hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

russetiden er i gang!

Tenk at det endelig er våres tur!!! I dag kicker vi i gang russetiden i gang her i Førde (om sider... føler vi henger så langt etter), så nå er buksa på og jeg er klar for å dra til byen å fikse et par siste ting før vi starter å vorse med russebilen. Sola skinner som bare det, så dette er virkelig perfekt! :-))) Gleder meg så vanvittig mye nå!

Jeg kommer til å oppdatere mye på snap i russetiden, så ikke glem å følg meg der, da! Jeg heter kristineul. Og ja, bloggen vil selvfølgelig oppdateres den også! Gleder meg til å ta dere med på dette eventyret :) 

bel-air 2016 på spotify!

Sangen våres er ute! Sjekk ut Bel-Air 2016 på Spotify HER. Wohoooo!!Hva synes dere? :) :)

Om du er på buss/van og har sang, gjerne legg igjen sangen deres i kommentarfeltet så skal jeg høre. Jeg elsker jo russesanger, haha!

nesten ved målstreken

annonselenker

Jakke Kristine 3 (fra Jofama by Kristine Ullebø), sko fra Nelly HER, singlet fra Nelly HER, shorts fra Jofama, smykke Nastygal, solbriller LeSpecs

Her har dere hele looken! Jeg digger kombinasjonen av militær-grønn og jordfarger.

I dag har jeg hatt min siste tentamen i programfagene mine. Faen altså, så kom jeg meg hit også. Tenk det, 13 år med skole. Det føles rart å være nesten ved målstreken. I morgen starter vi russefeiringa her i Førde, dere! Så vi har litt jobb å gjøre med russebilen før den tid, tipper vi blir værende på verkstedet til langt på natt. Jeg synes det er gøy å fikse på bilen jeg, da! Skitne hender, håret i en dott, musikk på anlegget i bilen og med russebil-jentene rundt meg. Da kan man ikke klage. Skal ikke legge skjul på at det er gøy å føle seg litt handy også, haha.

Det skjer veldig mye i livet mitt om dagen. Ikke bare har jeg en heidundrendes russefeiring fremfor meg nå, men det er også veldig mye gøy som skjer "backstage" her på bloggen. Jeg stikker til Oslo en liten tur på tirsdag for et veldig spennende møte! Altså, dere kommer til å digge det!! Har løpt en del ut av timen de siste ukene for å ta telefoner med samarbeidspartnere - alt for å få ting til å gå rundt, haha. Synes det har sin sjarm jeg, da. Men ja, mye spennende på gang, jeg gleder meg til dere får ta del i alt sammen :-))

jeg trives alene

sponset produkt + annonselinkAlpha Industries jacket from Junkyard (sponset), shoes from Nelly HERE (i beige, men de er minst like fine!), pants Gina Tricot, tee Ivyrevel, jewellery NastyGal

Da er jeg godt plassert i senga med massevis av puter rundt meg. Favoritt-bloggspoten, det her. Jeg er skikkelig sliten nå haha, ikke fordi jeg har slitt meg ut akkurat, men fordi jeg har vært rundt om i hele dag. Noen ganger er det så innmari deilig å bare stasjonere seg på rommet sitt og være alene litt. Av og til føler jeg meg nemlig veldig alene om akkurat det. Hah... Jeg elsker å være sosial, men den lille alenetiden i løpet av dagen er virkelig superviktig for meg. Om så det bare er en time, liksom. Nettopp derfor tror jeg virkelig ikke at kjæreste er min greie, i alle fall ikke nå. Kanskje om 4 år, liksom? Herregud, aner dere hvor mye jeg har tenkt på nettopp dette eller. Altså, jeg hadde ikke ORKET å ha en kjæreste rundt meg. Når jeg kommer hjem etter en lang dag er det virkelig ingenting som er deiligere enn å hive på seg koseklærne, se stygg ut og la favorittserien rulle på dataskjermen uten at jeg trenger å ta stilling til en shit. Jeg kunne aldri tenkt meg at det var en gutt i livet mitt jeg måtte ha tatt stilling til da. Nei ass, jeg trives bra slik livet mitt er nå. Kanskje jeg ser tilbake på denne bloggposten om et par år og lurer på hva i huleste jeg tenkte med, men slik føler jeg det i alle fall nå :)

HVA synes dere om den nye bomberjakka mi, forresten?! Hallo, jeg elsker den!!! Tenker å dele ut en på Instagram ganske snart, så følg med.

crewIt's a wrap! Her er gjengen jeg var i Dubai med. Damn, for noen kollegaer. Det er ikke ofte man finner noen man har SÅ god kjemi med. Det gjør det så mye enklere å prestere bra, og ikke minst blir jo selve jobbingen mye gøyere :-)

Hei dere! Torsdag allerede? Jeg føler vi har ferie, jeg. Hadde forberedelsesdag i engelsk i dag (min siste tentamen i programfagene er i morgen!), og vi fikk gå halv tolv. Dagene består stort sett av å være ute i finværet og fikse russebilen. Vi kom på 2. plass for den mest trafikksikre russebilen i Sunnfjord i går, forresten! Vi begynte jo NETTOPP på den (sånn seriøst, haha), så det var gøy, og kanskje litt overraskende. Men det ser ut til at vi får en trygg russetid, i alle fall. Nå gleder jeg meg bare til tentamen er ferdig i morgen, for da er det helg og endelig kan jeg flytte inn i russebuksa. Noen av dere kommenterte at dere håpte jeg ville blogge mye i russetiden og vise dere hvordan jeg har det - og det skal jeg så klart!! Gled dere!

suede shoes

annonselinkSuede shoes from Nelly HERE

Jeg eeeelsker disse skoene! For det første digger jeg slike type sko (har bestilt mange flere av denne typen, haha), og for det andre digger jeg semsket skinn. Disse passer helt perfekt til Kristine 3, jo :-) Viser dere hele antrekket i et annet innlegg!

Likte dere skoene?

whatever

annonselink

Hei til dere, hei til onsdag og hei til nok en.... solskinnsdag! Aaah! I dag hadde jeg tentamen i IT, og klokka 11 røyste jeg meg fra stolen og dro... Jeg har aldri gått så tidlig fra en tentamen i hele mitt liv. Hah. Det er ingenting som gjør meg mer sur en det drittfaget der. Altså, jeg er der at jeg synes det er dårlig gjort av lærerne å unnlate å informere oss om at IT2 er så forbanna vanskelig. Hadde jeg visst at jeg skulle sitte og PROGRAMMERE (????) i hele 3. klasse hadde jeg jo selvfølgelig ikke valgt det. Men ja ja, nå bryr jeg meg ikke, jeg er ferdig med tentamen og jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal bli trukket opp i IT eksamen. For det går bare ikke, haha. Så sånn er den saken! Tror karmaen er på min side :)

Èn dårlig karakter på kortet får bare gå. Livet går videre!

Hallo, SÅÅÅ deilig vær det er i dag?!

Toppen er ny og er fra Lisa Ohlsson sin kolleksjon for Nelly. Du finner den HER. Både den og underdelen får du for 179 kr, så det er et bra kupp :)


Jeg har fått skikkelig dilla på cottage cheese igjen! Det får jeg alltid på denne tiden her, av en eller annen grunn haha. Veldig godt som et mellommåltid - alt du trenger er cottage cheese, frukt og litt syltetøy. Eventuelt honning eller lignende. Mmm!Nå skal vi på russebil-kåring på statens veivesen, wohoo!! Vi snakkes senere, håper dere får en nydelig onsdag :-)

råkjøring i ørkenenHer er bildene fra råkjøringen i ørkenen! Jeg klarte så vidt å få til noen brukbare bilder, det var så sjukt bumpy og shaky under hele turen, haha. ANER dere hvor gøy det var? Noen av dere har kanskje gjort det samme? Sjåføren kjører altså superfort gjennom ørkenen og som dere ser på bildene er det jo ganske mange topper, så det var en smule skummelt, haha. Føltes noen ganger som om bilen skulle trille rundt, men det gjorde den heldigvis ikke... Dette må være et av de beste minnene fra Dubai-turen, tror jeg!

Hei, forresten! I dag har vi hatt forberedelsesdag til IT-tentamen i morgen. Trenger jeg å si noe egentlig? Jeg dro etter lunsj, og så har jeg brukt store deler av dagen på å kjøre rundt i russebilen vår og handle inn pynt til innsiden av bilen, som glitter, discokule og så videre. Woho, jeg er russ om 4 dager, jo! Vi starter ikke før natt til 1. mai her i Førde - og jeg ser nå at vi begynner veldig mye senere enn resten av landet...? Men på lørdag braker det altså løs, og det minner meg på at jeg må stryke russedressen min i dag. Viser dere så klart bilde av den når jeg er ferdig :) :)

farris & juice bringebær

annonse

De siste ukene har vært et stresskaos uten like... Jeg har hatt full agenda hver eneste dag, hvor jeg har balansert prøve-øving, dansetrening og reising om hverandre. Pjuh, det er så vidt det har gått rundt, altså! Derfor har det vært helt perfekt å ha en flaske med Farris & Juice i skolesekken og i veska mi - jeg har nemlig blitt helt avhengig av den nye smaken; Farris & Juice bringebær!

Se så frrrrresh den er!!

Jeg elsker kullsyre, og jeg regner med at mange av dere er kjent med at jeg er veeeeeldig (....) glad i brus. Vel, dette er et perfekt alternativ. Farris & Juice er helt naturlig og inneholder ikke noe tilsatt sukker - den kan med andre ord nytes med veldig god samvittighet. Bringebær-smaken er såååå god og frisk! Om dere ikke har smakt den så må dere rett og slett bare prøve!

Den er spesielt god å ha med seg i sekken på tentamen, noe jeg regner med mange av dere kommer til å ha den del av fremover. Godt, og ikke minst viktig, å ha noe som frisker opp underveis :-)(Altså, hadde bare hestehalen sett slik ut hver dag?!)


Har dere smakt den nye smaken bringebær? :)
1x1 pixel counter :

dagene blir lengre

Haha, jeg ANER ikke hvorfor jeg ser tomatrød ut i ansiktet her... Det er bare på bildet, jeg lover. Hahahaha.Jeg elsker, elsker, elsker at det er lyst til langt på kvelden for tiden. Dagene blir lengre, mye lengre. Det er bra, meeeen... samtidig litt dumt. For når jeg kommer hjem klokka 11 om kvelden får jeg ikke lyst å legge meg. Og det passer ikke helt sammen med det faktum at jeg går på skole og må være på stolen min i klasserommet 08:20 :) Altså, i går bestemte jeg meg plutselig for å ha Skam-maraton klokka 12 liksom, bare fordi alt er så sykt koselig om kvelden og det ikke fristet litt å legge seg engang. Så der lå jeg, med brus og fruktfat på nattbordet (og svisker, fordi dere har sagt at det hjelper mot treg mage) og snappet med folk mens jeg fulgte med på Skam. Kveldstimene er så magiske!

