hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ingen fortalte meg at kjærlighet var så fantastiskHjertet ditt danser, ikke sant? Det er fantastisk. Fallhøyden er større enn aldri før men den er så verdt det. Aldri trodde jeg at jeg at en armkrok skulle redde meg fra alt, at en armkrok var den plassen som skulle være min favoritt, av dem alle. Hvor hadde jeg vært, om jeg ikke dro på lanseringsfesten den kvelden? Jeg hatet jo eventer. Hah. Jeg og Erica satt på trikken på vei dit og hadde egentlig tenkt å snu. Dra hjem og sove etter en altfor lang flytur fra Dubai. Av og til tar jeg meg i å synes det er den beste avgjørelsen i hele mitt liv. At jeg dro. Og jeg som trodde at mennesker ikke var min greie. At jeg ikke kunne ha en dyp relasjon til et menneske. Det var feil, og det å føle på nettopp det, å ha en connection så dyp... er det aller fineste jeg har opplevd. Jeg unner alle å oppleve det, å våkne i en varm armkroken om morgenen, å smile for seg selv på trikken fordi du vet at det er et menneske om tenker på deg, å kjenne huden hans mot din. Ingen fortalte meg at kjærlighet var så fantastisk.

en setning som forandret livet mittI går fikk jeg være med på Lukas Graham Soundcheck Party med Universal, så jeg spurte Lukas... "Er teksten bak Happy Home sann? At du mistet faren din?". Fordi jeg husker jeg hørte mye på den sangen med en venninne jeg hang mye med for et par år siden, og vi lurte alltid på det. Lukas mistet faren sin i 2012, og grunnen til at jeg skriver dette nå er fordi måten han svarte for seg satt livet mitt i et helt nytt perspektiv. Jeg satt i taxien på vei hjem i dag og plutselig kom setningen hans fra i går opp i hodet mitt: "Enhver situasjon er nøytral, og du velger selv om du vil gjøre den positiv eller negativ". Jeg følte at livet plutselig ble så utrolig mye lettere. Brikkene falt på plass da han sa det. Plutselig følte jeg meg rustet for all smerte jeg kommer til å føle i løpet av livet. Jeg har hørt det samme mantraet ganske mange ganger og det har sikkert du også, men jeg har aldri hørt det på den måten. At alt er nøytralt... Damn...

Så jeg føler meg mye lettere til sinns i dag enn jeg har gjort på lenge. Det er deilig.

jeg hadde godt av å se meg selv på skjermen

TV2 BloggerneSÅ gøy med god respons på ny sesong av Bloggerne! Jeg gleder meg til dere får se 20-årsdagen min på skjermen... og resten som følger, ikke minst. Jeg kan si så mye som at den kommende sesongen blir ENDA bedre. Vi har allerede filmet en del, så jeg har måtte holde det skjult når kamera har vært på slep, hehe... Gøy å endelig kunne dele det med dere!

Angående sesongen som har gått, så er det noen som har sagt at jeg klager veldig mye og virker utakknemlig. Og akkurat den tilbakemeldingen hadde jeg ikke forventet, for vanligvis er jeg IKKE en klage-person i det hele tatt. Eller, jeg kan klage, men jeg er veldig påpasselig på at jeg har en positiv innstilling. Nå har ikke jeg sett alle episodene selv, men jeg beklager at jeg har fremstått som en person som klager. IKKE meningen! Spør vennene mine - jeg er ikke slik!! Haha. Jeg har vel bare vært ærlig om følelsene mine. Og jeg kan gjerne innrømme at jeg er langt ifra perfekt. Laaaaangt ifra. Vet dere hva? Det har faktisk vært litt godt for meg å se Kristine utenfra på skjermen, for da har jeg sett hvilke sider jeg burde jobbe med. For eksempel ser jeg at jeg ofte avbryter venner i en samtale, jeg snakker veldig høyt, og ja, kanskje jeg klager på ting inni mellom som egentlig ikke er noe å syte over. Jeg jobber med meg selv hver eneste dag for å bli en bedre versjon av meg selv. Være roligere, la andre slippe til. For bare et år tilbake var jeg ikke bevisst på de negativene sidene mine engang... Så jeg har kommet langt. Herregud, så mye jeg har lært dette året. Jeg har aldri vært så sikker på meg selv og mine kvaliteter før, på samme tid som jeg har fått satt ord på hva som er mine "problem". Jeg har kommet så langt at jeg til og med har fått psykolog. Bare det er et ganske langt steg, synes jeg.

Så ja, jeg ville bare at dere skulle være bevisst på at jeg også ser at jeg ikke gjør alt riktig til enhver tid. MEN, jeg jobber med det. Det får dere se i sesong 7 av Bloggerne! Og beklager at jeg fremstår som klagete og utakknemlig. Det er ikke kult av meg. ♥

colmar pt. 2

ELSKER denne jakken!! Og skoene... Som forresten er håndsydd i Italia.

jeg er på tv til høsten...

SESONG 7 AV BLOGGERNE!
 

Wæææ!!! Jeg kan ikke tro det. Reisen er ikke slutt, dere. I dag er siste episode av Bloggerne sesong 6, men dere skal fortsette å få følge livet mitt så tett som dere har gjort... Nå ENDA mer personlig. Jeg trodde heller ikke det gikk an, for å si det slik. La oss bare si at det skjer... mye, i den kommende sesongen dere får se til høsten. Dere kommer blant annet mye tettere inn på meg og Fabian, og dere får også se en HELT ny Kristine. Jippiiii!

Jeg håper dere gleder dere like mye som det jeg gjør?!

alt jeg ville var å være den kule jenta på trinnetMorningene går så hensides fort. Jeg stod opp 07:00, og plutselig er klokka... 12?! Ja ja. Bedre det, enn at tiden går sakte. Jeg har vært der også. Telt minutter til jeg kan gå og legge meg. Telt dager til sommerferien, så jeg kunne være ensom uten at noen så det. For på skolen var det så synlig. Jeg pratet litt om ensomhet på God Morgen Norge. Av og til tar jeg meg selv i å fortsatt synes det er litt flaut å prate om det, for helt fra ungdomsskolen av ville jeg så inderlig bare... bli likt. Ha flere venner. Være en av de kule jentene på trinnet. Slik at jeg kunne slippe å grue meg til nyttårsaften fordi jeg ikke ble invitert på en eneste fest. Men så har jeg på en måte bare akseptert det, jeg var og er annerledes og det har vært min store svakhet frem til nå. Nå er det styrken min.

The greatest people are many times the loneliest...

Og psssst.. Ensomhet er det som gir deg tid og fred til å finne deg selv og hva du vil. Bare en liten note til deg om du sitter på skolebenken nå og var like loner som jeg var. Om du er stuck i et mønster med bare trygghet og mange mennesker rundt deg hele livet er ikke sjansen så altfor stor for at du klarer å utvikle deg på den måten du har potensiale til.

mageøvelsen jeg har gjort i 3 år

Litt treingssnakk! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å trene mage. Ikke bare er det den gøyeste delen av kroppen å trene, men man ser også resultater fortere der enn andre steder - synes jeg da. I 3 år nå har jeg hatt én go-to øvelse på treningssenteret, dette er den BESTE øvelsen du finner for magen, tror jeg. Hos meg svir det i alle fall som baaaaare det når jeg gjør den. Men det er sinnsykt effektivt - så det er derfor jeg er så hekta 😃

Det er altså øvelse nr. 1 og 2 i denne videoen. Jeg kjører først 10 repetisjoner av nr. 1, og så 10 repetisjoner av nr. 2 rett etterpå. Dette gjør jeg i 3 serier.

(Video fra 2014!! Seeee så liten jeg er!)

Jeg LOVER deg at det kommer til å svi i musklene dine, haha. Men det er såååå deilig! Jeg kom nettopp hjem fra trening og er helt død nå... Nå blir det veggie-nachos til middag! 

det banket på vinduet mitt i natt

Hei og god dag!

Jeg har allerede vært våken i en del timer, da alarmen min ringte så tidlig om 06:00 i dag. I natt våknet jeg brått av at noen BANKET på soveroms-vinduet mitt fra bakgåden??? Jeg har ikke gardiner, men hadde noen store puter i sengen som tilfeldigvis dekket meg, så det gikk ikke an å se meg. Vinduet mitt er ganske høyt oppe fra bakken selv om det er i 1. etasje, så da må vedkommende ha klatret opp på et eller annet vis. SYKT freaky?! Jeg har jo sluttet å være husredd, men jeg frøs heeeelt til og turte ikke engang å reise meg for å se. Jeg BURDE ha gjort det, men instinktet mitt fortalte meg at jeg burde ligge stille. Det skjedde et par ganger før det tok slutt, så jeg sovnet omsider. Men altså, så skummelt? Jeg har ikke vært noe som helst husredd siden jeg flyttet for meg selv, men slike ting gjør meg helt sykt paranoid.

Vel vel...

I dag tidlig var jeg på God Morgen Norge! Jeg skal se om jeg finner klippet, så kan jeg dele det med dere her på bloggen :-)

Maren, Fabian og meg

I går var en skikkelig fin dag. Og lang. Var helt død da jeg landet i sofaen etter å ha fartet rundt i 12 timer. Jeg var først i møte og smakte en helt ny type sushi som nettopp har kommet til Norge (mer om det senere, SYKT fett og SYKT godt var det i alle fall, føler meg innmari heldig som er en av de første som har fått smake), etterfulgt av filming med God Kveld Norge som ville gjøre innslag med meg og Fabian. Utrolig hyggelig! Det føltes mer som en hangout egentlig, haha. Maren er jo supersøt! Det er generelt alle som jobber i TV-bransjen, synes jeg. Mange av de jeg jobber med føler jeg at jeg har mer enn bare en jobb-relasjon til, og det digger jeg.Det ble middag og kaffe på Frogner i går. Ute, til og med. Heyyy! Dette kan Kristine vende seg til, altså ;-) Om jeg skal kjøpe leilighet i fremtiden, tror jeg det blir på Frogner... Før følte jeg meg ikke helt "hjemme" der og synes det fort kunne bli litt tomt og kjedelig der, men nå trives jeg skikkelig i den bydelen. Jeg ELSKER jo Løkka og er kjempeglad for at jeg skal bo her i alle fall ut 2017. Vet nesten ikke om jeg hadde klart å flyttet herfra, når jeg tenker over det. Løkka har stjelt hjertet mitt, mildt sagt. Jeg føler jeg bor i midten av midten, med alt jeg trenger rundt meg. Men langsiktig? Hmm. Da tror jeg at jeg holder en knapp for Frogner, altså. Det vil tiden vise. Gleder meg i alle fall helt SYKT til den dagen jeg eier min egen leilighet. Jeg sparer og sparer! Grunnen til at jeg ikke har kjøpt enda er fordi når jeg først kjøper, så skal den være fin. Skikkelig, skikkelig fin.

heng med meg backstage på Lukas Graham-konsert!

HEY dere!

Lukas Graham spiller på Sentrum Scene her i Oslo på torsdag (om 2 dager), og Universal lar meg ta med vennene mine og 8 av DERE på Soundcheck Party, etterfulgt av Meet & Greet Party! Weee! Jeg har jo nevnt flere ganger at jeg har lyst å henge med dere siden jeg føler vi er bestevenninner alle sammen etter alle disse årene, og endelig har jeg sjansen til å faktisk gjøre det. I morgen velger jeg ut 4 av dere som får ha med 1 venninne (slik at dere har en å komme med, det blir altså 8 av dere til sammen), og så er dere med meg backstage og får en liten meet & greet + konsertbilletter til kvelden. How cool?! Jeg tar selv med meg Fabian, en kompis og 3 venninner. Gleder meg til å henge med dere!

Processed with VSCO with f2 preset

Alt du trenger å gjøre er å kommentere dette blogginnlegget om at du har lyst å være med. Det er bare to dager til konserten, så jeg trekker vinnerne allerede i morgen!

WEEEEE!

(18 års aldersgrense)

mamma, ikke se kveldens episode av Bloggerne

En vakker dag i mai, midt i russetiden min, tok jeg dagstur til Oslo for å ha et møte med my main mama Ingeborg Heldal om året som kommer. "Jeg skal ta deg med på Kjendisgallaen" fortalte hun meg og fikk meg til å drømme meg bort i designerkjoler, gratis champagne og masse kule mennesker. Det føltes fjernt der jeg satt i innspurten av 3. klasse med eksamener opp til ørene, men plutselig var det høst og jeg var på min første Kjendisgalla noensinne.

I kveld får dere se denne kvelden på Bloggerne. 21:30 på TV2 Livsstil.

La oss bare si... Jeg er mildt dagt full på tv. OG jeg advarte mamma; ikke se kveldens episode.

Jeg og Lisa Tønne koste oss nok mest av ALLE på afterparty. Det er jeg rimelig sikker på.

Så, tune in om 20 minutter! Og få med dere God Morgen Norge 08:45 i morgen tidlig, da gjester jeg for å prate om denne kvelden, blant annet.

bikini allerede i mars

Hey! Og happy Tuesday! Åh, jeg er skikkelig glad og full av energi om dagen. Det slår seriøst aldri feil; hver gang våren og det fine været kommer, blir jeg full av treningsmotivasjon. Det virker som om trening bare ikke ER min greie om vinteren. Uansett, jeg hoppet på bussen til Bislett i går med et stort smil, og kjørte en økt hvor jeg klatret og trente mage + armer. Mine favoritter å trene. Etterpå dro jeg til Fabian og laget en sen middag. Taco slår virkelig ikke feil etter en intensiv treningsøkt, spesielt ikke når "På tur med Dag Otto" ruller på skjermen. HAR DERE SETT DET??? Herregud, jeg blir så sinnsykt glad av Dag Otto Lauritzen. FOR en solstråle. Alt jeg tenker på når jeg ser den serien er hvor sinnsykt heldige de som har han i livet sitt er. Jeg craver mennesker med god energi.

Nå har jeg nettopp vært innom Idol Looks på Frogner for å ta bikini polaroids, det var seriøst altfor digg å ta frem bikiniene. Det er nok ikke helt sommer enda selv om jeg liker å tro det, men dere vet jo meg... jeg ligger alltid 10 steg fremfor alle andre. "NÅ ER DET SOMMER FOLKENS!!" er så typisk meg å si på denne tiden av året. Hehe. Nå skal jeg jobbe med mailen, og så går resten av dagen til møter og opptak med God Kveld Norge. Her går dagene unna! Jeg elsker at jeg har mye å gjøre, jeg elsker at det er sol ute og jeg elsker at livet bare SMILER akkurat nå!!!

HA EN NYDELIG DAG

jeg har prøvd en ny tannbleking!

annonse

Et fint smil.. det MÅ være det mest sjarmerende ved en person. Ingenting er finere enn et stort, ekte og ikke minst hvitt smil. Når jeg merker at tennene mine begynner å bli gule gjør det noe med hele meg, jeg smiler ikke like mye og dermed virker jeg ikke like glad. Haha, sad but true. Etter en real tannbleknings-behandling derimot... Jeg gliiiiiiser fra øre til øre! Som dere vet drikker jeg en del Pepsi Max, og jeg innbiller meg at det gjør tennene mine litt mindre hvite enn de egentlig er, så jeg har vært stor fan av tannbleking i alle år. For ikke så lenge siden fikk jeg lov å teste Swiss Clinic sitt Whitening System - og jeg er så fornøyd at det blir et eget innlegg her på bloggen om det. Weee!

Okey, så la meg forklare hvordan dette funker. 1. Skinnene dere ser oppi boksen her, dypper man i varmt i 5-10 sekunder, før man biter på dem slik at de former seg etter tannradene dine. 2. Deretter børster man tennene for å gjøre dem klare til bleking, og så smører man skinnene med geléen som kommer i disse søte, små sprøytene. 3. Ha på skinnene i 45-60 minutter!

