hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

flytte sammen?

Hiv o' hoi, det er mange forandringer som skjer om dagen. I kveld skal jeg hjelpe Fabian å flytte inn i en ny leilighet, faktisk. Til dere som spør om vi ikke har tenkt å flytte sammen: jo, vi har snakket mye om det. Greia er at vi har lyst å finne et sted sammen. Jeg ringte rådgiveren min i banken i går for å se på muligheter med lån, WEEEE. Så vi får se hva som skjer når leiekontrakten min går ut i desember. Herregud, jeg burde jo bare kjøpe... Det er kanskje mer arbeid å starten, men definitivt verdt det i lengden. Enn så lenge koser jeg meg i leiligheten på Løkka, med min soon-to-be-roomate. Jeg og Daniel skal bo her ut året og det skal jeg virkelig nyte :) Jeg synes fortsatt det er kjempekoselig å kunne "dra på besøk til kjæresten", om dere skjønner hva jeg mener? Det er sikkert dødskoselig å bo sammen, vi har jo fått testet det ut i en liten periode nå, men jeg er redd for at gnisten skal forsvinne om vi flytter inn sammen så tidlig. Ikke at jeg tror den hadde gjort det, for det handler jo om hva man gjør det til selv, men jeg vil bare vente til det rette tidspunktet. Og så vil jeg (eller vi, haha) at vi skal finne et sted sammen :)

So that's what up!

Akkurat nå sitter jeg på Parkteateret og ser ut av vinduet. Plutselig pøsregner det, plutselig skinner sola mer enn aldri før. Føles ut som jeg er tilbake på Vestlandet igjen. Det skal jeg faktisk om et par dager, bare. Jeg måtte ringe mamma og be henne sende noen turklær til Oslo i posten, da jeg innså at jeg glemte å ta det med meg da jeg flyttet. Så det eneste som mangler nå er noen solide tursko, og så er jeg glad for å innta Ørsta/Volda sine fjell. Hoooooy, som jeg gleder meg! To dager på fjellet? Gjett om det blir godt for kropp og sjel, dere. Komme seg litt ut av byen og fylle lungene med den reneste fjelluft du kan tenke deg. Og så blir det godt å komme seg tilbake til den delen av Norge hvor jeg faktisk hører hjemme, selv om det ikke er helt hjemme. Oh, I miss my family.

Heldigvis skal jeg møte broren min etterpå! Vi har hatt en litt dårlig tone de siste ukene, haha. Sta som esel begge to, dårlig kombinasjon. Men så kom jeg over en ALTFOR morsom video på Facebook i går som jeg bare måtte tagge Håkon i, så da ble vi brått best friends igjen. Haha, errrrre mulig. Vi har hatt det sånn hele oppveksten, altså. Alltid vært utrolig gode venner, men når vi krangler, så krangler vi ordentlig. Slik alle andre søsken gjør, I guess?


 

min redning fra mental breakdowns

Herregud, i går var en så fin dag, alt gled avgårde og jeg hadde det bare fantastisk. Det å henge opp klær var en glede, liksom. Min nye roomie kom innom med siste lass i går, og jeg er så sinnsykt gira på alt fremover - og jeg gleder meg til dere kan bli kjent med Daniel. Han kom inn i leiligheten i går og spredde SÅ mye god energi, jeg kan nesten ikke tro at vi skal bo sammen. Det er ikke ofte jeg kjenner på den gleden hvor man hopper i ekstase, men det gjorde jeg i går, haha. 

Jeg og Fabian avsluttet kvelden med druer og snacks mens vi så Africa (SYKT fett program, du får se så utrolig mye fint i dyreriket som de fleste ikke engang vet om - i tillegg er det mediterende), før vi la oss og sov til vi våknet av oss selv. I dag har bare alt gått galt. Disse "mental breakdownsene" mine kommer helt ut av det blå, som om det ligger underliggende stress i meg som jeg ikke har vært klar over. Plutselig renner det over. Det begynner med noe så lite av at jeg ikke får til å gå på do. Og ja, mest sannsynlig fordi jeg stresser sånn. Men det er grusomt, helt grusomt. Og så begynner det: alle meldingene jeg skulle svart på, den fulle mailboksen min som venter på meg, alle avtalene jeg har, bloggen som burde vært oppdatert for en dag siden, kommentarene som burde vært besvart fordi det fortjener dere, ALT. Jeg er vant til å være alene når jeg blir slik, mest fordi jeg blir helt umulig å ha med å gjøre. På samme tid tror jeg det er bra for meg å øve meg på å ha mennesker rundt meg "in the heat of the moment". Jeg bare la meg inn i armene til Fabian og gråt. Gråt, gråt og gråt. Helt ut av det blå. Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er om dagen, men jeg har fortsatt dårlige dager. Og det er OK, for det er livet. Forskjellen denne gangen er at jeg klarte å åpne meg helt. Jeg fortalte ikke halve historien. Jeg fortalte alt. Uten å være for alvorlig, så bærer jeg på litt av hvert som ingen vet, for slik har jeg alltid vært - hemmelighetsfull. Men så snakket jeg bare helt fra hjertet, og det føltes så godt. Det skal jeg gjøre for dere også en dag. 

HVA GJØR DU NÅR DU MISTER KONTROLLEN OVER DEG SELV?

Get your ass to the gym. Haha, cheezy som bare det, men det slår aldri i verden feil. Kom deg til gymmet og få blodet til å strømme og svetten til å renne. Nå føler jeg meg plutselig hundre ganger bedre, og jeg ser tilbake på den lille boblen i dag tidlig og ler for meg selv. Det er bare livet, kjære Kristine. Jeg har det så jævlig fint, men det er viktig med de dårlige dagene også, de dagene som får deg til å innse hvor vakker tilværelsen din faktisk er.
Denne klatreveggen er seriøst noe av det gøyeste jeg vet. Den er elektrisk, så du bare klatrer og klatrer i evigheter. SÅ gøy. Og ikke minst slitsomt.

Jeg fått time hos magespesialist om to uker! Jeg fikk egentlig time i NOVEMBER (!!!???), men jeg klarte å fikse en litt tidligere. Så alt ordner seg. Det vet jeg.

I morgen er det fest og moro med Vixen, kanskje Bloggerne blir med å filme også. Åh, ting skjer. Jeg tror dere kommer til å elske sesongen som kommer på TV2 Livsstil til høsten. Herregud, jeg gruer meg nesten litt. Men mest av alt gleder jeg meg.

på konsultasjon hos plastisk kirurg

braletten er fra NA-KD

koden "kristineullebo" gir dere 20% på hele nettsiden

Her kommer noen flere bilder fra gårsdagens antrekk! Hah, det var latterlig deilig å sykle gatelangs mot sentrum i denne antrekket. Blafrende hår og tjo og hei. Hatten litt på halv tolv. Jeg hadde nesten (nesten!) glemt hvor digg det var å sykle.

"For mye nesebor" fikk jeg kommentar om i går. Vet du hva? Noooope! Jeg elsker neseborene og nesen min generelt, tror kanskje det er blitt mitt favoritt-trekk i ansiktet. Dere aner ikke hvor mye kompleks jeg hadde for den før. Neseborene var for store og skjeve (jeg lot meg ta meg nær av kommentarene som ramlet inn, så klart), størrelsen var for stor og det var for mye "hoppbakke" i profil. Haha, nå elsker jeg den hoppbakken. Den lille tuppen der som gjør meg til akkurat meg. Og merkelig med det - profilen min er det jeg har fått mest kompliment for opp gjennom tidene mine, spesielt når jeg har vært på shoot med fotograf. Tenk om jeg hadde falt i fella og operert den. Og skal jeg være helt ærlig med dere? For det vil jeg. Jeg var faktisk på konsultasjon hos en klinikk for et halvt års tid siden. Herregud, som jeg skammet meg, jeg turte ikke si det til en eneste sjel. Og da jeg satt meg i den stolen med kirurgen fremfor meg, følte jeg meg så utrolig, utrolig smålig. "Hva er det du vil fikse på?" spurte han og så på meg, og jeg ble egentlig bare helt tom for ord. Ja, for hva faen var det jeg ville fikse på? Tynnere nesetupp? For hvem? Meg selv? Selvbildet mitt? Menneskene rundt meg? Hva vil mamma og pappa si? Hvordan skulle jeg fortelle det på bloggen? La oss bare si at jeg ble sittende i den stolen i maks 5 minutter, før jeg unnskyldte meg og sa at det var teit av meg å komme. Kanskje det ikke faller i smak for alle at jeg er så ærlig og skriver dette, men jeg håper det kanskje kan hjelpe noen som har vært i samme baner som meg. For du skal vite, at det går an å være obsessed med en sånn greie - og legge det fra seg. Det er ikke "no way back" med mindre du gjør det til det. Slutt å søke opp før/etter-bilder av neser, ikke les forum på nett om hvilke klinikker som er best. Legg det fra deg. Dra og tren så svetten renner, lær deg å lage en ny matrett som du kan imponere en du er glad i, les en bok i en sjanger du aldri har lest før, dans med venner i parken etter midnatt, ta ansiktsmaske, ha sex med sexy undertøy, kjøp den veska du har siklet etter så lenge, ring en gammel venninne og ta opp kontakten, dyrk hobbyene dine - det er SÅ mye annet du kan gjøre enn å legge deg på operasjonsbordet og skjære og sy nesen din til den er ugjenkjennelig.

Så klart, gjør hva du vil. Men om du sitter med en sånn litt ydmyk og litt ekkel følelse inni deg når du oppsøker plastiske operasjoner håper jeg kanskje jeg kan hjelpe deg til rett spor. Jeg respekterer folk som velger å gjøre noe med utseendet sitt - for det er helt opp til hver enkelt og ingen burde dømme noen sånn egentlig, men jeg vet i alle fall at JEG følte meg utrolig, utrolig ynkelig der jeg satt i stolen på Aleris.

Herregud, NÅ har jeg mista det helt, tenkte jeg. Jeg kan faen ikke komme hjem til jul med ny nese.

Så, om jeg føler meg litt "mindre pen" en dag, så tar jeg heller på meg rød leppestift. Eller så farger jeg brynene. Eller så bare jeg hopper i bikinien for å få litt mer farge og litt flere fregner.

jeg som hatet hatt førDagens outfit :)

I dag ville jeg kjøre en annen stil, hehe! Jeg låner Fabian sin hatt, dere ser ikke så godt her på bildet men den har fjær rundt hele, sykt fet. For ikke lenge siden var hatt det verste hodeplagget jeg kunne tatt på meg, jeg følte meg SÅ ukomfortabel i det. Husker bestevenninna mi gikk med det på skolen, og selv om hun så smashing ut i den var det å skulle gå med det selv så langt utenfor min egen komfortsone at dere aner ikke. Vel, her er jeg. Med hatt på hodet. Jeg skal til byen og møte Daniel for en kaffe nå, og så får jeg besøk av Vero senere, vi skal lage pizzzzza <3 Vurderer bysykkel til byen, men er usikker på om hatten vil holde seg fast?! Haha.

Livet er fiiiint. Jeg må kjøpe meg en ny SPF50 for ansiktet, den jeg kjøpte her for ikke lenge siden gikk tom. Igjen; jeg anbefaler Elizabeth Arden sin sun block. Over alt på jord. Den er SÅ bra! Ikke glem å smøre dere, folkens. Heller ikke på brystet. Jeg fikk faktisk nettopp det tipset for noen dager siden; alltid smør deg med SPF50 på brystet. Så slipper du å se skrukkete ut der når du er 40 :-)

slik løper jeg trappe-intervall!

Okey, i dag skal jeg fortelle dere alt om hvordan jeg løper trappe-intervall. Det er nemlig ganske enkelt! Skikkelig slitsomt, men veldig effektivt, og for meg passer det helt perfekt ettersom jeg ikke er så glad i å bruke altfor lang tid på øktene mine. Jeg har løpt i trapper i årevis, og jeg er så glad for at jeg har funnet tilbake til denne gleden igjen. Det er en veldig eksplosiv trening og gir deg SÅ mye overskudd, energi og godt humør. Ta med en venninne og kjenn på treningsgleden samen!FINN EN TRAPP I NÆRHETEN AV HVOR DU BOR, HELST MED LITT LENGDE

20 RUNDER I DENNE TRAPPEN

Dette er en av mine favoritt-trapper. Den er ikke så veldig bratt, men den har helt perfekt lengde :-) Her løp jeg først 10 runder, men så innså jeg at jeg kan presse meg selv mye mer, så nå løper jeg 20 runder. Så greia er: jeg løper opp så fort jeg kan, og så går jeg rolig ned igjen for å få pulsen ned. Når jeg er nede ved start igjen, starter jeg å løpe på ny runde så og si med en gang.

5 RUNDER I DENNE TRAPPEN

Og så! På Vulkan (rett ved Mathallen) ligger denne trappen rett ved siden av den jeg bruker å løpe i, og denne er mye kortere med store trappetrinn. Egentlig er det vel et sittested, haha. Her løper jeg i alle fall 5 runder etterpå, bare for å gi det ekstra jernet og kjenne melkesyren virkelig ta tak i meg.

FINITO

I tillegg er det utrolig fint her, det hjelper virkelig på ♥ Etter hvert som jeg løper mer og mer her, kommer jeg nok til å øke antall runder. Det er slik man utvikler seg og blir bedre. Når det gjelder din trening må du bare se an ut ifra din egen form + lengde/hvor bratt trappen er, men her har dere en pekepinn på hvordan jeg gjør det i alle fall, jeg håper det kan være til hjelp :-)

elsker du meg?

Denne sangen MÅ dere høre! En helt annen sjanger enn hva jeg bruker å høre på, men fy søren, så vakker, deilig og rolig å høre på:

Midnight in Harlem - Tedeschi Trucks Band

Haha, når du IKKE får nok. Av verken han eller bilder... kniiiis <3 Må si at han takler blogg-kjæresten sin veldig godt, sånn utenom på disse bildene da, haha. Åh, i går var en sånn dag jeg savner allerede. Det var en så tvers gjennom fin dag, bare. Da solen var på vei ned og jeg satte på den sangen over, fikk jeg en følelse av at alle brikkene var på plass.

"Elsker du meg?" hører jeg bak meg.

Hårene mine reiser seg. Hjertet hopper. Frysningene sprer seg i hele kroppen. Jeg snur meg og smiler, og sier det jeg ikke har turt å si ordentlig enda. Ja, jo.. Jeg har sagt det, men ikke så rent, ikke på den måten. Herregud, jeg var vel bare livredd. For når du elsker noen, elsker du dem for alltid. Tror ikke dere også det? Kanskje man ender opp med å elske et annet menneske, men på en annen måte. Det ene utelukker ikke det andre. Man kan elske flere mennesker, bare på forskjellige vis. Tror jeg. Hva vet vel jeg... Dette er den første gutten i mitt liv jeg har sagt de tre ordene til. Som en venn av meg sa: "Jeg fikk hjertet mitt knust, og jeg er forelsket på nytt, i et annet mennske. Hjertet mitt ble ikke reparert, men det føles som jeg fikk et nytt et". Det sang så fint i ørene mine. Så skjørt, så vakkert.Ohh, jeg ble litt fanget inni denne bloggposten nå. Shit, det er litt skummelt å være så ærlig. Guuud, hva er det jeg driver med. Det er bare ærlige ord... Hvorfor skal det være så skummelt egentlig? Kjenn på de gode følelsene dine, kjenn på dem hardt. Og godt.

Pjuh. Jeg føler meg lett i kroppen i dag, så jeg skal faktisk ut på min 2. treningsøkt. Aner ikke hva jeg skal gjøre, men joggeskoene skal i alle fall på. Kanskje jeg bare jogger litt rundt her på Løkka.

sommer og forandringer

Hei hååå! Det gikk fort! En og en halv time brukte vi på å flytte alle eskene til Daniel (my new roomie) fra Frogner til Løkka. Vi slang alt inn i Range Roveren til Marte, og med 6 hender gikk det fort som fy, jo. Etterpå tok en kaffe og satt på Løkka for å puste ut. Hah, å flytte er et pes, men likevel så utrolig deilig også. Forandringer. Det er bra for oss mennesker. Og dere - jeg lover mange videoblogger fra meg og Daniel!! Han er instruktør på Elixia, så vi tenkte å lage noen kule treningsvideoer sammen. Dette blir gøøøøy!

