hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

I want to wear this

 

 
/ genser lindex, sko jeffrey campbell, shorts og ørebobber h&m

Gleder meg til å kle meg i sommeeer!! Det er sååå mye enklere, pluss at jeg har tusen ganger mer inspirasjon da. Haha, tenker på det hver gang jeg ser i klesskapet. "DET kan jeg ha på meg i sommer!". Jejeeee

fjelltur

I dag dro jeg og bestiii på fjelltur. Herregud, det er så MYE bedre enn å jogge... fuck jogging ass. Det er den nye bystien til Hafstadfjellet forresten, hvis noen (i Førde) skulle lure på det. Veldig fin sti faktisk, god trening ettersom den er så bratt!
(Liker veldig godt fargekombinasjonen av klærne her!!!!! Hheh)Oi da, bilder av meg hva FAEEEEN!!!!!!:P Herregud, jeg er så selvdigger og jeg tror jeg er kjempefin og best fordi jeg legger ut bilder av meg selv på min egen blogg:O Haha, til deg som tok deg tid til å poste tidenes kommentar i går om hvor jævla mye bilder jeg legger ut av meg selv; her har jeg tatt meg tid til å ta litt bilder av litt trær og sånt, enjoy:

Noen flere som er glad i å gå på fjellet eller? 

love this perfumeHaha, har helt dilla på parfymer for tiden. Alt lukter jo så godt! Fikk denne fra Ingvill for en stund siden, elskeer den. Tenkte å skaffe meg en ny før sommeren, har dere noen tips? :D

anbefalingsrunde!

Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så trekker jeg ut en eller flere som blir linket i eget innlegg! Har hatt det før og det har vært etterspurt en del i det siste, så da kjører vi på enda en gang. Da er det bare å melde seg på!! Innlegget kommer sikkert i løpet av uka :-)

mandagsfølelse

Haha, ser ikke uuuut i dag. Er fortsatt syk, men dro på skolen likevel da (ettersom jeg hater å være hjemme, da blir man jo bare slappere føler jeg!!). Vel, heldigvis er denne skoleuka kooort, kun 3 dager igjen til helg jo :D Forresten, kom inn på rommet mitt etter skolen i dag og bare "HVA har skjedd her?" - sånn går det når man ikke har planlagt hva man skal ha på seg kvelden før, haha.Nå skal jeg drikke ♥♥ BRUUUS!!! ♥♥ og så drar jeg en tur ned til byen for å kjøpe inn litt nødvendigheter til tadadataaa ... Hellas! Ikke lenge igjen nå, jippi.

Hvordan har deres dag vært?

don't play hard to get, play hard to forget

 
Fy faen, tror aldri jeg har sovet så dårlig som jeg gjorde i natt. Er drittsyk i dag, kreperer nesten av hodepine... Såååee, vi blogges bedre i morgen dere! Og tusen takk for alle de herlige kommentarene, dere er best:-)

ukens spørsmål #15

Hva gjør du for å bli brun?
Ikke mye. Tar sol av og til, men jeg får veldig lett farge så jeg slipper å ta mye - heldigvis!! Bruker ikke selvbruning, klarer aldri å få det jamnt + at jeg hater å ha det i ansiktet.

Hvorfor funker ikke gratisdesignet ditt?
Hm, funker det ikke hos noen av dere? Isåfall kan jeg legge det ut på nytt, hvis dere vil det!

Trener du? Har du noen treningstips?
Håndballsesongen er jo ferdig, så akkurat nå; ikke mye. Men jeg er mye ute, går på fjellturer osv - så jeg trener en del underbevisst da, holder meg derfor i god form. Mitt BESTE treningstips er: sett deg realistiske mål! Det er alltid så enkelt å sitte i sofaen å si "fra nå av skal jeg trene 5 ganger i uka og trene styrke hver dag!!", men det er mye vanskeligere å gjøre det.  Om du begynner med mindre mål så er det større sjans for at du klarer det, og når du klarer det får du mye mer motivasjon.

Hvor får du penger fra? Føler du ofte kjøper nye klær?
Mamma og pappa, haha. Får ikke ukepenger, så derfor! Syns ikke jeg kjøper så masse klær, jeg? Liker å heller spare pengene til større ting.

