoler som topper. Skjønner ikke problemet egentlig, liksom - hadde jeg ikke sagt at det var en kjole i utgangspunktet så hadde sikkert ingen av dere sagt noe. Grunnen til at jeg bruker de som topper er fordi jeg synes er det kult, vel! Og ja, jeg har masse andre klær å gå med, faktisk litt for masse :-(Hvilken størrelse har du i 2XU-treningstightsen?
Jeg har den korte kne-modellen og valgte først XS, men da rakk den ikke over knærne mine engang, sååå jeg byttet den inn mot S. Den er fortsatt for kort, så jeg skulle gjerne hatt M. Jeg vet at 2XU klærne skal være veldig inntilsittende, men de er også veeeldig små i størrelsene. Spesielt overdelene. Har overdelen min i M, men den er for kort og glir dermed opp på magen. Skulle gjerne hatt den i L, faktisk. Sååå, ja. Bare sånn i tilfelle dere skal bestille 2XU-klær på nett, hehe.

Kristine Ullebø???? Man skal da ikke bruke bh under sport-bh.. har du gått helt på jordet?
Haha, TUSEN TAKK FOLKENS. Tipper jeg fikk 40 kommentarer forrige helg om at jeg har misforstått sportsbh-konseptet. Trodde det var helt likegyldig jeg, men det var visst ikke tilfelle. Så nå bruker jeg ikke bh under, folkens! Thank you, hva skulle jeg gjort uten dere :-) Merker stor forskjell, da! Haha, hvilken del av livet gikk jeg glipp av?

Hvorfor drikker du lightprodukter som f.eks Pepsi Max? Du burde drikke brus med sukker i når du er så tynn.

Om du tror at man drikker Pepsi Max for å slanke seg så har du misforstått :-) Det at man benytter seg av light-produkter betyr ikke at man ikke får i seg energi via andre drikkevarer og matvarer. Pepsi Max er forresten veldig lite ideelt å drikke dersom du skal ned i vekt da det påvirker blodsukkeret ditt og trigger søtsuget.Hvorfor har du nesten alltid ørepropper i ørene når du tar outfit bilder?
Fordi jeg er SWAG :P Haha, nei da. Enten er det fordi det er meningen at øreproppene skal være med på bildet, eller så er det fordi jeg bare hører på musikk rett og slett. Jeg er den typen som hører på musikk OVERALT. Music is my drug liksom. Okei hehehe lol stopper her før det blir for kleint.

Hvordan ordner du bryna dine?
Jeg bruker øyenbrynspudder fra Billion Dollar Brows! Myyye bedre enn vanlig penn da resultatet blir mer naturlig med pudder.

Hvor er den hvite blonde shortsen din fra?
Den er fra H&M og jeg kjøpte den i fjor sommer.

Når begynte du med sminke? Føler du deg vel uten?
Jeg begynte å sminke meg så vidt i 6-7.klasse, tror jeg. Føler meg vel uten sminke ja, men om jeg føler meg FIN er en annen sak. Hehe. Nei da, så lenge jeg får fikse brynene mine og rette håret mitt så har jeg ikke noe problem med å gå sminkefri i grunn.Hva har du lyst til å gjøre etter videregående skole?
Studere!! Jeg skal studere med en gang, helt klart. Vet at mange helst vil ha friår, men kan ikke se for meg at jeg skal ha noe som helst skolemotivasjon etter et helt år med fri. Jeg mener, hellueeeen, dere ser jo selv hvordan man blir etter 2 måneder fri om sommeren. Det er sikkert mange som har godt av et friår og som mestrer å komme tilbake på skolebenken etter det, men jeg tror ikke jeg er en av dem. Jeg ha noe å gjøre. Med mindre det skjer noe mirakuløst som at jeg får en spesiell mulighet til jobb så skal jeg fortsette på studier, ja :-) Eller, det er kanskje litt tidlig å si uansett når jeg tenker meg om, det kan jo godt hende at jeg har andre meninger etter 3 år med studiespesialisering. Men ja, sånn tenker jeg i hvert fall nå!