Nå har jeg nettop vært på butikken med bruttern og vi har kjøpt inn til taco. Bra mandag, ass! Har tentamen og forberedelses-dager resten av uka, og utrolig nok gleder jeg meg. Synes det er chill, jeg.

jeg eier ingen skam

Sommeren er jo rett rundt hjørnet, dere!!

I den anledning har jeg surfet litt rundt på nett etter sommerklær og bikinier de siste dagene. Nå skal jeg straks hente en pakke på posten med litt nytt fra Nelly, og så tenkte jeg å vise den nye bikinien som er på vei hjem til meg - nemlig denne! Det er samme modell som jeg har på meg på bildene under her, og jeg har fått såå mange spørsmål om hvor den er fra helt siden jeg begynte å legge ut bilder av den. Det er rett og slett den PERFEKTE bikini ♥ Så til dere som spør, den er fra khongboonswimwear.com!

Og nei, jeg eier ingen skam, hehe. Å pose i bikini på rommet sitt er da ikke rart, hæ?

Så, hvordan har deres mandag vært? Jeg var på kino og så The Boy i går kveld, så det ble litt sen kveld på meg. Den var sykt bra (og sykt skummel), forresten! I dag var det opp klokka 06:00 for å hente russebilen vår som var ferdig på lakkering, og nå er den endelig rød, haha. Kanskje på tide i og med at russetiden braker løs om fire dager, eller hva? Deretter var det rett på skolen, og så var jeg i møte med regnskapsføreren i fritimen. Denne dagen har med andre ord gått slag i slag, men det er vel like greit det også.

Har ingenting jeg må gjøre resten av dagen faktisk, så derfor tenkte jeg å utnytte det og ta meg en tur på solsenteret (med solfaktor, så klart!) og bare slappe av av musikk på ørene. Hvis dere lurer på hvorfor jeg vil ta sol; selvbruningen gjør meg bare skjoldete. Herregud, det ER så vanskelig å få fin selvbruning! Jeg savner så innmari å være megabrun uten å måtte tenke på skjoldete armer eller skittent sengetøy... Men på samme tid er jo selvbruning mye bedre for huden, så det er liksom et dilemma der. Solfaktor er i alle fall et must, det er sikkert og visst. IKKE glem det, folkens :-)

yesterday's

annonselink

Jacket from Jofama by Kristine Ullebø 3, Adidas shoes HERE, dress from Lecc, jewellery from H&M

Nå kommer sesongen for outfitbilder! Jeg tok meg selv i å lure litt på her om dagen... Hvorfor gidder jeg å pynte meg så mye når jeg bare skal på skolen? Jeg elsker jo å gå med daffeklær hjemme, liksom - jeg kom nettopp inn døren etter å ha jobbet med russebilen og det første jeg gjorde var å finne de mest behagelige klærne i skapet. Jeg kunne jo egentlig bare gått slik på skolen og? Altså, jeg har gått på samme skolen i tre år og det er egentlig ingen jeg føler for å imponere, så hvorfor bruker jeg fortsatt tid på å finne fine antrekk når jeg egentlig bare kunne tatt på meg en hettegenser og en behagelig bukse? Vel, svaret jeg kom frem til; jeg LIKER faktisk å pynte meg. Det er en slags lidenskap jeg har. De dagene jeg treffer midt på spikeren og setter sammen et antrekk jeg er kjempefornøyd med føler jeg meg mye bedre enn når jeg bare har slengt på meg noe. Så nei, det er ikke fordi jeg ikke "tør" eller fordi jeg føler meg ukomfortabel uten sminke, det er rett og slett bare fordi jeg føler meg bra innvendig når jeg ser bra ut utvendig.

Her har dere gårsdagens antrekk. Denne jakken passer jo så og si til alt :-) Er forresten inne i en skikkelig sneakers-periode nå, og disse fra Stan Smith sin kolleksjon for Adidas er en favoritt for øyeblikket. De er så freshe!

et lite tips

smykke fra Nasty Gal her!

Mange av dere har spurt meg om dette smykket, og det kjøpte jeg på Nasty Gal i LA. Jeg falt pladask for det med en gang jeg så det, men jeg droppet faktisk å kjøpe det - så det resulterte i at vi dro tilbake til Melrose Avenue igjen. Tror dere ikke surrehodet meg klarte selvfølgelig å miste det på dansetrening tidligere i uka? Jeg fant ut av det i går og fikk liiiitt småpanikk, for dette smykket betyr faktisk skikkelig mye for meg. Heldigvis fant jeg det på nettsiden deres, så nå er det på vei hjem! Det er satt ned fra 570 kr til 340 kr, så jeg anbefaler å gripe sjansen dersom du liker det like mye som det jeg gjør. Du må dessverre regne med toll-kostnader da. Selv om tollgrensen er satt opp til 350 kr nå er det MED frakt, så totalsummen må altså være under 350 dersom du vil slippe toll. Greit å ha i bakhodet når du nettshopper!

Men altså, det er verdt det når det gjelder dette smykket ;-)


 

atlantis

At Atlantis The Palm

Jeg har fortsatt litt mer å vise dere fra Dubai. Går alltid amok på kameraet når jeg er ute og reiser, må nesten bare benytte meg av de fine omgivelsene. Her ser dere rommet til meg og Johanna, og litt av uteområdet. Ikke sant det var fint? Vi fikk helt sjokk når vi åpnet rommet til hotellrommet og så hvor fint det var. I øverste etasje, hello! Skulle ønske jeg fikk muligheten til å sove mer enn bare et par timer i king size-senga da, haha.

God morgen til dere, forresten! Tusen takk for alle tips i går, digger at det alltid er hjelp å få av dere. Jeg tror det kan være en blanding av stress, reising, ujevn døgnrytme og mat-rytme, så vi får håpe det går over nå som hverdagen begynner å bli normal igjen. Det går fint med meg, det eneste som stresser meg er at modellagenten min ringte meg i går og sa at hun trengte snaps (altså sminkefri bilder + video av meg selv iført bikini) til I MORGEN, da hun skal til London og presentere meg for noen byrå der. Altså, magen min må normalisere seg så fort som mulig!!!! Haha, jeg må nesten bare le av dette.

så vondtAltså, magen min har vært så rar den siste uken. Helt siden Dubai?! Jeg trodde jo at forstoppelsen var over, men der tok jeg tydeligvis feil. I dag har jeg bare blitt verre, så jeg beklager fraværet her på bloggen, jeg får så dårlig samvittighet :-( Jeg var på Apoteket tidligere i dag og kjøpte Laktulose, men selv om jeg har tatt dagens dosering har det ikke hjulpet noe som helst. Så i et desperat forsøk og siden jeg vet jeg har mange smarte lesere - hva kan jeg gjøre?! Jeg føler meg så tung og sliten i kroppen...

Applaus til meg selv for å være trolig den eneste bloggeren i historien som må ta bloggfri grunnet forstoppelse. Classy.

så har man vært cheerleader ogJeg har skrevet mye om dansetrening de siste ukene, og nei, jeg har ikke begynt på dans - selv om jeg faktisk gjerne skulle ønske det var det som var tilfelle. Jeg elsker å danse! Kjenner jeg blir helt sykt sjalu på de som har en dansegruppe faktisk - jeg bare digger samholdet og det at man trener uten at man føler man trener. Dansing er søren meg slitsomt, altså! Men SÅ gøy! Jeg og 16 andre jenter fra skolen min meldte oss som cheerleadere på en fotballkamp her i Førde som arrangeres i Førde hvert år på denne tiden, og det er da mellom de to "rivaliserende" skolene, så de siste ukene har vi brukt på å sette sammen dans og lære oss koreografien. Det var en fantastisk deilig følelse å fremføre det i går! Tror det ble filmet, så jeg skal se om jeg ikke får tak i den, så kan jeg dele den med dere her.

Så har man vært cheerleader og! Nå skal jeg SLAPPE AV resten av helgen! Jeg har seriøst savnet å være hjemme å bare ikke gjøre noe. Føler ikke jeg har fått noe tid til å blogge eller være skikkelig tilgjengelig på bloggen, men nå er jeg back on track. Jeg og broren min skal være barnevakt i kveld, noe jeg faktisk har sett skikkelig frem til, haha. Så dere, vi blogges om litt ;*

weekendÅÅÅH! Dette føles jo bare helt uvirkelig nå... Haha.

Endelig helg! Vi skal fremføre cheerleading-dansen våres på en fotballkamp i hallen i dag, og så skal vi ut på byen etterpå. Gruer meg litt til å fremføre nå merker jeg, altså.... jeg kan ikke dansen skikkelig. Ueeh. Og jeg skal bli kastet opp i luften - så dette blir spennende. Men ååh, jeg gleder meg også da! Er helt utslitt etter disse ukene her så jeg har egentlig veldig lite lyst ut i kveld, men jeg vil jo gjerne være sosial så jeg tenker å ta det helt rolig og komme meg hjem i skappelig tid :-) RT starter neste helg for oss her i Førde, så jeg vil gjerne ha en rolig helg før det. Altså, er det bare meg eller kom RT LITT for fort....? Haha.

Men vi snakkes i morgen, dere! :-)

la oss snakke om forstoppelse

Det er et eller annet med meg og timing. Hva tror dere skjer når jeg er i Dubai i 48 timer, ens ærend for å stille opp som modell for bilder til en kampanje? Nei, jeg får ikke en rød kvise midt i panna. Mrs. Classy Ullebø får forstoppelse hun. SÅ klart. La oss heller kalle det obstipasjon, til dere fisefine jenter (eventuelt gutter...) der ute som synes det er flaut å snakke om trolig verdens mest naturlige ting; nemlig avføring. Alle gjør det. Til og med kjendiser.

Men kroppen min? Den sa nei. Her stenger vi av, ass. "Åh, du er tynn Kristine, det gjør ikke noe at magen din er litt oppblåst" tenker du kanskje. Nei, det trodde ikke jeg heller, helt til jeg faktisk fikk forstoppelse for første gang i mitt liv selv. Tanken på at pizzaen jeg spiste hjemme før jeg dro og sushien jeg spiste på flyet fortsatt lå i magen min - samt 2 frokoster, 2 lunsjer og et sværa hummer-måltid - det var lite kult. Det er nesten slik at jeg blir litt fascinert over at magen faktisk klarer å oppbevare så mye mat på samme tid. Min klarte det, tydeligvis. Og om noen skulle være i tvil; å ha 7 måltider sirkulerende rundt i magen ser ikke bra ut på noen som helst, selv ikke tynne meg. Det så snarere tvert imot dumt ut - jeg følte meg alvorlig talt gravid i 5. måned. Ikke nok med det, det er jo utrolig slitsomt å bære på så mye mat også? Jeg vet ikke om noen av dere har opplevd obstipasjon før, men fy faen, det er skikkelig ubehagelig og vondt. Jeg følte meg helt utslått fordi jeg var så uvel den ene dagen.

