hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

mai-vibes

HEEEEELG!!! Herregud, for en bra dag. Jeg fikk tilbud om spontantur til Oslo nå på lørdag, som om alt går etter planen blir det fotoshoot i hovedstaden om to dager, og så får jeg sett Vero'en min igjen - det er jo tross alt 5 dager siden vi så hverandre sist. Elsker at vi sees så ofte, og jeg elsker enda mer at jeg skal flytte til Oslo neste år!!! (Med mindre jeg drar til USA, whooop!)

Men dere, det er på tide med en liten update på hva som har skjedd de siste dagene. Jeg merker skikkelig godt at vi er på vei inn i mai nå, for jeg bare elsker stemningen som ligger i lufta. Hallo, kan det ikke være mai litt oftere? I går hadde vi norsk tentamen og når vi var ferdig dro jeg, Ems og Guro hjem til meg.

Og vi laget en hella god pizza! Det var godt med noe annet enn taco, som er sånn cirka det eneste vi lager når vi henger sammen, haha. Etterpå dro vi ut og kjørte resten av dagen, og senere på kvelden var jeg ute og rullet. Kjempegøy! Mindre gøy å komme hjem halv ett og måtte stupe ned i mailboksen, men jeg våknet heldigvis ikke opp så altfor trøtt i dag tidlig. Det er kjempemye jobbing med bloggen for tiden og selv om det er veldig tidkrevende så bare ELSKER jeg det. For dere?! Dere er virkelig de beste. Tilbakemeldingene deres gir meg så ufattelig mye motivasjon!

Mens jeg stod og tok outfitbilder ringte Pål meg, så da slo jeg to fluer i en smekk og tok bilder på samme tid. Lol:P Pose:P

Her er meg i dag, forresten. Jeg tok på meg kjole på skolen i dag, jeg våknet i dag tidlig og fikk bare et instinkt som sa meg at I DAG måtte jeg gå med kjole. Haha, det skjer så ofte med meg, akkurat det der. Ellers har jeg fått servert pannekakemiddag etter gammelt, og nå skal jeg straks fikse meg før jeg drar ut og feirer natt til første. Det kribler i meg!! La årets beste måned BEGYNNE! Starter kvelden hos Guro, og jeg burde komme i gang med alt som skal fikses slik at jeg ikke blir for sen.

fresh i nye treningsklær

Annonse

2XU - twice as good as normal.

Gode treningsklær er viktig for å holde treningsmotivasjonen vedlike. Jeg har lenge vært fan av klærne fra 2XU, spesielt tightsen som har blitt flittig brukt de siste årene. Likevel tyr jeg ofte til shorts når jeg drar på trening, rett og slett fordi jeg synes det er mer behagelig. Så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk tilsendt en kompresjonsshorts fra 2XU?! Det passet meg midt i blinken!

Kompresjonsshortsen er laget i et materiale med kraftig elastisitet som gir deg raskere blodsirkulasjon, bedre restutisjon og god støtte til musklene. Shortsen hjelper deg altså med en økende prestasjonsevne og er for øvrig spesielt utviklet for løping! Hey, det passer meg perfekt. Jeg løper jo mye på fjellet, og denne shortsen fra 2XU har blitt en fast følgesvenn. Nå tillater jo temperaturen meg å gå med noe annet enn tights også. Endelig! Du finner shortsen jeg har på meg her.

Her har jeg også på meg en vest fra 2XU. Vest er det perfekte plagget nå i vår! Dere finner vesten jeg har på meg her.

Jeg er også blitt eier av treningsmatte! ENDELIG. Jeg synes ofte det kan være litt ork å dra helt til treningssenteret kun for å gjøre et par styrkeøvelser, spesielt etter jeg har vært på joggetur på fjellet og kun ønsker å kjøre et par serier med situps for eksempel. Så å ha en egen matte hjemme er virkelig helt genialt - da får man være helt i fred i tillegg til at det tar ikke mer enn 5 sekunder å rulle greia utover på stuegulvet. DA har man ingen unnskyldninger til å ikke trene, ass! Matten jeg har her er kjempemyk og deilig, mye bedre enn de man får på treningssenteret faktisk. Link her.Sist men ikke minst; sjekk denne freshe sportsbh'en! Jeg liker passformen på denne UTROLIG godt, synes utringningen er skikkelig fin av en eller annen rar grunn. Den er fra Reebok og dere finner den her.

Jeg tenkte å tipse dere om at dere får 10% på alle produkter dersom dere bruker koden KRISTINE10 når dere handler på Individu! Koden varer til og med førstkommende søndag. Og pssst! De har gratis frakt og retur :-)

neseoperasjon?

God kveld ♥

Jeg ser at jeg må klippe meg snart, ja... Ser dere forresten at jeg begynner å få lysere hår? Endelig! Jeg føler selv at jeg ser bedre ut med lyse striper i håret. Tror mye av det ble bleket da jeg var i Kypros i påska. Yes! Er glad for at jeg aldri har tørt håret mitt med noe hårfarge, for da slipper jeg å styre med ettervekst og alt det der. Det var faktisk et tema vi pratet om når jeg skypet med Wilhelmina - man burde ikke ha tatovering, farget hår, kjæreste eller hund. Jeg har INGEN av delene, så det var jo egentlig bare som plommen i egget, haha.

Husker dere forresten at jeg pratet om at jeg hadde lekt med tanken om restylane for en stund tilbake siden? Vel, jeg droppet det hele. Selv om det er lett å falle for fristelsen når man spotter noen med fyldige lepper, men leppene mine har egentlig aldri vært et stort kompleks for meg - så hvorfor ødelegge det og bli avhengig av å måtte fylle leppene mine flere ganger i året? Dessuten kan det fort se unaturlig og, og det ønsker jeg ikke. Så folkens, no restylane. Er det ikke rart hvordan vi finner "feil" ved oss selv som andre sikkert aldri har tenkt på engang?

For en stund siden satt jeg faktisk og søkte på før-etter bilder av neseoperasjoner, og jeg hadde funnet frem til hjemmesiden til en klinikk i Oslo og greier. Plutselig tok jeg meg selv i å tenke "HVA FAEN er det du gjør nå Kristine?". Nesen min er faktisk noe jeg har fått en del kompliment for her på bloggen, og så skal jeg forandre på den? Nei, der måtte jeg ta meg selv i nakken. Jeg er myndig og har penger til å gjøre det, men ikke søren om jeg skal forandre på noe ved meg selv.

I'm flawless and so are you ;*Skjørt fra IvyRevel, bustier fra Runwaydreamz, jakke fra Jofama by Kristine Ullebø, solbriller fra Ray-Ban

oljebarna

Haha søta meg

Her filmet vi i Karl Johan til Oljebarna, som kommer på VGTV i september. Jeg er skikkelig spent, kjenner faktisk at jeg gruer meg litt... Er liksom ikke vant til å bli filmet. Men gjett hva, nå blir det faktisk mye av det fremover! Har masse spennende på gang, kan blant annet røpe at jeg har vært i kontakt med et firma som jobber med youtube-kanaler og jeg skal satse mer på youtube fremover. DET liker vi, eller hva folkens?! Det var de jeg møtte i Oslo på søndag, så jeg fikk låne med meg et filmkamera hjem som jeg skal prøve :-)

Hei til dere og hei til tirsdag! Da var enda en fagdag unnagjort. JIPPI!!! I dag hadde jeg engelsk fagdag, og jeg har ikke valgt det som valgfag neste år så jeg er finito med engelsk for alltid. Det sa jeg i fjor også, men så valgte jeg 3 av 4 programfag feil og endte visst opp med internasjonal engelsk likevel. Jeg anbefaler dere å tenke godt gjennom fagvalget deres dersom dere går førsteåret på videregående. Det er så utrolig vanskelig, jeg klarte jo ikke å bestemme meg før et par timer før fristen. Jeg er enda ikke sikker på om jeg har riktige fag, liksom. Er jeg den eneste som synes det er helt FÆLT å tenke på at slike småting som valg av fag faktisk er med å avgjøre hvordan fremtiden din blir? Det betyr ikke all verdens, men det er jo med på å bestemme hvilke muligheter du har videre.

dagens antrekkKjole fra MQ, bomberjakke fra Jofama by Marie Serneholt, solbriller fra Ray-ban, hettegenser fra Nike, sko fra Tommy Hilfiger

Fy flate, jeg sov som en engel i natt. Gjett hvem som var trøtt etter en helg med lite søvn? Oh yes, that's me. Jeg hadde jo møte med en samarbeidspartner i Oslo klokka 10.00 i går, og jeg hadde glemt å sette på alarm så det førte til at jeg måtte hive på meg hudsminke på 2 minutter og hive i meg frokosten i en fei før jeg dro og sa ha det til Veronika. I kjent Kristine-stil. Fy søren, det er så typisk meg. Så jeg tror det tok i underkant av 30 sekunder før jeg sovnet etter at hodet traff puta, noe som førte til at jeg våknet opplagt og klar for ny uke i dag tidlig. I tillegg har jeg funnet CRAZY mye bra musikk i det siste, så det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var at jeg skrudde på goodfeeling-musikk på anlegget og fant frem sommerkjolen. Altså, følelsen når jeg satt meg i bilen klokka åtte i morres med solbriller og kjole på... den var fuckings fantastiiiiisk!!

Som jeg nevnte har jeg funnet skikkelig mye bra musikk i det siste, og det gjør så mye med humøret og livet mitt generelt. Haha, flere som føler det slik? Det er forresten kjempehyggelig å høre at dere liker når jeg tipser dere med musikk! Å få kompliment for musikk-smaken må være noe av det beste. Jeg skal sørge for å dele favorittsangene med dere i ny og ne :-) Dere slipper ikke unna, haha.

the perfect purse

Annonse

Jeg har faktisk svært få vesker i forhold til hva jenter på min alder har. Greia er at jeg er kjempekresen, og de veskene jeg har bruker jeg kjempeflittig. Så her om dagen ble jeg eier til to vesker fra Morris! Ååå, I love em. Spesielt denne i nude, som jeg rett og slett bare måtte bruke med èn gang!

En søt, liten clutch fulgte også med i vesken! Perfekt til å oppbevare mobil, penger, nøkler (og tyggis i mitt tilfelle). Jeg har alltid så mye småting med meg, og nå som jeg har lappen må jeg jo alltid ha med førerkort + nøkler, så det er greit å ha en plass å samle alt sammen :-)Jeg har den i disse to fargene. Svart er jo klassisk og passer til absolutt alt, og den nude er rett og slett bare helt nydelig nå til våren. Jeg har nemlig lovt meg selv å begynne å kle meg selv i litt lysere farger fremover, haha! Jeg eier altfor mye svart...

Modellen heter Don Donna Elly Handbag, og du får kjøpt den på Morris.

Likte dere vesken?

verdens beste lesere

Lenge siden jeg har vært innom bloggen nå, merker jeg! Jeg har 100 uleste kommentarer jeg skal gå gjennom, så når dette innlegget er ute skal jeg kose meg med PM (Pepsi Max) og gå gjennom dem. Hverdagsgleder.

Gårsdagen var perfekt. Herregud, jeg har hatt den beste helgen på lenge! Jeg har hatt program fra jeg landet i Oslo til jeg dro igjen, men det har vært så sabla gøy. Lørdagen bestod av event med jakken min til klokken tre, i tillegg til at Oljebarna var med oss hele tiden og filmet underveis. Etter eventet dro jeg og Veronika til kontoret til Rakett-tv (de som produserer Oljebarna) for å filme dybdeintervju. Der gikk vi inn på veldig viktige temaer og jeg snakket viiiirkelig ut. Jeg ga veldig mye av meg selv, noe jeg tror dere kommer til å merke når serien kommer ut. Så ja, når filmingen var ferdig var det taco hos familien til Veronika, og så fikset vi oss før vi dro i bursdag. Herregud, så gøy det var, alt sammen! Kameraet var med meg store deler av dagen, so let me know you guys.

Jeg ble plukket opp av Stig på flyplassen, som er en selger for Jofama. Sammen med en av de svenske selgerne, Peter, dro vi på Joe & The Juice for en vitamin-boost før vi dro til butikken for å gjøre i stand til eventet. Jeg pleier alltid å gå for powershaken på Joe (den er seriøst himmelsk), men denne juicen var utrolig god den også.Etterhvert dro vi til MQ, som er butikken hvor vi hadde eventet. MQ ligger i Grensen (rett ved side av Gina Tricot) i Oslo og de selger jakken min og mange andre produkter, blant annet fra Jofama. Så om dere har lyst å prøve jakken min vet dere hvor man kan få tak i den! Her har de fått inn alle fargene i alle størrelsene, wohooo!Snuppa mi stilte også opp! Det var helt herlig å ha Veronika der.DJ'en var på plass, cupcakes og frukt var satt frem og butikken hadde laget quiz hvor premien var en valgfri Kristine 1-jakke. Jippi!!

