hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ukens spørsmål #52

Hva mener egentlig du er kroppspress? Og hva mener du skaper kroppspress?
Hm, jeg vet ikke helt jeg. Føler ordet kroppspress blir misbrukt og dratt ut av sammenheng. Kroppspress fra mitt ståsted er ikke å legge ut bilder av seg selv (uavhengig om man er feit eller tynn), 
jeg vil vel heller si at mobbing av kroppen til andre er mye mer kroppspress. Hva skaper mest press: at jeg legger ut bilde av kroppen min på bloggen min, eller at jeg legger ut et antrekksbilde på instagram og får 100 kommentarer hvor det står "eat a burger" osv? Haha, jeg synes det bare er sinnsykt vittig. Heldigvis tar jeg meg aldri nær av det, men det er jo mange som tar all kritikk innover seg, og de synes jeg synd i. Altså, jeg har aldri sagt at folk være tynn for å være fin, eller at de trene. Hvis man ikke vil trene så er det 100% greit, men da synes jeg at de som faktisk vil trene også må få lov til det :-) Men ja, det ironiske med folk som kommenterer at jeg og andre bloggere skaper dårlig press er jo det at det er de selv som skaper det. Veeel, hva skal man si. Orker ikke bry meg om slike kommentarer for å være ærlig - det er de fine kommentarene jeg bryr meg om. TUSEN takk til dere

Hvordan greier du å spise så sunt? Havregrøt, kesam osv, hvordan kan du like det så godt?
Jeg synes f.eks ikke havregrøt alene er noe godt i det heeeele tatt, men jeg tar jo sukker, kanel og melk i, i tillegg topper jeg det med bær eller frukt og syltetøy. Om jeg ikke likte sunn mat hadde jeg nok ikke spist det, hehe. Du må liksom gjøre det godt, hvis du skjønner!Planlegger du dagene dine?
Av og til, men ikke ofte. Planlegger å planlegge skole og noen ganger blogg, men ellers tar jeg det meste som det kommer. Eller, ja . . det varierer vel. Haha. Jeg er glad i å ha ting i orden, men samtidig hater jeg å ha alle dagene mine "bestemt".

Kan du lage ein link til der du skal i syden?
Vi drar hit HIT og reiser med Apollo. Drar fra Gardemoen!

Elsker håret ditt! Hvilken hårfarge er det?
Tusen takk! Jeg aner ikke, har aldri farget det eller noe som helst. Den varierer veldig mye, som en del av dere har lagt merke til. Her under er håret mitt ganske mørkt f.eks, men om sommeren blir det lyst.Når du jogger, hvor jogger du? Langs bilveien, i skogen etc?
Langs bilveien! Jeg føler det er tryggest, hehe. Ironisk nok. Pleier ofte å gå powerwalk også, og da går jeg kjapt i oppoverbakke. Pleier å gå oppover mot et fjell eller en sti, da.

Hvilken størrelse har du i jakka?

Jeg valgte M. Takler ikke små overdeler og jakker, synes det er så masse finere når dem er litt oversized :-)Hvor er den hvite blondeshortsen fra?
Haha, jeg tror kanskje det er en av de mest stilte spørsmålet på bloggen og på instagram. Den er fra H&M. Jeg kjøpte den i fjor, men de har fått inn igjen nå på nytt, wohoo. Har den i både svart og hvit nå, og jeg elsker den. Verdens finesteHva gjør du når du ikke har treningsmotivasjon?
Da . . . trener jeg ikke. Hahhahaha. Sorry ass, gidder ikke lyve med å si at jeg søker opp muskuløse jenter på weheartit og løper av gårde på treningssenteret. Jeg trener hovudsaklig for å holde meg i form, er ikke inspirert av noen spesielle kropper eller noe. Selv om jeg veldig gjerne vil ha definerte muskler, da! Trener jo ikke kun for å holde meg i form, selvfølgelig. Bra rumpe og mage kommer ikke av seg selv, desverre!!

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?
10 minutter cirka, og så bruker ca. 5 minutter på å rette håret mitt. Jeg har alltid så syyyykt latterlig dårlig tid om morgenen, så om jeg bruker 1 minutt ekstra på morgenstellet så rekker jeg ikke det jeg skal. Uff, klarer bare ikke å endre på det. 10 år med skole har satt sine spor!

Hva er favorittgodteriet ditt?
Sjokolade! Uten tvil. Er virkelig tidenes sjokolademoms, det er såååå sinnsykt godt. Ellers er jeg veldig glad i smågodt, men det er vel alle . . Spesielt de bitene på bildet under, aaaah. Satan, skulle aldri funnet frem disse bildene :-(

 
Hvor mange objektiv har du?
3 stykk. Standardobjektiv 18-55mm, 50mm f/1.8 og 50mm f/1.4. Hvis dere vil ha bilder med skarp fokus og "blurry" bakgrunn så må dere kjøpe objektiv med lav blender, slik som f/1.8 eller f/1.4. Bildene blir myyye finere da, og for meg et det absolutt et must. Standardobjektivet er enklere å reise med, da det kan zoome. 

Hvor kjøper du buksene dine slik at de passer?
Nok et hyppig stilt spørsmål, så jeg tar det like greit med. Jeg har en kjempemange bukser i skapet mitt, men kun en liten brøkdel av de passer meg skikkelig. Har alltid slitt med det siden jeg er langbeint - en negativ side med å være høy, haha. Men ja, de som passer meg har jeg kjøpt på Bik Bok, for der selger de en del forskjellige størrelser og modeller! Ellers har jeg hørt at Dr. Denim buksene er veldig gode, og i tillegg er de tighte nede med anklene. Skal teste de, tenkte jeg! Fester jo buksene med strikk nede nå, og det er jo ikke akkurat veldig flatterende. Bedre enn slengbukse, da :-)Denne buksa er èn av få som passer akkurat i lengden. Kjøpte den i 8. klasse, og den passer enda, haha!

Har dere spørsmål til neste uke? 

deler ut 2 gensere

Hei fineste leserne mine! Jeg tenkte det var på tide med en ny konkurranse, jeg. Denne gangen deler jeg ut to dødsfete gensere fra sheinside.com! Begge to er i one size - men dere ser jo på bildene hvordan de er. Som vanlig er konkurransereglene veldig enkle, for alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av disse to genserene er:

- Like bloggen min på facebook HER
- Legg igjen kommentar i dette innlegget. I kommentaren skriver du hvilken av genserene du vil vinne, enten nr. 1 eller nr.2

- Og så må du selvfølgelig huske å legge igjen mail INNI kommentaren slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner :-)

Nr. 1:Nr. 2:Det blir to vinnere, og de blir trekt i løpet av uka!

Lykke til :) 

nedtelling


Vi har jo som sagt bestilt tur til Rhodos i sommer, meeeeen det ble litt endring i planene. Vi reiser tidligere - nemlig 21. juli! Wiii, gleder meg sånn til sol og varme. Er jo helt sykt å tenke på at det er sååå få dager igjen av skoleåret. Vi skal på et hotell som heter Mythos Beach Resort (det jeg viste bilder av i et innlegg for noen uker tilbake), og jeg fikk med meg at noen av dere også skal? Kanskje jeg treffer noen av dere der, da! Wiii, så utrolig det er å tenke på at det snart er SOMMER. Denne sommeren skal jeg reise mest mulig! Krysser alle fingrer for at jeg og bruttern får til en tur til syden også, og så må jo weekendturer med en venninne selvfølgelig til :-) Skulle ønske jeg var myndig og kunne reise hvor enn jeg ville . . Tenk det da, dere. Bare 1 og et halvt år igjen da, heldigvis. Jeg vet i hvert fall èn ting, og det er at jeg skal reise mye når jeg blir eldre! Elskeeer å reise.

Har dere noe dere ser frem til? :)

hej mandag

Hellu! Da var det på igjen med mandag igjen. Det er såå herlig å tenke på at vi er ferdig med alle "normale" skoleuker nå. Vi får mange fridager, blant annet førstkommende onsdag, og neste uke har vi fri både torsdag og fredag! Det gjør skoleuka tusen hakk bedre, tihii. Har nettopp fått middagen ned i magen, og nå skal jeg lage meg en god kopp kakao, svare på mail og muligens trene hvis jeg gidder. Jeg var flink å trene i forrige uke, sååå... he he he...

Her er dagens outfit :-) Hestehale, hals og deilig genser og du VET at det er mandag. Creds til dere som greier å style dere opp i tighte gensere, høyhæler og fint hår hver eneste dag!!Bukse og genser fra Bik Bok, hals fra Vero Moda og sko fra TOBY HELFNER :P:P Ble ikke så veldig bra bilder, men det var sååå sterkt lys ute - klarte så vidt å holde øynene åpne, haha!

Hva synes dere? 

outfits of april

Stikkord for måneden: BOY-genser, runwaydreamz, solbriller og Nike Sneakers. Haha, dere ser hva der går i. Jeg er den typen som får sinnsykt dilla på et plagg, går med det en million ganger og så blir jeg lei. Sånn er det i hvert fall med de nye grønne Nike-skoene mine, bortsett fra at jeg aldri kommer til å gå lei av de :-) Haha, jeg elsker dem sååå mye. Hater å gå med høyhælte på skolen fordi det er så slitsomt, men med dem så er det ikke noe problem i det hele tatt. Kan gå en hel skoledag med dem eller en hel dag i byen uten at jeg kjenner det. Føler liksom at jeg ikke går på hæler. LOVE IT. Forresten, tenk dere, dette er den nest siste outfit-oppsummeringen før sommerferien!

Noen "få" bilder fra måneden som gikk. Ser nå at noen av de var fra slutten av mars, men jeg orker ikke å fikse på det hahah.

Så, hva synes dere om antrekkene mine fra april? 

coral lips

Heisann! I dag skal jeg vise dere en vårinspirert look med korallfargede lepper, hvor jeg tar for meg hud, bryn og lepper. Har ikke tatt med øyesminke her ettersom den skal være veldig enkel :-) Jeg har linket til produktene i fet skrift.Jeg begynner som vanlig med min faste foundation fra bareMinerals. Denne foundationen dekker ujevnheter, mørke ringer under øynene og røde områder i huden. Etter det påfører jeg Soft Bronzer fra Everyday Minerals som gir en gjennomsiktig glød - en slags "finish" på foundationen. Testet den nå for første gang, og den falt veldig godt i smak :-) Deretter avslutter jeg med mitt kjære solpudder fra Too Faced (i farge Chocolate), og det er virkelig veeerdens beste! Fargen er ikke kjempesterk noe jeg virkelig liker - og i tillegg lukter pudderet SJOKOLADE. Aah, herlig. Anbefaler denne virkelig, jeg hadde aldri klart meg uten! Solpudder definerer ansiktet, i tillegg får man en veldig fin glød og brunfarge.

