hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

produktiv tirsdag

For en produktiv dag! Selvangivelsen er signert og sendt avgårde, jeg har tatt digitals som jeg skal sende til modell-mammaen min (det er bilder av deg selv i undertøy og høye hæler, pluss en video av deg selv der du sier navnet ditt, viser de ulike ansiktsvinklene og går "catwalk"), jeg har fått unnagjort to jobber og nå kjørte jeg nettopp lillesøster på trening.

Sola skinner ute og jeg har såå lyst å finne på noe - en fjelltur eller noe hadde gjort seg. MEN, vi har en historieoppgave som skal leveres inn, så jeg tenkte bare å bli ferdig med den, slik at jeg kan ta "ferie" de neste dagene og slippe å ha det hengende over skuldrene :-)Litt forvirra da gitt

Jeg er forresten back on track på styrkefronten! Det føles bra. Jeg begynner rolig da, men noe annet er jo uaktuelt med tanke på den lange pausen jeg har hatt... Hah.

det er ikke flaut å ha ambisjoner

annonse

I dag hadde jeg min 3. skriftlige i eksamen, i norsk hovedmål. Og det gikk... strålende! Jeg pratet med læreren min og sa jeg skulle satse på analyse/tolkings-oppgave, men etter å ha gjort det på to eksamener nå var jeg virkelig piss lei av å skrive om virkemidler og effekten av dem, så jeg skrev KÅSERI!!! Hallo, det har jeg ikke gjort siden ungdomsskolen. For spesielt interesserte valgte jeg oppgave 4, og jeg skrev om Tinder, altså "moderne kjærlighet". Haha, la oss satse på at det ikke er en 70 år gammel gubbe som er sensor for meg, for her ble det litt krasse spissformuleringer. Men ååh, så gøy! Jeg føler meg så lettet nå!

Det ironiske med at jeg streber for gode karakterer er at jeg har ambisjoner så høye at jeg ikke egentlig vil trenge utdanning. (Ikke at jeg tror det kommer til å skje, derfor gjør jeg det bra på skolen nå for å ha et bra grunnlag den dagen jeg trenger utdanning, men det er målet). Herregud, jeg kan prate om fremtiden i timesvis. Det gnistrer liksom i meg når jeg har en samtale om det. At jeg har høye ambisjoner er ikke noe jeg er redd for å si høyt. Hvorfor skal det være flaut å legge lista høyt? Er vi redd for ydmykelsen av å ikke nå målet? Jeg er ikke redd for det. Om jeg ikke når målet mitt, vet jeg i alle fall at jeg prøvde alt jeg kunne og at jeg aldri ga opp.For noen dager siden ble jeg introdusert for en SMS-service her i Norge; AQA (any questions answered). Her sender du inn et hvilket som helst spørsmål med det fulle navnet ditt + bostedet ditt bak til 1981, og så får du svar. Jeg er nysgjerrig på karrieren min, så jeg spurte selvfølgelig om det, haha:OH MY GOD. Haha!! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere det...? Men ja, drømmen min er i alle fall å ende opp som klesdesigner. Jeg vil jo jobbe med noe relatert til det jeg driver med nå, og om jeg hadde hatt et eget klesmerke kunne jeg fortsatte å blogge i lang, lang tid. Æææ, tenk det da dere. Men seriøst, jeg har liksom tenkt MYE på dette. Kanskje det er urealistisk, men definitivt ikke umulig. Jeg har jo allerede designet 3 jakke-kolleksjoner i samarbeid med Jofama, så jeg har jo i alle fall begynt på stigen. Tenk da, å skape sin egen jobb. Å velge ut kollegaene sine selv. Ser for meg den dagen jeg står og velger ut modell til den nye kolleksjonen våres... ♥

Og at min fremtidige mann er fotograf? Det passer jo bare perfekt.

Spørsmål + fullt navn + bosted til 1981 dersom dere ønsker å spør om noe dere også!

bra start på uka

I dag våknet jeg og var i strålende humør....? Why?! Skjønner meg ikke på meg selv noen ganger. Men ja, jeg gikk ut av døra med ørepluggene på og tok bussen til skolen. Noen ganger er buss så innmari deilig, for du sitter bare der liksom. Lener deg bak i setet, stirrer ut av vinduet og tenker ikke på noe spesielt. Jeg tenkte i alle fall ikke på noe spesielt i dag. Bilturene mine derimot... De er fysisk krevende for meg. Musikk på FULL guffe. Og jeg? Jeg synger selvfølgelig like høyt. Om ikke høyere. Er jo sliten før jeg har kommet på skolen, liksom.

Så i dag, i dag var buss deilig. Spesielt med tanke på at jeg hadde eksamen.

Og det gikk superbra!!! Jippi!

"Fuck off, aldri norsk igjen!"

... så kom jeg på at jeg har norsk eksamen i morgen også. Men det er chill, da.Nå kom jeg nettopp hjem etter en bytur og skal se den nye episoden av SKAM før jeg skal jobbe litt. Jeg jobber ganske mye om dagen, og helt ærlig har jeg savnet det. I russetiden hadde jeg verken tid eller overskudd til det, haha. Note to self: slutt å referer til russetiden for hver eneste ting du prater om Kristine. Det er bare det at russetiden var så omfattende at den kan puttes i sammenheng til omtrent alt. Ha-ha.

Jeg har forresten FEM ordinære skoledager igjen. Nå må jeg bare banne. HVA FAEN!!!! Jeg er snart ferdig på videregående. Plis si at jeg ikke er den eneste som synes det er kjempemerkelig????

zzzunday

Hola mis amigos! For en deilig dag dette har vært. Jeg fikk unnagjort en del eksamensjobbing i går kveld, så derfor har jeg stort sett bare brukt dagen på å slappe av og ha en ordentlig søndag. Jeg har ryddet skapet mitt, grillet med familien, hengt med søskene mine og bare hatt det moro. Føler ofte at jeg er for "opptatt" til å slappe av her hjemme, så det skal jeg prøve til å tenke litt mer på fremover. Nå er jeg jo 3 eksamener unna skoleslutt også da, så det vil jo hjelpe på sitt. Håkon er ferdig i jobben sin cirka på samme tid som meg, så da skal vi finne på mye gøy - slik vi gjorde før. Husker da jeg gikk på ungdomsskolen og jeg hadde litt friere tøyler når det gjaldt skolen, vi gjorde jo såå mye hele tiden. Syklet til butikken for å kjøpe pitabrød som vi lagde lunsj av da vi kom hjem, gikk på fjellturer, lagde Vines og ja, alt mulig. Nå er det jo STRAKS ferie (og denne gangen for real, jeg skal ikke tilbake på skolebenken for f*en!!!!), så tiden er snart inne for å leve livet og slå håret løst igjen. Hoho!

Jeg kommer til å savne denne plassen når jeg flytter. Her sitter jeg nesten alltid når jeg og Håkon "henger på kjøkkenet" og vi prater om verdensproblemer, fremtiden og ting vi hater.

Mamma er best, da!! Dette kommer jeg også til å savne når jeg flytter. Mamma er en gudinne på kjøkkenet, både når det gjelder middag, dessert og viktigst av alt; rundstykker. Nå er jeg klar for eksamen to dager på rad med disse energiboosterene :-)Nå skal jeg se Modern Family før jeg legger meg. Vi snakkes i morgen! Ny uke, nye muligheter :-)

gårsdagens antrek

sponset produkt + adlink


Jumpsuit from Ivyrevel, shoes from ADIDAS (here!), sunglasses Cheap Monday, jewellery NastyGal

Her er gårsdagens outfit. Vel, helt til det plutselig begynte å hølje ned, haha. Heldigvis varte det bare i går kveld, og da satt jeg inne og jobbet med eksamen, så det gjorde meg absolutt ingenting. Det var faktisk litt koselig å høre regnet slå på vinduet :) (Jeg føler nemlig det KUN er fint vær når jeg har eksamen jeg må jobbe med... Flere som følern?)

God søndag til dere! I dag våknet jeg av meg selv 08:00, så da var det bare å ta på seg morgenkåpa og tusle inn på kjøkkenet. Er det bare jeg som elsker de stille morgentimene før alle andre våkner? De er helt fantastiske! Jeg føler at tiden står stille, og at jeg får tid til å gjøre ting jeg vanligvis ikke får tid til i en hektisk hverdag. Pjuh, throwback til da jeg gikk i type 8. klasse kunne jeg sove til 14:00 på dagen. Nå hadde jeg fått noia om jeg våknet etter 12...

Var ikke denne jumpsuiten skjønn, forresten? Skal jeg være ærlig er jeg ikke stor fan av jumpsuiter, jeg synes det kan se litt barnslig ut. Men denne hadde bare et helt nydelig snitt!!! Jeg elsker de flagrende armene. Psst! Koden "kristineullebo15" gir dere 15% rabatt på hele nettsiden til Ivyrevel. Husk å kopier den, da det for eksempel ikke funker med stor K i begynnelsen :-)

the perfect jeans

Her om dagen var jeg og jentene i byen i fritimen for å kikke litt i butikker, og plutselig skimtet jeg et par jeans på 50%-stativet på Bik Bok. Jeg kjøper sjelden ting på salg fordi jeg VET at det er ikke verdt å bruke penger på klær som er helt ok fine og ikke noe mer, bare fordi det er billig, men det finnes enkelte unntak når du shopper på salg. Som denne skatten her.

Altså, disse jeansene er akkurat hva jeg har vært ute etter. Ekte dongeri i en fresh blåfarge, med et stramt og kort liv. Jeg synes low waist er så sexy! Og ja, jeg vil faktisk tørre å innrømme at jeg følte meg veldig fin i denne buksa. Damn it, det er lov å gi kompliment til seg selv en gang i blant. Det er ofte jeg står i speilet og tenker at ditt og datt kunne vært bedre - det gjør vi vel alle en gang i blant - men jeg liker at jeg klarer å fokusere på de gode sidene med meg selv. Det er helt OK å ha komplekser (ingen er jo perfekte), så lenge de ikke blir altoppslukende.

Positive vibes! Finn de bra sidene ved deg selv og embrace them.

Ok... Dette tok litt overhånd. Det var altså den nye jeansen jeg skulle vise dere.Slik ser de forresten ut nede. Ha meg unnskyld de slætne slippersene fra 2001 (de er ADIDAS faktisk... Men de ble kjøpt FØR merket ble inn igjen, det forteller dere kanskje litt), men jeg orket ikke å hente andre sko. Så da ble det disse, hehe.Jeansen er kort og litt vid nede, noe jeg vanligvis hater, men jeg har faktisk fått litt sansen for det den siste tiden. Får litt vintage-preg av det, rett og slett. Jeg planla egentlig å sy dem inn nede, men jeg tror jeg dropper det, jeg.

Hva synes dere, da?

ukens spørsmål #89

Okey... Vi nærmer oss ukens spørsmål #100?! Det er litt... sykt?! Well, here we go!