Kunne du tenkt deg å være utvekslingsstudent i f.eks USA eller Australia 2.året på vgs?
Synes det virker dødsspennende, men tanken om å gjøre det selv har aldri falt meg. Vet ikke helt hvorfor.

Drikker du mye brus?
Drikker bare i helgene. I feriene er det derimot fritt fram, hehe.

Hva liker du minst med deg selv?
At jeg stiller så høye krav til meg selv til de ulike tingene jeg gjør. Det er liksom ikke bra nok med mindre det er perfekt . . Det er på en måte en bra egenskap da det har kommet mye bra ut av det, men samtidig kan det være slitsomt i lengden. Så ja, jeg både liker og hater det.

Hvor er den hvite buksa di fra?
BIK BOK :-)Noe dere lurer på til neste uke?

nude look

Heisann jenter! I dag skal jeg vise dere en nude look ved hjelp av to produkter:                                                                           Reklame♥ Meet Matt(e) Nude: Denne paletten er en utvidelse av Meet Matt(e) som jeg har testet tidligere, her. Meet Matt(e) Nude har fortsatt 9 skygger, bare større og i litt annerledes farger. Jeg har to paletter fra TheBalm som jeg har vært storfornøyd med, og denne var intet unntak! Jeg virkelig elsker denne. Fargene er, som dere kan se på bildet under, dødsfine - og de er veldig enkle å kombinere med hverandre. Når jeg påfører øyenskygge pleier jeg å begynne med en lys farge over hele øyelokket, i dette tilfellet Matt Malloy, og deretter duse en mørkere farge ut i hjørnet av øyelokket, her bruker jeg Matt Johnson og Matt Wood. Skyggene passer supert til hverdags da de er nude og ikke har noe shimmer i seg!

Fargene til theBalm skal dessuten ha stort pluss for at de godt pigmenterte :-)

♥ Sheer Lipstick: Leppestift fra Glo Minerals i farge "Tahiti". Denne kan både være nude/lys og rød, det kommer an på hvor mye du påfører på leppene. Hvis dere ser på bildene av meg nederst i innlegget så har jeg tatt ganske lite på, og da ser fargen nude ut :-) Jeg er ikke så ekstremt stor fan av sterke leppefarger med mindre det er noe spesielt, så jeg liker denne veldig godt. Denne passer forresten også veldig bra til hverdags om du ønsker litt farge på leppene!Før jeg påfører skyggene bruker jeg forresten Put a Lid On It fra theBalm, en primer som gjør at øyenskyggen holder lengre. Jeg bruker også Give Crease a Chance og Crease, Love & Happiness - alle disse tre produktene har jeg skrevet om tidligere her.Slik ble da resultatet på meg! Elsker at looken blir seende naturlig ut, men samtidig litt pyntet. Er utrolig fornøyd med alle nevnte produkter i dette innlegget, og jeg går virkelig god for alle sammen! Spesielt paletten, som i tillegg har en veldig medgjørlig pris i forhold til kvaliteten. Love it :-)

Fiiint? 

nye i samlingen

Heisann! Nå kom jeg nettopp hjem fra en suuuperdeilig joggetur, i sola faktisk! Åh, jeg hadde helt glemt hvor deilig det er å trene ute. Begynte å jogge forsiktig, fikk sting etter 30 sekunder, og så måtte jeg gå en stund før jeg kunne begynne igjen . . og da gikk det utrolig nok greit? Klarte faktisk å jogge et par km uten noe som helst sting!! ØDFÆLFDKMLSAKLØSKD SÅ DEILIG. Dere aner ikke hvor deilig det føltes, så jeg utnyttet sjansen og pushet meg selv skikkelig. *Puuuh, sliten* Tok imot tipsene jeg fikk fra dere om å bare jogge mer og mer for å bli kvitt det, i tillegg til å passe på å puste skikkelig. Krysser fingrene for at jeg er kvitt det om ikke lenge! Forresten ja, angående treningsspørrerunden: holder på med den, men tenkte å vise noen bilder av forskjellige øvelser i samme sleng også, så da må jeg få gjort det først :-)