Vet dere hva? Jeg er overbevist om at jeg har de beste leserne noensinne. Det var SÅÅÅ hyggelig å treffe dere, folkens!! Jeg føler virkelig at dere er bestisene mine, og derfor er det så sinnsykt koselig å møte dere i virkeligheten. Jeg smilte fra øre til øre når dere kom inn og begynte å prate med meg, for dere er jammen meg noen herlige jenter utstyrt med masse positiv energi.

Noe av det koseligste jeg vet er forresten når jeg merker at folk får med seg småting jeg har nevnt så vidt i et innlegg. Jeg stod og pratet med en gjeng om russetiden, og plutselig spør hun ene: "Har du bestemt deg for om du skal ha dress eller snekkerbukse?". Jeg måtte bare stoppe opp litt. Hey, enn at folk faktisk husker slike småting! Det får meg til å føle meg så sinnsykt bra på en eller annen måte. Vanskelig å forklare, men det gjør meg bare dritglad. Slike ting gjør at jeg får enda større motivasjon til å være en gd blogger for dere! Eller skal jeg si venninne? ♥Tusen takk for at dere er dere, og at dere har vært med meg i alle disse årene. Dere betyr alt for meg!

Er ikke tanta mi smoking hot, da? Hun kom innom og kjøpte jakka mi i svart, og det var absolutt ikke et dårlig kjøp for den fikk hun til å se ENDA råere ut enn hva hun allerede er. Se på henne, helloooo!

Tusen takk til dere og MQ for en perfekt dag. Jeg er så ufattelig heldig.

favourite songs at the moment

Shots - Broiler Remix

Can I Get Witcha - The Notorious B.I.G (Paxel Remix)

Smoke 'n Mirrors - Syd Youth

Sjeiken 2015 - TIX

Blow - Ke$ha (Cirkut Remix)

101 - Walla

The One That Got Away - Katy Perry (Acoustic)

Stole The Show - Kygo (DARY Remix)Disse må dere bare høre! Jeg elsker, elsker, elsker dem. Herregud, musikk er virkelig livet.

ukens spørsmål #76

Skal du bruke bunaden din på 17. mai?
Så klart!!! Det er jo uten tvil årets høydepunkt. Jeg elsker bunaden min over alt i klesskapet mitt ♥ Neste år er jeg jo russ, så da skal jeg jo gå i russeklær på selveste nasjonaldagen.

Meg og lillesøster for 2 (eller 3?....) år siden!

Hei, jeg har et spørsmål som jeg lurte på om du kunne ta med i Kristine tipser eller ukens spørsmål jeg. Jeg regner med at du går på p-piller. Når begynte du med det og hvor fikk du tak i det? Sa du det til moren din eller holdt du det hemmelig? Jeg har lyst til å begynne med det nå men vet ikke om jeg skal holde det sjult eller ikke.. Håper du kan svare i et innlegg!
Hei du! Jeg begynte på p-piller på denne tiden i fjor og jeg dro til helsesøsteren på skolen vår, hvor jeg fikk resept som jeg leverte på apoteket. Bare dra til helsesøster så fikser hun det for deg, enten du får pillene direkte utlevert eller om du får resept. Jeg husker ikke helt om jeg sa det til mamma, men jeg hadde de liggende på nattbordet så hun visste det jo. Null stress! Det går nok så fint så.

Hvilket fag vil du ha eksamen i, og hvilket vil du ikke?
Jeg HÅPER jeg kommer opp i matte skriftlig, nå som jeg har jobbet så mye med matte de sisten ukene. Er det et fag jeg gjerne vil slippe unna så er det tysk muntlig. Just.... no. Det blir spennende å se! Nå har jo ikke jeg hatt eksamen på 2 år, så jeg føler det er en liten evighet siden sist. Vi har trekkdag til skriftlig 13. mai, fyy søren som jeg kommer til å grue meg den morgenen.

Har jakken din solgt bra?
JA!! Og det ER SÅ GØY. Kristine 1 var bestselger (eller en av bestselgerne, jeg husker ikke helt) blant kvinnejakkene til Jofama denne sesongen, så den har solgt utrolig bra. Jeg fikk nettopp vite hvor mye den har solgt for i norske kroner så langt, utrolig gøy :-)

Hva spiser du helst på restaurant?
Jeg sier aldri nei til sushi. Spiser egentlig ganske forskjellig når jeg er ute, det kommer helt an på hva jeg er i mood for. Jeg pleier ikke å bli så sykt mett av sushi, så om jeg er superdupersulten tar jeg gjerne noe annet.Får du prosent av jakkesalget?
Ja, det er riktig!

I love you jacket! Which size du you use?
Thanks babe! I use size 34, which is the same as S. The size goes from 32-44. 

Hvilken BH bruker du under toppen din?
Jeg bruker sugekopp-bh. Helt genialt, rett og slett. Vanligvis pleier ikke disse sugekoppene å sitte fast, men toppen er så stram at jeg slipper det problemet.

Kunne du levd av bloggen din?
Ja, og forhåpentligvis får jeg testet det ut etter videregående.

Hvorfor bruker du så mye eyeliner?
Fordi jeg synes det er fint, så klart. Ellers hadde jeg jo ikke brukt det, haha! Jeg synes jeg ser helt rar ut med med bare mascara nå, men det er sikkert bare en tilvenningssak. Jeg blir nok å bruke mindre eyeliner med årene, men som alle andre så har man de periodene hvor man bruker enten litt for mye foundation, mascara eller eyeliner. Og brynene, ikke minst. haha, mine har jo vært svarte! (Enda mørkere enn på bildet under)Hvilket hotell skal dere bo på i Rhodos?
Det har jeg valgt å ikke nevne, av sikkerhetsmessige årsaker. Men vi skal til Rhodos i alle fall, fra 24. juli til 3. august.

Tåler du ikke konstruktiv kritikk? Virker ikke som det når du angriper leserne...
Så klart tåler jeg konstruktiv kritikk, det er jo noe jeg må få for å kunne utvikle bloggingen min. Men det som stod i kommentarfeltet angående miljøvennlig bilkjøring er så langt ifra konstruktivt som du får det. Enkelte mennesker er bare så ondskapsfulle!!! Haha, det er liksom helt BAK MÅL. Jeg får så lyst å møte opp på døra til slike mennesker og ta diskusjonen in real life heller.

Hva var snittet ditt på ungdomsskolen? Hva fikk du på muntlig og skriftlig eksamen i 10. klasse?
5,6! Jeg jobbet så sykt mye for det, så det er jeg veldig fornøyd med. Hvor mange ganger satt vel ikke jeg og Ingvill på badet mitt og spurte hverandre om notatene våres?! Haha, det var IKKE få! Jeg fikk 5 og 6 på eksamen. 5 i muntlig norsk og 6 i skriftlig engelsk. Nå er det så vidt at jeg får 5 i internasjonal engelsk på videregående... Haha, kontraster.

 

Så, har dere flere spørsmål på lager? Jeg skal bli flink til å ha ukens spørsmål jevnlig nå fremover!

oslo neste

God morgen! Er det noen morgenfugler som er våken like tidlig som meg på en lørdagsmorgen? Nå har jeg nettopp sminket meg og for øyeblikket sitter jeg og hører på deilig morgen-musikk mens jeg spiser frokosten min. Dette blir en gøy dag! Jeg er så glad i jobben min. I dag skal jeg nemlig til Oslo for å stelle i stand et event med meg og Kristine 1 (skinnjakka mi) på butikken MQ, som ligger på Grensen. Sees der om et par timer, eller hva folkens? Jeg gleder meg til å treffe dere og prate med dere!

I kveld blir det sleepover med bærumsjenta mi, også kjent som Vero her på bloggen. Gleder meg som alltid til å treffe henne, jippiiii! Hører rykter om at det blir rulling med buss i kveld også... Har aldri gjort det før ettersom vi ikke har russebusser her i Førde, så det hadde vært sinnsykt gøy. Denne dagen blir i alle fall gøyal!!! :-)

Sjekk ut denne søte kjolen, da! Den er fra Make Way, og jeg mistenker at den kommer til å bli brukt i overkant mye i sommer. Både over bikinien på stranda, og sammen med heels slik jeg har gjort det her. Baby-blåfarge er så utrolig livlig, jeg blir liksom glad bare av å se på det, haha. Jeg er sær :-)

Nå skal jeg kjøre sammen med Pål til flyplassen! Han skulle tilfeldigvis til Oslo på samme dag som meg, noe så gøy. Nå har jeg selskap på flyet jo ♥

model, wait what?

HEI! Åh, jeg føler det er lenge siden jeg har pratet skikkelig med dere nå. Har savnet å dele tankene mine med dere! Det er en av grunnen til at jeg tror jeg aldri vil kunne klare å slutte å blogge, for det er så sykt deilig å ha en plass hvor jeg kan dele tankene mine. Vel, where to start? Denne uka har det skjedd så sinnsykt mye! Dere, gjett hva. Gjett hva for faen!!! Jeg har vært i kontakt med to modellbyrå. Jeg hadde skype-møte med en scouter og "modell-mamma" fra USA (Wilhelmina Agency), og i dag pratet jeg med noen svenske.

Jeg har jo alltid sagt nei de gangene det har tikket inn modell-tilbud i mailboksen min, mest fordi jeg har tenkt at det kan være fake (noe som kan være ganske sannsynlig egentlig, tenk så lett det er å lure folk...), men også fordi jeg innerst inne har vært litt redd. Redd for å prøve ut nye ting, redd for å feile. Men what the fuck, man lever en gang. Jeg har jo alltid hatt lyst til dette! Og hva har jeg vel å tape på et Skype-møte? Begge møtene gikk kjempefint, og det var faktisk null problem å prate engelsk.

Slik jeg har fortstått det så har jeg en del lesere som jobber innen modellyrket? Jeg digger når dere kommer med tips og erfaringer i kommentarfeltet, det hjelper meg utrolig mye. Vel, jeg vet jo at jeg ikke kan være signert med to modellbyrå samtidig, så jeg må gjøre et valg der da. Dette er sååå vanskelig, for jeg har liksom ingen jeg kan prate med om dette som har peiling. Mamma og pappa med middagen i dag: "Nei, altså... Vi vet ikke vi, Kristine". Haha.

Vi får se hva som skjer! Men nå har jeg i alle fall foten halvveis inne i modell-verdenen, og det føles helt herlig. Noen som vet mye om Wilhelmina og som kan hjelpe meg, forresten? De er jo kjempestore, men jeg vet ikke hvordan det er for lille meg fra Førde å dra rett til Vancouver, LA eller NY for å gå på castings, liksom. Det er jo best i starte i Norge, men Wilhelmina jobber ikke i Norge, så I don't know. Hmm.

Nå må jeg pakke kofferten! Jeg tar flyet til Oslo i morgen, og jeg gleder meg helt enormt. Husk MQ på Grensen klokka 13:00 til 15:00, da! Det er selvfølgelig helt gratis, til dere som lurte på det. Gleder meg så til å treffe dere!

årets første grilling

I dag valgte jeg og jentene å grille! Vi valgte riktig nok ikke den varmeste og mest solfylte dagen, men det er jo bare kjempetypisk at finværet er over nå som vi har et par dager med fri fra tentamener og prøver. Men hva stopper vel oss i å grille?! I fritimen dro vi på butikken og kjøpte inn pølser, pølsebrød og en hel haug med frukt - og så dro vi hjem til meg etter skolen og fyrte opp grillen. Så dagen i dag har bestått av god mat og inspirasjon til russesangen vår neste år. Herregud, dere ANER ikke hvor gira vi er! Eller, jeg tipper det er flere som er like gira?!

Synnøve, Emma, meg og Guro. Ååååh love you so much!!

Her har vi en standard situasjon når vi jentene henger sammen: Jeg tvinger hele gjengen til å bli med på bilde, ALT fokuset går til bildene og booom... vi innser at vi glemte maten som stod i ovnen. Her innså jeg nettopp at vi glemte å ta ut pølsebrødene...

Ems, baby-Ems, Synnøve og Guro i full gang med grillingen. Gud, jeg ELSKER å grille!