Du nevnte så vidt for ikke så lenge siden det med å avslutte et vennskap. Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om det temaet? Tror mange, inkludert meg, vil få nytte av det. Mange her er nok i samme situasjon!
Det kommer. Det er litt vanskelig å si hvordan, men bare ha litt tålmodighet :) Jeg vet at mange av dere er nysgjerrige, spesielt når jeg involverer vennene mine såpass i bloggen og så forsvinner plutselig noen. Jeg hadde vært nysgjerrig selv, haha. Men jeg må naturligvis sette grenser også, det er min blogg, og jeg står ansvarlig for innholdet. (Jeg har blitt truet med politianmeldelse før for å si det slik) Jeg vet at enkelte toppbloggere nærmest fungerer som en nyhetsavis som oppdaterer leserne på skandaler i livet sitt et halvt døgn etter at de skjer, men jeg kunne aldri skrevet om noe slikt mens det fortsatt var et åpent sår. Nå er det lenge siden, jeg tenker aldri over det lengre og jeg føler meg klar til å fortelle dere. Soon.Tenker du fortsatt på det å flytte til LA?
Eh... JA! Dere vet jo hvor inderlig jeg ønsker det. Jeg blir nok å bo i Oslo et år først i alle fall, for jeg har nemlig en del samarbeid og kollegaer der som jeg gjerne vil jobbe med før jeg drar utenlands. Men jeg kommer til å reise mye i høst tror jeg, så en ferietur til Los Angeles i en uke, eller to, eller tre, skal man ikke se bort ifra. Å flytte til LA for en periode er og vil alltid bli en drøm som jeg skal gjøre ekte, det er bare spørsmål om tid. Først vil jeg sjekke ut Oslo og jobbe litt derfra, så får vi se hvor veien går videre.

.... når det skal sies så har jeg enda ikke vært innpå finn.no en eneste gang. Jeg skal begynne å se SNART, jeg lover mamma. Jeg vet at jeg skal leie det første året, men hvem jeg skal bo med? I have no idea. Jeg har forresten tenkt tanken å kanskje leie sammen med en bloggleser som også skal til Oslo... Hmm? Har fått en del mail fra noen som er interesserte allerede, faktisk. Jeg vil jo gjerne bo med noen som deler samme interesser og har samme behov som meg slik at det ikke går i klinsj, og jeg vil tro at en stor del av lesergjengen min er ganske lik meg sånn sett. Vi får sjå! Kommer nok til å prate mer om dette senere.

Hva er det beste du har opplevd så langt i 2016?
Det blir soleklart LA-turen for å besøke min kjære Pål, og jobbturen til Dubai med DM Retro som virkelig ikke føltes ut som en jobbtur i det hele tatt. Jeg var i kongehumør under hele oppholdet, vel... utenom den ene morgenen hvor vi stod opp klokka 4 og fotograferte på stranden på tom mage og i x-antall varmegrader. Frokostbuffeten hadde ikke åpnet enda, og vi skulle ta bilder i soloppgangen, så ja. Slike ting må man jo bare takle når man er på jobb, og det viktigste er å holde positivteten oppe. Men gurimalla, så sulten jeg var. Å gå inn i frokostsalen klokka 7 var helt MAGISK. De hadde så mye utvalg der, og jeg tror en frokost aldri har smakt bedre.Det er så mye positiv energi i denne gjengen her! Føles nesten som en familie.

På kjøpesenteret Emporia i Sverige finner du forresten meg og Johanna på en svær plakat. Haha, det er jo bare dødsgøy! 

Begge bildene er lånt fra dennism.se

Gleder du deg til å bli ferdig med videregående, eller gruer du deg?
Vet du, jeg gleder meg veldig. Jeg føler jeg har hele verden i hendene mine og at jeg har mange muligheter fremfor meg, så jeg ser veldig frem til tiden fremover. Det vil bli mange forandringer, men det er jammen meg på tide også. I tillegg tror jeg 2016 vil bli et bra år karrieremessig! Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen min.

Hva mener du om abort? Om du ble gravid, kunne du tatt abort, eller ville du tatt vare på barnet?
Jeg mener det er en sak som burde være opp til hver enkelt, og derfor er jeg veldig glad for at vi har muligheten til nettopp det i Norge. Å bli uventet gravid må være en vanskelig situasjon å komme opp i, og jeg kan vel egentlig ikke si noe om hvilket valg jeg ville tatt før jeg står oppi det selv, men sett fra mitt perspektiv den dag i dag hadde jeg tatt abort om jeg ble gravid i den alderen jeg er nå. Så nei, jeg er ikke imot abort, jeg mener det er en fin mulighet for de som er i en livssituasjon hvor det ikke passer seg å få en unge.

Hva spiser du når du skal være usunn?
Sjokoladepålegg. Det er favoritten! Jeg kan gjerne spise brødskive med Nugatti på til lørdagsgodteri, liksom... Men excuse me, hva skjedde med å slutte med Nugatti Crunch???Hvordan ble du kvitt forstoppelsen? Sliter selv med dette..
Den gikk bort av seg selv etter russetiden. Det som hjalp for meg var vann. MYE vann. Jeg prøvde diverse produkt fra Apoteket, for eksempel Lactulose, men det hjalp ikke noe som helst følte jeg. Prøvde også avføringstabletter èn gang og det skal jeg ALDRI bruke igjen. Uff, anbefaler det virkelig ikke, det er bare fælt og det løser heller ikke problemet. Så mitt tips er å holde seg unna disse produktene (med mindre det er krise så klart) og heller sørge for å spise fiberrikt og regelmessig, og ikke minst; få i seg tilstrekkelig med vann.

Hvem liker du best i Skam?
Jeg synes alle karakterene er bra på hver sin måte, men mine favoritter er Noora, Vilde og Sana. Noora fordi hun er lik meg når det gjelder å vise svake sider: jeg hater det, men enkelte ganger må jeg bare. Vilde fordi hun er en så sykt bra person i serien. Hun virker også som en skikkelig kul person på "ekte", om jeg kan si det sånn. Kunne gjerne tenkt meg å bli venn med henne, liksom! Og Sana? Faen, hun er jo helt rå. Jeg DIGGER personer som er religiøse og praktiserer det hver eneste dag, men som likevel greier å ha en ironisk distanse til sin EGEN religion. (Jeg føler nemlig ikke at det finnes så mange av nettopp dem) Åååh, jeg får sommerfugler i magen av det, jeg. Jeg holder en tommel opp for de som er religiøse men som fortsatt ikke er så innmari hårsåre.

Hva gjør du for å få lange vipper?
Her har jeg 2 svar: 1. Jeg bruker en veldig god mascara. (Tall, Dark and Handsome fra theBalm, denne har jeg brukt i sikkert 4-5 år) 2. Jeg bruker lang tid på vippene. Altså, jeg kan stå i 20 minutter og påføre mascara for å få det resultatet jeg er ute etter. Vippene er kanskje noe av det viktigste for meg, så jeg prioriterer alltid dem! :-)

Hva lurer dere på til neste runde? Gjerne samle spørsmålene i dette innlegget, så blir det enklere for meg å finne dem!

fra kamerarullen min

Skifting i bilen på shoot i ørkenen / På vei til skolen pleier jeg nesten alltid å ta et bilde av meg selv med mobilen for å sjekke om sminken er on point. Hahaha! Det er i dagslys man ser hvordan sminken faktisk er, eller hva?

Fruit and smoothiiiiie. Hjerte.

CANDICE. Enda mer hjerte. Jeg pleier ofte å screenshotte bilder som jeg finner inspirerende, og hun er en av dem jeg har lagret x-antall bilder av. Herregud, hun er så sykt vakker at jeg ikke har ord som strekker til engang. Woman crush deluxe! // Summer vibes! Haha, det var tilfeldig at disse to bildene kom ved siden av hverandre...

Palmer og bikini.

Jeg savner LA og Pål for hver eneste dag som går... Heldigvis kommer han hjem om TO uker! Herregud, så sinnsykt fort tiden går! Jeg følte jeg nettopp sa hade til han.Dubai vibes. Den maten som dere ser her er trolig det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Og det sykeste? Null kjøtt! (Det ligger to kjøtt-stykker øverst på tallerkenen, men de spiste jeg ikke) Skulle ønske jeg hadde oppskrift på de falafelsene der, ass.

forberedelsesdag du liksom

Jeg har eksamen om 3 dager. I dag hadde vi "fri" fra skolen fordi det er forberedelsesdag, og jeg hadde da planer om å stå opp 08:00, jobbe hele dagen og være flink pike. Hva skjer? Jeg våkner av at mamma kommer inn døra halv fire. Senga mi er GJENNOMSVETT. Hele kroppen min er full av svette (seriøst). Jeg hadde nettopp drømt at jeg fant ut at jeg var gravid i uke 13 og at det var for sent å ta abort.

Såå. Forberedelsesdagen ble ikke akkurat slik som forventet.

I tillegg er kroppen min helt knekt etter gymtimen vi hadde på onsdag. Jeg har jo ikke trent på lenge nå (mye på grunn av RT) og dere kan jo bare tenke dere hvordan det gikk når vi kjørte tidenes harde gymtime med massevis av forskjellige øvelser. Jeg er støl i hver eneste kroppsdel!!! Det kjennes ut som om jeg har løpt maraton etter å ha vært død i 100 år.

Det positive er: jeg er på bedringens vei. Jeg har fått sovet mye nå, så jeg føler meg allerede mye bedre. HATER når jeg er syk, for det er faktisk den eneste gangen jeg fysisk umulig får mulighet til å blogge. Haha. 2016-problems, ass.

one of those days

I dag våknet jeg og følte meg litt sånn her:

Vondt i hodet, tung i kroppen og sliten etter en natt med lite søvn. Men vet dere? Det går helt fint, for slik er det bare en gang i blant. Så jeg dro på skolen og fikk unnagjort den engelsk-presentasjonen som jeg hadde gruet meg til. Hah, så latterlig deilig å krysse det av listen! På slutten av dagen bestemte jeg meg for å være fornuftig og dra hjem og slappe av, så nå ligger jeg omringet av masse puter og dyner og slapper maks av med en stor og kald flaske Pepsi Max ved siden av meg. Vanligvis har jeg en sånn greie at jeg MÅ fullføre skoledagen, men i og med at jeg har eksamen på mandag og tirsdag tror jeg at jeg vil ha alt å tjene på å slappe av i dag og bare fokusere på å komme meg til hektene. Viktig å lytte til kroppen!

Så ja, noe mer spennende enn det har jeg egentlig ikke å meddele i dag. Eller jo! Jeg tenkte å vise dere den nye skinnshortsen min som jeg allerede er blitt superglad i. Skinn er virkelig the it for tiden, i alle fall hos meg! Jeg vil helst bare ha alt i skinn, spesielt når det kommer til underdeler. Husker dere at jeg var helt obsessed med å finne et innstillsittende skjørt i skinn med sølvdetaljer? Jeg fant en nettbutikk i går med maaange slike skjørt. Ble helt i hundre! Jeg tror jeg blir å klikke dem hjem, så jeg skal vise dere :-)

Denne sommeren er jeg skikkelig inspirert på klesfronten! Lover å dele masse outfits fremover.Skjørtet er fra IvyRevel

elsker onsdager

I dag hadde lillesøsteren min laget fruktspyd til hele familien! Da ble det stemning, si!Onsdager er alltid bra. Jeg startet dagen med 2 svette timer gym i finværet, og så dro jeg hjem og svarte på mail, stæsjet meg opp med leppestift og en fin outfit og drakk så mye Pepsi Max som jeg klarte før jeg måtte rekke neste time igjen. Denne rutinen har blitt standard på onsdager, haha. Takk Gud, for at jeg har en fritime plassert i 3. time! Skoledagene består i stor grad av å ligge på gresset i skolegården og sole seg nå om dagen, og det liker jeg. Jeg har til og med blitt brun!!! Det er nok i stor grad takket være litt solarium og betakaroten, da.

I dag må jeg øve til engelsk-presentasjonen jeg har i morgen. Skrekk og gru. Gleder meg til å bli ferdig med den, ass! Etter det tar jeg HELG!

innkjøp fra tyrkia 2004

En ting jeg har lært meg her i livet, er at du aldri skal kaste klær. Selv om du sikkert tenker at "denne får jeg garantert aldri bruk for igjen", så kan jeg garantere deg en ting; den dagen hvor du får bruk for nettopp det plagget der, den kommer.

I dag kom dagen hvor sjalet jeg kjøpte i en bod på familie-chartertur i Tyrkia i 2004 kom til nytte.Jeg er så glad jeg ikke kastet det. Håhååå! Husker jeg og mamma kjøpte hver sitt sjal i ulike farger. Sååå fornøyd, var jeg.

