hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

saturday

TUSEN takk til mine kjære, kjære lesere. Kommentarene deres gjør meg så utrolig lykkelig, dere aaaaner ikke. Jeg elsker dereI dag er en bra dag.


Jeg har hengt med bestekompisen min, og vi satt oss på taket på en høy bygning og hadde utsikt over Førde. Vi bare satt i solsteken og pratet om alt og ingenting egentlig, med konsertmusikk i bakgrunnen. Mer idyllisk enn det blir det ikke! Så ja, det var virkelig dødskoselig. Senere på dagen møtte jeg Karoline og Ida, og vi bare gikk rundt i byen og pratet. Det er gøy når Karoline er hjemme, for hun bor jo på Geilo og derfor ser vi ikke hverandre så altfor ofte. Det som er så morsomt er at når vi møtes så føles det som om vi ikke har vært borte fra hverandre i det hele tatt, fordi vi "klikker" liksom med en gang. Haha, eller hvaaa Karro? ♥

Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og da spiste jeg en god lunsj sammen med mamma som vi nøt på verandaen. Nå skal jeg hive på meg en bukse og så tar jeg turen ut. Blir hentet om ikke lenge, så jeg må få rumpa i gir. Vet at jeg har en super kveld i vente, så dette blir braaaa! Skulle gjerne mekket et bedre innlegg enn dette akkurat nå, men jeg fikk desverre litt dårlig tid. Har masse forskjellige bilder å vise dere da, så ikke glem å ta turen innom i morgen!går fint

Jeg er glad i dere. Dere må bare vite at det går fint med de negative kommentarene. Det er jo kun fordi dere bryr dere om meg, og akkurat det - er det eneste jeg trenger.

girlsnightSneakpeak :)

Heisann! Jeg trengte en liten pause fra sola, og da passer det fint med en tur innom bloggen for å oppdatere. I dag er det også utrolig fint vær ute! Jeg holder meg derfor for det meste ute, naturligvis. Slikker enhver solstråle i håp om bikiniskille, he-he! Om ikke lenge kommer Ingvill og Karoline på besøk til meg, og vi skal da kose oss med vafler og jentesnakk på verandaen. Ååh, koseliiiig! Har kjøpt inn både jordbær, blåbær, kesam og nugatti, mmm.

Aporpos det, så vil jeg tipse om verdens enkleste og beste mellommåltid: en boks vaniljekesam, toppet med jordbær, rosiner og sukker. Nam! Rosinene kan dere droppe uten problem da, det er bare jeg som har en greie for det, haha.

Vi skrives senere! Nyt fredagen!

#bloggerproblemHaha, saaaatan. Er det noe jeg hater over alt her i verden, så er det dataproblemer. Min største frykt er å for eksempel miste bilder på macen - heldigvis har ikke det skjedd med meg. Men altså, i går tok jeg mange bilder til bloggen. (Jeg tror vi snakker flere hundre) Hadde tatt bilder til diverse sminkeinnlegg og jeg hadde jobbet i mange timer. Selvfølelig klarte jeg å slette hele denne mappen med bilder i går når jeg hadde lagt dem inn på macen, og selv om det er en "liten greie" bare så trodde jeg at jeg skulle døøøø av frustrasjon. Alle de timene med fotografering var liksom bare forgjeves. Vel, i dag tidlig våknet jeg, og så fant jeg ut at jeg hadde lastet bildene over på ekstern harddisk rett før jeg slettet dem. YAAAAYS!! Dere skulle sett lykkedansen min i dag tidlig, hahaha. Livet smiler.

Minnekortet mitt sa takk for seg etter fem år flittig bruk da, men jeg var nettopp en tur på butikken med mamma og kjøpte nytt. Det jeg har har dobbelt så stor lagringsplass og er mye raskere, så nå er jeg klar for å fotografere som en Gud. Tror det er plass til nesten 1200 bilder på det, og det trenger jeg når jeg skal til Florida - selv om jeg kommer til å laste dem over på macen hver dag. Kommer sikkert til å ta 1000 bilder hver eneste dag, haha!

Dagens tips: sørg for å last over bildene dine på ekstern harddisk med jevne mellomrom! Det er så utrolig viktig :-) 

bedre enn skole

I dag har jeg senket skuldrene hundre prosent. Jeg er en slik person som aldri slapper skikkelig av, og når jeg først prøver å slappe av - så blir jeg bare rastløs. Men i dag har jeg ligget på verandaen med musikk på ørene, iført bikini og solbriller, og slappet helt av. For en deilig følelse! Jeg elsker virkelig sommeren.

Jeg tok noen bilder til bloggen tidligere på dagen, og når sola stod på det varmeste lagde jeg meg en god lunsj sammen med lillesøster ettersom jeg var barnevakt for henne, og litt senere fikk jeg besøk av denne baben:Så da lå og solte oss og pratet, så deiliiiig. Ganske okei å tilbringe dagen slik, fremfor å være på skolen. Hehe åååh, jeg er så glad for at vi har fri!!

Mamma kom hjem fra fjelltir for ikke så lenge siden, så i dag ble det litt sen middag. Det gjør ikke noe, for nå skal vi grille! :-) :-))))

Maten ble nettopp ferdig, men jeg ville bare titte innom bloggen før jeg setter meg til bords. Nå skal maten nytes i kveldssola!

venner og mat

... alt jeg trenger i livet mitt :-)

I går solte jeg meg, var med jentene, spiste god mat og vandret rundt i byen med Emma til sent på kveld i solnedgangen. Idyllisk, ååe. Når jeg kom hjem fant jeg senga ganske fort egentlig, og det kjenner jeg at jeg får igjen for i dag. Jeg våknet uthvilt i ti-tiden, og nå har jeg spist frokost og sagt hade til paps. Han drar til Frankrike igjen han, denne gangen til Nice. Han er så heldig - jeg vil også reise hele tiden!! Så nå er det bare jentene igjen her hjemme, men det er jo kjempekoselig det og.God som gullTror halve forbruket mitt de siste månedene har gått til vaniljekesam og nøtter, om ikke mer. Haha! Det er ikke vanskelig å se hva favorittmaten min er, nei. Yoghurtnøtter og slike sjokoladekuler er såå himla godt, jeg kommer ikke over det. Min fremtidige mann like det.Emma og Ingvill, mine heeeerlige jenterJeg våknet til sol i dag, men det ble nettopp litt overskyet. Håper det forsvinner, for jeg har så lyst ut og sole meg! Er jeg den eneste som føler en stor trang til å være brun på sommeren? Om vinteren spiller det liten rolle fordi da er alle likbleike uansett, men med èn gang jeg får litt farge på kroppen etter en sydenferie for eksempel så jeg opprettholde det. Jeg er liksom livredd for å miste fargen, haha.. Teit, men sant. Det er nesten litt irriterende, åhr! Hvorfor er vi så opptatte av brunfarge, egentlig? Jeg føler meg liksom 1000 ganger finere med en fin brunfarge, men jeg skjønner ikke helt hvorfor egentlig. Jaja, thank god for selvbruning sier jeg, eller så hadde nok jeg endt opp med hudkreft og tom lommebok.

summer i love youJa, altså? Det er ikke å legge til skjul på at jeg elsker sommeren. Gliser fra øre til øre når sola er her! Shortsen er fra Runwaydreamz, og overdelen er fra IvyRevel :)

nesten som ferie

Hei og happy onsdag! DA VAR DET LANGHELG GITT. Haha, så latterlig herlig. Vi hadde verdens kjedeligste skoledag noensinne - vi var på bre-musuem hele dagen. Ikke helt innenfor min interesse, men jeg var hjemme klokka to så da gikk det fint. Nå er jeg i skikkelig good-mood, fordi det er helg, sola skinner og jeg skal straks dra til Ingvill med jentene for å kose oss i sola. Dette kommer til å bli en super langhelg, uten tvil. Har mange planer allerede, gleder meg ♥

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å hive på meg bikinien. Jeg tror faktisk ikke jeg kan huske sist det var så varmt, haha. Innbiller meg også at jeg har fått litt farge etter den lille halvtimen jeg lå og solte meg? Håper det, for i sommer skal jeg nemmelig bli svart. Elsker å være brun, det må være selvtillitsboost #1.

Nå skal jeg spise grillmat med familien! Etter det tar jeg turen ut, så vi snakkes. Ha en super start på langhelga, fine leserne mine!

fridag


Heia!

I går ble det minimalt med blogging, beklager. Jeg tok turen til Julie rett etter skolen, sammen med Ems. Eller, vi dro på butikken først faktisk. Vi kjøpte med oss kinamat, vannmelom, Pepsi Max og snacks, og så hadde vi tidenes kosedag hos Julie. Vi bare chillet, snakket om jenteting og spiste masse mat. Det er livet, det. I dag var vi så heldige og hadde avspssering fordi vi må få alle skoledagene våre til å gå opp, så jeg har brukt fridagen min til å trene, sole meg og trene litt til. Det er sydenvær i Førde i dag, så jeg tok på meg shorts + sportsbh og jogget på fjellet i dag tidlig. Herregud, så? befriende!! Jeg følte jeg svevde på et sky et øyeblikk, no kidding haha. Jeg blir alltid i sinnsykt godt humør av å trene, så når jeg kom hjem ryddet jeg hele rommet og bestemte meg for å trene litt styrke i tillegg. Effektiv dag!

Nå kommer Ingvill en tur bort. Tror jeg bare skal være hjemme resten av kvelden og slappe av, er deilig det! :-)

Toppen er fra sheinside.com!

addicted to this dress

Ååh, dere vet paljettkjolen min i sølv som jeg har blitt så glad i? Det er min favorittkjole av alle jeg eier. Den har paljetter (som jeg er kjempesvak for), passformen er perfekt og jeg elsker de korte armene og hvordan utringingen er. Vel, jeg har blitt stolt eier av samme kjole - i to freshe og nye farger. Gull og mørkeblå!

Her er den i gull. Wow, er den ikke bare nyyyydelig? Blir skikkelig glad bare av å se på den jeg! Nå har jeg litt farger å veksle mellom, tjoheiii så gøy. Vet ikke hvilken av dem jeg liker best, faktisk. Den sølv kler alt, den i gull ser skikkelig ekslusiv ut og den blå er litt mer spesiell og utenom det vanlige. En fin kombinasjon! De er forresten veldig behagelige å gå med, i forhold til andre paljettkjoler jeg har prøvd. Stoffet er liksom stretchy.

Alle kjolene er fra lookbookstore.co.

konkurranse: vinn veet hårfjerningskrem

Visste dere at man kan bruke krem som hårfjerning? I stedet for å kutte av hårene, løser Veet Hårfjerningskrem opp hårene, slik at uønsket hår bruker lenger tid på å vokse ut igjen enn ved barbering - og hårene som da kommer ut igjen vil være mye mykere.

Ti av dere skal få være med i mitt testpanel for Veet Hårfjerningskrem, wohoo! Jeg velger da ut ti av dere som kommenterer dette innlegget, og de ti vil få produktene tilsendt til seg selv og for fire andre venninner. Det vil si at om du blir en av de ti som får teste kremen, vil du få tilsendt rikelig med produkter slik at du kan samle inn fire venninner for å ha en "veet-kveld" hvor dere tester ut produktet. Etterpå sender du meg bilder fra test-kvelden din sammen med venninnene dine, og de vil bli postet her på bloggen min - og så skal jeg fortelle om min egen erfaring om produktet i samme innlegg.Altså:
1. Kommenter innlegget
2. Jeg trekker ut ti tilfeldige
3. Disse ti vil få tilsendt produkter til seg selv og fire venninner
4. De ti utvalgte sender meg bilder fra veet-kvelden med venninnene sineJippi, dette blir gøy! Jeg gleder meg kjempemye til å teste kremen selv, blir spennende å prøve ut noe annet enn barberhøvelen for en gangs skyld. Så, er det noen som har lyst å teste denne hårfjerningskremen? Isåfall, legg igjen en kommentar i dette innlegget her :)

Reklame

ukens spørsmål #70

Kan du ha en guide av Mythos Bech Resort, hotellet du var på i Rhodos?
Jeg har skrevet et innlegg av hotellet her med bilder og slikt. Du finner også mange flere bilder hvis du velger kategorien "Rhodos 2013". Det er ikke så altfor mye å "guide" for egentlig, ettersom alt er tilrettelagt på hotellet. All-inclusive (hvis du har det), aktiviteter og hele pakka. Kjenner jeg savner det skikkelig når jeg ser på bildene, herlighet!! Jeg skulle jo egentlig tilbake i år, men det ble Florida-tur på meg i stedet. Jeg klager så absolutt ikke, da.


Er du i et forhold eller på gang med noen?
Nei, det er jeg ikke.

