hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

vårmote 2013

Heisann! Her er min andre spalte i Fylkesmagasinet. Linken til artikkelen min finner dere her. Skriver om vårmote denne gangen - kanskje litt for sent å poste det her nå, da. Hehe. Men ja, håper dere liker den, og at dere forstår språket til tross for at det er på nynorsk! Synes ikke denne spalten ble sååå bra, men skal skrive om litt mer spennende tema etterhvert :-)
nu kjør vi

Hei dere, og god freeeedag! Endelig helg. I dag var en skikkelig slapp og koselig skoledag - vi så nemlig film og spiste pizza. Love iiiit! Kom hjem for ikke så lenge siden, og nå har jeg nettopp dusjet fordi hele håret mitt var fullt av Cola . . Jeeeeh. Springer rundt i huset nå og stresser for å få med meg alt, for om en halv time drar jeg til busstasjonen for å dra til Bergen. Gleder meg, det kommer til å bli en fiiin helg! Når jeg kommer frem skal vi sikkert bare ut og spise + handle inn loads med brus, før vi slapper av resten av kvelden.

Rekker ikke ta bilder nå, så da passer det bra at jeg har bilder av et antrekk jeg ikke har lagt ut! Haha, går ikke med sånne heels på skolen nei, det hadde blitt såå slitsomt lol :-)Shorts fra H&M, tank fra Zara, sko fra nelly.com, øredobber fra Bik Bok

Vi snakkes når jeg er fremme i Bergen! Har forhåndsskrevet innlegg som kommer litt senere i dag.

Hva synes dere? 

da blir det bergen

Herregud, tusen, tusen, TUUUUUUSEN hjertelig takk for alle de nydelige kommentarene på forrige innlegg! Wow, såååå masse fine ord!! Dere er virkelig de aller beste! Setter utrolig stor pris på alle kommentarene dere legger igjen hver eneste dag, og ikke minst det at dere klikker dere inn. Sitter og smiler fra øre til øre ♥ 

Wiiii! I morgen ettermiddag reiser jeg til Bergen for å besøke broren min, så i dag har jeg gjort det jeg hater mest av alt . . nemlig å pakke. Haha, jeg er så latterlig dårlig til det. Ender alltid opp med å mose hele klesskapet nedi fordi jeg er så redd for å glemme noe. Har pakket med meg shorts og bikini selvom det er meldt regn, hallooo. Vel, macen og bloggen er selvfølgelig med, so no worries! Har forresten trasket rundt sminkefri i hele dag fordi vi hadde eksamen, og det er så sinnsykt deilig. Og ja, angående eksamen - jeg valgte oppgaven Change = Progress, hvor jeg skrev et kåseri. Ble skikkelig stressa først fordi jeg trodde alle oppgavene var skjønnlitterære, men heldigvis viste det seg at én av oppgavene var fagtekst. Håper det gikk bra! Følte i hvert fall det selv, men man kan jo aldri vite. Vel, nåå er det nok eksamenssnakk for en liten stund!Noen flere som har problemer med å pakke med seg lite, haha?

be proud of yourself

Først og fremst: FERDIG MED EKSAMEN!!!!!!! Wiiiii, tror det gikk ganske bra. Håper i hvert fall på det!


(Har IP-adressen deres <3333)

Okei lol, dette skal ikke bli eit dramatisk klisjé-innlegg eller noe. Tenkte bare å dele litt forefallende tanker.

Som blogger er jeg utrolig vant til å få stygge tilbakemeldinger, og det er svært, svært sjeldent, om aldri, at jeg blir lei meg for kommentarer. Men er det noe jeg blir, så er det oppgitt. Jeg mener, hvem er disse stakkarsene? Hvilken del av oppdragelsen gikk de glipp av? Noen ganger får jeg spørsmål om hvor foreldrene mine er når det gjelder bloggen min. Vel, da lurer jeg på: hvor er foreldrene dine? Hvor er foreldrene dine, kjære menneske som sitter på internett og sjikanerer unge jenter og forteller de at de skal kutte seg selv fordi ikke har mer fett på kroppen?

Jeg kjenner jeg er så fed up med kommentarer om at jeg er et dårlig forbilde fordi jeg ser ut slik som jeg gjør. For det første, så har jeg aldri oppfordret til et usunt kroppsideal - som diett og sulting, og for det andre så ser det ser tilsynelatende ut til at en del folk virkelig trenger reality-check, for sist jeg sjekket så ble det sagt at "alle er fine slik de er". Eller? Gjelder det bare når folk er overvektige, kanskje? Altså, jeg synes folk med ekstra fett på kroppen er fine akkurat slik de er, og det samme med de som er slanke. Hva om alle bare kan være fornøyd med seg selv, i stedet for å kalle andre feit eller tynn for å få utløp for dårlig selvbilde? Djeeeeeezzzzz, ser nå at det ikke er uten grunn at nordmenn har blitt kåret til de i norden som klager mest.

Poenget mitt er: vær fornøyd med deg selv. Samme om du har ekstra fett på kroppen, eller om du er tynn. Du er fin - ikke la noen fortelle deg noe annet. Føl deg selvsikker i bikini i sommer uansett hvilken størrelse du er :-)Som sagt, det skulle ikke være et dramatisk eller big deal-innlegg - bare litt lufting av tanker. En stor, stor klem til alle dere som hele tiden kommer med fine kommentarer, da! Dere er besssssssst ♥ ♥ 

ready or not

... here I coooome! Føler jeg ikke har gjort så mye i dag egentlig, men så er det jo heller ikke spesielt mye å forbrede seg på. Håper i hvert fall på det aller beste i morgen! Gleder meg til å bli ferdig, deeeeet skal bli så utrolig deilig. I helga stikker jeg til Bergen også, så da har jeg noe å se frem til, wihiii! Nå har jeg nettopp hoppet ut av dusjen, og tenkte å komme meg tidlig i seng i kveld. Viktig med søvn! Men først: kveldsmat på terrassen i den fine kveldssola. Lykke til alle som har eksamen i morgen ♥ 

Her er dagens antrekk, forresten. Som dere ser så er det sol og herlig vær! Smeltet nærmest i hjel på skolen i dag, SÅ varmt var det. Klager ikke da, for all del. Den svarte greia jeg hadde under shortsen på noen av bildene i forrige innlegg er forresten en undershorts, som er genial å bruke dersom shortsen er litt kort. Brukte den på skolen i dag :-)

Shorts fra runwaydreamz (kouture.no), genser fra Mango, vest fra chicnova.com, solbriller fra Ray-Ban

eksamensmodus

Okei dere, så i dag var vi på skolen fra 9 til 12 for å øve til engelsk eksamen . . Hehe. Kan vel heller si at det fristet mer å ligge ute i skolegården på graset og sole seg????Har som mange andre tiendeklassinger min aller første eksamen i morgen, i engelsk skriftlig. Har fått supermasse spørsmål fra dere som skal opp i engelsk om hvordan jeg skal øve, og for å være ærlig har jeg ikke peiling . . . Vi har jo fått forbredelses-heftet, og jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre enn å lese det. Har prøvd å skrive tankekart, men det er så vanskelig å forutse oppgavene såå jeg vet ikke helt jeg. Noen som har hatt engelsk-eksamen tidligere og vet hva jeg burde gjøre for å øve? Kan ikke tro at jeg har eksamen i MORGEN. Det virker bare så . . neiii, haha.

Slik ser bikinitoppen ut på, forresten! Sååå fin, elsker den. Gleder meg til den andre kommer, også! Det følger med stropper til dere som lurte på det, men jeg synes det var finest uten :-)Noen flere som har engelskeksamen i morgen?!!! Isåfall, fortell meg hva dere gjør for å øve!! Wæææ

videoblogg: outfit of the day (fikset!)

SETT PÅ 1080P :-) Kvaliteten er ikke så veldig bra i starten, men det kommer seg etterhvert!

EDIT: Har lastet opp videoen på nytt nå - funker den nå? Måtte skfite lydspor på grunn av opphavsrett, bahh . .Hva synes dere om antrekket? :)

ny bikiniHei og god kveld! Siden forrige innlegg har jeg gjort: ingenting. Føles sinnsykt bra. Eller jo, jeg hentet en pakke på postkontoret - og i den lå min kjære bikini fra Victoria Secret. Besilte tre stykk (2 til meg og 1 til mamma), men i denne pakken lå bare den ene..? Raaaart. Fikk med ordren og da står alle tre bikiniene oppført, så jeg regner med at de to andre kommer i en annen pakke da.

Isåfall, seee så fin. Haha, føler allerede jeg har pratet veldig mye om disse bikiniene på bloggen . . Men de er jo så nydelige, iih. Har denne i størrelse 34A, og den sitter helt perfekt! Wææ, er utrolig glad for det - var skikkelg redd for at den ikke skulle passe. Den er forresten enda finere på enn på bildene!

Fiiin, ikke sant?

a great day

1. Bestemte oss for å være litt horer på skolen i dag. Det var varmt da, hehhh??? 2. I matfriminutet dro vi på butikken og kjøpte jordbær, naaaaam. 3. Velfortjent Pepsi Max etter 3000m + verdens beste kosebukse. 4. Karoline, Ingvill og meg 3000m: check, fremføring i norsk: check, spanskprøve: check! Ååh, for en superdag! Føler skuldrene mine er 10 tonn lettere, haha. Vi hadde 3000m i dag, og jeg grudde meg sånn seriøst mer til det enn til eksamen som vi har på torsdag. Jeg trener jo bare motbakke, så jeg gruet meg sååå mye til å jogge 3 km. Så i dag når jeg startet med oppvarmingen kjente jeg at jeg fikk sykt sting selv om jeg hadde tatt både Ibuz og Paracet, men på et eller annet mirakuløst vis så forsvant det nesten helt når jeg skulle løpe?! Hadde tendenser til sting hele tiden, men veldig lite. TUSEN TAKK KJÆRE GUD, som jeg for øvrig ikke tror på lol. Løp på 13.23, og er i grunn ganske fornøyd med det. (I fjor løp jeg forresten en runde for lite, haha) Det som var skikkelig rart var at jeg trodde jeg skulle dø på siste runde, men når jeg kom i mål så var jeg sliten i 5 sekunder, og så var jeg ikke nooooe sliten? Føler jeg kunne gitt mer, men samtidig ikke. Hmm.