Uansett, jeg skulle jo vise shortsene på - so here you go. Jeg har begge to i XS og de passer fint som dere sikkert ser. De er litt store bak på rumpa, men det er jo som sagt meningen. Gleder meg SÅ til å kombinere disse i kule outfits til sommeren, det kommer til å bli dødsfett. Summer 2013 hurry hurry hurryyyy!!

Shorts med himmel-print herShorts med iskrem-print her

Hva synes dere? :)

what I actually do when I´m picturing myself . . .

. . . angelHaha . . hei!! Litt behind the scenes-pictures bare, no biggie. Hehe, nå ser dere kanskje for episk og teit jeg egentlig er. Når jeg tar bilder av meg selv så klarer jeg aldri å holde meg seriøs, så det ender opp med at halvparten av bildene blir slik som disse over. Bilde nr. 2 er forresten så sinnsykt meg . . Weeeell. Sola skinner ute så jeg er på vei ut døra nå. Håper dere har like fint vær som oss, og så blogges viiii!

lovely dayHeiiii og hopp! Herlig å våkne til sol og fint vær! Stod opp ganske tidlig i dag (applaus), og har planer om å utnytte dagen godt - har nemmelig en del ting å gjøre. Akkurat nå sitter jeg i pysjen med høy musikk på høyttalerne og har nettopp sminket meg. (Livet blir 20x bedre med bra musikk, flere som er enige?) Elsker å være alene hjemme, omså det bare er i noen få timer . . Hihi! Vel, nå skal jeg ta noen bilder, og så bærer det avgårde ut på en liten joggetur i finværet! Er kjempelenge siden jeg har trent ute nå, så det blir deilig. Får bare trosse stingen og holde ut . . Har fortsatt ikke blitt kvitt det, nei :-( Ja ja!

Lagde meg forresten en god dessert i dag! Frokost-dessert, om det er noe som heter det. Superenkelt og supergodt. Du kan forresten bytte ut mager kesam med vanlig kesam, vaniljekesam eller evt. yoghurt. Smaker best med sukrin på toppen!Ha en fin dag 

to sukkersøte shortserÅh, SE på disse da! Smelt, er de ikke ikke bare helskjønne? Dere skjønner, jeg har allerede startet med shortsgarderoben min til sommeren jeg - det er jo ikke så lenge igjen! Du får kjøpt begge to på batoko.com, en nettside som selger dødskule klær - deriblant disse runwaydreamz-ish shortsene. Et veldig godt alternativ dersom du er ute etter runwaydreamz-shortsene men synes de er for dyre - da disse bare koster i underkant av 500 kr. Når det gjelder frakt og toll er jeg usikker desverre, men de blir jo uansett billigere :-) Wii, kommer ikke over hvor søte de er. Er ikke så veldig mange som har shorts med iskrem- og himmel-print på seg, you know. Gleder meg til å kunne bruke disse når sommeren kommer! De har forresten mange andre shortser med andre design også, f.eks skattekart og ulver. Haha!

Shortsen med sky-print på finner du her, og den med iskrem-print finner du her!