Har du tips mot urenheter og kviser?
Basiron, som du får kjøpt på apoteket.

Hvor er klærne fra?


Begge fra bik bok (Har klippet shortsen selv)


Shortsen er fra h&m, og den har jeg også klippet selv

Har du noen "negative" sider med deg selv, av personlighet?
Hahaha, ja. Jeg sier nesten ALDRI unnskyld fordi jeg hater det. Serr!! Det er det værste som fins

Hvordan tar du outfitbilder? Syns det er så vanskelig!
Har svart på det før, men; broren min, en venninne eller så bruker jeg kamerastativ med fjernkontroll. Anbefaler alle å skaffe seg fjernkontroll, hadde ALDRI klart meg uten den, haha.

Hvordan har du fikset håret ditt på dette bildet?


Krøllet det med GHD-rettetang og så sovet med det. Liker best når krøllene er gått ut og blitt litt mer naturlige:-)

Det var det! Hvis dere lurer på noe mer, spør her så svarer jeg i neste uke. (Forresteeen! Setter stor pris på når dere sier ifra om falske profiler av meg. Så hvis dere ser noe så husk å si ifra!)

wants


runwaydreamz.com


victoriassecret.com  


nelly.com


ginatricot.no


nastygal.com

Wooahhh, tenk å ha alt dette i klesskapet? Herregud, shortsene.... jeg DØR så sinnsykt inni meg når jeg ser de. Unngår faktisk å gå innom nettsiden fordi jeg blir bare så lei meg når jeg vet at jeg ikke har de selv. Hvis noen har selv og vet hvordan størrelsene er, SI IFRA!!!!:-)

Noe som falt i smak? 

dagens antrekk
smykke og genser fra bik bok, shorts og veske fra h&m

dagens antrekk

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
shorts (egentlig bukse) og topp fra bik bok, veske fra vero moda/smia, sko fra converse, solbriller fra sunglassesshop.no

sunny mornin'

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nyter morgenen min på terrassen jeg da! Vi blogges senere i dag, kos dere ute og nyt sola før den forsvinner ♥

I have not failed, I have just found 10,000 ways that do not work

stop saying "I wish" and start saying "I will"

Hallaaa folks. Fredag!!!!! OG LANGHELG

Fikk 5 på mattetentamen jeg da! Haha, jeg som trodde det gikk så dårlig. Og til dere som spurte i går, så fikk jeg 6 på norsktentamen og 5+ på engelsk, wiii. Stjerna:P Looool herregud kødda. Har ingen planer i dag egentlig, er alene hjemme nesten hele helga så da skal jeg nyyyte det. Elsker å være for meg selv, det er så SINNSYYYYKT undervurdert.


shorts fra h&m og topp fra bik bok

repeat

Payphone - Maroon 5 

Angels on the moon - Thriving ivory


Flowers for a ghost - Thriving ivory

Primadonna - Marina and the Diamonds

Utopia - Within Temptation

Electric chapel - Lady gaga

Scheibe - Lady gaga

Trust me - The FrayWe found love - Boyce avenue

Your song - Janet Devlin

Hair - Lady gaga

Sunrise - Alexandra Joner

She is - The Fray

Kiss me - Jason Walker

Marry the night - Lady gagaEn del av dere som har etterspurt favorittsangene mine. Så her er noen av de, bare trykk på teksten for å komme til sangen på youtube :-)

dagens antrekk


solbriller fra sunglassesshop.no, shorts fra h&m, topp og øredobber fra bik bok

For en herlig dag dette har vært! Startet skoledagen med en helt sinnsykt slitsom fjelltur, men var såååå deilig etterpå. Elsker faktisk å gå på fjellet, det er jo så koselig :) Og så fikk jeg tilbake norsktentamen som jeg trodde gikk kjempedårlig, men som gikk... ja, kunne ikke gått bedre! Nå er jeg helt utkjørt både på grunn av turen og varmen, så grillmiddag blir GODT!