Og tiden fremover kommer det masse sunne mat-tips også. ROP ut om det er noe spesielt dere ønsker! Jeg bestilte nettopp smoothie-maskinen jeg har siklet etter lenge, gleder meg ihjeeel til den kommer, her skal det juices og smoothes i hele sommer :)


Denne skjorten er fra Zara forresten, siden så mange har spurt meg ♥Jeg kjøpte den fineste ananasen i går! Planen var egentlig å lage alkoholfri Piña Colada, men den var så nydelig at jeg bestemte meg heller spare den inntil videre. Fy søren, så deilig med edruhelg forresten. Jeg og Fabian dro ut i kveldssolen med det nye skateboardet mitt i går for å kjøpe hver vår grandis på butikken, og så dro vi hjem og så skrekkfilm i senga til vi sovnet ganske tidlig. Det var INGEN andre steder jeg kunne tenkt meg å være der vi satt. Ahh. Og i dag føler jeg meg fantastisk, så fantastisk at vi hadde en killer-økt i trappene. 27 reps! Første gangen kjørte jeg kun 10... Haha. Det er dødsdigg at jeg merker den gode formen min er på vei tilbake. INGENTING er bedre!

flyttedagHei og happy Sunday! Jeg kom nettopp hjem etter en deilig morgenøkt i trappene, og nå skal jeg dra til Frogner for å hjelpe min nye roomie å flytte inn esker hos meg. Weee! Jeg rekker kun å titte innom kjapt nå, men vi snakkes mer senere i dag :) Følg med på Snapchat @ kristineul for å følge meg!

hva skjer oslo

OSLO? Hva skjer? Heeeelt sydenland, jo! Syden er ikke innafor å si når man er 20 år gammel, jeg vet... Beklager. Men wow, for en dag. Vi våknet ganske tidlig etter en altfor sen kveld, men sola stod så sterkt på himmelen at det rett og slett ikke var noe annet valg enn å sprette opp av sengen. Så, det var det vi gjorde. Vi spiste en fresh frokost sammen mens vi pratet om skikkelig fine ting... Jeg vet ikke, det bare var så godt å prate sammen igjen. Etter et par dager borte fra hverandre.

Resten av dagen har vi brukt i bakgården hvor vi pratet hull i hodet på hverandre enda mer mens vi solte oss. Vi er så knoll og tott, haha. Dagen har egentlig bare seilt avgårde i et behagelig tempo, det eneste som har vært kjipt er at jeg har fått skikkelig vondt i magen igjen, MEN jeg prøver å ikke fokusere så mye på det, for da blir det bare verre. Mange mageproblem kommer til og med av stress og overtenking, så jeg må prøve å ikke falle i den fella selv. Det har vært en stråååålende dag, i alle fall. Ingen planer, null bekymringer (nesten), bare... nyting av livet.

HVOR digg er ikke kjæresten min ♥ Sikle sikle sikle...


Nå skal vi ture avgårde til butikken for å finne ut hva vi skal lage til middag. Deilig lørdagskveld! Xx

hvordan endte jeg her

Plutselig sitter jeg under et grønt tre og stekende sol, blant rosa planter og lekende barn, med kjæresten min. Han spiller gitar, jeg blogger. Haha, hvordan skjedde alt dette... Sommeren, som jeg vanligvis har tilbragt i landlige omgivelser på Vestlandet, ble plutselig byttet ut med parker, bygårder og helt nye mennesker. Og en kjæreste. Alle somrene jeg og broren min satt i bilen med solnedgangen fremfor oss på vei til Bunnpris for å kjøpe godteri er borte. Trist og vakkert på tenke på på samme tid. Av og til klarer jeg faktisk å kjenne på akkurat den følelsen jeg hadde, som om jeg kan gå tilbake i tid. Men bare i noen få sekunder. Så forsvinner den, og jeg våkner. Her er jeg.

Og det føles bra. Oufff, jeg stresset noe voldsomt i dag tidlig. Jeg må stresse ned. På ekte. Jeg må gå inn for det, ikke bare skrive det til dere og tro at det fikser seg av seg selv. Vel, etter litt yoga sitter jeg ute med senkede skuldre og innser at livet ikke er så stressende som jeg bestandig skal ha det til. Gitarklitring i bakgrunnen og smilende naboer som går forbi med badehåndkle under armen får meg til å puste inn og ut og innse hvor lekent, vakkert og enkelt livet er om du bare åpner øynene og får fokuset bort fra telefonen.

Litt snacks fra dagens frokost. Røkt laks på knekkebrød med majones er altfor digg, prøv det ut. Om dere spiser fisk, så klart. Jeg skulle gjerne kuttet ut fisk også, men jeg er ikke helt der enda. Jeg er så sulten for tiden siden jeg trener så mye, og da holder det ikke bare med egg.

en sommerdag

Jeg var ute og løp i favoritt-trappene mine mens svetten rant da jeg fikk melding om at jeg måtte komme til Sørenga. Så da jogget jeg hjem, heiv på meg bikini, shavet leggene og syklet mot Operaen. Herregud, i går kjøpte jeg meg bysykkel-pass, og SÅ.GØY.DET.ER! For en fantastisk ordning! For dere som ikke er kjent med konseptet, så har de altså sykkel-stasjoner overalt her i Oslo, så du bare går og låser opp en sykkel, og så setter du den deg fra den på en annen stasjon. Heeeelt genialt, og ikke minst billig. 299 kr for fri tilgang hele sesongen. Ahh! Jeg vurderer å droppe kollektivt i sommer og bare kjøre sykkel...? Det er jo ikke bare gøy og befriende, men også sinnsykt bra trening etterhvert, haha.

Uansett, jeg kom frem og fikk opplevd Sørenga for første gang. Så det er HER alle Oslo-folk befinner seg når sola står på himmelen, ja. Nå forstod jeg... Nei da, kanskje ikke alle, men mange, for der var det stappfullt. Hyggelig å møte dere lesere forresten, enten dere kommer bort eller bare smiler. Jeg møtte mange av dere i dag, og det gjorde smilet mitt enda større enn det allerede var. Vel, det var kult å kunne krysse Sørenga av lista også. Veeeeldig mange folk, men så innmari bra stemning. Kommer definitivt til henge her en god del sommerdager i sommer, med engangsgrill, music speaker og gode venner.

Så syklet jeg hjem igjen, med et par nye fregner og håret blafrende bak meg. Så deilig :) Nå skal jeg lage hjemmelagede burgerz! Og så får jeg besøk av av shæsten min i kveld. TUSEN takk for alle de fine tilbakemeldingene på innslaget av oss i God Kveld Norge. Det blir både jeg og Fabian kjempeglad for å høre, åååh ♥

God Kveld Norge-klippet

Hey! Håper dere har en nydelig fredag og at livet smiler. Det var så deilig å våkne i dag, gårsdagen var sååå fin på så mange måter. Jeg elsker de dagene man bare er ute og farter og omtrent ikke er hjemom, haha. Det er definisjonen på norsk sommer, føler jeg :) Dere fikk sikkert med dere hva jeg gjorde på Snapchat - alt fra sushi på Aker Brygge, knuste vinflasker og stjernetitting i parken til John Mayer sine beste live-versjoner. Halleluuuujah. Nå skal jeg ha en helt hvit helg og bare NJUUUUTE finværet.

I mellomtiden tenkte jeg å vise dere et klipp fra God Kveld Norge i går, der jeg var med i et innslag. Enjoooy!

omgi deg med mennesker som er bedre enn deg

SAY HELLO TO MY BABE JULIEÅåh, hvor koselig?! Jeg digger Julie, hun er så smart, morsom og lættis på samme tid. Omgi deg med mennesker som er bedre enn deg sier de. Bedre som i at du kan lære noe av dem. Hun studerer arkitektur rett over elva her jeg bor, og hun har nesten fått meg til å ville hoppe inn på samme studie. Det er et 6 års lang utdanning og er ganske krevende, så jeg søkte ikke i år, da jeg ikke er helt klar for det enda. Jeg tror man vet når man er klar for det. Men så har jeg jo søkt mye forskjellig på Universitet i Oslo, det blir moro å se hva jeg kommer inn på! Weeeee. Det er så mange muligheter der ute at jeg nesten blir helt svimmel. Jeg var så jævlig glad da jeg gikk ut døra etter min siste eksamen, men likevel kjenner jeg at det dirrer litt i foten min etter å lære. Men jeg er IKKE lei av å blogge i det hele tatt, så om det skulle blitt noe til høsten så blir det i alle fall ved siden av bloggen. Me får sjååå!

Nå skal vi møtes på St. Hanshaugen og spise sushiiiii. Og der kom sola! Yey! Vi ses :) Xx

wild but loyal

SHE WAS WILD BUT LOYAL...begge genserene er fra NA-KD.com

Jeg elsker kombinasjonen av disse to genserne!

Så, hva har skjedd siden sist?

Bakgården har blitt mitt nye sted. Jeg bor jo i første etasje, så det er kun noen meter unna inngangsdøren min. Føles litt som hagen min, i grunn. Her om dagen tok jeg med meg lunsjen min ut sammen med en bok, i går hadde jeg besøk av Julie og vi hang der til klokka ble så mye at jeg måtte rulle inn og busselalle. Fine sommerdager. Naboene har til og med begynt å bli vant til at jeg tar bilder der, så det er sjelden folk gir rare blikk når jeg står der med kamerastativet mitt og hopper rundt. Ikke ungene engang, haha. Da føler jeg meg hjemme, da.

Jeg har vært våken i en stund allerede, og sitter nå med min tredje kopp te. Har dere smakt fennikel-te? Du får kjøpt det på helsekost, sinnsykt godt og bra for magen. Et lite tips fra meg til deg, bare. Jeg har begynt å drikke det i stedet for kaffe. Jeg var med en venninne i går som sa noe jeg bet meg litt merke i... Jeg tror på at trening og kosthold er det du er. Sikkert ikke noe nytt for mange, men det ligger så mye i akkurat det. De siste ukene har jeg trent mye og spist sunn, næringsrik mat, og det har gitt meg et helt upåklagelig humør. Det er utrolig lenge siden jeg har våknet og følt meg ræva, eller hatt en skikkelig dårlig dag. Du har sikkert hørt det før, men ta vare på kroppen din. Du skal tross alt leve i den resten av livet ditt. Spis deg sunn og sterk. Da jeg var altfor, altfor tynn for et år siden hadde jeg det ikke bra, fordi kroppen min var så svak. Det er så deilig å løfte vekter, spise masse proteiner og føle seg sterk. Det er jo det som betyr noe. Gi blaffen i størrelse, vi er alle forskjellige laget og vil aldri se like ut. Men det som er viktig er at du tar vare på kroppen din og at den har det bra.

Det er Kristi Himmelfartsdag i dag, jo! Så deilig :) Jeg hadde hoppet av glede i fjor, for da hadde vi fått fri fra skolen, men det er for så vidt utrolig deilig i år også. Stillheten i gatene, roen inni meg. Jeg jobber jo hver dag, men tilpasser meg likevel omgivelsene rundt meg til en viss grad. Og dessuten, noe jeg kom på, jeg hater når bloggere klager over "at de jobber hele tiden og at det er så synd på dem fordi de aldri får fri". Herregud, shut up får jeg lyst å skrive i kommentarfeltet. Det går an å planlegge, jobbe litt ekstra og forhåndspublisere et par innlegg slik at du kan ta deg fri, på samme måte som andre folk gjør i arbeidslivet.

litt avstand er godt

Sola står fortsatt høyt på himmelen her i Oslo! Jeg sov til 08:00 i dag, og så fyrte jeg opp litt country-musikk mens jeg spiste knekkebrød og danset for meg selv. Haha, gotta love those mornings. Etterpå var det på med treningsklærne og ut i finværet for å løpe trappe-intervall. Sjekk ut Snapchat for å se hvilken - den er bratt og grusom, haha. 10 repetisjoner og jeg følte meg ferdig, så da tuslet jeg hjemover med en lykkerus i hele meg. Fuglene kvitret over Akerselva og sola skinte så mye at det begynte å renne i ansiktet mitt. FOR en følelse.

Bildene er fra i går da jeg sa farvel til Fabian for noen dager siden han skal gjøre en jobb i Sverige. Vi har vært sammen hver dag i mange uker nå, så det var litt rart egentlig, men godt også <3 Alle har godt av avstand og kjenne på det å savne hverandre! Det er deilig å legge seg alene, lage mat alene og bare være med seg selv og tankene noen ganger. Så disse dagene bruker jeg på å jobbe, tilbringe tid med meg selv og være med venner :)

♥ ♥ ♥

Nå skal jeg i et møte i Nydalen, så jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg før jeg turer ut av døren! Vi snakkes xx

skal du ha rumpe må du betale

Pjuuuh, i dag fikk jeg kjørt meg. Legs and ass fikk jeg fortalt at vi skulle trene i dag, og kroppen min hylte litt innvendig i noen sekunder. Den øvelsen jeg har hatet mest noensinne er knebøy, men mest fordi jeg bare ikke har gitt den en sjanse. Så i dag gikk jeg og Sim grundig gjennom hvordan de ulike øvelsene skal gjøres, og ja, det kommer nok til å ta litt tid før teknikk er helt på plass - men jeg er i alle fall på god vei. Weeeho!

Har dere prøvd booty builder-maskinen, forresten? HerreGUD. Min nye favoritt. Helt grusomt slitsom, men WOW, den kjenner du på rumpa altså. Den fokuserer også mest på bare rumpa, selv om du så klart også trener litt bein i samme sleng. Jeg har aldri vært fan av fancy treningsapparater egentlig, men denne kommer jeg til å begynne å bruke mye fremover. Det var SÅ deilig å sette seg på bussen hjem igjen etter denne treningsøkten, heeeelt ør i kroppen. 

Som Sim sa, "skal du ha rumpe må du betale for det". Og da ikke som i fysiske penger, men som i jækla hardt arbeid. Damn! I'm up for it! Nå har jeg landet hjemme, omsider, og skal ta en grytidlig kveld. I morgen er det full rulle med møter og jobb, så søvn må prioriteres :)

I FEEL GOOD

Down the Isle (Original Mix) - Sunfriends

(On repeat today... Haha)Haha, NÅ er det lenge siden jeg har dukket ned i sminkemappen, gitt. Tror vi har gått en hel uke? Ubeskrivelig deilig, jeg anbefaler alle å bare gå mange dager uten sminke - da blir du "vant" til det og til slutt føles det nesten helt rart å skulle putte på sminke. Husker før da jeg alltid brukte sminke på skolen hver eneste dag, de få dagene jeg ikke rakk å sminke meg følte jeg meg helt ghost i ansiktet. Nå føler jeg meg bare fin :) Og det er sååå deilig nå om sommeren, nå kan jeg dra og bade spontant med venner om jeg ønsker, uten å måtte tenke på hva jeg har klistret i ansiktet. 

Jeg skulle egentlig bare titte raskt innom før jeg drar på PT-time! Været i Oslo er helt nydelig for tiden, jeg tror jeg må sole meg når jeg kommer hjem. Jobb får jeg gjøre i kveld, hehe. Håper dere har en nyyydelig dag, vi snakkes etterpå! Xx

disse mageøvelsene gjør jeg hjemme!

Noe som er mye etterspurt her på bloggen er trening - så jeg tenkte å fokusere mer på fremover. Helse generelt :-) Sunne, digge oppskrifter i sommervarmen, og øvelser som svir i musklene og gir deg de resultatene du vil ha. Weeee! Let's do this! Jeg har lagt meg for en vane å trene hver dag nå, og det går lett som en lek nå som det er så fint vær ute og motivasjonen blomstrer mer enn noen gang. Om ikke lenge tar jeg med meg treningsbagen og suser over til Solli for å trene med PT, jeg gleder meg til å se hva vi skal gjøre i dag. Når jeg kommer hjem skal jeg lage en gammel slager - nemlig cottage cheese- og havregrynspannekakene jeg blogget om for 4 år siden. Haha, husker dere dem? De tok helt av! Ikke rart i og med at de smaker helt himmelsk OG er sunne. Jeg kan ikke veeente!

