hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

1 bukse, 3 antrekkHvilket likte dere best?

fantastisk dag

Ååh, har hatt en helt fantastisk dag!! Masse gode slektninger, mat, gaver og stemning. Utrolig vellykket konfirmasjon, rett og slett! Har spist så sinnsykt mye mat at magen min så vidt har plass til mer, hahaha. (Anorektikeren spiser kake hva faen:P) Kommer til å bli FEIT, og jeg kødder søren meg ikke!!!!! Blir dere fornøyde da, eller?  Haha, tuller. Åh, gleder meg til hele 2012, skjer SÅ mye bra! Skal til Oslo om ikke lenge for å shoppe ræva av meg!!! Kjendisen inntar hovudstaden folkens, get ready!!!!!


Verdens beste mamma, elsker deg ♥Akkurat nå føler jeg meg slik:da er jeg konfirmert!

Hei hei! I dag er den store dagen, wohoo :D Kom hjem fra kirka for en stund siden og snart skal vi spise. Er NYDELIG vær i dag! Kjempevarmt, koker nesten ihjel i bunaden haha. Skal ta masse bilder, så vi snakkes senere i dag!

 
Haha, det eneste bildet....


ER IKKE SÅ BLEK!!! Lover!!!!!

Ha en fin dag!

dagens antrekk #280412


bukse, blondetopp og belte fra bik bok, veske fra vero moda/smia, sko fra h&m

Hva syns dere? 

the best way out is always through

rocka antrekk 


bukse fra bik bok, sko fra jeffrey campbell, skinnjakke, topp og øredobber fra h&m

Hva syns dere om rocka stil? Like/dislike?

langhelg

Hei dere ♥ Da var det endelig (lang!!!)helg. Fy søren så deilig, har vært så sinnsykt stress på skolen i det siste. I dag hadde vi en forbanna STYGG rle-prøve der halve prøven handlet om en film vi ikke har sett... Det gir ikke mening? Lol, rle i seg selv gir ikke mening. Uansett, nå er det helg og jeg skal KOSE meg! Har jo konfirmasjon på søndag, så får besøk av masse slektninger - gleder meg masse!!!


Dedikere dette bildet til dere som alltid blir så forbanna når jeg lager trutmunn:*


Vi har forresten malt huset! Hahah interessant. Syns det ble ganske fint faktisk, mye finere enn den gamle fargen Dagens antrekk kommer senere i dag, så følg med :-) God helg dere!!

hva liker dere best?

Har stilt samme spørsmål før, men siden jeg har fått en del nye lesere siden da så tenkte jeg at jeg kunne spørre igjen. Hva liker dere best på bloggen min? Hverdagsinnlegg, bilder av hverdagen min, fotobilder, outfit eller noe annet? Prøver å gjøre mitt beste for å blogge interessant, men lurer på hva dere liker best? Og ja, jeg skaaal begynne å videoblogge, men jeg må bli ferdig med alt av tentamner og prøver først :-)bilder med bunaden på

 
 
Hehe, mye bunadsnakk for tiden! Her er forresten noe av sølvet/gullet mitt. Fiiiint, ikke sant? Bare synd jeg ikke FÅR INN ØREDOBBENE..... Seriøst, er det muuulig. Den stangen man trer gjennom hullet er kjempetykk, så jeg får den ikke inn. SKAL bruke de uansett da, så jeg får vel bare lide for skjønnheten hehe:PP

Har dere bunad? Isåfall, hvilken?

colours

ukens spørsmål #12

Hvor er shortsen fra?
Den er fra h&m, men har klippet den kortere selv.Kan du vise bilde av bunaden på?
Ja, det kan jeg! Har jo konfirmasjon på søndag, så da får dere se.

Er ikke du for høy for å gå med Jeffrey Campbell?
Haha, det er ikke noe som heter for høy dere! Og til dere som lurer, så er jeg 174 cm høy, og jaaa jeg trives med det. Får jo kun kompliment for det, så hvorfor skal jeg ikke like det? :D

Har du rødlig hår eller ser det bare sånn ut på bilder?
Har oransje/brunt hår, men ikke så mye som på bildene, redigerer jo fargene veldig mye.