Slik ser det ut når skinnene er på:

Og såååå glad er jeg med hvite tenner etterpå!Man skal gjenta en slik behandling til man får det resulatet man ønsker (alt fra 3 dager til 2 uker), jeg tok faktisk behandlingen kun to ganger(!!!) og var superfornøyd med det. Da var jeg good to go! Jeg vet ikke om tennene mine blekes veldig enkelt?? Eller så er Whitening System bare sinnsykt bra, jeg kjenner jo kjempemange som bruker akkurat denne tannblekingen. 

UNIK RABATTKODE TIL DERE!

Koden "Kristine200" gir 200 kr rabatt på tannblekingen til Swiss Clinic, så dere betaler bare 480 kr. Det er et skikkelig kupp!! Happy shopping babes 😃

for the lonely heartsJeg har vært mye alene, og jeg har vært mye ensom. Mye. Mer enn jeg har gitt uttrykk for på bloggen. I høst begynte jeg å åpne meg litt for dere angående ensomheten min, og grunnen til at det tok så lang tid før jeg åpnet meg er kanskje fordi det er det temaet som har vært mest sårt for meg, av dem alle. Selv om dette er lenge siden, sitter det fortsatt i meg. Du skal ikke mer enn 1 år tilbake før jeg var mutters alene enkelte skoledager. For jeg følte aldri at jeg fant min plass i tenårene. Videregående var mye bedre for da fant jeg et par sinnsykt gode venner som den dag i dag er en av mine nærmeste, men ungdomsskolen var egentlig et rent helvete for min del. Jeg husker jeg var 15 år gammel og hadde spørsmålsrunde på bloggen. "Er du populær?". Jeg svarte ikke på spørsmålet, så klart. Det gjorde nesten litt vondt at folk antok jeg "populær" fordi jeg begynte å få en stor blogg, for det føltes som om jeg ikke klarte å leve opp til forventningene. Og ja, jeg var flau. Flau overfor meg selv, de på skolen min, mamma, pappa, alle... Alle rundt meg.

Etterhvert som årene har gått, har jeg funnet den selvsikkerheten i meg selv som har lært meg å se verdien av meg selv. For fire år siden trodde jeg at jeg var en taper og at det var en grunn til at folk ikke ville bli venn med meg. I dag VET jeg at jeg er en kul person å være med og ikke minst en god venninne. At jeg var alene såpass mye er en del av den jeg er i dag. Og vet dere hva? De mest interessante menneskene jeg kjenner er de som er litt... ensomme. Eller kanskje ikke ensomme, men alene. De som er litt utenfor boksen, og som ikke sitter på vors med jentegjengen på 15 stykk hver eneste helg. Jeg liker mennesker som har valgt å ta utgangspunktet i seg selv. Seg selv og ingen andre.

For til syvende og sist er vi jo alene, alle sammen. Jeg ender opp i kisten alene, og det gjør du også.

utdanning?

Skjorte fra H&M, skjørt fra Topshop, veske fra Glitter, solbriller fra Ray-Ban

Her er antrekket mitt på lørdag. Jeg elsker denne skjorten, så sinnsykt fin! Da kvelden kom tok jeg av strømpebuksene og byttet fra boots til røde heels. Good morning, forresten! Endelig mandag, sier jeg bare. I dag våknet jeg til NOK en solskinnsdag, det var så sinnsykt deilig å se det hvite sengetøyet jeg lå inntullet i lyse på grunn av solen. Hver eneste morgen våkner jeg og priser meg selv lykkelig for at jeg slipper å dra meg avgårde til skolen... Haha. Hang in there, dere som snart er ferdig! Det minner meg på at søknadsfristen for studie snart går ut. Jeg søkte i fjor selv om jeg ikke hadde planer om å gå på skole, og jeg tror jeg kommer til å gjøre det samme i år. Bare i tilfelle, liksom. Til dere som har spurt meg så skal jeg fortsette å blogge på heltid til høsten også. Jeg håper ikke at jeg skuffer dere ved å si dette (fordi jeg vet at dere likte når jeg skrev om skole), men akkurat nå føles veien fra her jeg er nå til å skulle begynne å studere, veldig, veldig lang. Utdanning er noe jeg er helt for og jeg hadde jo i utgangspunktet tenkt å ta mastergrad i et eller annet på strak arm etter videregående. Jeg skal ha utdanning en dag, for jeg vil ha en backup jeg også. Men akkurat nå føler jeg at jeg lærer mer enn jeg ville gjort på et studie. I fjor fikk jeg skolen så sinnsykt opp i halsen, og da ikke bare skolen i seg selv, men alt rundt. Kanskje jeg høres negativ ut nå, det håper jeg ikke, men det var seriøst så grusomt det siste året. Hele kroppen min vrengte seg i smerte hver gang jeg våknet og visste at jeg hadde en 8 timers lang skoledag i vente. Lærere jeg ikke likte, fag jeg visste jeg ikke ville få bruk for, undervisninger jeg ikke lærte noe som helst i, menneskene jeg ikke likte og alle friminuttene, klærne jeg ikke fikk lov å bruke (altså jeg ANGRER på at jeg ikke gikk hardere ut da jeg ble tatt til rektors kontor) og fritimene jeg så inderlig hatet fordi det skapte et unødvendig tomrom i den altfor lange skoledagen. Sistenevnte hatet jeg spesielt om vennene mine var borte fra skolen og jeg lurte på hvor i all verden jeg skulle gjøre av meg. For på den skolen jeg gikk på kunne man ikke henge med noen andre enn sin egen gjeng. Hvor sinnsykt teit er ikke det, haha? Mennesker, ass. Det var i alle fall helt fantastisk den dagen jeg fullførte muntlig eksamen og kunne gå ut av døra for siste, aller siste gang. Folk gråt og jeg skjønte ikke hvorfor, for jeg smilte fra øre til øre og hadde aldri før kjent på en større frihetsfølelse. Endelig for faen. Nå kan livet mitt starte. Takk for det som var bra, men fuck you til alt som sugde energien min hver eneste dag.

Nå er jo det å studere noe helt annet enn videregående, men jeg kjenner likevel ikke at jeg er klar. Det jeg driver med nå er så fantastisk moro at jeg ikke ville byttet det mot noe.

Og dere som går på skole nå? Lykke til, kjære dere! Jeg kom meg gjennom det, og da klarer dere også det.

er du russ og trenger penger til russetiden?

annonse

Er det et spørsmål som har gjentatt seg ekstremt mye i kommentarfeltet mitt siden jeg var russ for snart et år siden, så er det; hvordan tjene penger til russetiden? Det er ikke til å legge skjul på at det går en del penger både i forkant av russetiden og i selve russetiden. Kanskje du er på buss eller van? Du skal ha genser, låt, logo, russeklær (FY fillern så dyrt... Kan det snart bli litt konkurranse i russemarkedet så russen slipper å måtte betale en formue kun fordi de store og eneste selskapene har monopol?), billetter og overnatting til de ulike treffene, og sist men ikke minst... alkohol og mat. Alt dette koster ganske mye penger - og da er det om å gjøre å finne de måtene man kan tjene penger mest mulig effektivt. Jeg har gjort litt research rundt om for å se hvilke type dugnader man kan gjøre i forkant av russetiden, og jeg har nå teamet up med Fellesinnsatsen som selger telys! Herregud, så genialt... Selv solgte jeg og russegjengen min toalett-papir, og skal jeg være ærlig angret jeg veldig da vi plutselig fikk levert 10 paller i garasjen med 200 pakker toalett-papir. Aaah, haha. Vi brukte sinnsykt langt tid på å få det solgt, kanskje fordi det er litt dølt å gå rundt på dørene med toalett-papir? Hadde jeg visst om telysdugnaden hadde jeg definitivt gått for det i stedet, og selv om det kanskje er for sent for meg nå, så er det ikke for sent å anbefale dette videre til dere :-)

Visste du at det brennes 200 millioner telys i Norge hvert år?

Levende lys tilhører kos og hygge, enten det er vinter og snø utenfor vinduet på vinterhalvåret eller en sen sommerkveld ute på verandaen med gode venner. Spesielt nå rundt påsketider er telys super-aktuelt! 😃 Denne pakken fra Fellesinnsatsen inneholder 200 telys, og det er helt perfekt å selge da dette er noe folk har bruk for i tillegg til at det er rimelig. Her er et eksempel på hvor mye dere får ved å selge:

350 esker med telys solgt = dere vil tjene 52 500 kr!

Dette er Norges beste fortjeneste innen dugnad, fordi Fellesinnsatsen er de eneste som tilbyr 50% fortjeneste (!!!!!) av salgssummen. Det er en sykt god deal, og jeg skulle virkelig ønske jeg oppdaget dem et år tidligere så jeg kunne gjort denne dugnaden i stedet, haha. MEN, jeg vet jo at jeg har mange lesere som er russ, så det gleder meg at jeg kan tipse dere om dette.Lykke til, kjære russ!

dette er livet

Åh! Jeg kan ikke engang beskrive hvor sinnsykt deilig det er å sitte midt i solsteiken på Frogner mens jeg drikker en cool coffee og skriver til dere. That's what I do now! Været er helt fantastisk her i Oslo i dag og jeg har ikke samvittighet til å sitte inne, så da gjør jeg det enkelt: jeg tar med Mac'en ut. Akkurat nå befinner jeg meg på Kaffebrenneriet med Fabian og noen kompiser av han, og jeg innbiller allerede at jeg har fått litt farge i ansiktet. Huden min gløder, i alle fall. Om det er solstrålene eller bare at livet smiler vet jeg ikke.


 

min første tur på byen i Oslo!

Meg og Eila, som jeg ble kjent med bare for et par dager siden <3 For en rå jente!

Jeg har faktisk ikke vært ute på byen i Oslo enda, til tross for at jeg fylte 20 for over to måneder siden. Generelt er jeg veldig imot byen, fordi jeg føler jeg kan gjøre så UTROLIG mye mer nyttige ting enn det. Én ting er om du drar med en god gjeng, treffer mange kjente og har det moro, for byen KAN faktisk være sinnsykt gøy, men jeg føler at det som oftest heller mot det motsatte. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har stått midt på dansegulvet på en eller annen klubb og bare tenkt at her vil jeg virkelig ikke være. Du har sikkert vært der selv? Det går så klart i perioder, for et år siden husker jeg at jeg og Guro dro ut på byen hver eneste helg og vi diiiigget det. Men så bare sa det sa det stopp for min del. Jeg høres kanskje kjip ut, men jeg vil heller bruke kveldene mine på å være kreativ, være med mine favoritt-mennesker, høre på den musikken jeg vil, drikke vin og ha det moro. Ikke stå i et lokale med 200 andre mennesker som spruter Champagne og venter på å få seg et ligg.

Alt i balanse, da. I går hadde jeg faktisk skikkelig lyst å dra på byen for første gang her i Oslo, så vi samlet oss 4 jenter hos Telma og endte opp på Nox! Haha, jeg har kanskje altfor mange fordommer mot akkurat det stedet, for jeg ER virkelig ikke keen på å henge med Paradise-folk og danse til slutty musikk, men jeg må jo gi et det forsøk før jeg egentlig kan si noe som helst. Og om man har gode venner rundt seg og bare vil ha det gøy kan det jo faktisk bli ganske... gøy! I går var faktisk en sinnsykt moro kveld, jeg traff mange kjente og koste meg skikkelig. Klarte så klart å miste de jeg dro med, så da passet det fint at Fabian var på et utested rett ved, så vi møttes utenfor og gikk hjem sammen. Perfekt avslutning på kvelden, hihi. Jeg tror nok ikke jeg blir å se mye på Nox, men en gang i blant? Det skal du ikke se bort ifra!

Vi var ikke i seng før 04:00 i natt, men likevel spratt jeg opp tidlig for å dra hjem å hente solkrem og anstendige klær, haha. Nå skal vi ut i solen, ta en kaffe og bfå litt fregner! Aaaah, FOR en deilig søndag!!
 

oh happy dayWeeee! Lørdag! Jeg har trent, shoppet, jobbet litt og NÅ skal jeg ut i sola. Som for så vidt er på vei ned, haha. Men det er fortsatt varmt ute, så da går det fint. Jeg eeeeeelsker at våren titter frem - det føles ut som en evighet siden sist. Og det er det jo egentlig. Jeg skal på middag med noen fra russebilen min etterpå (har ikke sett dem siden skoleslutt så det blir dødskoselig), og så skal jeg ha vinkveld med noen venninner. Tror det blir en braaa kveld :-)

Nydelig lørdag til dere! xx

a kid with big plans

WAITIN' ON THE DAY - JOHN MAYER

Denne sangen får meg til å drømme. Drømme om å oppnå alt det jeg vil, drømme om å bli den beste versjonen av meg selv, drømme om å oppdage alle de fine sidene ved livet, drømme om å finne sjelevennene mine. Og akkurat i dag; drømme om å sitte i Olaf Ryes-parken rett ved meg med rosévin og druer. Hiiiiihi - det skal jeg gjøre så FORT det blir bittelitt varmere. Jippi!

Jeg er en jente med store planer. Hele tiden.

Bilde fra en liten gåtur på Frogner for et par uker tilbake siden, med Håkon. Det var en skikkelig bra dag. Og wow, så fort dagene og ukene går? Det er snart 3 måneder siden nyttårsaften. 

Processed with VSCO with f2 preset

LOOK at these boots! Jeg dør innvendig, de er så fine og jeg skulle ønske jeg hadde dem i garderoben min. Føler meg skikkelig powerful i dem, haha!

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg er i gang med å filme "a day in my life"-videoblogg til dere! Tjooohei!Akkurat dette trengte jeg å lese. Fordi det er så sant... Jeg vet at jeg kommer til å se tilbake på disse dagene og savne dem så mye at jeg ville gått tilbake igjen. Så det er bare å nyte. Husk det, folkens.

Processed with VSCO with f2 preset

Smiiiiil! Haha, dette var en skikkelig koselig kveld. Telma hadde vors med jentegjengen sin hos seg, og hun bor jo rett ved meg, så jeg hoppet i finstasen og grabbet til meg en vin fra kjøleskapet. Lenge leve spontane kvelder! Det var kjempekoselig, og jeg merket at det var lenge siden jeg har vært med en hel jentegjeng samlet, faktisk. Sååå moro! Jeg tok selvfølgelig et par glass hjemme i eget selskap, det er lite som topper akkurat det. Det er da jeg er mest inspirert og kreativ.

Johnny Depp and Kate Moss. My favorite love story of all time...

Nå skal jeg på trening, og så skal jeg til byen for å nyte sola, ta en kaffe og kjøpe en SINNSYKT fin genser jeg så på H&M her om dagen. Så klart hadde jeg bare 50 kr på kortet, hvor typisk... Håper den ikke er utsolgt. Haha. Ha en nydelig lørdag!

shoot with Colmar

annonse

For et par uker siden var jeg i Stockholm for å ta bilder sammen med to av mine svenske favoritter og det eksklusive merket Colmar. Colmar er et italiensk merke som er på vei til å ta norden med storm. Altså, for noen fine jakker! Det var himmel på jord å kunne velge og vrake i hvilke vi ville ta bilde i, for disse jakkene er ikke bare gode å gå i, de ser også råbra ut. Får meg til å føle meg skikkelig sporty chic!

Fotograferingen gikk for seg på et koselig hotell litt utenfor Stockholm, og her er to av bildene vi tok. It's more to come! Jeg ble forelsket i denne militæret-printede jakken med en gang, det var den første jeg kastet blikket på, hihi. Elsker passformen, og ser for meg at den er cool å kombinere med lys jeans og noen kule sneakers i vår!