Først skal jeg vise dere de øvelsene jeg gjør om jeg skal trene mage hjemme. Disse er sykt bra og du kjenner det så innmari i magemusklene. Akkurat det vi er ute etter! ;-)

1. Vanskelig planke

Image and video hosting by TinyPic

Jeg elsker planke! Omtrent hver eneste økt jeg har bruker jeg å gjøre planken, fordi det er så sjukt bra for magemuskulaturen og magen. Dette er vanlig planke, men løft det ene benet noen cm over bakken (jeg holder litt for høyt her), hold i ti sekunder og bytt fot. Husk å holde hoftene parallelle - ikke vri kroppen til siden når du løfter benet.

2. Double crunch

Image and video hosting by TinyPic

Denne er enkel, vanskelig å gjøre feil :-) We like!

3. Vanskelig situps

Image and video hosting by TinyPic

Dette lærte Karoline meg på ungdomsskolen da vi trente sammen husker jeg (skiskyter-stjerna vet dere!! ♥), og jeg har gjort den siden. Løft ene benet mens du gjør situps, og sørg for at benet som er nede er strekt ut.

4. Leg up touch crunch

Image and video hosting by TinyPic

Denne her er SÅ jævlig!! Dødsvanskelig å nå helt opp hver gang, men så lenge du kjenner at det svir så er det bra.

uken som gikk

Whooop. Forrige uke skjedde det mye. Her går jeg gjennom LITT i alle fall :-)

Ukens opptur: Jeg føler hverdagen uten Pepsi Max er så utrolig mye enklere. Vet dere hvorfor? Jeg slipper å dra med meg en tung 4-pakning fra butikken annenhver dag. Det ER så deilig. Før måtte jeg ha Pepsi Max i kjøleskapet til enhver tid, jeg tror dere ikke engang aner hvor mye planlegging det krevde. Og GOOD bye til irriterende panteflasker som hopet seg opp i hjørnet av kjøkkenet.

Ukens utfordring: Å leve normalt med munnsår i begge munnvikene. Når jeg så vidt får inn en skje i munnen er det ille, haha. Det har blitt usedvanlig lite latter denne uka, dessverre. Heller ingen BJ's :/

Ukens tanke: At jeg kun har kontrakt på denne leiligheten midt på Olaf Ryes ut året. Det høres kanskje lenge ut, men når det gjelder bosituasjon så går de månedene over fort som fy. ÆÆÆ! Jeg har jo veeeeeldig lyst å kjøpe, så jeg er allerede i gang med å titte. Haha, denne gangen må jeg seriøst være ute i bedre tid enn hva jeg var da jeg skulle flytte til Oslo. Alt skjedde så fort, det var vel egentlig bare på hengende hår at jeg fikk boplass så fort og enkelt. Men herregud, dette året blir spennende. Nå får jeg inn en ny bo-kamerat i neste(!) uke. Som jeg sa til mamma: "Jeg har en tendens til å utsette ting helt sykt, men jeg har også en tendens til å alltid havne opp i situasjoner der ting bare... ordner seg". Det ordner seg liksom alltid for meg, har dere merket det? Utrolig deilig, haha.

Ukens tanke #2: Jeg vil bli flinkere til å ta initiativ. Være LITT mer masete på folk, være LITT mer den som drar i gang. Ikke være redd for å lage gruppe-samtaler, ikke være redd for å tekste noen selv om de kanskje ikke svarte på forrige melding. For som jeg skrev i avsnittet over, så er jeg veldig heldig med at ting ordner seg for meg, og jeg er sinnsykt(!) heldig som hele tiden har hatt mennesker som har vært initiativ-rike. Men jeg vil ikke lene meg på det... Jeg er liksom alltid med på alt, men jeg suger til å være den første som sender melding. Det er kanskje den egenskapen jeg hater mest med meg selv, så jeg har bestemt meg for å snu om på det. Være litt mer som Fabian, mamma og Ems. Det er de personene jeg kommer på som er skikkelig utadvendte og sykt flinke til å dra i gang ting. Jeg beundrer den egenskapen ved mennesker sååå sinnsykt, så JEG skal jobbe for å bli slik jeg også. Alle elsker slike jo mennesker!! 

Ukens lærdom: Jeg er allergisk mot enten blåbær, bringebær eller jordbær. Jeg miiiistenker bringebær. Fikk helt sykt mye røde prikker i ansiktet som ligner på kviser - but I know my skin, det var IKKE kviser. Jeg kastet alle bærene i kjøleskapet mitt og plutselig forsvant alt sammen. Pussig. 

Så klart slukte jeg hele denne skåla på champagne-frokosten... Balanse? Hva er det? Er ikke RART at jeg reagerer, haha.

Ukens rykte: Haha, denne måtte jeg ta med fordi kommentarfeltet tok helt av her om dagen. Jeg røyker ikke weed. Heller ikke vanlige sigaretter. Jeg røyket litt i en liten periode, men det var mest på fest og jeg fant fort ut at det ikke var noe for meg. Kreftkremkallende, dårlig for helsen og heller ikke bra for huden. Jeg merket at jeg begynte å få uren hud etter bare så kort tid, så da kuttet jeg det ut med en gang. Det passer heller ikke sammen med treningen jeg holder på med nå. Naturligvis. You live and learn. Her går det kun i vin når jeg skal kose meg. Ikke noe narkotika :)

Ukens kløne: Jeg tror dette må bli en ny kategori! Faderullan så klønete jeg, haha. Det er nok fordi jeg er så rastløs og har hodet mitt på 100 steder på samme tid... Et sted jeg ofte er spesielt klønete er treningssenteret, litt fordi jeg egentlig ikke har så utrolig mye peiling der, litt fordi jeg er vimsete. Da jeg skulle ta mageøvelsen jeg viste dere på Snapchat her om dagen greide jeg å sette HÅRET fast i ståltråden dere ser på bildet. Haha, HVOR klassisk Krisssy-style. Håret kiler seg fast og det henger den hårdotten igjen på apparatet.. Får ta på meg badehette neste gang jeg skal trene :-)(Denne øvelsen er gøy OG veldig bra!)

på toppen av oslo

Utelivet i Oslo begynner å våkne! Eller, det har nok vært liv hele vinteren, men plutselig blomstrer alt får jeg følelsen av. Blomstrene i parken, menneskene på gata og stemningen på utesteder. Jeg har jo vært svært lite ute på "byen" her i Oslo, men jeg har så klart lyst å utforske litt - og da Junkyard inviterte til fest på Stratos var det en perfekt anledning. Det som gjorde hele kvelden bra var jo at jeg hang med mennesker jeg kjenner og er glad i - jeg tror egentlig det er forutsetning nummer 1. Med mindre man er stupfull og ender opp på et eller annet crazy eventyr. Jeg er ikke helt der lenger. Så slapp av til dere som tror jeg nærmer meg å bli alkoholiker, jeg er som oftest hjemme i seng før 12 og ligger så og si aldri hjemme fyllesyk. Anyway, det var ikke det jeg skulle prate om. Jeg skulle fortelle dere hvor bra denne kvelden var! Jeg fikk skikkelig sansen for utestedet Stratos, de hadde nemlig en veranda med utsikt over Oslo, og det var så fint. Her var det så fint å sitte med gamle og nye venner mens musikken inne fra dansegulvet var litt mer perifer. Hit tror jeg at jeg kommer til å bli å finne et par ganger i sommer i alle fall, et helt annet type utetsed enn hva jeg er vandt med og det elsker jeg. Dessuten er det gåavstand hjem til meg, og deeet klager jeg ikke akkurat på. Ikke at det er noe mangel på utestedet ved Løkka akkurat. Skal definitivt prøve ut Blå/Vulkan/Ingensteds, det er kun en elv som skiller leiligheten min fra de stedene, haha. Jeg kan dra hjem og for å gå på toalettet, liksom. Point of story...? Om du skal bo i Oslo, så MÅ du oppleve å bo på Løkka i en periode i alle fall. Om sommeren er det helt magisk, sånn som nå. Jeg og Fabian løp trappeintervall før frokost i dag, og jeg fikk skikkelig, skikkelig deja vu til da jeg tok meg en løpetur før jeg ble trukket opp i eksamen for første gang i 10. klasse. Denne tiden på året er så nostalgisk.

A LITTLE MESSY BUT STILL VERY BEAUTIFUL VIEW / ME AND MY BABE MARTEJULIA BABY

Jeg har nettopp vært hos legen og fått reseptbelagt-krem mot sårene i munnviken som aldri vil gro. Haha, la oss håpe da dere, at dette snart forsvinner. Hver gang jeg prøver å le revner sårene, helt grusomt. Føler meg som den alvorlige og kjipe personen. Som jeg gleder meg til å kunne smile og le - det er jo det livet handler om! Jeg måtte avlyse kveldens avtale med en venninne, så i dag skal jeg bare jobbe hjemme og kanskje ta meg en tur på treningssenteret. Eller ikke kanskje - jeg skal. Herregud, treningslysten blomstrer om dagen! Nå har jeg nok space i stuen til å trene her også, så jeg skal få tatt noen bilder av noen av mine favoritt-øvelser, som man også kan gjøre hjemme.

håret mitt er nesten blitt for tykt

annonse

Noe av det jeg har fått mest kompliment for den siste tiden er... håret mitt! Og jeg som trodde jeg mistet hele "utseendet" mitt ved å klippe meg, haha. Den siste tiden har håret mitt faktisk blitt enda tykkere enn det noensinne har vært, det er nok en kombinasjon av at jeg har fått bort de slitte tuppene og at jeg fortsatt står på HAIRCARE.

Det er ikke et "magisk produkt som plutselig gjør håret ditt lengre", det er kosttilskudd som bidrar til å styrke håret ditt - enkelt og greit. Jeg vet at mange er imot å ta tilskudd av vitaminer i form av tabletter, og så klart - man kan og burde få i seg tilstrekkelig gjennom kosthold. Likevel vet jeg hvor vanskelig det er å holde koll på det til enhver tid. Jeg spiser så klart sunt og næringsrikt, men for å være sikker på at jeg får i meg alt jeg trenger for at håret skal vokse og gro på best mulig måte, tar jeg to tabletter HAIRCARE hver dag.

Og det er jo så enkelt!

Ettersom jeg allerede tar 5 andre tabletter om morgenen er det enkelt å holde styr på :-) Bare tar det med et glass sammen sammen med frokosten, og vipps - håret får den næringen det trenger.

Nå har jo faktisk håret mitt blitt så tykt at det blir problematisk når sola skinner og det er varmt. Haha! Luksusproblem for sure. Da jeg klippet meg tidligere i år fortsatte jeg å stå på HAIRCARE, slik at de nye hårene som vokste ut ble like tykke og sterke.

Jeg husker en episode i 9. klasse, jeg kom hjem fra skolen en dag og PLUTSELIG var håret mitt blitt skikkelig tynt. Det lå mer og mer hår i vasken, hestehalen ble tynnere og jeg følte egentlig bare at håret takket for seg. PANIKK fikk jeg, haha. Jeg husker så sykt godt hvordan jeg googlet "kan man få det tykke håret tilbake igjen", "hvordan få tykt hår igjen" osv. Nå tenker jeg bare... hadde jeg bare visst om HAIRCARE. Damn it!Her er mitt naturlige fall :-) Jeg har begynt å veksle litt mellom å ha det naturlig og rette det helt med presis midtskill og stram look med masse hårspray - men jeg faller alltid tilbake til det naturlige. Selv om det så klart er kult å variere litt inni mellom!Nå har jeg stått på HAIRCARE i godt over et år, og jeg er superfornøyd. Om du vil ha tykkere og sunnere hår: bestill hjem en eske HAIRCARE, drikk nok vann, ikke bruk for mange varme-produkter på håret og masser hodebunnen hver morgen.

Dere får 50% rabatt ved å bruke DENNE linken!

min første PT-time!

LET'S WORK OUT AND GET STRONGER

På fredag hadde jeg som sagt min første PT-time med Sim på Sats Solli. Heyyyy, det var gøy gitt! Først hadde vi en liten samtale hvor jeg fortalte hva jeg ønsket å trene og fokusere mest på, jeg vil fokusere mest på armer, rygg, mage, kjernemuskulatur og så er det noen mål jeg må holde meg til når det gjelder modellbyrået, ellers tar jeg kondisjon og alt det der selv. Løping og trappe-intervall har jeg jo allerede god dreis på.

Så vi kjørte en økt med armer hovedsakelig, og jeg ble så SYKT motivert. Så motivert at jeg gjorde akkurat de samme øvelsene på gymmet dagen etter, selv om jeg burde restituert. Haha! Jeg er ustoppelig når jeg først setter i gang. Armene har jeg lyst å trene egentlig kun fordi det er så kjipt å ha så svake armer. Jeg vil kunne løfte litt ting i hverdagen uten å bli sliten, haha. Og så er det jo gorgeous med definerte armer!Dere ser sikkert hva jeg gjør på bildene her? I så fall, dere må teste ut disse øvelsene! Du kjenner det virkelig i armene, dødsdeilig og vondt på samme tid. Tilfredsstillende spør du meg ;-)

CLEAN EATING

Og så er jo kostholdet på riktig plass nå! Jeg har jo alltid vært kjempeglad i sunn mat, så det har aldri vært noe problem. Så ikke dagens lunsj deilig ut? Quinoa, bløtkokte egg med salat og laktosefri fetaost. Kjøpte den på Meny ved Ringen her på Løkka, de har døøøødsbra utvalg av både vegansk, glutenfritt og laktosefritt. Oh my! Denne salaten er i alle fall helt himmelsk, jeg bruker forresten å ha olivenolje + balsamico i salaten, og soyasaus i quinoaen. Nam!

vi løser verdensproblemer

Herregud, så plagsomt med munnsår! Eller herpes, som man så fint kaller det. Jeg har aldri hatt det før, så tusen takk for alle tips jeg fikk i går. Er det noen av dere som har opplevd at man får røde prikker rundt i ansiktet ved utbrudd, eller er jeg plaget med noe annet? Det begynte rundt munnen og virket som det hang sammen med munnsåret, men nå har jeg fått det overalt i ansiktet. Jeg tviler på at det har noe med munnsåret å gjøre egentlig, i så fall lurer jeg på om jeg kanskje har fått en allergisk reaksjon? Av bær, kanskje? Jeg har nemlig ikke spist noe ny mat den siste tiden, utenom massevis av bringebær, jordbær og blåbær. Maaaasse! Og jeg fikk det med en gang jeg begynte å spise bær. Noen som har erfaring med det? Prikkene ser ut som kviser, men det er liksom ikke det heller. De forsvinner like fort som de kommer... Flaks at jeg har hudlege-time i morgen, haha. Sånn flaks liker jeg! Da får jeg rådføre meg litt. Men om noen av dere har peiling: let me know :)

På Apoteket var det eneste farmasøyten kunne si at det kanskje var psoriasis, og det ORKER jeg ikke å ta stilling til. Jeg tror jeg gikk forbi noen blogglesere på gata rett etterpå, og hvis dere leser dette: grunnen til at jeg nesten gråt i telefonen var fordi jeg var så oppgitt etter apotek-besøket. Haha.

ANYWAYS...

Kvelden i går ble helt nydelig! Klokka var 18:30, jeg og Fabian hadde nettopp fått i oss deilig mat på Bites & Vibes-eventet. I vitenhet om at jeg hadde 2 iskalde flasker rosé i kjøleskapet, gikk vi gladelig hjemover og satt oss i bakgården med jazz på høyttalerne. Herregud, det VAR like idyllisk som det høres og ser ut som. Det var ikke sånn "nå skal vi sette oss ned i bakgården med kveldssola og snakke om dype ting", vi bare havnet der, og det var så vakkert.

