siste prøve før ferie

 • 31.05.2015
 • KL. 17:43

Et bilde av meg fra helga. Jeg fant en gammel bukse på lofte som jeg er blitt madly in love with, gleder meg til å vise dere hele! Har tatt noen bilder som kommer veldig snart :-))

Hei fra meg! Jeg tenkte bare å titte innom kjapt, jeg må sette meg ned og øve til en muntlig prøve vi har i tysk i morgen. Læreren min har sagt at jeg får 5 i tysk så denne vil ikke være avgjørende for meg, derfor har jeg ingenting som pusher meg til å øve, og det er det som er så dumt. Kan ikke få to'er, liksom! Men det er sååå deilig at vi får standpunktkarakterene nå, jeg er superfornøyd med innsatsen min dette året. Neste år vil jeg prøve å få seksere på kortet, for i år har jeg ikke fått en eneste sekser. Ikke at det er dårlig, men jeg vil veldig, veldig gjerne ha et par på kortet. Men før jeg begynner skal jeg ringe Håkon, og så må jeg fikse hotell i Bergen - skal nemlig dit ganske snart. Hvis alt går etter planen, så klart.

Jeg har tenkt å stikke innom her senere i dag også, så vi snakkes. Håper dere har en fin søndag! Er dere ferdig med alt skolearbeidet nå, eller har dere mer igjen før ferien?
fjellgeiter

 • 31.05.2015
 • KL. 14:33

God morgen! Til tross for en tidlig morgen har jeg enda ikke klart å få ut dette innlegget. Uff, noen ganger er jeg så treg! Jeg har styrt med litt forskjellig skjønner dere, alt fra å sortere sminken min til å teste ut nye hårfrisyrer. Jeg har nettopp fikset en slik "innbakt" flette i luggen, husker dere når det var favorittfrisyren på barneskolen? Haha!

Gårsdagen! Det ble en lørdag utenom det vanlige, for i går trente jeg faktisk i 4 og en halv time, haha. Startet morgenen med en joggetur i motbakke, og så møtte jeg Guro og Synnøve for å gå på Hafstadfjellet. De bakkene er så sinnsykt, sinnsykt bratte...?! Her snakker vi melkesyre, ass! Når vi nærmet oss toppen måtte vi gå i snøen, så vi ble ganske våte, men så fort vi nådde toppen var vi fornøyde. Det jeg digger med å gå på fjellet er man KAN ikke gi seg halvveis, for da får man ikke med seg den fine utsikten på toppen. Det er liksom hele greia, å ta bilde på toppen og skrive seg inn i turboka :-)

Synnøve, Guro og meg, mine sporty babes

Helt siden jeg var liten har jeg likt å gå på fjellet. For ikke så lenge siden fant jeg faktisk en bok fra barnehagen hvor det er masse bilder av meg som gikk på tur med et stoooort smil om munnen, haha!

Jeg vet ikke hvor mange ganger vi forsøkte å ta et brukbart hoppebilde, men vi skal ha creds for forsøket da, i alle fall.

Vi gikk en annen vei ned igjen, så til sammen brukte vi tre og en halv time før vi var hjemme igjen. Da var det rett i tørre koseklær, og så kjørte vi straka veien til butikken for å handle inn wok-ingredienser. En herlig lørdag, rett og slett!
just did it

 • 30.05.2015
 • KL. 15:00

Enten trener jeg ikke på ukesvis, eller så går jeg på fjelltur to ganger om dagen. Haha, hva da mellomting? Nå skal jeg på fjelltur nummer to: Hafstadfjellet sammen med Guro og Synnøve! Jeg har ikke gått der på evigheter, husker jeg pleide å gå der mange ganger i fjor og i forfjor. Man kan velge to veier opp, enten en slakk, lengre grusvei, eller Bystien som vi kaller det - og den går rett opp og helt forferdelig, haha. Jeg digger den, da! Man blir fortere sliten og man kommer fortere opp, akkurat slik jeg liker det. Foretreker effektiv trening :-)

Bukse og genser fra Nike, kjøpt på Junkyard. Jeg er helt forelsket i disse joggebuksene! Ble så glad i den svarte at jeg måtte gå til innkjøp av samme, bare i grå. Just do it, it said, so I did it :-))

Nå må jeg komme meg avgårde, vi snakkes!
pattern bikini

 • 30.05.2015
 • KL. 12:09

Nå er det vel på tide å gå til innkjøp av sommerens bikinier! Jeg har heldigvis et par fra fjoråret, pluss Triangl-bikinien jeg kjøpte rundt jul, men jeg føler bikinitrenden skifter hvert eneste år, jeg. I fjor var det push up-bikinier for alle penga (haha, for min del i alle fall), men i år har de enkle trekantbikiniene komt tilbake til butikken igjen og jeg elsker det.

Si hei til mitt nyeste innskudd i samlingen, fra IvyRevel. Jeg er helt obsessed med dette mønsteret. Underdelen oppfyller også et viktig krav, nemlig at den har rysjer på rumpa!