bytur

Heihei dere! Åh, for en deilig dag. Har sååå sommerfølelse! Sommeren er så sinnsykt herlig - skolefri, sove lenge, vandre rundt i byen og parker, spise god mat og gjøre akkurat det man vil. Gleder meg til å reise mye også! Oslo med beste (♥♥WIIIIII!!), Hellas, Oslo igjen og så hytta. Haha, drømmer meg helt bort nå jeg, IKKE LENGE IGJEN DAAA

Kjøpte meg litt nytt også! Kjempefornøyd, ELSKER shortsen oh my gooood. Begge deler er fra h&m, og klærne i forrige innlegg er forresten fra bik bok :-)

Flere som har sommerfølelse? 

the usual

Her er det strålende sol og varmegrader i dag også! Haha, lei av å se bilder av meg som står og poserer i finværet?? Varer nok ikke så lenge, så :-) Livet er så mye bedre når det er sol, blir helt giraa!! Nå drar jeg snart en tur til byen med Ingvill, wii. Sinnsykt uvant å ikke ha noen prøver å øve til, har jo sittet inne med skolearbeid hver eneste dag i flere uker nå. Haha, går liksom rundt med en konstant følelse om at noe må gjøres. Men må gå, ha en fiiiin dag dere - så snakkes vi senere!

don't think you are, know you areherlig å være ferdig

Praktisk prøve i mat og helse finitooo :-) Har ingen store prøver igjen nå, og det er så HERLIG å tenke på. Kan ikke trooo at det snart er sommerferie, dette skoleåret har gått helt sinnsykt fort. Noen som er enige? Vel, nå skal jeg slappe maks av (ETTERLENGTET!!!) på terrassen med brus og blad. Anbefaler sukkerfri brus hvis du er godtefri, holder søtsuget borte :D

Kos dere i dag, dere ♥ Håper dere har like fint vær som oss!

oppskrift på sunn og god kake

Hei hei dere! Nå skal jeg fortelle dere hvordan dere kan lage denne supergode og sunne kaka:Ingredienser (8-10 porsjoner):
Kakebunn
3 dl mandler
1 dl ristede solsikkekjerner
1/2 dl gresskarkjerner
1 dl rosiner
200 g tørkede aprikoser
1 ss vann
Pynt
1 dl tine kremfløte
1 dl tine kesam vanilje (her kan du bestemme selv hvor mye du vil ha, egentlig - jeg tok mer fordi jeg syns det var litt lite)
400 g bær (f.eks blåbær, bringebær, jordbær)Slik gjør du:
1. Legg plastfolie i bunnen på en form med løs kant, ca. 24 cm i diameter
2. Miks alle ingrediensene til kakebunnen sammen i en food-prosessor. Fordel kakebunnen ut i form og sett den i fryseren i ca. 1 time
3. Pisk fløten til stiv krem og bland med vaniljekesam
4. Fordel kremen over den kalde kakebunnen og pynt med bær

Smaker såå godt! Kremen er riktig nok ikke supersunn, men vaniljekesam er mye sunnere og har mindre kalorier og fett i enn f.eks vaniljekrem. Bruker alltid det istedenfor, veldig godt alternativ :-)

I can get used to thisHerreGUUUUD så varmt det er. Måtte skifte til shorts med en gang jeg kom hjem, kokte nesten ihjel!! Aah herlig, det beste av alt er at det er meldt slikt vær hele uka. Men nå må jeg gå, vi skal ha praktisk prøve i morgen i mat og helse, og siden det er avgangsfag så MÅ MÅ MÅ jeg gjøre det bra. Vi snakkes senere, skal poste oppskriften på den sunne kaken som en del av dere hadde etterspurt :D

dagens antrekk


klær fra bik bok, sko fra converse

Åååh dilla på denne buksa, kommer til å bli mye brukt fremover. Så sommerlig og fin! (Og ja, jeg koker ihjel) Nå holder jeg på å lage dessert til familien, haha kan bli interessant. De likte nemmelig ikke det jeg lagde i går (bitches.....), så da prøver jeg på nytt i dag. Noen som tør å smake, eller? Forresten, tusen takk for alle de fine kommentarene dere har komt med i det siste, det gjør meg sååå glad ♥

summermorning  


God morgen, finingeeeer. I dag sov jeg til tolv!! Haha, DET har jeg ikke gjort på kjempelenge, ettersom jeg har hatt så sinnsykt mye å gjøre den siste tiden. Er jo vanligvis et sovedyr jeg, kan sove til middag i feriene. Forresten, i dag er det 34 dager til jeg drar til Hellas!! Herreguud, tiden går fort, det er jo SOMMER nå Poster outfit senere i dag!

