hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

a night never to be trusted for emotions

"Your friends, your brain, your morals, your conscious, they all train you to not respond. But I'm gonna suggest that the next time you get a text from the one you love; respond. Just write back. When they ask you if you're up, and you're up, and you love them, just write back "yup, come over". Life is just too short to play the game. Because if you really want somebody, you'll figure it out later

If you love someone..." - John Mayer

It's a Sunday night, a night never to be trusted for emotionsAhhh. Dere må høre denne live-versjonen av Edge of Desire. Den lille talen han har i starten... SO touchy. Gåsehud. Har spilt den av så mange ganger at hodet mitt snart turner. Han fikk plutselig livet til å virke så enkelt. SÅ merkelig at bare noen få ord kan forandre synet på livet så mye. Synd jeg ikke har billetter til konserten i Oslo nå i mai :-( Dere som skal; KOS dere!!! Litt for meg også!

innflytningsfestI går var en fiiiin kveld. Vi tok et par glass vin hos meg og spiste glutenfri Grandiosa (NAM!!), jeg hadde skikkelig helgefølelse og det var så deiiiilig. NSenkede skuldre, ingenting du skulle gjort utenom å bare kose deg. Etter hvert bestilte vi Uber, og jeg fikk et ordentlig "Fuuuuuckkk you" før han slang på røret fordi han ikke fant frem. Haha, wow, det er første gang jeg har opplevd noe sånt. Snakk om å ha lav lunte, ass! De fleste sjåførene bruker jo å være skikkelig snille, heldigvis :) Vi kom oss avgårde til festen og der var det god stemning gjennom hele kvelden. Ah, de hadde balkong... Jeg vil ha balkong. Det er noe jeg virkelig savner i denne leiligheten. Nå er det stekende sol ute, så jeg skal få unnagjort litt jobb som haster - før jeg tar turen ut i det nydelige søndagsværet. Tenk at det er  MAI i morgen! Jeg husker denne dagen i fjor så sinnsykt, sinnsykt godt. Haha. Likevel er det ikke et eneste fiber i kroppen min som savner russetiden. Ikke et eneste... Men dere som er russ? Nyyyyyt! Det er en once in a lifetime-opplevelse... Virkelig.

yesterday was fun

I går var morrrrrooo!! Startet med å drikke litt vin hjemme i vinduskarmen fordi det er så sykt inspo. Nei da, det var bare digg. Vinduskarmene mine er jo så store at de fungerer som sitteplass. Jeg har fått til å koble opp YouTube til anlegget mitt, så ENDELIG kunne jeg blæææste DENNE versjonen av Slow Dancing In A Burning Room på alle høyttalerne. Mayer live er jo finere enn noe annet.. Denne sangen er jo egentlig skikkelig trist, men live-versjonen på Made in America Festival er SÅ.DEILIG.AT.JEG.ORKER.IKKE. Etter å ha spilt den av x-antall ganger var vi plutselig på Akershus festning i køen til en svær bursdagsfest.

Sandra Lyng var blant annet en av de som sang på scenen, og jeg ble så glad da hun trådde frem, fordi jeg DIGGER den dama. Så effortless, hun prøver ikke hardt i det hele tatt å bli likt - hun bare blir likt fordi hun er seg selv. Herlig dame! Her står jeg så klart ryddet plass fremste rad for en liten foto session. Haha, nei da. Det var en åpen spot... Jeg er ikke SÅ grusom. Jenter som driver og stirrer stygt på deg med et "hva faen driver du med"-blikk når du faktisk tør å stille deg opp og ta bilde med blitz på en fest fremfor mange mennesker - altså, FUCK YOU? Det eeeer så mange usikre jenter og det lyser altfor lang vei. Hadde det vært meg så hadde jeg spurt om jeg skulle hjulpet til med å ta bilde, liksom? Kan vi ikke bare være cool mot hverandre? (I det siste har jeg innsett hvor utrolig mange ulike situasjoner/oppførsler som bunner i usikkerhet...)My boi

Jeg synes dette bildet var skikkelig uskyldig og søtt, hihi.

Nå spiser vi Grandiosa (lol) og suser straks avgårde på innflytningsfest. Weee! Ha en nydelig kveld xx

dette får dere se på God Kveld NorgeDere får se et lite intervju av oss to! Hihi. Akkurat nå ligger en stykk fyllesyk Fabian i senga mi, det ble med andre ord en lengre kveld enn forventet i går. Olav Stubberud feiret 25-årsdagen sin med hundrevis av gjester og kul musikk til langt på natt. Dødsbra arrangert! Jeg er jo egentlig fortsatt syk, så jeg tok det rolig. Men det var hyggelig å hilse på både kjente og ukjente i går, jeg kjente egentlig ikke veldig mange men det gjør jo det hele bare ekstra moro. Det er jo bare å hive i seg et par drinks og begynne å prate med folk! Glad jeg har arvet den egenskapen av mamma, haha.

SE på disse skjønne jentene! Det er så hyggelig når dere kommer bort til meg!! Iiiih. Virkelig... I går også - dere som hilste på meg i går og slo av en liten prat, tusen takk. Jeg hører alltid om bloggere som får gjennomgå når de er ute på byen og folk er fulle, men jeg føler det helt motsatt for min del. Det er sjelden jeg blir så overøst med så mange fine komplimenter som når jeg er ute og treffer mennesker som leser bloggen min. Jeg er heldiiiig! Aldri tenk at jeg er for busy for å hilse, danse eller prate litt, som oftest vimser jeg bare rundt selv og aner ikke hvor vennene mine er uansett. Haha, det ender faktisk ofte opp med at jeg henger med folk jeg ikke kjenner heller - det er jo hyggelig da!! Jeg elsker å bli kjent med nye!!Nå må vi komme oss ut i finværet. Sola skinner i Oslo i dag! Jippi! Vi skal i innflytningsfest hos Anniken og Anders i dag, så jeg må finne noe fint å ha på meg. Hmm, vi får se hva jeg ender opp med, jeg tar med kamera så dere får se i alle fall :-) Jeg tror det blir en bra kveld! Xx

video: uken som gikk

FOR BEST KVALITET: trykk på tannhjulet -> velg 1080p

Denne videoen var gøy å lage! Vil dere at jeg fortsetter med det? Kanskje litt lenger, elleeeer? Let me know! :)

silikon

Det siste halve året har kroppen min forandret seg mye. Det er en blanding av at jeg har

 1. gått opp i vekt
 2. blitt eldre
 3. endelig kommet i puberteten(???)
 4. trent mye

Jeg ser at det er MYE spekulasjoner i puppene mine, blant annet. "Når skal du fortelle at du har tatt silikon?" er et spørsmål jeg har fått mye av, folk har til og med sammenlignet bilder av rumpa mi fra tidligere og nå. Vel, først og fremst kan jeg i alle fall love dere én ting; jeg kommer aldri, noensinne til å legge meg under kniven. Jeg kommer aldri til å gjøre permanente endringer ved kroppen min, først og fremst fordi jeg ikke tør (seriøst??? orker ikke at noen skal SKJÆRE i en av kroppsdelene mine?), men også fordi jeg er såpass glad i meg selv at jeg er redd for å tukle med trekkene mine, de trekkene som gjør meg til nettopp meg.

Så jeg har IKKE tatt silikon. Eller gjort noen andre kirurgiske inngrep. Hadde jeg gjort det så hadde jeg nevnt det her for dere så klart, for min personlige mening er at det er dårlig gjort som blogger å ikke stå for de valgene man har tatt. Man trenger ikke å promotere det, men det er synd at folk skal tro en falsk kropp er ekte - når den faktisk er kjøpt og betalt. Jeg synes det er urettferdig at folk skal måtte strebe etter en kropp som ikke er mulig å oppnå naturlig, rett og slett :)

Men altså, jeg måtte faktisk ta en graviditetstest i dag tidlig fordi brystene mine har vokst usannsynlig mye?! (Og fordi en leser skrev at jeg burde på grunn av de synlige blodårene... Jeg freaket litt ut da jeg leste den kommentaren haha)

2015

Vel, jeg var heldigvis ikke gravid, haha. FJOOOH. Jeg antar at jeg bare er kommet i puberteten. Omsider :) Weeee!

2017... when puberty hits u

Så det var dagens puppesnakk, haha. Jeg ville bare klarne opp i det, fordi jeg vil ikke at folk skal gå rundt og tro at jeg har lagt meg under kniven. Dere må vite at jeg aldri kommer til å lyve til dere :) Her får dere hele pakka!

dagens antrekk

adlinks

sko fra Nelly HER, bukse Levis Re-done, jakke Zara, hettegenser Urban Outfitters, lignende belte fra Nelly HER

Jippi! Dette har vært en såå fin torsdag! Jeg møtte en journalist på en kafé bare noen hundre meter fra leiligheten min 09:00, og i stedet for å sitte og gjøre intervjuet, noe som ofte kan bli litt monotont, gikk vi heller rundt på hele Løkka og langs Akerselva mens hun tok opp lyd på mobilen. 90 minutter med KONSTANT prating, jeg ble litt paff når vi sa farvel, for det føltes ut som om jeg hadde pratet hele sjelen ut av meg, og det hadde jeg vel kanskje også, haha. Jeg tror jeg er alle journalisters drøm, haha. Plaprer i vei. Jeg gleder meg sinnsykt mye til det kommer på trykk i Det Nye, og jeg gleder meg ENDA mer til å vise dere det. Her får dere se bildene jeg tok med Idol Looks (!!!), og så får dere komme veldig i dybden på meg. Tror aldri jeg har vært så ærlig i et intervju før, når jeg tenker meg om. Åh, dette blir gøyalt! Vi gikk så klart midt oppi en innspilling av Skam ved Akerselva på veien, spørs om jeg ikke kommer med i bakgrunnen, haha. Neiiii da. Men jeg digger skuespillerne - for en fin og dyktig gjeng!

Jeg har også vært i et spennende møte som jeg skal fortelle om i løpet av uken. Da jeg satt på bussen hjemover innså jeg hvor mange dyktige, kreative og GODE mennesker jeg har i livet mitt. Nesten utelukkende på grunn av jobben min... Det skal man aldri ta for gitt. Resten av dagen skal jeg bare ta det cool, prøver å bli helt frisk igjen til helgen, for da er det fest og moro på planen. Jeg kaaaan ikke være mer syk nå!

intervju og møteGood morning, sweties! Ah, i går kom jeg meg i seng tidlig og det var så deilig. Jeg har begynt å sette av tid til å lese i stedet for å henge på mobilen før jeg sovner, og jeg presterte faktisk å sovne med boken i hånden, haha. (Det har vel og merke ingenting med selve boken å gjøre) Det er digg å være ordentlig trøtt - jeg er så glad for at jeg ikke sliter med dårlig søvn, for det har ikke jeg tid til. Nå sitter jeg med frokosten ved siden av meg og skal straks ut døren, først ut er intervju med et blad som dere finner i butikkhyllene (I will show uuuuu!), og så videre i et møte. Jeg er fortsatt småsyk, så jeg får ta ting i et rolig tempo. Det vil si: unne meg selv Uber fra A til B. Heheheh. Jeg får egentlig sykt dårlig samvittighet hver gang jeg tar enten taxi eller Uber nå, for når man har fylt 20 år og ikke er student går man bra å betale 349 kr til 708 kr (!!!!!!!) for månedsbillett med Ruter. HVOR grusomt dyrt!! Jeg vurderer nesten å kjøpe meg bil... Faktisk. Egentlig er jeg imot å kjøpe bil fordi det er så dyrt på alle mulige måter (bensin, parkeringsavgift, forsikring osv osv), men når jeg må betale sååå mye penger for å sitte på en trikk som for øvrig bruker dødslang tid begynner jeg nesten å vurdere det. Me får sjå! Vi snakkes senere i dag, nå må jeg ta på meg de varmeste klærne jeg har og komme meg ut. Jeg gleder meg til dette intervjuet :)

HAVE A WONDERFUL DAY

jeg skjønner ikke

Er det været? Er det en diagnose? Eller er det meg? Eller er det bare livet?

For en dag kan plutselig alt svartne for meg. Alle lysene, alle målene, alle høydepunktene og hele meningen med min egen eksistens bare forsvinner som sandkorn mellom hendene mine. Jeg prøver febrilsk å finne de frem igjen, for jeg vet jo så godt hva som gjør meg glad og hva som driver meg fremover, men så vet jeg plutselig ikke det lenger likevel. Det er som at kroppen min og sinnet mitt bare slukner.

Hvorfor kan ikke bare kroppen min hoppe av glede, slik den gjorde i går? Da jeg følte meg lett og fin og kroppen bare seilet avgårde som om livet skulle vært det enkleste i hele verden? Hvordan kan man gå fra å danse i gatene, smile til fremmede og glede seg til å komme hjem og lage middag med et glass rødvin - til å se verden i et trasig svart hvitt-filter?

Av og til er ting skikkelig mørkt og det bare skremmer meg litt

Det forsvinner sikkert like fort som det kommer. Men faen. Livet er merkelige greier. 

jeg har jo fått langt hår igjen!

annonse

Hår! Noe av det viktigste ved en person, spør du meg. Jeg har som dere sikkert vet, alltid vært utrolig opptatt av håret mitt. Det har vært "my thing" i alle år... Fint, langt, tykt hår. Det finnes en hel haug av produkter der ute, og jeg har egentlig aldri vært flink til å faktisk ta vare på håret mitt. Ikke før det siste året. Det ble etter hvert slitt og så ikke bra ut - så som dere sikkert vet, går jeg på tabletter som har hjulpet meg på lang vei. Sammen med disse tablettene som jobber innenifra med vitaminer, går jeg nå på et serum som jeg har gledet meg veldig til å fortelle dere om! Nemlig Hair Renewal Serum.

HVOR BLE DET AV DET KORTE HÅRET MITT?

Dere vet jo at jeg klipte meg "kort" for ikke lenge siden, for første gang i hele mitt liv? Jeg følte meg SÅ kort og det var skremmende helt i starten, men som mange av dere har påpekt den siste tiden så har jeg jo fått kjempelangt hår igjen. Allerede! Jeg tror faktisk jeg må klippe meg igjen ganske snart, for jeg trivdes med den korte lengden. Det ga meg en HELT annen look and I freakin' love it. Men nå skal jeg fortelle dere om dette serumet jeg har prøvd en god stund som har økt både tykkelse og vekstfart på håret mitt, jeg har nemlig brukt det i ganske mange uker nå;

Alle mister hår og det er helt naturlig. Det kommer jo alltid tilbake - men noen ganger orker man ikke å være så innmari tålmodig, right? Hair Renewal Serum jobber utenifra, og inneholder ingredienser som aktiverer hårsekkene. Det kan brukes både som forebygging så håret vokser maksimalt hele tiden, eller så kan det brukes om du føler håret ditt er blitt tynnere og vokser saktere enn før - for å sette i gang vokse-prosessen fortere.

LETTVINT BEHANDLING HJEMME - BRA PRIS - ENKELT Å TA MED SEG PÅ REISE I TOALETTMAPPEN

Slik fungerer det:

 • Drypp forsiktig et par dråper av serumet i hårbunnen når håret er tørt
 • Masser inn serumet med hendene
 • La det tørke i et par minutter

.... and that's all!

Seeeee da!! Ikke bare vokser håret i rekordfart, men det glinser. Gullhår som mamma pleide å si, haha!