Hvor ligger Førde egentlig?
På vestlandet. LOL gleder meg til å flytte herfra

Hva heter du på instagram nå igjen?
kristineullebo. Heter det overalt egentlig, twitter osv :) 

Hvor er earcuffen fra?
Skrev det i innkjøpsinnlegget, hehe! Men den er fra hmHar du gratisdesign?
Nei, men har lagt ut mitt eget. Det finner du her http://krisssy.blogg.no/1263328755_sjokoladekak.html 

Er du skoleflink?
Har veldig lett for å lære og har egentlig ganske gode evner, er bare at jeg ikke alltid er like flink å utnytte det, heehhe. Men ja, litt skoleflink er jeg vel! Er en av de dårlige blant de beste, hvis det gir mening?

Kan du vise hvordan du redigerer bildene dine?
Redigerer de i photoshop da, så vet ikke om det er så mange som har det? Men jo, kanskje det. 

Hvor gammel er den lilla buksen?
Gammeeel. To-tre år kanskje! Og ja, jeg har klippet den selv.Og til dere som hele tiden skriver "legg på deg 10 kg!!!!" og "du er helt sykt tynn, ser du det ikke selv" osv osv - pleeeeease spar meg. Syns noen av dere overdriver veldig mye, altså jaaa jeg ser at jeg ikke er feit, men jeg er ikke SYKELIG tynn heller, mer normal/litt tynn. Jeg vet selv hvordan jeg ser ut bedre enn der, såå ja :-) Ellers så vil jeg takke dere andre for de herlige kommentarene! Dere er så søte ♥

da var bunaden ferdig!

Ååh, hentet bunaden nå nettopp!! Såååå fornøyd, er den ikke nydelig? ♥ Det er sunnfjordbunad forresten, hvis noen skulle lure på det.

dagens antrekk #240412
bukse fra cubus, sjo og jakke fra h&m, genseren vet jeg ikke

Wæææ, superkoselig med så mange besøkende! Alt takket være Erica, så tuuusen takk til henne :D I dag skal jeg hente bunaden min, endelig!! Gleder meg til å vise dere den, den er sååå fin. Wiiiiii. Fin dag!

gårsdagens antrekk
bukse bik bok, genser cubus, sko h&m

Hva syns dere? 

mondayNy uke, nye muligheter og en shitload med nye prøver... Nå stikker jeg til Ingvill for å øve til spilleprøven! Tusen takk for alle forslagene jeg fikk i går, dere er best :-) Poster gårsdagens outfit i kveld!

tips til sanger på gitar?

Har gitarprøve på tirsdag og har ikke funnet ut hvilke sanger jeg skal spille enda... Sååå, noen som har tips til sanger som er bra på gitar? Hadde vært veeeldig fint. Utenom hallelujah, selvfølgelig :-)

 


Need some soooongs!!!

fall seven times, stand up eight

litt nytt


bukse fra bik bok


earcuffs fra h&m


nagler fra panduro

Ååh, buksa er sååå fin! Dere får sikkert se den på outfit om et par dager, elsker den. Kjøpte faktisk en helt lik en i sommer bare i beige, men selvfølgelig var jeg så dum og byttet den inn.... Så da måtte jeg bare ha den når jeg så at den var på tilbud til 50 kr, kupp!!!!

drar til byen

God morgen! Nå har jeg nettopp spist frokost og skal snart ta en tur til byen. Er EVIGHETER siden sist, har hatt så sinnsykt mye å gjøre i det siste. Sparer penger da, så er kanskje like greit :D Men nå må jeg stikke, så vi snakkes! Ha en fin lørdag ♥dagens antrekk #200412
klær fra bik bok, jeffrey campbell fra nastygal.com

Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med min kjære spanskbooook!!!! Hahahaha jeg suger så sinnsykt, har hatt språk i 2 år men kan ikke en shit :D Er heldigvis ikke så vanskelig å få bra karakter da, så det går fint hehehe.

