hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

kypros gjennom mobilen

Her bor vi! Kunne ikke bedt om finere omgivelser. Det er spesielt deilig at vi har eget uteområde, for noen ganger er det faktisk digg å kunne sole seg uten at man er omringet av hundrevis av folk. Her er det fred og ro, det eneste man hører er fuglekvitring og musikken vår. Aaaah!

Rolige dager, and I'm lovin it.

Se på denne søte pusekatten! Jeg klarte ikke å la være å mate den...

Regnbue-trapp!!

Her var vi i dag! Dette er veien inn til en restaurant, eller jeg vil vel heller kalle det en taverna, og på veien inn går man forbi mange bur med påfugler, kyllinger, kalkuner and so on. FIkk litt vibes fra Florida da vi var på bonfire-night, bare at den kvelden var skikkelig ekkel, hahah... Jeg vil oppleve alle de 27 dagene i Florida på nytt, bare IKKE den liksom, Altså, vi var i midten av skogen, det var titalsvis av bur med masse dyr, det STINKET, det var maur og mygg overalt, vi måtte gå på do i et hus som var falleferdig og hvor eieren av huset hadde slanger og taraneteller som kjæledyr. Hun hadde ikke dopapir engang!!! Jeg var kanskje den mest negative av alle de 60 elevene som var der, lol. "Kan vi dra hjem...?????" Dere som skal til Florida på språkreise i år burde faktisk grue dere til akkurat den dagen! Men alle andre dager er TOTALLY worth it da, man lever liksom i paradis.

.... hvordan kom jeg inn på dette temaet? Jeg er mester i å prate meg bort.

Jeg og Veronika ville spise ute i dag, så vi dro til byen i 4-tiden og shoppet litt i boder før vi dro på en skikkelig fin fiskerestaurant på bryggen. Se så fin utsikten var!

Vi var jo som sagt på tur i dag, og på toppen var det såå fin utsikt. Det har vært overskyet i hele dag, så da passet det perfekt med fjelltur. Her ser man da Nord-Kypros, og til dere som lurer så er vi i Alsancak, men byen vi pleier å dra til heter Kyrenia.Jeg må bare vise dere armbåndene vi kjøpte. Husker dere vi hadde slike i Florida? VI har bestemt oss for å kjøpe slike hver gang vi er ute og reiser, så målet mitt for shoppingen her nede har rett og slett vært å finne de perfekte armbåndene. VI fant det!! Skal ikke ta dem av meg på lenge :-)

så lenge du er lykkelig

Da vi spiste ute i går hadde vi en samtale om kropp og det å være tynn, og bestefaren til Veronika sa helt enkelt og greit: "Så lenge man er lykkelig!". Han sa det, han. Jeg er så fed up med mas om kropp, at jeg ikke engang gidder å lese kommentarene som gjelder det lenger. Mye av det er konstruktivt, og jeg sikter ikke mot dere, men det er også utrolig, utrolig mye som grenser til netthets. Jeg er frisk, jeg er lykkelig og jeg er fornøyd med meg selv. Hadde jeg vært syk som dere påstår, så hadde jeg ikke hatt det bra med meg selv. Kroppen hadde ikke fungert, håret på hodet mitt hadde vært halvert, jeg hadde ikke hatt energi og jeg hadde i alle fall IKKE vært lykkelig. Jeg vet jeg veier for lite, men jeg VET at forbrenningen min kommer til å synke i løpet av de neste årene, så jeg stresser ikke med det. Og når alt kommer til alt så er jeg lykkelig, og det er det som betyr noe.

Nok snakk om det. Nå har vi nettopp spist frokost og vi skal ut på tur alle mann! Etter det legger vi oss vel på solsenga og soler oss. Forresten! Ikke glem å følge meg og Veronika på snapchat for å få litt mer private updates fra turen vår: kristineul og avero.

I går tok jeg årets første bad, og det var helt sykt herlig! Bassenget er ganske kaldt, noe som gjør det skikkelig forfriskende. Aaah!

Haha!Sjekk mystorien min når det gjelder disse to siste bildene, forresten. Jeg og Veronika holdt på å dø av latter i går kveld :') Min humor, min humor..

"you're famous!"

Det er så deilig at vi hadde forventninger om dårlig vær her nede, for vi har jo ikke hatt en eneste regndråpe siden vi kom! Vi har hatt sol to av to dager, med litt skyer inn i mellom vel og merke, da. Men det er sinnsykt deilig vær her :-) I dag sov vi lenge, og så dro vi til byen nesten med en gang vi våknet. Vi pleier å spise frokost utenfor ved bassenget, men i dag dro vi på en restaurant hvor vi fikk servert deilig cæsarsalat. Midt i solsteiken! Jeg kjente bare at sola stekte på kroppen, og holy shit, den følelsen har jeg savnet noe så innmari. Lykke.Jeg møtte en "bloggleser" i dag, forresten! Ikke en typisk bloggleser, akkurat.

En kypriotisk kelner i slutten av 20-årene: "I know you!"
Kristine: "Eehh.. How?"
Kelneren: "You're famous! I know you from television!"
Kristine: "I haven't been on TV, hehe.. But maybe instagram?"
Kelneren: "Yes, yes! I know you from instagram!"

Haha, hvem hadde trodd det. Morsomt at han kjente meg, jeg så liksom ikke den komme.

Vi kledde oss i buske og jakke, da det er en del vind her, og det skyer som sagt til av og til. En perfekt anledning til å bruke jakken min, Kristine 1

Etter frokosten gikk jeg og Veronika rundt alene, og da fant vi denne kule trappen. Byen her er skikkelig koselig!De har både Nike Store og Victoria's Secret her, men i dag var det bare en treningstopp fra Nike som ble med meg hjem. Den var sinnsykt fin, har lett etter en slik lenge! Den kommer nok på bloggen snart. Ellers fant jeg en sykt, sykt, sykt fin BH fra VS, men den hadde nesten ikke noe innlegg i, og jeg foretrekker at det er en del i... gjerne bombshell, haha. LOL!! Men den var liksom SÅ fin, så jeg tror jeg må kjøpe den neste gang vi drar til byen.

Nå har vi nettopp spist en god laksemiddag, og jeg skal sette meg ned og gjøre matte mens Veronika gjør naturfag. Tentamenene nærmer seg og alle programfagene i år er jo avsluttende, så jeg har en god del jobbing fremfor meg! Vi snakkes, folkens :-)

lemon treeUnder appelsintreet. Det er slike trær over alt her, elsker det

God morgen! Nå har vi nesten sovet i 12 timer tror jeg, så jeg er mer enn uthvilt. Det er så deilig å ha en slik ferie hvor man virkelig kjenner på hvilepulsen og ikke stresser med noe - det er nemlig ikke ofte jeg ikke stresser skjønner dere. I dag er planen å dra til en by som ligger 10 minutter unna, og vi drar nå straks, så vi skal finne et sted å spise frokost. Det blir koselig :-) Sola skinner og himmelen er blå, så dette ser ut til å bli en bra dag! Det eneste er at det blåser en del ute, så det er litt vanskelig å kle seg. Jeg er fortsatt litt forskjøla eller jeg ble syk tidligere i uka, så jeg må passe på å ikke bli enda mer syk.

Nå drar vi. Jeg skal ta masse bilder, see you soon!

hello cyprus

Cyprus, we're here!

HAPPYFACE! Det er i alle fall ingen tvil om at vi kommer til å kose oss de neste syv dagene.

I går kveld ble vi hentet av besteforeldrene til Veronika på flyplassen, og så fikk vi servert middag før vi gikk til sengs. Så utrolig skjønne og hyggelige de er! Det er så deilig å være i trygge omgivelser, det å bo her i huset dems er mye mer hjemmekoselig enn å bo på hotell. Apropos huset - det er dødsfint! Jeg har ikke med meg vidvinkel-objektiv så det er vanskelig å ta bilder med 50mm-objektivet mitt, men jeg skal prøve så godt jeg kan å gi dere en oversikt over området vi bor i, for det er kjempefint. Jeg var faktisk innom fotobutikken rett før vi dro til flyplassen, men det ble så dårlig tid og jeg vil ikke forhaste meg når jeg skal kjøpe nytt kamerautstyr. Men jeg skal få fikset det med en gang jeg er hjemme, bare sånn at dere vet det. Bildene er jo kanskje det aller viktigste her på bloggen!

Vi har eget basseng! Herregud, så deilig. Det var faktisk meldt regn her i dag, så vi ble skikkelig positivt overrasket når vi våknet til sol. Så i dag startet vi dagen med frokost ute ved bassenget, og så gikk jeg og Veronika en liten tur i området. Vi dro en tur ned til stranden og så klart... supermarkedet. De har 2,5 liters-flasker med brus her! Til 14 kroner!!! HALLELUJA! Jeg og Veronika tok på oss trianl-bikiniene tidligere i dag og vi ble bare stående og se på hverandre og le. Hahahaha. Titspiration, til de grader. Jeg stod nok ikke fremst i køa når pupper ble delt ut, men alt blir liksom så mye bedre når man kan le av det.Her er inngangen til huset. Det er så utrolig koselig og fint her, jeg stortrives.

Nå sitter vi egentlig bare og chiller! Jeg skal ut og sole meg litt nå (med sunblock i ansiktet, yas!), og så skal vi spise middag her hjemme i kveld. Det blir kjempekoselig! Jeg ønsker dere alle en kjempefin påske, enten dere er på hytta i Norge, hjemme eller i varmere strøk. Jeg skal sørge for å gi dere hyppige updates her fra, så ikke glem å sjekke bloggen i påska! Det var forresten kjempegøy å se at så mange har meldt seg på konkurransen allerede, dere er GODE.

Sola kaller, xx!

påskesalg: mine favoritter

Annonse

 

Hello sweeties! Påsken er her og jeg må ærlig si at jeg ELSKER denne tiden på året. I alle år har jeg forbindet det med noe bra: skiturer under blå himmel og stekende sol, påskeegg, påskepynt i hele huset og ikke minst: salg over alt! Helt siden jeg var liten har alle søskene her i huset fått hvert sitt påskeegg fyllt med masse godsaker - og jeg synes det er en skikkelig fin tradisjon. Bare slike små ting som det gleder jeg meg til å videreføre til mine unger den dagen jeg er mamma selv.

Men dere, tilbake til det innlegget skulle handle om, nemlig salg. Det er salg så og si i alle butikker for tiden, inkludert samarbeidspartneren min Coverbrands hvor jeg kjøper så og si all sminken min. De kjører opp til 50% rabatt på mange produkter nå, så om dere er keen på å få kloa i sminkeprodukter til en billig penge anbefaler jeg dere å ta en tur innom her - det er jo så deilig å få litt avslag på noe som er såå kjipt å bruke penger på! Jeg har laget en snerten kollasj til dere her, for å vise dere mine favoritter:


1. Touch of Magic: Denne leppestiften er grønn, men den får faktisk en herlig rosafarge når du påfører den på leppene! Jeg personlig synes det er sykt kult å kunne ta en grønn leppestift opp fra veska og bare "magic, bitcheees!".

2. Deep Pore Scrub: Er det noe jeg er avhengig av, så er det å skrubbe ansiktet et par ganger i uka for å fjerne døde hudceller og overflødig smuss. Denne fra Burt's Bees er utrolig god, og lukter også kjempegodt.

3. Adorable Shadow Palette: Et nydelig øyeskygge-palette i seks forskjellige nyanser, som gjør at du kan skape både hverdagslige og mer fest-aktige looker.