Og så må jeg bare legge til at det er ekstremt STAS å bli spurt om å være modell for et så velkjent og respektert merke!! WEEE ♥

jeg er representert av IDOL LOOKS

MY NEW AGENCY!

Jeg har jo nevnt det så vidt for dere, men nå er jeg altså representert av Idol Looks. Dette er SÅ gøy!! WOOOHO! Jeg har vært signert litt forskjellige modellbyrå rundt om de siste årene, men nå føler jeg at jeg er i akkurat det byrået jeg skal. Amar, agenten min, er så utrolig dyktig, og han tar hele prosessen fra scratch. Nå skal vi lage modell-Kristine, ikke blogg-modell-Kristine. Weeeeee! Jeg er så sinnsykt gira, og i dag innså jeg hvor mye jeg faktisk elsker dette. Å stå fremfor kamera. Være med på å... skape noe. Jeg møtte opp i studio allerede 09:00 sammen med broren min, og vi holdt på i 6 timer. Gjett hvem som var sulten da hun kom hjem og ikke hadde spist siden frokost. Rart med det, for adrenalinet jeg får av å gjøre dette og være omringet av kreative og energiske mennesker får meg til å glemme alt. Jeg bare er tilstede og gjør akkurat det jeg skal gjøre. Altfor deilig.

Jeg GLEDER meg til å vise dere resultatet!! Herreguuud så fornøyd jeg er, det er virkelig et helt nytt preg på disse bildene. Tror ikke det tar mer enn en uke, så stay tuned for å se den nye Kristine.

STAY TUNED TO SEE THE NEW KRISTINE...Processed with VSCO with b1 preset

HVOOOR fete er ikke disse glossy strømpene! Jeg elsker klærne jeg fikk bruke i dag! Iiih, kiler i magen etter å vise dere bildene...

Nå må jeg spise. Og drikke Pepsi Max. Hihi! GOD HELG!
 

derfor skal jeg gå til psykolog

En helt spontan video, bare. Jeg liker å dele det som foregår oppi hodet mitt med dere. Trykk på tannhjulet for best kvalitet :-)

en deilig torsdag

I CAN CHANGE - JOHN LEGEND

I LOVE THAT SONG. I ALWAYS ASK MY UBER DRIVER TO PLAY IT IN THE CAR


Senk skuldrene dine. Livet er ikke så innmari seriøst.

Just a little reminder, honey!


Disse ordene hjelper meg. Mye. Sola skinner ute i dag, og jeg har sittet inne hele dagen med Mac'en på fanget. Før ville jeg følt at jeg gikk glipp av alt, men med tiden har jeg innsett at man bare kan være et sted av gangen. Så jeg koser meg glugg her jeg sitter, jeg! Med Pepsi Max og mailskriving. Det skjer mye gøy for tiden på jobbfronten, og det gjør meg skikkelig, skikkelig glad. Og inspirert. Ingenting er gøyere enn en full mailboks og en telefon som ringer i et kjør. I freakinnnn' love it. De som hevet øyenbryn over at jeg skulle blogge på fulltid etter videregående kan kysse rumpa mi! Haha. Nei da, jeg skjønner at folk kan være skeptiske. Men herregud, man må jo ta litt sjangser i livet. På samme måte som jeg har lyst å flytte til NYC eller LA for en periode og satse på modellkarriere. Jeg kjenner på hele kroppen min at jeg kommer til å angre når jeg blir eldre, om jeg ikke prøver, i det minste. I morgen skal jeg opp tiiiidlig for å dra på shoot. Håkon blir med meg, juhuuu! Jeg skal sørge for å ta dere med på alt som skjer nå fremover :)

en ny sminkestil

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har som jeg har nevnt litt i det siste, blitt veldig glad i en naturlig sminkelook. Fremover håper jeg på å få litt fregner og farge i ansiktet, slik at jeg kan droppe foundation og heller bare gå uten hudsminke, for er det noe jeg elsker så er det akkurat det. Jeg har begynt å droppe eyeliner og mascara inni mellom, og jeg føler jeg får en HELT annen look. Er dere ikke enig? På en bra måte, synes jeg! Det er gøy å variere litt, og ikke minst er det sååå digg å kunne gnikke seg i øynene, haha.

Nå er det VÅR! Hjertet mitt danser av glede!! Jeg kjente at i dag MÅ jeg bare løpe ute, så jeg knyttet på meg joggeskoene, hoppet i tightsen og en ullgenser før jeg la ut på sprang i Frognerparken sammen med Fabian. Vi løp både runder og intervaller, og det var sååå deilig å føle meg fri og hjemme igjen. Jeg elsker jo å løpe, det har jeg gjort hele livet. Friheten og lykken som bruser i meg mens jeg legger på sprang kan faktisk ikke måles med noe som helst. Etter en god time ute med vind i håret og solsteik i ansiktet, dro vi på treningssenteret hvor vi kjørte litt styrke. Nå er jeg heeeelt død her jeg sitter, haha. Gjett hvem som er klar for taco i kveld. GJETT hvem! Damn, nå skal jeg begynne å løpe mye fremover!

pad thai tuesdayVerdens skjønneste lille jente! Unger er så fulle av betingelsesløs kjærlighet.

Er det én ting som litt er uvant med å flytte hjemmefra, så er det det å ikke ha familie rundt seg. Derfor synes jeg det er skikkelig koselig at jeg har blitt tatt inn i varmen hos Fabian sin familie! Det verdsetter jeg utrooolig høyt. Familien hans har en tradisjon hvor de har Pad Thai Tuesday hver uke, og her får vi servert den nydeligste pad thaien toppet med fersk koriander, chilisaus og lime. Det er så gjennomført, alt sammen. Og maten? Den seriøst bare smelter i munnen. Sammen med nøye utvalgt rødvin som fremhever smakene enda mer - selv om man ikke trodde det var mulig. Jeg koste meg skikkelig i går... Du vet når du sitter med skikkelig gode mennesker rundt deg, og du bare tenker at det er ingen andre steder du kunne tenkt deg å være enn akkurat her? Sånn følte jeg det i går. Barnelatter, gode samtaler, voksenlatter, skåling. En fin tirsdagskveld, en skikkelig fin en.

til dere som mener jeg forandrer meg for Fabian

Processed with VSCO with f2 preset"Haha herregud, når begynte du å analysere det å drikke kaffe? Etter du møtte Fabian? Ser utrolig dumt ut hvordan du skal etterligne han til enhver tid."

Haha, kommentarer som dette total-ignorerer jeg, fordi det er kun kjipe mennsker som spyr ut slike utsagn. Men for dere som lurer på hvordan min reaksjon i forhold til slike kommentarer er; her kommer det. Jeg har blogget i 8 år nå, og det er ikke før det siste året at jeg har begynt å bli personlig. Etter at jeg flyttet ble jeg enda mer personlig fordi jeg valgte å satse fullt på bloggen min, og nå som Bloggerne har begynt å rulle på skjermen deler jeg omtrent alt som skjer oppi hodet mitt. Fordi det er slik jeg er, og jeg vil være ærlig med dere. Jeg har sett fantastiske sider ved livet som jeg aldri har sett før, for første gang har jeg danset på roser og følt meg ordentlig lykkelig. På samme tid er det også dager hvor jeg er så nede og dypt i mitt eget sinn at jeg ikke engang orker å ta opp telefonen for å ringe en venninne. For et år siden blogget jeg hovedsakelig om dagens antrekk, hvilken prøve jeg øvde til eller hva jeg spiste til middag. Det betyr ikke at jeg ikke var like tenkende da som jeg er nå. Ja, jeg analyserte hvor fint livet kunne være på den tiden også. Kanskje det ikke var den varme kaffekoppen, men heller Pepsi Max-flasken jeg kjøpte i kantina som fikk meg gjennom 2 timer norsk mandags morgen. Jeg har alltid vært slik, helt fra jeg var liten av har jeg tenkt, fundert, kvernet, satt spørsmålstegn bak ting. Hvor fint livet kan være, og hvor kjipt og sinnsykt vondt det også kan være. De siste årene har jeg oppdaget nye sider ved min egen psyke, på både godt og vondt. Jeg synes det kan være vanskelig å være på tomanns-hånd med et menneske, fordi ALLE sansene i kroppen min jobber på fullgir i selskap med andre mennesker. Jeg overanalyserer. Kanskje jeg er litt nevrotisk. Jeg straffer meg selv for ting jeg gjør og sier, kanskje mer enn hva du gjør. Eller kanskje du er slik som meg også? Jeg får nemlig inntrykk av at mange tenker i samme baner som meg. Og det er det som er så fint med at jeg er blitt åpen, for usikre jenter der ute som føler seg alene om å synes det er slitsomt å være med mennesker, kan lese at HEY, det finnes flere! Hvor fint er ikke det?

Jeg har aldri forandret meg til noen jeg ikke er, for noen. Herregud, hvordan skulle det gått, da? Tror dere ikke kjæresten min ville gjennomskuet meg om alle tankene mine, alle refleksjonene mine, alt jeg gjorde, var påtatt og ikke ekte? "Du går med skinnjakke på grunn av Fabian" - veeeeel... Jeg har jo faktisk designet 3 skinnjakke-kolleksjoner hele 3 år før jeg møtte han? Men så KLART er jeg blitt inspirert. Sinnsykt inspirert. Jeg har aldri møtt et menneske som har inspirert meg så mye på alle områder i livet. Til å utvikle meg selv, jobbe med de dårlige sidene mine, dyrke de gode sidene mine, utvide kunnskaps-horisonten min, være nysgjerrig på det livet har å by på. Dere leser jo bare overflaten av vår relasjon, men kanskje dere forstår mer når han kommer på skjermen i neste uke. Jeg sa i første episode av Bloggerne at jeg ikke vil ha kjæreste fordi mitt inntrykk har så og si hele livet mitt vært er gutter er dumme og vil bare ha sex. Det var feil. Jeg fant en jeg kan ha fine samtaler med, som tenker like dypt som meg, og som i tillegg er litt eldre enn meg og har mer erfaring - som gjør at jeg kan lære mye av han. Jeg er bare 20 år, og jeg har en hel HAUG å lære. Og det er så fint å kunne gjøre det sammen med et annet menneske.

Disse "dype" sidene ved meg som enkelte synes det er kult å gjøre narr av meg for, har alltid vært i meg. Forskjellen er at jeg har begynt å vise de. Og ja, Fabian har nok vekket mye i meg. Er det galt, da?

I think not.

Og om du ikke finner glede i en varm kaffekopp mandags morgen, så er det cool. Jeg gjør det, i alle fall :)

favorite jeans of all timeIF I COULD PICK OUT ONLY ONE JEANS FROM MY WARDROBE... THIS WOULD BE THE ONE

(ALLE spør hvor disse buksene er fra, og svaret er Runwaydreamz. Størrelsene er normale, men er du i tvil - gå en størrelse opp!)

Ahhh! Jeg elsker 80's stilen som er i motebildet for tiden. Ikke at jeg er opptatt av å følge trender og hva som er in og ikke, men at klær mamma brukte da hun var ung er å finne i butikkene gjør meg så glad, for jeg elsker de klærne. Laid back, men classy. Ahhh. Jeg fortalte dere jo at jeg fikk besøk av min nye agent?! Jeg er under Idol Looks nå (eller snaaaaart... vi skal ha shoot denne uken for å ha materiale til portefølje), og vi er på vei til å skape en "ny" og bedre Kristine. Først ut var håret, nå er det klesstilen. Vi gikk gjennom garderoben min og fant ut hva jeg skal fortsette å gå med, og hvilke klær jeg skal unngå. Jeg har enda ikke helt den stilen jeg selv ønsker å ha kjenner jeg, for hele den utviklingen er jo en laaaang prosess, men nå får jeg profesjonell hjelp og det er så utroooolig gøy. Og spennende! Herregud, jeg elsker dette. Jeg skal dra rundt her i Oslo på ulike butikker og finne plagg til den fornyede garderoben min, så fremover kommer det til å bli mer street style og fokus på mote her på bloggen. I tillegg til den personlige og poetiske biten som jeg har nå, så klart. Everything, baby!

Forresten... TUSEN takk for de fine kommentarene som renner inn her om dagen. Woooow?! Jeg digger at dere digger den nye stilen min i form av skrivemåte og nye type bilder. Det kommer mer, jeg lover dere. Jeg er på vei dit jeg vil bloggen min skal være. Dyp og ærlig, men positiv og oppmuntrende, med bilder som kan inspirere. Nå fremover blir det enda mer mote, og det håper jeg dere gleder dere til like mye som jeg gjør. Jeg innså i går hvor sinnsykt glad jeg er i å sette sammen antrekk og fotografere det for å forevige det. Det minner meg om 15 år gamle Kristine som stod opp en halvtime tidligere før skolen for å finne antrekk. Jeg hadde seriøst null selvtillit på den tiden, men likevel turte jeg å skille meg ut. På en ungdomsskole hvor det å skille seg ut ikke var akspetert.

Jeg er glad jeg hadde guts'ene til det.

ansiktet hennes glødet

I dag har vært en deilig dag. Sånn skikkelig... deilig. Jeg våknet hos Fabian, og vi spiste frokost sammen før vi heiv på oss hver vår skinnjakke og kom oss ut av døren. First stop; coffee! Ah, jeg har blitt ordentlig kaffe-menneske nå, og det er så gøy, hi-hi. Ingenting smaker bedre enn nykvernet kaffe på morgenkvisten. Vi dro innom en kafé på Frogner, om dere bor i Oslo og ikke har vært på Eckers, ta turen. De har nydelig kaffe. Da jeg tok imot koppen, som ikke bare varmet hendene mine, men absolutt hele meg, fikk jeg skikkelig følelse av at.... wow. Så spesielt og unikt hvert eneste øyeblikk egentlig er. Er jeg helt rar som tenker slik? For jeg bare tenker på hvordan det blir å se tilbake på dette når jeg er 40 år. Da kommer jeg sikkert til å se tilbake på denne tiden og tenke på denne dagen. Jeg har jævlig god hukommelse, haha, så god at jeg sikkert husker kanskje litt for mye i detalj. Der lille Kristine stod, med rufsete hår fordi hun glemte hårbørsten sin hjemme, mannlig skinnjakke i size L, boots som ikke er enda knyttet igjen fordi hun er litt vimsete samtidig som hun gir litt faen og med et blekt ansikt fordi hun ikke orket å tryne i sminkemappa.

Og likevel... Likevel så hun mer levende ut enn noen gang. Ansiktet glødet, øynene glitret, hjertet danset. Fordi hun opplevde sin første forelskelse, hun var et steg nærmere å finne ut hvilken person hun ville være her i livet, hun utforsket hver eneste dag og hun gjorde ting hun aldri hadde gjort før.

For hvert nye sted jeg er her i Oslo, tenker jeg på hvordan det blir å komme tilbake til disse stedene 5.... 10, 20 år etterpå. Gudene vet hvor jeg er i livet da. Alt jeg vet er at det kommer til å være knyttet en hel haug av fantastiske minner og følelser til alle disse stedene.

hardtarbeidende, men avslappet

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Tortilla chips, vin og søskenprat. Blir det bedre? De siste dagene har livet bare flytet, og det er deilig. Jeg har ikke sminket meg spesielt mye og stresset med å se bra ut. Jeg har heller bare tatt på meg litt concealer, en rød leppestift og klær jeg føler meg komfortabel i. Jeg har spist Tortilla Chips mens jeg har drukket vin sammen med mennesker jeg liker. Håkon på torsdag, Fabian på fredag og en ny venninne som heter Nelly på lørdag. Litt sånn effortless life, som er det type liv jeg har lyst å leve. Jeg har alltid vært og kommer alltid til å være en hardtarbeidende jente, men jeg vil lære meg å ha en avslappet holdning til livet oppå det. For det er kanskje nettopp det jeg har slitt med de siste årene... Jeg har bekymret meg for altfor mye. Over ting som ordnet seg til slutt, og som ikke fortjente stresset mitt. "Senk skuldrene, på ordentlig" fikk jeg fortalt, og de ordene sitter i meg. For ja, Kristine, du må seriøst senke skuldrene dine. Ha-ha. Stresse litt mindre og nyte litt mer., kjære deg. Heldigvis er jeg på vei.

