hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

the commons by nightEn av kveldene spiste vi middag på The Commons. Herregud, så fint det var der, spesielt på kveldstid. Og JA, jeg har brukt det siste døgnet på å søke på leiligheter i LA og prate med folk som bor der/tenker å bo der. Rart hvor hodestups forelsket man kan bli i et sted.... På så kort tid.

Tusen hjertelig takk for at dere er så koselige med meg om dagen, forresten. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler vi har knyttet et sterkt bånd sammen, og jeg er liksom alltid nysjerrig på hva dere har å si. Når jeg sier at jeg føler dere er venninnene mine så mener jeg det faktisk. Absurd verden dette her. Men jeg elsker dere og digger dere :-)

Nå; møte! Jeg får gjøre matteleksene på Gardermoen i kveld. Det verste er at jeg kommer til å kose meg der jeg sitter med matteboka og et glass Pepsi Max... LOL.

camel coat

annonselenkerBoots HERE, coat HERE, earrings and skirt from Bik Bok, purse from H&M, the sweater is old

Denne kåpen er så fin, og ikke minst varm! Kjøpte den for en stund tilbake siden, men har liksom aldri fått meg til å bruke den. Du vet når du har et plagg som du bare ikke føler deg helt... deg i? Slik var det med denne, haha. Men pokker heller, variasjon må til.

Nå er jeg i Oslo! Bestilte fly en time før avgang og kom nettopp frem. Haha. Har to møter og så skal jeg møte Veronika, før jeg setter meg på siste fly hjem igjen i kveld. Fin torsdag, ja!

los angeles-spillelisten min

check out my spotify playlist for los angeles HERE

Hver gang jeg er ute og reiser lager jeg en spilleliste med sanger som jeg har hørt på gjennom turen. Denne listen ble jeg fornøyd med! Mesteparten av sangene har Pål vist meg, så credit til han, hehe. Jeg fikk plutselig litt mer sansen for "svart musikk", om man kan kalle det for det. Rap og slikt. Jeg digger stemningen det skaper. Nå kommer alle disse sangene til å minne meg om alle Uber-turene, åe.

Og siden jeg ser på dere som venninner, må jeg bare fortelle dere dette, haha. Når det kommer til gutter er jeg sjelden sjenert, jeg er jo veldig utadvent og synes ikke ting er kleint. Men åh, du vet når han er så kjekk at du blir nervøs og skjelver??? (Eller er det bare meg?) Jeg stod i køen til toalettet på en café i Melrose da jeg plutselig spotter den kjekke gutten rett bak meg. Høy, slank, samtidig litt muskuløs, svarte jeans med hull, hvit t-shirt og med en motorsykkel-hjelm under armen. Det var bare oss to der, så jeg stod der bare og stirret intenst i veggen i håp om at det snart skulle bli min tur til å gå på toalettet. Men, siden dette var i USA og folk faktisk prater til fremmede, endte det med at vi utvekslet nummer og han spurte om vi skulle henge. Synd at det var siste dagen min, men kanskje vi møtes neste gang jeg er i LA? Jeg tror det må være den fineste gutten jeg har sett på lenge i alle fall... Jeg mener, jeg skalv etterpå.

LOL, jeg er nok den eneste bloggeren som forteller om slike ting. Mens de andre bloggerne har vært i stabile forhold i årevis går jeg rundt med sommerfugler i magen over en liten ferieflørt. Det er nå meg, i alle fall. Men altså, vi er jo venninner, eller hva?

tankesurr fra en skolelei 19-åring1 uke. 7 dager. Det var alt som fikk meg til å ville flytte til Los Angeles. Noe må man gjøre når man sitter 15 timer i fly. Så jeg begynte å tenke litt på det kommende året. Jeg har jo ikke kjøpt eller leid leilighet i Oslo enda, såååå... Hva stopper meg? Virkelig, hva stopper meg? Jeg har faktisk tenkt mye på nettopp det. Jeg er litt, vent, veldig, lei av Norge akkurat nå - skal jeg være ærlig. Jeg sulten på noe helt nytt. Den A4-hverdagen jeg lever nå spiser meg opp. LA var fantastisk på alle måter, det var så herlig å leve en hverdag som var helt annerledes enn den jeg har hatt nå i årevis. Ikke misforstå meg. Jeg er evig takknemlig for å ha blitt født i Norge og for at jeg har levd et såpass knirkefritt liv som jeg har gjort disse 19 årene. Det er bare det at jeg føler jeg går glipp av så mye der ute. Verden har så sinnsykt mye vakkert å by på. Av og til føler jeg faktisk at jeg ser livet løpe fra meg i det jeg scroller forbi inspo-bildene fra andre steder i verden i Instagram-feeden min. Vinteren i Norge for eksempel - det føles som om livet står på pause. Jeg venter jo alltid på sommer. Alltid. Har dere merket det? Jeg er lei av å drømme meg bort i sommer-bilder på weheartit og stirre inn i en jævla days-until-app for å se hvor mange dager det er igjen til sommerferie. På barneskolen husker jeg at jeg laget en svær plakat med teksten "Dager igjen til sommerferie" etterfulgt av nummer fra 1 til 100, hvor jeg krysset ut et nummer for hver dag. Jeg er lei av å vente. Vente, vente, vente. Alt står på vent. Jeg har bare så sykt lyst å kunne våkne hver eneste dag og sprette opp av senga, skjønner? Jeg lever et bra liv, for all del, men jeg vet at livet har så sykt mye mer å by på enn dette her. Kanskje disse følelsene og tankene bare blir ekstremt forsterket nå som jeg går sisteåret på videregående, men ja... det måtte ut. Skole er innmari viktig og jeg kunne virkelig ikke tenkt meg å vokse opp i en annen by eller å gå på en annen skole for del del, for det er jo dette som har formet meg til den personen jeg er. Men NÅ? Nå, er jeg klar for noe nytt. 3 måneder igjen, dere.

Med vennlig hilsen,

en skolelei 19-åring

når du virkelig kjenner på livetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler jeg virkelig KJENNER på livet når jeg sitter i en berg-og-dal-bane? Jeg mener, den følelsen når man er på vei opp mot toppen før droppet, den er bare... syk. Haha. Kanskje følelsene blir litt mer intense for meg som har litt høydeskrekk, men det er jo bare såååå villt! Adrenalinet sprer seg i hele kroppen og det føles som om du er på toppen av verden i et sekund. Haha.

Så har man opplevd Six Flags også! Det har jeg hatt lyst til veldig lenge, men jeg hadde ikke regnet med at jeg kunne krysse det av lista allerede nå. Vi dro dit sammen med Maria og Henriette, to kjempesøte jenter som jeg ble kjent med via Pål :-)

Er det noen av dere som har vært på Six Flags før? :)

forsinket fly og lepper

sponset behandling

Hei fra Skandinavia! Flyet mitt fra USA ble forsinket, så jeg sitter nå stuck på Arlanda et par timer. Det gjør meg ingenting egentlig, for jeg har matkupong og gratis wifi, så jeg sitter her her på gaten og koser meg jeg gløgg ihjel. Såååå deilig det er å endelig kunne sette seg ned og lese kommentarene jeg har fått fra dere de siste dagene! Det er virkelig en fryd å ha dere med på reisene mine. Jeg har ikke vært så flink på å besvare kommentarer i Los Angeles, men har fått svart dere nå :-)... let's talk about lips

Jeg benytter tiden jeg har til å svare på noe mange av dere lurer på: leppene mine. Jeg går til Signaturklinikken som holder til i Lillestrøm, og jeg er så fornøyd at jeg gleder meg til å møte damene som jobber der hver gang. God service og har sååå mye å si - spesielt når man skal gjøre en behandling som man gjerne vil føle seg trygg på! Forrige gang jeg fylte var i januar, og jeg er usikker på hvor mye vi fylte eksakt, men vi fyller aldri 1 ml, altså en hel sprøyte, i slengen. Jeg foretrekker heller å fylle litt mindre enn det, så man slipper å komme ut av klinikken som duckface, hehe.

Anette på Signaturklinikken bruker den mest flytende typen av restylane på meg (kommer i 7 ulike typer hvor molekylstørrelsen varierer), og med den kjenner jeg ikke at jeg har fylt noe som helst i leppene. Ingen forskjell på mine naturlige lepper med andre ord, bare litt større.Tusen takk til Signaturklinikken for at dere tar så godt vare på meg! Dere er dyktige, og gjør at jeg føler jeg er i trygge hender. Dere må gjerne besøke Signaturklinikken eller Beautyblogg, en blogg skrevet av flinke Marianne som er daglig leder :-)

Jeg spottet en sykt digg sandwich på den ene cafèen her på flyplassen i sted, så jeg tenkte å løpe bort nå og kjøpe meg en nå. Litt bedre enn å være på skolen dette her, ja! Xx

paradise coveParadiiiiise!

peace out LA

Fy søren, så mye jeg har sett på disse 7 dagene her i Los Angeles. Jeg føler meg som en ny person. Jepp, I do. Har så mye å vise dere, og så mye på hjertet... Denne turen var virkelig bra for meg.

Peace out, LA! I'll be back! Nå skal vi spise frokost for siste gang før jeg setter meg i en Uber på vei til flyplassen. Jeg har brått fått skikkelig amerikansk musikk-smak, så jeg gleder meg til å sette den nye spillelista på med headsettet mitt og bare ta innover meg hele turen.

Beklager fraværet mitt forresten, men jeg har bare vært så lite på pc'en. Jeg kommer sterkt tilbake så fort jeg er landet i Norge!

nyter påskenHey! I dag er siste dagen min her, så vi må bare komme oss ut av døren og nyte de siste timene jeg har her i herlige LA. Kanskje jeg rekker å oppdatere dere senere i dag, men om ikke så kan jeg i alle fall forsikre dere om at jeg har maaaaasse bilder å vise dere! Har bare ikke hatt tid til å sitte på Mac'en enda, vi er ute og flyr dagen lang, hihi.

Nyt påsken!! Det gjør jeg! Xx

all green

Green breakfast!

Det er dette jeg digger med LA. Koselige kafèer overalt som selger den perfekte bloggmaten: fint å ta bilde av, smaker dødsgodt, er bra for kroppen. Man må jo bare digge det? Denne dagen her var helt sinnsykt varm, så vi satt oss i skyggen og nøt frokosten med et forfriskende og ferskpresset glass gulrotjuice. Nam! Det er forresten helt fantastisk å bruke det objektivet - og det ser ut til at dere liker det også. Har ikke med meg portrett-objektivet engang, dette tar så sykt bilder bilder at jeg ikke trenger noe annet. Heeeelt fantastisk! Tror det må bli den beste investeringen hittil i 2016 ;-)

 

rodeo drive

Beverly Hills! Så fantastisk. Her snakker vi stilrene gater med majestetiske bygninger og ekslusive butikker... Det var så deilig å bare gå der og drømme seg bort. Jeg har lekt litt med tanken om å kjøpe meg en designerveske, selv om det ikke ble med meg noe hjem denne gangen. Chanel Boy og Celinè har stått på ønskelisten farlig lenge nå, men jeg får meg liksom ikke til å kjøpe det før magefølelsen sier 100% ja. Så vi får sjå!
Enda en ting jeg liker med USA: gratis påfyll av brus på restaurant. Her har vi noe å lære, Norge!