Så hva gjør jeg? Jeg sender mamma en melding og spør hva i all verden jeg skal gjøre.

Mamma: "Drikk mye vann. Og kaffe."

Og gjett hva - kaffe hjalp! Haha. Jeg har hatet svart kaffe i alle mine 19 år, men nå drikker jeg det hver dag og jeg elsker det. Så det var historien om hvordan jeg lærte meg å drikke kaffe.

hummer for første gang

Dinner time!

Jeg smakte hummer for første gang i mitt liv. Tror jeg, haha. Sært at jeg ikke har spist det før, men det har vel bare blitt slik. Visste dere at jeg liker ca. alt av mat? Det er ikke en eneste ting jeg kan komme på som jeg ikke liker omtrent. Altså, det finnes ting jeg liker bedre enn andre ting liksom, men alt går ned. Så det var vel ikke noe sjokk at hummer falt i smak hos meg! Vi bestilte mange forskjellige retter og så bare satte vi det på midten av bordet og delte det. Her fikk vi blant annet hel hummer, hummer i wok og nudler - sinnsykt godt alt sammen. Tror vi ble sittende her i 4-5 timer, servicen og atmosfæren var rett og slett upåklagelig. Det var litt sånn rolig klubb-feeling, ettersom de spilte ganske funky musikk. Her har forresten Kim Kardashian vært og spist - om det forteller litt. Haha, det er den målestokken man bruker nå til dags. Men altså, regningen kom på 15k(!!!!). Dette var heldigvis et av måltidene inkludert.

behind the scenesBehind the scenes, shooting for DM Retro at Atlantis The Palm

Her får dere et lite innblikk i hvor vi tok bilder, og klærne! :-)) Jeg elsker dem! Hotellet var jo så fint at man kunne stoppe opp omtrent hvor som helst og få en bra location, haha. Det er goals, ass. Vi måtte forresten ha med oss en fra hotellet som var tilstede under hele shooten, slik at de så at vi hadde tillatelse til å ta bilder. Følte meg litt lettkledd i enkelte av klærne til å være i Dubai, men hun som jobbet der og var med oss sa at det gikk fint - kleskode er ikke så strengt på turistområder. Man skal selvfølgelig vise respekt vel og merke! Men sånn på hotellet og på kjøpesenteret for eksempel så var det ikke så strengt som jeg trodde det var. I lokalbefolkning-områdene var det derimot veldig strengt - der skulle man nesten være helt tildekket. Så det er veldig greit å være klar over på forhånd.

Synes det var så ufattelig synd å se kvinnene som gikk med niqab - altså hodeplagg som dekker hele ansiktet utenom øynene.... :-( Jeg respekterer naturligvis at folk følger religionen sin, men min personlige mening er at det er trist. Ja... Trist. Rett og slett.

mattetentamen; check!

Her var utsikten fra hotellet vi bodde på. Altså, det er jo bare helt sykt. Det var nesten så fint at det føltes uvirkelig, liksom! Her satt vi på uteområdet på loungen og spiste et lite mellommåltid og drakk iskald boksbrus (3 i mitt tilfelle, haha) + en kopp kaffe for å lade opp til neste fotoshoot. Hit dro jeg ofte bare for å hente meg frukt eller noe å drikke, sååå digg! Følte meg skjemt bort, jeg!

JEG ER FERDIG MED MATTENTAMEN!! Min siste mattetentamen ever!! Fy faen, jeg ER SÅ GLAD. Den gikk bedre enn hva jeg hadde trodd faktisk, men matte er et fag man aldri kan vite om det har gått bra eller ikke, så jeg tror jeg bare venter og ser til vi får karakteren tilbake. Det er helt sinnsykt digg å være ferdig i alle fall, nå kan jeg endelig slappe av. Resten av uka skal jeg seriøst ikke gjøre noe som helst skolearbeid, skal bare gjøre ting jeg vil og som jeg ikke har fått tid å gjøre de siste ukene. Fy søren, for et kjør det har vært.

Men pjuuh... PUST! Nå skal jeg på dansetrening, vi snakkes når jeg er hjemme!

burj khalifa

De siste timene av turen vår tilbragte vi her! Burj Khalifa er det høyeste byggverket i verden med sine 828 meter. Altså, jeg synes jeg selv ser veldig høy ut på bildene, jeg... Det er vidvinkelen, just so you know. Veldig gøy å ha opplevd, da! Hele bygningen glitret, det var utrolig vakkert å se på. Burj Khalifa består av 160 etasjer og inneholder både hotell, leiligheter, kinoer og kontorer som kostet hele 8 milliarder kroner å bygge. Det er sykt. Kanskje det er her jeg skal kjøpe leilighet neste år? He-he :P

Siste innspurt til mattetentamen gjenstår, og så kan jeg endelig senke skuldrene og slappe av. Det skal bli godt, gitt. Vi har hatt forberedelsesdag på skolen i dag da, så jeg har fått jobbet mye. Jeg elsker at vi får en hel skoledag kun til øving i forkant av tentamen på videregående!

kamel-riding i ørkenen

Okei dere, her kommer bilder fra det beste minnet fra Dubai. Ørken-turen! Vi leide to bilder hvor vi fikk tour i ørkenen, så etter å ha hatt shoot i et par timer midt i ørkenen kjørte sjåførene oss til en camp (i sånn seriøst ødemarka) hvor vi fikk ri kamel og spise middag. Det føltes som om vi var på en annen planet, langt unna alt av befolkning. Og det var kanskje den mest befriende følelsen jeg har hatt noensinne... Shooten vi hadde i forkant av dette gikk stråååålende (jeg gleder meg så sykt til å vise dere bildene!), så det å toppe en vellykket shoot med denne kvelden her.... det var faen meg helt fantastisk. HELT FANTASTISK. Jeg tror dette er et av de beste øyeblikkene i livet mitt. Kameraet til fotografen var stappet fullt av sinnsykt bra bilder, vi var fulle av adrenalin og ja, det var så deilig å bare kunne si "it's a wrap", pakke sammen sakene og kose oss her resten av kvelden:Meg og Dennis, eieren av DM Retro. Vi lo SÅ sinnsykt mye sammen! Haha, vi hadde seriøst helt prikk lik humor og gjorde noe morsomt ut av alt, hele tiden. Jeg har ledd så mye fra sjelen disse dagene.

Høye hæler i ørkenen? Altså, er man på shoot så er man på shoot. Skoene + den enorme vinden var nok det mest utfordrende med denne fotoshooten, men det gjorde bildene så ekstremt kule at det ikke var noe annet enn TOTALLY worth it.FOR en gjeng! Vi ble så sinnsykt sammensveiset på bare to dager! Føltes som om vi var en familie på tur.Kamel-ridingen var såååå gøy! Det var litt skummelt når kamelen skulle reise seg og sette seg igjen, men mest av alt var det bare morro. Gøy å ha gjort, liksom!

Etter ridingen gikk vi inn til campen, og da var det blitt mørkt så stemningen var helt spesiell. Åååe! Savner det skikkelig når jeg sitter og skriver dette her. Her var det lys-lykter overalt, magedans-show og servering av arabisk middag som vi spiste på disse lave bordene med pute som stol.

Det var veldig stor kontrast fra middagen dagen før hvor vi spiste på en av hotellets luksusrestauranter, men det var likevel MINST like bra. Hele settingen gjorde det så spesielt. Vi fikk forsyne oss så mye vi ville av både forrett, hovedrett, vin og brus - og dere, maten er kanskje noe av det beste jeg har smakt på lenge. Vi snakker falaffel, arabisk brød som vi dyppet hummus, arabisk brød med innbakt pesto, kjøttboller, kyllingspyd osv, osv... Gjett hvem som skal lage falaffel og hummus nå, da! Jeg skal selvfølgelig poste oppskrift til dere :-)Tusen millioner takk for alle de fine kommentarene i forrige innlegg. Dere er de beste jeg vet om, og dere skal bare vite at jeg er uendelig takknemlig for at jeg har dere.

flinke piker gråter ikke

Eller?

Til du som skrev at bloggingen min har blitt dårligere; beklager, men i dag har jeg brukt dagen med hodet hengende over matteboka mi og grått i frustasjon fordi jeg ikke rekker over alt. Jeg vil så gjerne sette meg ned og blogge bra og vise dere alle bildene fra Dubai, men skolen tar faen meg knekken på meg :-( I dag fikk jeg tilbake to 6'ere, så det ER jo verdt det, men pokker i meg så mye det koster.

Nå har jeg tørket bort tårene og er klar for å gjøre matte resten av kvelden. Har tentamen på onsdag, så det skal bli deilig å bli ferdig! Altså, jeg kan sitte og synes synd på meg i en liten halvtime, men det får holde. Det eneste som hjelper er å motivere seg selv og være positiv. Snart russetid, snart sommer, snart ferdig på skole for godt.

:)

Jeg har sååå mye på lager til dere, bare vær litt tålmodig med meg!

solsenga i Dubai VS skoleFørste dagen vi våknet i Dubai: "La oss dra til Aqua Land!". Dette var jo en jobbreise så jeg så for meg at vi ikke ville få tid til noe annet enn å nettopp jobbe, men vi fikk jammen meg presset inn mye moro i løpet av de 48 timene vi var der. Da jeg lå på solsengen under sol og blå himmel med 33 stekende grader trodde jeg seriøst livet var en drøm. Tanken på at jeg egentlig skulle ha vært hjemme i regnfulle Førde med dobbeltime IT har aldri føltes mer fjernt enn nettopp da. Haha, livet mitt er så kontrastfyllt, og jeg elsker det. Hotellet? Det var helt sinnsykt. Akkurat det må jeg faktisk fortelle om i et eget innlegg, for jeg har aldri vært på et så fint sted før. Vi ble behandlet som kongelige fra i det vi ankom hotellet i taxien, til vi forlot det søndags morgen. Aaah! Hvordan kan jeg være så heldig?

den beste helgen noensinneJeg kom nettopp hjem fra Dubai nå! Altså, WOW x 1000!!!! Jeg har hatt den mest fantastiske helgen noensinne. For et sted og for noen mennesker jeg har jobbet med... Jeg har såååå mye å vise dere. Har massevis av bilder som vil komme på rullende bånd de neste dagene, og så har jeg til og med filmet for dere - så her blir det Dubai-videoblogg folkens! Woho!