♥ bareMinerals Original ♥ Soft Bronzer ♥ Chocolate Soleil Matte Bronzing PowderTil brynene bruker jeg selvsagt bryn-pudderet mitt fra Billion Dollar Brows. Dette testet jeg for første gang i høst, og jeg har brukt det absolutt hver eneste dag siden. Kommer aldri til å bytte det ut. Grunnen til at jeg bruker bryn-pudder kontra penn er fordi det gir et mye mer naturlig resultat, og her snakker jeg av erfaring! Brynene mine så ikke ut før når jeg brukte penn fra H&M, haha. Det ser kanskje litt vanskelig ut å påføre det, men børsten gjør at det blir utrooolig enkelt. Jeg har nappet brynene mine litt for langt inn og må derfor tegne på litt ekstra, og da fungerer denne dødsbra. Tipper jeg ikke er den eneste som gikk på nappe-fella på barneskolen, hehe . . .

♥ Brow Powder (i farge Taupe) og Angel Tip Spooly BrushTil slutt bruker jeg denne leppestiften i verdens herligste farge - korall! Jeg er veldig kresen på leppestifter fordi jeg føler de blir så "tørre", men jeg har to stykk fra Barry M og jeg liker de utrolig godt og er veldig behagelige å ha på leppene. Et tips når man bruker fargede leppestifter er å ha en relativt enkel øyesminke, slik at det ikke blir for voldsomt. Her har jeg bare brukt mascara og en eyeliner, slik som jeg gjør til hverdags.

♥ Ultra Moisturising Lip Paints (i farge Flamingo Peach)


 


Forresten, coverbrands har to forskjellige kampanjer pågående nå: sjekk ut "20 bestselgere" her og -20-50% på alt fra theBalm her 

Hva synes dere om looken?

Reklame 

lørdag + enkelt mattips♥ I dag har vært en fiiiin og solskinnsrik lørdag! Tok noen bilder nå nettopp når sola gikk ned (I`ll post them later), deeerfor er det ikke sol på bildene, hehe. Fototips: ta bilde på kvelden rett før solen går ned, da er det perfekt fotovær!

Lol, jeg og Ingvill dro på butikken i dag KUN for å kjøpe sjokoladecrossaint, og så hadde de selvfølgelig ikke flere igjen :-( Så da gikk vi for et sunnere alternativ! Vaniljekesam med blåbær - et supert tips til dere som spør om sunn mat. Dette blir kanskje mer et mellommåltid da, ettersom man ikke blir sånn sykt mett. Men åååh så godt, skal definitivt spise dette oftere! Det er jo kjempelettvindt OG kjempegodt. Skal teste med nøtter i neste gang!Woopsi to much bronzer Krisssy, så ikke det før jeg kom hjem og så på bildene. Hater når det skjer, må vel begynne å sminke meg UTE snart hahaHar på meg genser fra sheinside.com, direktelink her. Elsker størrelsen, akkurat slik jeg liker den! Digger at det er begynt å bli så varmt ute nå at man slipper å gå med jakke. Fant forresten igjen disse gamle solbrillene i dag - det var faktisk det aller første jeg fikk sponset via bloggen! Haha, husker jeg sendte mail selv (kleint...) og var SÅ glad når de svarte ja. Hoppet rundt og var helt i ekstase, følte meg skikkelig kul som fikk sponset noe liksom. Good times!

I like it casual

God morgen! Endelig skinner sola i Førde - så deilig. Har nettopp vært ute og tatt en powerwalk i finværet, så nå skal jeg straks hoppe i dusjen, fikse meg og ta fatt på dagen. Under her har dere antrekket fra i . . går? Nei, dagen før der! Dagene går visst så fort at jeg ikke henger med, haha. Kveldens antrekk på torsdag, ja. Skikkelig casual, men jeg digger det slik! Jeg er vel ikke alene om å hate stramme og ubehagelige jeans . . Det er hardt å være jente :-( Tightsen er såå deilig - skal forresten fortelle mer om den siden. Multiplagg - kan både brukes på trening og til vanlig. Herlig!

Hva synes dere?

it´s friday, friday

Ingvill: Hva heter de der brune bootsene dine nå igjen? Toby Helfner?
Meg: ....?
Meg: Tommy Hilfiger, mener du?

Hahahaha! Ukens blondemoment, ledde så jeg GREIN. Facepalm. Veeeel, i dag har jeg fått unnagjort en del. Ikke rart, med tanke på at klokka er 8 og jeg allerede har vært våken i 14 timer. Sykt ass. Vurderer som sagt fortsatt å starte salgsblogg, så i dag har jeg funnet frem klær som jeg eventuelt skal selge. Nå er pizzaen er nedi magen, Pepsi Max´en står klar i kjøleskapet og jeg får snart besøk! Fikk forresten spørsmål om jeg kunne vise shortsen fra runwaydreamz på, så jeg tok noen kjappe bilder før jeg sendte den i retur. Denne er i XS og da ser dere at den er ganske liten . . Den er ikke så liten fremme, men bak er den altfor kort :-( Fuck ass, har sikkert 30 shortser men likevel har jeg ikke èn eneste som passer perfekt. Ekke det typisk a

Herfra

spreke flickor

Hei hei! Bildene over er fra i går. Det ble visst en liten tur innom Bik Bok i går, likevel. Fikk kjøpt meg noen plagg på 50%, men fant ikke så veldig mye. Forresten, dere ser bollen på bildet over? SYKESTE noensinne. Jeg vet at den ser nasty ut as fuck, men serr folkens, her snakker vi topp 5 beste matretter ever. Bollen er sprø utenfor med sjokoladefyll inni . . Mmmmm. Over ser dere forresten litt av kveldens antrekk - jeg poster hele antrekket i et annet innlegg!

I dag har vi som sagt fri, og gjett hva?! Jeg har vært våken en halv dag allerede! I dag vekte mamma meg 06.05 og 06.15 kom Ingvill bort, og deretter kjørte vi ned til Spenst. Sprekt, om jeg får lov å si det selv! Jeg og Ingvill trente styrke, og så var vi hjemme i 8-tiden. Siden det har jeg dusjet, spist massemasse frokost, ryddet og støvsuget huset (flink jente!) og bare slappet helt av. Helt sinnsykt herlig! Blir alltid så opplagt og glad av morgentrening :-)

Sweatshirt 125 kr. Elsker jo slike, og denne var kjempebillig! Føler dette er en slik genser alle har, men ja, who cares. Er helt avhengig av slike gensere.

Topp 75 kr. Enkel liten topp som man kan bruke om sommeren, eller under topper med åpen rygg og lignende. Den er forresten skikkelig behagelig å gå med, tihii.

Bukse 200 kr. Har lett etter en slik i evigheter og endelig fant jeg en, men denne var kanskje liiitt stor? Skulle gjerne hatt den litt mer inntilsittende. Synes den er dødsfin, men føler samtidig at det ser ut som om jeg har turbukse på meg, haha. Er litt usikker på om jeg skal beholde den . . Hva synes dere?Bikinitruse 50 kr. Verdens fineste, ååh! Har lett etter en slik kjempelenge. Jeg er kjempekresen på bikinitruser, haha. Elsker når det er sløyfe på sidene, det gjør den 10x finere. Sorry for at jeg ikke viste den på da, det hadde jo naturligvis vært mye bedre :P Haha. Dere får nok se den på når sommeren nærmer seg!

Hva synes dere om innkjøpet? 

outfit from bergenSko fra Nike (junkyard.no), genser fra sheinside.com, bukse fra Bik Bok, veske fra Gina Tricot, solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere? 

langhelg

Endelig er det HELG! Jeg synes ukene vanligvis går dødsfort, så når vi får èn dag ekstra rekker jeg jo ikke å blunke før vi har fri. Herlig! Vi fikk forresten tilbake engelsktentamen i dag og jeg fikk 6´er. Deilig å avslutte uka med det, wohoo! Nå har jeg nettopp spist middag og skal en tur på postkontoret straks, i tillegg blir det innkjøp av Pepsi Max siden det er helg!! Er jo 50% på Bik Bok i dag, så jeg vurderer å ta meg en tur, meeen så er jo dét et ork i seg selv også. Sååå masse folk, haha. Vi får se! Denne helga skal i hvert fall nytes, og utnyttes godt. Skal blant annet på morgentrening med Ingvill i morgen - tiiiidlig! Noen synes kanskje det er teit å stå opp tidlig når man har fri, men jeg synes det er digg å få mye ut av dagen. Så lenge jeg bare får nok søvn, he..he...heee :-)

Vi prates senere! Har nettopp tatt noen bilder med den nye shortsen på, siden noen av dere etterspurte det. Sommer året rundt på krisssy.blogg.no, ass

God heeelg! 

aztec shortsSe på denne nydeligheten! Shorts, shorts, shorts . . Trenger du virkelig flere, Kristine? JAAAAA. Hehe. En jente kan aldri ha for mye klær, i hvert fall ikke shortser!! Mottok denne fine runwaydreamz-shortsen i aztec-mønster fra kouture.no (sponset) i forrige uke, og den er virkelig dødsfin! Desverre litt for liten, så jeg skal bytte den inn. Har den i XS nå, men må ha S tror jeg. Tenkte å bare vise den til dere først. Se så fin, da! Elsker fargene, tenk så fin denne blir å kombinere med fine antrekk i sommer. Ser for meg denne med en svart oversized genser og heels, eller på stranda med en frynse-bikinitopp. Gleder meg!

Mange av dere spør om størrelsene forresten, og jeg synes de er forskjellige fra modell til modell. Har likevel de fleste i S, utenom én i XS!

Min fine samling fra runwaydreamz! Vurderer å kanskje selge den dere ser helt til venstre på bildet - altså den første runwaydreamz-shortsen jeg fikk i høst. Har lyst å starte salgsblogg, men får meg selv liksom aldri til å gjøre det . . Hmm :-)Hva synes dere om shortsen?

hoodie + denim

Helluuu! I dag lever jeg i torsdagsmodus, siden det er HELG i morgen!! Weeeey! Dagen her har gått skikkelig fort, and I love it. Stod opp kvart over 6 for å dra på trening med Julie som planlagt - og det var som vanlig kjempedeilig med en fresh start på dagen! Vi kjørte styrke på rumpe og armer, og vi ble såå slitne til slutt, haha. God treningsøkt, med andre ord. Har jo denne geniale rumpeøvelsen jeg fortalte dere om, og som jeg skal vise - men jeg vet ikke helt hvordan?! Den er dødsklein så jeg kan ikke filme, men jeg kan heller ikke bare ta bilde av det. Kanskje jeg skal lage en kjempeklein gif eller noe? Haha.

Sjekk den nye jakka mi, forresten! Snakker vi vår-ish, eller? (Bortsett fra at det høljregner og tordner om hverandre ute) Det er en jakke med "innebygd" vest i, og jeg eeelsker den. Den er fra chicnova.com og direktelink til jakka finner dere her. Har allerede begynt på vårgarderoben min, som dere kanskje skjønner. Shorts har jeg jo shoppet siden . . i høst :-)Mascara-fri dag i dag, sååå deilig! Det ser dere vel kanskje på bildet over, hehe. Orket ikke sminke meg så mye etter treningen i dag, i tillegg begynner mascaraen OG eyelineren min å gå tom så jeg droppet det. Så lenge jeg får fikset brynene mine så er jeg fornøyd!