Etterhvert satt vi oss ned på en restaurant og valget falt på denne nydelige laksen. Jeg elsker faktisk å spise laks når jeg er i utlandet, det skuffer så og si aldri. Denne var bare... mmm!

hvorfor dro jeg ikke på utveksling

lokal tid i LA: 09:55

Hei og god morgen!

Denne tidsforskjellen er egentlig genial, for jeg får oppdatert dere på kvelden og morgenen når det er midt på dagen for dere. Nå sitter jeg her i senga og sover mens Pål ligger ved siden av meg og sover, jeg er en smule jetlagged så jeg våkner skikkelig tidlig hver morgen. Det er deilig da, for da får man mye ut av dagen! Vi var på Six Flags i går, og fyyyy søren, det var deilig å kjenne adrenalinet i kroppen igjen. Ser faktisk ut til at jeg har overgått skrekken min på slike fornøyelsesparker, selv om man så klart blir sykt nervøs i det man sitter og venter på at berg-og-dalbanen skal starte, haha. Etter en stund satt vi oss ned i skyggen og delte en digg pepperoni-pizza, og jeg følte meg mer amerikansk enn hva jeg noensinne har gjort. The american dream, eller hva?! Dette landet er virkelig noe for seg selv, vi pratet faktisk om det i går: det føles som en annen planet. Jeg digger virkelig USA! Og jeg angrer meg halvt ihjel på at jeg ikke dro på utveksling når jeg ser hvor fantastisk utvekslingselevene her har det. Hadde jeg visst at man kunne dra til LA hadde jeg tatt 2. klasse på vgs her uten tvil.

Nå skal vi ut og spise frokost, og så bærer det avgårde til en strand som heter Paradise Cove med en vennegjeng av Pål. Gleder meg! Viser dere så klart bilder senere :-)
 

positivityPositive vibes er tingen! Jeg har virkelig troen på at livet blir bedre om man prøver å se det positive i alt. Det er faktisk en tankegang jeg har blitt smittet av av en venninne av meg. Vero! Da vi var i Florida unngikk vi å klage dersom noe ikke gikk våres vei - så vi fant heller noe positivt i det. Jammen funker det. Man blir liksom i bedre humør av det med en gang! Det er selvfølgelig greit å klage, jeg gjør det selv (believe me), men man må bare passe på at det ikke tar overhånd. Klag og bli ferdig med det, så setter man tankegangen i en positiv retning og ser løsninger i stedet for hindringer. Dagens visdomsord fra Cali, heh!

Her var vi på vei til frokost, og vi måtte så klart stoppe å ta bilde ved denne søte veggen. There are always flowers for those who want to see them. Sukkersøtt, ååh. Etter frokosten satt vi oss ned på en benk og bare lot sola steike på oss. Hvilepuls - det er det jeg har kjent på de siste dagene. Selv om vi har fartet rundt og gjort mye forskjellig, har jeg likevel en chill jeg ikke har kjent på lenge. Digg ass.

rosa veggVisste dere at denne veggen er et av de mest fotograferte veggene i verden? I går dro vi til Melrose, Pål hadde så lyst å vise meg denne plassen. Vi hadde en liten shoot her, og en gjeng turister som også tok bilder på samme sted som oss kom faktisk bort og spurte om de kunne ta bilde med oss fordi de trodde vi var kjente modeller. Hahaha! Superkoselig. Det var helt sinnsykt varmt her i går (spesielt med skinnjakke...), men åååh, så ufattelig deilig det var å kjenne sola steike. Jeg har ikke klaget et eneste sekund. Vi gikk rundt, dro innom noen litt skjulte, men sinnsykt fine butikker, og så bare satt vi oss på diverse kafèer underveis og pratet om alt og ingenting. Men altså, er ikke denne veggen bare dritkul? Jeg digger at det er så mange fine steder og ting å se her. Synes det er fascinerende at en helt enkel, farget vegg kan være så populær liksom, haha. Men den er jo faktisk direkte nydelig å se på, spør du meg! Spesielt med blå himmel i bakgrunnen.

Nå skal vi på Six Flags med to venner av Pål. Herregud, JEG GRUER MEG SÅ SYKT. Som dere kanskje vet er store "karuseller" (vet ikke hva jeg skal kalle det, haha) noe av det jeg frykter mest her i verden, selv om jeg har digget det de få gangene jeg har tatt store attraksjoner. Jeg får faktisk helt seriøst dødsangst når jeg står i køa, og det er ikke tull engang. Har begynt å gråte flere ganger, og dette kommer faktisk fra en jente som så og si ikke har angst for noe og er med på sånn cirka alt. Vel, jeg har sagt til Pål at han skal tvinge meg meg på alle de store attraksjonene, det er tross alt ikke hver dag man er på Six Flags. Ønsk meg lykke til... Nå er uber'en her straks, så jeg må klappe Mac'en sammen! Forresten, jeg elsker dere! Sånn i tilfelle en av attraksjonene blir ødelagt underveis og jeg dør... :-) (Jeg har sett på litt for mange "roller coaster gone wrong" på YouTube....)

avocado toast for breakfast

lokal tid i LA: 00:05

breakfast in the valley

Jeg elsker avocado, og jeg elsker brødmat. Ikke rart at dette måltidet falt i smak, akkurat. I går dro vi ut for å spise frokost - vi spiser vel egentlig alle måltider ute her, så vi lever braaaa greit altså. Jeg spiser ganske lite ute hjemme, så da blir det liksom litt mer spesielt når jeg er ute og reiser. Det er i alle fall innmari deilig å bare sette seg ned og få servert maten uten å bevege en eneste finger. Hah! Latterlig behagelig.

venice

lokal tid i LA: 21.30

Denne bodyen fra Urban Outfitters røsket jeg bare med meg i farta, og det er jeg så glad for. Den er så fin og enkel. OG... det ser ut som jeg har pupper i den. Anbefaler dere å kjøpe gensere i dette mønsteret/stoffet, det får virkelig frem formene, haha. Smykket er også fra Urban Outfitters, hvis dere lurer!

I dag var vi i Venice og på Santa Monica, og jeg har stort sett bare gått rundt og måpt. Hvordan kan det være så fint her? Dette er liksom et sted jeg alltid har sett på inspobilder på weheartit, så det var sinnsykt kult å bare stå der selv liksom, som om alle de bildene jeg har sett på nett plutselig ble ekte. LOL, det føltes faktisk slik. Tror aldri jeg har sett så mange palmer på et sted? Altså, wow. Vi hadde ikke med badetøy da, så vi verken badet eller solte oss, men det var ganske mye vind så jeg tror ikke det var rette dagen til det uansett. Utrolig deilig å bare gå rundt da, det var en del slike jalla-sjapper her hvor jeg blant annet kjøpte solbrillene jeg har på meg på de to første bildene. Elsker dem omtrent like mye som jeg elsker livet her i LA.

null bekymringer

lokal tid i LA: 20.56

Herregud! For en fantastisk dag. Jeg elsker LA. Helt seriøst, jeg har null bekymringer her. Det er som om at jeg har glemt hvor jeg kommer fra, som om at livet mitt hjemme bare er satt på pause. Det er.... befriende. Jeg sjekker ikke mystory for å se hva som skjer hjemme, fordi jeg er altfor opptatt med å ha det gøy og nyte livet her og akkurat . Jeg elsker folkene her, den avslappende stemningen, sola som steker og palmene man ser overalt. Vanligvis synes jeg amerikanere er litt irriterende og for pågående, men denne gangen elsker jeg det. Jeg elsker å prate med mennesker jeg aldri har sett før. Det gir meg så mye. Haha, i sted sa jeg forresten til Pål: palmene gjør meg lykkelig. Og Pål, så klart. Jeg gir seriøst en god faen her, vi bare hiver oss i en Uber og opplever LA. Livet, dere. Tror ikke jeg har følt meg så fri på lenge.

I dag spiste vi en liten lunch på The Butcher's Daughter! Jeg har alltid hatt lyst å dra dit. Vi bestilte ristet brød med avocado til, og det var helt, helt himmelsk. Likte veldig godt stemningen på restauranten! Anbefales virkelig :-)

Gøy at dere er så ivrige på kommentarfronten, forresten! Digger at dere liker å følge med meg her i LA!

det beste med å reise...

... å smake ny mat. Jeg elsker nye mat-opplevelser! Vi dro på Larsen's Steakhouse The Village i dag - en superkoselig restaurant med veldig god mat. Jeg gikk for sushi, ikke så overraskende kanskje, haha. Men hva søren, vi fikk servert et brød som starters som vi begge ble helt sinnsykt mette av?? Trodde det bare var meg, men Pål følte akkurat det samme. Haha, whaaaat. Hva putter amerikanerne i brødene sine a?

Sushi slår seriøst aldri feil. Nam!!

Baby

Ser ikke mobilenskjermen min bare... sønderknust ut her? Jeg fikk litt panikk da jeg satt og redigerte bildet, og måtte kjappe meg å finne mobilen min for å se om den fakrisk var knust. Det var den ikke heldigvis, men... what? Så rart.

Jeg ble sjekket opp av en kjekk amerikaner, forresten! God start på ferien, hehe.

touchdown los angelesI'm here! LA var akkurat slik jeg hadde forestilt meg. Palmer, sol og en sinnsykt deilig, laidback stemning... Jeg har på følelsen at dette er en plass for meg.

Aner dere hvor fantastisk det var å se Pål da jeg ankom flyplassen? Det må være den beste klemmen jeg har fått på lenge! Det føltes helt rart å se han på ekte igjen, når det eneste vi har gjort siden august i fjor er å FaceTime, snappe og sende meldinger til hverandre. Flyturen gikk kjempefint, jeg sov stort sett hele veien, og da jeg kom frem heiv jeg på meg noen letter klær og så viste han meg rundt i nærområdet. Han bor i The Valley og det er sååå fint her! Jeg klarte å selvfølgelig ikke å la være å shoppe allerede på den første butikken vi var innom, så det kan bli interessant å se hvor mange flere kilo jeg har med meg hjem igjen, haha. Vi har MANGE planer for den kommende uka, og jeg gleder meg så sykt til å ta dere med på alt sammen!

