hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

natt til 1.HEYYY! Sinnsykt deilig å vere ferdig med engelsktentamen! Var ferdig halv 2, og da dro jeg og Emma hjem til meg. Nå har vi nettopp sminket oss og fått på kveldens antrekk - ser frem til en fin kveld! Håper dere koser dere maks hva enn dere skal, det skal i alle fall vi :-)


simple as that

Shorts fra Bik Bok (opprinnelig en bukse), solbriller fra Ray-Ban, topp fra H&M

En outfit fra ferien som jeg ikke har postet før nå. Hva synes dere?

avhengighet

I dag hadde vi forberedelsesdag i engelsk, så vi fikk gå halv 12. Dro rett hjem, hoppet inn i treningsklærne og dro på joggetur med mamma. Det er helt heeeerlig å slutte tidlig, plutselig får man tid til så mye mer. Kom hjem og knipset bilder, og så satt jeg meg på ute i sola for å gjøre litt bloggarbeid.

Nå har vi nettopp spist favorittmiddagen min, nemlig mangosalat og baconsnurret kyllingfilèt. Mmm, denne dagen er ganske så bra dere! I tillegg har jeg trippet rundt i verdens deiligste kimono. Stoffet er skikkelig behagelig, og fargen er jo bare midt i blinken. Lovelovelove.Ellers er det en del av dere som spør hvilken mascara jeg bruker! Jeg fikk nettopp ny mascara samt to andre produkter i posten i dag, så jeg tenkte jeg kunne vise dere:Dette er mine tre absolutte must-haves(!!!) i sminkemappa. Jeg tuller faktisk ikke - disse tre produktene er jeg 100% avhengig av. Selv om jeg samarbeider med coverbrands så kjøper jeg produktene selv når det er til privat forbruk, så disse betaler jeg altså for selv. Null reklame, med andre ord. Mascaraen har jeg lagt min elsk på den siste tiden - jeg har faktisk aldri prøvd noe lignende som har gitt meg så fine vipper. Det samme gjelder eyelineren og selvbruningen (bruker den kun i ansiktet). Det er nesten litt irriterende at jeg er så avhengig av dem, for når jeg går tom er jeg helt lost. Heldigvis har Coverbrands både gratis frakt og kort leveringstid, så det tar ikke mer enn et par dager før produktene ligger i postkassa mi.

Schwing Eyeliner ♥ Tall, Dark and Handsome Mascara ♥ SunSpa Chocolate ♥

Og ja.. her kan dere se at jeg faktisk er helt ærlig: 

Dette er kun halvparten av alt jeg har brukt. Tror jeg har brukt opp type 10-12 eyelinere, haha :-) Fantastiske produkter, som dere ser!

piknik-dronninger

I dag hadde vi norsktentamen! Det gikk ganske fint tror jeg. Var ferdig klokka 12 (jeg pleier alltid å sitte igjen til vi blir jaget ut, så det var ganske uvanlig, haha..), og da tok jeg og Emma turen på Hafstadfjellet. Digg! Blir nok en del fjellturer fremover, er jo så gøy. Både sosialt og bra for kropp og sjel. Når vi kom ned igjen dro vi på butikken og handlet inn loads med god mat, og så satt vi oss i parken og tok livet helt med ro. Vi hadde kjøpt inn både kesam, masse deilige bær, nøtter, sjokolade og kjeks - hallo, snakker vi piknik-dronninger eller? Er det noen som kan å piknikke så er det meg og Ems, det er det ingen tvil om ;-)

Fineste ♥Når eg kom hjem slappet jeg av litt før jeg tok turen ut igjen for å jogge. Å jogge opp på fjellet med musikk på ørene i denne deilige temperaturen er virkelig noe for seg selv. Blir såå glad av det - lykkeendorfiner er faktisk ikke tull engang. Tok også en kjapp styrkeøkt for magen når jeg var hjemme, brukte den vanlige videoen som jeg har vist dere tidligere. Magetrening på 8 minutter funker fett!

Nå sitter jeg og gjør matte, men tenkte å stikke innom her en tur for å oppdatere dere. Jeg har i alle fall hatt en fin start på uka! Digger at det er så lenge lyst ute, så dagene blir liksom så mye lengre.

ukens spørsmål #68

Hvordan kan du være født i 1997 og snart bli 18? Jeg er 97 og fyller 17 i år?
Jeg har bursdag i januar, så det vil altså si at det kun er 8 måneder til jeg blir 18. Blir ikke 18 før neste år, men det er jo heeeelt i starten på året, så nå er det ikke lenge igjen.

Er du på svartelista til russen i Førde?
Ja xP :O

Noen ting om deg selv som vi ikke vet?
- Jeg drikker melk fra kartongen- Jeg rydder alltid rommet før jeg legger meg, til og med når jeg kommer hjem fra fest. Samme om klokka er 2 eller 7, jeg mååå ha det ryddig før jeg legger meg. Skifter gjerne på senga, og noen ganger pleier jeg å støvsuge også.

- Jeg skulle egentlig vært født i 1996

- Jeg er irriterende opptatt av skolen. Om jeg føler det går dårlig på skolefronten blir humøret deretter, og uansett hvor bra livet mitt er ellers så klarer jeg ikke å være i godt humør på grunn av skolen

- Jeg ELSKER å møte lesere! Det er så utrolig koselig når dere kommer bort, og det må dere bare vite. Jeg skriver jo til tusenvis av mennesker hver dag som jeg ikke kjenner, derfor er det veldig kjekt når jeg ser hvem dere faktisk er. Det er ekstra hyggelig når dere er pratsomme, tihi :-)Bilde fra Arena Bowl for noen uker siden

- Jeg er ikke klein av meg. Synes egentlig at svært få ting er kleint, som f.eks å prate med folk for første gang. Synes det bare er dødshyggelig, jeg!

- Jeg er svak for paljetter!! Elskeeeer detVisste du at Alli Simpson følger deg på instagram?
JAAAA!!! Herregud, jeg ble sååå glad når jeg fant det ut.

Bruker du Mac'en som skolepc, eller bruker du vanlig pc til skolearbeid og slikt?
Jeg har skolepc som jeg bestilte via skolen, og den bruker jeg til skolearbeid. Mac'en har jeg hjemme og den synes jeg fungerer best til eget bruk og til bloggen, kunne ikke tenkt meg å ha skolearbeidet mitt på den. Så jeg bruker 2 forskjellige pc'er, ja!

Hvilken mascara bruker du? Har du brukt et eller annet serum for å få så lange vipper?
Skal skrive et innlegg om mascaraen jeg bruker denne uka! Så stay tuned. Nei, jeg bruker ikke vippeserum.

Hvor er solbrillene fra?
De er fra choies.com!Du vet vel at gutter liker former, ikke tynne beinrangler som deg hvor ribbeina stikker ut? Herregud, blir nesten kvalm av å se på deg. Legg på deg litt så hadde du vært ganske digg ;) ;)
Oi shit, må legge på meg slik at gutter liker meg xD

Du går t-matte sant? Hvordan er det, og hvor mye tid bruker du på matten? Er så usikker på hvilken matte jeg skal velge neste år skjønner du :)
Jeg har t-matte, ja. Har du 5 eller over i matte på ungdomsskolen bør du absolutt velge t-matte, ellers vil du nok kjede deg i mattetimene. (Med mindre du ikke trenger t-matte da, er jo ikke vits å bruke den dersom du ikke skal ha utdanning som krever r-matte!) Vel, jeg synes t-matte går helt fint. Jeg er ganske glad i matte og derfor var det ikke noe tvil om jeg skulle ha t. Det er enklere enn jeg hadde forventet egentlig, MEN man må jobbe. Det mener jeg virkelig. Det er ikke slik at man må jobbe rumpa av seg, men jeg merker at hvis jeg dropper matteleksene mange ganger på rad så sliter jeg med å henge med. Så gjør leksene, f.eks bestem deg for noen dager i uka hvor du gjør matte. Du trenger bare å jobbe jamt, så går det fint. Hvis du liker matte og føler at du får det til så bør du velge t. Lykke til! :-)

Hvor ofte bruker du sminke?
Jeg bruker sminke egentlig alle dager i uka utenom på søndager, med mindre jeg har spesielle planer på søndager da. Hadde jeg ikke hatt blogg så hadde jeg nok gått en del mer uten sminke tror jeg, haha. Men om sommeren kan jeg gå mange dager uten å touche sminken min da, som f.eks i syden. Gikk 2 uker uten sminke i Hellas for eksempel, og det var helt herlig. Jeg elsker å gå sminkefri, spesielt om sommeren når jeg er brun.

Har dere  Burberry-puter i stolene på verandaen?
Jupp :PHar dere spørsmål til neste uke? Still spørsmålene her i kommentarfeltet, da blir det enklere for meg å finne frem! 

søndagen sin detHei fra kjøkkenet! Nå skal jeg straks en tur til byen for å møte Ingvill en kjapp tur. Trenger litt pause kjenner jeg :-) Har stort sett jobbet med matte i hele dag, men desverre blir det ikke så veldig effektiv jobbing. Skulle ønske jeg hadde den egenskapen, hadde blitt mye enklere da. Men det går fiiint.

Dagen i dag har gått til å sole seg, regne (ikke REKNE :P) matte, drikke store mengder brus for å prøve å overleve og hørt på sangen jeg linket til i forrige innlegg. Matten blir litt gøyere med den i bakgrunnen, tehe! Jeg og mamma lagde god middag i dag som vi nøt på verandaen. Det var nesten slik at det var litt for varmt i et øyeblikk, men jeg skal absolutt IKKE klage. Nå må vi nyte finværet! Kjenner jeg Norge rett så er vel dette sommeren 2014, er jo aldri fint vær når sommerferien faktisk er her. Så folkens, nyt det maks.Haha, jeg har søren meg plaser over hele kroppen for tiden. Skjønner ikke hvordan jeg greier å kutte meg og skrape meg så mye?!Nå skal jeg møte Ingvill! Blogges, fininger!

Noen flere som jobber med skolearbeid i dag, eller? 

standard søndag

Dere må høre denne sangen! Det er skikkelig ikke min type musikk, men synes denne var fengende. Teksten er jo drøy da, haha..

Bukse fra Bik Bok, topp og veske fra H&M

Good morning :-) Hvordan står det til? Jeg våknet til strålende vær nok en gang, wiiiih så deilig. I dag følger jeg søndagstradisjonen og vier dagen min til skolearbeid, ettersom det er tentamner som står for tur nå. Har to i neste uke, men det er vel egentlig matten uka etter der igjen som jeg gruer meg mest til. Men dere, nå er det jo faktisk bare 3 skoledager før vi får fri igjen, ettersom det er 1. mai på torsdag!! Wiii! Blir nok ikke sååå ille å stå opp i morgen når jeg vet at jeg har en kort skoleuke fremfor meg.