Det ble et brått steg tilbake i virkeligheten for min del, jeg har prøve i morgen - så her er det bare å legge bort mobil og data og konsentrere seg. Har seriøst sovet under 5 timer sammenlagt siden torsdag... Men mer om den historien senere. Jeg tror jeg må døgne i natt om jeg skal ha sjanse til å rekke over alt arbeidet jeg har hengende over meg nå. Om det går fint? Jepp. Jeg er så rusa på livet mitt at mangel på søvn er en bagatell-sak.

my current perfume

Dette er parfymene jeg bruker! Jeg har vel luktet Juicy Couture i tre år nå, når jeg tenker meg om....? Jeg elsker begge disse duftene, spesielt Gold til venstre - men jeg trenger noe nytt. Parfyme og lukt er noe jeg er veldig opptatt av faktisk, jeg mener - det er jo noe av det første du merker når du møter en person.

SÅ, jeg lurte på om noen av dere har tips til en frisk duft jeg kan kjøpe? Helst litt ungdommelig, om man i det hele tatt kan kalle en parfyme for ungdommelig....

swimsuitDenne badedrakten har ligget på loftet i flere år, og jeg kunne seriøst aldri tenkt meg å bruke den. Helt til jeg prøvde den nå nylig og jeg følte meg ganske... fin i den? Jeg synes badedrakt er kjempefint, både på stranda og som body sammen med en bukse. Tror faktisk jeg blir å bruke badedrakt på stranden i alle fall en gang denne sommeren!

Badedrakt-trenden - hot or not?

red lips

Her om dagen gikk jeg med røde lepper for første gang på skolen. Haha. En gang må være den første, eller hva?

hvordan gjøre det bra på cooper

Som jeg skrev tidligere har ikke jeg trent kondisjon siden i høst, utenom en joggetur to dager før jeg hadde cooperen. Haha. Bare for å ha hatt den ene treningsøkta før det smalt, liksom ;-) Det skal vel og merke sies at jeg er veldig lett-trent, så selv om jeg hadde min forrige joggetur for sikkert 6 måneder siden, synes jeg ikke det var så tungt å starte på igjen. På cooper-testen handler det derfor stort sett bare om dagsform og mentalitet. Det er MYE du kan gjøre for å forbedre ytelsen på cooperen, selv om du kanskje ikke har trent så mye den siste tiden.

En god frokost
Standard tips, men det er virkelig superviktig med en solid frokost. Jeg spiser alltid havregrøt den dagen jeg har cooper! Havregryn har en høy metthetsverdi fordi kroppen bruker lang tid på å fordøye det, og jeg er 100% avhengig av en frokost som metter skikkelig denne dagen. Havregryn er også stappet fullt av vitaminer, fiber og jern, og har en positiv effekt på både kolesterolet, blodtrykket og blodsukkeret.

Min favoritt-havregrøt: 1 dl havregryn, 2-3 dl melk eller vann (jeg foretrekker melk), 100 gram cottage cheese, skyr, kesam eller yoghurt naturell, litt kanel på slutten av koketiden. Slik gjør du: Legg havregrynet i vann i noen minutter før du koker dem med melk og bittelitt salt. Rør inn melk sammen med kanel. Kok til du har en konsistens du er fornøyd med.En spilleliste med musikk som gir deg motivasjon
Ikke bare tenk på at du skal ha musikk med mest mulig futt i. En god rytme i sangene er så klart viktig, men god rytme finner du i mange litt "roligere" sanger også. Jeg laget en kjapp liste for cooper-testen jeg hadde nå nettopp, sjekk den ut her om du ønsker. For meg er det veldig viktig at sangene gir meg noe! #thatPower minner meg for eksempel om da jeg trente friidrett og drømte om å løpe stafett og delta i konkurranser. Føler alltid at jeg er med i en konkurranse når jeg løper til den sangen, haha... Og Never Forget You av Zara Larsson - den er jo bare så fiiiiin! Funker superbra å løpe til den også, synes jeg. Begynner liksom å filosofere over livet mitt når den er på øret. Lol.

Mentaltrening
Mentaltrening kan du gjøre dagen før! Si til deg selv at dette klarer du. Bygg opp selvtilliten din. Hvem skal ellers kunne ha troa på deg, om ikke engang du selv har det?

Dra på stadion i forkant av coopern og beregn hvor lang tid du bruker på en runde
Læreren våres pleier å si hvor lang tid det er gått når vi passerer henne, så når det er 1 og et halvt minutt igjen vet jeg at jeg klarer en runde til. Da var det bare å gunne på!

Finn ut hvor fort du løp i fjor
Dette er en motivasjonsfaktor bare i seg selv! Du KLARER å slå deg selv! Klarte du 2700 meter i fjor, klarer du vel LITT til i år?12 minutter er ingenting
Jeg husker jeg og en gutt i klassen min på ungdomsskolen pleide å trene sammen til cooperen, og da pratet vi om hvor sykt kort 12 minutter egentlig er. Det vi brukte å tenke da vi løp var ?dette er kanskje 12 minutter med et helvette, men tenk så mye jeg hadde angret etterpå om jeg ikke ga alt?. Det er midlertidig smerte, folkens. 12 minutter av livet ditt er NADA! Tenk bare hvor fort minuttene går om morgenen før du skal ut døra?

Svart kaffe
Drikk en kopp med svart kaffe til frokosten den dagen du skal løpe. Jeg drikker aldri kaffe til vanlig, men denne dagen pleier jeg å gjøre et unntak. Jeg liker i alle fall å tro at koffeinen gir en boost ? men det kan godt være placeboeffekt også. Vel, det funker uansett.

Ikke tren dagen før
Restutisjon, restutisjon, restutisjon! Ikke tren dagen før. Da risikerer du å være sliten dagen etter, og enda verre; du risikerer at du blir støl. Det vil vi ikke ha noe av! Bruk heller dagen før på å slappe av.

Heng deg på noen
Er det noen i klassen din som løper raskt? Finn en som er litt bedre trent enn deg, og heng deg på denne personen de 12 minuttene dere løper. Løp rett bak han eller henne. Den siste runda kan du også prøve å komme deg forbi denne personen! Husk at du må velge en som ikke løper for sakte slik at du ikke har noe å strekke deg etter ? men  på samme tid må du passe på at han/hun ikke løper for fort i forhold til deg slik at det blir ?uoppnåelig?. Lykke til babes! Dette klarer dere!

travelling

"Travelling is the only thing you buy, that makes you richer"Nå sitter jeg på Gardermoen med gjengen. Det er meg, en svensk blogger, manager fra det svenske byrået mitt BLOGFACES og DM Retro så klart. Vi er snart klar for boarding og takeoff! Om et par kan enda en verdensdel krysses av på bucket-lista mi. Asia here I come!

jobbhelg i Dubai

Hadde noen sagt til meg for 7 år siden at dette var jobben min som 19-åring, hadde jeg aldri trodd på det. Som jeg har nevnt tidligere er jeg booket til en kampanje med DM Retro, så sammen med dem drar jeg til Dubai og shooter denne helgen! Jeg er på vei ut døra nå og skal straks kjøre mot flyplassen, og så blir det fotografering på fredag + lørdag, deretter hjemreise på søndag. Usikker på hvor mye tid jeg får til å blogge for dere ettersom vi naturligvis blir opptatt hele dagen, men jeg har forhåndsskrevet innlegg, og så skal jeg selvfølgelig ta MASSE bilder til dere!

Nå må jeg klype meg i armen og bare nyte livet mitt.

kleskode

For en fantastisk dag! Jeg kan krysse av min siste cooper-test og min siste historieprøve på lista, og nå har jeg faktisk helg i og med at jeg reiser i morgen. Jammen skinner sola i dag, også! Jeg kjørte hjem med tidenes glis om munnen, så nå sitter jeg for øyeblikket på verandaen og sipper å på en iskald Pepsi Max mens jeg blogger. Livet, dere. Skal straks komme meg inn og lage noe mat, og så må jeg en tur til byen for å kjøpe inn litt basic klær som jeg skal ha med meg til Dubai. Blir ikke mye lettkledde bilder der da, så dere slipper å bekymre dere for det, haha! Vi har fått kleskode, og her går det er knelange kjoler og overdeler som dekker skulderpartiet.

Nå må jeg komme meg i sving her! Preikast ;*

jeg slo rekorden!

inneholder annonselenkerTop from Nelly HERE, sunglasses from Ray-Ban HERE, sneakers from Adidas HERE, skirt from H&M, bomber jacket from Jofama

Jeg har fritime nå, så jeg er en kjapp tur hjemom etter å ha fullført noe jeg har gruet meg til en stund i dag... Nemlig cooper-testen. Ikke bare hvilken som helst cooper-test heller, men den aller siste noensinne. Gymlæreren min legger mest vekt på tredje klasse og har alltid sagt at det er det siste året som teller, derfor har jeg vært en smuuuule stressa for denne dagen. MEN JEG SLO REKORDEN MIN! Og det til tross for faktum at jeg har jogget EN gang på et halvt år, jeg trener nemlig aldri kondisjon om vinteren. Haha, dere husker hva jeg sa? Mentaliteten kan få deg lenger enn hva du tror. Jeg løp 2800 meter på 12 minutter, det er 100 meter lenger enn forrige gang. Jeg dreit meg litt ut med å begynne litt for hardt og jeg var dermed sikker på at jeg hadde brukt opp energien min, men de siste 200 metrene bare gunnet jeg på og det var SÅ digg å komme forbi den målstreken som jeg ikke nådde forrige gang. Jeg er full av lykkeendorfiner nå!!! YAAAS!! Dette var min 13. cooper-test siden 8. klasse, så nå kan jeg avslutte videregående med god samvittighet ;-)

Så, innlegget om tips til cooper-testen høres veeeeeldig populært ut blant dere slik jeg har forstått? Jeg har begynt på det og jeg kommer til å poste det så fort som mulig :-)

I dag kjenner jeg ekstra mye på løpegleden, altså!

kirken sier ja til homofilt ekteskap

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kirkerådet har talt - homofile fikk fra og med i går lov å gifte seg i kirken. Stor applaus til Norge! Jeg kjenner jeg blir glad, stolt og litt rørt på samme tid. Jeg har alltid vært for dette, og selv stemte jeg kun på de kanditatene som støttet homofilt ekteskap i kirken da jeg stemte til kirkevalget i høst.

Jeg blar gjennom VG i matfri og ser artikler som dette her...


Og da tenker jeg litt sånn, greit det, da. Jeg kunne helt ærlig aldri tenkt meg å ha en prest som er imot homofilt ekteskap den dagen jeg står fremfor alteret og gifter meg, selv om den personen jeg kommer til å gifte meg med er av motsatt kjønn. Det er min mening, da!

Hva tenker dere om vedtaket? Det er mye jeg kunne sagt i denne evigvarende debatten, men nå er det vedtatt og jeg er fornøyd, så jeg tror jeg dropper å si så altfor mye - forrige gang jeg gjorde det fikk jeg en del kristne på nakken, heh... Jeg respekterer at alle har ulike meninger, men jeg synes i alle fall at det er helt TOPP at vi i 2016 har kommet så langt at gutt + gutt og jente + jente kan gifte seg i kirken de også. Lenge leve likestilling og rettferdighet!