Nå sitter vi på rommet hans og blogger på hver vår kant mens vi prater om livet. Eller, vi snakker vel rettere sagt om det å få unge når man er homofil. Jeg synes slike ting er interessant å prate om, og jeg digger når de som er homofile er åpne om det. Jeg har av en eller annen grunn tenkt mye på hvor "urettferdig" det er for de som er mann + mann eller kvinne + kvinne at de ikke kan få barn som er begges egne biologiske. Jeg spurte broren min liksom rett ut her om dagen: "Hva har du tenkt å gjøre med unge, den dagen du bestemmer deg for at tiden er inne for det?". Det samme gjorde jeg med Pål nå, og vi har egentlig bare sittet og pratet litt om det. Det finnes jo mange alternativ, så det er jo egentlig ikke noe problem. Synes det er gøy å høre meningen fra ulike perspektiv - jeg eeelsker å diskutere slike ting!

Nå er klokka 22:43 her i LA, og det passer egentlig perfekt med bloggingen. God natt fra meg, og god morgen til dere!

ukens spørsmål #87

Hvordan har du håret ditt når du sover? Føler det er et evig problem.
Jeg har det som regel løst, og så legger jeg det bare på en side. DU vet du vil ha du det vil si det t Hater det merket man får når man har i hestehale, det tar så lang tid å rette bort. Eventuelt har jeg en løs hestehale!

Hva gjør deg lykkelig?
Å reise. Spesielt med Veronika! My travel partner in crime.Processed with VSCOcam with f2 preset

Skal du leie eller kjøpe neste år? Og hvem skal du bo med?
Vet du? Jeg har ikke peiling. Jeg har ikke tatt noe særlig stilling til den biten enda - selv om jeg sikkert snart må begynne å tenke så smått på det, da. Hater å planlegge ting langt frem i tid - er jeg den eneste??? Å bare legge planer to helger frem i tid synes jeg er stress, haha. Broren min flytter mest sannsynlig til Oslo for å starte på master, og vi pratet jo tidligere om å bo sammen, men vi har egentlig lagt den tanken fra oss ettersom han har planer om å bo med kjæresten sin. Og dessuten er jeg redd det skal ødelegge forholdet våres om vi flytter sammen - for det er noe helt annet å bo sammen i et hus sammen med mamma og pappa, enn å bo i en leilighet sammen, bare vi to. Men vi får sjå, vi får sjå! Jeg har heller ikke tatt stilling til om jeg skal leie eller kjøpe, men jeg tror egentlig jeg vil leie det første året - da jeg føler jeg ikke kjenner Oslo godt nok til å vite hvor jeg vil kjøpe meg en bolig. Det hadde dessuten vært noe annet om jeg skulle på studie og visste at jeg skal bo 3, eventuelt 5 år, i Oslo, men for alt jeg vet kan det hende jeg drar utenlands. Posisjonen jeg er i nå gjør det litt vanskelig å ta langsiktige valg, men jeg tror alt ordner seg. Og nei, jeg har ikke peiling hvem jeg skal bo med. Haha!

Har du gjort noe for å få lengre hår?
Vet du? Ja! Det skal jeg fortelle mer om litt senere, så følg med. Jeg klipte meg jo litt i New York i sommer, og selv om det absolutt ikke var mye så har jeg savnet det lange rapunzel-håret mitt såååå mye. Gøy at jeg begynner å nærme meg noe igjen - selv om jeg sikkert må klippe det igjen hvis jeg skal gjøre flere modell-relaterte ting i fremtiden. Den tid, den sorg.Hvordan gikk det med vaselin-prosjektet om å gro bryn?
Jeg smurte meg en dag, synes det ble stress på grunn av alt klisset og så lot jeg heller brynene mine gro av seg selv. Det funket! Nå er de nesten akkurat slik jeg vil ha de. Mitt beste tips om du vil at brynhårene skal gro fortere så anbefaler jeg å legge pinsetten fullstendig på hylla i den perioden du lar de gro. Selv der du ikke vil ha hår - ikke napp! Bare la ALT gro, og så kan du heller ta en runde med pinsetten på slutten.

Hei, jeg sikler noe voldsomt etter Kristine 3 i whiskey. Jeg bor i Bergen og vil gjerne prøve den på, vet du hvilke butikker jeg finner den i?
Hei du! Kouture på Kløverhuset :-)

Har du søkt skole?
Ja! Jeg har søkt skole i tilfelle, det skader jo liksom ikke å ha skoleplass til høsten i backup. Søkte blant annet på økonomi og administrasjon og økonomi og ledelse på Høgskolen i Oslo og Akershus, og så søkte jeg det samme på Høgskolen i Bergen. Siden vi kunne ha 10 ulike valg tok jeg også journalistikk på HiOA, ikke at jeg skjønner hvorfor da - i og med at journalist er noe jeg aldri har hatt lyst å bli. LOL. Men ja, jeg har jo fortsatt litt tid igjen å søke på studier og legge til flere valg, så jeg blir sikkert på endre litt på søkelisten min etterhvert. Jeg vil gjerne studere markedsføring, men da ser det ut til at jeg må på BI, og det vil jeg ikke :-( Heldigvis kan jeg fordype meg i markedsføring på økonomi og administrasjon, da!

Kan du fortelle litt om kyssesyken din? Har det selv nå og det er helt jævlig.
Jeg føler jeg har fortalt mye om det egentlig?? Men det skader jo ikke å ta regla på nytt, hehe. Jeg var syk i ca. en måned, der jeg var sengeliggende i to av dem, og innlagt på sykehus i 3-4 av dem. Det to ukene var de verste i hele mitt liv. Jeg lå i senga hele dagen, klarte ikke å spise, drikke, prate, gjøre noen ting. Sov kjempedårlig og alt var helt forjævlig. (Folk klarte nesten ikke å få tak i meg på mobilen liksom, for jeg ble sliten av å se på mobilskjermen) Etter sykehus-innleggelsen ble jeg mye bedre, og jeg sørget for å spise GODT og hvile SÅ MYE SOM MULIG. Satt som regel bare hjemme og så Gossip Girl. Dette var fordi jeg hadde 2 uker på meg til å bli frisk til Florida, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å lytte til kroppen om jeg i det hele tatt skulle ha sjanse til å få dra på språkreisen. Jeg tok sjansen og dro, og følte meg helt fin i Florida. (Obs! Ikke bli lurt av at du føler deg helt fin rett etter at du blir frisk, for det er ganske normalt. Benytt det til å ta det rolig likevel!) Jeg ventet 2 måneder før jeg trente forsiktig og drakk litt alkohol, og ellers gikk det vel gradvis. Jeg passet hele tiden på å ikke presse meg for mye, ikke bare på trening - men også i hverdagen. Slappheten kom og gikk litt i nesten et år etterpå, jeg merket liksom at jeg ble fortere sliten og at jeg ofte si stopp til meg selv. Så mine beste tips er å spise næringsrikt og nok om du vil bli fort frisk, for går du på underskudd av mat vil kroppen bruke MYE lenger tid på å bli frisk igjen, og ikke minst; lytte til kroppen. God bedring, girl! Du kommer deg gjennom dette <3Du sier du skal flytte, men så greier du ikke å holde styr på økonomien din selv engang? Lykke til med det isåfall, haha...
Jeg har ikke styr på økonomien min i den forstand at jeg ikke har tilgang til min egen bedriftskonto. Så i bunn og grunn at jeg veldig lite innsikt i og med at jeg tar ut svært lite lønn og heller sparer det jeg tjener. Jeg tror ikke økonomien blir noe problem når jeg flytter ut, for jeg er oppdratt til å være økonomisk av meg og jeg tenker over hver eneste ting jeg kjøper. Det har folk rundt meg påpekt faktisk - de blir sjokkert over hvor økonomisk bevisst jeg er til tross for at jeg tjener litt mer enn de på min alder. Det kunne aldri falt meg inn å sløse bare fordi jeg har penger :-)

Hvilket hudprodukter er MUST for deg?
Cebatrol fra Zo Medical by Zein Obagi. Det er bomullspads som du heller en slags "syre" over, og så bruker du en slik pad hver kveld etter at du har fjernet sminken. Den er helt guddommelig!! En boks koster nesten 800 kr og fås kjøpt ekslusivt på visse hudklinikker, men fy søren, det ER verdt det. Faktisk er jeg så avhengig at jeg fikk helt panikk når jeg gikk tom her forrige uke, og jeg kom på at jeg måtte skaffe ny før LA. Disse padsene renser huden fullstendig og forebygger nye kviser/talg.Legg igjen en kommentar her om dere har spørsmål til neste gang! :)

neste stopp: LA!Fy søren dere!!! Jeg kan ikke tro at dette skjer. Jeg sitter for øyeblikket på Gardermoen og nå skal jeg straks boarde på flyet til Los Angeles. Nå må jeg seriøst klype meg i armen, for dette føles HELT uvirkelig. Altså, jeg kan ikke vente til å oppleve en ny stat i USA sammen med BESTEVENNEN MIN SOM JEG IKKE HAR SETT PÅ OVER ET HALVT ÅR!!!! Gleder meg en hel haug til å oppdatere dere den kommende uken, stay tuned, for det her blir pokker meg rått.

Snakkes når jeg er i California da, dere!

Xx!

9 things about kriss

1. Jeg tar aldri det fremste produktet i butikkhylla. Føler av en eller annen rar grunn at den fremste brusen som er skitten, så jeg velger alltid enten det andre, tredje eller fjerde produktet.

2. Jeg har på 24 alarmer om morgenen. TJUEFIRE. Jeg stoler ikke på slumring, så jeg må ha separate alarmer hvert femte minutt for å være sikker på at jeg våkner om jeg skulle klare å forsove meg over den første alarmen. Tvangstanke? Maybe.

3. Da jeg var i New York stod jeg toppløs fremfor en fotograf jeg hadde møtt for type 5 minutter siden, og det falt meg ikke inn at det var flaut engang. Jeg er veldig careless på den fronten.

4. På fest innbiller jeg meg alltid at jeg har bra sangstemme, så jeg drar skikkelig på de høye tonene og ja... leker litt artist. Lol.

5. Jeg kommer alltid for sent, uansett hvor jeg skal eller hva jeg skal. Om jeg har god tid i forkant finner jeg noe å gjøre, kun for å utsette tiden. Dette er noe som irriterer meg greeeeenseløst. Klarer bare ikke å vende det av meg.

6. Jeg kjøper meg alltid en Pepsi Max i kantina i løpet av skoledagen.. Det har jeg gjort nesten hver dag siden jeg startet på videregående, med unntak av en liten pause jeg hadde i 2. klasse fordi jeg følte jeg sløste sånn. De 18 kr er SÅ jævla verdt det. Skoledagen blir liksom et par hakk bedre.7. Jeg skulle egentlig vært 96'er. Altså, mamma hadde termin med meg i 1996. Glad jeg er 97'er, egentlig! Det er et bra kull. Dessuten ble jeg januarbarn i stedet for desemberbarn, og det er jeg også ekstremt glad for.