Jeg får komme i gang! Har lyst å sole meg litt i dag også, det er så deilig å bare ligge i bikini på verandaen med et glass brus og musikk på ørene. Er bare meg og mamma hjemme i dag, så vi skal lage pizza til middag senere. Vi har kun vært jentene her hjemme denne uka, og det var vært dødskoselig!

surpriiise

God morgen :-)Her sitter jeg for øyeblikket! Blogger, hører på chill musikk og skal straks lage meg noe godt til lunsj.

I går var jeg i surprise-party for Sivert med en fin gjeng! Haha, var faktisk såååå rart at vi greide å overraske han, for nesten alle møtte på bursdagsbarnet på vei til selve bursdagen. Vi fikk det til da, og det var utrolig gøy! Kvelden ble kjempebra, med kjentfolk, god mat og kaker. Var dødtrøtt når jeg kom hjem, så da fant jeg senga med en gang jeg kom hjem og i dag tidlig våknet jeg til tomt hus. Jeg elsker å være alene hjemme (på dagtid, hehh?), det er så befriende å kunne bare traske rundt i undertøy, ha på høy musikk og slippe alt mas. Jeg er vel ikke alene om det?

Planen nå er å besvare mails og klikke hjem litt nytt i garderoben. Men først: mat! Mamma kommer hjem fra jobb nå straks, så da skal vi lage noe godt til lunsj sammen :-)Forresten, jeg har fått Svea-jakka mi tilbake!! Lykke. Jeg hadde faktisk trodd den var stjelt og at jeg ikke kom til å få den tilbake, men den hadde visst bare forsvunnet. Var noen som fant den for noen dager siden - så heyyy, alt ordner seg for snille piker!

new in: denim jeans

Fra Bik Bok, 599 kr

Jeg anbefaler alle å ta turen innom Bik Bok hvis dere er på utkikk etter ny bukse! Jeg har falt pladask for low-waist buksene deres, faktisk så bruker jeg kun low-waisted bukser for tiden. Har lagt de med høyt liv på hylla - vet ikke hvorfor, men synes liksom de er så mye finere når de er lave. Er i tillegg skikkelig svak for bukser med hull i også, som dere sikkert har merket, hehe. Synes det er så sommerlig og fint :-) Så ja, dere som spør hvor jeg kjøper bukser: Bik Bok er svaret. Det er ingen reklame i det hele tatt by the way, får ikke klær sponset av dem hvis dere skulle lure.

schmiiil, det er helg

Da var det fredag, dere! Shit, ukene går altfor fort. Nå er det ikke lenge til 1. mai, 15. mai (drar til Stockholm), 17. mai, sommerferie og FLORIDA! Herregud, jeg må bare nyte tiden fremover - for det er nettopp denne tiden på året som er best.

Vel, i dag tok jeg meg friheten til å sove et par timer ekstra ettersom vi avspaserte på starten av skoledagen, og det var utrolig deilig. Så da var det en snartur innom skolen, før det var helg og jeg dro til byen med mine klassebuddies. Kjøpte meg to nye topper, ganske sjokkerende i og med at jeg aldri shopper lengre. Flink jente! Så etter en tur i byen dro jeg hjem, regnet litt matte før jeg campet ute på verandaen hvor det er helt siiiinnsykt varmt. Tok meg en liten pause nå for å blogge, ettersom det er så vanskelig å se skjermen på dataen når jeg sitter i sola. Det er faktisk et skikkelig stort irritasjonsmoment, haha..

Vaniljekesam, rosiner og hermetiserte fersken. Forfriskende mellommåltid, pleier alltid å spise det når det er sommer :-)God helg da, fine leserne mine!

lulu's vårnyheter

Som dere vet er jeg superfan av sminkemappene fra LuLu's! De har vært mine trofaste reisefølger det siste året, og mamma har også brukt de flittig de gangene hun har vært på reisefot. Her snakker vi alt fra store bagger som rommer alt av toalettsaker, til små, søte mapper som rommer hverdagssminken min. Passer perfekt å smette med i sekken på skolen, eller i veska når jeg skal en tur til byen :-)Se så herlige farger! Det er LuLu's vårnyheter, og jeg elsker dem.Beauty Bag Struts

Se på denne nydeligheten! Denne rommer alt du trenger når du skal ut og reise. Rettetang, sminke, hudprodukter, kremer, børste og you name it. På toppen er det et eget rom for sminkekoster, noe som i grunn er supergenialt, for da slipper du at kostene ligger og flyter rundt om i mappa.Cosmetics Bag Struts

Dette er den perfekte sminkemappa! Størrelsen her er slik at den rommer alt du trenger av hverdagssminke, + litt mer. Jeg bruker å ha sminken min her når jeg er ute og reiser, men tar den også med meg f.eks når jeg skal på skolen, til byen eller på besøk til en venninne. Den ser jo i tillegg helt smashing ut, så hvem vil vel ikke ha meg seg en slik når man er ute og farter? Kvaliteten må jo også nevnes - den er nemlig helt upåklagelig! Jeg har hatt mine i sikkert over et år nå og de så gode som nye. Lov'em.Nå er det -20% rabatt på ALLE produkter fra LuLu's. Kampanjen varer helt til søndag, så om dere vil ha tak i den perfekte sminkemappa så vil jeg absolutt anbefale dere å ta turen innom Coverbrands sitt sortiment HER.

my week

Til dere som har spurt etter spotify-lista mi, så finner dere den her: øresnacks. Jeg heter by the way krisssy på spotify, så dere kan jo følge meg om dere har lyst å følge med.Klar for skolen! Iført min nye favorittbukse med hull, iiih. Er den ikke fin?Skulka skolen og stakk på shopping. Nei da, vi hadde friiiitime :-) // Klar for bytur!Frokost med bruttern. Jeg får mange spørsmål om hva jeg spiser til frokost, og jeg spiser alltid det samme: rundstykke med pesto, skinke, paprika og masse salat på toppen. Tror det har vært min faste frokost siden starten av 10. klasse, for det er nemlig godt!!Seeeeelfiiiiee. // Shit, fant tilfeldig dette bildet. Fikk skikkelig lyst å lage en slik kake, haha! Kanskje jeg skal prøve meg? ;-) Garanterer nok ikke at den blir seende like fristende ut som på bildet da, men det er verdt forsøket.Piknik i sola med jentene mine!

burger i sola

Heisann!

Dette har vært en skikkelig chill skoledag. Vi har to fritimer på torsdager, så da vandret jeg og Ems rundt i byen i finværet. Fine, fine dager :-) Når jeg kom hjem stod mamma og grillet, og det var på tide med årets første grillmiddag! Burger stod på menyen, og da kan dere tro at det var en stykk glad Kriss:Booorgaaar!! Nå får jeg vel sinte blogglesere på nakken fordi jeg er et dårlig forbilde som skriver så mye om mat xD Typisk det der, ass. "Du gjør det bare for å bevise at du ikke har et anstrengt forhold til mat Kristine :P" - hmm? elleeeeer så er jeg bare glad i mat. Tihi.

Genseren er fra H&M! Elsker den, tror det er en av de fineste genserene jeg eier. Digger at jeg faktisk fant den på salg!

Nå skal jeg gjøre matte. Fikk et tips av en leser om å gjøre matte OG sitte i sola samtidig (siden jeg klaget over at jeg ikke kunne nyte finværet), og det var faktisk en sinnsykt god idè. Haha, takk til deg som kommenterte det! :-) Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før. Så ja, nå skal jeg kose meg med å repetere hele matteboka. Heldigvis er matte favorittfaget mitt, så det går helt fint. Foretrekker mye mer å sitte og rekne likninger enn å skrive analyse av kjedelige tekster, liksom.

verdens beste sveler

Hei snuppiser! Nå skal jeg dele oppskriften på verdens beste sveler. Mamma pleier ofte å lage disse her hjemme, og hver gang disse står til steking på kjøkkenet blir jeg suuuperglad. De er gode! Du kan ha hva du vil på dem, men jeg liker best å tilberede dem litt pannekake-ish og ha vaniljekesam og masse frukt og bær på. Det er døøødsgodt. Det går også an å ha cottage cheese på, sukker, ost, syltetøy - hva som helst. Du bestemmer selv :-)♥ 5 egg

♥ 3,5 dl sukker (evt. sukrin hvis du vil ha de sunne!)
♥ 1 liter hvetemel
♥ 1 liter kulturmelk
♥ 1 toppa teskje natron
♥ 1 toppa teskje hjortesalt
♥ Ca. 75 g margarin

Rør alt sammen, og stek de på takke. (Takke er slike svære stekepanner, hvis dere skjønner) Hvis dere ikke har takke så går det nok helt fint å steke de på stekepanne. Det bør helst være teflon-stekepanne da, men de aller fleste stekepanner har teflon-belegg, så no worries ;-)

Dere må i hvert fall teste ut med vaniljekesam toppet med enten jordbær, blåbær, banan eller druer! Eller bare alle fire, slik som jeg gjør. Jeg pleier egentlig bare å ha så mye fyll på at svelen ikke synes lenger, hehe.

onsdag allerede

Helluen! Onsdag allerede? Det er så deilig når man starter en dag senere i uka, for da flyr virkelig dagene avgårde. I dag ble jeg ferdig med 2 presentasjoner - og de gikk kjempebra! Det er slike øyeblikk som dette at jeg takker meg selv for at jeg satt og øvde til klokka 12 i går kveld. Det er så dritt der og da, men følelsen etterpå - aah. Så da lagde jeg meg en velfortjent prinsessekveldsmat etter midnatt, og koste meg skikkelig med Modrn Family før jeg hoppet i loppekassa.

I dag dro jeg til byen etter skolen med Emma, Ingvill og Julie for å nyte finværet. Vi kjøpte frukt, salat og masse godt og satt oss ute i gresset i sola og bare chillet. Hverdagsidyll, dere! Nå skal jeg fjerne hudsminken (hater å ha foundation på meg i sola, er jeg den eneste??) og så setter jeg meg ut på verandaen med mams for å rekne litt matte og slikke sol på samme tid. Pappa er i Frankrike om jeg ikke tar helt feil nå?. haha, så det er bare meg, mamma og lillesøss hjemme denne uka. Synes det er koselig, jeg!Bikinitruse her, hettegenser her

cheap monday bby

En outfit fra ferien :-) ? som ble postet liiiitt senere enn planlagt, tehe.Teddy coat fra sheinside.com, bukse Bik Bok, sko H&M, Cheap Monday-tanktop junkyard.com

Åh dere, denne dagen er liksom dødsbra, men likevel kjip. Jeg vet det er lett å tro at bloggere lever perfekte liv, men det gjør vi ikke - tro meg. Jeg må bli flinkere å blogge om dårlige ting, slik at dere faktisk forstår at jeg er 100% menneskelig jeg også, hehe. Vel, skolen spiser meg opp. Noen som føler med meg? Selvfølgelig, det finnes større problemer her i verden, men det suger å føle at tiden ikke strekker til. Jeg vil blogge, trene, være med venner, jobbe med skole og i dag hadde det for eksempel vært digg om jeg kunne vært ute og nyte sola. Men faen, det er bare 24 timer i døgnet, og de går altfor fort. Lol. Kan ikke noen snart finne opp flere timer i døgnet? Mvh, meg.