even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it

freakin' love this haircolor 
Herreguuuud, jeg pisser nesten på meg. Er jeg den eneste som syns dette er helt SINNSYKT kult? En vakker dag, dere!!

dagens antrekk


bukse fra bik bok, genser og sko fra h&m

Kjører enkelt i dag, jeg! Hihi elskeer toppen, ny favoritt i klesskapet. Tok bare 5 bilder ettersom naboene glodde så SINNSYYYYKT på meg, herregud. Hva faen liksom tar jeg bilde av meg SELV!!!!:P Det er bare så sykt UNORMALT ingen gjør jo det:PP

friday morning

God morgen! Ååh herlig med fri. Hadde på vekkerklokke halv ti i dag, og var så trøtt at jeg trodde jeg skulle svime av. Haha! Så siden det har jeg egentlig bare slappet av og gjort ingenting. ♥ Fri ♥ Laget meg havregrøt til frokost, as usual. Toppet med jordbær oppå, såååå sinnsykt godt

I går lagde jeg forresten en kjeeempegod OG sunn kake! Bunnen er av laget av aprikos og forskjellige nøtter, og så har jeg toppet den med vaniljekesam og bær. N A M, denne skal definitivt lages flere gangerSå godt ut, ikke sant? Hihii

winners never quit, quitters never win


ååååh hør denne ♥

hipp hurra!

Gratulerer med dagen, alle sammen Kom hjem fra byen for en stund siden etter å ha godt i tog og sett på russetaler, så nå har jeg nettopp tatt av meg bunaden, spist rømmegrøt og kjenner egentlig at dagen er ferdig for min del. Åååh som jeg elsker å gå i bunad, var den eneste grunnen til at jeg gadd å gå i tog faktisk! Må være det fineste jeg eier. Men skoene, deriomot......Skulle egentlig være med familien bort på skolen for å feire der, men jeg ble hjemme, jeg. Er såå sliten etter alle disse harde ukene, trenger virkelig å slappe av litt!:-) Ha en suuuuper dag da dere! Noen her som gikk i tog, eller så på?

only girl(s) in the world

 


 


 


Jeg ELSKER å ta bilde i grønt gress. Se så fine bildene blir ♥

langhelg

Ferdig med alle tentamenene!!! Åå, så deilig. Matten i dag gikk helt greit, gidder ikke å ha noen forhåpninger... Tipper jeg får 4 (igjen....), men siden jeg ikke har jobbet så mye i år så får jeg vel bare som fortjent. Lærer veldig lett, så jeg er sikker på at jeg får 5 neste gang hvis jeg bare jobber litt:-) Uansett, nå er det LANGHELG!! Superherliiiiig.
sinnsyk fin og ikke-trøtt i det hele tatt herGod helg, fininger ♥

levi's

Seeee hva jeg fant i klesskapet til mamma!! En kjempegammel Levi's-bukse. Åh, så fiiiiin. Bare klippet den opp og krympet den på 90 grader i vaskemaskina, og tadaaa :-) Den er riktignok fortsatt altfor stor (strammer den inn på bildene så derfor ser det ikke slik ut), men det får jeg fikse på et eller annet vis. Vurderer å kjøpe meg en som passer når jeg skal til Oslo da! Noen som som vet hvor jeg kan få tak i det og pris? 

Hva syns dere?

the day before the day

Mattetentamen i morgen!!!! Fy faen, er så SYKT lite klar. Blir utrolig deilig når jeg er ferdig da og kan ta langhelg wihuu. Vel, i dag er det INGEN unnskyldninger, får bare klistre rumpa fast i stolen og blikket i matteboka. Har nettopp laget et innlegg som jeg skal poste senere i dag da, så vi snakkes om ikke lenge!