8. De mest populære søkene av meg på google er særemne, restylane, kviser og rhodos.

9. Jeg elsker å løpe og har tidligere hatt en bitteliten drøm om å bli sprinter. Helt siden jeg var liten har jeg blitt fortalt at jeg har en veldig atletisk kropp og at jeg er flink til å løpe. Haha! Jeg gikk på friidrett et par år i mine yngre dager, men jeg fant aldri en gruppe her i Førde som matchet min alder, så jeg sluttet. Men jeg synes det ser sååå gøy ut å være med på stafetter og delta på ulike konkurranser! Kjenner jeg blir skikkelig sjalu når jeg ser folk på min alder drive på med det, haha.. Synd man slutter med Tine-stafetten etter ungdomsskolen - jeg synes alltid det var den beste skoledagen i løpet av året. Jeg STORkoste meg, og gunnet på som faen de 200 (tror jeg?) meterne mine!

reisefeber

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

God morgen fra meg og Karoline! Vi dro ut i går, og det ble en veldig bra kveld som endte opp med nattmat og late-night-deep-conversations hos meg på kjøkkenet mens vi satt på kjøkkenbenken. Aaah, slike kvelder! Karoline er en veldig god barndomsvenn av meg som nå bor i Oslo, og vi har egentlig ikke hatt så mye kontakt etter hun flyttet - før nå. Det er veldig koselig - det er jo alltid et eller annet spesielt med de man har kjent siden barndommen :-)

Så nå? Nå hører vi på chill musikk mens jeg går rundt og pakker og slikt. Jeg drar til Oslo i kveld, og så sover jeg over på Gardermoen før jeg setter meg på flyet mot Los Angeles i morgen tidlig. Drar ikke før sent i kveld heldigvis, så jeg har hele dagen her til å slappe av, gjøre ferdig siste del av pakkingen og spise pizza med familien. Digg ♥

For første gang på lenge har jeg faktisk reisefeber?! Det kribler skikkelig i magen min.

førde

annonselenker


Dr. Denim jeans HERE, jacket HERE, shoes Primeboots, sweater H&M, sunnies LeSpecs

Hei dere! Dagen i dag har gått til pakking og en tur til byen hvor jeg har kjøpt inn ting jeg trenger til reisen. Hva synes dere om bildene? Jeg elsker vidvinkelen!! Det er helt fantastisk å fotografere med, mye enklere enn portrett-objektivet. Litt gøy å faktisk kunne få med mer enn bare meg! Her ser dere litt av vakre Førde :-) Dere vet vel at vi stakk av seieren som Norges styggeste by en gang for noen tiår tilbake? Haha! Det har komt seg, men det skal sies at Førde er svært lite fint på denne tiden av året. Ja ja, nå nærmer vi oss heldigvis sommeren! I bakgrunnen ser dere Hafstadfjellet som jeg har snakket om mange ganger her på bloggen i løpet av årene. Man kan komme seg opp dit ved å gå Bystien blant annet (SYK motbakke, trente der mye før og har aldri vært i så god form før tror jeg). Bystien ser dere faktisk rett ved siden av høyre arm på nederste bilde.

Det var dagens lille turist-leksjon om Førde!

Nå skal jeg møte Karoline som er på besøk her i helga, og så skal vi ut. Vi snakkes i morgen! Håper dere får en kjempefin lørdagskveld, xx

jeg er rikDenne oversized genseren grabbet jeg med meg fra Victoria's Secret i New York denne sommeren, rett før flybussen min gikk, og det må være et av 2015's beste kjøp. Den er så deilig! Pleier alltid å bare daffe rundt i denne i helgene, uten bh under.Rik på fine mennesker i livet mitt. I går pratet jeg i telefon med Pål til litt for sent (noe som resulterte i en stykk trøtt meg i dag, men det får gå), og det er alltid så SYKT turnup når vi prater sammen. Vi prater liksom i munnen på hverandre, haha. Faen, for en gledesspreder den gutten der er! Vi har begynt å legge planer for hva vi skal gjøre den neste uken, og jeg klarte nesten ikke å sove etterpå fordi jeg var så sinnsykt gira. TJOHEEEEIII!

I dag blir en bra dag. Jeg holder på å pakke nå, og senere får jeg besøk av en barndomsvenninne av meg fra Oslo. I kveld skal vi feire palmelørdag på byen!

Jeg har begynt å planlegge antrekk frem i tid når jeg pakker koffert nå, og det gjør det såå mye enklere. Det tar litt tid og føles egentlig som et ork, men det er virkelig verdt det. Anbefaler det til dere neste gang dere skal ut og reise - i stedet for å bare hive masse plagg ned i kofferten. Det suger når man kommer fram og ser at ingen av klærne matcher, lol. Har brent meg på den for mange ganger.

jodel?Fredag. Jeg har lest ting om meg selv på Jodel, og spist taco. En ting jeg synes er nesten litt fascinerende, er hvor mye jeg bryr meg om hva folk tenker om meg i hjembyen min, i forhold til hva jeg bryr meg om all hetsen om meg på nett. Jeg har blitt slengt dritt om på Instagram, på bloggen og i evig lange forum på 20 sider skrevet av voksne folk, "kjente" har latterliggjort meg på mystory på Snapchat, jeg har blitt tulleringt hvor vedkommende har skreket til meg at jeg er stygg og at jeg ser ut som et skjellett... Gudene vet hva mer som er sagt om meg. Har jeg brydd meg? Overraskende lite. Men med en gang det er noe som står meg litt nærmere, enten det er en kommentar fra en jente som gikk forbi meg i gangen på skolen og påpeker at jeg ikke er fin på ekte, eller at jeg leser om meg selv på den nye appen "Jodel", da stikker det plutselig litt ekstra i meg. Slik kommer det vel alltid til å være, og det tror jeg at jeg må bare lære meg å leve med.

Den Jodel-appen er i alle fall en jævla drittapp spør du meg. Sikkert mange som finner det underholdende, men det er lite gøy for de som blir hengt ut :)

Ja ja! Nok om det. Nå skal jeg pakke, for jeg skal besøke bestevennen min i California for faen! Har laget en egen spilleliste for Los Angeles til og med - SA DU GIRA????

vacay bitches
Fredag! Og ikke hvilken som helst fredag... Det er PÅSKEFERIE! Tenk at dette er den siste ferien før sommerferien braker løs. Haha, det er helt sykt. Etter dette er det fullt kjør frem til juni, så jeg kjenner det skal bli ganske OK å lade opp i en uke i California nå. Jeg har jeg nettopp unnagjort en av mine siste IT-prøver ever, så nå jeg drar en tur på treningsstudioet for å danse en time før jeg skal hjem og pakke.

God påske til alle dere, forresten! Jeg kjenner faktisk at jeg er en smule sjalu på dere som skal ha norsk påske med skitur med sol og knallblå himmel, og så klart med den obligatoriske kvikk lunsjen i sekken. Påske i Norge, når det er fint vær vel og merke, er faktisk noe for seg selv. Når man står der med ski på beina føler man seg skikkelig nordmann - og det er en skikkelig deilig følelse. Ingenting kan måle seg med fine, fine Norge ♥

bomber

sponset jakkeAlpha Industries bomberjakke fra Junkyard (sponset)

YAS! Jeg digger denne!! Har brukt den på skolen 3 ganger denne uka allerede. Når du har et favorittplagg tenker jeg litt sånn, why not? Jeg har fått skikkelig mange spørsmål og kompliment over den, så i dag bestemte jeg meg for å dele ut en til en heldig følger på Instagram. Det gjør seriøst vondt i sjela når jeg ser at så mange melder seg på, hallooo, jeg skulle ønske jeg kunne gi en til hver av dere!! Men ja, sjekk ut det siste bildet jeg la ut, og meld deg på du også da vel :-) Digger den røde tingen som henger på armen, det gjør liksom at den skiller seg litt ut, hihi.

Nå skal jeg ta sol og så skal jeg farge brynene, og såå skal jeg komme meg i seng. Eller, jeg legger meg alltid supersent på torsdager, for jeg har fri de to første timene i morgen. Fredagsluksusen sin det, ja!

nude colors

annonselink

Suede dress from Nelly HERE

Nå har jeg vist dere denne kjolen to ganger allerede, men pokker heller, disse bildene tok jeg og mamma på tirsdag rett etter skolen og jeg kan virkelig ikke dy meg å vise de til dere. VÅREN ER HER FOR GODS SAKE. Se så fine fargene er! Jeg tror forresten nude er min nye favorittfarge. Nå har jeg hatt en periode med veldig mye svart i klesveien, og selv om jeg fortsatt kommer til å ha et klesskap som er halvt svart vil jeg prøve å kle meg i litt lysere farger også. Det er jo så fint.

Hvordan står det til med dere om dagen? Jeg sitter her og smiler og er egentlig veldig fornøyd med livet akkurat nå. Jeg mener... Jeg er 5 skoletimer unna påskeferie. I morgen er det dansetrening med cheerleader-gruppa, og etter det skal jeg spise pizza med familien. Jeg skal ut på lørdag. Jeg reiser til LA på mandag. Altså! Denne tiden er så deilig. Hverdagen bare flyter. Selv om det er motbydelig mye skolearbeid, så kommer jeg meg gjennom det. Som mattelæreren min sa i dag: "Hvem stopper 15 meter før målstreken?" Vi har lagt bak oss et evig langt løp, og vi stopper vel for faen meg ikke nå. Head up, stay strong! Keep going!

Når det skal sies så har jeg IT-prøve i morgen da, og jeg forbereder meg på stryk. Men ellers... Så går det veldig bra. Hehe.

søsken eller bestevenner?

inneholder annonselink

Kjole HER og fake fur jakke HERBrother aka best friend

Jeg er så glad for at jeg har akkurat de søskene jeg har. Er det rart å si? Broren min og søsteren min står meg kjempenært, så nært at jeg lurer på hva FAEN jeg skulle gjort uten dem. Håkon er en av de jeg prater aller mest med på Messenger for eksempel, på lik linje som bestevennene mine. Haha! Og vi bor under samme tak, liksom. Det tar meg 20 sekunder fra rommet mitt hvor jeg sitter nå, til jeg er på rommet hans.