"INVEST IN YOUR HAIR... IT'S THE CROWN YOU NEVER TAKE OFF"UNIK RABATTKODE TIL MINE LESERE

Koden "HAIR200KU" gir deg 200 kr rabatt, om gjør at du kan kjøpe enten 1 hårserum for 490 kr, eller 2 hårserum for 790 kr. Weeee!

dagens antrekk

adlinks

Sko fra Nelly HER, Bukse Levis Redone, bluse Zara, lignende western belt fra Nelly HER, jakke Marzia Muratori

Mange av dere savner antrekksbilder her på bloggen, og nå er jeg SUPER-inspirert på klesfronten om dagen fordi jeg har fått fornyet garderoben min - so I'm finally back on track with those outfit posts guys! Nå er det jo blitt mye varmere ute også, så det er 1. gøyere å kle seg. 2. gøyere å ta bilder ute. La oss minnes alle de vintrene jeg har stått utenfor huset etter skolen og tatt outfit-bilder i kuldegrader :')

Tirsdag! How you doing sweeties? Da jeg var på vei hjem fra flyplassen i går kjente jeg det helt plutselig: jeg er på vei til å bli syk. Dundrende hode og sår hals. Jeg så jo den komme i og med at jeg har kysset på kjæresten min da han var syk i helgen, selv om jeg innerst inne hadde troen på at det fantastiske immunforsvaret mitt ikke skulle la bakteriene ta meg. Velllll. Det skal veldig mye til for at jeg tar meg en "sykedag" og legger meg i senga med serier, slik har jeg bare vokst opp. Jeg elsker at mamma ikke har oppdratt oss til å være sveklinger (sorry... men seriøst) som blir hjemme fra skolen på grunn av litt hodepine. Noooope! Husker alle pratet om hvor "deilig det er å være syk og ligge hjemme med serier og godis", og jeg bare HÆ? Når jeg er sengeliggende er det av med lyset og bort med alt av elektronikk. Det har kanskje gått litt for langt til tider da, for da jeg begynte å utvikle kyssesyken for 3 år siden dro jeg likevel på skolen uten å tenke meg om, og plutselig kom jeg der med HELT hovne øyner.

Jeg liker den egenskapen at jeg ikke synes synd i meg selv fordi jeg er litt dårlig, MEN, det er naturligvis utrolig viktig å kjenne på kroppen. Jeg har levd denne dagen som normalt, men i et rolig tempo. Blant annet har jeg redigert videoblogg til dere, skal få redigert den så fort som mulig - weee! Senere i dag er det Pad Thai Tuesday, og det KAN jeg jo ikke gå glipp av. Elsker at det er på tirsdager, for det er som oftest den dagen som føles mest... meningsløs ut? Det er lenge til helg og det skjer sjelden noe. Am I right? Vel, nå er det blitt en av mine absolutte favoritt-dager. JIPPIIII

jeg kom meg aldri til trondheim

Jeg har reist mye alene, og det er noe jeg har fått skikkelig sansen for etterhvert som jeg har tilbragt x-antall timer alene på flyplasser rundt om i verden. I går stod jeg opp 06:00, reiste avgårde til Gardermoen og var klar for et døgn i Trondheim fylt med jobb og moro. Satt meg ned på Starbucks med en sværa kaffe, nøt alenetiden, og ja, jeg nøt til og med at flyet ble utsatt hele 2 ganger. Bam. Plutselig forsvinner flighten min fra tavlen uten noe som helst varsel. Så spør jeg noen tilfeldige forbipasserende og får beskjed; flight til Trondheim er cancelled. Stiller meg i den milelange køen til Norwegian og innser hvor glad jeg er for at jeg ikke har med meg reisefølge, for da hadde jeg sikkert blitt stående og klage slik alle de andre rundt meg gjorde. Nope. Jeg spiste bananen min jeg, og observerte heller de rundt meg. Kommer omsider frem i køen, ombooker billetten min og får nytt fly klokka 17:00. 4 nye timer, jeg slapper av og tenker at hey, nå får jeg gjort mye jobb i alle fall, kjøper meg en baguett og den søteste mini-Sørlandschips-posen og setter meg på en av barene. Etter å ha tilbragt 9 timer på flyplassen er det endelig tid for boarding. Yay!

Oslo - Trondheim: Flight cancelled.

Det ble altså ingen jobbtur til Trondheim. Noe som svir litt i sjela ettersom jeg hadde gledet meg skikkelig til denne døgnet, å se Erica og teamet igjen, jobbe og være kreative. Well, next time! Så da var det bare å sette snuten hjemover til Løkka igjen. 12 timer senere var jeg tilbake i leiligheten min. Nok en gang er jeg glad for at jeg ikke hadde med meg reisefølge, for da hadde jeg veldig sannsynlig begynt å klage. Jeg kom hjem, la fra meg tingene mine og møtte Fabian med et smil, og så dro vi ut og spiste :)Jeg fikk forresten skikkelig god tone med hun ene som jobbet i skranken. Kofferten min forsvant og hun beklaget seg skikkelig, så jeg var sånn; du, er det noen det er synd i så er det dere som jobber her på slike dager. En haug av kansellerte fly, gretne nordmenn og baaaare kaos. Før ville jeg blitt skikkelig irritert på de som jobbet der, men man vinner så mye på å bare være kul og positiv. Så jeg kom hjem med mye energi og tenkte at vel, shit happens.

elsk litt for mye

say what you need to say, then say a little more. say too much. show too much. love too much
 Jeg husker jeg sa for et år siden at jeg hadde lyst å kjenne på en kjærlighetssorg kun for å føle meg menneskelig, kun for å kjenne på ekte følelser. For en gangs skyld. For jeg var bare likegyldig, og driftet avgårde i takt med dagene. Følelsesløs. Ikke noe spesielt lei meg, men heller ikke noe spesielt glad. Nå lurer jeg på hva i all verden mennesker gjør når de får hjertet sitt knust. Hvor går man? Hva gjør man? Hva er første steget? Jeg har så stor respekt for de som har gått eller går gjennom en kjærlighetssorg, kanskje fordi jeg for første gang har kjent på kjærlighet selv og jeg vet hvor forbanna skjør den vasen er. Så klart skal man ikke la kjæresten sin være grunnmuren i livet, man skal ha andre bein å stå på også, men elsker man noen, så elsker man noen. Det i seg selv er en musefelle. En ganske stor en, også. Jeg husker da jeg gikk ut av døra til Fabian for første gang. Det var to ting jeg visste med sikkerhet: 1. vi kom til å møtes igjen. 2. dette kan gjøre meg vondt... For selv om kjærlighet er det fineste i verden, har det likevel sin pris. Men så har jeg innsett... man kan ikke gå rundt å være redd og hele tiden frykte. Man må elske med alt man har, og så heller la det være verdt den sorgen man kanskje vil føle, om den kjærligheten skulle vise seg å ikke være holdbar. For hva om den er det? Kjærlighet er det eneste som gjør oss lykkelige til syvende og sist, uansett. Så oppsøk det, sug det til deg og elsk. Elsk litt for mye.

trondheim!

A perfect song for a calm morning: Never on the Day You Leave

Brekkie! Favoritt-måltidet mitt uten noe som helst tvil. Jeg stod opp grytidlig i dag for å rekke morgenflyet mitt til Trondheim, men det stopper ikke meg i å lage ordentlig frokost så klart. Samme om jeg står opp midt på natten eller sent, frokost MÅ jeg ha. Og jeg er så glad for at jeg har den vanen! Det er superbra for kropp og helse. Om du leser dette og er en av dem som kommer på skolen på tom mage; prøv å endre på det. Jeg vet at enkelte blir kvalm av tanken på mat tidlig på morgenen, men det er bare tilvenning som skal til som oftest :) Jeg lover deg at kroppen din kommer til å rooooope av glede! Før spiste jeg ofte søt frokost, som yoghurt med honning/syltetøy/sukker osv, men nå har jeg gått over til salt frokost. En sikker vinner er knekkebrød med speilegg, det er så og si det eneste det har gått i den siste tiden. Mm!

Processed with VSCO with b1 preset

THINKING ABOUT YOU.. OF COURSE

Om noen vet hvor jeg kan få tak i bukse i lakk, slik som dette skjørtet, please let me know. Ser for meg det, kombinert med en lang kåpe og noen elegante hæler. Aahhhh!

Og så har jeg endelig lært meg å trakte kaffe! Jeg er flink på kjøkkenet, men kaffe har aldri vært min spesialitet, haha. (Refererer til i høst da jeg blandet kokt vann med HELE kaffebønner og trodde det på et mirakuløst vis skulle bli til kaffe. Jeg er fortsatt flau)

Hvor nostalgisk er vel ikke disse kjeksene? Jeg fikk dem alltid da jeg var syk som liten, så jeg kjøpte de til Fæbz da han var syk i helgen. Forresten, HVORFOR har de sluttet med den gøyale leken i pakningen? Det var jo halve moroa...

Disse knekkebrødene er sååå gode! Både de med Chia og de som er laget av surdeig, sistenevnte er kanskje aller best. Hamstret med meg da vi var i Sverige for en stund tilbake siden :)

Nå sitter jeg på Starbucks på Gardermoen og drikker kaffe. Flyet mitt til Trondheim er forsinket, men for første gang synes jeg det er deilig. Jeg er glad i rolige morninger, så det gjør meg ingenting å sitte her en times tid til. Jeg har forresten ikke vært i Trondheim siden jeg var liten jente, så det blir moro. Gleder meg til å jobbe, være kreativ og ikke minst møte Erica and my ladies igjen! Kameraet er med xx

my heart would rule my mindGood night sweeties

en serie jeg faktisk liker!

Jeg møtte Julia for en kaffe tidligere i uka, siden hun var i Oslo for et par dager. Ah, denne jenta digger jeg virkelig av hele mitt hjerte! Jeg har fulgt med på henne siden starten, altså for maaaange år siden, og selv om jeg alltid har hatt et godt inntrykk av henne har jeg bare fått mer og mer sansen for henne etter de få gangene vi har hengt sammen. Hun har en veldig kul og positiv innstilling til livet som jeg tror mange kunne hatt godt av.

Fabian er ordentlig syk og ligger i sengen min med Paracet og Tom & Jerry-kjeks, mens jeg sitter i stua og jobber. Han er seriøst helt umulig å holde innendørs - en mer rastløs person skal du lete lenge etter. Og jeg trodde JEG hatet å sitte på rumpa mer enn et par minutter... Haha. Siden han har vært syk hele helgen begynte vi på en serie som heter Stranger Things på fredag, det er faktisk den første serien vi har klart å faktisk fullføre sammen. Tror vi har 1-2 episoder igjen eller noe. Anbefaler å se den! (Det har dere sikkert gjort allerede, jeg ligger alltid 50 år etter på slike ting) Jeg er anti-serie-menneske og finner så og si alt uinteressant, men denne likte jeg fra starten av. Jeg ble faktisk ordentlig redd, tror ikke jeg hadde turt å være alene hjemme etter de episodene altså!! Haha.

vårlig salat med laks og quinoa

Jeg blir umiddelbart mer inspirert på kjøkkenet om våren. I går kjente jeg skikkelig på den matlagings-gleden jeg har tatt med meg hjemmefra. Jeg dro ut i den sene lørdagssolen, sminkefri men med glød i ansiktet etter en lang dag i byen, og fylte handlekurven med bare grønne greier. Mmm! Plutselig fikk jeg lyst på salat skjønner dere, jeg har helt glemt hvor mye man kan lage ut av det. På menyen stod det vårlig salat med stekt laks! Neste gang lager jeg uten laksen tror jeg, for jeg spiste omtrent ikke noe av fisken og likevel ble jeg god og mett :-) Jeg satte opp håret i en dott, fyrte opp jazz på anlegget, fylte opp glasset mitt med Pepsi Max og koste meg ihjel på kjøkkenet mens jeg laget denne retten.

Lov meg at dere prøver!

GLUTEN FREE AND LOW FODMAP

Dette trenger du:

 • Ruccola og babyleaf
 • Fetaost naturell
 • Agurk, paprika, tomat, røde druer
 • Evt. laks
 • Sitron
 • Crème fraîche​
 • Quinoa

Salat: Kutt opp agurk, paprika, cherrytomat og røde druer og bland sammen med ruccola og babyleaf i en skål

Dressing: Bland Crème fraîche sammen med salt, pepper og sitron

Kok opp quinoa, stek laksen og bland sammen salaten din slik du vil. Quinoa er noe jeg har hatt stående i kjøkkenskapet lenge, men det er ikke før nå at jeg faktisk har fått opp øynene for det. SÅ sinnsykt godt?! Det er fullt av proteiner og bra for magen, så fremover kommer jeg til å eksprimentere mye med disse frøene. Ja, det er faktisk frø! Det ble ansett som et hellig frø under inkatiden, faktisk. Smaken er nøtteaktig og det er bare sååå godt. Mm!!

Jeg kjøper alltid fetaost naturell, den er best synes jeg. Så slipper man oljen, hvitløken og alt krydderet som er tilsatt.Nam! Spørs om dette kanskje ikke blir middag i dag også, hehe :-)

svar på noen kommentarer

I dag velger jeg å svare på et par kommentarer som tikket inn i dette innlegget :-) TUSEN takk til alle dere som kommenterte så fint der, og ellers, forresten. Dere er gode!!

Hva er det igjen å dele privat med kjæresten sin når du legger ut bilde i undertøy?
Åja, aaaah - er det slik dine kjæresteforhold er? Det eneste dere har er hverandre i undertøy? Hva med morgenene i armkroken, intimiteten, sex, de fine samtalene, gåturene hånd i hånd nedover gata, de lange klemmene, de dype samtalene?

Innleggene og tekstene dine er både bra og inspirerende men bildene ødelegger litt ditt image som en smart og reflektert ung jente :(
Så du mener virkelig at det ikke går an å være stolt av kroppen sin og vise den frem, samtidig som man er smart og reflektert? Det er isåfall en utrolig trist tilnærming.

..og barna dine vil se dette når de googler deg om noen år.
Ja? :-) Hadde jeg funnet et bilde av mamma hvor hun var confident i undertøy hadde jeg blitt DØDSstolt. Hey, that's my mom. For øvrig har jeg sett bilde av henne i undertøy på fremkalte bilder fordi det ikke var internett på den tiden hun var ung, og hun så (og ser) råbra ut. Heia kvinnekroppen! Spesielt kroppen til den dama jeg har arvet kroppen min av! Jeg er STOLT!

Tror du at du kommer til å se tilbake på bildene av deg selv i undertøy som voksen og være?
Jeg fikk en kommentar fra en smart leser som jeg velger å svare med her: "Hvis alle kommentarer jeg har lagt fra meg på nettet ble samlet i en bok med mitt navn på forsiden, hadde jeg vært stolt da?"

Du er virkelig ikke godt likt lenger, Kristine. Jeg vet mange i Oslo miljøet tar avstand fra deg, og det er det faktisk en grunn til.
Ah! Flaks for meg at jeg ikke har noen planer om å bli en del av Oslo-miljøet. For min del er det noe jeg ikke streber etter. Jeg var aldri en del av Førde-miljøet, og kommer nok aldri til å bli det her heller. Jeg er og forblir en outsider, med venner litt her og der. Og det trives jeg veldig med, det er en del av meg :)

Slike bilder er det virkelig ikke smart å legge ut på internett hvor de er tilgjengelige for hele verden?
Hvorfor er det da ingen som setter spørsmålstegn bak de jentene på Instagram som har begynt å legge ut kun uhøytidelige bilder og videosnutter av seg selv? De som har litt ekstra kjøtt på kroppen, som velger å si "fuck kroppspress" og danser i bare trusa og bestemor-bh'en på en IG-snutt? Jeg DIGGER at disse folkene gjør som de gjør (fordi jeg støtter alle kroppsfasonger og at folk elsker sin egen kropp slik den er), men jeg finner det interessant folk anser det som greit, men ikke at jeg eller folk med min kroppsfasong poserer i samme mengde klær. Med en gang det er sexy, så er det galt? For tydeligvis kan man være like lettkledd som jeg var på de bildene, så lenge man bare viser frem dobbelhaken og cellulitter. Jeg venter på den dagen begge deler er greit, jeg.