Hadde foreldrene dine sånn harry-fest (du kom vel hjem ganske sent, så holdt DE fortsatt på??), eller var det bare sånn koselig vin/middags-kveld med venner?
De hadde bare en koselig nabokveld på verandaen altså, haha! Jeg kom hjem i 2-tiden tror jeg, så det var ikke veldig sent.

Hva har skjedd med kneet ditt? Virker som om du går med plaster for oppmerksomheten sin skyld?
Jeg har fått et stort og ganske dypt brannsår, så nei, det er ikke for oppmerksomhet. Klarer ikke å bøye kneet skikkelig eller noe, dødsirriterende. Såret er skikkelig åpent og vil ikke gro, så jeg må ha plaster på.

Hvorfor bruker du aldri Runwaydreamz-shortsene lengre? Det var liksom det man gjenkjente med deg!
Haha, det har jeg ikke tenkt noe over egentlig. Har hatt en periode hvor jeg har hatt dilla på bukser, skjørt og kjoler, så jeg har ikke brukt shortsene mine noe særlig. Men nå står sommeren for tur og jeg blir nok å bruke de fine shortsene mine i sommer. Samarbeider fortsatt med Runwaydreamz, så får nok noen nyheter på døra om ikke så lenge ♥

Hvor er shortsen og toppen fra?

Shortsen er fra Levis, kjøpt på imso.com, og toppen er fra Bik Bok.Hva ble karaktersnittet ditt til jul?
Det har jeg faktisk ikke regnet ut. Kan jo alltids ta å gjøre det, men frister ikke så veldig, haha. Fikk 5 i alle fagene tror jeg, utenom èn sekser og èn firer om jeg ikke tar feil.

Hvordan og hvor lenge har du kjent Julie?
Vi begynte på samme skole i åttende klasse, så vi har gått i parallell i tre år. Vi var venner og slikt da, men vi begynte ikke å henge før sommeren til tiende klasse, tror jeg. I tiende klasse pleide vi å trene sammen hele tiden, og vi var så spreke at vi til og med stod opp klokka seks og trente før skolen, haha. Når sommeren kom og vi var ferdig på ungdomsskolen begynte vi å henge enda mer sammen, og selv om vi begynte på forskjellige skoler på videregående ble vi bare nærmere og nærmere. Så jaaa, vi har kjent hverandre veldig lenge nå :-)

Hva pleier du å spise når du er i byen og kjøper mat?
Jeg går sjeldent på cafè, pleier bare å kjøpe mat på matbutikken, hehe. Så da går det som oftest i vaniljekesam med bær + nøtter, det er verdens beste kombinasjon. Skikkelig piknik-mat, perfekt om du skal sitte ute i parken og bare slappe av.Har dere hytte?
Jepp, det har vi. Den ligger i nærheten av en plass som heter Ullebø, faktisk. Vi pleier alltid å være der om sommeren - da er det skikkelig idyllisk der. Det er ikke innlagt vann eller dekning der da, så det blir sånn skikkelig avkobling når man er der. Jeg har ikke vært der på kjempelenge nå, men håper på finvær i sommer når jeg er hjemme slik at vi kan dra dit!

Hvor får man kjøpt røde plastkopper som man kan ha på fest?
Nille, tror jeg!

Skal du på Miley-konsert?
Ja, jeg og bruttern drar hvis vi får tak i billetter! Noen som selger, eller? Får man tak i rimelige billetter fortsatt, liksom?Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Jeg behandler bildene mine (sorterer de, velger ut de fineste og beskjærer de) i Picasa, og jeg redigerer dem med kontraster, lysstyrke og effekter i Adobe Photohop CS6. Dersom jeg har lyst å pynte bildene litt ekstra så bruker jeg ofte pixlr.com/express, som er et kjempenkelt, gratis og bra program online. Jeg redigerer ikke bildene mine mye da, men jeg skal lage en video hvor jeg viser hvordan så fort jeg får tid. 

Jeg har lurt på dette så utrolig lenge! Hvor har du kjøpt den tighte, ferskenfargede joggebuksa di fra Nike?
Den er fra junkyard.no, men jeg tror ikke den selges der lenger desverre. Du kan jo sjekke andre nettsider som selger Nike.

Hvor gammel var du da du fikk mensen?
Har hatt det i 4-5 år, så da klarer vel dere å regne ut alderen.

Hvor mange måltider spiser du hver dag?
Haha, jeg teller ikke måltidene mine i det hele tatt. Jeg spiser når jeg er sulten, som da er ganske ofte. Husker før når jeg var liten og jeg trodde jeg hadde bendelorm i magen fordi jeg alltid var sulten, haha :-( Jeg har hørt at man skal spise 4 måltider hver dag, men det er da veeeeldig lite? Jeg spiser i hvert fall mer enn det.Om dere har flere spørsmål - legg igjen en kommentar i dette innlegget. Er mye enklere for meg å svare på neste ukens spørsmål hvis alt er samlet i et innlegg!

surpriiise

Vellykket surprise-party: check!

Vibeke har endelig fyllt 18 år (wiii grattis snuppa!!), så i går var det duket for surprise-party for henne. Jeg holdt faktisk på å skrive "skal i bursdag til Vibeke" i går haha, men heldigvis gjorde jeg ikke det da xD Hun trodde altså at hun skulle på tacokveld med et par venninner, men når hun kom inn i stua var det ikke taco som stod på bordet - men kake, chips, vannmellom og mye godt + masse folk. Ååh, det er så gøy å overraske folk på den måten! Kvelden var dødsbra, jeg koste meg såååå mye og det er jeg sikker på at bursdagsbarnet og resten av folka også gjorde. Jeg failet forresten så sjukt med selvbruningen et kvarter før jeg skulle ut døra!! Jeg pleier alltid å få det til slik at jeg ikke får skjolder, men jeg har så mye sår og styr på beina mine nå at det ble helt messed up. Haha, jeg stod liksom der og skrubbet av brunfargen med et håndkle rett før jeg ble hentet - gjett om jeg var stressa. Neste gang skal jeg ta selvbruning dagen før, slik at jeg får dusjet èn gang først.

Når jeg kom hjem i går hadde mamma og pappa nabofest på verandaen, så da chillet jeg litt med de voksne før jeg kom meg i seng. Haha, stemniiiing!Meg og Synnøve ♥

Synnøve, bursdagsbarnet Vibeke og meg ♥Synnøve, Vibeke, meg og Sunniva ♥ Fiiiine jenter

Jeg pleier ikke å ha så mange slike type bilder på bloggen, fordi jeg synes det kan bli for "mye" og ikke alltid helt passende. Jeg vet ikke helt, er det greit inni mellom, eller blir det uinteressant for dere? Jeg synes det er så kjedelig for dere at jeg forteller om kvelden uten at jeg har bilder å vise, men kan godt droppe det likevel liksom :-) Vel, nå skal jeg få gjort litt søndags-jobb jeg! Vi skrives senere. Jeg håper dere får en fin avslutning på uka - bruk søndagen til å pleie dere selv og lade opp til nye uke!

frokost i parken

Jeg elsker å ha avtaler tidlig på dagen! Føler jeg får så mye ut av dagen da, så i dag møtte jeg Pål-Victor i byen klokka tolv. Å catche opp med noen man ikke har sett på en stund er så utrolig koselig, så dagen min har med andre ord vært kjempebra. Vi dro innom butikken og handlet oss frokost (vaniljekesam, blåbær og druer ♥), og så satt vi oss ute og nøt det fine været. Noe så herlig! Vi skravlet om alt mulig og mimret også tilbake om da vi var i Rhodos - shiiit som jeg savner det. Det var virkelig en uke i paradis. Morsomt at jeg og Pål-Victor møttes der helt tilfeldig, begge var liksom fra samme by og gikk på samme skole, men vi hadde aldri pratet sammen. Livet er tilfeldig, dere :)

Siden jeg kom hjem har jeg bare ligget paddeflat på verandaen og solt meg. Jeg har nettopp spist hjemmelaget pizza med familyen, og nå tenkte jeg å ta en runde selvbruning før jeg tar turen ut i kveld. Aner ikke hva jeg skal ha på meg som vanlig, hm.

yesterdays outfit: leather

God morgen! I dag våknet jeg på den beste måten noensinne: jeg trodde det var skole. Ååh, jeg er vel ikke den eneste som synes det er verdens beste følelse å finne ut at man har fri når man våkner? Jeg måtte nesten bare smile fra øre til øre, jeg. Jeg kom meg likevel opp på beina klokka ti, noe jeg har fått som vane i helgene. Synes ikke noe særlig om å sove lenge lengre, nå blir jeg bare kjempeforbanna på meg selv om jeg sover til lengre enn tolv, haha.

Jeg har nettopp fått på meg sminken nå ligger jeg bare og slapper av i senga med macen på fanget. Sparer så utrolig mye tid om morgenen nå som jeg ikke stritter hele håret lengre (tar bare luggen nå), og det er så ufattelig deilig! Har faktisk hatt fall hele denne uka, det ser dere vel på bildene. Jeg kommer i hvert fall ikke til å ta meg tid til det i Florida, for hver gang jeg er i på sydenferie pleier jeg å la det være naturlig. Det er sååå deilig. Apropos det, nå er det ikke lenge til jeg vender snuten mot statene! Herregud, det begynner endelig å nærme seg!!

I dag er planen bytur med Pål-Viktor. Det begynner å bli en stund siden sist nå, så jeg gleder meg kjempemye!! Jeg burde vel egentlig få på meg klær nå og komme meg avgårde. Vi skal spise frokost i byen, og det passer veldig bra i og med at jeg er skrubbsulten.

Skjørt fra IvyRevel, hettegenser fra Bik Bok, sko fra Converse, solbriller fra Ray-Ban (Junkyard), veske fra Modekungen

Her er gårsdagens bekledning. Jeg hadde god tid på morgenkvisten for en gangs skyld, så da ble det et litt mer pyntet antrekk for dagen. Hva synes dere?

sunne hverdagsvafler
Dette trenger du til ca. 20 vafler:
- 3 dl havregryn
- 7 1/2 dl melk
- 3 dl kesam
- 3 store egg
- 2 ss olivenolje
- 3 ss sukker (kan sløyfes eller byttes ut med Sukrin eller Splenda hvis du vil ha de 100% sunne)
- 1 ts vaniljesukker
- 1 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 4 1/2 dl speltmel eller hvetemel
- 2 1/2 sammalt hvete, grov
- (Evt. kardemomme, det er suuuupergodt å ha i! Jeg pleier å pøse på med masse kardemomme, haha)Slik gjør du:
Start på toppen av oppskriften og ha ingrediensene oppi en bolle. Rør rundt til du får en jevn røre. Den vil se ganske tynn ut da, men når den har svellet 30-40 minutter i kjøleskapet, har den fått den perfekte tykkelsen.
Ettersom det er lite fett i røren er det en god idè å spraye vaffeljernet med olje, formfett eller smør, og gjenta det med noen platers mellomrom.De smaker like godt med vaniljekesam + frukt eller bær oppå, som smør og sukker og syltetøy. De smaker også dødsgodt kalde i matpakka, med enten hvitost eller brunost oppå. Jeg anbefaler dere virkelig å teste denne oppskriften - jeg synes den er helt fantastisk god. Det som er så bra er at man kan spise disse uten noe dårlig samvittighet, for de er kjempesunne og kan lett byttes ut med brødskiver på skolen. Faktisk så er det sunnere med slike vafler, enn hva det er med brød man kjøper på butikken. Så hey, vafler er den nye tingen! Dette er både frokost, lunsj og kveldmat her i huset. Et tips er å lage røren og bare steke så mange du skal spise, slik at du kan steke nye og helt ferske neste morgen.

"endelig" helg

Heeeej! Noen flere som er superdupermegaglad for at det er helg? Nå er jo ikke akkurat skoledagene så tunge for våres del ettersom vi har null prøver og mye avspasering, men det er likevel godt å vite at jeg har to dager med fri fremfor meg. I dag tidlig våknet jeg av meg selv halv syv, så da fikk jeg plutselig kjempegod tid til å både sminke meg og spise en god frokost. Jeg dro en kjapp tur innom solsenteret før jeg dro på skolen - fooor en deilig start på dagen. Etter det tuslet jeg til skolen, og så hadde jeg èn time før det plutselig var helg. Helt okei det, da! Så det var en helt okei skoledag, hehe xD Bortsett fra at Ems ikke var der da ettersom hun er bortreist. Miss u a lot my boo.

I dag står det mellom å trene, dra til byen med en venninne og dra på kino. Hmm?! Jeg føler dagene mine består av slike dilemma, kan sitte i to timer og bare sitte og fundere på hva jeg skal velge. Skal ikke vere enkelt, nei. Men jeg ender nok opp med noe gøy uansett.Dagens outfit kommer også, forresten! Jeg holder på å redigere bildene nååå.