Dagen har i hvert fall vært herlig! Det var strååålende sol, så etter vi hadde løpt dro vi på butikken i storefri og kjøpte jordbær. Mmm, tidenes sommerfølelse. Resten av skoledagen slappet vi bare av ute i sola, aaah. Herlige dager.

Har dere løpt 3000m på skolen? Isåfall, hvordan gikk det? :)

vinn 2XU Compression TightsHeiiisann! Jeg har en ekstra 2XU Compression Tights liggende her hjemme, fordi jeg fikk tilsendt feil størrelse. Så i samarbeid med getsporty.no deler jeg denne ut! Denne er i størrelse XXS - men grunnen til at den ikke passer meg er fordi jeg har for lange bein. Jeg har min i XS nå, og det er virkelig den beste tightsen noensinne!! Som jeg har skrevet tidligere, så gir den bedre muskelstøtte og restutisjon, i tillegg til at den hindrer muskelskader. Den er en drøm  trene i, wiii!! Derfor er jeg superglad for at jeg får dele ut denne til èn av dere!

Det eneste du trenger å gjøre:

  • Lik GetSporty på facebook HER
  • Lik innlegget på facebook via LIKE-knappen nederst i innlegget
  • Kommenter innlegget med navn og mailadresse


Lykke til, babes! Trekker vinneren om en ukes tid :)

pasteller
Hei dere! I ukens sminkeinnlegg skal jeg vise noen produkter i den ultimate vår/sommer-fargen - nemmelig pastell. Alle produktene er fra Coverbrands, og som vanlig er linkene markert med fet skrift. Skal få forandret det slik at det er farge på linkene i stedet  :-)Eyeshadow Palette: Suuuperbillig øyenskyggepalett til kun 69 kr! Paletten kommer med 10 forskjellige farger, og alle sammen er kjempegodt pigmenterte - i tillegg til at de sitter bra på. Jeg har i farge "Pastels". Passer perfekt nå til sommeren!Mega Shine Lipgloss (i farge "Sweet Heart"): Nydelig lipgloss med en nude og shiny farge. Elskeeeer denne!! Jeg liker best å ikke ha så altfor tiltrekkende farge på leppene, og som dere ser på bildene under så er den veldig naturlig:Shimmering Eye & Lip Crayon (i farge "Violet"): En blyant som kan brukes på både lepper og øyne - men jeg synes definitivt at denne passer best på øyne. Ganske creamy i konsistensen, noe som gjør det enkelt å påføre den som en øyenskygge. Passer perfekt å ha den med seg dersom man er i farta eller er ute og reiser, ettersom man slipper kost :-) I tillegg er jo fargen suuupersøt! Har brukt denne sammen med paletten.Caviar Manicure Set - Cotton Cand (Limited Edition): De fleste har vel hørt om disse før? Wææ, det er jo SÅ fint! Har prøvd å gjøre noe lignende slikt før med glitter, men det funket ikke særlig, haha . . Dette derimot! Utrolig enkelt, og utroooolig fint. Uten tvil min favorittneglelakk, wiih!!

Slik gjør du:
1. Påfør den vanlige neglelakken som normalt. Helst 2 ganger, da blir det finest.
2. Når dette har tørket, påfører du enda et lag med neglelakk, men denne gangen strør du Caviar-perlene over før det rekker å tørke. Når neglen er full av perler, trykker du de ned med fingrene slik at de sitter godt. Voilá! For å unngå søling og sløsing med perlene så følger det med en boks du holder over - og når du er ferdig og boksen er full så heller du de over med en slags sil som følger med.Reklame

pyjamas-kveld neste

Hei dere! I dag har vært en herlig dag. Har ligget timesvis i sola, og slappet av med kald brus og gode bøker. RO I SJELA, kaller jeg det. Okei lol kødda, har masse å gjøre i neste uke så jeg slapper vel egentlig aldri noensinne av. Ja ja, snart sommer og skolefri såååå vi holder ut. Vel, har presert å bli solbrent da . . "Neiii da, trenger ikke solkrem. Blir bare brun, jeg!" Blir nemmelig veldig sjeldent solbrent fordi jeg har ganske bra pigmenter, men det ser tilsynelatende ut til at jeg overvurderte meg selv litt der, ja. Tenker hele tiden at sola i Norge ikke er sterk . . Har heldigvis fått en del farge også, så det går fint, tihi! Nå står pizzaen i ovnen og jeg er kjempeklar for middag. Pappa er bortreist i helga, så det er bare oss jentene hjemme - meg, mamma og lillesøster. Koselig det også en gang i blant! Til lunsj lagde vi kjeks med ost og druer, epler og masse mer, og så satt vi oss på terrassen og hadde piknik. SÅ koselig! Sola gjør underverker, virkelig. Og nååå skal jeg snart møte noen jenter, og vi skal ha pyjamas-kveld med masse godteri. Elsker slike kvelder. Kjempekoseliiiig, gleder meg masse!

Fikk forresten en kommentar for et par dager siden om at jeg var på Runwaydreamz sin nettside. Wææ, synes det er dødsrått at en SÅ stor nettside har skrevet om meg!! Elsker jo shortsene, de er de fineste noensinne. Herregud, wii. Dere kan lese bloggposten HER
awesomeÅåh, se så idyllisk!! Dro som sagt på fjelltur i går, og det var sååå gøy. Møtte Ingvill, Stian, Mats og Sivert og vi gikk opp på Hafstadfjellet - og så grillet vi på toppen og bare koste oss i solnedgangen. Kom først opp sammen med Stian, men han måtte dra så da satt jeg alene på toppen og frøys i hjel med bare shorts, og uten mobil selvfølgelig. (Typisk meg, har aldri mobilen med) Men det ordnet seg! Å gå på fjelltur er noe jeg virkelig ELSKER. Det er så sinnsykt herlig! Skal gå masse masse i sommer. Så blogglesere, call meg om dere vil gå med meg da :P :P Hehe. Kom hjem halv tolv, og i dag våknet jeg til solskinn og suuupert vær. Skal straks hoppe i bikinien og innta verandaen, men først må jeg få i meg frokost. Dette blir en suuuper dag! Vi blogges da, dere!Liker dere å gå på fjelltur?

today's

Heiiia! Stresser sykt nå, må nemmelig løpe - men her er "dagens antrekk". Dagens antrekk i hermetegn fordi det var det jeg egentlig hadde tenkt å ha på meg. Hadde tenkt å gå med shorts i dag, men 5 minutter før bussen gikk fant jeg ut at jeg ikke hadde strømpebukse, sååå da måtte jeg ty til bukse i stedet. (Noen måååå skaffe seg bedre rutiner om morgenen, haha...) Tok på meg shortsen og strømpebukse på bildene da, for å vise! :-)

Ønsker dere en fin fredag!

Shorts fra H&M, genser fra madlady.se, øredobber fra Bik Bok

Vad tyckar ni? 

det er tid for fredagskoooosHolaa! Da var fredagen endelig her, og godt er det!! Nå er det siste dagene med avslapping før det braker løs med eksamen neste uke. Gleder meg til å bli ferdig, selv om vi fortsatt har muntlig igjen da. Veeeel, ja. Kom hjem for nesten tre timer siden, men klokka går jo så syyykt fort?! Kom hjem, tok outfitbilder med Ingvill, lagde middag og nå er klokka plutselig halv seks, what the fuuuuck. Har nettopp spist taco, og nå nyter jeg et stort og iskaldt glass Pepsi Max. Haha, den brusen har ligget i kjøleskapet hele uka og ventet på meg, så den var ETTERLENGTET. Senere i dag har jeg planlagt å gå bystien (en bratt motbakke) med noen venner, og det blir gøøøy! Første gangen jeg går der i år. Burde vel egentlig fjerne sminken nå og komme meg avgårde om ikke altfor lenge, I guess! Jeg er alltid sent ute, haha.

Tok som sagt outfitbilder! Poster de senere :-)

Viiii blogges! God helg ♥ 

dagens antrekk

Shortsvær i dag, wuhuuu! Hadde på meg bukse når jeg gikk til skolen, men planla med Karoline å ha med oss shorts i gymbagen i tilfelle det ble sol - og det ble det! Haha . . Kan ikke være den eneste med shorts daaaa. Fant frem disse gamle fjærøredobbene igjen, og de er jo så fine! Gjør liksom SÅ stor forskjell på et antrekk. Lovin´ it. Og som dere merker så blir jeg ganske sprudlende av sola, hehe. Don´t judge me!! Alt blir bare så ufattelig mye bedre når det er sommer ute, herreguuuud :):)Svart blondeshorts fra H&M, genser fra sheinside.com, øredobber fra Bik Bok

Nå kom jeg og mamma nettopp hjem fra kjempedeilig treningstur, og nå står en stor og god kveldsmat for tur! Wii, håper dere får en fin kveld. Hva synes dere om antrekket?

nytt i klesskapet


Heiiia! Dette har vært en kjempeherlig dag. Været har vært superfint, og jeg kunne endelig gå med shorts på skolen tihiiii. Helg allerede i morgen, JIPPI! Gleder meg sååånn. Og så er det bare 28 dager igjen til sommerferie, og det er sykt sykt syyyykt. Vil at tiden skal stoppe opp litt nå, den går nesten for fort, haha :-( Meeen, over til noe annet. Har spist middag nå nettopp, og nå skal jeg bare fjerne sminken og så stikker jeg på "fjellet" (en sti, rettere sagt) med mamsen. Vi skal trene intervall :-)  Nå tenkte jeg å vise dere to nye plagg i garderoben min, som jeg elskeeer! Begge er fra madlady.se.Magetopp her! Magetopper er jo the it nå som det er sommer, og jeg eeelsker denne. Har massevis av magetopper, men jeg digger at denne har armer. Perfekt lengde - slik at man kan bruke den til en highwaisted bukse eller shorts. Jeg har størrelse S, og den sitter kjempefint. SE SÅ FINT OG GRØNT GRESSET ER BLITT, FORRESTEN!! Haha. Lykkeee!!!Sweatshirt med paljetter her. Har sett på denne kjempelenge, og endelig er den min! Er som sagt veldig svak for sweatshirts, og spesielt med slike detaljer på armene og skuldrene.