Størst av alt er kjærligheten.

"jeg klarer ikke finne noe seksuelt ved deg""Uansett hvor drøye bilder du legger ut, klarer jeg ikke å finne noe seksuelt med det." - Charlotte

Skal alt seksualiseres, da? Det må da gå an å la kropp være kropp, uten at det til enhver tid skal puttes i en seksuell setting.

Når det kommer til omtale av det å være lettkledd i offentlighet, blir det alltid brukt negativt mot kvinner, og veldig ofte positivt om menn. Sommeren nærmer seg, VÆR SÅ SNILL og bruk energien på noe positivt.

jeg ser kanskje rolig utJeg fikk et par undrende kommentarer fra lesere som lurte på hvor i all verden snøen våres er, vel, den er borte! Jeg får samme spørsmål hvert eneste år på denne tiden her. Så der har dere en positiv ting med å bo i Førde; snøen forsvinner fort og det ser egentlig ut som om sommeren er her allerede i april :-)

Chillern maks her, da! Jeg ser kanskje rolig ut, men det er det siste jeg er. Hodet mitt prøver desperat å finne ut hvordan jeg skal rekke over alt pensumet i historie i dag. (Jeg fant svaret: sitte oppe til klokka 3 i natt) Jeg måå få 6'er på denne prøven, ellers tror jeg ikke at jeg får 6 i standpunkt. Så, her er det bare å henge i! Jeg vurderer sterkt å ofre søvnen min i natt og boltre meg på rommet med kaffe og snacks til langt på natt. Det eneste som holder meg igjen er at jeg burde få skjønnhetssøvnen min til fotoshoot jeg har på fredag og lørdag... Hm. Vi får sjå!

i love sunspa

annonse

La oss snakke om selvbruning! .... for å følge opp moralen i forrige innlegg om at sol er skadelig for huden :-) Selvbruning er noe jeg virkelig digger! Du slipper å sitte med den dårlige samvittigheten etter å ha tatt solarium, og dessuten går det mye kjappere. Om jeg skal noe spesielt er det bare å smøre seg inn kvelden før og voilà - dagen etter er jeg sydenbrun!

Jeg har en helt spesiell kjærlighet for SunSpa. Har brukt produkter fra det merket i årevis, så jeg vil si at jeg kan en del om de ulike typene. I dag tenkte jeg å fortelle om disse, for jeg forstår at det kan være vanskelig å vite hva man skal velge!

Tan-In-A-Can Fitness her, Tan-In-A-Can Chocolate her, Self Tan Mousse her, Gradual Tan Lotion her

Fitness: Trener eller svetter du mye? Da er dette den rette for deg. Fitness er en spray som gir deg den samme fine brunfargen, men den inneholder 33% mindre DHA enn den originale og vil holde seg lengre på huden for deg som er aktiv.

Chocolate: MIN FAVORITT! Jeg har sikkert skrevet om dette produktet 30 ganger på bloggen før, men ja - det finnes ikke en bedre selvbruner enn denne. Dette er også en spray, men jeg bruker den kun i ansiktet da jeg foretrekker å bruke mousse/lotion på kroppen. Chocolate gir deg en nydelig, dyp brunfarge som ser brun ut, og ikke oransje. Det ser rett ut og slett ut som om man har vært en liten tur i syden etter en runde med denne!

Mousse: Denne liker jeg å bruke på kroppen! Mousse er veldig enkelt å jobbe med og fordeler seg kjapt og fint utover huden. Denne inneholder olje som tilfører huden fuktighet, og det hjelper brunfargen til å sitte lengre.Gradual lotion: Denne bruker jeg ofte sammen med mousse, men du ser ikke resultat før det har gått et par timer - så jeg bruker å påføre denne på kvelden. Dagen etter våkner jeg brun og fin. PS! Den lukter kokos!!! 

Vanlig hanske her og hanske med tommelfinger her

Jeg sverger til selvbruningshansker! Man overlever bare ikke uten. Ikke bare slipper man unna skjoldete håndflater, men resultatet blir MYE jevnere. Jeg har alltid brukt den vanlige hansken, men jeg prøvde den til høyre på bildet med tommelfinger på nå nettopp, og den var kanskje hakket enklere å jobbe med. Begge to er gode, vil jeg si! :-)

Mini-hanske for ansiktet her

Dette er jo heeelt genialt. Å bruke den store hansken i ansiktet kan være litt vanskelig, så denne sørger for et jevnere resultat når du tar selvbruning i ansiktet :-)Om jeg skulle valgt kun et produkt hadde det uten tvil blitt Tan-In-A-Can Chocolate! Det er virkelig et produkt sendt fra himmelen, hihi... Men alle produktene er helt fantastiske, og jeg bruker alle sammen - bare på forskjellige områder :-)

Koden "kris20" gir dere 20% på selvbruner.no til 15. april. De har også fri frakt, så det slipper dere å tenke på. PS! De 25 første som får bestiller får en gratis gave med på kjøpet.

derfor er solkrem jævlig viktig

April 2015 VS april 2016

Jeg har ikke noe hudsminke på bildene her.

Kjære deg som leser dette!

Sommeren er på vei, og jeg har kun en ting jeg vil si: vær så snill å husk solkrem. Solen er, tro det eller ei, hudens verste fiende. Jeg vet det er lett å falle for fristelsen å droppe høy faktor når du er ferie, eller bare i Norge for den del, fordi man tenker jo at "sola ikke tar på her". Vel, kanskje dette bildet vil få dere til å tenke litt?

Jeg var også veldig glad i å sole meg. Jeg elsket å være brun og følte meg 10 ganger penere med brunfargen min. Så jeg droppet solkremen og byttet den ut med sololje. Jeg var kanskje den bruneste i klassen når skolen startet igjen til høsten, men så kom konsekvensene. Solskade. Massevis av prikker og kviser i ansiktet som aldri gikk bort. Jeg gjentar: solen er hudens verste fiende. Uren hud er bare en av mange konsekvenser - farligst av alt er jo sjansen for hudkreft.

Så vær så snill. Tenk deg om en gang til før du går ut i sola. Hva er viktigst? Å få skille i syden etter første dag, eller å ta vare på huden din?

smoothie and bikini

Jeg har tatt sommer, jeg.Smoothie og bikini i april. Why not? Nei da, jeg måtte bare prøve bikinien på. Følte meg faktisk veldig fin i den! Den har akkurat slik passform jeg liker, og selv om overdelen ikke har innlegg gir den likevel litt push up. Så om dere står på prøverommet i klesbutikken og får panikk for sommeren fordi dere ikke føler dere vel i bikinien dere prøver; husk at det handler MYE om hvilken bikini du har på deg. Jeg føler det i alle fall slik. Altså, jeg kan gå fra å føle meg til en taper uten pupper og former, til en Victoria's Secret-modell, alt avhengig av hvilken type bikini jeg har på meg. Så prøv forskjellige typer bikinier, og finn den som fremhever det du liker med kroppen din best :-)

HerreGUD, så deilig å våkne hundre prosent edru i dag. Sola skinner og jeg er i kjempegodt humør! I dag skal jeg gjøre ferdig skolearbeidet for den kommende uka (er nesten ferdig, woho!), og så skal jeg på dansetrening med cheerleading-gruppa. Jeg vurderer å ta årets første joggetur ute også, om jeg får tid vel og merke. Det frister så sinnsykt! Og det minner meg på at vi har den SISTE COOPER-TESTEN NOENSINNE PÅ ONSDAG. Æææh!! Jeg har jo så vidt trent i vinter, men jeg har funnet ut at det handler 90% om mentalitet, i hvert fall i mitt tilfelle. Jeg gjør det like bra på cooperen om våren som jeg gjør om høsten, tatt i betraktning at jeg trener MYE om sommeren og er dermed i mye bedre form på høsten. Så, hvordan gjøre det bra på cooper? Jeg har en liten oppskrift for nettopp det - kan gjerne lage et eget innlegg om det før onsdag om dere vil. Er det stemning for det? :)

dette gjør meg gladSå ikke dette digg ut? Aaah, jeg elsker frukt! Kanskje litt for mye... Da jeg var yngre spiste jeg så mange epler om dagen at mamma og pappa ble bekymret. "Kristine, det er ikke bra for magen å spise så mye frukt før du legger deg!". Haha

DET ER VÅR! Om dere kjenner meg rett, vet dere at dette er tiden som gjør meg l.y.k.k.e.l.i.g. I dag bestemte jeg meg for å kjøre et stykke unna for å ta antrekksbilder, og da jeg satt i bilen med stemningsmusikk mens jeg kjørte langs vannet som glitret... aah, da kjente jeg at jeg var klar for vår. Jeg har fått gjort supermye i dag - elsker produktive lørdager! Vi har hatt besøk her hjemme i dag også, så det har bare vært godstemning all day long.

Nå har jeg inntatt koseklærne og er klar for en flink-pike kveld. Jeg skal jobbe med skole! Oh yes. Pepsi Max-flaska er godt plassert ved siden av meg da, så jeg tror jeg kommer meg gjennom de neste timene med glans, jeg. Viser dere dagens antrekk i et annet innlegg, så vi snakkes! Xx

green and suede

inneholder annonselenker

dress from nelly HERE, sam smith adidas shoes from nelly HERE, kristine 3 in green from Jofama by Kristine Ullebø (you can buy it HERE!)

Dere, altså! Det var veldig hyggelig å lese kommentarfeltet i går. Jeg tok på meg bikinien, stod i speilet og tenkte damn it, nå er jeg klar. Det er vi alle! Bikinien var forresten sinnsykt fin på. Tror det må være min favoritt av alle jeg eier nå :-) Spørs om jeg ikke må bestille samme i flere farger!

Denne helga har jeg satt av til kun skole og jobb. Det trengst - jeg kan ikke huske sist jeg hadde en slik helg... Så i dag skal jeg ut i finværet og ta bilder, og jeg lurer på om jeg kanskje skal prøve å få til en oppskrift som jeg kan dele med dere også. Jeg må nemlig lage og spise middag selv i dag. På en lørdag! Haha, noe så deprimerende. Eller, jeg har vært så mye med folk de siste ukene at jeg egentlig ikke har noe imot det for å være ærlig... Jeg er egentlig veldig glad i å henge med meg selv, men det tror jeg har sammenheng med det at jeg alltid har noe å gjøre. Jeg hadde ikke synes det hadde vært så jævlig fett å sitte å se på tv alene to dager i strekk, men når dagen består av å fotografere, svare mails, blogge for dere og så videre - da er det egentlig best å ikke ha folk rundt meg. Jeg klarer for eksempel ikke å blogge mens andre sitter og ser på.