Anbefaler deg å søke opp Billie Holiday om du er keen på å høre jazz. Fantastisk deilig og behagelig bakgrunnsmusikk. Et vinglass ble to vinglass, to ble tre og plutselig var vi midt oppi noen skikkelig fine samtaler. Og vet dere hva? Det minner meg skikkelig om de første gangene vi datet og drakk vin på rommet hans, da jeg bodde på Veitvet og tok t-banen til han med Meinklang-flasken i den rosa veska mi.FØLELSER ER BARE TILSTANDER

Noe jeg pratet med hos coachen min, Eirik fra FREM. Etterhvert som du har følt på hele spekteret av følelser, vil du til slutt ha mulighet til å kunne skru dem av å på når enn det passer deg. Mange, kanskje de fleste, har vokst opp med folk som forteller oss at "følelser er følelser, det kan ikke styres". Feil. Det er bare en tilstand, og når du har kjent på en følelse mange nok ganger vil du forstå hva den kommer av, og hvordan du skal kunne håndtere den. Se på det som en knapp. I mitt tilfelle kan det for eksempel være at jeg blir sinna. Når jeg merker at aggresjonen kommer. Skru av. Ta et steg tilbake. Spør deg selv: "Hva vil jeg nå?"

Haha, det er alltid barn i bygården min som leker i dette treet. Det er såååå fint. Og barna er så søte :) LØSING AV VERDENSPROBLEMER, LATTER OG LITT FOR MYE ROSÈ

Etter hvert fikk jeg snap fra to venninner som var i nærheten, så de joinet oss og vi satt ute til det ble mørkt. Haha, jeg elsker spontanitet. Og det var helt fantastisk å våkne i dag, jeg følte jeg var fylt med en helt ny energi etter den fine dagen i går. Nå skal jeg snart ut og trene!

hvordan uken uten Pepsi Max har vært

BÅDE TOPP OG BUKSE FRA NA-KD.COM TIL DERE SOM SPURTE I GÅR

I FEEL SO DAMN GOOD

Haha!! Herregud, hvem hadde trodd at dette skulle bli så enkelt? For noen høres det kanskje kjemperart ut at jeg gjør så big deal ut av det, men dere som selv har vært på PM-kjøret: dere vet hvor stor del av hverdagen det er. Det er liksom min lille baby som jeg kommer hjem til. Haha, helt, helt vanvittig sprøtt. Vel, hvordan har uke 1 vært? Det står litervis av Pepsi Max i leiligheten min, men det har vært null problem å ty til vann i stedet. Og mye bedre jeg føler meg! (Spesielt i magen?! Det KAN være andre faktorer også, men det blir spennende å se fremover likevel) Jeg innser jo at det er helt på trynet hvor få glass vann jeg faktisk har drukket de siste årene. Altså, det er helt katastrofe når jeg tenker meg om... At kroppen min faktisk har funket på så lite væske. Nå kjenner jeg mye mer på tørsthetsfølelsen enn jeg gjorde før, og jeg drikker vann gjennom hele dagen med glede. Jeg håper noen av dere fortsatt er med i utfordringen?! Dødskult at så mange hev seg med meg, dere er rå! Det er jo en uke igjen, men slik det ser ut nå per dags dato tror jeg at jeg kommer til å slutte. Haha, wow. Hva skjedde med denne jenta. Kort hår, null sminke og ikke noe P-Max. For et år siden hadde det vært helt tullerusk. (Jeg må forresten klippe meg mer snart, føler det begynner å bli for langt igjen, haha)

Ikke at jeg ikke kommer til å tegne eyelineren og farge leppene røde igjen, for jeg elsker jo det også, men akkurat nå er jeg skikkelig avslappet i hverdagen, og det elsker jeg.

I dag har jeg hatt en fantastisk fin lørdag så langt. Jeg og Fabian stod opp da alarmen ringte, busset avgårde til gymmet og fikk kjørt en ordentlig svett økt. FY søren så deilig! Sjekk ut Snapchat for en sinnsykt bra øvelse, hihi ;-) Hele ansiktet mitt rant av svette i dag, haha. Jeg kjørte gerilja-intervaller, armer og mage - denne jenta har nemlig tenkt å få litt muskler på spinkelarmene sine, haha. Det første jeg sa til PT'en min i går: "Okei, du må vite en ting... Jeg har null muskler i armene". Det skal vi gjøre en forandring på, fikk jeg fortalt. Woho! Etter en knakenes digg økt på treningssenteret dro vi til Fabian sin mamma og spiste en sen frokost, med ferske baguetter fra bakeriet, te, jordbær og masse annet snacks. Vi ble sittende i flere timer, så plutselig løp tiden fra meg. Nå er jeg hjemme en kjapp tur før jeg skal ut på Bites & Vibes etterpå! Og så må jeg kjappe meg før apoteket stenger nå 16:00, fordi jeg har fått helt sykt munnsår som har spredd seg til blemmer rundt i ansiktet. De forsvinner heldigvis fort, men det kommer nye hele tiden, så jeg må finne ut hva jeg skal gjøre :(

Men ellers er alt good. Jeg ser det er mange spørsmål i kommentarfeltet for tiden, så jeg skal svare på de mest stilte ganske snart. Vi snakkes senere i dag, dere! Xx

(WOW... dette ble mye tekst. Jeg har vel bare sinnsykt mye energi i dag, haha)

for mange gode tanker i hodetFredag, du fine fredag. I dag har vært en skikkelig fin fredag. Jeg skal IKKE på fest i dag, og takk høyere makter (eller bare meg selv) for det. 17. mai-feiringen henger fortsatt igjen i meg, men det trosser jeg så klart - her går det i trening og sunn mat. La meg fortelle dere om min dag! Jeg våknet tidlig av meg selv etter altfor mange rare drømmer i natt, men så holdt to armer rundt meg, hele meg, og det føltes så bra. Herregud, jeg som fablet sånn om hvordan jeg ikke kunne tenke meg å sove med noen hver dag. Det er jo så fint... Jeg er fortsatt glad i å sove alene i blant, men jeg hadde ingen aning om hvor deilig det var å våkne til et kyss på kinnet. Det er nok mye denne lille frøkna skal lære etter hvert, tror dere ikke? Haha, jeg hadde peiling på ganske mange områder, men kjærlighet hadde jeg null kunnskap om. Jeg vet ikke om det er sommeren, den sene kveldssolen på Løkka eller det fine treet i bakgården med babyrosa blader jeg går forbi hver dag som gjør at hjertet mitt gnistrer ekstra mye, eller om det bare er at jeg for første gang i hele mitt liv har begynt å bli ordentlig, ordentlig kjent med et annet menneske. Gudene vet, jeg vet i alle fall ikke. Desto mer jeg får, desto mer vil jeg ha. Det er så sprøtt. Kyssene, klemmene og nærkontakten får meg bare til å crave... enda mer.

Etter en deilig morgen beveget jeg meg over på Pilestredet, hvor jeg hadde time med en coach. Herregud, så spennende! Rart å si det, men jeg følte meg skikkelig smart, intelligent og flink til å reflektere da jeg satt meg ned i stolen. Men dere! Jeg skal fortelle mer om alt dette snart. Etterpå hoppet jeg på bussen til Frogner, og jeg satt så godt i bussetet ved vinduet med musikk på ørene at jeg nesten ikke ville gå av. Så jeg tok bussen videre et par stopp til, og tilbake igjen til Frogner. Haha, snakk om å kose seg glugg ihjel her i livet. Jeg hadde bare så mange fine tanker oppi hodet og så mange nye sanger jeg trengte å høre på, at jeg ikke hadde noe annet valg. Vel! Jeg kom meg omsider frem til min første PT-time noensinne. YAY! Jeg har ønsket meg det i årevis, og nå skal jeg ta dere med på den lille reisen. Jeg er RÅklar for å trene mye fremover, mest av alt min egen helse, men også slik at det blir ekstra gøy å gå i bikini i sommer. Hihi. Jeg føler meg jo allerede sykt bra i egen kropp nå, så jeg gleder meg til å se hva litt hardkjør fremover kan gjøre :) WEEE! Og i morgen skal jeg komme meg avgårde til byen slik at jeg kan kjøpe shakeren jeg har sett på i evigheter, slik at jeg kan lage masse digg smoothies.

Jeg er så glad for at jeg alltid "finner tilbake" til trening og sunn mat igjen. Det er en stor del av meg merker jeg, og nesten ingenting får meg til å føle meg så bra. Kanskje delt førsteplass med kjærlighet, tror jeg :)

Nå skal jeg lage meg ferskpresset appelsinjuice i stedet for å helle i meg 1,5 liter Pepsi Max, hehe. Gjett hvem som har vært uten brus i 1 uke!

min første 17. mai i oslo!

Frokost nummer en! Det var faktisk rett over gata her hvor jeg bor, så det var liten tusletur i vonde hæler før vi var på plass med champagne i glasset og frokost med kompisene til Fabian. Etterpå var det rett hjem til meg for å skifte til noe mer behagelig på beina. Jeg tenker ofte at "det er verdt smerten", men på slike dager ER det ikke det. Man vil jo være med på all moroa og ikke la seg hindre av syltynne heels som gnager av huden på anklene. Så da ble det ny outfit og nye sko - og takk til meg selv for det! I tillegg måtte vi lage klart det vi skulle ha med i neste frokost - vi gikk for en av mine favoritter: tomat- og mozzarellasalat. Mm!

Her var det mye digg på bordet. Herreguuuud! Så sinnsykt koselig og lun stemning. Fabian bodde her før, det var utrolig hyggelig at vi ble invitert :-) Jeg kjente bare 1 person der, men det er jo alltid dødsgøy å bli kjent med nye. I alle fall med litt bobler innabords, hehe! Og så traff jeg en vestlending her, det gjorde godt i Sogn og Fjordane-hjertet mitt ♥

Jeg har fått skikkelig craving på bringebær den siste tiden! SUMMER IS HERE WIIIIEEEFor et nydelig par!! ♥

Min kjære ♥ Knoll og tott sin første 17. mai-feiring sammen

Klokka er 15:00 og plutselig står jeg og sjenker champis på Aker Brygge. HVA skjer liksom. Haha, her skulle vi egentlig videre til en husfest, men så gikk vi forbi tidenes største party med DJ som spilte kun sanger jeg kunne (!!!) - og jeg visste godt med meg selv at dette KUNNE jeg ikke gå glipp av. Så her fikk jeg danset fra meg, og akkurat det kjente jeg var så sykt bra for kropp og sjel. Ingenting er bedre å slippe seg løs til favoritt-sangene sine, er dere ikke enige?Og så dro vi videre på en annen fest, før jeg kjente at hey, nå vil jeg hjem til koseklær og chips. Gud, så deilig det var å lande i senga hjemme etter en så lang dag.

Takk for en sinnsykt bra 17. mai-feiring, Oslo!

torsdag 19:09

Så mange mennesker. Jeg vet ikke hvor mange mennesker jeg møtte, hvor mange samtaler jeg hadde eller hvor mange steder jeg var i går. Champagne-frokost her, champagne-frokost der, Uber fra Løkka til St. Hanshaugen, Billie Holiday sin jazz-skive på høyttalerne i frokosten vi ankommer til, ahh så deilig og avslappende det var her, finner ut at de har glutenfrie og melkefrie pannekaker på bordet, mat-hjertet mitt hopper av glede i et par sekunder, blir kjent med et par nye mennesker, titter bort på Fabian og kysser han på kinnet med de røde leppene mine, liten pause på doen for å puste ut, Uber på vei til neste fest, tjo og hei, ser på klokka, er den ikke mer enn 13:30? Nytt glass med champagne, 50 nye mennesker står fremfor meg, pust inn og ut Kristine. For.en.dag. Jeg har fått en tendens til å måtte sette meg ned i sofaen på fest i et par minutter, bare for å summe meg litt og være alene med tankene mine uten å måtte delta i en samtale. Haha, jeg ser sikkert ut som en skikkelig kjiping der jeg sitter, men slik er jeg da. Et nytt glass med champagne og jeg fortsetter festen. For et kjør. Foooor et kjør. Jeg elsker det, men wow, det er viktig med pustepause mellom slagene.

Jeg har vært uten brus i snart en uke (i morgen!), og vet dere hva? Det har gått helt smertefritt. Den ene kvelden etter at jeg hadde spist pizza ute og kom hjem i sofaen kjente jeg at det hadde vært syyyyyykt digg med et glass Pepsi Max, men da laget jeg meg bare litt te så gikk det verste suget over. Haha, utenom det har det bare gliiiiidd avgårde. Jeg har drukket mye vann og føler meg tusen ganger bedre energimessig. Herregud, så deilig om jeg bare kunne sluttet med det totalt. Det er jo kun en psykisk avhengighet - visste du det?

Nå skal jeg ut og kjøre en kjapp og effektiv trappeintervall-økt rett utenfor her før jeg stuper til sengs. I morgen skal jeg på PT-time for første gang i hele mitt liv!!! Yuuup. Det blir sinnsykt spennende!


 

sushi-donut blir en favoritt i sommer

annonse

Jeg tror neppe det finnes noe bedre enn et stort brett sushi etter en lang dag...

... i alle fall ikke når det er en blanding av nigiri og SUSHI-DONUTS fra Monsun ♥

Det er altfor lettvint å få kjapp og digg mat på døren. Så digg at jeg tyr til foodora omtrent hver gang jeg er i en tidsklemme, haha. På fredag for å ta et eksempel, så skulle jeg ut, og jeg merket raskt at jeg hadde dårlig tid. Da det stod mellom å fikse seg og lage middag kom jeg så klart på at hey, jeg bestiller foodora! Så i mens jeg sminket meg ble maten laget og syklet til meg, og innen 20 minutter var en stor pose sushi på plass hos meg. DET kaller jeg ren luksus!

VISSTE DU AT...

... foodora leverer restaurantmat hjem til folk i både Bergen og i Oslo?

... du trenger ikke å være hjemme for å bestille? Hva er vel bedre enn å bestille digg mat til en park midt på sommeren med vennegjengen mens solen stråler?

... du finner alt fra pizza, burgere, veganske woker, burrito bowl og bao på foodora-menyen?

... foodora har en "pick up"-funksjon som gjør at du kan bestille mat fra en restaurant for å så komme innom og bare plukke det opp? F.eks på vei hjem fra jobb eller skole

SUSHI-DONUTS TAR AV!

Sushi-donuts er et helt nytt konsept i Oslo, og dere så kanskje at jeg blogget om det for noen uker siden. Vel, denne nye matretten fra Monsun har raskt blitt en favoritt blant Oslos befolkning og kommer garantert til å bli sommerens slager. Sushi-donut er enkelt forklart sushi laget i donut-form, og dekoreres med råfisk, freshe grønnsaker, sesam, sauser og spirer. Alle sushi-donutene er laget ekslusivt for foodora, så du går enten via appen eller nettsiden deres for å bestille.​JEG BESTILTE: 1 RAINBOW DONUT, 2 VEGAN SUSHI DONUT

+ LITT EKSTRA NIGIRI

Mmmm!! ALTFOR godt, oh my God. Jeg bestilte litt vanlig sushi denne gangen også, nigirien til Monsun er helt himmelsk. Til dere som spør hvor mange sushi-donuts man må bestille for å bli mett, så kommer det litt an på. Donutene er ganske store, og det elsker jeg - så man blir ganske mett. Likevel avhenger det litt av om du velger vegetar eller med fisk, naturligvis. Jeg blir alltid så sinnsykt behagelig mett av sushi, så dette er helt perfekt å spise om sommeren, enten som lunsj ute mens solen stråler, eller på kvelden mens man drikker vin med venner kanskje? :-)

BLI MED MEG PÅ BITES & VIBES

Er du ledig 20. mai? Da skal nemlig foodora arrangere en matfestival som heter Bites & Vibes for 2. gang. 13. restauranter kommer til å delta med deilig snacks, så det blir lett å finne noe man liker. Arrangementet vil finne sted i Brenneriveien, i samarbeid med Blå, Ingensted og Bortenfor. Jeg skal dit med vennene mine - det hadde vært dødskult om jeg ser dere der også! Bli med meg, da vel :-)

HER er link til arrangementet​Om du ikke allerede har prøvd det ut; gjør det!! Du kommer IKKE til å angre 😃

jeg liker ikke average outfitsKJOLE FRA IVYREVEL, BELTE FRA VERGE GIRL, VESKE FRA ZARA, RØD LEPPESTIFT FRA URBAN DECAY

Så, jeg gikk for denne looken i går! Jeg startet den første frokosten i dressbukse, blazer og en hvit skjorte, men så følte jeg meg ikke helt komfortabel i det, så jeg endret til en av mine favoritt-sommerkjoler. Som vanlig måtte jeg gjøre en liten twist på den for å få den mer "meg", så da passet det helt perfekt med et belte for å få frem midjen. Små grep, stor forandringer :-)

Jeg har aldri vært glad i å gå i "average outfits". (Utenom bunad så klart, selv om så og si alle du går forbi på 17. mai har bunad så tror jeg alle føler seg spesielle i sin egen ♥) Helt siden ungdomsskolen, kanskje enda tidligere. Enten brettet jeg opp paljettkjoler til genser på skolen, eller så kjøpte jeg plagg som hadde noe spesielt med seg: nagler på skoene, hettegenser med skinn-armer, strømpebukse med blomsterprint. Mange vil nok kalle meg oppmerksomhetssyk fordi jeg alltid skal være så "utagerende", men for meg ligger det mye mer i det. Jeg liker å uttrykke meg, og så klart, jeg liker å bli sett, men mest av alt handler det bare om at jeg ikke ønsker å gli inn blant alle andre. Jeg vil ikke være en del av mengden. Teit å si det kanskje, men helt ærlig tror jeg at jeg er litt annerledes. Og det gjenspeiler seg gjennom stilen min. For det er jo det vi alle tror - at vi er annerledes. Du som leser dette tror vel det, gjør du ikke? At det er noe spesielt ved deg, som ingen andre har? Og det er jo i bunn og grunn sant, også. Ingen er som deg, og det må du vise på din måte. Jeg kommer nok sikkert til å lande litt en dag når det gjelder stilen min, jeg er allerede på vei vil jeg si, men jeg kommer alltid til å bevare den lille delen av meg som ønsker å skille seg litt ut tror jeg.