Daniel Wellington i Norge!

annonse

Hey dere! Nå skal jeg komme med en beskjed mange av dere sikkert blir glade for å høre... Daniel Wellington har åpnet sin første flagship store i Oslo! Weeeeeeho!

WHERE:

KARL JOHANS GATE 25, OSLO

I går var det åpning av butikken med Daniel Wellington selv som host for eventet, og jeg som har samarbeidet med dette klokkemerket siden jeg var liten pike på ungdomsskolen måtte jo så klart få med meg dette. Jeg traff utrolig mange kjente som jeg ikke har sett på en stund, og det er alltid like koselig. Og så fikk jeg sett på alle de fine klokkene de har - sist men ikke minst; jeg fikk møte og bli kjent med Daniel Wellington-gjengen fra Sverige. Foooor noen herlige mennesker!

Den personen jeg alltid ser etter i et fullt rom... My darliiiiin'.

Skjønnhetsdronningen har flyttet til byen! Så nå har vi endelig fått mulighet til å henge mer sammen, og det er så koselig.

Hvor fin er ikke den nye kolleksjonen Classic Petite? Min favoritt er den i sølv som Caroline har på seg her, det er fordi jeg troooor... jeg tror jeg er en sølvjente. Alle skinnjakkene mine og det meste av tilbehør jeg har er i sølv, så da faller det seg naturligvis best med klokke i sølv også. Selv om "Melrose"-fargen også er helt nydelig.

Disse armbånden er så fine!! Det er dødsfint å kombinere sammen med en av klokkene på samme hånd.

Endelig fikk jeg tilbringe litt tid og skåle med røyskatten igjen. Det var ON TIME, ass. Haha herregud, jeg ler meg skakk ihjel hver gang vi to er i samme rom.

Her var det mange folk, som dere kanskje ser. Maaange! Og FOR en fin butikk! Lokalet er like klassisk og elegant som klokkene selv.
 

buksene som gir deg rumpe

DEN FØLELSEN NÅR DU FINNER EN BUKSE SOM SITTER SOM ET SKUDD

Jeg har glemt hvor glad shopping gjør meg. For helt ærlig handler jeg klær veldig sjeldent, jeg er den personen som bruker favoritt-plaggene mine om og om igjen. Her om dagen tok jeg en kaffe i kveldssolen med Julia, og hun nevnte at de hadde fått så mye fint på Zara. Jeg tar en liten svipptur innom på vei hjem tenkte jeg, vel, la oss si at det ble mer enn en svipptur. Ah, de har fått FOR mye fint der. Ta en tur innom om du er i byen! Jeg er egentlig ikke fan av slike bukser som er stoff og ikke jeans, fordi jeg synes ofte det kan se litt... barnslig ut??? Av en eller annen rar grunn?? Me disse var helt nydelige! Litt sånn dressbukse-stoff-ish.

Og!! Den gir rumpa et skikkelig boooooost, haha 😃

Her er et bilde av hvordan den ser ut fremme også. Jeg glemmer alltid å gjøre det når jeg viser frem bukser, haha.Zara should pay me for this, haha. Nei da, men når de er  behagelige OG fine må jeg bare anbefale videre. Jeg så mange spurte på Snapchat også :-) (Snapchat-koden min finner du forresten nå øverst på menylinjen til høyre, om du ikke allerede har lagt meg til! Jeg har blitt veldig aktiv der)

heller klein stillhetHiv og hoi! Det er fredag! I går fikk jeg besøk av et par fine mennesker før vi dro avgårde til DW-eventet sammen. Blant annet Espen og Julia! FOR noen lyse sjeler. Jeg digger attituden til deres, litt sånn... de gir faen der man kan gi faen, de er positive, de støtter hverandre og bare ja... de er bra mennesker. Det bunner så klart i at de har god selvfølelse og er trygge på seg selv. Love yourself first, sier de. Det ligger mye i det ordtaket. Jeg har innsett den siste tiden hvor UTROLIG glad jeg er i positive mennesker. Mennesker som ikke livnærer seg på å klage. Jeg har vært altfor mye vitne til nettopp det, og ikke bare er det slitsomt å høre på, men jeg tenker bare på hvor synd det er for de som ikke klarer å se noe positivt i noe som helst. Tror også at enkelte bruker klaging som en enkel utvei for å ha noe å prate om - am I right? Jeg vil heller ha klein stillhet enn bare negative ting om livet ditt. Bisssshhhh bye.

Helgen er straks her, men før den tid skal jeg jobbe. Jeg har en skikkelig god, deilig følelse i kroppen i dag. Om det er solen eller bare at jeg har det bedre med meg selv vet jeg ikke... Men deilig er det :)

Vi snakkes xx

den verste shoppingen jeg vet om

I går tok jeg steget... Det store steget... Jeg dro på BUKSESHOPPING! Gud, jeg vet ikke om jeg selv er klar over hvor mye jeg hater nettopp det. Bukseshopping. Det er slitsomt, utmattende og man mister troen. Troen på at det faktisk finnes jeans som passer. Jeg har funnet et par opp gjennom årene, og de har jeg brukt så mye at det er hull litt her og der. I det siste har jeg begynt å bli lei av å gå med det samme, gamle...

SÅÅ...

I did it. Jeg stod i en time i prøverommet i går og til slutt fant jeg et par jeans som passet HELT perfekt. Ah, det er som å finne nålen i en høystokk. HALLELUUUUJA. Det var én type jeans jeg var ute etter, som jeg hadde inni hodet mitt; Levis, re-done, rufsete boot cut ved anklene og litt loose, samtidig ikke for baggy. Jeg fant, jeg fant! I dag da jeg skulle ta den på meg kjentes det ut som jeg ble et hakk lykkeligere. Haha. Jeg møtte en venninne av meg på trikkestoppet på vei til legen i morges, og jeg bare måtte: "ikke sant denne jeansen var fin?!". 

Jeg kjøpte et par til også - dere får se alle i antrekksbilder etterhvert. Weeeho! Nå venter jeg besøk av noen bloggevenner, vi skal ta et glass vin her hos meg før vi suser avgårde på et event på Karl Johan. Jeg tar dere med gjennom Snapchat - kristineul heter jeg der.

dette foregår oppi hodet mitt for tiden

Jeg vil ikke velge studie etter hva som er best for meg karrieremessig om 20 år. Da vet jeg at jeg ville blitt dypt, dypt ulykkelig. Og utilfreds i mitt eget liv. Jeg vil ikke studere noe som ikke interesserer meg, bare fordi det vil gi meg økonomisk sikkerhet som voksen. Om jeg skal studere skal det være noe jeg genuint vil lære mer om, uavhengig av jobbmuligheter. Det økonomiske ordner seg på et eller annet vis. Jeg vil heller ha OK med penger og jobbe med noe jeg elsker... Enn å tjene 2 mill i året og grue meg til jobb hver dag.

Jeg tror alle har godt av å være litt bad ass og rebell av og til. Er så lei av "du kan ikke gjøre ditt, du kan ikke gjøre datt", for JO, det kan jeg. Det kan du også. Ikke fang deg selv i en verden av restriksjoner for deg selv. Jeg har blitt oppdratt med en sunn fornuft som jeg bærer med meg hver eneste dag, men jeg kjenner at jeg har behov for å bryte regler og mønster av og til for å skulle kunne bli det mennesket jeg ønsker å bli. For å lære, for å erfare. Før turte jeg aldri å trosse grensene mine. Og jeg utviklet meg i musesteg.... Ja, musesteg. Seriøst. Det siste halvåret har jeg løsrevet meg så ufattelig mye fra alt det som fanget meg før, og FOR en frihetsfølelse det har gitt meg. Jeg tar for eksempel jobben min mer seriøst enn noen gang, men jeg har lært meg å gi faen på enkelte ting i livet mitt ellers. Dårlige venner gir jeg fingeren til. Mennesker som klager orker jeg ikke å høre på. Jeg drar ikke på byen om jeg ikke er keen på det. Jeg går ikke med sminke om jeg ikke føler for det. Resultatet er at jeg sitter igjen med sinnsykt mye energi jeg kan bruke på mennesker jeg liker, trening og jobb. Løsriv deg. Ikke hør på hva alle rundt deg sier. Mamma stod på hjørnet i skolegården med Levis-buksa på og røyk i hånda da hun var 17, og jeg ser det for meg, der hun stod med de lange beina som jeg har arvet. Haha. Og kanskje nettopp det, at hun følte seg litt rebelsk, var det som føltes befriende for henne. Hun sluttet jo så klart å røyke, og det synes jeg er dødsbra. Jeg kommer aldri til å røyke fast fordi jeg vet at det ikke er bra for kropp og sjel, men jeg har ikke noe mål om å være 80 år og si at jeg aldri har rørt en sigarett. Så folk trenger å bare.... roe seg litt ned. You live and learn. Utforsk, oppdag, lær. Jeg orker ikke å være 40 år med mann og barn og stasjonsvogn og ikke kunne ha en fortid med litt substans å se tilbake på.

Veien mot en normalvektig kropp er fortsatt lang, men jeg er på vei. Jeg føler meg fin naken for første gang på lang tid og det er en utrolig befriende følelse. Endeliiiiiig! Riktig trening og riktig mat var det som skulle til, nå er jeg mer motivert enn noen gang til å jobbe med kroppen både utvendig og innvendig.

SUSHI-DONUT GJENNOM FOODORA

annonse

For en liten stund siden postet jeg bilder av såkalte "sushi-donuts" på Snapchat, og jeg fikk SÅ mange spørsmål om disse i etterkant. Sushi-donut er et nytt og fancy sushi-konsept som nettopp har gjort sitt inntog i Norge - på restauranten Monsun Noodlebar som ligger her i Oslo. Er det en ting jeg faktisk har tenkt mye på, så er det hvor stort potensiale Norge har på matfronten. Så klart er det aller viktigste at vi spiser sunn og næringsrik mat som smaker godt, men vi er jo alle estetikere - og jeg synes fin mat også er en viktig del av matkulturen. Det er supergøy å spise mat som ser fancy ut og har et nytt preg over seg - og derfor har jeg teamet meg opp med foodora og Monsun Noodlebar for å vise dere Norges nye friske pust i matveien; nemlig sushi-donuts!

Å FÅ LEVERT MATEN PÅ DØRA... EVENTUELT GJENNOM VINDUET!

Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har ligget på sofaen en søndag og tenkt "hvor digg hadde det ikke vært med noe digg levert på døren nå?". Og alle de dagene hvor tidskjemaet er altfor stramt, men jeg likevel har vært keen på en digg middag. Tenk at vi faktisk har kommet så langt at det er superenkelt å få favoritt-maten sin levert på døra. Eller i mitt tilfelle; gjennom vinduet, haha! Her om dagen hadde jeg full møtedag og var kun hjemom en liten stund for lunsj, og da passet det meg helt perfekt å få levert sushi-donuts gjennom vinduet av foodora. HalleLUJAH! Mange av dere er sikkert kjent med dette konseptet, men for dere som ikke er det; foodora er en matleveringstjeneste som sykler restaurantmat hjem til døren din. De har forresten nettopp kommet med en ny funksjon som heter "pick-up". Denne lar deg forhåndsbestille maten din slik at når du kommer til restauranten er den ferdig og du kan bare ta den med deg - med andre ord en fin måte å unngå kø og venting i restauranten. Perfekt løsning på vei hjem fra jobb eller skole, for eksempel :-)

VÅR OG NYE SMAKSOPPLEVELSER

Endelig er det vår, og med våren følger nye smaksopplevelser på menyen til foodora. foodora-menyen har et veldig bredt utvalg, her finner du alt fra pizza, burgere, veganske woker, burrito bowl og bao. SYKT mye digg! Jeg er veldig glad i å spise lettere mat etterhvert som det blir varmere ute, og ofte (veldig ofte...) lander jeg på sushi. Så, hvorfor ikke prøve Monsun sine sushi-donuts?

SUSHI-DONUTS...

.. er laget i donut-form og dekoreres med råfisk, digge grønnsaker, sesam, sauser og spirer

.. er laget ekslusivt for foodora! Du kan bestille hjem via foodora, enten app eller nettside, eller plukke opp i restauranten via foodora sin nye pick-up funksjonALTSÅ!! Looooook at this!! Det er seriøst for godt til å være sant?! De er så sykt deilige å spise! Det beste er egentlig å bare holde hele donuten med hendene som en burger. Og så ta et stort jafs. Mmmm! Jeg har seriøst vann i munnen når jeg skriver dette innlegget...

Vegan sushi-donut - avokado, mango, agurk, spirer, sesamfrø, salat, rødkål og nori ● Rainbow donut - advokado, Philadelphia ost, laks, kveite, tunfisk, tobiko, seamfrø, agurk, nori og vårløk

Min favoritt er Rainbow donut uten tvil - som dere ser bestilte jeg to av den, hehe!

Fire donut - tempura, flambert laks, vårløk, fritert hvitløk, eelsaus, husets majo, sesamfrø og crabstickEr ikke dette inspo-mat så vet ikke jeg altså...

Jeg håper dere tester ut - gå inn på foodora sin nettside HER for å bestille! Enjooooy! 😋 😋

14 år gamle kristine i oslo

Ahhh, FOR et vær! Det kiler i kroppen min!

Jeg har hjemmekontor i dag, men jeg måtte bare hive på meg en jakke over "pysjen" jeg har på meg her, for å suge til meg litt D-vitamin før jeg starter. Og wow, så UTROLIG mye de 10 minuttene gjorde på humøret, kroppen og bare... hele meg. Det er knallvarmt ute, så det ikke noe tvil om hvem som skal løpe i Frognerparken i dag når jobbdagen er over. Det kryr av turister der, men faktisk synes jeg det er litt av sjarmen.

OG DERE! Akkurat det minner meg om da jeg var i Oslo for hensides mange år siden på weekend-tur med mamma, en barndomsvenninne av meg og mammaen hennes. Jeg kan love dere én ting, og det er at for en 14 år gammel jente fra landet er en Oslo-helg ordentlig stas.... Så, hvorfor ikke lage en videoblogg av det? Haha, jeg hadde helt glemt at jeg faktisk hadde denne videoen bak i arkivet på kanalen min, og jeg holdt på å le meg i HJEL da jeg så den nå nettopp. Mest av alt fordi det er søtt å se tilbake på!! Haha, aw ♥ ♥ ♥

Det var faktisk en sinnsykt koselig helg, når jeg tenker tilbake på det. Jeg elsker at jeg har brukt en russesang som musikk, at jeg filmet Jernbanetorget med bokeh og blurry effekt (det stedet unngår jeg mer enn noe annet nå), at vi spiste på Friday's og hang på Operataket. HVOR klassisk. Man må jo få med seg det også en gang tenker jeg, men jeg skulle gjerne utforsket litt dypere også om jeg bare visste bedre. Jeg er absolutt ikke en person som "hater" på at turister henger i Karl Johan og gjør de klassiske turist-greiene, for jeg har jo vært der selv, men jeg får så lyst å fortelle dem (og 14 år gamle Kristine) at det finnes mye mer å utforske også. Litt unna all folkemengden.