Hihi, hva synes dere? 

heeeelg

Fredaaaag!! Endelig helg, wohooo. Dagen i dag har bare vært herlig! Skoledagen gikk greit og jeg fikk tilbake gode karakterer, og så er det SOOOOL. Var faktisk så mye sol at jeg kunne kjenne varmen, og det er sååå lenge siden nå. Kjenner virkelig at våren er på vei nå, og det gjør meg virkelig superglad. Har nettopp vært og hentet en pakke på posten også, tenkte å vise det i neste innlegg :-) Ha en super helg da, dere!

shortsen er fra BIK BOK og genseren er fra sheinside.com

Bildene ble ganske mørke på grunn av sola. Er såå fint vær ute nå! Er dere også heldig med fint vær?

spring outfit

Bukse, topp og clutch fra BIK BOK, sko fra Tommy Hilfiger (footway.no)

Dette er antrekket jeg hadde på meg i byen i dag! Hadde selvfølgelig jakke over, er ikke såå gal selv om noen av dere tror jeg er det av og til. (He-heee) Men nå er det ikke lenge til at vi kan pakke vekk jakkene og begynne å kle oss lettere klær, wiiii! Elsker forresten hvite bukser, fordi jeg har skikkelig vår/sommer-assosiasjoner til det :-) Hva synes dere om antrekket?

soon weekendHeisann :-) Elsker torsdager!! Bare én dag igjen til helg, og jeg får alltid skikkelig helg-følelse. Nå har jeg nettopp vært ute med Ingvill og knipset antrekksbilder rett før sola forsvant! Bildene kommer senere i dag. Er alene hjemme for øyeblikket så måtte lage meg middag selv i dag, og da ble det (ikke hat meg) . . HAVREGRØT!! Åh, jeg elsker det virkelig sååå mye. Selvfølgelig ikke havregrøt alene, det smaker jo vondt. Vel, jeg bare hiver inn en skål med havregryn og vann i mikroen og tilsetter cottage cheese + mager kesam etterpå. Og så topper jeg det selvfølgelig med masse gode frukter og bær, sukker og kanel. Kunne nesten levd på det, hihi. Prøvde med mango i dag, og det var SÅ godt! Må lage meg en til skål, tror jeg. Test det ut da vel :)

Skal en kjapp tur til byen nå, og så må jeg rett hjem og gjøre ferdig hatten min. Innlevering i K&H i morgen, og jeg er selvfølgelig ikke ferdig . . typiiiisk. Men det går fint, har ikke så mye igjen.

Du kan også røre inn alt sammen etterpå, men da risikerer du at det blir seende ut som oppkast . .Nå er jeg spent: liker dere havregrøt? Haha!

bloggcrib

Blååggcriben. Er jeg den eneste som MÅ sitte på et bord med dataen? Alle jeg vet om sitter i senga, men jeg får bare vondt i nakken av det . . i tillegg føles det helt rart. Haha. I dag er det onsdag og vi er over halvveis til heeeelg! Ble ferdig med spanskpresentasjonen og den gikk faktisk bra, tjohei! Har bare spist middag og slappet av frem til nå, og tar snart turen til Ingvill med Karina for å . . slappe av enda mer. Haha, yeah. Nei da, vi skal sikkert gjøre litt skolearbeid :-)

Her er dagens outfit! Digger denne genseren:

Genser fra sheinside.com, bukse fra BIK BOK, earcuff fra H&M

Likte dere det? 

mitt stilikon

"Hvem er ditt forbilde?" - leser

Mange av dere har spurt hvem mitt favoritt-stilikon er, og da må det bli Cara Delevingne uten tvil! Blir kanskje litt feil å si "stilikon" da, men hun er ca. den peneste jeg vet om. EVER! Hun er en 20 år gammel modell fra London, og hun vant faktisk prisen som årets modell i 2012. Hun er blitt veldig kjent i det siste, så mange av dere vet sikkert om henne allerede? I hvert fall så har hun det syyykeste utseendet noensinne. Elsker spesielt øyenbrynene hennes! Ååh, hun burde føle seg velsignet for utseendet sitt. Tipper at jeg ikke er den eneste som mister veldig mye av selvtilliten min når jeg ser på henne . . Kunne gjort alt for å ha sett slik ut!! Okei da, ikke alt, men dere fortstår . . haha. Hun er forresten sinnsykt morsom og har verdens skjønneste personlighet i tillegg! Mange modeller er jo veldig kjedelige og høytidelige av seg, men Cara er såå kul og tar seg ikke seg selv høytidelig i det hele tatt. Ops, nå høres jeg ut som tidenes stalker, men dere bare måå sjekke henne ut på youtube! Søk på navnet hennes :-)

