hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

sol sol sol

Hei og god kveld! Da har jeg komt hjem etter en fin dag i sola. Har ikke vært hjemme siden jeg dro til skolen i dag tidlig, så nååå skal det bli godt å hoppe i dusjen og plassere seg i senga med macen på fanget og nystekte rundstykker til kvelds. Ååh, dagene er så mye bedre når det er sol og varmt ute, det merker jeg skikkelig godt. I dag dro jeg på skolen og ble ferdig med min siste geografiprøve ever (!!!), og da skoledagen var ferdig dro jeg på restaurant og spiste kinamat med Emma. N A M. Det var kjempekoseliiiig, men det er jo aldri noe annet enn koselig når Rullebø og Halvor Louis henger sammen, he-he! Senere kom Julie, og litt etter det var vi med Joakim og Ruben. På slutten av dagen møtte jeg Ingvill, og nå ? sitter jeg her. Flott dag.

NÅ skal jeg starte på ukens spørsmål, som jeg skal ha hver uke fremover. Det skal da ikke være noe problem. Tihii. Ellers stikker jeg forresten til Helsinki om to uker om jeg ikke tar helt feil, i samband med bloggen. Shit, frem mot sommeren (og etter det og) nå skjer det sååå mye fett her på bloggen, jeg gleder meg til å vise dere. Holder jo nesten ikke styr på ting selv lengre fordi det skjer så mye, men jeg eeeelsker det. Mamma og pappa visste jo ikke om Helsinki fordi jeg hadde glemt å fortelle det, så jeg bare: "Ja, jeg drar forresten til Finland neste neste helg jeg?" Yeah.


Favorittbukse fra Bik Bok, Jofama By Kenza 9 fra jofama.com

new in: runwaydreamz

Heiiii! Jeg har fått noen nye shortser fra Runwaydreamz som jeg tenkte å vise dere. Elsker alle sammen, og det er jo ikke akkurat noe sjokk, hehe. Har fått tilsendt de fleste av dem i S denne gangen så de sitter litt løsere, noe jeg synes er veldig fint.

Først et kleint bilde jeg tok mens jeg pratet i telefon:Det er faktisk skikkelig ofte at jeg prater i telefon samtidig som jeg tar bilder til bloggen, haha!

Sååå til shortsene:Svart shorts med paljetter frempå. Digger denne!Shorts med rutete print - liker at denne er litt utenom det vanlige.Svart shorts med nagler og Levi`s merke bakpå. Skikkelig fin!!Hvit shorts med nagler bakpå. Tror dette er min første hvite denim-shorts faktisk! Blir kjempefint å bruke denne med solbrun hud i sommer, wiii.

sequin dressEr den ikke nyyyydelig? Wii, elsker den. Helt perfekt.

Nå stikker jeg ut! Har øvd en del nå, så jeg blir hentet hvert øyeblikk og så blir det grillings. Vi skrives mer senere! :-) 

stemning

Heihei dere! I går ble en braaaaa kveld! Sitter og spiser frokost med Julie nå, og vi ser tilbake på bildene fra kvelden. Kan ikke si at det var så mye oppegående der, så tror jeg holder meg til disse under her som vi tok før vi dro, hehe. Vel, jeg kom til Julie litt utpå kvelden, og vi fikset oss sammen med herliiiig sommermusikk på høyttalerne i bakgrunnen. Lurer på hvor mange ganger jeg har hørt på Idyll av Postgirobygget den siste uka, for det er i hvert fall ikke få. Hør den, og jeg lover at dere får skikkelig sommerfølelse!

Det er dødsfint vær i dag også, men resten av dagen må jeg pugge til en prøve jeg har i morgen. Kjedelig, men jeg gleder meg til det er overstått. Hvis man jobber mye er det sååå deilig når man er ferdig. Vi blogges etterpå da, i alle fall! Ha en super søndag, nyt den :-)

dagens outfitT-skjorte fra chiquelle.no, solbriller fra choies.com, sko fra Converse, veske fra H&M, shorts fraaaaa.... det husker jeg ikke :-( Søren

Nååå drar vi ut! Snakkes i morgen :-)

lørdag

Hei! Hvordan står det til? I dag er jeg mye mer uthvilt kjenner jeg, og det føles fantastisk. Våknet med sola rett inn vinduet i dag tidlig, og jeg tuller faktisk ikke når jeg sier at det føles som om det er sommer ute nå. Det er shortsvær her liksom.

Jeg var innom posten og hentet nettopp en pakke med kjempemasse fine klær i, blant annet denne kjolen. Har tatt bilder av hele, men jeg poster de i et annet innlegg heller. Den er heeeeelt nydelig, just take a look:

Fra lookbookstore.co

Vel, det som suger maks i dag er at jeg må sitte inne og øve til prøve. Det svir i sjela mi når det er så varmt ute med sol og full pakke, men skolen kommer selvfølgelig først. Såå, nå skal jeg sette meg ned og pugge som en gud, med en flaske Pepsi Max ved min side iført et deilig slappe-av-antrekk. Det er et must.I kveld skal jeg ut, så det er vel egentlig motivasjonen min når det kommer til puggingen. Gleder meg! Men det er ikke før senere, så innen den tid må jeg få unnagjort diverse. Håper jeg rekker mammas hjemmelagde pizza før jeg drar, for det er sååå lenge siden sist. MEN nå må jeg pakke bort data og mobil, for nå skal det øves. Vi blogges etterpå!

touch of summer

For en fantastisk, fantastiiiiiisk dag. Nå er jeg i mitt rette element, for å si det slik! Har nettopp fått dusjet meg etter at håret mitt har luktet bål i to dager, og sminken er nettopp kommet på. Blir hentet av en kompis hvert øyeblikk nå, og så får vi se hva vi finner på i kveld! Håper dere får en super fredagskveld :-)Flere som har fint vær, eller?

sol og fint vær

HEI DERE!

Nå skal jeg skjerpe meg på oppdateringene her. Beklager! Det er som sagt crazy fint vær denne uka, og det har jeg utnyttet maks med å være ute dagen lang. Det er sååå utrolig herlig. De siste to ukene har faktisk vært sinnsykt bra - det går helt i surr for meg fordi vi har gjort så mye forskjellig. Haha.

I går dro jeg hjem etter skolen, hoppet i andre klær og dro til en strand for å grille med Julie, Joakim og Ruben. Hellooo, jeg klager ikke når vi kan sitte i sola og grille pølser (og kyllingnuggets til Julie haha) i mars, altså! (Det var sol før vi tok bildene, forresten) Etter å ha grillet en stund dro vi til Julie og så Paradise og deretter en skrekkfilm, og klokka ble vel 1 før jeg var hjemme. Veeeel, skolearbeidet må gjøres uavhengig av hvor mye klokka er, så jeg ble sittende oppe til halv 5 for å jobbe med skole. Haha, vet dere hva som er det værste av alt? Jeg koser meg faktisk litt når jeg sitter slik, midt på natta med en Pepsi-flaske og nattmat ved siden av meg og med musikk på ørene. Det er noe med det, liksom. Forsov meg riktig nok i dag tidlig, men jeg rakk akkurat å sminke meg før jeg måtte løpe i full fart til bussen med frokosten i handa.Fredag telles jo egentlig ikke som en skoledag, da vi kun har 2 fag. Fy søren, så utroooolig herlig det er. I dag spilte vi inn siste rest av reklamefilmen vi lager i norsk, og her har dere meg og Ems i aksjon:Haha, Bergene Melk-reklame! Bare synd at Freia er myyyyye bedre :-(

Og ja, my love er tilbake på skolen!! Gjett om det var gøy da, eller. To dager uten Emma på skolen føles som en evighet - jeg tuller ikke.Og så to litt random bilder. Nye modeller for Runwaydreamz til venstre, og meg i nuet til høyre. Sitter faktisk i bikini på verandaen nå, how craaaazy digg.#sunsilkmineralslimitedHeisann! Jeg får ofte spørsmål om hvilken hårrutine jeg har, og det er veldig enkelt: Jeg vasker håret mitt med SUNSILK MINERALS, og retter det med rettetang. Easy as that! Sunsilk Minerals er det som alltid står i dusjen her hjemme, og derfor synes jeg det var gøy å se at de har lansert en ny Limited Edition-kolleksjon. Det er to serier: Vitamin Explosion og Volum Lift & Crystal Shine. Designene på flaskene er dødsstilige! Min personlige favoritt er den rosa, "Vitamin Explosion". Jeg liker designet best fordi det er rooooosa (<3), og selve shampoen fordi jeg er opptatt av at håret mitt får tilført nok vitaminer.

Til den gøye delen! Sunsilk Minerals har nå en kjempekul konkurranse pågående som er utrolig enkel å melde seg på:

  • Ta et bilde av ditt favorittdesign, enten den rosa eller den grønne
  • Legg bildet ut på enten Instagram eller Facebook med hashtaggen #sunsilkmineralslimited

Premie: 1 tilfeldig vinner får Mulberry Bow Clutch pluss et års forbruk av sitt favorittdesign, og i tillegg blir det trukket 20 tilfeldige personer som får 1 års forbruk av Sunsilk Minerals. Wohoo! Jeg har selv meldt meg på - krysser fingrene for at jeg har vinnerlykke, hehe!Dette er min favoritt blant de nye Limitied Edition-seriene! Vis meg ditt favorittdesign på #sunsilkmineralslimited.


Reklame 

victoria secret body mist

Jeg har fått to nye herlige dufter fra Victoria Secret, wiii:De er fra madlady.se, som nettopp har begynt å selge disse fra VS. Dere finner hele utvalget her!