Hva synes dere om klærne?

Produktene mine er sponset 

den beste tightsen

Jeg får mange spørsmål om tightsen min, så jeg tenkte å ta det i et innlegg. Tightsen min er i merket 2XU, og jeg fikk den tilsendt fra Kristina Andersen sin nettbutikk, getsporty.no! Nettbutikken hennes har nettopp relansert, med nytt design og masse fine nyheter!! (Blant annet sports-bh på tilbud til 179 kr, wiii) I tillegg har hun et eget merke - og jeg skal vise dere to dødskule topper derfra senere! Lov´em! Jeg har tightsen min i XS, og den er virkelig helt fantastisk. Ingenting slår den! 2XU er et dødsbra merke, og klærne gir bedre resutisisjon og muskelstøtte, i tillegg til at de forebygger skader. Tightsen sitter som støpt på, og den er virkelig helt fantastisk å trene med. I tillegg er den kjempefresh å gå med til hverdags, synes jeg! Link til tightsen HER.

Kom nettopp hjem fra en liten intervall-økt. Lovte dere bilde av bakken jeg løper i, så her er et jeg tok i forrige uke. Fikk ikke med hele bakken, men den er ca. så lang. Funker perfekt å trene intervall i! Det jeg da gjør, er at jeg løper/jogger opp hele bakken så mange ganger jeg greier. Pleier å ta 15 ganger, men det varierer litt :-)

Har forresten en ekstra tights liggende her, som er helt lik - bortsett fra at den er i en annen størrelse. Skal dele den ut i konkurranse her på bloggen i løpet av uka, så følg meeed! :)

Noen flere som har prøvd 2XU før?

Tightsen min er sponset 

100 000 følgere

For et par dager siden rundet jeg hele 100 000 følgere på instagram!!That shit crazyyyy. Klarer ikke å se for meg 100 000 mennesker?! Det er jo såå mange. I hvert fall, så er det utrolig gøy! (Og litt creepy hahaha) Tusen takk til alle som følger meg der, selv om jeg regner med at de fleste er fra utlandet, hehe. Heter som sagt @kristineullebo. Legger bare ut bilder fra bloggen som inspirasjon, men kameraet på mobilen min er ødelagt sååå derfor kan jeg ikke ta bilde med den. Får ny nå straks, heldigvis!

Nå må jeg tegne ferdig en tegning, som må leveres inn på fredag. Etter det skal jeg aldri tegne en eneste tegning igjen, hopefully. (Jeg suger til å tegne) Forresten, i helga filmet jeg og Ingvill ny outfitvideo! Wohoooo! Tenker kanskje at denne skal vare i 15 minutter jeg da, siden dere synes den var litt for kort forrige gang?? Sorry ass ALT FOR LITE herregud hva tenkte jeg med :P Nei da, jo da. Har ikke begynt å redigere den enda, men her er noen snapshots fra filmene! Var jo sinnsykt sommer-ish, så da passet det perfekt å filme. Herregud, ta meg tilbakeeeee. Beste helga på lenge! Heldigvis er det meldt fint vær allerede i morgen, så da krysser vi fingrene for at det blir shorts-vær. Er SÅ lei av å gå med bukser nå!outfit from saturday

OBS: Dersom du IKKE tåler å se mennesker i shorts i 30 plussgrader, så anbefaler jeg at du ikke scroller lengre ned :-) :-) <3333 Puss och kram
Shorts (klippet kortere selv) fra Bik Bok, basic genser fra Cubus, sko fra nelly.com, solbriller fra Ray-Ban

Slutt på sommervær og fri, tilbake til regn og skole. Haha, uff! Håper det fine været kommer tilbake så fort som mulig. Kom hjem for en stund siden, har  og nettopp hivd i meg litt mat - så nå skal jeg kjappe meg å gjøre litt skolearbeid før jeg stikker avgårde på Spenst med mamma og Ingvill. Har 3000m i neste uke og jeg gruer meg mer til den enn til eksamen, hahahhaah!!! Herregud, det er så ille. Håper det gikk bra med dere som hadde matteeksamen i dag, forresten! Mesunner dere for at dere er ferdige, jeg må nok gå og grue meg i mer enn en uke til. Hehe! Etter treningen blir det sen middag, og det er sååå godt. Elsker å spise middag sent på dagen, aner ikke hvorfor, haha :-) Men ja, dere får ha en superfin mand. . tirsdag!! Vi blogges senere i dag, mine fiiine. Tusen takk for alle kommentarene dere legger igjen!

Hva synes dere om antrekket?

bunaden min

Her kommer litt bedre bilder av bunaden min, som jeg skrev at jeg skulle poste. Har sunnfjordsbunad i rød, og jeg er utroolig fornøyd med den. Kunne velge mellom rød, grønn og mørkeblå, men synes denne fargen passet meg best. Føler meg skikkelig fin i den - og slik er det vel med alle som eier en ekte bunad! Tenk, denne skal jeg ha livet ut :-) Det såkalte "konebeltet" (gullbelte rundt midjen) har jeg ikke enda, selv om man egentlig skal vente til man er gift før man får det. Tror den tradisjonen begynner å forsvinne litt, med tanke på at de fleste har belte, haha. Har begynt å samle støler allerede, gleeeder meg til jeg får alle! Da blir bunaden enda finere, wiiih.

Originalen har egentlig mørkeblått broderi på brystet, men jeg byttet det ut med mønster, i tillegg til at jeg fikk sydd det bredere.

In english: This is a national costume in Norway! :-) Our national day is on 17th May.

Har dere bunad? Isåfall, hvilken?

#summer

Heiiiia! Enda litt flere sommerbilder, tihii. I dag er det siste dagen vi har med fint vær, så den skal nyyytes! Jeg og Ingvill våknet allerede klokka 8 i dag tidlig, og begge ble suuuupergira når vi så ut av vinduet og det var sol og blå himmel. Ble som vanlig frokost ute i sola :-) Har nærmest bodd på terrassen denne helga, og det er så ubeskrivelig herlig. I går ble det utrolig varmt da, så vi klarte kun å sole oss i noen minutter før vi måtte inn og kjøle oss ned. Haha, elsker det. Har også fått brunfarge - og jeg er overraskende nok ikke blitt solbrent til tross for at jeg ikke har smurt meg med solkrem i det hele tatt. Yey!

Driver forresten og leser denne boka for øyeblikket. Utrolig bra! Cecilia Samartin skriver fantastisk, blir like imponert hver gang. Har heldigvis flere bøker av henne igjen som jeg ikke har lest.Fooorresten. Har begynt å twitre litt igjen (er innom hele tiden men glemmer det hele tiden å twitre selv, hehe), gjerne følg meg: @kristineulleboTrenger forresten flere folk i feeden min!  Har dere noen morsomme twitrere å anbefale? Samme om det er det selv eller noen andre :-)

sminkekoster


Hei jenter! Kanskje gutter også?? Vel, det er søndag og på tide å snakke om sminke! Gode sminkekoster er et viktig redskap når det kommer til sminke, og har utrolig mye å si for hvordan resultatet blir. Så, i dag skal jeg skrive om nettopp dette! Her kommer luksus VS budsjett på sminkekoster, hvor jeg tar for meg kabuki-børste, blush-børste og øyenskygge-børste.Her ser dere alle kostene, + en rens. Soooo, here we go!LUKSUS: Kabuki Brush fra Glo Minerals. Denne kosten likte jeg ikke. Hårene er harde og stive, og det var veldig vanskelig å påføre foundationen.

BUDSJETT: BIG Kabuki Brush fra Everyday Minerals. Denne deriomot!! Åååh, herregud, SÅ myk. Dette er virkelig den beste kabuki-børsten jeg noensinne har prøvd! Børsten er stor, hårene er kjempemyke og den gir et godt grep når du holder den. Denne fikk plass i sminkemappa mi med èn gang! Herlig at denne er halvparten så billig som den andre. Her går vi for budsjett, absolutt! Billigere + mye bedre.

♥ Konklusjon: budsjett!LUKSUS: Blush Brush fra Glo Minerals. Kosten er god. Myk, tette hår og fin størrelse - men jeg går for budjsett her også.

BUDSJETT: Blush Brush fra Everyday Minerals. Sminkekostene fra Everyday Minerals er virkelig kjempeherlige, så her seirer budjsett igjen. Heeelt silkemyk! Børsten glir på huden, og den gjør det kjempeenkelt å påføre blushen. Jeg bruker den også til å påføre solpudder, og det fungerer supert :-)

♥ Konklusjon: budsjett!

LUKSUS: Double Ended Precision Brush fra bareMinerals. Denne likte jeg! Gode sminkekoster for øynene er viktig for å få et fint resultat når man legger øyenskygge, og denne hjalp meg med det. Klarer ikke helt å stille disse to opp mot hverandre da jeg synes begge fungerer bra på forskjellige områder. Denne fra bareMinerals er litt mindre, men hårene er veldig tette - noe som gjør det veldig enkelt å legge øyenskyggen nøyaktig.

BUDSJETT: Crease, Love & Happiness fra theBalm. Denne har jeg hatt i sminkemappa i en god stund nå, og jeg er som jeg har sagt tidligere - veldig fornøyd! Utrolig snedig å bruke til å lage smokey eyes, og det er denne jeg har brukt de siste månedene for å påføre øyenskygge. Nå switcher jeg mellom denne og kosten over fra bareMinerals, da jeg synes begge to er like gode.

