hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

siste prøve før ferie

Et bilde av meg fra helga. Jeg fant en gammel bukse på lofte som jeg er blitt madly in love with, gleder meg til å vise dere hele! Har tatt noen bilder som kommer veldig snart :-))

Hei fra meg! Jeg tenkte bare å titte innom kjapt, jeg må sette meg ned og øve til en muntlig prøve vi har i tysk i morgen. Læreren min har sagt at jeg får 5 i tysk så denne vil ikke være avgjørende for meg, derfor har jeg ingenting som pusher meg til å øve, og det er det som er så dumt. Kan ikke få to'er, liksom! Men det er sååå deilig at vi får standpunktkarakterene nå, jeg er superfornøyd med innsatsen min dette året. Neste år vil jeg prøve å få seksere på kortet, for i år har jeg ikke fått en eneste sekser. Ikke at det er dårlig, men jeg vil veldig, veldig gjerne ha et par på kortet. Men før jeg begynner skal jeg ringe Håkon, og så må jeg fikse hotell i Bergen - skal nemlig dit ganske snart. Hvis alt går etter planen, så klart.

Jeg har tenkt å stikke innom her senere i dag også, så vi snakkes. Håper dere har en fin søndag! Er dere ferdig med alt skolearbeidet nå, eller har dere mer igjen før ferien?

fjellgeiter

God morgen! Til tross for en tidlig morgen har jeg enda ikke klart å få ut dette innlegget. Uff, noen ganger er jeg så treg! Jeg har styrt med litt forskjellig skjønner dere, alt fra å sortere sminken min til å teste ut nye hårfrisyrer. Jeg har nettopp fikset en slik "innbakt" flette i luggen, husker dere når det var favorittfrisyren på barneskolen? Haha!

Gårsdagen! Det ble en lørdag utenom det vanlige, for i går trente jeg faktisk i 4 og en halv time, haha. Startet morgenen med en joggetur i motbakke, og så møtte jeg Guro og Synnøve for å gå på Hafstadfjellet. De bakkene er så sinnsykt, sinnsykt bratte...?! Her snakker vi melkesyre, ass! Når vi nærmet oss toppen måtte vi gå i snøen, så vi ble ganske våte, men så fort vi nådde toppen var vi fornøyde. Det jeg digger med å gå på fjellet er man KAN ikke gi seg halvveis, for da får man ikke med seg den fine utsikten på toppen. Det er liksom hele greia, å ta bilde på toppen og skrive seg inn i turboka :-)

Synnøve, Guro og meg, mine sporty babes

Helt siden jeg var liten har jeg likt å gå på fjellet. For ikke så lenge siden fant jeg faktisk en bok fra barnehagen hvor det er masse bilder av meg som gikk på tur med et stoooort smil om munnen, haha!

Jeg vet ikke hvor mange ganger vi forsøkte å ta et brukbart hoppebilde, men vi skal ha creds for forsøket da, i alle fall.

Vi gikk en annen vei ned igjen, så til sammen brukte vi tre og en halv time før vi var hjemme igjen. Da var det rett i tørre koseklær, og så kjørte vi straka veien til butikken for å handle inn wok-ingredienser. En herlig lørdag, rett og slett!

just did it

Enten trener jeg ikke på ukesvis, eller så går jeg på fjelltur to ganger om dagen. Haha, hva da mellomting? Nå skal jeg på fjelltur nummer to: Hafstadfjellet sammen med Guro og Synnøve! Jeg har ikke gått der på evigheter, husker jeg pleide å gå der mange ganger i fjor og i forfjor. Man kan velge to veier opp, enten en slakk, lengre grusvei, eller Bystien som vi kaller det - og den går rett opp og helt forferdelig, haha. Jeg digger den, da! Man blir fortere sliten og man kommer fortere opp, akkurat slik jeg liker det. Foretreker effektiv trening :-)

Bukse og genser fra Nike, kjøpt på Junkyard. Jeg er helt forelsket i disse joggebuksene! Ble så glad i den svarte at jeg måtte gå til innkjøp av samme, bare i grå. Just do it, it said, so I did it :-))

Nå må jeg komme meg avgårde, vi snakkes!

pattern bikini

Nå er det vel på tide å gå til innkjøp av sommerens bikinier! Jeg har heldigvis et par fra fjoråret, pluss Triangl-bikinien jeg kjøpte rundt jul, men jeg føler bikinitrenden skifter hvert eneste år, jeg. I fjor var det push up-bikinier for alle penga (haha, for min del i alle fall), men i år har de enkle trekantbikiniene komt tilbake til butikken igjen og jeg elsker det.

Si hei til mitt nyeste innskudd i samlingen, fra IvyRevel. Jeg er helt obsessed med dette mønsteret. Underdelen oppfyller også et viktig krav, nemlig at den har rysjer på rumpa!

I dag våknet jeg relativt tidlig, og siden jeg hadde så god tid tok jeg meg like greit en joggetur! Det er sjelden jeg trener før frokost, men i dag var jeg ikke så sulten når jeg våknet, så jeg ga det et forsøk. Vet ikke helt om det er min greie egentlig, føler jeg går på tomgang når jeg løper på tom mage. Men men, nå er joggeturen unnagjort, jeg har dusjet og jeg har spist. Dette klokka 12 på en lørdag! Ikke værst, spør du meg.

10 minutter unna kris jenner

Da jeg og Pål stod på brillebutikk for å kikke på solbriller i dag fikk han plutselig mail om at han hadde fått tildelt vertsfamilie. Herregud, vi løøøøp ut av butikken, kjørte hjem til han og slukte alt av informasjon og bilder. Jeg er SÅ gira på han sine vegne! Han skal bo i Callabasas i LA, hvor sykt er ikke det? Enda sykere: han bor drøye 10 minutter unna Kris Jenner sitt hus. Can we just take a moment? Det er type like langt fra vertshuset hans til Kardashian-familien, som det er fra meg til skolen. Han kommer til å få et helt magisk år i USA, det er jeg helt sikker på.

Dagen har altså gått i solbrilleshopping og diverse. Har også fått unnagjort et telefon-møte, og det passet virkelig perfekt at vi hadde fri fra skolen i dag. Jeg digger forresten hvordan alle samarbeidspartnerene mine blir sjokkert over at jeg går på skole?? Jeg er sånn "Sorry for my delayed answer, but I've been busy with exams" og de bare "Oh, you go to school?". Haha. Har dere sett det samme i kommentarfeltet mitt på instagram? "What is you job? What du you do?" Altså, JEG GÅR PÅ SKOLE. Haha, enkelte tror at jeg går rundt og tar bilder av meg selv liksom. Vel, slik blir det neste år!! :-))

Ja ja. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og har nettopp spist meg god og mett på den obligatoriske fredagstacoen.

Skjørt IvyRevel // Bustier Runwaydreamz // Sko Public Desire // Fuskepels Bik Bok

mornin' glory

Frifredag, wohoo! Jeg begynner sakte men sikkert å bli veldig vant til disse korte skoleukene, haha. Når man har 3 skoledager i uka, og timene stort sett består av å chille, DA nærmer sommerferien seg. I går gjorde jeg veldig lite, bare fikk unnagjort en del i mailboksen. Jeg har nettopp planlagt en ny tur i sommer - forteller dere om alt sammen når det er bestilt. Gleder meg en hel haug! Jeg kommer sikkert til å ende opp med å ikke være hjemme i sommer, haha. Men for to-tre år siden når jeg ikke reiste så mye pleide jeg å kjede meg såå mye i ferien, så derfor liker jeg å ha mest mulig reising og planer på agendaen. Livet er for kort til å sitte hjemme og kjede seg, retten og sletten!

Jeg spiste en sen frokost i dag, før jeg fikset meg og dro ut for å fotografere med mamma. Nå skal jeg hive meg i bilen og dra til byen med Pål for å se på kamerautstyr. Han skal ha nytt kamera til utvekslingen neste år (LA for faen!!! Jeg vil bli med han!!), og jeg har selv et par småting jeg må se på. Jeg håper også på å få klipt meg i dag eller i morgen, men så langt ser alt ut til å være fullt. Aaargh! Håret mitt er superslitt og JA jeg ser det, haha, holder på med saken.

Ciao!

cheers, weekend!

Jeg fatter det ikke, haha. Før kunne jeg legge meg 1-2 om natten, og fortsatt våkne av alarmen min neste dag. I går la jeg meg ti minutter over tolv, hovedsaklig fordi jeg hadde en sinnsykt lang telefonsamtale med Håkon (om fremtiden!!! BRING IT!!), og i dag tidlig forsov jeg meg tre kvarter. Det endte likevel veldig bra, selv om jeg aldri trodde jeg skulle rekke det. Det som er så rart med meg, er at de gangene jeg forsover meg og så vidt rekker skolen, er de gangene jeg pynter meg. Så i dag hadde jeg på meg kjole, haha.

Skoledagen gikk unna i en fei. Vi gjør jo ingenting i fagene lenger, så i mediatimen fikk jeg, Emma og Guro lov til å dra i studio og ta bilder. Gøy! Det er nesten synd at jeg ikke har media som fag neste år, for lærerene vi har er virkelig supergreie.

Getting ready for photoshoot in Stockholm <3

Nå har jeg helg! Det er fordi 3. klassingene på skolen har eksamen i morgen, så vi får fri. Noe så herliiiiiig! Jeg har litt jobb som må gjøres i dag, har blant annet et innlegg som skal skrives, og en tur som må bestilles. Og dere?! Jeg kjøpte meg nytt kameraobjektiv i går! ENDELIG! Etter mye leting endte jeg opp med Sigma 18-35mm f/1.8, og det skal bli så sinnsykt digg med et vidvinkel-objektiv etter to år med 50mm. Bloggingen kommer til å bli mye mer variert da, og det blir hundre ganger enklere for meg å ha med kameraet når jeg er utenfor huset. Gled dere, folkens! Jeg bestilte på nett, så jeg tipper det kommer i løpet av neste uke.

er jeg ginger?

Jeg fant nettopp et bilde av meg selv på instagram, hvor personen hadde tagget #gingergoals i captionen. Altså... Når ble jeg ginger? *Klø seg selv i hodet* Og det får meg til å lure på hva definisjonen på ginger egentlig er? Jeg har alltid sett på det som en person med oransje (altså oransje, nærmest rødt) hår, lys hud og massevis av fregner. Jeg har jo "rødt hår", men jeg har aldri sett på meg selv om en ginger. Null vondt ment mot de som er det, hallo! Men jeg har jo brunt i håret mitt, og blir i tillegg superlett brun. Så jeg vet ikke jeg - hva mener dere? Er man ginger dersom man har rødskjær i håret, eller må man være veldig lys i huden, ha fregner og full pakke?

Når det skal sies så er jeg veldig stolt over å være rødhåret, selv om det har blitt mer brunt med årene, da. Det er jo en grunn til at jeg aldri har farget det. Jeg synes jeg kler det, rett og slett! :-)

Vel, over til noe heeeelt annet.

Hvor fin er ikke denne bh'en? Jeg fant ut at jeg trenger å skjemme meg bort en gang i blant, og nytt, fint undertøy er luksus for meg. Man føler seg så sabla mye bedre! Nå i det siste har jeg vært skikkelig opptatt av at undertøyet mitt skal matche faktisk, haha. Så ukens tips om dere trenger en liten feelgood-boost: finn deg en sinnsykt fin bh og KJØP den. Vi jenter fortjener å føle oss fab ;-)

ukens spørsmål #77

Hvorfor har du ferie så tidlig?
Det er fordi jeg kom opp i skriftlig eksamen og er ferdig med det. I 2. klasse på videregående kan vi bare komme opp i enten muntlig eller skriftlig eksamen, så de som har unnagjort skriftlig trenger ikke møte opp på skolen etter 5. juni.