Nooooomenom

Dette anbefales som tilbehør, forresten! Fyll sjampinjong med paprika kremost og topp dem med ost, før du legger dem i aliminiumsfolie og hiver dem på grillen til osten er smeltet og soppen er stekt. Superdupergodt - dette skal jeg definitivt få mamma til å lage fremover! :-)

Var ikke denne lille ketchup-flasken søt? AwGrillsesong: du er herved velkommen! Jeg ser virkelig frem til å grille ute på verandaen og i parken fremover. Det er seriøst noe av det koseligste jeg vet.

my first festival

Husker dere at jeg besøkte EF-kontoret i høst, sammen med Veronika? Jeg nevnte at vi hadde noe spennende på gang, og nå nærmer det seg så jeg tenker det er på tide å fortelle det til dere. Jeg er så heldig at jeg får lov til å reise med EF denne sommeren også, og i år er det London som venter på oss. IIIIIk!!! Jeg og Veronika skal på Summeranza i London, som er en internasjonal festival for språkreise-studentene. Et stort tivoli, en stor scene, en stor artist og haugevis av EF-studenter.... I'm ready for you, Summeranza!Har dere sett antrekkene til Kendall Jenner, Gigi Hadid og Vanessa Hudgens på Coachella i år? Jeg sprekker av inspirasjon, sånn helt seriøst! Jeg kan nesten ikke vente med å gå i shorts, tank tops, frynser, boots og altfor mange smykker - mens vi mingler rundt, spiser god mat og hører live-musikk fra scenen. Jeg har faktisk aldri vært på festival før, så dette er noe jeg ser skikkelig frem til. Hvem som skal spille på scenen i år er ikke bestemt enda, men det blir offentliggjort ganske snart.#SLAY

På Summeranza vil jeg treffe folk fra Brasil, Tyskland, Norge og 100 andre land, så dette er så internasjonalt som man overhode får det. Festivalen varer fra 8. til 10. juli, men jeg og Veronika blir der til 12. juli slik at vi kan presse inn litt shopping i Oxford Street også. Dette er faktisk min første tur til London noensinne!

Om du er EF-student kan du bestille billett til Summeranza her - det er fortsatt plasser igjen. Du kan også ringe EF på 22941200 for informasjon.

gira

Hei og god onsdag! Dette ble virkelig en sen update, ufrivillig vel og merke. Vi hadde cooper-test på skolen i dag (det gikk kjempefint, selv om jeg fikk hold etter en halv runde - noe som førte til at jeg løp 100 mindre meter enn i fjor haha!!), og nååå kjenner jeg at det er deilig å være ferdig med både matten og cooper'en som jeg har gruet meg til en stund. Det gjenstår fortsatt et par tentamener, men disse er på langt nær like vanskelige som tysk og matte - så jeg gruer meg ikke like mye til de. :-)

Ellers begynte vi å planlegge russetiden 2016 så smått i dag på skolen. Vi har begynt å tenke på russesang, i tillegg har vi vært på utkikk etter bil. Om ikke lenge må vi jo KJØPE bil, hallo i luken. Det er så syyyyykt!! Tror nesten ikke jeg har gledet meg så mye til noe, som jeg gjør til russetiden. Vi skal ha van, forresten! Her i Førde er det ingen som har busser, vi kjører på med van hele gjengen. Jeg synes det er koselig, jeg. Tror ikke buss hadde vært helt min greie - selv om det sikkert er veldig gøy da.

Jeg var fast bestemt på å ha snekkerbukse forresten, men nå i det siste har jeg vært litt usikker. Dress er egentlig sykt fett. Slik jeg har skjønt det er det slik at dress er det som er mest normalt i Oslo, men her i Førde for eksempel så har nesten alle snekkerbukse. Rart.. Hmm, jeg finner vel ut av det til slutt. Jeg vet i alle fall at jeg gleder meg enormt mye! Dere som er russ i år må nyte det.Etter skolen var jeg barnevakt for Ingeborg, så vi dro på butikken og handlet inn taco-ingredienser og laget en kjempegod middag som falt i smak hos begge to. Deilig med litt kvalitetstid med lillesøss! Vi kan i alle fall å kose oss, det er det ingen tvil om. Jeg merker forresten hvor sinnsykt lang tid det tar å lage middag selv når jeg først gjør det... Ikke bare skal man lage maten, men man må handle den også. Gud, og jeg skal flytte ut hjemmefra om et år?! Haha, dette blir spennende. Så ja, det er litt av grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert dere tidligere. Jeg har også jobbet med videoen som kommer i neste uke, i tillegg til at jeg har jobbet med mailen som har hopet seg opp med litt av hvert de siste dagene.

Nå har jeg en time på meg til å jobbe før jeg skal ha et Skype-møte med Wilhelmina Vancouver. Haha, what the fuck?! Jeg må prate engelsk... Wish me luck. For real.

Dream Wonder Nude foundation

Annonse

Foundation, jenter! Har dere funnet "the one"? Jeg synes å finne den perfekte foundation nesten er like vanskelig som å finne en mascara som passer bra til vippene dine. Jeg vet ikke hvor mye forskjellig jeg har testet siden jeg begynte å eksprimentere med sminke for første gang, men jeg vet i alle fall at jeg har slitt med å finne en som gir god dekkevne som likevel ikke er for tykk. For det er nettopp det som er problemet. Er den tynn gir den dårlig dekkevne, gir den god dekkevne er den tykk. Er det noe som ligger på ting-jeg-hater-lista så er det tykke foundationer som gjør at ansiktet mitt føles som en kake.

Jeg har testet Dream Wonder Nude foundation fra Maybelline, og denne er 12 ganger tynnere enn den klassiske foundationenen deres. Yes, you heard me! Den er kjempetynn og veldig rennende, og det første jeg tenkte var bare daamn, denne dekker nok ikke kvisene mine... Men den faktisk GJORDE DET!

For å vise dere dette har jeg laget en videoblogg hvor jeg påfører foundationen, og denne kommer i neste uke. Gled dere! Jeg vet mange av dere har etterlyst en slik video, og selv om det ikke er en fullstendig sminkevideo så er det i alle fall en grei start, eller huuur?

Dream Wonder Nude kommer i 5 nude farger, og jeg fant ut at "Sand" passet meg best. (Jeg er nemlig ikke så brun i ansiktet for tiden) Fytti katta, så utrolig deilig det var å kunne gå rundt og ta meg i ansiktet uten å føle at jeg ødela sminken. Dere vet når man har så "mye" foundation på at man bare føler seg som en overpynta sminkedukke? Slik føltes et absolutt ikke med denne, og den la seg liksom så lett og fint på. Jeg viser dere dette i den kommende videoen, så stay tuned girls!Disse bildene tok jeg i forrige-forrige uke, og som dere ser hadde jeg gaaanske mye urenheter i ansiktet. Sinnsykt lite gøy, men slik er det. (Her ser dere kanskje hvor bleik jeg er etter laserbehandling... Hehe) Heldigvis dekket foundationen bra, som dere ser!

the big day

07.50: Jeg finner ikke foundationen min og ender opp med å gå halvsminket ut av døren (jeg tar alltid på meg øyesminke før hudsminke... sært I know).

08.00: Jeg står parkert med bilen utenfor Bunnpris og venter på at de skal åpne. Dørene åpner, og jeg løper inn. Går rett mot kassa og hiver 2 Stimorol-tyggiser på båndet. Setter i kortet. Kort avvist. Ler småkleint til kassedamen som åpenbart ikke vil hjelpe meg å gjøre situasjonen mindre klein. Jeg tar den ene tyggisen bort og tenker at faen heller, jeg må vel ha 14 usle kroner på kortet. Kort avvist.

08:20: Matte tentamen starter og jeg har ikke tyggis.

What we got here, is a hella deserved pancake-dinner.

FERDIG med tentamen i matte!! Nå sitter jeg her med et gigantisk glis om munnen. Jeg var så lei i går at jeg bare ville legge meg ned å gråte (les: jeg ringte til Håkon og gråt nesten). Men når klokka var halv tolv la jeg inn årene og krøp til sengs, og det med god samvittighet. I går dro jeg nemlig på Spenst senere på kvelden! Jeg løp jo cooperen med Guro og Synnøve etter skolen (det var herlig å være tilbake på banen forresten, jeg fikk sååå lyst å begynne å løpe-løpe igjen), men på kvelden fikk jeg plutselig et instinkt som sa at NÅ vil jeg trene, så når jeg først hadde lyst følte jeg bare at jeg måtte utnytte det. De siste dagene har det fristet veldig å trene, og det er skikkelig fremgang for meg som vanligvis må slepe meg selv på trening. Helt herlig! Jeg løp 20 minutter geriljaintervaller (økte til 17,2 km/t denne gangen), og det var så jækla deilig å kjenne svetten renne! :'-)

Vel, matten? Den gikk fint, wooooho! Mye bedre enn forventet. Jeg så veldig mørkt på alt sammen i går, spesielt når jeg begynte å se på sannsynlighets-kapittelet rett før jeg la meg. Paniiiiikk, haha. Men jeg følte jeg greide det meste!

jofama by kristine ullebø-event i oslo

Halla! På lørdag drar jeg til Oslo, og jeg vil møte DERE. Butikken MQ, som ligger på Grensen i Oslo, selger nemlig skinnjakken min Kristine 1. Derfor har jeg, Jofama og MQ stelt i stand et event førstkommende lørdag, 25. april. Der vil det være DJ, snacks å spise, i tillegg til at det blir giveaway av skinnjakken min. Mest av alt har jeg lyst å møte dere og prate med dere! Noe av det gøyeste jeg vet om er å møte ansiktene bak statistikken min - jeg føler jo vi er en svær venninnegjeng, jeg! Ååh, dette ser jeg skikkelig frem til dere :)

Hvor? MQ, Grensen 13, 0156 Oslo

Hva? Mingling, DJ, giveaway av Kristine 1, noe enkelt å spise. Oh yes!

Har dere spørsmål om lørdag, så fyr løs i kommentarfeltet - jeg svarer så klart :-) Gleder meg til å se dere, babes!

matte, taco, cooper

Hei! I dag har vi hatt forberedningsdag i matte hele dagen, så fra klokka halv ni til halv to har jeg sittet og løst eksamenssett. Matte er det gøyeste faget uten tvil, men likevel er det så utrolig mye man må kunne nå som det er avsluttende. Hele boka er jo pensum. Jeg føler jeg har god kontroll over de fleste kapitlene egentlig, men sannsynlighet? Bahhh.. jeg HATER sannsynlighet.

Her er noen bilder fra de vakre omgivelsene i Kypros. Jeg tenkte det passet bra i og med at jeg ikke rekker å knipse dagens outfit eller bilder fra dagen i dag - takk og lov for at jeg har mange ubrukte bilder på Mac'en på dager som dette!

Jeg trenger egentlig ikke si at jeg savner sol og varme, for været er like fint her i Førde i dag som det har vært hele helgen. Bare synd sommerværet kommer når jeg må sitte inne og øve til prøver, haha. Er ikke det utrolig typisk, bare? MEN jeg skal ikke klage, for det er jo bedre enn at det regner.

... for å utnytte været for en liten stund i alle fall, så skal jeg ned på banen og løpe cooper-testen med Guro og Synnøve. Jeg har egentlig ikke tid til å gjøre noe annet enn matte i dag, men vi testen tar jo bare 13 minutter (det har hvem som helst tid til), og dessuten så har vi cooper'n på onsdag og da MÅ jeg nesten bare trene litt før den tid. Ikke at jeg tror kondisen min blir noe bedre av et par treningsøkter, men jeg kommer i alle fall inn i gamet.

Vi skal møtes nå straks, så jeg må hive på meg treningsklærne og komme meg avgårde. Etterpå blir det taco til middag og så pugging av matte resten av kvelden. I morgen er dagen!!

Forresten! Stå på alle dere som også har prøver og tentamner denne uka, you can do it ♥

musikk gir meg livsglede

My habitat at the moment:

Her har jeg sittet i hele dag. Utrolig nok har dette vært en av de bedre søndagene! Mye på grunn av at jeg har funnet så SYKT BRA musikk i dag. Dere slipper ikke unna, folkens! HØR PÅ DISSE HER!!!! Seriøst, bare gjør det.

Fresh Prince of Bel Air ♥ Touch the Sky ♥ Stole the Show (Dary Remix)

Altså, I can't even. Disse sangene er lykke i analog form. Jeg fant de helt tilfeldig på Soundcloud i dag tidlig, og jeg fikk plutselig en helt syk boost. Gjett hva? Jeg LØP opp å fjellet med denne musikken på ørene, og jeg følte meg så forbanna fri. Best av alt, jeg slo rekorden min. Svetten rant og jeg bare løp, løp og løp. Jeg skippet ned igjen, liksom. What the heck Kriss. Du vet når du smiler for deg selv, når ingen er tilstede? Da er man glad, da.

Det har vært så varmt i dag at jeg kunne trene i bare shorts og sports-bh, haha. Latterlig deilig.

Når jeg kom hjem igjen satt jeg på musikk på verandaen og tok litt styrke, etterfulgt av trampoline-hopping med Ingeborg! Det varte ikke så lenge da, jeg har nemlig x-antall eksamenssett som må gjennomgås før tirsdag. Der sank humøret litt desverre, men jeg får i alle fall gjort mye mer skolearbeid når jeg har trent og er full av lykkeendorfiner. Jeg anbefaler dere virkelig å holde treningen gående i tentamen- og eksamensperioden, det gjør virkelig noe med hodet. Man blir så mye mer klar i toppen.

Nå er jeg ganske sliten da, det skal jeg innrømme. Skulle ønske jeg bare fikk 6 i matte uten å måtte øve så crazy mye, åhhrr. Folk som er flinke i matte får SÅ mye respekt fra meg, jeg bare... digger folk som er flink i det.

gårsdagens antrekk

Å kunne gå med shorts igjen føles helt amazing!! Tenk, nå er våren endelig her. Denne tiden på året er kanskje den beste, for nå har vi mange måneder med sol, blå himmel og deilig temperatur fremfor oss. Åååhr, det gjør meg så forbanna glad. Jeg er uten tvil en bedre versjon av meg selv om våren og sommeren!