4. SmileLab Whitening Strips: Jeg sitter faktisk med disse stripsene på tennene nå, jeg! Disse stripsene har blitt så utrolig mye brukt av meg de siste årene, og jeg er ikke den eneste i familien som har brukt dem... *Kremt* (Vi har faktisk hatt KRANGEL om disse her i huset, og det er ikke tull engang) SmileLab Whitening er en utrolig effektiv, enkel og sikker måte å bleke tennene sine hjemme med, og det beste er at du kan gjøre alt som normalt mens du har stripsene på - bortsett fra å drikke og spise så klart. 30 minutter er alt som skal til, men jeg pleier å ta 2-3 strips (fordelt utover et par dager) før jeg skal noe spesielt, for å få ekstra bra effekt. 

5. Universal Brow Pencil Nordic: Jeg har jo hatt et par bryn-perioder jeg ikke er særlig stolt over (ha ha), men i det siste har jeg faktisk fått en del positive kommentarer angående brynene mine, og det gjør meg kjempeglad. Nå har jeg gått over til øyenbrynspenn, og jeg har alltid trodd at brynene blir så harde av blyantstrekene, men det er jo absolutt ikke tilfelle. Nå klarer jeg å duse ut fargen mer enn tidligere, og man kan liksom se de ekte hårene - noe som ikke var tilfelle før. Grunnen til dette er fordi jeg testet denne pennen, og som dere sikkert ser er denne litt annerledes enn den vanlige Universal Brow Pencil. Dette er samme pennen, bare i en nyanse lysere - utviklet for nordiske utseender. Den er utrolig enkel å jobbe med og jeg anbefaler den virkelig på det sterkeste! 


6. SunSpa Chocolate: Beste selvbruneren ever, uten tvil. På grunn av solskaden i huden min har jeg vært uten ekte sol i 2 måneder nå (jeg har brukt sunblock i ansiktet hver eneste dag), så jeg har fått et enda nærmere forhold til min kjære SunSpa, selv om jeg ikke trodde det var mulig, haha. Dette er en spray-selvbruner som gir deg en dyp og naturlig brunfarge, men jeg anbefaler å bare bruke denne til ansiktet da boksen ikke varer så altfor lenge. Totally worth it, though!

black, white and brown

Hei søtinger! Her kommer en liten photobomb fra Fashion Week, hvor jeg, Caroline og Sarah har på oss jakken min. Hvilken liker dere best? ♥giveaway: jofama by kristine ullebø in brown

Hi! Guys, it's giveaway-time! I've got a lot of request about my jacket, so now I'm going to pick out one winner who will receive my jacket #JofamaByKristineUllebo in brown. YAY, this is so fun! I just have to say that I appreciate your support so damn much, you guys mean everything to me. What would I do without you and all your sweet comments?! (I seriously don't know... I think I'll have to blog forever) So one lucky reader will receive my brown Jofama-jacket.

This is what you have to do to join the competition:

♥ Comment this post with your name + e-mail (Make sure to write the e-mail IN the comment)
♥ Share this post via Facebook (you find the Like-button in the end of the post)
♥ Like my Facebook-page HERE 


If you win, you get to choose the size of the jacket yourself, of course!GOOD LUCK BABES! I'll pick the winner in SEVEN days, so don't forget to check my blog next saturday!!

travel bae

Da var det ut på nye eventyr med min kjære reisepartner Veronika! Denne gangen er destinasjonen Kypros.

Som jeg har nevnt skal jeg til Kypros med Veronika denne påskeferien, og vi skal bo med besteforeldrene hennes i feriehuset deres. Jeg gleder meg kjempemye til å treffe dem, og til å koble helt av en uke. (Selv om matte- og IT-boka er med i kofferten, da) Jeg kjenner dessuten at det skal bli godt å komme seg litt bort fra Norge. Forrige gang jeg var ute og reiste med Veronika var når vi var i Florida i sommer, så nå er det jammen på tide å komme seg avgårde igjen. Det er ikke meldt sååå fint vær i Kypros, men det gjør egentlig ikke noe - gøy skal vi få det uansett. Dessuten har jeg jo solskade i huden, så det er nok bare bra for meg.

Kofferten min er seriøst stappfull, haha. Har tatt med meg alt fra bikini til tykk jakke og bukse, liksom. Men nå går flyet mitt til Oslo om en liten time, så jeg må komme meg avgårde. Nå går turen først til Veronika hvor jeg skal møte noen av vennene hennes og spise tacolaco, og så reiser vi til Kypros i morgen. Jeg har forhåndsskrevet innlegg som vanlig, men når jeg er kommet frem til Kypros blir det selvfølgelig updates derfra! Bloggen er alltid med, vet dere. Kysser finger for bra internett - kjenner jeg har litt småangst for akkurat det. Tror nok det er en bloggers værste frykt å ikke ha tilgang til nett.. Husker når jeg var i Rhodos for 2 år siden og det så vidt var nett på hotellet, jeg holdt på å FREAKE ut. Men det ordner seg alltid. Vi skrivs når jeg er i varmere strøk, babes!

Forresten, i morgen kommer det en awesome konkurranse her på bloggen. Hint; Jofama...

eggmuffins

Hei! I dag tenkte jeg å komme med et supert frokosttips, nemlig eggemuffins. Det passer ekstra bra nå som det er påske - kanskje du vil overraske familien din med en ekstra god frokost i påsken? Disse er proppfulle av proteiner og egner seg dermed kjempebra som dagens første måltid, vi vet alle hvor deilig det er å få i seg en frokost som sitter godt i magen og holder mer enn bare en liten time. Etter min mening smaker disse muffinsene best ved siden av brødmat, men du kan spise dem alene også - det er null problem! Whatever you prefer :-) 

- Dette trenger du -

4 egg ♥ 2 ss kesam ♥ ost, skinke, paprika ♥ valgfritt krydder ♥ en halv teskje bakepulver

Jeg gikk for salt, pepper og oregano.

- Fremgangsmåte -

Pisk egg, kesam, bakepulver og krydder sammen i en bolle. Finn frem muffinsformer, dekk bunnen med fyll og hell deretter røren over. Topp gjerne med ost på toppen. Stek på midterste rille i ovnen på 180 grader, i ca. 25 minutter.Enjoy! Gjerne gi tilbakemelding til meg hvis dere tester det ut, det er alltid like gøy å høre hva dere synes.

operataket

Jeg henger litt på etterskudd, jeg. Har hatt så mye bilder å poste i de siste at disse solrike bildene fra Operataket ikke har fått sett dagens lys enda.

På søndagen kom ikke jeg og Ingvill oss ut døra før klokka var nærmere 1, men det er innafor på en søndag. Vi hadde tross alt bare sovet et par timer den natten, haha... Vi tok på oss komfortable klær, plasserte en messy bun på hodet og vandret rundt i det fine været.

Det var så deilig med sol i fleisen! Og på Operataket er det jo sinnsykt varmt siden sola blir reflektert over alt.Om bare hver søndag hadde vært slik!Sol gjør meg seriøst lykkelig. Nesten, i alle fall.Men er det en person som gjør meg lykkelig tvers gjennom, så er det Ingvill.I dag ble jeg frisk igjen, og det var i grunn deilig å komme seg på skolen igjen. Pjoooh, så sykt glad jeg er for at det ikke var influensa som hadde infisert kroppen min! DET hadde vært typisk. Nå skal jeg ut og jogge, og så skal jeg hente Håkon på busstasjonen klokka åtte. Da blir det familiemiddag, og denne gangen er alle samlet. Jippi!

lace jumpsuit

I dag er det så fint væææær!! Så beklager for bombandering av bilder, men lyset på bildene ble så fine, hihi...Crochet Romper fra Lookbookstoresponset produkt

Det passet perfekt at denne jumpsuiten landet i postkassa mi kun et par dager før avreise til Kypros. Den er kjempebehagelig å ha på seg og ser ikke minst kjempesøt ut - er dere ikke enig? *Smelt* Så ufattelig deilig at formen er bedre igjen, forresten. Jeg sov nesten 12 timer i natt, og våknet halv ti i morres av at mamma kom inn og hadde laget ferskpresset juice til meg. Den dama der, altså! Hun passer alltid bra på meg, men når jeg er syk er hun virkelig en engel. Vi har jo kjøpt oss juicemaskin (har jeg nevnt det?), så de siste dagene har jeg drukket et glass ferskpresset appelsinjuice til frokosten min, og jeg tror virkelig at det gjør underverker. C-vitamin-boost til hundre, om ikke mer.

Ingvill var nettopp her og jeg hjalp henne med å kontroll-sjekke kofferten, det er jo så ufattelig mye å huske på når man skal helt til USA. Så nå har vi tatt farvel og jeg tenker å begynne på pakkingen selv. Tusen hjertelig takk for alle tipsene angående nytt objektiv, forresten. Dere er best! Jeg tror rett og slett jeg må gå til innkjøp av et nytt kamerahus jeg, kjenner det er på tide å si farvel til amatørkameraet og si hei til et fullformat-kamera. At jeg ikke har gjort det tidligere?! Så var det bare det å finne ut hvilket, og hvor jeg skal kjøpe det. Kanskje jeg finner et brukt et på finn.no. Om dere har flere tips, fyr løs i kommentarfeltet. Jeg setter stor pris på enhver tilbakemelding! Xx

enda et førerkort

INGVILL HAR FÅTT LAPPEN! Ååååh, nå er ting ganske så komplett altså!Jeg har vært hjemme i dag også, men begynner heldigvis å komme meg. Må seriøst begynne å ta det mer med ro fremover, jeg stresser sånn med alt hele tiden at det faktisk ikke er rart at jeg blir syk. Men nå har jeg slappet maks av, og jeg unner meg selv en liten kjøretur med Ingvill som nettopp har kjørt opp. Jeg ble sååå glad når jeg hørte at hun bestod!! Hadde troa på henne hele tiden, så det kom ikke som noe sjokk, but still!!! U ROCK ♥

Gjett hvor Ingvill reiser i dag, forresten? Til Florida. FLORIDA FOLKENS. Jeg kjenner jeg er så innmari sjalu, men samtidig unner jeg henne det mer enn alt. Florida er helt magisk og jeg gleder meg til å se henne oppleve det samme som meg. Jeg drar jo utenlands selv nå om ikke lenge, så jeg klager absolutt ikke!

Apropos syden, gjett hvem som er klar for å tatovere hele kroppen med flash tattoos da? Nå har jeg i alle fall mer enn nok. Har allerede begynt så vidt på hånden, men mer skal det bli. Wiiiee, det ser så sinnsykt stilig ut! Hva synes dere om slike tatoveringer? Hot or not?

Nå skal jeg sitte på med Ingvill for første gang, og vi skal ta turen på butikken for å handle inn til pannekake-måltid. Håper dere har like fint vær som oss! Xx

syk + nytt objektiv

Hei hei fra senga! Jupp, da var det min tur til å bli syk. Det er sinnsykt mange som er syke her jeg bor nå, både influensa og spysyken går rundt. Lillesøsteren min ble syk i går, så da ventet jeg nesten bare på at jeg skulle bli smittet selv. Uff, jeg som aldri er syk! Vi har veldig lite sykdom her i familien, kanskje vi bare har godt immunforsvar eller noe, men de få gangene jeg blir sengeliggende er det så utrolig kjipt, haha. Dro hjem fra skolen etter lunsj i dag, og har bare ligget og slappet av siden det. Det går for det meste i hodepine, slapphet og vond hals... Håper jeg er bedre i morgen, men jeg vet i alle fall at jeg skal bli hjemme om jeg ikke føler meg skikkelig opplagt, for det er nettopp der jeg brenner meg hver eneste gang.