♥ Konklusjon: Luksus og budsjett. Ja takk, begge deler!Brush Cleaner: Å vaske sminkekostene sine er UTROLIG viktig. Ikke bare rent hygienisk sett, men også med tanke på huden. Jeg mener, selvfølgelig er det nasty as fuck å gni bakterier inn porene hver eneste dag (eeew!!) - men visste dere at kviser ofte kommer av dårlig hygiene? Og da spiller jo sminkekostene en veldig sentral rolle! Kostene dine bør vaskes minst 1 gang i uka, gjerne mer. Jeg fikk tilsendt denne fra GloMinerals som fjerner bakteriene på 1, 2, 3. Alt du gjør er å spraye kostene dine med denne, la det trekke inn i noen sekunder, og så tørker du av med papir. Veldig enkelt! I tillegg lukter den supergodt.Rabattkoden «ucz2s» varer til 23. mai og gir 20% på alle kostene, utenom rensen og de to kostene fra GloMinerals. Alle produktene fra GloMinerals er allerede 20% på her.

Reklame 

kozy

Fooor en koselig kveld vi hadde i går! Ingvill overnattet som sagt her, og vi koste oss skikkelig med middag på terrassen. Eller, middag da . . hvis det gjelder når klokka er halv ett? Slik går det når vi har en stk. Kristine som er somlete og som MÅ dusje og fjerne sminken før hun kan spise. Haha, det er helt manisk . . I tillegg måtte jeg ta bilde av maten før vi spiste, seff. Helst 50 ulike. Vel, etter det koste vi oss massevis av godteri! Haha, legg merke til at det står TO brus på bildene nedenfor, ikke én. #Brusforalltid. Sola skinner like mye i dag, så da blir det enda en herlig sommerdag på oss! Har allerede fått på meg bikinien, så blir det tanings og boklesing. Perrrrrfekt.

Vi skrives senere! :-)Dette blir fast rituale fremover, uten tvil!

sneakpeak

2 bilder fra dagens outfit! Tror jeg har skiftet antrekk sånn type 5 ganger i dag?! Haha. Nåå sitter jeg for øyeblikket og snakker med Håkon i telefon og blogger, og vi snakker om hvor syyyykt mye vi gleder oss til sommeren. I tillegg diskuterer vi alt vi skal finne på! Herreguuud, det blir så bra. Ååh. Men ja! Det har vært en dødsdeilig dag i sola, og jeg har fått tatt massevis av bilder samt fått unnagjort en del gjøremål. Elsker når sola er her, for da får jeg alltid sååå mye blogglyst, og bildene blir mye finere. Love it! Nå ringer Ingvill straks på døra, og vi skal lage taco og kose oss på verandaen med mat, tepper og stearinlys. Har ikke spist på mange timer nå, så jeg gleder meg til å spise MASSE. Magen min roper, uæææ. Ha en fin kveld da, dere! Vi blogges 

for godt til å være santHeisann! Tenkte å stikke innom med en liten oppdatering. Greit å få en liten pause fra solsteken i samme sleng - for i dag er det SÅ fint vær! Har ligget paddeflat på verandaen i flere timer nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig er i mitt rette element. Med en bok og et glass brus til, selvfølgelig! Har til og med fått farge, wohoo. Hadde egentlig mye jeg skulle ha gjort i dag, men det er jo utrolig sjelden vi har så fint vær som dette - så i dag MÅ jeg være ute i sola uansett hva. Senere i dag kommer Ingvill bort for å overnatte, wiiii! Har kjøpt inn masse godt, så da skal vi mekke god middag, og den skal selvfølgelig nytes på terrassen. Ser frem til en fin kveld! Men nå venter både sola og boka på meg, sååå vi snakkes.

Håper dere har like fint vær som oss, da! Nyt dagen, virkelig. Jeg skal ta masse fine bilder i sola! 

it´s a good morning

God morgeeeen! For en fantastisk dag å våkne på. Sola skinner ute, temperaturen er herlig og det føles nesten som om det er sommer! Ååh, kunne ikke bedt om noe bedre. Dette kommer til å bli en herliiiig dag. Har nettopp stått opp og sitter fortsatt med sminkeløst ansikt, men må en kjapp tur på butikken nå og handle inn til helga så jeg har fått på meg shorts og genser. Pappa står og venter på meg nå, meeen jeg må jo blogge først, vet dere! Haha, forresten. Jeg smurte meg inn meg selvbruning dagen før 17. mai, og når jeg tok av meg bunadskjorta i går så var HELE skjorta full av selvbrunings-krem. Det hadde til og med gått gjennom!! Herregud, er det mulig?! Heldig, heldig, heldiiiiigvis gikk alt sammen bort når vi vasket den med sånn middel, men fy søren, haha. Bunadskjorte til 5000 kr, null stress liksom. Så tips til dere: aldri bruk selvbruning dagen før dere skal ha på dere bunad! Apropos bunaden, så tok jeg noen bedre bilder av bunaden i går som jeg tenkte å vise dere.

Nå roper pappa, wææ. Vi blogges om ikke lenge! Håper dere får en super dag enn så lenge 


norge er best

Gratulerer med dagen, alle sammen!! ♥ 

Endelig er dagen her. Ååh, jeg elsker 17. mai, det er virkelig en av de koseligste dagene i året! Får skikkelig nasjonalfølelse, og det er så herlig. Jeg har hatt en super dag! Så i dag stod jeg opp tidlig, krøllet håret og fikset meg og sååå dro vi til byen og gikk tog med klassen. Synes det er kjempekoselig å gå i tog - får liksom ikke 17. mai-følelse uten det. Etter toget gikk vi bare rundt og møtte folk, spiste is, drakk brus og koste oss. Tok mange bilder, men det blåste som bare det så det var sååå vanskelig å få bra bilder, haha. Fikk noen, da. Tok maaaange flere enn i dette bildet, men vet ikke om det er greit for alle at jeg legger ut bildene, sååå ja. Kom nettopp hjem fra barneskolen hvor vi spiste kake og is, så dagen i dag har vært i fullt kjør helt til nå. Så nå skal vi spise rømmegrøt, og så skal jeg få av meg bunaden og det skal bli UTROLIG deilig. Elsker å ha den på meg, men elsker enda mer å ta den av etter en lang dag, haha!

Her er bunaden min, forresten! Sunnfjordsbunad i rød, med et litt annet broderi på brystet enn originalen. Skal ha gullbelte til også :-) Er skikkelig glad for at jeg eier en bunad, det er sååå vakkert!

Herlige jenta mi Karoline, Ingvill og meg 

Meg og en leser! Kjempekoselig når dere kommer bort, hihi :-)Hahah tnåw, søtaaa KarolineØnsker dere en superflott nasjonaldag! Kos dere masse, og ikke glem å spis haugevis med is! (Det har i hvert fall jeg gjort!!) Igjen, GRATULERER 

lace sweater

Genser fra Mango

Jeg fant igjen denne gamle genseren da jeg ryddet i skapet her om dagen. Den er såå fin, synes jeg! Skikkelig enkel, men samtidig noe i seg selv. Hadde den på meg på skolen i dag, med bukse da. Tidligere i uka var det faktisk utrooolig varmt når jeg våknet, så jeg tok på meg shorts. Vurderte nesten å droppe strømpebuksa, men må nok vente liiiitt til tror jeg. Jeg er hoster jo og snufser som bare det for tiden uansett, så kanskje det er like greit. Heldigvis blir jeg sjelden syk, og det er jeg utrolig glad for! Nå kom jeg og mamma nettopp hjem fra intervalltrening på fjellet, og det var dødsdeilig. Nå skal vi lage mini-pannekaker til kveldsmat, yummy! Resten av kvelden blir det vel forberedelser til morgendagen, koseliig :-) Ha en fin kveld, alle sammen!

Hva synes dere om bildene? 

i love you, weekend

♥ LANGHELG 

Åååh, så herlig! Fri i 4 dager, IKKE VÆRST. I morgen er det jo 17. mai, noe jeg gleder meg utrooolig mye til. Skal gå i tog med klassen - dette blir jo siste gangen vi går i tog før vi er russ. Wææ! Så i morgen blir det på med bunaden, og så skal vi spise rømmegrøt og massemasse is. Looove it. Og så skal Ingvill overnatte hos meg hele helga. Kommer til å bli dødskoselig, gleder mejjj! Vi overnatter typ. aldri, fordi vi er jo naboer. Weeeell. Når jeg kom hjem fra skolen i dag så tok jeg noen bilder til bloggen, og rett etter det hoppet jeg i joggebuksa. Haha, det er så standard. En skoledag med trang jeans er nok for meg, altså!! Nå skal jeg straks hoppe i treningsklærne og komme meg ut for å trene intervall med mamma, så vi snakkes senere :-)

Buksen er fra Nike, junkyard.no :-) Dere har vel sett den et par ganger, hehe. Har den i størrelse XS til dere som lurte, og den sitter perfekt. Og neiii, skriver ikke XS for å skryte, haha, men fordi jeg får så mange spørsmål om det. Har sååå lyst på denne i grå - må skaffe meg det når de får den inn igjen!