Hva syns dere? 

good morning

Haha, kreativ. Kommer outfit senere i dag!

tar helg

Hadde helt glemt at vi har fri i morgen, kom på det når jeg var på skolen i dag. LYKKEMOMENT. Blir ikke så veldig mye fri akkurat når jeg må sitte inne stortsett mesteparten av helga og jobbe med skolearbeid (har 4 prøver i neste uke blæææ), men jeg slipper skolen heldigvis da. Tenkte å forhåndsskrive noen innlegg og som jeg kan poste i neste uke så det ikke blir så sinnsykt stress :D
Spilleprøve på tirsdag, kommer aldri til å gå bra hahaha. Jeg SUGER så jævlig til å synge, hvorfor gud hvorfoooorNå tenkte jeg å sitte resten av kvelden med lekser, og så blir det å opp tidlig i morgen og JOGGE! Har vært latterlig sløv på treningsfronten i det siste, fy fy.... Men nå blir det forandringer på det!

Flere som har langhelg? 

4 bra blogger


vbr.blogg.no


www.johannean.blogg.no 


www.maeaa.blogg.no


www.jge.blogg.no

Var veldig mange som meldte seg på så jeg bestemte meg for å ta 4 istedenfor bare 1. Veldig fine blogger, anbefaler dere å ta en tur innom :-)

pakke i posten

Fikk en fin pakke i posten her om dagen! Et serum fra purelash.no som gir deg fyldigere, mykere og lengre vipper (og øyenbryn) på 4 uker. Har ikke begynt å bruke den enda men tenkte jeg skulle begynne i kveld - jeg kan sikkert lage en anmeldelse om det etterhvert hvis det er av interesse? Gleder meg veldig til å se om det funker, hihi :D

Noen som er interessert i anmeldelse?

1 antrekkKom meg ikke inn på blogg.no i hele går - så det er grunnen til mitt lille fravær. Hadde ikke blitt så mye blogging uansett, hadde sinnsykt mye skolearbeid å gjøre. Skal ta litt pause i dag (puuhhh!!) og så blir det fult kjør fra og med i morgen av og hele neste uke. Gleder meg til å bli ferdig med alt sammen og ta sommerferie :-)

Hva syns dere om antrekket? 

DIY: hair donut

Hei! Tenkte jeg kunne komme med et tips, nemmelig hvordan man kan lage en hjemmelaget hair donut. Er ikke det at det er så dyrt å kjøpe akkurat, men jeg har bare aldri giddet å ta meg tid til det, så da passet jo dette perfekt!


1. Finn frem 1 par sokker


2. Klipp av tuppen


2. Legg den ene sokken oppi den andre (slik at den blir tjukkere), og begynn øverst og rull.


3. Husk å stram etterveis, slik at donuten ikke blir løs. 


4. Når du er komt ca. så langt som på det første bildet, så bretter du kanten over.


5. Tadaaa :-) Veldig enkelt og greit.

Prøvd det før?

fullt kjør

Haha, akkurat nå har jeg så SINNSYKT mye å øve til at jeg får helt angst av å tenke på det. Kjenner virkelig på meg at tiden fremover nå kommer til å bli stressende... Vel, det er bare å starte! Tok heldigvis til sunn fornuft og øvde til teoriprøva i mat og helse i helga, så jeg ligger relativt bra an. Til tross for mye lekser blir det blogging også, så no need to worry folkens!!! Hehehh. Men nå må jeg begynne å lese, så vi snakkes :-)

Noen flere som har mye å gjøre på skolen? 

wants from h&m

Har lyst på alt sammen! Seeee så fint. Digger at h&m har kjempefine klær, samtidig som de ikke er så altfor dyre! Må skaffe meg noen av disse plaggene, definitivt :-)Noe du likte?

ukens spørsmål #12

Hva bruker du i håret? Retter du det?
Bruker faktisk bare shampo og balsam. Bør vel kanskje begynne å kure det... Og nei, jeg retter det ikke, bortsett fra luggen!

Når du trener, jogger du eller trener du for det meste styrke?
Mest styrke, egentlig. Men skal bli flinkere å jogge nå som det går mot varmere tider :-)

Har merket at du sparer håret og ditt ser ikke særlig slitt ut heller! Jeg har også spart en stund men håret mitt er blitt ganske slitt... har du noen tips for å holde håret friskt / unngå å få det slitt?
Håret mitt blir veldig slitt når jeg retter det, så jeg har nesten sluttet med det. Mitt beste tips!