FORRESTEN! Jeg trenger hjelp av dere! Og det haster faktisk... Jeg bruker jo 50mm-objektiv til kameraet mitt nå, men jeg trenger et med vidvinkel som får med seg mye av bildet. Det er så slitsomt å ta bilder med 50mm når jeg er ute og reiser, for jeg får jo ikke tatt bilder av landskap og omgivelsene rundt meg ettersom den er såpass mye zoomet inn. Så, har dere noen bra å anbefale meg? Jeg vil gjerne ha et objektiv med lavt blendertall, men jeg vet jo at desto lavere blendertallet er, desto dyrere blir det. Jeg vil ikke ha et så altfor dyrt objektiv, men på samme tid driver jeg jo med blogging som en fulltidsjobb, så jeg kan gjerne legge litt penger i det. Har hørt at disse Lumix-kameraene også er ganske bra, er det kanskje bedre å bare kjøpe et kompaktkamera? Det er så mye å velge mellom at jeg blir helt svimmel, haha! Har jeg noen flinke blogglesere som kan hjelpe meg? ♥gulldetaljer, ja takk

Jeg elsker glitter, gull og små detaljer! Dette smykket kjøpte jeg i USA i sommer, og jeg finner ikke et eneste smykke her i Norge som er like fint - så jeg er kjempeglad for at jeg fikk kloa på det. Det er så sykt kult, bare! Gleder meg så innmari mye til å komme meg til varmere strøk nå, så kan jeg bruke kroppssmykket sammen med bikini. Se det for dere! *Hjerter i øynene*

Fortalte jeg forresten at jeg har bestilt hjem pakkevis av falske tatoveringer i gull og sølv? Jeg tok på meg en her om dagen, for å teste det ut, og jeg digger det. Det ser sikkert enda bedre ut når jeg har på flere samtidig, da! De er fra Kouture, og produktet er sponset.HERREGUD. Svømmehallen var ikke åpen... Jeg og Ingvill stod og dro i døren, helt gråtkvalt, haha. Det er så typisk oss å ikke sjekke åpningstidene! Men jeg fikk kjørt en hellah bra mageøkt på Spenst da, så jeg sier meg fornøyd. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og ta en telefon med brodern :-)

konsentrert krissNoen bilder fra innspilling til Oljebarna i forrige uke

Haha, som dere ser er jeg veldig konsentrert når jeg blogger. Altså, det er umulig å holde en samtale med meg når jeg sitter og skriver blogginnlegg! Jeg er HELT fraværende, akkurat som om jeg sitter inne i en rosa blogge-boble, haha. Det er liksom sånn her: "Du, jeg skal blogge nå, kan ikke vi snakke etterpå?" Hei til dere forresten, og hei til mandag! I går hadde jeg to prøver jeg skulle øve til, men så fikk jeg spørsmål om å være med på spontankino med Lina og Mathilde på kvelden, så da heiv jeg meg i bilen med en gang og så Insurgent med snuppene mens vi catchet up siden sist. Det var kjempekoselig, søndager pleier jo vanligvis å være sååå kjedelige. Jeg kom hjem klokka ti på kvelden og begynte å øve da, og det gikk likevel smooth som bare det på begge prøvene i dag. YES! Jeg elsker spontane folk, virkelig. Whooop, derfor passet rimelig fint at jeg nettopp fikk en melding fra Ingvill: "Meg + deg = svømmehallen i dag?". Jeg er ferdig med det meste av skolearbeid for denne uken nå, så nå skal jeg pakke treningsbagen og få unnagjort en styrkeøkt før jeg og Ingvill trer på oss badehettene og plasker litt.

Forresten, det kommer innlegg om solskaden! Jeg ser at det er mange som lurer på om de har det samme - så jeg skal fikse et innlegg om det så klart. Everything for u babes *kyssefjes*. Titt innom senere i dag, vi prates da!

highlight og contour

Annonse

Å benytte seg av highlighting og contouring har blitt utrolig populært den siste tiden, og som dere sikkert er kjent med driver jo mange kjendiser med dette. Det er faktisk helt utrolig hvilken effekt man kan skape med sminke! Smalere nese, fremhvede kinnbein, mindre panne, større lepper... You name it. Jeg har plukket opp noen triks her og der, så nå skal jeg videreføre det jeg kan til dere. Jeg bruker ikke mye contouring (dere har jo sikkert sett hvordan Kim Kardashian gjør det), mest fordi jeg rett og slett ikke har lyst å bli vant til å se ut som et totalt annerledes menneske, haha.. Men litt fremheving og skjuling her og der skader ingen, da blir ikke forskjellen så stor når man plutselig går uten sminke en dag.

Hva trenger du?

 • Foundation med samme farge som hudtonen din (dette er basen)
 • En mørk, matt bronzer
 • En highlighter
 • En liten, tykk kost

Matte Bronzer og Mary-Lou Manizer

Okei, så en enkel huskeregel. Du bruker bronzeren der du vil skjule, og highlighteren der du vil fremheve. Mørkt for å skjule, og lyst for å fremheve! Et bra tips er å bruke bronzer som ikke har shimmer i seg, med mindre du har lyst å skinne litt ekstra, da! Bronzeren dere ser på bildet er veldig grei å bruke, den er matt og ganske mørk i fargen - jeg har "Deep". Highlighteren Mary-Lou Manizeren har litt shimmer i seg, men det synes jeg bare er fint. (Ser dødsbra ut på bilder når man bruker blitz!!) Bare pass på at både highlighteren OG bronzeren er shiny, liksom!

Hvor bruker du bronzer?

 • Under kinnbeinene
 • Øverst i pannen, og på sidene av pannen
 • På sidene av nesen

Hvor bruker du highlighter?

 • Midt på nesebeinet
 • PÅ kinnbeinet
 • Over leppen
 • På haken
 • Midt i pannenHer har jeg tegnet på meg selv for å vise hvor man skal legge lys og mørk skygge. Det ser kanskje vanskelig ut, men det er faktisk utrolig enkelt. (Og ikke minst gøy, haha!!)

Når det kommer til highlighting og konturering er mitt aller beste tips å skaffe seg en bra børste som egner seg til bruken. Bruker du en stor kost er det vanskelig å komme til, derfor bruker jeg Expert Face Brush, som er liten og snerten og gir et presist resultat. Dette er hemmeligheten til markerte kinnbein, folkens!

Man starter først med en foundation (og eventuelt concealer), slik du ville gjort til vanlig. Her anbefaler jeg Perfecting Finishing Foundation, som dekker bra og etterladen huden matt. Jeg haaaater foundation som får ansiktet mitt til å se ut som en discokule bare etter et par timer, jeg tror de fleste irriterer seg grønn over det samme? For å påføre denne anbefaler jeg å bruke Beauty Blender, som gjør det enklere å komme til alle steder og som unngår at foundationen legger seg i skjolder.

Koden "KONTUR" gir dere 20% rabatt på all sminke på Coverbrands, bortsett fra de produktene som allerede er nedsatt. Dere kan bruke koden helt til 27. mars! Xx ♥

nudeElsker den nye kjolen min fra Kouture sponset produkt

God søndagsmorgen! Å våkne opp i dag var faktisk helt herlig. Har skikkelig søndagsfølelse i dag, men på en bra måte. Lå og dro meg i sengen i sikkert en time før jeg tok turen inn på kjøkkenet, varmet med rundstykke og så på barnetv med Ingeborg. Chiiiiill. Nå er det bare èn uke igjen til ferie, så tanken på skole i morgen er ikke like uutholdende som den vanligvis ville ha vært. I dag er planen å øve tysk sammen med pappa, og så har jeg veldig lyst å få til en treningsøkt. Har aller mest lyst til å dra ut og jogge, men det regner litt desverre, så jeg får se hva det blir til.

Klokka er bare halv tolv og jeg er allerede klar for å sette meg ned med skolearbeid. Ikke værst. Elsker at søndagene er så lange, da får man tid til så mye :-) .... okei, det der ga ikke mening. Søndager har akkurat like mange timer som alle andre dager, men dere skjønner, hahaha!

comfy pants

Jeg har lett så lenge etter en slik bukse! Det er så vanskelig å finne løse bukser som sitter fint på rumpa, jeg har jo ikke akkurat noe a$$ å skryte av. MEN, denne synes jeg satt ganske fint! Og løse bukser som dette er sååå chill, jeg kunne bodd i dem. Ser for meg å reise med denne, sånn for eksempel når jeg skal til syden med girlsa i sommer! Komibert med en hvit, inntilsittende topp og kroppssmykke. JA TAKK.

Nå skal jeg ut og kjøre med Ingvill. Edrukveld i dag, og takk gud for det, haha!

that kind of day

Nå har jeg savnet dere, folkens! Ser at det er altfor lenge siden sist update nå og jeg har gått og bekymret meg for det i hele dag, men både gårsdagen og i dag har gått i ett. I går var det Arena Bowl, som er en amerikansk fotballkamp mellom de to videregående her i Førde. Hafstad, skolen min, vant! Så etter skolen mekket Emma, Guro og Synnøve taco, før vi vorset og dro på kampen. Det ble i alle fall mye jubling fra våres side, haha! Vi 4 kan virkelig å ha det gøy ♥♥ (Og ja, Emma var så klart edru! Hun er ofte med selv om hun ikke drikker)

I dag tidlig? Jeg synes ikke at det egner seg med mye fest-snakk her på bloggen, men i dag var jeg så motbydelig dårlig når jeg våknet at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det er litt av grunnen til at jeg ikke har fått blogget før nå... Jeg hadde sånn ut-av-kroppen-følelse når jeg våknet?? Det gjorde det heller ikke noe bedre når jeg tok turen innom snapchat og så alt rølpet jeg hadde lagt ut på mystory. "Slett... slett... slett". Uff. MEN, når solen tittet fram og jeg fikk tatt på meg sminke ble jeg plutselig kvikk igjen, så da pyntet jeg meg og dro til byen for å gjøre noen ærender. Det kurerte virkelig fyllesyken! Synnøve var også in town, så gikk rundt og shoppet sammen. Superkoselig, og så var det jo så deilig med det fine været. Jeg fant forresten en kjempefin løs bukse som jeg skal vise dere i neste innlegg, elsker den.

Synn, Kriss, Guro og Ems ♥♥I dag blir det hjemmelaget pizza med familien, GUD som jeg gleder meg. Jeg har fått meg skateboard forresten, så jeg har lyst å ta med meg brettet ut i kveld og øve meg litt her i nabolaget. Er det vår eller er det vår?! JIPPI!

ikke alle kan være tyra banks

Hei og happy friday! Nå sitter jeg hjemme og blogger med Pepsi-glass ved siden av meg og frokostmuffins som står i ovnen. Jeg lovte jo å bli flinkere til å komme med flere mat-oppskrifter her på bloggen, så det er nettopp det jeg holder på med nå! Jeg skulker altså ikke - har nemlig fire fritimer på fredager og det er så ufattelig deilig. I dag kom jeg på skolen for å se film i to timer, og så dro jeg hjem igjen. Det er utrolig deilig å avslutte skoleuka såpass rolig!