Jeg tuller ikke når jeg sier at disse er verdens diggeste. Dette er da body mists, som er en "svakere" parfyme-ish greie som man kan spraye på hele kroppen. Jeg har jo to stykker fra før av, så nå har jeg fire fantastiske dufter i min lille samling, herliiiig. Har begynt å bruke disse i stedet for vanlig parfyme den siste tiden, fordi jeg synes de lukter mye bedre enn all parfyme jeg eier. De jeg fikk tilsendt nå heter Coconut Passion og Passion Struck, og begge to dufter himmelsk. Skikkelig sommerlig lukt, helt fantastisk :-)

outfit

Bukse fra Bik Bok, sko fra Converse, jakke fra Runwaydreamz, solbriller fra choies.com

Hva synes dere? 

grilling i sola

I dag er det dødsfint vær, så etter skolen ble jeg hentet av Julie, Ruben og Robert, og vi dro og hentet Joakim. Vi stakk på butikken og kjøpte engangsgrill og pølser, og så satt vi oss ned og grillet i parken. Kjempekoseliiig! Etter det kjørte vi bare rundt med sommermusikk i bilen, og nå er vi en tur hjemme hos meg og slapper av før vi skal på bowling senere i kveld. Herlige dager!

Beklager for så sen oppdatering!! Har ikke samvittighet til å sitte inne og sløse bort soldagene. Har maaaange bilder å poste, men jeg er liksom ute hele dagen. Kan oppdatere dere når jeg kommer hjem i kveld da, tipper jeg ikke er den eneste som er lenge oppe om dagene? Hehe!

Meg, Julie, Ruben og Joakim, også kjent som Julie's Vespagjeng! Haha, rååått

nok en solskinnsdag

Hola mis amigos!

Nok en solskinnsdag her i Førde, *lykke*. Jeg blir sååå glad. I går så vi Paradise Hotel hos Julie, og siden jeg ikke rakk å gjøre ferdig matteleksene mine så stod jeg opp klokka sju i dag tidlig og dro på skolen hvor jeg plugget i øreproppene og reknet matte som en fuckings gud, selv om vi hadde avspasering frem til klokka 10. Herlig å bli ferdig! Mange av dere spør hvordan jeg greier å jobbe mye med skole samtidig som jeg blogger og styrer på, vel, jeg utnytter i alle fall tiden vi har på skolen veldig godt - og der sparer jeg mye tid!

Det var verdens herligste følelse å gå til skolen i dag. Eller til bussen, lol, but u understand. Ingvill kommer jo alltid bort til meg om morgenen, og det har vært tradisjon siden 2. klasse, haha. Dere kan tro vi var meget fornøyde når jeg vandret i kjole, tynn jakke og solbriller med solen rett i fleisen? Dette har jeg ventet på så ufattelig lenge. Endelig!! Her er da dagens antrekk:

Når jeg kom hjem fra skolen i dag heiv jeg av meg jakka og la meg på terrassen og slappet av i sola før det var middag. HERLIG. 

Og så kom mamma hjem fra København/Oslo!! Kjempekoselig å ha henne hjemme igjen, og da mekket hun selvfølgelig kjempegod middag, tihii. Skulle jo egentlig være i Oslo denne helga, men da dro mamma i stedet slik at vi ikke kastet bort flybilettene. Bra at hun koste seg, da! Skulle gjerne vært med :-(Hadde vel egentlig sagt meg fornøyd om hun bare hadde kjøpt M&M's til meg jeg da, men hun hadde kjøpt Acne-skjerf og en dødsherlig parfyme fra Marc Jacobs. Mammaen min ♥ Fin match av klær da, I know. Pleier alltid å gå slik hjemme når jeg kommer hjem fra skolen, elskeeeeer behagelige klær!

God middag og fin gave = en stk. fornøyd Kriss:

Fikk M&M's også da, hehe. Toppen av kransekaka ass.

Nå skal jeg ut en tur, jeg. Må jo nyte det nydelige været, wohooo!

the perfect tanSunSpa Chocolate 

Jeg får mange spørsmål om hvordan jeg får en slik brunfarge nå på denne tiden av året, og her har dere enkelt og greit svaret: SunSpa Chocolate! Jeg tar veldig lite solarium i grunn, og på grunn av at det både er dyrt og skadelig for huden foretrekker jeg å holde meg til selvbruning. Er helt avhengig av den - tror jeg har minst 8-9 tomme bokser liggende her hjemme. Avhengig sa du? Jeeeepp! Prisen er jo også upåklagelig! :-)

SunSpa Chocolate er altså en spray, og den er virkelig superduperlett å påføre på huden - både i ansiktet og på kroppen. Jeg hater å bruke selvbruningskrem i ansiktet fordi det blir så ujevnt, men med denne er det null problem ettersom sprayen gjør jobben selv. Fargen er naturlig varm og gir en sinnsykt fin og solbrun hud, det er nettopp derfor jeg like den så utroooolig godt. Det ser liksom nesten ut som om man kommer rett fra syden, men man trenger likevel ikke å være brun fra før av for å kunne bruke den slik at det blir naturlig. De selger jo samme som heter Original, men jeg ville valgt denne med mindre du har heeeelt hvit hud. Da passer kanskje Original best.

Når det gjelder holdbarhet på brunfargen så begynner den å forsvinne gradvis etter 2-3 dager. Den flekker ikke eller noe som helst, så dere slipper å bekymre dere for det. Den forsvinner helt naturlig, og veldig gradvis :-) Her ser dere brunfargen min etter en runde med sprayen:

LOVEIT. Dere finner SunSpa Chocolate her

Hvis dere har noen spørsmål så skal jeg svare på det i kommentarfeltet under! Rabattkoden KU23 gir 20% på ALLE produkter fra SunSpa (hele sortimentet finner dere her) på coverbrands frem til 28. mars, så her er det bare å shoppe løs. SunSpa-produktene er herlige! 

Reklame 

skoleflinke jenter

Helluuuuen! Akkurat nå er jeg med denne solstråla:... Julie! Jeg fikk kommentarer om at hun så sur ut på bildene, og jeg ble personlig lei meg av å lese det fordi Julie er virkelig alltid i godt humør. Sånn som nå liksom. Vi ligger i senga hos meg og vrir oss av latterkrampe. En normal dag for oss, hehe.

Jeg gjør matte for øyeblikket, og Julie sitter og leser til en prøve hun har i morgen. Turen går snart ut, men først tenkte jeg å ta turen inn for å oppdatere dere. Jeg fikk tilsendt bilder fra Dieter, fotografen, i dag forresten, og her er to av dem. Synes de ble kjempestilige! Skal tilbake i neste uke og teste ut noe nytt, så det kommer flere bilder etterhvert.endelig sol

Endelig sol og fint vær!!

Herregud, så ufattelig herlig. Hele denne uka er det meldt fint vær, og det gjør meg virkelig sååå lykkelig. Livet smiler! Vel, bortsett fra i dag tidlig når jeg våknet da... Tror ikke jeg har vært så trøtt på lenge. Nå er jeg oppegående igjen da, sola gjør meg virkelig 10x mer energi. Etter skolen i dag var jeg en kjapp tur til byen sammen med Ingvill, og da var det rett hjem og skifte antrekk til et mer vårlig et. Tror jeg skal være litt smartere i morgen og finne antrekk kvelden før, slik at jeg slipper å hive på meg et eller annet random 2 minutter før jeg må være ute av døra, haha.

Vi testet det gamle objektivet mitt forresten, og wow! Det var skikkelig rart å kunne ta bilder så nærme og bruke zoom, shit. Digger det, da!Nå skal jeg kjappe meg og gjøre matteleksene mine før jeg møter Julie etterpå! Wiiiho, må jo utnytte denne fine dagen. Sinnsykt deilig å være ferdig med gymteori-prøven forresten, og jaa, som dere skjønte valgte jeg å droppe Oslo-turen i helga for den. Får ta Oslo igjen så fort som mulig :-) Driver og planlegger 2 turer nå for de kommende månedene forresten, og begge er til utlandet. Iiik, gleder meg til å fortelle!

hellooo sunday

Hahaha. For en uke dette egentlig har vært. Akkurat nå sitter jeg med tidenes kink i nakken og er egentlig bare sinnsykt forvirra. Vi var jo hos Julie i går kveld, og etter å ha sett tre skrekkfilmer (The Eye anbefales!) prøvde vi å sove. Hm, da var vel klokka 08.00 tror jeg? To timer senere våknet vi, og det var den natten. 2 timer søvn, oh yes. Så da tok vi turen hjem til meg og lagde frokost, og nå sitter jeg og øver til prøve som vi har i morgen. Har levd litt på kanten og ikke øvd før i dag, sååå hvis jeg skal ha bra karakter på denne prøven så tror jeg at det må døgning til i natt altså.I går når vi våknet, freshe og fiiiine.
 