Det var skikkelig deilig å våkne på søndag etter alle de fine dagene jeg hadde forrige uke. Selv om jeg var en smule redusert var jeg likevel gira på å få unnagjort de typiske gjøremålene mine på søndager: vaske leiligheten, rydde rommet, ta en lang dusj, nappe brynene, ta ansiktsmaske. Og spise enda litt mer Tortilla Chips. Den med cheese som dere ser på bildet er forresten helt amazing. Jeg er altfor avhengig, hehe.

nå shipper Jofama til Norge!

reklame for egen kolleksjon

Wearing Kristine 1 in black

Helt siden jeg startet å designe for Jofama har det vært mye spørsmål om hvor man kan få kjøpt jakkene mine på nett. Jofama Fashion shipper endelig til Norge nå, folkens! Her har de Kristine 1 og Kristine 3 i alle farger, Kristine 2 er høst- og vinterkolleksjon så den er ikke i butikk akkurat nå. Jeg har nettopp tatt frem jakkene og er klar for å kunne kle meg i lette skinnjakker fremover. Favoritten er og forblir Kristine 1 i svart, den jeg har på meg over her, for den gjenspeiler kjernen i stilen min: rocka og edgy. Denne jakken er lett å tone ned med svarte jeans og en enkel topp, på samme måte som man kan kombinere den med skinnbukse eller skinnskjørt og et belte i sølv - baaaam, plutselig er man blikkfanget på fest! Haha. Alt etter hvilket uttrykk man ønsker å gå for :) Jeg tror egentlig at uansett hvor gammel jeg blir, så kommer jeg til å ha den edgy lille biten i klesstilen min. Jeg har jo allerede blitt ganske mer "classy" i stilen min føler jeg, det er ikke like vulgært som den kanskje var før, men jeg kommer alltid til å ha et ønske om å skille meg ut. Målet mitt er å ha en elegant high fashion-stil, med en edgy twist. I'm on my way! I dag får jeg faktisk besøk for å gå gjennom hele garderoben min og se hva som er keep og hva som er throw.

Uansett... Jofama Fashion! Nå vet dere i alle fall at de shipper til Norge.

ps: til dere som spør hvilke butikker som selger jakkene mine, så går dere inn HER og skriver inn by og postnummer, så får dere opp alle butikkene i nærheten som selger Jofama.

endelig min tur; ADAMS matkasse!

annonse

Okey, dere! Dette har jeg ventet lenge på. Jeg har lest om Adams matkasse overalt det siste året, og etter at jeg flyttet ut fikk jeg virkelig lyst å prøve det selv. Hvor deilig er det ikke å få levert ferdige råvarer for hele ukens middagsmeny? Aaaaaltfor deilig! Jeg fikk servert 3 ulike Adams matkasser på mandag; Ekspress for to, Fruktkassen og Vinterkos. Dette har vært en sinnsykt stressende uke for meg med mange møter og happenings på agendaen min, faktisk så stressende at jeg vet med sikkerhet at jeg ikke hadde rukket å planlegge middag og gå på butikken hver eneste dag. Derfor var det helt perfekt å få tilsendt oppskrifter til middag sammen med tilhørende råvarer i akkurat den porsjonen jeg behøvde.

Jeg lager ofte middag sammen med kjæresten min, så Ekspress for to var midt i blinken for meg. Det er for øvrig den kassen som er bestselger hos Adams. Den sparer deg for tid OG oppvask, noe jeg merket med en gang. Middagene tok under 20 minutter å lage, og så var de så klart både sunne og smaksrike. Akkurat det jeg ser etter i en middag!

5 gode grunner til å velge Adams matkasse:

  • Du sparer tid og slipper stressende handleturer på butikken
  • Du sparer penger! Mindre impulskjøp og null matsvinn resulterer i redusert matbudsjett for 4/5 av våre kunder
  • Du spiser sunne, gode, inspirerende og varierte middager hver eneste dag
  • Ingen bindingstid
  • Eneste matkasse-leverandør med kundeklubb - Klubb Adam

 

Adams har også lansert to nyheter: Adams Tex Mex og Adams Mexican Street Food. Sjekk dem ut og les mer på nettsiden om dere er interessert i å bestille noen av dem hjem :-) Jeg har utrolig lyst å prøve begge to, meksikansk mat er jo det diiiiggeste!

Wohhhooo! Du får levert varene på døra, noe så deilig! For meg som har så mye å gjøre og føler at dagene egentlig skulle vært lenger enn 24 timer, er dette helt perfekt.

Nå tenkte jeg å vise dere noen av måltidene jeg har spist denne uka! Tipper mamma blir glad nå, når hun ser at jeg har spist ordentlig middag hele uka. Haha, on TIME sier jeg bare. Med Adams matkasse er det jo bare utrolig, utrolig enkelt!

GLUTENFRI PIZZA MED HVITLØKSDRESSING

(Daaaaamnnn denne var god!! Må lages igjen!)

SEIFILET MED AGURKSALAT OG GLASERTE GULRØTTER

ASIATISK KYLLINGGRYTE

Fruktkassen falt selvfølgelig i særs god smak hos meg. Jeg er fruktelsker number ONE, haha! All frukten var i beste kvalitet.

Og så må jeg bare si at Vinterkos-kassen er helt AMAZING. Herregud, så mye godt... La oss bare si at karamell-trøflene og trøflene med havsalt forsvant fort. Her er det masse deilig kaffe, te, mørk sjokolade og ekslusivt godteri som er perfekt å kose seg med på kvelden.

RABATTKODE TIL DERE!

BLOGG_KRISSSY gir ekslusivt 50% rabatt på første levering, uansett hvilken matkasse man velger, samt gratis velkomstgave fra Le Creuset til en verdi av 239 kroner. Er du allerede kunde hos Adams Matkasse? Husk at du får 100 Klubb Adam-poeng for hver matkasse du mottar. Poengene kan du bytte inn mot flotte produkter fra kjente merkevarer på Mine Sider hos Adams Matkasse :-)

svar på spørsmålsrunde med fabian

Husk å skru på 1080p for best kvalitet!

Fabian sin blogg finner dere HER ♥

Det var maande spørsmål som kom inn! Her har vi svart på de mest stilte. Er dere keen på en del til? Jeg synes altfor lange videoer fort kan bli litt slitsomt, men mulig det bare er meg :)

det livet handler om

Går man i en felle når man blir avhengig av et annet menneske? Jeg har lurt mye på nettopp det. For hør her, jeg er en person som alltid har stått for at man aldri skal "trenge" noen. Det gjør jeg vel for så vidt ikke nå heller. Jeg klarer å komme meg opp om morgenen og funke uten de menneskene jeg har i livet mitt. Men om jeg hadde vært lykkelig? Det vet jeg ikke... For det jeg synes er litt interessant, er at jeg aldri har vært lykkelig før jeg ble avhengig av et annet menneske. Det er skummelt, men likevel så utrolig fint. Å tilhøre noen.

Jeg våknet opp i dag tidlig med armene hans rundt meg og jeg innså at dette er det livet faktisk handler om. Kjærlighet. Det er derfor vi lever, det er derfor vi smiler, ler og danser med sjelen vår. Er det ikke?

Aldri før har jeg følt meg så levende, i alle fall. Selv om fallhøyden er ekstremt stor når man elsker noen.

Og den fallhøyden? Den ofrer vi, fordi kjærlighet er så fantastisk.

Følg med på Bloggerne 21:30 på TV2 Livsstil mandag til torsdag. Snart får dere se begynnelsen av historien til meg og Fabian på skjermen, og der får dere se veldig mye som jeg ikke har skrevet om på bloggen :-) Jeg gleder meg veldig til å se selv, for det begynner å bli en stund siden nå.

kunsten å nyte øyeblikket

Er det noe jeg har innsett med tiden, så er det at lykken gjemmer seg i de små øyeblikkene. Du har sikkert hørt det hele livet, men har du noensinne tenkt ordentlig over det? I går var en skikkelig bra dag, en dag jeg ser tilbake på med smil om munnen. De få minuttene med solskinn i ansiktet før sola forsvinner bak horisonten en kjølig dag i mars, som plutselig ikke er så kjølig lenger fordi du har favoritt-personen din ved siden av deg og solstråler som varmer deg i ansiktet. Kunsten å nyte øyeblikket, heter det. I går var jeg i byen med Fabian omtrent hele dagen, og vet dere hva? Jeg brukte så vidt mobilen. Jeg la den i veska, og fokuserte på å være tilstede i øyeblikket. Her og nå. Jeg har alltid sagt til mennesker jeg henger med at dersom du bruker mobilen mens du er med meg, så synes du enkelt og greit at det som er på mobilen er mer interessant enn meg. Noe å tenke på. Eller så er det bare av ren avhengighet at du konstant har øynene klistret på skjermen. Vel, prøv å slutte med det. Ha mobilen på lydløs for en gangs skyld, og vær et sted av gangen.

Etter å ha fullført dagens ærender satt vi oss ned på Tjuvholmen og så sola som gikk ned bak bygningene. Ah. Så sykt deilig å tenke på at dette bare er starten på sommer-eventyret.

Processed with VSCO with f2 preset

Det har nesten blitt en slags lørdags-tradisjon å spise fries til lunch. Denne gangen ble det jomfrutur på Burger Joint som ligger på Aker Brygge! Altså, fries med parmesan og hvitløks-dressing? Halleluuuujah. Neste gang må jeg prøve burgeren også, spottet den på nabobordet og den så farlig god ut.

Seeee den nye ringen min med svart stein! Den er fra Tom Wood og jeg har sett på den i et par måneder nå... I går slo jeg til og jeg er så utrolig fornøyd. Det var Fabian som viste meg ringene fra Tom Wood faktisk, det er et norsk merke som selger helt sinnsykt fete ringer i unisex og minimalistisk stil. Du får tak i dem på Høyer :-) Jeg kom jo inn i butikken med ring på pekefingeren min fra før av som satt FAST så klart, men jeg hadde så sinnsykt lyst å prøve denne ringen fra Tom Wood (og kjøpe den), så jeg ble stående på kundetoalettet i et kvarter med varmt vann og såpe før jeg klarte å få den av. Haha, heeeelt tragikomisk. Vel, gjett om det var en fornøyd Kristine som gikk ut av butikken med ny ring på hånden! Jeg klarer ikke å la være å se på hånden min nå, hihi!

happy saturday!

Løøøørdag! Sola skinner og gatene er fulle av glade mennesker. Jeg sitter på en folksom kafé på Løkka med Fabian nå og tenkte bare å stikke innom en tur for å si hei til dere før jeg starter på dagens ærender. Det viktigste i dag er få kjøpt SPF50-solkrem fra Elizabeth Arden - først og fremst fordi jeg må beskytte huden min nå som solen titter frem omtrent hver dag, men også fordi det er den eneste solkremen jeg har prøvd som ikke gir meg kviser. Et lite tips til dere! Nå får dere ha en nyyydelig lørdag, så snakkes vi senere i dag.

PS! Vi har spilt inn videoen med svar fra spørsmålsrunden, den kommer i morgen! Xx

hva med en video hvor jeg går gjennom topplisten?

Anja og Julia! Første gangen jeg hilser på dem - for noen kule damer!!

Sofie, babe as always. Jeg elsker looked hennes her!

Bloggerevents... Mye snakket om, lite likt. Det kan ofte bli påtatt og kanskje til og med falskt, men jeg synes egentlig bare det handler om hva man gjør det til. Og så klart hvilke events man velger, så klart. På onsdag var jeg på Tjuvholmen med Nelly, og de er det aaaalltid god S med! Sko og bobler på The Thief en normal onsdag sier i alle fall ikke jeg nei til, hehe. Jeg er en veldig åpen person og synes det er cool å treffe mennesker som er i samme bransje som meg, selv om det er en overfladisk bransje som kan føre til at relasjonene til hverandre blir falske. Jeg synes det er feil holdning... Cause hellooo, we're just humans. Bloggere eller ei. Min erfaring i livet er at du finner overfladiske mennesker overalt, ikke bare i blogge-verdenen, men også andre steder. Mange av de aller viktigste personene i livet mitt har jeg faktisk funnet gjennom bloggen min.

Og så er det så klart enkelte jeg kanskje ikke har funnet tonen helt med. Slik er det. Er dere keen på en video hvor jeg og broren min går gjennom topplisten i Norge og sier hva vi mener om hver enkelt? Ser for meg at det kunne blitt veldig interessant, hehehe! Jeg og Håkon har pratet om dette LENGE... hahaha. Virkelig.

fredag og vårstemning

Her er dagens outfit. Jeg våget meg på en litt vårlig look i dag! Det var litt kaldere ute enn forventet så bare legger var nok enda LITT for tidlig, men tiden fremover går nok rasende fort. Før jeg rekker å si ordet shorts så kan jeg vel pakke de frem igjen fra boden :-) Tenk at neste måned er april?! Det er helt sykt. April i Førde pleier å være sinnsykt fint med sol og deeeeet deilige påskeværet, jeg håper vi er like heldige i Oslo.

I dag har jeg hengt litt med Håkon, vi har faktisk fått unnagjort litt jobb sammen. Deilig! Og så kjøpte vi oss en kaffe som vi nøt i solen som snek seg frem mellom bygningene på Grünerløkka.

Nå skal jeg til Frogner for å jobbe derfra i et par timer. Så får vi se hva kvelden bringer! Jeg har enda ikke noen planer, og det er slik jeg liker det best. I mean... Jeg kan da ikke ane om jeg er keen på å være sosial og feste 7 timer frem i tid, eller om jeg bare vil ligge paddeflat i sofaen med en pose chips?! Det får jeg finne ut av når den tid kommer :-)

Ha en faaaab fredag, dere!

my girls

VIL DERE HØRE EN SJUKT CATCHY SANG?

BAD BOYS CRY (ORIGINAL MIX) - MARK LOWER

I går tok jeg på meg en rød leppestift og dro med meg broren min til Michael Kors hvor det var bobler i glasset og fine mennesker. Av og til får jeg et kick om at jeg bare MÅ være i en stor folkemengde. I sånn i 2 timer, bare. Det er nemlig litt deilig det også, inni mellom. Hilse på kjente, bli sett og ikke sitte for seg selv med destruktive tanker. Ikke minst fikk jeg henge med damene mine, Erica og Ingeborg! Ah, det er seriøst to av mine favoritt-mennesker. Etterhvert ble lokalet veldig fullt, så plutselig satt jeg og Håkon hjemme hos med med Tortilla-chips og et glass rødvin. Mens vi mimret tilbake til Mallorca-turen vi var på i 2013. Vi fant ut at vi må ut i den store verdenen og reise sammen igjen, for søren meg for en gøy tur det var. Vi var der i 10 dager og hadde bare én krangel, noe som er ganske bra for to mennesker som oss. Til gjengjeld ble den krangelen ganske aggressiv... Håkon SLO meg på supermarkedet, hahahaha. Og jeg begynte å krangle skikkelig høylytt. Herregud for noen mennesker vi er. Men jeg elsker det, vi er så sykt bra sammen og det har jeg virkelig, sånn virkelig, forstått den siste tiden.