Jeg tenkte å vise dere litt bilder fra lørdagen. Denne stranden/badeplassen i (på???) Bygdøy var så sinnsykt fin, man skulle nesten tro det var sommer på grunn av det fine været. Og ja, jeg visste at det kom til å komme en del negative tilbakemeldinger når jeg postet bildene, heh. "Du prøver å leke modell Krisssy", JA SNUPPA det er jo akkurat det jeg gjør. Jeg er jo ikke modell (da hadde jeg vært knyttet til et modellbyrå), så da må jeg bare prøve meg frem! Haha. Fotografen dere ser på bildene derimot, hun er modell. Følte meg bra amatør når hun viste meg posene med de innlevingene, og så kommer jeg liksom. Men hallo, hvem bryr seg? Jeg er ikke profesjonell, men det er lov å gjøre ting for morro. Come on, det er jo det som er livet!! Jeg bryr meg sååå lite om hva andre synes, jeg tenker heller at det er gøy å stille opp og ha noe å se tilbake på når jeg er gammel og grå, i stedet for å angre på de tingene jeg ikke prøvde ut. Ikke alle kan være Tyra Banks ;-)

Når vi først er inne på det så fikk jeg faktisk mail fra et modellbyrå i går. Wilhelmina, i Vancouver. Haha, mailen så en smule shady ut spør du meg - jeg tar aldri disse seriøst bare så det er sagt. Aner ikke hvor mange "modellbyrå" som har kontaktet meg opp gjennom årene... "Hi, do you want to come to Switzerland and model for us, we pay u good". Haha! Har jeg noen lesere som er modell og vil hjelpe meg med å se på mailen? Isåfall, kontakt meg!

Se på denne plassen! Magisk. Hit skal jeg i sommer, det er sikkert og visst.Men tusen, tusen takk for alle de fine kommentaren jeg fikk! Dere er så herlige, og jeg tror ikke dere aner hvor mye motivasjon dere gir meg. Tenk at jeg har så flotte lesere, da! Jeg skal ærlig innrømme at jeg har helt siden jeg var liten pike, hatt et lite ønske om å være modell. Kanskje slike ting er litt flaut å tilstå? Pffft, nesh da! Å ha store drømmer er så utrolig viktig.

en solfylt dag i oslo

Ferdig med fotoshoot og klar for å shoppe!

Det er alltid like gøy å se jakken min i butikk.

Vi hadde DEN utsikten fra hotellrommet, så vi måtte så klart ut på "verandaen" for å hoppe litt. Hvorfor ikke?

Er man blogger eller er man blogger? Dere bare må teste Scampi El Spinachi på Vapiano!Oslo er så fint.

Og det er Ing også!

NÅ skal jeg på trening, det er virkelig altfor lenge siden sist. De har fått tredemøller med TV på treningssenteret jeg trener på nå, så jeg kan se på serier i mens jeg løper. Genialt, jo. Ønsker dere en fin kveld!

russekro

Om jeg hadde hatt muligheten til å spole tilbake og oppleve lørdagen på nytt? Ja takk! Jeg og Ingvill ble invitert med på russekroa til Oljebarna 2015, og jeg sliter med å beskrive kvelden fordi den var SÅ bra. For et villt show! Jeg kjenner jo Mathias, så det var utrolig gøy å se han stå på scenen å spille. Jeg og Ingvill hadde på oss en Oljebarna-genser hver så vi gled rett inn blant de 1750 russene der, haha! Altså, stemningen var helt SYK! Det var bra musikk fra start til slutt, folk var i konge humør og jeg møtte i tillegg mange blogglesere. Kjempehyggelig! Kan forresten ikke huske sist jeg danset så masse, og jeg kan i alle fall ikke huske sist jeg var så svett. Toppen min var våt, ha ha ha....

Og ja, de fleste som var der var russ, men det gikk helt fint - man trengte bare å være 18 for å komme inn. Ingvill er jo for øvrig russ, da! Jeg er ikke før neste år :)

Er det noe jeg og Ingvill kan så er det å ha det gøy sammen! Vi kjente ingen der utenom Mathias, men vi bare dro og hadde TIDENES kveld ♥ LOVE YOU

 

flink på skolen VS ha et liv


To backstage-bilder fra i dag! Jeg vet ikke når epsiodene kommer ut enda, men jeg gir dere beskjed når jeg får vite det.

Jeg føler man må velge mellom å ha et liv og gjøre det bra på skolen. Eller eventuelt velge begge deler, men da krever det en del døgning. Jeg satt med nettopp ned med matten og helt ærlig vurderte jeg å døgne i natt når jeg gikk gjennom eksamenssettet... Jeg er så sliiiiiten nå. Vil bare sove. Pjuuuh! Snart helg da, så jeg holder ut. OG!! Det er bare 9 dager til jeg drar til varmere strøk.

dagens antrekk

Hei hei! Onsdag allerede? Denne uka har flydd avgårde, wow. Skoledagen var sjukt smooth i dag, jeg dro til byen med Emma og Guro i studietimen (studietime, hehe....) og så kjøpte vi Frozen Yoghurt. Snakker vi vår, eller? Jeg er så utrolig glad for at vi går mot lysere tider nå, det gjør virkelig underverker for humøret. Altså, det er lyst klokka 7!! Jeg ELSKER det. Og ja, vi har faktisk fått Frozen Yoghurt i Førde - ikke værst, haha :-) 

For å feire våren har jeg tatt på meg kjole i dag. Gud, så herlig! Synes den brune skinnjakka passet så bra til denne kjolen, og så fant jeg frem de gamle Tommy Hilfiger-skoene mine som jeg brukte HVER dag i 10. klasse. Husker dere det?! Haha, det var jammen meg tider!

Jakka fra Jofama by Kristine Ullebø, sko fra Tommy Hilfiger, ringer fra H&M og kjolen husker jeg desverre ikke

Hva synes dere om antrekket?

besøk av VGTV

I dag møtte jeg to hyggelige gutter fra VGTV etter skolen! Jeg skal være med i en episode av serien Oljebarna som mange av dere sikkert har sett. Vi filmet i et par timer, og så skal vi møtes i morgen på skolen igjen. Dette blir så gøy! Jeg elsker å være med å slike ting, og jeg tror det kan bli ganske gøy for dere å se hvordan hverdagen min er også, bak bloggen.

Jeg har hatt litt sånn panikk-følelse angående skolen for tiden, for jeg følte plutselig at jeg ikke gjorde det så bra. Men nå har jeg fått igjen en del karakterer og det ser ut til at det har gått veldig bra likevel, så skuldrene føltes plutselig 50 kg lettere, haha. Pjuuuh! Matteprøven på torsdag ser jeg desverre ikke helt lyst på enda da, så nå må jeg plugge i øreproppene, sette på min nye favorittsang (Groupie - Samir & Viktor, jeg og Ingvill hørte på den når vi vorset på hotellrommet i Oslo, ååå ♥) og regne matte resten av kvelden.

Hva shoppet jeg i Oslo da, mon tro? Hmm... Nå innså jeg at alt jeg kjøpte var en t-shirt fra Gina Tricot. Like greit, egentlig. Men hallo, se på den da:

Hvordan kan en grå fuckings t-skjorte se så bra ut? Haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare elsker den. Fargen, stoffet og V-utringningen - alt er on point.Så, noen som gleder seg til å se Oljebarna?! *Stort glis*

fotoshoot

Photos by Hanna Lauridsen

På lørdag når jeg var i Oslo møtte jeg Hanna, og vi dro til en strand i Bygdøy for å ta bilder. For en herlig jente! Jeg elsker utadvente folk. Her er noen av bildene vi tok - hva synes dere?

magiske dager i oslo

Jeg har savnet dere!!! Wow, jeg har faktisk ikke blogget siden fredag, ettersom jeg forhåndsskrev innleggene i helga. Men dere, jeg har hatt to PERFEKTE dager i Oslo med Ingvill. Gud, er det noe vi kan så er det å kose oss! Vi levde virkelig i sus og dus i Oslo i helga. Jeg har enormt mange bilder å vise dere, og så har jeg så klart mye å fortelle. Selv om det var deilig å være bloggfri i to dager må jeg innrømme at det er helt herlig å sitte med Mac'en på fanget igjen og skrive til dere.

Vi landet i Oslo lørdags morgen og ble møtt med blå himmel og sol, så vi sjekket inn på Comfort Hotel Børsparken (sponset opphold), la fra oss koffertene og løp ut i finværet. Dette hotellet ligger i Tollbugata, som da vil si utrolig sentralt i Oslo sentrum. Her snakker vi rett ved operaen, Oslo S og Karl Johan - så vi kom oss fra A til B på null komma niks. Deilig! Tusen takk til Comfort Hotel for oppholdet! Servicen var utrolig bra - de som jobbet i resepsjonen var kjempehyggelige og utrolig behjelpelige.

Hotellrommet var kjempestort og romslig, med en himmelsk dobbelseng + sofa og stoler.

Vi hadde hotellrom i 7. etasje, så utsikten var deretter. Åååh, Oslo er virkelig fint når sola skinner!

Stort speil: check! To jenter som er gira på livet: check!

Frokosten var åpen helt til 12, så det passet veldig bra for oss trøtte piker som hadde vært ute dagen før. OG DE HADDE KOKOSBITER! Vennene mine vet hvor svak jeg er for det, haha... Så det ble yoghurt, honningmüsli, kokosbiter og frukt. Helt innafor.

Jeg fortalte dere jo om russekroa vi skulle på, og det var det syyyykeste!! Jeg og Ingvill hadde det så gøy, jeg kommer faktisk ikke over det. Disse to dagene kan jeg leve lenge på! Forteller dere alt sammen i de kommende innleggene, så følg med.

counting down to summer

Gi meg sommer NÅÅÅ, please <3 Noen flere som er klar for sol, bading, brune legger og sommerflørt?

35 spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Det var svarene på prøven min som vi hadde i media. Vi hadde kun en skoletime på oss, så jeg skrev som en gaaaaaal - fikk helt krampe i hånden!

2. Hva har du alltid i vesken? Kamera, lommebok, Stimorol tyggis og yoghurtnøtter.

3. Hva bestiller du på kafé? Jeg drar ALDRI på café fordi det er motbydelig dyrt. Faen heller, 50 kr for en bolle og 80 kr for en stusselig salat? Nei takk. Jeg drar alltid på matbutikken og handler ned hele butikken for en 100-lapp, det føles så mye bedre. Men jaaa, om jeg "må" på cafè, så kjøper jeg gjerne en salat.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, blogg.no, hotmail.com, Caroline Berg sin blogg og Kenza sin.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Denne er lett! Det er uten tvil broren min, Håkon. Ingen gir så gode råd som han. Han er skikkelig intelligent og vet alltid hva jeg skal gjøre når jeg har et problem. Det er sååå mange ganger at jeg har ringt i desperat hjelp, og han roer meg ned med en gang. Skikkelig takknemlig for at jeg har en sånn storebror :-))))

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Jeg tror den er hvit og rosa. Pleier aldri å tenke over slikt...

7. Kan du bytte olje på bilen? Neeeh, fikk lappen nå nettopp så det har jeg ikke gjort enda. Tror jeg vet sånn noenlunde hvordan man gjør det, men jeg har ikke testet det ut i praksis enda. Må vel lære det snart.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? INGENTING. Vi har aldri hatt et eneste dyr i denne familien, delvis fordi mamma og pappa ikke er så glad i dyr (haha) og Håkon min er allergisk mot hunder. Det går rykter om at vi skal få oss chihuahua om Ingeborg blir flinkere til å spise middag da - eller hva mamma? Mamma har vært livredd for hunder i årevis og plutselig har hun fått for seg at hun vil ha en chihuahua å gå tur med, haha!