Men shit, det er jo faktisk ganske fint? Jeg elsker å ha det rundt livet slik som her! Kommer garantert til å gå mye slik i sommer.

Det er dødsfint vær denne uka! ÅÅÅÅH! Jeg blir så glad!

... så vi har grillet i solsteken i dag. Er ikke denne tiden på året bare fantastisk?

Her er i alle fall en som er fornøyd med tilværelsen for tiden. Hehe.Jeg trodde jeg var fri for skolearbeid denne uka, men der tok jeg visst feil. Sitter nå og skriver engelsk-presentasjon om private fengsler i USA. Jeg HATER å ha presentasjon i engelsk. Noen andre som deler denne frykten med meg? Når jeg er utenlands elsker jeg å prate engelsk og jeg føler det flyter ganske bra, men i klassen? Hell nah. Jeg blir så motbydelig stressa av det. Men jeg har jobbet stort sett hele dagen nå, så jeg tror dette blir bra :)

"hvor er foreldrene dine?"

Stygge kommentarer er noe jeg har lært meg å leve med, jeg har vel gjort meg innforstått med at det er en del av det å eksponere seg selv på nett. Men en ting som virkelig går innpå meg... Det er når folk rundt meg får gjennomgå for noe de aldri har bedt om. Når de får kjenne på bakteppet ved en blogg - til tross for at de selv ikke står i scenelyset. Det er så urettferdig. Kroppen min vrir seg av skyldfølelse hver gang det tikker inn kommentarer som går på vennene eller familien min.

En av kommentarene som har gått om igjen her på bloggen er følgende: "Hvor er foreldrene dine?". Videre spør de: Spiser du? Får du mat hjemme? HVOR er foreldrene dine?

Vel, det skal jeg fortelle deg. De har stått ved min side, hele veien. De har vært mer beskyttende enn du noensinne kan tenke deg. Jeg tror ikke jeg kunne hatt mer overbeskyttende foreldre... Selv om jeg kanskje blir sinnsykt irritert på mamma når hun ringer meg halv 1 på lørdagskvelden for å spørre hvem jeg er med og når jeg kommer hjem, når hun spør om jeg har fått i meg nok mat og når hun maser hull i hodet på meg om ditt og datt, vet jeg innerst inne at det er fordi hun bryr seg så ufattelig mye om meg. Det irriterer meg at folk antar at mamma og pappa ikke bryr seg, når de selv ikke vet hva som foregår innenfor husets fire vegger her hjemme. Og JA. Mat er noe vi har pratet åpent om. Mamma og jeg hadde den samtalen senest i går.

Hun bryr seg. Hun bryr seg mer enn en mamma noensinne kunne gjort.

Og derfor sårer det så jævlig at hun kan klikke seg inn i kommentarfeltet på bloggen min og lese at folk der ute kaller henne uansvarlig. For er det en person som hadde gjort alt i verden for meg, er det mamma.Sett pris på at foreldrene deres er overbeskyttende. Det er ikke fordi de vil være kjipe, det er fordi de rett og slett elsker dere.

det er aldri for sent å trene til sommerenJeg fikk melding fra treningssenteret mitt her om dagen om at det var lenge siden sist. Så hey, gjett hvem som skal på trening NÅ! Jeg er supermotivert til å trene om dagen, har faktisk kjørt 8 min abs workout annenhver dag i en uke nå. Det er min absolutte favoritt-øvelse for mage, anbefaler dere virkelig å prøve. (Tror jeg har linket til den videoen 10 ganger her på bloggen nå, haha) Den er ganske intensiv, men jeg bruker å tenke sånn - hvor fort går vel ikke 8 minutter om morgenen før du skal på skolen? 8 minutter er jo nada.

Det dummeste jeg vet om er når folk sier sånn "ååh nei, det er i alle fall ikke vits i å trene nå, sommeren er jo rett rundt hjørnet". Altså, det er aldri for sent å trene. Du rekker nok ikke å bli bodybuilder på en måned nei, men 1 måned med trening? Det gir deg mye. Kanskje ikke den sjukeste fremgangen, men du vil garantert føle et økt velvære. Jeg pleier alltid å trene mye på denne tiden av året fordi jeg blir så motivert av været - og jeg merker at jeg føler meg mye mer rustet for sommeren når jeg har trent i et par uker. Det gjør SÅ mye med psyken min. Jeg kan ligge i senga og føle meg helt dritt en dag, men dersom jeg tar meg en løpetur merker jeg at innstillingen er snudd på hodet med en gang etter treningsøkten.

Jeg skal møte Guro på treningssenteret om noen få strakser, så jeg må komme meg avgårde. Speaks!

JUST DO IT

uken som gikk

Ukens lættis: Dette er sykt random, men etter at jeg skrev det innlegget om "15 ting jeg har lært i livet" om at ingenting er varig så begynte jeg å tenke på en hendelse på ungdomsskolen. Altså, jeg følte livet mitt var over. I 10. klasse hadde vi nemlig en vikar. Ikke hvilken som helst vikar, men en SYKT kjekk en. Jeg trodde seriøst jeg var forelska, fordi jeg var  betatt. Alle synes jo han var kjekk, men jeg har i kjent stil en tendens til å dra den litt lenger... Så jeg pratet liksom med alle jeg gikk forbi den uka om at vi hadde den kjekkeste vikaren ever. Guttene i klassen min på ungdomsskolen var sykt tullete, tror aldri jeg har vært i en så lættis klasse før, så da vi hadde time rekte den ene gutten i klassen opp hånda, og vikaren kom bort til han. "Kristine er jævlig forelska i deg" ................ Jeg følte livet mitt var OVER. Seriøst. Tror aldri jeg har vært så flau i hele mitt liv. Klarte ikke se vikaren i øynene igjen, og jeg ville bare bli hjemme fra skolen.

Poenget med denne historien var altså at... det gikk over. Når jeg tenker tilbake på dette nå så ler jeg bare. Er ikke det morsomt - når det på det tidspunktet føltes som verdens undergang? Hah.

Ukens opptur: At jeg gjennomførte engelskeksamen med stil. Fy søren, så letta jeg ble når jeg så oppgavene. Været har også vært opptur denne uka!Ukens nedtur: Jeg har hatt problemer med magen min siden Dubai-turen! Hva skjer med meg? Jeg har aldri hatt mageproblemer før... Nå er forstoppelsen over, men jeg er sykt oppblåst hele tiden. Kanskje det er en etter-bivirkning av forstoppelsen? Eller kanskje det er stress? Har lest overalt på nett, og tips som "ikke svelg for mye luft" og "ikke bruk sugerør" funker ikke så sykt bra akkurat. Jeg spiser regelmessig og likt som før, så jeg tror ikke det er noe i matveien som er problemet. Tror heller ikke det er glutenallergi eller noe i den duren, for jeg har ikke smerter - er bare oppblåst. Jeg var faktisk hos helsesøsteren på skolen i dag angående dette! (Jeg elsker å dra til helsesøster, det er så koselig!! Da vi gikk VG1 pleide jeg og bestevenninna mi å dra dit for den minste ting, bare for å sitte der og koseprate med helsesøsteren, haha) Vi ble enige om at jeg skal dra til fastlegen min og ta blodprøve for å sjekke om det er parasitter etter reisingen som er grunnen.

Ukens tanke: Leilighet... Jeg har ikke begynt å kikke på bolig i Oslo enda, og jeg er egentlig helt cool, men alle andre rundt meg stresser meg. Mamma og Håkon: "Har du ikke BEGYNT å se på leilighet en gang?". Altså, kan vi ikke bare stresse ned litt nå :-(

Ukens beste dag: Lørdagen! Den var så fin. Jeg våknet opp edru (hallelujah), jobbet med bloggen og tok bilder i finværet, dro på café, slappet av i sengen med SKAM før jeg møtte en fin gjeng og spiste middag ute. Etter det hentet vi russebilen og kjørte rundt til langt på natt. Haha, evig russ hæ. Nei da, men det var veldig koselig. Jeg elsker denne tiden - når man er ute med venner til langt over midnatt fordi været og temperaturen tillater det. Sommer er så bra!Ukens verste dag: TIRSDAG! Det må være den verste dagen i hele mitt liv. Jeg var helt knekt etter natt til 17. mai, sov seriøst i 17 timer i strekk og kaldsvettet helt til senga mi var klissvåt.

Ukens sang: Du og jeg (Mivas Remix) - Chris Baco. Jeg hørte på den i hele går!!! Slike sanger minner meg om da jeg gikk på barneskolen og var hemmelig forelsket i guttene i klassen...

Ukens craving: Dere kommer til å dro at jeg er helt tilbakestående nå. Men altså... Kan jeg si svisker uten at jeg høres ut som den kjipeste personen ever? ALLE hater det, men jeg digger å spise det som snacks. Ikke at det er så mye "mat" da, men det er spiselig i alle fall. Ellers har jeg spist mye jordbær, endelig er det sesong for det :-)Det var en fin uke, med andre ord. La oss gjøre denne like bra!

graviditetstesten var positiv...

Ja. Den viste positivt.Men det var ikke min graviditetstest.

Er det ikke kjipt å lese en blogg som lurer deg med overskriften? Jeg fikk et spørsmål for noen dager siden om hva jeg tenker om slik blogging, og for å si det kort; jeg synes lite om det.

PS! Dette er den eneste og sannsynligvis den siste gangen jeg skriver en misvisende overskrift.

Hva skjedde med bloggere som blogger fordi de synes det er gøy? Bloggere som vil inspirere andre? De eksisterer fortsatt, men det begynner søren meg å bli raket for dem etterhvert. Nå har topplisten på blogg.no florert av Paradise-deltakere, såkalte "klikkhorer" og bloggere som bare er ute etter å tjene penger i flere år, og JA, jeg vil tørre å påstå at det irriterer meg. Skal man leve av blogging må man så klart tjene penger på det, men når det KUN er det kommersielle som styrer, så synes det veldig fort.

"Hva synes du om klikkoverskrifter?". Først og fremst kan jeg starte med å si at jeg ikke leser blogger som driver med clickbait, fordi det ikke faller innenfor mitt interessefelt. Og ja, det å lage spennende overskrifter er viktig. Så klart er det det! Det er viktig både på en blogg og på essayet ditt på eksamen. (Det lærte vi jo i norsk i 6. klasse...) Men når overskriften er misvisende? Når overskriften faktisk ikke står i stil med NOE av innholdet i innlegget? Når man kompenserer for manglende innhold med clickbaiting? Da synes jeg det er patetisk.

Det er det jeg synes om det.

Men folk skal så klart få lov å gjøre som de vil. Jeg ønsker bare ikke å være en del av dette clickbait-gamet.

enkel oppskrift på hummus

Jeg har så smått begynt å eksprimentere med veganske og vegetarianske oppskrifter på kjøkkenet. Da jeg var i Dubai smakte jeg hummus (sammen med verdens beste falafel) for første gang etter å ha sett denne merkelige dressingen/dippen/tilbehøret overalt på nett. Har alltid vært nysgjerrig på å smake det, og fy søren... SÅ GODT DET VAR! Dette er altså moste kikerter rett og slett, med litt annet stæsj i for å sette smak på det. Jeg måtte bare teste dette selv her hjemme etter fiesta-måltidet i Dubai, og her er resultatet:

Altså, nam! Det ble såååå vellykket! Jeg smalt dette sammen på 1-2-3, så jeg tenkte å dele oppskriften med dere. Om du er heldig har dere alle ingrediensene i huset allerede nå, det er nemlig ikke mye som skal til her :-)

Du trenger:

♥ 1 BOKS KIKERTER ♥ OLIVENOLJE ♥ LITT VANN ♥ SALT, PEPPER, HVITLØKSKRYDDER, CHILIKRYDDER, SPISSKUMMEN ♥ SITRONSAFT ♥ TAHINI (dette kjøpes på helsekosten, men vi hadde det ikke her hjemme så jeg sløyfet det - gikk helt fint!)