Jeg håper dere har like fint vær som det er utenfor vinduet mitt. For ÆÆÆ!! Jeg blir så glad! Vi snakkes litt senere xx

jeg har søkt på psykologi-studie!

Det har vært godt med ferie, men FY søren så deilig det er at hverdagen er tilbake igjen. Jeg elsker hverdagene... det vet dere vel etter alle disse årene. Selv da jeg gikk på skole. I dag har jeg bare jobbet hjemmefra, og det har vært en skikkelig effektiv og smooth dag. Fikk krysset av en haug av gjøremål som jeg har hatt hengende over meg en stund. Og jeg har aldri drukket så mye P-Max som jeg har i dag, tror jeg. Heldigvis har jeg laget meg en regel at jeg drikker et glass vann for hvert glass brus, så jeg slipper å bli dehydret og sliten.

Nå skal jeg lage meg nachos til middag, og så er det lalletid. Har fått heeeeelt sansen for å legge meg tidlig og lese i sengen en stund, det er så bra for meg kjenner jeg. Før kunne jeg sitte oppe til langt på natt i hverdager, men det ser ut til at jeg har endret meg litt på den biten. I alle fall for en periode. Dere vet, jeg er jo utroooolig glad i nattestimene... Men så er det fint å lese og berike hverdagen litt også, jeg merker jeg er mer interessert i å oppsøke kunnskap enn noen gang. Apropos! Jeg søkte faktisk studie til høsten. Selv om jeg føler jeg ikke har tid til det i hverdagen min så vet jeg at det bare handler om prioriteringer. Om jeg faktisk kommer til å takke ja derimot, er jeg enda ikke sikker på. Har psykologi på første (kun for å egentlig sjekke om jeg klarer å komme inn, haha), og så søkte jeg på følgende: matematikk og økonomi, engelsk, allmenn litteraturvitenskap, medievitenskap, filosofi og kriminologi.

Såååå... vi får sjå! Bloggingen fortsetter jeg i alle fall med :-)braletten min som så mange spør om er fra NA-KD, kjøpte den høst så mulig de fortsatt har den inne. den har egentlig blitt for liten nå, så jeg kan egentlig ikke bruke den i offentlighet lenger i fare for at en nippel faller ut, haha!

morgenene på busstoppet

Ah, de morgenene man våkner og alt føles bra. Solen er oppe på himmelen igjen i dag. Påsken er over og jeg vet at vi nærmer oss sommer med stormskritt. Jeg kjenner igjen denne tiden på året så godt fra da jeg gikk på skole. Det ble plutselig ikke så vanskelig å stå opp halv syv om morgenen lenger, og ventetiden i busskuret før skolebussen kom var ikke lenger like kalde og bitre. Gud, hvor mange timer har jeg vel ikke tilbragt i det skuret. Om vinteren var det kaldt og trist, men på denne tiden av året var det bare vakkert, sånn rent estetisk. Fjellet over veien ble grønnere og finere, og solen skinte gjennom bjørketrærne litt bortenfor. Så der stod jeg, pustet inn den friske Vestlands-luften med lukkede øyne mens solen varmet ansiktet mitt med de svake solstrålene fra vårsolen. Gruet meg litt til skolen og ville helst ikke prate med noen, men nøt likevel musikken på ørene og stillheten før dagen begynte. 08:10, hver eneste morgen.

Nå skinner faktisk sola gjennom vinduet og treffer meg akkurat i ansiktet. Haha, aaaahhh. Så hensides deilig. Jeg våknet i dag og magen rumlet etter frokost. Vet ikke helt hvorfor, men jeg elsker følelsen av å våkne skrubbsulten. Jeg er jo frokostmenneske til himmelen og tilbake... Så vi har nettopp inntatt en deilig frokost med egg, surdeigsknekkebrød og masse annet snackserier, og nå drikker jeg kaffe og føler at den aldri har smakt bedre før.

Solen og Kaffebrenneriet venter på meg! Ses senere :)

et par tilståelser...

Ganske ofte angrer jeg på at jeg har avtalt å henge med noen, spesielt om vi har avtalt det et par dager i forveien. Derfor synes jeg sosiale happenings er vanskelig å planlegge, for jeg vet aldri i hvilket humør jeg er i den dagen det er snakk om. Sjansen for at jeg heller vil sitte hjemme med Mac'en og drikke Pepsi Max og chips uten å måtte prate med noen er veldig, veldig høy.

Når jeg er lei meg og nedfor foretrekker jeg å være alene. For noen uker siden var jeg nedfor og en venninne sa "du kan i alle fall ikke være alene når du er så lei deg" (utrolig snilt gjort♥♥), men hele kroppen min sier liksom nei. Jeg har ingenting å gi i et sosialt selskap når jeg er nede i kjelleren. I det siste har jeg også merket at jeg heller ikke har behov for å ringe noen. Før ringte jeg alltid en av de nærmeste for hver minste lille ting i livet mitt, nå føler jeg ikke at jeg trenger det. Jeg vet veldig godt selv hva jeg skal gjøre i de fleste situasjoner har jeg funnet ut av, kanskje fordi jeg stoler mer på meg selv nå enn før. I enkelte tilfeller kan det være godt å bare få et synspunkt utenifra på problemet mitt, men jeg ringer aldri noen for å spør "hva skal jeg gjøre?". Dessuten er det veldig typisk mennesker å ringe de menneskene du vet du får det svaret du vil av, og det kan være farlig, for da får du ikke det svaret du bør få.

Jeg hører mye på rolig og trist/dyp musikk, ikke fordi jeg nødvendigvis er trist, men fordi jeg synes det er behagelig å høre på. Ofte blir jeg litt flau når jeg har besøk og vi spiller av min spilleliste, for plutselig kommer det en begravelses-sang på og jeg vil ikke at vedkommende skal tro at jeg bare sitter og depper. Jeg hører på triste sanger selv når jeg er i tipp topp humør, liksom.

Jeg er veldig.... veldig dramatisk av meg. Familien min har sagt det til meg i alle år, og jeg innså det først nå nylig. Jeg går ekstremt dypt i enkle situasjoner og spinner små greier opp til noe svært, haha. Det er nesten bare blitt morsomt, så jeg prøver å ha litt humor på det på samme tid som jeg prøver å legge det av meg. Dere skjønner hva jeg mener når dere ser den kommende sesongen av Bloggerne, haha...

Jeg irriterer meg over mennesker som irriterer seg over at man ikke svarer på meldinger med en gang. Eksempelvis når man er aktiv på Messenger og ikke åpner en melding. Hvorfor irriterer alle seg sånn over det? Jeg gidder da ikke å sløse bort hele dagen min på chatting. Noen ganger er jeg SYKT in the mood for it og jeg kan ligge i en hel time og bare skrive tull med en venninne, men som oftest bruker jeg Messenger for det praktiske og for kommunikasjonen sin skyld. Jeg vet ikke, kanskje jeg er litt rar på akkurat dette, men skal man svare på alle meldinger til enhver tid så blir man jo bare sittende og får ikke utgjort noe som helst...? Og helt ærlig ser jeg ikke alltid verdien i å bare sitte og chatte? Jeg tar det ikke personlig om jeg har sendt en venninne melding og hun ikke har svart, men likevel er aktiv nå. Like, who cares? Da er hun vel opptatt? Hun svarer meg når hun føler for det, I guess.

gjør ting du takker deg selv for om 5 år

In the Blood - John Mayer

HELLO THERE MONDAY

Hei og god 2. påskedag! Plutselig er påsken på vei mot sin slutt, og jeg sier meg fornøyd med en veldig, veldig fin uke. Jeg har trent hver eneste dag, jeg har vært på hyttetur, jeg har spist god mat, jeg har solt meg og fått enda litt mer farge, jeg har vært omringet av fine mennesker og jeg har smilt. Mye. John Mayer kom nettopp med nye sanger, og jeg sier bare én ting, fy faen for et album fylt av soul. Jeg har lyst å gråte, le og hoppe av glede på samme tid. Vi så skrekkfilm i går. Og så spiste vi beste tacoen jeg har laget på lenge. Ah, det var bare skikkelig, skikkelig digg. Jeg fikk den feriefølelsen jeg hadde da jeg gikk på skole. Det var overskyet, kaldt og surt ute så jeg kunne krølle meg opp under pleddet uten et snev av dårlig samvittighet. Til tross for at utestedene i Oslo var fulle i går, og alle vennene mine hjemme i Førde var ute, følte jeg til en forandring at jeg ikke gikk glipp av noe. Og det skal jeg love dere at jeg følte på hele tiden før. Jeg var i Dubai for shoot da vi hadde russedåp for akkurat et år siden, og jeg husker jeg følte jeg så ALL moroa gå forbi meg. I etterkant innså jeg jo at jeg ikke gikk glipp av noe som helst, haha. Jeg prøver hele tiden å leve gjennom mitt hjemmelaget ordtak som lyder slik: gjør ting som du vil takke deg selv for om 5 år, og det funker så sinnsykt bra. En fest er en fest, og den går som regel i glemmeboken med mindre den var sinnsykt bra eller man traff et jævlig bra menneske der. Slik føler i alle fall jeg det.

Jeg har egentlig ikke så veldig mye mer å si akkurat nå, jeg. For øyeblikket sitter jeg på Joe & The Juice og er klar for å klappe igjen Mac'en slik at jeg kan ut og suge til meg litt solstråler. Vi preikes senere i dag, dere! Nyt siste feriedag xx

søndagene jeg alltid drømte om

● 07:00: VÅKNER AV MEG SELV ● FUGLENE KVITRER OG VÅRSOLEN LYSER OPP ROMMET MITT GJENNOM DE STORE VINDUENE ● ØYNENE HANS ER LUKKET, MEN HAN SMILER LIKEVEL ● ET KYSS ● JEG LEGGER HODET PÅ BRYSTKASSEN HANS OG SOVNER IGJEN 

● EGG, AVOKADO, TOMATER, PAPRIKA, OST, FAVORITT-KNEKKEBRØDENE MINE OG OBOY PÅ FROKOSTBORDET ● LITT FOR MANGE EPISODER AV SEINFEILD, MEN DET ER SØNDAG.. SÅ DET GÅR FINT ● TENKER PÅ HVOR FIN GÅRSDAGEN VAR 

● MARVIN GAYE PÅ HØYTTALERNE MED LAVT VOLUM ● JEG LIGGER I EN OVERSIZED SKJORTE OG LESER BOK ● ET KYSS OG EN STOR KLEM ● OG NÅ.. NÅ SKAL VI UT OG LØPE PÅ LØKKA 

The Sunday I've always dreamed of, huh? Nå er det opp fra sofaen og på med treningsklærne. Fant enda en perfekt trapp å løpe intervall på, bare 2 minutter unna leiligheten. Diiiigg!

min påskeaften

Påskeaften! Dette har aldri vært en spesiell dag i året for meg, men i går ble det en ordentlig feiring, og helluuuu så gøy det var! Jeg begynte så tidlig som 16:00 i den fine leiligheten til Julie, det er lenge siden jeg har sett så mange fine lysekroner i EN leilighet, haha. Ble nesten litt sjalu! Jeg delte en flaske vin med Hanna (babe is back in O-town!) og Julie mens vi laget punsj, danset til Beyonce og pratet litt om alt. My kind of people! 

Sjekk ut bloggen hennes HER

Ja.. Her ser jeg muligens en smule sliten ut. Sånn for å komme dere i forkjøpet. I was. Haha. Men på en bra måte.

Birthday girl som fylte 21, wiiie!Og såååå var det på tide med familiemiddag!

Jeg har blitt så glad i denne lille snuppa! Unger eeeeer så skjønne. Jeg hadde med påskeegg til henne med masse godis oppi, gjett om hun ble glad ♥

God mat, rødvin, stearinlys, skravling over bordet til midnatt. Det kaller jeg en fin påskeaften! Da vi kom hjem satt vi i bakgården min og så på stjernene som prydet himmelen, og jeg følte en ro i sjelen jeg sjelden føler på. Det gjør jeg denne søndagen også. Så, planen i dag? Drikke x-antall kaffekopper, blogge, kanskje gå en tur ute i det litt sure været, og så på kino i kveld. Jeg har virkelig fått sansen for søndager.

det hadde jeg ikke forventet

Noen triste bilder fra bakgården min i går... haha. Jeg sverger på at det er nydelig her når det er sol på himmelen. Har så lyst å ha en sommerfest her!

GOD påskeaften! I dag startet jeg dagen med trappeintervall og Spirulina (DAMN så mye energi jeg får av det fæle pulveret), og plutselig løp tiden fra meg så nå sitter jeg med hælene på i sofaen og skriver til dere mens jeg venter på uberen min. Først er det bursdagsvors med en gjeng jenter jeg faktisk ikke har møtt før, jeg kjenner bare hun ene, så det blir supermoro med litt nye ansikter. Jeg elsker jo å bli kjent med nye mennesker! Etter det turer jeg avgårde i påskemiddag med familien til Fabian. Det føles litt rart å ikke være hjemme i påsken med mams, paps og søskene mine, så derfor er utrolig koselig at jeg har en familie her også.  Det hadde jeg ikke forventet så fort <3 Familie er gull verdt... Klem hjem til familien Ullebø om dere leser dette! I love you.

Vi sankkes i morgen, dere! Kos dere, hva enn dere gjør i kveld. Elsker dere også! Xx

kan restauranter begynne med bilder av rettene på menyen?

HAPPY EASTER EVERYBODY

Som dere vet har jeg klart å gå litt opp i vekt det siste halvåret. Jeg SA det kom til å løsne når jeg kom i 20-årene. And so it did!  Men den siste tiden har jeg av en eller annen grunn gått litt ned igjen, kanskje fordi jeg har trent veldig mye og kuttet ut en del av alkoholen, og jeg merker med en gang at jeg det ikke føles bra.  Jeg blir mye mindre ukomfortabel med min egen kropp. Derfor sørger jeg for å spise næringsrikt og ikke skippe middag for eksempel, noe jeg ofte kunne gjøre før fordi det føltes stress og tidkrevende. Det hjelper å ha kjæreste, da! Vi lager mye middag sammen, og nå har vi jo så og si bodd sammen i en uke. Haha, det hadde vært så langt utenfor min komfortsone for 1 år siden, men nå faller det seg liksom bare naturlig. Selv om det er uvant. Ja, vi har våre fights, men jeg sverger på at jeg var lykkelig tvers gjennom da jeg lå i sengen i går og var på vei til å sovne. Vi ble liggende og høre på Podcast og le av teite ting til altfor langt på natt. Haha... Damn. I love vacation.Om du er på Grünerløkka anbefaler jeg å ta turen innom Lille Saigon, det er en ganske lowkey restaurant men jeg ELSKER atmosfæren der. Og maten? Den eeeer så god. Halleluja. Jeg har kun smakt retten dere ser her, risnudler med scampi og masse stekte grønnsaker. Ut ifra nabobordene å bedømme er det også SYKT mye annet digg på menyen. Jeg kan ikke være den eneste som alltid ser hva de andre bestiller rundt meg? Ofte synes jeg det er vanskelig å finne ut hva jeg vil ha på en menyen - det minner meg forresten på en ting som har irritert meg i årevis. Vi er i 2017, kan restauranter VÆR så snille å begynne med bilder av retten på menyen slik at man faktisk kan SE hvordan tallerkene ser ut? Jeg vet at det kan virke harry og kanskje litt for Gran Canaria og at restauranter gjerne vil være litt "eklusive" ved å bare ha tekst, men det hadde jo sikkert gått an å bruke bilde til enhver rett og likevel få det til å se estetisk fint ut, tror dere ikke? Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært på restaurant og bestilt en rett som virkelig ikke lever opp til det bildet jeg hadde i hodet. Haha, jeg tipper flere kan relatere seg til det. En cæsar-salat for eksempel, du kan få servert en knalldigg en med masse krutonger og parmesan, eller du kan få den gjerrigste skålen med 90% isbergsalat og to-tre kjipe krutonger på. Kanskje et par halvtørre kyllingbiter også. Men det vil jeg ikke ha uansett, haha. 