9. Har du noen piercinger? I øret, ja. Tre i høyre øre, og to i venstre. Jeg vil ha MANGE flere i øret, det er så sykt kult.

10. Er det viktig å feire bursdager? Å feire det på et eller annet vis, ja! Men om det er et stort arrangement eller bare en koselig middag spiller ikke stor rolle.11. Hva gjør deg lei deg? Er det her jeg skal skrive krig, mobbing, fattigdom og pels? Det som gjør meg trist er når et vennskap går tapt. Når han du liker ikke liker deg. Når du ikke føler deg bra nok. Dette er rett fra sjela ass, for helt ærlig blir jeg mer lei meg når jeg har en krangel med en venninne enn når jeg ser på tv at det er krig i Syria...

12. Hva gjør deg glad? Når jeg ler med en venninne, når jeg sitter på flyet på vei til et nytt land, når sola skinner midt i fleisen på meg, når jeg er på vei til skolen og er fornøyd med dagens antrekk, når mamma smiler og når en fin gutt sender meg snap. Haha!

13. Hva er drømmejobben din? Modell eller klesdesigner. Aaah, det er drømmen!

14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei, det gjør jeg ikke.

15. Hva var det siste du kjøpte? Stimorol tyggis for et par timer siden. Men hvis man ikke tenker mat så var Corsodyl (munnskyll) på Apoteket det siste jeg kjøpte.... lol. Så kjedelig jeg er! Men etter operasjonen i munnen må jeg skylle munnen etter hvert måltid jeg spiser, så det var nødvendig.

16. Liker du kinesisk mat? Ikke sånn utpreget, liksom. Jeg er glad i ris og wok, men jeg vet om mat som er bedre om man kan si det slik.

17. Når var du i kirken sist? Når jeg var i barnedåp til søskenbarnet mitt for ca. et år siden.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Hmmmmm.. :-)

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Nei, og det er jeg kjempeglad for. Har sånn skrekken for å ligge i en ambulanse selv en gang!

20. Kan du rulle med tungen? Japp!
21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? En halvtime, I guess. Hadde det ikke vært for håret og mascaraen hadde jeg nok brukt mye, mye mindre tid.

22. Banner du ofte? Ja, desverre. Banner mye mer enn jeg burde, og det er fatisk noe jeg prøver å legge av meg. Har lyst på et mer "elegant" språk, men jeg synes det er så mye enklere å formulere seg når man banner. Skal prøve å skjerpe meg på dette fremover!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? To netter, tror jeg? Jeg husker vi var på en lavo-tur i 6. klasse, og så var jeg på 4H-leir en eller annen gang i løpet av barneskolen også. Det var så gøy, begge deler! Må få til telttur med en vennegjeng i sommer!! :-)

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Jeg er ikke veldig misfornøyd med noen deler av kroppen min egentlig, om det er lov å si. Jeg elsker ikke kroppen min, men jeg har levd lenge nok til å forstå at det er bortkastet tid å hate seg selv. Men om jeg kunne forandret på noe ville jeg kanskje hatt mer fett på armene!

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? At jeg ikke alltid kan være så spontan som jeg ønsker. "Jammen... Jeg må hjem og blogge først!". MEN det er verdt det, så klart. Eller så hadde jeg ikke sittet her nå og svart på disse spørsmålene.

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Jeg drikker 1-2 drikkeflasker i løpet av skoledagen, men ellers drikker jeg svært lite vann desverre. Enda en plass jeg må skjerpe meg.

27. Når legger du deg om kvelden? Vel, i skrivende øyeblikk er klokka 00:20 (innlegget er forhåndsskrevet), og det er skole i morgen. Der har dere en liten peikepinn...

28. Det mest romantiske du har gjort? Jeg blir bare kjempeklein når ting skal være romantisk, jeg... Tror ikke jeg er helt typen til det, men hvem vet - kanskje jeg forandrer meg når jeg finner the one!

29. Et sitat du liker? "In the end, we only regret the chances we didn't take". Aah, dette forteller så mye! Vi skal dø alle sammen, så hvorfor ikke ta sjanser mens du kan? Jeg er LIVREDD for å angre på ting jeg ikke gjorde når jeg sitter på sykehjem når jeg er 90...

30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Jeg vet ikke helt, faktisk. 18 år? Jeg er nok en veldig typisk 18-åring!31. Potetgull eller smågodt? Smågodt, uten tvil. Chips har aldri vært min greie!

32. Den perfekte vertinnegaven er? Blomster slår aldri feil, altså!

33. Siste filmen du så? The Pact 2 med Ingvill. Den imponerte meg ikke spesielt.

34. Norge på sitt beste? Åh, det er uten tvil når jeg går på fjelltur om sommeren og står på toppen av et høyt fjell med kvikk lunch i handa. Da kjenner jeg at jeg blir skikkelig stolt over å være nordmann! En påsketur i skiløypa med familien når skola skinner er også helt herlig, da. Spesielt når man kommer hjem og ser at man har blitt brun i ansiktet, aaah! Man tenker jo aldri at man blir brun når man sitter ute i snøen, liksom.

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Jeg har hatt lyst å bli modell, men det som har hindret meg er skolen og det at det er sinnsykt vanskelig å komme inn i yrket. Ellers har jeg hatt utrolig lyst til å flytte til Oslo og gå på videregående der med tanke på alle mulighetene jeg har der, men jeg har lyst å fullføre videregående i Førde og ha russetiden min her.Så, falt dette i smak eller? Kanskje dere fikk vite noe dere ikke visste om meg? :-)

ukens spørsmål #74

Hvor er den blå kåpa di fra?
Den er fra sheinside!

What's the name of the song in your last videoblog?
Undiscovered by Laura Welsh, from the "Fifty Shades Of Grey" movie. I seriously love it! I've played it on repeat since I saw the movie.

Hvordan har du det for tiden?
Dette spørsmålet er like herlig å få hver gang. Først, takk som spør! Jeg har det faktisk ganske fint for tiden. I heimen er det god stemning, jeg rangler nesten ikke med mams og paps lenger. Det ER så deilig. Sosialt sett har jeg det kjempefint, men slik er det jo når man er omringet av folk man liker. Og så har jeg jo mye gøy i vente, blant annet Kypros med Vero i påsken! Nå er det bare tre uker igjen, fytti rakkern som tiden flyr.

Er venninna di Emma gravid? Hvordan reagerte hun når hun fikk vite det?
Ja, det er hun. Hun venter en liten jente denne sommeren, 4. juli for å være mer eksakt. Hun ble så klart utrolig sjokkert når hun fikk vite det. Jeg var med henne når hun fant det ut, og jeg kommer ikke til å glemme når vi stod på jentedoen på skolen og så to streker på graviditetstesten. Det står utrolig stor respekt av det valget hun tok, og jeg gleder meg helt enormt til den lille kommer ♥ Nå kan sommeren og babyen bare komme!

Hvordan var det å starte med tysk 1 på videregående?
Sjukt smooth og trolig en av de beste avgjørelsene i mitt liv. Fikk 6 i faget.

Hvordan er en vanlig dag for deg?
Står opp halv syv/syv, sminker meg og spiser frokost, drar på skolen, kommer hjem litt over tre, går rett ut for å ta bilder til bloggen helt til mamma roper ut vinduet at det er middag, henter meg et glass Pepsi og setter meg i bloggestolen med Mac'en og begynner å redigere bilder og skrive om dagen min til dere, og så gjør jeg enten skolearbeid, drar på trening eller henger med venner, og så kommer jeg hjem, dusjer, blogger, spiser og ser på tv og blar gjennom alle sosiale meider, før jeg tar fatt på mailboksen og går til sengs. Der har dere en helt typisk dag for meg!

Hvor kjøper du alle Nike-klærne dine?
Junkyard.no!Hvor kan jeg kjøpe skinnjakken din i butikk?
For å finne nærmeste butikk, gå inn på jofama.com/fashion og trykk på "Retailers". Der skriver du inn byen du bor i, og så får du opp en oversikt over din nærmeste butikk som selger jakken. Bor du i Oslo finner du den på Kouture (ligger på Arkaden Shopping i Karl Johan), og bor du i Oslo finner du den på Kouture, som ligger i 2. etasje på Kløverhuset. Wiiiie! Hvor lange er kun beina dine?
Haha, det har jeg aldri målt. Men de er ganske lange ja! Lange nok til at INGEN BUKSER PASSER. Arghh.

Når begynte du å sminke deg? Kan du si litt om det?
Jeg begynte i syvende klasse om jeg ikke tar helt feil. Da brukte jeg bare litt mascara og that's it, og så startet jeg med litt foundation året etter der. Deretter startet jeg så smått å messe med brynene mine, noe jeg angrer på den dag i dag... Uff. Men jeg anbefaler å starte med sminke senest mulig, spesielt når det kommer til hudsminke. Huden er finest når den får puste!

Har de VS på flyplassen i København?
Jepp! De har mange ekslusive butikker der, som f.eks Burberry, Marc by Marc Jacobs, Gucci, Mulberry, HERMÉS, Tiger of Sweden og mye mer. Det er en fryd å være der!

Når skal dere til Rhodos?
Vi tenker å reise 22. juli og være der i 10 dager! Turen er ikke bestilt enda, men jeg sier ifra til dere når alt er booket og klart. 

Har du tenkt å ta silikon nå som du er 18?
Jeg satser heller på at puppene mine vokser den dagen forbrenningen min begynner å synke. Silikon er ikke helt min greie! Og det er jo så DYRT?! Om jeg hadde hatt samvittighet til å bruke 30 000 kr på utseendet mitt hadde jeg heller tatt en nosejob liksom. Så om jeg noensinne skal fikse på noe utseendemessig blir det i alle fall ikke puppene som blir prioritert, da hadde jeg heller betalt valgt nosejob, påfyll i leppene og fremheving av kinnbein eller noe i den duren, haha. Men hvem vet? Man skal aldri si aldri. Jeg synes ikke noe om silikon den dag i dag, men kanskje jeg får lyst å ta det når er jeg 30 år. Tviler sterkt, da. Isåfall hadde jeg tatt LITE, sånn at puppene mine fortsatt var små og man ikke kunne ha sett at jeg hadde silikon. Altså, jeg hadde mareritt om at jeg hadde glamour-tits en gang...

Er det dine ekte negler?
Det er det mange som har spurt om faktisk. Yes, de er mine! Jeg tenker aldri over neglene mine egentlig, og så ser jeg plutselig at de er blitt kjempelange. Nå klarte jeg å knekke halvparten av dem i gymmen da... Basketball, say no more. 

15 days left

God morgen, babes! Okei.... det er 15 DAGER til jeg skal til Kypros med min kjære reisepartner Vero. Hvor ble de 100 dagene av?! Det er slik hvert år.... Jeg husker når jeg og Veronika telte ned til språkreisen i Florida og det var sånn 270 dager til vi skulle dra - plutselig stod vi på Gardermoen liksom. Jeg kan nesten ikke vente til å møte Veronika igjen og bare ta det helt chill i en hel uke. Har aldri vært i Kypros heller, så det skal bli spennende å utforske enda et nytt land. Jeg.får.ikke.nok.av.reising! Jeg er en rastløs sjel som trenger nye impulser hele tiden.