Ellers har jeg det meget fint, da. Bare litt frustrasjon inni mellom :-))))) Håper dere overlever klagingen min!

skolestart

Dette blir en fin uke!!!

Det er bokstavelig talt sommer her i dag, og slik vær er det meldt hele uka. Iiiik! Det var faktisk helt greit å starte på skolen igjen i dag, og vi hadde orientering i finværet på slutten av dagen så jeg slipper i alle fall å trene i dag, hehe. Digg! Har to fremføringer i morgen, men har allerede øvd en del så jeg tror det skal gå ganske så fint. Jeg får forresten skikkelig flashbacks fra denne tiden på året i fjor, dere vet den tiden før skoleslutt. Åååh, jeg elsker den. Sol, blå himmel, grilling med venner, bading (snart i alle fall) og fiiiine dager. Dette er den beste tiden på året - uten tvil. Alle forventingene til sommeren som kommer, og tanken på det at vi har så mye bra fremfor oss - det er rett og slett bare herlig.

Jeg og Ingvill tok turen på brun og blid i går kveld (ironisk nok, men hallooo, man blir ikke så brun av sola her i Norge da?), så det var en fin avslutning på ferien. Nå skal jeg lage meg noe godt å spise, så vi blogges snupper! Jeg tenkte å dele noen mobilbilder fra ferien, da jeg var med mah gurls, Emma, Synne og Mathilde. Love yoooouen bedre mandagSå altfor, altfor herlig. Aaah! Jeg har ikke tatt meg tid til å sette meg inn på macen enda ettersom det har vært så sinnsykt fint vær, men jeg tipper jeg ikke er den eneste med finvær som har tilbringt dagen ute? Jeg har ligget paddeflat med musikk på ørene og kost meg rått. Desverre har jeg en del skolearbeid som må gjøres i dag, så nå blir det først middag og deretter jobbing. Er så kjipt når det er finvær og man måå jobbe med lekser, men heldigvis er det meldt sommervær hele uka - så det skal nok gå fint. Jeg må bare fiske fram litt motivasjon først, tror nemlig den blir litt vanskelig å finne etter en hel uke med avbrekk? Noen som føler med meg? ;-(

Jeg har fått litt farge i dag, tror jeg! I hvert fall på magen og på beina - ansiktet tar litt lengre tid. Jeg kjenner at slike dager får meg tl å glede meg helt villt til Florida. Jeg mener, 4 uker med sol, sommer og eventyr, iiiik!! Jeg trenger ikke engang å si at tiden skal gå fort, for det gjør den. 

oppegående sommervær

Sommervær, kjære sommervær. Jeg elsker deg.

Det er noe med det å våkne til sola skinnende gjennom vinduet, er dere ikke enig? Så jeg våknet i 11-tiden jeg, glad og fornøyd. Jeg har tatt fullstendig fri denne ferien da, så jeg kjenner jeg begynner å stresse litt med skolen? Det svir på samvittigheten av at jeg ikke har gjort matte, selv om jeg var så overbevist om at jeg skulle gjøre matte flere ganger denne uka. Så da satt jeg meg ned og reknet litt i en time, før jeg fant ut at det var for ille å sitte inne når gradestokken viste langt over 20 grader. Er det ferie, så er det ferie. Denne ferien har jeg fått gjort sinnsykt mye, og det har virkelig gått i ett helt siden vi tok fri forrige fredag. Kommer til å se tilbake på påskeferien 2014 med et stort smil, selv om det ble en aldri så liten "husarrest" nå på slutten. Jeg skal forresten begynne å filme så smått fremover, slik at jeg kan sette sammen klippene i en videoblogg. Så følg med!

Jeg er egentlig ikke et chips-menneske, men Pringles er jo bare helt himmelsk godt. Foretrekker sjokolade og surt godteri, jeg!

Ellers må jeg si at det er helt okei å kunne vandre rundt i bikini 20. april. Bikinien jeg har på meg under her er fra lookbookstore.co - den er så fin. Trusa er enda finere, faktisk! Tror jammen meg at jeg har fått litt farge i sola i dag, jeg. Jeg er egentlig altfor rastløs til å gidde å sole meg, det er jo sååå kjedelig.

Nå har jeg nettopp spist pizza med familien, men jeg ble ikke skikkelig mett så jeg og broren min sitter og vurderer om vi skal lage enda en. Hehe lol, what to do :P Det er forresten mange som har spurt om jeg ikke kan legge ut spotifylistene mine her på bloggen, og det kan jeg selvfølgelig! Problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg finner linken til listene? Haha, jeg fikk det til før, men jeg finner ikke frem lengre. Så om dere vet det, skrik ut!

prinsessekjole

Kjole fra choies.com

WOW! Er ikke denne bare helt stunning? FIkk helt sjokk da jeg tok den på meg - jeg føler meg nesten som en prinsesse jo. Jeg vet ikke helt hvilken anledning jeg får brukt denne, men det får tiden vise. Jeg håper jeg får brukt den en eller annen gang i sommer i alle fall, for den er virkelig heeeelt nydelig :-) Vel, i dag skinner sola som bare det, og det føles som om vi har fått sommer her i Førde. Jeg stod opp tidlig og lagde meg god frokost, og siden det har jeg ligget på verandaen i bikini og solt meg. DIGG! Gratis sol takker jeg aldri nei til, tehe. Sitter på verandaen og blogger nå, og for ikke mange minutter siden fikk jeg besøk av guttene, så vi tar en tur ut nå og cruiser vi! Nyt resten av ferien, folkens. Vi blogges med bilder fra dagen etterpå!

hullete bukser

Hei! Nå har jeg nettopp spist påskemiddag med familien, det vil si lam med fløtegratinerte poteter. Det er så utrolig godt, sett bort ifra at man blir helt sprengt etterpå . . Klarte så vidt å komme meg bort til macen for å blogge, men nå sitter jeg her da, hehe. Vel, jeg har gått rundt med dundrende hodepine i hele dag. Kjenner at kroppen er meget redusert etter denne ferien her, til tross for at jeg har slappet av tre dager i strekk nå, haha. Har også klart å miste Svea-jakka mi, eller den har blitt stjelt da. Håper du som tok den får bruk for den lol :P Det er jo vår nå så det går fint for min del, men er skikkelig kjipt å miste en såpass dyr jakke. Jaja!

Jeg springer bort til Ingvill nå jeg, og så kommer Karoline og Tiril og vi skal ha en koselig jentekveld. Føøørst skal jeg bare nettshoppe litt, det begynner nemlig å bli en stund siden sist. Buksa ble forresten med meg hjem i dag! LYKKE. Den ligner veldig på den jeg har på meg på bildene under her :-) Elsker bukser med hull på for tiden, det er så fint. Husker det var skikkelig "in" før, men så gikk det litt av moten, og nå? øhm, jeg vet egentlig ikke om det er in igjen, men jeg liker det i alle fall - og det er jo kun det som teller i grunn!Fiiineste jenta mi!

påskeaftenNyter frokosten xD

Hei og god påskeaften!! I dag våknet jeg ganske tidlig etter å ha hatt crazy mange drømmer i natt, og det tok faktisk en god stund før jeg kunne forsikre meg om at drømmene ikke var ekte, haha. Satan, det er så sykt irriterende. Så nå er jeg meg selv igjen (tror jeg), og etter å ha slappet av et par timer med frokost fremfor tv'en tenker jeg å ta en tur til byen ettersom det er åpent i dag. Jeg har ikke husarrest som jeg skrev på twitter haha, men jeg må være inne til klokka 9 hver kveld resten av ferien fordiiii det har blitt litt for mange sene kvelder på meg denne uka. Jeg respekterer det da, englebarn som jeg er 

Vel, nå skal jeg få på meg skoene og så turer jeg ned til byen. Har sett på en lys denim-bukse en stund som jeg har lurt på å kjøpe, så kanskje den får bli med meg hjem i dag. Håper ikke den er utsolgt da, det er skikkelig typisk min flaks.. Men men, dere får ha en alle tiders påskeaften, kjære lesere! Vi blogges når jeg er hjemme igjen!

dagen i dag

Heiii! Dette har vært en deilig dag. Startet dagen med å sole meg ute i sola i et par timer og nøøøøt livet med musikk på høyttalerne ved siden av. Hadde også påskegodteriet mitt ved siden av, så da var jeg rimelig fornøyd for å si det slik! Mange som spør om det angående twitter by the way, og ja, det går helt fint med meg. Livet mitt er awesome for tiden, sååå no worries about me! :-)

Gotta love påsken, ass. Godteri til frokost, lunsj og kveldsmat - den er fin!

Senere møtte jeg Joakim og Ruben! Vi bare cruiset rundt i solsteken med musikk og prating. Fine dager. Hjemme stod pizzaen på bordet klar - det er et must på fredager! 

Jeg tenkte forresten å tipse dere om noe sinnsykt godt, nemlig sunne, hjemmelagde kyllingnuggets. Det er både lettvindt, kjempegodt og sunt - så dette dere teste!

Det dere trenger er:
- Kyllingfilèt
- 1 egg
- Mandelmel (evt. vanlig mel, det er det samme!)
- Piffikrydder, kajennepepper, hvitløkspulver, paprikakrydderDette gjør du:
1. Finn frem 2 skåler. I den ene skålen skal du ha egget, og i den andre skal du ha mel + krydder.
2. Skjær opp kyllingfilètene i ønsket størrelse, og dypp bitene først i skålen med egg, og deretter ruller du dem i skålen med mel + krydder.
3. Stek kyllingfilètbitene i stekepanne med smør. Bruk middels varme.
4. Ferdig!Server med ønsket tilbehør. Jeg pleier å ha mangosalat (oppskrift her) og pommes frites, og det smaker helt herlig! Jeg lover dere, dette er siiiinnsykt godt. Mye bedre enn kyllingnuggets som du kjøper i butikken, og i tillegg er det jo mye sunnere.

uthvilt pike

Hei! Gjett hvem som la seg klokka 11 i går kveld? Jeeeeg! Haha, så i natt har jeg sovet rundt 11 timer. Det var faktisk helt nødvendig, kjenner det har blitt litt for lite søvn i det siste. Så i dag er jeg 100% uthvilt, og er helt fantastisk! Sola skinner ute i tillegg, så dette blir en bra dag :-)Bilder fra en dag for? ikke så lenge siden. Hehe, det går litt i surr for meg nå som det er ferie :P Tror det er fredag i dag? Håper ikke jeg tar helt feil nå, shame on me isåfall.