Slik gjør du:

1. SLENG ALT UTENOM SITRONSAFT I EN BLENDER/STAVMIKSER OG KJØR TIL ALLE KIKERTENE ER MALT OG DU HAR EN FIN KONSISTENS
2. TILSETT LITT VANN OG OLIVENOLJE FOR Å FÅ EN MYKERE KONSISTENS
3. SMAK TIL MED SITRONSAFT


PS! Masse chilikrydder og olivenolje gjorde susen! Vi spiste nettopp grillmat til middag og da valgte jeg å ha dette som tilbehør til salaten, og det smakte helt himmelsk. I morgen tenker jeg å lage meg ristet brød til frokost og dippe det i hummusen. Aaah. Det kjennes ut som om jeg har blitt introdusert for en ny verden, haha. Dette må dere bare teste, altså.

Vi skrives senere i kveld :-) Ble brått to mat-innlegg i dag, haha! Men så vidt jeg har forstått liker dere når jeg blogger om mat?

dette spiser jeg alltid til frokostGrovt hjemmelaget rundstykke med snøfrisk, ost og skinke på. Toppet med oregano og eventuelt salatblad/paprika/cherrytomat. Mmm!

Jeg er veldig ensformig i matveien. Eller, jeg har mine perioder liksom. I et halvt år kan jeg spise den samme frokosten hver dag. Sånn som nå, for eksempel. Jeg elsker hjemmelaget rundstykker - vi bruker å fryse dem og så setter jeg dem i ovnen i et par minutter for å få den crispy kanten. Disse rundstykkene har jeg lagt ut oppskrift på tidligere forresten, innlegget finner du HER. Kanskje det er det du skal bruke denne søndagen på? Hihi! Men ja, plutselig har jeg dilla på havregrøt igjen, og så har jeg brått fått sansen for cottage cheese og yoghurt. Det varierer. Men for tiden er det disse rundstykkene som går igjen hver eneste morgen. Frokost er uten tvil favoritt-måltidet mitt og for meg er det utrolig viktig at det metter, slik at jeg får en knall start på dagen :-) Om dere ikke har smakt Snøfrisk forresten, så mååå dere! Det er så godt. Jeg og broren min krangler om den hele tiden... Om noen har spist den opp og det ikke er mer igjen blir det seriøst ramasrik haha. Lol.

i dag føler jeg meg som SKAM-Noora

Herregud, tusen takk for at dere er så snille mot meg for tiden! Jeg mener, dere er alltid snille, men de siste dagene har dere virkelig vært rause i kommentarfeltet altså. Digger at dere kan relatere til det jeg kommer med, det er jo det som er et av målene med bloggen min. Wihuuuu.

I dag har vært en fin dag! Jeg føler seriøst at jeg har sommerferie. Faktisk er jeg bare 3 eksamener unna ferie.... DET ER SYKT. Så i dag stod jeg opp, brun og fin etter gårsdagens selvbrunings-runde, og laget meg en digg frokost som jeg nøt mens jeg så en episode Keeping Up With The Kardashian og gledet meg til å ta fatt på dagen. Det var jo så fint vær i dag! Nå er det riktig nok overskyet, men det går helt fint.

Altså, jeg vet ikke med dere, men jeg synes denne pizzaen fortjener 3 bilder. Dere skjønner, et av mine daglige dilemmaer er faktisk helt seriøst; hvilke bilder skal jeg ikke ta med i innlegget? Det er en evig struggle. Her fikk dere alle 3, selv om jeg synes det ble litt mye. Pytt, pytt. Vi hadde pizza til middag i alle fall - det var poenget.

Jeg har også vært en tur i byen for å møte Vemund og Vibeke, og det var superkoselig å catche up igjen! Haha, disse kan jeg seriøst prate med alt om. Så mye at det nesten ikke egner seg å sitte på en café midt i byen midt i lørdags-rushet.

ENDELIG kan jeg også si sånn: "Skal vi møtes og ta en kaffe?". Det har jeg ventet lenge på.

Og så har jeg på meg noen bukser i dag som får meg til å føle meg som Noora i SKAM. Dette var litt dårlig bilde av buksen da, men de er i alle fall litt sånn loose fit. You know what I'm talking about! Har lett etter noen slike SÅ lenge, men alle jeg har prøvd har ikke vært fine i livet. Denne er veldig stram i livet og det digger jeg, synes det får frem de små formene jeg har :-)Suss til dere!

15 ting jeg har lært i livet

- "Jeg gjør leksene hjemme" er sjelden en god idè, selv om det føles som en sykt bra idè når du sitter på skolen. Gjør skolearbeidet unna i timen, så får du mer fritid hjemme.

- Jenter som kaller andre jenter for horer er èn ting. Men gutter som kaller jenter for horer? De er ikke til å stole på. SLIKE MENNESKER ER IKKE TIL Å STOLE PÅ FOLKENS.

- Ikke alle vennskap et ment å vare for alltid. Og det går helt fint. Om et vennskap går tapt baner det gjerne vei for et nytt et.

- En av de beste egenskapene du kan ha er evnen å prate fint om andre, spesielt om den personen du prater om ikke er tilstede. Det er så sinnsykt tiltrekkende!- Når folk prater nedlatende om deg er det ikke nødvendigvis "fordi de er sjalu". Men i jævlig mange tilfeller er det nettopp det som er grunnen.

- Ingenting er varig. Alt er midlertidig. Trives du ikke på barneskolen? Eller ungdomsskolen? Eller kanskje videregående? Slapp av, det er bare midlertidig. Gjennom livet vil du hele tiden bli presentert for nye miljø og nye omgangskretser, så om du ikke er gjennomsyret lykkelig på det stadiet du er akkurat NÅ så finnes det bedre tider. Livet er ikke over fordi du ikke kom i en bra klasse på ungdomsskolen, eller om du ikke finner the best friends of your life der.

- Det er nesten ingenting som heter "en dårlig fest". (Nesten!) Det handler i stor grad om hvilken innstilling du har, og om du selv lager stemning.

- Å spise sjokolade når du er skrubbsulten er alltid en dårlig idè. Du blir ekkelt kvalm, og blodsukkeret stiger til værs før det synker igjen med en gang etterpå. Spis mat først, SÅ sjokoladen.

- Har du fylleangst etter gårsdagens fest er det et tegn på at festen var bra.

- Å rydde rommet før du drar bort er trolig den største tjenesten du kan gjøre deg selv. DEN følelsen når man kommer hjem fra ferie og rommet er strøkent med nytt sengetrekk, a! Det er jo bare det beste!

- Russetiden er slitsom, men du kommer til å angre på at du synes den var det når alt er over. Det er 17 dager av livet ditt (for oss her i Førde i alle fall), dette klarer du!- Søvn er sløsing av tid. Få den søvnen du trenger, men ikke mer enn det.

- Aldri snakk om lærerne dine i skolegangen med venninnene dine. Plutselig går han/hun bak deg og standpunktkarakteren din er long gone. (Seriøst, hvor jævlig er ikke dette punktet... Det er så fort gjort)

- Det er de spontane tingene du gjør med vennene dine som oftest viser seg å bli de beste minnene.

- Bruk deksel og skjermbeskytter til mobilen din. iPhonen er kanskje finest uten, men den dagen mobilen går i bakken og skjermen er knust vil du hate deg selv for at du tenkte slik.

bloggere på fest

19-åringer liker som oftest å feste. Noen hver helg, noen en gang i måneden - mens noen foretrekker kanskje å bare dra ut et par ganger i året. Edru eller ei. Men at 19-åringer på en generell basis liker å feste er ingen hemmelighet.

Jeg er nok en av de som liker å feste.

Jeg liker også å blogge. Det vet dere sikkert allerede.

I dag skal jeg vise dere et ansiktsuttrykk som representerer meg når jeg leser om meg selv på sosiale medier dagen etter en fest:

Altså....

Hvorfor prater de om meg? Jeg... er jo ikke spennende. Jeg er kjedelig. Eller nei, tulla. Jeg er jo en artig person, i alle fall med litt promille. Men altså, ikke SÅ artig at det er verdt å skrive side opp og side ned om meg på Jodel. Jeg henger aldri på Jodel, må jeg først bare si. 1. Jeg synes det er superkjedelig. 2. Jeg ikke har tid til det. Men når RT var over og jeg plutselig fikk litt mer fritid måtte jeg så klart ta turen innom etter at jeg fikk høre av en venn at det var litt juicy informasjon om meg der. Shit, Krissy var full, shit, Krissy hooka med noen. Jøss. Fester bloggere også? Drikker de? Det var vel kanskje forventet at jeg skulle ta disse Jodel'sene ille opp, men jeg synes bare det var artig. Like artig som meg.

Og jeg skal si deg en ting. Si så mye du vil om meg. Hvor du vil. Fordi alt jeg gjør, det står jeg for. Det at du prater om meg og skriver om meg er jo bare artig. Men om du tar snikbilde av meg på fest?

DA. Da kommer Krissy faen meg og tar deg. Det er ikke OK. Jeg har heldigvis ikke hatt mange kjipe erfaringer på dette området, men da jeg var på LS blant annet var det noen som hadde tatt snikbilde av meg, og jeg må bare gjenta meg selv her; det er ikke OK! Samme om det er en offentlig person eller ei. Jeg er overbevist om at det finnes en egen plass i helvete for de menneskene som tar bilde av fulle folk på fest uten at vedkommende selv er klar over det.

1/4 eksamen gjennomført


Hei og hopp! SÅ gøy det var at dere likte gårsdagens innlegg om eksamenstipsene mine! Det er skikkelig kult at jeg har så mange skole-engasjerte lesere. Dere gjør meg stolt :) En jente i engelskklassen min sa at hun også hadde lastet ned dokumentene, det var jo superkoselig å høre på vei inn til eksamen. Vel, hvordan gikk det med dere i dag? Slik startet min dag: Vi sitter i klasserommet. Læreren ber oss om å logge inn på nettsiden med kandidat-nummeret som står på arket som ligger på pulten vår. Jeg finner ikke noe ark på pulten min. Leter under pulten, rundt pulten, på stolen... Finner den ikke. Hvorfor har alle ark bortsett fra meg? tenker jeg. Rekker opp hånda og spør hvilket ark det er snakk om, og får vite at det var TILDELTE plasser. Tror dere ikke blogghora hadde funnet seg en valgfri plass? Lærer: "Navnet ditt står her fremme. Kristine Ullebø, sant?". Folk må jo tro at jeg er tidenes primadonna som skal velge plass på eksamen selv. Eller bare jævlig dum.

MEN DET GIKK BRA! Jeg digger oppgavene! Følte fingrene mine bare fløt over tastaturet - det er så deilig når det skjer. Langsvaret slet jeg litt med i starten, men jeg følte jeg fikk til en ganske bra tekst til slutt.

Nå har jeg nettopp spist taco og skal levere inn tall til selvmeldingen som regnskapsføreren min skal ha. Denne selvmeldingen har hengt over hodet mitt i flere måneder, så i KVELD skal jeg få det gjort. Og så tar jeg helg og lever mitt normale liv igjen. Jeg gleder meg til å gjøre hverdagslige ting igjen. Selv om jeg føler meg litt... tom.. etter RT. Men hvem gjør vel ikke det.

slik nailer du engelsk eksamen

Hello people! I morgen er det duket for engelsk eksamen landet over, og jeg tenkte å hjelpe dere der ute som er så heldig som meg og har kommet opp i engelsk skriftlig. Let's go! Dere skal ikke se bort ifra at det er noen skrivefeil/slurvefeil i dokumentene under her forresten, jeg har bare skrevet dem i farten - det er innholdet som er viktigst :-)

Tips nr. 1: Lag en liste med gode, engelske ord som du kan bruke for å krydre teksten din. Disse ordene finner jeg ved å lese engelske tekster (bøker, artikler på nett, anything) - de fleste av de dere ser under her fant jeg faktisk i sidemargen i engelskboken min. Jeg bruker å lage en tabell i et Word-dokument og skrive ned definisjonen av dem på den ene siden, og så har jeg dette dokumentet lagret på den pc'en jeg bruker på eksamen.