Hvem er deres favorittstilikon/forbilde? 

gold detailsJakke fra choies.com, bukse og genser (egentlig kjole) fra BIK BOK, sko fra nelly.com

Hva synes dere om antrekket? :)

50k followers


Her om dagen rundet jeg 50 000 følgere på instagram! SÅ gøy! Er kanskje en del av dere som følger meg der allerede? I hvert fall, jeg poster i grunn de samme bildene der som på bloggen - men det kan jo kanskje være gøy for noen av dere å følge med likevel. Legg igjen brukernavnet på deres instagram da, så tar jeg en titt innom noen av de :)

Vel, jeg har fremføring i spansk i morgen, and I´m just like . .DAMN IT. Altså, jeg forstår spansk, problemet er bare at jeg ikke klarer å prate det av meg selv. Ja ja, satser på at det går greit likevel! Skal prøve å bare komme i gang nå fortest mulig, har nemmelig en tendens til å utsette det. Men ja, jeg skal slutte å prate for mye om skole nå . . hehe! Over har dere forresten et veldig fint eksempel på hvordan jeg egentlig er. Kristine, du er så pen perfekt, du burde bli modell :P <3 Told you guys I´m ugly.DER JAAA. Senere i dag kommer det outfiiiiiit, så følg med!

Hva heter dere på instagram?

shorts VS shorts

Nr. 1 - Jett Runwaydreamz (jeg fikk denne sponset fra en nettside, men jeg har hørt at mange har blitt svindlet så jeg velger å ikke linke dem)Nr. 2 - Fra BIK BOKNr. 3 - Vintage Camo Frayed Studded Shorts Runwaydreamz fra nevernaked.no

Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg har ekstremt shortsdilla. Jeg har utroooolig mange, og jeg bare aldri nok! Kjøper nye hele tiden, og mamma blir like oppgitt over meg hver eneste gang, haha . . Blant alle shortsene jeg har så er det bare 4-5 jeg stort sett bruker. Mine favoritter er disse 3 over, men om jeg må velge bare en av dem så blir det nr. 1 tror jeg! Sååå ja, jeg tenkte å starte med "plagg VS plagg" inn i mellom ettersom noen av dere har etterspurt det :)

Hvilken shorts liker dere best av nr. 1, 2 og 3?

hello again, monday

Hei alle fine! Da var det mandag igjen. Bildene ovenfor er noen tilfeldige jeg tok i går . . skal vise flere senere! Deilig å starte på igjen med ny uke egentlig, i hvert fall med tanke på at vi ikke har så mange prøver for øyeblikket. Puuh, liten pause.  Har ikke noe spesielt å meddele i dag egentlig . . Eller jo! Til alle bloggere: vær observant på hvem dere går i samarbeid med. Det er utrooolig viktig! Jeg er som sagt alltid veldig selektiv med å velge ut folk samarbeidspartnere, i hvert fall når det er penger som står på spill.. EDIT: Samarbeidet jeg skrev om tidligere var en misforståelse.

Ha en super start på uka da, dere! Vi blogges senere i dag 

antrekkene mine i februar


Buenas noches mis amigos!! Nå har jeg nettopp øvd litt til en spansk-prøve som vi har i morgen, blææ. Har et slags elsk-hat-forhold til søndager . . Enten er de kjempedeilige og avslappende, eller så er de dødskjipe fordi jeg må bruke hele dagen til å gjøre ting jeg ikke har giddet å gjøre tidligere i uka. #livetmitt. Og såå er det skole igjen i morgen, men det går egentlig helt fint fordi det er jo bare TRE UKER TIL FERIE. Åh, det holder meg virkelig oppe! Uansett, jeg satt sammen antrekkene mine fra denne måneden, og som dere ser så er det solbriller det går i, hehe. Det er jo faktisk vår nå, siden vi er komt til mars :-) Hæææærlig.