Likte dere jakken? Jakka - jakken??? Haha what ever

natti nattGod kveld! Åh, vi har fri på fredag og det er SÅ herlig å tenke på. Bare to skoledager igjen og så er det langhelg, tjohooo! I dag har jeg gått rundt og vært støl i hele kroppen . . Dro på en spontan treningsøkt på Spenst i går med Ingvill, og vi kjørte hard styrke på både rumpe, armer og mage. Klarer så vidt å le nå, haha! Satser på at det går over, for i morgen tidlig har jeg nemlig planlagt å trene med Julie. Dere nå jo tro at jeg trener hele tiden?! Haha, sannheten er bare at de gangene jeg faktisk trener så skriver jeg det . . Sååå ja, ikke la dere lure, hehe. Vi har ikke noe spesielt å gjøre på skolen for tiden, så i dag har jeg bare slappet heeelt av, spist masse god mat og drukket av med Pepsi Max. Skal jo egentlig ikke drikke brus i hverdagene, men jeg hadde en til overs fra helga så jeg bare måtte :-( Nå skal jeg hoppe i dusjen, lage meg en god kveldsmat og sette meg godt til rette i sofaen og lese blogger. Skrev natta i overskriften i håp om at jeg skal klare å legge meg tidlig . . så vi får se hvordan det går!Hahaha var usikker på om jeg turte å legge ut dette bildet, MAC liksom:P I love my little baby okaaay

Har dere fri på fredag også, eller er det bare oss? Nå kommer jo snart mai, og da blir det forhåpentligvis masse fridager!! :)

some new stuff

Heiiia! Er en stund siden jeg har lagt ut innkjøp nå, så jeg tenkte å vise dere litt nye klær jeg har kjøpt. Shoppet bare bittelitt og klærne er heller ikke noe spesielle i grunn, men dere liker jo når jeg legger ut innkjøp sååå :-) Si ifra hvis dere lurer på pris eller noe!Kort hettegenser fra H&M. Elsker denne! Jeg er fan av enkle og laidback plagg, så denne passet meg midt i blinken. Ser for meg å bruke denne til sommeren med shorts og converse :-) Eller bare til en low-waisted bukse! Denne kombinert med brun mage må bli sååå fint. Blir nok en stund til det, da!Genser med sølvdetaljer på skuldrene fra H&MTøyshorts fra H&M. Sååå deilig! Elsker slike. Fikk ikke tatt så bra bilder av den, da. Denne blir skikkelig deilig å daffe rundt med i sommer, samtidig som jeg kan kombinere den med kule antrekk :-) Et absolutt must i min garderobe!

Sweatshirt fra Bik Bok. Denne siste er skikkelig meg, det har dere vel kanskje meket. Jeg eeeelsker sweatshirts, spesielt de som er oversized! Det værste jeg vet å gå med er korte gensere/overdeler (med mindre det er meningen, da), så jeg velger de alltid i store størrelser. Love iiiit.

Hva synes dere om klærne? 

outfit from saturday night

Bukse fra Bik Bok, sko fra Nike (junkyard.no), wayfarer fra Ray-Ban

Her er antrekket jeg gikk med på lørdagskvelden når vi skulle ut og spise. Glad jeg tok bildene før vi spiste, for å si det slik! Måtte nemmelig knappe opp buksa underveis fordi jeg ble så mett. Det er sånn det skal være :-) Elsker forresten de nye skoene mine (som sagt) - og jeg digger hvordan den gjør hele antrekket skikkelig... stilig! Litt swag, om jeg får si det? Eller er det ulovlig å bruke det ordet? Hahaha. Og ja, stort pluss for at det var enkelt å ta antrekksbilder i Bergen! Her gikk det på første forsøk, i motsetning til her hjemme hvor jeg og Ingvill må ta en million bilder før de blir noenlunde bra . . Tenker å dra tilbake om ikke lenge igjen, jeg. Så lenge det passer med eksamene og sånt så er det jo egentlig bare å hoppe på bussen og komme seg avgårde, det er absolutt noe jeg må bli flinkere til :-)

Hva synes dere om antrekket mitt? 

yesterday

Elsker disse skoene! Fra junkyard.no i merket Nike. Gikk med de i hele helga, og de er skikkelig gode i gå i :-) I tillegg er de jo såååå fine!

Okeeeei, så til frokosten:NAM. Har ikke spist på MacDonalds på leeenge, og det var sååå godt. Hadde nesten glemt hvor godt det faktisk er!

Middag:

Fuck you Kristine du oppfordrer til anoreksi :P Denne pizzaen er helt syk, forresten. Bearnaise, biff og pomfri fra Peppes. Null reklame haha, bare siiiiiiinnsykt god.

Kveldsmat:Kvikk Lunch og sjokoladegifflar!! Sistenevnte MÅ dere smake, forresten. Sinnsykt godt, får vann i munnen av å tenke på det nå

Og så litt obligatoriske selfies-bilder:

Gikk uten sminke hele fredagen og hele søndagen, og guuud så deilig det var. Er jeg den eneste som hater å gå med sminke? Det er virkelig tortur, haha! Gleder meg til sommeren når jeg blir litt brunere, slik at jeg slipper å se ut som et lik hver gang jeg går sminkefri. Ja ja! Glemte forresten å ta bilde av kebaben vi spiste, da. Vi var så sultne (utrolig nok) at vi bare måtte spise med en gang . . . Var faktisk første gangen at jeg spiste rullekebab, og det var dødsgodt!! Og ja, jeg vet at jeg henger etter, haha.

Hva synes dere om bildene? 

lulu's sminkemappeOkei dere, guess what . . Jeg har blitt forelsket i to sminkemapper. Haha! Så ja, som dere sikkert skjønner så handler søndagens sminkeanmeldelse om disse to nydelighetene fra LuLu´s :-)

♥ Beauty Bag (link): Dette er den største modellen LuLu´s har, og jeg må bare si at jeg elsker den. Som jenter flest så har jeg en del sminke og produkter jeg bruker daglig, og når jeg skal ut og reise så liker jeg gjerne å samle alt i ètt. Med denne sminkemappen er det null problem! Denne rommer absolutt alt jeg trenger - sminke, børste, rettetang og diverse andre produkter. Har den med meg til Bergen nå, og det er virkelig såå herlig å samle alt samme mappe. Som dere ser så har den også to rom, èn stor og en liten på toppen hvor man kan feste sminkebørstene. Kjempesmart!

♥ Beauty Cosmetics Bag (link): Cosmetics Bag er en mindre versjon, og denne rommer all hverdagssminken min samtidig som den er liten og enkel å ha med seg. Passer perfekt om man f.eks skal til byen, på skolen eller på besøk og man har behov for å ha med seg sminke!

Jeg er kjempefornøyd med begge to! LuLu´s toalettmapper er virkelig dødsgode, og den gode kvaliteten skinner veldig godt gjennom. De ser jo skikkelig eksklusive ut, noe de er også! Elsker de :)

Fine, ikke sant?

Reklame 

siste dagen

Hei og god morgen :-) I dag drar jeg hjeeeeem. Kjedelig . . . Jeg liker meg i Bergen, jeg! Mest sannsynlig bor jeg her om 3 år selv da. Vel, vi våknet for en liten time siden og nå tar vi turen til byen for å spise frokost. Er jo egentlig ingenting å gjøre på søndager, så vi tenkte å dra og se på kino eller noe. Og spise, selvfølgelig . . Det er jo det livet våres består av omtrent, hahahaha. Jeg drar ikke før i 8-tiden i kveld da, så jeg har nesten hele dagen her! Har forresten pakket med meg KOFFERT hit. Jesus, er det noe jeg hater så inderlig så er det å pakke - det er jo umulig!! Skulle trodd at jeg skulle til syden i to uker, men nei, hehe. Bedre å ha med seg for mye enn for lite, mener jeg da. Men nå er jeg dødssulten, så vi må komme oss avgårde! Praktisk at Håkon bor 5 meter fra bybanen :)

Ønsker dere en fin søndag!Smakebit fra to antrekk! Poster de senere, rekker ikke redigere alle bildene nå.

herlig dag i bergen by

Heisann dere! For en heeerlig dag i Bergen by. Sol inni mellom + deilig temperatur, og for første gang på lenge har jeg faktisk gått uten jakke. Liiitt kaldt, men det var verdt det! Har fått shoppet litt, spist god mat og i tillegg møtt mange av dere!! Åååh, dere aner ikke hvor koselig det er å møte dere :-) Ble virkelig overrasket over hvor mange som kom bort, wow!! Bare synd jeg ikke fikk tatt bilde med mitt eget kamera med alle. Dere er herlige!

Shoppet ikke mye, men fant meg litt av hvert. Jeg kan vise når jeg kommer hjem igjen. Nå har vi nettopp vært på butikken og handlet ny load med Pepsi Max, og så skal vi slappe av litt før vi drar ut og spiser middag. Blir vel enten Peppes eller Friday´s! Dro på Peppes i går og spiste pizza med bearnaise og pomfri, JESUS så godt.

Møtte disse søte jentene! :)

Og så har jeg et til bilde med noen lesere - superkoselige jenter!! Dere som tok bilde med meg på gjerne sende meg bildene på mail forresten, kristine.ullebo@hotmail.com! :-)

Bilde lånt fra ekaan.blogg.noDet ble en enkel lunsj - nøtter (yoghurtnøtter ) og blåbær, nam.

Og såå mange flere bilder:

Maaange bilder, haha. Bedre det enn få, håper jeg? Har tatt outfitbilder i dag også, så de poster jeg senere! Nå må jeg gjøre meg klar, Håkon sitter og venter. Ha en super kveld, alle :-)

ukens spørsmål #51

Hei og god morgen, dere! Da er jeg vel fremme i Bergen. Kom frem i 8-tiden i går :-) Var deilig å komme frem med tanke på at jeg hadde sittet heeeele dagen . . Først 6 timer på mattetentamen, så 3 timer i buss. På èn dag!! Vel, vi dro ut og spiste middag på Peppes Pizza, og så dro vi hjem og slappet av resten av kvelden. Eller inn på rommet, rettere sagt - siden han bor med 5-6 andre som jeg ikke har peeeeiling på hvem er. Haha, kleint . . Nå har vi nettopp spist frokost og skal en tur til byen! Skal være flink og få tatt bilder i dag :-) Vi blogges senere på dagen!!