Jeg må bare si at jeg gråt i går, da jeg leste kommentarfeltet i går. Jeg gråt, jeg gråt og jeg gråt. Fy søren for noen fine mennesker dere er. Virkelig. Jeg kan ikke få takket dere nok. Bare vit at jeg leser hver og en kommentar, mail, melding på Facebook og tar alt til meg. Jeg husker navnene deres og ordene deres. STOR klem til alle! ♥ ♥ ♥ ♥

jeg også er sårbar

Om du ikke vil høre meg syte/være lei meg så ikke trykk på play :) I dag er jeg bare dønn ærlig.... That's all.

en viktig påminnelse til deg

There are stars you haven't seen and loves you haven't loved. There's light you haven't felt and sunrises yet to dawn. There are dreams you haven't dreamt and days you haven't lived and nights you won't forget and flowers yet to grow. There is more to you that you have yet to know.

- Gaby Comprés

♥ ♥ ♥

God torsdag! Jeg har vært våken i mange timer allerede, faktisk jeg har rukket å være på et møte allerede. Så nå er jeg back in my apartment og klar for å gå ut av døren igjen for neste møte. Slik går dagene! I går var sinnsykt koselig forresten, jeg viser dere bilder fra kvelden min. Nå må jeg komme meg avgårde, verden venter på meg der ute.

det jeg egentlig vil i livet

I just wanna drink coffee and create stuff

(Det er Pepsi Max!)

Hva jeg vil i livet? Det er egentlig ganske enkelt. Jeg vil våkne grytidlig med et smil om munnen sammen med en jeg elsker og glede meg så mye til å starte dagen at jeg spretter opp av sengen. Jeg vil drikke nykvernet kaffe mens jeg leser en bok i en halvtimes tid før jeg starter dagen. Jeg vil lage frokosten i undertøyet og føle meg fri. Jeg vil snakke rolig og ikke bruke flere ord enn nødvendig. Jeg vil skape. Skape! Faen, det er akkurat det - det er DET som driver meg fremover har jeg funnet ut av. Enten det er bilder, et maleri, et dikt. Jeg har forresten begynt å dikte, tro det eller ei. Den lille notatblokken på nattbordet begynner å fylle seg opp. Kanskje jeg deler dem her etterhvert? Jeg vil ta bilder av meg selv til jeg blir gammel, fordi vi mennesker er kunst og det er så fascinerende hvordan man kan ta 100 forskjellige bilder med 100 forskjellige uttrykk og følelser. Jeg ha fine samtaler med mennesker mens vi ser hverandre i øynene. Mest av alt vil jeg le. Le med mennesker... Finnes det noe vakrere? Å le fra sjelen? Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å sitte 1 meter unna et menneske jeg er glad i og le til vi får magesår. Og ja, livet kommer til å by på massevis av motgang. Jeg kommer til å være nedfor, jeg kommer til å føle at hjertet mitt er knust i tusen biter, jeg kommer til å føle at jeg ikke strekker til, jeg kommer til å føle meg Dritt med stor D. Det skjer alle. Skal jeg si deg hva som er forskjellen på de som er lykkelige og ulykkelige? De lykkelige er flinkere å håndtere motganger. Nå skal jeg ikke snakke altfor høyt her, for jeg er ikke den beste til å håndtere motganger. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ligget på baderomsgulvet, både i Førde og her i Oslo, og grått så mye at jeg nesten har blitt kvalt. Kjærlighetssorg for eksempel? Jeg får gåsehud bare av å skrive ordet. Jeg håper av hele mitt hjerte og hele min sjel at jeg slipper å oppleve det på den vonde måten. Virkelig. For det hadde drept meg, det hadde drept meg så jævlig. Jeg hadde ligget i sengen og stirret i veggen i 2 uker i strekk, minst, før jeg hadde klart å komme meg ut av døra. Og jeg hadde sikkert blitt deprimert. Men likevel så skjer det. Folk får hjertet sitt knust, og de kommer seg videre. På et eller annet vis. Jeg vet ikke jeg, man kan bare ikke tenke slik. Man må bare leve, og la det som skje, skje. Skal man gå og være redd for alt kommer man ingen vei. Alt jeg vet at livet er jævlig vanskelig for alle sammen, og at det eneste vi kan gjøre er å gjøre det beste ut av det. Jeg vil i alle fall utnytte meg av alt det gode livet har å tilby mens jeg er på denne planeten. Jeg vil drikke deilig vin, danse til klokka blir 05:00, danse i gatene, spise tapas, elske kroppen min, danne nye vennskap hele tiden, skape ting, lese bøker, være så lykkelig som det overhodet går an.

Og jeg er på vei dit.

å våkne lykkelig

Står opp. Himmelen er blå. Fra den siden av sengen jeg ligger er det en liten sprekk hvor jeg kan se akkurat litt av himmelen mellom kanten av vinduet og bygget på andre siden over veien. Sola skinner, jeg ser det. Herfra kan jeg ikke se om det er sommer eller en solfylt dag i mars, og det får meg til å glede meg til å våkne akkurat her i denne sesongen midt i juli. Jeg tenker på gårsdagen, som jeg alltid gjør da jeg våkner om morgenen. Det renner en deilig følelse gjennom kroppen min. Gleder meg til møtet jeg har på Kaffebrenneriet. Ting går bra nå. Det er på vei til vår og livet går min vei. Endelig er det min tur å være lykkelig. Endelig. Vrir meg i senga, tenker på hvor deilig sengetrekket mitt er, og hvor deilig det er at det ligger en uåpnet tekstmelding på mobilen: "♥". Tusler inn på kjøkkenet i den store skjorten min, lager meg kaffe og to ostesmørbrød mens jeg hører mennesker på vei til jobb eller skole passere fortauet utenfor leiligheten min. Jeg elsker morgener, selv om de er hver dag så kjennes det ut som at jeg ikke får nok. Haha, virkelig. Stillheten. Det er derfor jeg står så tidlig opp. I dag våknet jeg av meg selv 07:00 presis, uten vekkerklokke, fordi jeg elsker den stillheten før dagen starter. Den stillheten som lar meg leve alene i en liten stund. Selv om det ikke er mange minuttene, så er de minuttene så innmari verdifulle for meg.

Det er faktisk lite som kan måle seg med å våkne lykkelig.

Herregud, SÅ fint vær det er!?!?!?! Jeg har jobbet inne i hele dag, men straks skal jeg få rumpa mi ut av døra. Om et par timer skal jeg bevege meg til The Thief på et Nelly-event sammen med Sofie og Telma. Det blir koooos! Men først må jeg ut og ta en kaffe i dette nydelige været!

hva skjer på bloggerne i kveld?

Hey dere! Akkurat NÅ ruller Bloggerne på TV2 Livsstil. I dag får dere være med meg på shoot i Dubai. Det var en sinnsykt gøy tur, men også litt utfordrende for min del. På sosiale medier ser sikkert en weekend på et av de fineste hotellene i Dubai ganske "perfekt" ut, men i dette tilfellet lå det en del bak. Jeg følte meg ræva, rett og slett. Vi har alle de dagene, right?

Jeg håper dere vet at jeg også ligger i senga mi og føler meg skikkelig, skikkelig SKIKKELIG dritt innimellom.

kontraster er det jeg lever for

Her er noen bilder fra en av mine favoritt-dager forrige uke: fredag! Åh, jeg klarer ikke å sette ord på hva det var, men det svevde lykke i vårluften og jeg alt føltes så deilig og enkelt. Jeg og Håkon vandret rundt i "nabolaget" vårt, og det er så rart og absurd for meg, for plutselig er vi her. I Oslo. I en annen by. For et år siden hang vi sammen i Førde hvor vi dro på fjellet og tok bilder, nå går vi gatelangs i Thorvald Meyers gate blant tusenvis av andre mennesker. Kontraster er det jeg lever for. Jeg elsker å være på fjellet og kjenne stillheten der helt alene, på samme måte som jeg elsker å være i store folkemengder i byen og få inntrykk fra andre mennesker.

Gjett om jeg er blitt glad i den nye frisyren min! Dette håret er SÅ mye enklere å ha med å gjøre. Jeg innser jo at jeg fortsatt har ganske langt hår, haha. Men det lange prinsesse-håret tror jeg ikke at jeg blir å gå tilbake til på leeeeeenge. Kanskje aldri.

oh happy Tuesday

Jeg har blitt flinkere å komme meg på trening. Kjøleskapet er fylt med mat som får meg til å føle meg bra. Jeg har massevis av planer de kommende ukene. Sola skinner. (Som minner meg på at jeg må ta av meg sminken igjen og ta på solkrem før jeg går ut døra nå etterpå... Haha. Manisk på det der. HUSK SOLKREM FOLKENS!) Livet er bra! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være så fornøyd i egen kropp. Riktig mat og riktig trening var det som skulle til. Og hodet mitt. Jeg har vridd om på mentaliteten min, og det har fått meg til å føle meg sexy for første gang på... noensinne. Og det handler ikke bare om at jeg endelig har fått litt former, det ligger nemlig mye i hva jeg sier til meg selv i speilet.

Tjooohei! Nå skal jeg skal straks i møte med L'Oreal Paris på Majorstuen, så jeg må komme meg i sving her. Jeg craver kaffe helt sykt akkurat nå, det har aldri skjedd før. Jeg drikker egentlig bare kaffe for å: 1. være sosial. 2. det er koselig. 3. det gjør meg varm. Det har muuuuuligens noe med at jeg får nykvernet kaffe hos Fabian hver morgen jeg våkner opp hos han. Ah, den kaffen er bare altfor digg. Jeg må minne meg selv på å dra innom Kaffebrenneriet for å kjøpe med meg en stor kaffe på veien til møtet etterpå.

 Håper dere får en nyyyydelig solskinnsdag! Vi snakkes etterpå 😃

(PS! Har jeg noen lesere som er flinke på design? Det er et par feil i designet mitt som jeg må få fikset. Ta kontakt på kristine.ullebo@hotmail.com, du får så klart credit som takk for hjelpen ♥)

videoblogg er spilt inn!

when you wanna cuddle and bae is not up for it :(

Hei og god mandag! JIPPI, så gøy og lese kommentarfeltet om dagen. Jeg gjør meg ekstremt sårbar ved å vise dere mine svakeste sider, og da er det så fint å lese de varme tilbakemeldingene fra dere. Smask! Det er mandag (min favorittdag) og jeg har det veldig fint. Jeg har dårlige dager som dere og alle andre mennesker inni mellom, but that's life, right? Jeg har lyst å være mer åpen med dere i nuet, og ikke bare i etterkant... Så det er det jeg prøver på for tiden, og det virker som om dere verdsetter det veldig :-)

Jeg våknet i alle fall i dag, superuthvilt og klar for en ny uke med mange planer på agendaen. Jeg har jobbet siden 08:00 i dag tidlig og jeg innser nå at jeg ikke har rukket å spise lunsj fordi tiden har gått så fort?! Wow. Jeg og Fabian spilte inn videoblogg i går som kommer i løpet av uka, så stay tuned babes. Nå skal vi på trening! 

når vet du at du elsker noen?

 

"There's always got to be a struggle. What else is there? That's what life is made of. I don't know anything else. If there is, tell me about it." - Van Morrison

 

Noen ganger synes jeg det er vanskelig å blogge. Når en pizza- og vinkveld ender opp i tårer og kaos - hva skriver jeg morgenen etter da? Fin kveld i går, pizzaen var god? Selv om jeg gråt til mascaraen rant nedover kinnet og jeg skalv av smerte mens jeg sa ting jeg ikke mente? Jeg klarer ikke lenger å putte på et smil de dagene jeg ikke har det bra. Før klarte jeg det, men ikke nå. Nå er innleggene mine ekte... Og da skinner det så godt gjennom om de ikke er det. Hvordan vet man at man elsker noen, egentlig? Når du ikke klarer å se for deg et liv uten den personen? Når tanken på å aldri skulle få god morgen-melding igjen, aldri ligge inntil kroppen hans, aldri holde hender på gata, aldri våkne opp og starte dagen med ditt alt 5 cm unna deg, aldri være hans jente, aldri skulle ta trikken til hans stopp igjen, aldri se navnet hans dukke opp på skjermen, aldri kjenne hånden hans på huden din mens hjertet ditt gnistrer, aldri ha 2 timers lange telefonsamtaler noensinne igjen?

Jeg gråt til mascaraen rant nedover kinnet og jeg skalv av smerte mens jeg sa ting jeg ikke mente. Så holdt han rundt meg, hele meg, og vi sovnet. Og det var alt som skulle til for at hele verdenen min ble bra igjen.

Bare det.

fredagsaften med guttene mine

Haha WOW jeg har hengt mye med broren min i helga!! Hele 3 ganger?! Det er dødskoselig, jeg har virkelig kost meg kjenner jeg. Noen mennesker bare fyller deg med så mye energi, at når dere går hver for dere etter å ha tilbringt tid sammen så sitter man igjen med et smil og en god følelse inni seg. På fredag da det begynte å nærme seg kveld hadde jeg en vinkartong stående i kjøleskapet, og jeg kjente jeg var keen på pizza... Så jeg spurte Håkon og kjæresten om de ikke ville komme bort til meg! Jeg elsker spontane hang-outs. De blir ofte de beste.

Meg som drikker favoritt-vinen min og så et bilde av mitt favoritt-kjærestepar. Iiiih! Haha, det minner meg om den jula for sånn 2 år siden? 3 år siden? Da jeg plutselig bestemte meg for å offentliggjøre Håkon og Erlend UTEN å spørre. Smarte Kriss. Det ble dååååårlig stemning i heimen da den bloggposten var ute, ass. Jeg forstår jo det veldig godt i og med at de ikke hadde gått ut som kjærester enda. Uff, haha. You live and learn, I guess.

Nå ble det overdose av pizza her på bloggen. Jeg presterer faktisk å legge ut bilde av samme pizza TO ganger i løpet av en søndag. Ikke verst, ikke verst. Men jeg må bare vise det, for det ble så sykt godt!! Det er så koselig og ikke minst sosialt å lage pita-pizza sammen. Dra på butikken sammen, kjøp favoritt-ingrediensene deres og sett på deilig musikk mens dere danderer hver deres.

Her er min topping: Aubergine i tynne skiver, tomat, oliven, spinat, Jarlsberg og mozzarella. Sinnsykt godt!! :-) Får vann i munnen av å se på dette nå, haha.

pizza n' wine

... ♥

Jeg har en veldig vond følelse inni meg for tiden, og jeg håper at den forsvinner.

en person som aldri forlater meg


PRIMEBOOTS HER (adlink), SKJØRT VERGE GIRL, JAKKE ZARA, GENSER WEEKDAY, SOLBRILLER BIK BOK

Fuck regler. I dag kombinerte jeg rosa og rødt. Jeg bare visste da jeg våknet i dag morges at dette skulle bli antrekket mitt. Bootsene hadde jeg helt glemt at jeg hadde, men nå som det er blitt vår og litt mildere temperatur ute er jo de helt perfekte sammen med en strømpebukse under.

Mitt eneste ærend ute av huset i dag var å dra på butikken for å handle mat, men på vei ut av døren ble jeg helt blown away av det fine været og jeg fikk en akutt trang for å sette meg ute på en kafé og sippe kaffe. Så jeg ringte Håkon, og plutselig satt i solsteiken på Frogner. "Nå koser vi oss, hæ?!". Jeg elsker kafé-kulturen i Norge, å møtes for en kaffe er så utrolig hyggelig og det er virkelig lengtet etter da jeg bodde i Førde. Håkon er en person jeg genuint digger å være med, vi har en unik dynamikk som gjør at vi bare passer så utrolig bra sammen. Mennesker kommer og mennesker går, og jeg har funnet ut at den eneste du egentlig kan stole på er deg selv og ingen andre. Men vet dere hva? Broren min er der alltid for meg og det er så innmari fint. Jeg kan kanskje være veldig ekstra inni mellom (hahahaha....), og Håkon er kanskje den som har fått oppleve dette på mest av alle, men likevel så forlater han meg aldri og det er jeg evig takknemlig for. Nå er vi jo bundet sammen til en viss grad ettersom vi er søsken, men det er ikke gitt at man har kontakt selv om man er av samme kjøtt og blod. Så jeg tror han synes jeg er ganske alright når alt kommer til alt.