Og så noen flere bilder av meg og Sylte:Haha, oss altså... Umulig å få bra bilder hvor vi ikke står og ler oss ihjel eller faller på trynet.

vinn stor goodiebag fra junkyard

Heisann! Da var det på tide med en ny konkurranse, eller hva? Jeg vet at dere liker det når jeg deler ut gavekort fra junkyard.no, men denne gangen gjør vi det litt annerledes: jeg har valgt ut produkter fra nettsiden til en verdi av 2000 kr, og disse stikker èn heldig vinner avgårde med. Jeg synes premien er døøøødsrå selv - kunne gjerne tenkt meg å ha alt sammen i garderoben min. Men denne gangen er det altså en heldig leser sin tur.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av alle disse produktene i dette innlegget er å:

  • Like Junkyard på facebook HER
  • Like bloggen min på facebook HER
  • "Like" dette innlegget via facebook (knappen finner du nederst i innlegget)
  • Kommentere innlegget med fullt navn og mail-adresse som jeg kan kontakte deg på dersom du vinner


Her er altså premien: En dødskul tank-topCarhartt-lue i fresh farge. Har denne selv! :-)Røde og klassiske sko fra Converse, i strl. 38. Regner med at det er en ganske "normal" størrelse? Om det er for lite eller for stort så kan dere jo enten bytte dem til en annen størrelse, eller så kan dere gi dem bort til en søster eller en god venninne.En kjempestilig hettevest fra Sweet. Elsker slike, det ser sååå tøft ut. Denne passer jo perfekt til skoene også!

LYKKE TIL! Vinneren trekkes på torsdag som kommer! :-) 

sleepover

Hei!

I dag har vært en veldig bra dag! Formen har vært veldig bra med tanke på gårsdagen, og dagen har bestått av å henge med Julie, Joakim og Ruben. Vi dro på Peppes (favorittplass) og spiste gratis pizza ettersom de fikk gavekort der i går, heeeelt ok. Så etter det kjørte vi litt rundt, og nå har vi endt opp hos Julie. Planen er å se skrekkfilm, så jeg burde vel egentlig pakke macen sammen nå. Håper dere koser dere i kveld! Det gjør i alle fall viiiii :-)

Slik våknet vi opp i dag folkens

vellykket kveld

Haha... god morgen :-)

Shit, for en sinnsykt bra kveld det ble i går. Jeg ligger nå i senga med Julie ved min side, og vi våknet nettopp egentlig. Kom oss hjem hit til meg i går klokka 6 tror jeg? Kvelden bestod først av kamp, og skolen min vant desverre ikke. Men det var gøy å dele ut premie, og jeg møtte jo sååå mange herlige lesere. Hyggelig å møte dere! Etter kampen dro jeg til Ruben sammen med Julie og Joakim, og vi hadde et skikkelig bra vors-vors før vi dro videre til et annet vors. Dro videre en annen plass etter det igjen, og til slutt endte vi opp på nach hos Ruben igjen. Det var faktisk helt crazy stemning hele kvelden!! Så ja, det var en veeeeeldig vellykket kveld. Nå skal jeg og Julie komme oss opp av senga og få i oss litt frokost, før vi tar turen på Peppes og møter Ruben og Joakim senere på dagen. De vant nemlig gavekort i går, så da blir det gratis pizza på oss!

Vet ikke hvor glad dere er i å se mobilbilder i dårlig kvalitet, men jeg tenker at det er bedre enn ingenting...? Satser på det! Har mange bra innlegg på lur forresten, så stay tuned. Trengte bare å sove skikkelig ut i dag, derfor ble det litt sen oppdatering fra denne kanten i dag. Men vi snakkes snart, dere!Joakim, meg, Julie og Ruben!let's go

HEIIII!

Endelig fredag! Denne dagen har jeg ventet på lenge. Akkurat nå er jeg superstressa (!!!!) fordi jeg har dårlig tid, ikke noe sjokk for dere vel, heheh. Jeg skal nemlig møte opp på Arena Bowl nå straks, som er en skole vs skole-kamp her i Førde. Skolen min skal spille, og jeg skal være med og dele ut premien. Det blir kjeeeekt. Skal dra nå straks og jeg er nettopp ferdig med sminken og har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg, så dette kan bli interessant. Bildene jeg tok hos fotografen her om dagen var forresten i forbindelse med dette arrangementet! Viser dere bildene siden! :-) Håper dere får en SUPER fredagskveld! Skal få tatt bilder i løpet av kvelden. Vi snakkes, fininger!

Genser fra sheinside.com. LOOOVE it

hjemmetrening

Angående Florida: Det er kommet åpning på noen ledige plasser til språkreise til Florida sammen med EF i sommer (dit jeg skal, wiii!), så her er det førstemann til mølla. Oppgi rabattkoden Krisssy og dere får 500 kr rabatt!! Dette blir FANTASTISK gøy, gleder meg sinnsykt til å treffe alle og oppleve USA. WÆÆÆÆÆ!! Trykk HER for å komme direkte til oversikt over Florida-turen til EF!

Heisann! Tenkte å bare titte innom en tur for kvelden. Er nettopp ferdig med en liten mageøkt her hjemme, jeg skal nemlig begynne å trene mage igjen nå. Bruker denne videoen som jeg har vist dere tidligere, og den er virkelig ufattelig god og effektiv. Kjenner det sviiiir i magen nå, ja! Gjør litt øvelser utenom også da, ettersom den kun varer i 8 minutt. Men ja, jeg tenker å kjøre den ca. annenhver dag nå fremover, og så får vi se hvor lang tid det tar før jeg får resultater. Alltid like spennende.

Hjemmetrening er forresten undervurdert! Er jo bare å sette på høy musikk i stua og finne frem et godt underlag, f.eks et teppe eller et pledd, og så har man det. Perfekt om man ikke orker å ta turen til treningssenteret, hehe. Ironien i det ass ;p

Her ser dere criben min at the moment, hehe! Nå skal jeg gjøre litt skolearbeid før jeg tar kvelden, tenkte jeg. Gleder meg såååånn til helg i morgen, det skal bli så deilig!!

my two favorite jackets

Hei! Jeg fikk et spørsmål i kommentarfeltet her om dagen om jeg kan vise hvilke 2 jakker jeg liker best i klesskapet mitt. Det kan jeg så klart! Jeg har utrooolig mange jakker, men av en eller annen grunn faller nesten alltid valget mitt på skinnjakke. Det er en tidløs vinner som aldri slår feil. Det finnes nesten ikke et eneste antrekk man ikke kan kombinere det med, jo. Så ja, hvis jeg kunne valgt èt plagg jeg kunne gått med resten av livet så hadde det definitivt vært en skinnjakke, hehe!

Jofama By Kenza 9 og Jofama By Kenza 3

Disse to er favorittene mine av de jeg eier. Det har dere vel kanskje sett på antrekkene mine det siste halvåret? Disse jakkene er designet av Kenza i samarbeid med Jofama, og de LYSER rett og slett perfeksjon i mine øyne. Jeg elsker dem!! Dere vet når man har et plagg man synes er fint at man blir glad bare av å se på det? Slik er det med disse. Jeg digger detaljene på dem - mønsteret inni jakkene, glidelsene, fargene og alt. Jeg tror jeg rett og slett kan gå med disse for alltid uten å bli lei av dem, hehe. Det beste er jo at det finnes så uendelig mange kule antrekk å kombinere dem med.

Begge jakkene mine er sponset som jeg har skrevet tidligere, men dette innlegget er ikke reklamebasert og det er heller ikke outfitsene mine når jeg bruker dem. Det må dere vite! Jeg bruker dem kun fordi jeg virkelig elsker dem. Tihiii.Dette er 9`eren, og det er den jeg bruker mest nå for tiden. Alt man trenger å kombinere med denne er en enkel svart jeans og vips så har man et dødsrått antrekk.Denne elsker jeg også, spesielt siden den er svart og passer til alt i garderoben min. Liker spesielt detaljene på skuldrene :-)

Fine, ikke sant?

fotografering

Hallais! I dag var det skole -> deretter til fotograf rett etter skoleklokka ringte på slutten av dagen. Veldig kjekt! Det er i sammenheng med et event som er her i Førde på fredag, jeg viser dere bildene og forteller om det når dagen er her. Det blir utrolig gøy i alle fall, gleder meg mye! Dere aaaner forresten ikke hvor slitsomt det var å gå fra skolen til fotografen i slaps, høye hæler, blytung sekk og en enda tyngre bag. Livet uten skap på skolen ass. Må bære med meg alle bøkene jeg skal ha på skolen hver dag, kjempeirriterende ;p

Uansett, det var veldig gøy å fotografere! Vi tok først bildene som skal brukes til eventet, og deretter noen bilder utenom i et annet antrekk.Some picturezzzz.Etter fotograferingen var det rett på butikken og kjøpe 4-pack med Pepsi Max, og det resulterte i en stk. happy Kristine, hihihi. Deretter var det hjem og lage seg mat, som jeg sitter og nyter akkurat samtidig som jeg leser blogger. Herlig. Litt sen middag i dag, men slik blir det inni mellom :-)

IvyRevel

Se på min nye kjole Jeg føler at den tidligere ikke-eksisterende kjolegarderoben min har begynt å bli ganske så fin nå, og favorittene mine er uten tvil de jeg har fra IvyRevel. Jeg fikk jo to paljettkjoler fra dem før jul, en grønn og en blå, og de er så fine at de henger til pynt på rommet mitt. Jeg forguder jo stilen til Kenza, og da er det neppe noe sjokk at kjolene hun designer faller i god smak for min del. Føler meg rett og slett kjempefin når jeg prader rundt i plaggene hennes - IvyRevel er akkurat midt i blinken for klesstilen min. Iiih! Stort pluss for at denne kjolen er superbehagelig å gå med, forresten. Må jo bruke sugekopp-bh under her (jeg kaller det fortsatt for det, haha), men jeg glemte det av så på halvparten av bildene jeg tok hadde jeg på meg vanlig bh. Smart, Kristine. Men ja, elsker kjolen!!