Hvordan er Triangl-bikiniene i størrelsen?
De er helt normale. Jeg bruker XS og har denne i XS, og som dere ser sitter den fint. Hvilke karakterer får du i avgangsfagene?
Jeg tror jeg får 5 i alle! Hadde håpet på 6 i tysk, men 5 er alright. (Og nei, nå sa jeg ikke at 5 er en dårlig karakter, men jeg hadde 6 i tysk i fjor og derfor er det ikke like gøy å gå ned til 5 når det faktisk kommer på vitnemålet. Alle har forskjellige mål og en 5'er kan være sykt bra for noen, mens det kanskje ikke er akkurat det man håpet på for enkelte.)

Hadde du og broren din like godt forhold før han flyttet ut?
Hm, det som er så rart at jeg nesten ikke husker tiden han bodde hjemme?? Jeg kan liksom ikke huske at jeg kom hjem fra skolen og at han gjorde det samme, haha. Men vi har alltid hatt godt forhold, egentlig! Når jeg gikk på slutten av barneskolen og han gikk på ungdomsskolen pleide vi alltid å sykle til butikken og kjøpe sjokoladepudding og vaniljesaus, det var så standard oss. "Sp og vs" kalte vi det, haha! (Vi måtte liste oss opp på rommet eller spise det om natten slik at mamma og pappa ikke merket det, for de ble så sure når vi spiste usunnheter i hverdagen) Men jeg tror vi fikk enda bedre når han flyttet ut, ja. Jeg har jo vært i Bergen og besøkt han en del ganger, og når han kommer hjem er det alltid kjempegod stemning. (Sett bort ifra de gangene vi krangler som faen, for ja, det gjør vi) Vi prater på Facebook hele tiden og ringes også en del, så vi har like bra kontakt nå som vi hadde før, om ikke bedre. Håkon er kanskje den smarteste jeg kjenner, både sosialt og skolemessig, så om jeg trenger hjelp vet jeg at jeg alltid får det hos han. Det kan være alt fra venninneproblem, til et spørsmål i matte, til en mail jeg ikke vet hvordan jeg skal svare. Hvor mange ganger jeg har ringet til han og vært helt ifra meg? Det er ikke få, haha! Men han vet ALLTID hva jeg skal gjøre, og jeg er dritglad for at jeg har en sånn person. Lurer på hva folk gjør uten en Håkon liksom?? For meg virker det skikkelig rart å ikke ha et åpent forhold til storebroren sin. Vi planlegger også litt (veldig) kule ting som vi tenker å ta fatt på etter videregående, så vi er SJUKT gira begge to. Let's roll!!Do you have 13 years of school in Norway? Are you going to finish school this year or next year?
Yes, we have 10 year with primary school, and then we have 3 year on high school. I'm soon finished with my second year on high school, so I have one year left before I'm finished. Then I'm FREEEE!!! Well, I'm going to study at university really quick though. I think. Not quite sure yet, haha. It depends - maybe I'' start modelling for real? You never know what the future brings.

How is the graduation called?
We don't have graduation like they have in U.S, it's different here in Norway. Student who graduate are called "russ", and they celebrate from 1st of May to 17th of May. They wear red pants (you have to wear it all 17 days), make groups and name a bus og van and then they party continually. People are drinking in the everyday as well, not just in the weekend, and then they come hangover (or drunk...) on school the next day. Party all day, every day! Haha, it's super fun and I literally can't wait until it's my turn.

Jeg har alltid hatt lyst å bli modell. Lurer på hvordan du klarte det? Er det mye press?
Jeg har ikke blitt signert med Wilhelmina som byrå enda da (så sånn sett ser jeg ikke på meg som en modell enda), men jeg er jo signert med Blogfaces (Global Model Scouting) - og det blir spennende å se om det blir noen oppdrag fremover. Jeg ble oppdaget via instagram, men den tradisjonelle måten er jo egentlig å bli oppdaget på gata eller sende inn bilder og søknad til et byrå selv. Det er garantert mye press i modellbransjen ja, og om jeg får muligheten til å teste ut modell-livet for real kommer jeg nok garantert til å kjenne på det. I Blogfaces tror jeg ikke det blir press på den måten, for der handler det ikke om størrelse, vekt, høyde og mål. Men om jeg drar til LA eller NY for å gjøre castings eller jobber? Japp. Tricia (modell-agenten min i Wilhelmina) fortalte meg at det er veldig tøft og at man må tåle å bare bli sett på som et objekt. For det er nemlig bare et objekt man er. Du skal se sånn og sånn ut, og om du ikke gjør det, synd for deg liksom. Hun jeg delte rom med i Stockholm fortalte det samme - når hun jobbet som modell fikk hun beskjed om å ikke gå mer ned i vekt, men at hoftene hennes måte bli smalere. Altså, dere skjønner hva det går i. Det er garantert tøft, men det virker samtidig SÅ gøy, så jeg bare må teste. Om jeg synes det er pyton, så har jeg i alle fall prøvd, og da slipper jeg å angre når jeg er gammel.

Hvor kjøper du shortsene dine fra Levi's?

Denne er fra Batoko


Og denne er fra Imso. Digger begge to!

Drikker du Pepsi Max hver dag?
Ehh... Ja.

Hvordan tjener man penger på instagram, og hvor mange følgere må man ha?
Usikker på hvor mange følgere man må ha eksakt, men om du vil kunne tjene litt burde du vel ha godt over 50 000, tipper jeg. Jeg har et eget skjema for prisliste på instagram, så når en kunde sender meg mail og spør om jeg vil ha det og det produktet, sender jeg dem prislisten og sier at jeg tar betalt per post. Ellers har jeg også et firma jeg samarbeider med, som skaffer meg kampanjer og er et mellomledd mellom meg og kunden.

Hvilken karakter fikk du på 1T?
Jeg fikk 5!

Hvor mange timer jobber du med bloggen hver dag?
Det varier veldig, men rundt 4-6 timer. Ofte mer enn det også. Verdens aller beste jobb, uten tvil!

Om dere har spørsmål til neste gang, så setter jeg stor pris på om dere samler de her - da blir det mye enklere for meg å finne frem! :-))

7 skoledager igjen før ferie

Eehh, jeg har sommerferie om 7 skoledager? Altså neste fredag??? Tydeligvis har vi som kom opp i skriftlig eksamen ferie neste fredag, altså 5. juni. Haha, det er jo helt latterlig tidlig! Og jeg som trodde denne sommerferien kom til å bli chill forresten. Jeg har allerede mange planer, faktisk så mange at jeg begynner å få dårlig tid. Men det tar vi senere! Jeg tenkte kanskje å lage et innlegg hvor jeg forteller hva jeg skal i sommer? Men det er enda en del brikker som må på plass, så vi venter litt til! :-) I dag har jeg fått unnagjort to innleveringer, og det er SÅ DEILIG. Jeg er den typen som hater å ha ting hengende over skuldrene, klarer ikke å konsentere meg skikkelig om andre ting da. Nå har jeg bare en muntlig presentasjon i tysk igjen, og så er jeg ferdig med tysk og 2. klasse for alltid. Hallelujah.Her er mine musthaves når jeg sitter og jobber. Kan noen stoppe meg, forresten? Jeg vet jeg har pratet enormt mye om disse bananchipsene dekt i yoghurt, men de er søren meg helt guddommelige. Jeg måtte selvfølgelig kjøpe med meg stor pose da jeg var i Oslo for to dager siden. Det er virkelig den perfekte snacks, spesielt om man er på farten og trenger rask energi. Har alltid med meg disse når jeg er ute og reiser, for jeg har lært hvor kjipt det er å sitte på flyet med lavt blodsukker. Altså, det skjer ikke at jeg bruker 55 kr på Vestlandslefse. Til dere som spør hvor man får kjipt disse forresten: 7 Eleven. Har allerede svart på det, men folk lurer fortsatt, haha. Dere må jo tro at jeg driver skjult reklame snart. (Det gjør jeg altså ikke)

Nå sitter jeg i telefon med Veronika, og ja, det hender faktisk ofte at jeg prater i telefon samtidig som jeg blogger. Vi lager planer for sommeren, og altså, jeg gleder meg så sinnsykt!! Vi fikk nettopp vite at det er Charli XCX som skal spille på Summeranza i London i sommer, og jeg og Veronika skal bo på et kjempefint hotell som ser skikkelig britisk ut, sammen med journalistene, bloggerne fra de andre landene og EF-gjengen.


En liten throwback til Kypros ♥

dagens outfit og en tankeoppvekker

"...dagens anbefaling fra meg er å virkelig være glad for de små irriterende tingene du har i livet, sette pris på at det er det du irriterer deg over. For da har du det ikke så ille likevel, du har egentlig ikke så mye å klage på. Er det drama på skolen, da misunner jeg deg! Den følelsen vil jeg også kjenne på." - Udrag fra en kreftsyk jente på 16 år i en artikkel i KK. Det er mandag og vi har startet en ny uke - jeg tenkte dette sitatet kanskje ville sette ting i perspektiv for dere. Det gjorde det i alle fall for meg. Mamma viste det til meg, og jeg gjorde virkelig noe med meg. Folkens, tenk å ligge i sykehussenga med leukemi. Du har ét ønske, og det er å kunne være frisk og gjøre hverdagslike ting. Du vil ha kjærlighetssorg, vennedrama og være piss lei av å øve til prøver på skolen. Du vil føle at du lever. Men nei, den eneste bekymringen du har er hvor lenge du har igjen å leve. Venner og familie som står på sidelinjen og ser deg bli sykere og sykere. Nei vet du hva... Jeg får helt vondt i magen. Leukemi er det værste jeg vet om. Jeg er så ufattelig takknemlig for at jeg er frisk og at de rundt meg også er det. Jeg er glad for at de største bekymringene mine er morgendagens prøve på skolen og uren hud. Jeg sa til meg selv her om dagen: "Det er ingenting jeg ikke ville gjort for å få fin hud." Altså, hva pokker Kristine? Jeg kommer til å hate meg selv for at jeg har hatt en slik tankegang om jeg noengang er den som ligger i sykehus-senga diagnosert med leukemi og 2 måneder igjen å leve.

Fake fur and jeans Bik Bok / Shoes Public Desire / Sunglasses Ray-Ban / Purse (I'm in love with this one nowadays!!) Alexander Wang

Her er today's outfit. Vel, akkurat nå sitter jeg i treningsklærne da. Det var kjempedeilig å jogge ute i sola, og enda deiligere å komme hjem til lukten av nystekte vafler. Haha, mamma fortalte meg forresten at hun hadde drømt om meg og bloggen i natt. Jeg LER! Hun hadde drømt at jeg hadde takket ja til et tilbud hvor jeg skulle lage 10 videoblogger og i hver video skulle jeg vise én matrett. Plutselig fikk jeg beskjed av kunden om at jeg hadde en deadline på 5 dager. Det var helt kaos hjemme og mamma hadde blitt sååå stressa, for hun skulle nemlig være kameramann. Vi hadde tydeligvs jobbet dagen lang de 5 dagene. HAHAHA! Mamma er skikkelig dedikert til bloggen min og det er så ufattelig gøy.