Om du hadde blitt tilbydt en plass på Paradise Hotel, hadde du takket ja?
Hmm om jeg hadde blitt tilbydt en plass i helvette så tror jeg heller at jeg hadde takket ja til det

Svarte du modellbyrået?
Jeg droppet å følge det opp videre. Fikk mange mails fra modeller og dere lesere som ga meg råd og hjalp meg, og det setter jeg såå stor pris på! Grunnen til at jeg ikke svarte var fordi det er bedre å starte i et norskt byrå kontra et byrå i utlandet, i dette tilfellet da Sveits. Hadde sikkert blitt en del kostnader, og mye fravær ikke minst. I tillegg til dette var det litt uklar kommunikasjon. Men jeg synes likevel at det var dødsgøy å få tilbudet, det var heeeelt uvirkelig. Har fortsatt lyst å bli modell, da! Guuud, tenk så gøy dere. Men så er det 7 milliarder andre personer på denne kloden også, he-he. Ja ja, det ER lov å ha drømmer - og jeg som alle andre drømmer jo om noe. Jeg synes det er dumt å legge skjul på det :-) Ja, så vet dere det! Sier selvfølgelig ifra om det skjer noe nytt.

Hvor er toppen fra?
Det er en body, og den er fra H&M. Sinnsykt genialt med tanke på at man unngår brettehelvettet når man skal få toppen under buksa, haha. You know what I meaaaaan. Det minner meg på at jeg må gå til innkøp av flere slike!

Om du var alene hjemme, og du hørte et vindu knuse på andre siden av hvor du satt, hva hadde du gjort?
DU SKREMMER MEG  :-( Men jeg hadde nok mest sannsynlig fått en puls på rundt 500 og så hadde jeg sprunget bort til naboen

Når du jogger, hvor langt jogger du og hvor lenge?
Jeg jogger enten til holdet river ihjel innvollene mine (aka hold), eller så jogger jeg i ca. 30-45 minutter! Men som sagt så har jeg nesten sluttet å få hold, wohooo. Kjempedeilig!

Hva synes du om sisteplass?
Dødskul!!! Digger sånne som henne

Er skoene ubehagelig?
Hahaha . . Ja! Jeffrey Campbell´sene mine på 15 cm er liksom mer behagelige. Men de er jo såå fine, så det gjør ikke noe.Hvor gammel er broren din?
Han blir 20 år i mai. TIDEN GÅR SÅ FOOOORT

Skal du eller noen du kjenner på One Direction konsert i Norge, 7. mai?
Har fått såå mange spørsmål om det, haha. Nei, jeg skal ikke det :-) Er ikke noe fan av One Direction. Don´t hate meeeee.

Hvor høy var du når du var 12-13?
Ganske høy! Husker desverre ikke tall. Har liksom vært høy, har ikke plutselig startet å vokse liksom :-)

Hvilken størrelse har du i jakken?
Jeg valgte størrelse S.Men er favorittmodellene dine?
Cara Delevingne (som dere sikkert allerede vet) og Barbara Palvin. ÅÅh, de er SÅ fine og herlige! Jeg kan sitte i timesvis på youtube og se på videoer av de, liksom . . Tror jeg har sett alle videoene som er der nå. HAHAHAA okeyyy, I shouldn´t have said that. Men ja, som dere sikkert skjønner så digger jeg dem.

Betaler du skatt?
Jepp. 

Har du tips til enkle lunsjer?
1 boks cottage cheese med banan- eller eplebiter og kanel. Superenkelt, supergodt og supersunt! Jeg pleier ikke å ha med noen spesiell lunsj på skolen egentlig, men når jeg spiser lunsj hjemme så spiser jeg ofte havregrøt, cottage cheese, yoghurt og så videre. Jeg spiser sjeldent skive fordi jeg er sååå lei av det, i tillegg til at jeg ikke blir mett av det.

Hva liker du minst med blogg?
Regn og vind - som gjør at jeg ikke kan ta antrekksbilder, og når folk ser på meg i mens jeg skriver innlegg. Hater, hater, HAAAATER det. Mest av alt hater jeg regn, da.Poster du alle bildene du tar på bloggen?
Nei, jeg har mange bilder på dataen som jeg ikke har postet. Pleier å ha en del i bakhånd som jeg "sparer", til f.eks dager hvor jeg har dårlig tid. Supersmart!

Er det toll på sheinside.com?
Nettsiden er utenlandsk og de shipper fra Kina, så ja, det må nok betale toll.

Hvor er den hvite korte toppen din fra?

Den er fra Bik Bok. Kjøpte den i sommer, men de selger lignende slike hele tiden :-)Spørsmål til neste uke? :-)

rocka outfit

Bukse fra Bik Bok, genser fra sheinside.com, sko fra nelly.com, ring fra Bik Bok, earcuff fra H&M

Hva synes dere? 

neste stopp bergen

Åh, ENDELIG er jeg ferdig med mattetentamen, og alle tentamene mine for i år!!! Gud, det føles så utroooolig deilig. Håper det gikk bra! Jeg ble sittende helt til halv tre, tiden går jo alltid så sinnsykt fort.

Vel, kom hjem nå for en time siden og har nettopp spist stor og god lunsj - for nå drar jeg til Bergen på besøk til Håkon. Har ikke vært og besøkt han enda, så det blir gøy! Skal være der til søndag. Vet ikke helt hva vi finner på enda, men det blir vel litt shopping kanskje, og så skal vi spise masse god mat (haha, typiiisk) og bare kose oss :-) Har med Mac´en og kameraet, så blogging blir det selvfølgelig - men jeg har forhåndsskrevet noen innlegg som jeg skal poste slik at det blir vanlig med oppdateringer. Skal jo sitte 3 timer i buss nå . . Bahhh, lurer på hvor mange timer jeg har sløst bort av livet mitt i buss. Ja ja, så lenge jeg har med meg musikk overlever jeg alt!!Ønsker dere en super fredag! Vi blogges etterpå, poster outfit da 

siste tentamen i morgen

MATTEEEEEEEE. I morgen skal jeg ha min aller siste tentamen på ungdomsskolen, og det skal bli SÅ deilig å bli ferdig! Gud, jeg har ikke kunnet senke skuldrene mine på så altfor lang tid nå . . Vi har jo riktig nok eksamen igjen da, men det er i hvert fall en liiiten stund til enda. Sååå i dag har jeg reknet med likninger, algebra, funksjoner og blablabla. Gruer meg litt til i morgen egentlig, spesielt siden tiden alltid går så sinnsykt fort. Plutselig er klokka halv tre og læreren står og river fra meg arket . . som alltid! Haha.

Nå må jeg stupe tilbake i bøkene, men først: nystekte vaffler! Naaaaam :-) Vi snakkes når fridommen min er tilbake igjen, det vil si i morgen. Under er noen bilder av meg før en joggetur tidligere i uka, forresten. Deilig å kunne løpe ute igjen!

Har dere hatt mattetentamen? Ønsk meg lykke til da, æææh :-)

min første spalte

Her er min aller første spalte i Fylkesmagasinet! Skal skrive 8 ganger i løpet av 2013. Fikk bladet i posten i dag - så alle som bor i Sogn og Fjordane må sjekke postkassen sin i dag, tihi. Gøy å se resultatet på trykk! Til dere som bor utenfor fylket så har jeg kopiert det inn her i innlegget slik at dere også kan lese. Jeg regner med at det er god trening for nynorsken til mange av dere, hehe! Må ærlig si at jeg faktisk måtte anstrenge meg litt når jeg skulle skrive for å skrive korrekt nynorsk, jeg er jo blitt så vant til å skrive bokmål nå at jeg har gått i et slags "bokmåls-modus" . . . Men jeg håper og tror at det ble meste ble rett :-)


xoxo krisssy :P

one year ago

Haha, dere! Jeg fant disse gamle bildene som ble tatt for nesten akkurat et år siden - påskeferien 2012. Er det ikke rart å se tilbake på hvor fort tiden har gått? Disse bildene ble tatt når jeg gikk i 9. klasse liksom . . . Det føles ut som ages ago egentlig, men samtidig ikke?! Nå er jeg snart ferdig på ungdomsskolen, liksom. Husker jeg ble så fornøyd med disse, selv om jeg ser nå i etterkant at de kanskje ikke var såå spesielle likevel . . haha. Husker også at dette var starten av "bloggperioden" min, hvor jeg begynte å få 2-3 tusen lesere daglig. Morsomt å se tilbake på, haha :-)

Hvor lenge har dere lest bloggen min, forresten? Gøy å vite :) 

unblogged

Bukse og jakke fra Bik Bok, sko fra nelly.com, genser fra Cubus, hals fra Vero Moda, solbriller fra solglass.no

Et tidligere antrekk! Hahahah, er det bare meg eller ser jeg veldig lav ut på bildene? Jeg skylder på overvinkling på kameraet, jeg. Men wow, tusen takk for masse forslag i går kveld - setter såå stor pris på det! Har fått inn drøssevis av forslag nå, og jeg gleder meg til å begynne, wohoo. Tror jeg starter med PLL eller Prison Break, vi får se :-) Vel, nå er jeg kommet hjem fra min aller siste engelsktentamen på ungdomsskolen! FEELS GREAT. Utrolig hvor fort de 6 timene går til tross for at man bare sitter rett opp ned på en stol. Nå skal jeg sette meg ned og slappe av litt før jeg starter og øve til matten, og så må jeg også starte å pakke litt. Ja, skal bare være borte i helga . . men det er SÅÅ umulig å pakke likevel. Ender vel opp med halve klesskapet på slep, som vanlig... :-)

Hva synes dere om antrekket? 

military

Helluu ♥ Fant disse gamle bildene, haha! Jakken er fra romwe.com, til dere som har spurt. Her om dagen fant jeg forresten en liste med "gamle" sanger, blant annet Party in the USA, Whip My Hair, sanger av Alexandra Burke osv . . Kom meg faktisk på trening i går kun på grunn av det! Musikk = motivasjon. Totally. Jeg løp 5 km før jeg trente styrke sammen med en venninne, men jeg fant ut av jeg fra nå av skal trene styrke og kondisjon hver for seg - for jeg ble helt gjennomsvett av joggingen. Langarmet genser på mølla anbefales ikke . . Etter treningen dro jeg og mamma på butikken og kjøpte masse bær, frukt og annet godt, namiii. Å spise etter en treningsøkt er virkelig det beste som finnes!

Forresten!! Jeg tenker å begynne å se på en serie jeg, ettersom det er så lenge siden sist. Fulgte med på Frusterte Fruer tidligere, men etter det har jeg ikke fulgt med på noe som helst. Har ikke sett Vampire Diaries, Prison Break, Gossip Girl (bare når det gikk på tv for lenge siden), Pretty Little Liars eller noe, føler jeg henger sååå etter!! Haha. Har dere noen tips til bra serier? Hvilken bør jeg begynne på? :)

sydentur bestiltÅåh, det er så deilig å ha noe å se frem til - er dere ikke enige? Her om dagen bestilte mamma spontant en tur familien til Rhodos i Hellas! Vi drar ikke før i slutten av august, men det skal bli såå deilig. Om alt går etter planen blir det en tur til varmere strøk i sommerferien også, enten med broren min eller mamma, så da blir det hele to turer! Wohoo.