Har dere hatt hatt tentamen, eller skal dere ha?

yesterday's outfit

 


 
shorts og genser fra h&m, strømpebukse fra bik bok, ring fra bulgaria, sko fra converse

Hva syns dere? 

so much to do, so little timeBegynner sakte men sikkert å gå opp for meg at jeg ikke kommer til å nå gjennom alt pensumet. Blæ, dritlei av matte, noen som har lyst å kidnappe meg vekk herifra?

treat her well before someone else doesGratulerer med dagen, verdens beste pappa ♥

ukens spørsmål #14

Selger du objektivet (f/1.8) ditt?
Ja, men det var litt dumt av meg å skrive det før jeg hadde bestemt meg for pris. Så til dere som har sendt mail: kontakter dere/skriver på bloggen når jeg har funnet det ut!:-)

Hvordan holder man refleksskjermen?
Den som blir tatt bilde av holder den i hendene sine slik at skjermen akkurat ikke kommer med på bilde. For at den skal funke så må det være lyst ute (lett overskyet eller sol) og du må holde den slik at personen blir blendet/lysere i ansiktet. Forstod dere? Hvis ikke, si ifra - så kan jeg ta et bilde av det!

Har du sett bildene av deg på justgirlythings.tumblr.com?
Haha, ja! Forstår meg ikke helt på tumblr da egentlig, haha. Men gøy fordiom :D Hvor blir av videobloggene?
Skrev i forrige ukens spørsmål at jeg skal begynne med video når alt skolestresset er over, så mot sommeren tenker jeg! Har forståelse for at dere har lyst på videoblogg og at det er kjedelig å vente, men dere skjønner nok at jeg ikke har tid til å sette meg ned for å lage videoblogg og styre med redigering osv når jeg har masse tentamner og prøver hengende over meg.

Hvilken shampo og balsam bruker du?
Før brukte jeg bare det som stod i dusjen, men nå i det siste har jeg begynt å bruke den rosa Sunsilk shampoen og Frank Provost balsamen. Får SILKEmykt hår av det, no kidding! Haha, sitter og diller med håret mitt heeele tiden nå, er så mykt og deilig. Anbefaler de to!! 

Kan du lage et innlegg om konfirmasjonen din?

Wææ, har sikkert fått over 40 spørsmål om det. Vel, er ikke sååå mye å si at jeg kan lage et helt eget innlegg om det egentlig. Og hvor mye penger jeg fikk føler jeg ikke at flere tusen har behov for å vite, er i grunn ganske irrelevant :-)


Litt av dekorasjonene. Fine, ikke sant? Er en venninne av mamma som har laget bordkortet for meg!

Hvordan holder man refleksskjermen?
Den som blir tatt bilde av holder den i hendene sine slik at skjermen akkurat ikke kommer med på bilde. For at den skal funke så må det være lyst ute (lett overskyet eller sol) og du må holde den slik at personen blir blendet/lysere i ansiktet. Forstod dere? Hvis ikke, si ifra - så kan jeg ta et bilde av det!

Hvor mye kostet fjernkontrollen?
249,- på japanphoto.no HER

Har dere ikke lov å bruke bøker på tentamen?
Ops, ble en del misforståelser der ja. En av oppgavene på tentamen var å skrive om en tekst som stod i engelsk læreboka vår, og siden vi hadde lest den før/hadde forbredet oss på forhånd så fikk vi ikke lov å ha den der under selve tentamen, (naturligvis). Men jeg lot boka ligge på pulten, glemte å legge den ned.....

Hvor i Hellas skal du, og hvilken dato?
Skitathos, 23. juni til 7. juli :-)

Finst instagram på pc?
Ja, webstagram.com. Men det går ikke an å laste opp bilder derifra, kun logge inn, kommentere, like og se bilder.