Hvor digg er det forresten ikke at vi har fri i dag? Denne skoleuka kommer til å bli kjempekort. Jeg føler det er søndag i dag, så jeg har tatt meg tiden til å ordne opp i livet mitt, det vil si; skifte sengetrekk, rydde rommet, støvsuge og rydde klesskapet. Det har vært helt kaos her de siste dagene, kofferten har ligget midt på gulvet med masse klær som jeg ikke har rukket å ta ut, og for å ikke snakke om hybelkaninene som har levd sitt eget liv her. Jeg føler livet mitt er rotete om rommet mitt er det, så NÅ har jeg fått skikkelig orden her. Har til og med sprayet ned hele rommet med VS Body Mist. Nå ser jeg virkelig ut som en stereotypisk blogger her jeg sitter på mitt strøkne rom med macen fremfor meg.

casting

Så gøy det var å møte dere! Jeg har uten tvil de fineste bloggleserne på jord, både utvendig og innvendig. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; dere er som venninnene mine! Fy søren, så heldig jeg er. ELSKER DERE!

I går landet jeg på Gardermoen rundt halv to, og der møtte jeg gjengen før vi heiv oss i en maxitaxi på vei til Aker Brygge. Jeg visste ikke at taxi var dyrere på helligdager...? Plutselig ser vi at kronene på skjermen øker med sånn 3 kroner i sekundet, haha what the fuck. Jeg tror ikke vi hadde kjørt i mer enn 10 minutter før den hadde bikket 2000 kr. Well. Når vi kom frem dro vi ut for å spise en lunsj før vi dro til lokalet og rigget til med plakater og musikk. Det kom så utrolig mange skjønne jenter (og gutter!) i går, og jeg må bare si at dere var rå helt rå hele gjengen! Dere naila det - jeg visste jeg hadde en hel gjeng med modellspirer som lesere ;-)Gode som gull, seriøst.

Herregud, så herlige disse er!!Det var kjempehyggelig at dere kom! Det var kameramann med som filmet, så det vil komme en episode fra gårsdagen. Jeg sier ifra når den er ute! Og så blir det superspennende å se hvem av dere som får dra til Stockholm og gå catwalk.

I går kveld møtte jeg Veronika og vi rakk akkurat å se Pitch Perfect 2 før jeg måtte ture avgårde til flyplassen. Kjempekoselig å treffes igjen, selv om vi ser hverandre nesten hver helg nå, haha. Jeg elsker det!! Er så evig takknemlig for alt jeg får være med på, livet smiler virkelig. Nå skal jeg på joggetur! Det er en stund siden sist nå :-)

in the woods

Tatoveringer: FAB Tattoos / Fotograf: Thomas Eckhoff / Modeller: Christine Mørk og Kristine Ullebø / Location: Bygdøy

Jeg likte disse bildene. Jeg mener... se på plassen!! Og været!! Helt idyllisk. Hadde jeg bodd i Oslo hadde jeg dratt hit hver eneste solskinnsdag. Det er ikke så altfor lenge til jeg bor i Oslo, da! Jeg elsker å ha vokst opp i Førde, men det er ingen hemmelighet at man begynner å føle seg litt klaustrofobisk her etter 18 år. Jeg bor sååå upraktisk til med tanke på hva jeg driver med, haha. Men nå skal jeg nyte mitt siste år hjemme, og så starter voksenlivet. I alle fall litt. Jeg gleder meg!

Angående indianer-kostymet så beklager om noen oppfattet det som respektløst. Jeg har ikke svart på tilbakemeldingene jeg fikk fordi jeg ikke har visst hva jeg skal svare, rett og slett. Når man gjør modell-jobber velger man ikke kostymet selv desverre, men for å være ærlig så vet jeg ikke spesielt mye om indianerkulturen og jeg visste heller ikke at kostymet var såpass hellig at man ikke kunne kle seg ut i det. Og om det er på grunn av bikinien det er respektløst, så får dere bare mene det. Jeg tar det på min kappe. Og ja, jeg forstår hva dere mener, men indianerene gikk jo nakne så jeg vet ikke hva som er værst jeg..

møt meg og GMS i oslo i morgen!

I morgen er jeg i Oslo, og DERE MÅ KOMME! Hallo, dette er kjempekult :)

RoxSo (Caroline Roxy og Sofie Larsson) skal lage en tv-serie hvor de skal reise rundt i Skandinavia, og gjennom 8 epsioder vil de finne 15 modeller til sammen. Disse 15 utvalgte får gå på catwalk i Stockholm 3. juni. I morgen er det Oslo som står for tur, og sammen med Global Model Scouting skal vi finne norske modeller som skal gå på catwalken. Det blir altså castings i morgen, sammen med Maud, som har internasjonal erfaring som modell-scouter i over 25 år. Det er hun som jobber i Blogfaces, og jeg sier bare: gled dere til å møte henne!! Hun er seriøst SÅ god, blid og energisk.

Folkens, jeg vil se dere på casting i morgen! Her er det ingen krav til høyde eller størrelse, så lenge du er mellom 15-27 år så er du hjertelig velkommen. Det her handler om at HVEM som helst kan bli modell. Ikke tenk at du ikke er bra nok - for det er du. Jeg skal være host for tv-serien i Oslo, så jeg vil være der med dere og holde dere med selskap. Dette blir gøy!

Adresse: Bryggegata 7, Aker Brygge, 4 etasje

Klokken: 16:00-18:00Om dere har noen spørsmål, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så svarer jeg på det dere eventuelt lurer på ♥ Jeg kan ikke vente med å se dere i morgen, for jeg VET at jeg har en haug av fine lesere. Grip muligheten!

2 timer unna å døgne

God morgen fra Førde! I går var jeg faktisk 2 timer unna å døgne, haha. Stod opp 03:45, sminket meg og tok flyet til Stockholm. Var der i forbindelse med en fotoshoot for en hemmelig greie, I'll tell you later :-) Det var i hvert fall gøy, og dagen gikk superfort. Jeg dro hjem igjen senere på kvelden, og når klokka var 23:30 og flyet skulle til å lande i Førde (altså, det var nesten nede på bakken), så måtte flyet kjøre oppover igjen fordi tåken lå så lavt. Det førte til at vi møtte lande i Florø som ligger én time unna Førde, og når jeg ikke hadde sovet på 20 timer og heller ikke spist skikkelig mat siden lunsj var ikke akkurat det den beste meldingen å få. Men jeg kom meg hjem og 02:00 lå jeg i senga, HALLELUJA så deilig det var!!!

Jeg ble sminket i går som dere sikkert så på mystoryen min (jeg heter kristineul på snapchat!), og nå har jeg lyst å bare dra rett til byen og handle ny sminke for jeg har lært utrolig mye nytt på sminkefronten! Har jo blitt sminket i forkant av en del fotoshoot'er den siste tiden, og jeg har fanget opp et par små tips hver gang, haha. Visste dere at man egentlig ikke skal bruke solpudder for å konturere kinnbeinene for eksempel? Oh, det visste ikke jeg i alle fall. Man skal bruke et pudder som er mer grått, slik at det skaper skygge. Solpudderet kan man heller bruke som base.

Nå er Håkon dratt, noe så kjedelig haha :-(( Det har vært kjempegøy å ha han her hjemme i en uke. Jeg burde vel snart betalt han for å være manageren min, for er det en person som virkelig kan å hjelpe meg med alt så er det han. Han vet seriøst ALLTID hva jeg skal gjøre!

Nå skal jeg ta igjen tapt arbeid på mail- og bloggfronten. Vi snakkes senere i dag, ha en fin lørdag fine mennesker!

baby we were real and we were the best

Jakke Jofama by Kristine Ullebø, Shorts fra Levi's, sko fra Public Desire, bustier Runwaydreamz, snapback Junkyard

Hva synes dere?

behind the scenes

Heia! Nå drar jeg til Stockholm, men jeg tenkte å titte innom her er tur før jeg kjører til flyplassen. Gud, aner dere hvor vanskelig det var å sminke seg klokka halv fem i dag tidlig? Øynene mine hadde så vidt åpnet seg, haha! Men nå har jeg fått i meg frokost og jeg kjenner meg ready to go! En god frokost gjør susen :-) Her kommer noen bilder fra Stockholm i forrige uke, sammen med Blogfaces.

Klar for å bli sminket. Ser dere at jeg fortsatt har skille på armen etter at jeg hadde på meg flash tattoo i Kypros i påska? Haha!

Det er SÅ deillig å bli sminket av andre, jeg er nemlig en av de jentene som hater å sminke meg. Dessuten er jeg veldig, veldig lite kreativ, å legge øyenskygge er noe jeg suger til. Så det var kjempegøy at noen med peiling gjorde det for meg :-)

Her tok vi bildene!Adíos! Jeg kommer hjem i kveld forresten, men ikke glem å titt innom bloggen litt senere i dag ♥

norway's constitution day

Her kommer et lite bildedryss med de resterende bildene fra 17. mai! Jeg var så opptatt med eksamen at jeg så vidt rakk å gå skikkelig gjennom dem.Hvis dere lurer på hvorfor mamma har nordlandsbunad så er det fordi hun har arvet den etter mormoren sin som kommer fra Bodø.

God dag! Og god helg! Haha, skoleukene er så latterlig korte nå, vi har jo fridager i hytt og pine. DET liker vi! I morgen tar jeg meg fri for å dra til Stockholm, men jeg har bare 4 skoletimer på fredager så det er ikke så altfor mye jeg går glipp av. Jepp, jeg drar til Stockholm denne uken også! I en annen forbindelse riktig nok, og igjen kan jeg desverre ikke si hva jeg skal utenom at jeg skal shoote bilder til noe dere får vite i høst. Teite, hemmelige Kristine ass :-P

Jeg var nettopp en tur hos hudlegen og kjøpte med meg noen produkter som jeg har brukt i etterkant av laserbehandlingen. Det som er så dumt med disse produktene er at de funker kjempebra - MEN når man går tom så tar det ikke mange dager før prikkene er tilbake. Det var jo egentlig planen at jeg skulle ta enda en laserbehandling ettersom man gjerne må det for å bli kvitt alt sammen, men det har ikke funket like bra som det burde, så vi pratet om at jeg skulle få resept på noen tabletter som egentlig er ment for de med mye akne, men som ser ut til å være eneste løsning for min del akkurat nå. De gir vanligvis bare ut resept til de med mye kviser og talg, men det er snakk om at man kan få samme tabletter, bare mildere, så jeg krysser fingrene for det. Kviser er ikke gøy uansett om det er mye eller lite, det tror jeg de fleste kan si seg enig i. Tror jeg sal teste det i begynnelsen av juni, så jeg vil holde dere oppdatert på det :)

by night

Jeg ser at jeg ordla meg litt feil i innlegget angående Blogfaces i går! Det kan lett misforståes på måten jeg skrev det på, men for å si det på en enklere og rettere måte: Blogfaces handler om at størrelsen på følgertallet på instagram betyr mer enn størrelsen på hoftene. Sosiale medier har stor påvirkningskraft, og greia er at nå kan store instagrammere også bli modeller, mindre avhengig av hvordan utseendet er. Når man har et stort følgertall har man plutselig mye mer enn bare et utseende å tilby - forstår dere hva jeg mener? Så om man har 500k følgere på instagram og en stor blogg kunne man blitt med i Blogfaces, selv om man er 159 cm høy og ikke er syltynn. At jeg er 175 cm høy og tynn er jo for mange kanskje ironisk, men en "tilfeldighet". Selv om bloggerne i Blogfaces er slanke så har ikke alle modellhøyde for eksempel, men dette kom jo ikke frem på bildet, så jeg forstår at dere ble forvirret. Men jeg ordla meg feil og glemte å nevne hele poenget; nemlig at instagrammen vår spiller en stor rolle. Det er derfor vi har blitt plukket ut - fordi vi har en stor sosial plattform som kan være veldig interessant for klienter som skal booke inn modeller. Det er større interesse i en modell med 1 million følgere enn en modell som bare har en modellkropp å tilby - hvis dere ser det fra klienten sitt perspektiv som ønsker å selge å nå ut til folk.