Dette dokumentet kan du laste ned HER

Tips nr. 2: Les en engelsk bok. Jeg lover dere, det er kanskje den beste treningen du kan få! Ved å gjøre dette kommer du inn i engelsk-modus, og du lærer setningsoppbygging, ord og uttrykk etterhvert som du leser. Jeg lånte Twilight på biblioteket i dag som jeg skal lese resten av dagen! Trenger ikke være mer avansert enn det.

Tips nr. 3: Øv på de litterære virkemidlene og hvilken effekt de har. Sjansen for å få dette på Del A er stor! Jeg vet ikke med dere, men vi får nesten alltid dette på tentamen. Denne gangen valgte jeg å lage et eget dokument med alle de litterære virkemidlene (eller, de mest vanlige), og så har jeg skrevet ned hvilken effekt noen av virkemidlene har.

Dette dokumentet kan du laste ned HER (nb! jeg skrev ikke ned effekt på alle, men bare de jeg er mest kjent med og tror jeg får bruk for)


 

Tips nr. 4: Øv på de ulike karakterene. Det er veldig greit å være kjent med hva som kjennetegner en flat, rund, dynamisk og statisk karakter.

Dette dokumentet kan du laste ned HER

LYKKE til på eksamen i morgen folkens! Dette klarer dere!

eksamensmodus

inneholder adlink

For nesten akkurat 3 år siden satt jeg på samme stol og øvde til engelsk eksamen. Husker dere DETTE innlegget? På denne tiden var jeg 10. klassing, så eksamen var kanskje ikke fullt så seriøst som nå - den karakteren jeg får på det jeg skriver i morgen vil liksom stå på vitnemålet mitt resten av livet. Ugh, jeg føler jeg burde grue meg...? Jeg kjenner ikke nervene enda. Håper at jeg får det i morgen, for jeg presterer alltid best når jeg kjenner nervene.

Så her har jeg bodd i dag. Jeg har faktisk ikke øvd så veldig mye, men det er fordi jeg visste på forhånd hva jeg skulle gjøre for å forberede meg og derfor har jeg vært veldig effektivt. Jeg holder forresten på med innlegget om hvordan jeg øver til engelsk eksamen NÅ! Håper ikke alle andre rundt i landet har engelsk eksamen i morgen? For i så fall er jeg litt sent ute her, haha.. Innlegget gjelder for norsk eksamen også, da :-)Fy søren, så mye vann jeg drakk i russetiden... Alkohol gjør deg jo super-dehydret, spesielt når man drikker hver dag, så jeg sørget for å ha med meg vannflaska gjennom hele dagen. Prøver å fortsette med det selv om RT er over, vann er jo viktig uansett hva. Spesielt nå i varmen!Gjett hvilken bikini jeg skal bo i denne sommeren, a! Plagget jeg har på meg over er en dongri-kjole fra Nelly, som du får kjøpt HER. Den er dødsfin, og superbehagelig. Kommer til å bruke den som både kjole og over bikini.

hvor lenge har dere lest bloggen?Jeg har blogget meg gjennom siste del av barneskolen, hele ungdomsskolen, og nå straks.. hele videregående. Det er jo helt sprøtt. TENK AT JEG SNART ER FERDIG PÅ VIDEREGÅENDE. Jeg har faktisk ikke ord for hvor merkelig det føles. Men det skal bli SÅ gøy å ta dere med på reisen! Jeg har inngått noen veldig kule samarbeid for det kommende året, så nå gleder jeg meg enda mer til å ta fatt på "friåret" mitt. Tror dette blir et år hvor dere kommer til å bli skikkelig godt kjent med meg - jeg kommer til å dele enda mer av meg selv enn hva jeg har gjort de siste årene. Jeg lover dere at jeg skal ta dere med kjempemye morro. Og sprøtt... Haha. Gled dere :)

Nå skal jeg vaske ned russebilen med jentene, og så skal jeg øve til engelsk eksamen. Ååh, det er deilig å være ferdig med russetiden. Spise middag hjemme, være edru mer enn 12 timer i strekk, få tid til å blogge, kunne se Skam... ja, dere kjenner regla. Jeg har savnet hverdagen faktisk - for det er jo tross alt den som er best. Selv om rt var a-m-a-z-i-n-g.

MEN! Hvor lenge har dere lest bloggen min? Det hadde vært spennende å høre! :)

takk for meg, russetid 2016

DETTE HAR VÆRT DE 17 SYKESTE DAGENE I MITT LIVFRA FEST OG MORRO TIL ALVOR

Herregud.... Hvor skal jeg starte. Jeg vil smile, jeg vil gråte, jeg vil le - fordi dette har vært de to sykeste ukene i mitt liv. I går ble det brått bloggfri på meg, jeg var helt knekt etter å ha døgnet natt til 17. mai og trolig festet hardere enn jeg noensinne har gjort. Så jeg dro hjem og sov 17 timer. Det føltes som om jeg kom til å være syk resten av livet mitt, men når jeg våknet i dag tidlig var jeg overraskende OK i formen. Men søren heller, det skulle bare mangle! For jeg har eksamen om to døgn!!! Her gikk det med andre ord rett fra fest og moro, til blodalvor.

Så, nå er det back to school og fullt fokus. Man skulle tro det var vanskelig etter å ha hatt fri nesten hele russetiden og drukket hver dag, men jeg har hatt det så gøy at jeg er fylt med massevis av ny energi. Nå er jeg klar for å KILLE det på eksamen!

RT 2016, YOU WERE AMAZING

Russetiden 2016 har virkelig overgått alle forventinger. Jeg har hatt det så fantastisk moro, både her i Førde og på landstreffet i Stavanger. Ååh, det minner meg på hvor mye jeg savner LS. Det var.... FANTASTISK. Jeg kunne gjort alt for å opplevd den helga på repeat. Nei, jeg har faktisk ikke ord for denne russetiden...  Det her har vært 17 magiske dager med fint vær, gode venner og endeløs festing. Jeg kunne virkelig ikke avsluttet 13 års skolegang på et bedre vis.

Russ 2017, GLED DERE! Gled dere så sinnsykt.

Innlegg om tips til eksamen kommer denne uken, forresten! Jeg vet mange av dere ønsket det. Og så lurer jeg på om jeg kanskje skal lage et innlegg om tips til kommende russ?

den siste dagen

God morgen! Eller god dag... Jeg er snart på vei ut døra, i dag er det russebil-kåring, fotballkamp og den siste kvelden i RT som står for tur. Vet dere... Det er trist at det hele snart er over, men søren meg så godt det skal bli også. Haha. RT passer virkelig ikke til livsstilen og hverdagen min, jeg har virkelig slitt med å få bloggingen til å gå rundt på den måten jeg vil disse ukene. Det har rett og slett vært supervanskelig å sjonglere alle ballene, ass. Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet å ha god tid til å ta bilder og skrive blogginnlegg, og det å være mer tilstede i kommentarfeltet. Men NÅ er det endelig tid for den slags! Eller, det er en dag igjen, da. Takk for at dere har vært tålmodige med meg, i alle fall :-)Etter RT skal jeg begynne å trene igjen! Savner litt magemuskler, ass.. Heldigvis er motivasjonen på topp, da! Når været er sånn som det er nå får jeg alltid lyst å løpe meg en tur på fjellet eller ta noen styrkeøvelser på verandaen, men tiden har jo ikke strukket til i det hele tatt. Så det skal bli godt å få tid til, endelig :-)

Hva synes dere om den nye bikinien min, forresten? Det er samme som jeg kjøpte for en stund siden, bare i et annet mønster. Jeg ELSKER disse bikiniene, de sitter så utrolig fint på kroppen!
 

det er dette jeg kommer til å savne

Små øyeblikk. Selv bare en liten kjøretur med venner med musikk. Det er det jeg kommer til å savne når jeg er ferdig på videregående og alle går hver sin vei. Jeg har blitt veldig flink til det i det siste - nyte de små øyeblikkene og de hverdagslige tingene. Jeg har mast fælt på dere om hvor klar jeg er til å fullføre skolen, flytte bort fra Førde og endelig starte på et nytt kapittel i livet, men dæven, gjett om jeg kommer til å savne denne tiden.

Til dere som er i samme båt som meg; husk å sett pris på den siste tiden her!

min klippeAv og til lurer jeg på hvordan livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde Håkon som storebror. Min storebror, min beste venn, mitt forbilde, min klippe. Jeg har alltid sett opp til Håkon. Jeg husker da vi bygde huset vårt i 2003. Jeg var 6 år gammel, han var 10. Mamma og pappa spurte hvilken farge vi ville ha på tapeten på rommet vårt, og jeg insisterte på at jeg skulle ha lyseblå vegger fordi Håkon ville ha det. Han ble dritsur på meg fordi jeg hermet. Det var egentlig ikke det at jeg absolutt ville ha blå tapet på rommet mitt, jeg ville bare ha det samme som han. Fordi jeg visste at valgene han tok, de var alltid bra. Derfor var blå safe.

All kunnskapen jeg har, humoren min, personligheten min, vokabularet mitt - alt ved meg - er formet av det vennskapet jeg har til broren min. Det er han som har hjulpet meg før eksamen, det er han som har hjulpet meg når jeg har tatt viktige valg i forhold til bloggen, det er han som har hjulpet meg når jeg har kranglet med en venninne. I fjor avsluttet jeg et vennskap og det var en periode hvor jeg måtte ta en del valg - hvem tror dere hjalp meg? Håkon. Han bodde i Bergen og hadde en bacheloroppgave han måtte skrive, men han tok seg tid til å prate TIMESVIS i telefon med meg. Haha, fy faen. At han holdt ut med meg. Men han visste akkurat hva jeg skulle gjøre. Det vet han alltid.

Jeg er så takknemlig. ♥

outfit

adlinksDress from Nelly HERE, shoes from ADIDAS HERE, jacket from Alpha Industries

Heyyyy! Her er et antrekk fra tidligere i uka. Herrefred så deilig det er å ta av seg russebuksa i blant. Nå sitter jeg på verandaen i solsteken etter å ha dusjet - tenkte jeg skulle sole meg litt nå. Vi har jo hatt nydelig vær hele mai, men jeg har ikke rukket å sole meg noe særlig enda. Blir nok mer tid til den slags etter russetiden! Apropos det, nå det er to dager igjen av RT og en liten del av meg gleder jubler litt av tanken. Det er dødsgøy, men for et kjøøøøør! Man lever liksom et helt annet liv når man er russ. Så det at enkelte deler av landet har feiring helt fra starten av april er jeg glad jeg ikke er en del av... Haha.

Nå skal jeg sole meg litt og spise jordbær. Har allerede spist en hel boks i dag, haha. Ååh, det er jo SOMMER!

derfor var ungdomsskolen bedre enn videregående

JEG GLEDER MEG TIL EKSAMEN.

Har det turna for henne nå, eller?