Jeg SKAL få med Håkon på videoblogging snart forresten, jeg har så sykt mange kule idéer i hodet mitt. Nå nettopp satt jeg og så på "what's in my mouth challenge", altså hvor man lukker øynene og putter inn mat i munnen på hverandre - som man skal gjette hva er. Hadde vært så sykt gøy å gjøre det! Tipper det er stemning for det? Jeg SKAL sette av tid til videoblogg så fort jeg får tid. Det blir selvfølgelig ikke den kommende uka nå som jeg drar bort, men etter deeeeet :-)

dette kostet meg en cèline-veske

MEN! Det var totalt verdt det!Jeg klarte bare ikke å dy meg. I går fikk jeg et plutselig innfall om at jeg må ha nytt objektiv til LA-turen min, så da var det rett inn på nett og bestille gullet mitt hjem med ekspressfrakt. JEG ER SÅ GLAD NÅÅÅÅ!!! Valget falt så klart på 16-35mm f/2.8. Tusen takk for all hjelp jeg fikk av dere, dere er noen knupper ass! Nå blir det mer variasjon i bildene her fremover - nå slipper jeg å kun drasse rundt på portrettobjektivet mitt. Vidvinkel er så fantastisk deilig! Jeg heiv meg rundt pakken i det jeg kom hjem fra skolen og måtte så klart knipse et par testbilder:

Wow???

Ja, så bare for å vise dere hvor mye man faktisk får med når man bruker vidvinkel-objektiv. Welcome to our kitchen!

ÆÆÆÆÆ! Dette er så gøy! Nå skal jeg ut i finværet og teste det ut enda litt mer. Håper dagen deres er like fin som min! Vi prates etterpå, jeg må ut før sola forsvinner :)

fremtiden

I dag har jeg hengt med Vemund. Når været er så fint får jeg en trang til å finne på noe - om så det innebærer å sitte inne på en restaurant, haha. Vi ble rett og slett bare sittende og prate i et par timer - om fremtiden og slikt. Jeg har en skikkelig god følelse på fremtiden. Med fremtiden mener jeg fra og med høsten av, egentlig. Jeg er pokker meg ferdig på videregående om 3 måneder! Tenk det... Det er en helt rar følelse. Jeg husker jeg synes det var rart å slutte på ungdomsskolen også, men denne gangen er jeg faktisk helt.... fri. Frihet. Hva nå enn det er. Herregud. Jeg skal flytte hjemmefra, jeg skal bo i en helt annen by, jeg skal være min egen sjef, jeg skal bli kjent med nye mennesker, jeg skal leve en helt annen hverdag. Det skremmer meg, men det gir meg et helt sykt deilig kick på samme tid.

new in from nelly

annonselenkerSuede dress HERE. Favoritt!! Denne former kroppen sååå fint! Føler meg litt Kylie Jenner i den her, hun har jo en lignende :)Military dress HERE. Denne tenker jeg å kombinere med en bomberjakke, sneakers eller heels, og en caps. Det antrekket så jeg for meg allerede før jeg la den i handlekurven, hehe!Dress with open shoulders HERELace up top HERE (denne skal jeg ikke ha slik BH under, men jeg glemte å ta den av her)

Skirt HERE

Shoes HERE. Slike sko har jeg sett overalt på moteblogger og inspobrukere på Instagram, og jeg har cravet dem skikkelig! Tror de blir ekstra kule til en bukse med glidelås nederst :-)

For en dag!! Jeg sluttet tidlig på skolen, sola har stått på himmelen hele dagen og på vei hjem fra skolen hentet jeg en pakke med klær jeg har bestilt fra Nelly med masse godsaker. ALT passet! Jeg digger når klærne faktisk er finere i virkeligheten enn på bildene! Jeg eeeeelsker kjolene - var de ikke fine? Nå er jeg superklar for vår og deretter sommer. Men først: LOS ANGELES! Woho! Jeg blir sååå glad når sola står på, det gjør bare dagen så utrolig mye bedre. Endelig kan jeg ta bilder ute uten å fryse også, haha. Denne tiden er virkelig helt fantastisk for oss bloggere :-)

Hva synes dere om klærne?

russeklærne er her!

Russeklærne har vært en evig bekymring for meg. Da vi fikk besøk av de som selger russeklær tidligere i høst prøvde jeg omtrent alle variantene og størrelsene, og fortvilende nok passet ingen av dem. Livet som langbein suger av og til, ass. Ganske ofte, faktisk.

Her om dagen kom russeklærne i posten, og det viste seg utrolig nok at den passet!! Jeg bestilte en i S og en i XS for å være på sikre siden, men XS passet faktisk - takket være den nye modellen Redline. Yeeeeah! Nå er russetiden reddet, haha. XS er en anelse kort i beina, men ikke i nærheten av så kort som den jeg lånte til russerevyen. Synes det er fint når den er litt tettsittende, så det får bare gå :-)Til dere som er russ i år; har dere fått russeklærne? Dress eller snekkerbukseeee? :)

innkjøp

Husker dere før i tiden når vi blogger alltid viste dere "dagens innkjøp"? Haha, det var standard hver lørdag. Jeg måtte shoppe noe, omså det bare var fliseklemmer på H&M til 20 kr, haha. Og disse viste jeg gledelig frem her på bloggen, så klart. Det er en stund siden jeg har vist dere innkjøp nå, men jeg tenkte det kunne være gøy å kjøre på med en gammel slager, jeg! Det er ikke mye jeg kjøpte, men jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk med meg hjem :-)

St. Tropez Bronzing Mousse fra Vita, 524 kr. Det er denne jeg pratet om i forrige uke! Jeg bruker fortsatt SunSpa Chocolate i ansiktet (den vil være en favoritt for alltid), men siden den går så fort tom måtte jeg ha en til kroppen også. Denne moussen her gir en helt sykt fin brunfarge! Den ser nesten litt grønn ut med en gang du tar den på, men med en gang den tørker blir du superbrun. (Uten hint av oransje!) Og ja, den tørker kjempefort og lukter i tillegg veldig godt - så her har du egentlig den perfekte selvbruningen. Veldig dyr da, men verdt det spør du meg. Har hørt at den er drøy i bruk!

Noen av dere lurte på om jeg har tips for at selvbruningen skal vare så lenge som mulig, og her er to punkt jeg anbefaler å følge før du påfører selvbruningen:

  1. Skrubb huden. Slik fjerner du døde hudceller, og brunfargen vil bli jevnere og vare lenger.
  2. Påfør body lotion på huden, og legg vekt på ekstra tørre områder som knærne og albuene.
Topp fra H&M, 199 kr. Ååh, jeg elsker denne!

Ringer fra H&M. Jeg har fått skikkelig craving på masse ringer den siste tiden, synes det ser så kult ut når man har hendene fulle av dilldall. Haha! Jeg kjøper nesten alltid ringene mine på H&M, for der er de både fine og billige.Skjørt fra H&M, 199 kr. Hvor fint er ikke dette? På lørdag fikk jeg i oppgave av mamma å stikke innom en klesbutikk og kjøpe antrekk til henne ettersom hun skulle i bursdag, og hvis dere følger meg på Snapchat så dere kanskje at jeg kjøpte både toppen og dette skjørtet til henne. Det var bare sååå fint sammen, og ikke minst billig! Da jeg var på vei til kassen fant jeg ut at jeg ville ha de samme klærne selv, så da røsket jeg med meg min toppen og skjørtet i min størrelse også. Hehe. Jeg elsker at det er vår og at det endelig er begynt å bli mildt ute! JAAAAA! Endelig.
 

en bra dagHei og god morgen! God morgen i mitt tilfelle, i alle fall. Digg å sove ut, for en gangs skyld. Jeg sover seriøst så lite om dagen, skjønner ikke at jeg fortsatt er oppegående og klarer å holde tritt i hverdagen i det tempoet jeg har nå. Haha! I førsteklasse traff jeg veggen med kyssesyken, hva blir det neste? Flaks for meg at man kun kan ha det en gang! (Eller, man kan vel ha det flere ganger har jeg hørt, men i de fleste tilfeller slipper man unna etter en gang tror jeg)

Jeg har faktisk begynt å like søndager litt, jeg. Det kommer fra meg, som vanligvis HATER denne dagen. I dag skal jeg bare øve på en presentasjon jeg har i religion i morgen, og så skal jeg bruke resten av dagen på å spise pizza, danse og slappe av. Det er hva jeg kaller en bra dag.

Smiiiiiiil! Selv om det er søndag, haha!

i just wanna break the rules

alle trenger å føle seg litt bad ass i blant

I dag har jeg hørt på Break the rules av Charli XCX, vist finger på bilde og følt meg litt bad ass. Hah! Litt stas å kjøre den stilen i blant. Jeg DIGGER den sangen, den får meg til å føle meg skikkelig fri og.... badass? Selv om jeg til syvende og sist bryr meg litt for mye om skole, haha. Fun fact, jeg har kun skulket en gang med vilje i hele mitt liv. Det var da jeg gikk på ungdomsskolen og jeg droppet en spansk-time med en venninne av meg. Skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det vel og merke, for vi hang likevel bare rundt i gangene på skolen? Som om det var såååå kult, liksom. Haha. Følte vel behovet for å prøve det en gang, jeg og.

I don't wanna go to school, I just wanna break the ruuuuules. Faen ass, har den på hjernen nå. På mandag når dere går inn på skolen må dere seriøst ha den sangen på høyt volum på ørepluggene - man føler seg seriøst dritkul da. Haha.

Nå skal jeg putte på meg danseskoene og stike på discoteket, slik som Charli XCX synger i sangen. Jeg skal ut i dag! Denne gangen skal jeg IKKE knuse mobilen. Tror jeg legger den igjen på vorset hos Guro, så slipper jeg å dø av klein mystory dagen etter også. Her har dere dagens + kveldens antrekk, jeg skal faktisk ha på meg høye hæler i kveld :-)

saturday!

Fra gårsdagens danse-session

Lørdaaah! I går satt jeg oppe til klokka 2 og rensket Mac'en min (takk for gode tips fra dere!) og startet på forberedelser til jeg reiser. Nå som jeg går sisteåret rekker jeg ikke gjøre veldig mye bakarbeid til bloggen i ukedagene, så helgene blir som oftest brukt til det. Det gjør meg egentlig ingenting - jeg elsker jo det jeg driver med. Og! Det er ingen som tvinger meg. Jeg tror det er positive og negative sider med alle jobber, egentlig. Å drive noe selv krever at du er "på" til enhver tid men det gir deg også en enorm stor frihet. Hadde jeg jobbet i butikk, som er normalt for de på min alder, hadde jeg hatt fullstendig fri når jeg var ferdig med vakten min, men da hadde jeg heller ikke hatt den friheten jeg har nå. Så ja, fordel og ulemper med alt. Jeg kunne i alle fall aldri bedt om en bedre jobb enn det jeg har! For meg er dette drømmejobben, UTEN tvil. Bloggen min er noe jeg aldri har tatt for gitt.