Vi skal på Myhtos Beach Resort, og vi reiser 28. august og blir der én uke. Hotellet er døøødsfint - med all inclusive, stranden rett ved siden av, treningssrom, uteaktiviteter og masse mer. Elsker at hotellet ligger stranden, for jeg er definitivt et strand-menneske :-) Og viktigst av alt: internett! Haha, nei da. (Jo da) Fikk nok av dårlig internett i fjor på Skiathos, uff. Ser ikke ut til at det blir noe problem her!

Så det ikke herlig ut? Gleder meg!

Har dere planlagt noen turer for sommeren enda? :)

would you wear this? #5Bukse og overdel fra Bik Bok, sko fra nelly.com

Satt sammen et antrekk! Hva synes dere om det? Ville dere ha gått med det?

I survived monday

Heisann! Jeg overlevde mandagen!! Jeg er såå sliten nå, etter å ha sittet hele dagen foran dataskjermen. Vel, sidemålstentamen; check! Var dødsdeilig å komme hjem fra skolen og hoppe i kosebuksa og slappe av, ahh. 4 dager igjen og jeg kan endelig slippe alt stresset. Can´t wait!!

Forresten, dere husker toppen og shortsen jeg har fra runwaydreamz fra kouture.no? Nettbutikken har 20% på alle varene sine i dag hvis du bruker koden "20prosent" i rabattfeltet i handlekurven, wohoo! Virkelig eeeelsker Runwaydreamz, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste! Runwaydreamz er jo litt dyrt, så hvis du handler på kouture.no slipper du toll (som du ville ha fått dersom du handlet på den originale siden) i tillegg til at dere får 20% rabatt. Wohooo ♥ De selger også masse andre fine klær. Tilbudet gjelder kun i dag, trykk her for å komme til salget!Skulle ønske det var like fint vær nå som det var å påska!! Ah.

Noen flere som digger runwaydreamz? 

fin avslutning på ukaHei hei! Håper dere har hatt en fin søndag, og at det ikke har regnet hos dere slik det gjør her i Førde . . . Bahh, så kjedelig. Jeg vil ha sommer og sol :-( Vel, jeg har hatt en kjempefin søndag likevel! I dag bestemte familien min seg for at vi skulle dra ut og spise. Vi hadde gavekort på et hotell med koldtbord, så det passet bra! Nå er faktisk 6 timer siden vi satt og spiste, og jeg er fortsatt STAPPMETT. Haha, en liten pekepinn på hvor mye jeg (vi) spiste . . Alle var helt syyykt ubehagelig mette etterpå. Tror ikke jeg har vært så mett siden konfirmasjonen min i fjor?! Det var i hvert fall dødsgod mat, og jeg tror jeg smakte på 10 forskjellige kaker! JA TIL SLIKE SØNDAGER

Nå skal jeg hoppe i dusjen og så skal jeg nettshoppe litt. Wohoo!

Vinneren av konkurransen hvor premien var gavekort på junkyard ble Sofie! (sofie_hegerberg@hotmail.com) Gratulerer så mye til deg :-) Sjekk mailen din!

Noen flere som er glade i koldtbord, eller?? HEHEHEHE

sminke i fartaHelluuuen! I dag skal jeg vise dere mine must-haves i toalettmappa når jeg er i farta :-) Linken til produktene er markert med tykk skrift! Alt fra coverbrands.no. Travalo Perfect Pink:  Dette er en parfyme-beholder aka verdens mest geniale oppfinnelse! Jeg tipper en del har erfart å ha med seg parfyme på tur . . Ikke veldig ideelt nei, med tanke på at den knuser veldig lett. Dette er en beholder som du pumper parfymen din inn i, og når den er full så har du 50 dusjer. Med denne så slipper du at favorittparfymen din knuser (Daisy by Marc Jacobs ♥) , i tillegg slipper du at den tar unødvendig mye plass i toalettmappen!♥ Universal Brow Pencil: Denne har jeg anbefalt tidligere, faktisk! Dette er en øyenbrynspenn for alle hårfager og hudtoner. Jeg bruker bryn-pudder fra dette merket til vanlig, men denne er kjempesmart å ha med seg når du er ute og reiser ettersom du har to i èn - både kost og penn. Den er i tillegg superenkel å påføre, og mye bedre enn vanlige øyenbrynspenner fra f.eks H&M. Been there, done that . . . Anbefaler denne virkelig!
 Stainiac - For Cheeks and Lips Too! En lipgloss og rouge i ett - kjempesmart. Konsistensen er veldig lett og ikke-klissete. Jeg liker ikke så godt å bruke denne som lipgloss, men som rouge passer den perfekt, og resultatet blir kjempefint.

♥ Hollywood Fashion Tape: Er det noe jeg virkelig hater, så er det kjoler som glir ned. Haha! Dette er en teip som du fester på innsiden av kjolen - og dermed henger den på plass slik den skal. Love it! Teipen er gjennomsiktig, så den kan også brukes på stropper som ikke vil sitte og lignende :-)♥ Duo Pencil: Concealer og highlighter i ett - perfekt å ha med seg i veska, hvis man har behov for å freshe opp ansiktet i løpet av dagen! Concealeren bruker jeg på kviser og under øynene, mens highlighteren bruker jeg på nesebeinet og over kinnbeinet. Highlighteren bruker jeg også til vanlig når jeg ikke er i farta, fordi den er så enkel å påføre med penn.

♥ Eyeshadow Pencil: Øyenskyggepenner i dødsfine farger! Jeg ble overrasket over hvor godt pigmentert disse var - fargen gled liksom av på huden med èn gang. Disse skal jeg definitivt begynne å bruke fremover! Et tips, forresten: for å fremheve øyefargen for de med brune øyner - bruk grønn øyenskygge, og for å fremheve øyefargen for de med blå øyner - brun gulaktige farger som brun, gull og bronse.

Rabattkoden «a24uq» gir 20% på alle produktene i dette innlegget! Det ble litt kluss med rabattkoden forrige gang, men skriv inn koden manuelt og ikke bruk klipp/klim så skal det funke :-)

Reklame 

dagens outfitJakke fra sheinside.com, bukse fra Bik Bok, body fra H&M, sko fra Tommy Hilfiger (footway.no), solbriller fra Ray-Ban (solglass.no)

I dag har jeg på meg denne fine jakken! Den er skikkelig deilig og behagelig å gå med, og samtidig sååå fin. Bruker selvfølgelig ikke solbriller i dag når det er overskyet, but I´m a bloggahhh you know. Nei da, serr . . Grunnen er at det var så sterkt lys ute at jeg så vidt klarte å holde øynene skikkelig åpne - som dere sikkert ser på det ene bildet. HVERDAGSPROBLEMER, FOLKENS :P <3 Forresten, herregud . . Gjett hvem som våknet av seg selv halv sju i dag tidlig?! WHAT. Hallo, her snakker vi om jenta som sliter med å våkne av alarmen klokka halv åtte til vanlig. Sovnet heldigvis igjen da! Dagen i dag har jeg forresten fått gjort skikkelig mye, og det føles dødsbra. Drar jo avgårde til bruttern neste helg, så hadde en del ting å fikse til det, blant annet litt bloggstuff. Macen blir med meg dit, da! Og ja, én ting!! Jeg vurderte å ta meg en powerwalk i sted på en sti jeg pleier å gå, men jeg og mamma møtte en dødscreepy fyr her om dagen når vi gikk. Han hadde svær bøtte, sekk og spade med seg, og gikk rett bak oss hele veien!! Ble skikkelig mistenksom, for Ingvill hadde nemmelig sett samme fyr springe opp og ned den samme veien med spade for noen dager siden. SKUMMELT. Dere vet jo meg, jeg er jo paranoid som faen. Hehehe . . . :)

svar på spørsmål om trening - del 1

Heisann! Her kommer endelig svarene fra treningsspørrerunden. Litt forsinket kanskje, men jeg håper det går greit. Det kom inn veldig mange spørsmål, så jeg må nesten ta det litt etterhvert. Tenker å lage flere innlegg etterhvert :-) Denne gangen skal det ikke ta like lang tid, hehe!Spiser du godteri?
Ja, selvfølgelig! Spiser ikke hver dag, men når jeg først spiser så spiser jeg veeeeldig mye, hehe. Altså, noen liker kanskje å ta seg en sjokoladebit til kaffen hver dag, men jeg for min del foretrekker heller å spise meg forderva på 2 kg smågodt når helga kommer. For meg er det ingen ting som heter én bit, enten er det ingenting eller så er det all inn! Dette er jo smak og behag - og man må rett og slett finne ut hva man liker best selv. Når det gjelder mat ellers så spiser jeg sunt rett og slett fordi vi har et sunt kosthold her hjemme og det har vi alltid hatt - i tillegg til at jeg synes sunn mat er kjempegodt. Jeg er ikke den personen som tvinger i meg havregrøt og cottage cheese for å vise at jeg er sunn, jeg liker det jeg. Men ja, godteri er et selvfølge her i hus, og jeg er trolig den største godtemumsen EVER. Haha :-)

Hvordan trener du rumpe?
Dette skal jeg lage et eget innlegg om - eller ta det i en eventuell del 2 av spørrerunden. Har en øvelse som funker sinnsykt bra, men jeg har ikke fått tatt bilde av den enda. Stay tuned!

Hvordan får du motivasjon? Eller hva får du det av?

Jeg får motivasjon av tanken på hvor deilig og opplagt jeg blir etter en treningsøkt. Jeg merker hvor utrolig mye bedre jeg føler meg generelt i de periodene hvor jeg trener regelmessig - blant annet får jeg mye mer energi, er mer våken og glad og bedre konsentrasjonsevne. Og så får jeg masse inspirason av fint treningstøy! Gjerne fargerike og freshe.

Dusjer du hver gang etter at du trener?
Ja, med mindre jeg trener om morgenen før skolen - da vasker jeg meg bare under armene. (Pleier som regel ikke å trene så altfor hardt da) Dusjer hver kveld, enten jeg har trent eller ikke.

Hvordan trener du magen?

1. Planken. Veldig enkel øvelse hvor man trener en del muskelgrupper, da i hovudsak magen. Pleier å stå strak uten pause i et par minutter, kanskje 3-4.2. Situps. Denne bruker jeg mest! Et tips er å løfte den ene foten opp i 90 grader, og la den andre foten være strak rett over bakken - slik som på bildet under. Da er situpsene mer effektive, og du blir fortere ferdig!3. Sidelengs planke. Denne kjører jeg like lenge som vanlig planke.Trener du for å få den ultimate "sommerkroppen", eller ikke?
Det er forskjellige grunner til at jeg trener. Selvfølgelig har jeg lyst å få en definert kropp til sommeren, men jeg trener også for å holde meg i form. Å være godt trent har utrolig mange fordeler - blant annet mer energi, bedre konsentrasjonsevne og humør og mye mer. Det å være i god form er rett og slett bare kjempesunt, og trening handler slettes ikke bare om utseende og slanking. Men en fin mage og veltrent på generelt kommer jo godt med til sommeren, da! Og nei, jeg trener ikke for å slanke meg.