Nå er det endelig varmt nok til å kunne bruke Kristine 3! Jeg er helt obsessed med semsket skinn om dagen... Når jeg shopper er det omtrent det eneste jeg ser etter. Og dere? Da jeg var i Oslo forrige uke tok jeg en tur innom Kouture, fordi jeg synes det alltid er så koselig å hilse på jentene som jobber der. Vel, de fortalte meg at Kristine 3 er HELT utsolgt hos dem. Kan noen KLYPE MEG I ARMEN!!! ♥ ♥ ♥

jeg er ikke bikiniklar

Hvert år føler jeg at sommeren.... plutselig dukker opp. Det skremmer meg litt, for jeg føler at vi nettopp feiret julaften. Jeg vet ikke med dere, men vi har så vidt rukket å spise opp restene i frysen etter fjorårets ribbe??? Og nå er vi brått på vei inn i sommersesongen. Da jeg var i LA dro vi jo på Paradise Cove en av dagene, en strand altså, og det var sinnsykt rart å gå i bikini igjen. Som jeg sa til Pål: "Jeg føler meg så forbanna naken i bikini." Jeg vet ikke om det er fordi det er månedsvis siden forrige sommer, om jeg bare er blitt mer ukomfortabel med meg selv, eller om dette såkalte "kroppspresset" (som jeg for øvrig hater at folk prater om) har blitt større enn hva det var før.

Ja ja. Alle kropper er en bikinikropp, det er mitt motto.

Det positive er at jeg har en dritfin bikini. JEG ELSKER DENNE ♥ ♥ Spesielt underdelen!! Jeg vet ikke om dere har merket det, men det er blitt in igjen å gå med bikinitrusa litt "høyt" oppe på hoftene, i sånn 80-tallsstil. Denne tror jeg blir dødsfin om jeg drar den litt opp på hoftene :-) Tror en av grunnene til at jeg digger den så mye er fordi den ligner på de bikiniene Alexis Ren bruker... Og det forklarer muligens hvorfor jeg plutselig ikke føler meg så komfortabel i bikini.

dette var deilig

sponset behandling

Rett etter en lang flytur for en stund siden tok jeg turen innom Signaturklinikken for å teste Green Peel-behandling de tilbyr. Snakk om bra timing! Etter å ha delt oksygen og trang luft med hundrevis av andre på et fly i 12 timer, kunne det faktisk ikke passet bedre med en real ansiktsbehandling.

Green Peel har gode effekter mot akne, store porer, ujevn og gusten hud. Urtene har samme pH-verdi som huden selv, så dette er en behandling som også kan brukes på de som sliter med sensitiv eller irritert hud. Jeg har aldri gjort noe lignende før, så det var ufattelig deilig å rense huden helt ned i dybden. Aaah! Sirkulasjonen blir satt i høygir og du vil sitte igjen med en dødsfin glød - jeg gikk ut av klinikken og følte meg freshere en noen gang. Du vil forresten merke at det prikker/gnistrer litt i huden i etterkant av behandlingen, men det gjør ikke vondt og det er bare et tegn på at det faktisk virker.

Green Peel kommer i 3 ulike styrker, i 3 ulike type behandlinger. Les mer om det her!

Jeg måtte bare knipse noen bilder på klinikken for å vise dere! Jeg elsker stilen de kjører. Herregud, så koselig. Slike ting får meg til å tenke på meg og mitt fremtidige arbeidskontor... Det være fint, haha. Jeg trives så bra i fine omgivelser. Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg om 10 år sitter i et stilfullt kontor - kanskje jeg er så heldig at jeg får skape det selv? Hehe, hvem vet. Jeg ser i alle fall for meg store vinduer, hvit pult med iMac, Espresso-kaffemaskin med kapsler i 10 forskjellige smaker og sist, men viktigst av alt; gode arbeidskollegaer!! Slik som på Signaturklinikken - det er liksom skikkelig god stemning og det virker som de virkelig gleder seg til jobb. Det er hva jeg kaller goals, altså :-)

Nå er det endelig helg! Jeg skal på dansetrening nå, og så er det hjem og spise fredagsmiddag med familien. Yeyyy! God fredag, dere!

ukens spørsmål #88

Hvilke hudprodukter bruker du før du legger deg?
- For å fjerne sminken og rense ansiktet bruker jeg Garnier sin 3 in 1 rens. Den er billig og fås kjøpt på matbutikker - og for en som opptatt av god hudpleie ELSKER jeg denne! Har brukt den i årevis.
- Deretter bruker jeg Obagi sin Cebatrol Pads. Søk opp på google, så ser dere hvordan den ser ut. Det er pads som fjerner sminken og skitt i porene fullstendig, og den inneholder en "syre" som gjør at den holder huden i sjakk. Er helt avhengig av denne!
- Til slutt bruker jeg Elizabeth Arden sin Visible Difference fuktighetskrem.

Nå føler jeg at jeg endelig har funnet en hudpleie-rutine jeg kan slå meg til ro med. Utrolig deilig!

Røyker du?
Jeg fikk en del spørsmål om dette i LA, så jeg tenkte å svare her for å... forklare meg. Jeg verken røyker eller snuser fast. Snus har jeg prøvd en gang i hele mitt liv og da holdt jeg på å besvime (har aldri vært så kvalm og svimmel på samme tid før), så jeg skal aldri ha en eneste snus i leppa mi igjen. Når det gjelder røyk så kan jeg ta en sigarett på fest, men det skjer svært sjeldent. I LA røyket jeg et par ganger - men det var bare fordi det var en helt annen stemning og atmosfære der. Og fordi jeg var på ferie, så det er ikke noe vane i det hele tatt. Så nei, jeg er verken fast røyker eller avhengig, det kommer sikkert til å gå flere måneder til jeg rører nikotin igjen. Synes bare det er litt dumt når folk er sånn "trodde ikke det om deg", "du er et dårlig forbilde" og så videre bare på grunn av det, for til syvende og sist er jeg bare en ungdom som alle andre som ønsker å erfare. Men når det er sagt kunne jeg aldri tenkt meg å røyke fast, for jeg vet hvor skadelig det er. Så, jeg håper jeg svarte på det mange av dere har lurt på :)

... og nei, om jeg flytter til LA kommer jeg så klart ikke til å begynne å røyke. Haha.Hvor langt er du villig til å gå i modellbransjen? Kunne du for eksempel klipt bob eller gått ned i vekt om du hadde noen kilo for mye? (Ikke at du har det, så klart!!)
Det spørs. Om jeg visste at jeg hadde gode sjanser og ville bli booket til kampanjer kunne jeg gjort endringer ved utseendet ja, men ikke slik som det er nå per dags dato, liksom. Modell er et yrke som vanligvis krever mange år for å i det hele tatt kunne se lyset i tunnelen på en karriere, så jeg hadde nok ikke gjort noe drastisk i starten. Hadde jeg vært på vei inn mot en solid karriere og tjente godt hadde jeg selvfølgelig kunne klipt av meg håret. Jeg mener, da hadde jeg jo hatt nok penger til å kunne få fikset det igjen, hehe ;-) Men jeg hadde aldri gått mer ned i vekt enn det jeg er nå om noen noen gang skulle ha sagt at jeg måtte det, jeg er jo allerede undervektig.

Skal på ferie med mamma i sommer og lurer på om du har tips til et sted som ikke koster skjorta?
Skiathos i Hellas! Jaaaa, sier jeg bare! Det er en kjempekoselig, liten gresk øy med de fineste strendene du kan tenke deg. I tillegg er det naboøya til Skopelos, hvor de spilte inn store deler av Mamma Mia The Movie. De tilbyr sighting-tour i båt til den øya, hvor man stopper på de ulike stedene, for eksempel stranden hvor de spilte inn "Lay All Your Love On Me" og i kirka hvor selve bryllupet var. Jeg og mamma dro på den turen TO ganger, først med hele familien, og så bare vi to dagen etter. Å sitte på den restauranten ved kaia, bare et steinkast unna det knæsjblå og krystallklare vannet, med en gresk salat til lunsj... Det var bare så altfor, altfor bra. Det er uten tvil det beste minnet jeg har med mamma.

Her var jeg lita jente, gitt!

Hva skal du i sommer?
Det skal jeg lage et eget innlegg om når ting begynner å falle på plass. Whooop!

Hva skal du gjøre neste år, i Oslo eller i LA? Jobbe? Studere?
Blogge!

Hvilket kamerautstyr bruker du nå? Bildene dine er blitt så sykt profesjonelle, keep ut the good work!
Først og fremst; tusen takk! Jeg har brukt Canon EOS 500D + 50mm f/1.4 i årevis nå, tror vi snakker godt over 5-6 år. Det er et amatørkamera + et portrettobjektiv, som ikke koster så altfor mye om du er glad i å ta bilder, men som likevel kan ta utrolig bra bilder dersom du bruker de riktige innstillingene. Jeg mener, jeg ble toppblogger med det kamera-utstyret, så det kan ikke være så altfor dårlig, haha? Nå som jeg har holdt på med blogging så lenge har jeg steppet up kamera-gamet litt, så i høst oppgraderte jeg til Canon 6D, og nå nylig kjøpte jeg vidvinkel-objektivet 17-35mm f/2.8. La meg bare si at jeg ELSKER det! Fotograferingen er lett som en lek, og bildene blir helt amazing om jeg får lov å si det selv. Fotografering er rett og slett kjempegøy når man har et såpass samarbeidsvillig kamera, det er så kult at man kan skape SÅ kule bilder ut av intet. Er nok det jeg liker aller best med fotografering/blogging! Man skaper noe. Ut av ingenting.Det ble en litt kort ukens spørsmål denne gangen, men jeg tar det igjen neste gang! Har dere spørsmål som dere ikke fikk svar på?

jeg føler meg rotløs her

annonselink

dress HERE, ray-ban sunglasses HERE

Militær-trenden! Aah, jeg elsker den! Dessuten vet jeg at grønt passer bra til hår- og øyefargen min, så jeg burde gå for denne fargen oftere, altså. Jakka er broren min sin forresten, og den er fra Jofama. Anbefaler dere å sjekke garderoben til far, bror eller kjæreste - det finnes overraskende mange plagg som vi jenter kan gå med også. Jeg er jo fan number one av store jakker, og det har jeg alltid vært. Synes av en eller annen grunn av antrekkene blir mer "balansert" da? Haha.

Har dere hørt Ni**as In Paris - JAY-Z, Kanye West forresten? Jeg fikk jo som jeg nevnte litt utvidet musikksmak da jeg var i USA, og jeg eeeelsker denne sangen! Føler meg skikkelig tøff når jeg hører på den. JA, jeg gjør det. Haha. Alle gjør det, det er bare at jeg tør å innrømme det.