Likte dere antrekkene fra februar? :)

ukens spørsmål #47

Jævla rasistiske hore, hvorfor snakker du om burka greier? Dette er jævla respektløs for muslimer og Å HAR JEG 0 RESPEKT FOR DEG TYNNE ANROKSIA BARN GÅ Å KUTT DEG SELV A IKKE TRO DU ER PEN ELLERNO :) JEG ER NORSK OG MUSLIM MEN DETTE ER 100% RASISTISK. BITCH
"Gleme burkaen hjemme" - fortell med hva som er rasistisk med det? Å bruke et religiøst ord er ikke å være rasist, kjære deg. Burka et et symbol på at muslimske jenter ikke skal virke tiltrekkende for andre menn, og det at jeg bruker det som en metafor i en setning er ikke respektløst av meg i det hele tatt. Hvorfor gjør nordmenn alle religiøse ord så sinnsykt tabu? Det er ikke rart at det er stort gap mellom innvandrere og innfødte (nordmenn i dette tilfellet) i samfunnet når det ikke er lov å si ordet "burka" en gang. Det er det samme som om jeg skulle ha brukt rosa hår og piercing i leppa som en metafor i en setning. Det er noe folk gjør, noe folk VELGER. Noen muslimske velger å gjemme seg i en burka, mens noen andre velger å farge håret sitt i tre forskjellige farger og kle seg som en punker. Jeg kommer aldri til å gjemme kroppen min i en burka, men det betyr vel ikke at jeg har noe imot de som velger å gjøre det. Samfunnet kommer ingen som helst vei om vi skal ha en slik holdning der det ikke er lov å snakke åpent om alle religioner og bruke det til dagligtale. Les hele innlegget, forstå innholdet og sist men ikke minst; lær deg hva rasisme er før du kommer her og forteller meg at jeg hånliggjør islam ;-)

Det jeg skrev var ikke drøyt og jeg kommer heller ikke til å fjerne det. Hadde dere sett poenget i setningen (og hele innlegget den for del) og ikke bare ordet så hadde dere forstått det.

Amen to that.

Hvor er toppen fra på det første bildet i "summerinspo"?Det er en . . hold dere fast: KJOLE, fra H&M, som jeg har brettet opp. Haha, meg og disse kjolene altså . .

Er du modell? Du ser ut som en typisk modell! Hvis du ikke er, vurderer du å starte en karriere?
Hihi, tusen takk for komplimentet! Jeg er ikke modell, nei. Har fått tilbud, men var usikker på om byrået var ekte så jeg har ikke svart enda. Om jeg kunne ha startet en karriere innenfor modellyrket så hadde jeg absolutt tatt sjansen, det er jo noe jeg har hatt lyst til utrolig lenge. Føler samtidig det er "teit" av meg å drømme om det, siden man må se ca. perfekt ut for å være modell . .


Pleier du å reise til utlandet ofte?

Tja, ikke overdrevent ofte, men jeg drar nesten alltid til utlandet i sommerferien da.

Du kan ærlig talt ikke mene at du ikke skaper kroppspress på bloggen din?
Jeg poengterte aldri direkte i innlegget at jeg ikke skaper kroppspress. Selvfølgelig er det noen som har blitt påvirket og tenkt at "slik vil jeg også se ut", men det er ikke noe jeg kan ta stilling til, desverre. Det er ikke det at jeg fraskriver meg ansvaret, det handler om at jeg kan ikke slutte å være meg. Om jeg må slutte å blogge fordi beina mine er for tynne så må jeg slutte å gå ute i offentlighet også, for det er jo det du refererer til :-)

Er det toll på sheinside.com?
Er desverre ikke helt sikker da jeg fikk min genser sponset. Mail dem og spør for å være sikker! Hva er drømmen din?
Å jobbe som noe jeg virkelig liker, som da i mitt tilfelle er modell, og kunne leve av det. Usannsynlig som sagt, men det er noe jeg drømmer om i hvert fall :-)