Sånn, det var de spørsmålene som har gått opp igjen denne uka. Forresten, alle kommentarer om vekt, anoreksi, mat og kropp, plis ikke spør mer :-) Begynner å bli litt slitsomt å alltid måtte forholde seg til kommentarene/konklusjonene deres, håper dere har forståelse for det. Ellers så må jeg si tusen takk til alle de fine kommentarene dere kommer med, setter kjempestor pris på det!

new in


bik bok


h&m


h&m

Haha, ble en tur til byen i går likevel! Kan ikke sitte inne HELE helga da, så... Utrolig fornøyd med det jeg kjøpte, hvertfall! Hvite bukser er sååå stilig syns jeg, er liksom ingen som har det  Genseren er forresten nydelig på, gleder meg til å vise dere!

room details

Maaange av dere som spør om jeg kan vise rommet mitt, men det er faktisk fortsatt ikke ferdig, såå det blir nok ikke med det første. Men jeg kan vise dere litt av det, da:-) Gleder meg til å dra på Ikea i sommeeer.dagens antrekk

 bukse og t-skjorte fra bik bok, jakke fra h&m (barneavdelingen)

Er nattåpent i dag og jeg har SINNSYKT lyst å dra, men jeg bør egentlig jobbe med matte... Dilemma much?

math, solve your own problems

I dag er det så syyyykt varmt!! Eller det var, helt til solen nettopp forsvant. Så da bestemte jeg meg for å sette meg på altanen og gjøre matte (tentamen neste uke KILL MEEE!!!!!!). Haha lol, værste idèen ever, endte med at jeg fikk gjort tre oppgaver og så sovnet jeg.
Fikk sykt sommerstemning av dette bildet ååh

tinestafett

I dag løp vi tinestafett! Haha, kjempeeegøy, synd dette var siste gangen. Får alltid sååå sinnsykt adrenalin når jeg springer, haha! Og til dere som har spurt tidligere hvor fort jeg springer så har jeg 31.15 på 200-meteren. Fornøyd med det i grunn, håper på å få under 30 neste gang da 

  

Kom hjem klokka 1, deeeiiiliiig!!! Haha, husker på barneskolen da vi sluttet klokka tolv noen dager, ååhh kunne gjort alt for det nå.

Flere som har løpt tinestafett? 

bilder tatt med refleksskjermÅåh, se så fint lyset ble på bildene Skal definitivt begynne å bruke "refleksskjermen" min fremover. Vel, nå må jeg hive meg rundt på matten, har tentamen neste uke... Skole -> trening -> skolearbeid resten av dagen = sliiiiitsomt!! 

Hva syns dere?

kamerasnakk

Heeei dere :-) Får masse spørsmål om kameraet mitt hele tiden, så jeg tenkte å ta det i et innlegg. Til dere som har spurt hvilke innstillinger jeg bruker så skrur jeg på AV på hjulet, har blenderen på f/1.4 og IOS'en på auto. Har ikke satt meg inn i ISO enda faktisk, haha. Redigerer bildene mine i Photoshop CS3, har tenkt å lage en video (når jeg får tid) om hvordan!

Kameraet heter Canon EOS 500D.


Objektivet heter Canon 50mm f/1.4. Det er hakket bedre enn 1.4, men er ikke såå stor forskjell! (Har forresten helt glemt at jeg ikke har solgt 1.4 enda, så hvis det tilfeldigvis skulle være noen interesserte så kan dere bare sende meg en mail :D)


Fjernkontrollen heter RC-6 og passer til de fleste Canon-kameraer, er ikke sikker på akkurat hvilke. For å kunne bruke den må du skru på kameraet -> trykke på knappepilen som peker mot venstre (den du blar med når du skal se på bildene) -> og velge "selvutløser/fjernkontroll".
Ja, det var vel egentlig det. Hvis det er noe dere lurer på så svarer jeg i innlegget her!

Hvilket kamera har dere?

blue converse 

Fy faaaaen. Hadde engelsktentamen i dag... Trenger jeg å si noe annet enn at jeg var så dum og lot bøkene ligge vedsiden av meg (uåpnet vel og merke), så jeg ble beskyldt for å jukse? Fiiiiiin tirsdag.

gårsdagens antrekk


skjerf fra ?, olajakke fra h&m, bukse fra bik bok, sko fra converse

sushimandag

Heeej dere. Kom nettopp hjem fra skolen, er dødssulten nå så blir sinnsykt godt med ♥♥ SUSHI ♥♥ til middag. Aah, må være noe av det beste som finnes av mat!! Anbefaler det til dere som ikke har smakt det før. Gratulerer til storebroren min som blir 19 år i dag, forresten!