Pleier dere å gå i tog på 17. mai?

birthday outfit

Genser fra Bik Bok (Ingvill sin), bukse fra Bik Bok, sko fra nelly.com

Her er antrekket jeg hadde på meg når vi feiret pappa sin bursdag i helga! Glemte å ta bilde av det da, så jeg tok på meg klærne på nytt i dag og knipset nye bilder, like greit. Elsker toppen, den er så fiin. Ønsker meg en sånn i hvit! Håret blåste i alle retninger så det var dødsvanskelig å ta bilder, men fikk heldigvis noen brukbare til slutt da. I dag har jeg bare slappet av og fått unnagjort en del gjøremål. Trente motbakke-intervall i forrigårs, og så fikk jeg med meg Ingvill i går også, så i dag (og sikkert resten av uka lol, hehe neida joda) kjører jeg treningsfri. Tok noen bilder av bakken, og tenkte kanskje å poste de slik at dere kan se hvor lang/bratt den er. Anbefaler alle å teste ut forskjellige kondisjons-øvelser, slik at dere finner en dere liker. Det er viiiiiktig! Jeg er for eksempel ikke noen stor fan av å jogge, og da ender det bare med at jeg gruer meg til å trene. Intervalltrening (helst i oppoverbakke) er noe jeg liker mye bedre, da det er effektivt og jeg blir fort ferdig. Gleder meg mer til å trene da, slik at jeg trener frivillig og ikke bare "faen nå må jeg trene å neiiii satan". Hehe :-)

Hva synes dere om antrekket mitt? 

jeg kom opp i.... . . engelsk!!! I dag er jo den store trekk-dagen for skriftlig eksamen rundt om i landet. Var såå nervepirrende når fagene ble lest opp, haha. Klassen min kom opp i engelsk! Er veldig lettet over at vi ikke kom opp i matte, puuuh. Ville aller helst komme opp i norsk, men engelsk er greit det óg! Vi har ikke eksamen før den 30. mai, og det er jo over to uker til. Herliiig, så nå kan jeg slappe av og nyte 17. mai og pinsehelga! Sender en stor klem til dere som kom opp i et fag dere ikke ville, haha ♥ Er bare sååå glad for at jeg slapp matte. Har nettopp spist middag og vært ute og tatt noen bilder nå, men har ikke redigert de enda - så tenkte å slenge ut et innlegg først.

Tipper en del av dere også ble trekt i dag? Isåfall, hva kom dere opp i? :)

på vei hjem

Yeeey, da har jeg endelig bestilt! Vanskelig å bestemme seg, men det ble disse to på bildet under. Vedder sjela mi på at de ikke passer, for det er såå typisk, men om det skulle være tilfelle så får jeg selge de her på bloggen eller noe - tipper vel at det ikke blir noe problem. Bestilte bare overdelene fordi jeg synes ikke underdelene her var noe fine. Mange av dere spurte om frakt og toll, forresten! Frakten får du oppgitt når du handler, men du må i tillegg betale 10,7 prosent for toll, og så må du betale mva, som er 25% av kjøpesummen og fortollingen tilsammen. Litt kjipt, men jeg synes absolutt det er verdt det :-) Synes faktisk ikke bikiniene er sååå ekstremt dyre til å være Victoria Secret. Betalte 600 kr for disse to, tror jeg? Den blå bikinien har jo perler på seg og ser ut som om den er verdt flere tusen nærmest, hihi. Elsker deeemBlå bikini her, peach-farget her

Victoria Secret er virkelig alle jenters hiiiimmel. Nesten bra at vi ikke har det her i Norge, eller så hadde jeg nok handlet meg blakk på fine bikinier og undertøy, haha.

Fiine? 

in pictures

Heisann! Endelig tirsdag og halvveis i uka. På fredag er det jo 17. mai, gleeeder meg! Skal selvfølgelig gå i tog, det er jo et must. Får ikke 17. mai-feeling uten det. Vel, jeg gleder meg aller mest til å bruke bunaden min da, selvfølgelig! Bunaden min må være det fineste jeg eier, uten tvil. Har rød sunnfjordsbunad til dere som har spurt, men dere får vel se bilder av den på fredag :-)

Her er forresten antrekket jeg hadde på videoblogg, i bilder. Hadde helt glemt de av, så tenkte jeg kunne poste de nå! Akkurat nå er det dødsfint vær ute, så nå drar jeg ut en tur. Elsker de dagene det er sol, alt blir sååå mye bedre da!

Shorts fra H&M, genser fra Bik Bok, sko fra nelly.com

Hva synes dere?

the ultimate summer outfit

God kveld :-) Jeg er nettopp kommet ut av dusjen nå, og sitter i koseklær med kakao. Det ble utrolig nok motbakke-trening på meg i dag, og det er så ufattelig deilig etterpå! Vel, bortsett fra at neglen min på storetåa mi har løsnet og straks holder på å falle av. Ikke for å ødelegge mandagskvelden deres da . . Yukk! Tror det skyldes at Nike Free-skoene mine er litt for små, så dagens tips: ikke bruk for små sko. Nå skal jeg lage meg en god kveldsmat og se videre på Prison Break, som jeg nettopp har begynt på :-)

Jeg ELSKER at det blir mer og mer sommer ute! Haha, jeg er kanskje rar, men jeg blir sååå glad av å se at gresset ute blir grønt. Ja okei, jeg er sær, lol. Så jeg satt sammen et enkelt, men stilig sommerantrekk! Gleder meg sinnsykt mye til å kle meg i sommer, spesielt i syden. Det er så vittig når man går langs gata og alle glor fordi vi har en helt annen motekultur enn andre land. Gikk med Jeffrey Campbell-skoene en gang, og man skulle nesten tro at det var romvesener jeg hadde på beina fordi folk glodde sånn, haha! Jeffrey Campbell er jo 12,5 cm høye, så dere som har spurt meg om hvor høy jeg blir med de kan rekne ut 175 cm + 12,5 cm. Blir nesten 190, jeg! Syyykeste, haha. Digger det.

Bustier top og shorts fra my beloved runwaydreamz ♥ (kouture.no), og sko fra Jeffrey Campbell

Hva synes dere om antrekket?

some more pictures

Både overdelen og shortsen er fra H&M

Hei hei! Noen flere bilder fra gårsdagen. Photoshoot, som jeg før i tiden kalte det. Hahahha, tider. Photoshoot del 2 :P Lol lol lol. Vel, håper dere har hatt en fin mandag så langt! Utrolig hvordan været kan gå fra å være strålende med sol og varme, til regn i dag. Heldigvis regner det ikke nå lenger, så jeg vurderer å løpe motbakke-intervall etterpå. Merk dere: vurderer. Haha. Det frister sååå sinnsykt lite nå, men vi har 3000 m på skolen snart så jeg føler liksom ikke at jeg kan sitte på rumpa. Uansett så må jeg først få unna noen småting! Vi har heldigvis ikke så mye å gjøre på skolen for tiden, ettersom vi er i eksamensperiode nå. Deilig.

Prøvde meg på en litt ny redigering på bildene. Redigerer bildene mine alltid likt, men satt inn litt lys denne gangen - synes det ble ganske fint faktisk. Litt variasjon, i alle fall! Tenkte kanskje at jeg kunne lage en video/innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine vanligvis, siden jeg får så mange spørsmål om det. Er avhengig av å redigere bildene mine, og det har sååå mye å si synes jeg! Vel, hva synes dere om bildene? ♥ Ha en fiiiin dag videre da, dere!

curls

♥ Heiiia fine lesere! Håper dere har hatt en fin søndag. Her var det ganske fint vær i formiddag, så jeg benyttet anledningen til å ta på meg shorts jeg da. Heheee. Sinnsykt deilig når man kjenner at sola steiker, aaah. Har ikke gjort noe spesielt i dag egentlig, foruten om å ha besøk, og så lagde jeg dødsgode pannekaker til middag. Vanlig søndag, med andre ord. Nå har jeg nettopp komt ut av dusjen, og skal bare slappe av resten av kvelden! Hahahah, sinnsykt slapp dag, men det er såå deilig i blant. I morgen starter skolen igjen, og på onsdag blir vi trekt opp i skriftlig eksamen! Håååper klassen min kommer opp i norsk. Gruer meg ikke så veldig mye da egentlig, er vel heller muntlig som blir litt værre. Vel - den tid, den sorg, så lenge jeg ikke kommer opp i spansk skal jeg prise meg selv lykkelig. Hjelper ikke å ha 6 i standpunkt når jeg ikke kan noe mer enn å presentere meg selv, haha. Og ja, det er fullt mulig å få 6 i spansk uten å kunne språket lol, det handler jo bare om å pugge til prøvene . . . he-heee.

I dag krøllet jeg forresten håret mitt! Gjør det nesten aldri. Er så lei av håret mitt at jeg har lyst å bare rive det av, så i dag måååtte jeg prøve noe nytt.Har dere hatt eksamen før?

klar til 17. mai
Hei dere! Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt, wuhuu! Allerede på fredag?! Vel, i dag skal jeg vise dere mine must-haves produkter til den store dagen. Tipper jeg ikke er den eneste som liker å dolle meg litt ekstra opp :-)SmileLab Sensitive: Et fint og hvitt smil hjelper virkelig på selvtilliten, og SmileLab Sensitive hjelper meg med det! SmileLab inneholder 15 pakker med 2 strips i hver. Stripsene fester du rundt tannradene dine, og det er utrolig enkelt og behagelig :-) Dersom dere vil lese mer om det så har jeg skrevet et mer utfyllende innlegg om dette i et innlegg her. Jeg er ikke den eneste her i huset som er fan av dette produktet for å si det slik, haha. Sååå fint ble det på meg:Og så, videre til de neste produktene:♥ ♥ ♥ ♥ Better Than False Lashes: Åååh, jeg ble så utrolig glad når jeg testet denne - vippene mine ble dødsfine og LANGE!! Better Than False Lashes inneholder to produkter: én mascara og én "støv"-mascara. Det er litt vanskelig å forklare, men enkelt og greit så påfører du begge disse annenhver gang helt til du får det resultatet du ønsker. Støv-mascaraen påfører "støv" på vippene dine, slik at de blir lengre og fyldigere - og det sykeste er at det faktisk fungerer. Jeg har aldri hatt så lange vipper før! Prøvde absolutt alt jeg kunne for å få bra bilder av vippene mine, men det var utroooolig vanskelig og alle bildene ble dårlige. Men i alle fall så er disse mine to nye favoritter i sminkemappen, uten tvil!♥ Travalo: Genial parfyme-beholder som du pumper favorittparfymen din opp i - slik at du enkelt kan ha den med deg i veska. Den er liten, lett og i tillegg slipper du at parfymen din knuser. Kjempesmart, og passer perfekt dersom du er som meg og liker og lukte godt til enhver tid, heheh :-)

♥ Betty Lou Bronzer: Jeg har to faste bronzere jeg har brukt i over et halvt år nå, og det er Betty Lou Bronzer og Too Faced Chocolate Soleil. Sistenevnte bruker jeg til hverdags ettersom den er matt, men denne, Betty Lou, bruker jeg i spesielle anledninger når jeg skal se finere ut. Grunnen til det er fordi denne har shimmer i seg, og da ser man mer pyntet ut. Elsker denne såå mye! Påfører den under kinnbeinene og litt i pannen, og da blir ansiktet mer definert i tillegg til at jeg får en veldig fin glød. Blir dødsfint resultat, og det skal til for at jeg bytter denne ut.