Ah, anyway. Lille Saigon er my go-to-place. Perfekt for en rolig date, eller bare en klein søndag med venninner.

bloodstream

Shit, håret mitt blir så mørkt etter en lang vinter. Haha. Gleder meg til solen fremover kan bleke det litt, det føles liksom ikke helt meg å være så mørk. Hei og hopp! Hvordan har deres fredag vært? Jeg har vært litt off i dag, tok meg rett og slett litt ferie. Det føltes skikkelig påskeferie i dag, faktisk. Jeg våknet 07:00 av meg selv (ELSKER døgnrytmen min for tiden), og da var det bare to ting å gjøre; spise frokost og sette opp en hestehale før jeg begynte på påskerengjøringen. Jeg har sortert klær, pakket bort klær, pakket frem klær, ryddet, vasket og bare... fått ting på stell. Det er ingenting som føles bedre enn det for et ordens-menneske som meg, haha. Etter det føk jeg ut døra i et møte, og da jeg kom hjem igjen tok jeg mobilen på flymodus slik at jeg kunne lese boken min i fred uten noe mas. Skulle helst vært på en hytte å gjøre det for å få den originale påskestemningen, men leiligheten her på Løkka funker bra det også.

BLOODSTREAM - ASTRID S

Og så har Bloodstream av Astrid S på repeat i dag!! I FREAKIN' LOVE IT. Den er ganske ny, har dere hørt den? Jeg digger seriøst den jenta, så sykt down to earth og ikke minst et naturtalent uten like. Ingen tvil om at hun kommer til å nå LANGT. Hun er jo allerede godt på vei ♥ Jeg heier på henne!

"Leaving is easy, easy for him.."

you're fucking blind


You're fucking blind to what is here right in front of you
 

colmar pt. 4

annonse

Siste bildeserie med Colmar ♥ Elsker disse jakkene - jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken av dem jeg liker best.. Hmm?

påsken er så forskjellig hvert år

Påsken 2016 var jeg i Los Angeles med Pål, hvor vi spiste avokado toast til frokost hver dag, solet oss på Paradise Cove, shoppet i Rodeo Drive og drakk ren sprit på rommet hans mens vi hørte på Rihanna og ventet på uberen som skulle ta oss til 1OAK. Påsken 2015 var jeg på Kypros med Veronika, en uke som bestod av late dager ved bassenget, altfor mye Vero-og-Kriss-intern-humor og digg mat som de snille besteforeldrene hennes stelte i stand. Påsken 2014 hadde jeg nettopp begynt å feste og forstod ikke hvor farlig alkohol faktisk kunne være, så jeg endte på sykehus. Uff æsj... Gjett om det var en lekse for livet.

Påsken 2017 er jeg i Oslo og har bypåske.

Er det ikke rart at for hver dag som går, så merker vi ingen forskjell, men ser du tilbake på livet ditt for 1 år siden så er alt annerledes?

Vi kom hjem fra Sverige i går kveld, og vi rakk så vidt å hive Pepsi Max-boksene og Sverige-maten inn i kjøleskapet før vi plutselig satt på vors på Frogner med en god gjeng. Livet er fullt av kontraster, og jeg elsker det. Jeg elsker forandringer, jeg elsker at livet mitt tar så forskjellige retninger hele tiden. Det er det som driver meg. Det ble riktig nok en tidlig kveld i går, jeg har blitt skikkelig gamlemor og velger heller en god natts søvn fremfor byen. Haha. Skal jeg ha den hverdagen jeg vil ha og skal jeg nå de målene jeg har satt meg, så må det bare være slik. Jeg vil heller stå opp tidlig, trene, jobbe og gjøre noe jeg vil takke meg selv for om 5 år, i stedet for å feste meg hensynsløs.

enda litt flere fregner og enda litt mer forelsket

adlink

bikinitrusen min til kun 119 kr er HERFRA

Det slår ikke feil. Hvert eneste år. Bikini i april. Jeg blir kanskje litt sår i halsen, og det er nok helt sikkert altfor tidlig til å i det hele tatt ta frem bikiniene, men jeg må bare. ha litt solstråler på kroppen min som har ventet på dette en hel vinter. Jeg hadde kanskje en av de fineste morgenene noensinne i går. Du vet når du våkner og glemmer litt hvor du er i noen små sekunder? Klokka var 06:30 og øynene mine var fortsatt lukket, men jeg kunne kjenne lukten av gård og lyden av kuer utenfor. Aahhh. Og så er det jo i bunn og grunn ferie, jeg hadde i alle fall følelsen av det, så vi sov i 2 deilige timer til før vi våknet til live. Jeg er egentlig ikke en person som liker å ligge å dra meg i sengen etter at jeg først har våknet, men noen ganger? Noen ganger er det bare så ufattelig deilig når du ligger helt inntil et annet menneske. Det var bare så perfekt, alt sammen. Litt bakfull etter vinglassene kvelden før, men så ufattelig lykkelig.

"I've always liked quiet people; you never know if they're dancing in a daydream or if they're carrying the weight of the world" - John Green


Jeg trener hver dag for tiden. Og Gud, hvor mye lettere jeg blir til sinns. Det blir som en avhengighet. Jeg kan våkne, være litt tung og sliten i kroppen, men etter en løpetur føles hele livet plutselig enkelt å håndtere. Så vi løp inn i skogen. Det var vått i jorden, så alle luktene ble plutselig mye sterkere. Løse kongler på bakken, kvister og greiner litt overalt som man må følge med på for å ikke snuble mens man løper, fugler som kvitrer, herregud det tar meg sånn tilbake til de såkalte ute-torsdagene vi hadde på barneskolen. Jeg håper flere skoler innfører det konseptet, for det er så innmari godt for kropp og sjel, spesielt for små barn. Hver eneste torsdag var vi ute i skogen som lå rett ved barneskolen min. I den faste gapahuken som skolen hadde laget. Med pinnebrød, gjemsel og samling av kongler. Jeg klarer ikke helt å forklare det, selv om jeg ofte prøver, men dere vet det sinnsykt lette sinnet man har som barn? Nysgjerrigheten, åpenheten? Altså, bare det at hun ene læreren var med oss rundt i skogen og fortalte hva de ulike trærne het. Jeg husker det helt nøyaktig, hvor interessant det var å høre på, lære mer om verden. De store trærne som kunne bli titalls meter høye. Jeg husker jeg satt der med de store, runde øynene mine, så sinnsykt fascinert. Akkurat den Kristine ser jeg i lillesøsteren min nå. Hun er så lik meg. Nysgjerrig og dyp i følelser. Når jeg er ute i skogen går jeg helt tilbake til barndommen og de følelsene jeg hadde i meg på den tiden. Tiden da alt var enkelt og fint. Trolig fordi jeg var 10 år gammel og ikke visste hvor mye grusomt man skal gjennom i løpet av livet. Det jeg hadde opplevd til da var bare kjærlighet og alt det fine livet har å tilby. Uvitende, lykkelig.

Klisjé, men jeg er en person som knytter ekstremt mange følelser til både mennesker, steder og lukter, så da blir det sånn. Haha. Dette døgnet var i alle fall akkurat det jeg trengte, unnskyld språket men faen så digg det var. Litt mer farge på kroppen, et par flere fregner på kinnene, enda mer forelsket. Og enda et vennskap dyrket. Kusinen til Fabian er en del år eldre enn meg, men jeg elsker energien, selvsikkerheten og kunnskapen hennes. Utrolig hvor mye man kan relatere seg til et annet menneske, til tross for at man er i to helt forskjellige livssituasjoner. Hun med kjæreste og barn, jeg som nettopp har blitt ferdig på videregående og flyttet til storbyen. Verdien i å danne nye vennskap er så stor! Det gir meg så ufattelig mye, kjenner jeg. Vi 3 satt ved middagsbordet og pratet i seriøst 4 timer. 4 timer!På vei hjem klarte vi å stappe den lille bilen til randen med Pepsi Max, vinkartonger og mat fra den altfor billige matbutikken i Sverige. Halleluja. Jeg gikk forresten forbi kjøttavdelingen og tok meg selv i å bli uvel av å se all kjøttdeigen stappet i 900 grams-pakker. Dæven. At jeg spiste alt det der før, og ikke tenkte over det engang. Det var så deilig å fylle kurven med god mat, som ikke var kjøtt. Bare digg mat som er bra for jorden, bra for dyrene og bra for meg selv.

før jeg la meg i går

Ting jeg tenkte på før jeg sovnet i natt...

Går det bare an å virkelig elske en person? Eller finnes det flere man kan elske like høyt? Folk dør, folk går fra hverandre, men man finner likevel tilbake til den store kjærligheten, og det fascinerer meg gang på gang. Hvordan den du trodde var den eneste som kunne gjøre deg lykkelig, plutselig ikke er den eneste. Det finnes flere, ser det ut som. Men så sies det jo at man gjerne møter det éne mennesket som du elsker på en måte du aldri kan gjøre med noen andre.

Kommer jeg til å kunne klare å bo i Norge hele livet mitt? Jeg pratet med en jeg var på lunsj med her om dagen (i går var det faktisk), om hvor sinnsykt deilig det er å være ferdig med mørketiden, og at jeg priser meg selv lykkelig hvert eneste år for å ha holdt ut de bitre og kalde månedene. Hvorfor flyttet jeg ikke bare til LA etter videregående, da? Jeg kan jo fortsatt gjøre det? Jeg har alle mulighetene og midlene. Så det slo meg... Innerst inne er jeg så utrolig, utrolig glad i Norge. Mer enn hva jeg er klar over selv. Jeg vil definitivt leve et par år i enten LA eller kanskje New York (selv om kulden ikke er noe bedre der da, akkurat), men jeg tror... jeg tror røttene mine er og forblir i Norge.

Det er egentlig kun to ting jeg vil her i livet, og det er å være fornøyd med meg selv og min prestasjon, og... være elsket. Elsket, fullt og helt. At et menneske vil ha Kristine og ingen andre her på denne jorden. Og gitt det, må jeg også kunne elske meg selv og få til ting. Føler jeg ikke at jeg gjør det bra her i livet, både når det gjelder jobb, trening, sosialisering, vil jeg ikke kunne ha en bra relasjon til et annet menneske.

Selv om jeg er en person med sinnsykt mye på hjertet - det er jo tross alt derfor jeg har en blogg - så tar jeg meg selv i å ikke ha et fnugg på hjertet i selskap med andre mennesker av og til. Noen ganger har jeg bare ikke noe å si. Og jeg hater small talk. Hater, hater, hater det. Jeg skulle ønske jeg var den personen som alltid hadde noe å si, eller noe morsomt å gjøre med mennesker, slik at jeg ikke ble oppfattet som kjedelig. Jeg håper ikke de som står meg nær oppfatter meg som det. For jeg har mye i sjelen min, mye jeg vil si og mye jeg vil gjøre. Enkelte ganger tar jeg meg selv i å brette ut sjelen og tankene mine så mye i en bloggpost eller i en telefonsamtale med en venninne, at jeg ikke har noe som helst å komme med etterpå. Jeg er tom, bare. Og da er alt jeg vil å sitte alene på rommet mitt og gjøre min greie, alene. Ta bilder, lese en bok, høre på musikk, noe i den duren.

det høres klisjé ut, og det var det også

Åh, hvordan skal jeg forklare dere hvor bra jeg har det langt inni meg akkurat nå?

Jeg har alltid hatt et nært forhold til skog og natur, helt fra jeg var liten av. Jeg husker de som jobbet i barnehagen som skrøt sånn over meg til mamma og pappa, fordi de så hvor entusiastisk og glad jeg var da vi hadde turdager. Haha, lille Krisssy. Jeg ser det for meg. Hytta har alltid vært "mitt" sted, jeg aner ikke hvor mange turer vi hadde dit i løpet av barndommen min. Hver eneste sommer. Uten innlagt vann som gjorde at vi måtte dusje i vannet på den lille stranden som ligger rett ved, med pappa sin grønne Hair and Body Double Dusch. Med den kjipeste utedoen du kan tenke deg, jeg husker jeg prøvde å holde meg så lenge så mulig fordi det var så ekkelt. Haha, likevel var det en eller annen stor sjarm over det hele. Koteletter til middag, marshmallows på grillen mens sola fortsatt skinte svakt mellom trærne. Noe av det jeg satte mest pris på var kanskje da vi satte oss i fiskebåten, hele familien, og rodde til sola forsvant bak fjellene som omringet oss. Med Bamsemums. Alltid Bamsemums. Tusen takk, tusen hjertelig takk mamma og pappa, for at dere ga meg en oppvekst ute i naturen på den måten dere gjorde. Jeg hadde nok aldri sett den gleden i dag, hadde det ikke vært for alle de somrene på hytta, og alle fjellturene våre rundt om i Norge.

Vi kom frem i 19-tiden i går, og mens kusinen til Fabian ryddet og støvsuget, begynte vi på taco-middagen. Hytten er sååååå fin!

I går følte jeg meg skikkelig gamlemor da jeg fylte opp et glass rødvin etter en lang dag, haha. Fordi jeg ble så avslappet av det. Det var helt himmelsk å bare senke skuldrene, skru av 3G på mobilen og være tilstede.

Her har dere meg midt i en interessant samtale, hehe! Vi ble sittende med bordet og spise, drikke vin og prate i timesvis. Tror det er første gang på altfor lenge at jeg virkelig har slappet helt av, uten å tenke på hva jeg skal gjøre etterpå. Jeg tenker alltid på etterpå. Det må jeg slutte med.Da klokka ble midnatt gikk vi ut i mørket med hvert vår glass i hånden, mens vi pratet om hvor sinnsykt fint livet er om man bare åpner seg litt, og lar seg seg være nysgjerrig og eventyrlysten. Med litt dizzy heads etter et par glass vin. Høres klisjé, og det var det også. Kvelden i går kommer jeg til å ha i hjertet mitt for alltid, det vet jeg i alle fall.

I dag startet vi dagen med en joggetur i skogen, etterfulgt av felles frokost. Nå skal vi snart peke snuten hjem igjen, men først skal vi en tur innom butikken for å handle med oss det vi ikke har i Norge. Den glutenfri avdelingen er jo rene HIMMELEN her, haha! Jeg sa i går at her kunne jeg seriøst gått i timesvis.

spontan roadtrip!I dag startet jeg og Fabian dagen med å løpe trappeintervall på Vulkan. Vi våknet 07:00, heiv vi i oss spirulina shots mens vi holdt oss for nesen og hoppet inn i treningsklæne i en fei. FY flate, så deilig å starte dagen slik. Før vi hadde løpt var begge trøtte og slappe, etterpå hoppet vi gatelangs og var i supergodt humør. Rart at man bare ikke presser seg selv til å trene hver eneste dag? Heldigvis har jeg kommet inn i en sykt god flow nå, så jeg trener flere ganger i uka med glede. Vi har funnet den perfekte trappen rett ved hvor jeg bor - den er bratt og akkurat passe lang. Etter 12 (!!!!) syrete runder (2 runder mer en forrige gang, det gjelder å presse seg selv litt mer enn forrige gang) dro vi hjem og laget frokost. Senere tok jeg en lunsj med Trine fra Universal Music, vi satt oss ned på Olivia på Aker Brygge og det var SÅ koselig.