I går ble dette antrekket for dagen. Jeg har på meg strømpebukse under da, but still - for en frihetsfølelse! Her er den nye genseren jeg kjøpte på fredag forresten. Jeg shopper sjeldent i butikker lenger, men denne måtte bare bli med meg hjem. Comfy OG stilig, hva mer kan man be om?

Og disse strømpene har virkelig blitt en favoritt hos meg den siste tiden. Kombinert med Nike-skoene mine, så klart. Jeg har aldri vært sånn kjempefan av den sporty stilen, men disse synes jeg er bare helt rå!

Shorts og genser fra Bik Bok, Adidas sokker Nike Air Force Low fra Junkyard, solbriller fra Ray-Ban

Denne helga har bare flydd avgårde, den. Vent, var det ikke fredag i går? Jeg har ikke sittet stille et eneste sekund, eller... hvis du ser bort ifra når man sitter og gjør matte, og når man sitter og kjører bil, haha. Jeg har fått tilbringt helgen min med bra mennesker, og det er vel akkurat slik det skal være? ♥ I tillegg har jeg fått trent litt, og det er slettes ikke dårlig. Vi har cooper-testen på onsdag, så jeg har planer om å ta meg et par joggeturer før den tid. Uggh, kjenner jeg gruer meg skikkelig faktisk. Jeg gruer meg alltid sånn til cooper'en, kanskje fordi jeg er så redd for å gjøre det dårlig. Får bare gunne på og håpe at jeg ikke får sting! I dag er det forresten helt sinnsykt fint vær ute, så jeg ser allerede frem til joggeturen min. Men først; må jeg gjøre matte!

wanna play some tennis?

Image and video hosting by TinyPic

Hey! I dag er jeg stolt over meg selv, for jeg har både jobbet med matte i flere timer OG trent. Jeg pleier ofte å droppe å trene i tentamensperiodene fordi "jeg har ikke tid", men sannheten er at det tar meg 50 minutter ogg og ned fra fjellet, og det HAR jeg faktisk tid til. Og med tanke på energien jeg sitter igjen med etterpå så er det jo bare gull verdt for puggingen! Nå har jeg nettopp dusjet kroppen og sminket meg etter en kjempedeilig joggetur ute i sola. Antrekket for dagen ser dere en smakebit på over her, jeg måtte bare ut og ta noen kjappe bilder siden det er sol. Bildene blir så mye finere da!! :-) Nå skal jeg tilbringe resten av dagen med Pål, så jeg skal kjøre og plukke han opp nå. Vi har egentlig ikke planlagt noe, men tipper vi drar ut og spiser i alle fall. Dette blir en fin fin lørdagskveld!

math all weekend

God morgen! I går var jeg seeent hjemme. Jeg regnet et par timer matte, helt til jeg satt fast på en oppgave som jeg seriøst brukte 1 time på, og da ble jeg så sur og lei meg at jeg dro og plukket opp Ingvill i 10-tiden. Vi var sjåfør for kvelden! Jeg dro innom butikken for å kjøpe Crüsli som dere sikkert så på snapchat (favoritt-snacks of all time), så kombinert med digg musikk og Ingvill som passasjer koste vi oss i timesvis. Vi møtte også Joakim og hang med han, han er jo medlem av vespagjengen som dere sikkert husker. Koseligt!!

Wearing Jofama by Kristine Ullebø, Runwaydreamz shorts and t-shirt, Adidas socks and Nike Air Force Low.

Hairylegs.com yasSå, denne helgen her? Den blir ikke spesielt interessant. Jeg skal gjøre matte i hele dag, i hele morgen og hele mandagen. Har riktig nok et par planer, da! Men matte skal det i alle fall bli gjort, og jeg tenkte å starte med en gang denne bloggposten er publisert. Frokosten er spist, joggebuksa er på og en iskald Pepsi står klar i kjøleskapet. Nu kör vi.

baby bump

Heisann babes! Goooshhh, jeg elsker fredager. I fritimen var jeg hjemme og fikk gjort masse arbeid, jeg fikk blant annet åpnet PayPal-kontoen min etter mye trøbbel med den. Et tips: ikke lag deg PayPal før du er 18 år! Jeg gikk i den fella. Hele kontoen min ble sperret og jeg hadde samlet opp mye penger på den som jeg ikke fikk tatt ut fordi kontoen min ble begrenset... PayPal er sykt vanskelige å få tak i, men nå håper jeg det hele fikser seg. Kontoen min skal i alle fall være oppe å gå om noen dager, og jeg driver jo mye "business" utenlands så jeg er helt avhengig av at den funker. Men det føles utrolig deilig i alle fall, kjenner skuldrene er litt lettere nå, haha.

I dag var det tid for Kriss og Ems-kvalitetstid. Vi har fartet litt rundt i dag, vi. Begge fikk kapret seg en kjempefin trekant-bikini, som jeg for øvrig virkelig har fått øyet for i år. Så nå blir vi twins på stranden i år, woho! Og hvem blir med oss?

Jo, dette lille gullet. Herregud, det er så uvirkelig at bestisen min skal få en jente som ligner på henne. *Hjerter i øynene* Terminen er 4. juli, så denne sommeren kommer til å bli helt magisk. Kan ikke hun bare komme... nå?! Jeg vil helst trille tur med henne, kose med henne og være med henne NÅ ♥Black and white-mood today. Wearing my Jofama by Kristine Ullebø-jacket

I tillegg til bikinishopping fikk jeg også kjøpt meg en kjempefin genser som garantert kommer til å komme på bloggen ganske snart, og så kjøpte Emma litt babystuff også. Etter shoppingen kjørte vi mamma på skolen (hun tar master i organisasjon og ledelse, samtidig som hun jobber), og dro vi ut for en matbit. Jeg kjøpte spinat-salat med kylling, avokado, egg og linser. Yummy!!

Nå skal jeg regne litt matte før jeg tar turen ut igjen. (Det er crazy fint vær her i Førde i dag!!) Aner dere hvor gøy det var å høre at dere blir motivert av skolesnakket mitt, forresten? Jeg som trodde det bare var irriterende, haha! Vel, jeg skal passe på å begrense meg likevel da, men uansett så gjør det meg virkelig superhappy at jeg faktisk har muligheten til å motivere andre. You go, guys.

fav

Dette har vært en bra torsdag! Så jeg avsluttet dagen på en bra måte også, bare for å fullføre det liksom.(Og SÅ KLART spiste jeg mer enn et halvt rundstykke. Det tar seg bare ikke så sykt bra ut å smelle 2-3 rundstykker på tallerkenen for å ta bilde av det....! Dette gjelder i grunnen alle matbildene jeg legger ut, bare sånn at dere vet det. Når jeg legger ut èn middagsporsjon så er det den porsjonen jeg tar bilde av, men jeg spiser så klart mer, haha :))

Nå er jeg egentlig på vei i dusjen, men tenkte å titte innom her før jeg klapper ned Mac'en og tar kvelden. De siste timene har jeg fått gjort kjempemye matte, og det var virkelig på tide ettersom vi har heldagsprøve allerede på tirsdag. Uueeeh, panikk! Husker dere hvor mye jeg øvde i fjor? Haha, det var faktisk helt sykt. De siste ukene har vi hatt så mye skolearbeid at jeg ikke har rukket å øve så mye matte som jeg føler at jeg burde, men jeg skal i alle fall få gjort mye i helga. I morgen har jeg mange fritimer i tillegg, så da skal jeg nok få gjort en del. MEN nå er det nok snakk om skolearbeid. Tror jeg prater nok om det her på bloggen, egentlig. Men altså, jeg får liksom så mange kommentarer fra dere om at dere blir motivert til å gjøre skolearbeid selv når dere leser om det - så jeg vet ikke...? At jeg motiverer andre er seriøst dødsgøy. Sitter og smiler når jeg leser det.

Nei, nå må jeg komme meg i dusjen. I helga skal jeg forresten redigere videoen jeg har spillt inn! Og pssst, jeg kan røpe at det vil komme flere videoer fremover. Har nemlig startet et nytt samarbeid, så jeg skal treffe de i Oslo neste helg for å spikre det hele. Forteller mer siden. Nå må dere legge dere snart (meg inkludert), skjønnhetssøvnen er viktig!

7 km og taco

En stykk glad meg i speilet på treningssenteret her om dagen! Jeg mistenker at det har med å gjøre at jeg hadde fått unnagjort både 7 km og min siste tentamen i tysk noensinne. Det er like risky å stå der hver gang i tilfelle det skulle komme noen inn, men søren ass, har jeg lyst å ta bilde så gjør jeg det.

Nå har jeg nettopp hatt et Skype-møte, måtte kjappe meg alt jeg kunne hjem fra skolen for å rekke det. Ååh, det er mye som skjer med bloggen for tiden, og det er utrolig gøy. Jeg har jobbet veldig mye "bak" bloggen i det siste, og fikset mange gode samarbeidsavtaler. Kunne virkelig ikke bedt om en bedre jobb. Og da sikter jeg hovedsaklig til dere og de fine kommentarene som stadig tikker inn!! Jeg pleier ofte å lese kommentarer når jeg er på skolen faktisk, og det gjør virkelig dagen min. Tenk at jeg har så mange gode venninner. Og JA, jeg ser på dere som en venninnegjeng. Vi er bare tidenes squad, vi ;*Ellers mistenker jeg at jeg har kommet inn i taco-sirkelen igjen, det er i alle fall en liten begynnelse på det. Hehe... Etter at jeg var i Kypros og vi lagde avokado toast til frokost har jeg fått helt dilla på det, både på skiva og på tacoen. Og alene!! Om dere ikke har prøvd å ha det på taco så må dere virkelig prøve det. Med kesam og salsasaus på toppen! *Mmm*

Nåååå skal jeg ut en tur i finværet, vi skrives senere! :)

bra? how about nah

Det er ikke nippelen min på bildet, hvis noen skulle lure haha. Det er en av mine tusen føflekker jippi

Mange av dere spør hvilken BH jeg bruker under disse toppene, og svaret i dag er null BH, rett og slett. Haha, jeg er blitt så sykt lat på det området i det siste. Det er så deilig å gå uten, og denne toppen er dessuten svart så man ser jo ingenting. Hva om man skulle se noe, dessuten? Jeg synes ikke nipler er noe tabu, og har null problem med å vise pupper til venninnene mine for eksempel. For et par år siden var jeg skikkelig sånn "oi ikke seeee!!!", men nå er det litt mer sånn... who cares? Ikke jeg, i alle fall. Jeg kunne ikke akkurat tenkt meg å gå rundt toppløs (jeg er ikke helt der ass), men jeg ser bare ikke på bryster som tabu slik som mange andre gjerne gjør.

Når jeg har på meg samme toppen i grå så må jeg ha på meg sugekopp-bh da, men det funker sykt bra spør du meg. Har slitt med at de ikke klistrer seg godt nok på når jeg bruker de til andre klær (for eksempel stroppløse kjoler), men disse toppene er så stramme at de sitter fast no matter what. Jeg har brukt disse toppene såååå masse, herregud. Elsker dem! Dere finner svart her, grå her, hvit her. adlinks

shots

Shots - Broiler Remix. Åååh, hør på denne om du gjør skolearbeid eller trener! Den gir meg virkelig SÅ mye motivasjon! (I tillegg er den perfekt å høre på i bilen på vei til skolen, mens jeg synger for full hals)

Her er en outfit fra Kypros. Jeg gleder meg sånn til å kunne kle meg slik igjen - det er jo faktisk ikke lenge til. Shortsen er fra Runwaydreamz og overdelen er fra Make Way.

Heisann! Fagdag nummer 2 overstått. IT'en gikk helt fint, selv om vi har om animasjon nå og det ikke er helt min greie. Jeg får det til, men jeg føler jeg har mer peiling på Dreamweaver (der lager vi websider) og Photoshop. Men shit, jeg merker at vi begynner å nærme oss sommerferie med stormskritt. Allerede nå har vi mye fri, og det er liksom kjennetegnet på slutten av et skoleår. I dag fikk vi gå litt tidligere når vi var ferdig med fagdagen, og det var kjempediiigg. Da jeg kom hjem og fikk jeg uventet besøk av Ingvill, som hadde kjøpt inn vaniljekesam, mango, blåbær og druer. Åååh, den jenta!!! Så nå har jeg fått påfyll i magen og er klar for å sette meg ned for å øve til de to presentasjonene jeg har i morgen.

kyssesyken igjen?