Mamma og pappa dro på fjelltur, men det var ikke sååå populært for oss andre her i huset, så da ble det fellesfrokost med bruttern og lillesøss. Kjempekoselig!Nå har jeg hoppet inn i lettere klær og skal sette meg på verandaen med påskegodteri og en god bok. Neste uke er det meldt kongevær, så det ser jeg skikkelig frem til. Jeg blir sååå glad og lykkelig når sola skinner ute og himmelen er blå, tihi.

yesterdays outfit

Boots fra H&M, kjole fra Bik Bok, Jofama By Kenza fra kouture.no, skjerf fra Acne

Haha, ser dere plasteret på leggen? Skulle barbere leggene i full hast her om dagen, og klarte å kutte meg skikkelig dypt. Ikke kult :-( I hvert fall, her er gårsdagens antrekk fra når jeg var i byen en tur med bruttern! Hva synes dere?

rolig dag

I dag våknet jeg i 12-tiden, og like etter fikk jeg koselig besøk!Vibeke og Joakim, wii. Tror forresten dette er første gangen i ferien at jeg har sovet helt til 12, haha. Hva skjedde med sovedyret?

I dag har jeg bare chillet hjemme og tatt livet helt med ro med påskegodteri og god mat. Kjenner det er på tide med en sminkefri dag nå, er altfor lenge siden sist. Mamma står på kjøkkenet og lager påskemiddag for øyeblikket, jeg har ikke spurt hva vi skal ha enda men jeg trooor det er ribbe, det lukter i alle fall det. Det skal bli godt med en ordentlig familiemiddag, alle har faktisk vært skikkelig opptatt på hver sine kanter i ferien så det har blitt lite familietid. Derfor blir det veldig koselig i dag! Det er jo nå påskedagene starter også, så vi har kjøpt inn haugevis av god mat, godteri og Pepsi Max. Fikk helt sjokk når jeg sjekka kjøleskapet i dag tidlig, haha. Blir sååå glad når det er mye mat her hjemme - jeg tipper jeg ikke er den eneste?

Men nå er middagen klar. Vi skrives etterpå dere, jeg har masse bilder å dele! Husk å klikk dere innpå bloggen om en liten stund ♥påskehandelHeisann! Jeg kom nettopp inn døra etter en aldri så liten påskehandel med bruttern. Måtte kjøpe et par nødvendigheter, i tillegg måtte vi jo ha påskegodteriiiii. Vi fikk blant annet med oss 3 kg smågodt hjem - og det føles veldig bra!! Fylte opp en hel smågodt-pose med kun sjokolade, haha, jeg er tiiidenes sjokolade-mums. Så ja, påska blir fin den :-) Nå har jeg nettopp spist middag, og straks løper jeg bort til Ingvill sammen med Karoline. Påskegodtet er med og jeg er klar for å slappe maks av med film og catche up siden sist. Wiii!

Har knipset bilder av dagens antrekk, men først noen mindre seriøse bilder, hehe! Følte bare for å stille meg opp på benken og ta bilder, #kul :P Jeg ble forresten nettopp mint på hvor mye jeg hater å gå med skjerf. Jeg synes det bare er skikkelig stress og ubehagelig, haha..Så, har dere fått påskeegget deres da? Jeg sitter og spiser min første godteri fra egget nååå faktisk, nam.

ferielivet

Hei! Gårsdagen var en skikkeliiig bra dag! Det gikk i ett fra morgen til kveld, men det er slik jeg liker det. Jeg var altså i byen med Emma, Synne og Mathilde, og det var som vanlig kjempekoselig! My guuuurls:Det ble kinamat til frokost - helt okei liksom :P Det suger forresten at det koster så mye å være sosial. Haha, noen som føler med meg? Har brukt litt for mye penger i det siste, men på den andre siden så shopper jeg nesten aldri lengre, så det går fint egentlig. Vil heller bruke penger på koselige ting som å dra på restaurant, enn å kjøpe nye klær.Nam!

Jeg tok med kameraet, tjohei! Haha, det må ta på å være venn med en blogger, går jo ikke an å henge med meg uten at jeg drar opp kameraet. Heldigvis er vennene mine snille og stiller alltid opp på bilder, hihii.I dag skal jeg være med Karoline, Tiril og Ingvill!!! SOM jeg gleder meg. Min kjære ungdomsskolegjeng ♥ ♥

restplasser til florida

Heiii!

Nå er det bare 3 måneder til jeg reiser til Florida med EF, herreguuuud!! Jeg gleder meg helt sinnsykt. Dette blir the time of my life! Vel, jeg tenkte å tipse dere om at det er restplasser igjen til Florida. Jeg reiser jo i juli, så om dere er keen på tidenes opplevelse så vil jeg absolutt anbefale dere å dra. Det er bare noen få plasser igjen da, så her gjelder det å være førstemann til mølla! Rabattkoden KRISSSY gir forresten 500 kr rabatt. Trykk HER for å bestille språkreise til Florida og for å få mer informasjon!

Wii, gleder meg ufattelig mye. Til dere som skal til Florida sammen med meg i sommer: send meg melding på facebook, så kan vi holde kontakten frem til vi drar. 

SEES I FLORIDA!!! ♥bykosHeiiia! I dag møtte jeg Emma, Synne og Mathilde i byen, og vi spiste frokost på kinarestauranten. Diiiiigg! Det var skikkelig sommerstemning på de øverste, eller hva? Vel, akkurat nå er jeg hjemme hos meg med Emma og Ingvill, og Joakim kom nettopp inn døra. Vi stikker straks avgårde på vors-vors i bilen, og så stikker vi på vors. Etter det blir det feeeest :-) Det ble skikkelig spontant i dag, plutselig bare: "Skal vi stikke på fest eller???" Så ja, da drar viii. Vi skrives i morgen, da skal jeg oppdatere dere med bildene fra dagen! Nå er vi klare for en koooonge kveld, wiho.

this is a good day

God tirsdag og god morgen :-)

Akkurat nå ligger jeg under dyna i senga og blogger. Jeg våknet med et skikkelig good mood i dag, fordi det første jeg så når jeg åpnet øynene var sola. Det er utrolig hvor glad man kan bli av fint vær, føler dagen liksom er dømt til å bli herlig da. Tihii. Jeg skal til byen og møte jentene i dag, og for en gangs skyld har jeg faktisk god tid. Nesten for god tid. Det er ikke ofte, dere! Som oftest våkner jeg 1 time før vi har avtalt å møtes, og så ender det med at jeg må sminke meg i en fei, hive på meg noe tilfeldig og slenge inn et hasteinnlegg her på bloggen. Det skjer faktisk hver gang jeg har en avtale, dødsirriterende. Men kanskje vi er på vei mot en mindre stressende tid nå - vi får i alle fall håpe på det.

I går var jeg med Ingvill igjen, og det var kjempekoselig å se henne igjen!Skjerf fra Acne, cardigan fra sheinside.com, bukse fra Bik Bok, genser fra Bik Bok

Senere på kvelden var jeg ute og kjørte med den feteste russebilen i Førde, nemlig Alkisbilen 2014! Her snakker vi fet bil, fete folk og fet musikk. Sangen de har begynner med isbil-melodien i starten og er driiitkul, men jeg vet desverre ikke hvor jeg finner den :-( Poster den senere her hvis jeg får tak i den! Uansett, så finner dere Alkisbilen på facebook HER og dere måååå like siden! Da er dere i alle fall kjempekule, tihi.

vinn drømmepremien din!Tenk deg at du hadde vunnet 100 000 kr. Hva ville du brukt en så stor pengesum på? Funder litt over det, for Libresse har en konkurranse pågående akkurat nå, hvor premien er nettopp 100 000 kr. Det er mye penger det, dere! Jeg vet ikke med dere, men listen min over ting jeg kunne brukt disse pengene på er lang. Veldig lang. Jeg er usikker på hva valget ville falt på da - om jeg skulle ha valgt å bruke dem på en reise til Maldivene eller om jeg bare skulle kjøpt meg 100 par nye sko fra Jeffrey Campbell. Eventuelt en ny garderobe? Hm, her har vi mange muligheter!Konkurransen går ut på at man skal samle poeng. Du kjøper Libressepakker som har konkurranseetikett på seg, og på denne etiketten kan du skrape deg frem til poeng. Nesten litt som flaks-lodd! Utvalgte butikker har også pakker med doble poeng, og oversikten over disse butikkene finner du HER. En annen måte du kan samle poeng på er å laste ned appen "Libresse Catch" som er helt gratis, enten i App Store eller Google Play.

Gå inn på Libresse HER og beskriv hva du drømmer om. Blant de 50 med mest samlede poeng vil en jury trekke en vinner som blir trukket basert på den beste beskrivelsen om drømmepremien.

Så:

1. Samle poeng
2. Beskriv drømmepremien din HER!Legger ved denne fine videosnutten som hører til kampanjen! Tihi, lykke til folkens 


Reklame 

sminkekoster - luksus vs budsjett(Reklame) I ukens sminkeinnlegg skal jeg ha en aldri så liten luksus vs budsjett! Det er lenge siden sist :-) Å kjøpe sminkekoster er ikke alltid like enkelt, da det finnes et helt hav av forskjellige varianter der ute. Prisklassene er også veldig forskjellige, og det å finne ut hva som er verdt prisen er ikke bare bare. Jeg har derfor testet 8 forskjellige sminkekoster, både dyre og billige, og jeg skal nå fortelle om jeg foretrekker de dyre eller de billige.LUKSUS: Jacks Beauty Department Blush Brush. Dette er en veldig bra blush-kost! Den er flat på toppen og gir et presist resultat - så du får liksom lagt blushen akkurat der du vil ha den. 

BUDSJETT: Real Techniques Blush Brush. Denne likte jeg kjempegodt. Hele kosten er rund, og den er også ganske stor. Hårene er silkemyke og jeg føler at denne passer perfekt til å legge blush. Tipp topp tommel opp!

 Begge to er kjempebra, men jeg liker best budsjett.LUKSUS: gloMinerals Eye Base Brush. Her er størrelsen perfekt! Kosten er også veldig behagelig, så med denne fikk jeg lagt sminken kjempebra. Jeg liker formen på selve kosten også, den er liksom litt "bred" som dere ser.

BUDSJETT: Barry M Eyeshadow Brush. Denne rosa saken her er helt grei å bruke til å påføre øyeskygge. Den er myk og gjør det enkelt å påføre sminken, men størrelsen trekker litt ned. Jeg foretrekker litt større koster, da synes jeg det er enklere å få til øyeskyggen slik at det ligger fint.

 Jeg liker best luksus.LUKSUS: gloMinerals Kabuki. Denne kosten er hard, og hårene er ikke så myke som jeg synes en slik kost burde være. Synes det er enklere å legge solpudder med denne enn foundation, så denne scoret ikke høyt hos meg.

BUDSJETT: Everyday Minerals Big Kabuki Brush. Denne deriomot!! LOVE LOVE LOVE. Denne kosten er faktisk helt fantastisk myk og deilig. Jeg kan sitte i en halvtime og bare kose med den, haha. Hårene er dødsmyke og det er rett og slett en drøm å påføre foundation med den.