Nei da. Russetiden har ikke gjort meg helt gæren, altså. Men seriøst dere, jeg tok meg selv i å glede meg til eksamensperioden da vi ble trekt opp i går. Jeg tror det er fordi jeg assosierer denne perioden med skoleslutt, russetid, fint vær og good vibes, rett og slett. (Det blir selvfølgelig hardt - men INGENTING slår jo den følelsen man får etter å ha gjennomført en bra eksamen) Liksom, når jeg ser tilbake til eksamenene vi hadde på ungdomsskolen så tenker jeg mest på hvor spennende og gøy det var, liksom. Jeg husker da jeg hadde engelsk skriftlig eksamen i tiende klasse - vi satt på datarommene på skolen med disse svære og tjukke skjermene med klissete tastatur (vi hadde ikke egen skolepc på ungdomsskolen), og jeg storkoste meg. Hadde med meg god lunsj og en flaske Pepsi Max, så der satt jeg da, tok livet helt med ro og lot fingrene gli over tastaturet. Jeg skrev faktisk et kåseri om kroppspress! Jeg endte opp med å bli sinnsykt morsomt faktisk, jeg måtte nesten le litt av meg selv der jeg satt. Haha. Sensoren hadde tydeligvis samme humor som meg, for jeg endte jo opp med 6.

Nå kjenner jeg at jeg savner ungdomsskolen og at det ikke var så seriøst der, for etter at jeg begynte på videregående har jeg ikke turt å bevege meg utenfor den "sikre sonen" når det kommer til for eksempel sjangerstil i norsk. Lærerne anbefaler jo oss om å ikke skrive kåseri og dikt og slikt, og heller holde oss til essay. Sjansen for å bomme på et kåseri er liksom litt større enn når du skriver en retorisk analyse, men søren da, EN RETORISK ANALYSE ER JO GØRR KJEDELIG. På ungdomsskolen likte jeg faktisk veldig godt å skrive, jeg husker jeg skrev kåseri etter kåseri og jeg DIGGET det. Ofte var jeg så fornøyd med tekstene mine at jeg skrev dem ut og tok vare på dem, og så fikk jeg broren min og mamma til å lese - fordi jeg var så stolt. På videregående følte jeg denne skrivegleden forsvant ganske fort egentlig - ALT blir vurdert med karakter og ALT teller på standpunktskarakteren. Da tør man liksom ikke å bevege seg utenfor den sikre sonen. Jeg føler at jeg skriver bare fordi jeg må, ikke fordi det er gøy. Det er litt synd :(

Dæven... Det var ikke planlagt at dette skulle bli så langt. Jeg venter på å bli hentet av russebilen nå, så jeg hadde ikke noe bedre å gjøre i grunn.I dag hadde vi hjemmelaget pizza til middag. HALLELUJA!!!! Pizza har (nesten) aldri smakt så godt før!!

Jeg har fått sansen for røde lepper den siste tiden. Føler det passer øynene mine???

Og så har jeg byttet ut russebuksa med litt vanlige klær, og det var sykt deilig. 

huldefossen

God morgen fra meg! Akkurat nå sitter jeg nydusjet i senga mi og ser på Skam mens jeg spiser nystekte rundstykker til frokost. Ja, det ble litt sent i går kan man si. Jeg våknet opp med sår i ansiktet og en fylleangst jeg aldri har kjent maken til. HAHA. Jeg hater virkelig når det skjer. Etter en telefonsamtale med en venninne føler jeg meg mye bedre da - det er faktisk det eneste som hjelper. Endelig er det lørdag! Jeg eeeelsker lørdager. I dag skal jeg pynte meg litt og få tatt litt bilder, og så tenker jeg å ta meg en tur til byen. Jeg liksom til byen på lørdager for å få den lørdagsfølelsen, haha.

Her er noen bilder fra tidligere i uka som jeg har gledet meg til å vise dere! Er ikke dette paradis, eller?

Ser dere utedoen ved siden av hytta her? Det er Norge's fineste utedo. Haha! Dagens fun fact.Denne fossen er helt syyyk. Står du 150 meter unna den får du fortsatt vann på deg, liksom!Denne dagen var så fin. Jeg mener, SE på dette været. Vi har vært så sinnsykt heldige i russetiden vår! Jeg kunne virkelig ikke sett for meg å måtte feste i regn, spesielt for oss her i Førde siden vi fester utendørs og ikke i buss. Ååh, mai - du leverer!

trygg russetid

annonse

Russetiden er i gang! Dette er jo en frydens tid hvor glede og utallige herlige minner skapes, men også en tid hvor det er viktig å ta noen viktige forbehold. For å bidra til at disse ukene blir best, men tryggest mulig, kjører Boots Apotek en russekampanje! De gir bort 25% rabatt på en rekke russeprodukter som dere finner HER, og i tillegg tilbyr de klamydiatest som du får kjøpt hos dem HER!

Hva er klamydia, egentlig? Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon i underlivet. Det smitter ved kontakt av slimhinner på kjønnsorgan eller i endetarm ved ubeskyttet samleie. Visste dere at en av fem som har samleie med en smittet person, vil ut ifra statistikk få infeksjonen selv? Klamydia er den mest utbredte seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Hvert år får 22 500 (!!!) nordmenn diagnosen!

60-80% merker ikke symptomer, så mange går derfor rundt med klamydia uten å være klar over det. De symptomene man kan merke (hos kvinner) er i alle fall følgende:

- Forandring i utflod: farge, mengde, konsistens

- Blødning mellom menstruasjoner

- Kløe/svie i underlivet

- Ubehag ved samleie

Så, hva kan du gjøre for å unngå klamydia? Først og fremst burde du bruke kondom. Det anbefales likevel å ta klamydiatest ved partnerbytte, og den du får kjøpt hos Boots apotek er enkel, sikker og diskret. Enkel fordi du kan ta urinprøve hjemme og sende den inn til analyse hos analyselaboratoriet Fürst. Sikker fordi det er den samme testen som benyttes hos lege. Diskret fordi du slipper å dra til legen og heller bare kan svippe innom apoteket og kjøpe den. Du vil ikke få noen henvendelser i posten heller.

Jeg synes dette er et veldig bra initiativ av Boots Apotek, for jeg vet at det er mange ungdommer der ute som ikke orker å dra til legen og teste seg fordi det kan være kleint. Det å svippe innom apoteket og kjøpe testen selv er jo tusen ganger mer lettvint :-)

Jeg fikk tilsendt en del av russeproduktene selv og denne energibaren fra Atkins var et av dem. FY så god! Jeg spiste den opp før jeg rakk å ta bilder, haha. Husk at det er viktig å spise nok i russetiden, så å ha med seg en energibar i russebukse-lomma er kanskje ikke en så dårlig idé. Jeg skal i alle fall gå til innkjøp av et par slike!

NYT russetiden, kjære medruss! Men husk å ta vare på dere selv inni mellom all festingen :-)
 

jeg kom opp i....

.... NORSK SIDEMÅL OG ENGELSK!!! Fyyyyy søren, så letta jeg er!! Altså dere, det var fire fag jeg kunne komme opp i, så det var en fjerdedels sjanse for at jeg hadde kommet opp i IT. Det hadde vært krise. Jeg er jo veldig glad i å skrive, så jeg er dødsglad for at jeg fikk norsk og engelsk. Sidemål egentlig en enkel sak for meg siden jeg har en mamma som "snakker" bokmål og siden jeg har skrevet en blogg på bokmål siden 7. klasse. (Jeg er bedre i sidemål enn i mitt eget hovedmål, liksom!) Og da jeg hadde engelsk eksamen i tiende klasse fikk jeg 6 - så om jeg bruker samme øvingsmetode som jeg brukte da tror jeg at jeg vil kunne gjøre det bra denne gangen også. Kanskje dere vil vite hvordan jeg øvde?

Husker dere at jeg sa jeg ikke trodde jeg ville komme opp i IT? Bare fordi... det går ikke? Vel, Gud har hørt mine bønner. Nå har vi riktig nok muntlig trekk igjen også, så jeg skal ikke snakke for høyt, men dette var i alle fall en jævla bra start.

I dag skal vi på fylkestreff! Det er en times kjøretur unna Førde, så jeg blir snart plukket opp her hjemme. Wohooo! Folk har sagt at dette treffet er sykt bra, så jeg krysser fingrene for en bra kveld. Eller, det blir egentlig litt feil, for det handler jo bare om å lage morroa selv. HEH! Leeeeet's go! Ha en super kveld alle mine fine lesere <3

Hadde dere trekk i skriftlig eksamen i dag? Fortell hvilke fag dere kom opp i, da!!! Jeg er spent på å høre!

JEG ELSKER KROPPEN MIN
Slik ser dere meg om dagen! Gårsdagen gikk seriøst i et, jeg jobbet hele dagen og da jeg var ferdig halv ni hadde jeg egentlig tenkt å ta en edrukveld, men så ble det brått ut. Da var det bare å helle i seg drikke i bilen på vei til vorset (jeg er blessed med den funksjonen at jeg kan bli påvirket på 5-6 minutter!), og så bar det ut på kveldens festligheter. Kjempebra kveld - til tross for at jeg var fornuftig pike og dro hjem klokka 12. Våknet i dag tidlig og kjente at øynene SVIDDE. Haha, seriøst. Du vet når du våkner av alarmen og tenker at "det har ALDRI i hele mitt liv fristet mer å sove videre enn akkurat nå"? Jepp. Den følelsen kjente jeg på da. Men jeg kom meg opp, og fullførte skoledagen. Har ikke vært noe dårlig, og pssst; jeg er blitt frisk igjen!!! WOHO! Jeg trodde jo at jeg brygget på noe stort nå, men så ble jeg frisk igjen på EN dag. Jeg elsker kroppen min og at den er så snill mot meg.

Jeg har hatt besøk helt siden skolen sluttet til nå, veldig koselig :) En del av dere begynner å bli nysgjerrige nå ja... hihi.

jeg blir deppa av alkohol

Det er en skygge fra trærne på kinnet mitt altså, ikke en heftig fail av contour. Hehe!

Russetiden er dritgøy, men det er søren meg en del baksider også. Eller hva? Som jeg har nevnt en gang tidligere her på bloggen har jeg ofte en tendens til å bli veldig nedstemt dagen derpå. Jeg føler meg rett og slett helt i ubalanse, at jeg ser meg selv utenfra, at alt jeg gjør er meningsløst. Det jeg trøster meg med er at dette er en helt naturlig prosess som skjer i det alkoholen forsvinner fra kroppen. Jeg husker ikke helt hva som er grunnen eksakt, men det er mulig at det kan ha noe med å gjøre at de endorfinene man får når man inntar alkoholen blir tømt når alkoholen går ut igjen? I hvert fall; det er jævlig irriterende. Spesielt nå i russetiden når man heller i seg drikke omtrent hver eneste dag, og jeg bruker halve døgnet på å være i dette merkelige humøret. Det er nesten slik at jeg savner den gamle... meg? Liksom Kristine, WHERE U AT. Og det verste er... jeg føler meg HELT alene om dette. Haha. Jeg blir bare så sjukt sær av denne alkoholen. Jeg elsker liksom livet mitt, men bare når jeg drikker og når jeg ikke har drukket dagen før. Dagen derpå er altså det store problemet.