nike heaven

Se på mine nye babyer! Nike Free Run 2 i den mest helskjønne fargen jeg har sett. Jeg har jo et par Nike-sko fra før av, men de er desverre litt for små for meg, så det er ubehagelig å gå med dem over lengre tid. Jeg kan love dere at treningslysten kom med en gang jeg åpnet pakningen til disse skoene, altsååå! Det lyser jo motivasjon av dem, tihi. Tenker å bruke disse når jeg skal trene styrke (Nike Free Run er ikke ment for å løpe lenge med) og så skal de selvfølgelig brukes til hverdag. De er jo minst like fine som de er gode å gå med. Mine er fra Junkyard, her. (Sponset) Anbefaler alle å gå opp en halv eller en hel størrelse i disse skoene fra Nike, det må i alle fall jeg.today's outfit

Hei mine fine! Beklager at jeg ikke fikk oppdatert mer i går, men jeg var ikke hjemme før klokka 11-ish på kvelden. Vel, tusen takk for hyggelige kommentarer i forrige innlegg, dere er alltid så skjønne mot meg. Det endte med litt (en del) krangling her hjemme i går, heheee.. Hadde så vidt stemme igjen etterpå og mascaraen hadde spredt seg utover hele ansiktet. Så folkens: bloggere har ikke perfekt liv!! Jeg lover dere, haha. Det finnes vel uansett svææært få 17-åringer som ikke krangler med foreldrene sine, da. Heldigvis går slike ting alltid over med en gang her hjemme, noe jeg er glad for. Jeg tørket bort mascaren, tok på ny sminke og dro ut og kjørte med en liten gjeng. Senere på kvelden dro vi hjem til Julie for å synge singstar og se Paradise. Kjempekoseliiig :-) Dagen i går var veldig bra, med andre ord!

Sitter her med good-feeling musikk på høyttalerne og skal straks sette meg ned og skrive ferdig en diktanalyse som jeg snart er ferdig med. Wohoo! Her er dagens outfit. Tok bildene nå nettopp, det er så herlig at det er lyst langt ut på ettermiddagen nå. Det gjør meg såååå så glad.Sweatshirt IvyRevel, Jofama By Kenza 9 Jofama, skjørt H&M

Jeg klarte forresten å miste gull-ørepluggene mine fra HappyPlugs ut av lomma på vei hjem fra skolen i dag!! NEIII :-( Hvordan klarer jeg det, haha?! Må dra rett på butikken etterpå og kjøpe nye. Jeg overlever virkelig ikke uten!

to go or not to go

ÅHR!! Steike, nå er jeg forbanna. Jeg vet ikke hva som er greia, men jeg føler hele tiden at jeg blir utsatt for skikkelig store dilemmar. Som nå for eksempel. Jeg skal jo til Oslo fra fredag til mandag og har diverse møter med samarbeidspartnere der, og jeg har bestilt flybilletter og alt. Vel, jeg fant ut i dag at vi har gymteori-prøve på mandag, som jeg fikk fortalt at jeg møte opp på. Perfekt :-( Er i tillegg mye annet som holder meg igjen, som f.eks at både denne uka og neste uke er skikkelig stress, og i helga skjer det gøye ting her hjemme. Aner ikke om jeg skal dra eller ikke nå, hm.

Jaja! Jeg er ferdig med matteprøven da, og nå skal jeg se litt Gossip Girl, hihi. Tror kanskje jeg skal ta meg en treningsøkt senere i dag, det hadde vært deilig.
 


Tusen takk for alle de fine komplimentene om buksa, forresten! Så gøy å lese. Den er low-waisted og det eeeelsker jeg. Vet ikke hvorfor, men synes at bukser som er lave i livet sitter så mye finere på. Denne er som sagt fra Bik Bok, men jeg er usikker på hvilken modell det er. Har to lignende fra før av, og det er de buksene jeg bruker aller mest, hihi :-)no-makeup makeup

Heisann!

I søndagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere produkter til en look som er en av vårens største trender, nemlig no-makeup makeup. Huden står i fokus i denne looken, og poenget er at man skal se lite sminket ut, med clean hud og naturlige vipper. Looken ser mye "lettere" og naturlig ut, og nettopp det passer jo perfekt til de to kommende årstidene. Her er produktene jeg bruker:Steg 1: Sheer Tint Base FoundationVi begynner med denne foundationen, som er i flytende form og har en medium dekkevne. Vi vil unngå en heldekkende foundation som legger seg som et "lag" på huden. Denne er litt som en dagkrem med farge i, og den gir et naturlig resultat med glød i huden.

Steg 3: Matte FoundationMatte Foundaiton fra bareMinerals er kjent for å gi et naturlig resultat, derfor passer denne perfekt i no-makeup makeup-looken! Etter den flytende foundationen påfører man denne, som er i løs form, for å "sette" sminken. Forskjellen på Matte og Original er forresten at denne holder huden matt hele dagen, slik at du unngår å bli blank og "oljete" i ansiktet. Jeg liker denne definitivt best.

Steg 2: Camouflage concealerDenne concealeren dekker arr, urenheter og røde områder og man påfører den enkelt med fingertuppen. Super dekkevne!Steg 4: Miracle Touch Creamy BlushI stedet for solpudder kjører vi blush i stedet, for å få en mykere og søtere look. Denne søte saken her er en kremete blush som gir en nydelig farge i kinnene! Jeg har i farge "Soft Pink", og jeg påfører en liten dert på kinnet og duser det utover med fingertuppene mine. Jeg synes ofte at det er enklere å bare bruke fingrene som redskap i stedet for sminkekoster, jeg!

Steg 5: Cindy-Lou Manizer aka "the Con-Tour-Artist"For å avslutte bruker jeg Cindy-Lou-Manizer som jeg påfører i kinnene, i pannen og litt på haken. Denne har en nydelig shimmer i seg og legger seg kjempefint på huden. Skikkelig sukkersøøøt!Steg 5: Silfr Mascara - Length and Seperation. Vi trenger ikke noen spesiell øyesminke i denne looken, bare en mascara som gir lange, klumpefrie og separterte vipper. Denne mascaraen oppfyller alle disse tre kravene, og har allerede blitt en av mine favoritter i sminkemappa! Elsker slike koster som er "rette", for da blir resultatet av en eller annen grunn mye mer naturlig. Haha :-)

Jeg skulle SÅ ønske jeg rakk å ta et bilde av hele looken, men jeg har sittet stuck med matte i hele dag så jeg rakk det desverrrrrre ikke. Men det er bare å se på sminken min fremover, for jeg kommer uten tvil til å gå mer for en slik look nå :-)

Rabattkoden KU21 gir 15% rabatt på alle produktene i dette innlegget, og den varer helt til 20. mars! 

Reklame 

V for IvyRevel

Jeg er endelig eier av denne nydelige sweatshirten fra IvyRevel. Kingston Sweatshirt finner dere her  (Sponset produkt) Jeg fikk den tilsendt i XS, og jeg bruker vanligvis S-M i slike gensere men denne passet fint. Ikke velg for stor størrelse! :-)

Har ønsket meg denne helt siden jeg fikk t-skjorten med samme print, så nå er jeg glaaaad. Den er så enkel og fin! Ser for meg at den blir kjempefin å kombinere med et svart skjørt, så jeg har allerede litt idèer til kommende antrekk. Ellers er den jo sinnsykt myk og behagelig, så den blir nok brukt til å chille med hjemme også, tihi.

Kingston Sweatshirt IvyRevel, bukse Bik Bok, sko Nelly, veske H&M, Jofama By Kenza 9 Jofama

my day

Heisann! Puuh, der fikk jeg satt meg ned. Har vært på farten i hele dag, og nå kan jeg senke skuldrene og nyte pizzaen som snart kommer ut av ovnen. Etter deeeeet... må jeg nok gjøre litt matte, men det går fint. Har ikke noe annet valg enn å bli inne i kveld hvis jeg skal rekke det jeg må gjøre, så det blir det en rolig lørdagsaften for min del! :-)

I dag har jeg fått verdens fineste pakke fra IvyRevel (kommer bilder etterhvert). Kenza gjør virkelig en fantastisk jobb - kolleksjonene og klærne blir jo bare finere og finere. Det virker så utrolig gøy å drive et eget merke slik som henne, tenk da, ååh. *Drømme seg bort*. Vel, utenom pakkehenting har jeg også fått tatt meg en tur til byen for å kjøpe et par nødvendigheter, og gjort litt bakarbeid med bloggen.

1. KLØNE med store bokstaver. Jeg falt ned trappen i går, og dere SKULLE HA SETT DET hahahaha. Tror aldri jeg har ledd så mye i hele mitt liv, i hvert fall ikke Julie. Kom meg heldigvis helskinnet ut av det - nesten i alle fall. Et lite skrubbsår på albuen bare. // 2. Chilleantrekket er inntatt!Sneakpeak på dagens!

Hva skal dere gjøre i kveld, da? 

wake up happy

God morgen, solstråler!

Ååh, så deilig det er å våkne på lørdager og vite at du har  to fridager fremfor deg. Jeg og Julie våknet for ikke så lenge siden faktisk, vi kom oss nemlig ikke i seng før klokka var type 5 i natt. Det ble en veldig fin kveld, da! Vi lagde først pannekaker, og så dro vi ut og kjørte med en kompis av henne. Etter det gamet vi bilspill, og så kjørte vi litt til før vi dro hjem. Tihii :-) Nå rumler magene til begge her, så jeg tror vi må ta og lage oss frokost nå, jeg. 