♥ Jeg liker budsjett best.LUKSUS: Jacks Beauty Department Concealer Brush. Hmm, denne likte jeg ikke noe særlig. Altså, kosten er helt ok, men det er ikke den type concealer-kosten jeg er ute etter. Hårene er ikke så "tette", så selve kosten er litt tynn om dere skjønner. Derfor fungerer den ikke så godt til å dekke ujevnheter.

BUDSJETT: Idun Minerals Concealer Brush. Denne derimot, er perfekt. Kosten er kompakt, og er veldig optimal å bruke dersom du har f.eks en kvise og vil dekke den med concealer. I tillegg er den skikkelig myk - loveiiiit.

 Jeg liker best budsjett.

Konklusjonen er altså at man ikke trenger å bruke store pengesummer på sminkekoster! De billige variantene er minst like bra, i dette tilfellet mye bedre.

Rabattkoden KUB varer til 21. april og gir 20% rabatt på alle sminkekostene som dere finner HER.

opp og hopp

I dag stod jeg opp halv 10, så da var det opp og hoppe! Jeg er egentlig skikkelig sovemenneske, men samtidig elsker jeg å stå opp tidlig for å få utnyttet dagen. I dag var planen å trene, så da stekte jeg meg noen rundstykker og fikk i meg energi før jeg knøt på skoene og tok på meg den fargesprakende løpejakken min fra Nike.

Spotify-lista ble selvfølgelig oppdatert først også! Lager alltid en ny spilleliste for hver treningsøkt, ettersom jeg blir sååå fort lei av sanger. Er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg hører på en sang 24 timer i døgnet med en gang jeg har funnet den, haha.

Det ble altså en joggetur på fjellet, og til tross for at det regnet gikk det kjempefint. Var full av energi når jeg kom hjem, så da var det rett i dusjen, på med sminken og begynne på dagens gjøremål. Jeg skrev ned en liste med alt jeg skulle gjøre, og det funker skikkelig bra. Anbefaler alle å gjøre det hvis dere er like surrehue som meg, hehe! Har fått gjort en del blogg-arbeid, i tillegg tok jeg en tur til byen for å kjøpe kjedelige nødvendigheter. Her er antrekket :-) Har tatt bedre bilder med det vanlige kameraet - poster de i et annet innlegg. Dere ser vel kameraet i bakgrunnen, hahaNå skal jeg lage meg noe å spise, er kjempesulten. Vi skriiiives senere, dere!

påskekos med jentene

Heia! I dag var det påskekos med jentene mine som stod på planen, wiiih. Fin søndag! Så akkurat nå er jeg hos Mathilde sammen med Emma og Synne. Vi har nettopp spist etterlengtet taco, det er sååå lenge siden sist føler jeg. Før spiste jeg jo taco type 3 ganger i uka, om ikke mer. I hvert fall så var det suuuuperkoselig å se jentene igjen! Alltid gøy når vi er sammen :-)

Søteste hunden til Mattis!! Åååh, jeg vil ha en chihuahua :-(Mine gooode

rise and shine

Dere må høre denne sangen her!! Det er en remix og jeg er helt hodestups forelsket i den. Hørte den for første gang for noen dager siden bare, og siden det har den gått på repeat hele dagen. Hører på den hvor enn jeg går, haha.

For øyeblikket sitter jeg og spiser frokost mens jeg leser forskjellige blogger. Det er skikkelig dårlig vær i dag, så planen om å trene ute i dag troooor jeg vi legger på hylla. Jeg tenker heller å begynne på det endeløse prosjektet mitt, altså å rydde klesskapet. Noen som melder seg frivillig til å hjelpe meg? Hehe. Nei da, med musikk på høyttalerne så skal det nok gå fint. Jeg kjenner forresten at det er SÅ deilig å vite at vi har fri hele neste uke!! Dette blir den første søndagen på lang, lang, lang tid at jeg ikke sitter og drukner i skolearbeid. Skål for det!

Vel, nå får jeg komme i sving! Vi skrives om litt :-)

saturday

Hei! Vi kom oss omsider til byen i dag. Føles som om det er kjempelenge siden sist jeg dro til byen på en lørdag, gjorde jo det hele tiden før. Vel, vi fant både aftersun, bikini og andre syden-nødvendigheter til Julie, og etterhvert ble vi litt slitne (haha) så da dro vi hjem hver for oss. 

Elsker den nye toppen min, forresten! Den er fra Make Way og jeg digger blondene, wiiih.

Hjemme stod pizzaen klar på bordet, så nå sitter jeg her og er god og mett. Sitter for øyeblikket og rydder litt i mailen min, har blitt litt (veldig) for dårlig til det i det siste. Denne ferien skal jeg få orden i innboksen på mailen OG jeg skal rydde skapet. De to tingene står øverst på lista! Skapet mitt er helt katastrofe for øyeblikket, jeg finner ikke fram i det hele tatt, haha.Nå skal jeg straks møte Julie igjen, ettersom hun drar i morgen. Ha en super lørdagskveld da, dere!

forventninger

Nå skulle jeg jo egentlig vært i Finland, som dere sikkert vet. For øyeblikket ligger jeg i senga sammen med Julie i stedet, så det ble litt endringer i planene som dere sikkert skjønner. Jeg dro ikke til Helsinki denne helga, og grunnene egner seg egentlig ikke så godt å nevne her med tanke på at det er såpass mange som leser bloggen min. Det var i alle fall veldig mye frem og tilbake, og mange forskjellige faktorer spilte inn. Er veldig skuffet over meg selv egentlig, samtidig som jeg følte jeg måtte gjøre som jeg selv ville, selv om det kanskje ikke var det som var riktig. Jeg haaater å skuffe når det er forventninger som stilles til meg.. Men ja, slik ble det da. Nå skal jo jeg til utlandet hele to ganger før sommerferien, så det skjer nok fremover. Jeg mååå virkelig lære meg å takke nei når det blir for mye. 

Nå skal jeg bruke ferien min på å være med venner, slappe av, blogge, kose meg og bare gjøre det jeg selv vil. Det kjenner jeg blir godt. Startet ferien veldig bra i går med å dra en tur ut, og til en forandring kom vi faktisk ganske tidlig hjem. Jeg overnattet hos Julie, og når vi våknet i dag spiste vi TAPAS til frokost!! Holy shit, snakker vi luksus eller? Tror det må vært en av de beste frokostene jeg har spist i hele mitt liv. Aaah. Nå har vi inntatt senga igjen, men om få strakser skal vi få på oss sminken og ta oss en tur til byen. Heldige Julie skal til Lanzarote i morgen, dere aaaaner ikke hvor mesunnelig jeg er. Men jeg unner henne det da, absolutt.Vi blogges senere på dagen, dere! Jeg skal bruke mye tid på bloggen i påska, har nemlig mye inspirasjon til forskjellige innlegg fremover. Wiii!

the perfect denim-jeans

Fra Bik Bok, 599 kr

Jeg får maaange spørsmål om hvor jeg får tak i buksene mine, og svaret er enkelt: Bik Bok! Og Dr. Denim når det gjelder svarte jeans. Vel, jeg finner alltid fine bukser på Bik Bok, og da tenker jeg på passformen. De er både tighte, stramme nede og lange nok - perfekt for meg. Det er jo ikke akkurat verdens enkleste jobb å finne passende jeans når man er langbein - og jeg tviler ikke på at det går andre veien også? Men ja, jeg anbefaler absolutt disse med low-waist, de er nyyyydelige! Jeg bruker nesten kun low-waist for tiden, synes det er så fint. Denne har jo også tidenes fineste farge, og hullene gjør den kjempestilig.

endelig påskeferie

Ny body fra chiquelle.com! Bodyer må jo være det mest geniale som er oppfunnet, for hallooo - man slipper de stygge bulkene når man bretter genseren under buksa.

DA VAR DET PÅSKEFERIE! Dette er den siste ferien før sommeren, kan dere tro det? Tiden har gått så ufattelig fort dette skoleåret, jeg henger fortsatt igjen i høst jeg egentlig. Føler liksom det var høstferie for type en måned siden? Haha! De siste ukene har vært skikkelig slitsomme på skolefronten, så dere kan tro det var deilig å forlate skolen i dag, selv om vi ikke hadde èn eneste skoletime i dag riktig nok. Jeg føler meg 10 kg lettere på skuldrene, nå.

Bildene her er fra i går, da brodern kom hjem igjen etter litt for lang tid siden forrige gang. Det ble en kjempekoselig dag! Vi har jo forresten nesten ikke skole på fredager (i alle fall ikke når vi avspaserer de to første timene), så jeg har en tradisjon om å alltid sitte oppe til langt på natt på torsdager. Det er alltid like gøy, haha. Jeg rigget meg til med masse puter og dyner, brus og kveldsnacks, og så på serier før jeg fant ut at det var litt for få timer til skolen begynte. Heheeee.

Deilig wok til middag!

Nå gleder jeg meg maks til å nyte ferien og lade batteriene. Påska er jo så koselig i tillegg! Vi har påskeegg til hele søskengjengen her selvfølgelig, man kan jo ikke bryte gamle tradisjoner selv om man blir eldre, eller hva? Gleder meg til å spise meg kvalm på påskegodteri fra morgen til kveld, wohooo!

fèline meow

Meow-genser fra cestlamode.se HER

Jeg digger slike gensere! Denne dumpet ned i postkassa mi for en stund tilbake siden, men jeg har helt glemt den bort i den store kleshaugen på rommet mitt. På tide å ta en skikkelig ryddeøkt nå, det er jo helt katastrofe om morgenen når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg. Vel, passer fint at det er ferie i morgen da!

verdens beste følelse

Ferdig med naturfagsprøven som har hengt over skuldrene mine i altfor, altfor lang tid!! DIGG FØLELSE

Åååh, nå er jeg i godt humør dere. De siste dagene har bestått av pugging, terping og enda mer pugging, og dere aner ikke hvor lei jeg var i går. Var så sliten når jeg var ferdig i går at jeg ikke orket å legge meg engang, så jeg ble liggende og prate i telefon i en og en halv time før jeg fant senga. Haha, liiitt trøtt i dag tidlig ja. Men herregud, så deilig det er å være ferdig. Nå føler jeg at jeg kan ta ferie i morgen med god samvittighet. Følelsen etter å ha øvd bra til en prøve kan nesten sammenlignes med lykke!

Ellers kom Håkon nettopp inn døra, og vi har spist deilig middag hele familien. Kooooos. Nå skal vi en tur på butikken og handle godteri og brus, det er standard hver gang han er hjemme.

Noen flere bilder fra gårsdagen, ettersom jeg ikke rakk å blogge mer. Glade piker i fint vær! Åh, som jeg elsker at det er varmt ute for tiden.

two more days to go

Hei og god onsdag til dere! Nå er det kun TO dager igjen til ferie, folkens. I morgen har jeg en stor og avgjørende prøve i naturfag (som jeg har nevnt tidligere, hehe), så dagen i dag skal jeg bruke til å pugge. Jeg gruer meg sååå mye!! Men det blir sinnsykt deilig å bli ferdig, og i morgen kommer Håkon, broren min, hjem. Har ikke sett han på over en måned nå tror je, så jeg gleder meg! Begge to har vært så opptatt de siste ukene, derfor har det ikke vært mye vits for han å komme hjem.