LOL. For en slapp dag. Jeg får kommentarer om at jeg alltid virker så energisk, og selv om det gjerne stemmer så skal jeg ikke utelukke at jeg har dager hvor jeg bare ligger som en slakt på sofaen, helt tiltaksløs. Problemet er bare at jeg føler jeg har hatt litt for mange slike dager i det siste... Hmm? Jeg pratet nettopp med Håkon i telefon, og jeg er tydeligvis ikke den eneste, haha. Altså, det er ikke noe alvorlig i det hele tatt, men jeg pleier liksom å være on top hele tiden. Jeg gjør ALLTID noe. Om jeg ikke skriver blogginnlegg så løper jeg enten rundt huset og tar bilder, er med venner, trener, svarer mail, er ute og kjører eller what so ever. Jeg pleier som oftest å ha et veldig høyt energinivå, men de siste månedene har jeg merket at energien ikke er der like ofte som før. Selv om jeg løp 7 kilometer på mølla i går var det er sinnsykt tiltak å komme seg på treningssenteret. Og ofte er det slik at selv når jeg har komt meg på trening så klarer jeg ikke å yte maks... Noen som kjenner seg igjen?

Det kjennes nesten ut som starten på kyssesyken (som jeg fikk nesten på denne tiden i fjor), men det er jeg heldigvis ferdig med. HELDIGVIS, haha. Men jeg vet ikke, kanskje jeg bare er litt utbrent? Jeg bare håper energien kommer tilbake igjen så fort som mulig, ass!

Greia er at jeg er ikke lei meg for noe, men det er liksom bare det at det er ikke så mye som gjør meg SYKT glad for tiden heller. Det er kjempesært, herregud. Men dere vet når man er skikkelig lykkelig og man finner glede i små, hverdagslige ting? Jeg bare er ikke helt der om dagen. Men jeg smiler og ler hver eneste dag, for jeg HAR det veldig bra, men på samme tid kunne det vært bedre.

Kristine 1 jacket here!

Heldig som jeg er har jeg mye å se frem til de neste ukene og månedene, da! Allerede neste helg drar jeg til Oslo for å ha event med en butikk som selger jakken min, hvor dere er invitert!! Wiiie, jeg håper dere vil komme og henge med meg! Det blir blant annet giveaway av jakken min - men alt dette skal jeg fortelle mer om ganske snart. Bare husk sett av lørdag 25. april, til dere som bor i Oslo-området ♥

ferskpresset juice

Dette er kanskje den beste investeringen mamma har gjort noensinne, etter min mening! Vi var på trening for et par måneder siden og dro på matbutikken etterpå, hvor vi tilfeldigvis fant en juicer å tilbud. Altså, dette er et must-have kjøkkenutstyr på lik linje med vaskemaskin, mikrobølgeovn og stekeplate, no kidding. Jeg tror dere får kjøpt det på forskjellige matbutikker til et par hundrelapper bare!

Jeg pleier sjeldent å drikke juice fordi jeg synes de man kjøper fedig på butikken ikke smaker noe spesielt, men dette her derimot - her snakker vi. Eneste man trenger å gjøre er å skrelle to appelsiner, hive de i juiceren og så får man 100% ekte, nypresset appelsinjuice. Med et par isbiter oppi smaker det a-mazing! Konsistensen er litt kremete, kind of. Helt himmelsk.I dag hadde vi forberedningsdag i IT, så det var valgfritt å møte opp. Jeg stod likevel opp klokka 7 og dro på skolen, for jeg vet at om jeg hadde sovet lenge hadde jeg ikke kommet i gang. Kjenner meg selv såpass etter 18 år, haha. Så i 4 effektive timer satt jeg og øvde før jeg dro hjem og slappet av før jeg øvde enda litt mer. Jeg synes egentlig jeg jobber mye bedre når jeg er på skolen, for da får jeg konsentert meg 100% og jeg blir ikke distrahert av ting rundt meg. Vel, så lenge jeg får ha på musikk på ørene, da. Jeg er vandt til å ha på musikk når jeg jobber, så det er skikkelig kjipt at vi ikke får lov til det på heldagsprøver :-( Jeg forstår jo at det kan føre til juksing, men likevel... Jeg jobber så utrolig mye bedre når jeg har favorittsangen min på øret. Så i morgen er det altså IT-prøve, men vi er ferdig klokka 10 så det blir en kjempekort skoledag. Helt OK det, altså!

still looking for it

Jeg har enda ikke funnet det objektivet jeg er ute etter. Vil altså ha et vidvinkel-objektiv med relativt lavt blendertall, men hmm. Da jeg var i Oslo prøvde jeg Sigma 18-35mm f/1.8 - men vi skulle rekke flyet så jeg hadde så dårlig tid at jeg bare rakk å ta to bilder med objektivet på:Kanskje jeg skal gå for dette? Hmmmm. Jeg har jo Canon-kamera så har aldri vært borti Sigma før, noen som har erfaring med det? Mange av dere anbefalte forresten 28mm, men jeg fikk beskjed om at jeg måtte ha fullformatskamera hvis jeg skulle ha den.

Det er jo SÅ mye ute på markedet når det kommer til foto, så jeg blir helt svimmel jeg. Haha, uff. Om dere har tips til meg, så hadde jeg blitt evig takknemlig om dere la igjen en kommentar i kommentarfeltet <3 Nå skal denne frøkna på Spenst. Det begynner å bli et par uker siden sist, ass! Sola skinner i dag, så jeg har et lite håp om at det ikke er fullt så mange folk på senteret i dag. Jeg hater å trene når det er stappfullt, og det tror jeg virkelig ikke at jeg er alene om. Lol, men det får bare gå. Skal man bry seg om folk rundt seg når man trener kommer man ingen vei.

Vi skrives! Og dere? Takk for så mange fine tilbakemeldinger for tiden. Jeg er skikkelig glad i dere :)

current favorite hairdo

I dag var det faktisk helt OK å våkne til tross for at det var mandag og jeg hadde tysk fagdag fremfor meg. Jeg mistenker at dette er fordi jeg var en smule redusert i går... Jeg hater dagen derpå, selv om jeg egentlig aldri blir skikkelig fyllesyk. Så i dag var det egentlig bare digg å våkne, og i det siste har jeg faktisk ikke hatt noe problem med å stå opp når alarmen ringer! Hva SKJER?

Anyways, i dag var det duket for min aller siste fagdag i tysk. Jeg følte det gikk veldig bra og har egentlig en ganske god følelse. Tysk er slitsomt, men jeg har fått dreisen på det. I starten synes jeg det virket umulig å analysere alle setningene for å finne direkte objekt og deretter bøye det i kasus, men nå går det nesten av seg selv. Ååh, jeg håper så inderlig på 6'er! Jeg hadde det i fjor, og det hadde vært sinnsykt greit å få det i år også, med tanke på at det blir stående på vitnemålet mitt.

I dag tidlig orket jeg ikke å fikse meg noe særlig, så jeg sov en halvtime ekstra og hev bare på meg hudsminke. (Jeg er den som bruker en halvtime på mascara og eyeliner, men maks tre min på hudsminken, så der sparte jeg mye tid i dag) I tillegg kjørte jeg på med min nye favorittfrisyre for tiden! Det var Ingvill som lærte meg den, faktisk. Frisyren holder håret bort fra ansiktet noe jeg synes er sååå herlig.

- Messy dot -

Jeg liker best når den er rufsete og når dotten "henger sammen" med håret som er løst. Test det ut, da vel!

solskade i huden

Da tenkte jeg å fortelle dere litt rundt solskaden jeg fikk i huden, hvilke behandlinger jeg har tatt og hvordan det har gått.

Jeg har alltid vært mye i solen, helt fra jeg var liten av. Familien min dro gjerne til syden hvert år, og jeg har de siste årene støttet meg litt på det at jeg har arvet gode pigmenter av foreldrene mine. Greia er at selv om jeg har gode pigmenter, så er jeg rødhåret - og de med rød hårfarge er ekstremt utsatt for hudskade. Dette var jeg ikke klar over, og jeg smurte meg mindre og mindre for hver sydentur, til slutt sluttet jeg nesten å smøre meg. Alt for å bli brun, eller hva? Jeg ble sjeldent solbrent, så jeg skjønte ikke hvorfor jeg skulle smøre meg. Lite visste jeg om hvor siiiinnsykt farlig sola egentlig er. Dere visste vel at sola er hudens værste fiende?Om sommeren var huden min sinnsykt fin, for sola og saltvannet tørket ut kvisene. Der og da er huden altså fin, men det jeg da hadde klart å gjøre, var å forbrenne huden, så blodkarene som ligger under huden ble sprengt. Resultater av sprengte blodkar er overproduksjon av talg, altså det som ligger inni kvisene. Talgen legger seg som små prikker i hele huden, slik dere ser på bildene over.

Jeg tror jeg har hatt slik hud helt siden type 8. klasse, bare at det har variert veldig mye med hvor mange slike nupper jeg har hatt. Noen ganger har nesten alle vært borte, og noen ganger har ansiktet vært proppet fullt. Altså, det så faktisk så fælt ut enkelte perioder, og det har virkelig, virkelig tært på selvtilliten min de siste årene. Greia er at nuppene viser bare i sterke lys, som f.eks sterke lamper, dagslys og spesielt sollys, så det viser sjeldent på bilder. Men i enkelte lys følte jeg meg faktisk sååå fæl, og behandlingen min er enda ikke ferdig per dags dato, så jeg er enda ikke 100% komfortabel med huden min. Det har vært spesielt ubehagelig i blogg-settinger, som for eksempel når jeg har vært ute og reist, møtt samarbeidspartnere og blogglesere og hatt photoshoots. Det er jo liksom forventet at alle bloggere skal ha glattpolert hud uten noe form for kviser, men det var og er jo absolutt ikke tilfelle for meg. Og det var liksom ikke bare noen få kviser her og der, der var liksom små prikker i HELE huden. Man kunne ensten ikke finne et eneste område uten nupper.

Hvordan kurerer man en solskade i huden?

Om du mistenker at du har det samme som meg; dra til en hudlege! Jeg har testet utallige kremer, stått på antibbiotika og brukt utrolig mye penger og energi på huden min, men da jeg kom inn til hudlegen så hun som jobbet der at det var solskade før jeg hadde satt meg i stolen. Den eneste måten å bli kvitt nuppene i huden er å ta laserbehandling. Laserbehandling er veldig vanlig, og det reparerer sprengte blodkar, fjerner pigmentflekker og arr i huden.

1. Det første jeg gjorde var å renske ut alle disse talg-prikkene i huden. Da stikker man hull på prikkene med en nål, og skviser ut ALL talgen som ligger i talgkjertelen. (Tips: Bruk nål før du popper kviser, da slipper du unna arr) Det var det jeg gjorde her:

Etter behandlingen vil man se slik ut (bildet under), men det gror veldig fort og jeg var helt fin i huden et per dager etterpå!

2. Etter dette måtte jeg være uten sol i ansiktet i 4 uker, og da kan du ikke eksponeres for sol i det hele tatt. Her snakker vi sun block i ansiktet hver dag om det er sol ute. (Jeg brukte det under sminken min) Når disse 4 ukene hadde gått dro jeg til hudlegen igjen, og utførte selve behandlingen - altså laser. Da skyter man laserstråler inn i huden, og dette reparerer blodkarene som ligger under huden - og dette gjør at man stopper den enorme produksjonen av talg, altså grunnen til at man får slike nupper i ansiktet.

Jeg må ha èn behandling til med laser, så jeg er ikke ferdig enda. Men det kommer seg nå, heldigvis!

Har dere noen spørsmål? Dere må bare spør om det er noe dere lurer på, så skal jeg svare dere i kommentarfeltet.

cheers girls

Jeg skulle egentlig på en fotoshoot i Oslo i går, men jeg valgte å takke nei da jeg heller ville være hjemme. Ja, faktisk! Jeg trengte å slappe av, være med venner og komma à our med skolearbeidet som henger over skuldrene mine. Blir det for mye reising på meg blir jeg fort sliten, så jeg har lært meg å si nei. Man kan ikke gape over alt, og det kommer jo flere muligheter uansett. Denne gangen var det hovedsaklig skolen som stoppet meg da, ettersom jeg har to fagdager i neste uke, blant annet tysk som braker løs i morgen... Så dette blir en lekse-søndag!

Anyways, i går dro jeg ut med Julie, Ingvill og Victoria. Etter vi hadde spist taco dro vi bort på vårt faste vors-sted, nemlig låven til Ingvill. De har en låve som ikke er i bruk, og i andre-etasjen har de en stue hvor det er perfekt ha vorspiel. Gjett om vi har gode minner der, da!!

Vi prøvde også vannpipe hvor vi brukte nikotinfri tobakk, og det falt i smak hos alle mann! Etter et par timer her dro vi videre, og jeg kom hjem ganske sent, noe som resulterte i en stykk trøtt frøken i dag tidlig... Men nå er jeg opplagt og fin, så jeg tenker å hive meg rundt og starte på skolearbeidet :-) Det er bare å plugge i musikken og gi bånn gass!