Hvor høy er du?
Haha, once again.... 174 cm :-) 

Er du skoleflink?
Haha, hva skal jeg svare her.. Jeg er ikke den "smarte i klassen" eller noe, men jeg får ikke dårlige karakterer heller. Får som oftest 5'ere, og så får jeg av og til 4'ere og 6'ere.

Hvor er det blomstrete skjørtet ditt fra?
H&M. Men det er 3 år gammelt :-)Er du med i bingobanden på onsdag? Så et klipp fra reklamen med en jente som lignet på deg ;-)
Jeg ser ikke på det, men nei det er jeg ikke. Haha :D 

Klipper du håret ditt ofte?
Nei, har faktisk ikke klipt det på flere år.. ikkje bra!! Er så møkk LEI av håret mitt nå, har lyst å gjøre noe med det. Enten stripe det lysere eller klippe meg kort.

Hva heter den nettsiden eller appen der? Det er jo ikke den orginale instsgram, eller? 
www.web.stagram.com 

Pleier du å pynte deg hver dag til skolen?
Haha, NEI. Jeg HATER å pynte meg til skolen, er så sinnsykt stress. Pleier som oftest bare å gå med jeans og en innstilsittende genser eller hettegenser. Men "pynter" meg jo selvfølgelig av og til, bare ikke hver dag.

Hvor er genseren du har på deg på notatboken?
Bik bok. Men det er veldig gammel, sikkert 2 år eller noe!Hva skal du bli?
Det har jeg faktisk ingen anelse om!

Har du farget håret?
Nei, men det kan ofte se sånn ut på bilder ettersom jeg redigerer fargekontrastene.

Kan du ha videoblogg?

Får dette spørsmålet sykt ofte, og jaaa jeg vet jeg sa jeg skulle bli flinkere å videoblogge, og det skal jeg - men ikke akkurat NÅ. Har sinnsykt mye å gjøre med tanke på skolen og slik kommer det til å bli helt fem til sommerferien. Er dager jeg så vidt får tid å blogge liksom, da kan dere jo tenke dere :-) Men ja, jeg skulle virkelig ønske jeg hadde tid!! Og ja, jeg har hatt videoblogger, men de har jeg slettet fordi de var så sinnsykt kleine.

Bruker du extensions?
Nei, kun innimellom hvis jeg vil få mer fylde i håret. Skjønner ikke hvordan folk orker å gå med det hver dag, det er jo så SLITSOMT. Får vondt i hodet av det.


HAHHH en gang jeg prøvde å lage videoblogg.

Noe mer dere lurer på? Isåfall, spør i kommentarfeltet så svarer jeg neste uke.

dagens antrekk #140412
// bukse og topp fra bik bok, dongrijakke fra h&m

Rotet litt gjennom gamle klær her om dagen, og fant denne lilla buksa fra 7. klasse! Er den ikke kjempestilig? Har faktisk to av den ettersom jeg ødela denne (ble hull på låret bak. derfor har jeg skamklipt den fremme), men den andre uten noe hull finner jeg selvfølgelig ikke :( Den passer perfekt da, til tross for at jeg kjøpte den for to år siden! Er ikke rart egentlig, hadde jo pinnebein på den tiden så ingen bukser passet, haha.

Hva syns dere om antrekket? 

to nye deklser

Her er deklsene jeg fikk tilsendt fra mirabling.no  for et par uker siden. Elsker de! Nå må jeg bare skaffe meg en iphone, haha. Skal kjøpe etter konfirmasjonen, til dere som lurte på det! Ikke lenge igjen, jippiiii. Vet ikke om jeg skal ha 4 eller 4S da, men det finner jeg vel ut av.

 Fine, ikke sant?

waterfall braidPrøvde meg på en waterfall braid i dag - ble ikke så ille til å være første gangen vel? Laget to forskjellige, dere ser at den miderste er litt annerledes. Åh, syns det er sååå fint!! Men jeg må nok øve meg litt til, heahheh.