Toppen er fra chiquelle.no. Dette må være det mest komfortable antrekker noensinne!fredagskosNy "sportsbh" fra Cheap Monday, her. Digger den!

Heiheiii. Nå kommer Julie hvert øyeblikk, og jeg er klar for en fin kveld :-) Først blir det pannekaker, og så tar vi turen ut med en kompis av henne senere I think. Dere får ha en super fredagskveld, hva enn dere gjør! Vi blogges sweethearts!

dagens antrekk

Hei og hopp! Akkurat nå sitter jeg nydusjet på det nyryddede rommet mitt og feirer at det er helg med et glass brus. Jeg var ferdig på skolen ved lunsj, og dro hjem og fikk unnagjort en del "arbeid" - altså bloggarbeid, henting av pakker i posten, fikset med kommende konkurranser (wiii), mailsvaring og slike ting. Det ligger egentlig ekstremt mye mer arbeid bak en blogg enn hva folk tror - men GUD som jeg elsker det likevel. Det slår meg hver dag. Kunne rett og slett ikke bedt om noe bedre! :-)

Denne helga blir ganske rolig, ettersom jeg må øve til matteprøven som vi har på mandag i tillegg til at det er en del ting jeg må fikse før jeg drar til Oslo om nøyaktig èn uke. Jeg får besøk av Julie senere i kveld, og da blir det sleepover! Det blir koselig som alltid. Vi skal ikke lage taco i dag da, men... pannekaker!! Oh yes, dere hørte meg. Shit ass, jeg kjenner at jeg begynner å bli en smule lei av taco nå, og det hadde jeg helt ærlig ikke trodd at jeg skulle si. Har spist det sånn flere ganger i uka i månedsvis nå, så litt variasjon fremover tror jeg ikke vil skade, haha.

I dag har jeg på meg skjørt, tjohei! Dette skjørtet må faktisk være et av mine beste kjøp, for jeg finner liksom alltid noe å kombinere det med, i tillegg er passformen superfin. Genseren har jeg ikke vist dere før, men den fra my beloved Runwaydreamz. Elsker den!Sweatshirt fra Runwaydreamz, Jofama by Kenza 3 fra Kouture, skjørt fra Bik Bok, Converse fra Junkyard 

Hva synes dere om antrekket? 

stay calm

... SNART HELG!

Jeffrey Campbell Foxy from envishoes.com

Verdens fineste sko fra Jeffrey Campbell, iiik. Nå sitter jeg og lyncer med mine kjære klassekamerater AKA Emma, Tore og Sivert. (Lync er den nye skype kind of, hvor man kan ha med så mange man vil i samtalen, døødsfett!!) Skal straks lage meg noe mat, så dusje, og så legge meg. Først må jeg bare gidde å røyse meg fra senga, hehe. Kjenner jeg meg selv riktig så blir jeg sittende oppe en stund i natt, siden det er fredag i morgen og da gjør det ikke noe om jeg er litt (eller veldig) trøtt. Gleder meg SÅ MASSE TIL HELG NÅ!! :)

g4life

Helluen! Da var det torsdag igjen. Skoledagene på torsdag går alltid fort synes jeg, ettersom vi bare har 3 fag. Har nettopp plantet rumpa i sofaen og skal bare blogge nå før jeg lager meg noe å spise. Hvaaaa skal jeg lage?! Står mellom speltlompepizza, vaniljekesam med frukt, pannekaker eller eggerøre... hm. Mamma skal gjester i kveld da, så da blir det masse nammenam mat her. Hihi, elsker det.

Ellers skal jeg bruke dagen min til å øve til matteprøve og så tar jeg kanskje meg en tur på treningssenteret. We`ll see! Her er dagens outfit som jeg nettopp knipset. Gadd ikke å ta bilder ute i dag, så da ble det innebilder. Har på meg Dr. Denim-bukse, converse og svart skinnjakke over, hvis dere skulle lure. Husker faktisk ikke hvor toppen og skjorta er fra, haha. Begge to er i alle fall fra en eller annen nettbutikk, ikke at det hjelper dere sååå mye akkurat da . . . Gullfiskhukommelse right here heheeee :-)onsdags-prat

God kveld :-)

Kom nettopp inn døra, og overlevde nettopp tidenes værste mageknipe. AUUUU. Kan ikke huske sist jeg hadde mageknipe i grunn (tuller ikke når jeg sier at jeg aldri er syk/har vondt i magen eller hodet), men var kjapt innom butikken i sted og jeg måtte sette meg ned midt i butikken fordi det gjorde så forbanna vondt. Heldigvis er det over nå, og mamma kjøpte en den nye Freia sjokolade-platen med oreobiter i som trøst, aw.

I dag har vært en HERLIG onsdag, med store bokstaver. Rett etter skolen dro jeg og Emma for å møte Julie, og så handlet vi inn til tidenes tacofiesta. Dere aner ikke hvor tungt det var å bære de tungene posene pluss skolesekken med type alle bøkene i, men vi overlevde og kom oss omsider hjem til Julie. Vi mekket middag og lagde til en kozy middag på rommet, ååh skulle hatt med kameraet altså. (Skal bli flinkere på det!) Etterhvert sang vi Singstar, og herregud så gøy det er!!! Barndomsminner til tusen. Har jo mange av cd`ene her hjemme, så kanskje det skal være en ny ting å gjøre på jentekvelder? Det må i hvert fall være oppskriften på bra stemning, uten tvil.Nå skal jeg bare dusje, rekne litt matte og så slappe av før jeg kryper til sengs.

Men ja, over til noe annet. Jeg har lenge lett etter de perfekte høyhælte bootsene, og disse fra Jeffrey Campbell har jeg sett på en stund nå. Jeffrey Campbell Rum Moto Boot heter de! Jeg bruker jo veldig ofte boots og derfor vil jeg gjerne ha noen i god kvalitet, og jeg vet at JC sine sko alltid er i god kvalitet. Denne modellen er rett og slett helt perfekt, wææh. Se på dem! De er heller ikke så altfor dyre.

Fikk øynene opp for disse da jeg så dem på bloggen til Kenza, faktisk. Alt hun tar på meg er jo perfekt, men skoene er virkelig noe for seg selv. Haha, de er liksom så enkle, men samtidig så... fine! Det finnes jo faktisk ikke et eneste klesplagg man ikke kan kombinere dem med.Bilde lånt fra KENZAS.SE

12.03.2014

Heihei mine fine. Onsdag already! Wihuu. Vi er nettopp ferdig på skolen, og jeg og Emma tar turen til byen for å møte Julie nå. Vi skal handle inn food og lage middag sammen, superdupermegakoshliii. Har noen upostede bilder fra helga, i tillegg til antrekksbilder, så jeg tenkte å vise dere de nå. Hadde på meg en oversized genser som jeg elsker, se så fin. Den er jo skikkelig simpel i grunn, men stilig likevel. Digger forresten når antrekkene er både komfortable og fine!

Antrekk fra H&M, solbriller fra choies.com

Tar med antrekket til Ingvill også jeg, hun er jo godt likt av dere har jeg forstått. Love it! Dere er så søte, tihii. Vennene mine blir kjempeglad når dere skriver så fine ting - jeg også!! :-)Bikerjakke Never Naked, bukse Bik Bok, veske og genser H&M 

litt vår og litt vinter

I dag tok jeg på meg shorts for første gang på lenge (med strømpebukse under da), siden jeg er kommet i skikkelig vååårstemning i det siste. Sprang ut døra for å rekke bussen og tok jo på meg Svea-jakka uten å tenke særlig på hvordan det så ut. Kom på busstoppet og bare craaaap this doesn't look very good, hahaha. Kunne jo ikke akkurat løpe hjem og skifte til skinnjakke heller, for jeg er jo ALLTID sent ute. Søren ass, når skal jeg få rutiner om morgenen???

Vel, så jeg ble gående rundt med vinterjakke og shorts med gjennomsiktig strømpebukse i dag jeg. Følte meg kjempekul og sånt, he-he. Har vært skikkelig vår-ish vær i dag da, jippi!! Elsker elsker elsker at vi går mot varme tider. Har ikke gjort noe spesielt i dag, da. Akkurat nå sitter jeg og facetimer og slapper av, og tenker og ta meg en dusj og se en episode Gossip Girl med kveldsmat før jeg legger meg.Shorts Runwaydreamz, jakke kouture.no 

iphone-momentsBytur med Ingvill, og det obligatoriske speilbildet må jo sjøøølvsagt til. // Fantastisk inspirerende quote som faktisk er helt sann! Lev etter denne, folkens. // Superfin tegning som jeg fant på instagram. Ååå, er det noe som gjør meg sååå glad så er det når folk tar seg tid til å tegne meg. Tar vare på alt jeg får, tenk så gøy å se tilbake på når jeg blir eldre. // "But first, let me take a selfie" - mitt nye motto, ass. Hør sangen som heter #selfie, den er dødsbra, haha!


Enda en inspirerende quote! // Selfie again // Gira jente på vei hjem fra Sverige. Det var såå koselig den dagen, en av de beste på lenge. Vil spole tilbake og oppleve dagen om igjen. // Husker dere at jeg fortalte om disse yoghurtnøttene med jordbær inni i stedet for nøtter? Kjøpte i Sverige og FY SØREN SÅ GODE!!! Jeg finner dem ikke en eneste matbutikk, er det noen som vet om de i det hele tatt finnes i Norge? Blir seriøst kjempelei meg hvis ikke, for det der er ca. det beste jeg har smakt.Prinsessefrokost med godjenta mi! // Fornøyd pike i nye sko. Samme som Jeffrey Campbell Big Foxy, bare at de er litt lavere og er svarte i stedet for rosa. ELSKER dem. // Swagger på busstoppet, yeah. // Èn stk trøtt og sminkefri Kristine. Og neiii, jeg har ikke sminke på øyenbrynene! :-) Har farget dem you see.

genialt sminketips

Hei!