Ved å bruke store instagrammere vil GMS prøve å påvirke modellbransjen til å se etter andre ting enn bare høyde og mål. Jeg håper dere forstod litt bedre hva jeg mente nå - håper jeg ikke har formulert meg feil enda en gang, hehe :-))

I går 23:30: Jeg og broren min fikk lyst å dra ut ettersom været var så sinnsykt deilig til tross for at det var sent på kvelden. Dere vet når det er mørkt ute, himmelen i horisonten er skikkelig blå og asfalten er tørr? DA er det sommer, gitt! Jeg vil tørre å påstå at vi nærmer oss med stormskritt, æææh! Så vi satte oss i bilen og kjørte, og så hang vi ute mens vi tok et par bilder.

Snapbacken min er fra Junkyard.

Vb bror daNå har jeg nettopp hatt en telefonsamtale med Pål i nøyaktig 1 time! Ååh, jeg er så glad for at jeg har den gutten i livet mitt. Vi kan bare sitte i telefon og prate om alt og ingenting, og det er nettopp det jeg digger.

Neste stopp: matbutikken! Jeg og Håkon må handle inn brus, hehe.

blogfaces

La meg introdusere dere for BLOGFACES!

I forrige uke dro jeg til Stockholm for å møte Global Mobal Scouting og ta bilder til deres nye prosjekt, nemlig Blogfaces. For en GJENG! Både de som står bak og de 9 bloggerne utgjør verdens aller beste team som jeg er så glad for å være en del av. Jeg husker jeg fikk så sinnsykt bra inntrykk av GMS når jeg skypet med de for første gang, så jeg kjenner at jeg bare er sååå glad for å være en del av dette fantastiske temaet. Intensjonen bak dette prosjektet er rett og slett at vi vil forandre den utseende-fikserte modellverdenen. Vi lever i 2015 og modeller blir fortsatt fortalt å gå ned i vekt, bli smalere her og større der. Slik burde det ikke være. Høyde, vekt og størrelse skal ikke spille noen rolle. We are Blogfaces! Here we come! Take a look at my gorgeous team:

For booking and requests, please contact john@globalmodelscouting.com.

Hva synes dere?! :)

FERDIG MED EKSAMEN!!

Gjett hvem som ble ringt opp av mattelæreren i dag tidlig? Jeg klarer faen meg ALT :'-) Nå har jeg sittet å pugget matte i 6 dager og jobbet rumpa av meg, og jammen var jeg kun et par minutter unna å komme for sent til eksamen. Mattelærer: "Hvor er du, Kristine?" Meg: "ER DER OM 8 MIN!!!". Jeg har nemlig vært inne i en matteboble de siste dagene, så beskjeden om at vi skulle møte opp en halvtime før eksamen kom ikke frem til meg. Så jeg satt og spiste frokost en halvtime før eksamen i dag, jeg...

DET GIKK BRA!! Tror jeg??! HÅPER jeg???! Herregud, jeg er så glad nå, samtidig som jeg går rundt med et konstant stress hvor jeg føler at det er noe jeg burde gjøre. Det er vel alltid slik etter eksamensperiodene. Jeg synes ikke eksamenen var så utrolig vanskelig, jeg? Det var en oppgave jeg tullet veldig mye med, men jeg kom på i siste liten hva jeg skulle gjøre, så det stod egentlig mest på tiden for min del. Det var så mange oppgaver på del 1 at jeg nesten ikke fikk gjort det ferdig, men jeg skjønte alle oppgavene - synes til og med det var lettere enn tentamen??? What. Skal ikke ha for store forhåpninger da, jeg har jo tross alt ikke fått karakteren enda. Men åååh, hardt arbeid lønner seg!

I dag er det bikinivær også, så dette er outfitet for øyeblikket. Bikini, fint vær og overstått eksamen... NÅ SNAKKER VI!!

Etter skolen møtte jeg Emma som også hadde eksamen, og vi feiret med kinamat. Jeg spiste en kjempegod sushi med fritert scampi, mmm! Skal bli flinkere til å prøve nye ting, hehe. Så dro vi hjem til meg med jordbær, bare for å feire at sommeren er her for real.Og denna uka?! Den blir amazeballs! Jeg skal til Stockholm på fredag, Oslo på søndag og så blir det sleeopover med Vero om jeg får utsatt returbilletten på søndag.

Hvordan står det til med dere og eksamen, da? Om dere fortsatt er i øvemodus, STAY STRONG! Det er sååå verdt det når man har øvd mye.

sminkevideo: wonder-foundation

Reklame

Hei og god mandag, folkens! (EN DAG TIL EKSAMEN!! WÆÆ) Da var det på tide å endelig vise dere videoen hvor jeg påfører foundationen jeg testet for første gang for et par uker tilbake, dere husker sikkert dette innlegget. Nå har jeg laget en video hvor jeg påfører Dream Wonder Nude slik at dere kan se hvordan huden ser ut både før og etter. Dagen jeg filmet denne videoen hadde jeg faktisk ganske uren hud, men det passet jo egentlig bare ypperlig for da fikk jeg vist dere hvor mye denne foundationen faktisk dekker! Altså, SJEKK forskjellen. Best av alt er at jeg slipper å gå rundt med kake-ansikt, for foundationen er 12 ganger tynnere enn de vanlige foundationene til Maybelline. Herliiiig. Take a look! Her ser dere også hvordan jeg påfører resten av hudsminken.

Denne videoen er flere måneder gammel nå da, haha. Ville gjerne poste den tidligere, men den ble desverre utsatt. Bedre sent enn aldri!

Jeg bruker farge "Sand", som passer veldig fint for meg som ikke er så altfor brun i ansiktet for tiden!Jeg synes faktisk det var kjempegøy å lage sminkevideo! Morsomt å gjøre noe utenom det vanlige.

Hva synes dere om resultatet, da?

verdens fineste plagg

Jeg ELSKER bunaden min! Sunnfjordsbunad i mitt hjerte. Jeg har i rød som dere ser, men broderiet på brystet er egentlig litt annerledes på originalen. Den er mørkeblå og mye tynnere, men jeg synes dette mønsteret og tykkelsen er finere, hihi. Måtte seriøst overtale hun som laget bunaden min til at den skulle være slik, for hun mente at jeg kom til å angre. Vel, jeg angrer ikke et sekund! Jeg mangler gullbeltet rundt livet da, men det skal man jo egentlig ikke ha før man blir gift. Jeg har samlet et par knapper allerede ved at jeg har fått et par til bursdag og jul - vurderer å kjøpe resten selv da, for denne bunaden er SÅ mye finere når gullbeltet er på plass. ÅÅh, men jeg er så glad for at jeg har bunad, det er ikke et éneste plagg som får meg til å føle meg så fin. Og best av alt: jeg kommer til å ha den resten av livet mitt.

Hadde jeg valgt en annen bunad hadde jeg tatt grafferbunad tror jeg, den er DØDSfin! Men siden jeg ikke bor i Trøndelag (tror det er der den er fra?) så synes jeg det ble litt feil å velge den, ettersom bunaden på en måte skal representere stedet man kommer fra.

Har dere bunad? Isåfall, hvilken?

champagne for breakfast

Gratulerer med dagen, fine mennesker!

Jeg er så METT. Bunaden strammer så utrolig mye akkurat nå, men jeg orker ikke å ta den av meg helt enda. Det er jo tross alt bare én gang i året jeg får brukt den! Vel, hei til dere. Jeg føler det er mange dager siden sist - de siste dagene har for det meste gått i matte.. I går dro jeg "ut" sammen med Guro og en venninne hun har besøk av, så vi vorset i mange timer, og det var like koselig som det alltid er, wiiie! Jeg var edru selvfølgelig, ettersom jeg skal øve matte i dag. Så i dag var det tidlig opp og møte jentene for champagne frokost - men igjen, jeg vet ikke om det er riktig av meg å kalle det champagne frokost når jeg ikke drakk champagne?? Alle hadde med seg litt av hvert og det var SÅÅ GODT!!! Hjemmelaget scones, ost & kjeks, eggerøre, tapas-wraps, masse bær og godt pålegg. Det var helt amazing, og selvfølgelig var det enda mer amazing å starte nasjonaldagen med de beste jentene jeg vet om ♥Charlotte, Guro, Sunniva, Lina, Emma, Synne, Mathilde, Synnøve og meg. Åååh, LOOK AT THIS! For noen jenter!Photo booooooomb! Føler det er på sin plass nå, med tanke på tynn blogging de siste dagene.

Nå har jeg tvunget Håkon til å ta antrekksbilder av meg siden jeg snart skal ta av meg bunaden, hehe. Mamma, pappa og lillesøss kom nettopp inn døren etter å ha vært på skolen et par timer, så nå blir det rømmegrøt med spekemat. Det er så godt, og jeg kjenner jeg er skikkelig glad for at vi i Norge har så fine tradisjoner. Synes synd på de som ikke feirer nasjonaldagen sin på samme måte som vi nordmenn, jeg! Selv om de sikkert er fornøyd med måten de gjør det på, så føler jeg liksom at det er lite som slår bunad, lange tog i gatene, is og selvfølgelig: den obligatoriske skålen med rømmegrøt. Er dere ikke enig a? Go Norge!

Jeg ønsker dere alle en kjempefin 17. mai! Spis masse is og kos dere med venner og familie, wiii.

pizzaTopp fra Sheinside

I går presterte jeg å bli SYK... Så da passet jeg på å spise sunn og næringsrik mat, slappe av og legge meg tidlig - det er så viktig å lytte til kroppen når den sier stopp. Nå føler jeg meg mye bedre og jeg kjenner meg klar for å jobbe med eksamen i mange timer! Har nettopp spist frokost med brodern, og jeg tenkte bare å si hei til dere før jeg begraver meg i eksamenssettene. Hehe. Vi lagde de beste pizzaene ever i går!! To Ullebø-pizzar og én mexicana-pizza. Åååh, heaven!

hvordan jeg øver

Heia! TAKK for verdens fineste tilbakemeldinger. Altså... Jeg digger dere. Det er helt herlig å høre at dere blir motivert til å øve til eksamen selv av innleggene mine! Her skinner sola som bare det, så jeg kjenner det er liiiiitt vanskelig å konsentrere seg, men sommeren har så vidt startet, så disse dagene skal jeg faktisk holde ut. I går jobbet jeg en del før Håkon kom hjem og vi hadde tacomiddag hele familien. Tok kvelden fri og tilbragte den med søskene mine ♥ Det gikk mye i trampolineshopping, og jeg sverger på at det kan måles med en treningsøkt. Haha, for real. Det er gøy, da! Senere satt vi oss i bilen og var litt privtaxi for russen:P Koselig kveld, med andre ord.