Haha, mett sa du?! Elsker dette bildet

But first... Oslo! Nå tar jeg og Ingvill flyet til Oslo, og før vi drar ut i kveld står shoot, shopping og diverse annet. Åååh, for en fin dag dette skal bli. Jeg skal ta masse bilder til dere ♥

kafé i solskinnet

FOR en fredag! *Stort smil* Jeg var hos hudlegen for siste gang på en god stund (håper jeg), nå er behandlingen ferdig og jeg må smøre meg med sunblock i en del uker frem i tid så om jeg er likbleik i ansiktet vet dere hvorfor. Nå skal i alle fall jeg benytte meg av SunSpa, haha! Jeg har fått inntrykk av at en del av dere er ganske nysjerrige på denne solskaden min, så jeg tenker kanskje det ville være til hjelp for en god del om jeg skrev et eget innlegg om alt sammen - med bilder og full pakke? Solskade i huden er veldig normalt og det er mange som sliter med det - spesielt etter den varme sommeren vi nettopp hadde. Let me know, så skal jeg skrive et utfyllende innlegg til dere!

Vi førdianere fikk en liten smakebit på sommeren i dag, visst. Altså, jeg har vært så sprudlende og glad - fint vær gjør liksom et eller annet med psyken! Etter skolen skulle jeg, Emma, Guro og Synnøve spise, og vi fant ut at vi ville sitte ute i sola, så da satt vi oss på en utekafé. Tenk dere, nå har vi hele våren og sommeren fremfor oss. Haha, jeg skal ærlig si at jeg gruer meg til august og høst ALLEREDE (ja, jeg er sjuk i hodet når det kommer til slike ting), så de neste månedene skal jeg nyte som bare det.

Jentene mine ♥ Jeg ler så mye med disse!!

Dere vet når man kan gå til skolen i tynne jakker? Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Her har jeg på meg Jofama by Kristine Ullebø - synes den hvite passer så bra med lyseblå jeans.

Nå pakker jeg til Oslo. Flyet går halv ni i morgen tidlig, så jeg og Ingvill må stå tidlig opp. Fortell meg, er det noen av dere som skal på russekroen i Oslo i morgen? Det er nemlig det jeg og Ingvill skal, gleder meg som fy til å teste "utelivet" i Oslo :)

objektivisering av kvinner

Henviser til artikkel på VG her.

Hei og god dag! Mange av dere leste sikkert artikkelen på VG i går, og jeg ser det er mange delte meninger, hehe. Jeg har faktisk veldig mye jeg har lyst å si om akkurat dette, så om jeg skal uttale meg noe mer vil jeg skrive et eget innlegg om det. Tenkte bare å si at jeg la meg flat for hele greia når det skjedde (i fjor) og jeg har ikke brydd meg spesielt mye, men det jeg reagerer på er når folk argumenterer med det som gjelder distrahering av lærere. Helt greit at det finst normer for hvordan man skal kle seg, men om mannlige lærere blir distrahert av et par centimeter med mage synes jeg vi burde tenke litt over likestillingen. For hvor ble den av? Hvorfor kan gutter flexe med armene og gå med singletter som viser langt mer hud enn en magetopp gjør, mens jentene må dekke seg til? Kvinner er ikke et sexobjekt. Hadde jeg vært lærer og det satt gutter i klasserommet iført singlet og shorts hadde jeg ikke brydd meg, og det synes jeg heller ikke en mannlig lærer bør gjøre når en jente viser bein eller litt mage.

Vel, i dag føles det som om det er sommer her i Førde - noe så herlig! Så nå skal jeg på kafè med Emma og Guro i finværet, vi snakkes ♥

Solbriller, musikk og fint vær - JA TAKK!for lite søvn

Jeg dro til Emma i går kveld, og vi chillet og pratet om sånn typ. alt mellom himmel og jord før jeg kjørte hjem og var ferdig i dusjen ved midnatt. Vanligvis pleier jeg å legge meg når klokka er 12, men ikke denne gangen altså. Jeg synes nemlig det var en kjempegod idè å starte med serietitting, men når jeg våknet i dag ved at pappa kommer inn på rommet og spør "har du forsovet deg, Kristine?", vel, da var denne idèen plutselig ikke så god lenger. At jeg i det hele tatt rakk å komme i tide til skolen i dag er et under, men det gikk - og godt var det, for vi hadde prøve i første time! Så da satt jeg der da, med prøvearket fremfor meg og helt ærlig var jeg usikker på om jeg var våken eller ikke. Pjuuuh.Outfiten er ikke fra i dag!

Nå er planen å forhåndsskrive noen innlegg til helga, ettersom jeg reiser til Oslo lørdags morgen. Wiiie, jeg gleder meg! Èn ting er i alle fall sikkert, og det er at jeg skal legge meg tidlig i dag, haha! Det tror jeg denne piken trenger :-)

hyper kriss

Heiaaa! For en stund siden fikk jeg faktisk en pakke med proteinpulver og litt diverse, som jeg har testet ut de siste gangene jeg har vært og trent. Jeg har egentlig svært lite peiling når det kommer til proteinpulver og slikt, men jeg har tenkt å gi det et forsøk! Det kan vel ikke skade, eller hva?

HAPPY KRISS. Jeg fant noen energitabletter i skapet (tror det er Håkon sine, som han brukte i eksamensperioden), så det er grunnen til at jeg ser så hyper ut. Haha, noe så genialt. Skal bruke dem når jeg øver til prøve fremover!

Jeg har på følelsen at dere liker når jeg blogger om mat, så here you go! (Elsker å blogge om det selv) Dette er verdens beste pizza, også kjent som mamma's maxicana pizza. Ullebø-pizza ligger nok på førsteplassen enda, men denne er en god andreplass. Åååh, jeg savner å dele matoppskrifter med dere, er det noe dere vil jeg skal begynne med igjen?

ikke undervurder sola

Heisann!

OMG, i dag tok jeg laserbehandling dere! Altså, det var seriøst 10x vondere enn å operere vekk visdomstanna mi. AU! Nå skal jeg ha enda en time på fredag, og så er jeg mest sannsynlig ferdig med hele greia. Aldri undervurder sola, folkens. VIRKELIG. Huden min har virkelig fått gjennomgå etter alle disse årene med intens soling, og selv om det er digg å være brun er det lite digg når blodkarene i ansiktet blir sprengt og man ender opp som kvisetryne. Eller, det er ikke kviser, men det er prikker. En del av dere sa at dere slet med det samme selv, så det er mulig at det er solskade det er - hvis dere har mye av disse "prikkene" anbefaler jeg å ta en tur til hudlege, for de har peiling. Kvisekremer funker ikke, en solskade sitter i huden og det blir man ikke kvitt med mindre man går gjennom en laserbehandling.

Så nå må jeg smøre meg med sunblock fremover, og det samme gjelder når jeg skal til Kypros med Veronika i påskeferien. Sunblock i hele ansiktet, yeeeees! Sola er faktisk hudens værste fiende, så aldri, aldri undervurder den. Jeg pleide alltid å få så fin hud når jeg var i syden fordi sola og saltvannet tørket ut huden, og selv om det var digg der og da, var det lite digg når jeg kom hjem igjen og ansiktet ble fyllt av urenheter. Baaah!

Aporpos brunfarge... HAHA! Sjekk hvor latterlig brun jeg var i fjor på denne tiden? Jeg synes fortsatt det å være brun er kjempefint, men dette var jo ganske unaturlig. Merker det er en stund siden jeg har gått med shorts nå forresten, haha. Ikke at dette er helt min stil nå lengre, men å gå med shorts en gang i blant hadde ikke gjort meg noe, ass! Bare synd jeg ikke får lov av skolen min :/

Noen som vet om det finnes kleskoder på offentlige skoler, forresten? Jeg er bare nysjerrig, hehe. Har ikke sett noe om det i regelverket skjønner dere.

høyskole-besøkHalla! I dag var hele trinnet mitt i Sogndal for å besøke høyskolen der, hvor det ble holdt foredrag om skolen og de ulike linjene de tilbyr. Vi fikk også en liten omvisning på bygget - gud så fint det var der. Skikkelig stor og romslig kantine, moderne forelesningssaler og ja, jeg kjenner bare at jeg gleder meg til å bli student! Jeg valgte samfunnsfag og ingeniør, men jeg tror jeg har mest lyst å studere økonomi og markedsføring når den tid kommer. Markedsføring kommer jo sinnsykt godt med i mange sammenhenger, spesielt hvis jeg har tenkt å jobbe med designing, noe jeg for øvrig har tenkt litt på den siste tiden. Å drive noe selv er den store drømmen!

Anyways, det var deilig med et avbrekk fra den vanlige skoledagen! Haha, vi satt liksom i buss i 3 timer til sammen for å ha to skoletimer med foredrag - ikke så galt det altså. Høhø! I tillegg fikk vi gratis baguetter, så jeg klager ikke.

Det er forresten MANGE som spør hvor denne buksa er fra, og den er i merket Nike - jeg kjøpte min på Junkyard, men Nike-produktene blir veldig fort utsolgt der desverre. Men de får inn fortløpende, så det er bare å titte innom i ny og ne! Den er helt herlig å gå med, i tillegg ser den jo veldig fin ut spør du meg. Just gotta love Nike!

Jeg har prøve i morgen og for første gang noensinne klarte jeg å glemme boka mi på skolen. PANIKK! Haha, heldigvis fikk jeg noen til å åpne opp for meg, så jeg må kjøre til skolen nå. Stressa-Kriss!! Talk to you later, babes! Xx

prøve-øving-snacks

Hei og god kveld! :-) Da var jeg ferdig med matteleksene, og nå tenker jeg å komme meg i dusjen og ta en tidlig kveld. Pjuuh, denne dagen har det skjedd mye! Mange ting ble plutselig planlagt, og før jeg drar til Oslo på lørdag må jeg ta laserbehandling (gleder meg til å bli ferdig med det, endelig!) og fjerne stingene i munnen min. Jeg er sååå redd for å få betennelse i såret slik som forrige gang, siden jeg har spist normal mat som kan sette seg fast. Har noen av dere erfaring med det? Isåfall er det SÅ typisk meg, nå som jeg har planer for helgen. Får bare skylle munnen godt og håpe på det beste.

Ellers har jeg et tips til et perfekt snacks-måltid, eller øvingsmat som jeg liker å kalle det. Må jo ha noe godt når man øver til prøve! Bland 1 boks vaniljekesam med et par spiseskjeer cottage cheese, og varm opp frosne jordbær som du topper det med. Mmm, amazing. Jeg bruker å ha rosiner og havregryn i også.
littegrann yolo

Hey og happy monday! Starten på denne uken har virkelig vært perfekt. Rett etter skolen dro jeg på kinarestaurant med Pål og spiste sushi (jeg ELSKER at han liker sushi ♥), og nå sitter jeg og planlegger ukene fremover! Jeg skrev jo for ikke så lenge siden at det ikke kom til å skje så mye fremover, men der tok jeg visst grundig feil. Jeg KRIBLER inni meg, jeg har så mye spennende på gang! Altså, jeg klarer bare ikke å være i Førde for lenge, det gjør meg helt gal. Så nå driver jeg og mailer frem og tilbake, har telefonsamtaler, bestiller fly og diverse. På lørdag drar jeg og Ingvill til Oslo, faktisk! Det var to flybilletter igjen, så vi bare heiv oss rundt og bestilte. Vi blir der bare til søndag, men vi er invitert på en russefest med mange busser fra både Oslo og Bergen, og jeg tror det blir helt RÅTT. Haha, vi drar til Oslo for å feste, yolo liksom! Men seriøst, hvorfor ikke? Jeg vil ha noe å se tilbake på når jeg er 60 år! Og nå er jo vi endelig 18, som betyr at vi faktisk KAN dra ut. Jeg forteller mer om dette senere :-)

Nå skal jeg plugge i øreproppene og gjøre matte. Her har dere gårsdagens antrekk! Jeg tok sminkefri dag i går (søndag, hallo), men det hindret ikke meg i å pynte meg litt ekstra.Crop top og skjørt fra IvyRevel, jakke fra Jofama by Kristine Ullebø, sko fra Nike

selvtillit = skjønnhet

Den forbaska selvtilliten. Hvorfor er vi ikke født med selvtillit, på samme måte som vi er født med armer og bein? "Åh, jeg skulle ønske jeg hadde kroppen hennes". Hvor ofte har du vel ikke sagt den setningen for deg selv? Hvor ofte går du vel ikke forbi en person og tenker at "damn, hadde jeg bare hatt så fint ansikt som henne, så hadde livet vært bra". Hadde du bare hatt den slanke kroppen hennes, med fettet på de riktige stedene. I rumpa og puppene. Jeg tar meg i å tenke slik selv. Scroller nedover instagram-feeden før jeg legger meg, og kommer over et bilde av den pene jenta. "Hadde jeg bare sett ut som henne så skulle jeg aldri klaget over noe igjen". Men hey, det er ikke utseendet hennes du skal ønske deg. Det er selvtilliten. For selvtillit? DET er fint. Sinnsykt fint, faktisk. For tro det eller ei, det handler ikke om store pupper, smal midje og sprettrumpe. Det handler om hvilket syn man har på seg selv. Går du ut av døra om morgenen og sier til deg selv at "i dag ser jeg stygg ut", så vil utstrålingen din være deretter.