Ja ja. Russetiden er fet altså, jeg storkoser meg i den røde dressen min. Gruer meg allerede til dette er over. Altså, la oss bare ta LS... Åh LS du LS. SJUKESTE dagene i mitt liv. Jeg kommer til å huske den helga for alltid, dæven. Men uansett hvor gøy jeg har det de ulike kveldene, våkner jeg alltid opp og føler meg så fryktelig merkelig. Er jeg på vei til å bli hobbyalkoholiker? Er jeg rar? Eller er jeg bare russ?

på farten


Processed with VSCO with hb2 preset

Det her blir et litt på-farten-innlegg! Hater å blogge slik, men av og til må det bare bli på den måten. Jeg har fortsatt besøk, kan ikke fortelle dere av hvem enda, men dere får vite det om ikke så lenge :-) Så nå er jeg på vei ut døra, vi snakkes!
 

mai

Her hadde jeg nettopp våknet opp fra en powernap - det må til om dagen! Før noen kommenterer det; vi fikk sponset spraytan til russebilen vår, og ja, den ser ikke bra ut nå - det er fordi den er begynt å flasse av. Dæven, føler meg lite pen om dagen haha

Meg og mams <3

Vi feiret 23-årsdagen til broren min ute på verandaen i nydelig vær og god middag :)Hvordan kan man ikke elske mai? Denne tiden på året er alltid magisk, og det slår aldri feil. Jeg tror jeg kan se tilbake på mai de 6 siste årene og se noe fint i alle mai-månedene. Hver mai har sin historie, liksom. Vel, sommeren er kommet til Førde. Det føles nesten uvirkelig å endelig kunne sole seg på verandaen og kjenne sola steke på russebuksa. Som jeg sa til vennene mine da vi var på vei inn til Kongeparken på LS: "Det føles som om vi er i syden". For ja, det føltes slik. Typisk at finværet kommer nå da, og så forsvinner det når sommerferien er her. Men men, det er bare å nyte det så lenge man kan! Jeg DIGGER i alle fall livet om dagen!

vinnerene av bikiniene

Vinner av bikini nr. 1 er Stine Bangsund, og vinner av bikini nr. 2 er Katrine Swat. Dere er kontaktet på mail :-)

Gøy med så mange påmeldte! Det kommer flere konkurranser fremover.

Nå skal jeg ut! Tjoheiii! Snakkes i morgen, fininger. Xx

 

de siste dagene... har vi cruiset rundt i godbilen vår!

.... smiiiilt!

... mekket litt. Dæven, så mye det er å fikse underveis når man har russebil. Senest i går var det en 2. klassing som ødela bordet våres :-)

... har jeg gått med russebukse. Så klart, hehe. Har mistet to av bokstavene som dere ser, haha! Skal sy de på igjen.

Så slik går dagene! Hvordan har dere det?

 

preparty at the airport

Noen bilder fra flyplassen, før avreise til LS på fredag. Miss it alreadyyyy!

Jeg er syk kanskje en gang i året, og årets sykdomsdag for 2016 er tydeligvis kommet. Jeg er helt død etter LS. Vondt i magen (har hatt problemer med magen siden Dubai, begynner å lure på om jeg svelgte en murstein eller noe der...), hodepine og smerter i hele kroppen. Haha, jeg har bare meg selv å skylde, så jeg skal ikke klage. Det høres kanskje rart ut (vel det er ikke det egentlig), men her i huset har vi blitt oppdratt slik at man skal ikke innbille seg at man er sykere enn hva man er. Det vil si at dersom jeg føler meg litt dårlig så prøver jeg i det minste å komme meg opp av senga og dra på skolen, og jeg kaller meg ikke selv syk før jeg er sengeliggende. Dessuten er det mentale UTROLIG viktig, for dersom man går rundt og tror at man er dritsyk så vil kroppen reagere på det. True story, folkens. Men så klart, man skal lytte til kroppen og la den hvile når man kjenner at det trengst. Så det har jeg gjort i dag! Jeg tok meg fri fra skolen og sov til 12, og nå har jeg nettopp sminket meg og gjort meg klar til dagen. Reminder til meg selv; ta det med ro i dag, Kriss. Jeg får et spennende besøk her i Førde om litt, så jeg blir opptatt store deler av denne dagen. Derfor sitter jeg og skriver innlegg for resten av dagen nå, slik at dere blir oppdatert selv om jeg er ute av huset :-)

slik får jeg en fin og sunn brunfarge!

annonse

Som dere vet er jeg ganske opptatt av brunfarge. Jeg vil både at brunfargen skal være fin, og viktigst av alt at den er sunn. Solen kan være utrolig skadelig for oss om vi ikke soler oss på riktig måte, og før var jeg en av dem som ikke brydde seg om dette i det hele tatt. Jeg dro til syden minst en gang i året hvor jeg lå paddeflat på solsengen fra 9 om morgenen til 7 på kvelden - i mange tilfeller uten faktor i det hele tatt. Det er jo katastrofe! Heldigvis lærte jeg etterhvert, og selv om det skulle en solskade til for å få meg til å lære det, føles det bra å endelig vite hva jeg trenger for å føle meg trygg i sola.

Betakaroten fra Good For Me har vært fast følgesvenn for meg de siste månedene. Dette produktet har to bruksområder; 1. det fungerer som beskyttelse. 2. det bidrar til en bedre, dypere og mer varig brunfarge. Betakaroten gir beskyttelse fordi det stimulerer pigmentdannelsen og dermed gjør huden mer mottagelig for sollys. Det bidrar også til en bedre, dypere og mer varig brunfarge fordi betakaroten bidrar til styrker immunforsvar, beskyttelse av huden og stimulert pigmentdannelse - dette er faktorer som setter fart på brunfargen.

Så i tillegg til å smøre meg med faktor (spesielt i ansiktet etter solskaden!) bruker jeg Good For Me sin betakaroten. Jeg har brukt betakaroten i et par år nå, litt sånn av og på, men Good For Me er desidert den som har gitt best effekt på meg. Jeg anbefaler virkelig alle å bruke betakaroten, nå er jo finværet kommet allerede så om du vil kjøpe den samme betakarotenen jeg bruker kan dere gjøre det HER. En boks koster 149 kr, og denne inneholder 60 tabletter og varer i 2 måneder. Med Good For Me er det ikke noe lokketilbud - her er det full valgfrihet, ærlige produkter og norsk, trygg merkevare.

landstreffet i stavanger

DET ER SÅ GØY Å HA DET GØY...

25 GRADER - SOL - FYLLE OPP GLASSET - KJEKKE GUTTER OVERALT - MUSIKK HVOR ENN DU BEVEGER DEG - VIND I HÅRET - KONSERT I SOLNEDGANGEN - MØTE GAMLE VENNER - FÅ NYE VENNER - BLURRY MOMENTS - EKTE LATTER - HENDENE OPP I VÆRET MENS MAN SKRIKER TIL RUSSESANGENE - MØTE PÅ BLOGGLESERE OG TENKE PÅ HVOR HELDIG JEG ER - TA BILDER MED LESERE - FINNE UT HVOR SYKT FETE LESERNE ER - FYLLE OPP GLASSET IGJEN - "SKAL VI TA KARUSELL?" - TAR KARUSELL OG KJENNER HÅRET BLAFRE I VINDEN ENDA MER - "SKAL VI BESTILLE PIZZA?" - KJØPER PIZZA OG SETTER SEG NED PÅ GRESSET OG NYTER PIZZA - "PIZZA HAR ALDRI SMAKT SÅ GODT" - FYLLE OPP GLASSET ENDA EN GANG OG INNSE AT MAN ER LITT FOR FULL, MEN SÅ INNSER MAN PÅ SAMME TID AT MAN ELSKER Å VÆRE FULL SÅ MAN BARE FORTSETTER

Altså... Forstår dere kanskje hvor bra denne helga var nå? Fy flate, jeg sliter med å beskrive disse to dagene. Da vi kom med bussen og så hele Kongeparken fremfor oss, med all russen... Ææ, jeg måtte faktisk klype meg selv i armen. Endelig var det vår tur. Alle jeg har pratet med har sagt at LS er "helt sykt", og jeg ville liksom ikke gå å ha så høye forhåpninger i tilfelle det faktisk ikke stemte. Men ååh, DET VAR JO MAGISK.

Jeg klarer ikke å sette ord på akkurat HVA som var så bra, jeg tror det bare var en kombinasjon av alt sammen. Menneskene, riggene, musikken, karusellene, konsertene, det å møte venner du ikke har sett på lenge og det å få nye venner... Ææ. Jeg kjenner jeg er supersjalu på det kommende russekullet. Dere vet disse nedtellingsappene man har på mobilen? Nå står det "3 days since LS" og bare det får hjertet mitt til å synke.

Jeg tror forresten jeg aldri har møtt så mange lesere i løpet av to dager som jeg har gjort denne helgen. Herregud, så herlig å møte dere?! Jeg opplever faktisk bare at folk sier at de synes jeg er hyggeligere i virkeligheten enn forventet, og jeg må bare si en ting; aaaaldri vær redd for å komme bort til meg. Jeg ELSKER å møte dere. Jeg har jo tross alt sittet og skrevet om hverdagen min og livet mitt til dere i flere år, så det å se hvem dere faktisk er er sååå koselig. Så lov meg det, om du ser meg og du vil slå av en prat eller ta bilde med meg, ikke feig ut. Hihi. Dere er så fine!

Jeg må forresten slutte å kjøpe så mye når jeg drikker. I går kveld kjøpte jeg to hele pizzaer og flere bøtter med popcorn... Haha.

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage en slags "guide" til LS. Jeg vet jo at jeg har mange lesere som er kommende russ - og derfor vil jeg gjerne høre om det er  stemning for et slikt innlegg? Let me know!

Russetiden er heldigvis ikke over. Men LS, you were amazing! TAKK FOR MEG!

Jeg vil gråte

WOOOOW. For en helg! Jeg vil bare GRÅÅÅÅTE!! Fordi LS var så fantastisk bra, og fordi jeg vet at jeg kommer til å savne denne helgen noe så sinnsykt. Jeg sitter på bussen på vei hjem nå - skal lage et stort innlegg om hele helgen når jeg kommer hjem. Gonna tell you about everything! ÆÆ!

Sykt morro å treffe så mange av dere forresten! Tror aldri jeg har møtt så mange lesere på en gang før, haha. Ser ut som om at dere koste dere like mye som jeg gjorde!

jeg gir bort to triangl-bikinier
På tirsdag trekker jeg ut to heldige lesere som får tilsendt en av disse bikiniene hjem til seg. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er følgende:

♥ lik bloggen min på facebook HER
♥ kommenter dette innlegget og skriv e-postadressen din + hvilken bikini du vil ha (1 eller 2)Good luck, babes! Jeg annonserer som sagt vinneren på tirsdag! :-)

the last dubai snaps

DET var de siste snapshotsene fra Dubai. Hehe, snakk om photobomb! Nå gjenstår det bare å redigere videoen :-)

Hva synes dere om bildene?

russekortet mitt

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise russekortet mitt, og det kan jeg så klart. Here ya gooo!Haha, jeg gjorde det så klart i siste liten, så det ble egentlig bare den første quoten jeg fant og det første bildet. Ja ja! Ikke noe spesielt, men tenkte å vise det likevel :-)

Russebuksa mi ser slik ut, og ja, den er kort haha, men dette var det nærmeste jeg kom en bukse som passet. Synes egentlig det er litt fint når den er kort, så det plager meg ikke! Bak har jeg festet BA, til ære for min kjære russebil Bel-Air 2016. Hihi.

neste stopp; stavanger!

God morgen, til dere som er oppe så tidlig :-) Nå drar vi til Stavanger på landstreff. ÆÆ! Gjett om jeg gleder meg! Alle sier at det er det beste i hele russetiden, men jeg tør ikke ha altfor stor forhåpninger, for da blir man bare skuffet føler jeg. Jeg prøver egentlig alltid å ha lave forventinger til ting jeg foretar meg, for da viser det seg som oftest ofte å bli sykt bra, hehe. Hotellet våres er gått i streik da, så vi får se hva vi gjør med overnatting... Hah, er det mulig. Våres flaks, altså. Vi får bare være positive, og se løsninger i stedet for hindringer. Alt ordner seg!

Let the adventure begin! Sol og fint vær, god drikke og gode venner - i Stavanger by. Dette kan jo bare ikke slå feil.

Ikke glem å følg med på Instagram (kristineullebo) og Snapchat (kristineul) i helgen.

når du nesten blir blind på ene øyet

Her om dagen var jeg seriøst sekundet fra å bli blind på øyet.