Plutselig tikker det inn en melding på mobilen: "Er du med på roadtrip til Sverige for et døgn?". 2 timer senere sitter jeg i bilen med Fabian og kusinen hans - nå er vi allerede godt over grensa. Her skal vi sove over på en gård for en natt, weee! Jeg ELSKER spontane påfunn. Det er så deilig å gjøre slike ting i påsken! Jeg har jo utrolig gode assosiasjoner til denne høytiden hjemme fra Førde, med påskeegg fylt med altfor masse smågodt, fint vær, skiturer og masse familietid. Gøy å kunne gjøre noe helt nytt også, og bygge videre på tradisjoner :-) Kamera og Macbook er naturligvis med, så jeg skal knipse bilder til dere og oppdatere dere! Og så har jeg tatt med bok, jeg kjenner det skal bli deilig å komme bort fra byen og kjenne fullt og helt på roen midt i naturen.

SENK SKULDRENE OG NYT PÅSKEN

til dere som ønsker meg hjerteknust

Hmm. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte dette blogginnlegget. Alt jeg vet at jeg har mye på hjertet. At jeg har hatt en utrolig vakker dag i solen med kompisen min fra Førde. At jeg skal sovne i armkroken til en jeg er utrolig glad i i natt. At jeg sitter alene akkurat nå, og tenker på hvor mye jeg gleder meg til i morgen fordi jeg skal på lunsj med en kollega. Jeg gleder meg til resten av uka, egentlig. Er det det man kaller å være lykkelig? Det har rent inn kommentarer det siste døgnet, og jeg vet mange av dere tror jeg ikke leser det fordi jeg er en arrogant person uten selvinnsikt. Jeg har lest alt sammen. Hver eneste en kommentar, alt fra de konstruktive tilbakemeldingene som får meg til å vokse og bli et bedre menneske, til de som skriver at jeg er et vemmelig menneske. Jeg er utrolig bevisst på meg selv. Kanskje det ikke ser slik ut på utsiden - og det forstår jeg. Derfor lar jeg kommentarene renne inn. Folk kan få lire av seg, kalle meg et grusomt menneske, kalle meg naiv, kalle meg ekkel. Okei. Hvis det er det noen oppfatter, så er det vel sånn noen oppfatter meg. Bloggen gir dere ikke hele bildet, selv om jeg prøver. Kranglene, tårene, oppgjørene meg med selv om kvelden, lykken, smilene, telefonsamtalene hjem til mamma... ikke alt kommer frem her. Jeg kan love dere én ting i det minste, og det er at dere vil forstå meg mer når dere ser neste sesong av Bloggerne til høsten. Jeg tror virkelig... jeg tror dere vil forstå meg mer. Min historie, mitt hode. "Du er så ren, Kristine" var det et menneske som fortalte meg for noen dager siden. "Du er så enkel, så... ren, bare". Og det er et menneske som står meg veldig nært. Jeg kommer fra en fin kjernefamilie, jeg har alltid hatt god støtte rundt meg. Nei, ungdomsstiden min var kanskje ikke noe å skryte over, men det kunne vært verre enn at jeg var mye alene og ikke var spesielt populær. Det er så mye mer oppi hodet mitt, som jeg tror jeg kanskje... aldri har delt. Hodet mitt, psyken min, den var vært et totalt kaos. Og jeg skjønner at dere ikke skjønner, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette engang, men det er vel muligens et lite forsøk på å få dere til å forstå at jeg ikke bare er en ren jente fra landet som ikke vet hva motgang er. Jeg er ikke dum og uvitende. Jeg er kanskje en av de menneskene som ligger litt for lenge våken om kveldene og tenker på min egen oppførsel og valgene jeg tar. Men akkurat det har jeg begynt å kutte ut. Lev litt, for faen. Vær bevisst, men lev, for det gjør du bare en gang. Det er ikke slik at jeg bare hoppet inn i et forhold med Fabian i høst og har vært blindt forelsket siden den gang. Kanskje det er min første ordentlige forelskelse, men jeg har ikke mistet meg selv oppi det fullstendig. Selv om mange kanskje tror at jeg bare danser rundt på roser og aldri tenker over ting. Aller første gang jeg hilste på han hadde han kjæreste, og da det tok slutt og spurte jeg meg selv mange ganger; "er dette noe jeg burde ta et steg inn i?". Han spurte nok seg selv om det samme, enda mer enn hva jeg gjorde. Et sårt hjerte og et menneske som tilhørte et annet menneske for ikke lenge siden. Så stoler man litt på livet og at ting førte oss akkurat hit. Alt skjer for en grunn, er det ikke det de sier? Kanskje tiden for å møtes for første gang ikke var perfekt, men så var den kanskje det likevel. Alt jeg vet er at jeg er veldig glad for at jeg trosset meg selv og behovet mitt for å hele tiden skulle være så følelsesløs og "trygg". Jeg har seriøst aldri lært så mye om meg selv som jeg har gjort det siste halve året. Og jeg har aldri hatt en så dyp relasjon før. Aldri. Mens enkelte av dere ønsker meg hjerteknust og håper at det tar slutt mellom oss, prøver jeg å stole litt på livet. Leve litt. Le litt. Hvorfor skal man hele tiden se så langt frem i tid? Jeg vil leve og leve her og nå. For det eneste vi vet vi har er akkurat dette øyeblikket.

Og nei, kanskje dere enda ikke forstår hvorfor jeg gjør som jeg gjør. Det er greit. Men jeg lover dere at dere får hele historien, hele meg, absolutt hele meg, på skjermen til høsten.

Igjen vil jeg beklager for at jeg sank lavt og filmet noen andre på Snapchat. Det vil naturligvis aldri gjenta seg. Jeg tryner og feiler jeg også, alt jeg vet er at jeg kommer til å jobbe for å bli et bedre menneske hver eneste dag resten av livet mitt.

endelig mer overskudd

adlink

Det var så ufattelig deilig å våkne i dag morges. De siste ukene har jeg slitt med at jeg er sliten selv etter 7-8 timer søvn (som er mye til å være meg), og det har irritert meg skikkelig. Derfor tok jeg grep! Jeg har begynt å ta spirulina-shots hver morgen nå som jeg fikk anbefalt av en venn av meg, og det kan jeg viiiirkelig anbefale videre. Bedre mage og MYE mer overskudd. Det smaker ikke så ekstremt godt, så enten burde du bare blande med vann og shotte det mens du holder deg for nesen, eller så bør du blande det med grapejuice - da kjenner du ikke smaken så mye. Haha, jeg elsker at det smaker vondt egentlig, for da føler jeg at det funker. 

Sko fra Nelly HER, skjørt fra Rat & Boa, jakke BLK DNM, smykke Nasty Gal, solbriller HER

Jeg elsker den nye skinnjakken min!! (Fra BLK DNM) Fikk den til en skammelig billig pris på et outlet tidligere i år. Jeg har ikke klart å finne et antrekk å bruke den til enda, helt til jeg brettet den ned på skuldrene og heiset den opp i livet. Da ble den plutselig dødsfet. Weee! Nå får jeg straks besøk av Vemund, og jeg gleder meg SÅNN til å se en førdianer igjen, haha. Og ikke minst han, da! Siden det er så fint vær ute tenkte jeg at vi kunne sitte ute i bakgården min og catche up <3

noe som gjør meg sinnsykt glad!

I går var definisjonen på en nydelig søndag! Etter å ha hjulpet moren til Fabian med å flytte (det blir så vakkert!), ble vi invitert på middag. Jazz på høyttalerne, senkede skuldre, den deiligste middagslukten som sprer seg i hele huset... mens jeg sitter og småleser i boken min mellom samtalene. Boken jeg leser for tiden er Sapiens av Yuval Noah Harari, jeg anbefaler dere å lese den dersom dere er interessert i å vite historien om menneskene helt fra scratch. Stoffet er vanvittig interessant og ikke minst relevant, spesielt når forfatteren skriver at det er tvilsomt at vår art (altså homo sapiens) vil være her så lenge som 1000 år til. Litt sykt når du setter det i perspektiv med den tidligere arten Homo erectus, som har vært den mest utholdende mennskearten frem til nå. Den varte i 2 millioner år i de østlige delene av Asia!! 2 millioner år!!! Det er så lenge at jeg ikke klarer å forstå det engang.

Grønnkål-chips! SÅ utrolig godt, og så utrolig enkelt. Masser grønnkål med olivenolje, stek i ovnen, dryss over salt etter steking. Det skal jeg begynne å lage fremover når jeg er i humor for snacksing, hihi :-)

Det ble grønnsaker med kikerter og gresk salat til ris. Helt himmelsk! I det siste har jeg virkelig merket at flere og flere velger å spise mindre kjøtt, og det gjør meg SÅ glad ♥ Jeg har faktisk blitt invitert på mange middager den siste tiden hvor det ikke er kjøtt i retten. Altså, HURRA! Det føles ikke lenger så rart å si til andre at man ikke spiser kjøtt, og det er jo AKKURAT den utviklingen vi ønsker. I går tenkte jeg også over hvor lett det faktisk er å lage kjøttfri mat som man blir mett av - jeg har nemlig hørt nettopp det argumentet mange ganger; "man blir jo ikke mett om man kutter ut kjøttet". Jo! Man må bare tenke i litt andre baner. Bønner, linser, ost, nøtter, grønnsaker som avokado for eksempel - bare for å nevne noe. Jeg håper jeg klarer å kutte ut alt av animalske produkter til slutt, enn så lenge er det ost som holder meg igjen. Soyamelk og soyayoghurt er dødsgodt, så jeg spiser ikke vanlig yoghurt og melk lenger :-) Er det noen som har smakt vegansk ost? Og hvor kan jeg eventuelt få tak i det?

colmar pt. 3

annonseHer er del 3 av bildene vi fotograferte i Stockholm for en liten stund tilbake siden. Jeg eeeelsker rødfargen på vesten! Før følte jeg faktisk at jeg ikke kunne gå i røde klær fordi det så rart ut med tanke på håret mitt, men nå synes jeg faktisk bare det ser kult ut.

jeg legger meg paddeflatAngående Snapchat: jeg beklager, det var dårlig gjort av meg å le på andre sin bekostning. Snappen er slettet, og synes så klart ikke det var OK gjort av meg. Jeg legger meg paddeflat og kommer så klart aldri til å gjøre det igjen. Beklager <3

Vi sitter og leser i solen her på Løkka, vi. Dødskoselig! Jeg var så dum at jeg spiste smågodt da jeg var sulten, så nå føler jeg meg litt småkvalm, haha... Det ER så lett å gå i den fella? Spesielt nå som det er påske, smågodtet er jo superbillig. Påsken forbinder jeg faktisk utelukkende med 2 ting: langrenn og store mengder smågodt. I år skal jeg prøve å beherske meg litt, slik at jeg slipper å gå rundt og føle meg uvel, haha. Håper dere har like fint vær som vi har her, i alle fall!! Vi skal straks møte moren til Fabian, og så skal jeg komme meg i seng tidlig i dag. Før jeg legger meg i dag skal jeg legge på nytt sengetrekk, vaske klær og shine leiligheten, slik at jeg kan våkne til en fresh uke. DET er det diggeste!

det har skjedd så mange endringer

Her om dagen var jeg med Caroline som jeg nevnte tidligere, og det var så ufattelig koselig. Det er fascinerende hvor glade alle menneskene du passerer på gata og sitter ved siden av på trikken plutselig blir på denne tiden av året. Oslo er nydelig på sommeren. Jeg fikk en liten smakebit da jeg flyttet hit i august, men jeg reiste jo så og si hele høsten så jeg gikk glipp av den fineste tiden på året. Nå fremover skal jeg bare.... nyte. Nyte å kunne gå uten jakke, nyte å sitte i parken, nyte fregnene i ansiktet som kommer en etter en, nyte sene kvelder med venner, nyte livet rett og slett. Hele ungdomsstiden har jeg laget unnskyldninger for meg selv for å ikke kunne være lykkelig, og det er jeg ferdig med.

Om du henger i byen med en venninne og vil ha noe å snackse på, sett deg ned på Delicatessen på Aker Brygge og bestill potetbåtene deres med aioli og chilisaus. Herrefred sååå godt. Jeg angret brått på alt annet jeg bestilte, for jeg kunne heller hatt 3 porsjoner av denne. Og nei, det er ikke reklame. Det burde vært det, haha!

Se hu her koser seg, a! Nå har jeg vært så mye i solen de siste ukene at jeg faktisk har fått en god farge i ansiktet + massevis av fregner. Haha, jeg som nesten hadde glemt hvordan jeg så ut med litt brunfarge. PS! Jeg bruker SPF50, og likevel får jeg farge :-) Det kommer jeg til å gjøre helt frem til solen forsvinner til høsten, for å beskytte huden min, slippe kviser og unngå rynker tidligere enn nødvendig. Det er ikke om å gjøre å være brunest mulig lenger... En fin og sunn grunnfarge er alt som skal til for at ansiktet gløder. 

Mmmm... Jeg angret ikke på olivenen, da. Et glass vin, oliven og crispy potatoes i solsteken og jeg lover deg at jeg er i mitt ess. Det er så sinnsykt deilig å kunne sitte ute å spise... Føles ut som evigheter siden sist. Selv om denne høsten og vinteren har gått fortere enn noen gang, så har det skjedd så mange endringer i livet mitt at det er skikkelig merkelig å tenke på hvordan livssituasjonen min var forrige gang det var så varmt ute.Nå sitter jeg på kafé og tar en kaffe. Tenker å sette meg ut i solen etter dette blogginnlegget er ute, weee. Håper dere har en fredelig og deilig søndag, vi snakkes etterpå ♥

en ting jeg angrer skikkelig på

A morning some days ago

Ah, denne frøkna er HELT ferdig for dagen, hun! Jeg skulle egentlig ut med noen jenter i dag, men etter å ha trent trappeintervall i Frognerparken etterfulgt av å henging i byen med stekende sol hele dagen måtte jeg rett og slett hjem og ta kvelden. Kanskje også fordi det har vært mye inntrykk de siste dagene, jeg blir fort sliten av det... Selv om jeg føler at jeg har blitt mye flinkere på det med tiden. Å være med flere mennesker på en dag uten å bli for utslitt. Det er få ting jeg elsker mer enn å ta innover meg nye mennesker, steder og ting å gjøre. Uansett så er det sinnsykt deilig å ligge paddeflat i sofaen med Tortilla Cheese akkurat nå... Damn. Jeg kjøpte meg en ny bok på bokhandelen i dag som jeg gleder meg IHJEL til å ta fatt på - den handler om menneskeheten og evolusjonen. Skal anbefale den videre om den er bra :-) I det siste har jeg lest såååå mange bra bøker - jeg elsker at jeg har funnet tilbake i lesehesten til meg. Elsker å dykke inn i en bok og gå inn i en annen verden for en liten stund. Jeg og Fabian leser nesten alltid på sengen sammen når vi legger oss, det er enda koseligere ♥

Akkurat nå hører jeg på:

Sicilienne - Johann Bestian Bach, Antonio Vivaldi

Jeg husker vi hadde musikkhistorie på ungdomsskolen og at jeg kjedet meg ihjeeeel da vi hadde om barokk og blant annet de komponistene overfor. Kjære Gud, som jeg angrer den dag i dag. Nå sitter jeg og søker opp fakta og historie av ren nysgjerrighet. At jeg ikke bare brukte skoletimene for det de var verdt, at jeg ikke bare var litt mer åpen for å lære. En liten heads up til dere som går på skole nå, kanskje? Følg med, vær nysgjerrige og vær åpne for å ta innover dere kunnskap dere får servert. På skolen må dere være uansett, så bruk skoletimene for det de er verdt. Jeg angrer skikkelig på det, faktisk. Tenkte kun karakterer og pugging, og ikke at det faktisk kunne være kult for meg å kunne stoffet ordentlig. Heldigvis er nysgjerrigperen i meg blomstret nå, det er jo aldri for sent å lære. Det hadde bare vært mye kulere om jeg var tilstede i timene.

hva går innenfor kategorien utro?