Bruker du å trene alene?
Begge deler. Synes det er koselig å ha en treningspartner og jeg trener ofte med venninner, men jeg synes også det er viktig å ikke være avhengig av å ha noen rundt seg. Altså, selv om venninna di ikke gidder å trene den ene dagen så betyr det ikke at DU ikke kan :-)

Hvordan trener du kondisjon?
1. Motbakke-fjelltur. (Favoritt!!) Her i Førde har vi en sti som er dødsbratt, og den pleier jeg ofte å gå når det er fint vær ute. Var nesten kun det jeg trente i sommer, og jeg tror faktisk aldri at jeg har vært i så god form før! Veksler da mellom å gå opp og jogge, og på veien opp bruker jeg ca. 20 minutt. Deretter ogger/løper jeg ned igjen.
2. Jogging. Jeg synes jogging er litt ensformig og kjedelig i lengden, men når jeg gjør det så pleier jeg å jogge i ca. 45 minutter.
3. Motbakke-intervall. Jeg er veldig glad i effektiv og kjapp trening, derfor passer intervall-løping meg perfekt. Finner meg da en bratt bakke, og jogger/løper opp så mange ganger jeg greier. Jeg pleier å ta rundt 10 ganger, men dette må du jo tilpasse etter hvor lang og bratt bakken er.

Hvilke treningsklær bruker du?
Sportsbh´en min med mobil-lomme fra MXDC (getsporty.no), genser fra 2XU (individu.no), Nike Free Run når jeg skal trene styrke (junkyard.no), og enten tights fra MXDC eller 2XU.Har du tips mot hold?
1. Ikke spis eller drikk 1-2 timer før du trener.
2. Press deg selv så mye du klarer når du kjenner at du får hold - på denne måten får du mindre hold neste gang. Det at du får hold kan gjerne komme av at du ikke har trent så mye, så jeg vil tro at regelmessig trening er en nøkkel til å unngå det.
3. Pass på at pustingen ikke blir "overfladisk". Trekk pusten skikkelig gjennom hele kroppen, og ikke bare gjennom nesen.

Hvilke sko har du, og anbefaler du dem til løping? Har utrolig lyst på nike free run nå, men har hørt at de ikke er så gode tnår man løper mye, og lurer på om du har noen tips?
Jeg vil ikke anbefale Nike Free Run til løping/kondisjonstrening, da disse ikke har god demping og passer bedre til for eksempel styrketrening. Har ikke så veldig mye peiling på løpesko, men jeg har et par bra Asics som er veldig gode. Forhør deg i en sportsbutikk, der får du god hjelp til hvilken sko som passer deg best :-)

Har du funnet ut hvor man får kjøpt Nike Pro shorts?
Fikk mange tips fra dere om at de kan kjøpes på XXL. Jeg skal sjekke der når jeg skal til Bergen! Hvilke idretter har du vært med på i løpet av livet ditt?
Dans (klassisk og jazz), friidrett to ganger, alpint og håndball.

Trener du på treningssenter? Og hvis ikke, er det ikke pinlig å løpe langs veien?
Jeg liker best å trene kondisjon (altså løping) ute i frisk luft og sol, kontra inne på treningssenter. Og nei, det er ikke noe flaut synes jeg! Det er jo helt normalt.

Jeg har hørt at dersom du spiser så lite som én rute sjokolade etter trening, så er hele treningen bortkastet. Er det riktig?
Nei, absolutt ikke! Etter trening så MÅ man spise hvis man skal få utbytte av det man har gjort. Forskjellen om man spiser én rute sjokolade kontra et eple har jo ingenting å si, sett bort i fra det at man får i seg flere sunne næringsstoff når man spiser et eple.

Hvor mange ganger i uka trener du?
Det varierer VELDIG! Tro meg, jeg er laaaangt i fra et supermenneske som har ork til å dra meg selv på trening 6 ganger i uka. Perioder hvor jeg har mye å gjøre på skolen og lite tid til overs blir alltid treningen nedprioritert hos meg, desverre. Så jeg kan gå fra å trene 0 ganger i uka til 4-5! Men i gjennomsnitt vil jeg vel kanskje si 3-4 ganger i uka.Hva mer lurer dere på? :-)

the real blogger

..... HEI BLOGGENHeisann! Endelig helg, wohooo! Denne helga har jeg plalagt mattedates og treningsdates, før det blir fullt kjør neste uke. Tentamen mandag, onsdag og fredag - og så blir det mest sannsynlig Bæærgen by på meg til helga. Gleder meeeeg! (Aller mest til å spise på Mac´ern og Fridays da!!) Forresten, fine bilder eller hva? Slik er det HVER gang jeg og Ingvill er ute og tar bilder. DU ER SÅÅÅÅHH PERFEKT KRISTINE. Plis ikke slutt å lese bloggen min nå da folkens :-((

Driver og forhåndsskriver litt innlegg nå, så har vært ute og tatt noen bilder! Nååå blir det Pepsi Max- og mattedate. La oss håpe at mattelæreren min leser dette, he-he. Ha en fin kveld da, hva enn dere skal! 

konkurranse: vinn gavekort på junkyard.noHei fineste leserne! Det er gått en stund siden forrige konkurranse her på bloggen, så nå tenkte jeg det var på tide med en ny en. Så nå kjører jeg i gang en konkurranse med junkyard.no, hvor dere kan vinne gavekort på 500 kr på nettbutikken! Har selv en del klær og sko derfra, og er kjempefornøyd med alt sammen. De selger blant annet merker som Nike, Adidas, Sweet, Obey, Wezc + myyye mer :-)

Konkurransereglene er veldig enkle:

  • Lik junkyard på facebook HER
  • Gå inn på junkyard.no og finn produkt(er) til maks verdi 500 kr
  • Legg igjen en kommentar i innlegget med e-post og produktet du vil vinne
Nike joggebukse her, Nike shorts her, Nike sko brun her, Nike sko i farger her, SWEET sweatshirt her, ADIDAS tights her, svarte solbriller her, rosa solbriller her, Obey caps her

Her har jeg linket til noen av mine favorittprodukter! Alle er under 500-lappen, så dere kan gjerne velge disse. ELSKER sneakersene, den peach-fargede joggebukse og sweatshirten! Nike har såå mye fint, vurderer nesten å bestille buksen selv :-)

Lykke til! Jeg trekker vinneren på søndag allerede :-) 

spring outfit

Sko HER, bukse og genser fra Bik Bok

Heisann! Fint med bilen i bakgrunnen på bildene her ja, hehe. Da var nynorsk-tentamen overstått. Deiiiilig! Jeg skrev et kåseri for første gang i hele mitt 16 år gamle liv, faktisk. Føler det var litt risky egentlig, men samtidig så må jo èn gang være den første! Jeg kan kanskje legge det ut her når jeg får det igjen, om dere vil det? Har fått ønsker om det tidligere - det kan jo være god trening for mange av dere å lese nynorsk :-) Mange av dere spør hvorfor jeg ikke blogger på nynorsk, og grunnen til det er rett og slett fordi jeg synes det er litt vanskelig å skrive det selv. Korrekt, altså. Er litt bokmål av meg siden mamma snakker (eller skriver, men dere skjønner) bokmål selv. Sier f.eks ikke at jeg er svolten, eller at jeg har hjartebrot. Haha, nynorsk assss.

Nå skal jeg spise middag, og så bærer det avgårde på trening. Er fortsatt i stuss om jeg skal dra på Spenst eller om jeg skal trene ute?! Ååh, dilemma. Etter det stikker jeg på butikken og kjøper meg jordbær og vaniljekesam, nam! Har hatt lyst på det i hele dag :-)

DIY: tie dyed jeans

Heisann! Denne buksen er jo egentlig svart :-) Har hatt den på meg på antrekksbilder mange ganger, og en del av dere har spurt meg hvordan jeg "lagde" tie diy av den - så her kommet et innlegg om det. (Bildene over er forresten fra i høst, så det er derfor det regner, hahah)Du trenger:
- Et par jeans, helst en du ikke er så veldig redd for i tilfelle det skulle gå galt. (Heheee!) Jeg valgte svart, men du kan også bruke vanlig blå. (OBS: Buksen må være jeans!)
- En bøtte
- Strikk
- Vann
- Klor

Slik gjør du det:
1. Dypp buksen i vann slik at den blir gjennomvåt.
2. Krøll buksen sammen til en "dott" og fest den med strikk rundt.
3. Legg buksen i en bøtte med 50/50 vann og klorin slik at det dekker hele buksen. (Tips: om buksen flyter opp på overflaten, legg f.eks klorin-flasken over for å holde den under vann)
4. La bukseklumpen ligge i noen par timer. Min lå i 2-3 timer, men det er kanskje best å se an selv hvor mye du vil bleke den.

Slik blir da resultatet! En svart kjedelig jeans ble plutselig spritet opp. Nå har i hvert fall ingen identisk bukse som deg, hihi! Jeg er forresten verdens dårligste til å forklare, hahaha . . Såå, om det var noe dere ikke forstod - spør i kommentarfeltet så svarer jeg!

Hva synes dere om resultatet?

halvveis til helgHeisann! I morgen har vi norsktentamen, så jeg må forbrede meg i dag . . Temaet er sannhet og løgn - lurer på om jeg klarer å skrive en spennende tekst om det? Tenker kanskje at jeg kunne ha skrevet om internett, blogg og media, men jeg er ikke helt sikker. Ja ja, sikkert ikke så veldig interessant for dere å høre om uansett!

Skal sette meg ned nå og jobbe litt (prøve, i hvert fall), og så får jeg besøk litt senere. Muligens jeg tar meg en tur ut og trener senere i dag, men er ikke sikker . . Kanskje jeg heller skal ta det i morgen tidlig, slik at jeg blir opplagt til å sitte 5 timer foran dataskjermen og skrive? Ja ja, der har dere min spennende dag i hvert fall! Tenkte å poste et innlegg om hvordan man lager tie dyed jeans senere i dag, så følg meeed :-)

♥ Har dere noen spesielle planer for dagen?

ødelegger fremtiden osvBøøøhh :-) I dag har jeg brukt dagen til å øve til spilleprøve som jeg har i morgen, og skal straks hoppe i dusjen og lage meg en god kveldsmat. Var nettopp ute en tur med Ingvill for å ta litt bilder, men de ble ikke noe bra . . Haha, er såå irriterende!