He-he.

Takk til deg som skrev til meg her om dagen at jeg burde henge mer med broren min. Det var en cool reminder som jeg trengte.<3

i neste uke av Bloggerne!

I neste uke på Bloggerne får dere blant annet se...

... meg ta selfie på doen hvor Kim Kardashian har tisset. Og sikkert bæsjet. Nekter å tro at hun har bodd her i dagesvis uten å legge fra seg ass.

... meg og Erica på shoot. Og jeg fikk så klart et lite mental breakdown... Følg med på TV2 Livsstil mandag-torsdag 21:30 for å se. Haha, jeg dæver av denne turen, virkelig. Er det ikke det ene så er det søren meg det andre. Det jeg husker best er at jeg hadde linfrø med meg i kofferten og at jeg brukte 45 minutter på å ta på meg mascaraen den ene morgenen. (Likevel endte jeg opp med å se helt ræva ut) Hahahahahah. Get your life together KRISTINE.

Jeg sa det til Håkon da vi satt i parken i går. "Livet mitt kommer alltid til å være kaotisk".

Og jeg liker det egentlig litt.

yesterday's spring outfitSko NLY (utsolgt), bukse Levis, jakke Velouria Vintage, solbriller Ray-Ban, genser H&M

Ah... Denne tiden av året er kanskje den beste. Ikke bare er det fuglekvitter i luften, men det er også en hel haug av forventinger. Forventinger om sol, sommer og bedre tider. Da jeg trippet avgårde i de nye hælene mine til møte i går fikk jeg plutselig en skikkelig lykkelig følelse inni meg, sånn ordentlig lykkelig. Som om alt var fullkomment og jeg var fri. I disse øyeblikkene innser man hvor enkelt livet egentlig er, og hvor vanskelig vi mennesker gjør det for oss selv. Jeg har jobbet mye med det i det siste. Meg selv og tankene mine.

For egentlig er det så lett som dette: gi glipp på alt negativt. Slipp det i bakken, og gå fra det. Nå.

smerte

Har du noen gang hatt så vondt at du ligger i fosterstilling på baderomsgulvet?

Har du noen gang hatt så vondt at du febrilsk leter gjennom kontaktlisten din på mobilen for å finne en person som kan forstå hva du føler?

Har du noen gang stått i speilet og sett tårene dine renne nedover kinnet sammen med mascaraen?

Har du noen gang hatt så vondt at du ikke vet hvordan du skal puste?

Har du noen gang hatt så vondt at du lurer på hvordan i all verden du skal komme deg gjennom dette?

Jeg har. Og selv om jeg tror at jeg skal dø av smerte, hver eneste gang, så kommer jeg meg gjennom det.

hvor går du når du er lei deg?

Når jeg er nedfor, lei meg eller bare litt deppa, er det et sted jeg liker å være, og det er i vinduskarmen på rommet mitt. Gjerne med et glass vin i hånden mens jeg tenker over ting og ser på menneskene som går forbi utenfor. Funderer over hvem de er, hvor de skal, hva de skal ha til middag, om de elsker noen, om de bærer på tunge ting slik jeg også gjør i blant.

Men i dag!! I dag er jeg derimot i kongehumør! Dette er definisjonen på den perfekte fredagen, tror jeg. Stod opp til strålende sol, var i et spennende møte over en kaffe klokka 11, dro hjem og tok bilder mens jeg satte på favorittmusikken min (outfit kommer!), og så møtte jeg Håkon. Det er jo kun en park som skiller oss, så da møttes vi der, satt oss på en benk med sol i ansiktet og pratet om alt som skjer i livene våre. Storebroren min må være det klokeste mennesket jeg kjenner. Sånn... seriøst. Han vet alltid hva han skal si, og han sier ting alltid på en så morsom måte at jeg automatisk slutter å ta livet så seriøst. På en bra måte. Etter en samtale med han så er alt plutselig mye enklere. Jeg må bare... stresse ned. Haha. Seriøst. Livet ER jo ikke så seriøst. Minn deg selv på det.

Og ja, etter alt pære-snakket må jeg bare si at jeg har fått dilla på en ny frukt: appelsin!! Jeg har nettopp fylt opp kjøleskapet mitt med det, haha. Appelsin er ikke vondt for magen, og så smaker det jo siiiinnsykt godt. I tillegg til at det minner meg om påske og skiturer da jeg var liten jente. Deiiiiilig vitamin C!Jeg har tatt i bruk disse Ray-Ban-solbrillene igjen, elsker 90's-stilen over dem.

Nå skal jeg møte Fabian og lage middag! Fin fredagskveld, med andre ord. Kjempekult at så mange av dere har stilt spørsmål, vi gleder oss til å svare :)

spørsmålsrunde med fabian - vi svarer på video!Spørsmålrunde med shæsten min!! Det har vært veldig etterspurt. Jeg la nettopp ut en snap på Snapchat hvor jeg lurte om dere er keen på spørsmålrunde på video med meg og Fabian, og over 1000 stykk har screenshottet allerede, så jeg tror vi bare kjører på jeg altså! Vi skal filme videoen nå i helga (I promise!!), enten i dag eller i morgen 😃 Jeg tenker det kan være kult for dere å bli litt bedre kjent med både Fabian, meg og oss to sammen. Så, spør om hva enn dere lurer på, jeg er ganske åpen så det er lite jeg ikke tør å prate om, hihi. Det vet dere vel allerede... Jeg tror vi kommer til å stille spørsmålene til hverandre :-)

Hva lurer du på?

nytt favoritt smykke-merke!

annonse

Hei dere! Jeg sa jo at jeg skulle fortelle dere om et smykkemerke jeg nettopp har fått øynene opp for, nemlig... Hvisk! De siste månedene har jeg som dere har sett, blitt ekstremt glad i smykker som tilbehør. Rart med det, fordi før gikk jeg aldri med NOE som helst av smykker, mens nå føler jeg meg helt naken uten. Må.ha.smykker.og.ringer.på.meg! Virkelig. Jeg føler det er som sminke for kroppen, haha.

Hvisk er et dansk smykkemerke som startet i København i 2014 som endelig gjør sin entré i Norge! Danskene er jo syyykt flinke med smykker, så det er ikke noe rart at vi tyr til de danske merkene :-) Hvisk har som målsetning å skape smykker i den beste kvaliteten til den beste prisen. Det liker jeg! Jeg synes det er kjipt å bruke altfor mye penger på slike ting, på samme tid som jeg vil ha bedre kvalitet enn smykke-hyllene på H&M. Så dette er midt i blinken!

Jeg tenkte å vise dere 3 ulike looker med mine smykker fra dette merket. I'm in love!! Jeg synes alltid det er så vanskelig å bestemme seg... Er jeg en sølvjente, eller er jeg en gulljente? Jeg kjøper vanligvis smykkene mine i sølv, så denne gangen ville jeg prøve meg på gull i stedet. Seeeee så fine!

LOOK 1

Smykke HER

LOOK 2

Kort smykke HER, lengre smykke HER, tykk ring HER, smal ring HER

LOOK 3Smykke HER
 

RABATTKODE TIL DERE!

"KRISTINE20" gir dere 20% rabatt på alle produkter fra Hvisk. Enjoy, babes!

derfor skal du ikke strebe etter bikinibilder 

Rett lys, rett vinkel.

Bilde tatt rett etterpå, med annet lys og annen vinkel.

Bikinitruse med skjell HER (adlink)

Jeg tror ikke den riktige veien er å be folk slutte å poste bikinibilder, skal jeg være ærlig. Det kommer alltid til å være bikinibilder på nett. Det florerer på Instagram, og jeg blir selv eksponert for de hver eneste dag. Vi må bare lære oss at det er bilder og ikke realitet. Det finnes fine kropper, men det finnes også fine vinkler, fint lys og Photoshop. Jeg ser ikke lenger på et bikinibilde og tenker at dæven, jeg skulle gjort alt for å se slik ut. Jeg har sluttet å sluke alt rått. Og det har hjulpet meg så ufattelig mye. Jeg kan finne inspirasjon i et bilde - men det er noe helt annet.

Fokuser på din egen kropp og din egen helse. Jeg LOVER deg at du aldri vil kunne bli 100% lykkelig om du sammenligner deg med andre.

Jeg gleder meg forresten til å innta stranden i sommer med denne bikinitrusen!! Den er SÅ fin!! Og jeg elsker å ha den høyt oppe på hoftene, hehe <3 Damn, for første gang på lenge føler jeg meg supersexy!

for the heavy souls

Processed with VSCO with f2 presetAkkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Arlanda flyplass med Coldplay på ørene mens Stockholm passerer vinduet mitt. Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg gleder meg til å våkne og spise frokost i morgen. Jeg gleder meg til møtet jeg har på fredag. Jeg gleder meg til å drikke rødvin på lørdag. (Ja! Jeg har blitt glad i rødvin!) Jeg gleder meg til neste gang jeg skal til Stockholm. Jeg gleder meg til vårsolen treffer ansiktet mitt igjen.

Denne innstillingen hadde jeg aldri før. Det eneste jeg gjorde var å stresse. Stresse over en ny kvise, stresse over historieprøven, stresse over standpunktkarakterene, stresse over hva jeg skulle gjøre i helga. Jeg er glad for at jeg ga så mye som jeg gjorde på videregående, fordi det endte med et bra vitnemål, men dæven, hadde jeg gått 3. klasse om igjen hadde jeg tatt det mye mer med ro. Ikke i den forstand at jeg hadde jobbet mindre, men jeg hadde hatt en mer avslappet holdning til det. Det ordner seg. Jobb hardt, fokuser, gjør ditt beste, men med senkede skuldre. For hey, det ordner seg for deg også. Jeg lover deg.

Skulle ønske noen sa akkurat det til meg for akkurat 1 år siden da jeg satt med stresskviser og vond nakke fordi jeg ikke klarte å slappe av. Haha.

Det er typisk oss mennesker å hele tiden "vente på noe". Har dere merket det? Vi venter på at vi skal bli ferdig på grunnskolen, vi venter på at vi skal bli 18, vi venter på å bli ferdig på videregående, vi venter på å få fullført studiet, vi venter på å finne kjærlighete, vi venter på å få kjøpt leilighet og etablert oss. Sannheten er jo den at livet er akkurat nå. Akkurat nå når du leser dette. Det eneste vi vet er at livet er i akkurat det øyeblikket vi har her nå og akkurat det burde vi verdsette mer. Da jeg var 16 år kunne jeg ikke vente med å bli 18 så jeg kunne ta lappen og kjøpe alkohol selv, men når jeg ser tilbake på det var det jo dødsdigg å være 16 år, uskyldig og søt. Så nyt... Nyt tilværelsen du er i akkurat nå, for øyeblikket og alderen du er i nå, vil du aldri få tilbake.

Og ikke glem å nyte de små øyeblikkene. Det er faktisk de som gjør deg lykkelig... Damn, lørdag. Jeg skal kjøpe den diggeste rødvinen (Meinklang!) og kose meg fææææælt. Ta noen fete bilder fordi det er få ting jeg elsker mer enn det, se en bra film, høre på musikk, være kreativ og bare... nyte. Med min favorittperson. Klarer jeg å kose meg så mye, klarer dere også det. Og det kommer fra en jente som ikke så meningen med noe i livet før, sånn egentlig.

Jeg har forresten funnet ut at det fineste som finnes i hele verden, er å finne mennesker som er lik deg og som du ler fra sjelen med. Det er ingenting jeg kan komme på som er vakrere enn det, virkelig.

good morning!

Riktig god morgen, babes!

Aaah! Dette har vært definisjonen på en perfekt morgen for meg. Jeg stod opp når jeg våknet av meg selv (07:00?!!?!?) etter en god natts søvn, hoppet i dusjen, tok på meg joggebuksa mi og ullgenseren til Fabian aka det mest komfortable jeg har, før jeg gikk til hotellfrokosten. (Som ligger 20 meter unna rommet mitt) Så sytalaust som man sier på nynorsk, haha! Tusen takk for kommentarene jeg fikk i går, dere er alltid til hjelp. Jeg måtte sjekke ut denne LOW FODMAP-listen som jeg har blitt anbefalt å ta en titt på en rekke ganger, og jeg fant fort ut at jeg spiser omtrent KUN det som står på listen over matvarer man ikke burde spise og som skaper magetrøbbel. Hmm... Låter ikke helt bra. Da jeg begynte å lese meg opp på irritabel tarm og LOW FODMAP i fjor vår da jeg begynte å få mageproblemer, var det første jeg tenkte: "Jeg håper IKKE jeg har irritabel tarm og må følge denne dietten". Helt ærlig tror jeg ikke at jeg har cøliaki, men jeg har tatt blodprøver for å sjekke, og om det ikke er tilfelle så tror jeg bare at jeg er en av de 20% uheldige som har irritabel tarm, og da har jeg ikke noe annet valg enn å sette meg inn i LOW FODMAP-dietten om jeg ønsker å leve et bra liv. Skal jeg være ærlig ville jeg heller hatt påvist cøliaki fremfor å måtte forholde meg til et syndrom som ikke engang kan påvises, og som krever at du holder deg unna hundrevis av matvarer. Irritabel tarm skyldes avvik i tykktarmen sin funksjon (jeg har lest mye om det siden jeg begynte å få problemer i fjor vår), og det å gå rundt med magesmerter over så lang tid er IKKE bra for psyken, virkelig. Skal jeg være ærlig har jeg aldri følt at jeg har blitt tatt så lite seriøst i hele mitt liv, for meg var det helt absurd at folk kunne tro at jeg bare innbilte meg problemene. Jeg vet godt hvordan stress og psyke kan gå utover kroppen fysisk, men jeg kjenner også kroppen min godt nok til å vite når det er noe som ikke er slik det skal. Uansett; dette ordner seg! Jeg tror innerst inne at det er irritabel tarm jeg sliter med, og det finner jeg nok ut av ganske fort.

NÅ er jeg ferdig å prate om dette!! :-)

En liten fun fact om meg; jeg elsker å poppe kviser. Det ER så tilfredsstillende! Jeg fant nettopp ut at jeg har en svær kvise inni øret av alle steder, og eg har såååå lyst å ta den, men jeg kommer ikke til fordi jeg klarer jo ikke å se inn der. Det er sinnsykt ekkelt på samme tid som det ER deilig, ikke sant? Eller er det bare meg? Hehe.Nå blir jeg straks kjørt til flyplassen, så jeg må få på meg litt sminke og pakke kofferten. Snakkes i Norge! Ha en fabelaktig onsdag :-)

auch

Da var vi done for dagen! Beklager at oppdateringene har vært litt mindre hyppigere de siste dagene, men jeg rakk ikke å forhåndsskrive noe før jeg dro dessverre, og her har all tid gått til fotografering. Nå er vi i alle fall ferdige, og i morgen tidlig drar jeg hjem, så da er jeg back on track :-)

Colmar har SÅ mye fine klær! Dette er egentlig skal egentlig være en lang bukse, men for meg ble det en kortbukse, haha. Synes det ble kult likevel, faktisk :-)

Vegan lunch! Jeg eeeeeelsker buffét... Og marinert rødkål er forresten det beste jeg har spist på lenge. Rett før jul fikk jeg nemlig øynene opp for rådkålen, det er sykt digg å bare munche, ha i tacoen eller skjære opp i strimler for å ha over en avokado toast. Men de selger det på veldig få matbutikker har jeg skjønt? Så det har blitt skikkelig eksklusivt for meg, jeg driver og snapper vennene mine "SE!!" hver gang jeg spotter det på en matvarebutikk.