Mange har forresten spurt hvordan jeg forbereder meg til matteeksamen: Jeg repeterte jo hele boka til mattetentamen, så det grunnleggende har jeg egentlig fått unnagjort, heldigvis. Jeg regner hovedsaklig bare eksamenssett som dere finner på ndla.no. Det er helt genialt for der finner du oppgaver i samme vanskelighetsgrad som du vil få på eksamen, i tillegg til at hvert sett har løsning, så du slipper å sitte en del dag og gruble på den éne oppgaven du ikke får til. Anbefaler det på det høyeste :-) Så ja, jeg har regnet et par sett til nå, i tillegg til at jeg har gjennomgått sannsynlighets-kapittelet i boka, for sannsynlighet er det ene temaet jeg synes er skikkelig dritt. Men jeg skal lære meg å like det, jeg har jo enda en del dager å jobbe med det så. En positiv tankegang er kjempeviktig! Tenk at det er GØY :-)

Det blir ikke like hyppige oppdateringer i denne lille perioden, og det håper jeg, og tror, går fint for dere. Det er vanskelig å være en superblogger og samtidig konsentrere seg 100% om eksamen, uff. Men dere er jo så tolmodige med meg, så det tror jeg ikke er noe problem, eller hva? Når jeg leverer eksamen på tirsdag kan jeg så og si ta sommerferie - WIIIIII!!!

motivert til eksamen

Jeg er supermotivert til matteeksamen!! Nu kör vi jävlar!!! Jeg er en sånn person som tenker skikkelig sånn NÅ skal jeg søren meg vise dem hva jeg er god for. Det kribler inni meg! Problemet er bare det at jeg har altfor mye motivasjon til ALT akkurat nå, haha. Kriiiiss, du må roe deg ned sier jeg til meg selv av og til. Så i dag har jeg sittet på en stol med mattebøkene fremfor meg og jeg har vært superrastløs. Jeg vil løpe opp på fjellet med musikk på ørene, jeg vil ut og spise softis med venner i finværet, jeg vil lage videoblogg til dere, jeg vil skrive lange bloggposter om alt som foregår oppi hodet mitt, jeg vil sjekke mailen min fordi det skjer så sabla mye spennende der. Det er så mye bra som skjer i livet mitt akkurat nå, og jeg gir meg selv en klapp på skulderen for det, for det er søren meg noe jeg har jobbet for. Men akkurat nå må jeg fokusere på matten, haha. For jeg har eksamen om 6 dager. Er det galt å si at jeg smågleder meg?

Det er rart å si det, men jeg føler virkelig at jeg har blitt mer voksen mentalt det siste halvåret. Jeg har lært mye om meg selv, og jeg har blitt så GLAD i meg selv, på en helt spesiell måte. Jeg snakker ikke om utseendet, men om Kristine som person. Jeg ville aldri byttet ut meg selv eller det livet jeg lever. Når jeg satt på flyet fra Stockholm og vi lettet fra bakken med en nydelig solnedgang som skinte gjennom de små vinduene (så dere videoen på mystoryen min? aaah!), tok jeg meg selv i å tenke på hvor glad jeg er i meg selv. Og nettopp det er så UTROLIG viktig, folkens. Elsk dere selv. Selvrespekt er noe jeg har vært dårlig på tidligere, men nå har jeg fortstått hva det har å si for egen lykke. Gjør det som gjør deg glad, med folk som får deg til å smile.Her er en haug med mobilbilder fra Stockholm. Det er dette jeg elsker! Reise, møte nye mennesker og fotografere.

Nå skal jeg hive på meg en shorts og hente Håkon på busstasjonen. Endelig kommer han hjem! Så i dag skal vi kose oss med hjemmelaget pizza, og så skal han hjelpe meg med eksamen. Han hadde R1 og R2 på videregående, så jeg får håpe han husker litt derfra. Gudene vet hvor mye skolearbeid han har hjulpet meg med opp gjennom årene, haha. Jeg er glad jeg er omgitt av smarte folk, det inspirerer meg så mye.

Det var interessant å høre hva dere ble trukket opp i, da! Noen av dere var heldige som meg, enkelte mindre heldige. Men vet dere hva? Dette fikser vi, alle sammen! KJØR på, øv som faen og tenk på 5'ern og 6'ern som du kan imponere foreldrene dine, venninnene dine eller kjæresten din med.

snapback love

Gud, gjett hvem som greide å glemme at pappa har bursdag i dag? De siste dagene har gått i ett, og jeg kom hjem 12 i går natt, så jeg var ikke i senga før nærmere 1. Det førte til en stykk trøtt Kriss i dag tidlig, som verken visste forskjell på opp og ned. Sa god morgen til pappa og merker han oppfører seg litt annerledes enn vanlig, men tenkte ikke noe mer over det. Så kommer jeg på skolen, sjekker Facebook og ser "Øystein Ullebø har bursdag i dag". Haha, å faen. Føler meg som verdens slemmeste person når jeg glemmer det, men jeg tror han har tilgitt meg nå :-) Her hjemme har vi bare feiret med god middag, ettersom Håkon kommer hjem i morgen og da har vi heller felles feiring for han og pappa når hele familien er samlet.

Snapback er noe jeg har hatt i alle år, men som jeg nesten aldri har giddet å bruke. HVORFOR, spør jeg meg selv? Det ser jo faktisk sjukt rått ut, i tillegg redder de enhver hårkrise. Jeg hadde med meg den nye snapbacken min fra Junkyard til Stockholm og den ble flittig brukt.

Og LOL! Jeg hadde store planer om å gjøre burgeren min fin og ta estetiske bilder av den... Vel, her er resultatet. Jeg som er blogger burde vel vite at man skal ta bilder av maten før man spiser den, men jeg er alltid så sulten når middagen blir servert at jeg rett og slett glemmer det av. Burger var godt, da!

Nå skal jeg få på meg finere klær og freshe up sminken litt. Vors hos Guro - wiiie! Ha en SUPER onsdag, nyt at dere har en hel langhelg fremfor dere ♥

jeg kom opp i....

Matte skriftlig!!! Jeg er SÅ glad for at jeg ble trukket opp i skriftlig! I dag hadde vi altså trekk for de som kom opp i skriftlig eksamen, og det kunne ikke passet meg bedre. Fikk panikk med en gang jeg så at jeg stod på lista over matte, men nå er jeg egentlig bare sykt glad for det - for det var jo nettopp det jeg ønsket. Eneste som SUGER er timingen, ettersom eksamensdagen min er på tirsdag, og da må jeg bruke denne uka + 17. mai på å øve. Men det går nok helt fint. I'll fix this! Altså, PJUUUUH! Tenk om jeg hadde kommet opp i tysk muntlig? Eller matte muntlig? Jeg repeterte jo kjempemye til tentamen, så jeg føler egentlig at jeg er et godt stykke på vei allerede.

Hei, forresten! Nå har jeg ikke vært innom bloggen siden søndag faktisk, så jeg kjenner virkelig at det er godt å være tilbake hos dere. Åh, dere - Stockholm var fantastisk! Jeg pleier vanligvis å være mye alene når jeg er ute og reiser, fordi jeg ikke har noen med meg (naturligvis, siden det er jobb), men denne gangen var jeg sosial fra start til slutt, noe så deilig. Når jeg kom hjem på hotellet og skulle sjekke inn fikk jeg nemlig beskjed om at jeg skulle dele rom med en annen jente! Hun er en del av prosjektet vi holder på med (som er hemmelig inntil videre, men dere får vite det straks!), og vi kom skikkelig godt overens, så det var utrolig hyggelig. Morgenen etter møtte vi resten av gjengen, og vi var da fem stykker som var på fotoshoot sammen.

Her hadde jeg nettopp komt frem! Jeg ELSKER å bo på hotell.

Midt i byen! Stockholm er så fint.Og de hadde marmor-vinduskarm!! De som kjenner meg godt vet at jeg elsker marmor og har en helt spesiell greie for det.

Etter å ha sjekket inn tok jeg meg en liten tur ut på gata for å... kremt, kjøpe naturgodis. Hvorfor har Sverige så sinnsykt mye yoghurtnøtter i alle forskjellige slag? Hallo, Norge!! Her har vi noe å lære!

Wearing my own Jofama by Kristine Ullebø-jacket

Her snakker vi, ja! Er det noen som kan å kose seg så er det jammen meg, altså. Bananchips dekt i yoghurttrekk er seriøst det BESTE jeg vet om for tiden, det er faktisk så drøyt. (Det finnes ikke her i Førde, så når jeg er på Gardermoen må jeg hamstre med meg og det er like flaut hver gang kassedama på 7 Eleven kjenner hvor tung posen er....) Jeg har spist det hver dag siden jeg kom hjem fra Kypros i påskeferien, med unntak. Haha! Så når jeg hadde fått tak i godiset mitt hoppet jeg i behagelige klær og satt meg til rette i hotellsenga med Mac'en. Senere på kvelden kom roomien min, og det var så utrolig hyggelig. Ble også kjent med de andre i "crewet", som jeg ser virkelig frem til å møte igjen! Jeg har ikke ord for hvor gøy det er å bli kjent med nye mennesker, spesielt når man kommer så godt overens at man munnen går i ett og man føler man har kjent hverandre mye lengre enn 12 timer :-)

Og fotoshooten? Den gikk supert. Vi ble sminket med sotede øyne og kledd opp i kjempekule kostymer, jeg gleder meg sååånn til å vise dere. Jeg vet det er kjipt når jeg forteller så lite, haha, men det er vel bedre enn at jeg ikke forteller noe håper jeg!

Nå må jeg gjøre matte som en gal (dere KOMMER til å høre mye om matte de neste 6 dagene, be prepared), før jeg fikser meg og drar ut. Jeg drar til Guro og Synnøve litt senere for å starte kvelden der, gleder meg!

Så hva med dere? Fortell meg hva dere eventuelt kom opp i, jeg vil gjerne høre! Er dere fornøyd?

wants for summer

1 her, 2 her, 3 her


4 her, 5 her, 6 her

7 her, 8 her, 9 her

Så.fine.KJOLER! Hallo, jeg klør i fingrene etter å bestille. Jeg går nesten aldri i kjoler når jeg er på fest, men om sommeren, da ELSKER jeg det. Nummer 6, 7, 8 og 9 skriker etter meg - tenk så fine disse hadde vært til solbrun hud i sommer. Den grå, nummer 8, kan jeg allerede se for meg i mange forskjellige antrekk. Late sommerdager med bikini under, sandaler og en hatt? Yes please. Jeg må bestille hjem noen av disse her! /adlinks

if I lose myself tonight

... it'll be by your side. Jeg har forelsket meg i den sangen! Dere liker jo når jeg tipser dere med musikk, så sjekk denne ut da vel: If I Lose Myself Tonight - OneRepublicLevis' shorts fra Batoko, sko fra Public Desire og body fra Sheinside

dinner timeHer om dagen hadde vi en utrolig god middag. På menyen var det nemlig indrefilet snurret i serranoskinke, med druesalat og søtpotet (edit: jeg mente selvfølgelig nypotet) til. Å rulle inn kjøtt i bacon/serranoskinke gjør det mye saftigere, et lite tips nå som grillsesongen er i gang. Og druesalaten blir definitivt en gjenganger som tilbehør i sommer, mmm! :-)

stockholm!