Har gått skikkelig lenge nå uten å bruke deksel til mobilen min forresten, så den har begynt å få en del hakk og riper, buhu. Har også heeeeeelt stappfullt med bilder, noe som irriterer meg hver eneste dag. Gidder aldri å laste de over, så jeg slepper liksom èt gammelt bilde for å ta èt nytt, haha. Har egentlig lyst å bare kjøpe ny iPhone før jeg drar til Florida, slik at jeg slipper at det skjer noe kluss med den der og så blir jeg gående uten mobil. Det går jo ikkeeee. Noen som vet om iPhone 5S er mye billigere i USA? Går det liksom an å få mobilen på norsk hvis jeg kjøper den i utlandet? (Haha, teite spørsmål, men jeg har ikke peiling) Blir kjempeglad om noen av dere vet det.

perfekt torsdag

For en flott dag dette har vært! Jeg har vært med min kjære soulmate, også kjent som Lina. Vi har det alltid så utrolig, utrolig koselig sammen. I dag møtte jeg henne i byen, og vi tuslet bort til Spenst hvor vi fikk gjennomført en bra økt med tanke på hvor mye vi hadde å prate om, haha. Vanskelig å holde fokus når man så gjerne vil prate - men vi fikk tatt en del øvelser på mage. Etter en stund sa vi oss ferdige, så da dro vi svette og fine på butikken og handlet inn ingredienser til pizza. Vi lagde ikke vanlig pizza eller Ullebø-varianten denne gangen, men: VERDENS BESTE PIZZA laget av Kriss og Linus. Herregud dere, denne tror jeg topper det jeg har smakt av pizzaer!!! Jeg skal selvfølgelig dele oppskrift til dere, for denne dere lage - dere har ikke noe valg. Så også at dere ville ha oppskrift på de sunne vaflene, så nå har jeg tre oppskrifter som skal ut på bloggen: mamma's hjemmelagde mexicana-pizza, meg og Lina sin pizza og vaflene. Gled dere, jeg skal få postet en av dem allerede i morgen!

Jeg skal love dere at det var et hellig øyeblikk da vi tok den første biten av stykket, altså. Aaaah. Flere slike catch-ups med jentesnakk og god mat blir det mye av fremover nå som vi endelig er "skolefri", for guuud så koselig. Setter så utrolig stor pris på slike dager.Litt ut av sammenheng i forhold til resten av innlegget: Jeg fant forresten en bruker på instagram i dag som heter kristineullebolover, og jeg trodde jeg skulle smelte. Denne jenta tar seg tid til å redigere slike bilder som dette - er det ikke bare helskjønt? Jeg blir helt rørt over hvor søte leserne mine er. Det slo meg faktisk hvor sinnsykt rart at slike fanbrukere kan bli "starstruck" over at jeg følger dem og liker bildene, for jeg tenker jo ikke noe over det. Jeg merker jo selv hvor sykt starstruck jeg blir når folk jeg ser opp til følger meg eller liker bildene mine, og det at noen føler det slik ovenfor meg er bare så? rart. Det betyr utrolig mye for meg, og det at jeg faktisk er et forbilde for enkelte er det største komplimentet jeg kan høre. Er så glad i dere!

new purse

Si hei til min nye veske!Fra modekungen.se. Følelsen av å bære en splitter ny veske kan ikke sammenlignes med noe som helst. Aah, noen som kjenner seg igjen? Jeg er sååå glad i vesker, og min favoritt av dem jeg har er den fra Michael Kors. Den har blitt flittig brukt helt siden jeg ble stolt eier, men jeg har lenge sett etter en litt mer "myk"  veske. Den fra Michael Kors er mer hard, og passer til å ha mac og skolebøker i, mens denne fra modekungen passer perfekt til å ha kamera og slikt i. Jeg eeeeelsker den! Størrelsen, naglene under og det deilige stoffet. Det fulgte med en lang reim, så man kan veksle mellom å ha den over skuldrene og bære med med armene.

I dag sluttet vi halv 12, så da dro jeg hjem, ryddet rommet og fikk gjort mye fornuftig som jeg ellers ikke hadde tatt meg tid til etter en lang skoledag. Nå har jeg nettopp fjernet hudsminken og skal straks dra til byen for å møte Lina. Vi skal ta oss en treningsøkt på Spenst sammen, og så stikker vi hjem til meg for å mekke noe godt å spise. Åååh, det skal bli så koselig! Vi er foodporn-partnere, eeeelsker mat begge to, haha. Gotta love it :-) Ser frem til en super dag!

i heart waffles

I går bestemte jeg meg for å ha en ekstra koselig avslutning på dagen, så jeg fikk med meg mamma og vi smelte sammen en hverdagsvafler-røre. Visste dere at hvis man lager vafler med de riktige ingrediensene, så er det sunnere enn å spise for eksempel brød som man kjøper på butikken? Så hey, her er det bare å spise vafler med god samvittighet - hver dag! Perfekt frokost, lunsj eller kveldsmat. Kanskje alle delene til og med, hvis du klarer å spare dem da, tihi. Er oppskrift interessant? Isåfall kan jeg poste den!Når vaflene var ferdigstekt satt vi frem mye forskjellig godt å ha på, blant annet vaniljekesam, bær, hermetiserte fersken (det har vært min hang-up i sikkert over et år nå, eeelsker det!), sukker og ost. Helt innafor! Deretter satte vi oss i stua med pledd og så verdens nydeligste film; Dear John. Herreguuud, så utrolig skjønn film. Satt med tårer i øynene gjennom hele filmen. Hvooorfor har jeg ikke sett den før nå? Jeg digger Amanda Seyfried (ble frelst av henne etter Mamma Mia the movie), så det var jo ingen tvil om at denne filmen måtte være bra.

I dag har jeg vært på cafè med to superherlige personer, nemlig Vemund og Sigrid. Ååh, så utrolig koselig det var! Jeg går sjeldent på cafè, så når jeg først tar turen er det alltid kjempehyggelig. Vel, vi ble sittende og prate, og plutselig hadde vi sittet der i hele to timer. Sverger på at det føltes som en liten halvtime, haha! Det må gjentas, absolutt!! :-) Nå har jeg nettopp vært på butikken og handlet yoghurtnøtter og hentet en pakke, og jeg skal lage meg kveldsmat som jeg skal nyte mens jeg øver tyskgloser. Shit, er lenge siden jeg har gjort skolearbeid nå, vi har jo ikke hatt noe å gjøre etter at tentamen var ferdig. Rart å gå fra å sitte dag ut og dag inn med lekser, til å komme hjem fra skolen og faktisk ?. kunne gjøre det man vil?? Jeg elsker det, da!

light blue denimBildene er ikke fra i dag. Bukse Bik Bok, solbriller Ray-Ban, skjorte Gina Tricot

Heiiii og god onsdag! Jeg er på vei ut døra nå for å dra på cafè, så jeg rekker desverre ikke å skrive så mye. Vi blogges når jeg er hjemme! :-) Ha en super dag! 

because: just do it

Da jeg kom hjem fra Stockholm var det første jeg møtte en pakke fra Junkyard, og oppi lå blant annet denne. For en flott velkomst! Jeg er altså blitt eier av en råstilig tights fra Nike, og den jeg har på meg på bildet finner dere her. Ah, aldri har jeg hatt en så behagelig tights på meg før! Den sitter virkelig som et skudd. Har byttet denne ut med kosebuksa de siste dagene - og jeg er veeeeldig kjær på kosebuksene mine, så det forteller litt, hihi. Skulle gjerne hatt Kim Kardashian-rumpe og spradet stolt rundt i denne da, men vi med liten rumpe må da også få lov å gå med tights, er dere ikke enige? :-( Haha!

Nå sitter jeg på kjøkkenet og blogger mens mamma står ved siden av og lager vaffelrøre. Vi skal kose oss i kveld med god kveldsmat, naaam. Tror jeg skal toppe vaflene med vaniljekesam og masse bær + frukt (sjokk), så da får jeg starte å skjære opp frukten jeg. For en koselig avslutning på dagen! Et spennende prosjekt hadde forresten vært å telle hvor mange vaniljekesam-bokser jeg fortærer i løpet av livet mitt. Den dagen jeg flytter ut vet jeg nøyaktig hvordan handlelisten min kommer til å se ut - taco, vaniljekesam, pizza, pesto + rundstykker , Pepsi Max - repeat. Jeg er så sykt vanemenneske, haha!

nike all over

Heiiiiia!Dere
er noen fantastiske mennesker. Wow, jeg sitter bare her jeg, helt tom for ord. Å lese gjennom kommentarene i forrige innlegg var så utrolig herlig - tenk at det er så mange der ute som bryr seg så mye om meg. Jeg skjønner ikke hva jeg har gjort for å fortjene det, men dere må vite at jeg er evig takknemlig. Å høre at jeg inspirerer dere og gjør dagen lettere er noe av det beste jeg hører - tusen takk. Tenk at jeg har dere ♥

Jeg skal i hvert fall være mer åpen på bloggen fremover, for det hjelper utrolig mye for meg. Tihi! Men over til noe annet. Jeg går fortsatt i gymklær jeg, orket liksom ikke å dra på meg den stramme jeansen. Forresten, dere ser det store plasteret på kneet? Det er resultatet av en stykk overivrig Kristine i gymtimen på skolen. Plutselig lå jeg paddeflat på kunstgrasbanen med skrubbsår på kneet og munnen full av slike svarte knotter. Jeg ler meg ihjel! Det minner meg om barndommen, for dere husker vel når skrubbsåret på kneet var våres eneste bekymring? Haha, åååe!Shortsen er en Nike Pro og er kjøpt på Sportsgalleriet i Bergen, og Nike Free Run-skoene + jakken er fra junkyard.no. Jeg eeeeelsker fargene!frøken "perfekt"

Åhhr. I stunder som dette er det både godt og bra å ha en blogg. Jeg skulle til å blogge nå, og da stod valget mellom to typer innlegg: et hvor jeg skriver om hvor forbanna bra dagen min er og jeg kun fokuserer på det positive, og et innlegg hvor jeg rett og slett bare er helt ærlig og skriver rett fra hjertet. Jeg tror jeg velger sistenevnte, for en gangs skyld.

Jeg kom hjem fra skolen i dag, og alt var fint. Jeg var i godt humør. Livet mitt er jo bra for tiden. Jeg mener, det nærmer seg sommer, jeg har masse spennende på gang og jeg er omringet av mennesker jeg er kjempeglad i. Hvorfor ender det da opp med at jeg sitter på rommet mitt gråter til mascaraen har fordelt seg utover hele trynet? Ingvill kom liksom en tur bort fordi jeg skulle hjelpe henne med noe, og så ender det med at jeg bryter ut i gråt og hun sitter og holder rundt meg. Jeg er så jævlig forbanna på meg selv. Dumme, dumme Kristine. Jeg klarer jo faen meg ingenting.

Det har ikke skjedd noe. Jeg bare sitter igjen med en hel haug av tanker og skuffelser over meg selv, uten at jeg helt vet hvorfor. Plutselig er livet på topp og jeg føler at alt går på skinner, men tre timer senere klarer jeg liksom ikke å finne glede i noe som helst. Repeat. Jeg vet at livet går opp og ned, men det er så slitsomt å føle det slik jeg gjør nå. Alle disse følelsene som drar meg i alle retninger sliter meg ut. Alt jeg gjør er feil, og jeg føler at jeg bare ødelegger for meg selv hele tiden. Det er ikke slik at jeg går rundt og er lei meg egentlig, for jeg har det liksom sinnsykt bra. På samme tid er det så forbanna mye som skurrer - så mange ting jeg ikke får til å falle på plass. Jeg mener, jeg vil så gjerne gjøre det bra. Vil så gjerne få 5 og 6 i alle avgangsfag, trene som en helt, blogge dødsbra og være den jenta som stiller opp for alle. Hmm. Til slutt ender det bare opp med at jeg går rundt og holder alle disse bekymringene for meg selv, for jeg hater å "klage" til andre, og jeg lever i en slags illusjon om at disse problemene forsvinner dersom jeg ikke prater om dem.

Jeg vet ikke hva det er som knekker meg. Jeg vet ikke om det var den spydige kommentaren fra en leser jeg leste i sted som fikk vannet i glasset til å renne over glasset, eller om det var jeg som overtenkte. Jeg føler liksom at jeg har et konstant press på meg, og selv om jeg vet at mye av presset kommer fra bloggen, så vet jeg at det er ikke bloggen som er problemet. Jeg elsker å blogge, og jeg kunne aldri tenkt meg å kuttet det ut. Det må dere bare vite. Dere gir meg så utrolig mye.