Etter en lang uke liker jeg å ha et lite hjemmespa hjemme for å freshe meg opp til helga, så i går tok jeg ansiktsmaske, hårkur og så tok jeg selvbruning på hele kroppen. Kjøpte nettopp en helt sykt bra selvbruning - vil dere ha en liten anbefaling av den kanskje? Kjøpte den på Vita, så det er enkelt for alle å få tak i den. Hallelujah, så deilig det er å være brun!!

fra karakter 6 til 2

annonselinker

White jeans from Nelly HERE, shoes from Nelly HERE, the jacket is old, sunglasses LeSpecs, sweater H&M

Heyyy! Da var jeg endelig landet i sofaen etter en lang dag. Her er en look jeg har helt glemt å poste :-) Etter å ha hatt IT i de to siste timene på skolen hvor jeg har sittet og lurt på hva i all verden jeg skal gjøre med nettopp det faget, tok jeg helg. Velfortjent! Herregud dere, vet dere hvor ille det faktisk går i IT? Jeg fikk TO på forrige prøve. Hallloooo!! Dette ødelegger snittet mitt totalt. Jeg er ikke alene om å slite i IT sisteåret, heller... Det er rett og slett dritvanskelig. Hvordan er det mulig å gå fra 6'e til 2'er? Og hva faen skal jeg gjøre? Tilby pengesum til læreren for å gi meg god karakter? Hacke skolearenaen? Eller kanskje bare lære meg array-koding?? Oh wait, sistenevnte er uaktuelt. Html-koding går helt fint. Array-koding? NOPE.

Jeg får finne det ut på en eller annen måte. Det må ordne seg. Vel, etter skolen dro jeg på treningsstudioet og danset med Emma og Guro. Jeg elsker å danse!! Danset faktisk mye da jeg var yngre, og nå i etterkant synes jeg det er synd jeg ikke fortsatte.

Nå skal jeg jobbe! Jeg må komme til bunns i mailen, fikse ESTA til USA og så må jeg forhåndsskrive et par innlegg til reisen. Herregud, jeg drar jo til Los Angeles om 9 dager!

legesjekkHei! I dag har jeg gjort det jeg har utsatt i litt for lang tid; nemlig å dra til legen for å sjekke føflekkene mine. Mange av dere ønsket å høre hvordan det gikk - som en del av dere kanskje husker pratet jeg jo om at jeg har fått mange nye føflekker den siste tiden, i tillegg til at noen av dem har blitt "stygge" - altså veldig mørke, utstikkende og med ulik pigmentering.

Så, jeg skal fjerne en av dem. Ikke noen av dem på magen selv om det er der jeg har flest, men en jeg har i håndflaten. De i håndflaten kan være farlige fordi man gjerne ikke ser hele, ettersom de ofte ligger under huden. Det gjør min! Så den skal vi fjerne om et par måneder, og så skal vi også sjekke utviklingen av en av dem på magen. Ellers så alt fint ut fikk jeg beskjed om :-)

Slike ting er deilig å få bort fra tankene. Legesjekk er noe folk flest ofte ikke gidder å ta seg tid til, men det er noe man faktisk virkelig burde prioritere. Helsen vår er tross alt det viktigste vi har!

er jeg feminist?

annonselinkDress from Nelly HERE

Jeg hadde nipslip på et av bildene fra denne fotosessionen og jeg hadde så jævla lyst å bare poste det. Hehe. Jeg glemte forresten å snakke om kvinnedagen her på bloggen! Aaaah, hvordan kunne jeg la det gå hus forbi. Jeg digger at den dagen fortsatt blir markert. Det er så VIKTIG! Norge er et fantastisk bra land, men vi har enda et stykke å gå når det gjelder likestilling. Tja, jeg vil vel kalle meg selv en feminist. Haha, der sa jeg det. Jeg har faktisk aldri kalt meg selv akkurat det - men det kommer kanskje ikke som noe sjokk. Altså, jeg skrev liksom særemne om kvinnesyn. Da jeg ble tatt ut av klassen for å snakke med rektor om at jeg kledde meg for lettkledd på skolen fikk jeg bare enda mer lyst å kle meg akkurat slik jeg vil. Og da jeg så guttedansen på russrevyen vår tok jeg meg selv å i lure på; hva hadde skjedd om jentedansen bestod av like lite klær og like mange drøye moves? Ville det vært akseptert?

Jeg er ikke ekstrem, jeg bare digger kvinner som stikker seg frem og oppfører seg som om de er på lik linje som menn. For det er vi jo! Det burde ikke være noen forskjell. Det skal ikke være noen forskjell.

i samme båt

Hanging out at ELDE office!

Det er så gøy å ha en venn som er i samme båt som meg. Både jeg og Vemund er selvstendig næringsdrivende, så det er veldig enkelt for oss å prate med hverandre når det gjelder jobb. Vi ble faktisk kjent gjennom festing - tro det eller ei. Når jeg tenker meg om så har jeg fått halve vennekretsen ved å feste, haha. Noen av dere husker kanskje instabildet han la ut på privatbrukeren sin av oss to som gikk viral på Twitter i 2014? LOL. Det var etter det vi ble skikkelig venner. Bildet var jo bare på tull, men folk tok det blodseriøst - hahahaha. Let's all just chill and enjoy life! Motto by Kristine Ullebø :-))))

HerreGUD så lang tid jeg har brukt på dette blogginnlegget. Vil dere gjette hvorfor? Macbook'en min er stappfull og bruker minst to minutter på hver eneste kommando. Arg!! Jeg MÅ sette meg ned og renske den for unødvendige bilder og annet crap snart, jeg bare orker ikke å ta meg tid til det.

Nå er det snart helg og jeg sprudler seriøst av glede. Denne sola gjør seriøst underverker for humøret. ÆÆ!

kristine 3 er bestselger!

jakke fra egen kolleksjon

I farge "navy"

Æææ, Kristine 3 er en av bestselgerne på Nelly! Jeg bladde gjennom topplisten tidligere i dag da jeg shoppet, og spottet plutselig min egendesignede jakke i det jeg scrollet nedover... DETTE ER SÅ GØY! Jeg ville bare si tusen takk for at dere leser bloggen min, tusen takk for at dere har gitt meg denne muligheten og ikke minst tusen takk for at dere liker jakken jeg har laget. Det betyr så uendelig mye!!

det beste med å komme hjem

å bytte ut den trange jeansen med kosebuksa, og drikke et iskaldt glass brus...Åååh! Det er så latterlig deilig! Dette har vært fast rutine hos meg helt siden slutten av barneskolen tror jeg. Vel, minus brusen da. Vi har egentrening i gymmen nå, så i dag tidlig startet jeg med to skoletimer med massevis av styrkeøvelser - jeg elsker å starte dagen med trening som dere kanskje vet. Man blir så kvikk og opplagt! Har blitt skikkelig glad i styrke for tiden, forresten. Jeg føler jeg har begynt å komme inn i en grei treningsrutine nå, får liksom gjort et par økter i uka og jeg synes det er gøy. Sånn på ekte.

Jeg er leksefri i dag, så jeg skal jobbe med bloggen, bestille nye sommerklær fra Nelly (reiser jo til LA snart!!) og så skal jeg besøke Vemund på kontoret. Fant såååå mye fint på Nelly i dag, hjelpes. Sidematen min på skolen: "Skal du kjøpe alt det der?" Vel, YES. På tide å oppgradere garderoben nå, ass! Jeg skal prøve å styre unna altfor mye svarte klær denne gangen, tenkte det kan være greit å skifte om til litt lysere farger nå i vår. Kan lage et eget innlegg om hva jeg kjøper, enten før eller etter at jeg mottar dem! Dere får nok se dem uansett til slutt, hehe.

Først; middag med familien! Vi snakkes snart da, dere :-)

en liten pause

annonseJeg testet en ny ansiktsmaske, denne er fra MayBeauty og heter "The Incredible Face Mask". Denne fjerner hudormer, overflødig olje i ansiktet og ikke minst døde hudceller. Du får med en kost i pakken som du bruker til å påføre masken på, så man slipper å grise. Aah, føler meg såå fresh i huden nå! På bildet over ser dere hvordan huden ble seende ut rett etter at jeg hadde dratt av masken. Like a reborn!

How to:

1. Påfør masken i ansiktet
2. La den tørke i 30-45 minutter
3. Dra masken forsiktig av ansiktet

Den siste delen er den gøyeste! Føles ut som om at masken drar med seg alt som ligger i porene.. Det ser du på baksiden av masken etterpå også, haha.

Koden krissy30 gir dere 30% på alle Face Mask-pakkene på denne nettsiden! For å aktivere koden trenger dere bare å klikke på denne linken, så blir det litt lettere for dere.

endelig vår

adlink

Min nye favoritt-tights HER (linken er fikset nå!)

God dag, folkens! Hvordan har dere det i dag? Jeg våknet uthvilt (for en gangs skyld, haha) og trodde jeg skulle sprekke av glede da jeg så at det var sol ute. Tenk dere, for tre måneder siden var det bekmørkt når vi våknet - nå er det sol, lyst og til og med litt mildt. Vår er uten tvil en fantastisk årstid!

Jeg DIGGER den nye tightsen min, forresten! Helt ærlig hater jeg de fleste treningstightser, da jeg føler de alltid glir ned når jeg trener. Men denne... er sååå fantastisk behagelig! Den har ingen knyting, men sitter seriøst som støpt på kroppen. Det er heller ikke noe problem å bevege seg i den, som dere sikkert ser på bildene. Føles faktisk som om at man ikke har på seg noe i det hele tatt. Skal på trening etterpå og da er denne på! :)

nordlysI går var jeg flink pike og lå i sengen allerede 22:00, men plutselig kom nordlyset på besøk og da løp hele familien ut i hagen for å se. Haha. I nattklær og de første skoene jeg fant. Det måtte så klart tas bilde av! Jeg har faktisk aldri sett nordlyset før nå, så dette var min første gang. SINNSYKT kult! Jeg digger slike naturfenomen! Tenk at dette er resultatet av elektroner og protoner som krasjer med jorden sin atmosfære... Jævlig fancy spør du meg. Hallo, jeg fikk plutselig lyst å studere astrologi?

Flere som så nordlyset?

uken som gikk

Ukens flause: Jeg har to gutter på Snapchat med samme navn, der den ene er en kompis som går i klassen min, mens den andre er en fyr jeg ikke kjenner så veldig godt. Så, hva skjer? Vi snapper i dagesvis og jeg tror det er kompisen min (han sendte aldri bilde av seg selv) jeg prater med, så jeg er helt cool ikke sant, du vet hvordan du snapper med venner av deg liksom? Null filter and stuff like that. Vel, plutselig får jeg en snap fra bilen i det vi har time, og jeg skjønner ingenting. Han sitter jo rett fremfor meg??? OOOOOOH fuck. Det viste seg at jeg hadde snappet med han andre fyren jeg ikke kjente hele tiden. Herregud, det er så typisk meg.

Ukens sang: Whip it! - Lunchmoney LewisDen går på repeat i bilen, på headsettet, på trening, mens jeg blogger og mens jeg jobber med skolearbeid. Høøøør den!