Nå sier jeg ikke at dette antrekket var så sinnsykt spesielt og unikt, haha. Jeg trivdes i det, i alle fall. Og er ikke fargen til å smelte av?! Jeg følte meg skikkelig søt i det, haha :)

kaos dagen før 17. mai

Og jeg som trodde 17. mai i Oslo kun var kav og kaos... Det var jo SINNsykt gøy!

Selv om dagen før den store dagen var et eneste stort kaos. Dere skjønner, jeg har ikke rukket å dra hjem til Førde for å hente bunaden min, som var ganske trist i seg selv fordi det er uten tvil det FINESTE plagget jeg eier. Så.. Jeg finner et antrekk. Heldigvis! Løper til byen noen timer før butikkene stenger og kjøper meg en fin, svart blazer som jeg skulle kombinere med den hvite finbuksen min. Denne kostet meg for øvrig 5000 kr, og vet dere - dette er grunnen til at jeg hater å kjøpe dyre klær: tror dere ikke at når jeg skal ta den ut av vaskemaskinen kvelden før så er den gått fra en fin hvitfarge til GUL?? Beige?? Tissefarge??? Hele stoffet er ødelagt og jeg kan ikke annet enn å le. Selv om det gjorde vondt langt inn i hjerteroten så måtte jeg bare være løsningsorientert, for jeg hadde jo tross alt bare noen timer på meg.

Det endte likevel med å bli den beste 17. mai jeg noensinne har hatt. Jeg kan ikke beskrive følelsen av å komme hjem 20:00, hive seg i dusjen og spise Cheese Doodles. Halleluuuuja.Bildedryss kommer i et eget innlegg!

Gratulerer med dagen som var, kjære dere ♥ Hadde dere en fin dag?

jeg har aldri følt meg så elegant før

Hallooo!! SE så fin jeg er her! (Haha, det må være lov å si?!)

På fredag før vi dro ut, tok jeg turen innom Marte i showroomet hennes, Koma by Marte. Det er ikke så ofte jeg går med kjoler lenger, og det gjør at jeg føler meg EKSTRA fin når jeg først trer på meg en. Ah, jeg glemmer hele tiden hvor deilig det er å føle seg skikkelig jente-jente! Det var starten på helgen, solen skinte over fine Frogner og jeg fikk prøve noen av kjolene mens vi drakk rosé og hørte på deilig sommer-musikk. Det, dere! Det kaller jeg fredagen sin :)

Dette er ikke reklame, kun bilder som jeg har lyst å vise dere fordi de ble så fine, og fordi jeg er så stolt over hva Marte har fått til. Jeg DIGGER folk som følger drømmen sin og gjør akkurat det de har lyst til. Jeg sa det til Marte og jeg skriver det her, det er ikke ofte man treffer mennesker med akkurat samme energi som deg selv. Jeg tror vi to møttes for første gang på Kjendisgallaen, og ved første øyeblikk forelsket jeg meg i personligheten hennes. For et skjønt menneske!Ser dere den rosa, korte kjolen til venstre? Jeg MÅ bruke den på en sommerfest en gang, iiih! Så utrolig vakker.

Til dere som spurte hvilken kjole Marte hadde på seg i dette innlegget, så er det denne til venstre på dukken her. Helt nydelig!Dere vet jo meg... Jeg er glad i korte kjoler. Sånn som denne! Det som er så fint er at skjorten, knappene, de fine skuldrene og overdelen generelt gjør den så elegant og chic på samme tid. Midt i blinken for meg som er på vei til en litt mer elegant og voksen stil.STUDIO:

BEHRENS GATE 8 OSLOHåååi, nå ble det mange bilder av meg her. Men slik får det bli av og til, når man føler seg så fin. Denne tror jeg at jeg vil kombinere enten med en svart, lang frakk, eller en skinnjakke om det skal være mer casual.

Etter et par glass rosé kom det en gjeng til i studio, så ble vi der en liten stund før vi suste avgårde på fest på Stratos. Skikkelig summer party - det vaaaar så god stemning! Jeg var hjemme før 12 vel og merke, og det takket jeg for meg selv dagen etterpå. 

10 ting jeg gjør for en sunnere og bedre hverdag

- Først og fremst: Når jeg våkner om morgenen tenker jeg alltid én positiv tanke. Alltid. Aldri noe unntak. Jeg lover deg at om du gjør dette, vil du bli et lysere, mer optimistisk og mer lykkelig menneske. Jeg lover :)- Før jeg legger meg, setter jeg alltid av 30 minutter til å enten: lese, høre ASMR eller bare ligge å tenke på hva som har vært fint med dagen, og hva jeg gleder meg til ved morgendagen. Om du ikke vet hva ASMR er, søk det opp på YouTube og jeg lover deg at en helt ny verden åpner for deg. Det er kanskje den beste måten å sovne på, ikke minst bare å få en liten avkobling i hverdagen. Verden og alt annet rundt deg forsvinner.

- Jeg spiser mer og mer plantebasert for hver dag som går. Butikkene fylles sakte men sikkert opp av mat som ikke kommer fra dyr, og det gjør meg kjempeglad. Det gjør underverker for hele kroppen min: huden, energien, humøret og ikke minst samvittigheten.

- Jeg spiser ALLTID, ja, alltid, frokost. Det er ikke en eneste morgen på gudene vet hvor mange år at jeg ikke har hatt tid til å få i meg frokosten før jeg drar ut døra. Jeg vet at mange ikke engang orker tanken på mat tidlig på dagen, da jeg var 12-13 år husker jeg at jeg slet med det samme. Tror jeg brukte kanskje en halvtime på å få i meg to brødskiver, men jeg tok den kampen - hver eneste morgen. Det må du også gjøre! For om du blir et frokostmenneske kommer hverdagen din til å bli 10 ganger bedre - garantert. Du får mer energi, høyere forbrenning, bedre konsentrasjon og mental prestasjon på skole eller jobb, og ikke minst får du i deg de viktige næringsstoffene som du trenger tidlig på morgenkvisten.Havregrøt er en sikker vinner. Mine favoritt-toppinger: kanel, sukker & eple, cottage cheese & kanel, banan & blåbær, hjemmelaget jordbærsyltetøy

- Jeg eeeelsker pizza... Og jeg lager aldri "usunn pizza", så det er derfor jeg spiser pizza med god samvittighet i ukedagene. Så! I stedet for å lage pizza med lys pizzabunn, kjøtt og masse ost på, lager jeg heller en hjemmelaget, grov bunn med masse grønnsaker og litt ost på.

Jeg har lagt ut mange forskjellige oppskrifter de siste årene, men HER finner dere en av de første, den er dødsdigg. Med pesto og kesam i bunnen. Ahhh!

- Jeg drikker vann i stedet for brus/saft/juice. Det har jeg begynt med nå for noen dager siden bare, men føler meg helt seriøst mye bedre allerede.

Sørg for å ha med deg en vannflaske overalt

- I stedet for å ta heisen velger jeg alltid trappen, samme hvor mange etasjer det er. (Med mindre jeg har koffert, haha) I helgen var jeg på Stratos, og der ligger lokalet til utestedet i 11. etasje!!! Jeg gikk faktisk opp og ned dit 3 ganger i hæler i løpet av kvelden, haha. Man tenker kanskje at det ikke hjelper, men om man gjør dette som en regel så utgjør det en del treningsøkter til slutt. Sånt får man rumpe av!- Jeg løper trappeintervall minst 2-3 ganger i uka, og det er en helt fantastisk måte å trene på dersom du vil være effektiv og ikke er keen på å trene i 2 timer. ALLE burde seriøst løpe trappeintervall, det gjør så godt for beina, rumpa, kondisjonen og hele deg. Finn nærmeste trapp og løp så mange intervaller du klarer - det avhenger jo så klart veldig av hvor lang og bratt den er. Jeg prøver alltid å øke med 1 repetisjon for hver gang, det gir meg en skikkelig mestringsfølelse :)Om du bor på Løkka har de mange bra trapper ved Vulkan-området - bare et lite tips!

- Jeg har ofte craving på godteri, men jeg spiser likevel ikke godteri så ofte når jeg tenker meg om. Grunnen til det er fordi jeg har sett hvor sinnsykt mye digg OG sunt det finnes der ute. Neste gang du får lyst på noe søtt: Hva med å lage bananis med mørk sjokolade? Sjokotrøfler? Hjemmelagede søtpotet-fries? Fryste druer? Eller bare snackse noe grønnsaker dyppet i hummus, frukt eller dadler? Matverdenen er gigantisk - mye større enn smågodthylla på matvarebutikken.

Oppskrift på sunne sjokotrøfler finner du HER

Oppskrift på søtpotet-fries HER

- Før hvert hovedmåltid, altså frokost, lunsj og middag - tar jeg en av disse tablettene. Jeg har en tendens til å spise veldig fort og ikke tygge maten godt nok, og selv om jeg er blitt mer bevisst på det nå tyr jeg likevel til enzymkompleks. Som dere kanskje vet så har vi enzymer i spyttet som starter nedbrytingen av maten vi spiser, men disse hjelper deg enda mer på vei - så om du tar en slik tablett før hovedmåltidene vil du merke at du blir mindre oppblåst og "vond mett". Helt genialt! Jeg kjøpte det på helsekost :)

skal jeg si deg noe?

I går var en slik søndag jeg ønsker alle søndager skal være. Stod opp, så en film mens bordet var fylt med frokost, fikset meg og jobbet i 3-4 timer - før resten av dagen var satt av til familiemiddag. Så der gikk jeg, i en loose skjorte som blafret litt i vinden, nydusjet hår som lufttørket i den deilige mai-luften, en rosévin i den ene hånden og Fabian sin hånd i den andre. Og helt ærlig har jeg aldri følt meg så vakker uten å måtte gjøre noe for det. Jeg har det bare bra, og det skinner gjennom. Jeg fikk en kommentar om at jeg ikke burde gå med null sminke og leppestift fordi det ser rart ut. Hah, beklager du, men det funker ikke på meg. Skal jeg si deg noe? Jeg føler meg råbra. Med eller uten leppestift, med eller uten sminke ellers. Det håper jeg du som skrev den kommentaren også gjør en dag :) Weee!

Jeg har med tiden blitt glad i gå, forresten. Før hatet jeg det, men nå har jeg funnet roen i det. Spesielt hvis jeg går sammen med noen. Bare den gåturen i går, i stille Oslo på en søndag, kommer jeg til å huske lenge. At jeg ikke har innsett før nå at det er de små øyeblikkene som gjør deg lykkelig. Det har åpnet seg en helt ny verden for meg. Virkelig.

FAMILY DINNER


Moren til Fabian har virkelig et helt nydelig hus! Lyst og åpent med masse detaljer inspirert av Japan. Skulle ønske jeg hadde et like godt øye for interiør, haha! Noen har det bare i seg.

Vi ble en gjeng på 6 stykker og det var sååå koselig! Så koselig at vi ble sittende til klokka ble sent. På menyen stod det hjerteskjell med spaghetti. Retten har sikkert et navn, men det husker jeg i så fall ikke... Sinnsykt godt var det, i alle fall. Blandet inn sammen med massevis av olje, tomater og koriander... Mm! Hjerteskjell er forresten sinnsykt godt og smakfullt, om dere ikke har smakt det så må dere gjøre det nå i sommer. Samle sammen noen venner og lag middagen sammen, nyt på terrassen med rosévin og jenteprat. Haha, jeg ER så klisjé av meg. Men virkelig... Gjør det.

Til dessert fikk vi servert vaniljeis med rabarbra, müsli og jordbær. Smaken av rabarbra minnet meg umiddelbart på paien som mamma pleier å lage av rabarbra. Da jeg var yngre brukte jeg og bestevenninna mi å plukke rabarbraene selv fra en bonde som var naboen vår - mamma ble jo sååå glad for det, haha. Barndomsminner, iiih.

Mandag og ny uke! Ah, jeg er såååå klar!

Pepsi Max-stopp!

EN UTFORDRING TIL MEG SELV!

Jeg har vært Pepsi Max-drikker siden 2012, og med det mener jeg at jeg i gjennomsnitt har drukket minst 1,5 liter om dagen i over 1500 dager. Gudene vet hvor mange liter brus som har rent gjennom denne kroppen på den tiden...

Alt i balanse, sier de. Jeg tror virkelig på det utsagnet. Balanse er ikke å drikke så store mengder brus. Så, helt spontant, fant jeg ut for 2 dager siden at jeg skal gå minst 2 uker fra nå av uten Pepsi Max eller noe som helst form for brus/kullsyre. Litt på grunn av det med magen, mest på grunn av kroppen og helsen min generelt. Jeg VET at kroppen min trenger mer vann. For energien sin skyld, for huden sin skyld, for absolutt hele kroppen min sin skyld.

Så jeg har gått 2 dager uten nå, og det føles faktisk overraskende enkelt til nå. Jeg bare sørger for å ha med meg vannflasken hele tiden, og så lager jeg sitronvann og te når jeg aner en craving til P-Max :)

Det som er litt morsomt er at jeg har SYKT mye brus stående hjemme. For å være ærlig gjør det meg ekstra motivert :) Går forbi disse sikkert 50 ganger om dagen, but nooooope - jeg skal ikke ha noe. Dette klarer jeg!

Så, hva er formålet?

Jeg vil se om det å kutte ut P-Max gjør forandringer på kroppen. Og ja, det er mulig jeg må gå lenger enn 2 uker, men det ser vi an. Forhåpentligvis klarer jeg å slutte. Det er vel målet, tror jeg. Ja, det er det. Herregud, det er skummelt å bare skrive det. Wow, tenk hvor langt det har gått når jeg er der. Haha... Pepsi Max er blitt livsstilen min, liksom. Føles ut som jeg kutter ut en barndomsvenninne. Vel, det er på tide med forandringer. This girl is going clean!

MÅLET ER Å SLUTTE

Liiiiitt skeptisk. Men jeg vet at jeg klarer det. Og herregud, så spent jeg er! Det føles som om kroppen min skriker av glede nå. "Endelig, Kristine!" roper den til meg.