Hei til mandag og dere! Nå er skoledagen min ferdig, for jeg skal til Stockholm i dag. Wohooo! Jeg elsker den byen. Denne gangen er det i forbindelse med en fotoshoot, men jeg kan ikke fortelle dere riktig hva... enda! Det er ikke lenge til prosjektet blir sluppet, så følg med. Vel, fotoshooten er ikke før i morgen, men siden det er stress å reise sammen dagen som man tar bilder, bestilte vi flybilletter og hotell i dag. Jeg lander i Stockholm klokka 4 i dag, så jeg har hele dagen for meg selv i Sverige's flotte hovedstad. Hmm, hva skal man gjøre på da mon tro? Det er jo litt (veldig) kjedelig å være alene, men jeg får utnytte alenetiden og gjøre det beste ut av det. Jeg kommer sikkert til å gå rundt i gatene å kikke, muligens shoppe, og så finne meg en restaurant. Det er innafor å spise alene på restaurant, eller hva....? Haha!

Så i morgen blir det hotellfrokost, shoot og så bærer det hjem igjen på kvelden. Jeg har forhåndsskrevet innlegg, så ikke glem å følg med på bloggen! :-) Jeg har Mac'en med meg, men er usikker på om jeg får tid til å update dere derfra egentlig.

I <3 Stockholm!

testing av nytt videokamera

Denne skulle egentlig vært postet på onsdag! Så lat som om det er onsdag når dere ser videoen.

Jeg laget egentlig denne videoen kun for å teste det nye videokameraet som jeg har fått låne. Det er ikke samme kvalitet som kameraet mitt (det filmer jo i HD), men det er lite, lettvindt og utrolig enkelt å filme med, spesielt siden man kan se seg selv på skjermen, så jeg tenker å ha det med meg når jeg er ute med venner, reiser og så videre. Sounds good? Jeg elsker å sette sammen filmer fra ting jeg gjør, skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere.

I dag har jeg trent, woho! Jeg merker veien fra sofaen til treningsklærne ikke er like lang lenger, og jeg mistenker at det har mye med været å gjøre. Det ER jo faktisk deilig å trene når sola skinner! Ellers har vi grillet hamburger i dag, og nå pakker jeg til morgendagen. I kjent Kristine-stil kom jeg på nå i siste liten at vi ikke har en eneste koffert som egner seg til små reiser, og jeg synes personlig det er jævlig flaut å komme med sydenkoffert når jeg er på bloggreise i 1-2 dager. Haha, LOL. Så før jeg drar i morgen må jeg løpe bort på butikken og skaffe meg en minikoffert, jeg skal jo tross alt bare ha med meg toalettsaker, kamera, mac'en og undertøy! :-)

through my phone

God morgen! Så deilig det var å våkne uthvilt i dag tidlig. Det trengte jeg virkelig, kjenner jeg. Men dum som jeg var så ville jeg lage sengen ekstra koselig i går ved å hive på mange nye puter (jeg ELSKER å ha mange puter i senga), og det endte opp med at jeg våknet med en skikkelig vond nakke fordi jeg har ligget så høyt med hodet i natt... Er det mulig, Kriiiiiss.

Grunnen til at jeg oppdaterer dere så sent er fordi jeg har brukt morgenen på å forhåndsskrive blogginnlegg til dere, og brukt 1 time på å laste opp en liten videoblogg jeg har laget til dere. Mac'en min er seriøst stappfull og den gååååår så treigt nå, men selv om jeg har overført mange av bildene mine på ekstern harddisk så følr jeg ikke for å slette alle sammen.. Jeg har slettet alt før 2014, men jeg bruker en del av bildene mine fra 2014 enda, så jeg kan bare ikke slette dem. Men utenom bildene mine så skjønner jeg ikke hva som tar så stor plass? Jeg har jo veldig lite av programmer på Mac'en. Ja ja, jeg får vel bare ta å gå gjennom bildene mine og slette de som er ubrukelige. Nå tenkte jeg å gi dere en liten update med mobilbilder fra de to siste ukene. Jeg vet dere er glad i slike mobil-updates, så det skal jeg sørge for å ha oftere :-)

Oslo! Fin utsikt fra flyet, eller hva?

Haha, her var det mediatentamen som stod for tur og jeg sitter jeg utenfor klasserommet og venter på at det er min tur. Det der blikket betyr at jeg gruer meg SYKT. // Fargerik lunch! // Later som jeg er russ:P Med Vibeke som er russ. // Jeg måtte ta en liten pause på et prøverom, haha.Vero, Ingvild og meg // Haha, Guro. Haha. // Emma, meg og Guro, beste jentene ♥ // Det er SOMMER!

no makeup

Lørdagskveld! Og jeg er ikke ute og raver denne gangen, hehe. Jeg har sykt lyst ut i dag, men siden jeg drar til Stockholm på mandag har jeg lyst å holde meg clean til det. Mest fordi jeg har en del jobb å gjøre (forhåndsskriving av innlegg, blant annet), men også fordi jeg har kommet halvveis fyllasyk på èn fotoshoot og èt møte på litt for kort tid.. Haha, nå høres jeg ut som en alkoholiker, men det er bare nå i mai - det skjer jo såå mye!! JEG ELSKER MAI!!!!

Her er noen av bildene jeg sendte til Wilhelmina. Hva synes dere? Jeg har null sminke på her, og som dere ser så er jeg superbleik. Altså, søk opp i arkivet mitt for et år siden og se forskjellen. Jeg var usannsynlig brun på den tiden, selvbruningen og solariumet tok jo helt av. LOL!! Jeg skal innrømme at jeg fortsatt digger å være brun, for man føler seg jo bare SÅ mye bedre, men enkelte ganger så jeg egentlig bare ut som en vandrende brownies. Synd man ikke ser det før et år etterpå. (Jeg skulle forresten hørt på dere når dere sa jeg burde roe ned eyebrow gamet..... Fy flate, haha. Hvorfor tok ikke noen øyenbrynsfargingen ifra meg?)

Jeg må bare si at det er en fryd å blogge for dere for tiden! Dere er så gode mot meg! Hva har jeg gjort for å fortjene det? Ikke vet jeg, men det er i alle fall supergøy. Jeg skal søren meg blogge livet ut. Hmm, okei - kanskje ikke. Men jeg er langt ifra lei, det skal dere bare vite. Suss! Nå skal jeg på butikken og kjøpe godteri. Jeg er klar for en tradisjonell lørdagskveld med familien, jippi ♥

flower girl

Hei og god morgen! Tiden løp fra meg i går, og plutselig var jeg på vors hos Guro sammen med Synnøve og Pål. Det ble en kjempegøy kveld ute i går! Masse kjentfolk og synging, akkurat slik det skal være. Jeg våknet for en time siden faktisk... Kan ikke huske sist jeg sov lenger enn elleve, haha. Det må vel være lov en gang i blant, eller hva?

Nå sitter jeg med mailen og planlegger 2 fotoshoots jeg skal ha i mai. Oooh! Jeg tar turen til Stockholm på mandag faktisk, men dette er en av de kjipe "jeg kan ikke fortelle hva det er for noe helt enda". Det må være så sinnsykt irriterende når vi bloggere sier det, jeg kjenner jeg blir irritert selv når jeg leser det på de bloggene jeg følger. Men dere får vite det om ikke så lenge i alle fall :-)Hva synes dere om dette antrekket, da? Jeg synes blomsterbåndet i håret gjorde hele antrekket. Og SEEEE, det er jo sommer ute!! Hjertet mitt hopper av glede.

stress level: maximum

God dag! I dag har jeg hatt fri fra skolen ettersom det er p-mattetentamen (jeg har s-matte, så jeg er det null skole på meg), og morgenen startet rolig ved at jeg sov til jeg våknet av meg selv klokken 10. Lite visste jeg om hvor stressende denne dagen skulle bli!! I dag har jeg tatt bilder av meg selv sminkefri og i bikini som jeg skal sende til byrå, jeg har prøvd meg på casual videoblogging og jeg har vært i kontakt med to modellbyrå, pluss en journalist. Mye som skjer i livet mitt, med andre ord.

Jeg skal ikke la stresset gå utover dere, da! Ååh, jeg digger at det er fredag i dag, føler nemlig det er lørdag siden jeg hadde fri fra skolen i dag. I dag har jeg vandret rundt i bikinitopp og kosebukse all day long, og det har vært helt latterlig deilig. Jeg har blitt eier av den beste kosebuksa NOENSINNE!!!! Altså, hvordan kan en bukse være så behagelig, og se så bra ut?!Den er fra Nike og fås kjøpt hos Junkyard her. Jeg har størrelse XS og den sitter akkurat slik jeg liker det. Den er ikke tettsittende slik mange andre kosebukser fra Nike er, men den er tettsittende rundt livet og rundt anklene, så den ser rett og slett DRITBRA ut. Jeg kommer sååå til å bruke denne til hverdags også. Er det mulig å bli så frelst av en joggebukse?!

..... jepp! Tydeligvis, haha.

Jeg må bare nevne noe angående innlegget om høysensitiv, forresten. (Koselig å høre at mange følte det samme, haha...) Det var en del som mente at det var vanlige symptom og at mange driver med "selvdiagnosering", og ja, det ER vanlig å reagere på tyggislyder, men dere må vite at høysensitiv er ingen diagnose, så å si at folk diagnoserer seg selv blir feil. Jeg tror det er mange som er høysensitiv, bare i veldig forskjellig grad. Jeg vil ikke kalle meg selv en høysensitiv person, men at jeg reagerer en smule mer på matlyder og sanser ting mer enn enkelte er jo fakta. Men som sagt: det er ingen diagnose! :-)
Her er filmkameraet jeg fikk låne med meg etter møtet med Nordic Screen, som skal hjelpe meg med å bygge opp YouTube-kanalen min. Takk for alle forslagene til videoblogg, da! Dere er jo helt rå. Nå har jeg mange idèer til hva jeg kan lage video av, så følg med fremover. Ha liiiitt tolmodighet med meg, bare! Og ja, Maybelline-videoen kommer STRAKS! :-)

Nå står mamma på kjøkkenet og lager tacopai, mmm. Jeg ser nå at dette innlegget ble veldig rotete siden jeg hoppet mye fra tema til tema, men jeg har en del på hjertet for tiden så jeg håper dere er okei med det, haha. Si ifra hvis ikke!

kriss goes kim kardashian

Hadde jeg kledd stor rumpe mon tro??

(Jeg ser åpenbart at jeg ikke kunne vært typen til å snikredigere meg selv. Se på smykket....)

Dette brukte jeg skoledagen min på! Jeg fant et kjempelættis redigeringsprogram hvor man kan redigere ALT... Øynene hvitere, rumpa større, nesa mindre og man kan til og med redigere inn mascara og eyeliner. Altså, dagens samfunn? HAHA. Det lengste jeg går er liksom å redigere huden litt, men jeg hadde aldri giddet å å redigere kroppsdelene mine enten mindre eller større. Ja ja, det var gøy å se da! Jeg lover dere å ikke bli hekta på denne trenden, men et par kviser her og der synes jeg er innafor å fjerne - eller hva?Her ser dere originalbildet, med den lille stumpen min. Enten får jeg begynne å trene rumpe, eller så får jeg bare være fornøyd :-) Bildet ble tatt for et par dager siden, forresten. Det har vært veldig fint vær her på dagtid, gud så deilig at man faktisk kan SOLE SEG???