Ukens motivasjon: Trening! Jeg er skikkelig motivert til å trene for tiden, suger bare at tiden ikke strekker til i så stor grad som jeg ønsker.Ukens nedtur: Da jeg var ute på lørdag knuste jeg hele skjermen på mobilen. Jeg er utrolig systematisk av meg og passer alltid på tingene mine, spesielt elektronikk, derfor blir jeg helt ifra meg når slike ting skjer. Skjermbeskytteren var plutselig av uten at jeg helt vet hvorfor, og da jeg mistet den i bakken på utestedet vi var på var det no way back. En egenskap jeg virkelig hater ved meg selv er at jeg ikke klarer å la et problem ligge, så da var kvelden stort sett ødelagt for min del. Men HALLO - det er jo faktisk bare en mobilskjerm????? Det dør folk hver dag for faen. Noen ganger må man seriøst sette ting i perspektiv og komme seg ut av den overfladiske boblen som snart spiser oss opp.

Ukens tanke: Jeg vurderer å bli avholds på heltid. LOL. På denne tiden av året er det vanligvis slik at man begynner å dra mer ut, spesielt nå som vi er russ, men jeg har fått en tendens til å våkne opp med fylleangst (noe jeg aldri pleier å få), og det er så fælt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg måtte seriøst slette enkelte Messenger-samtaler da jeg våknet i går morres, fordi jeg bare ikke orket å face mine egne handlinger. Jeg viste noen av dem til broren min og vi lo seriøst i en halvtime i strekk, hahaha.

Ukens craving: Piiiiizza. Familien min er inne i en skikkelig pizza-periode nå, så det er middagen vår sånn 2-3 ganger i uka. Haha. Ellers har jeg cravet søtpotet-fries helt siden vi laget det på fredag!

Ukens bilde: Disse to.Altså hva skjeeeer her?? Syns jeg ser helt lættis ut herDet her er mitt standard "nei vent, ikke slik" når folk skal ta bilde av meg og jeg ikke er fornøyd med måten de tar bilde på

Det var det for denne uken! Om dere har flere kategorier dere ønsker at jeg skal ta med, så må dere gjerne rope ut i kommentarfeltet. Nå skal jeg gå bøssebærer med kullet mitt. Krafttak mot kreft - går dere også? :)

the hat

adlinks + jakke fra egen kolleksjonKristine 3 (in color "whiskey") from Jofama, boots from Nelly HERE, sunglasses from Nelly HERE

Dette er en litt annen stil enn hva jeg pleier å kjøre, men jeg liker det. Det er gøy med forandringer. Jeg fant denne hatten langt inne på loftet, gjett hvem sin det er? Håkon! Haha, han brukte den når han var liten. Som jeg pleier å si; ikke kast klær! Før du vet ordet av det kommer det på moten igjen.

Hva synes dere om dette antrekket? Usikker på om hatt er helt min greie, men det er så fiiint, jo!

sundaySunday with this cutie!Dere vet disse dekslene som jeg har fått helt dilla på? Har fire ulike farger og bruker ingen andre enn disse, men fy søren, så fort de blir ødelagt. De knekker på sidene, i tillegg til at denne gull-remsen faller av. Så irriterende :-(

Good morniiiin! Jeg kom nettopp hjem fra Guro etter en vellykket fest og sleepover. Ikke noe sove-lenge her i gården, nei! Skulle gjerne sovet ut hele dagen for å være ærlig, men da ville jeg fått dårlig samvittighet uansett... I dag må jeg øve til matteprøve, og så er det øving til cheerleading-dans på treningsstudioet senere på dagen. Ville bare titte innom nå og ønske dere god morgen, så snakkes vi litt senere i dag!

4 ting om denne dagen

1. Jeg ELSKER disse solbrillene?? Tidligere har jeg omtrent bare brukt Ray-Ban men nå er det farga glass som er tingen ass. Spørs om jeg ikke må skaffe meg noen Ray-Ban's med farge i glasset. Modellen på disse heter Hey Macarena og er fra LeSpecs, tror disse må være det mest etterspurte på bloggen og Instagram de siste ukene. Det forstår jeg godt, for de er freshe som bare det.2. Lørdag er så fantastisk deilig. Liksom, når er ikke en lørdag bra?! I dag har jeg jobbet 1 time matte (haha, bedre enn ingenting), jobbet i et par timer og så har jeg vært en kjapp tur i byen for å handle inn ingredienser til mojito blant annet. Skal ut i dag, nemlig! Drar til Guro om ikke så lenge, men først er det den tradisjonelle lørdagspizzaen med familien som står på planen :-) Mamma står på kjøkkenet og lager nå, kjenner lukten til rommet mitt og det er så deilig.. Ah.

2. Jeg føler endelig jeg har fått dreisen på eyeliner. I det minste mer enn før. Jeg vet jeg skrev det for en tid tilbake siden, men dette føles seriøst som et vendepunkt i livet mitt, LOL. Altså, jeg har brukt eyeliner siden 9. klasse, og først NÅ forstår jeg hvordan vingen skal være. Jeg har sett tilbake på bilder av meg fra type i fjor, og helt seriøst, jeg får lyst å grine. Så jeg slik ut hver dag??? Hvorfor sa ingen ifra??? Haha. Men ja, jeg tror egentlig ikke øynene mine passer helt til eyeliner sånn helt ærlig, husker da jeg var i Stockholm på shoot for en tid tilbake og makeup-stylisten slet med å få den til å bli fin hun også. Føler i alle fall den ikke er fæl nå, da!4. Det er skikkelig mildt ute i dag. Jeg frøys ikke når jeg tok antrekksbilder! THANK GOD! Jeg eeeeeer så glad i våren og alt den bringer med seg! Humøret endrer seg drastisk og dagene blir så mye lysere.

trenger ikke være så avansertThe perfect song to boost your workout: Blackout - Breathe Carolina

God MORGEN! Løøøøøørdag! Haha, ser du ei som er trøtt i trynet her eller? Jeg stod opp klokka 08:00, i dag har jeg rett og slett så mye å gjøre at jeg ikke har tid til å sove bort dagen. Jeg satt med Mac'en på gulvet og svarte på mail (det har blitt standard jobbe-posisjon nå, kan umulig være bra for ryggen men jaja) da jeg plutselig skimtet den grønne treningsmatta mi i hjørnet av rommet. Så da så jeg på klokka og tenke "faen heller, det tar 8 minutt, let's do it!". Knyttet opp tank toppen jeg tok på meg i morges, satte håret i en hestehale og fikk det unnagjort på nettopp 8 minutter. Jeg prater forresten om 8 minute abs workout-videoen som jeg delte med dere her om dagen. Jeg er veldig fan av "uformelle" treningsøkter, altså, det trenger liksom ikke være så sykt planlagt og oppstilt til enhver tid. Her har jeg ikke bh på, jeg har heller ikke på meg treningsklær, men hva så? Jeg fikk trent. Og det var sykt deilig!

Nå skal jeg sminke meg og finne dagens antrekk, vi snakkes litt senere. Kanskje dere også har lyst å kickstarte dagen med en kort, men effektiv treningsøkt? Mitt beste tips er å bare hive seg rundt så fort man får idèen om det, så slipper man å ombestemme seg, eller grue seg for den del. Haha :)

oppskrift: sunne pommes frites

I dag ville vi prøve et nytt tilbehør til middagen... Plutselig kom jeg og Håkon på at man kan lage pommes frites av søtpotet, så da ble det et av tilbehørene til kyllingen i dag!

Helt ærlig trodde jeg det ville smake litt "basic"?? Men herregud, SÅ GODT!! Alle i familien digget det, dette blir definitivt laget flere ganger her i hus.

Dette trenger du (3-4 personer):
- 4 søtpoteter
- 4 ss olivenolje
- Urtekrydder (timian, kruspersille, dill)
- 1 ts maisenna-mel

Fremgangsmåte:
- Skrell søtpotetene og skjær dem i like staver
- La dem ligge 10 minutter i kaldt vann (for at stivelsen skal gå ut)
- Tørk og fordel dem i to brødposer
- Ta maisenna-mel, olje og krydder i posene og rist slik at det blir jevnt fordelt
- Fordel stavene utover på bakepapir (pass på at de er adskilt fra hverandre)
- Stek først i 15 minutter (225 grader varmluft)
- Snu stavene, og stek dem i 10 minutter til
- Til slutt lar du dem stå 5-10 min med ovndøren på gløttJeg har ikke smakt noe så godt på lenge! "Pommes fritesene" blir myke inni og sprø utenpå, akkurat slik det skal være. Dette MÅ dere prøve!

den første gangen...

Mitt første møte med alkohol... Mitt første skikkelig møte var VG1, på juleball. Jeg hadde smakt alkohol før dette, men dette var min første gang som full. I motsetning til mange andre på den alderen var jeg åpen med mamma og pappa om det, og selv om de alltid har vært strenge på det med alkohol, satt de pris på at jeg var ærlig med dem og sa at jeg skulle drikke. Jeg skulle "kun drikke rusbrus" og jeg lovet mamma minst 10 ganger før jeg gikk ut døra at jeg skulle ta det rolig. Jeg var med to venninner av meg og vi dro på et helt random vors med folk jeg nesten ikke kjente - noe som var typisk på den tiden. Det var mitt første møte med sprit, så rundt 10-11 før vi i det hele tatt hadde rukket å komme oss til selve arrangementet måtte pappa komme og hente meg og venninna mi (som skulle sove over hos meg) fordi begge var så fulle. Husker jeg spydde opp alle pannekakene med blåbærsyltetøy som jeg hadde spist til middag den dagen... Ugh. Ble mobbet hjemme i familien for det i god tid, for å si det slik. Så, akkurat denne kunne gått bedre!

Mitt første kyss... Var i 8. klasse av en gutt jeg likte på den tiden. Vi satt på en benk sammen, så kysset han meg i det jeg snudde meg mot han. Søtt å se tilbake på, haha. Vi går fortsatt på skole sammen faktisk, men det er jo type 5 år siden nå, så det er omtrent helt glemt. Helt til jeg begynte å skrive dette blogginnlegget, da!Min første bestevenn... Var en gutt. Fredrik! Vi var naboer der jeg bodde før og mødrene våres var venner - den dag i dag er hele familien gode venner av oss. Men ja, vi lekte sammen seriøst hele tiden! Vi giftet oss på sankthans-aften også, haha. (Kan vise bilde av det og av barndommen min ellers i et annet innlegg om dere ønsker det!) Vi går også samme kull på samme skole nå.