Jeg innså nå at jeg har nevnt USA/LA i omtrent hvert eneste innlegg siden jeg kom hjem i forrige uke. Hah, vel. Tar det som et klart signal... Nei da, jeg skal sørge for å ikke prate for mye om det fremover. (Det er bare det at det ikke skjer så jævlig mye i Førde med 12 000 innbyggere, spesielt ikke satt i kontrast til LA, haha) Når det gjelder planer for høsten så kommer jeg til å oppdatere dere så fort jeg finner ut av noe mer :) Mange av dere spurte hvordan jeg finner folk å bo med, og det er egentlig via sosiale medier. Hender ofte at jeg kommer i kontakt med folk som følger meg og som jeg følger tilbake. Herregud, jeg lever i en skikkelig rar boble om dagen. Føler jeg står på en sykt stor milepæl i livet mitt. Jeg pratet med en av vennene mine om det å flytte til USA, og han støttet det så klart så klart, men at han selv følte at det blir å "rømme" litt fra livet. Er det kanskje sant? Greia er den, at jeg vet med 99% sikkerhet at jeg kommer til å ha det helt fantastisk i LA. Men når skal jeg flytte tilbake, da? Hvordan skal jeg kunne flytte fra palmetrær, storbyliv, sommer året rundt og hyggelige mennesker, til.... Norge? Etter at jeg var der i 7 dager virket hele Norge bare forbanna trist. Sorry å si det. Jeg føler meg rotløs her.

Hvordan er det mulig å ikke ha hjemmefølelse i sitt eget land, i sin egen by, i sitt eget hus?

Beklager for at dere må deale med min ekstreme identitets/fremtidskrise hver dag her på bloggen. Haha, virkelig. Dere skal få en pause nå. PS: Tusen takk for at dere lytter til meg.

doubt kills more dreams than failure ever willEn av de siste bildene fra Los Angeles! Hehehe. Jeg gikk forresten ikke med samme klær hele tiden, tok bare mange bilder i løpet av samme dag!

Jeg digger når onsdagen er ferdig, for da føler jeg at vi begynner å nærme oss helg på ekte. Vi har som sagt ekstremt mye skolearbeid disse to ukene, så jeg skal bruke helgen utelukkende på skole og bloggen. Det trengs etter å ha festet og fartet rundt så mange helger på rad. Dagene mine er med andre ord ikke så innholdsrike - eller når jeg tenker meg om så er de jo egentlig det, jeg lærer jo SINNSYKT mye nytt etter all denne puggingen! Vel, livet er kanskje ikke like spennende som det var for to uker siden når jeg vandret langs Santa Monica og Venice. Men altså, bare tanken på at det kan være hverdagen min om et par måneder.... det gir meg en helt sykt livsgnist. Jeg må bare si tusen takk for alle de motiverende kommentarene dere kommer med!! Det betyr mye at dere har troen på meg.

I går kom jeg forresten over en quote som traff meg midt i hjertet: "doubt kills more dreams than failure ever will". Cheezy, men SÅ sant? Bare tenk over det, liksom.

ProWhitening Tannblekning

annonse

Hvordan holder du tennene dine hvite når du drikker så mye brus? er et spørsmål jeg har fått en del opp gjennom årene, og ja, jeg forstår hvorfor dere lurer! All den Pepsi Max'en ville satt sine spor for å si det slik, hadde det ikke vært for et av mine favoritt-produkt på badet, nemlig tannblekings-strips. Det er faktisk et must have for meg! Jeg har brukt strips i flere år nå, og for litt siden testet jeg ut et nytt merke som jeg er så fornøyd med at jeg vil introdusere dere for det. ProWhitening!

Dette er verdens enkleste sak, og det er nettopp derfor jeg er så hekta. Du fester stripsene på tannradene dine og lar det virke i 30 minutter. På bildet over har jeg stripsene på meg, og de synes så vidt. Ikke kjenner man spesielt til dem når de er på! Dette er med andre ord en veldig enkel behandling som du kan gjøre mens du for eksempel sminker deg om morgenen.

En pakke inneholder 14 pakker med strips, en til hver tannrad. Pakken jeg har holder til en 4-ukers behandling. Du kan kjøre den fullt ut og ta på strips hver dag i 4 uker, men jeg personlig kjører aldri en så lang behandling. Jeg kjører en 2-ukers behandling og så bruker jeg den andre pakken til å for eksempel ta på strips to dager på rad før jeg skal noe spesielt. Da er tennene skinnende hvite og klare for anything! 

ProWhitening er helt uten hydrogenperoksid som unngår at du skader tannkjøttet eller emaljen din. Så sensitivitetsproblemer er ikke noe du trenger å stresse med. Pro Whitening har 100% fornøydsgaranti som gir deg pengene tilbake om du ikke skulle se resultat på tennene dine. Og psss! Leveringstiden er 1-2 dager. Dette er en hyllest til nettsider som har kjapp leveringstid. Det er digg!

Dette produktet er absolutt et must for meg! Jeg ELSKER å ha hvite tenner, og hvis dere ser på bildet her så gir en 2-dagers sykt bra resultat. Det er seriøst sååå deilig å ta av stripsene etter de 30 minuttene og se at smilet bare lyser opp, haha. Om du også vil ha hvitere tenner anbefaler jeg å prøve ProWhitening. Jeg har skaffet en rabattkode til dere! KRISTINE50 gir dere 50 kr rabatt, og den varer i syv dager fra i dag av. Du kan velge mellom 2, 4 og 6 ukers behandling, og pris per pakke blir forresten langt billigere om du velger en 4-ukers eller 6-ukers behandling, så kjøp gjerne sammen med noen for å spare penger!

Klikk HER for å gå direkte til ProWhitening.no for å lese mer om produktet.

Smil fra meg!

hvordan overleve skolestresset

I dag kom jeg på skolen slik jeg gjør hver dag, ante fred og ingen fare denne ellers rolige tirsdagen. Svipper innom hjemmeisden til skolen i timen og sjekker prøveplanen. Stopper å tygge i det grønne eplet mitt. Fuck. Heldagsprøve her, innlevering der, tre nye prøver der. Midt oppi dette stikker jeg en tur til Dubai. Altså. Jeg kunne kjenne panikken spre seg til alle kroppsdeler i løpet av et par sekunder. En panisk planlegging av søvn, skolearbeid, jobb og fritid begynte. Hvordan.skal.alt.dette.gå.rundt, tenker jeg i det jeg stirrer inn i den kaotiske prøveplanen på skolepc'en min.

Men så... lener jeg meg tilbake. Fortsetter å tygge i eplet mitt. Livet blir ikke mindre stressende av å stresse. Hah, det er innlysende, men mange av oss glemmer det likevel.

Så jeg fokuserer heller på det positive. Jeg gledet meg til mattetimen i dag fordi jeg hadde kjøpt meg ny kladdebok. Jeg elsker å starte på en helt clean kladdebok, det får meg til å ville skrive fint. Vippene mine har en bra dag i dag. Jeg drakk brus til frokosten i dag, fordi jeg kan og fordi det gjør starten på dagen tjue ganger bedre. Det er snart helg igjen, faktisk er det bare 3 små dager igjen. Når lillesøsteren min kommer hjem i dag skal jeg overraske henne med Toblerone som jeg kjøpte på taxfree. (Hun elsker Toblerone, og det har blitt en slags tradisjon at jeg kjøper det med meg hjem til henne når jeg er ute og reiser) Vi har prøve på torsdag, og jeg ble ferdig med alle notatene i går, så de to neste dagene skal jeg bare sette meg godt til rette i senga og lese gjennom det jeg har skrevet. Det er chill. (Takk til meg selv som brukte mye av helgen på skolearbeid. Elsker meg selv akkurat nå) Jeg er alene hjemme i dag så jeg må lage middag selv, men da jeg var på vei hjem fra LA kjøpte jeg en helt insane god salat på flyplassen som jeg ble skikkelig inspirert til å lage selv. Det var en vegansk salat som bestod av følgende: isbergsalat, kikerter, avokado, rødbeter og søtpotet. Alt var kuttet i terninger og kombinasjonen var helt magisk! Denne salaten tenkte jeg å prøve meg på i dag. Dessuten gjorde jeg ferdig en innlevering i helga! Så den kan strykes av lista.

Kjære elev eller student. Jobb jævlig hardt, vær effektiv og vær fokusert. Men så; må du slappe av. Mer enn det kan du faktisk ikke gjøre.

Og for for all del, ikke glem å fokuser på det positive. Skolearbeidet blir ikke mindre av å klage over det.

sunlight and necklaceDette smykket spottet jeg på Nasty Gal i LA, og siden det kostet 600 kr droppet jeg å kjøpe det. Vel, jeg klarte ikke å få det ut av tankene mine og så bare for meg alle antrekkene jeg kunne kombinere med det - så da vi dro tilbake til Melrose Avenue måtte jeg bare innom og kjøpe det. Det faller lett innenfor kategorien favorittsmykke!

Nå skal jeg jobbe videre med religionsprøven min. Dette er de aller siste prøvene vi har i de fleste fag!!! Jeg har faktisk sinnsykt mye motivasjon nå, så jeg har øvd mye allerede, selv om prøven ikke er før om et par dager. ELSKER å føle meg motivert, fy søren. Dere klarer det dere også! Husk at sommerferien er rett rundt hjørnet ;*

Xx!

videoblogg med håkon

 


Endelig! Haha.

Kom gjerne med forslag til videoblogg-ønsker her, jeg forteller mer om det i videoen!

slik soler jeg meg etter solskaden!

i samarbeid med Good For Me

Påsken er over og vi nærmer oss sommer med storskritt. Mange har kanskje allerede begynt å sole seg så smått? Jeg var jo nettopp i California, så jeg har allerede fått litt sol på kroppen! "Hvordan blir du brun?" er et spørsmål som ofte gjentar seg i kommentarfeltet her på bloggen. Vel, som dere vet er jeg blitt veldig opptatt av å beskytte huden etter solskaden jeg hadde i ansiktet, så her går det i høy faktor - spesielt i ansiktet. Jeg brukte SPF30 i ansiktet hver dag i Cali, og jeg kommer ikke til å gå lavere enn 20 nå i sommer.Men for å dra mest nytte av den solen jeg får, bruker jeg betakaroten. Det er noe jeg har brukt i mange år, og for en stund siden startet jeg på Good For Me sine betakaroten-tabletter. Mange av dere er kanskje kjent med disse tablettene fra før av, men for dere som ikke helt vet hvilken nytte det har: Betakaroten stimulerer huden som bidrar til en raskere brunfarge, samtidig som den er pleiende for eksem og beskytter huden mot å bli brent. Pigmentdannelsen blir altså stimulert, og dette setter fart på brunfargen og gjør huden mer mottagelig for lys. Sliter du for eksempel med soleksem, er betakaroten en veldig fin beskyttelse! Jeg er jo selv veldig redd for å få solskade igjen (det er en grunn til at jeg smurte meg med sunblock i hele 2015!), så derfor er høy faktor og betakaroten et absolutt must for meg.