Leste forresten i et innlegg (her) på Matilde sin blogg, og så at jeg og noen andre bloggere på min alder fra topplista var i Trondheimsavisa, hvor overskriften var "Unge bloggere ødelegger fremtiden sin". Synes budskapet var bra, men litt feil å velge ut de akkurat oss? Tviler sterkt på at jeg og de andre toppbloggerne har ødelagt fremtiden våres, for å si det slik. Hvis jeg søker jobb og sjefen ikke vil ansette meg fordi jeg har bilder av meg på internett i shorts sååå vet ikke jeg . . Å legge ut bilder på nett er jo helt normalt i samfunnet den dag i dag - da tror jeg heller det går mer på hvilke holdninger man har. Jeg tror sjansen er større for å få avslag på jobb dersom jeg skriver et rasistisk innlegg, går til personangrep på noen eller driver sjikane - fremfor at jeg legger ut bilder av magen min og beina mine. Altså, for eksempel Fotballfrue har jo lagt ut bilde av seg selv i bikini - men jeg tror ikke at hun lider av jobbmangel av den grunn? Hm . . Det er min mening i hvert fall! Så klart, jeg forstår jo essensen i det og selvfølgelig tenker jeg over bildene jeg legger ut - men jeg synes likevel det blir feil å dra alle bloggerne under én kam. Vel, hva skal man si . . rosabloggææærne altså :P Hva tenker dere?

My lovelyyy shorts fra batoko.com

stuDYINGTWIIIIIINS. Åååh, skulle ønske jeg hadde tvilling, tenk hvor sinnsykt fett det hadde vært. Vel, heia! Haha, synes overskriften var litt kul. Vi har 1 tentamen denne uken og 3 neste, deeet kan jo bli interessant. Nei da, det går sikkert fint - er jo ikke så veldig mye å øve på føler jeg, bortsett fra matte. Liker i grunn at vi har alle nå med en gang, slik at vi bare blir ferdig med det :-)

Sitter for øyeblikket ute i sola med en skål deilig fruktsalat. Namiiii. Med vaniljekesam til, selvfølgelig! Har fått skikkelig dilla på mango for tiden (selv om dere ikke ser den oppi skåla), det er såååsåsåsåååå godt. Herregud, tror jeg kunne ha levd på det type resten av livet mitt. Føler liksom at det et godteri eller noe siden det er så sykt digg

Har dere begynt med tentamen ennå? :-)

gårsdagens antrekk

Shorts fra Runwaydreamz (kouture.no), hettegenser fra Bik Bok, sko fra H&M

Hva synes deeeere? :-) 

ready to hit the gym

Haha, køddaaaa . . Skal ikke på treningssenteret, den setninga hørtes bare sinnsykt fet ut.Heisann, og god mandag! Solen skinner og jeg er glaaaaad, tihi. Har vært en tur hos legen (ikke noe alvorlig altså, haha føler det høres så sykt ille ut) og jeg kom ikke hjem før NÅ . . Åh, jeg tror min svakeste side er at jeg er så sinnsykt utålmodig. Satt og ventet én time før jeg slapp inn, og det er én time bortkastet av dagen min det. Ja jaaa! Til overskriften; nå er jeg på vei ut døra og skal ta meg en liten powerwalk :-) Orker ikke å dra på Spenst ettersom det er så fint vær ute (til tross for at jeg fikk melding på mobilen her om dagen at det er én måned siden jeg var der sist, hahaha. Den svei) - føler jeg må nyte det fine været.

Sjekk treningstøyet, da! Liker bare ting hvis de er rosa, he-he:

Og så rosa neglelakk, selvfølgelig! Hva ellers?Ønsker dere en fin mandag! 

ukens spørsmål #50

Veldig merkelig at foreldrene dine "lar" deg ha en blogg med SÅPASS mye kroppsfokusering og bilder av nakne mager og lår. Du er veldig tynn, og absolutt ikke noe "ideal" for jenter på din alder. Hvor gammel er du, 14-15?? Og du trener for å få resultater?? Det er rett og slett KLEINT og PINLIG.
Fortell meg hva du har gjort i dag for å redde verden, da? :-)Om du synes dette bildet er pinlig så står du 100% fritt til å slutte å lese bloggen min! :-)

Hvilken krølltang bruker du? Kan du lagge hårvideo, der du viser hvordan du lager slike krøller? Du lager helt nydelige krøller!!

Ååh, tusen takk for det! Jeg krøller håret mitt med GHD-rettetangen min. Synes det er mye enklere enn å bruke vanlig krølltang, faktisk.

Kan broren din svare på flere spørsmål?
Hihi, jepp! Så gøy at dere likte innlegget han skrev, var jo kjempemasse god respons. Gøy for han å lese kommentarene!

Banner du mye på ekte?
Hehehehe..he. Ja. Kan vel si det? Okei, jeg banner ikke mye, da. Prøver å venne det av meg, men er såååå vanskelig, haha.

Bh-størrelsen din?
Hahahhahahah. Vent litt . . hæ? Var det et seriøst spørsmål?

Har du sett treningsmagasinet du er med i?
Haha, ja! Sjekk her da, folkens! Synes det var skikkelig stilig, ser ut som om det er lagt masse arbeid i det. Jeg vet ikke hvem som har laget det, men magasinet kan dere lese her
Hva er reiseplanene dine for sommeren?
Skal til varmere strøk, men har ikke bestilt enda. Wæææ, det stresser meg!! Fikk heldigvis masse tips fra dere i innlegget jeg la ut. 

Er du naturlig brun, eller må du ta solarium?
Jeg er ikke naturlig brun, men blir lett brun om sommeren. Tar aldri solarium, men pleier å ta litt om sommeren for å lage et godt grunnlag før en evt. sydenferie, og for å holde på fargen etterpå. Om vinteren ser jeg ikke helt poenget med å ta solarium når man kan bruke gode selvbruningskremer som er mye mer helsevennlig og betraktelig billigere :-) Jeg bruker XEN-Tan som jeg har vært bruker av i flere måneder.

Har du vært på hotelle Pascha Bay i Tyrkia? Hvordan var det der, hadde du reist tilbake?
Ja, har vært der to ganger faktisk. Dødsfint hotell - veldig mange folk though. Hadde gjerne reist tilbake!

Hva heter skolen du går på?
Førde Ungdomsskule

Hvorfor har du gørr i navlen din?Hahhahahahahahahahahahahaa  Det er ikke GØRRRRRRRRR, det er bare navlen min. Hahaha, gørr av alle ting. Hæsligste ordet noensinne hahahah

Liker du best bokmål eller nynorsk?
Jeg liker å prate nynorsk, men synes det er tungvindt å skrive det. Mye, mye enklere å skrive bokmål! (Og ja, jeg vet at det ikke går an å SNAKKE nynorsk osv osv blablabla, men dere skjønner hva jeg mener) 

Har du Macbook Pro med retina-skjerm eller ikke?
Har ikke retina, bare vanlig Macbook Pro. Skjønner ikke vitsen med å betale flere tusen ekstra kun for litt bedre skjerm og mindre lagringsplass. Den er jo sikkert bra da, men jeg har ikke noe behov for det i hvet fall!


Går det an å zoome med 50mm linsen?
Nope. Det kan være litt upraktisk til tider, men man venner seg til det etterhvert.

Du vet at boy "printet" faktisk er navnet på merket?
Ja ja jaaaa, og jeg vet at logoen også ligner på nazi-symbolet. But who cares, genseren er kul og derfor går jeg med den :-) Er ikke sånn at jeg er nazist akkurat, heheee.

Bruker du mye tid på skole og lekser?
Setter av en del tid når vi har prøver og begynner gjerne å øve et par dager i forveien, men bruker ikke veeeeldig mye tid på lekser, nei. (La oss håpe ingen lærere leser dette hehhehe)

Hvor lang er leveringstiden på sheinside.com?
De shipper fra Kina så leveringstiden er ganske lang. Det har tatt ca. en måned begge gangene på meg :-)

Hvilken størrelse har du i skoen?
Jeg har størrelse 39. Bruker vanligvis 38, men pleier å gå opp en strl. når jeg bruker høyhælte - ofte fordi de er litt trange fremme med tærne. Disse passer meg bra, så anbefaler å gå opp en størrelse med mindre du har smale føtter.Har dere spørsmål til neste uke?

 

gold detailDirektelink til skoene mine HER (beige farge her, og hvit farge her) / adlinks

Heisann, og god morgen! Nå har jeg nettopp stått opp og fått i meg en god frokost. Sitter her med i pysj med bustete hår og sminkefritt tryne, så jeg tenkte å vise dere dere de nye skoene mine! De er kanskje litt mer fotogene enn meg for øyeblikket, hehe. Viste dere jo de i går i grunn, men fikk en del spørsmål så jeg lager et eget innlegg. Som dere kanskje har fått med dere så er høyhælte sko med ankelreim en trend denne våren, og jeg kjenner jeg har blitt bitt av basillen selv . . Jeg er helt frelst! Høres kanskje ut som om jeg er gal, men heeeeello, disse skoene er perfeksjon. Klikket de hjem så fort jeg fant de i min størrelse! Gleder meg vilt til å style disse med kule antrekk i sommer!! Ser det for meg allerede, jeg. Spørs om jeg ikke må bestille hjem et par i en annen farge også, og da tror jeg i så fall at jeg går får beige. Visste dere forresten at beige hæler gjør at du ser høyere ut, kontra hæler i andre farger? Fargen går liksom i ett med hudfargen og trekker ikke til seg like mye oppmerksomhet, men man blir likevel oppfattet som høyere på grunn av hælen. Haha, bare et random tips! :-)

putting my new shoes on

Hei! Kjøpte meg verdens aller fineste sko i forrige uke, og i går kom de endelig. Ååh, har hatt lyst på slike såsååå lenge, og endelig fant jeg et par! Har tatt nærmere bilder av dem, så jeg forteller mer om de i et annet innlegg. Har allerede funnet type hundre antrekk å kombinere de med, haha!

I dag ringte alarmen 09.15, og allerede 09.45 var jeg ute av døra og klar til å jogge. Rutinert yes, applaus osv osv. Hehehhe, nei da, jo da. Spiste en halv skive før jeg dro, og tror dere søren meg ikke at jeg holdt på å falle om av sting etter 500 meter? ER det mulig. Føler jeg har karma etter meg eller noe . . . Men ja, det gikk fint - jeg fant meg heller en bratt bakke og trente intervaller. Nekter å la djevelstinget fra helvette ødelegge treningsøkten min, lizm :P Jeg vet jo at man ikke skal spise eller drikke 1 time før man skal trene, men HALLO, en halv skive, det er jo ingenting. Men ja, nok mas om sting og hold. Har vært kvikk og opplagt i hele dag siden intervallene og det føles kjempedeilig! Nå blir det snart pizza, så får jeg se hva jeg finner på senere i kveld :-) Kjempegøy at så mange av dere likte pizzaoppskriften, forresten! Lover å komme med flere mattips fremover, siden dere liker det så godt.

a little DIY-project

Heia! Haha, i dag morres hadde jeg virkelig iiiiiingenting å ha på meg. Eller, jeg fant ingenting, rettere sagt. You know, hele skapet fullt - but still nothing to wear. En del jenter som kjenne seg igjen, kanskje? Uansett, de gangene jeg ikke har noe klesinspirasjon så pleier jeg å sette i gang med DIY-prosjekter! Passer perfekt, for da får man et plagg som ingen andre har, i tillegg til at man slipper å dra på butikken og kjøpe nye klær. Tommel opp for DIY!