Min første piercing... Tok jeg i brusken i 8. eller 9. klasse. Hadde mange hull i ørene før, men har måtte ta dem ut på de ulike shootene jeg har vært på, og da har det bare endt med at de har grodd igjen. Litt synd egentlig, for jeg synes det var skikkelig fint :( Og så må vi ikke glemme den perioden jeg vurderte å ta piercing i magen, haha! Jeg laget eget innlegg om det for å høre hva deres mening var, her. Den dag i dag er jeg glad jeg ikke gjorde det, for jeg tror ikke det hadde kledd meg. Dessuten vil jeg ikke ha hull i navlen den dagen jeg velger å ta ut piercingen.Min første BH.... Kjøpte jeg i 8. klasse. Sommeren til ungdomsskolen. Jeg hadde sett meg lei på disse tøy-bh'ene fra H&M, så nå var det på tide å skaffe seg en ordentlig BH. Jeg dro til byen med en venninne av meg og jeg kjøpte en spygrønn BH på tilbud til 50 kr, haha. Turte ikke vise den til mamma, så jeg vasket den selv i starten. Husker jeg var så stolt når man kunne se at jeg hadde på meg BH under singletten. Nå var jeg voksen, ass.Første gangen jeg hadde sex... Helt seriøst, tar folk denne med? Jeg vil si at jeg har blitt veldig åpen på bloggen de siste årene, men dette er noe jeg dønn seriøst aldri kunne skrevet om. Kanskje det bare er meg, men jeg synes i alle fall det er noe av det mest private man har. Nei ass, sex får dere lese om på andre blogger. Heldigvis er det nok av de som tar seg av den jobben :-)

Min første ekstrajobb... Var på Vero Moda, i 9. klasse. Husker dere det?! Jeg ble spurt om å ha en prøve-jobbdag, og jeg var supergira og synes det var dødskult at jeg hadde blitt headhuntet til en jobb! Sjefen var utrolig grei, men jeg fant likevel fort ut at dette ikke var en bra timing for å få seg en ekstrajobb. Jeg gikk jo i 9. klasse og hadde både skole og en blogg å ta meg av. Døgnets 24 timer strakk virkelig ikke til - dette var jeg helt overbevist om! Jeg måtte ta skolen og karakterer seriøst, og bloggen måtte settes av sin tid til den også! (Hallo, ironien i at det var NIENDE klasse, og at jeg enda ikke drev veldig seriøst med bloggen) Så etter stigende fortvilelse på prøve-jobbdagen min sendte jeg sjefen en melding når jeg kom hjem og sa at jeg måtte takke pent nei til dette tilbudet. Altså, snakk om å snu på flisa. MEN, det skal sies at jeg fikk utrolig gode karakterer (gikk ut med snitt på 5.7) som la et solid grunnlag for de gode arbeidsvanene jeg har hatt hele videregående, og det var i denne perioden bloggen fikk et oppsving og at jeg begynte å tjene seriøse penger. Så jeg tror det var et bra valg, jeg.9. klasse-Kriss! Sååå opptatt, får så vidt hverdagen til å gå rundt hun da... Hadde jeg bare visst hvordan videregående ville være i forhold, haha. Jeg husker Håkon sa det til meg, sånn "Kristine, du går på ungdomsskolen. Chill down". Men altså, det er så lett for folk å si når de er eldre - akkurat slik jeg gjør nå. Der og da føltes det virkelig såå seriøst. Selv om jeg gjerne kunne senket skuldrene litt mer på ungdomsskolen er jeg glad jeg tok det så seriøst som jeg gjorde, for det har jo bare ført til at jeg har klart å gjøre det bra på videregående også :-)

Mitt første kjæledyr... Vi har aldri hatt et eneste kjæledyr. Mamma og pappa er ikke særlig fan av dyr haha, selv om det faktisk har vært litt diskutert i noen perioder. Jeg og lillesøsteren min hadde sååååå lyst på en katt eller en chihuahua for et par år tilbake, og mamma gikk faktisk med på at vi skulle kjøpe chihuahua dersom Ingeborg (lillesøss) begynte å spise all middagen vi har - for hun er nemlig ganske kresen. Dagen etter dette løftet meldte Ingeborg pass, så jeg tror egentlig ikke ønsket hennes om dyr er så altfor stort fra hennes side, innerst inne. Haha. Jeg er helt over det nå selv, føler ærlig ikke på behovet for et ekstra familiemedlem. Det har kanskje noe med å gjøre at jeg aldri har opplevd kjærligheten ved å ha et dyr, så jeg vet ikke hva jeg går glipp av. Mens alle andre er sånn "ååh så søt katt" er jeg litt mer sånn "ugh, ikke klor meg".Hva synes dere om slike type innlegg? Hehe! :)

aldri mer

(Jeg har ikke underbitt til dere som lurer... Selv om det ser slik ut, hehe!)

Kontrolltime med hudlegen min er nå overstått og jeg er ferdig for godt. Forhåpentligvis! 1000 spenn for 10 minutter, den svir ass. Men alt i alt synes jeg Isotretinoin er en veldig billig kur, med tanke på at den faktisk FUNKER og ikke minst i forhold til hvor dyre diverse kremer og behandlinger koster. Vel, jeg er ferdig, ææ!! Hvorfor er jeg så rød i huden, lurer dere kanskje på? Jeg hadde noen talgpropper (prikker i huden med talg i) som ikke forsvant under behandlingen fordi de satt så langt nede i huden, så jeg fikk fjernet dem med nål nå som jeg først var på klinikken. Det røde kommer til å forsvinne ganske fort. Men dere, for første gang siden barneskolen er huden min helt glatt, uten en eneste prikk. NOE SÅ DEILIG. Jeg trodde aldri denne dagen skulle komme! Nå er det kun en ting som gjelder: aldri la solen ødelegge huden min igjen. Aldri. Satser på at tilbakefall ikke inntreffer, men jeg har fått resept på en sterk A-vitamin-krem som skal holde huden min i sjakk så jeg har en god følelse :-)

I det jeg løp fra bilen og på vei inn til klinikken hørte jeg plutselig noen rope "Kristine!!", og der var det jammen meg en kjempesøt leser som ville hilse på meg. Hun hadde lest om Isotretinoin på bloggen min og går nå på samme kur med samme hudlege som meg - så det var jo litt gøy! Vi satt på venterommet sammen og bare pratet - sykt koselig å treffe leserne mine på ekte. Dere er så fine ♥

 

denne gir magemusklerHjemme igjen etter en deilig økt på Spenst. Jeg vet ikke med dere, men jeg hater å prøve nye øvelser eller apparater når jeg er alene. Det er mye enklere når man har med seg noen, så kan man gi hverandre rettleiing underveis - eventuelt le dersom man skulle gjøre noe feil. Haha. Det ble 1,5 time med armer, bein og litt rumpe, og det føles skikkelig deilig nå! Jeg husker jeg trente en del styrke for et par år siden og da fikk jeg faktisk en del resultat, så jeg tenkte å prøve på det igjen. Styrke er så viktig for kroppen!

Denne videoen har jeg delt med dere før, men om du ikke har mulighet til å dra på treningssenter anbefaler jeg virkelig denne 8-minutters treningsøkten for mage. Den tar sinnsykt på, og gir virkelig resultat! Jeg tok den rundt 3 ganger i uka før, og fikk synlige magemuskler. Skal begynne å kjøre denne her hjemme et par ganger i uka nå fremover. Videoen er veldig enkel å følge :-)

Nå skal jeg skrive ferdig en innlevering, og så VURDERER jeg å ta en tur på solsenteret før jeg legger meg?? Veldig usikker der, tho. Om jeg går for det så skal jeg ha sunblock i ansiktet selvfølgelig, fordi jeg er så redd for solskade igjen, haha. Men jeg er skikkelig lei av selvbruning nå, selv om det er helt genialt og er noe jeg definitivt satser på i det lange løp, er det slitsomt å hele tiden måtte smøre seg inn og deale med skjolder, flekker og ikke minst skittent sengetøy. Blææh. INGEN tvil om at jeg føler meg bedre med en solbrun farge både i ansiktet og på kroppen. Savner brune Krisssy, haha.

Heldigvis skal jeg tilbringe mange uker i varme strøk dette året!!

tilbake til trening!
Historieprøve: check! Disse store pugge-prøvene henger alltid skikkelig over skuldrene mine flere dager i forkant, så det å levere svaret og gå ut av klasserommet er seriøst dødsdeilig hver gang. I går la jeg meg ikke før lenge etter midnatt, for jeg har en sånn greie at jeg får småpanikk kvelden før og føler at jeg ikke kan noe. Det viser seg å være feil som oftest, heldigvis! Faen ass, skulle ønske jeg var den i klassen som bare kunne lese gjennom stoffet en gang og kunne alt utenatt.

Jeg fikk en kommentar i går fra en som savnet treningssnakk på bloggen, og det gjorde meg litt glad - for jeg vil gjerne begynne å skrive om det igjen. Jeg er klar for å starte med styrketrening igjen! Guro spurte om jeg ville være med i dag, så jeg kunne jo ikke si nei til det. I dag blir det mage, armer og rumpe. Skal oppdatere dere med tips til øvelser og slikt så fort jeg har kommet litt inn i det igjen :-)

Og, angående gårsdagens innlegg! Det jeg skrev om horer var lite gjennomtenkt, det innrømmer jeg. Jeg var sur og oppgitt etter å ha lest gjennom kommentarfeltet, hadde dårlig tid, jeg heiv ut innlegget og innså ikke før etterpå at det var teit å bruke hore som et eksempel. Er klar over at de som har dette yrket gjerne ikke bestemmer det selv. Jeg tenker som oftest mye over det jeg skriver før publisering, men av de 730 innleggene jeg skriver i året hender det at enkelte ting kommer ut på feil måte. Så vet dere det.

Trening venter! Snakkes snart :)

kjøp deg en hore heller

Herreguuuud. Sjela mi svir. Jeg leste gjennom kommentarene om buttlifteren på Nettavisen her, og jeg ble nok en gang mint på hvor mange fæle mannfolk det finnes der ute. Hvordan kan noen påstå at oppførsel eller klær kan være en unnskyldning til å voldta?! Voldtekt er ALDRI greit. ALDRI! "Noen kvinner tjener penger på sin uanstendighet, andre kvinner blir ofte offer for overgrep på grunn av oppførselen til de uanstendige." var det en eller annen hjernedød idiot som påstå. Det er det verste jeg har hørt, virkelig. Om du vil ha sex får du kjøpe deg en skaffe deg en kjæreste eller eventuelt kjøpe deg en hore om førstenevnte er vanskelig, å voldta jenter som i dine øyne "er ute etter sex" gjør du bare ikke.

Nei.Dagens outfit. Jeg går seriøst aldri med joggebukse på skolen (aner ikke hvorfor egentlig), så det var deilig å for en gangs skyld droppe den trange jeansen, hehe. Er jeg den eneste som sitter i apekatt-stilling på stolen på skolen? Det er sååå digg! Spesielt når man har joggebukse på seg, haha.