I dag er det 104 dager til denne gjengen befinner seg i Rhodos, tjohei!! Det var kjempegøy å høre at flere av dere er der på samme tid som oss, forresten!

town

You can find my jacket here! Ooooh how I love it.

Noen bilder fra byturen til meg og Ingvill i dag!

Hei og hopp! Denne dagen har virkelig gått unna. Jeg fikk endelig tid til å ta meg en joggetur på fjellet, og når jeg løp oppover kjente jeg hvor mye jeg har savnet det. Bare å få samlet tankene og puste inn frisk luft er så ufattelig deilig. Det gleder meg at jeg får tatt mange treningsøkter utendørs fremover nå, vi har jo mange, mange måneder med bra temperatur og fint vær fremfor oss. Yas! Nå har jeg nettopp fått på meg sminken og jeg skal straks gå bort til Ingvill. Tipper Victoria og Julie kommer før meg ettersom jeg alltid er sist inn døra, haha.. Men dere må jo så klart oppdateres først, you know. I dag skal vi ut!! Først skal vi spise taco og vorse hos Ingvill, og så drar vi vel ut senere på kvelden. Gleder meg! ♥

Men nå: taco! Ha en strålende lørdagskveld.

miljøvennlig å kjøre bil sammen? JA

ÅHHH!!!! Noen ganger tenker jeg bare LOL.

Jeg fikk en del kommentarer på at jeg skrøt på meg at jeg er miljøvennlig fordi at jeg og Ingvill kjører bil sammen til skolen (og ellers når vi skal ting) i stedet for å kjøre hver for oss, og at jeg ikke kunne kalle meg selv miljøvennlig før jeg tok buss. Mener dere virkelig det? Mener dere virkelig at det ikke hjelper å HALVERE utslippet ved å kjøre sammen? Tenk hvor stor forskjell det ville utgjort om alle de sju milliarder menneskene på denne kloden kjørte sammen til jobb/skole/butikken hver eneste dag, i stedet for å kjøre hver sin bil. Jeg ser faktisk på dere lesere som svært intelligente, men et fåtall av dere trenger virkelig å gå i dere selv og bare get your facts straigt. Djeeezus, skulket du naturfagstimen på barneskolen eller? For jeg synes det er helt horribelt å høre at enkelte mener at det ikke utgjør noen forskjell å kjøre sammen. Selv om det så klart er MER miljøvennlig å gå, sykle eller bruke kollektivtransport så er det vel MYE bedre å kjøre èn bil, kontra to? Om vi skal tenke at små tiltak ikke hjelper kommer vi garantert ingen vei her på denne kloden, og da kan vi skylde på oss selv om tipp-tipp-tipp-oldebarna våres ikke får leve. Det vil alltid være noe som er "mer miljøvennlig", men det er bedre å gjøre noe enn å ikke tenke over miljøet i det hele tatt. Og jeg håper for Guds skyld at dere som skrev disse kommentarene ikke benytter dere av verken fly, tog, buss, trikk eller bil, for det er MYE MER miljøvennlig og gå. Bruker dere forresten vanlig lyspære i stedet for sparepære? Dusjer dere lenge? Har dere noen gang hatt på lys i rom dere ikke har oppholdt dere i? Benytter dere dere av vanlig bil og buss i stedet for elbil og hybridbuss? Bruker dere hårspray eller røyker dere? Har dere reist på sydenferie med fly? Bruker dere plastposer når dere handler på butikken?

Uff. Her er i alle fall den nye kåpa mi. Jeg har samme i lyseblå og har blitt så glad i den, så why not go for a white one too liksom.
My coat is from Sheinside and you'll find it here

Nå skal jeg ut og jogge, trenger seriøst å få ut litt frustrasjon. Etter det skal jeg og Ingvill på polet og vi skal kjøre sammen. Og det med god samvittighet, fordi jeg vet at det er så mye bedre enn å kjøre hver for oss.

rhodos here we come!
I går fikk jeg bare tid til å titte innom bloggen en gang, men jeg var så utrolig trøtt når jeg kom hjem i 11-tiden at jeg bare måtte hoppe rett i loppekassa. I går kveld skjedde det nemlig... RHODOS-TUREN ER BESTILT!!! Fy søren, for en lykkerus jeg har inni meg! Vi har pratet om dette siden tidlig i høst, og nå er det faktisk 100% bestemt. Vi bestilte ikke avbestillingsforsikring engang, det er nemlig ikke snakk om noe annet enn å reise, haha. 24. juli drar vi, og vi blir i Rhodos by i 10 herlige dager. Så 24. juli til 3. august, med andre ord. Jeg reiser sammen med bestisene mine Julie, Ingvill og Victoria, og det kan rett og slett ikke bli noe annet enn eventyrlig når vi fire er sammen. Vi ligger sentralt til både stranda og byen, så i løpet av denne turen skal vi nok få tid til både strandliv, shopping og uteliv. Stikkord for turen: vodka, vannmelon, bikini all day long, lite søvn og mange nye vennskap. Jeg gleder meg så vanvittig mye at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg om dagen. Altså, jeg ser frem til små ting som bare det å ligge på stranda med en Breezer i hånda, liksom. Mens jeg kjenner den varme sanden kile mellom tærne mine. Jeg vet jeg idylliserer det veldig i hodet nå, men greia er at jeg VET at det kommer til å bli like bra som jeg ser for meg.

Ser jeg noen av dere der, eller?! :)

videoblogging i skoletiden

I dag satt jeg og videoblogget i stua hjemme klokka 11... Tok meg selv i å tenke på hvor rart det var. Jeg bare elsker fredager og det at jeg har 4 hele fritimer!! Eller studietimer som det så fint heter, men jeg pleier faktisk å gjøre en del skolearbeid i fritimene jeg har. I dag var jeg ferdig med det som skulle gjøres, så da utnyttet jeg tiden til å lage en videoblogg til dere. Jippi! Det var på tide, eller hva?

Etter videoen var spilt inn dro jeg på skolen for å ha de to siste timene mine, og i norsken hadde vi paneldebatt, noe som var kjempemorro. Vi ble delt inn i grupper og hver gruppe skulle representere èn person (vi skulle altså være den personen), og i språkdebatten vi hadde var vi Peter Andreas Munch. I forkant søkte selvfølgelig jeg og gruppa mi opp "de 5 hersketeknikkene" på google. Gira, hva da? Jeg blir så fort revet med i slike debatter!! Jeg bare ELSKER det!!

Jeg skal sette meg ned og redigere den i helga, men nå skal jeg ta fredagen fri. Mamma står på kjøkkenet og lager taco for øyeblikket, det føles ut som om det er hundre år siden jeg har spist fredagsmiddag med familien nå. Aahh, jeg nyter lukten av spice mix'en som florerer rundt i huset.

I dag har jeg på meg et armbånd jeg fikk av Ingvill. Hun kjøpte det til meg i Florida, og hun vet at jeg elsker slike armbånd, så det var superkoselig når hun overrasket meg med det. Det at armbåndet er fra Florida gjør det skikkelig spesielt også ♥

Nå er det middag, og så bærer det avgårde til Emma sammen med Guro for en real jentekveld. Det har jeg savnet!

ukens spørsmål #75

Snuser du?
Nei, men noen av vennene mine gjør det så om dere ser en boks her eller der på enkelte bilder så er det ikke min. Jeg har prøvd snus èn gang og det var èn gang for mye. Holdt seriøst på å svime av, makan så ekkelt. Hvorfor SNUSER FOLK???? :-(

Hvor kjøpte du yoghurtnøttene?
Dette spørsmålet ble det mange av, så jeg bare svarer her, jeg! Alle disse yoghurt-godsakene kjøpte jeg på 7 Eleven! Vi har det desverre ikke her i Førde, så jeg må hamstre når jeg skal tilbake til Oslo om tre uker. Det finens seriøst ikke noe bedre!

Er du ofte ute?
Det er veldig periodevis, men jeg ligger vel kanskje sånn midt på treet. Jeg elsker å feste, men ikke hver helg. Det er dumt å gjøre seg avhengig av å måtte ha alkohol for å ha det gøy. Det eneste jeg trenger er vennene mine, vi lager morro ut av det meste vi! Samme om vi sitter hjemme i sofaen med joggis og sminkefritt ansikt mens vi ler av morsomme videoer på youtube, eller om vi har pyntet oss og er ute og drikker. Og ja, jeg tror nok at jeg fikk festet fra meg i fjor vår, for å si det slik. Jeg dro ut på en vanlig ukedag liksom, var helt wiiiiild hele det halvåret.

Hvor er den blå buksa din fra?
Den er fra Bik Bok! Jeg kjøper nesten alle buksene mine der, utenom skinnbuksene og de svarte jeansene mine fra Dr. Denim.  Jeg husker ikke helt hva denne modellen heter, men den er i alle fall kjempedeilig å gå med, og den har perfekt blå-farge. En lys, blåfarget jenas er seriøst et must i garderroben, spesielt nå som det er vår. Jeg tror forresten at den er midwaist også, så den er verken for høy eller lav i livet.Kjører du til skolen hver dag?
Jepp! Har ikke tatt bussen en eneste gang siden jeg fikk lappen, og det er helt herlig. Å starte dagen med favorittsangen min på mens jeg synger for full hals er faktisk ikke noe annet enn fantastisk, og så er det greit å kunne svippe innom butikken på vei til skolen for å hente pakke eller kjøpe meg noe digg. Nå som Ingvill har fått lappen skal vi bytte på å kjøre da, så i dag kjører hun, og i morgen kjører jeg. Det er både koselig og miljøvennlig! Husk at selv små tiltak hjelper, folkens.

Herregud, du er ekkelt tynn.. Tar ikke foreldrene dine grep?
Hva vet vel du? Bahhh, enkelte folk. Jeg bor hjemme og mamma og pappa hadde garantert merket om jeg sluttet å spise, så ikke kom og fortell at mamma og pappa ikke tar ansvar, plis dååå... :-) Ingen som leser denne bloggen vet hvor mye jeg spiser i løpet av en dag uansett, så hvorfor ikke bare la det være? Jeg er "blessed" med høy forbrenning og kan spise mye uten å legge på meg, og det utnytter jeg! Mamma var akkurat slik som meg da hun var på min alder, tynn som en pinne i ungdomsårene. Derfor vet jeg at forbrenningen min vil synke med årene, og den tiden kommer. Hvorfor skal jeg stresse med det?

Hvilke gutter blir du tiltrukket av?
Jeg er supersvak for slanke, høye gutter med tighte jeans, hihi. Med markerte muskler, så klart. Jeg er ikke den som blir tiltrukket av bøsete, store gutter med mye fett over musklene. Haha, nå høres jeg kjempekresen ut, men hver sin smak, eller hva? Når jeg tenker meg om så klager bestevennene alltid på at jeg er så kresen.

Får du mange mail i løpet av en dag?
Ja, derfor jobber jeg med den fortløpende, slik at jeg slipper å svare på 100 mailer når kvelden kommer. Mye av mail-arbeidet får jeg faktisk unnagjort på skolen, noe som er utrolig deilig. Jeg sjekker innboksen seriøst hele tiden, og før hadde jeg faktisk pling-lyd for hver eneste jeg fikk, men den har jeg skrudd av nå da. Skal jeg på do sjekker jeg mailen, er jeg på shopping sjekker jeg mailboksen, har vi friminutt sjekker jeg mailboksen. Jeg vet selv hvor kjipt det er når samarbeidspartnere bruker flere dager på å svare, så jeg sørger for at kommunikasjonen er rask fra min side, noe jeg tror er ganske viktig dersom man skal opptre "profesjonell".

Hvor i Kypros var du?
I Nord-Kypros. Vi bodde i et område som heter Alsancak, ikke langt unna byen Kyrenia som vi dro til et par ganger for å spise og shoppe. Veldig koselig område, jeg likte meg kjempegodt.

Hadde de Victoria's Secret i Kypros?
Ja, de hadde en egen butikk der, men den så litt shady ut så om den er ekte vil jeg ikke påstå. Hehh.. Prisene lå på normalen når det kom til VS, men det var ganske rotete der, så jeg vet ikke jeg. Hvorfor plassere en VS-butikk i en liten by i Kypros liksom? Det gir ikke helt mening. Så det var litt av grunnen til at jeg droppet å kjøpe noe der, hadde vært kjipt å legge ut 800 spenn for en BH som ikke er ekte vare engang.

Hva er de hvite flekkene på huden til Veronika?
Hun har Vitiligo, en hudsykdom som gjør at pigmentene forsvinner på enkelte områder på kroppen. Jeg synes det er kjempevakkert. Fine Vero min <3 En av de fineste modellene jeg vet har også denne hudsykdommen - søk på Chantelle Winnie på google og bare... take a moment. Det er helt nydelig!

Hvor er buksa fra?
Glemte å skrive det i innlegget, så det ble en del spørsmål. Den er fra Bik Bok og kostet meg kun 150 kr! Stoffet er magisk, skikkelig luftig og deilig.