Som dere ser så har jeg bare tatt en gammel og ubrukt genser og klipt ut et hjerte på ryggen. Veldig enkelt! Alt du trenger er en saks, en overdel og evt. en tusj dersom du vil markere hjertet før du klipper. Overdelen bør forresten være litt baggy! Jeg prøvde med en tettsittende genser og da ble hjerte-formen ganske rar når jeg tok den på meg, hehe. Idéen er hentet fra en youtuber, videoen hennes finner dere her :-)Test det ut, da vel! :-) Og gjerne send link/bilde hvis du legger det ut på instagram eller bloggen din, tihi. Hva synes dere?

beste dagen i ukaGenser fra sheinside.com, sko fra Sugarfree Shoes

Haha, verdens mest maintream overskrift ever, but what evahh DET ER HEEEEELG! Like herlig hver uke!! Her er noen bilder vi tok i går, med BOY-genseren som jeg sikkert har vist dere på tusen bilder allerede, haha. Jeg digger den, okeeeeei. Har sinnsykt lyst på den i hvit og grå også, så jeg vurderer å klikke de hjem . . hmm?

Hva synes dere om bildene? 

høy uten høye hæler

Mine nye sneakers! Ååh, HVOR fine er ikke disse? Jeg er blitt helt svak for den nye trenden - sneakers med hæl inni, så endelig har jeg fått meg et par jeg og. Disse er fra junkyard.no. Jeg tror dette er en type sko man enten elsker eller hater, i mitt tilfelle elsker, tihi! Digger at man blir høyere uten at man ser at det er hæl på skoen. Slike sko er jo også veldig in i det siste, så dere har vel kanskje sett noen lignende før? Gleder meg i hvert fall til å kombinere de med stilige outfits! Deilig med noe litt annerledes i skogarderoben, hihi :-) Direktelink til skoene finner dere her. Jeg valgte en størrelse større enn hva jeg vanligvis bruker, da Nike-skoene pleier å være litt små i størrelsen.

Hva synes dere om slike sko? Hot or not?

Sponset produkt 

besøk av Dagbladet

Heisann dere! Rett etter skolen i dag fikk jeg besøk av to damer fra Magasinet i Dagbladet, som jeg fortalte dere om litt tidligere i uka. De dro for ikke så lenge siden, så nå har vi filmet og tatt bilder i et par timer. Utrolig gøy og spennende, og de var veldig hyggelige! De filmet liksom "hverdagen" min, hvor jeg og Ingvill tok outfitbilder, og så blogget jeg etterpå. Så de filmet oss i mens vi tok antrekksbildene i forrige innlegg, og i mens jeg la ut innlegget. Uvant, men likevel gøy! Det kommer ikke ut på nett og i magasinet før i høst, og jeg blir da en liten del av en dokumentar som omhandler ungdom og livsstil/trender. Blir gøy å se resultatet!

Såå har vi nettopp tatt litt bilder i finværet. Poster flere senere! Er kjempefint å ta bilder når sola er på vei ned - et lite tips til dere 

BOY

Genser fra sheinside.com, bukse fra BIK BOK, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no), sko fra Tommy Hilfiger (footway.no)

Ååh, jeg elsker denne genseren! Hva synes dere? 

litt nye klær

Heisann! Jeg tenkte å vise dere litt nytt i garderoben min. Føler det er en stund siden jeg har oppdatert den nå, så det var deiiiilig, tihi. Alle klærne er fra sheinside.com. Mange av dere har spurt meg hvordan det er med frakt og toll, og jeg er desverre ikke heeeelt sikker. Regner med at det er toll though, siden nettsiden er utenlandsk.Sweatshirt med Boy-print, her. Aah, dette må være min absolutt favorittgenser! Se så fin?! Jeg er virkelig svak for slike oversized sweatshirts med print på . . Sånn som den andre jeg har, som det står FUCK på. Denne liker jeg mye bedre da, siden passformen er mye bedre. Størrelsene kommer i onesize, men denne satt veldig fint :-)

Skinnjakke, her. Min aller første skinnjakke faktisk! Er ikke spesielt fan av passformen på slike jakker, men denne synes jeg var kjempekul. Passer perfekt nå som våren er her :-) (Eller er det vår, egentlig?? Haha jeg aner ikke, well whatevah)Ulljakke med skinnermer, her. Har sett slike jakker overalt, og endelig eier jeg en selv. Så fin! Den er ganske tynn i stoffet, noe som passer bra i og med at vinteren er over.

Hva synes dere?

wednesdayHeia, alle sammen! Onsdag allerede, wohooo! Det kan vi like. Kom hjem fra skolen for en stund siden, og er jeg snart på vei ned til postkontoret for å hente noen pakker.

Forresten, dere husker jeg skrev i et innlegg at jeg slet med sting når jeg jogget? Sting/hold er sinnsykt, sinnsykt sinnsyyyykt irriterende, og jeg fikk inntrykk av at en del av dere sliter med det samme. Jeg har så smått begynt å bli kvitt det nå, ENDELIG, og det er virkelig superdeilig! Jeg vet ikke helt hva som gjorde det, men jeg har noen tips i hvert fall: 1. Det kan komme av at det er lenge siden du har jogget. Det tror jeg var et tilfelle hos meg, så bare etter 2-3 løpeturer begynte holdet av avta. Det føles kanskje heeelt forferdelig når magesekken vrir seg og det kjennes ut som om du skal dø (slik var det i hvert fall i mitt tilfelle, haha), men bare press deg selv så mye du klarer - da får du mindre hold neste gang. Og 2: Pust skikkelig, og ha en rak holdning. Jeg vet ikke om det er noe jeg bare innbiller meg, men det virker som om jeg får mindre hold når jeg puster skikkelig med munnen, og ikke bare med nesen. Så ja, jeg anbefaler dere å teste disse tipsene om dere får hold/sting når dere jogger! Og i mens vi snakker om det: treningsspørrerunden kommer så fooooort jeg får tid! Beklager at det har tatt så lang tid, har glemt det helt av . . Er dessuten en del øvelser som er litt vanskelige å forklare gjennom tekst og bilder, så jeg får se hva jeg gjør med det. Ha en fin dag da, dere! Vi snakkes 

pizza ala Kristine

Som dere kanskje vet så er jeg veldig, veldig glad i pizza. Synes det er dødsgodt, og jeg elsker å variere med ulike varianter. Vel, helt til jeg lagde denne . . . N-A-M, sier jeg bare! Jeg og broren min mikset denne pizzaen sammen helt selv, og hver gang vi er alene hjemme så lager vi denne. HVER gang! Den er også utrolig sunn, så den passer topp til middag i hverdagene for eksempel :-)

Pizzabunn (dette er hel oppskrift, vi pleier å halvere den når vi bare er to):
4 dl sammalt hvete fin
4 dl sammalt hvete grov
3 dl vatn
1/2 ts salt
1/2 pakke tørrgjær (25 g)
2 ss olivenolje

1. Bland sammen alle ingrediensene utenom olivenolje
2. Når du har blandet sammen deigen, hell over olivenoljen, rør om deigen lett og sett den til heving (jeg pleier bare å la den heve i mens jeg kutter opp fyllet)For fyll trenger du (hvor mye du vil ha av de ulike ingredisene velger du selv. Du ser ca. hvor mye vi har brukt på bildene):
Grønn pesto
Mager kesam
Ruccola
Mais
Bogskinke (eller evt. kyllingkjøttdeig)
Løk
Paprika
Ost

1. Smør bunnen med grønn pesto og mager kesam
2. Fyll pizzaen med resten av ingrediensene: ruccola, mais, bogskinke, løk, paprika og ost
3. Stek i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter
4. SPIS OG NYT! Topp gjerne med mager kesam.Test dette neste gang dere lager pizza, da :-) Nam!

life as a blogger

Faen, FOLK!!! Ikke ta bilde nå!!Livet mitt, dere. Virkelig, uansett hvor lenge jeg har blogget så er det like sosialt selvmord hver gang naboene går forbi og jeg står ute på verandaen og tripper i shorts samtidig som jeg tar bilder av meg selv. Ja ja! Første skoledag er gjennomført og jeg er hjemme i levende tilstand. Nei da, det var ikke så ille, bort sett fra at det hadde vært veeeeeldig deilig med én uke lengre ferie. Nå blir det hjemmelaget pizza til middag, wohoo! Sikler nesten her jeg sitter. Ellers så drar broren min hjem i dag, kjedelig :-( Kanskje på tide at jeg tar en tur til Bergen snart?

Kjøpte forresten meg en ny shorts i forrige uke! Mange av dere har spurt hvor den hvite blondeshortsen min er fra, og den kjøpte jeg på H&M i fjor. Nå har de fått den inn igjen, både i hvit og svart - tenkte det var greit å tipse dere siden så mange har spurt :-) De er dødsbehagelige og casual, men samtidig veldig fine! Love it.

Bildene ble tatt i helga når det var sååå varmt :-) Er sol i dag og da, heldigvis!

mine antrekk fra mars

Det var noen av antrekkene mine fra måneden som nettopp gikk! Utrolig å tenke på at det er 1. april i dag. Kun to måneder igjen før sommeren! Nå skal jeg og bruttern på butikken og kjøpe inn godis for siste gang i ferien, og såå blir det kanskje kino senere i kveld. Nyt de siste timene av påskeferien da, dere :-) Det skal jeg!

Likte dere antrekkene? 

neste stopp: sommerferie!

Da starter nedtellingen til sommerferie: 81 dager igjen!Da var påsken nesten over for denne gang! Feriene går alltid så siiiiiinnsykt fort. Finnes det en pauseknapp en eller annen plass? Har i hvert fall kost meg MYE, med familie, venner, masse (maaaasse) snop, skiturer og fint vær. Gleder meg allerede til neste gang! I morgen starter skolen igjen, og nå er gjenstår det bare tentamen og eksamen før ungdomsskolen er ferdig. Wuææ! Så denne dagen skal brukest til å gjøre alle de tingene jeg ikke har gjort i påska. Desto mer fri jeg får, desto mindre gjør jeg . . Noen som kjenner seg igjen, haha? Forhåpentligvis blir denne uken ganske chill, ettersom vi har fri i dag. På torsdag får jeg forresten besøk av Dagbladet, men det kan jeg fortelle jeg mer om det senere :-)

Jeg må forresten vise denne søte tegningen jeg fikk av en leser her om dagen! Ååh, se så fin. Elsker at hun har fått med små detaljer som et typisk meg, f.eks shortsen og toppen. Tusen takk!
Noen flere som skulle ønske ferien varte lengre? Tipper jeg ikke er alene!