Likevel blir det litt for mye for meg noen ganger. Selv om jeg er en blogger. Jeg bryr meg ikke om negative kommentarer, men det svir så forbanna mye å lese dritt om meg selv de dagene hvor jeg ikke har det helt greit. Det får meg egentlig bare til å føle at jeg er mislikt av alle.

Ja, hehe, litt ut av kontekst da. Jeg har lagt rettetanga halvveis på hylla de siste dagene, hva synes dere? Jeg er skikkelig lei av å stritte håret mitt hele tiden, så nå stritter jeg bare luggen - og resten av håret lar jeg være naturlig. Det er jo egentlig ganske fint det og i grunn! Føler håret mitt får litt mer liv i seg. 

?. Dette var deilig å få ut :-) 

bilder fra 17. mai

Hei dere! Ååh, så tungt det var å stå opp i dag tidlig. Jeg har vært i et slags feriemodus nå ettersom jeg ikke har vært på skolen på en stund, så derfor var det skikkelig tungt å høre vekkerklokka ringe. Meeeeen det kom seg med en gang jeg fikk på meg sminke og i meg frokost, så null klaging på meg! Mamma lager favorittmiddagen min nå wiiiii, og etterpå skal jeg trene tenkte jeg. Føler faktisk at jeg må trene litt nå før sommeren, ettersom jeg vet at det ikke blir mange treningsøkter på meg i Florida, og det hadde vært kjekt å ha noen fååååå synlige muskler på kroppen når bikinisesongen dukker opp. Hehe. Kan jo hende det blir tid til trening i Florida også da, jeg skal jo tross alt være der i en hel måned. Vi tar det som det kommer, som alltid.

Her er noen bilder fra 17. mai! Det var en utrolig start på dagen. Så på tog og møtte mange kjente fjes! Ble rolig på kvelden da, ettersom jeg var så sliten etter en lang og hektisk uke. Sov hele ettermiddagen nesten, hahah.. Det er ganske spesielt i og med at jeg aldri sover på dagtid - jeg haaaater nemlig å powernappe.Nå er Ingvill her!! Vi skal ha en catch up siden sist, koseliiiig. Vi blogges etterpå, dere!

Hadde dere en fin 17. mai, da? Jeg har sunnfjordsbunad forresten, til dere som spurte! 

stockholms-turen

Hei! Da tenkte jeg å fortelle litt om turen min til Stockholm. Jeg var der jo kun i èn dag, men likevel skjedde det utrolig mye - og jeg har en del bilder å vise også. Jeg koste meg helt rått, og Stockholm er virkelig en by jeg vil tilbake til i nær fremtid. Så utroooolig fint det var der!

Vel, på onsdag satte jeg meg på bussen til Bergen, hvor jeg møtte Håkon. Vi dro innom butikken og kjøpte vaniljekesam, druer og nøtter (verdens beste kombinasjon), og så lunsjet vi en liten stund før jeg dro videre.SOM jeg elsker å fly. Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Hver gang jeg sitter på flyet vet jeg at jeg har noe bra i vente, og den følelsen er så herlig! Spesielt deilig var det å reise alene, så jeg slappet skikkelig av med musikk, snacks og Pepsi Max.

Jeg kom frem til hotellet ved midnatt. Var utrolig sliten da, så da var det rett i dusjen, for å så legge seg i verdens beste hotellseng.

Torsdags morgen ringte alarmen 06.00! Da hoppet jeg opp av senga, rettet håret mitt og spiste hotellfrokost før jeg pakket kofferten og sjekket ut. Jeg møtte "teamet", og fooor en herlig gjeng. Koste meg utrolig mye! Vi hadde da et program for dagen, og alt gikk etter planen.

Litt senere på dagen kom Caroline Roxy! Wow, for et herlig menneske. Jeg har jo alltid vært fast leser av bloggen hennes, så det å møte henne var utrolig koselig. Vi møtes igjen flere ganger, blant annet nå i slutten av sommerferien. Det ser jeg virkelig frem til! Mer sprudlende jente skal du lete lenge etter.

Her er Caroline og makeup-artisten. Utrolig dyktig dame, som virkelig hadde peiling på det hun drev med. Det ser dere vel på resultatet, hun ser jo rett og slett smashiiiing ut!Caroline skulle fotograferest, så da var det på tide for meg å vende snuten tilbake til byen ettersom jeg måtte rekke flybussen. Jeg hadde noen få timer til rådighet da, så da tok jeg meg friheten til å vandre rundt i gatene i Stockholm. Jeg fikk ikke så god tid til å kikke i butikkene, men jeg var innom en del da, og for et utvalg! Synd jeg ikke fikk shoppet noe, men jeg hadde uansett ikke plass i kofferten så det var vel kanskje like greit.Dro innom godisbutikken da, selvfølgelig! Jeg gadd ikke kjøpe med meg godteri, men de har et crazy utvalg av yoghurtnøtter og slikt, så jeg kjøpte med meg en solid pose med kokosmakroner-ish-greier, yoghurtnøtter, hvit sjokolade og mye mer. Nam!Jeg møtte også mange lesere! Har jo utrolig mange lesere fra Sverige, så det å møte noen av dere var virkelig dødskoselig. Aldri vær redd for å komme bort til meg! Jeg gikk jo alene, og selv om det var deilig det så gjorde det ikke noe med litt selskap inni mellom, tihi.Og ja, hahaha. Jeg satt meg ned på en benk for å slappe av litt før jeg tok turen til flybussen, og plutselig kommer det en fyr fra Sveits og begynner å prate til meg. "Hey, I know this is very random, but you're really pretty, shit!". Litt creepy seff, men jeg var jo alene - så hvorfor ikke slå av en liten prat. Han var utrolig hyggelig da, og det ble en koselig samtale om skole, fremtidsplaner og norske VS svenske folk. Haha!I tillegg fikk jeg han til å ta litt bilder av meg, så en stor takk til han! Finner alltid løsninger selv om jeg er alene på tur ;-)

Vel, Stockholm - for en nydelig by! Det var en utrolig fin dag, og jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake. Alt gikk etter planen, og dette tror jeg blir BRA! Jeg gleder meg til å fortelle dere hva jeg gjorde - dere burde glede dere.

17. mai tjoohei

Gratulerer med dagen, kjære leserne mine! Endelig er det 17. mai. Jeg har alltid elsket denne dagen! Man får brukt det fineste plagget i klesskapet, man får vært sosial med gode venner og familie, og ja; maten! Rømmegrøt er noe av det beste jeg vet, og det at man spiser det nettopp kun èn gang i året gjør det liksom ekstra godt. Jeg har hatt en super 17. mai-feiring så langt. Dro til byen med familien min og møtte venner for å se på toget. Jeg gikk ikke selv, men synes det var kjempekoselig å bare se på :-) Fikk hilst på og pratet med mange jeg ikke har sett på lenge og, så det var suuuperkoselig!

Image and video hosting by TinyPic

Formen var super i dag tidlig, men nå derimot? Jeg skulle egentlig være med bort på barneskolen med familien, men alt i kroppen min skrek nei, haha. Jeg vet enda ikke om det skyldes gårsdagens festligheter, det ekstreme tannverket jeg har hatt i dag eller det faktum at jeg ikke har sittet på rumpa og slappet av èn gang siden jeg kom hjem fra Stockholm. Kanskje det er en liten blanding? Jeg heiv i hvert fall av meg bunaden, heiv i meg 3 skåler rømmegrøt og la meg ned på sofaen for å sove. Våknet nå nettopp, og det føles allerede bedre. Tror jeg bare trengte en liten powernap jeg, altså! Så nå tar jeg turen til Julie, og vi får se hva kvelden bringer.

Kvelden i går? fantastisk!! Det var så ubeskrivelig gøy å komme hjem igjen til Førde og møte alle folkene igjen, selv om jeg bare hadde vært bort i litt over èn dag, haha. Det var jo siste feiring for russen, og den ble avsluttet med en kooonge fest. Det var virkelig topp stemning hele kvelden! Jeg gleder meg SÅ mye til jeg er russ om to år, det kommer til å bli helt magisk wææ. Vel, jeg avsluttet mens leken var god i går kveld og dro hjem ganske tidlig, det var nemlig høyst nødvendig med tanke på hvor lite jeg har sovet denne uka, og hvor mye jeg har gjort.

Image and video hosting by TinyPic

M
eg, Fabian og Julie hihiii. Nå må jeg dra! Jeg må ta meg "bloggfri" i dag, men i morgen lover jeg å komme sterkt tilbake med bilder fra både 17. mai og fra Stockholm. Har så mange bilder og så mye å fortelle dere!

Noen som er russ og leser bloggen min? Isåfall, hvordan har russetiden vært? 

6 picturesEr ikke passet mitt søtt? Nå får jeg bare enda mer lyst å reise - hele tiden!Bæærgen!Gjett om denne smakte godt i går kveld, når jeg ikke hadde drukket i løpet av hele dagen. Aaah.Selfie midt i Stockholm by. Prøvde diskrè å ta et bilde av meg selv, men ga til slutt opp og bare tok mange bilder, haha. Man kan ikke alltid bry seg om hva andre synes, ass!Dobbeltseng for meg selv. Klager ikke.Sliten jente etter mye reising. Var utrolig deilig å komme frem, da! Hoppet rett i koseshortsen, tok meg en varm dusj litt senere og krøp til sengs litt for sent. Ble ikke mange timer søvn på med nei, men det var likevel ikke vanskelig å stå opp neste morgen. Hadde jo en kjempegøy spennende dag i vente, tihi.

Har redigert ferdig alle bildene, men tenker å lage et skikkelig innlegg om hele turen - så her er noen få bilder i mellomtiden, tatt med mobilen. Jeg reiser nemlig på fotballkamp nå, og så blir det ut med fine folk etter det. Blir ikke sent på meg i kveld da, ettersom det er selveste nasjonaldagen i morgen. Vi skrives i morgen, da får dere lese om hele turen min! :-) Ha en super kveld!

i love stockholm

Hei mine kjære lesere! Åååh, jeg føler det er kjempelenge siden jeg har blogget nå. Har jo bare hatt forhåndsskrevet innlegg de to siste dagene, og det har vært rart å ikke skrive for dere. Men jeg har vært farten konstant de to siste døgnene, og he-rre-gud, foooor en fantastisk fin tur jeg har hatt i Stockholm. Det å reise alene er det beste jeg har gjort. Å ta seg frem på flyplassen uten å måtte forholde seg til noen, og det å legge seg i hotellsenga alene når jeg om frem til Stockholm - den følelsen kan ikke beskrives. Det at jeg er såpass selvstendig og trives godt i eget selskap er en egenskap jeg er utrolig glad for å ha. Jeg mener, du skal leve med deg selv resten av livet, så det å være bestevenn med seg selv er jo ikke annet enn gull verdt. Tuller ikke, haha!

Jeg kom hjem til Bergen i går kveld, og ikke nok med at det pøset ned, klokka var 12, beina mine klarte så stå oppreist å gå etter en hel dag med heels - en britisk fyr hadde forvekslet kofferten min på flybussen og hadde tatt den med seg hjem. Jeg hadde sovnet på bussen, så plutselig var vi komt frem til Bryggen og jeg satt igjen med en koffert som ikke var min. Gjett om jeg var rådvill!! Jeg fikk tak i fyren da, og vi fikk byttet kofferter. Var deilig å bare komme hjem til Håkon og legge seg. Han har eksamen i dag, så da stod vi opp grytidlig, stakk på butikken for å handle frokost og så dro jeg hjem mens han spaserte til skolen for å ta eksamen. Nå er jeg hjemme og har fått dusjet, og selv om jeg burde sove resten av dagen tar jeg turen ut i kveld i stedet. Først må jeg bare slappe av litt, haha :-) Jeg kom IKKE opp i skriftlig eksamen, forresten. Wæ, jeg som ville opp i matte skriftlig slik at jeg slapp muntlig, men jaja.Oi, det ble masse tekst. Jeg har MANGE bilder å vise dere, men jeg måtte bare komme med en solid oppdatering om at jeg faktisk er i live før jeg lager et lengre innlegg om turen. På bildet over ser dere meg og Caroline Roxy, som jeg var sammen med i går deler av dagen. Herregud, for en fantastisk skjønn jente! Jeg har jo lest bloggen hennes i evigheter, så det å møte henne på ekte var dødskult. Den jenta der er virkelig helt rå, både i personlighet og utseendemessig! Vi møtes igjen allerede i sommer, så det blir gøy.

Vel, jeg har mye å fortelle dere som dere sikkert forstår. Merker at jeg har skikkelig trang for å skrive nå. Vi blogges straks da!

trenger ny header!