♥ GloBlush (i farge "Bellini"): Denne blushen gir en kjempefin og naturlig farge i kinnene. Solpudderet påfører jeg under kinnbeinet, og hvis jeg skal ha blush i tillegg så legger jeg den kinnbeinet :-) Slik ser det ut på meg:

♥ Barry M neglelakk: Neglelakk i nydelig rødfarge, "Bright Red". Passer perfekt til 17. mai! Denne matcher bunaden min i tillegg, wuhuuu.

Jeg har rabattkode til dere, forresten! Koden "ucbu7" (ikke kopier, skriv inn koden manuelt) varer ut 17. mai og gir 20% på: SmileLab Sensitive, Better Than False Lashes, Travalo i svart og Betty Lou Manizer. GloBlush gjelder ikke siden det allerede er 20% på alle varene fra GloMinerals (link her), og Barry M-neglelakken er allerede satt ned fra 89 til 39 kr!

mig idag

Et fenomenalt spennende antrekk, folkens!! Fikk plutselig veeeeldig dårlig tid, så da ble det daffeklær like greit. Om noen skulle lure (haha), så er buksa og skoene fra Nike (junkyard.no) og hettegenseren fra BIK BOK. Joggebuksa er seriøst farlig behagelig, og kjenner jeg meg selv rett så kommer den til å bli brukt i overkant mye fremover. Og herregud dere, i dag fant jeg forresten den fineste jeansen EVER som satt som et skudd på meg - men tror dere ikke at jeg klarte å glemme kortet hjemme?!! Haha, døven å livet kødder med meg ass. Den low-waist, noe som er 1000 ganger finere enn highwaist, og jeg fikk fin rumpe i den i tillegg, hallooo!! 

Tusen takk for alle kommentarene i forrige innlegg! Nå står pizzaen i ovnen og kaken i kjøleskapet, er dødssulten så det skal bli så herliiiig. Om noen skulle være sultne så anbefaler jeg dere å lage den beste pizzaen ever, nemmelig denne. Kunne levd på den resten av livet, haha!

morningHei og god morgen! Føles som om det er søndag i dag siden vi har hatt fri så lenge, men heldigvis er det bare lørdag. Wuhuuuu! Ble ganske sent i går kveld, så i dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, og det var kjempedeilig. Sitter i skrivende stund og spiser frokost og rydder gjennom mailen. Vi skal feire bursdagen til pappa i dag, ettersom han fyller år på mandag, og så tenkte jeg å dra med meg en venninne til byen i dag for å dra på kafe eller noe. En relativt vanlig lørdag, med andre ord!

Jeg nevnte jo at jeg skal bestille bikini fra Victoria Secret i går! Endelig. Synes det er så vanskelig å finne fine bikinier i vanlige butikker . . Vel, desverre er jeg tidenes mest ubesluttsomme person noensinne, haha. Vet ikke hvor mange bikinier jeg skal bestille, men det blir vel en eller to, tror jeg. Men i hvert fall, jeg trenger deres hjelp! Hvem av disse synes dere er finest?1, 2 3 eller 4?

simpleBukse og sweatshirt fra Bik Bok, sko fra nelly.com

Har gått rundt sminkeløs i hele dag, og ord kan ikke beskrive hvor herlig det er. Så i dag ble det på med de nye solbrillene mine i dag! Skal skaffe meg svarte wayfarer fra Ray-Ban asap (har tenkt på det i evigheter, men har aldri fått meg til å gjøre det), men disse fra Bik Bok til kun 50 kr er en god erstatter i mellomtiden. Elsker denne buksa, men som dere ser så er den altfor kort for meg (sjokk), og disse skoene er de eneste som passer til. Ja ja. Håper dere likte antrekket! Jeg sitter i skrivende stund og skravler med broren min i telefon. Har vært full av energi i hele dag, og det er så deilig! Passet bra i og med at jeg har litt jeg må gjøre i dag. Må blant annet tegne ferdig noen tegninger i K&H, og jeg suuuuger til å tegne :-( Og forresten, et tips til dere om dere har mye småting å gjøre: skriv ned alle gjøremålene på en notatlapp, eller bare som notis på dataen - da er det myyye enklere å holde orden, i tillegg er det mer effektivt. Hihi!

Hva synes dere om antrekket mitt? 

en bra fredagHeia! God morgen goldt jeg på å si, men jeg har vært våken en stund jeg. I dag vekte mamma meg presis klokka 06.00, og 10 minutter senere ringte Ingvill på døra - og vi dro på . . treniiiing! Det er så ubeskrivelig herlig å bare stå opp, ikke sminke seg, kle seg fint eller noe som helst - bare dra på seg tights og t-skjorte, spise frokost og gå ut av døra. Hadde bare hver dag vært slik!! Klokka halv åtte var vi hjemme, og da dusjet jeg, spiste stor og god frokost og så ryddet og støvsugde jeg hele huset. Så nå er jeg 1 Victoria Secret-bikini rikere! Deal med mamma. Tips til dere dersom det er noe dere ønsker dere; tilby dere å rydde huset!! Hihi, genialt :-)

I dag er sola på besøk, endelig! Får snart besøk, så nå skal sola ut og nytes. Har trasket rundt i joggebukse og hettegenser i hele dag, og det er såå ufattelig deilig! Endelig har jeg en fin joggebukse, som til en forandring er sosialt akseptert å gå med i offentlighet. Jeg og lillesøster lagde forresten hveteboller med masse sjokolade i tidligere i dag, og GUUUD så godt det smakte!! Har gått og spist på det hele dagen, haha. Sinnsykt godt, anbefaler dere å teste!Min rosa og fine drikkeflaske er fra getsporty.no

oppskrift: sunn kake

Heisann! Mange av dere var interessert i oppskriften på kaken jeg la ut i helga, så her kommer det. Bunnen består for det meste av havregryn, og det er sååå god - denne er absolutt en favoritt her i huset! Det beste av alt er jo at kaken er SUNN, og det er helt utrolig med tanke på hvor god den er :)

Dette trenger du:

2 egg
2 dl sukrin (du kan bruke vanlig sukker om du vil)
2 ss hvetemel
1 ts bakepulver
4 dl havregryn (små, lettkokte)Slik gjør du:
1. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepulver og havregryn sammen og vend dette inn i eggedosisen.
2. Ha deigen i en rund form (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutt, og avkjøl kaken i formen.

Deretter tar du kaken ut av formen og fordeler enten rørte blåbær, moste blåbær eller blåbærsyltetøy, eller jordbærsyltetøy for den del, utover kaken. Pisk kremfløte til krem og ha oppå, og topp med massevis av bær - her velger du selv. Vi bruke jordbær og det smake nyyydelig, men det er også godt med blåbær, eller blanding av begge deler for den del :-) 

Tips: om du vil at kaken skal være 100% sunn, bruk vaniljekesam i stedet for kremfløte - det er mye sunnere. Du kan også bruke halvparten vaniljekesam og halvparten kremfløte om du vil det. Vaniljekesam er dødsgodt, så det anbefaler jeg absolutt! Jeg synes faktisk at der er bedre enn vanlig krem.Bunnen ser enda finere ut inni - ser nå at jeg skulle ha tatt bilde av det. Desverre ble kaken spist opp altfor fort, haha!

Så det ikke godt ut, hihi?

krisssy VS beyonce

I går var som sagt en veldig fin dag! Dro en tur til byen og hadde egentlig tenkt å shoppe, men så endte det med at vi kjøpte mat og satt og snakket. Standard! Men koselig det, da. Det var skikkelig deilig temperatur ute, så jeg kunne gå i bare en tynn genser. Folkens, vi overlevde vinteren!! Herregud, jeg kan ikke beskrive min lykke ovenfor at vi er på vei mot sommeren. Vår & sommer er definitivt best, og humøret er 20 ganger bedre. Så ja, det er deiiiiilig. På bildene under ser dere gårsdagens outfit, men jeg viser dere bedre bilder tatt ute senere - disse var vel kanskje ikke helt for å vise frem antrekket, hehe. Gøy at mange likte buksen i forrige innlegg forresten, tihiii.