Siden sist har jeg sett en episode Gossip Girl og gjort matte. Jeg fikk til alle oppgavene denne gangen, og herregud som jeg elsker matte når jeg greier det!! Kan nesten sammenlignes med lykke, jo. Vel, dette innlegget skal ikke handle om skole og lekser, men om noe helt annet: nemmelig sminke. Jeg tenkte å bare komme med et genialt tips som jeg testet her om dagen!

Vel, dere ser forskjell på kinnbeinene mine på disse to bildene, right?

Jeg kjedet meg for noen helger siden og når jeg kjeder meg pleier jeg ofte å eksprimentere med sminke. Jeg tok da et mørkt øyenbrynspudder og påførte det under kinnbeinene og på neseveggene. Dette skaper en illusjon om mer markerte kinnbein og lengre/smalere nese, og det som er så kult er at det faktisk fungerer sykt bra. Jeg er glad i nesa mi og kinnbeinene mine fra før av da, tihii, men det var jo sinnsykt stilig å prøve. Det er slik kjendisene sminker seg, folkens! Sminke er magi altså, desverre gidder ikke jeg å prioritere så mye tid til det om morgenen.. haha ;PSå, enkelt og greit: bruk et møkt pudder, bruk en tynn kost og påfør det på de plassene du vil skape skygge - deretter duser du det bort med fingrene. Du ser på bildene hvor jeg har brukt det. Fab på 1-2-3! (Og ja, djiiiz how serious jeg var på bildene, I know)

Får forresten en del spørsmål om kompaktkameraet mitt, og det er et Canon PowerShot G12. Bruker jo nesten bare speilrefleksen min siden den tar så bra bilder, men dette kameraet er sååå enkelt å ha med seg, i tillegg tar det veldig "realistiske" bilder - så det er gøy å bruke det inni mellom! Er pappa sitt da, men jeg stjeler det, hehe ;-)new week

NY UKE :-))))God mandag, kjære lesere! Ny uke, nye muligheter. HEHE, jeg prøver å være entusiastisk her. Funker fett, faktisk! Visste dere at man kommer utroooolig langt med en positiv tankegang? Våkne opp med et smil og du har allerede et godt grunnlag for dagen. Høres sykt klisjè ut, men det er sant. Samme gjelder matte: Si "matte er gøy" og du er allerede kommet godt i gang. Hihi!

I går sov jeg over hos Ingvill sammen med Synnøve, utrolig koooozy. Vi lagde middag og slappet av med film og chilling hele kvelden, og i dag var det på'an igjen med skole. Så da var opp og hopp, og hjem og hente sminken før vi dro av gårde på skolen. Nå sitter jeg her blåbær rundt hele minnviken etter dagens pannekakemiddag. Beklager litt sen oppdatering fra denne kanten, men jeg har nemmelig sittet og pratet i telefon helt siden jeg kom hjem fra skolen - viktig å catche up med venninner. Har fått dilla på å facetime for tiden, det er så koselig!

Her er noen flere bilder fra helga :-)Forresten, jeg lurer på en ting! Foretrekker dere at jeg svarer på kommentarer i kommentarfeltet, eller at jeg heller svarer mer i innlegg (som f.eks ukens spørsmål)? Eller begge deler? Føler hele tiden at dere ikke ser når jeg svarer på kommentarer i kommentarfeltet, men kanskje jeg tar feil? Ser i alle fall at mange av dere vil at jeg skal svare mer på kommentarer, og det kan jeg gjerne hvis det er ønskelig. Let me know 

outfit from fridayGalaxy-genser HER, veske Bik Bok, sko Jeffrey Campbell, bukse Bik Bok, kåpe HER

Hei! Da var det søndag igjen. Jeg våknet av meg selv ganske tidlig i dag, så da stekte jeg meg rundstykker til frokost og satt meg fremfor tv`en med puter og pledd. Ble sittende der i et par timer og se på Frusterte Fruer, tihi. Kjempedeiiiilig. Siden det har tiden egentlig bare flydd av gårde, men jeg har rukket å både besvare mails, gjøre matte, ta sol og dusje. Skal fikse meg litt nå og så tar jeg turen bort til Ingvill. Gleder meg faktisk litt til neste uke, for da har vi ikke noen prøver (som jeg vet i alle fall, haha) og Håkon kommer kanskje hjem til helga. Uka etter der drar jeg jo til Oslo! Shit, dagene og ukene går så fort. Liker det, da. Nå skal jeg starte på ukens spørsmål, som begynner å bli en stund siden jeg har hatt. Vel, dere får ha en super søndag!

get the glowHei hei!

I dagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere noen herlige produkter jeg bruker for å skape en glødende look. Jeg absolutt elsker produktene, og alle har fått sin egen plass i sminkemappa mi. Håper dere synes anmeldelsen er nyttig!Steg 1: GlamGlow. Dette er enkelt og greit den beste ansiktsmasken jeg har prøvd!! Jeg har skrevet om den èn gang tidligere, og den andre ble tom så jeg ble veldiiiig glad når jeg fikk en ny. GlamGlow gir huden glød med å stramme opp og fjerne døde hudceller. Påføres som et tynt lag i hele ansiktet ansiktet etter at du har dusjet (ansiktet må være rent), og så lar du det tørke. Ansiktet vil bli veldig "stramt" og du vil kjenne at den virkelig virker. Skylles til slutt av med varmt vann. Etterlater huden superfresh og du føler deg virkelig tipp topp! Sverger til denne!! :-)Steg 2: Sheer Tint Base FoundationVi begynner sminken med denne foundationen, som er i flytende form og har en medium dekkevne. Vi vil unngå en heldekkende foundation som legger seg som et "lag" på huden. Denne er litt som en dagkrem med farge i, og den gir et naturlig resultat med glød i huden.Steg 3: gloMinerals Bronze. For å skape en glødende look legger jeg denne svakt i ansiktet for å skape konturer. Det er altså et solpudder med shimmer i seg som passer perfekt til hverdags. Jeg veksler ofte mellom forskjellige solpudder, men denne har overtatt nå i det siste og er min nåværende favoritt. Anbefaler på det varmeste!Steg 4: Mary-Lou Manizer aka "the Luminizer". For å avslutte looken og for å skape ekstra glød bruker jeg denne highlighteren fra theBalm, som har vært en favoritt lenge. Denne bruker jeg også for å konturere ansiktet. Konturering handler om å fremheve og skape skygger i ansiktet, og hvis du lurer på hvordan du gjør det så har jeg skrevet et utfyllende innlegg om det HER. Enkelt forklart bruker jeg en kost og påfører denne på de plassene jeg har lyst å fremheve, altså: på kinnbeinet (ikke under, for der skal bronzeren ligge for å skape skygge!), midt på nesebeinet, midt i pannen og på haken.

Rabattkoden "KU14" gir 20% på alle produktene i innlegget (gyldig ut 13. mars), utenom Mary-Lou som allerede er nedsatt på kampanje. Alle theBalm-produkter er på 30% fra og med i dag!

new in

Solbriller og armbånd/ring fra choies.com, genser fra Nelly, veske fra H&M

Det begynner å bli lenge siden jeg har vist innkjøp, så jeg starter med å vise et par ting nå. Jeg kjøpte meg en ny veske fra H&M i går, og den er så utrolig fin og classy. Den har frynser og gull-lenke-reim - jeg elsker "detaljene". Det beste av alt er at jeg bare betalte 200 kr for den! Fine vesker trenger absolutt ikke å koste flere tusenlapper. Ser for meg at den blir kjempefin å bruke til et svart antrekk med skinnjakke, høyhælte boots og røde lepper. Wiii.

Ellers digger jeg solbrillene, som for øvrig er de mest behagelige solbrillene ever made. Jeg har lett etter noen slike en stund nå, men å bestille fra nett med take på passform er jo litt risky egentlig - så der var jeg heldig. De sitter perfekt :-)

because i'm happyyy

Den sangen går på repeat i dag, hehe! Beskriver humøret mitt bra :-))))

Denne helga tilbringer jeg med Ingviiiiill, superduperkoselig. Vi har det så gøy sammen, love you masse bestevenn. OG FORRESTEN, hun hadde bursdag i forrige uke og ble 17 år! Fikk ikke tid til å skrive det på bloggen den dagen, så jeg føler jeg må nevne det nå, haha. Gratz med overstått, soulmate! Vel, i dag har jeg tatt litt bilder, og nå skal vi en kjapp tur til byen. Tenkte bare å stikke innom en tur og oppdatere dere med noen bilder. Vi blogges igjen når jeg er hjemme, har masse forskjellige bilder å dele med dere! Ha en strålende lørdag da, fineste leserne mine.

fin fredag

Heisann!

Beklager litt sen oppdatering. Har vært på farten i hele dag, og har ikke rukket å sette meg ned før nå. Vel, dette har vært en fin dag! Våknet av meg selv, glad og opplagt, og hadde en kort skoledag som vi alltid har på fredager. ELSKER at vi slutter halv 12, det gjør liksom hele fredagen helt fantastisk. Etter skolen dro jeg på Peppes med Emma og guttene, og det var kjempekoselig som vanlig. Bestilte tacosalat igjen som jeg har fått skikkelig dilla på, tihi. Etter det var det hjem, og det regner sinnsykt her i dag så jeg ble bokstavelig talt gjennomvåt på veien hjem. Hater regn, noe så unødvendig!