Nå kom jeg nettopp hjem fra joggetur, og hele huset lukter sjokoladekake. Mamma skal ha fest her hjemme i morgen, og da lager hun alltid så sykt god mat. I morgen er det tacopai og kake som står på menyen, og best av alt er jo at alle i huset får lov å forsyne seg. Kan ikke du bare ha vinkveld hver fredag, mamma? Hihi. Og forresten, Håkon har bursdag i dag!! Han fyller 22 år i dag - gratulerer så mye verdens aller beste storebror og bestekompis!!! Gleder meg til du kommer hjem neste uke, og alt det morsomme vi skal finne på fremover ♥

holmenkollen

I dag våknet jeg 10:00.... Ufrivllig skulking, folkens! Hallo, jeg skulker ALDRI og det lille jeg har av fravær er når jeg har vært ute på bloggreiser. Vel, jeg var ute i går, og det var utrolig gøy! Vi har ikke russebusser her i Førde, her er det nemlig van det går i. Så i stedet for å rulle slik de gjør andre steder i Norge så samles heller alle bilene + folkene på et stort område som heter festplassen. Veldig annerledes i forhold til enkelte byer som for eksempel Oslo, men jeg synes det er kjempegøy. Det er skikkelig bra stemning, og man treffer alltid på mange kjente. Så i går dro jeg ut med Guro og Cindy, og jeg hadde selvfølgelig tenkt å dra på skolen i dag, men så glemte jeg å skru på alarm på mobilen...  Men jeg gikk bare glipp av to fag da, så jeg var på skolen etter lunsj :-)

Jeg kom på at jeg enda ikke har vist dere bildene fra søndag. Da tok jeg og Veronika t-banen til Holmenkollen! Været var kjempefint og det var sinnsykt deilig å bare gå rundt. Og så tok vi flysimulatoren, haha! Det var gøy. Etter det tok vi t-banen til Sandvika av alle steder, hvor vi satt oss på kafè før vi gikk ned til havna og solte oss. May, you've been good so far!
Jakka mi er fra Jofama by Kristine Ullebø

Nå har jeg helg! Det er p-mattetentamen på skolen i morgen, og jeg har ikke det faget så da har jeg fri. Sinnsykt deilig. Jeg pangstarter helga med en treningstur ute i det fine været nå, og om jeg gidder tar jeg turen ned på Spenst etterpå for å trene litt styrke også. Jeg vil ha muskler, men jeg hater å trene styrke!! Den kombinasjonen funker bare ikke. Vurderer å starte med 100-situps-hver-dag-før-jeg-legger-meg-prosjektet som jeg hadde i 9. klasse, for det funket faktisk sykt bra.

tips til god frokost

En god start på dagen er noe jeg er 100% avhengig av for å kunne yte. Jeg vet det er veldig forskjellig når det kommer til frokost, noen er ikke slutne på morgenkvisten i det hele tatt - men jeg har alltid vært et frokostmenneske og dagen min starter rett og slett ikke før jeg har fått fyllt på drivstoff. Får jeg ikke en god og energirik frokost blir jeg rett og slett supergretten, og det tror jeg de rundt meg kan skrive under på.... med penn! Haha. But anyways; til poenget mitt: jeg tenkte å tipse dere om en kjempegod, sunn og næringsrik frokost som virkelig gir deg en boost på morgenkvisten.

Mashed avocado toast + toast with strawberries + an half avocado + strawberries. The perfect way to start your day!

Avocado toast har jeg vist dere før. Det dere trenger en 1 avokado, salt, pepper, hvitløk og eventuelt chili hvis du liker det. Jeg synes det smaker supergodt med chili-biter i, så gi det et forsøk! Her har jeg tatt ferske jordbærskiver på den andre toasten min, men neste gang vil jeg prøve med Snøfrisk under (en naturell kremost) i stedet for smør :-) Som tilbehør har jeg jordbær og den resterende delen av avokadoen, og drysser du litt salt og pepper på er den helt amazing å bare spise med skje. Man får en sååå deilig metthetsfølelse av det - avokadoen inneholder nemlig mye energi så det sitter mye lenger i magen enn hva en kjip salami ville gjort.

Husk at frokost er det aller viktigste måltidet i løpet av dagen!

10 tegn på at du er høysensitiv

  1. Du kjeder deg sjelden alene, og har et rikt indre liv.
  2. Du trenger mer søvn enn gjennomsnittet.
  3. Er lyd-, lys- og lukt-ømtlig. Gjerne lav smerteterskel.
  4. God på å lese andre mennesker, og blir lett påvirket av andres humør, kroppsspråk og smerter.
  5. Er ofte samvittighetsfull og flittig i det du gjør. Opptatt av å ikke gjøre feil.
  6. Blir lettere overstimulert (sliten/stressa) fordi du sanser mer enn andre.
  7. Føler deg ofte annerledes enn andre.
  8. Behov for å trekke deg tilbake etter travle dager eller opplevelser. 
  9. Særlig følsom overfor effektene av sukker, alkohol og koffein. Mange sensitive mister fokus og blir irriterte når de blir sultne.
  10. Kunst, musikk, film og andre uttrykksformer kan påvirke deg sterkt på både godt og vondt.

Høysensitiv er ingen sykdom og trenger heller ikke behandling, men visste dere at 15-20 prosent av befolkningen er høysensitive? Det varierer selvfølgelig i hvor stor grad, men det er ganske mange likevel. Er det noen som kjenner seg litt igjen av noen punkter, kanskje? Jeg tror jeg er en av dem som er en smule høysensitiv. Det er absolutt ikke noe problem for meg i hverdagen, men jeg har lenge merket at jeg har lagt merke til småting og reagert mer på ting rundt meg enn hva folk flest gjør, og det var faktisk utrolig deilig å finne ut at høysensitivitet faktisk er en greie, og at det ikke er noe galt med meg. Hah!

Jeg kjenner meg ikke igjen i alle punktene, men noen treffer meg midt i sjela. Jeg ELSKER å være sosial og klarer egentlig ikke å gå en eneste dag uten å ha mennesker rundt meg, men når jeg var vært sosial en stund så setter jeg veldig stor pris på å være for meg selv et par timer. Jeg digger rett og slett å være i mitt eget selskap, så lenge det bare ikke er altfor lenge, da. Når det gjelder lyder så er dette kanskje det punktet som er mest merkbart for min del... Jeg har problem med å takle enkelte matlyder, som for eksempel smatting (dette gjelder spesielt tyggis), sliping av bestikk på tallerkenen og når folk drar skjeen eller gaffelen mellom tennene slik at det gnisser. You know what I mean? Jeg sliter rett og slett med å fokusere i slike situasjoner, og det er i grunn litt plagsomt. Tyggisen er vel kanskje det værste, haha. Jeg har en mamma som virkelig ikke greier å ha en tyggis i munnen uten å slafse, og jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har brølt ut i frustrasjon fordi det går meg sånn på nervene. Sorry mamma. Det er bare det at... hvorfor?! Tyggisen går jo fortere i munnen enn hva den ville gjort i vaskemaskinen vår!!

Å være høysensitiv er faktisk en gave! Selv om nervesystemet til disse menneskene er ekstra ømfintlig og mer mottakelig for sanseinntrykk og stemninger vil du oppleve at du finner få som er så effektive og dyktige. Flertallet av høysensitive er utrolig flinke til å lytte og har også en enorm tilstedeværelse når de er med andre. Det vil si at når jeg er med folk, så er jeg 100% tilstede og fokuserer veldig mye på nettopp den persoen jeg er med. Det er dermed litt vanskelig å multitaske, så det forklarer hvorfor jeg aldri klarer å tekste på mobilen samtidig som jeg prater med noen.Som sagt er ikke dette noe jeg plages med og jeg tror jeg i grunn bare er sånn 5% høysensitiv eller noe, men jeg synes det er interessant, jeg! Hva med dere? Er dere de resterende 80% som sukker over høysensitive og tenker "Åh, ikke gidd å bry deg da!" eller "Ikke ta det så personlig"?

white top

Annonse

 Åååh, denne toppen har jeg hatt lyst på så lenge. Endelig er den min! eg har altfor få fine topper fant jeg ut av her om dagen, så når jeg skal ut har jeg seriøst ingenting å gå med. Jeg mistenker at jeg alltid vil slite med å finne antrekk når jeg skal ut da, haha... Sånn seriøst, 90% av grunnen til at jeg er sen til vors eller fest er fordi at jeg er hjemme og endevender skapet mitt. Det ER så vanskelig, haha! Men her snakker vi luksusproblemer deluxe, så jeg skal virkelig ikke klage.

Top from Sheinside (here)

I dag har jeg sittet hele dagen, og det merker jeg funker ekstremt dårlig for en rastløs person som meg. Vi hadde forberedelsesdag i media, så jeg, Emma og Guro satt i kantinen hele dagen og jobbet, og når jeg kom hjem fra skolen var det middag og deretter rett inn på rommet for å øve på presentasjonen min. Jeg begynner å nærme meg slutten nå, så jeg tenker å dusje etter denne bloggposten er ferdig og så tar jeg et par runder til før jeg prøver meg på en tidlig kveld. I morgen har jeg min aller siste heldags i 2. klasse, gurimalla så rart. Jeg går snart i 3. klasse??? HVA??

Forresten, dritgøy at så mange av dere vil vinne jakken min! Det gjør meg superdupermegaglad. Husk at dere kan melde dere på helt frem til lørdag! :-)

work hard, dream big

Husker dere dette innlegget som jeg skrev for 2 år siden? Da var jeg liten pike i 10. klasse som ønsket å bli modell, men som jeg skrev: "Om jeg hadde startet en karriere innenfor modellyrket så hadde jeg absolutt tatt sjansen, det er jo noe jeg har hatt lyst til utrolig lenge. Føler samtidig det er "teit" å drømme om det, siden man må se ca. perfekt ut for å være modell..." Haha, herregud så rart. Nå har jeg skrevet kontrakt med en modell-mamma i Wilhelmina Vancouver! Jeg fikk mailen når jeg var i Kypros og tenkte at dette er garantert en av de 50 mailene jeg har fått som er kødd, men nå sitter jeg altså her med en modell-mamma. Vi hadde Skype-møte i går og hun er superkul og hyggelig! Jeg har altså ikke et byrå jeg er koblet til enda, men jeg skal ta bilder av meg selv sminkefri, i heels og i bikini denne uka og sende de videre til henne så hun kan vise de til de ulike byråene til Wilhelmina, som blant annet holder til i NY, LA og London. Jeg prøver å ikke ha for høye forventninger, men likevel... this is sick! Selv om jeg ikke er garantert at jeg får verken byrå eller jobber, så er det i alle fall en god start, og modell-mammaen min har troa på meg - det var jo nettopp derfor hun kontaktet meg. Tenk om jeg faktisk får testet ut modell-livet?! Det hadde vært så SYKT. Tenk at dere har vært med meg helt fra starten av! ♥

Kanskje jeg bor i LA om et år! Hvem vet? Work hard, dream big. Her i Norge er det så mye jantelov, men faen heller, man MÅ drømme stort om man vil oppnå noe! Og det er nettopp det jeg gjør. Jeg har seriøst ingenting å tape.

indianere

Hei til ny uke!