I dag våknet jeg relativt tidlig, og siden jeg hadde så god tid tok jeg meg like greit en joggetur! Det er sjelden jeg trener før frokost, men i dag var jeg ikke så sulten når jeg våknet, så jeg ga det et forsøk. Vet ikke helt om det er min greie egentlig, føler jeg går på tomgang når jeg løper på tom mage. Men men, nå er joggeturen unnagjort, jeg har dusjet og jeg har spist. Dette klokka 12 på en lørdag! Ikke værst, spør du meg.
10 minutter unna kris jenner

 • 29.05.2015
 • KL. 20:29

Da jeg og Pål stod på brillebutikk for å kikke på solbriller i dag fikk han plutselig mail om at han hadde fått tildelt vertsfamilie. Herregud, vi løøøøp ut av butikken, kjørte hjem til han og slukte alt av informasjon og bilder. Jeg er SÅ gira på han sine vegne! Han skal bo i Callabasas i LA, hvor sykt er ikke det? Enda sykere: han bor drøye 10 minutter unna Kris Jenner sitt hus. Can we just take a moment? Det er type like langt fra vertshuset hans til Kardashian-familien, som det er fra meg til skolen. Han kommer til å få et helt magisk år i USA, det er jeg helt sikker på.

Dagen har altså gått i solbrilleshopping og diverse. Har også fått unnagjort et telefon-møte, og det passet virkelig perfekt at vi hadde fri fra skolen i dag. Jeg digger forresten hvordan alle samarbeidspartnerene mine blir sjokkert over at jeg går på skole?? Jeg er sånn "Sorry for my delayed answer, but I've been busy with exams" og de bare "Oh, you go to school?". Haha. Har dere sett det samme i kommentarfeltet mitt på instagram? "What is you job? What du you do?" Altså, JEG GÅR PÅ SKOLE. Haha, enkelte tror at jeg går rundt og tar bilder av meg selv liksom. Vel, slik blir det neste år!! :-))

Ja ja. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og har nettopp spist meg god og mett på den obligatoriske fredagstacoen.

Skjørt IvyRevel // Bustier Runwaydreamz // Sko Public Desire // Fuskepels Bik Bok
mornin' glory

 • 29.05.2015
 • KL. 14:16

Frifredag, wohoo! Jeg begynner sakte men sikkert å bli veldig vant til disse korte skoleukene, haha. Når man har 3 skoledager i uka, og timene stort sett består av å chille, DA nærmer sommerferien seg. I går gjorde jeg veldig lite, bare fikk unnagjort en del i mailboksen. Jeg har nettopp planlagt en ny tur i sommer - forteller dere om alt sammen når det er bestilt. Gleder meg en hel haug! Jeg kommer sikkert til å ende opp med å ikke være hjemme i sommer, haha. Men for to-tre år siden når jeg ikke reiste så mye pleide jeg å kjede meg såå mye i ferien, så derfor liker jeg å ha mest mulig reising og planer på agendaen. Livet er for kort til å sitte hjemme og kjede seg, retten og sletten!

Jeg spiste en sen frokost i dag, før jeg fikset meg og dro ut for å fotografere med mamma. Nå skal jeg hive meg i bilen og dra til byen med Pål for å se på kamerautstyr. Han skal ha nytt kamera til utvekslingen neste år (LA for faen!!! Jeg vil bli med han!!), og jeg har selv et par småting jeg må se på. Jeg håper også på å få klipt meg i dag eller i morgen, men så langt ser alt ut til å være fullt. Aaargh! Håret mitt er superslitt og JA jeg ser det, haha, holder på med saken.

Ciao!
cheers, weekend!

 • 28.05.2015
 • KL. 18:14

Jeg fatter det ikke, haha. Før kunne jeg legge meg 1-2 om natten, og fortsatt våkne av alarmen min neste dag. I går la jeg meg ti minutter over tolv, hovedsaklig fordi jeg hadde en sinnsykt lang telefonsamtale med Håkon (om fremtiden!!! BRING IT!!), og i dag tidlig forsov jeg meg tre kvarter. Det endte likevel veldig bra, selv om jeg aldri trodde jeg skulle rekke det. Det som er så rart med meg, er at de gangene jeg forsover meg og så vidt rekker skolen, er de gangene jeg pynter meg. Så i dag hadde jeg på meg kjole, haha.

Skoledagen gikk unna i en fei. Vi gjør jo ingenting i fagene lenger, så i mediatimen fikk jeg, Emma og Guro lov til å dra i studio og ta bilder. Gøy! Det er nesten synd at jeg ikke har media som fag neste år, for lærerene vi har er virkelig supergreie.

Getting ready for photoshoot in Stockholm <3

Nå har jeg helg! Det er fordi 3. klassingene på skolen har eksamen i morgen, så vi får fri. Noe så herliiiiiig! Jeg har litt jobb som må gjøres i dag, har blant annet et innlegg som skal skrives, og en tur som må bestilles. Og dere?! Jeg kjøpte meg nytt kameraobjektiv i går! ENDELIG! Etter mye leting endte jeg opp med Sigma 18-35mm f/1.8, og det skal bli så sinnsykt digg med et vidvinkel-objektiv etter to år med 50mm. Bloggingen kommer til å bli mye mer variert da, og det blir hundre ganger enklere for meg å ha med kameraet når jeg er utenfor huset. Gled dere, folkens! Jeg bestilte på nett, så jeg tipper det kommer i løpet av neste uke.


hits