Har dere smakt sushi før?

vinter igjen da

Okei dere HVAAAA FAEN!!!!!Lol, kødda. Er ikke sjokka i det hele tatt, har tross alt levd i Norge mange nok år til å forstå at været ikke er til å stole på. (Obs: snøen er smeltet bort i skrivende øyeblikk) Heldigvis for meg er det kun 49 dager igjen til jeg drar til Hellas!! Åh, gleder meg så sinnsykt. I mellomtiden må jeg bli ferdig med alle prøvene og tentamnene... blææ. Disse to herlighetene skal jeg tilbringe søndagen min med:(Forresten, er jeg den eneste som blir kjempesur når jeg ikke får til en oppgave i matte? Slo hodet mitt så hardt i bordet i går at jeg våknet med kul i panna i dag tidlig, haha)


Kunst og håndtverk jippi jaa

Flere som våknet til snø i dag tidlig?

1 bilde, 3 redigeringerHvilket likte dere best?

hvordan få naturlig lyse bilder

I går lagde jeg den smarteste tingen ever!! Take a look:... hjemmelaget refleksskjerm! En skjerm man holder når man tar bilder for å reflektere lyset mot ansiktet. Utrolig smart og bildene blir SÅ mye finere hvis man klarer å bruke den rett! Alt du trenger er aliminiumsfolie, en hard plate (jeg brukte en spillplate) og teip. Når du skal ta bilde så holder personen som skal bli tatt bilde av den slik at ansiktet blir blendet av lyset.(Her ser jeg forøvrig kjempestygg og douche ut og det er jeg klar over, har bare ikke orket å fikse meg skikkelig i dag) 

Hva syns dere?

tattoo

Hadde nesten helt glemt at jeg hadde disse, fant de nå nettopp. Åh, gleder meg til å bruke de i sommer, blir sååå fint! Har noen med tekst også, men de har jeg vist tidligere. Fra http://www.faketattoos.se/ Stilig?

green

fin start på helga

Hei! Hadde norsktentamen i dag, gikk helt greit tror jeg. Jeg er så sinnsykt dårlig til å skrive historie, skulle ønske vi ble vurdert utifra skriveferdighetene og ikke kreativiteten vår. Støøøgt. Vel, det gikk hvertfall bedre enn sidemålstentamenen vi hadde i forrige uke. Haha, det må være den dårligste teksten jeg har skrevet noensinne! Får sikkert 4 på den... Ja ja. Nå drar jeg og Ingvill ut en tur for å trene, fin start på helga! Er kjempestøl etter gymmen i går av en eller annen grunn, men det får bare være  God helg ♥

studs

  Haha, har fått heelt dilla på nagler. Er jo så kult! Gleder meg masse til å bruke shortsen i sommer, men den er jo som sagt litt kort så jeg vurderer å kjøpe en ny. (Fra H&M, hvis noen skulle lure) 51 dager til jeg drar til syden, bare!!! Iiiiih.

Hva syns dere om nagler på klær/sko?

favorittsitater

 In life you will meet two kinds of people. Ones you build you up, and ones who tear you down. In the end you will thank them both.

 Identify your problems, but use your power and energy to solutions.

 If you can't handle my worst, you ain't getting my best.

 Experience is simply the name we give our mistakes.

 Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself.

 Do you believe in love at first sight or should I walk by again? Crying doesn't mean you're weak. It means you have been strong for too long.

 Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to. 

 Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

 If love isn't a sport, why is there so many players?