Hva syns dere? Hot/not?

dagens antrekk #130412


klær fra bik bok

Det jeg egentlig skulle ha på meg i dag... Er jo så FORBANNA kaldt på skolen!! Hjelper jo heller ikke akkurat at jeg er frostpinne og sitter med vinduet hvor det trekker. Uansett, nå er det heeeeelg, og godt er det 

Hva syns dere?

kroppsideal

Her har dere  litt av (har valgt ut det viktigste) norsktentamenen min fra i høst. Fikk 6'er og er relativt fornøyd med den, men når jeg ser tilbake på den nå så var den kanskje litt dårlig formulert her og der, hehe. Temaet er "Kroppsideal", og grunnen til at jeg poster det er fordi det er et utrolig viktig tema.

"Hva er kroppsideal? Hvordan oppstår de, hvordan blir de formidlet og hva gjør de med oss? Hvorfor er det ideal å være tynn og slank i den vestlige delen av verden, når idealet i Afrika er stikk motsatt, nemmelig å være kraftig? Hvordan former idealene samfunnet, og hvordan former samfunnet idealene? Hva er konsekvensene?

Et kroppsideal er, for å si det kort og enkelt, drømmekroppen. Kroppsideal er hvordan kroppen "skal" se ut, og hvordan alle vil at den skal være. Vi har alle forskjellige meninger om hvordan kroppen skal se ut, men her i den vestlige delen av verden er ønsket stortsett å være tynn. Hvorfor? Jo, fordi her, imotsetning til i Afrika og andre fattige land, har vi masse penger. Vi har kjempebra økonomi, og det fører jo selvfølgelig til at vi har, og kjøper masse mat.  Derfor blir det å være tynn sett på som en ting ikke alle har, altså en unik og bra ting. Man må streve for å bli det, og når man endelig har blitt det så er man "vellykket". I Afrika derimot, er det masse fattigdom og de aller fleste har så vidt råd til mat, derfor blir det sett på som rikdom å ha former/være kraftig. Så idealene har veldig mye å si på hvilket samfunn vi lever i.

Vi blir daglig bombardert av bilder og videoer som viser oss hvordan vi "skal" se ut. Tv, blad, internett, film, plakater, utstillingsvinduer, overalt! Du kan ikke se på tv en gang uten at det kommer drøssevis med reklamer om syltynne modeller, slankepiller og slankekurer. Jeg tror dette er en av de viktigste grunnene til at vi har de idealene vi har i dag. Vi lever i en digitalisert verden, og det er så lett å nå frem, både via media og ellers. Hvor mange er det vel ikke som ser på tv og data hver dag? Uansett hvor du er, så blir du eksponert for det.

Før var det frodige hofter, bred rumpe og kvinnelige former generelt som var in. Nå er det smale hofter og midjer, liten og fast rumpe, store bryster og tynn kroppsform som er in. En sånn kroppsproporsjon er jo ganske sjelden i tillegg til at det er ganske unaturlig, så derfor tyr flere og flere folk til kirurgi. De fyller inn der det er for lite, og suger bort der det er for mye. Kroppsfiksering, kaller vi det. Er man misfornøyd med noe, så betaler man bare en viss sum og vips, så er man fornøyd. Men blir man egentlig fornøyd? Og kan et fint utseende gjøre en person lykkelig? Forskerer sier at det å fikse på et kompleks med kroppen sin kan gjøre personen fornøyd med akkurat den delen, men at selvbildet fortsatt vil være feil når man setter det i perspektiv. Man vil bare finne flere og flere feil med seg selv.En stor konsekvens for kroppsideal er spiseforstyrrelse. Flere og flere blir rammet av denne psykiske lidelsen, og i dag har mellom 100 000 til 120 000 i Norge spiseforstyrrelse. Problemet ligger stort sett hos jentene, for hele 90% av dem er jenter/kvinner. Det vil altså si at 10% av dem er gutter. Debutalderen ligger på 15 år, og de fleste som har det er mellom 14 til 21 år. Anoreksi (et annet ord for spiseforstyrrelse) kommer fra det greske ordet "uten appetitt". Men dette begrepet er egentlig veldig misvisende, fordi for det første så er anoreksi en psykisk lidelse og ikke en fysisk (eller, den blir jo fysisk etterhvert), og for det andre så er sannheten at de fleste anorektikere faktisk har ganske stor matlyst. Definisjonen på spiseforstyrrelse er stort vekttap, forvrengt kroppsbilde og angst for å legge på seg. Dette er en alvorlig medisinsk tilstand og ikke noe forbigående. Den er faktisk så alvorlig at det er 5 til 10% sjanse for å dø, så derfor trenger sykdommen behandling så tidlig som mulig. Det er 60% sjanse for å bli frisk igjen av spiseforstyrrelse.
I tillegg har vi bulimi. Bulimi er på en måte det samme, for de som har bulimi har også forvrengt kroppsbilde, men strategien deres er annerledes. Definisjonen på bulimi er overspising, etterfulgt av kompenserende oppførsel. Kompenserende oppførsel vil si overdreven trening, at de kaster opp maten eller (mis)bruk av avføringspiller/middel. Både anoreksi og bulimi er vanskelig å skjule, ettersom de største konsekvensene, altså avmagring og vekttap, er fysiske. Tegn på en av disse sykdommene er endringer i forhold til mat og humør, vedkommende vil spise alene og sjeldnere, er irritabel, rastløs, urolig og trist. [.....]