I dag hadde vi påskelunsj på skolen, aka gratis mat ♥ ♥ Digg. I tillegg har det vært fint vær i dag, så det var en fin skoledag med andre ord. Men jeg må nesten komme i gang med øvingen nå, så vi får skrives senere. Husk å gi alt nå i siste innspurt før ferie da, folkens!


slik går dageneMagetreningen er i gang! Og styrke ellers også, det trenger jeg virkelig. Jeg bruker litt forskjellige mageøvelser, men denne videoen HER kjører jeg en del nå for tiden. Den er helt perfekt, og viser akkurat hvordan du skal gjøre det, hvor lenge osv :-)

I går stakk vi på en aldri så liten roadtrip for å se på en foss. Yeeees, der har dere oss. Med Idyll av Postgirobygget på høyttalerne i bilen skal jeg si at det var ganske så idyllisk! Når vi var kommet et stykke fant vi denne harde og kjempekalde benken (haha) og chillet litt før vi tok turen hjem igjen og sove.Jeg har begynt å trene igjen, og det betyr en stykk glad Kristine! Jeg ELSKER å jogge på fjellet, det er virkelig noe av det beste jeg vet. Ekstra deilig er det når det er sol ute, aah. Balsam for sjela. Ser riktig nok ikke ut til at denne uken gir så veldig mye tid til trening, da . . Men det tar vi igjen til neste uke når vi har ferie, da skal det i alle fall ikke stå på dårlig tid.Litt chilling hjemme før jeg stikker ut i sola // Fine fritimer på skolen! Vi stakk til byen i finværet og koste oss, helt okei hææææ.

søvn er oppskrytt

Heisann! I dag løp jeg inn døra etter skolen fordi jeg visste at vi hadde pannekaker til middag. Haha, jeg blir aldri for gammel til å glede meg til å komme hjem til god middag - det må jo uten tvil være dagens høydepunkt. Så nå sitter jeg god og mett og er klar for å lade opp til pugging! Måtte innom butikken etter skolen for å kjøpe Pepsi Max, for hallooo, å øve til en prøve uten brus fungerer bare ikke. Hvis dere trenger tips til god konsentrasjon, så har jeg noen: kosebukse, Pepsi Max, håret oppsatt i strikk og masse puter slik at du sitter behagelig. Da har du det.

Men nååå skal jeg ikke mase mer om skole, haha. Husker dere forresten at jeg nevnte at jeg har hatt helt fucked up døgnrytme de siste ukene? Vel, det har liksom gått helt fint, helt til nå? Jeg har nemlig lagt meg tidlig de siste dagene, og først NÅ forsover jeg meg. Det gir ikke mening?! Så dere, jeg tror det fungerer bedre for meg å legge meg sent, det ser i alle fall slik ut. Tror bare virkelig ikke at jeg er typen til å sovne klokka ti, altså. Å sove kan man gjøre når man er død - det er mitt livsmotto :-)

Meiii og Julie!

dagens antrekk

Shorts (egentlig bukse) og hettegenser fra Bik Bok, sko fra Converse

Dagens antrekk! Denne shortsen er faktisk skikkelig behagelig å ha på seg, og den er jo ganske fin til å egentlig være en bukse. Det var favorittbuksa mi i 8. klasse, men den hadde så stygg passform nede at jeg bare klipte av beina like greit. Hehe, funker fett! Et bra tips om dere har noen bukser hjemme som dere ikke bruker. Vel, nå skal jeg ut en tur å være med vespaene, wiiho. Trenger litt avbrekk fra øvingen! :-)

klar for ferie nå

Halloen! Fire skoledager igjen til ferie? puuh. Jeg har vanligvis ikke noe problem med å stå opp om morgenen, spesielt ikke i forrige uke da det var sommervær og jeg gledet meg til å stå opp, men i dag må jeg ærlig si at det var litt tungt altså. Denne uka er egentlig helt forferdelig på skolefronten, fordi vi har vår siste naturfagsprøve (avsluttende fag) på torsdag, og jeg har ikke noe annet valg enn å bure meg inne på rommet og bare lese til jeg kan stoffet ut og inn. I tillegg har vi fremføringer og slikt, og jeg drar jo på fredag, så alt i alt blir det litt hektisk. Det skal nok gå fint, men det er kjipt når det er så mye annet jeg vil gjøre samtidig. Har lyst å trene, henge med venner, finne på mye gøy :-( MEN alt det får jeg maaaassevis av tid til i ferien, og nå er det kun fire dager igjen til vi får fri. Vi holder ut, eller hva folkens? Ferien blir så mye mer velfortjent når man har jobbet skikkelig synes jeg.

Jeg hoppet rett i chilleklærne når jeg kom hjem i dag, as usual!

Familien har dratt i bursdag, så da ble det ikke middag i dag. Jeg er for lat til å gidde å lage selv, så da blir det den gode og enkle løsningen: vaniljekesam med masse digg i. Mmm!Forresten, se på hårfargen min på dette bildet. Jeg føler håret mitt har blitt mørkere?? Det pleier jo å bli det om vinteren, så det er kanskje ikke noe jeg bare innbiller meg. Nå er det vår da og sommeren kommer vel snikende snart, og da får jeg lyst hår igjen. Gleder meg - jeg føler jeg kler det bedre i grunn!Men nååå skal dataen klappes sammen og mobilen legges bort. Her skal det pugges!

before I go to bed

Helloooo girls! I ukens sminkeinnlegg tenkte jeg å vise dere en bedtime-routine i steden for en sminkelook, for en liten variasjon. Jeg har testet et par hudprodukter som man skal bruke før man legger seg, og disse skal jeg fortelle dere om nå. En god hudrutine er utrolig viktig for å pleie å ta vare på huden sin!

1: Purifying Facial Cleanser

Det første man må gjøre før man hopper i seng etter en lang dag er å fjerne sminken. Her har man mange muligheter, og mange foretrekker kanskje wipes i stedet for rens, men jeg vil absolutt anbefale å bruke rens sammen med vann. Da får man fjernet hudsminken skikkelig, og man unngår at det ligger foundationrester i porene etterpå. Det må vi jo unngå :-) Denne rensen fra bareMinerals er veldig mild og fjerner hudsminken ved at du tar cirka 2 pump i håndflaten, blander det med vann og masserer det inn i huden. Dette kan du gjøre i dusjen også - det pleier jeg å gjøre. Jeg har brukt denne et par dager nå og jeg er veldig fornøyd! Foundationen går helt bort og jeg føler huden min blir veldig fresh etterpå.3: Peach and Willowbark Deep Pore Scrub

Et par dager i uka passer det bra å skrubbe huden i tillegg til å rense den, for å pleie den ekstra. Denne herlige skrubben polerer bort døde hudceller, smuss og etterlater huden myk og fresh. Jeg påfører en liten dert i håndflaten denne også, og så masserer jeg den forsiktig inn i huden. Det er skikkelig deilig både mens du gjør det og etterpå! Jeg pleier å skrubbe huden 2-3 ganger i uka kanskje, da det ikke er nødvendig hver eneste dag. Anbefaler alle denne herlige saken fra Burt`s Bees!

4: Strawberry Nourishing Facial Serum

Dette er et serum som man skal påføre etter rens, men før fuktighetskremen. Den gir altså fuktighet, men fokuserer heller mer på problemområder på huden. Så hvis du har et område med urenheter for eksempel, så passer denne ypperlig å påføre på nettopp det området.5: Iris Night Face Cream

Om natten er det veldig bra å bruke en krem som er tilegnet for å bruke når du sover, nemlig nattkrem! Forskjell på nattkrem og dagkrem er at dagkremen er mer beskyttende, ettersom huden i løpet av en dag blir utsatt for masse forskjellig, f.eks røyk, sol, eksos o.l :-) Denne passer supert når du ligger og sover. Iris Night Face Cream gir fuktighet og reduserer fine linjer. Konsistensen er kjempedeilig, og jeg liker den veldig godt.6: Intense Hydration Eye Cream

Området rundt øyet er veldig sensitivt og trenger pleie, derfor er ikke en god øyekrem en så altfor dårlig idè. Faktisk en veldig god idè! Denne påfører du som små "dotter" rundt øyepartiet, og så gnir du den forsiktig inn i huden. Kremen vil etterlate huden myk og fuktig, i tillegg vil den hjelpe mot rynker. Dersom du er flink og pleier dette hudområdet kommer ansiktet til å se mye mer våkent ut ettersom huden rundt øynene har veldig mye å si på hvor opplagt du ser ut.

Rabattkoden KU44 gir 20% på alle hudpleieprodukter som dere finner HER. Alle produktene i innlegget her ligger under denne kategorien. Koden er gyldig ut 10. april. (Reklame)

jeg skal til Finland!Jeg skal til Finland på Blog Awards!

Som jeg nevnte kort her tidligere i uka, så drar jeg til Helsinki kommende lørdag. Jeg er nemlig blitt invitert til Blog Awards Gala som er på lørdag, og det synes jeg er utroooolig gøy! Awarden er arrangert av Indiedays som er den mest kjente bloggportalen i Finland (slik som blogg.no), og det er 500 gjester som skal komme. Jeg er blitt invitert som gjest sammen med Alexandra Nilsson (kissies.se!) og Amir Akrouti fra Sverige, og det blir kjempespennende å treffe dem og de finske toppbloggerne. Jeg reiser alene fra Norge, og det gruer jeg meg liiiiitt til merker jeg, i og med at jeg skal ta fly med mellomlanding og slikt alene. I tillegg må jeg vel prate engelsk om jeg noensinne skal bli forstått av finskene, sååå dette blir jo meget spennende. Haha, jeg har vel bare godt av å være selvstendig tenker jeg da.Jeg lander i Helsinki på lørdags morgen i 10-tiden, så jeg regner med at jeg rekker å utforske litt i hovedstaden by før det blir fest på kvelden. Jeg har aldri vært i Finland før, så dette blir kjempespennende! Å dra til nye land og byer er noe av det gøyeste jeg vet om.

Har egentlig ikke rukket å sjekke så mye angående detaljer rundt reisen ettersom jeg har vært så opptatt i det siste, men jeg sjekket nå nettopp og hotellet jeg skal sove på er døøødsfint og Helsinki by ser jo bare nydelig ut. Jeg er veldig klar! Dette blir en fin start på påskeferien.