Har du lyst på tatovering? Isåfall, hvor og hva?
Nei, tatovering har jeg aldri hatt noe lyst på. Det finnes sinnsykt mange fine tatoveringer og noen kler det virkelig, men jeg synes det fort kan se rotete og harry ut, dessuten er ikke jeg "typen" til det. Men for all del, noen kler det helt sykt!! Det er bare ikke min stil. Faktisk, så har jeg vurdert å ta en crazy tatovering på innsiden av leppa eller under foten med en venninne, for da ser man det ikke - og det hadde jo vært et råstilig minne! Men ja, en synlig tatovering blir nok jeg aldri å ta, da jeg er typen som angrer lett på ting. Jeg tror ikke jeg kunne tatt en tatovering som jeg ville likt helt til jeg dør, liksom.

Sitter flash tattoo lenge på huden?
Nei, de begynner å flasse av etter bare et par dager, desverre. Det er samme greia som med de leketatoveringene vi fikk i godteriet når vi var små... De varer ikke lenge. Men det er egentlig helt greit, jeg blir jo fort lei av ting uansett. Det kommer riktig nok litt an på hvor man plasserer tatoveringen da. De jeg tok rundt håndleddet gikk faktisk nettopp bort, så de holdt jo i nesten to uker. Men den på ryggen forsvant etter to dager, og det har nok mye å gjøre med at jeg har på meg klær som "skrubber" det av.

 

Jeg trekker forresten tilbake at man ikke får skille hvis man soler seg med tatoveringene på, haha! Jeg har fått tidenes skille på overarmen.

Hvorfor skal du flytte ut om 1 år?
Fordi jeg er ferdig på videregående neste år, og da er det på tide å flytte hjemmefra og stå på egne bein. Planen er å flytte til Oslo, og jeg har veldig lyst å ta et jobb-år hvor jeg jobber med bloggen på fulltid og bare kjører all in. Men hvem vet, jeg skifter jo mening hele tiden. Kanskje jeg går rett på studie også, men da vil jeg nok ha bloggen med meg, for jeg er definitivt ikke klar for å gi slipp på denne gøyale jobben enda! Det føles ikke som om jeg noensinne vil bli klar for det, egentlig. (Så dere vil nok ikke bli kvitt meg med en gang!) Nå går jeg jo på skole mens jeg blogger ikke sant, så jeg har lyst å teste ut hvordan det er å drive med dette på fulltid. Da kan jeg reise mye mer og takke ja til alle mye mer enn hva jeg kan nå. Skolen holder meg mye igjen og det er ofte jeg takker nei til events, reiser og møter, noe som er ganske kjipt - men jeg må jo fullføre videregående så klart. Og helst med så gode karakterer så mulig, dere kjenner jo meg. Men gud, jeg gleder meg sånn til neste år!

Hvor lenge har du hatt Mac'en din?
2 år nå, tror jeg! Eller er det 3? Usikker nå...  Den går søren meg så treigt nå, fordi jeg har stappet den full med bilder hver dag i flere år. Klikker, ææSi en ting om deg som andre ikke vet?
Det er en del som vet det da, men jeg ......... HATER ....... smattelyder. Matlyder generelt, egentlig. Når folk smatter med maten, skraper bestikket mellom tennene og slikt så kjennes det ut som om jeg blir torturert inni meg, og jeg sliter med å fokusere på noe annet. Det plager meg veldig mye og jeg skulle virkelig ønske jeg ikke reagerte sånn på det, men jeg vet i alle fall at jeg ikke er alene om å tenke sånn. Jeg tok en test og fant ut at jeg er en smule høysensitiv da, så jeg fant ut hvorfor jeg er slik. Ta testen selv, her!

Hva trenger du for å komme deg gjennom dagen?
Stimorol-tyggis, yoghurtnøtter og vennene mine. Og kameret mitt.

Er du russ i år siden du gleder deg sånn til russetiden?
Nei, men mange av vennene mine er det i år. Jeg synes russetiden og mai generelt er gøy likevel, da! Gleder meg SÅNN til jeg er russ neste år.

Hvor er toppen din fra?
Den er fra Nelly. Koster kun 99 kr! Grå her, hvit her, svart her. Jeg bestilte nettopp den i grå, de er jo RÅLEKRE. (Adlinks)

Har dere spørsmål til neste gang? Spør i kommentarfelter her, da vel! Xoxo

blått så langt øyet kan se

Dette er en av de bedre utsiktene, altså. Her kunne man se så langt ut mot havet at jorden "bøyet" seg, har dere opplevd det før? Det er skikkelig kult, og egentlig helt utrolig å tenke på.

Jeg har nettopp vært ute og kjørt med Ingvill, og vi dro en tur til Vemund og Liv for å henge med dem. En koselig onsdag :-) Nå skal jeg på butikken og handle brus og så skal jeg øve på en presentasjon. Shiiiet, klokka begynner å bli ganske mye faktisk! På tide å hive seg rundt. Ha en fin kveld!

official RWDZ girl

Hei og happy onsdag! I dag skinner sola og humøret blir jo alltid deretter. Så deilig! Tenk at vi snart er i mai, dere... Hvor sinn-SYKT er ikke det? Jeg håper av hele mitt hjerte at mai blir like magisk som den var i fjor. Det var virkelig en bra måned!  Det eneste som holder meg litt nede er skole-rushet jeg har i vente disse ukene. Alle programfagene er avsluttende og jeg må ha bra karakter. Gruer meg allerede til tysk- og it-tentamen neste uke, men jeg får bare holde tunga beint i munnen og komme meg gjennom det. Det som holder meg oppe er alle de gøye tingene jeg har i vente!

Jeg skal blant annet bestille tur til Rhodos med jentene i morgen, hallelujah - det skjer nå! Gleder meg så sykt til når vi sitter på balkongen vår på ettermiddagen etter en lang dag på stranden, med en rosa Breezer i hånden mens vi hører på musikk, føner håret og fikser oss. Jeg vet riktig nok ikke om det finnes rosa Breezer, men jeg har liksom bare hatt denne idylliske scenen i hodet mitt skikkelig lenge nå.

I dag kom jeg hjem til min favoritt-ting i garderoben min, nemlig shorts. Jeg mailet frem og tilbake med Runwaydreamz her om dagen, og når eieren omtalte meg som "the official RWDZ girl" ble jeg sååå rørt. Aw! Så ja, IT'S OFFICIAAAAL. Det er en ære, og jeg tror de fleste vet at jeg elsker shortsene av hele mitt hjerte :-)

Men hva søren, sjekk denne kule fargen. Jeg har ønsket meg en fargerik shorts i lang tid nå, og endelig fant jeg den perfekte. Med massevis av nagler på!! Lykke!

Nå skal jeg ut i finværet med Ingvill, som nettopp kom hjem fra Florida! Det skal bli SÅ koselig å catche opp igjen.q&a about triangl

Hvilken størrelse har du? Jeg har XS i overdel og underdel. Bestilte først S i trusa og den passet meg egentlig, men den ble desverre litt bulkete helt øverst på rumpa. Stoffet er sånn våtdrakt-ish, så det ser iiiikke bra ut om den er for stor. Jeg vil si de er ganske normale i størrelsen, så sats på å kjøp den størrelsen du vanligvis bruker :-)

Hvilken farge har du? Jeg har Santa Rosa Splash, som er den mest blå-aktige fargen. Jeg e.l.s.k.e.r den! Jeg føler den ser så bra ut til brun hud.

Har ikke du den oransje Triangl-bikinien med tube-overdel? Isåfall, hvordan sitter den på? Passer den små pupper? Jeg har den oransje ja, men jeg liker den ikke i det hele tatt, haha. Puppene mine blir most og jeg har aldri brukt den omtrent. Trekantbikinien sitter mye finere på synes jeg, og selv om det ikke er noe innlegg i den føler jeg meg helt komfortabel i den :-)

Må man betale toll? Ja, de sender fra Australia så man må betale for toll.

Om dere har flere spørsmål så er det bare å spør i dette innlegget, så svarer jeg i kommentarfeltet. Xoxo!

God mandag, holdt jeg på å si. Det er tirsdag allerede! Første skoledag etter ferien gikk faktisk veldig bra, og jeg var nesten ikke trøtt i dag tidlig når alarmen ringte. Det skulle egentlig bare mangle etter en ferie med rundt 11 timer søvn hver eneste dag, pluss dager bestående av å ligge på solsenga, men det ser i alle fall lyst ut for de kommende ukene. Nå blir det hardkjør med heldagsprøver fremover og jeg har faktisk ikke noe annet valg enn å sørge for at jeg holder en bra døgnrytme, eller så kommer jeg til å bli helt ødelagt. Jeg kjenner jeg får helt vondt inni meg når jeg tenker på hvor sinnsykt mange prøver vi har... Heldigvis skjer det mye gøy fremover da, det er jo snart MAI. What the heck?!

Nå skal jeg sette meg ned og jobbe med IT, ettersom vi har tentamen neste uke. Heldigvis har jeg denne deilige posen å kose meg med, så det skal nok gå helt fint. Altså, aner dere hvor svak jeg er for yoghurtnøtter? Jeg fant en hel haug av forskjellige varianter i Oslo, så jeg kjøpte med meg en pose for 150 kr, hehe. Dilla hva da?Har dere også mange prøver fremover, eller? Stay strong, isåfall. Ikke glem at sommer, sol og fridom ikke er langt unna!

vinneren av Kristine 1Da har jeg valgt ut en tilfeldig av de 450 påmeldte, og vinneren ble Maria Haugen! Gratulerer så mye! Jeg har sendt deg en mail, så du må sjekke innboksen din ♥ Jeg skulle gjerne delt ut jakka til enhver av dere, men gjett hva?! Jeg skal dele ut både den svarte og hvite også, så dere som ikke hadde lykken med dere denne gangen har enda en sjanse til å vinne!

Nå er jeg kjempetrøøøøtt.. Noen flere som ikke er klare for skole i morgen? Haha, uff og uff. Jeg får vel komme meg i dusjen og legge meg, jeg trenger søvnen for å si det slik. Orker bare ikke å være trøtt i morgen,ass!

what we got here

.... is a future pro skater.

Hehe, tulla. Eller...

Jeg har fått meg skateboard. Can we just take a moment, guys? Altså, SÅ FETT!! Jeg har alltid hatt lyst å lære meg å cruise rundt på brett, ikke bare fordi det ser swaggy og kult ut (det gjør jo det), men fordi det virker så sykt gøyalt. Jeg har faktisk store planer om å lære meg å stå på denne saken her, jeg! Det blir mitt vår- og sommerprosjekt i år, og nå som snøen er borte og det bare blir varmere og varmere ute passer jo dette helt ypperlig.

Brettet mitt er fra Junkyard. Jeg vet det er mange som anbefaler å starte med pennyboard, men nææh, skal det være så skal det være. Skateboard it is!

Jomfruturen ble utført i dag sammen med Karoline! Jeg følte meg veldig klumsete for å si det mildt, men en plass må man jo starte. Tony Hawk var nok dårlig han også første gangen han trådde på brettet.

Jeg bor i et nabolag som passer perfekt til skating har jeg funnet ut av, så fra nå av er jeg å finne i de ulike bakkene rundt huset mitt. Dette blir så gøy!

Dette skal jeg klare! Et par knall og fall får jeg bare tåle... Dessuten savner jeg å ha skrubbsår på knærne, slik som i gamledager. Det var ikke få bukser jeg ødela knærne på i løpet av barndommen min.

Vinneren av skinnjakken min er trukket, forresten. Husk å titt innom i kveld for å sjekke om du er den heldige!

Så, har dere noen gode tips til meg som nybegynner? Har jeg noen lesere som skater, kanskje?

noen flere mobilbilder

God morgen fra Førde! I går rakk jeg akkurat siste buss hjem - ti poeng til meg! Jeg var sånn 1 minutt unna å være stuck på busstasjonen med 25 kg bagasje uten mulighet til å komme meg hjem... Apropos bagasje, jeg hadde overvekt igjen. Hva skjer med meg og tunge kofferter? Jeg klarer bare ikke å pakke under 20 kg uansett hvor jeg skal, og det værste er liksom at alt i kofferten min virker livsnødvendig. Skulle trodd jeg hadde blitt flink til slikt etter alle reisene mine de siste årene, tehe.

Jeg kom hjem til tomt hus i går, og det var faktisk latterlig deilig. Likevel gikk det ikke mange minuttene før jeg var ute av huset igjen, for Karoline er hjemme og vi hadde ikke sett hverandre på ET ÅR!!!! Herregud, det er faktisk så sinnsykt. Vi gikk i samme klasse i tre år på ungdomsskolen, men så flyttet hun til Geilo for å gå videregående der. Herlighet så herlig det var å møtes igjen, så vi brukte kvelden på å være sjåfør ettersom det var så mange ute i går. Jeg skal hive på meg sminke og møte henne igjen nå straks, og så kommer hun heldigvis hjem mange helger nå, så nå er det back to old-times! 

Mexicansk pizza

Latter og glede yas

Angrer på at jeg ikke kjøpte den fine glitter-bh'en nå...