Slik har samfunnet vårt utviklet seg til den dag i dag. Utseendet betyr alt, og hvis du ikke er tynn og pen, da er du tydeligvis ikke bra nok. Hvorfor det er blitt slik og hvordan vi kan endre det, det vet jeg ikke. Men èn ting vet jeg, og det er at idealene er komt til et ytterpunkt hvorvi aldri vil kunne kvitte oss med de, de vil kun forandre seg. Så spørsmålet er, hvor tar de veien videre?"


Jeg håper dere ble et par kunnskaper klokere etter å ha lest dette, for det er så UTROLIG viktig å ikke henge seg for mye opp i mat, vekt og kropp folkens. Å være tynn gjør deg ikke lykkelig, det kan faktisk føre til det motsatte - nemmelig at du blir ulykkelig. Spiseforstyrrelser er en grusom sykdom, og det ØDELEGGER deg. Spis det du vil, gjør det du vil og vær fornøyd med deg selv, for du er unik akkurat slik du er ♥ Trening og et bra kosthold er veien til en sunn og slank kropp, ikke spiseforstyrrelser.

fine sommerkjoler fra nelly

Aah, smelt! Se på disse nydelige kjolene. Er helt forelska i den grønne, den er jo helt PERFEKT. Desverre koster den nesten 1000 kr, i tillegg har de den ikke i min størrelse... Typisk.Alle kjolene er fra "festkjoler" på nelly.com

Fine, eller hva?

sminken min

Maaange av dere har spurt meg om jeg kan vise sminken jeg bruker, har vel for så vidt gjort det et par ganger før men det har jo forandret seg litt siden da, så jeg kan jo vise igjen. Nesten alt her er fra eyeslipsface.no, oriflame.no, mineralhygenics.com eller parfymeri! Spør hvis det er noe dere lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

stuck on repeatÅåh, hør den. Har helt dilla!

 

vinn personlig notatbok (AVSLUTTET)

Har delt ut både almanakk og notatbok fra personligalmanakk.com i konkurranse før, nå har dere sjansen til å vinne et gavekort på en notatbok igjen! Har som sagt en slik selv, og jeg digger den. Kjempegøy at man kan designe den selv med bilder, tekst og farger!

For å være med i trekningen:

  • Lik facebook siden til personligalmanakk.com HER
  • Kommenter dette innlegget med mail INNI kommentaren
  • Du kan kommentere (maks) 3 ganger for å øke sjansen
     

Lykke til! VINNEREN TREKKES PÅ FREDAG. Vinneren ble Andrea Sæterlid, gratulerer:-) Du får mail snart!

første skoledag overstått

Hei hei dere! Wow, såå mange besøkende i går. Love you! Skal egentlig på trening nå straks, men ble visst litt endringer i planene. Skal nemmelig prøve bunaden min i dag :-) Gleder meg kjempemasse!! Håper den sitter bra på, tviler nemmelig litt på det. Ellers så har jeg fått en TONN med ting å gjøre når det gjelder skolen.... Faen ass GIVE ME A BREAK!!!!!