UTFORDRING TIL DERE

Okey, her kommer den morsomme delen. Jeg vet at jeg har mange lesere som er like "avhengig" (du er egentlig ikke det) av Pepsi Max som det jeg er, og jeg utfordrer dere til å bli med på denne 2-ukers utfordringen. Come on! PLIS, bli med meg! Det hadde vært suuuupermoro å gjøre dette sammen, haha 😃 Legg igjen en kommentar om du er med!

jeg googler altfor mye

Look at this babe! Julie, som jeg tilfeldig ble kjent med gjennom Hanna - en av mine første venner her Oslo. Elsker venner som hooker deg opp med sine venner, det er så hyggelig! Synd Hanna bor i Danmark nå, men det blir bra når hun kommer hjem i sommer, weee :-)

Jeg gikk faktisk for te denne gangen, haha. Er det noen som har erfaring med kaffe og irritabel tarm/low fodmap? Jeg trodde det skulle være bra for fordøyelsen, men så leser jeg overalt at kaffe kan gjøre magen kranglete for de som sliter med irritabel tarm. Blir helt GAL av alt som står på internett, kanskje jeg bare burde slutte å lese, haha. Jeg googler seriøst alt for mye, det er kanskje en av mine verste egenskaper. Vanligvis er jeg den personen som stiller meg ganske kritisk til alt, jeg stoler ikke blindt på alt jeg får fortalt og leser, men leser jeg at synlige blodårer på brystene kan være tegn på graviditet så KLARER jeg bare ikke å riste det av meg. Haha. Håper vi er flere i den klubben! Er noe jeg definitivt må jobbe mer med.

Jeg er skikkelig glad i å være i byen på lørdager. Det er noe med det å se mennesker, bli sett av mennesker og bare være blant mennesker. Jeg elsker sosiale impulser, så lenge det ikke blir i altfor store mengder. Tror jeg er en fin blanding av mamma og pappa, for mamma er ekstremt utadvent og er den typen som prater med fremmede i køen på matbutikken, mens pappa er mer tilbakeholden og er selektiv med ordene sine. Tross alt jeg har skrevet her på bloggen den siste tiden om mine sosiale behov og hvordan jeg har behov for å trekke meg tilbake, så har jeg jo heller aldri vært den ungen som satt inne bak dataskjermen hele helgen. Jeg elsker å være med mennesker, men plutselig sier det bare stopp for meg, og da er det viktig å lytte til det :)

Timene fløy avgårde i selskap med denne baben! Plutselig ble vi kjempesultne, så vi beveget oss 30 meter bort - på et koselig bord i hjørnet på Villa Paradiso. Når den pizzaen der kommer mot bordet.... Det er seriøst ren lykke. Prima Vera med ekstra ruccola og oliven smaker bedre og bedre for hver gang.. Mm! Og det beste av alt er at jeg alltid føler meg bra etter å ha bælma i meg en hel pizza. Jeg blir ikke tung og sliten i kroppen, jeg føler meg bare sykt bra. ♥ PIZZA ♥​Julie bestilte pizza med reker, chorizo og chili, vurderer å prøve den neste gang! Den så skikkelig spicy og digg ut :)

inni hodet mitt for tiden

WHAT'S GOING ON NOWADAYS?

Så, den siste tiden? Det har vært i likhet med alle andre år på denne tiden... minneverdig. April, mai og juni er egentlig de beste månedene i året spør du meg. Gud, noen ganger føler jeg at livet mitt går i fast motion. Spesielt den siste tiden. Det er deilig å sitte alene i leiligheten nå og bare ta alt innover meg. Tenke på hvor fint jeg har det... Jeg har blitt kjent med et par skikkelig bra mennesker de siste ukene, og denne gangen litt mer enn bare den der møtes for en kaffe en gang annenhver måned. Jeg vil heller dyrke de vennskapene jeg har nå. Og jeg har sikkert glemt å si det, men jeg får ny roomate i juni, faktisk! Det er en gutt, og dere får nok høre en del om han fremover, hihi. Vi har ikke kjent hverandre lenge, men vi har mange felles venner og har allerede rukket å vært på mange fester og eventyr og de siste ukene. Jeg er allerede der at jeg sier love you i telefonen, haha. Elsker vennskap som utvikler seg så naturlig, så fort. I'll tell you more 'bout it. Ææ, det skjer mye for tiden dere. Jeg har på følelsen av at dette blir en eventyrlig sommer... For bare det lille vi har fått som smakebit frem til nå, har vært fantastisk.

Og så tror jeg at jeg er blitt forelsket litt på nytt igjen. Den følelsen jeg hadde helt i starten, da jeg besøkte Fabian de første gangene. Herregud, kjærlighet er spesielt.. Så vakkert, så skjørt, så komplisert. Vi har hatt våre fights den siste tiden, kanskje litt flere enn vi har behøvd å ha, men så føler jeg likevel at vi er sterkere enn noen gang. Og jeg har vel møtt meg selv mer enn noen gang siden vi ble sammen. Wow, ja. Og ja, jeg har forandret meg. Så klart. Det har mest sannsynlig du som leser dette sikkert også gjort i løpet av livet ditt. Jeg kommer aldri til å komme hjem igjen til Førde som den Kristine jeg var da jeg flyttet i august... Men så spør jeg meg selv, er det noe galt, da? Jeg har forandret meg, men til noe mye mer enn hva jeg var. Helt ærlig gleder jeg meg ihjel til å møte bestevennene mine i Førde og henge med de igjen, med et lysere perspektiv på livet, og ikke minst med en større selvsikkerhet. Mer latter. Mye mer latter. Jeg er ikke så alvorlig som jeg var før, jeg klarer å puste helt inn med magen, senke skuldrene og le. Fordi å le er jo faktisk noe av det beste som finnes. Jeg var nettopp på kafé med Julie, etterfulgt av en spontan lunsj på Villa Paradiso fordi vi plutselig ble kjempesultne, og det var så sinnsjukt deilig og befriende å bare... le? Jeg har jo tidligere innrømmet at jeg sliter å slappe av i selskap med andre, men med henne går virkelig alt av seg selv. Takk Gud, for at jeg ikke er gal, haha. Det er håp for meg også.

Jeg leser kommentarene som kommer inn, og mange mener jeg har mistet det helt. At jeg bare har forfalt siden jeg flyttet. Mistet meg selv, i stedet for å finne meg selv. Og det gjør meg litt trist at folk mener det, fordi da skulle du bare vært inni hodet mitt for 1 år siden.

Jeg har i alle fall hatt en fin dag merker jeg. Nå skal jeg tenne stearinlys, lage grønnsaker og dip, sortere klær, vaske rommet mitt og betale regninger :) Og ringe papsen for å gratulere han med dagen! Stor kontrast fra gårsdagen, og det elsker jeg. Og så skal jeg se på Africa før jeg sovner i kveld. Flekk opp Netflix og få det på - FY søren så deilig og meditativt. Naturen og dyrene på sitt vakreste.

det er slitsomt å tenke på hva jeg spiser

God dag! For en kveld det var i går... Festene jeg har vært på i det siste har vært så bra. Skikkelig minnerike, jeg vet at mange av kveldene og øyeblikkene kommer til å sitte i hjertet mitt i lang tid fremover. Jeg tror det har noe med sommeren å gjøre, alt blir plutselig litt... magisk? Hihi. Jeg viser dere bilder fra kvelden senere i dag :)

Tusen takk for alle tips angående magen, forresten! Dere er en fin gjeng. Jeg har blitt henvist til mage-spesialist, så jeg venter bare på å få time der egentlig. Men allerede føles det bedre! Det er bare så slitsomt å måtte tenke på hva jeg kan spise og ikke kan spise hele tiden... Før kunne jeg spise alt - gluten, melkeprodukter, løk, kål, alt av frukt og grønt, alkohol og så videre. Jeg merket ikke NOE på magen. Virkelig, jeg tålte alt. What happened? Men det ordner seg nok - vi får sjå hva som skjer når jeg får time hos de som faktisk er spesialister på dette. Gleder meg faktisk veldig til det! Jeg var på Helsekosten i går og han som jobbet der var SÅ dyktig, så jeg fikk masse god hjelp. Har blant annet kjøpt loppefrø, knuste linfrø og enzym-tabletter :)

Og så drikker jeg MYE vann. Væske er så viktig! Og ikke bare for magen, men også for hele kroppen.Her er hotellfrokosten vi spiste på Diplomat i Stockholm. Halellujjjjah, så mye snacks. Juice shots, fersk frukt, massevis av fargerike grønnsaker og baaaare digg mat. Mmm!I dag skal jeg ha en rolig lørdag, og jeg har gledet meg SÅ mye til det!! Jeg skal se på Africa i kveld, ta ansiktsmaske, rydde rommet, blogge, skrive og bare gjøre mine greier. Ah, Holy Saturday! Nå skal jeg ut på Løkka og møte Julie for en kaffe :) Søteste jenta - jeg er så glad vi ble kjent med hverandre!!

we're golden baby♥ ♥ ♥

En stykk forelska Kristine. Hihiii. Jeg har en skikkelig god følelse i hele meg om dagen.

Nå skal jeg en liten tur uuuut! Tar dere med på Snapchat, så følg med der :) Jeg kjenner at kroppen egentlig trenger å hvile nå, men det får jeg gjøre resten av helgen.

YSL party

LET'S PARTY...

Skal jeg være ærlig? Det er ikke så ofte at jeg møter mennesker jeg ikke har sett på en stund, og blir i ekstase. Laura Tønder traff jeg på en shoot i Stockholm da jeg gikk 2. klasse videregående, og jeg vet ikke, jeg forelsket meg vel i energien hennes. Noen mennesker legger igjen ekstra spor hos meg. Plutselig stod hun foran meg i køen for innsjekk på hotellet i Stockholm. Altså, det var så GODT, ordentlig godt, å se henne igjen! Jeg kjenner henne ikke veldig godt, men vi har en skikkelig fin kjemi som jeg vet man ikke finner hvor som helst. Utrolig powerful dame, jeg kunne hørt på henne snakke i timesvis :)

Vi sov på Diplomat Hotel - kanskje det fineste hotellet jeg har sett på lenge. Det ligger rett ved havnen og utrolig sentralt i byen, et tips om dere skal til Stockholm :)

Beauty queen!

Meg og my boy før vi tok taxi til festen som lå en 10-minutters kjøretur unna byen. Med svak kveldssol <3

Festen var... SÅ bra! Vi var i et sykt kult industribygg på to etasjer, hvor det var champagne, delikate drinker, badekar med konfetti i som man kunne ta bilde i (jeg gikk så klart amok der...), rosa lys overalt og sminkebord hvor man kunne få touchet up sminken sin av YSL makeup-artister. Utenfor var det hengt opp lyskuler, tenk dere det - med levende bål og solnedgang. Det var helt fantastisk koselig, virkelig. Etter mange timer med fest og moro hoppet vi og en stor gjeng i taxi hjem til hotellet, og det var klinkeklart for meg: jeg skulle IKKE ut. Så jeg og Fabian hoppet non mer behagelige klær og løp om kapp til Max Buger. Det føltes som om vi var i en film hvor det gikk i slow motion, haha. Jeg kjøpte glutenfri burger uten kjøtt, men med ekstra ost og halloumi i stedet. Sååååå godt. Kjøpte akkurat samme da jeg var i Stockholm med Erica rett før jul, haha. Så ja, det var min kveld! Å lande i senga med burger og kjæresten min på slutten av kvelden var helt, helt perfekt... Hihi.

her må du spise i Stockholm!

YESTERDAY

Dinner time! Jeg ville ha noe lett siden vi spiste en stor (og syyyyykt god) lunsj på hotellet tidligere på dagen, og Fabian var småkvalm.. Vi hadde reservert bord på Taverna Brillo som jeg fikk anbefalt av så og si alle jeg spurte, og det er sikkert sinnsykt god mat der, men da vi kom inn på restauranten følte vi bare ikke helt.... viben? I alle fall ikke så tidlig på kvelden. Og jeg er veldig sånn: Når vi skal være i Stockholm 1 dag og spise 1 middag, så vil jeg at det skal være en fin opplevelse. Jeg stoler alltid på magefølelsen. Derfor spurte jeg fint om vi fikk lov å forlate bordet (klassisk meg å få dårlig samvittighet for å ha reservert), og så gikk vi ned mot havnen og endte på en restaurant som heter Riche.

Riche
Birger Jarlsgatan 4
Stockholm

Og det var SÅ spot on! Takk for at vi fulgte magefølelsen! Her var det kjempefint lokale med store vinduer, marmor-bord (føler det er overalt i Sverige) og deilig atmosfære. Vi bestilte salat med fetaost, quinoa, pinjekjerner og masse annet digg, fyyyytti katta for en smaksfest. Akkurat det jeg trengte. Plutselig steg humøret våres veldig, og vi ble sittende kjempelenge å ha fine samtaler :) Jeg ville ikke dra derfra, hihi.

In love with these classic heels nowadays! So elegant... From Nelly HERE (adlink)

Mmmm! Det er så utrolig mye man kan eksprimentere med når det gjelder salat, jeg kjenner jeg ble inspirert til å lage noe lignende selv her hjemme. Skal fylle opp kjøleskapet med masse digge og friske grønnsaker i morgen, mm!

Angret brått på antrekket jeg i utgangspunktet var så fornøyd med. Jeg mistet jo fjær hvor enn jeg gikk, haha. Krissssyyy leavin' some footprints

denne turen skulle bloggerne vært med på

IN THE STREETS OF STOCKHOLM

Sweeties! I'm home! Fooooor en tur til Stockholm det har vært. Jeg har masse bilder jeg skal vise dere, men jeg blir alltid så stressa når det går lang tid mellom hver gang det er oppdatering her, så jeg ville bare titte innom kjapt og si at jeg lever. Så vidt. Nei da. Jeg lever faktisk mer enn noen gang, ansiktet mitt gløder i alle fall... Fytti rakkern så lykkelig jeg har vært det siste døgnet. Selv da vi våknet i hotellsengen 07:30 i dag tidlig og var fyllesyke til månen og tilbake, haha. Ja, selv da. Dere har sikkert fått med dere litt av opplegget på Snapchat, men jeg har mye å fortelle og mange bilder å vise! Jippi!

Jeg tenkte bare i går: "DENNE turen skulle Bloggerne vært med på, ass". Knoll og tott på tur. Hahaha. Får ta med kamera-teamet neste gang.

Ellers er det deilig å være tilbake igjen, hverdagen er jo den aller beste. Jeg GLEDER meg faktisk til å stå opp grytidlig i morgen og dra til legen 08:00, det forteller litt. Og så var det den magen da... Takk Gud for at jeg er hjemme igjen. Jeg må faktisk spørre om det er noen av dere som har seriøse tips mot reisemage? Så KLART fikk jeg forstoppelse i Stockholm, haha herrejesus. (Kanskje noen synes det er ekkelt å prate om, men bare scroll forbi dette isåfall, er ikke verre enn det!) Det ER så irriterende med kranglete mage når man er ute og reiser, altså hallo?? Helt grusomt å gå å bære 5 måltider i magen. Jeg tror (eller jeg vet) at grunnen er at jeg stresser så mye at kroppen ikke får slappet av... Oooog så tror jeg ikke det hjelper at jeg er den typen som kun går på do hjemme. Om jeg skal reise en del fremover MÅ jeg klare å endre på det - er det noen som har tips? Jeg tar gledelig imot, haha!

her finner du spillelistene mine!

Jeg får mye spørsmål om hvilken musikk jeg hører på for tiden. Og la oss bare si at jeg er i en hellah god musikk-periode!!! Jeg gleder meg til å komme hjem og blaste musikk på høyttalerne mine, vi er der. Her har jeg samlet mine favoritt-sanger som går på repeat hos meg for tiden - ellers finner dere de mest spilte spillelistene mine på Spotify her:

thoughtful - good moodgetting' that summer body - cool down - sex n wine - deilig jazz

Show Me Love - Sam Feldt

Bad Boys Cry (Original Mix) - Mark Lower

Edge Of Desire (Hollywood Bowl) - John Mayer (De første 02:40 minuttene her er helt gåsegud)

Slow Dancing In A Burning Room (Live at Made In America Festival) - John Mayer) (03:00 og utover!!! Listen!!!!)

In The Blood - John Mayer

Easily - Bruno MajorJolene - Ray LaMotagne

Trouble - Ray LaMotagne

Hold You In My Arms - Ray LaMotagne

September Song - JP Cooper (Acoustic)

One More Night - Alejandro Fuentes

Nervous - Gavin James (Acoustic)

Enjoooooy! Musikk er livet.

vi reiser sammen for første gang!