Vel, etter en snartur hjemme dro jeg til byen med Ingvill og jeg "shoppet" aka kjøpte en ny veske. Har ikke shoppet i butikker på evigheter faktisk, har vært skikkelig flink til å spare penger den siste tiden. Føles bra! Får jo en del sponset da, så jeg skal absolutt ikke klage. FIkk bind og tamponger i posten i dag til og med, høøøh . . ;PHjemmelaget pizza ble dagens middag! Nettopp ferdig å spise, så nå sitter jeg her - god, mett og meget fornøyd.Åpnet en pakke med sååå mye fint i dag. Gleder meg til å vise!Boble Karamell, my very very best.Hydro Silk

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å ha myke og hårfri legger. Nå går vi mot vår og sommer og nakne legger blir derfor stadig mer aktuelt - og da er det greit å ha det rette redskapet. Jeg har testet forskjellige barberhøvler den siste tiden - og jeg har fått meg en ny favoritt. Nemmelig: Hydro Silk Jeg sliter litt med tørr hud, både på hendene (som dere vet, haha) og på beina. Det hender ofte at leggene mine er knusktørre etter barbering, for barbering fjerner nemmelig naturlig olje og næringsstoffer i huden. Vel, her kommer min reddende engel Hydro Silk inn - denne barberhøvelen fjerner nemmelig ikke bare hår, men den hydrerer og smører huden i samme sleng også!

Hydro Silk har 5 fleksible blader som gjør at du slipper unna hudirritasjon og som gjør barberingen behagelig. Jeg har selv brukt den nå i et par uker, og jeg elsker den! Hydro Silk er resultatet etter 7 års utvikling og er laget av en av verdens 2 ledende produsenter av barbersystem, så her snakker vi bra kvalitet. Selve barberhøvelen er også skikkelig behagelig å holde i, og den gir et veldig godt grep slik at hele barberingsprosessen blir enklere.

Nå er det bare å nyte hårfrie legger fremover! Aah, det finnes virkelig ikke noe bedre. Oppskrift for perfekt avslutning på kvelden: dusj, barber leggene, skift sengetrekk og legg deg til å sove. Det er noe i seg selv, det. Noen ganger er jeg så glad for at jeg er jente, haha!Hydro Silk får dere kjøpt HER, og dersom dere vil kan dere bestille hjem en gratis prøvepakke hvor det eneste dere trenger å betale er frakten, som er på 39 kr. Du blir automatisk abonnoment etter du har bestilt prøvepakken, men du kan bestemme selv om du vil fortsette abonnomentet eller ikke.

Reklame 

a day off

Watch out, noen av disse bildene blir med i en liten artikkel i et stooort blad - ÆÆH :)

Akkurat nå ligger jeg nydusjet i senga og slapper helt av. I dag har jeg tatt en day off og bare ligget i koseklær, sett x-antall episoder med Gossip Girl, valgt ut produkt fra diverse nettsider - ja, jeg har chillet maks rett og slett. Slike dager er helt fantastiske. Vel, jeg ligger for øyeblikket og ser inn i skapet mitt som ikke lenger ligner et skap . . Uff, er jeg den eneste som ikke greier å holde system på klærne mine? Jeg har ikke noe system at all og alt er bare moooost inn i skapet. Typisk meg at jeg har tenkt ut et antrekk for skolen, og fem minutter før jeg må være ute av døra om morgenen må jeg endevende hele skapet for å finne frem det ène plagget. Jeg får ta å rydde det . . . en gang. Ikke nå, hehe. Nååå skal jeg nemmelig lage meg kveldsmat og så skal jeg legge meg. Vi snakkes i morgen, da er det HELG!

fin uke

My preciiiiooouusDet er så deilig å sette seg ned å ta seg god tid til å skrive innlegg her på bloggen. Har gjort en del de siste dagene og har derfor forhåndsskrevet en del innlegg, så jeg føler i grunn at jeg ikke har blogget på lenge nå, haha.

I går: Vi ble ferdig med ukas prøve, så da tok jeg med meg jentene hjem etter skolen og vi lagde middag (dere får 1 forsøk til å gjette hva) og slappet av før jeg dro på Spenst med Julie litt utpå kvelden. Det var forresten Emma, Ingvill og Julie som var her, og neii, vi går ikke på samme skole alle sammen. Jeg og Emma går studie, og Ingvill og Julie går helse. Får mange spørsmål om det, hehe! Men ja, denne uka har vært skikkelig... rutinert og bra! Har fått på plass døgnrytmen, har trent hver dag og samtidig fått gjort skolearbeid og vært sosial. Det føles bra. I dag har jeg ikke noen spesielle planer. Lillesøster står på kjøkkenet og lager vafler nå, så jeg skal sette meg ned med macen, Pepsi Max og vaffler og komme à jour med mailen.

Leighton Meester

OH EM GE!! Leighton Meester for Nelly, dette er det kuleste noensinne. (Litt sent ute ja, he-he) Jeg er kjempestor fan av Gossip Girl og Blair, aka Leighton Meester, må være en av de råeste personene noensinne. Jeg digger den jenta! Stilen hennes er så utrolig klassisk og gjennomført, og da jeg fikk vite at hun har valgt ut sine favoritter på Nelly ble jeg helt i hundre. Jeg kjøpe noe! Jeg mener, tenk å gå med samme klær som selveste Blair Waldorf? Æææh. Plaggene forsvinner kjempefort ettersom de er så populære, så her er det bare å være raskt ute.

Dere finner alle favorittene til Leighton HER! Mine favoritter må definitivt være disse:Hvvit genser her, jumpsuit her, verdens fineste skjørt herPeplum topp her, dødsfete sko her, svart og nydelig kjole her (annonselenker)

Love love love. Jeg dør etter skoene, snekker-jumpsuiten og leopardsettet. Tror jeg blir å bestille det, altså! Noen flere som synes klærne er dødsfine?

bow top

Verdens søteste topp fra windsorstore.com 

oh happy days

Hei!

Ukas værste dag er overstått, og nå føler jeg bare at vi nærmer oss helg, jeg. Jeg har endelig startet treningen igjen!!  I går heiv jeg på meg tights, jakke og joggesko og løpte intervaller i den bratte bakken jeg har pratet så mye om tidligere. Jeg løp opp 12 ganger, og jeg er veldig fornøyd med det ettersom jeg brukte å løpe 15 ganger før når jeg var i god form. Sååå, ikke en dårlig start med andre ord. Det var sinnsykt deilig å kjenne melkesyra i beina igjen! Ååh, herlig. Temperaturen ute er jo helt perfekt til å trene i i tillegg. Så ja, det blir treningsfri i dag siden vi hadde gym og jeg ble skikkelig sliten (haha), men i morgen fortsetter vi. Dette blir bra! Trening + god søvn gjør underverker.

I dag har jeg spist pannekake til middag siden det er den internasjonale pannekakedagen, og så har jeg gjort litt lekser. Tenkte å avslutte nå og unne meg litt velfortjent sol sden jeg har vært så flink pike de siste dagene, tehe. Har forresten noen flere bilder fra helga, så jeg poster de nå jeg. Dere liker jo litt hverdagsbilder også, I think? :-) Burde bli flinkere til det!Noen som har smakt oreo-sjokoladeplaten? Vi kjøpte den i helga, men før jeg visste ordet av det var den oppspist her hjemme, så jeg rakk aldri å smake. Haha, er det mulig. Er den god?! Ingenting slår boble karamell da, tenker jeg ;-) Den vil alltid være favoritten!my hair's best friendJeg ønsker min splitter nye GHD-rettetang hjertelig velkommen hjem 


GHD Amethyst Jewel Edition, her (sponset)

Jeg har brukt GHD så lenge jeg kan huske omtrent. Jeg fikk min første i 2010, og den har faktisk holdt seg like bra i 4 hele år. Ettersom jeg retter håret mitt hver eneste dag så er jeg opptatt av kvalitet, og med GHD får man virkelig kvalitet. (Om dere sliter med slitt hår og bruker rettetang så vil jeg anbefale GHD, det skader svært lite på håret i forhold til andre rettetenger!) Det er altså ingen tvil om at jeg sverger til dette merket, sååå dere kan jo tenke dere at jeg ble glad når jeg fikk en splitter ny rettetang i posten her om dagen. Lykke! Jeg trengte jo i grunnen ikke ny ettersom den jeg har fungerer helt fint, men ja ... denne var så fin. Hehe.