I dag er heldigvis fri, og det er som vanlig grisedigg. Våknet tidlig, noe som er utrolig deilig! Stod opp, lagde meg en god frokost og satt meg i senga og skrev ferdig siste rest av spalten min. Nå gjelder det bare rettskriving, og så er den i boks :-)

Krisssy VS Beyonce, folkens?? #Modell #Forever. Ser nå at vi ikke fikk med hodet hennes på bildet, heheLa meg introdusere dere for vårt hellige måltid!! Vi har fått heeeelt dilla, haha. Det er jo bare helt utenomjordisk godt?! Du må ikke ha blåbær da, det kan være hva som helst annet. Druer, epler, banan (banan + sjokolade, aaaah), nøtter, jordbær and the list goes on. Tror jeg skal hamstre inn bokser med vaniljekesam nå, haha!

time out, literally

NYTT FAVORITTPLAGG!!!!! I dag fikk jeg meg en ny joggebukse sendt fra himmelen fra favorittmerket mitt for tiden - nemmelig Nike. De har altfor mye fint! Digger den "laidback"-stilen, spesielt om man kombinerer det riktig. Denne modellen heter Time Out, og herregud, SÅÅÅ forbanna god den er å gå i. Dro den på meg med en gang jeg hentet den i postkassa, og den ble til og med en del av dagens antrekk i byen :-) Kan brukes hjemme til daffing, på trening og den kan til og med kombinerest med kule antrekk. Multiplagg! Digger spesielt at den er helt tight nede med anklene, så jeg slipper de ultrastygge hårstrikkene som både jeg og dere irriterer oss grønn på. Once in a lifetime! Har forresten størrelse XS.Time Out, bokstavelig talt. Direktelink til buksen finner dere HER, på junkyard.no :-) De hadde den inne i grå også, krysser fingrene mine for at de får den inn igjen! Sponset, men serr, denne er himmelen. Tror det må være det beste plagget jeg har i garderoben nå, haha. Lenge leve komfortable OG fine klær.

perfect day

Denne dagen har vært sååå fin! Jeg våknet av meg selv i dag tidlig til strålende sol og kjempevarm temperatur, og det gjør så sinnsykt stor forskjell på humøret. Tok på meg tights og svart genser i dag, og det var altfor varmt, så jeg kokte i hjel hele skoledagen. Kunne gått med shorts, liksom!! Skoledagen var bare kjempeherlig siden det var så fint vær, og så er det jo helg nå! LOVELYYYYY. Nå har desverre sola gått bort, men det er fortsatt kjempedeilig temperatur ute. Nå skal jeg en tur til byen med Ingviiillbesti, så vi blogges i kveld!

Må forresten gratulere verdens beste storebror med overstått som ble 20 år i går! Synd han er i Bergen nå og er stuck med eksamen, men tipper han fikk en fin dag likevel. Gleder meg han er ferdig og han kommer hjem igjen og blir her heeele sommeren :)Nå har vi fri i hele 4 dager, wohoo. Om akkurat en uke får vi vite hvilket fag vi kommer opp i på skriftlig eksamen, faktisk. Blir spennende! Apropo det, så glemte jeg å fortelle at jeg fikk 6 på norsktentamen vi fikk tilbake i forrige uke også!! :-) Fin måte å avslutte tiende! Ble for en gangs skyld fornøyd med teksten min, synes vanligvis at skjønnlitterære tekster blir så kjedelige.and the winners...Det beste med trening er uten tvil mestringsfølelsen! I dag bestemte jeg meg for å trene litt etterlengtet kondisjon, så da fant jeg den nærmeste bratte bakken i nabolaget og sprang opp så mange ganger jeg greide. Hadde bare planlagt 8 ganger, men jeg klarte faktisk 15! Fikk helt sinnsykt melkesyre i beina, fy søren så deilig. Hørte på Never Say Never av Justin Bieber under hele økten - god motivasjon! Etter treningen handlet jeg og mamma inn god kveldsmat. Mat etter trening er virkelig heaven, åååh, så det ble en stor skål med cottage cheese, biola, havregryn, jordbær, banan, sukrin og syltetøy. NAM. Forresten, STOR TOMMEL NED TIL TEITE TINE SOM HAR ØKT PRISEN PÅ COTTAGE CHEESE MED 72%!!! FY DERE. Heretter skal jeg unngå å kjøpe cottage cheese kun på pur faen - hvem joiner boikott?

Over til konkurransen jeg hadde i forrige uke! Okei dere, serr. Det jævligste med å ha blogg må seriøst være å måtte trekke vinner av konkurranser. Jeg HATER det så inderlig, haha. Dere har vel kanskje merket at jeg utsetter det lengst mulig? Beklager for det, men åååh, jeg vil så gjerne at alle skal vinne :-( Så ja, jeg har trekt tilfeldig fordi det MÅ bli fair: Vinneren av den grå genseren er . . . ingerlouise1@hotmail.no! Og vinneren av hettegenseren med BOY-print er . . . saravestmo@hotmail.com! Jeg har kontaktet dere på mail :-)Det kommer flere fine konkurranser etterhvert!

10 ting dere kanskje ikke visste om meg

Heisann! Har sett slike innlegg på andre blogger, og jeg tenkte å prøve ut det samme. Her kommer 10 ting om meg, som dere kaaaanskje ikke vet. Tror egentlig de fleste vet mye av det fra før av, men det kan vel være kjekt å lese selv om, håper jeg :-)- Før hatet jeg høyden min. (Som per dags dato er 175 cm) Jeg mener, jeg HATET den. Det var vel rundt slutten av barneskolen + starten av ungdomsskolen, og jeg husker at jeg ikke kunne jeg fordra de milelange beinene mine og den tynne, lange kroppen. Det var èn ting jeg ønsket meg, og det var kortere bein. Dette har heldigvis forandret seg til det stikk motsatte, og nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd med høyden min. Målet mitt er 180, haha! Jeg tror at høyde er noe veldig mange har komplekser for, både den ene og den andre veien. Mange vil gjerne bli høyere, og mange vil gjerne bli lavere. Det handler nok bare om å akseptere seg selv, for høyden kan vi ikke forandre uansett - og godt er det :-)

- Jeg trives godt uten sminke, og kan gjerne gå sminkefri på skolen, i byen og offentlig ellers - så lenge jeg bare får fikset brynene mine. Det er det eneste viktige for meg, haha.

- Jeg er EKSTREMT ironisk, og humoren min baserer seg i bunn og grunn på ironi. Overdriver og underdriver også veeeeldig mye.

- Jeg blogget i mange år med 100-200 lesere, og hadde egentlig halvveis tenkt å slutte i slutten av 2011. Plutselig ble jeg linket av Kristineam og 600-1000 lesere, og så fortsatte jeg - og etter det ballet det bare på seg og nå er lesertallet helt opp mot 20 000. Jeg er veeeldig glad for at jeg ikke sluttet, for blogging er noe jeg virkelig elsker!! Klarer ikke å se for meg å ikke blogge.

- Jeg er kjemperedd for å gjøre det dårlig på skolen, og å ikke prestere "bra" nok. Kan bli dødsskuffa om jeg får f.eks 5´er - dette da på grunnlag av at jeg har øvd mye og hadde forventet bra karakter, selvfølgelig. I musikk for eksempel er jeg bare glad for at jeg har 5´er, fordi sangstemmen min er så stygg. Liker i synge selv om da, he-he. Stiller i tillegg veldig høye krav til meg selv, og det kan bli litt slitsomt til tider. Heldigvis kommer det som oftest bare gode ting ut av det.

- Jeg og broren min er dødsgode venner, og han er kanskje den personen jeg kjenner som er aller mest lik meg. Vi tenker likt angående ALT, og vi kan sitte i timesvis å diskutere ting som for eksempel religion, samfunnsproblem og andre teite ting . . Lol. Vi har også HELT lik humor. Han hjelper meg i tillegg med veldig mye bakarbeid når det gjelder bloggen, som for eksempel mailing og slikt. Har hendt at jeg har hatt en del uenigheter med samarbeidspartnere, og da er jeg bare sånn:

Han har forresten også hjulpet meg med en del intervju opp gjennom tiden, og da kan jeg jo blant nevne den gangen jeg ble spurt om intervju til avisen (dette foregikk gjennom mail), og han svarte på HELE intervjuet for meg fordi jeg ikke ante hva jeg skulle svare. Hahahhaah, det ironiske var at spørsmålene handlet om meg. Så ja, det var litt vittig å lese det i avisen dagen etter.


- Jeg elsker, elsker, elsker å lese, og har alltid gjort det. Har perioder hvor jeg leser sinnsykt mye, og så har jeg perioder hvor jeg ikke rører en eneste bok fordi jeg innbiller meg at jeg "ikke har tid" til det.

- Jeg blir sinnsykt paranoid når det er snakk om kidnapping, dreping osv. Ikke at det er så sinnsykt uvanlig, da. Sommeren 2011 når bombingen i Oslo og massakren på Utøya skjedde, så leste jeg type ALLE fuckings nyhetsartiklene på nett, og til slutt ble jeg så syyyyykt paranoid at jeg ikke fikk sove på flere måneder.

- Jeg er ikke født med store pupper AND I DON´T GIVE A SHIT. Alle har forskjellig smak og er opptatt av forskjellige ting, og pupper er en slik ting hos meg. Pupper er fint, for all del, men jeg har liksom aldri følt behovet for seggeboobs og kløft oppi halsen.

- Jeg er konfimert kristelig og er medlem i statskirka, men vil likevel ikke kategorisere meg selv som kristen. Jeg tror på faktum at det er noe mellom himmel og jord, men at Gud skapte verden og det der blir for ulogisk for meg. Det at jeg er "kristen" er vel heller mer for tradisjonen sin skyld, så jeg synes jo for eksempel at det er kjempekoselig å gå i kirka på julaften - og det at jeg konfimerte meg i kirka også.Er det noe dere ikke visste?

oppskrift: sunn minipizzaI går stod jeg og Håkon for middagen, og siden det var søndag og butikkene var stengt så måtte vi skrape sammen noe av det vi hadde hjemme. Det ble da til minipizza - eller pitapizza, om du vil. Jeg tenkte å dele "oppskriften" med dere, selv om det er veldig enkelt. Ser nå at det blir ganske likt som pizzaoppskriften jeg la ut tidligere, men det er likevel et par endringer :-)

Dette trenger du:
Pitabrød (helst grove, men vi hadde bare lyse så vi valgte det)
Mager kesam
Pesto, rød eller grønn
Ruccola
Paprika
Mais
Bacon
Litt raspet ost

Mengde bestemmer du selv ut ifra hvor mange porsjoner du skal lage. Vi lagde til 3 personer, og da brukte vi 1/2 baconpakke, 1/2 ruccola-pakke, 2 små bokser mais, 1/2 paprika, 1 boks pesto (en halv av hver farge) og nesten 1 boks mager kesam. Her er det bare å prøve seg frem!Fremgangsmåten er superenkel. Du begynner med å blande sammen mager kesam og pesto, og så smører du det utover pitaene. Dette smaker kjempegodt sammen, så jeg anbefaler å bruke en deeel, tihi :-) Deretter legger du på ruccola, og så bare putter du resten på i den rekkefølgen du vil. Kjør pitaene i ovnen på 200 grader i 5-6 minutter, og voilà! Gjerne topp med mager kesam igjen for å femheve smaken enda mer.Her snakker vi matporno! Sunn, lettvind og SUPERGOD middag. Hadde bare brødene vært grove, da. Det går også an å bruke tacolefser også, som dere ser vi gjorde.