Jeg trenger sårt en ny header, dere! Kjenner jeg begynner å bli litt slash veldig lei av den nåværende, og jeg føler ikke at den passer helt til årstiden. Har jo ikke akkurat noen skikkelige sommerbilder enda da, men noe nytt - enn så lenge - hadde vært veldig fint. Jeg vet jo at jeg har mange talentfulle lesere, såååå om noen av dere snupper ville tatt dere tiden til å redigere en enkel header til meg hadde jeg blitt ekstremt happy! Jeg liker det som sagt veldig enkelt og clean, slik som headeren jeg har nå. Den trenger bare bestå av 2 bilder, kanskje 3 hvis det passer seg, med en simpel tekst der det gjerne står "Kristine Ullebø" eller noe i den duren. Dere kjenner meg vel godt, tipper dere skjønner hva jeg liker :-)

Her er noen bilder dere gjerne må bruke! Bare send headeren(e) til kristine.ullebo@hotmail.com. TUSEN hjertelig takk på forhånd! Den som lager headeren jeg ender opp med å bruke vil selvfølgelig få credit, så ikke glem å legge igjen navn + eventuell bloggadresse når du sender mail. Love you babes!et snev av lykke

Jeg har blitt eier av det fineste skjørtet øynene mine noensinne har hvilt på. Det er faktisk så gjennomført og nydelig at jeg kjenner et snev av lykke hver gang jeg trer det på meg? ♥ Er jeg unormal nå, eller? Haha! Jeg har jo hatt en greie for skjørt nå en stund, soooom dere sikkert har merket. Liker de som er tettsittende med midjen og "fluffy" nederst - nettopp slik som dette skjørtet. Her er den nederste delen ekstra fluffy, og i tillegg er det av skinn. Elsk!! Kan gå med dette plagget for alltid, det føles i alle fall slik. Èn ting er sikkert, og det er at jeg har planlagt mange fremtidige antrekk nå!

ukens spørsmål #69

Hvor er genseren fra?
Den er fra Bik Bok.Kan du ikke du fortelle oss litt om kjærlighetslivet ditt for tiden? Du skrev tidligere at du var singel og at du ikke kom til å stresse med kjæreste, lurer på hvordan du er i forhold til dette nå?
Haha, jeg har aaaaaldri stresset med kjæreste. Jeg er en sykt chill person sånn sett - tar livet som det kommer og er ikke slik at jeg tenker "shit nå har jeg lyst på kjæreste, må skaffe meg en". Vel, det går fint på kjærlighetsfronten I guess. Hva skal man liksom svare her. Jeg føler det blir feil å skrive det på bloggen når det enda er såpass "tidlig", men det frister jo veldig å være ærlig - for jeg elsker jo å skrive om dagene og livet mitt generelt. Så ja, jeg og Joakim.. vi er vel litt mer enn gode venner :P Og da sikter jeg til BESTEVENNER xD Tulla. Nei da, vi har det fint. Vi ble utrolig fort kjent, og hele greia var jo bare sykt random fordi hallooo, vespagjengen skulle jo bare være en kompis-greie mellom oss fire. Plutselig kom det litt følelser inn i bildet, men jeg vil beskrive han som en bestevenn likevel, for han er jo nettopp det. Kan fortelle han alt, samtidig som vi kan kødde om alt. Hater klissete forhold og slikt, så for oss er det mer "hei støggen, du din saaaatan" når vi møter hverandre. I tillegg er det bra at vi er så like, for da forstår vi alltid hverandre. Begge er opptatt av skole og bruker mye tid på det, og jeg har jo bloggen i tillegg som krever sitt, men det er liksom alltid forståelse for det.

Så her var en liten update på mitt liv. Han er to år eldre enn meg forresten, til dere som har spurt om det.

Kan du legge ut oppskrift på den hjemmelagde pizzaen som moren din pleier å lage?
Selvfølgelig! Oppskrift på mammas pizza maxicana kommer når jeg er hjemme fra Sverige!

Tips til hvordan man kan spare penger? Viktig!

Jeg har èt veldig bra tips som garantert funker: knekk bankkortet ditt i to. Jeg knekker det hele tiden med uhell (typisk meg), og siden jeg er så sykt lat når det kommer til slike ting så gidder jeg ikke å bestille nytt kort før det har gått minst èn uke. På den uka har jeg jo ikke mulighet til å bruke penger - meget genialt med andre ord. Test det, da!

Hva pleier du å spise til frokost?
Jeg spiser egentlig alltid rundstykker til frokost. Det er standard når jeg skal på skolen i alle fall, og i helgene som oftest. Hvis jeg ikke er keen på brødmat så tar jeg gjerne og lager meg en skål med yoghurt eller vaniljekesam, som jeg blander med frukt, bær, rosiner og havregryn. Mettende, og veldig godt.

I grunn spiser jeg bare det som frister, og jeg er veldig glad i pannekaker, rundstykker, bær, kesam, yoghurt og slikt - så det er det det går i. Her er noen typiske frokoster for meg:Havrepannekaker toppet med vaniljekesam og bær // Cottage cheese, toppet med havregryn, frukt og masse honning, mm! // Rundstykke, toppet med pesto, skinke, paprika og salat // Havrepannekaker med vanlig påleggGresk yoghurt med hermetiserte fersken, eple og rosiner, toppet med honning // Cottage cheese blandet med yoghurt, toppet med bær og havregryn // Kesam blandet inn med frosne blåbær // Havregrøt toppet med frukt og bær

Ikke ta dette spørsmålet feil eller noe, men bare lurer på om du ville svart på dette i ukens spørsmål. Hva sier foreldrene dine til at du er sent ute og ikke kommer hjem som i går? Liksom hvordan får du lov til det? Jeg har derimot utrolig strenge foreldre når det kommer til innetider, så bare lurer... Det er så utrolig kjedelig å må hjem 12 liksom.
Hmm, jeg forstår at det kan virke som om jeg har veldig ikke-strenge foreldre hvis man leser bloggen min. Vel, det er ikke helt slik. Altså, jeg føler egentlig jeg får veldig mye frihet av mamma og pappa, men den eneste grunnen til det er fordi jeg har bygd opp tillit i mange år. Når jeg var 14-15 år var alkohol ikke et tema engang, og jeg hadde aldri fått tillatelse av dem til å drikke på fest. Aldri. Greia var at det aldri var noe problem heller, fordi jeg følte ikke selv noe behov for å drikke, så jeg sneik meg aldri ut og jeg kranglet heller aldri med dem om det. Nå føler jeg derimot at jeg har fått igjen for det at jeg var såpass "snill", derfor stoler de på meg og gir meg veldig mye frihet.

Har dere aldri snø hvor du bor?
Hehe, ikke i mai nei. Men vi har hatt svært lite snø denne vinteren faktisk! Kan ikke huske sist gang det var hvitt på bakken. Det er jeg utrolig glad for! Livet på Vestlandet, dere. Gotta love iiiiit.Vil du bli lege eller modell?
Ja takk, begge deler. Hehe! Nei da, men vil nok helst ha en stabil jobb, modell må bli en "ekstrajobb" i tilfelle. Men jeg har faktisk ikke peiling på hva jeg vil bli.

Har du moped?
Nei! Har faktisk fått utrolig mange spørsmål om det i det siste. Vespagjengen er bare et tilfeldig navn, haha. Julie er den eneste av oss som har scooter, og hun har ikke Vespa engang. Har billappen om ikke mange måneder, så scooter har jeg aldri giddet å stresse med.

Hvilken størrelse har du på dine Ray-Bans?
Jeg mener jeg har 55, som er den vanlige jentestørrelsen.Bruker du selvbruning når du soler deg?
Jaja! Jeg bruker ikke selvbruning på kroppen lenger da, bare i ansiktet. Tar på kroppen inni mellom, men er sjelden jeg gidder.. Er i alle fall null problem å sole seg med selvbruning på kroppe, for brunfargen setter seg jo ikke PÅ huden.

Hva er det mest slitsomme med å være blogger?
Jeg ELSKER å blogge. Det er noe jeg virkelig brenner for, og jeg er evig takknemlig for muligheten. Men ja, at det er slitsomt til tider er det ikke noe å legge skjul på. Det som tar mest på, må vel være det at man må en måte aldri blir bra nok. Jeg har merket at jeg har sluttet å prøve å fremstå "perfekt", for jeg vet at det finnes uansett èn av alle de mange tusen som klikker seg inn her som vil finne feil ved meg. For det er jo sant - jeg er jo ikke perfekt. Jeg har mange feil, på lik linje med alle andre mennesker. Jeg mener - enten er jeg for tynn, eller så har jeg lagt på meg. Om jeg ikke skriver om festing er jeg usosial og teit, men om jeg skriver om festing er jeg et fyllesvin og et dårlig forbilde. Skriver jeg om mat i et innlegg får jeg høre at jeg er desperat og prøver å overbevise folk om at jeg spiser, men om jeg ikke nevner det spiser jeg ikke i det hele tatt. Det er en evig kamp jeg har prøvd å kjempe, og jeg har innsett at dersom jeg vil fortsette med bloggingen så må jeg bare la folk hakke på meg, for det vil de gjøre uansett. Jeg svelger kritikken og blogger videre - jeg elsker jo tross alt dette.Har dere spørsmål til neste uke?

stockholm!

Da tar jeg med meg kofferten min og setter meg på bussen til Bergen. Håkon bor bare noen hundre meter unna busstasjonen, så da skal vi møtes, selvfølgelig! Det er leeeeenge siden sist nå, han har jo eksamensperiode. Så jeg gleder meg veldig til det - vi skal sikkert ta oss en matbit eller noe, og kanskje vi stikker inn til han og slapper av litt. Senere på kvelden tar jeg flyet fra Bergen til Stockholm. Blir kjekt å ta seg frem i en stor by på egenhånd, jeg trives jo i grunn veldig godt i eget selskap. Ser frem til å la hodet treffe hotellputa i kveld, for å så våkne til hotellfrokost torsdags morgen. Aaah. I morgen har jeg program hele dagen - det blir kjempespennede. Jeg gleder meg til å fortelle dere alt sammen, men dere må nok bare vente i spenning enn så lenge!

Kameraet er selvfølgelig med, så dere får bilder når jeg er hjemme igjen. I mellomtiden blir det vanlig blogging med innlegg som jeg har gjort klare på forhånd. Bloggen sover aldri, det vet dere jo! :-)

Ukens spørsmål kommer etterpå, med en del spørsmål som jeg vet har gått opp igjen en del i kommentarfeltet. Så ikke glem å ta turen innom igjen! Nå skal jeg smelle sammen kofferten og hive meg på bussen, speaks snupper.

coopern overstått

Image and video hosting by TinyPic

For en deilig dag! Jeg gruet meg til coopern hele skoledagen haha, men det gikk supert. Er kjempefornøyd og full av lykkeendorfiner! Jeg trodde resultatet mitt skulle være ræva ettersom jeg egentlig ikke har hatt skikkelige treningsrutiner på ages, her snakker vi type før jul, men det gikk jo supert i dag! Er bestemt på å løpe enda fortere neste gang da, for jeg kjente at jeg hadde mer å gi når jeg var ferdig. Men ja, jeg løp 3000 meter på 12 minutter, 100 meter bedre enn i fjor. Følelsen etterpå var helt herlig - var i skikkelig good-mood! Kanskje jeg skal bytte ut fjellturene mine med en tur ned på løpebanen inni mellom, slik at jeg får litt variasjon i treningen min. Spørs om jeg klarer å gi like mye når jeg ikke løper sammen med hele klassen + en lærer som teller rundene våre da, hehe.

I dag har papsen bursdag, så gratulerer så mye verdens beste pappa! ♥ Det ble pizza til middag for andre gang denne uka, for å feire pappa vel og merke da, og det gjorde ikke akkurat humøret mitt noe dårligere for å si det slik. NÅ skal jeg pakke frem kofferten og begynne å pakke. Haha, jeg har skrevet på bloggen siden søndag at "jeg skal starte å pakke", men har faktisk ikke touchet kofferten engang. Er ikke mye jeg skal ha med meg da, så det er ikke så stress. Gleder meg utrolig mye, spesielt siden jeg drar alene. (Noen som vil være med som min personlige fotograf eller hehe :P) Drar i morgen midt på skoledagen, lander i Stockholm på kvelden, er i Sverige på torsdag og drar hjem igjen til Bergen på kvelden. Det blir bare en kort tur med andre ord, men det blir dødsgøy. Jeg kommer jo i tillegg hjem til 17. mai og masse festligheter, så denne uka blir bare helt kanon.Resten av disse bildene kommer straks! Eller, disse bildene tok jeg vel på slutten - mååå alltid ta tullebilder før jeg avslutter.