Savner synet av palmer allerede

Nå skal jeg slutte å poste bilder av tatoveringene... But I lov'eeeem. Jeg har forresten ikke fått skille under dem, så dere trenger ikke å bekymre dere for å sole dere med tatoveringer på!

Et amfi i Kyrenia hvor det holdes teater og konserter, tror jeg! Publikum ser rett ut til havet, tiiidenes utsikt.

Takk for oss, Kypros!

Så, er det noen som er klare for skole i morgen? Jeg krymper innvendig når jeg hører ordet skole faktisk, for jeg bare veeeeet at det blir hardkør med heldagsprøver før eksamen nå.

tilbake i norge

Heisann! Det er så rart å tenke på at vi lå på solsenga i Kypros for 24 timer siden.. Haha! I går fikk vi plutselig sykt bikiniskille, noe jeg ikke hadde forventet ettersom vi lå og solte oss i vind og da føler man liksom at man ikke blir brun. Men det er herlig, da! Jeg har hatt en helt fantastisk uke i Kypros med Veronika. Jeg tror dette er den beste påskeferien jeg har hatt. Gleder meg allerede til neste gang vi skal ut på tur - det er faktisk bare et par måneder til. (Dette skal jeg fortelle dere om senere!) Nå er jeg hos Veronika i Oslo, og i dag har vi sovet lenge, spist en deilig, norsk frokost og gått tur rundt i området hvor hun bor. Temperaturen er faktisk ikke så ille her hjemme i Norge - jeg hadde forventet at det var enda kaldere faktisk. Nå skal jeg straks klappe igjen macen slik at vi kan ture avgårde til vår siste middag før jeg drar hjem. Vi tenkte å spise på Friday's, og så tar jeg flyet hjem etter det :-)Dette ble bare en kjapp og ikke så interessant update, men jeg håper det er bedre enn ingenting! Når jeg kommer hjem skal jeg svare på spørsmål som har tikket inn de siste dagene, og så skal jeg gjøre ferdig innlegget om solskaden min. Men nå: Friday's!

dream catcher on the backDenne gjorde seg bak på ryggbladet, synes jeg! Nå har vi fått mer besøk her i huset til besteforeldrene, så vi skal spise kyllingsuppe hele gjengen før vi kjører til flyplassen om nøyaktig en time. Litt vemodig å dra må jeg si... Jeg er ikke heeeelt klar for kalde Norge enda, men det blir gøy å komme hjem og treffe venner og familie igjen da :-) Mmm, nå lukter det godt i hele huset! Middagen kaller. Vi skrives når jeg er på norsk jord igjen! Xx

beauty queensAnna og Anniken i jakken min, Jofama by Kristine Ullebø. Anna i svart, og Anniken i bryn! :-) Åååh, for en fryd for øynene. Jeg mener, se på disse fine jentene! Å se jakken min i butikk er èn ting, men å se folk bruke jakken min, det er så latterlig gøy.

blue bikini

Denne bikinien. Jeg skal bo i den i sommer! Jeg føler at jeg aldri har funnet "den perfekte" bikini, men denne er the one folkens. Null innlegg og push up, bare en helt enkel trekantbikini i verdens fresheste farge som får meg til å se dobbelt så brun ut som jeg egentlig er. Om dere skal kjøpe Triangl-bikini, så anbefaler jeg denne fargen, for den ser så bra ut når man er brun - det ser dere vel på bildene. Når det kommer til størrelse så har jeg XS i overdel og underdel, håper det er til hjelp for noen av dere. Helt ærlig hadde jeg ikke trodd at jeg kom til å bruke den når jeg bestilte den, fordi jeg tenkte at jeg ville se så flat ut, men jeg synes faktisk det ser skikkelig bra ut med små boobs og trekantbikini, jeg. Titspiration, som jeg og Veronika kaller det. (LOL)

Nå ligger jeg på solsenga og slikker de siste solstrålene. Vi drar etter middag i dag, så nå er det bare å utnytte de siste timene :-)

PEANUTS

Jeg og Veronika kom hjem for ikke så lenge siden! Nå sitter vi ved kjøkkenbordet og gjør hver vår greie, jeg blogger og svarer må mail, mens hun leser naturfag. Jeg skal straks hive meg rundt på litt mattelekser, men dere må jo så klart oppdateres først! I dag har det vært sol store deler av dagen, så vi har ligget ved bassenget og hørt på musikk i mange timer. Når sola gikk ned og det var på tide med middag, sminket vi oss faktisk før vi dro. Altså, jeg har ikke touchet eyelineren eller mascaraen min siden forrige torsdag! Jeg hadde nesten glemt hvordan jeg påfører eyelineren... Haha, det er så syyyykt typisk meg og Veronika, vi gidder aldri å sminke oss. Slik var det i Florida også. All day errrday, sminkefri.

Jeg digger bussene her. Man stiller seg langs veien, og så går det maks 2 minutter før det kommer en buss og plukker deg opp. De er sykt shady og jalla, men jeg digger det! Det er liksom litt av sjarmen med å være på sydenferie, er dere ikke enig i den? På veien hjem fikk vi sitte i fremsetet med bussjåføren, som dere sikkert så på snapchat. Altså, han tekstet, så på selfies av seg selv og pratet i telefon mens han kjørte. Jeg fikk lyst å ta over rattet liksom

Her spiste vi. Peanuts heter restauranten, og jeg anbefaler dere å ta en tur hit dersom dere er i Kyrenia i Nord-Kypros. Maten er kjempegod, og beliggenheten er så perfekt som du får det. Vi satt helt nede ved havet, mens vi så solnedgangen. Og det var mer idyllisk enn det høres ut som til og med!!

Man får peanøtter med en gang man setter seg, og det er til og med laget et hull i bordet hvor man skal hive skallet.Eneste negative var at han ene kelneren var litt plagsom, men det er de fleste mannlige kypriotere desverre, haha. Tror vi har blitt sjekket opp minst 15 ganger her... Men er det ikke slik når nordmenn er på ferie, da? Uansett, vi fikk i alle fall utnyttet kelneren til noe nyttig da; han tok bilde av oss!

Det ble cæsarsalat i dag!Vi sier oss fornøyd med enda en fin dag i vakre Kypros!

frokost tips: mashed avocado toast

Da vi var på markedet kjøpte vi avokadoer, så de to siste dagene har vi brukt dem til frokosten vår. Har dere smakt mashed avocado toast? Det er seriøst fiesta for munnen! Jeg har alltid hatt lyst å prøve det, og nå som jeg først har smakt det har jeg store planer om å la dette bli frokosten min hver dag fremover! DILLA? Det kan jeg love deg! Avokado er en kjempegod kilde til umettet fett som er alfa omega for kroppen - denne grønnsaken er rett og slett en vitaminbombe uten like. Umettet fett er spesielt bra for forebygging av hjerte- og karsykdommer, så folkens; test ut dette!

Du trenger: ristet brød ♥ olivenolje ♥ avokado ♥ salt ♥ pepper ♥ hvitløk ♥ tomater

Del avokadoen i to, mos den i en skål og tilsett salt, pepper og hvitløk. Du kan bestemme om du vil bruke hvitløkskrydder eller om du vil kutte opp en hvitløk, jeg foretrekker sistenevnte. Rist brødet, hell over litt olivenolje på brødet og topp med den moste avokadoen. Ekstra godt er det med ferske cherrytomater på!Mmmm!

Det blir fort et par skiver her, ja! Dette egner seg perfekt som frokost, da avokadoen er ganske mettende og man får dermed et supert grunnlag for dagen.

Nå skal jeg og Veronika ta bussen til byen for å spise ute her for siste gang. Vi skal på en restaurant som heter Peanuts, vi var der tidligere i uka og maten var kjempegod der, så vi bare må tilbake :-) Vi skrives når jeg er hjemme igjen!

want some strawberries?

Noe av det beste jeg vet er uten tvil jordbær.

Vi kjøpte mye av det på markedet i går, så når vi kom hjem satt jeg og Veronika oss ned på terrassen med stemningsmusikk mens vi rensket jordbær til den store gullmedaljen.

Jordbærene ble brukt til syltetøy, småspising og sist men ikke minst.. PANCAKES. Vi fikk servert pannekaker til middag her, fy så heldige vi er. Det er jo typ. det beste jeg vet. Kypriotiske pannekaker toppet med ferske jordbær er slettes ikke noe å klage på!

Sommeeeer!!

Nå sitter jeg og Vero og gjør lekser, og etterpå blir det kortspill. Håper dere har det fint i påska! Gruer meg til å komme hjem til snø og slaps, jeg kjenner meg så lite klar for det. Hehe, de siste dagene skal i alle fall nytes!

flash tattooFlash tattoo fra JFR og Kouture

Jeg sa jo at jeg ville få bruk for tatoveringene i Kypros! De er jo SÅ fine, jeg følte plutselig at alle antrekkene jeg har gått med ble ti ganger finere. Jeg er deriomot litt usikker på hvordan det blir med brunfargen under disse tatoveringene, men den tid, den sorg. I dag fant jeg forresten ut at jeg har tydelig bikiniskille!! YAAAS. Vi har jo nesten ikke solt oss her nede, men jeg får heldigvis lett farge. Det eneste kjipe er at jeg ikke får farge i ansiktet på grunn av sunblock, men jeg er heller bleik fremfor å få solskade på nytt. Apropos solskaden; innlegget er nesten ferdig, og det kommer nok i løpet av ferien.

I dag er vi bare og chiller ved bassenget, men solen gikk nettopp bak skyene så jeg utnytter tiden til å ta en titt innom bloggen. Jeg og Veronika har ligget et par timer ved bassenget og hørt på Honey Badger, ha ha ha. Har dere sett den videoen på youtube? Her. Snart kan vi den utenat. I kveld skal vi ut og spise med besteforeldrene, jeg tror det var snakk om en taverna ikke så langt unna her vi bor.

Hva synes dere om tatoveringene?

dag 4: markedet

I dag har vi vært på markedet. Her i Kyrenia er det marked hver onsdag, og i og med at det er så fint vær i dag passet det perfekt å dra. Når vi kom frem var det frukt, grønnsaker, armbånd i boder så langt øynene kunne se, og det var koselig å bare gå rundt å titte egentlig. Dagens innkjøp: 4 avokadoer! Haha. Vi skal lage avokado toast til frokost i morgen, jeg gleder meg allerede hihiii.Her er vårt tapre forsøk på å få et bilde av oss. Jeg pleier alltid bare å gå bort til noen tilfeldige og spør, og denne gangen var det en selger i den ene boden som måtte gjennomgå. "No, the other way please. Turn the camera around. And then push the button!" Det er seriøst like vanskelig hver gang! Vel, han prøvde i alle fall. Kanskje jeg bare skal ta med meg kamerastativ og fjernkontroll neste gang, jeg eier jo ikke flauhet når det kommer til slike ting, haha ;-)Jofama by Kristine Ullebø ♥ Ikke sant hun kler den bra?

Etter vi var ferdig på markedet møtte vi noen andre, og så dro vi på en kjempefin restaurant helt nede ved vannet for å spise lunsj. Alt på menyen så fristende ut, liksom! Jeg endte opp med kremet pasta med kylling, brokkoli og gulrot. Kjempegodt :-) Noe av det beste med å reise er definitivt å teste ut forskjellige restauranter.Ellers har det vært trafikkulykke hjemme i Førde, noe som har preget humøret mitt veldig mye i dag. Har gått rundt med en svær klump i magen helt siden jeg fikk vite om det, rett og slett... Det har virkelig satt tankene mine i perspektiv, og slike ting får meg til å innse hvor skjørt og ikke minst urettferdig livet er. Sett pris på de du er glad i, og vis dem det. En dag er det for sent.

THAT TOP

God morgen! Nå sitter vi ved frokostbordet mens vi hører på deilige remix-sanger. Dere MÅ gå på Soundcloud og høre denne sangen, herregud så mye vi har hørt på den her nede. Det er uten tvil sangen for sommeren 2015!

I går kveld var det uvær her, og da mener jeg.. UVÆR! Vi var på supermarkedet, og plutselig ser vi at det høljregner ute. Det regnet så mye og tett at vi ikke hadde sjanse å komme oss hjem (både kameraet og skinnjakka hadde blitt ødelagt), så bestefaren kom heldigvis og hentet oss. Skyene var svarte og det tordnet og lynet som bare det, men det var jo nesten litt koselig. Når vi kom hjem fikk vi plutselig kjempelyst å bade, så dere som følger oss på snapchat fikk sikkert med dere det, haha! Det var kjempedeilig, men enda deiligere var det å ta en varm dusj etterpå.

Nå tenkte jeg å vise dere det første "outfitet" her nede! Jeg elsker lyset på disse bildene, aw. For bloggen sin del burde jeg seriøst flytte ned hit, hehe.Overdel Make Way, shorts Bik Bok, sko Public Desire, Flash Tattoo JFR, ringer H&M, solbriller Ray-Ban