Hva er det gøyeste med å blogge?
All tilbakemeldingen, uten tvil. Man skulle tro at det er alle produktene man får tilsendt gratis i posten, men om jeg kunne valgt mellom fine tilbakemeldinger fra dere og sponsede produkter så hadde valget uten tvil falt på det førstenevnte. Det er som å ha tusenvis av ukjente venner som hele tiden gir deg kompliment. Tusen takk, dere er aller aller best!

Hvilke karakter har du i fremmedspråk, og hvilket språk skal du ha på videregående?
Jeg har 6 i spansk nå og skal velge tysk på vgs. Haha, noen karakterer lyver så sinnsykt mye, fordi jeg er så noob i spansk at det ikke er mulig. Det eneste jeg gjør er å pugge til prøvene, og voilá ;-)

Kunne du tenkt deg å flytte til Oslo?
Når jeg skal studere ja, absolutt. Skal bo 3 år til i Førde, og sååå skal jeg flytte til en storby.

Hvor lagrer du alle bildene dine på macen?
Jeg lagrer alle bildene mine i Finder. Lager mapper for hver dag som går, og drar bildene inn der. Har hørt at iPhoto ikke er noe bra å bruke, og ettersom jeg synes det var ganske uoversiktlig selv så droppet jeg å bruke det.

Har du kjøpt mye fra nastygal? Hvordan er bestillingen der fra og må man betale mye i frakt?
Jeg har bare kjøpt Jeffrey Campbell-skoene mine der. Skoene i seg selv kostet 900 kr, men med toll og moms ble det 1500 kr. JC har jo begynt å bli utbredt i vanlige butikker og nå, så om det er det du er på utkikk etter så er det enklere å bare kjøpe det på en skobutikk. Tror prisen ligger på rundt 1500 kr der, så det blir ganske likt :-)How tall are you gorgeous?
173 or 174 cm. I haven´t measured myself in a while now . .

Finner du klærne du skal ha på deg på kvelden?
Nei, jeg finner de 3 minutter før jeg bør være ute om døra om morgenen . . veeeldig lite rutinert med andre ord.

Hvordan har du klart å ikke få så slitt hår når du ikke har klippet det siden 6 klasse? Vanligvis må man jo klippe håret for å få vekk det slitte. Du bruker jo rettetang ofte, så har du brukt noen spesielle produkter?
Vet faktisk ikke, ærlig talt. Synes det er veldig rart selv, men jeg er vel bare flink til å ta vare på håret mitt generelt - har jo for eksempel aldri farget det. Produktene jeg bruker finner du her!

Spiller du håndball?
Nei, men jeg spilte i 2 år!

Skriver du nynorsk til vanlig? Hvis ja, hvorfor skriver du bokmål på bloggen?
Skriver nynorsk til vanlig, og grunnen til at jeg skriver bokmål på bloggen er fordi det er mye enklere. Korrekt bokmål ligger nærmere mitt talemål enn hva korrekt nynorsk gjør, i tillegg når jeg ut til flere med bokmål. Enkelt og greit! Har aldri vært et alternativ å skrive nynorsk på bloggen min.

Hvor er de blå pumpsene fra?
De er i merket Sugarfree Shoes fra footway.no.

 

Hvordan kom du så høyt opp på topplista?
Jeg ble linket av forskjellige bloggere, og så har jeg gått fra 5-7000 lesere til 15 000 lesere selv.

Liker du å bli kalt perfekt?
Det er jo veldig hyggelig at folk synes det, selv om jeg vet godt at jeg er langt ifra perfekt, hehe :-)

Tar du solarium?
Nei, om vinteren bruker jeg heller selvbruning om jeg har behov for å være brun. Pleier å ta sol heller om sommeren for å opprettholde fargen!