Du vet de gangene du føler at du ser bra ut? Den ene dagen du fikk til sminken, og antrekket satt fint på deg? Da er utstrålingen din fin. Og det er nettopp slik du bør tenke hver dag. Husk at ditt syn på deg selv har utrolig mye å si for hvordan folk oppfatter deg. Valkene og kvisene du stresser sånn med legger ikke folk merke til før du sier det, og det er fakta. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har komt på skolen og latt den ène kvisa ødelegge hele dagen min, når fakta er at folk ikke har lagt merke til den engang.

Så kjære jenter, kjære kvinner. I dag er det kvinnedagen, og vet dere hva? Dere er smellvakre hele gjengen. Husk at det er èn person du trenger å elske her i livet, og det er deg selv. Start med DEG, for du er den viktigste personen i livet ditt. Det sies at du kan ikke elske noen andre før du elsker deg selv, og det tror jeg virkelig på!

(Jeg sa jo at IT er et fag jeg faktisk får bruk for!! :))

Yes, en liten moralpreken på søndagskvelden måtte til. Hvordan går det med dere? Jeg har trent for andre dag på rad, noe jeg må si meg selv ganske så fornøyd med. Sola tittet nemlig frem tidligere i dag, så jeg måtte bare tvinge meg selv ut på en joggetur på fjellet. Selv om det føltes helt håpløst rett før, var følelsen etterpå helt fantastisk. Så nå er rommet ryddet og nytt sengetrakk lagt på - og jeg er klar for en ny uke! Bring it.

mobilbilder siden sist

Hei dere! Uff, FOR en sen update. Nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet, folkens. Ingvill kom til meg i går og vi lagde pancakes, før vi kjørte til henne og så skrekkfilm og hadde sleepover. Åh, det er å koselig å sove over med venninner ♥ Filmen vi så heter The Pact 2, og den var egentlig ikke sånn sykt bra. Jeg og Ingvill forstod i alle fall svært lite, haha. Jeg liker best realistiske skrekkfilmer, slik at det kunne skjedd på ekte liksom, men det er så vanskelig å finne! Så om dere har tips til film som gjør at jeg ikke tør å legge meg om kvelden, let me know.

Anyways, jeg tenker det er på tide med en mobilupdate, jeg! Hva sier dere til det?

Søta meg etter operasjonen på torsdag, hvor jeg fjernet visdomstannen min. Her var jeg full av bedøvelse så jeg hadde sykt med adrenalin, haha! // Fine, fine Bergen. Jeg blir aldri lei av å gå langs Lille Lungegårdsvann.

Ingvill sin birthday!

To stykk jenter fornøyd med russerevyen! Kleint doselfie må selvfølgelig til:P // En dag for ikke så lenge siden hvor det plutselig begynte å snø! Det er deilig å være ferdig med vinteren, men shit, den er fin da!

Elsker, elsker, elsker dette smykket. // Jeg fant jakken min på Kouture i Bergen - gjett om det var gøy da!! Butikken ligger på Kløverhuset!

Meg og Stian. Jeg er så glad jeg er ferdig med busslivet, livet med lappen er HERLIG.

Min fine valentin! // Jeg har vært flink til å legge meg i det siste faktisk, woho! Nesten som jeg ga opp det prosjektet, men nå kommer jeg meg som regel i seng før midnatt.

hashtag kriss and emsJeg fikk en kommentar av en som savnet bilder av meg og Emma på bloggen fordi vi hadde så mye positiv energi, og den kommentaren gjorde meg virkelig sååå glad. Èn ting er å få kompliment på utseendet, men når folk komplimenterer utstråling og energi - da blir jeg så glad at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Her har dere noen bilder av meg og Ems før vi dro på russerevy tidligere i uka! Og revyen? Den var sinnsykt bra! Jeg elske revyene til Hafstad (skolen min), og jammen levde den opp til forventingene i år også. Man kunne virkelig se at de hadde jobbet lenge med den, så stor applaus til dem! Jeg fikk i alle fall trimmet magemusklene mine, jeg lo så innmari mye gjennom hele revyen. Spesielt sketsjen av lærerene, det er sååå bra :'-)

Nei, nå gleder jeg meg til jeg er russ! Russetiden er noe jeg har sett frem til kjempelenge, og nå er det faktisk bare 1 år igjen til jeg har på meg den røde russebuksa selv. Kan dere tro det?! Jeg gleder meg SÅ MYE, herregud! Altså, jeg har allerede begynt å planlegge russekort og greier, jeg. Det kommer til å bli dødsdigg å slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg på skolen i mai - men jeg lurer litt på hva jeg skal gjøre med dagens outfit her på bloggen da, hmm?! Vi finner nok ut av det. Jeg gleder meg faktisk til å blogge om russetiden også, jeg har i alle fall digget det når de bloggene jeg har lest har vært russ. Nå ble det litt vel mye snakking om russ her ser jeg, men som dere forstår så er det noe jeg tenker ganske mye på, haha! Dere som er russ i år må nyte det til de grader.

Men èn ting jeg synes er helt på trynet er at de legger eksamen ETTER russetiden?!

in desperate need of tattoo

Herregud, jeg MÅ HA DETTE! Det florerer rundt av slike inspobilder på instagram, weheartit og på inernett generelt, og jeg blir bare mer og mer forelska. Jeg er ikke typen til å ta ekte tatovering, fordi jeg føler ikke det er helt meg. Dessuten er jeg en person som blir fort lei av ting, så det å tegne noe permanent på kroppen min er ikke akkurat den beste idéen. Derfor er disse falske tatoveringene helt GENIALE!! Og de er jo i gull og sølv! Jeg ELSKER gull og sølv! Nei, disse må jeg altså bare skaffe meg. Jeg fant noen rimelige på Nelly, så jeg tenker å bare ta og bestille der jeg! Se for dere disse tatoveringene til solbrun hud med masse smykker, ringer og armbånd på stranda i sommer. *Hjerter i øynene*

- Du finner det: herherher og her (adlinks) -

pizza og skrekkfilm

Henda i været for HEEEELG!

I går lagde vi hjemmelaget pizza med masse deilig på, før vi plantet rumpene våres i sofaen og så The Caller. Noen som har sett den? Jeg SKREK, og det gjør jeg sjelden når jeg ser skrekkfilmer... Det er faktisk evigheter siden jeg så skrekkfilm sist, så det var jammen meg på tide. Vel, den anbefales i alle fall, jeg synes den var ganske bra! Jeg elsker elsker elsker å se skumle filmer, helt til den er slutt. Da... da er jeg paranoid. Det gjorde det ikke mye bedre at jeg skulle kjøre hjem igjen alene når klokka passerte midnatt. Jeg skal i alle fall love dere at jeg ransaket hele bilen før jeg startet å kjøre!Emma, Synnøve, meg og Guro, elsk på disse jentene! Alle vi går i samme klasse forresten, til dere som har spurt om det :-)

new shoes for spring

- Finally! New in my wardrobe: Nike Air Force Low -

Det er ikke til å komme unna at sneakers er en trend i vår - og jeg digger det. Å kunne gå i behagelige sko og fortsatt se pyntet ut er jo rett og slett to fluer i en smekk! Jeg gikk til innkjøp av Nike Air Force i høst og jeg digger dem, men den siste tiden har har jeg virkelig fått øynene opp for samme sko bare i lav modell - så nå er de mine, wohooo! Jeg blir faktisk et par centimeter høyere av de også, og det liker vi, eller hva?

De er fra Junkyard, her

Jeg kan allerede se for meg hvor fine disse blir kombinert sammen med ripped jeans og skinnjakke, og for å ikke snakke om sommeren når jeg kan kombinere dem med shorts. Åh, jeg elsker våren! ♥

Jeg kom nettopp hjem fra skolen, og nå skal jeg straks plukke opp Guro og Synnøve - jentekveld hos Emma står nemlig på planen i kveld. Gleder meg en hel haug! Jeg er fortsatt hoven i ansiktet skjønner dere, så en chill fredagskveld med venner og koseklær kunne ikke passet mer perfekt. Tror det er pizza som står på menyen, og selv om jeg ikke kan tygge så mye så mååå jeg bare ha noe annet enn yoghurt, jeg er lei av det bare etter èn dag. Haha, så tålmodig er altså jeg!

going wild at nelly

Annonse

Nå som våren er her og jeg tipper jeg ikke er den eneste som har lyst å fornye garderoben? Et par nye plagg hadde i alle fall ikke skadet - nå skal mørke bukser byttes ut med lyse jeans med hull i, og de store parkasene skal med glede legges på loftet og bli erstattet med alle de fine skinnjakkene som er kommet i år, deriblant min egen, Jofama by Kristine Ullebø. Skinnjakke må jo bare være definisjonen på vår!

Nelly.com har sååå mye fint nå - jeg kan rett og slett ikke ta turen innom uten å ende opp med noe i handlekurven. Jeg har funnet spesielt mange fine topper (som kanskje minner litt mer om sommer, men hallo, vi nærmer jo oss...) og jakker, ikke minst. Gud, så deilig det er å kunne gå i tynne jakker til skolen! I tillegg har jeg kjempelyst å gå til innkjøp av en hvit bukse. Det er kjempelekkert! Jeg har jo en som jeg brukte veldig mye for et par år tilbake, men den er ikke stretchy at aaaall, så jeg har kjempelyst på den fra Dr. Denim! Spring, you are WELCOME <3

Her er mine favoritter fra Nelly.com. Har bestilt hjem en del av produktene allerede, gleder meg til det dukker opp i posten!