Har dere løpt coopern enda, da? Fortell gjerne hvordan det gikk med dere, det er gøy å høre!

meg, musikken og fjelletEr ikke dette her balsam for sjela så vet ikke jeg, altså. I dag har jeg tatt det heeeelt rolig, og fått gjort ting jeg ellers aldri gidder å prioritere. Føles deilig! Eller, rolig og rolig da, det ble en ganske så slitsom joggetur opp på fjellet. Sinnsykt deilig da, det gjør meg virkelig så utrolig godt. Bare meg og musikken min, helt alene på toppen av fjellet.

Nå er det pizza som står for tur! Jeg er klar for å slappe av resten av kvelden, kanskje jeg snurrer en episode Gossip Girl på Netflix før jeg finner loppekassa. Først skal jeg finne frem kofferten og pakke litt, og så må flybillettene og slikt skrives ut. Men nååå sikler jeg etter mamma sin hjemmelagde pizza, så jeg må bli ferdig å skrive, he-he. Den er sååå god! Har alltid vært og kommer alltid til å være svak for hjemmelaget pizza, spesielt mamsen sin. I hvert fall etter jeg har trent, da smaker jo maten hundre ganger bedre! Aah. Håper dere koser dere i kveld - lag dere noe godt og skjem dere litt bort for å få en tipp-topp mandagskveld. Det er viktig! :-)mandags-prat

Happy monday :-) I går var en perfekt avslutning på dagen. Jeg dusjet, tok ansiktsmaske, ryddet rommet, la på nytt sengetrekk og haket av alle gjøremålene på "to do"-listen min. Den følelsen er så deilig! Jeg tilbringet store deler av dagen med Julie, og vi har hatt en skikkelig chill helg. Det er faktisk utrolig deilig å ta det litt rolig for en gangs skyld - så på lørdagskvelden endret vi planene om å dra ut og tok heller av oss sminken og la oss ned i senga med joggebukse, pizza, brus og film. Det er lenge siden, det. Jeg sovnet under en skrekkfilm til og med, det forteller vel kanskje litt om hvor trøtt jeg var.Denne jenta er bra god, altså ♥ Jeg er så utrolig glad for at jeg har Julie - jeg føler liksom at vi ser på verden med samme syn, haha. Dere skjønner kanskje hva jeg mener? Vi har også et slags søster-forhold hvor vi kan sitte i telefonen og være drittsure på hverandre, men så ringer vi hverandre en halvtime senere og da er alt glemt. Jeg har for eksempel en dårlig egenskap og det er at jeg kan bli skikkelig sur hvis ting ikke går etter planen, og da ender det alltid med at vi sitter og beskylder hverandre for ditt og datt. "Jammen du bailer ikke ut nå for faen!!" Haha, typisk oss. Men vi er aldri sure lenge, og vi ordner alltid opp.

Ja, happy Kristine på bildene daaaa. I går gjorde jeg verdens mest geniale ting forresten, og det var å skrive ned en liste med positive ting/ting jeg gleder meg til. Stockholm nå på onsdag, 17. mai i helga, kaaaanskje Miley Cyrus-konsert med bruttern (!!!), Gøteborg i juni, mye festligheter i mai/juni, sommerferie og sist men ikke minst FLORIDA! Miley-konserten er kun en liten tanke enn så lenge da, men jeg må uansett en tur til Oslo for å møte EF før jeg drar til USA i juli, så det hadde jo passet bra å ta det i samme sleng. Vi får se. Har aldri vært på en skikkelig konsert før, hadde vært gøy å oppleve :-)Vel, noe mindre positivt er at vi har cooper-test på skolen i morgen? Haha, jeg ler av å tenke på det bare. Jeg har desverre ikke prioritert trening så mye den siste tiden, fordi jeg har hatt så utrooolig mye annet jeg har måttet gjøre og så mye jeg heller har hatt lyst å bruke tiden min på. Faktisk så er venner og skole viktigere enn trening - i hvert fall etter min mening. Jeg har hele livet mitt på å komme i god form, høhø! Men jo da, det skal nok trenes en del styrke før sommeren for å gjøre meg klar til Florida.

perfekt brunfarge!

Hei! Sommeren nærmer seg med stromskritt, og for mange er det dermed viktig å ha en fin brunfarge. Bare legger blir stadig mer aktuelt - derfor passer det bra at jeg nå skal jeg vise dere hvordan dere kan få den perfekte brunfarge. Disse produktene er gull verdt og jeg elsker dem over hele mitt hjerte, så det er en glede for meg å anbefale de til dere ♥Body Scrub og Dark Lotion Absolute Luxe

Steg nr. 1: Klargjør huden for brunfarge.
Det første og beste å gjøre er å skrubbe huden. Body Scrub fjerner døde hudceller og etterlater huden ren og klar for en god runde selvbruning - og resultatet blir best mulig om du bruker en slik. Da slipper du at selvbruningen "flasser" av sammen med gammel hud, og det mye mye mer jevnt. Jeg vil absolutt anbefale å skrubbe huden først.

Steg nr. 2: Selvbruning. Jeg har prøvd en del forskjellige selvbruninger, og jeg har endt opp med Dark Lotion Absolute Luxe fra XEN-TAN som min personlige favoritt. Denne bruker jeg altså på kroppen! Det er altså en krem, med en passe konsistens som gjør det veldig enkelt å smøre den utover kroppen. Den gir en nyyydelig, dyp brunfarge - og til forskjell fra andre selvbruninger blir man altså brun og ikke orange. Det er det aller viktigste spør du meg. Stort pluss for at den lukter minimalt også, selv om det selvfølgelig er litt lukt. Det er ikke slik at det plager meg og jeg stanker selvbruning 3 dager etterpå, liksom, hehe! Når det gjelder holdbarhet så går fargen gradvis bort i dusjen etter et par dager. Du slipper å bekymre deg for at det blir flekkete, for det blir det absolutt ikke. Det er heller ikke slik at alt går bort etter èn dusj - her snakker vi gradvis som sagt.

For å påføre selvbruning på kroppen bruker jeg alltid en Tanning Hanske. Da kan jeg love dere at resultatet blir feilfritt!! Å bruke en hanske kontra å ikke bruke det er virkelig en stor forskjell. Anbefaler det på det varmeste! Her snakker vi jo bare 60 kr ekstra.

SunSpa Chocolate

I ansiktet foretrekker jeg å bruke spray, og min ABSOLUTTE, KJÆRE FAVORITT er denne fra SunSpa. Herregud, ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i dette produktet! Jeg har sikkert brukt opp over 15 slike flasker, så mye elsker jeg den. Jeg er faktisk helt 100% avhengig av den. SunSpa Chocolate er altså en spray som fordeler brunfargen jevnt og fint utover ansiktet. Den kan selvfølgelig brukes på kroppen også, men flasken varer ikke så altfor lenge og derfor liker jeg å "spare" den til ansiktet. Vel, SunSpa Chocolate er en av de tingene jeg er mest avhengig av her i verden, og det er absolutt ikke uten grunn. Sprayen legger seg jevnt og gir en troverdig og dyp brunfarge som om du skulle kommet rett fra syden. No kidding! MYE kjærlighet til dette produktet ♥

Så ja, her var da en aldri så liten guide til hvordan man får den perfekte brunfarge. Jeg håper det kommer til nytte for noen av dere! Anbefaler absolutt alle å droppe solarium og alle de negative konsekvensene det gir, og heller satse på selvbruning som ikke er skadelig for kroppen i det hele tatt. Og hvis dere lurer, så det er null problem å sole seg ute i sollys (eller solarium for den del) med selvbruning på kroppen! Ekte brunfarge setter seg jo ikke oppå huden, men i pigmentene, så her snakker vi to forskjellige ting.Nå skal jeg dusje, skrubbe huden og ta en god runde selvbruning før jeg legger meg! Standard søndag. Koseliiiig :-) Rabattkoden "KUGLØD" gir 20% rabatt på alt fra XEN-TAN og SunSpa, så hvis dere vil ha kloa i noen av disse produktene er det bare å benytte seg av den helt frem til 15. mai.

Reklame, men HELT ærlige meninger!

avslappende søndag

Ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å våken på en søndag og vite at man ikke trenger å sitte inne hele dagen for å øve til prøve, aaaah. Så her er min morgen:Jeg og Julie slapper maks av og nyter siste dagen før skolen starter igjen. Den tradisjonelle pesto-frokosten er nedi magen - det er standard hver gang hun overnatter. Vi står opp, steiker rundstykker og dekker til bordet med pesto, skinke, paprika og salat. Haha, hverdagsidyll ♥  Vel, straks skal vi få på oss sminke og brukbare klær slik at vi kan komme oss ut av huset, hehhhhe.

Genseren min er forresten fra IvyRevel. Den er såååå fin! Ingenting er gøyere enn å åpne døra og se postmannen stå der med pakke fra IvyRevel - det er jo tross alt et av mine favorittmerker. Alle plaggene er så gjennomførte og fine, Kenza er virkelig dyktig. Elsker at alle klærne er så "clean", hvis dere skjønner hva jeg mener?

Jeg må forresten vise dere min nye sommerkjole! Ååh, den er nydelig. Hvit, med blonder og åpen rygg. Den skriker jo bare sommer! Kjolen er herfra.

bytur etter gammelt

Heisann! For øyeblikket sitter jeg med Julie i senga mi og tar livet rooooliiigt. I dag har jeg fått gjort masse bloggarbeid som var på tide å komme a jour med etter en hektisk uke. Etter jeg hadde gjort det dro jeg til byen med Julie etter gammelt. Husker før da jeg alltid dro til byen, shoppet og spiste på cafè (ikke cafè: matbutikk :P haha, dere kjenner meg), men nå er jeg der egentlig kun når jeg trenger noe. Vel, i dag var det så fint vær at det i grunn bare var koselig vandre rundt mens vi pratet om livet og ingenting. Slike dager, dere.

Når jeg kom hjem lagde jeg hjemmelaget pizza med mamma, og den ble sååå god. Mye bedre enn til vanlig, selv om jeg ikke trodde det var mulig. Så nå er jeg med Julie, og vi skal ha sleepover i natt. Planen for i kveld er enda ikke helt bestemt. Vi bestemmer oss alltid i siste liten før vi gjør noe, og det pleier som reeeeegel å gå smooth, hehe. Men en tur ut av huset blir det nok, er jo så fint sommervær ute. Elsker været på kveldene, får tidenes sommerfølelse!

Fineste Julie!Hele antrekket mitt er fra Bik Bok! Veska er fra H&M, da :-)

gøy uke i vente

Genser fra IVYREVELFor en nydelig lørdag! Jeg håper ikke jeg er den eneste som våknet opp til herlig mai-vær. Når jeg kom hjem fra Julie i går kveld lagde jeg meg et nammenam måltid bestående av vaffler, jordbær og blåbær, og så rullet jeg et par episoder av Gossip Girl på tv'en før jeg kom meg i seng i rimelig tid. Så i dag våknet jeg uthvilt og glad, noe som var utrooolig deilig.

Den kommende uken blir så bra! Jeg reiser til Stockholm på onsdag og blir der til torsdag, og så er det jo nasjonaldagen på lørdag. Så gøy det skal bli! Jeg tenker å starte pakkingen allerede i helga jeg, slik at jeg ligger noen skritt fremfor. Gleder meg sååå mye til begge deler! Jeg tror faktisk at 17. mai er en av mine favorittdager i året. Jeg har liksom alltid vært glad i den dagen - det minner meg om barndommen og alle de gode minnene og tradisjonene som følger med. Men altså, det beste av alt er jo selvfølgelig at jeg får brukt det aller fineste jeg eier: nemlig bunaden min. Nå er det et helt år siden jeg har fått brukt den, så gjett om jeg ser frem til å tre den på meg!! :-)

DSY_Uq on Make A Gif, Animated Gifs

J
eg har nettopp fått frokosten ned i magen, og nå skal jeg ta fatt på dagen. Uuuh, det rimte jo, haha. Jeg har en del ærender å komme a jour med i dag, så jeg burde vel få rumpa i gir! Heldigvis er det ikke skolearbeid som opptar hele helga mi denne gangen da, og det er jeg evig takknemlig for. Herregud, jeg tror kanskje dette er første helga på evigheter at jeg ikke har èn eneste prøve å øve til?! *Gledeshyl*

Libresse Period CoutureHeyyyy :-) Mensen er litt morsommere fra nå av! Moteskaperen Sarah Arnett har hjelp til med å lage mønstre til Libresse sine tamponger og tampongesker. Det er fortsatt de samme gamle tampongene som ligger oppi eskene - bare med en litt annerledes outift. Jeg digger designet, jeg! Tamponger er til for å vises frem, ikke for å skjules - er dere ikke enig? ;-)

Libresse har en konkurranse pågående akkurat nå, hvor premien til 1. plassen er en topp fra Sarah Arnett sin kolleksjon "Modern Love", og 2. og 3. plass-premien er skjerf fra samme kolleksjon. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å lage din egen couture - for å gjøre dette trykket du HER. Ser at det er mange fine bidrag allerede!Se så fiiine og freshe! Jeg er vel ikke alene om å synes det er viktig at tamponger, bind og slike jenteting burde ha fint design og utseende?! Hallo, vi er jo tross alt jenter ♥

søvnløs uke

Sååå deilig med helg! Siden tirsdag har jeg faktisk kun sovet under ni timer sammenlagt, så gjett èn gang hvem som har planer om å ta igjen tapt søvn de to kommende dagene. De fire timene vi hadde på skolen i dag var rett og slett en hard kamp for å overleve - det kjentes ut som om øyelokkene mine var tunge som bly. Heldigvis kom det seg utover dagen, og nå er jeg opplagt som bare det.