Angelica Blick og Andreas Wijk var gjester i Finland på Blog Awards i fjor, sååå utrolig stilig!! Bildene er lånt fra http://angelicablick.sehttp://andreaswijk.se

Denne uka kommer til å FLYYYY avgårde. Jeg har min siste naturfagsprøve på torsdag, og den må jeg bare pugge som en gud til ettersom naturfag er avsluttende, og på fredag har vi ferie og da må jeg dra til Bergen for å sove der før jeg tar fly lørdags morgen. Litt/veldig/supermye stress, MEN jeg gleder meg kjempemye, og jeg er veldif takknemlig som får være med på slike ting.

mornin' sunshine

God morgen! I går ble en kjempekoselig kveld med Emma og Julie, gooode jentene mine. Kvelden bestod av å høre på musikk, danse, ligge i senga og prate mellom alt og ingenting og spise godteri. Slike kvelder er gull verdt. Emma sov over her, og vi våknet utrolig nok før alarmen i dag?? Skjønner ikke helt, men det er jo deilig å komme seg tidlig opp da.

Så nå har jeg nettopp komt hjem fra en deilig treningsøkt på Spenst med familien, og jeg skal straks sette meg ned og komme i gang med det tradisjonelle søndagsarbeidet, men først: mat. Jeg er vel ikke alene om at det å lage mat etter trening er helt himmelsk?

Apropos mat? Jeg har fått skikkelig craving på rosiner de siste ukene. Det er godt! Har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har skrevet opp rosiner på handlelista her hjemme, haha.

Akkurat når jeg satt og skrev dette innlegget fikk jeg forresten besøk av to kjempesøte lesere på døren. Såååå skjønne! Begge to bor her, men de hadde ikke turt å komme på besøk før nå. Slike ting gjør meg skikkelig glad, tihi.

lørdag, tror jeg

Hei og hopp!  Jeg kom nettopp hjem jeg. Fikk besøk av guttene tidligere, og så tok vi en tur til byen og deretter møtte jeg Ingvill. Alltid like koselig å catche opp! Det er så morsomt med meg og Ingvill, for vi har jo vært bestevenner siden type 2. klasse, men vi kan likevel gå en hel uke uten å prate med hverandre (vi går jo ikke på samme skole) fordi vi vet at vi alltid er bestevenner no matter what. Altså, vi henger jo mye sammen, men av og til er det sånn "shit, kanskje jeg skal ringe henne og spør om hun lever???", hahah.Buksen er fra Bik Bok, toppen fra H&M og kåpen er fra sheinside.com

Jeg er i veldig god form i dag i grunn - visste dere forresten at jeg aldri blir dårlig etter å ha vært ute? Våkner dagen etterpå og føler meg helt lik som jeg ville ha vært dersom jeg ikke hadde vært ute. Det er jeg sinnsykt glad for, slik at jeg slipper at hele dagen blir ødelagt. Ellers - shit, det føles ikke som om det er lørdag i dag. Har tidenes søndagsfølelse ettersom vi hadde fri i går. Egentlig har jeg mistet helt begrep om dagene de siste ukene, for dagene flyr avgårde og jeg gjør så mye forskjellig at jeg ikke holder styr på ting lengre. Haha, det er slik det skal være ass.

Om ikke så lenge kommer Ems til meg, og vi skal ha kosheliiig sleepover. Gleder meg!

gårsdagen

God morgen :-) I går var en skikkelig digg dag med sol heeeele dagen. Jeg satt meg ut på verandaen og slikket sol i timesvis, samtidig som jeg øvde litt til naturfag. To fluer i en smekk, ikke værst altså.Jeg tok en tur ut i går, og dum som jeg er venter jeg alltid til siste liten med å fikse meg, såååå det ble litt stress akkurat i det jeg skulle ut døra. Men det fikser seg alltid, hehe! Det ble en dødsbra kveld!! Vel, selv om jeg ikke kom hjem før for fem timer siden. Shit, møtte liksom mamma på vei til jobb når jeg kom inn døra . . Litt for ille, haha. Men jeg hater å dra tidlig hjem fra fest, så da blir det nesten slik.

Orket ikke å sminke meg før jeg skulle ut, så da ble det noen eau natural-bilder av meg! Se så stort håret mitt er når jeg ikke har rettet det, wææ. Nesten litt plagsomt til tider at det er tykt, men jeg skal ikke klage akkurat. Er veldig glad for at jeg har tykt hår, egentlig.

Det er skikkelig deilig å tenke på at det er lørdag i dag, ettersom jeg har tidenes søndags-følelse. Digg! Vi blogges etterpå folkens, i dag blir en rooolig dag så jeg rekker å oppdatere dere flere ganger :-)

perfekt fridag

God dag! I dag er det planleggingsdag, så vi har fri. Det er rart hvorda èn dag fri kan gjøre meg i  godt humør. Plutselig ble den korte helga mye lengre, men jeg har litt å gjøre - så det passer egentlig veldig bra. I går så vi skrekkfilm til langt på natt, og det var såå digg å komme hjem midt på natta og lage meg nattmat. Rigget meg til i stua og koste meg med å lese blogger før jeg krøp til sengs.

Klokka elleve i dag ringte alarmen, og det var absolutt nødvendig for å få tatt igjen tapt søvn de siste dagene. Deilig! Jeg har endelig bestemt meg for å virkelig begynne å trene igjen nå, så da var det kun èn ting å gjøre: knyte på seg de nye Nike-skoene og jogge på fjellet. Hvis dere noen gang føler at dere ikke greier å komme inn i gode treningsrutiner: dere er ikke alene. Kanskje det er en trøst at jeg faktisk ikke har trent skikkelig siden før juleferien. Vet ikke hva som skjedde, men uka før juleferien stoppet alt av trening opp og alt av treningsvaner forduftet. Har ikke klart å trene regelmessig siden det, og det er jo ganske dumt i og med at det absolutt ikke er sunt for kroppen å ikke få bevegelse. I dag er det faktisk èn fuckings måned siden jeg har trent, dere!! Haha, men vet dere hva som er så fint? Det er aldri for sent å starte med treningen. NÅ er jeg klar, og siden jeg liker best å trene ute så passer det ypperlig at våren er kommet. Dere er med meg, eller hva?!

Freshe treningsklær og ny treningsliste på spotift fyllt med herlig musikk som booster motivasjonen: check!

Jeg jogget opp på et fjell i dag, og til tross for at jeg ikke har trent på altfor lenge så klarte jeg faktisk å jogge hele veien opp. Herregud, det var verdens beste følelse å komme opp på toppen! Hadde lyst å bare hyle av lykke, haha. Jeg er sykt sta når det gjelder trening, så jeg gir meg liksom ikke den siste bakken. Jeg skal komme opp, uansett hvor død jeg er. Det funker fett, da. Når jeg kom hjem igjen heiv jeg meg på treningsmatta og gjorde 8-minutters-abs-workout-greia før jeg hoppet i dusjen. Den sviiiir i magen, men gjett om den er effektiv!Så nå er jeg full i lykkeendorfiner og det er såååå herlig. Det er ikke tull at man blir i godt humør av trening. Blir ikke noe problem for meg å lese til naturfag nå som jeg er så full av energi.

Det viktigste med treningen er jo å spise riktig og nok både før og etter, så nå skal jeg kose meg med sunne mini-pannekaker med kesam og deilig frukt oppå som mamma hadde laget klart til jeg kom hjem. Hun ha forstått at jeg er blogger, altså! Jeg skal forresten begynne med gode og sunne matoppskrifter fremover, siden dere liker det så godt. Elsker jo å tipse andre om god mat selv, så det er null problem. Si ifra om det er noe spesielt dere vil ha oppskrift på :-)latelyFine dager på vei til skolen med Ingvill // Ut på nye eventyr med Julie // Soler meg på verandaen i mars, herliiiig // Kinaen med godjenta etter skolenElsker denne blondeshortsen! // Glad Kristine // Sol, sol og enda mer sol // Rundet 555k følgere, wææPepsi Max aka verdens beste brus noensinne // Enda mer soling // To festklare jenter // Ut på enda flere eventyrSkoleklar pike! // Chiller bare litt // Nyter de fine dagene. Shit, så jo veldig brun ut her! // Date with Ems

Jeg har tatt en del bilder med iphonen den siste tiden, men er usikker på hvor glad dere er i mobil-bilder?? Passer i alle fall på at det ikke blir for mye. Uansett, som dere ser så har jeg hatt noen fine dager! Gruer meg skikkelig til været snur om nå kjenner jeg, det kommer til å bli nedtur til de grader. Men men! Får nyte det enn så lenge.

langhelg

Da var det helg, da!

Solen skinner som bare det i dag også - det er jo faktisk helt utrolig hvor fint vær det har vært de to siste ukene. Det har rett og slett vært en drøm. Altså, det her er grunnen til at sommer er favorittårstiden min. Følelsen av å komme hjem etter en lang skoledag, hive av seg jakka og sette seg i solstolen med et glass brus i handa - det er hva jeg kaller hverdagslykke. Dagene blir mye lengre, men samtidig går de så altfor fort også. Haha, rart det der. Vel, er i hvert fall ingen tvil om at jeg trives best når det er sol og sommer ute :-) Ekstra deilig er det at vi har fri i morgen, så i dag tar jeg helg med god samvittighet. En av de største utfordringene mine i hverdagen er å komme meg i seng i rimelig tid, men det slipper jeg i alle fall å stresse med i dag, hehe!

Akkurat nå sitter jeg i bloggcriben min, check it out:

Herliiiig. Er lite som slår det å sitte i solsteiken å blogge, altså! Jeg har det fint må jeg si.

Nå skal jeg spise middag og så stikker jeg ut. Håper dere har like fint vær som oss, hihi!

dagens antrekk

Kåpe fra sheinside.com, solbriller fra Bik Bok, topp lånt av Julie (♥), skjørt fra H&M, sko Converse
Dagens antrekk! Ble riktig nok heller litt nærbilder denne gangen, men greit med litt variasjon. I dag er første dagen på over en uke at det ikke er sol, så da tenkte jeg å benytte anledningen til å kle meg litt svart-ish.

tvillinger

I dag tidlig fikk jeg og Emma litt sjokk når vi kom på skolen:Vi hadde identiske antrekk!! HAHAHA. Shit, det var faktisk tidenes tilfeldighet. Begge hadde converse, skjørt og helt lik topp. Det må sikkert ha sett sykt fucka ut for andre egentlig, men det var gøy likevel, haha :-) Noen flere bilder:I går var en skikkelig koselig dag. Hang med Joakim og Ruben hele dagen (skal bli flinkere å ta med kamera ut!), og vi kjørte rundt med digg sommermusikk i flere timer før vi dro til meg på kvelden for å se film. Vi pleier alltid å se skrekkfilm, haha, og de to vi så var faktisk veldig bra. Så ja, det var kjempekoselig!

I dag var jeg egentlig død når jeg våknet, men det kom seg utover dagen heldigvis. Lagde meg favorittmåltidet mitt når jeg kom hjem fra skolen, nemlig vaniljekesam med hermetiserte fersken og rosiner. Fy søren, så utrolig godt det er. Det dere smake! Det eneste dere trenger er 1 boks vaniljekesam, 3-4 halve ferskener (du kjøper dem på boks), rosiner og evt. sukker på toppen. Det er veldig lett mat og fungerer perfekt dersom du er sulten men ikke har lyst å bli pangmett, hvis dere skjønner. Tror jeg spiser dette sånn 2 ganger hver dag, jeg elsker det. Gi beskjed om dere tester det, da!Nam nam nam nam!