YSL EVENT IN STOCKHOLM WITH MY BOY

Nå er jeg og Fabian på Gardermoen sammen for første gang - bare det i seg selv er et steg videre i et forhold føler jeg. Haha! Nei da... jo da? Vi reiser ikke langt, men vi tar turen over til Sverige for å delta på en fest med YSL, jeg fikk den fiiiineste invitasjonen budet i døren for noen uker siden. Har beundret dette merket siden jeg var 12 år og så mamma sine YSL-leppestifter stående i skapet på badet blant sminken hennes... :-) Så dette blir gøy. Vi tar et tidlig fly for å få en hel dag i vakre Stockholm - så og si alle turene jeg har hatt til denne byen siden jeg var 16 år gammel har vært på egenhånd, så det blir uvanlig og ikke minst kjempekoselig å endelig ha selskap. Jeg har troen på en sinnsykt bra kveld - gleder meg skikkelig til å treffe alle de andre influencerene på festen! Wohooo! Kameraet er så klart med, og ikke glem å følge meg på Snapchat @ kristineul gjennom reisen. Nå boarder vi! Xx

ukens spørsmål #93

Hvorfor skal du gå til psykolog når du har et så "lite" problem?
Alle har rett til å gå til psykolog, samme hvor stort eller lite problemet er. Hadde det vært for meg skulle jeg gjerne hatt terapi ukentlig, det tror jeg egentlig alle mennesker hadde hatt godt av. Den ene grunnen til at jeg går til psykolog er privat, og den andre grunnen er at jeg merker psyken min, spesielt når det gjelder sinnet mitt, begynner å gå utover hverdagen min. Det gikk ikke opp for meg før noen måneder siden at jeg faktisk er SINNsykt aggressiv av meg. Man kan le og feie det bort, og det har jeg stort sett gjort hele livet, men jeg vil bli en bedre utgave av meg selv, og da er det hjelp utenfra som skal til. Det er ingen skam å gå til psykolog. Altså, det vitner jo bare til at man har lyst å gjøre en forbedring med seg selv, easy as that :)

Hva synes du om at Anniken kalte typen din "spesiell"?
Plutselig haglet det inn kommentarer om dette for en stund siden, haha. Det er FORTSATT folk som spør, så jeg må bare svare her, jeg. Vel, Fabian er jo spesiell. Jeg har aldri møtt noen som han, aldri. Det er nok derfor forelsket meg... Om hun mener det positivt eller negativt vet ikke jeg, men spesiell er han. Hihi ♥ Jeg tror de fleste som møter han, enten personlig, på fest eller bare i køen på matvarebutikken husker han... veldig godt. Det er noe ved han.Bor du fortsatt med roomaten din Julie?
Ja :-) Hun har bodd her siden jeg selv flyttet inn i november, og flytter ut i slutten av mai.

Har Fabian flyttet inn hos deg?
Nei, hehe! Mange som spør om det ser jeg. Han har bare bodd her en liten periode.

Har du vurdert å stenge kommentarfeltet ditt nå som du er lenger oppe på topplisten og får flere kommentarer, spesielt negative?
Jeg har tenkt tanken, men så får jeg så sinnsykt fine kommentarer oppi det hele også, og de gir meg enormt mye pågangsmot. Enn så lenge kommer jeg til å holde det åpent ja, men om jeg merker at det begynner å gå utover privatlivet mitt så kommer jeg til å stenge det av. Det er så hyggelig å lese de motiverende ordene dere kommer med, 13 år gamle Kristine hadde ALDRI trodd hun skulle bli så heldig ♥ ♥

Hva skal du i sommer?
Jeg har faktisk bare planlagt en ting så langt, og det er en 2-dagers fjelltur i juni. I Ørsta Volda! Jeg vil prøve å gå mye på fjellet i sommer, for det gjør meg seriøst til en bedre, lykkeligere og mer lettbent person - uten å overdrive. Denne gangen skal vi faktisk sove i en dome, det blir første gang for meg. Blir sinnsykt kult, ææ! Ellers må jeg så klart komme meg utenlands og til varme strøk også, det er ikke til å komme utenom :-) Jeg har lyst å reise en del i sommer, kjenner jeg!

Ferietur med mamma i august. Åh, denne ferien var virkelig p.e.r.f.e.k.t

Hvorfor drar du aldri hjem til Førde?
Jeg skulle egentlig hjem i påska, men noen viktige møter dukket opp og så skjedde det i grunn veldig mye her i Oslo, så det fristet mer å bli her. Jeg savner bestevennene mine, familien min og naturen INNMARI mye kjenner jeg, alle de 3 tingene som har formet meg til den jeg er, men ellers kjenner jeg meg litt distansert fra den byen. Sorry at jeg sier det, men det er bare ærlig snakka. Jeg følte meg aldri velkommen der. Og ja, sinna blogglesere kan komme og fortelle meg at jeg aldri kommer til å passe inn her i Oslo heller, welllll, I think I do. Selv om jeg ikke er i noen gjeng så har jeg bygget et enormt stor nettverk på disse 9 månedene jeg har bodd her. Det er SYKT deilig!

Hva synes du om at bestevennene dine henger med eks-bestevenninna di?
Jeg liker at eks-bestevenninne faktisk er et ord folk bruker, haha. Serious business. For to år siden ville jeg brydd meg, men slike ting opptar ikke tankene eller energien min lenger. Det bryr meg oppriktig ikke, folk må få være med hvem de vil :) Så lenge jeg får være med mennesker jeg liker har jeg det helt fint.

Bruker du selvbruning?
Nei, jeg er bare heldig med lyset av og til. Og så soler jeg meg når solen titter frem her i Oslo. Jeg er fortsatt gaaaanske så bleik, altså. Haha, ikke la dere lure av bildene! Men HELLER bleik enn brun og skjoldete. Den heftige selvbrunings-perioden min er nok over... Er dere ikke enige med meg? Uff, jeg så jo ikke ut enkelte ganger. Husker da jeg kom på shoot i Dubai med gammel selvbruning over hele kroppen :-) Glamorøst :-)Hvorfor trenger du å dele med hele verden om vond lukt nedentil? Du tåler jo tydeligvis ikke tilbakemeldinger på det?
Hvorfor skal jeg ikke? Så og si alle jenter opplever det en eller annen gang, det er HELT normalt med ubalanse i bakeriefloraen. Og nei, jeg hadde ikke sopp. Det var ikke infeksjon. Vond lukt nedentil som forsvinner etter 3 stikkpiller. Men om det hadde vært det, so what? Vi er mennesker og vi går alle gjennom mye av det samme. Grunnen til at jeg skriver det er fordi jeg vil at det skal være mindre tabu, slik at vi slipper å føle oss så innmari alene om alt dette. La oss snakke om ting. Være åpne. Hjelpe hverandre. Verden blir IKKE et bedre sted av å shame hverandre. Spesielt ikke jenter... Seriøst, vi må begynne å backe hverandre opp nå.

Har du lyst å klippe deg kortere?
JA!! Jaaaa!! Jeg synes det er rart å se tilbake på meg med langt hår nå, haha. Nå synes jeg nesten håret mitt er blitt for langt igjen, så jeg mååå komme meg til frisøren og få tatt litt av lengden. Føler jeg ser mye, mye mer voksen ut nå enn da. Om du har langt hår og vurderer å klippe deg; go for it. Du kommer IKKE til å angre!

Spiller dere fortsatt inn Bloggerne?
Yes, det gjør vi. Nå nærmer vi oss slutten av sesongen snart, tror jeg. Det første dere får se i den kommende sesongen til høsten er 20-årsdagen min, weeee.

Hvor finner du bukser som lange nok og sitter fint?
Vet du, jeg har ikke et ordentlig svar her.. Jeg finner det bare litt her og der. Bukse-shopping er et herk uten like, men det skjer sånn ca. 1-2 ganger i løpet av året at jeg finner en bukse helt tilfeldig som passer. Jeg tror vi er flere om denne utfordringen, ass!Har dere spørsmål til neste runde? Om dere legger spørsmålene igjen i dette innlegget er det mye lettere for meg å få oversikt 😃

det beste jeg kan drikke til frokost

FRESHLY PRESSED ORANGE JUICE

Sommer og varme gjør at jeg automatisk endrer kostholdet mitt litt mer mot den sunne retningen. Rett og slett fordi det frister mer... Kroppen innstiller seg egentlig bare av seg selv. Jeg vil ha lett, fresh og deilig mat som er bra for meg. Og i den anledning må jeg bare fortelle dere om mitt nyeste innkjøp! Etter en uke med mye fest og alkohol var det dødsdeilig å starte en ny uke med en appelsinpresser som jeg kan lage fersk juice av. Eller, det var vel strengt talt Fabian sin idé og det var han som kjøpte den, men den står hos meg, haha. DEN fine glass-presseren til 80 små kroner - kjøpt på Traktøren i Bogstadveien.

Helt fantastisk å starte dagen med sammen med frokosten!

Jeg er jo utroooolig glad i frukt og grønt og det har jeg vært helt siden jeg var liten, men jeg har likevel aldri vært spesielt fan av juice - de fleste man får kjøpt på butikken er jo proppet fulle i masse andre greier enn selve frukten. Når man skviser appelsinene selv og får 100% appelsinjuice smaker det mye bedre, i tillegg drikker man det med mye bedre samvittighet ♥Nå skal kjøleskapet fylles opp med appelsiner fremover! Neste kjøkkenredskap jeg skal gå til innkjøp av er blender, så jeg kan lage smoothies i sommervarmen. Jeg har allerede mange oppskrifter, de deles så klart her etterhvert. Har skjønt at mat (og trening?!) er veldig etterspurt for tiden - det kommer mer av fremover :) Weee!

BH under sportsbh

I gammel-Krisssy stil ville jeg funnet frem shortsene i typ.... mars. I år ventet jeg helt til mai, jo! Haha. Forbedringer? Yuuuup. Jeg møtte Vetle i byen for noen dager siden, og vi hang i parken, tok en kaffe og bare slappet av. Og lo. Mye. Jeg ler alltid helt sinnsykt mye når vi to henger sammen, og de menneskene må man seriøst ta vare på. For jeg har innsett at ja, det er viktig å ha mennesker man kan ha dype og betydningsfulle samtaler med, men like viktig, om kanskje ikke viktigere, er det med de menneskene som får frem latteren og den tøysete versjonen av deg selv. Som gjør at du tar litt lettere på livet. Å le med hele sjelen er jo virkelig det aller beste som finnes i hele verden.

Jeg går seriøst aldri med BH lenger, kun når jeg trener, fordi jeg føler jeg må ha bh under sports-bh'en min for at det ikke skal gjøre vondt når jeg løper. (Kanskje jeg bare må kjøpe meg en sportsbh som er strammere og holder alt på plass...) Altså DERE: throwback til 2013 da jeg brukte bh under sportsbh fordi jeg følte meg helt flat uten, haha. Det var så flaut, for jeg var den eneste i garderoben i gymmen som hadde noe under. Husker jeg fikk så sykt mye hate for det, og selv om det var åpenbart at jeg gjorde det fordi jeg hadde 0 pupper, synes jeg fortsatt ikke det er noe galt at jeg gjorde som jeg gjorde. Jeg kunne helt ærlig ikke brydd meg mindre om hva jentene rundt meg på treningssenteret har på seg??? Asssåååå?

Uansett, det jeg egentlig skulle si; jeg synes ikke det er fint å gå med BH under topper, for synlige bh-stropper er så sykt 7. klasse, MEN det er dødsirriterende når brystvortene ikke er stive. Noen som har noen tips for at de ikke skal bli bløte? (Æsj, bløt er det EKLESTE ordet noensinne) Jeg er liksom lite keen på å stå å klemme på dem midt på gata.

Plutselig blomstret hele Oslo, makan så vakkert. Jeg gleder meg til sommeren her!

Nå skal jeg på butikken og kjøpe mer P-Max!! Jeg har drukket så SJUKT mye de siste dagene, can.I.stop!!? Mest fordi tomflaske-lageret fyller seg opp altfor raskt... Og de forsvinner ikke av seg selv. Den dagen jeg blir rik skal jeg 

det jeg ikke liker ved religion

adlinks

Weee! Maaaaandag! Denne uken byr på mye moro! (Som om ikke forrige uke var gøy nok, haha) Med en moro uke mener jeg: Stockholms-tur, fest og psykolog-time. Haha, ER det mulig... Makan å henne frøkna styrer på. Jeg våknet 07:00 i dag og var på plass i studio hos NRK ikke lenge etterpå. I dag gjestet jeg og 2 andre nemlig Skampod, hvor vi snakket om fredags-klippet hovedsakelig, i tillegg til at vi spekulerte litt i hva som vil skje fremover. Jeg er faktisk sykt spent på å se - hva med dere?! Jeg DIGGER at de tar opp problemstillinger som Sana står overfor når det gjelder islam. Religion kan være så fint, og jeg har virkelig stor respekt for de som er troende (samme hvilken religion), men det er enkelte ting jeg bare... ahhh... HVORFOR kan ikke en muslimsk jente være kjæreste med en ikke-troende gutt!! Jeg vet at de som er muslimer følger Koranen og at de som er kristne følger Bibelen og så videre, men jeg synes bare det er så frusterende at det skal være så mange restriksjoner. Jeg lærte mye om alle de ulike trosretningene i religionsfaget på skolen, spesielt sisteåret på videregående, og alle religionene står jo for sinnsykt fine verdier som egentlig alle mennesker har godt av å følge. Men så bare... homofili er forbudt? De aksepterer ikke at broren min er sammen med en gutt? Sana kan ikke kysse en som ikke tror på Allah? AHHHH. Kom igjen.

Jeg linker til podcasten når den er ute :)

Siden vi har begynt med mer mote på bloggen igjen; her er dagens antrekk! Elsker denne buksa.bukse HER, sko HER, solbriller HER

Nå skal jeg til byen for å få unnagjort noen ærender. Jeg har en lang handleliste med ting jeg må kjøpe! Ha en nydelig mandag, så snakkes vi senere i dag xx

oppsummering: uken som gikk

UKENS CRAVING
Knekkebrød med hvitost!! Jeg har spist sååå mye av det om dagen, nam! Det minner meg skikkelig om barndommen, haha. Jarlsberg-ost er kanskje den matvaren i kjøleskapet som er viktigst for meg, for det ER.SÅ.GODT. Jeg er så glad for at jeg ikke bor hjemme lenger, for da kan jeg endelig skjære osten akkurat jeg vil. Jeg hater nemlig tykke osteskiver, og for at de skal bli tynne må man begynne å skjære litt etter kanten. Det negative er at osten da ender opp med å bli seende slik ut:

#krisssyshoppbakke hahahhaa jeg orker ikke

UKENS OPPTUR
Den lange joggeturen i Nordmarka dagen derpå! INGENTING er bedre enn frisk luft og natur etter fest og fyll, ahhhhh.UKENS TANKE
Jeg har tenkt mye på mennesker som slenger dritt og hvorfor de gjør det. Og jeg vet jo veldig godt grunnen til det, haha. Altså, jeg har fått kjeft i kommentarfeltet så ørene har flagret den siste tiden, eksempelsvis mandag da jeg satt i parken med en gjeng og hadde på meg bikini. I 20 grader. I mai. Sånn helt rasjonelt: Om noen synes det er i tidligste laget, så er det helt greit. Men de menneskene som begynner å shame meg, latterliggjøre meg og dra inn ting som har null relevans - som for eksempel vond lukt nedentil osv - da blir jeg bare sånn: Really? Jeg lurer på hva venninnene dine eller moren din hadde tenkt om deg om de visste hvordan du var mot andre mennesker. Kanskje noe å tenke over for noen? Ellers må jeg si tusen takk til dere andre som ALLTID støtter meg. Det er dere som driver meg! Looooove ya! Xx

UKENS SMERTE
Jeg tok ut all restylane i leppene mine tidligere i uka. AUUUUUUU! Jeg lå der og tenkte kun en ting: "Det er i alle fall ikke synd i meg, for dette har jeg valgt helt selv fra dag 1". Man kan fjerne det ved å sprøyte et stoff inn i leppene som løser det opp, om noen av dere skulle lure. Jeg aner ikke hvor mange stikk vi tok... way too many. Nå er nesten alt borte, i alle fall sånn 80-90% av det.