Vakre Johanna!

Og ja, jeg gikk for vanlig sminke, bare litt nedtonet. Shoot me. Jeg er og forblir håpløs.

DIGGER disse buksene!Vi ble ferdige for et par timer siden, og jeg gledet meg til å jobbe fra hotellrommet resten av dagen, men jeg har helt SINNSYKT vondt i magen?! Jeg kvir meg alltid på å være sytete her på bloggen, er det noe jeg virkelig hater så er det å snakke om at jeg føler meg dårlig, men akkurat nå er kroppen min er seriøst helt ute og kjører. Det kjennes ut som om eg har en murstein i magen eller noe??? Jeg klarer så vidt å stå oppreist, og når jeg presser på magen gjør det kjempevondt. Ikke i blindtarmen eller noe sånt, men midt i. Tror jeg bare må legge meg og satse på at jeg magen min er all good i morgen. Er det noen av dere som har opplevd det samme og vet hva det kan være, kanskje? Magen min er kjempeoppblåst og vond, aaauch.

denne uka på Bloggerne!

På onsdag er jeg tilbake på skjermen igjen, og denne gangen er det flyttingen min som står for tur. Tune in, Bloggerne på TV2 Livsstil! Å flytte er seriøst noe av det mest krevende jeg har vært gjennom. Jeg mener, jeg synes det er slitsomt nok å skulle pakke for å være hos overnattingsbesøk hos noen... Da kan dere se for dere hvordan det er å skulle flytte hele livet sitt fra en by til en annen. Mange av dere er nok erfarne selv. Da mamma og pappa kjørte hjem igjen til Førde etter å ha levert flyttelasset mitt i Oslo sa jeg til meg selv at det blir lenge til neste gang jeg flytter. Leeeeenge. Vel... 3 måneder gikk det, nøyaktig.

Vel, én ting jeg i alle fall vet med sikkerhet er at jeg aldri skal dra på Førde-fylla dagen før flyttelass.

21:30 på TV2 Livsstil!Og heyyy, her spiser jeg godteri til dere som tviler på at jeg gjør det. Haha. Fikk SINNSYKT lyst på de dødningshodene nå... Damn, synd at jeg aldri rekker innom godisbutikkene her i Stockholm når jeg er her.

en stykk stressa kristine

Hei dere! Da var jeg landet i hotellsenga etter en laaaang mandag. Jeg har vært skikkelig sliten i dag, blandet med at jeg er en smule nervøs for morgendagen. Folkene jeg er her med kjenner jeg godt fra før av, men jeg vet ikke, jeg setter alltid høye krav til meg selv så jeg klarer liksom ikke å puste ordentlig ut før jeg vet at jeg har gjort en bra jobb. Slik er det alltid, uansett hvor mange ganger jeg gjør dette. Da jeg satt i taxien gjennom Stockholm by tidligere i dag fikk jeg plutselig flashback til min første tur til hit. Det var 1. klasse videregående og jeg skulle shoote en kolleksjon for Bubbleroom sammen med Caroline Roxy og Janni Delér. Kanskje dere husker det? Det var en av mine første shoots, og SELVFØLGELIG fikk jeg betennelse i tannkjøttet på den ene siden på grunn av visdomstannen min, akkurat den dagen, så jeg så ut som et marsvin i ansiktet. Det endte med at vi måtte ta nesten alle bildene i profil... haha. Løsningsorientert, si! Bildene ble sykt fete, da!

I morgen skal jeg ha mitt andre store modelloppdrag. Altså, stort i den forstand at jeg får betalt. Jeg skal være modell for Colmar, et italiensk sportsmerke som dere sikkert har hørt om før. (Det at merket er såpass stort er nettopp det som gjør meg litt nervøs) Bildene skal tas på en tennisbane så vidt jeg har fått med meg, og at makeup skal være naturlig. Colmar har overlatt alt til oss, så vi skal gjøre sminke og styling selv. Og akkurat DET stresser meg litt... Jeg har jo null peiling på profesjonell sminke?! Det hjelper ikke spesielt mye at jeg er her med Johanna Herrstedt som er the queen of makeup. Og så kommer jeg, haha. NEPPE kan jeg møte opp der i eyeliner og fjortis-mascara, så da tenker jeg at jeg bare må kjøre noe sånn her:

Mascara og litt foundation. Eller huuur? Jeg KAN jo ikke stå der i vindjakker og treningstøy med contour og "highlighter on fleek".

Jeg innså i det jeg skrev dette innlegget at jeg er 20 år og har enda ikke lært meg sminke. Skrev nettopp ned på to-do-listen min at jeg må bestille meg et sminkekurs.

for en gøy søndag!

Ah, før hatet jeg søndager. Virkelig hatet... Det lå en eller annen tung stemning over akkurat den dagen som gjorde at jeg følte meg skikkelig nedstemt. I tillegg følte jeg at jeg ALDRI hadde en eneste søndag fri fra skolearbeid da jeg gikk på skole. Men! Med årene har jeg klart å snu om tankegangen helt. Nå er søndag for meg en dag jeg finner ro, en ro jeg aldri finner i hverdagen. Det ble lettere å sette seg ned med lekser på søndagen, fordi jeg følte ikke at jeg gikk glipp av ting  og det var heller ingenting som var forventet av meg utenfor husets fire vegger. Jeg finner sjelden på å ta på meg skiene en tirsdag liksom, men på søndager tar jeg meg mer enn gjerne en tur opp i marka. Det handler egentlig kun om å finne det positive i alt - cheesy, but so damn true. TENK så mange dager vi ville sløst bort om vi gikk og hatet på søndager! (Eller mandager, for den del..) Ukedagene er alle forskjellige - bruk dem for det det er verdt 😃

I går var jeg og Fabian så heldige at vi ble invitert med på Drake sin konsert på Telenor Arena sammen med Universal. SOM jeg koste meg! Vi suste avgårde i maxitaxi fra Frogner en superfin gjeng, og da vi kom frem var det bare god musikk og god stemning resten av kvelden. En sterk 10'er for denne søndagen!Processed with VSCO with f2 preset

Trine og meg! For en solstråle :) Og Drake i bakgrunnen, hehe! Jeg må si at jeg var sinnsykt fornøyd med konserten han holdt. Han kommuniserte med publikum hele tiden og var skikkelig tilstede - ikke minst var han utrolig flink å synge.

Processed with VSCO with f2 presetOg såååå tuslet vi hjem! Jeg sitter på Gardermoen nå og flyr straks til Stockholm :) Møtte nettopp noen kjempesøte lesere på toalettet, det gjorde starten på uken min skikkelig fin. Vet dere? Jeg er egentlig ganske sjelden nervøs overfor andre mennesker, men overfor lesere?! Damn, jeg blir smånervøs hver eneste gang. Det er fordi dere betyr så mye for meg og har dermed lyst å imponere dere med å være en alright person uten å si noe teit, haha. Men jeg ELSKER å slå av en prat med dere! Så aldri nøl med å komme bort.

Nå må jeg finne gaten min! Jeg er altfor tidlig ute merker jeg, rart hvordan det skal være så vanskelig å beregne tiden man trenger for å komme seg hjemmefra til Gardermoen. Haha.. Men men, jeg sitter her med en kaffe og blogger, MYE deiligere det enn å løpe til gaten i frykt for å miste flyet.

Ønsker dere en nydelig mandag! Xx

dette visste du ikke om meg!

- Hadde jeg tatt mamma sitt etternavn hadde jeg het Kristine Arntsen. Mamma byttet nemlig til Ullebø da hun giftet seg med pappa. Jeg er veldig glad i Ullebø-navnet, så den dagen jeg gifter meg kommer jeg ikke til å ta det bort. Jeg får heller eventuelt ha 2 etternavn :)

- Jeg mister skikkelig mye respekt om et menneske kommer til meg for å prate dritt om en person, for å så henge med vedkommende dagen etterpå som om ingenting har skjedd. AHHH, jeg det gjør meg så skuffa og provosert på samme tid. Helt greit å komme til meg og lufte tanker om en person, det gjør vi jo alle, men å snakke nedlatende om en person man er bestevenn med rett etterpå? Gjør opp en mening, og stå for den.

- Jeg er for abort, og jeg klarer ikke helt å forstå hvorfor det som et alternativ skal være et problem. Har stor respekt for de som velger å ta vare å barnet (bestevenninna mi gjorde det, blant annet), men jeg har også ekstremt stor forståelse for de som velger å fjerne det med valid grunn. Hadde jeg blitt gravid nå hadde jeg med 95% sikkerhet tatt abort... Enkelt og greit fordi jeg ikke er klar for det.

- Da jeg gikk på barneskolen var jeg litt sånn bossy bitch og til tider ganske grusom, haha. Jeg husker bestevenninna mi som jeg hang med hele tiden før, hun var to år eldre enn meg og ene gangen vi kranglet så BET jeg av nesen på Bratz'en hennes i skjul, fordi hun hadde glemt den igjen hos meg og jeg var sur på henne. FY søren, shame on me... Jeg er IKKE slik lenger, haha.

- Det er kun 2 personer som vet hvor tidlig jeg mistet jomfrudommen min. Jeg debuterte litt tidligere enn normalt, men til gjengjeld ventet jeg til at jeg var 17 år igjen.

- Om jeg har en krangel/stor diskusjon med noen, så begynner jeg i 95% av tilfellene å gråte. DET.ER.SÅ.IRRITERENDE. Jeg har fundert litt og funnet ut av grunnen trolig er en blanding av at jeg blir så sur at jeg gråter, og at jeg hater å krangle så tårene bare kommer automatisk. Det er kun med mennesker jeg er glad i at jeg begynner å gråte under en krangel. Jeg blir LIKE irritert på meg selv hver gang det skjer, fordi det ødelegger hele argumentasjonen min at jeg plutselig står der med tårer i hele ansiktet.

- Jeg smisket veldig mye med lærerne da jeg gikk på skole. Haha, myyye... Enkelte av dem digget jeg genuint så da ble det ikke spesielt påtatt, men noen bare var jeg skikkelig cool med for å få gode karakterer. Og folk som klager på andre som smisker? HVA er problemet? Jeg vil ha gode karakterer på vitnemålet mitt. Hva du vil vet ikke jeg, ass.

- Da jeg var yngre og gikk i barnehagen hang jeg omtrent bare med gutter, fordi jeg kom skikkelig godt overens med dem. Selv om jeg var utrolig glad i dukker og Barbie! (Jeg ELSKET det...)

- Jeg klager veldig sjeldent til mennesker rundt meg og tar som oftest vare på meg selv. Om jeg klager, så tar jeg i det minste til meg alle råd jeg får, og jeg sørger for å være positiv på slutten, om dere skjønner? For eksempel: "Jeg synes livet suger litt for tiden. MEN, det er nok bare en periode, ting blir bedre". Jeg synes det er kjempeslitsomt med mennesker som kommer til meg og legger alle problemene sine på meg, som om at det er mitt ansvar og min byrde. Jeg har følt det sånn sååå lenge, men nå har jeg sluttet å ta all tyngden på mine skuldre. Jeg høres kanskje kald ut nå, men jeg sier dette til deg som leser dette, først som sist: INGEN av dine problem er noen andre sine. Det er lettere å legge problemene dine over på de rundt deg, men du gjør deg selv en tjeneste om du omstiller deg og heller tar grep selv. (Med drahjelp fra de rundt deg, så klart!) Jeg er veldig hjelpsom og ønsker de rundt meg det beste, men HØR på rådene mine og ta de til deg, da. Ellers kaster jeg bort tiden min.

.... og ja, som dere skjønner så er det mye med mennesker som irriterer meg for tiden. Det er godt å få det ut her på bloggen, haha. Håper dere synes det er cool å lese, og ikke utmattende.

god morgen fra majorstuen

Jeg har vært våken i et par timer allerede, og har til nå vandret rundt i en stor baseball-shirt med null sminke. Sååå deilig! Elsker å stå opp tidlig på søndager slik at jeg får bedre tid til å slappe av og senke skuldrene... Ahh.

Fabian bor på Majorstuen, og vi bytter egentlig veldig på å være hos hverandre. Jeg er en person som egentlig trives å sove i min egen seng, slik har jeg vært hele livet mitt haha, men han har SÅ digg seng, så jeg elsker å henge hos han! Hihi.

Okey haha, kan jeg bare poste et bilde av slik frokosten min EGENTLIG ser ut? Og ikke hvordan den ser ut etter at jeg har dandert den i 15 minutter og skjært avokadoen i hjerteform? Jeg skal innrømme at den vanligvis pleier å se litt bedre ut enn dette da, men poenget er jo å vise dere frokosten min, og her ser dere hva mine favoritter på frokost-tallerkenen for tiden er: knekkebrød med avokado og egg. Og i dag spiser jeg appelsin fordi jeg reiser til Stockholm og ikke vil bli smittet av Fabian. Vanligvis spiser jeg pære! Det ER så godt!!

(Jeg må legge til at Fabian er bedre enn meg å gjøre mat fint, faktisk... Så et par av matbildene her på bloggen er det han som står bak, haha)Pepsi Max cheers! Senere i dag skal jeg og Fabian på Drake med Universal, wohooo. Så her går det i Drake for full guffe!

en tekst jeg skrev da jeg var 16 år

Jeg scrollet tilbake i bloggarkivet mitt og fant en upublisert bloggpost fra 2013, da jeg nettopp var ferdig på ungdomsskolen. Jeg var 16 år, det var juli og midt i sommerferien. Jeg hadde det ikke spesielt bra. Til tross for at jeg nettopp hadde begynt å bli en kjent blogger og for første gang i mitt liv tjente penger, hadde jeg det ikke noe godt på innsiden. Jeg hadde én venninne som het Ingvill, og det var kun henne. (Nei, vi har ikke noe kontakt lenger til dere som har spurt meg om det) Når jeg ser tilbake på det, så er jeg ekstremt takknemlig for at jeg hadde henne, for hun var en sinnsykt god venninne for meg før det skjærte seg. Jeg tenker på de som ikke har noen... Jeg hadde i det minste én. Og som jeg trøstet meg med, og som jeg fortsatt står for: heller én god venninne, enn 10 dårlige. 

Jeg får litt sånn storesøster-perspektiv på meg selv når jeg leser denne teksten 4 år senere. Herregud, kjære, lille Kristine, det ordner seg for deg også. Situasjonen du er i nå varer ikke evig. Du skal oppleve så utrolig mye fint i årene som kommer, du kommer til å smile, le, danse, kysse. Du kommer til å møte så sinnsykt mye bra folk, og disse vil få deg til å innse at de menneskene ikke som var så bra, var med på å forme deg til den personen du er om 4 år. Du kommer til å føle på lykke, du også...

Alt, men ingenting

03.07.2013 01:48Jeg har det ikke så greit for tiden. Det er vanskelig å sette ord på hva, hvorfor og hvordan, for det er så mye. Jeg føler jeg lever i et vandrende kaos, samtidig som "ingenting" er galt. Ååh, tenårene. Var det ikke disse som skulle være de beste i mitt liv? Hvorfor har alle rundt meg det tilsynelatende så ufattelig bra, mens jeg sitter igjen med uendelig med problemer og tanker som gnager hull i hodet mitt?