 Sometimes you have to forget what you want and remember what you deserve.
Høøh dramaaatic. Er en del av dere som har etterspurt et slikt innlegg, så her har dere noen jeg liker! Kanskje jeg kan begynne å poste slike innlegg innimellom, hvis dere vil det?:-) Elsker slike quotes selv, hihi.

ukens spørsmål #13

Hvilket kameraobjektiv har du?
Canon 50mm f/1.4

Kan du lage et innlegg om hvordan du tar bilder? (ISO, lukkertid, blender osv)
Ja! Det var en god idè :-)

Hvor er bikinioverdelen fra?
Skrev det i innlegget før, men den er fra H&M og jeg har størrelse 38. De er veldig små i størrelsen, kunne egentlig hatt 40 og men den var utsolgt.Bruker du Jeffrey Campbell på skolen?
Haha NEI, det hadde jeg aldri giddet. Hadde blitt utslitt av å gå med dem en hel skoledag!

Du tar utrolig fine bilder, kjempedyktig er du! Skal du gå media eller noe på vgs, kanskje?
Tusen takk for det! Nei, jeg skal nok gå studiespesialiserende :) Er kjempeglad i å ta bilder, men det er jo ganske vanskelig å få en bra jobb innen fotografering.

Er du modell? Hvis ikke, har du lyst å bli det?
Haha, nei det er jeg ikke, men takk til alle dere som sier at jeg hadde passet som det, det varmer  Har lyst å bli det ja, men akkurat det forblir nok en drøm, haha!

Er kameraet/objektivet ditt veldig bra eller er du bare flink til å redigere?
En blanding av begge deler. Objektivet mitt er veldig bra, men redigeringen har mye å si også.

Hvor er dongrijakken din fra, selger de den fortsatt?
Den er fra H&M og jeg tror de selger den fortsatt, så hvertfall en som var veldig lik for et par dager siden.Hva skal du bruke pengene du fikk til konfirasjonen på?
Planen var iPhone, men siden jeg kan få pappa sin gamle (3G, ikke fullt såå bra...) så er jeg blitt litt usikker. Har kjempelyst på nytt nytt kamerahus også, Canon EOS 600D - så ja, det blir en av de delene.

Redigerer du deg tynnere, eller? Fail av deg.
Nei, den lilla buksa er revnet bakpå så jeg retusjerte det bort. Haha, hvorfor skulle jeg ha redigert meg tynnere?

Hvor mye tjener du i måneden på å blogge?
Ikke mye, 500 kr kanskje?

Hvordan trener du magen?
Tar så mange situps som jeg klarer. Orker som oftest ikke å ta mer enn 100, jeg er laaat.

Vet familien din om bloggen? Leser de den?
Ja, men de leser den ikke, deeet hadde bare vært rart. (Utenom broren min som er innom hver dag for at jeg skal få høyere lesertall hehe:P) De fant ut at jeg hadde blogg da læreren min begynte å snakke om den på foreldrekonferanse..... haha.

Hvor er ringen fra?
Kjøpte den på en tilfeldig bod i Bulgaria... desverre!Bare spør hvis det er noe dere lurer på til neste gang!

happy wednesday

Heiheei! Da var det på'an igjen med skole, tjohei. Heldigvis bare to dager igjen til helg da, da! Haha, vi fikk forresten igjen spanskprøva i dag, fikk 5.6!!! Flink hææ. Ukens spørsmål kommer forresten i kveld!

 

 

hver dag bør være som dettegårsdagen

Hei dere! Ble ikke så mange innlegg i går fordi blogg.no var nede. Åh, er så lei av at det skjer hele tiden, tipper jeg ikke er den eneste? Vel, gårsdagen var utrolig bra, var NYDELIG vær og kjempevarmt ute. Er alltid så sinnsykt fint vær i mai, og så kommer sommeren og da er det bare regn, haha. Vel, skal nyte det mens det varer, i dag skal jeg bosette meg på terrassen :-)

Måtte jo shoppe litt for konfirmasjonspenga!!!! Hehe nei da, dro kun ned fordi det var 50% på Bik bok, men gadd ikke kjøpe bare for å kjøpe. Fant denne PERFEKTE svarte buksa som satt helt perfekt på! Dere vet jo meg og bukser, ikke alltid like enkelt...


Bik bok


H&M

Elsker bikinien!! Fineste jeg har sett, elsker den.