Ellers har jeg hoppet på trampoline med lillesøss, haha. Alltid like gøy når trampolina er oppe igjen, det slår liksom aldri feil uansett hvor gammel jeg er. Kan hoppe i timesvis på trampoline jeg, synes det er så gøy.

Og så har jeg tatt bilder av dagens outfit, som kommer senere! Her har jeg på meg chilleantrekket da, pleier alltid å hoppe i behagelige klær med en gang jeg er ferdig med å knipse bilder av antrekket for dagen. Her ser dere Kriss i aksjon;

I dag jeg har såå lyst å stikke ut og finne på mye gøy, men jeg har prøve i morgen så jeg må rett og slett øve. Det er helg i morgen heldigvis da, så det skal nok gå fint.

natt til 17.

Heia! Er ikke så ofte jeg prater om film her på bloggen, egentlig. Vel, har dere sett filmtraileren til Natt til 17.? Jeg får skikkelig mai-følelse i kroppen av å se den, og jeg kjenner sommerfuglene i magen og forventningene stige til en av årets obligatoriske festkvelder med vennegjengen. Wiii! Billettene til vårens nye norske ungdomsfilm ble lagt ut i dag, og de kan kjøpes HER. Jeg synes selv den virker dødsbra og jeg har tenkt å se den selv :-) Temaet for filmen er jo ungdomssforelskelse og den passer dermed veldig godt for min målgruppe. Gleder meg!

Vel, jeg er heldig og får lov å dele ut kinobilletter til dere! 10 heldige blogglesere vinner billetter til seg selv og en venn, og alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å:

  • Kommentere innlegget her med mail-adressen deres slik at jeg kan kontakte vinneren
  • (Konkurransen avsluttes 8. april, dvs. om èn uke)
Dere finner en egen side for filmen på facebook her.

ukens spørsmål #67

Jeg synes du har blitt tynnere jeg. Som om du ikke var tynn nok fra før av. Er jo bare skinn og bein igjen av deg. Litt mer kjøtt og muskler hadde faktisk gjort seg. Går det egentlig bra med deg?
Jaaaa, det går veldig fint med meg!! Har gått ned pittelitt i vekt og det fatter jeg virkelig ikke, fordi jeg spiser mer enn noen gang, haha. Det har selvfølgelig ikke vært intensjon - dere vet jo at jeg elsker mat over alt :-) Jeg er glad for at dere bryr dere om meg, men kommentarer om at jeg ser ut som et skjellett synes jeg bare er unødvendig. Men vekten varierer jo hele tiden, så før jeg vet ordet av det så veier jeg vel mer igjen.

Hvordan er foreldrene dine i forhold til alkohol? Får du lov å dra på fest og drikke?
Hmm, kanskje det hjelper litt for dere om jeg prater litt om det. Vel, de har egentlig alltid vært ganske disiplinert og "skikkelige" når det kommer til alkohol, noe jeg er glad for. De har likevel ikke vært direkte strenge, fordi de vet at jeg er fornuftig og at de kan stole på meg. Jeg er ganske "pliktoppfyllende" om jeg kan si det slik, med tanke på at jeg bryr meg veldig mye om skolen og jobber mye med det, i tillegg til at jeg holder meg aktiv med å trene og tar fornuftige valg ellers. Røyker ikke, snuser ikke osv. :-) Derfor har de en del tillit til meg, og det får jeg mye igjen for. Når det kommer til fest og alkohol så er jeg åpen med dem om det, og det har jeg vært helt siden starten. Jeg har aldri skjult at jeg drikker, for da hadde jeg ikke hatt noen til å hente meg de gangene det ikke har gått så bra, hehe... Så ja, jeg sier ifra når jeg drar på fest, og det er null problem. De er fornøyd så lenge jeg ikke kommer stup dritings hjem, for da får jeg høre det, haha. Jeg er skikkelig skole-jente, men det er viktig å kose seg, så jeg er også veldig glad i å feste. Hadde ikke orket å kun feste og være hangover helt til mandag uten å gjøre noe lekser, men hadde heller ikke orket å sitte med skolearbeid dagen lang hele uka, for da hadde det turna for meg. Jeg har funnet en fin balanse, føler jeg.

Er det Levi`s shorts?
Jupp! Den er fra batoko.com, og jeg eeeelsker den.Hvilket treningssenter trener du på?
Jeg trener på Spenst, og det har jeg vel gjort i et år omtrent. Liker meg veldig godt der, og de pusset opp med helt nytt lokale for ikke så lenge siden, tjoheiii.

Når begynte du å trene?
Jeg har gått på diverse idretter hele livet mitt (alpint, dans, friidrett, håndball), men jeg begynte å trene selv når jeg var 14 år tror jeg. 3-4 år siden, i alle fall.

Skulle ikke du til Oslo en tur? Du sa du skulle til Hendrix eller noe?
Jooo, det skulle jeg jo. Hadde bestilt flybilletter og avtalt møte med samarbeidspartnerene mine og alt, men jeg måtte bli hjemme for å ta en prøve på skolen. Må prioritere skolen ovenfor bloggreiser, desverre...

Hvor lenge har du kjent Julie?
Siden 8. klasse, da vi begynte på samme ungdomsskole.Hvor kjøper du buksene dine?
De fleste kjøper jeg på Bik Bok fordi der har de veldig bra utvalg i størrelser, men jeg bruker også Dr. Denim og de kjøper jeg enten på nett eller på Carlings.

Hvem er Vespagjengen?
Det er meg, Julie, Ruben og Joakim. Haha, vi ble nettopp kjent og har den sykeste humoren sammen. Måten vi prater på og alle de interne greiene vi har er faktisk helt vanvittig, hahaha.

Hvilken størrelse har du i bikinien?
S, om jeg ikke tar helt feil.Hvor gammel er du?
Jeg er 17, født i 1997. SNART 18! Det er faktisk helt sinnsykt! De siste årene har gått så ubegripelig fort, jeg føler liksom at jeg er stuck på 15 år fortsatt jeg.

Bruker du å lese gjennom de stygge kommentarene du får på insta og blogg?
På insta leser jeg ikke alle, men på bloggen gjør jeg selvfølgelig det. Synes kommentarene jeg får på innleggene her på bloggen er mer personlige, så de synes jeg er koselige å lese. Men det hender jo i perioder at jeg ikke orker å lese kommentarer, fordi jeg rett og slett bare blir i dårlig humør. Hadde en tid her for noen uker/måneder tilbake hvor jeg ikke leste noe som helst, jeg bare blogget og ante ikke hva som stod i kommentarfeltet. Ikke fordi jeg ble lei meg, men fordi jeg bare hadde mistet masse motivasjon da. Vel, den tid er over!

Favorittgodteriet ditt?
Det MÅ bli sjokolade. Jeg er sjokolade-elsker til tusen og det har jeg alltid vært, så om du noen gang vil gjøre meg veldig glad så er det ikke vanskeligere enn å kjøpe en boble karamell til meg, eller noe i den duren. Er spesielt svak for sjokolade med melkefyll inni, mmmm.Hvordan er Runwaydreamz-shortsene i størrelsene?
De er egentlig ganske normale rundt midjen, men litt korte, så hvis du er i stuss så bør du vurdere å gå opp en størrelse.

Hva synes foreldrene dine om at du går så pyntet på skolen, og at du kler deg "lettkledd" på vinteren?
De kommenterer det liksom om jeg går med shorts på vinteren, men jeg får jo lov til å kle meg slik jeg vil.

Har du tenkt å klippe deg?
Ja, når håret mitt blir en del lengre enn det er nå så vil jeg klippe det. Liker lengden jeg har nå, tror ikke det blir så fint om det blir stort lenger enn dette, hehe.Gir du bort noen av shortsene du har til vennene dine, siden du har så mange?
Ja, har gitt bort 2 faktisk. I tillegg får de jo låne når de vil :-)

Dette gjelder nesten alle dine innlegg. det er helt sykt, virkelig sykt, hvordan du kan skrive så PÅ TRYNE MEGA-SELVOPPTATTE innlegg uten å merke hvor arrogant, egoistisk og snørrhoven du virker. Du kunne skrevet dette: "denne uka har jeg fått til alt dere andre strever med fordi jeg er perfekt som vanlig og i tillegg synes alle (sæRLIG JEG SELV) selvfølgelig at jeg er superpen så slenger med fire-fem nesten like bilder av meg". Jeg ville ikke blitt mindre irritert eller overrasket (det er mildt sagt likt deg) av det. Det ville nesten vært bedre egentlig. Da blir det en slags selvironi over ditt megaenkle liv som du baserer på ikke være noen personlighet bare et dritstygt "perfekt" skall.
WOW! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte, hehe. For det første: jeg kan love deg at jeg er langt ifra perfekt. LAAAAANGT ifra. Selv om dette er en blogg hvor jeg skriver om hvor bra dagen min har vært, hvor prøven min gikk kjempebra, jeg hadde en dritbra treningsøkt og jeg fikk vært sosial i tillegg - så betyr det ikke at jeg er egoistisk eller har et problemfritt liv. Jeg skal ærlig si at livet mitt er veldig bra, men når ble vel det en synd? Ja, jeg er heldig. Jeg har det bra, og det må vel være lov å vise det uten å være arrogant og snørrhoven. Jeg har en blogg som gir meg utrolig mye, jeg har kjempemange herlige mennesker rundt meg, jeg er frisk og rask og skolen går bra, men jeg jo selvfølgelig ting jeg sliter med også. Ingen har det bare bra hele tiden, for det er rett og slett umulig. Greia er bare at jeg ikke føler for å dele personlige problem med 20 000 mennesker som står fritt til å dømme meg i øst og vest. Så da vet dere det. Hadde jeg delt alle problemene mine og alle de kjipe dagene på bloggen så hadde dere skjønt det :-) Men jeg velger å fokusere på det positive, og det burde dere også gjøre. Livet er bra!

beige

Heihalloooo! Jeg elsker når skoledagen på tirsdager er ferdig, for da føler jeg at vi nærmer oss helg, haha. Vi har fri på fredag òg, så det gjør jo det enda bedre! Er fortsatt støl etter gymmen i siste time, da vi måtte ta push-ups èn og èn, og fyyy jeg må virkelig begynne å trene armer. Har så tynne og lite muskuløse armer at det er helt ille, haha. Jeg klarte 18 armhevinger da - satser på at jeg klarer flere etter litt trening fremover.

Har nettopp spist kylling til middag nå, og straks skal jeg ut og nyte dagen i det fine været med vespagjengen. Har laget klart ukens spørsmål, så det kommer i neste innlegg. Tusen takk for så mange fine kommentarer de siste dagene forresten, dere er kjempeherlige. Blir i så godt humør, vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere altsååå <3Favorittjakke for tiden fra sheinside.com, shorts fra Bik Bok, topp fra H&M, solbriller fra Ray-Ban og skjerf fra Acne