Flere som begynte på skolen igjen i dag?

pain is inevitable. suffering is optionalliten detalj

Hihi, var det ikke stilig? Fant tilfeldig et gammelt armbånd med nagler på og tenkte jeg skulle prøve å feste de på for å se om det ble kult, og det ble det jo! Og nei, de er ikke limt på, de har to sånne "pigger" bakpå... haha, vanskelig å forklare. Skal se om jeg får tak i flere slike, så jeg kan feste på klær også!

vil du bli anbefalt?

Hadde vurderingsrunde for en stund siden og det virket som dere likte det, derfor kjører jeg samme greie en gang til. Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så lager jeg et eget innlegg om den bloggen jeg liker best. Vet ikke akkurat når det blir, men sikkert i løpet av neste uke!Vil du bli anbefalt?

pink sunglassesfin påskeaftenHar kjøpt inn shitload med godteri og er klar for å chille max hele kvelden!! Ah, påskekos. Haha, jeg og broren min skulle lage pizza, og så står jeg der og rører inn gjæren i den ferdige deigen (gjæren skal jo løses opp i vannet) og bare "øøøh du, et eller annet her er feil". Haha matkunnskaper på høyt nivå....... Vel, mat blir det hvertfall uansett!!! #yolo. GOD PÅSKEAFTEN DERE 

dagens antrekk #070412
Klær fra bik bok

Hva syns dere? Ha en super påskeaften!

ukens spørsmål #11

Hvilket program bruker du for å få speilvendt bilde?
Photofiltre (et gratis redigeringsprogram) -> Image -> Flip horizontal. Og så setter jeg de to bildene sammen i picasa!

Hvor mange situps tar du hver dag?
50. Er ikke så mye, men når jeg tar det hver dag så hjelper det jo :-)

Kan du lage et eget innlegg om treningsprogrammet ditt?
Wææ, dere snakker jo som om jeg er en toppidrettsutøver jo, haha. Trener ikke så mye som dere skal ha det til, men jeg prøver jo å holde meg i form da, for å si det slik. Har på en måte nettopp startet, så kanskje jeg kan lage et innlegg etterhvert? Skal jo legge ut bilder når jeg er i syden i sommer, så da får jo dere se!


Har jo litt muskler da XD XD 

Kan du lage et innlegg med treningsmusikken du hører på?
Det kan jeg! Minn meg på det hvis jeg glemmer det.

Borgelig eller kristelig?
Kristelig.

Hva veier manualene?
5,5 kg!

Kan du vise bunaden din?
Den er ikke ferdigsydd, faktisk. Tror jeg... har hvertfall ikke fått beskjed av hun som syr den. Men viser den selvfølgelig når jeg har fått den! Gleder meg kjempemye!!!

Hvor er klærne fra?


Bukse fra bik bok og t-skjorte fra gina tricot

Hva heter skriften du bruker i overskriften din?
Georgia

Tar du deg nær av stygge kommentarer?
Nei, aldri. Eller, jeg husket når jeg nettopp hadde begynt å blogge, da ble jeg lei meg for hver minste ting. Nå syns jeg bare det er underholdende å lese, så keep going haters!!

Hvilket kamera bruker du, og hvilket objektiv?
Canon EOS 500D og Canon 50mm f/1.4!

Kan du legge ut bilde av konfirmasjonsinnbydelsen?
Haha, var umulig å velge bilde!!! Man skulle tro at jeg hadde en million å velge mellom ettersom jeg har tatt bilder av meg selv ca. hver dag i 3 år, men bildene jeg legger ut på bloggen er jo ... tja, dere skjønner. Hadde vært litt kleint med trutmunn-bilde på invitasjonene da

 

vinneren av et valgfritt deksel av mirabling.no

Hadde helt glemt å trekke vinneren av konkurransen! Vel, jeg trakk helt tilfeldig, og den heldige ble Annika Kristensen! Gratulerer så mye, har sendt deg mail. Og til dere som ikke vant: det kommer en ny konkurranse allerede i neste uke!   (Grunnen til at jeg lager eget innlegg om vinneren er fordi at hvis jeg skriver det nederst i et innlegg så er det mange som ikke får det med seg)Skal vise dere dekslene jeg har fått tilsendt om ikke lenge!