Så det ikke godt ut? 

måndagsbarn

Hei og hopp! Haha, morsomt med så mange kommentarer i forrige bloggpost. Digger det! Har vel ikke så mye annet å si enn at kommentarene var goood underholdning på skolen i dag, hahaha. Men ja, takk for masse tilbakemeldinger, det er alltid like gøy! Vel, over til noe annet. Startet uka med to nye plagg i garderoben fra chiquelle, og jeg tenkte å vise dere de nå. Små ting som gjør mandagen mye bedre, hihi :-) Nå er det over en uke siden forrige treningsøkt, så i dag tenker jeg at det må bli trening på frøken Ullebø . . . Regelmessig trening er umulig. Jeg tenkte forresten å vise dere et enkelt & sunt middagstips i dag, så følg med videre!

Jumpsuit, her. Åååh, dette er offisielt det nye favorittplagget mitt! Jumpsuit i kjempeherlig stoff og som sitter som et skudd på kroppen. Gleder meg utrooooolig mye til å bruke denne i sommer! Den er også kjempefin å bruke som shots dersom man har en baggy genser over. Love iiiit. Verdens herligste plagg ever. Har størrelse XS!

Tights med striper, her. Stripete bukser er jo the it nå tydeligvis, så jeg måtte hive meg på bølgen jeg også, naturligvis. Nei da. Synes det er kjempekult, og i tillegg ser det ut som om man har laaaange bein! Dette er tights, så jeg tenker å kombinere den med en oversized svart genser. Har den i XS, og den passer meg bra - sett bort i fra at den er litt kort. Men det er alle bukser for meg uansett, så. Produktene er sponset

Hva synes dere? 

outfitvideo: gårsdagens antrekk

SETT PÅ 1080P (VIKTIIIIIG!!)Shorts fra H&M, sweatshirt fra Bik Bok, sko fra nelly.com, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no), hals fra Vero Moda

Haha, here we go folkens. Videoen er nettopp lastet opp, så derfor er kvaliteten dårlig. Vi feiret jo som sagt bursdagen i går, og da måtte jeg kle meg litt fint! Og ja, jeg har forresten strømpebukse på meg. Mange av dere som har lurt på det de siste dagene, og det er ikke sååå varmt ute enda nei :-) Vel, hva synes dere om videoen? Vil dere ha flere slike?

loving saturdays

3 snapshots fra noen videosnutter:Jeg og Ingvill skulle ta antrekksbilder i dag og tenkte å prøve ut en ny vri - nemmelig outfitvideo! Haha, hva synes dere om det? Har ikke sett skikkelig gjennom enda, men jeg vet ikke helt om det er megakleint eller ikke. Hm. Jeg tenkte i hvert fall å redigere det, sette inn litt musikk og poste det her på bloggen, hvis dere er interessert i det? Det er ikke noen stor greie da, filmingen var egentlig bare veldig random, hehe. Tenkte bare det ville være gøy med en aldri så liten forandring for å variere litt med innleggene :-)

Nå blir det biff og bernaise til middag, og deretter kake til dessert. Håkon fyller 20 år i neste uke, så vi feirer han i kveld! Kaka på bildet under er virkelig døøøøødsgod, og det beste av alt er at den er sunn i tillegg, bortsett fra kremen da. Bunnen er laget av havre, og ååh, den er så utrolig god. Gleder meg en haug til å spise etterpå! (Eller: Jeg gleder meg til å spise en haug etterpå) Kan poste oppskrift senere.

Så, hvem vil ha klein outfitvideo?

gårsdagens antrekk

God morgen, dere! I går kveld hos Tiril var dødskoselig og morsom, og vi koste oss masse! Heeerlig fredagskveld :-) Våknet i dag til sol og fint vær, og herrejesus så mye det hjelper på humøret. GLAAAAAAAAD. Hele uka her har det bare regnet og snødd, så det var på høy tid. Jeg og Ingvill prøvde desperat å få til outfitbilder før vi dro i går, og vi fikk det heldigvis til . . til slutt. Under tak! Yeeeey. Her er i hvert fall kveldens antrekk for gårsdagen. Har fått skikkelig dilla på gensere med skulderdetaljer, det er jo så fint! Digger forresten at det ser grønt ut på bildene, det gjør at jeg i det minste får en liiiiten sommerfølelse.

Sitter for øyeblikket i senga med tidenes kråkereir på hodet + pysj og sminkefritt ansikt, så nå er det på tide å freshe seg litt opp og starte dagen. I kveld blir det feiring av bursdag til bruttern, med biff til middag! Nam! Dette blir en fiiin helg.Her ser det ut som jeg har hatt tidenes selbruningsfeil på ene foten på bildet til venstre. Det er bare lyset, beina mine har egentlig lik brunfarge altsååå, haha :-)Blondeshorts fra H&M, sko fra nelly.com, genser fra H&M, øredobber fra Bik Bok

Hva synes dere om antrekket? 

ready, set, go

. . . FREDAAAAAAG!!Heiiia dere! ENDELIG FREDAG! Wohooo. I nuet sitter jeg altså og blogger med heels på og med Ingvill bak meg som står og retter håret mitt . . luksushore!! Vi var nettopp ute og tok noen antrekksbilder for kvelden, og guuuud så irriterende det er når det regner. Hallo, jeg får ikke tatt bilder!! Vi ofret oss da, så vi fikk tatt noen dugende bilder likevel. Poster resten av antrekket i morgen, for nå blir det bursdag om noen få strakser for å feire Tiriiiil  Ser frem til en fin kveld med fine jenter!

Her er det jeg egentlig skulle ha på meg i dag, men det ble hvit shorts i stedet for denim. Passet kanskje bra, i og med at jeg hadde dette på meg på skolen i dag (med strømpebukse til, selvfølgelig!!). Ha en fin fredagskveld, alle sammen!

tegningÅååh, noe av det koseligste jeg vet er når jeg får tilsendt tegninger. En jente sendte meg denne på twitter her om dagen, og jeg har bare et ord: WOW! Synes tegningen var sinnsykt bra. Made my day, totally! Jeg setter virkelig stor pris på tegningene dere lager til meg, dere aaaner ikke. Tror jeg skal printe denne ut og henge den opp på veggen min, se så fiiiin :) Synes ikke dere også det?

litt vinter igjen, da

Heiiia! Her i Førde ønsker vi mai velkommen med snø, vi. Ja, SNØØØ!! Serr, er det mulig? Vi er i mai for svarte, i fjor på denne tiden gikk jeg i shorts på skolen :-( Dere ser bildet i headeren jeg har nå? Det er tatt i mai!! Halloo!! Nei da, men det er meldt fint vær om noen dager heldigvis, så det går fint. I dag når jeg kom hjem fra skolen fikk jeg melding om at Håkon (broren min) sitter i buss på vei hjem, wiii! MADE MY DAY. Han starter straks med eksamen, så dette blir siste gangen han er hjemme før sommerferien. Gleder meg til han kommer i kveld!! Inntil da skal jeg øve til en engelsk presentasjon som jeg skal ha i morgen. Ingvill kommer straks bort til meg slik at vi kan øve sammen :-) Er glad jeg begynte i går, slik at jeg slipper å bruke så mye tid på det i dag.Jeans fra Bik Bok, hettegenser fra H&M. Simpelt antrekk i dag! Synes det er fint det også, faktisk. Elsker hettegenseren, ser for meg at den kommer til å bli brukt en god del i sommer :-)

Haha, hvordan er været hos dere i dag forresten? Blir SÅ sjalu om dere har sol!

today I don´t feel like doing anythingHei hei! Har dere hatt en fin onsdag? Deeeet har jeg! Jeg har slappet maks av. Har daffet rundt i koseklær hele dagen, og skjemt meg bort med ansiktsmaske og god mat. For en fin onsdag! Skikkelig deilig med et avbrekk midt i uka. Nå står mamma på kjøkkenet og lager sjokoladehorn - jeg klager ikke for å si det slik. Naaaaamiiii. Har også startet å rydde litt i skapet mitt i dag også, som for øvrig er et prosjekt uten like. Husker jeg rett så var det ryddig bare for et par dager siden?! Ikke enkelt å være jente om morgenen når man skal finne antrekk, nei.

Nå har jeg nettopp startet å øve til en engelsk presentasjon, så jeg får straks besøøøøk. Synes det er mye enklere å øve i lag med andre :-) Etter det blir det sjokolade og oste-horn til kveldmat! Wohoo. Skal prøve å komme meg tidlig i seng i kveld, ettersom det er skole i morgen. Noe sier meg at det ikke blir så enkelt med tanke på at jeg sov lenge i dag, heheheh . . Heldigvis bare to dager igjen til helg!hello there May


Hei alle sammen! ENDELIG MAIIIII!!! God morgen. Jeg våknet for ikke lenge siden, og HVOR herlig er ikke det. 1. mai, jeg elsker deg. Var på et arrangement i går og kom ikke hjem før sent, i tillegg til at jeg måtte dusje, og så ble sittende oppe en god stund til . . Sååå man kan si at jeg var veldig trøtt i morges. Jeg har forresten verdens mest irriterende vane, og det er at jeg MÅ dusje hver kveld, uansett hva. Spiller ingen rolle om klokka er 9 eller halv 5, liksom.  Og ja, kjempegøy at så mange har meldt seg på konkurransen, forresten! Det liker viiii. I nuet sitter jeg her i daffeshorts, deilige sokker og hettegenser og slapper maks av i senga, så nå skal jeg komme meg opp og lage prinsessefrokost. Er jo fri i dag så jeg har hele dagen til disposisjon, så jeg får se hva jeg finner på :-)

Herlig med fri, ikke sant?