Jeg tenker for mye, og det er i ferd med å knekke meg fullstendig. Tanker som ikke gir slipp, som rett og slett ødelegger for meg selv og forholdet mitt til de rundt meg. Kjernen i disse tankene er en stor blanding av altfor høye forventninger å leve opp til, dårlig selvtillit, mangel på tillit og ja, listen er ufattelig lang. Det er så utrolig, utrolig slitsomt, og jeg kjenner jeg er så forbanna lei. Når er det min tur til å være lykkelig? Når er det min tur til å legge seg med et smil om munnen, og ikke i et tankekvern hvor jeg hakker løs på meg selv og alle tingene jeg hele tiden gjør feil? Vel, de sier at lykken er noe du skaper selv. Er det riktig? Jeg tror det, men jeg lever i et håp om at det ikke er riktig, dessverre. Jeg føler at jeg blir urettferdig straffet, samtidig som jeg føler at grunnen til at jeg har det slik jeg har det nå - er fordi jeg har skapt det selv.

Dette blir vel bare meningsløse ord for dere, men jeg trenger å være ærlig... Ikke at jeg lyver på bloggen, men fordi jeg har bevisst unngått å skrive om de negative sidene. Det er så rart. Jeg mener, plutselig har jeg det kjempebra, som dere sikkert har merket, men så i neste sekund raser verden sammen og alt mørkner til. Jeg vet ikke hva det er for noe.

Jeg begynner å tro at det som jeg trodde var bra bare var overfladisk. Overfladisk og materialistisk lykke, som nå til syvende og sist viser seg å ikke være ordentlig lykke.

Nei.. Jeg vet ikke jeg. Jeg vet ingenting for tiden. Alt er så usikkert. Jeg er bare så jævlig lei av meg selv egentlig, samtidig som jeg er drittsur for at jeg har fucket alt opp. Bra jobba, Kristine. Jeg føler meg ubetydelig, beklager å si det. Beklager om jeg ikke lever opp til forventingene deres, men det er så slitsomt å aldri føle seg bra nok. Ingenting jeg gjør er bra.

instagram: dårlig selvtillit eller inspirasjon?My mood lately..

Selv om jeg kan bli gal av å være på Instagram av og til, fordi det tar meg inn i en urealistisk verden med pene jenter med pene kropper og pene klær, er det et sted jeg kan hente utrolig mye inspirasjon, om jeg bare ikke dykker for dypt inn i det. Det siste halvåret har jeg funnet skikkelig mange inspirerende kontoer som gir meg inspirasjon i hverdagen. I tillegg leser jeg støtt og stadig fine sitater som minner meg på hva jeg vil her i livet. Og det er fint. Instagram trenger ikke å være en kilde til dårlig selvtillit... Det handler om hvilke øyner vi ser bildene med. For jeg vet selv, jeg vet selv så sinnsykt godt at et bilde er et bilde, og ingenting mer enn det. På samme måte som folk kan sitte drømme seg bort i bildene mine, sitter jeg og drømmer meg bort i andre sine bilder. Bare fordi du ser en fin, brun veldefinert kropp på en strand i Maldivene betyr det ikke at livet til vedkommende er perfekt. Overhodet ikke. Hun har nok uren hud inni mellom hun også, og vinkelen var hun garantert heldig med. På samme måte som med oss. Jeg er der sjæl. Så klart velger jeg ut de beste bildene på Instagram. Er ikke det bare menneskelig? Vi må bare være klar over at Instagram ikke er realitet. Det er så sykt sprøtt, for her sitter vi i en ond sirkel og scroller gjennom bilder mens vi ønsket vi så slik og slik ut, alle sammen. Når vi vet så innmari godt at vi alle er mennesker og ingenting mer enn det. Punktum.

det tar lang tid å finne soulmatene sine

Hanna

I går hadde jeg en skikkelig koselig kveld med Hanna (sjekk ut den nye bloggen hennes HER, hun er sinnsykt flink), en venninne jeg har blitt veldig glad i på kort tid. Eller, vi møttes tross alt i 2015 for en shoot sammen på Bygdøy, men hun bor i København og vi møtes med et par ukers, noen ganger måneders, mellomrom. Det er kanskje litt trist, men helt ærlig er det ikke så mange mennesker jeg gleder meg oppriktig til å treffe. Gud, jeg føler jeg bare blir rarere og mer innesluttet som person for hver dag som går, og jeg håper ikke at mennesker i livet mitt leser dette og tenker at jeg ikke liker dem... Det er ikke det. Jeg liker alle menneskene i livet mitt, ellers hadde de ikke vært der. Jeg er bare... kompleks. Og ikke misforstå meg, for jeg elsker å være sosial, bare det er med riktige mennesker. Hanna, for eksempel. Jeg gledet meg til å få besøk av henne i går. Jeg kjenner at jeg oppriktig gleder meg til at hun kommer hjem til Norge i sommer. Det varmer i hjertet mitt av å tenke på ta en øl sammen ute i parken mens sola skinner og vi går med bare, gyllenbrune bein, før vi kanskje ender opp på en sommerfest senere i kvelden. Gahh, jeg trenger bare å omringe meg med mennesker som er litt lik meg. Som er avslappet, men samtidig energisk. For det er så altfor mange ganger jeg kommer hjem etter å ha vært med en venninne og bare: "pjuuuuh". Sliten. Må hente meg inn igjen. Det er ikke slik det skal være.

Jeg har bestemt meg for å være litt mer "out there" fremover. Mer interessert i å dyrke nye vennskap, rett og slett. Selv om jeg er veldig lykkelig for tiden, merker jeg at det er et tomrom akkurat der. Jeg vil ha en venninne jeg kan le av sjelen min med, som forstår meg like godt som jeg forstår henne på alle plan. Det tar lang tid å finne soulmatene sine. De er sjelden rett fremfor nesen din.. Heldigvis fant jeg 3 av dem allerede på videregående. De jentene kommer alltid kommer til å forbli bestevennene mine, og ingen vil noen sinne kunne erstatte dem. Jeg skulle ønske at vi ikke bodde 4 forskjellige steder i landet.

Og ja, jeg skulle også ønske jeg var enklere noen ganger. Men jeg lover deg at om du blir kjent med meg og kommer tett inn innpå meg, så kommer du til å bli veldig , veldig glad i meg. For jeg har skikkelig mye kjærlighet inni meg, jeg må bare bruke den rett.

løkka

♥ ♥ ♥I neste uke er jeg på igjen på Bloggerne! Da må dere følge med, for da starter flytteprosessen min, og dere får se en stykk rådvill Kristine som ikke aner hvor hun skal flytte. Det er så gøy at jeg til syvende og sist endte opp på Løkka, haha. Et par kvartal unna Håkon, bare!

Forresten så trives jeg skikkelig skikkelig godt med den nye frisyren. Det er så mye enklere å kle seg nå, synes jeg! For første gang på lenge kan jeg ha håret mitt frem uten at jeg skjuler hele antrekket med håret, haha.

go cry about it, why don't you?

Friday.

Åh, jeg har sittet i en time og lurt på hvordan jeg skal vinkle dette innlegget. Skal jeg ta bilde av lunsjen min og komme med oppmuntrende ord om at det er helg? Eller skal jeg være ærlig, og kanskje litt kjip, og si at jeg har en ræva dag? Jeg vet ikke om det er fordi jeg er sliten, om jeg fortsatt er litt småsyk og forskjølet, eller om det bare er en dårlig dag. Jeg stod i alle fall i speilet i dag og følte meg helt ræva. Så ræva at jeg hadde lyst å ta bort all sminken jeg nettopp hadde påført, og begynne på nytt. Men det hadde jeg ikke tid til. Jeg hadde lyst å legge meg ned i senga og gråte fra meg, men da ville puten min blitt full av mascara. Ser et bilde på Instagram, føler meg enda styggere. Og bleik. Jeg glemmer å svare på en viktig melding, og innser at gjøremålene mine ikke er i boks. Åh, jeg bare hater å skrive slike innlegg - fordi jeg lever et liv jeg bare kunne drømme om som 14-åring. Jeg hadde ingen venner, ingen selvtillit og 0 kroner på konto. Det er en skam at jeg i det hele tatt klager, men noen ganger føler jeg bare ikke at jeg strekker til, og det er den verste følelsen jeg vet om. Å ikke være bra nok. Alle mails som skal svares, alle telefoner som skal tas, alle kvitteringene som må føres i regnskap, tærne mine som holder på å råtne fordi jeg har godt så mye i high heels at de skriker etter en fotpleier, alle avtalene jeg må avlyse, alle drømmene jeg har lyst å ta fatt på, alle bildene jeg har lyst å skape, alle stedene jeg har lyst å reise, alle samtalene jeg har lyst å ha... På TOPPEN av det hele lukter jeg vondt nedentil og det må jeg få gjort noe med. Haha WHYYYYY not liksom. Yes, I said it. Det er HELT lov å prate om underlivsproblemer uten at man skal bli sett på som ekkel. Jeg er et menneske, og det er du også.

Pjuuuuh. Pust inn, pust ut.

Jeg føler jeg har lært meg å håndtere slike dager bedre opp gjennom årene. Det eneste jeg må gjør er å minne meg selv på at jeg gjør det bra. Fordi det gjør jeg. Nå skal jeg ta på meg rød leppestift og møte Pål som er i O-town! La oss gjøre denne fredagen bra :)

dagens antrekk

adlinksBukser HER, sko HER, genser H&M, jakke BLK DNM

Slik ser jeg ut i dag! HerreGUD så amazing vær det er ute om dagen. Fortsatt ganske kaldt, men vi er på vei til noe bedre! Nå skal jeg på en galleriåpning, så vi snakkes senere :)

Hva synes dere om antrekket?

leger som ikke tar deg seriøst

Hey dere! Endelig torsdager. Jeg elsker torsdager - selv da jeg gikk på skole, haha 😃 I dag har jeg vært hos legen og tatt utvidede blodprøver for å se om jeg skal få henvisning til gastroskopi, eller om jeg skal legge ballen død. Takk for alle mail og tips jeg har fått i forhold til magen, forresten! Dere er gull. Digger den nye fastlegen min her i Oslo, han er skikkelig alright :) Jeg er en person som så og si aldri er hos legen, altså, jeg kan ramse opp alle de gangene jeg har vært innom legesenteret i løpet av hele mitt liv. En gang da jeg var 5 år for å fryse en vorte under foten, i 2014 da jeg hadde kyssesyken (da ble jeg for så vidt lagt inn på sykehus, haha), og nå i fjor fordi jeg hadde helt syke mageproblemer som ikke ga seg. Noe av det mest irriterende jeg vet er derfor leger som ikke tar meg seriøst de få gangene jeg faktisk bestiller meg en legetime, ugggh. Feel me?! Jeg vet at alle leger har en viss prosedyre de må følge, men duuuh, jeg er lite keen på å måtte komme innom her og betale for time fire ganger før jeg får noe som faktisk funker.

Men ja, mitt første legebesøk her i Oslo har vært positivt, i alle fall. Hun dama på laboratoriet tappet meg for så mye blod at jeg nesten ble litt dizzy etterpå, haha. Det minner meg på at jeg må melde meg inn som blodgiver! Pappa og broren min har vært blodgivere i alle år jeg kan huske, og det er jo en veldig fin ting å gjøre, så jeg har lyst å gi blod jeg også.

Etterpå spiste jeg en sen og SINNSYKT god lunsj:

Fra Kamai, som jeg har skrevet så varmt om flere ganger tidligere. Dette måltidet eller innlegget er ikke sponset :) Det er jo så rimelig her at det ikke gjør noe i det hele tatt. Sushien her er billigere enn takeaway-sjapper liksom - og her er den bedre og du får sitte i et sykt lunt og koselig lokale.

Se hvem som dukket opp da jeg stod og tok outfitbilder ute på gata! Fabian ❤️ Om dere vil se mer av hverdagen våres, følg han på snap @venjar. (Edit: Jeg skrev feil navn i sted) Jeg heter @kristineul, for dere som ikke har meg der enda. Hahahaha, han er den typen som er morsom på Snapchat, og som ikke bare legger ut sånne hey-jeg-er-kjekkas-snapper. I like that!Vegetar-sushi med chilimayo, mmm. Og så klart; ekstra syltet ingefær. Det er så sykt munch!! Må skrive det på handlelisten min til neste handletur, for jeg kan seriøst bare gå og knaske det som snacks, haha.

videoblogg midt på natta

Hey dere! Her kommer en video jeg og Fabian spilte inn for noen dager siden, langt over midnatt - så jeg er kanskje ikke like energized som jeg bruker å være, haha. Ser nå at HALVE videoen er i utakt med lyden, siiiiiinnsykt irriterende?! Aner ikke hvordan det skjedde. Jeg ville egentlig ikke legge det ut på grunn av nettopp det.. Men her er vi da. Mange av dere har etterspurt video av oss, og det skal vi så klart fikse. Neste gang med kameraet, og ikke webcameraet, haha. Se denne i første omgang om dere ønsker, i alle fall! Xx

offisielt vår!

1. mars! Det er offisielt vår! Akkurat denne tiden er faktisk min favoritt-tid i løpet av året, for fremover nå vil det kun bli lysere og varmere. Jeg gleder meg til å gå gjennom Olaf Ryes-parken hver eneste dag med musikk på ørene og med sommerfugler rundt meg. Og shorts!! Jeg gleder meg sånn til å gå med shorts igjen - siden sist har jeg jo endret stilen min en del, så jeg gleder meg til å kombinere Levis-shortsene mine med boots, skinnjakke og mitt nye hår. Og fregnene! Fregner er så sykt fint, jeg lover meg selv at jeg ikke skal dekke dem med foundation. Herreguuuud, det kribler i magen min dere. Denne tiden minner meg om at skoleåret snart er ferdig og at sommeren nærmer seg. Ja, jeg vet det fortsatt er en stund igjen til sommer, men hellooo - tiden løper jo fortere enn noen gang. Flyttet ikke jeg nettopp? Det føltes som om det var i for et par uker siden at jeg nettopp hadde kommet frem til Oslo og lå helt alene inne på rommet mitt der jeg bodde før og lurte på hvor i all verden jeg skulle begynne. Skal jeg være ærlig er det sinnsykt deilig å ha hele den "intregrere-seg-i-ny-by"-prosessen bak seg. Det er deilig å føle seg hjemme her :)

I studio hos NRK Sogn og Fjordane i går

De siste ukene har vært hektiske, men utrolig innholdsrike. Jeg tror det aldri har skjedd så mye på så kort tid før - og akkurat det? Det elsker jeg mer enn noe annet. Ofte tar jeg meg selv i å ønske at jeg kunne ta 2 dager fullstendig off, men så innser jeg at jeg ikke klarer å sitte på rumpa mer enn noen timer uten å gjøre noe likevel. Eller, jeg kan vel strengt talt sitte på rumpa ganske lenge egentlig, men da må jeg i alle fall gjøre noe, som å jobbe for eksempel. I går løp jeg rundt i hele Oslo føltes det som, først til modellbyrået mitt for å ta noen bilder, deretter videre til NRK-sending på Marienlyst, hjem for å ta en matbit, videre i møte, og så... hjem. Og jeg innser at det er nettopp denne hverdagen som gjør meg lykkelig. Jeg har ikke et sted å dra på jobb og møte kollegaer slik folk flest har, og noen ganger misunner jeg folk for det - virkelig. For mennesker, selv jeg som er en alene-person, må ha stimulasjon fra andre mennesker.

Tusen takk for alle de fine kommentarene den siste tiden, forresten! Spesielt på innlegget som psykisk helse og det å gå til psykolog. Jeg håper vi kan bli mer åpne om det, og følelser generelt egentlig. Jeg pratet litt om ensomhet på radioen i går, og det slo meg hvor sykt lite det blir pratet om sånn egentlig. Da jeg gikk i 9. klasse og hadde én venninne, følte jeg at jeg var den eneste i hele verden som hadde det slik, fordi ingen sa et eneste ord om det. Å vite at flere hadde det slik som meg hadde vært en stor trøst for meg, det vet jeg.