Jeg ELSKER å være brun, men det er så utrolig viktig at man soler seg på riktig måte. Å grille seg på solsenga i syden i 30 grader uten faktor vil bare skade huden din og gi deg en overfladisk brunfarge som forsvinner med en gang, mens bruk av riktig faktor og betakaroten vil gi deg en sunn, dyp og fin brunfarge.Boksen fra Good For Me Betakaroten varer i 2 måneder. Abonnementet koster 149 kr, mens enkeltkjøp koster 169 kr. Her får du med andre ord veldig mye for pengene!

Dette er absolutt et av mine favoritt-produkter, for meg var disse tablettene en av de tingene jeg måtte dobbel-sjekke at jeg hadde med meg i kofferten til California. Haha! Anbefaler dere virkelig å teste ut Good For Me sin betakaroten for å få en dypere og viktigst av alt sunnere brunfarge. Klikk HER for å komme til nettsiden til Good For Me :)

black and silver details

Processed with VSCOcam with f2 preset

Saturday vibes med Vemund. Det var gøy å danse fra seg litt i går! Jeg var ganske tidlig hjemme da, så jeg har jobbet mye med skole i dag. Det er så vanvittig deilig å ligge litt frempå når det kommer til skolearbeid. Jeg klarer faktisk ikke å nyte helgen om jeg vet at jeg har en helvettesuke i vente, så da sørger jeg alltid for å komme godt i gang i helga. På den måten blir det 123456 ganger bedre å våkne mandags morgen :-)Over til noe annet... ER DET NOEN SOM VET HVOR JEG FÅR KJØPT ET SLIKT SKJØRT? Jeg har fått helt hang up - jeg MÅ ha et slikt i garderoben min! Prøvde et veldig likt et på Topshop, men de hadde ikke størrelsen min. Om noen av dere vet om noen nettsider eller butikker som selger noe lignende, så vær så snill og skrik ut. Enn så lenge får jeg surfe rundt på nett og se om jeg finner noe som ligner. Hallelujah, dette plagget er så meg! Jeg elsker svarte klær, gjerne i skinn, med sølv- eller gulldetaljer. Det er en kombinasjon jeg er altfor svak for. (Det ser dere vel kanskje på bildet av meg og Vemund)
 

fremtiden

my favorite playlist on spotify at the moment: los angeles xx

Fremtiden.

Jeg tror aldri jeg har tenkt så mye på den, som jeg har gjort de siste månedene. Er det noen flere 3. klassinger som føler med meg, kanskje? Helt frem til nå har vi bare levd livet på behagelige bølger, uten å måtte ta noen spesielle valg som påvirker livet vårt i stor grad. Plutselig ble vi kastet i det. Søknadsfristen for skole nærmer seg, boligjakten er i gang, presset om å få gode karakterer på det avgjørende vitnemålet er høyere og mer nervepirrende enn noen gang. Det føles litt som om jeg står på et stupebrett med hele livet under meg som et stort basseng. Det er skummelt å ta så store valg og måtte ta konsekvensene av dem selv, men det er vel en del av prosessen om å bli voksen, er det ikke?

En ting jeg har lært om meg selv de siste månedene, er at jeg er en person som er på jakt etter det utradisjonelle. For et par år siden var jeg fullt bestemt på å følge broren min sine spor og ta en bachelor, helst mastergrad, på strak arm rett etter videregående. Jeg visste at da ville mamma og pappa bli stolt, og ikke minst ville det være mye mer "allment akseptert". Men i det siste har jeg funnet denne gnisten, gnisten som jakter på noe uvanlig. Jeg føler at er det én gang i livet man trenger å ta et valg for selv, og for ingen andre, er det nå.

Da jeg la frem tankene om å kanskje flytte til Los Angeles var jeg sikker på at mamma og pappa ville stille seg negative til det. "Så lenge du tar det valget som gjør deg lykkelig, Kristine", sa mamma. Så ja, det er dette som står i tankene mine om dagen. Jeg digger at så mange av dere også støttet det. Herregud, det var supergøy å lese gjennom kommentarene på innlegget. Jeg har allerede pratet med flere norske som jeg kanskje kan bo sammen med, jeg har vært i kontakten med et dusin fotografer fra LA opp gjennom tiden, mange av samarbeidspartnerene mine holder til der, modellbyrået mitt er der.... HVORFOR ikke, tenker jeg. Akkurat nå føler jeg egentlig det bare blir litt bakvendt å flytte til Oslo. Det er så klart mange ulemper med å flytte så langt, men handler ikke livet om å ta sjanser, da? Jeg vil ikke alltid ta valg innenfor den komfortable boksen.

Jeg er fortsatt bare i starten av tankeboksen, men altså, de siste dagene har jeg gått rundt med sommerfugler i magen fordi jeg blir helt gira bare å tenke på det.

Før gruet jeg meg til å bli ferdig på videregående. Nå gleder jeg meg. Jeg gleder meg til fremtiden.

lunchin'For en koselig lunsj! Det er på Pikant her i Førde, og de har den beste cæsarsalaten jeg vet om. Vanligvis synes jeg cæsarsalat er dritkjipt på restaurant, man får som regel bare et halvt salathode toppet med et par stusselige krutonger, men denne er fylt med deilig dressing, saftig kylling, parmesan og masse annet digg. Anbefales til dere som bor i Førde :-) Hihi!

Nå skal jeg i bursdag! Følg meg på Snapchat for å følge meg i kveld; kristineul.

Xx!

kat von dJeg har hørt så sinnsykt mye bra om dette contour kitet, så da jeg fant det på Sephora i Los Angeles kunne jeg ikke dy meg. Det kostet rundt 600 kr om jeg ikke tok feil, men jeg håper og tror at det er verdt det. Har faktisk ikke fått prøvd det ut enda, men jeg skal teste det for første gang i kveld. Jeg skal sørge for å oppdatere dere på hva jeg synes - dette kitet har jo blitt skrytt opp til skyene så jeg har ganske høye forventninger egentlig. Har hørt at det er enda bedre enn Anastasia Beverly Hills, og jeg bruker det nå og er sinnsykt fornøyd, så dette blir spennende!

God lørdag til dere! I dag våknet jeg klokka 11, selv om jeg hadde alarm på flere timer tidligere. Tror virkelig jeg hadde godt av det, for denne uken har jeg hatt ekstremt underskudd på søvn. Dessuten er det jo lørdag, så det er lov, hihi. I går hadde jeg tidenes mest produktive fredag - jeg skrev ferdig en innlevering (som jeg vanligvis bruker en uke på å skrive), jeg fikk unnagjort masse bloggjobb, sendt avgårde fakturaer, ryddet rommet, farget brynene OG tatt selvbruning. Gjett om det var digg å legge seg ned i senga og avslutte skoleuka med en episode Skam, da!

I dag er det derimot lørdag og jeg skal bare kose meg. Første stopp er lunsj med Vemund og Vibeke, og så er det bursdag i kveld. Ååh, jeg elsker slike dager :-)

nå føler jeg meg norsk

Nå føler jeg meg så norsk som du overhode kan få det. And I love it! Det er synd jeg ikke fikk feiret skikkelig norsk påske i år, for det er faktisk en høytid jeg virkelig digger, men jeg kompenserer med ullundertøy fra Johaug og litt forsinket påskegodteri i dag, da. Helt innafor! Jeg slet meg gjennom den trøtteste skoledagen noensinne i dag (satt oppe til halv to i natt og gjorde matte!!), etterfulgt av dansetrening, og sååå var det hjem, hive på seg dette settet og spise etterlengtet pizza med familien. Det var akkurat en slik fredag jeg trengte!!!

Jeg har et ekstra av dette settet fra Johaug liggende her hjemme, bare i blått. Om du ønsker å få det tilsendt hjem i postkassen din må du ta en titt innom instagrammen min og kommentere bildet :-)

Fin fredag til dere!

vi glemmer det viktigste

Da jeg var i Los Angeles var det 8 timer tidsforskjell i forhold til Norge, så det vil altså si at når det er dag i LA ligger man gjerne og sover her hjemme i Norge. Det førte til at jeg ikke pratet så mye med folk hjemme i og med at tidsforskjellen var såpass stor. Vanligvis er jeg alltid aktiv på Messenger og snapper med 5 stykker på samme tid på Snapchat, men de syv dagene jeg var i USA var jeg for første gang på lenge litt ?offline?. Vanligvis hater jeg å følelsen av å ikke være tilgengelig til enhver tid, men vet dere hva? Det var deilig. Og det fikk meg til å lure? Hva i pokker er det vi driver med?

Jeg gikk ikke med mobilen i trynet til enhver tid, jeg brukte heller tid på å se, oppleve og være tilstede der jeg var. Og ikke minst, tilbringe tid sammen med personen jeg faktisk var med. For første gang på lenge følte jeg faktisk at jeg levde skikkelig. Jeg satt ikke bare å så på livet, jeg levde det. Jeg var tilstede.

Jævlig ironisk at dette kommer fra en blogger som lever av sosiale medier, tenker dere sikkert. Men jeg nekter ikke for at jeg elsker å ta bilder og dele dem med mennesker der ute. Internett er et fantastisk univers. I LA tok jeg massevis av bilder og det er fordi jeg elsker å forevige minner. Når jeg har tatt et bra bilde gir det meg seriøst en lykkerus, for jeg vet at det gir meg så mye å kunne se tilbake på det senere. Enten jeg er på fest, på ferie, på fjellet eller finner på noe gøy med vennene mine. Det er fantastisk å ha minner i fysisk form, og det er enda gøyere å dele det med verden. 

Men så! Så er det viktig at man stopper opp og ikke lar det sluke opp alt. Om en venninne ikke svarer på melding innen 2 timer begynner man å lure på om hun i det hele tatt er i live. Jeg kjenner meg så godt igjen selv også. Får abstinenser om jeg ikke får sjekka mobilen hvert eneste minutt. Vi skal alltid være på, ikke sant?​ Jeg tror vi må bli flinkere til å koble ut. Å være offline.

Vi ser stadig på livet til andre på sosiale medier, men vi glemmer jo søren meg det viktigste? Å leve sitt vårt eget liv.

Forrige gang jeg var på fest la jeg faktisk igjen mobilen min hjemme. Vet dere hva? Det var en sykt bra kveld, mye takket være det valget jeg tok. Så dere? Prøv det ut en gang. Samme om det er å legge mobilen igjen en kveld du skal ut, eller å la den ligge i lomma uten å tenke så mye på den. Verdenen er rett fremfor deg, og den har så mye vakkert å by på. Til syvende og sist er det ikke mobilen som gir deg livskvalitet.