Min er fra rettetang.no, og i pakningen fikk jeg også med en kjempegod børste fra samme merke.

min favorittmiddag

Okei, helloooo people. Som dere har fått med dere så har jeg skrevet om denne middagen en del ganger, nettopp fordi det er min ALL-TIME FAVORITTMIDDAG uten tvil. Det her slår taco og pizza langt ned i støvlene, og jeg tuller ikke engang. Jeg smakte dette for første gang i høst, og siden den gang har dette blitt favorittmiddagen her i huset. Alle elsker det like mye, haha. Hvis mamma spør hva dagens middag skal være så er det ingen tvil om hva jeg vil ha, for å si det slik. Dette er en ren fiesta for munnen og smakssansene, og kombinasjonen av alt er helt amazing. Dere kommer ikke til å angre om dere tester det ut :-)

Baconsnurret kyllingfilèt:
♥ 4 kyllingfilèer (kommer an på hvor mange dere er, beregn 1 filèt på hver person i alle fall)
♥ Grønn pesto
♥ Mozzarella-ost
♥ Pinjekjerner (2 pakker)
♥ Bacon
♥ Matfløte

Slik gjør du:
1. Stek kyllingene på plate med noen fedd hvitløker. Den skal ikke gjennomstekes, bare slik at den blir litt brun.
2. Skjær et snitt i øverst på filètene og putt pesot og mozzarella-ost inni dem
3. Pakk filètene inn i bacon. Vi bruker 2 baconstrimler per filèt, men om du vil ha en eller to bestemmer du selvsagt selv.
4. Legg filètene i en oldfast form, og hell oppi matfløte og deretter de 2 pakkene med pinjekjerner samt ønsket mengde rødløk. Tror ikke det er noe mer her, prøvde å ringe mamma som er på jobb men hun svarte ikke :-( (Oppdaterer her senere om det er noe mer)
5. Sett dem i ovnen på 170 grader i 20 minutter

Og så har vi den fantastiske salaten som er by far den beste salaten jeg har smakt i hele mitt liv. Mango; say no more!

Mangosalat:
♥ Spinat
♥ Ruccolasalat
♥ 1 avokado
♥ 2 mango
♥ Fetaost
♥ 1 boks mais
♥ 1/2 rødløk

Kutt opp ønsket mengde og ha alt sammmen oppi en bolle.Om dere vil imponere familien med en god middag så vil jeg absolutt anbefale dere å teste denne middagen, folkens. Gjerne gi tilbakemeldinger på hva dere synes, det er så gøy å høre!

casual monday

Hei og hopp! Ny uke, nye muligheter. Jeg har som sagt gått skikkelig inn for å få orden på den altfor dårlige døgnrytmen min, da jeg faktisk begynner å innse at søvn er utrolig viktig. Jeg tenker hele tiden at søvn er bortkastet tid, men får man ikke tilstrekkelig med skjønnhetssøvn så fungerer ikke resten - skole, trening og fritid. Såå, målet mitt er derfor å være i seng innen 23.30 hver ukedag. Hehe, tror dere jeg klarer det eller?! Det funket i alle fall i går, og woooow så deilig det var å våkne uthvilt i morres! :-)

Jaja, dere skal slippe å høre på mine søvn-problemer. Jeg har hatt en fin start på uka, og nå sitter jeg med koseklærne etter å ha spist mitt favorittmåltid om dagen: <3 middag <3. I dag står skolearbeid og trening på planen, så jeg skal sette i gang ... nå! Vi skrives senere i dag, folkens.Tank top fra Carlings, bukse fra Bik Bok, sko fra Converse (junkyard.no) 

vårsminke

Endelig begynner vi å se tegnene til den etterlengtede våren, og dette betyr at vi går mot en lys og bedre tid. Det samme gjelder sminken! Vi legger dramatiske, smokey eyes og svarte, sotede øyne på hylla for en stund, og bytter ut de mørke og tunge fargene med pasteller og lys sminke som står i stil med årstiden. I dag skal jeg vise dere noen fine produkter fra Coverbrands som passer supert nå til våren. Det var veldig gøy å teste ut disse produktene fordi jeg likte dem godt, hihi.

1: Dolls House Collection 

Vi begynner med neglelakk! Neglelakk finnes i alle regnbuens farger, og pasteller er intet unntak. Jeg er mest fan av duse farger på neglene, så for min del er våren perfekt for min del. Denne søte kolleksjonen fra Ciaté havnet i favorittene mine rett etter jeg åpnet pakningen, for seeee så fine fargene er! Her har vi alt man trenger til våren: ferskenfarge, mintgrønn, lilla, beige og hvit.Jeg likte best denne rosa/fersken-ish fargen, så det er den jeg har på meg nå. Her har jeg brukt 2 lag. Takk for tips angående tørre hender forresten, godt å vite at jeg ikke er den eneste! Vanskelig å få brukbare bilder av neglene mine når hendene mine er tørrere enn ørkenen i Sahara, men creds for mitt forsøk ;P

2: Love In Paris Eye Shadow Palette 

Denne har fått navn Love in Paris fordi Paris er jo kjennetegnet som "lysenes by". Som dere ser så består paletten av 9 nydelige farger som kan kombineres i mange ulike varianter for å få forskjellige looker. Fargene er godt pigmenterte og får øynene til å lyse opp, så navnet passer veldig fint her. Denne falt i smak!3: What`s Your Type Mascara? Tall, Dark And Handsome 

Akkurat min type! Hehehe. Dette er min favorittmascara som jeg bruker daglig, og det har jeg gjort siden jeg testet den for første gang i sommer. Men shit, å finne den perfekte mascara er virkelig mission impossible, og jeg tror ikke jeg er alene om det - eller hva jenter? Det jeg er ute etter er lange vipper uten klumper, og akkurat det får jeg med denne mascaraen. Kosten er også perfekt, den er tynn og lang og er veldig "samarbeidsvillig" om jeg kan si det slik. Haha! Ja, jeg eeeelsker i hvert fall denne mascaraen, det er det null tvil om. Skulle gjerne hatt sånn 10 stykk av den liggende her hjemme slik at jeg har når jeg går tom, hehe.4: La Creme Color Drenched Lip Cream 

Jeg bruker sjelent leppestift egentlig, men når jeg først bruker så er det denne fra Too Faced som er favoritt. Jeg har akkurat denne i forskjellige farger, og grunnen til at jeg liker den så godt er fordi den har en slags "kremete" konsistens som gjør at den sitter mye finere på leppene. I tillegg er den fuktighetsgivende og det er et absolutt must. Denne gangen valgte jeg farge "Naked Dolly" fordi en nude farge passer bra nå som det er vår, og se så fin og naturlig den er:Elsker den :-)

Jeg vet ikke hva som skjer med halsen min her men neeeej det er ikke selvbruning hahaha. Lookin' good

Reklame

the bomber jacket

God morgen! Jeg ligger fortsatt i senga jeg, med macen på fanget og med et glass brus ved siden av meg på nattbordet. Søndager, ass. Vi skal ha taco til middag i dag og jeg vurderer nesten å bare bli liggende her til middagen står klar på bordet, he-he. Nei da. Det nest-gøyeste med taco er jo faktisk å lage det.

Jeg har skikkelig mye klesinspirasjon for tiden og tar jeg ikke feil så har det mye å gjøre med at vi går mot vår. Så ufattelig deilig! I går tok jeg på meg den nye bomberjakken min fra mitt all-time favorittjakke-merke, Jofama. Jakken er fra kolleksjonen Jofama By Marie Serneholt, og jeg Digger den med stor D! Bomberjakker er veldig trendy nå i vår, selv om det for så vidt er et type nøkkelplagg i garderoben året rundt, år etter år. Så tidløst og så stilig.Bomberjakke Jofama By Marie Serneholt, smykke Gina Tricot, genser Bik Bok

min lørdag i bilder

Heisann! Dette har vært en skikkelig produktiv lørdag, noe som føles deilig. Godt å få unna litt arbeid selv om det er helg! Her har vi nettopp spist favorittmiddagen min, nemmelig mangosalat og baconsnurret kyllingfilèt. HERREGUD SÅ SINNSYKT GODT DET ER. Det er _ingen_ middag jeg liker bedre enn det, det samme gjelder de andre i familien. Jeg har tatt bilder og slikt, så oppskriften kommer snarest! Wihuu, dere kommer til å elske det.

Nå står fastelavensboller og filmkveld for tur! Skal først farge brynene og ta litt sol da, synes det er så godt å ha slike "pleie"-kvelder, tihii. Kanskje jeg skal ta ansiktsmaske også?

Verdens aller beste sjokolade + livet mitt i en pose aka smågodt.Fastelavensboller er jo helt guddommelig godt, spesielt siden man bare spiser det en gang i året. Naaaam, ah!Selfieday :P

Ble også en kjapp bytur for å handle inn småting!

Forresten dere! SJEKK hvor tørre hender jeg har, hahaha. Følte bare for å vise dere dette bildet som mamma tok når vi tok antrekksbilder. Mamma: "Kristine, jeg kan jo ikke ta detaljbilder når hendene dine er SÅ tørre?!" :-( Sliter skikkelig med knusttørre hender om vinteren, og det er sååå irriterende. Orker ikke smør meg med håndkrem hele tiden heller for da blir jeg bare avhengig. Sjekk, lol:

Har hatt maaaaasse bilder i dag, så de kommer etterhvert. Wiii! Ha en fin lørdagskveld, alle sammen!

what to wear todayGod morgen! Ah, lørdager er så deilige. Her har jeg startet morgenen med en treningsøkt og deretter nystekte rundstykker til frokost. Jeg har litt planer i dag, men i kveld skal jeg være hjemme og ha kosekveld med familien, ettersom broder`n drar hjem i morgen. Vi har planer om å bake snickers-kake, og jeg kan se om jeg får tatt noen bra bilder slik at jeg kan dele oppskriften med dere! Fremgangsmåten er latterlig enkel og det tar ikke mer enn 10 minutter å lage den (pluss en halv time/time i kjøleskapet, da), og det liker vi.

Jeg har nettopp fått på meg sminken, så nå er det dagens antrekk som står for tur. Alltid like vanskelig det der. Får se hva det blir til :-) Vi blogges senere på dagen dere! Jeg ønsker alle sammen en kjempefin lørdag, håper dere nyter helga!