dagens antrekk #060412

 


genser og sko fra h&m, bukse fra bik bok

Ræva bilder, men jeg sparer dere for det ikke så altfor fine ansiktet mitt i dag, jeg! Gikk forresten 2 mil!!!!!! Kjempeherlig tur, selvom jeg er litt sliten. Men nå er det middag, ENDELIG - har ikke spist siden frokost. Blogges senere, tenkte å svare på litt spørsmål i kveld :D

in the end, we only regret the chances we didn't takeDrar på ski!! Igjen. Snakkes når jeg kommer hjem, poster outfit da. Ha en herlig fredag ♥

24 dager igjen

...... til konfirmasjonen min!!! Åh som jeg gleder meeeeg. Blir utrolig gøy å se slekta igjen, og ikke minst å få BUNADEN :D Den er såååå fin, lover dere. Så i dag har jeg og mamma ordnet med sanghefte og bilder, greit å bli ferdig med det.Og så har jeg trent styrke! Mange av dere lurer på hvordan jeg trener, og da kan jeg fortelle at jeg bruker disse manualene. (For rumpe/lår. Når jeg skal trene magen så tar jeg bare situps, enkelt og greit) Har to forskjellige øvelser jeg har gjort i et par dager nå, ser allerede resultat! HER finner dere en video hvor dere får det forklart på en bra måte.Flere som skal konfirmere seg i år?

nye converse

Fikk tilsendt disse herlige skoene fra junkyard.no for et par dager siden. Elsker de! Vet at det er vintersko, men syns de er såå fine. Desverre var de for små, så jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre med de enda... Vel, anbefaler dere å ta en titt innom nettsiden, de har utrooolig mye å velge mellom, hele 350 forskjellige merker! Leveringstiden var utrolig kjapp, og det liker vi vel? Trykk HER for å komme til siden!

// sponset produkt, ærlige meninger

hello there, miss dramaticnå finner du meg på instagram!

Nå har jeg endelig fått meg instagram dere! Haha, føler jeg henger litt etter... Vel, en gang må være den første, eller hva? Er mange av dere som har spurt etter det, så ja, here you go! Heter KRISTINEULLEBO. Og forresten, matildaaaa er fakeprofil av meg, takk til deg som sa ifra om det! Haha, jeg heter tydeligvis Matilde og er fra Sverige... Lol, noen personer er så misfornøyd med seg selv at de må gi seg ut for å være noen andre, stakkar  Har dere instagram?

later som det er sommer jeg, da

Haha, magen min at the moment. Hadde MYE bedre før, men den har sakte men sikkert forsvunnet... så nå er jeg i gang med treningen igjen! Noen som er interessert i å se resultater etterhvert? 

herlig

Heihei! For en heeerlig dag. Kom nettopp hjem fra skitur, gikk 1.2 mil! Var helt nydelig vær med sol og blå himmel, har til og med fått farge i ansiktet :D Påske er så heeerlig!!


HAHAH styggeste solbrillene ever

Var forresten og hentet to pakker på postkontoret i går. Skal vise dere senere! Digger alt, men skoene var selvfølgelig for små.... Så jeg får se hva jeg gjør med de, enten får jeg utvide de på et eller annet vis eller så selger jeg de, eeeeller så deler jeg de ut i konkurranse her på bloggen.


BLOGG XDXD;PPPP<33333

Fint vær hos dere og?

happiness

Nå drar jeg på skitur! Været er nydelig, så det blir sikkert kjempebra :D Snakkes senere!

bilder fra helga


Klokka 7 xD Fortsatt våkne XDXD

Ble mobilbilder denne gangen, men er ikke ofte det da, så jeg regner med at det går bra. Hadde en super helg med bra folk og altfor lite søvn! Var så trøtt at jeg sov 12 timer i natt, sinnsykt deilig. Er forresten helt sykt lei av godteri nå, så blir nok en pause med det fremover. Haha, skal bli deilig.

Hadde dere en fin helg? 

no makeup

clinique

Fikk denne søte toalettmappen med produkter inni når jeg handlet for over 500 kr på Parfymelle! Elsker Clinique, et utrolig bra merke med kvalitet. Har jo en rens derifra, og den er sååå herlig, kommer aldri til å bytte den ut. Så ja, et tips til dere hvis dere er ute etter bra sminkeprodukter!

(ENDELIG FUNKER BLOGG.NO!!!!!!!!!!)

Prøvd noen produkter fra Clinique før?