Det var deilig å være tilbake i hverdagen, selv om jeg var helt motbydelig trøtt i de første timene på skolen i dag. Altså, jeg strevet virkelig med å holde øynene oppe - FOR en kamp det var. Men det er kanskje ikke så rart etter 5 dager som har gått i ett. Jeg digger det, men nå skal det bli deilig å ta en day off. På agandaen i dag står det ingenting, jeg tenker bare slappe helt av, og lese media som er det siste faget jeg skal ha tentamen i nå på onsdag. One more to go! Dette klarer jeg :-) Og så kom jeg forresten nettopp på at jeg har et Skype-møte i kveld, men det er chill da.

Vl, her er som lovet flere bilder fra lørdag.

Locationen var sååå idyllisk. Vi var ufattelig heldige med været, klokka var liksom 8 på kvelden og vi stod i bikinitopp og skjørt uten å fryse. Snakker vi sommer snart, eller?!

Ikke minst var det utrolig gøy å kle seg ut som en indianer!Nå har jeg nettopp spist taco med familien, og jeg skal sette meg ned med media-boka. Vi skrives litt senere! Håper dere får en fin mandag, og at dere holder ut med siste innspurt på skolen. Dette KLARER vi!!! *Beastmode*

hjemme igjen

Hei fra meg igjen! Da var jeg på plass på rommet mitt igjen, etter to helt herlige dager i Oslo. Merker godt hvor kjipt det er å bo såpass langt unna hovedstaden når alt jeg gjør med bloggen holder til der, bahh. Jeg har bare et år igjen i Førde, da.

Vel, la meg oppdatere dere! På fredag dro jeg ut, kom hjem og pakket kofferten med promille, LOL. Lørdags formiddag flydde jeg til Oslo hvor jeg ble møtt med solskinn - noe så herliiiig. Grunnen til at jeg dro var fordi jeg skulle være modell for Fab Tattoos (de selger flash tattoo's!), og disse bildene skal brukes i en annonse i ELLE om ikke så lenge. Den andre modellen var Christine Mørk, og herregud - finere og blidere jente skal du jammen meg lete lenge etter! Vi kom kjempegodt overens og koste oss mye i de timene vi ble stylet og shootet, det samme gjelder de som eier Fab Tattoos.

Jeg har en haugevis av backstage-bilder å vise dere, her er en liten smakebit. Dere ser hva det går i, right? Jeg digger stilen! Vi var utrolig heldige med været også, noe som gjorde at bildene bare ble helt magiske. Jeg har allerede fått en del av dem, så jeg skal vise dere! Bildene ble tatt på (eller i? Nå ble jeg jammen meg usikker) Bygdøy, og her snakker vi kveldssol som skinner gjennom trærne. Det var helt magisk :-)Fineste Christine ♥

Nå skal jeg tømme mailboksen før jeg hopper til sengs! Altfor mye å gjøre, altfor liten tid. Men jeg elsker det, haha. Vi snakkes i morgen, da skal jeg vise dere bilder fra begge dagene mine i Oslo - jeg har nemlig vært flittig på kamerafronten de siste dagene! Sov godt, fine folk.

hvilke videoer vil dere ha?

Hej hej! Som jeg har pratet litt om, så har jeg tenkt å kjøre på med litt flere videoer fremover. Videoblogging er utrolig gøy både for meg og dere, og jeg tror det kan bli veldig bra med litt variasjon mellom all skrivingen. Jeg er nå signert med Nordic Screen som skal hjelpe meg å forbedre kanalen min på YouTube, men før jeg starter tenkte jeg å høre med dere - for det er jo tross alt dere som skal se videoene! Føler det er fair at dere får være med å bestemme :-)

Hvilke typer videoer ønsker dere å se fremover? Innkjøp, hverdagslig (mai-video og reise-videoe for eksempel), sminke-tutorial, "morning/everyday" routine, trening... anything! Om dere hadde giddet å legge igjen en kommentar så hadde det vært supert, slik at jeg får en pekepinn på hva dere liker best.

Haha, outfit-videoene, det var tider det. Kanskje jeg skal satse på litt kortere om jeg prøver meg på noe lignende igjen! Jeg vet ikke hva som fikk meg til å tro at dere likte å se meg vandre rundt på heels i tre-fire minutter, høhø... Man lærer av sine feil, vel?

giveaway: kristine 1 in black

Hi guys! It's time for a give away again, don't you agree? This time, I'm gonna pick out one lucky reader who will receive my Jofama by Kristine Ullebø-jacket in BLACK! This is a jacket you can combine with everything - it looks good both with jeans and a cute dress. I seriously love my little baby ♥

This is what you have to do to join the competition:

♥ Comment this post with your name + your e-mail address (remember du put your e-mail IN the comment)

♥ Share this post via Facebook (Click on the "Like"-button in the bottom of this post!)

♥ Like my Facebook-page HERE

The competition ends in SEVEN days, so I'll pick the lucky winner next saturday. Good luck, babes!

oslo

Hei og god morgen, morgenfugler!

Ååh, de siste dagene har bare vært så sykt bra. Jeg har bare slippet tøylene og hatt det skikkelig morro - akkurat slik det skal være i mai. I går kveld hadde jeg egentlig planer om å holde meg edru siden jeg drar i dag, men hallo... grill-vors!! Kan man takke nei? Nope! Så jeg og Guro vorset sammen med Willy Vodka. Grillmat i kveldssola, jeg klager absolutt ikke. Senere dro vi ut, og det var såååå gøy. Selv om vi ikke har busser, dekknav og konsept her i Førde så er russetiden dødsbra her!! Jeg skal prøve å bli flinkere til å ta litt bilder når jeg er ute i mai, slik jeg gjorde i fjor. Det er sikkert litt gøyere for dere å høre når jeg har bilder å vise dere også.

Jeg føler helga er over nå jeg, men den er jo nettopp startet...?! Noe så herlig! Jeg var hjemme i 1-tiden i går, dusjet, pakket og forhåndsskrev et par blogginnlegg før jeg hoppet i loppekassa. Nå skal jeg spise resten av frokosten min før flyr til Oslo. Jeg skal på fotoshoot med to andre jenter hvor vi skal ha på oss masse flash tattoos, tror det blir sinnsykt kult. Viser dere så klart bildene når de er klar :-) Shooten er ferdig i rundt 8-tiden i kveld, og da blir det sleepover med Veronika.Nå må jeg få farten på meg! Oslo neste, jippi. Ha en fin helg, verdens fineste lesere ♥

store øyne på 1, 2, 3

Annonse

Jeg ELSKER store, poppende øyner! For meg er øyesminken det aller viktigste når jeg fikser meg om morgenen, og hvis jeg har dårlig tid ender jeg opp med å bare gå med eyeliner og mascara fremfor hudsminke. Haha! Opp gjennom årene har jeg fått ganse mange spørsmål om hvilke produkter jeg bruker, og det skal jeg vise dere i dag! Hvordan få store øyne på 1, 2, 3?

Disse produktene trenger du:

Tall, Dark, Handsome Mascara - Hands down for denne magiske mascaraen! Jeg trenger vel ikke å si så veldig mye - jeg mener, dere ser jo vippene mine på bildet. Jeg ELSKER lange og massive vipper, og dette er den beste mascaraen jeg har prøvd i hele mitt 18 år gamle liv. Har sikkert brukt opp 25 slike allerede, og det er ikke overdrivelse engang, haha.

Well Rested - Jeg bruker ganske mye øyesminke som dere sikkert ser, så for at sminken skal holde ut hele dagen bruker jeg denne øyeprimeren fra bareMinerals. Den jevner også ut hudtonen, så sminken sitter generelt mye finere på hvis man begynner med denne som base!

Schwing Eyeliner - Verdens beste eyeliner som med sin presise børste gjør det enkelt å lage både tynne og tykke eyeliner-strek. Denne er et must i sminkebagen!

Kohl Pencil - Når du er ferdig med all øyesminken så må du teste å legge en beige/hvit kajal på våtlinjen, for DA vil du se at øynene popper. Jeg har brukt Kohl Pencil fra Idun, og den er kjempebra :-) Dette er siste finish og gjør egentlig hele looken, så ikke glem dette denne!

Angel Tip Spooly Brush og Brow Powder er to produkter jeg er helt avhengig av. Jeg bruker disse to hver dag, selv når jeg er "sminkefri". (I mine øyne så er man sminkefri selv når man har fikset brynene littegrann... hehe) Denne børsten er helt amazing! Den gjør at det er utrolig enkelt å fylle inn farge på brynene og dersom du skal tegne på mer bryn så ser det veldig naturlig ut når du bruker børste, for da slipper du den "harde" blyantkanten.

Duo Pencil - Denne pennen har jeg virkelig brukt mye de siste månedene! Jeg har fått sansen for å highlighte enkelte steder i ansiktet, og den lyse siden på denne pennen er virkelig helt perfekt til den jobben. Jeg bruker denne på nesebeinet for å få nesen til å se smalere ut, og så bruker jeg den under brynene for å løfte blikket. Sistenevnte MÅ dere prøve ut, for den lille highlightingen under brynene gjør at både øynene og brynene kommer myyyye mer frem.

Lush Lashes - Jeg pleier ikke å bruke løsvipper, men dersom du har små vipper, ikke har tid til å ta på mascara eller om du rett og slett bare foretrekker løsvipper så er disse fra Lush Lashes noe jeg vil anbefale. Jeg har ikke bilde av meg selv med dem på, men som dere ser så ligner de veldig på vippeextensions - man får skikkelig bambiøyne, aaaaw!

Dersom dere ønsker å teste ut disse produktene så får dere 20% på all sminke på Coverbrands (unntak: nedsatte varer) frem til 4. mai. Koden dere må bruke i kassen er "KRISTINE".

Hej då babes! Nå skal jeg ut og grille med noen venner. Jeg har kjempelyst å drikke, men siden jeg har fotoshoot i morgen er jeg litt usikker... Kjempedilemma :-( Tror jeg bare drikker litt - og så drikker jeg mye vann underveis slik at jeg slipper å bli dårlig i morgen. Yaaaas, vi snakkes da!

oslo i morgen

Waffles for breakfast ♥

Velkommen skal du være, mai! Jeg våknet i en ikke så altfor god form i dag, men det var verdt det, haha. Jeg startet kvelden med Guro i går, og det var sååå koselig! Ååh, denne måneden blir bare perfekt. Jeg har sinnsykt mange baller i luften for tiden, noe som er DØDSgøy, men jeg er også litt stressa med tanke på at jeg faktisk skal rekke over alt. Så om bloggingen blir litt turbulent innimellom håper jeg dere holder ut, jeg får nemlig så innmari dårlig samvittighet når det går flere dager hvor jeg bare rekker å oppdatere èn gang om dagen. Men jeg skal holde tunga beint i munnen og bare tenke at nu kör vi jävlar!!! Jeg er SÅ HELDIG! Man lever bare èn gang, så i morgen tar jeg spontantur til Oslo for å være med på en stilig fotoshoot. Etter det blir det Vero og Kriss-tid, og vi har planer om rulling og Tusenfryd. Life is good.

Litt slapp dag, kan man si. Men jeg har mye å fikse før jeg drar, så jeg har brukt dagen ganske effektivt i grunn. For øyeblikket sitter jeg og signerer en kontrakt faktisk - uuuuh! Spennende!Nå skal jeg jobbe videre, jeg! Vi snakkes om litt. Håper dere har en fin start på årets beste måned! :-)