Åh wow dere, i går hadde jeg en av de beste og mest befriende dagene på lenge. Jeg møtte Caro og vi satt oss ned på Lekter'n på Aker Brygge for å catche up siden sist. Så der satt vi, rett ved vannet mens sola stekte mer enn noen gang før. Føltes det som. Etterhvert beveget vi oss bort til Delicatessen - som jeg ikke har vært på siden før jeg flyttet til Oslo, faktisk. Der bestilte vi de diggeste tapasrettene og skravlet enda mer, plutselig går kjentfolk forbi og vi blir en liten gjeng. Det er det jeg elsker med sommeren - ting bare skjer. Dagene er betingelsesløse i mye større grad. Man bare flyter avgårde og plutselig sitter man en gjeng på Tjuvholmen i solnedgangen.... Dødskoselig.

Og så hjalp vi hun ene med litt boy issues. Sier ikke hvem så klart, haha. Dette må ut: Jeg kjenner det koker så jævlig inni meg, for det virker som om veldig mange gutter har helt sinnsykt dype problemer med å holde seg til jenta si. Er det så jævlig vanskelig? Du har en råbra jente rett fremfor deg, med en super personlighet og det utseendet, og likevel velger enkelte å flørte og gå bak ryggen til kjæresten sin. For spenningen og bekreftelsen sin skyld. Det du da skal vite, det er at mennesker som gjør dette mangler to veldig viktige ting: selvtillit og trygghet i seg selv. Bekreftelse, bekreftelse, bekreftelse. Dette gjelder faktisk både gutter OG jenter. Jeg mener, om du trenger spenning og bekreftelse er det helt OK, men da har du nok respekt for det mennesket som er forelsket i deg og elsker deg at du slår du opp og er singel. SÅ enkelt er det. Det er egoistisk å tro at du kan få begge deler, for det får du ikke.

Så hva går under kategorien utro? Det er ikke noen "gråsone", spør du meg. Jeg mener at alt du gjør og sier til andre mennesker som du IKKE kunne gjort foran kjæresten din, definineres som å ikke være tro mot den du har valgt å være partner med.

Stick to your fucking girl. Or your boy. Ingenting er mer sexy enn et menneske som fremstår 100% forpliktet til kjæresten sin og er stolt over det.

Ferdig snakka.Snuppa mi

video: jeg blir lurt trill rundt av tryllekunstner

Hey dere! Her kommer en videosnutt fra da vi var i Nydalen for å trylle litt. Haha, jeg ble jo lurt TRILL rundt, at det skulle være så enkelt å bli revet med visste jeg ikke. Christian er på Norske Talenter på TV2 i kveld forresten, så følg med :) Sykt fet fyr, jeg digger han!

(Dette var SÅ freaky!!!)

leppestiften alle spør om

Før turte jeg aldri å bruke leppestift. Jeg følte bare det ikke kledde meg i det hele tatt. Nå? Nå er røde lepper blitt min lille signatur-look! Et av de aller mest stilte spørsmålene jeg får er hvilken leppestift jeg bruker når jeg går for rød, og siden den jeg bruker er såpass billig og tilgjengelig for alle tenkte jeg bare å lage et eget innlegg om det. Røde lepper fortjener faktisk et eget innlegg her på bloggen! ;-)

LET'S TALK ABOUT REP LIPSLeppestiften heter "The Balm Girls Lipstick" og er i farge "Mia Moore". Den koster 199 kr og fås kjøpt på norske nettbutikker, bare søk på Google så finner dere det med en gang. Det er den peeeeeerfekte rødfarge. Altså, den er bare MIDT i blinken. Har aldri funnet en som er i nærheten så bra. Den er også ganske matt uten at den er matt, det ser dere kanskje på bildet :-) Jeg sverger til den!

Jeg bruker også lipliner, men den kjøpte jeg på NARS da jeg var i Los Angeles i fjor ved en ren tilfeldighet. Jeg og Pål var i Melrose Avenue og det blåste så sinnsykt at jeg plutselig hadde eyeliner smurt utover hele ansiktet, så jeg måtte innom NARS for å låne Q-tips og sminkefjerner... Haha. Følte meg slem om jeg ikke kjøpte noe, så da tok jeg med meg det første jeg fant; nemlig en rød lipliner. Lite visste jeg om at den skulle vise seg å være den BESTE liplineren noensinne. Ughhh, jeg er så lei meg for at jeg ikke kjøpte med meg 10 til... HVOR klassisk er ikke det? Får kjøpe neste gang jeg er utenlands 😃

Happy Friday, people! Herregud, solen STRÅLER! Hele leiligheten lyyyser her jeg sitter, og akkurat nå driver jeg og dirrer med foten fordi jeg ikke kan vente med å komme ut og gripe fatt på denne nydelige dagen. Først skal jeg ta en kaffe med min kjære Ingvild fra Bloggerne som jeg savner mer enn noen gang, og så skal jeg møte Collett-snuppa mi på Aker Brygge som jeg ikke har sett på altfor lenge. Kamera er med! Xx

plutselig føler jeg meg ensomBildene er i fra går kveld. Jeg møtte Sofie og Telma på Tjuvholmen, vi måtte bare ta noen bilder i den fine kveldssola som fikk ansiktene våres til å gløde. Hihi. Minner meg sånn om sene sommerkvelder som jeg ser så vanvittig mye frem til... Vi delte en flaske vin og ble sittende og prate altfor mye tull timesvis, og jeg kjenner det er lenge siden jeg har hatt en så effortless koselig kveld med venninner faktisk. (Etter et par glass vin innabords måtte jeg så klart begynne å fortelle om en av mine største flauser ever som skjedde for ikke så lenge siden, jeg vurderer STERKT å lage en video av et eller annet slag, selv om det egentlig ikke er innafor å fortelle det til offentligheten, haha) Aaaaanyway. I dag morges var jeg en tur på treningssenteret for en svett treningsøkt før jeg dro videre på opptak i Nydalen som jeg fortalte om i forrige innlegg. Etter en svipptur innom BI var jeg hjemme for å begynne på dagens kontorarbeid. Jeg har hendene fulle i ting å gjøre om dagen og jeg kan helt ærlig ikke huske sist jeg kjedet meg, men plutselig... plutselig skylte det en grusom følelse av ensomhet over meg. Den type ensomhet jeg hadde da jeg bodde i Førde, ofte. Jeg kjenner den følelsen så altfor godt igjen, det var som om jeg gikk 3. klasse videregående igjen, kom hjem fra skolen og ville finne på noe men ikke helt visste hva eller med hvem. Spesielt på denne tiden av året. Jeg tror det har noe med å gjøre at det er vår og man blir mer sosial på grunn av det fine været, og problemet mitt er da at jeg tror ALLE gjør noe til enhver tid. Jeg føler alle er sosiale, tar en utepils, henger på Aker Brygge med jentegjengen sin og har vinkveld sammen. Og så føler jeg at jeg går glipp av alt, selv om jeg egentlig ikke klarer å sette fingeren på hva jeg går glipp av. Jeg tipper mange av oss sitter og tenker mye av det samme om hverandre? Den siste tiden har jeg jo gjort ekstremt mye i et veldig høyt tempo, men ja... våren kommer og da føler jeg meg av og til veldig utenfor. Ikke utenfor av vennene mine, men av... samfunnet? I don't know. Jeg føler heller ikke at jeg har så mange beste-bestevenner her i Oslo, på samme måte man ofte har når man går på skole. Jeg har Kristina, Thank God. Som også er naboen min. Dæven, det er jeg takknemlig for. Men ja, resten er mer venner jeg finner på noe med inni mellom, og som jeg gjerne må planlegge med i god tid i forkant. Det er mye min skyld selv som har gjort meg så opptatt med jobb de siste månedene, så jeg synes IKKE synd på meg selv. Og det er sååå mange som har kontaktet meg for å spør om å ta en kaffe sammen her i Oslo; og det setter jeg uendelig stor pris på. Fremover må jeg kanskje bare være mer frempå. Håper ikke jeg er slem når jeg sier det, men jeg synes ofte det kan være en slitsom prosess å skulle bli kjent med mennesker. På skolen ble vi tvunget til å bli venner med de i klassen, nå må man jobbe for det selv. Det er jo krevende å skulle danne et nytt vennskap! Og fint, så klart. Ofte tar jeg likevel meg selv i å ta en liten "pjuuh" når vi endelig er kommet dit at vi vet hvor vi har hverandre og kan ringes når som helst. Jeg er i alle fall sinnsykt, sinnsykt takknemlig for de vennskapene jeg har den dag i dag. Og jeg skal jobbe mer med meg selv på den sosiale fronten fremover, det har jeg bestemt meg for.

Dette ble lengre enn forventet. Haha. Noen dager føler jeg bare på ensomheten på en skikkelig vond måte, men så er det over dagen etter igjen. Jeg blir egentlig ikke skremt av denne følelsen lenger, fordi jeg vet det er forbigående. Og så tenker jeg alltid: til syvende og sist er jo vi alle ensomme ulver som legger seg om kvelden og faller inn i våre egne drømmer. Ingen tilhører egentlig noen.

i dag har vi tryllet!

Jeg elsker å gjøre nye ting. I dag var jeg i studio i Nydalen med Christian fra Norske Talenter som viste meg og Morgan Sulele litt trylling som oppvarming før morgendagens semifinale. Trylling er SÅ fascinerende! Jeg er en fasit-person, jeg trenger konkret svar på ALT. Det kom til et punkt der jeg måtte spørre han: "Er dette magi?", for jeg skjønte ikke hvordan det kunne være et logisk svar på det. Plutselig hadde jeg en rød liten ball i venstre hånden min. Det GIR ikke mening, og jeg kommer ikke til å få sove i natt på grunn av det kjenner jeg. Han viste oss også en del illusjoner som riktig nok var et veldig enkelt svar på, man må bare være veldig bevisst og ha øynene på riktig sted til riktig tid for å få hemmeligheten med seg. Jeg tror det kommer live i morgen - kommer til å dele klippet her med dere :)

Nå fikk jeg lyst til å sette på "Tryllekunstnerens hemmelighet" som jeg hele tiden så på da jeg var yngre. Det var sååå gøy! Haha. Flere som så på det?

jodel

Hvem i alle dager er det som har funnet opp Jodel, egentlig? Og hvem i alle dager kan stå innenfor at det er app som er OK å bruke til regelrett mobbing av enkeltindivider? Til dere som spør om jeg har sett hva som står om meg på Jodel/kjendisgossip (skjønner ikke hva kjendisgossip er engang?), så er svaret nei. Jeg slettet appen da jeg bodde i Førde, fordi da jeg satt i en norsktime for litt under et år siden snudde en gutt seg i klassen og spurte det klassiske spørsmålet som får magen min til å vrenge seg: "Hey, har du sett hva som står på Jodel om deg eller?". Det skal ikke mer til enn en kveld på byen for min del før det ramler inn med vitser, rykter og ekle utsagn på den appen. Folk utga seg for å være vennene mine og skrev de mest grusomme tingene man kunne tenke seg, og jeg tror jeg aldri har vært så usikker på alle rundt meg før. Og jeg har heller aldri vært så usikker der jeg gikk i skolegangen. Jeg har følt meg mye utestengt og fryst ut, til tider også mobbet, i løpet av ungdomstiden min, men en frekk kommentar bak ryggen min på håndballtrening kan ikke måle seg med det folk spyr ut så fort de får muligheten til å være anonym. Og der har vi Jodel. Jeg slettet appen etter alt det som skjedde i Førde, og jeg kommer aldri til å laste den ned igjen heller. Det du ikke vet, har du ikke godt av - I guess? Jeg leser ikke Kvinneguiden, jeg leser ikke på Jodel, jeg holder meg unna rett og slett fordi jeg har erfaring har sett at det gjør meg mer vondt enn godt.

Over til noe helt annet. Nå har jeg nettopp vært og trent. DEILIG start på denne torsdagen! Jeg skjønner ikke hvor all denne treningsmotivasjonen kommer fra, men det er bare å kjøre på når den først er her. Det er liksom ikke ork å dra på treningssenteret lenger :) Nå er jeg hjemom for å drikke litt P-Max og skifte antrekk før jeg skal avgårde til Nydalen for å bli... tankelest. Yes, du hørte riktig. Jeg tror jo ikke på slikt, så det kan bli spennende... Forteller mer!

video: slik holder jeg huden fin

annonse

HER får dere 50% rabatt på SKINREPAIR! Jeg håper dere liker videoen og at dere får svar på det dere lurer om. Som sagt i videoen er det bare å spør om det er noe mer du lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet :)

så enkelt er det å ikke spise kjøtt Ah! I går var det dekket for Pad Thai Tuesday igjen, og det passet virkelig helt perfekt å spasere bort til Rodeløkka for deilig middag og deilig selskap med fine mennesker etter en lang kontor-dag. Når jeg blir voksen og får barn skal jeg sørge for å ha regelmessige sammenkomster jeg også - det er jo så innmari koselig. Familie er gull verdt. Selv har ikke jeg veldig nært forhold til slekten min (utenom kjernefamilien som står meg utrolig nærme, så klart), så jeg håper at det går an å forandre på det i den kommende generasjonen i slekten vår... ♥

Over til maten! Herregud, dette er virkelig et av de største høydepunktene i løpet av uka. Det er egentlig litt kylling-biter i denne retten, men jeg bare sørger for at jeg ikke tar det på fatet mitt - så enkelt er det noen ganger, haha! Pad thai er jo en sinnsykt god vegetar-rett. Helt siden jeg begynte å kutte ned på kjøtt har ikke jeg cravet kjøtt en eneste gang. 

den glade jenta på kaffebrenneriet

De siste 3 dagene har jeg vært på Kaffebrenneriet hver dag. Ikke bare fordi det er fint vær og jeg har fått skikkelig sansen for å sitte ute i sola med en kruttsterk kaffe i hånda, men fordi hun ene dama som jobber der er så SINNSYKT smilende og hyggelig. Jeg hadde nesten glemt hvor deilig det er med bra service. Ah, tenk at et fremmed menneske kan gjøre dagen din mye bedre. Og i dag sa jeg det til henne - jeg sa at det er dødskoselig å komme hit fordi hun er så hyggelig mot kundene sine. Takk. Det er på Olaf Ryes forresten, om noen lurer. My favorite place! Jeg føler meg så hjemme her :)

Akkurat nå sitter jeg ute i sola mens jeg prøver og se hva som står på skjermen her, haha. Rett på meg om jeg har noen skrivefeil, dere! Ah, jeg er skikkelig lett i kroppen i dag, kjenner jeg. Ingenting kan trykke meg ned og det er så sjukt digg. Jeg leser en helt sinnsykt bra bok for tiden som heter "Awaken The Giant Within" av Anthony Robbins. Til dere som spør hvilken bok det er jeg legger ut sitater fra på Snapchat hele tiden; det er den. En life coach bok som forteller deg alt det du trenger å høre. Virkelig. Jeg har lært mye om hvordan jeg skal forholde meg til følelser, mennesker og konflikter spesielt. Også veldig mye om hvordan jeg skal være mest mulig målrettet og få til de målene jeg har her i livet. Les den! Jeg mener det. Du faktisk lese den.