Jofama by Kristine Ullebø i svart her, bomberjakke her, Jofama by Kristine Ullebø i hvit her, genser med åpen rygg her

Jumpsuit her, hvit bukse her neckline topp her, kjole her


Svart topp her, blå topp her, topp i peach-farge her

Forresten, ved bruk av rabatter eller for gode rabatter anbefaler jeg dere å besøke CupoNation!

operasjon i munnen

Hei fra meg! Gjett hvem som har ligget på sofaen i hele dag? Yup, that's me. Dere som følger meg på snapchat vet vel sikkert hvorfor! Morningen startet ganske smooth med tanke på at jeg skulle til kjeveortopeden klokka 09:00 og jeg kunne sove en time ekstra (pluss at jeg slapp å sminke meg, yes). Jeg fikk jo infeksjon i munnen i høst som dere sikkert husker, og det var på grunn av visdomstanna mi som vokser skjevt. Denne har jeg altså operert ut i dag, hos kjeveortopeden! Jeg har vanligvis ikke tannlege-skrekk, men jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt nervøs i dag. Jeg fikk bedøvelse i munnen for første gang, og så ble jeg lagt i en slik helt flat stol hvor hele meg ble tildekket utenom munnen. Hadde dere sett meg da så hadde dere nok sett en stk. liiiitt redd Kriss, haha. Men det gikk fint, og jeg kjente ingenting. Noe jeg er veldig glad for, med tanke på at ortopeden først fjernet tannkjøttet, så trakk han ut tanna og deretter sydde han igjen hullet.

Jeg hater å få fravær, så dum som jeg er dro jeg rett på skolen etterpå, med kjeften stappet full av bomull og blod. Ikke kunne jeg snakke skikkelig heller, men ja, kunne ikke gå glipp av matten følte jeg... Etter lunsj fant jeg ut at jeg måtte komme meg hjem, og jeg hadde tydeligvis ikke fått med meg at ortopeden sa at jeg måtte ta smertestillende etterpå??? Det gjorde SÅ vondt når bedøvelsen gikk ut. Men nå har jeg slappet av i hele dag, så formen er bedre! Håper jeg blir skikkelig frisk til i morgen, slik at jeg kan spise normalt og slikt igjen. Disse visdomstennene er noe dritt, altså! Haha, heldige meg har allerede fått time til legen igjen 1. september for å fjerne den andre :) :)

Over til noe litt gøyere enn tenner! Her er noen bilder av den brune jakka mi, som jeg kombinerte sammen med favoritt-skinntightsen min. Jeg elsker dette antrekket!! Skinn ER så fint. Det beste er at dette antrekket er skikkelig komfortabelt.

Jofama by Kristine Ullebø in brown HERE

Er det noen av dere som har trekt visdomstann før? Har hørt en del skrekkhistorier rundt akkurat det, så jeg er glad det gikk fint med meg, i alle fall så fint som det kunne gå.

VSweatshirt IvyRevel, shoes Jeffrey Campbell, jeans Gina Tricot, sunglasses LeSpecs

Hva synes dere?

favorittøvelser for tiden

På mandag dro jeg avgårde for en styrkeøkt på Spenst, noe som har blitt en normal vane for meg hver mandag. Jeg elsker å starte uka med å trene - selv om jeg garantert kunne vært flinkere til å holde koken resten av uka også vel og merke. Det er desverre fort gjort at det dabber litt av, og at jeg "har for mye å gjøre", men sannheten er at dersom man virkelig VIL trene, så lager man tid til det. Uansett, nok om det. Jeg og Ingvill trente mage og rumpe, og nå - to dager etter - kjenner jeg at rumpa er støl som fyyyy! Det ser nesten litt rart ut når jeg går, haha. Men gangsperre er likevel noe av det beste jeg vet.

Nå er skolen slutt og jeg skal spise sushi med Emma før vi drar på russerevy for skolen min i kveld. Gleder meg, russerevy er alltid gøy å se på! Neste år er det vi som står på scenen, wææ :-)

Jeg tenkte å vise to av mine favorittøvelser for tiden! Jeg har fått dilla på kettlebells. Har aldri rørt en kettlebell før for noen uker siden, da fikk jeg plutselig øynene opp for det.

Slik gjør du: Velg en kettlebell med ønsket vekt, hold den med begge hender og utfør knebøy mens du svinger kettlebellen før mellom beina, og så opp med strake armer. Pass på å hold den med et godt grep da, så du ikke glipper kettlebellen og knuser alle vinduene på treningssenteret, haha. (Jeg er like redd for det hver gang...)

Bulgarsk utfall: dette er min favorittøvelse for rumpa! Hold en manual i hver hånd og plasser den ene foten på en kasse eller benk. Sett foten i 90 grader og gå helt ned, og helt opp igjen. Pass på at det aldri blir mindre enn 90 grader mellom lår og legg.

glad i skinnjakker sa du?

Heisann! I dag har jeg så vidt startet med prosjekt ryddet-klesskapet, og jeg begynte med ytterjakkene. Som mamma sier: vi har altfor mange jakker her i huset. Altså, det er helt stappfullt i gangen, og mer enn det. Men èn ting vi ikke har for mye av, er skinnjakker! For hallo, kan man noensinne få nok? Trokke det! ;-)

Disse er mine favoritter! Alle sammen fra Jofama. Her har dere både Ullebø, Roxy, Saseline og Kenza :-) Alt for enhver smak! Og jeg kommer ikke over hvor mye jeg ELSKER skinn! Det er så fint, og så... tidløst!! Skinntightsen jeg har på meg på bildene har blitt så sykt mye brukt de siste ukene, bare synd den er utsolgt.Nå skal jeg øve til tyskprøve som vi har i morgen, jeg gruer meg faktisk veldig fordi jeg døøøør om jeg ikke får den karakteren jeg ønsker i tysk, ettersom det er avsluttende. Bare å henge i!! Ellers har jeg hatt psykologtime i dag, over telefon faktisk. Det er ikke noe alvorlig altsååå, bare en vanlig prosedyre i forkant av noe jeg skal være med på om ikke så lenge. Forteller mer om det når jeg kan - gled dere!

town with momBilder fra en gang jeg var i byen med mamma!

Hei og god kveld! Nå sitter jeg hos Ingvill, og vi har vært meeeeget flinke piker i dag. Først trente vi mage + rumpe på Spenst (kjenner det er en stund siden sist altså..), etterfulgt av et par effektive timer med skolearbeid. Altså, jeg vil ha FIN RUMPE denne sommeren! Hvorfor er ikke jeg født med naturlig sprettrumpe? Haha... :-( Er vel bare èn ting å gjøre, og det er å få rumpa ned på Spenst litt oftere og kjøre bulgarsk utfall til krampa tar meg. Men vent, er klokka nesten halv elleve? Denne dagen har virkelig flydd avgårde - det gjør vel for så vidt alle dager når jeg tenker meg om. Jeg og Ingvill sitter og blar gjennom alle mulige nettbutikker nå, er på nippet til å gå crazy med shopping haha. Jeg er i skikkelig sommerferie-modus, så jeg har liksom begynt å gå til innkjøp av klær til sommeren! Litt for tidlig, kanskje?

fuck u betta

BØØØØ!

Mandag overstått, gitt. Herregud, denne helga har jeg sovet så sykt lite, jeg fatter ikke at jeg kom meg opp i dag tidlig. Nå har brodern dratt hjem igjen og hverdagen er tilbake, men heldigvis skal jeg besøke han i Bergen om ikke lenge - det begynner å bli en stund siden sist nå. Har dere hatt en fin start på uka da, gutter og jenter? Jeg merker virkelig at våren sniker seg innpå nå, og det er jo ikke så rart med tanke på at vi er i mars allerede! Hjelpes! Det er TO måneder til mai folkens, la det synke inn. Måtte denne våren/sommeren bli like magisk som i fjor! Det var virkelig en bra tid. I hvert fall så er det sinnsykt deilig å våkne til dagslys, og gå til skolen mens man hører fuglene kvitre. Nei da jeg kjører LOL, men musikken i bilen gjør virkelig at jeg får en bra start på dagen. Dagens sang som har gått på repeat: Fuck U Betta

Jeg sitter på gulvet og blogger nå, vet ikke hvorfor, men jeg synes det er så deilig, haha. Nå skal jeg pakke baggen min og komme meg avgårde på Spenst, jeg har vært sååå slapp på treningsfronten nå. Nå skal det trenes styrke! Ingvill er med meg, og vi drar hjem til henne etterpå for å gjøre skolearbeid. Mac'en er med i baggen også da, så update blir det så klart :-)

SER dere hvor glad jeg er for vår?!

- Bildene er ikke fra i dag -

Nå venter Spenst på meg! Vi skrives, ha en produktiv mandag folkens :-)

all about the eyes

Annonse

Jeg ELSKER svarte, markerte og dominante øyne. Så i dag skal jeg snakke litt om nettopp det!

Dette er produktene jeg bruker!

Hva er vel finere enn lange vipper? Lush Lashes Mascara gir både volum og lengde. Som dere vet har jeg jo allerede en favorittmaskara (Tall, Dark and Handsome <3), men jeg har funnet ut at kombinasjonen av disse to gir et helt stunning resultat! Jeg eeeelsker massive vipper og bruker gjerne lengst tid på maskaraen når det kommer til sminkingen.

Jeg bruker alltid primer først. Eye Color Primer er primer og highlighter i ett, så denne påfører jeg på øyelokkene etter foundation og dette gjør at øyeskyggen sitter mye lenger, og jeg opplever også at fargen blir finere når jeg har primer under. Thumbs up! Tips: Bruk denne under øyebrynet for et mer åpent blikk og fremhevede bryn. Det er ikke mer enn det som skal til!

Jeg har lenge vært fan av Nude Tude, og nå har theBalm kommet med en nyhet: Nude Dude. Altså, disse fargene er så utrolig fine! Her er det 12 nyanser av nude som du kan bruke til å skape både harde og myke looker. theBalm sine skygger er for øvrig kjempegodt pigmentert og jeg er heeelt avhengig av det - hva er vel værre enn øyeskygge som smuldrer 

Jeg synes ikke kostene som følger med i palettene er så bra, så jeg bruker Real Techniques Setting Brush - om dere ikke har testet kostene fra dette merket så anbefaler jeg dere virkelig å gjøre det. Jeg bruker alltid denne når jeg legger øyenskygge, og så har jeg en kost fra samme merket som jeg bruker til å legge solpudderet, slik at kinnbeinene kommer tydelig frem. Elsker begge to!

Rabattkode? Oh yes! KUDUDE gir 20% på all sminke på Coverbrands, utenom salgsvarer. Dere kan bruke koden helt til 5. mars!

en gøyal helg

Dette har vært en fin helg!Denne helgen har jeg tatt meg nesten helt fri, og det har vært fantastisk. Jeg pleier vanligvis å jobbe mye i helgene, både med skole og blogg, men nå har jeg fokusert på å senke skuldrene og bare nyte dagene med venner og familie. I går var en fantastisk vellykket kveld, åååh! Vi feiret Ingvill, så etter en god middag med familien hjemme løp jeg bort til Ingvill og vorset med en kjempefin gjeng. Allsang-musikk, kortspill, god drikke og godt selskap - det forklarer vel kvelden ganske så bra! Jeg dro faktisk ut-ut i går også, for første gang!! Traff mange kjentfolk så det var kjempegøy.

Tror ikke jeg var i seng før halv fem i natt, og siden jeg nesten ikke sov forrige natt ble jeg liggende i senga til halv ett i dag, haha. Det er ganske så uvanlig til å være meg altså! Men om det var deilig? JAAA!Mamma sine hjemmelaget pizzaboller var midt i blinken i dag, altså!

Nå sitter jeg på rommet til brodern og han sitter og gamer mens jeg tømmer mailboksen. Senere i dag skal vi ha julemiddag faktisk - vi har nemlig litt rester fra jula! Åååh, det skal bli sååå godt. Ellers går jeg bare rundt med slapp hestehale og koseklær, for HALLO - det er jo søndag!