Hvem er favoritt stilikonet ditt?
Hm . . Kenza, Fotballfrue, Cara Delevingne og mange flere!

Hvorfor bruker du bh under sportsbh?
What, har jeg gått glipp av noe viktig nå??? Jeg trodde det var normalt å gå med bh under sportbh??? WHAAAAAT HÆ

Hva heter du på instagram?
Kristineullebo, det samme som jeg heter ca. alle plasser. Nesten 50 000 følgere nå, WIII! Dere er så herlige.

Har du herremodell i t-skjorten fra Cheap Monday på junkyard.no?
Ja, den er i herremodell. Det går helt fint da, er ikke noen spesiell forskjell!PUUH, det tok tid. Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Har dere spørsmål til neste uke?

cheap mondayT-skjorte fea Cheap Monday (junkyard.no), bukse fra BIK BOK, jakke fra choies.com, sko fra nelly.com

Hva synes dere?

rolig lørdag

Heisann, god morgeeen :-) Utrolig deilig å sove lenge i dag for å ta igjen tapt søvn etter uka. Kommer meg aldri i seng før midnatt i ukedagene, og det irriterer meg grønn. MÅ slutte med det. Vel, nå har jeg nettopp en god spist frokost og for øyeblikket sitter jeg og slapper av med Believe-albumet til Justin Bieber, loooooveit. I dag har jeg ingen planer, faktisk! Rart å våkne uten å måtte gjøre noe, hm . . Så valget står mellom å dra med meg en venninne til byen eller å ta meg en treningsøkt. 

Hm, får se hva det blir til. Ha en fin dag da dere, så snakkes vi senereee :)Har ikke farget håret mitt, hehe . . Er bare bildene og redigeringen som gjør hårfargen slik!

Har dere noen spesielle planer for dagen?

helg igjen

Heisann! Jeg må bare si tuuuusen hjertelig takk for å masse positive tilbakemeldinger på innlegget mitt i går. Har jeg noen gang fortalt at dere er verdens beste? Det var absolutt ikke ment som et sympati-søkende innlegg, men det var utrolig koselig at dere la igjen så søte kommentarer likevel. Føler jeg får sååå mye ros hele tiden, og det setter jeg uendelig stor pris på. Koselig at dere liker når jeg skriver slike innlegg også. Er ofte at jeg sitter og skriver slike innlegg, men jeg poster de nesten aldri fordi jeg føler de blir for "teite".

Vel, jaaa - nå er det helg igjen! Herre-guuuud, bare tre uker igjen til påskeferie? Dette kan vi like. Er i hvert fall utrolig deilig med helg nå, for jeg er helt utslitt etter en lang uke med masse prøveøving, underskudd på søvn og trening. Stod opp klokka 6 i dag for å dra på trening med Julie, but it was worth it!!Gamle bilder . . Beklager, ser ikke så veldig blogg-ish ut for øyeblikket! Forresten, jeg fant en ny yndlingssang i går i går og den har gått på repeat i 24 timer nå. Jeg bare ELSKER den, dere mååå høre Åh, elsker når jeg finner nye favorittsanger - føler livet mitt blir 10x bedre da. Denne gikk på repeat i 60 minutter på trening i dag, og på skolen . . og på veien hjem fra skolen . . og nå. Kommer til å være dritlei av den i løpet av 2 dager, sånn som alltid. Haha :-)God helg 

f u c k

Genser fra sheinside.com

Den stygge fingeren er ikke ment mot dere, hihi. I dag fikk jeg denne dødsstilige genseren i posten. Vel, hva synes dere om den? Haha, jeg DIGGER den! Ser den ca. overalt, ettersom det er blitt utrolig populær i nettbutikker for tiden. Litt epic med skriften egentlig, men samtidig kult. Har faktisk bestilt den i svart også, gleder meg til den dumper ned postkassa den og! Weeey, gleder meg til å kombinere kule antrekk med de. Den er forresten i one size :-)