Før jeg dro hjem dro jeg innom solsenteret for litt D-vitaminer og brunfarge etter gammelt, og så var jeg en kjapp tur i byen for å kjøpe en tørr-eyeliner som jeg har utsatt altfor lenge. Bruker jo egentlig bare flytende eyeliner, men synes det er fint å bruke en tørr en på våtlinjen under øyet, det gjør såå stor forskjell! Jeg vet ikke om dere ser det på disse bildene?Når jeg kom hjem åpnet jeg noen pakker som hadde blitt levert på døra i løpet av dagen. Denne gangen fra IVYREVEL. Det er alltid koselig å komme hjem til det! Har tatt bilder og slikt, så det kommer så fort jeg får redigert bildene. Tok hele 500 bilder i dag!!


Vel, enda koseligere at mamma disket opp med hverdagsvaffler når jeg kom hjem, mm. Toppet det med vaniljekesam og druer og det smakte deliciouuuuus. Tok på jordbær og blåbær etterpå også, men jeg tar alltid så mye på at det blir stygt, så derfor har jeg lært meg å ta bilde av det før jeg ødelegger det. 1 bloggpoeng til meg ;P

Nå drar jeg til Julie, hvor vi skal ha kosekveld med jentene!! Det blir meg, Julie, Emma, Lina, Synne og Mathilde ♥ Fredagskvelden blir ikke stort bedre når gjengen er samlet, wiiiii. Ha en super kveld!

ready for summer

Klar for sommer 2014!Jeg gleder meg SÅNN til sommerferien. Faktisk er det bare 56 dager til jeg drar til selveste Floriiiiiiiida (!!!!!), herregud. I den anledning samlet jeg alle shortsene mine fra Runwaydreamz og knipset noen bilder av dem - jeg har nemlig fått spørsmål om jeg ikke kan lage et innlegg om Runwaydreamz. Det kan jeg selvfølgelig! Det får meg forresten til å tenke på at det blir sykt vanskelig å pakke til Florida? Kan jo ikke ha med meg alle shortsene liksom, haha. Får vel bare plukke med meg et par av mine favoritter.

Størrelsene er normale. Bruker du S/36 i shorts fra Bik Bok, H&M osv. passer også S i shortsene fra Runwaydreamz mest sannsynlig ypperlig. Om du er i tvil om to størrelser ville jeg ha gått for den største vel og merke. Noen av modellene er litt korte (de med lavt liv som oftest), og det er jo bedre med en størrelse for stor kontra en størrelse for liten.
Toll må dere nok regne med, ettersom de shipper fra USA. Om jeg ikke tar helt feil så er fortollingen 10,7 prosent av kjøpesummen, så dere må altså betale for det shortsen koster + 10,7 prosent av den totale summen.

Jeg venter faktisk på noen freshe nyheter fra Runwaydreamz akkurat nå! Gleder meg til de dumper nedi postkassa mi. Man kan faktisk aldri få for mange shortser, haha ♥

Jeg vet ikke helt hva dere lurer på, så om dere har noen sprøsmål må dere bare stille de - så skal jeg svare i kommentarfeltet :-)

døgning og slikt

Haha, jeg har ikke sovet siden natt til onsdag, jeg!! Jeg har faktisk døgnet svært få ganger i mitt liv, men nå har jeg altså gjort det. Foooooor en gøy dag det var i går/i natt!! Det siste døgnet har gått i ett - kom hjem fra skolen i går, heiv meg i dusjen og dro som sagt ut med en fin gjeng. Hele kvelden var dødsbra og vi fant på såå utrolig mye morro! Vel, vi gadd ikke å dra hjem midt på natten for å sove i bare et par timer før skolen startet, så da var vi ute hele natten like gjerne. Klokka 8 på morgenen avsluttet vi og da vandret jeg, Ems og Joakim til skolen. Kan ærlig tilstå at det har vært en av de værre skoledagene, haha.. Har aldri vært såå trøtt før.

Det deiligste av alt var å komme hjem fra skolen i dag, dusje av gårsdagens sminke og få favorittmiddagen min servert på bordet. Har også fått fikset meg litt, noe som føles ganske ok etter å ha sett ut som en uteligger to dager i strekk.

Det blir ikke noe soving på meg enda, da. Skal vente til i kveld, slik at jeg ikke ødelegger døgnrytmen min heeeeelt. Eller, den er vel egentlig ganske ute og kjører nå da - men det går fint. Helg i morgen, så no worries!

Pleier dere å døgne av og til, da?

yolo

Hei!

Haha, jeg har fredagsfølelse av en eller annen rar grunn? Deilig det, da! Nå er det jo snaaaaart helg, vet dere. Vel, etter å ha dusjet meg ren har jeg fått på meg sminkemaska, og nå går turen?. ut!! På en onsdag, oh yes. Jeg har jobbet så sinnsykt mye med skole de siste ukene at nå som vi endelig er ferdig med det meste er det på tide å være yolo. Hahah LOOOL yolo er så teit, men dere skjønner hva jeg mener. Kvelden starter i en russebil med en fin gjeng nå straks, så når dette innlegget er ferdig skal jeg knyte på meg conversene og komme meg ut. Woho! Jeg rekker ikke ta antrekksbilder nå, men jeg kan jo poste dette antrekket fra en gang i påskeferien da jeg bestemte meg for å pynte meg litt ekstra:

Sko fra Nelly, kjole fra lookbookstore.co, skinnjakka fra Jofama By Kenza (jofama.com)

sminkefri dag

I dag var det sminkefri og voksfri dag på skolen! Jeg hadde jo selvfølgelig ikke sminket meg?. utenom bittelitt på øyenbrynene. Vel, det var ikke en god idè :-(Jeg endte opp med ketchup, sennep og vann + fiskelukt over hele meg, haha. Det gikk fint med meg da, men jeg synes mer synd i de som har vært med meg i dag med tanke på at hele håret mitt bestod av ketchup og jeg stiiiiiiiinket forjævlig hele dagen. Hahaha!Forresten, jeg er vel ikke den eneste som har blitt utfordret på facebook? Feeden min består jo ikke av annet enn badevideoer, men det er gøy å se på da. Jeg tok utfordringen på strak arm i dag! Kjørte til en kulp i fritimen med Emma og Joakim - og så hoppet vi rett uti. Det var faktisk skikkelig forfriskende!! Hadde faktisk trodd at det skulle være mye kaldere. Fikk heldigvis vasket bort litt av ketchupen og sennepen når jeg badet, men jeg så likevel ikke heeeelt fresh ut når jeg kom tilbake til skolen:Jeg var heldigvis ikke alene da! Emma + mange andre og måtte gjennomgå. Oss gjennom alt ♥ Fine krøller jeg har forresten, er dere ikke enige? HEHE.

Nå har jeg endelig fått dusjet, og holy shit det føles deilig. Skal straks lage meg noe mat, men tenkte å vise dere en kjempefin topp jeg nettopp fikk tilsendt på døra sammen med et par andre plagg. Jeg er helt forelsket! Sommerlig, enkel og fin. Tror det blir skikkelig søtt hvis jeg kombinerer den med et skjørt. Viser de andre klærne senere! Toppen er forresten fra sheinside.com.frihet

FERDIG MED MATTETENTAMEN!!!!!Dere aaaaaaner ikke hvor glad jeg er nå. Som dere sikkert har fått med dere (har jo nevnt det i hvert innlegg haha :P) så hadde jeg mattetentamen i dag, og de siste dagene har faktisk vært helt intense når det kommer til jobbing. Har nesten ikke vært med folk, har bare sittet på kjøkkenet i timesvis med mattebøkene, musikk på ørene og Pepsi Max. Sangen som har gitt meg mest motivasjon er faktisk Rødt Militær av Strindaruss 2014!  Jeg er sikker på at minst 5000 av viewsene er meg. Kommer nok til å forbinde den sangen med mattetentamen nå fremover haha. Jeg mååå høre på partymusikk når jeg jobber - vet ikke helt hvorfor egentlig.

Tentamen gikk? fint?! Jeg gruet meg skikkelig mye faktisk, men jeg føler det gikk bra. Oppgavene var helt greie, så dere som skal ha 1T trenger ikke bekymre dere så lenge dere har øvd. Det er i hvert fall jævlig (sorry) deilig å kunne senke skuldrene nå - det er det som er så deilig etter at man har jobbet sinnsykt hardt. Det rare er faktisk at jeg har hatt det helt alright selv om jeg har øvd så sjuuukt mange timer. Har kost meg jeg, med matteboka, koseklærne mine, brus, litt sjokolade og sånt. Haha, er jeg blitt gærn?!

Dro til byen med Ems etter skolen, og vi møtte Julie, Synne og Mathilde-jentene - koselig! Nå er jeg hjemme og skal forberede meg litt til jeg skal til Stockholm neste torsdag, woho. Dagene fremover blir fine! Nå har jeg ingenting på skolen så vidt jeg vet, og jeg kan endelig bruke hverdagen min til det jeg vil. 

min øyesminkeHeisann! Jeg får stadig spørsmål om hvilke sminke jeg bruker på øynene mine, både til hverdags og fest. Vel, jeg foretrekker det enkelt og bruker til vanlig kun eyeliner og mascara. Det gjør jeg for så vidt når jeg skal på fest også, men om det er spesielle anledninger og jeg har god tid pleier jeg å kjøre på med litt øyenskygge også. Nå tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg bruker!

1: Eyeshadow Base 

Hvis jeg bruker øyenskygge sørger jeg alltid for å huske base. Det denne saken her gjør, er å hindre øyenskyggen fra å drysse, sprekke eller fade ut, og den vil i tillegg holde seg mye lengre enn den ville gjort uten base. Denne fra NYX er kjempegod! Veldig greit at den er hudfarget, slik at den går i ett med huden.3: Smokey Shadow Palette

Jeg bruker ikke øyenskygge sååå ofte, mest fordi jeg synes eyelineren og mascaraen gir et fint resultat i seg selv. Men noen ganger passer det jo fint å stæsje seg litt ekstra opp, og da pleier jeg å variere litt mellom de ulike palettene jeg har. Denne fra NYX er blant annet en av dem jeg liker veldig godt. Paletten har seks ulike skygger som kan kombinerest på mange ulike måter - jeg foretrekker den enkle og sikre: hvit base over hele øyeokket og svart ytterst på øyelokkene for å skape "smokey eyes".3: Schwing Black Liquid Eyeliner

Denne har jeg vel nevnt sikkert 123456 ganger på bloggen, og det med grunn: jeg eeeelsker den! Ingenting kan måle seg med denne fantastiske eyelineren. Som dere ser så er kosten tynn helt ytterst, så den gir deg mligheten til å lage både tynn og tykk strek. Å legge eyeliner er faktisk en av de vanskeligste tingene med å være jente spør du meg, men har du rett redskap blir det mye enklere. Overlever ikke uten Schwing Black Eyeliner! Denne kommer nok til å ha en fast plass i sminkemappa mi resten av livet, haha :-)4: Tall, Dark and Handsome-mascara

Hvis du liker høye, mørke og kjekke gutter er denne midt i blinken for deg! Tehe, nei da. Men tittelen er faktisk sann, for denne mascaraen gir deg faktisk dødsfine, lange og kull-svarte øyevipper. NO kidding!! Det er en grunn til at jeg bruker den hver eneste dag. Å finne den perfekte mascaraen er jammen meg ikke enkelt med tanke på det store utvalget, men jeg må i hvert fall si at jeg føler jeg har funnet the one :-)