"I'm here to tell you that you can feel any way you want at any moment in your life." - Anthony Robbinson

Livet er fint, dere. Sååå utrolig fint. Spesielt i dag.

dagene går så fortHer kommer enda et natta-innlegg! Jeg har ikke hatt så god tid til å blogge i dag, denne tirsdagen bare løøøp fra meg. Noen ganger er det digg å være litt off sosiale medier og bare nyte dagen med de du er glad i... Hihi. Sist gang jeg satt på rumpa var i dag tidlig - pluuuutselig er det kveld. Haha. Jeg elsker det, da. Dette er livet jeg vil ha for resten av livet, virkelig. Nå har jeg nettopp vært på Pad Thai Tuesday hos familien til Fabian, og vi skal ta natta straks. Håper dere har hatt en nydelig dag! Vi snakkes mer i morgen <3

begravelsen min

Før jul hadde jeg en interessant samtale med venninnen min Hanna. Over et glass vin og noen deilige retter med tapas på Kamai (favorite place to eat...) kom vi av en eller annen grunn inn på temaet død. Det mest naturlige som finnes, likevel... det mest grusomme og hjerteskjærende vi mennesker går gjennom. Rart med det, eller hva? Vi blir født og det renner tårer nedover kinnet til mamma fordi hun er så lykkelig. Og så dør vi... og man gråter av en sorg man ikke trodde gikk an å føle på. En sorg så stor at den dreper deg, nesten. Du tror du skal dø, men så overlever du likevel. Jeg har et ønske den dagen jeg dør. Begravelsen min skal være fin. Om jeg så dør i morgen, om 3 år eller om 70 år. Jeg vil ikke at familie og venner bare skal gråte og være triste. Så klart er det å sørge en viktig del av prosessen for å kunne komme seg gjennom et dødsfall, men jeg vil at selve seremonien på samme tid skal være vakker. Morsom. Fin. Jeg vil at de som kjente meg skal kunne smile for alt det fine vi hadde. At de skal spise favoritt-maten min, drikke deilig vin og mimre tilbake til de fine øyeblikkene, til samtalene, til opplevelsene og til all latteren. Mens man kanskje gråter og ler litt om hverandre. Det er alt jeg ønsker for begravelsen min.

I was the one you always dreamed of

Good night sweeties!

bukseløs på legevakten

Jeg regner med at dette ikke kvalifiseres til clickbait når overskriften faktisk er reell...? Haha.

Ja... Her endte jeg i går kveld. Plutselig satt jeg med buksene nede hos legevakten rett før midnatt. Hvis dere følger meg på Snapchat fikk dere kanskje med dere at jeg ble stukket av en HUMLE av alle verdens ting for to dager siden. Det gjorde skikkelig vondt akkurat da, men jeg tenkte ikke noe mer over det. Plutselig begynner jeg å bli rød og hovne opp, men jeg reagerer sterkt på stikk fra insekt generelt (bare sjekk hvordan ét vanlig myggsitkk på meg blir HER), så jeg antok at det ville gå over slik det alltid gjør. Etterhvert begynner det og spre seg og HALVE låret mitt er rødt og hovent. Igjen tenker jeg... Det går nok over. Jeg stikker og løper litt, jeg. Etter å ha sendt bilde til mamma får beskjed jeg om å dra til legevakten i tilfelle det er betent, 

Så der satt jeg, da.

Damn, det er ganske svært område? Jeg fikk ikke frem på bilde hvor hoven og hard huden var.

Heldigvis var det ikke alvorlig, bare en veldig sterk reaksjon. Jeg har fått Eurax og det har allerede blitt bedre! Gleder meg fortsatt til sommer, selv om det betyr mygg og kløe til månen og tilbake. Haha. Jaaaa ja! Kunne vært mye verre :)

hvordan starte uka?

sett på Always On My Mind av Elvis - lag en kopp kaffe - ha mobilen på lydløs (ikke sjekk varslene med en gang du våkner... la mobilen ligge litt) - ta deg tiden til å lage en deilig frokost som gjør deg mett og full av energi i flere timer

Jeg liker å ha morgenen for meg selv. Derfor lar jeg mobilen ligge litt... For som oftest er det ingenting som haster. Right? La morgentimene være dine. Jeg føler i alle fall at jeg får sinnsykt mye igjen for det. Resten av dagen flyter liksom litt mer, når du har fått litt tid for deg selv på starten av dagen.

Jeg elsker de store vinduene på rommet mitt. Kom forresten på at jeg ikke egentlig er ferdig å innrede rommet mitt!! Enn så lenge bruker jeg de store skuffene under sengen min til oppbevaring, men det begynner å bli litt trangt. Og ikke minst upraktisk. Så det store spørsmålet er: orker jeg å dra til IKEA og kjøpe PAX-skap (igjen), og montere det (igjen)? JA. Jeg må bare. Jeg burde benytte meg av den høye takhøyden på rommet mitt. Det kommer til å bli SÅ fint!

Good morning sunny Monday! Jeg våkner som vanlig med et skikkelig positivt sinn mandags morgen... Det har nok mye med å gjøre at jeg liker livet for tiden. Det er mange gleder i hverdagen min. Note to self: nyt det. Nyyyyyt.

I dag har jeg faktisk sminket meg for første gang på sikkert en uke. Det føltes skikkelig annerldes, haha! Baaam, plutselig var jeg veldig glam. Her er den nye genseren min fra Acne, forresten. Suuuperdigg. Jeg bor i den, haha...Nå har jeg kommet meg til Kaffebrenneriet og sitter i solen blant folkemengden med en stor kopp påskekaffe. Jeg elsker å sitte alene blant andre mennesker mens musikken fra øreproppene synger inn i ørene mine og tanken mine flyter uten at jeg trenger å prate med noen. Haha, Gud så glad jeg er i å være alene. Jeg tror nesten det bare blir "verre" med tiden. Jeg VIL så gjerne være den vennen du kan henge med en hel dag, men jeg sliter med å slappe helt av. Jeg sliter skikkelig med det, faktisk. Så dere? Akkurat det er noe jeg har tenkt å jobbe med fremover. Øve meg på selv som person i selskap med andre mennesker.

ikke misforstå megJeg fikk en del reaksjoner i innlegget en setning som forandret livet mitt. Det var tydelig at mange ikke var enige i setningen min om at alt er nøytralt, og at du selv bestemmer om det skal ha en positiv eller negativ vending. Så KLART er det forferdelig at folk dør av kreft, for å ta et eksempel. Jeg kan ikke i min villeste fantasi se for meg hvordan i all verden det må være å miste et familiemedlem... eller en venn. Seriøst, jeg hyller dere som har gått og går gjennom det. En dag er jeg der sikkert selv, og det kommer til å skjære hjertet mitt i tusen biter. Og jeg kommer til å sørge. Være lei meg. Gråte. Føle på den verste av den verste smerten. MEN. Skal man la livet bli ødelagt? Livet forandrer seg så klart drastisk når et dødsfall skjer, men etterhvert man må jo prøve å gjøre det beste ut av det. Du kan velge om du vil ligge under dyna og gråte de neste 10 årene, eller om du skal prøve å gjøre noe positivt ut av det. Lage en låt, slik som Lukas Graham gjorde, for eksempel? Skrive en bok? Sette mer pris på de menneskene du har i livet ditt? Poenget mitt var at mener det er et fint mantra å følge. Å ta en positiv vending ut av enhver situasjon. Kanskje ikke alle er enige, men jeg synes det er dumt og bortkastet at man skal la kjipe ting og tragedier i livet være en unnskyldning for å la sitt eget liv gå i grus. Fæle ting skjer, og det suger. Livet kan være forferdelig, grusomt vondt av og til. Men vi må jo bare prøve å gjøre det beste ut av det, right? Jeg vet at det garantert ligger masse smerte i de kommende 60-70 årene mine å leve som bare VENTER på meg, men jeg fant en trygghet i det Lukas sa... At enhver situasjon er nøytral og at man kommer langt ved å velge den positive veien.

tenk så ufattelig små vi er

the sky is so tragically beautiful...

a graveyard of stars

Finally Sunday.... No hangover. Just a big smile, lots of coffee and books.

Om du vil ha et bokstips; kjøp denne. The Book of Symbols. Det er boken som tar for seg alle verdens symbol - SÅ sinnsykt spennende og nyttig å lese. Jeg begynte å lese om stjernene da jeg satt på trikken på vei til Frogner i dag morges, og det fikk meg til å tenke på hvor stort universet er. Hvor symmetrisk, presist og sammenhengende alt er. Visste dere at det som skyldes solformørkelse er at sola er 400 ganger større i diameter enn månen, og når solformørkelsen oppstår, er sola 400 ganger lenger borte fra jorda enn månen? DET er presist, det. Damn. Jeg husker da jeg var yngre og lekte Spark på boks (haha, pleide dere også det??) på sommerkveldene med guttene i nabolaget mitt. Vi pleide å legge oss ned i gresset og se opp på stjernene da vi var ferdige. Det var som om jeg forlot jordkloden i et par minutter da jeg så på universet over meg. Stjernene som prydet himmelen over meg ga meg en skikkelig vakker følelse innvendig, en følelse jeg ikke klarte å forklare da jeg var 10 år. Heller ikke nå, som 20-åring. Det er bare vakkert, tvers gjennom. Plutselig innser man hvor liten man er. Å leve i 90 år er seriøst ingenting i forhold til hvor lenge jeg skal ligge i graven. Tenk det. Uendelig... For ja, hva søren er da uendelig? Jeg HAR så lyst at noen skal finne et svar på det, men det finnes ikke. Det bare er... uendelig. Evig. Jeg kan tenke meg helt ør på dette om kveldene. Alt jeg vet, er at 90 år på denne jorden er utrolig lite satt i et større perspektiv, og at det får meg til å innse hvor viktig det er at jeg bruker tiden min riktig. 

Time is ticking, honey. Jeg må ut og oppleve alle de fine inntrykkene og følelsene som finnes der ute, før det er for sent.

Jeg sørger alltid for å få meg vindusplass på kafé. Akkurat nå er denne søte hunden utsikten min. Awwwwiii!Jeg kan ikke huske sist jeg dykket i sminkemappa mi. Og deilig er det. Herrefred så mye tid jeg sparer. Det går i perioder, da. Plutselig er jeg tilbake med red lips og liner. Balance! Akkurat nå er det bare så digg vær ute at jeg har lyst å få fregner og kunne gnikke meg i ansiktet.

hvor ble det av den sprudlende førde-kristine?

Pjuuuh! Da var det lørdags kveld... Endelig. Jeg ligger nærmest paddeflat i sofaen i bare truse og den nye ullgenseren min fra Acne. (Fant ut at de er en Acne Archieve-butikk her på Løkka med bare nedsatte varer, helt genialt!!) Ah dere, i kveld skal jeg KUN være hjemme, vaske leiligheten, pleie meg selv og lade opp til ny uke. Halleluja, så deilig det skal bli. Først må jeg en tur på butikken for å pante flasker og kjøpe mer Pepsi, haha. I leiligheten jeg bor i er det nemlig ingen oppbevaringsrom, så det betyr at alle flaskene ligger fordelt i poser i stua. Lite fint - så jeg har prosjekt bli-kvitt-disse-fortløpende nå. Anyway! For en uke. Jeg er helt utslitt. På en bra måte.

Jeg fikk en kommentar i dag om at jeg ser så sinnsykt utslitt ut for tiden og at vedkommende savner den glade, sprudlende Førde-Kristine (som jeg for øvrig ser har blitt et diskusjonstema ser jeg). For det første, tusen takk for at du bryr deg ♥ Jeg forstår hva du mener, for ja, jeg ser kanskje sinnsykt sliten ut for tiden. Det har aldri skjedd så mye i livet mitt. Jeg har aldri hatt så mye jobb, jeg har aldri hatt så mange møter, jeg har aldri møtt så mange nye ansikter, jeg har aldri gjort så mye i løpet av en dag som jeg gjør nå for tiden. Og jeg elsker det. Herregud, virkelig. Det er ingenting i livet mitt jeg setter høyere enn jobben min og alt den lar meg gjøre. Kalenderen min er full og jeg har seriøst ikke kjedet meg på flere måneder. Hah. Prisen av det, er at man kan bli litt (ganske) sliten inni mellom. Sånn som i dag. Men hey, det går helt fint. Jeg klager ikke! I stedet drikker jeg 2 liter P-Max på en kveld, hører på John Mayer og sprader rundt i undertøyet mitt. Og så legger jeg meg tidlig :)

Førde-Kristine.... Kanskje hun virket mer sprudlende, men skal jeg være ærlig? Jeg er mer sprudlende nå, selv om bloggen min kanskje er blitt bredere og dermed mørkere. Jeg vil vise hele meg. For jeg er ikke bare tjo og hei, langt ifra. Det er ikke du heller. Ingen er det. Jeg håper ikke dere blir skuffet over meg, skuffet over at jeg ikke er den bestandig glade jenta som jeg virket som på bloggen for et år siden. På samme måte som deg har jeg også mine mørke sider, men vet dere hva? Den egenskapen jeg elsker aller mest med meg selv er at jeg stort sett har en skikkelig positiv innstilling til alt. Du vil aldri høre meg klage på en fjelltur. Isåfall med en humoristisk tone, eller med en positiv twist, haha. Apropos, så digger jeg Marna i Bloggerne, for hun er akkurat slik. Hun har en skikkelig morsom og positiv vinklet måte å klage på, så det blir aldri utmattende å høre på.

Uff, dette ble rotete. Mange tanker i dag. Jeg satt i folkemengden utenfor Kaffebrenneriet nederst på Løkka i dag og hadde tårer langs kinnene mine, fordi jeg er så full av følelser, tanker og meninger. Solen tørket dem heldigvis bort. Haha. 

Og det er nettopp derfor jeg ikke vil at dere skal idyllisere "Førde-Kristine". For veldig ofte hadde jeg omtrent ingen følelser i meg... Jeg var tom. Fullstendig tom og likegyldig.

Nåååå skal jeg på butikken og fylle opp Pepsi Max-lageret!! Håper dere får en NYDELIG lørdag, hvor enn dere befinner dere!

å få noe ut av dagenFor noen vakre mennesker!
 

I love leather jackets too much...

Klein og sliten etter gårdagens festligheter hindret ikke meg og Fabian i å komme oss ut av døren og få noe ut av dagen i går. Jeg husker da jeg hadde skolearbeid opp til ørene 3. klasse videregående, og alt jeg ønsket... alt jeg ønsket var en søndag off, hvor jeg kunne slappe av med Netflix og senkede skuldre hele dagen. Jeg innså fort at de dagene jeg hadde mulighet til å gjøre nettopp dette, så kjedet jeg meg jo ihjel. Ikke misforstå meg, jeg har veldig stor behov for å slappe av, gjerne alene, men ikke en hel dag, bare. Så i går var vi på Boda Skin for å prøve noen jakker. Tross regnet var det digg å komme seg ut i Oslos gater! Boda Skin er i byen i dag og i morgen på Thon Hotel Panorama om dere ønsker å prøve en jakke før dere eventuelt kjøper. Et lite tips til dere! :-)

Nå sitter jeg på Kaffebrenneriet og tar en kaffe mens jeg kikker på Grünerløkka utenfor vinduet mitt. Tenk at det er 1. april i dag, allerede! Neste måned er det MAI???!!! Hallelujaaaaahhhh!