Jeg var ute her om dagen. Stod og danset i en stor folkemengde og det var sent så det hadde blitt mørkt ute - plutselig må jeg knipe øynene mine igjen fordi noe treffer meg hardt i øyet. Har ikke peiling på hva det var, alt jeg husker var at det gnistret og det var varmt. Jeg gikk inn i russebilen med en gang og fortalte det til de som var der, og da jeg sa at jeg følte en rakett traff øyet mitt var det bare folk som lo, haha. (Naturligvis... Men det føltes ut som en rakett, seriøst haha) Men så ser jeg i speilet at mange av øyenvippene mine har BRENT av (???) og at jeg har fått sår både over og under øynene. Jeg aner ikke hva det var, men shit, så merkelig?

Alt jeg tenker på er hvor galt det kunne gått om jeg ikke hadde tatt igjen øynene... Vedder på at jeg hadde vært blind nå, da.

Har sminket over det meste nå, men dere ser kanskje noen småsår over og under høyre øyne her.

Så folkens, pass på i russetiden!!

Jeg smiler likevel, da. Nå skal jeg møte jentene fra bilen og vi skal stryke logo på hettegenser. Vi har jo grå hettegenser og hvit longsleeve, men vi vil ha en mørkeblå hettejakke ogsååå :-) 


 

hvilket antrekk liker du best?Wow, dette var lenge siden sist. Jeg husker jeg alltid brukte å oppsummere antrekkene mine for hver måned før, haha. Det er jo veldig gøy å se tilbake på hva man har gått i. Som dere kanskje har merket har jeg blitt veldig glad i de hvite Stan Smith-sneakersene fra Adidas, synes de er så innmari freshe! Og så elsker jeg at det er blitt vår og at man endelig kan kle seg i lettere klær. Det gjør meg seriøst lykkelig.

Hvilket av disse 12 antrekkene likte DU best?

fridag

Se hva jeg fant i går!! "Yoghurtnøtter" med jordbær inni. Dere vet kanskje hvor sykt jeg craver disse?

Jeg kjøpte de på en butikk i Karl Johan i går, men jeg fant nylig ut at de selger samme på en innvandrerbutikk her i Førde også. Lykke på jord! De er desverre ganske dyre da, så det får bli en liten belønning i ny og ne bare.

Hvordan har deres dag vært? Jeg har hatt fri på grunn av at det har vært fagdag i en blokk jeg ikke har, men likevel våknet jeg som et lys klokka 8. Jeg er sikkert ikke vant til å sove lenger, I guess... Hah. Men det var sykt deilig å ikke ha noe å skulle gjøre, da! Jeg har fått unnagjort masse jobb, så denne fridagen trengte jeg virkelig :-)

Er det forventet at jeg skal retusjere bort hårstubber under armen?? Jeg ville vanligvis ha gjort det, men så tok jeg meg i å tenke at det er jo helt normalt. Haha.Såå blid, da! Nå har jeg nettopp tatt spraytan med russebil-gjengen og deretter mottatt en pris vi vant. Er bare kjapt hjemme for å hente drikke, så nå blir jeg straks hentet og så drar vi ut :-) Whoop!

ophelia collection

adlinks

Har dere sett den nye kolleksjonen til Nelly, Ophelia? Aah, jeg har hjerter i øynene!! Jeg tenkte å vise dere to av kjolene fra kolleksjonen. Elsker spesielt den blå, den er helt ulik alle kjoler jeg har og jeg ser for meg at den blir kjempefin å bruke i sommer til solbrun hud på en av feriene jeg skal på... ♥ 

open back dress HERElong tie straps dress HERE

Her er en kollasj med resten av kjolene fra kolleksjonen. Look at them!!! Bare trykk på kjolen du vil ha, så kommer du direkte til den :-)
 

 

dinner

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg mååå bare dele litt flere bilder fra Dubai-turen, jeg! Håper dere overlever, hehe. Er ikke denne gjengen fin, da? Nå henger forresten bildene fra ørkenen på en stor plakat på et kjøpesenter i Malmö! Sinnsykt gøy, ææ :)

Vi snakkes i morgen, nå blir jeg snart hentet av russebilen. Klar for dag 4, si!

det er faen meg lov å skryte

Hva skjer med livet etter døden? Hva er meningen med livet? Hvordan kan universet egentlig være evig?

.... og HVORDAN unngår man at selvbruningen ser slik ut i armhulen og langs bh-stroppen?

Det her er kanskje et av mine største irritasjonsmoment her i livet. Uansett hvor lenge jeg venter med å ta på meg bh'en etter en runde med selvbruningen blir jeg seende slik ut etterhvert. Vi trenger en smart oppfinnelse av et eller annet slag her. Dette var forresten i ørkenen i Dubai, jeg ventet inne i bilen mens Johanna ble tatt bilder av.

Heeeey forresten! Da er jeg hjemme igjen etter en 4-timers lang tur til Oslo. Jeg satt på med Håkon på vei til og fra jobb, så Oslo ble mitt arbeidskontor i dag kan man si. Jeg hadde et veldig spennende møte, og for første gang på lenge hadde jeg faktisk litt nerver i forkant... Jeg følte meg måtte prestere og gjøre et bra inntrykk. Det er noe jeg virkelig har merket den siste tiden - altså hvor viktig det å være bevisst på hvordan man fremstår ovenfor samarbeidspartnerene. Ofte har jeg fått jobber og avtaler på grunn av den livlige og positive væremåten min. Nå skryter jeg her, men det er faen meg lov. Men ja, møtet gikk kjempebra og jeg digget virkelig teamet jeg pratet med. Noe jeg elsker med blogging er at jeg hele tiden får nye kollegaer - jeg digger jo å møte nye mennesker så det er jo bare midt i blinken. Men dere... gled dere! Mye gøy i vente her :-)

in the desert

Bildene kommer ut litt etter litt, så jeg viser dere de fortløpende :-) Her er de første! Jeg har på meg Gigi Dress og Dream Jacket. Ååh, jeg kjenner nesten at jeg har kjærlighetssorg etter denne turen. Jeg pleier faktisk ikke å savne et sted SÅ mye... De to dagene i Dubai med dette teamet var helt perfekt. Jeg kunne ikke hatt det bedre de 48 timene, virkelig!

Nå skal jeg UUUT! Jeg drar til Oslo på en liten dagstur i morgen, så jeg må være ute av døra klokka 08:00... Tror vi setter på alarmen allerede nå, jeg! Følg meg på Snapchat da; @kristineul :-)

hvordan går dette rundt?
Hey dere! Disse dagene går i ETT. Det høres kanskje feil ut, men jeg synes det er beroligende at russetiden bare varer i 17 dager, haha....! Det ender med at jeg dropper powernap'en på ettermiddagen til fordel for å blogge, og at jeg svarer på mail fra samarbeidspartnere i mens jeg er ute og drikker. Det eeeeer så gale, haha. Jeg styrer sånn på, jeg har liksom 100 baller i luften for tiden, men av en eller annen rar grunn fikser jeg det alltid. At jeg faktisk har klart å få gode karakterer i noe som kanskje har vært den mest hektiske perioden i livet mitt noensinne... det skjønner jeg ikke. Jeg måtte seriøst stoppe opp og spør meg selv her om dagen: "Hvordan får jeg dette til å gå rundt, egentlig?". Blogging klokka to om natta og prøvepugging på flyet - der har vi svaret tydeligvis.

Men herregud, som jeg trives. Jeg er så lykkelig om dagen.

I går var det duket for dag 2 av 2, det var en ganske spontan kveld, men det ble likevel sinnsykt gøy! Det er ofte de spontane kveldene som viser seg å bli de beste. Vel, stemningen var ikke fullt så bra når jeg ble vekt av pappa i dag morres og jeg visste at jeg hadde en norsk tentamen som ventet på meg på skolen. Og gjett hva?! Det gikk kjempebra! Nå har jeg faktisk fri resten av uka, noe så HERLIG? Så da blir det litt bedre tid til blogging dere, jippiii :-)

Ble det litt mye tekst her nå, kanskje? Haha, jeg følte jeg måtte oppdatere dere litt på livet mitt.

slik ble håret mitt langt

annonse

Husker dere at jeg nevnte for en stund tilbake siden at jeg har et lite hårtips på lur til dere? Håret mitt har vokst ganske mye den siste tiden, og det er jeg veldig glad for fordi nå føler jeg meg endelig som meg selv igjen, sånn skikkelig liksom. Å ha langt hår er en stor del av meg. Jeg digger kort hår og kunne gjerne tenkt meg å ha bob..... Men bare i sånn tre dager liksom. Det lange håret mitt er uten tvil et av kjennetegnene ved meg, haha!Så ja, jeg fortalte dere at det er en grunn til at håret mitt har vokst fortere. Vil dere vite hemmeligheten? Det er altså HairCare som står bak! Jeg er egentlig lite fan av produkter som lover deg ditt og datt, for som oftest er det bare tull, men dette FUNKER faktisk. Det er ikke så rart med tanke på at tablettene består av ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber - alt dette er med på å styrke hårvekst. Spesielt ølgjær, som i lang tradisjon har blitt brukt til å styrke hårveksten. Jeg prøvde faktisk å blande inn ølgjær i et glass vann daglig i en periode på ungdomsskolen, men det smakte sååå fælt - så det at jeg kan få dette enkelt og greit i tablett-form er helt perfekt.

Jeg har spist to tabletter daglig i en stund nå, og jeg har virkelig merket resultat. Det er sååå gøy! Håret mitt har blitt lengre og fyldigere, i tillegg til at det har fått mer glans. Noe av det beste er kanskje det at jeg mister mye mindre hår enn hva jeg gjorde før. Altså, badegulvet var fullt av hår etter at jeg hadde rettet det. Vel, ha det bra til det :-)
Jeg tror et av de mest stilte spørsmålene her på bloggen er hvordan jeg har spart til så langt hår som jeg har fått... Det eneste jeg har kunne svart er at man må ta tiden til hjelp og bare spare, men det er jo et sykt kjedelig svar, haha. Derfor er jeg veldig glad for å kunne gi dere dette tipset - her har dere seriøst snarveien til langt, tykt og fyldig hår. HairCare er et produkt jeg går 110% god for. De har forresten ingen binding og rask levering, så om dere ønsker å teste ut tablettene selv er det gjort på null komma niks. Bestill prøvepakke til 149 kr HER :-)

Om dere har noen spørsmål, føl dere fri til å legge igjen en kommentar i dette innlegget. Jeg svarer dere i kommentarfeltet!

bel-air sover aldriLise, Guro og meg ;*

Heyyyy, det ser ut som dette blir en bra russetid altså! Jeg er i alle fall i god form etter første feiring. Takk Gud for Zyrtec sier jeg bare. Om du ikke er kjent med fenomenet; Zyrtec er allergitabletter som tydeligvis motvirker fyllesyke. Jeg vet ikke om det er bra for kroppen vel og merke, men jeg blir i alle fall ikke dårlig dagen derpå når jeg tar en tablett før jeg begynner å drikke, og det er helt fantastisk. Det er så irriterende å sløse bort en hel dag på å være dårlig, man får jo ikke lyst å dra ut engang da. Så ja, det er dagens lille tips til mine medruss!

Nå har jeg nettopp komt ut av dusjen og føler meg ren og pen. Beste følelsen! Alt som står i hodet mitt nå er egentlig at jeg har sinnsykt lyst på pizza nå... Dæven, det hadde vært perfekt nå.

Til dere av leserne mine som er russ; are you having fuuuuun?! Gjerne fortell! Jeg har forresten skikkelig lyst til Oslo og oppleve russefeiringen der også. Skal se på billetter denne uka og kanskje jeg tar en tur med en venninne :)