Rabattkoden KU5 gir 20% på alle produktene i dette innlegget, og den varer helt til 9. mai! Reklame
 

rock them sunglasses

Koden "krisssy" gir 20% rabatt på alle varer på junkyard.no - og den går ut i dag! Junkyard selger dødsmye fint, alt fra Converse og Ray-Ban til Nike og Obey - så om dere vil spare penger vil jeg anbefale dere å ta turen innom og bruke rabattkoden. Jeg har fått mitt første par clubmaster, fra Junkyard!! :-) Har siklet på disse fra Ray-Ban helt siden forrige sommer, så nå er jeg en stykk happy Kristine - det ser dere vel på bildene hehe. Direktelink finner dere her. Ét stikkord: tidløse! Dette må være de mest klassiske solbrillene jeg eier, sammen med wayfarene. De matcher alt, og vil aldri gå av moten. Liker!I dag hadde vi forberedelsesdag på skolen, så når det var lunsj dro jeg hjem. Nå har jeg gjort klar alle bøkene på bordet, funnet frem brus, tatt på kosebuksa og det eneste som gjenstår er å spise opp maten før jeg gjør meg klar til å jobbe med matte som en fuckings Gud resten av dagen. Aller, aller siste puggedagen!! Gruer meg skikkelig til i morgen faktisk, men HOLY SHIT så deilig det skal bli å få det overstått. Jeg bare håper det går bra, ellers kommer jeg til å gå deppa frem til sommeren, lol. Vel, lykke til alle dere som også har mattetentamen! :-)

red n' blue shirt

Disse skjortene har jeg fått kjempemange spørsmål om. Den rød jeg har på meg er fra dmretro.se, og den Emma har på seg er fra H&M. De er veldig fine, og geniale å ha til å knyte rundt livet! :-)Bare en kjapp titt innom bloggen før jeg stikker i dusjen og regner litt mer matte før jeg tar kvelden. Livet mitt er suuuuperinteressant at the moment, hehe.

stressed, but well dressed

Happy søndag! Denne langhelga har gått kjempefort, wooow. Nå er det to dager igjen til mattetentamen - de to kommende dagene blir med andre ord ikke så veldig innholdsrike. Åååh, som jeg gleder meg til å bli ferdig!! Da skal det feires, dere!! Jeg ser skikkelig frem til å kunne senke skuldrene og slippe det å gå rundt og tenke på matte hele tiden, haha.

Vel, jeg er sikkert ikke den eneste som skal bruke dagen til skolearbeid? Det er jo siste innspurt på skolen nå, så husk å gi deres aller beste - da er det sååå mye deiligere å ta fri når den tid kommer. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å høre på musikk mens jeg gjør jobber. Føler jeg er mer effektiv da, i tillegg blir det liksom litt gøyere. Så, her er noen sanger jeg elsker å høre på mens jeg jobber med skolearbeid:

Rødt Militær - Strindaruss 2014
♥ Holidays - Remady ♥ Medusa 2014 ♥ The Bliss 2014 - Starrer ♥ All og Me - Tiësto's Birthday Treatment Mix ♥ Dere kan også sjekke spotifylista mi HER. Mener det skal være riktig link denne gangen. Oppdaterer lista ganske ofte, egentlig :-)
Skjørt Bik Bok, topp og veske H&M

lørdagskosNoen som vil ha, eller? HEHE!

I dag har jeg gått sminkefri og i joggebukse hele dagen, noe som har vært litt over gjennomsnittet digg. Har vært sinnsykt effektiv helt siden jeg stod opp, så når mamma og paps kom hjem og middagen ble laget var det skikkelig deilig å legge fra seg alt av mattebøker og bare chille. Fikk servert mangosalat og kyllingnuggets - jeg klager altså ikke med andre ord! Nå har jeg fått på meg sminkemaska, og jeg skal nyte disse jordbærdene dyppet i mørk sjokolade før jeg tar turen til Julie. Skal ta fri resten av kvelden med gooood samvittighet.

Haha, jeg tror jeg har brukt to timer på dette innlegget nå.. Skal ikke være enkelt å prate i telefon samtidig som man blogger, altså! Men ja, jeg håper dere får en superfin kveld :-) Takk for fine kommentarer i det siste, blir så glaaad! Har forresten begynt på ukens spørsmål, så det kommer vel i løpet av noen dager. Husk å still spørsmål i kommentarfeltet hvis dere har noe dere lurer på!

små gleder

Pappa kom hjem med godis fra Frankrike ♥Han kjenner meg godt, i alle fall. Sjokolade er det beste jeg vet om, så dere kan tenke dere at jeg ble glad når han hadde med seg snickers og toblerone hjem, jippiii.

God morgen :-) Håhåå, i dag tidlig var jeg trøtt. Jeg er slik at jeg må dusje hver kveld før jeg legger meg, så når jeg kommer hjem sent på kveldene så blir det gjerne veldig sent før jeg kommer meg i seng. Vel, gårsdagen! Jeg og Joakim tok turen til Julie på kvelden, og vi så skrekkfilm til sent på natt. Jeg sovnet under filmen faktisk, og deeeet er ikke ofte skal jeg si dere, haha. Men det var koselig med en rolig kveld.

Jeg lette i gamle poser med klær her om dagen, og da fant jeg myyyye klær som jeg helt hadde glemt bort. Minner! Denne tunikaen kjøpte jeg i syvende klasse, i tillegg til en blomstrete strømpebukse + en svart cardigan, og jeg husker jeg var sååå fornøyd med det antrekket. Blogget jo også i den perioden :-) Men ja, sååå liten jeg var i syvende klasse?! Trodde jeg bare hadde vokst litt jeg, men denne tunikaen har liksom gått fra å være en kjole som gikk langt ned på lårene, til en topp. Det er jo veldig lenge siden egentlig, men likevel.. Haha, så rart.HAHAHAH, jeg må bare dele disse fine bildene fra starten av min bloggkarriere. Eller, jeg har noen enda gamlere også, men da må jeg finne frem gamlepc'en isåfall. Guuuud, så hysterisk morsomt å se tilbake på.Pena xD Kontakt meg... :P

new ray-bans

Hei! For øyeblikket sitter jeg og Joakim og gjør mattææ :P Fy, nå er jeg lei av å skrive "jeg gjør matte" her på bloggen. Får det til å se ut som om at jeg sitter og regner dagen lang, men jeg gjør jo ikke det. I dag for eksempel, så har vi for det meste chillet, tehe. Spiste også pizza i sted - det må jo til på fredager! Så nå sitter jeg og blogger mens jeg tvinger Joakim til å gjøre matte i mens, for jeg haaaater nemlig når folk ser på mens jeg skriver innlegg. Takler det virkelig ikke, haha..Jeg har fått nye Ray-Bans, forresten! Åååh, Ray-Ban må vere favorittmerket mitt innen solbriller. Har 2 par fra før av, men klarte å ta med meg det ene wayfarer-paret inn i badstue da jeg var i Mallorca med brodern i sommer så de fikk en litt rar form. Kan jo egentlig bare ta de med til en optiker for å få justert de, men ja.. hehe. Har to par nå da, i tilfelle jeg skulle rote bort det ene! Det er jo ganske typisk meg å gjøre, egentlig.

De er fra junkyard, og du finner de HER. Jeg har fått en kampanjekode av dem - koden "krisssy" gir 20% rabatt på alle varer på junkyard.no.  Den er gyldig til og med mandag 5. mai!! Løp og kjøp folkens, junkyard har såååå mye fett. Det er en av mine favorittbutikker på nett uten vil :-) Fikk også et til par med, som jeg skal vise dere ganske snart. Wiii, NÅ er jeg klar for sommer, dere!

Her er gårsdagens antrekk! Se så sommerlig og livlig det er ute, wii. Tusen takk for alle komplimentene for buksa, forresten. Den er såå fin! Passer perfekt til sommeren. Har klart å utvide hullet på kneet skikkelig mye da, men det ser jo egentlig bare stilig ut så who cares.keep calm and do math

Slik ser jeg ut når jeg blogger, heh. Nysminket og paljettkjole er hverdagskost for oss bloggere :P

Nei da! God morgen, fininger. Har alle skoler fri i dag, eller er det bare noen? Jeg har i alle fall fri i dag, noe som er superdeilig!

Jeg sovnet fremfor tv'en i går jeg, så når jeg våknet igjen klokka 3-4 skal jeg love dere at jeg var bra borte altså, haha. Gikk og la meg ganske fort etter det, og heldigvis våknet jeg av meg selv tidlig i dag. Haaaater å sove bort fridager, føler jeg sløser bort all tid da. Isåfall, så har jeg nettopp fått fikset meg litt, og om noen få strakser får jeg besøk av Joakim - vi skal gjøre mattæææ. Er skikkelig genialt å jobbe sammen med andre, for da blir det mye mer effektivt. Vel, vi skrives senere i dag! Håper dere får en fin fridag, eller en fin skoledag i noen sitt tilfelle, hehhheee.

through my phone

Hei! Tenkte å dele litt mobilbilder fra den siste uka. Håper dere synes det er gøy med slike innlegg innimellom? Blir litt mer personlig føler jeg, jeg liker i alle fall godt å lese slike innlegg på andre blogger. Vel, i dag har jeg egentlig bare slappet av. Har ikke fått på meg sminken før nå, haha, så nå tenkte jeg å ta en tur ut i finværet med Julie, Joakim og Ruben. Får se hva vi finner på, er jo deilig å bare chille maks og cruiiise rundt i finværet med sommermusikk på. Mamma lager forresten hjemmelaget rundstykker nå, så dagen min ble nettopp dødsbra!! Haha, følte bare for å si det. Det er slike små gleder i hverdagen som er viktig å sette pris på, dere.Selfie :P // Ut på joggetur i går! Elsker når vi får fri tidlig, så har jeg hele dagen til å gjøre det jeg vil. // Kriss i jobbmodus. Elsker jobben min, kunne virkelig ikke bedt om en bedre en! Dere ser vel kameraet i bakgrunnen, hehe?Skulle ta bildet av skjerfet, men så i etterkant at jeg kom med i bakgrunnen og shiiiat, jeg burde klippe meg snart. Jeg vet jeg sier det hele tiden, men hellooo =( Hater forandringer, men synes lengden på håret mitt er på grensen til å bli stygt nå, haha.Surpriseparty for SIVEEEERT, wihuu. // Tvillingene er klare for å feste inn en av de beste månedene i året: mai!! // Fornøyd pike etter tentamen, meeeeget klar for langhelg.Verdens fineste joggetur. Se utsikten, dere! Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er balsam for sjela. Elsker å hive på meg treningsklærne, knyte på meg joggeskoene og bare løpe for meg selv på fjellet. Jeg føler jeg får skikkelig kvalitetstid med meg selv - hvis dere skjønner hva jeg mener, haha? Kommer hjem igjen, er 10x lettere i kroppen og har som oftest fått løst alle verdensproblemer oppe i hodet.

Ellers er det noen som etterspør litt mer personlige innlegg her på bloggen. Jeg elsker egentlig og å bare skrive og få ned tankene mine, problemet er bare at jeg alltid føler det blir så "teit", så i stedet for å trykke på "post" trykker jeg på "lagre som utkast". Skjer hveeeer gang. Men jeg skal bli flinkere til å ikke gjøre det! Derfor hadde det vært kjekt om dere hadde komt med forslag til hva dere vil jeg skal skrive om, så jeg får litt inspirasjon. Bare legg igjen en kommentar under her om dere har tips ♥

langhelg

God morgen! ♥

Da var vi jammen meg kommet helt til mai, dere. Wow! Det feiret vi i natt med å dra ut, og kvelden ble virkelig så vellykket den kunne bli. Jeg dro ut sammen med Emma og vi kjørte først rundt i en russebil - før vi dro på festen. Møtte mange kjentfolk i løpet av kvelden, så det ble bare dødsbraaaaa. Når jeg har gode venner + god stemning + god musikk, så har jeg det meget fint altså! Jeg og Emma kledde jo oss likt i går (som dere sikkert så i forrige innlegg), hahaha twiiinz for alltid xD Jeg tok på meg Svea-jakka over da, og det er jeg sååå glad for at jeg gjorde. Det var virkelig dødskaldt ute i går, sitter fortsatt med frost i kroppen. Men hallo, det var verdt det.

Nå har vi fri i fire dager jiiihuuu, og det skal bli kjempedeilig selv om det blir noen rolige dager på meg. Jeg skal nemlig gjøre matte! Har tentamen førstkommende tirsdag skjønner dere. Gruer meg skikkelig mye faktisk, ettesom matte er avsluttende. Får bare øve mest mulig, og gjøre mitt aller beste. Matte, Pepsi og noe digg å spise er ikke noe å klage på da - så jeg skal kose meg jeg.Nå skal jeg sette meg ned og svare på noen mails! Woho, gøye ting som skjer nå :-) Gleder meg til å fortelle dere, selv om dere må vente en liten stund til, tihiii. Jeg er i hvert fall supergira!