UKENS TANKE #2
Jeg må seriøst lære meg å slappe av. Nå mener jeg ikke å slappe av som i å sitte i sofaen og ikke trene, men slappe av som i ikke TENKE SÅ JÆVLIG OVER ALT. Jeg mener det, jeg ER så lei av hodet mitt nå. Det skal ikke mer enn en setning til fra kjæresten min for eksempel, før jeg er i fyr og flamme, og det ødelegger så utrolig mye for meg. Jeg kjenner igjen dette mønsteret fra hele oppveksten min og alle relasjoner jeg har hatt... Så Kristine, seriøst: tenk mindre. Ikke ta alt av signal, samtaler og energi så mye til deg. Lek. Le. Ha det moro.

UKENS LÆTTIS
At jeg dealet p-piller med en jente midt i parken på Olaf Ryes. Haha, TAKK Gud for sosiale medier og at det er så lett å komme i kontakt med folk. Det så sikkert ut som at vi dealet noe helt annet enn prevensjon, haha. Jeg var på vei til vors og hadde superdårlig tid, så jeg måtte løpe til parken i all hast - kan tenke meg at hele den situasjonen så ganske så sprø ut for alle menneskene rundt. Ja ja, p-piller fik jeg! Har vel og merke fått ordnet e-resept nå, PAPIR-resept funker ikke for denne susete frøkna.

UKENS MESTS STILTE SPØRSMÅL
"Har du begynt å spise kjøtt igjen?". Jeg er jo ganske aktiv på Snapchat nå, og ja, inni mellom vil dere se en tallerken med kjøtt på. Bare for å gjøre det klart, fordi ja - jeg skjønner jo at folk lurer; jeg kjøper aldri kjøtt selv og jeg spiser det utrolig sjelden, men får jeg det servert i en middag så spiser jeg det som oftest, med mindre det faller seg veldig naturlig/er lett å droppe det. Å kutte kjøtt er både fra for deg selv, dyrene OG miljøet, så jeg synes det er dødsbra at et kjøttfritt-kosthold er blitt mer og mer normalt. Selv om jeg spiser det en gang i blant, gjør jeg likevel en MYE større forskjell enn jeg gjorde for et år siden da jeg spiste kjøtt så og si hver eneste dag. Til alle dere der ute som er vegetarianere, veganere eller bare kutter ut animalske produkter; jeg heier på dere! Let's do this! Det er SÅ  viktig at vi heier på hverandre, uansett hvor stor eller liten forskjellen er :-)UKENS OPPTUR
Jeg har blitt kjent med nye mennesker. Litt mer enn bare den la-oss-ta-en-kaffe-sammen-venner. Dere vet det jeg pratet om i videobloggen på mandag... Ah, det var virkelig helt grusomt hvor mutt alene jeg følte meg akkurat der og da. Fremover skal jeg bli flinkere til å dyrke de vennskapene jeg har, og jeg føler jeg har funnet folk jeg virkelig klikker med nå. Det er så deilig å le med mennesker og føle at man er på samme plan, haha åååh. Høres teit ut at jeg sier det kanskje, men det gjør meg så utrolig glad!!! :)

livet er ikke så alvorlig

Hey! Da var jeg på plass i sofaen hjemme alene etter et gjennomsyret sosialt døgn. Det er egentlig ikke typisk meg, for jeg må gjerne ha litt pause mellom slagene, men i går var bare... fantastisk. Jeg bare visste at det kom til å bli en fin dag da jeg våknet og tok en titt utenfor det store vinduet på rommet mitt og ble møtt med følgende: sol, knallblå himmel og trær som endelig har fått grønne, nydelige blader.

Jeg elsker å ta dagene som de kommer når det er sommer. Litt sånn; hey, vi bare ser hva som skjer. Etter å ha solt meg ute og hengt litt i byen på formiddagen, endte jeg opp i parken med denne skjønne gjengen!

Jeg har ikke kjent dem lenge, men fooor noen skjønne mennesker. Bonde i byen som jeg er klarte jeg å møte opp i feil park, så klart... Haha, jeg trodde faktisk jeg hadde blitt LITT kjent her nå. Men altså! Jeg kom meg frem omsider, og det var superhyggelig. Guttene spilte sjakk og vi hadde allsang til Idyll mens sola forsvant mellom trærne bak oss. Kan man egentlig bli mer nordmann da?! Haha. Det er så harry å sette på den sangen sånn på stranden eller i parken synes jeg, men så er det litt av sjarmen også, er det ikke?

♥ ♥ ♥

Da solen forsvant bestemte vi oss for å dra til leiligheten til jentene (koseligste kollektivet ever!), hvor vi danset i bikini til Love On Top av Beyonce. HALLO, så sjukt gøy vi hadde det. Lenge leve kvelder som det. Det klikker jo helt for folk om man legger ut bilde av slikt, så derfor slettet jeg det fra Snapchat, haha. Angrer litt, for det var jo helt harmløst, bare skikkelig girls-just-wanna-have-fun-moment. Enkelte mennesker trenger å roe seg LITT ned. Bikini er bikini, kropp er kropp, livet er ikke så sjukt seriøst og alvorlig. Calm dooooowwwwn and enjoy life ♥

Nå skal jeg ha en skikkelig produktiv søndag! Uka som kommer blir travel men GØY(!), så jeg vil være ovenpå med det jeg skal gjøre når jeg våkner i morgen tidlig. Så next up; regninger, mail, planlegging og vasking av leilighet. Let's begin!

 

SOMMER!OMMMMGGG. For et vææær!! Gatene og parkene KRYR av mennesker, og jeg elsker det. Det kommer fra en som hater store folkemengder, haha. Jeg sitter ute i parken med noen venner nå og jobber med brunfargen, hihi. NULL bekymringer. Kameraet er med og vi snakkes snart, men nå må solen bare nytes. Wiiiiie! Xx

årets første sommerfest

adlink

DaniiiielAnett ♥

Den nye sommerkjolen min finner dere til 299, HER

Jeg har vokst litt ifra den supersøte og rosa Kristine jeg en gang var. Altså, om dere fulgte bloggen min i 2013, så fikk dere kanskje med dere at det stort sett kun gikk i rosa kjoler, paljetter, glitter og krøllete lokker. Nå har jeg gått over til en mer røffete stil... Men så tok jeg på meg denne kjolen og laget noen krøller i håret mitt... og gurimalla så vakker jeg følte meg. Jeg kunne aldri gått helt tilbake dit jeg var, men så rocket jeg det opp med et Western-belte og skinnjakke - og da føltes det bra. Det er gøy å være skikkelig jente-jente i blant også. I hvert fall når jeg får svinge meg med disse nydelige menneskene over her!

Torsdag! Dagene går så vanvittig fort at jeg nesten ikke rekker å henge med. Uansett, vakre Marte inviterte en liten gjeng til seg i den solfylte hagen sin, og det var så hyggelig at jeg bare vet at denne kvelden kommer til å sitte langt inn i hjertet mitt i lang tid fremover. De første sommerfestene hvert år har alltid noe spesielt over seg.. Etter å ha drukket et par glass vin, danset i solskinnet og hatt det helt latterlig deilig, bar turen videre til middag med Billie & Me, et av mine favoritt-merker of ALL TIME. Det er der den rosa pelsjakken som alle spør meg om, er fra! Jeg tok noen bilder derfra også, mulig jeg poster dem senere.

Og så må jeg legge til en gang til at jeg faktisk jogget EN MIL i Nordmarka dagen etter. Jeg er helt ødelagt, haha. Sykt deilig, da. Jeg tror jeg skal holde meg litt mer unna alkohol fremover, for jeg merker jeg blir så sinnsykt ustabil av det. Klikker på alt og alle rundt meg, og klarer ikke sortere følelsene mine. Den aggresjonen min blir bare verre med tiden virker det som. Æsj, jeg håper jeg klarer å finne ut av det. Og så er det sååå lange ventelister til psykolog. Kanskje jeg bare skal finne meg en privat i stedet. Ja ja, det ordner seg. Nå skal jeg prøve å riste det av meg og heller komme meg ut i det fine været. Skal møte Vetle i dag, jeg har ikke sett han på evigheter så det blir koooooseliiiiig. Nå som det er blitt sol og fint vær ute minner det meg om da vi satt i parken akkurat her jeg bor nå og spiste sushi. En av mine første dager i Oslo, nuuuull snøring på noen ting. Jeg visste ikke engang at jeg befant meg på Grünerløkka.

Xx

jeg elsker kontrastene i livet mitt

PLUTSELIG VAR DE DEILIGE SOMMERKVELDENE HERHE-rre-GUD! I går var kanskje den fineste kvelden i løpet av hele 2017. Vin, sol i ansiktet, gode mennesker og deilig musikk. Jeg skal vise dere alle bildene i et innlegg i kveld, jeg ville bare slenge inn et innlegg nå kjapt siden jeg nettopp om hjem. Jeg og Fabian stod opp kjempetidlig i dag (tross fyllesyke!) og tok banen til Frognerseteren for å jogge oss en tur som ble hakket lengre enn forventet. Deeeet var godt for kropp og sjel, altså! Nå har jeg ikke spist på nesten 9 timer, så jeg må komme meg på butikken og kjøpe meg noe middag. Det var så ufattelig deilig å jogge i frisk luft, selv om terrenget var noe vanskelig å løpe på ettersom det fortsatt var en del snø i løypa. Jeg gleder meg til det blir helt tørt der igjen, da blir det mange joggeturer til Skjennungstua. Vi hadde egentlig tenkt å kjappe oss litt slik at vi kom hjem tidligere, men da vi var fremme ved hytta og satt oss ned på benkene med den sjukeste utsikten og sola STEKENDE på oss måtte vi bare bli værende der en stund. Det føltes som om tid ikke eksisterte i en liten stund, vi var liksom bare der... vi bare var. Helt, helt fantastisk.

Og jeg elser kontrastene i livet mitt. Fra fest og moro til det stedet jeg elsker mest: naturen.

Bilder fra gårsdagens magiske kveld kommer i neste innlegg! Jeg mååå bare få i meg noe mat først. Tenker jeg kjøper meg en Grandiosa og piffer den opp med litt grønt. Mmm!

happpyyyyy

Haha, SE så glad hun her er da! Sola skinner og jeg føler meg skikkelig bra. I kroppen, i hodet, alt...

Jeg var så sinnsykt oppblåst i magen i går og jeg kunne ikke skjønne hvorfor (hadde ikke spist noe som var vondt for magen), og plutselig begynner jeg å blø. Yuuuup, you know it. Da går det liksom helt fint å være litt oppblåst, så lenge man bare vet grunnen til det.

Og hey, I'm not pregnant! Haha, hva hadde dere synes om jeg ble mamma-blogger? (Jeg har drømt om det flere ganger faktisk) Synes det er dødskult at folk på min alder greier å ta på seg et så stort ansvar, men jeg hadde tatt abort uansett hva om det skjedde med meg den dag i dag, det bare vet jeg... Klarer knapt å ta vare på meg selv, det sier vel sitt, hhehehe. Anyway! Nå har jeg nettopp vært en tur i parken med Fabian og Daniel, og jeg drar straks på vors før det er duket for italiensk aften på Baltazar senere i dag. Jeg håper vi får pizza! Kjenner jeg er altfor keen på det i dag...

Nå er Uber'en rett rundt hjørnet! Ah, dette blir en fiiin kveld kjenner jeg xx

årets første bad!I går var jeg nettopp ferdig med dagens gjøremål da det dukket opp melding på mobilen fra Fabian: "Vi stikker og bader!". Solen var allerede litt på vei ned, så jeg pakket bagen i en fei og så busset vi sammen til Bygdøy. PLUTSELIG er det blitt helt grønt ute?! Vi måtte gå en ganske lang sti før vi kom frem til stranden, og da gikk vi i skogen med sola som skinte gjennom de grønne trærne... Fytti rakkern, jeg VET jeg gneldrer mye om det, men det vekker så utrolig mye i meg følelsesmessig. Jeg elsker spontane påfunn. Så der satt vi med musikk på den lille høyttaleren min og saltvann i håret mens sola sakte men sikkert gikk ned fremfor oss. Kooooselig :) Jeg sov godt i natt, for å si det slik.

Nå skal jeg ut i parken og filme med Bloggerne, og så er det fullt skjema resten av dagen! Jeg tar med kamera, of course! Xx

det tar tid å komme seg til rette

Jeg føler meg i utgangspunktet veldig liten når jeg trer inn i bloggbransjen her i Oslo. Liksom... Her kommer langbein på 20 år fra Vestlandet. Alle kjenner hverandre, og jeg kjente så og si ingen i starten. Men så har jeg heldigvis fått en veldig deilig innstilling til det. Jeg mener, who the hell cares? Er du kul og åpen med folk så blir du tatt godt imot uansett, og folk digger deg samme hvor gammel du er eller hvor du kommer fra. Jeg LEVER for å bli kjent med nye mennesker. Det viktigste er så klart de ekte vennene du kan ringe når som helst og som er der uansett hva, men uavhengig av det har alle godt av å bli introdusert for nye ansikter i ny og ne.

Og så fikk jeg en tilbakemelding på mandag, fra Linneá Myhre faktisk, og det gjorde meg så glad at hun sa akkurat de ordene: Det tar litt tid å komme seg inn i riktig miljø og vennegjeng, og få byen på avstand.. Jeg har bodd her i 9 måneder, og allerede på den tiden føler jeg at jeg har kommet et godt stykke.

Uansett, det var ikke det jeg skulle prate om sånn egentlig. Jeg bare... falt litt ut av stien, som vanlig. I går var jeg på frokost med en fin gjeng!

BREAKFAST WITH ORIBE

Oribe har kommet med en sminke-seksjon, og jeg gleder meg IHJEL til å teste ut spesielt highlighteren og den røde leppestiften jeg fikk med meg, for wow så bra det så ut på denne dama? Er det mulig å være så vakker... Jeg ble sittende og bare stirre på henne, slik jeg alltid gjør da jeg ser mennesker med så vakre og proporsjonale linjer i ansiktet. "Jeg vil også være så pen!!" tenkte jeg i et sekund, men så minnet jeg meg selv på alle de sidene ved meg selv jeg elsker :)

Og så fikk vi servert kanskje den beste frokosten jeg har spist på lenge. Omelett, deilig frukt og grønt, oster og et glutenfritt brød jeg aldri har smakt makan til. MM. Tror kanskje jeg må dra innom Vaaghals og spør om det går an å kjøpe, haha :)

grilling i parken

Julie og meg <3 For en heeeerlig jente, virkelig!Ah, gårsdagen. Jeg trengte den dagen. Tok på meg bikinien, pakket med meg Tortilla Cheese, vin og høyttalere i bagen og suste avgårde til Kubaparken med mai-sola i ansiktet. I Førde pleier vi alltid å ha 2 uker i mai hvor det seriøst er SOMMER, altså mer enn hva det er i juni/juli/august, og jeg håper det fortsetter slik i Oslo som det har gjort de siste dagene. Det er så lett å finne på ting her synes jeg, det har kanskje noe med å gjøre at det er litt større avstander i Førde. Der kan man bare sette seg i parken og drikke vin helt ut av det blå, for da måtte man (i hvert fall jeg) planlegge hvordan jeg skal komme meg hjem - for jeg bodde en god del kilometer fra selve sentrum. Kollektivtransporten eksisterer så vidt der, så da ble den enkleste utveien bil. Dere som har vokst opp i Oslo tenker kanskje ikke over det, jeg vet ikke? Men for meg som er ny her er det sykt digg, i alle fall.

Så vi satt en stor gjeng på gresset, grillet, pratet og hadde det bare moro helt til solen gikk ned og vi måtte flytte oss lenger opp. Daaaa tuslet jeg hjemover og tok en tidlig kveld. Og jaggu hadde jeg fått bikiniskille? (Unnskyld for at jeg sier jaggu, det er SÅ gubbete haha) Det forsvinner sikkert like raskt som det kom, men heldigvis har jeg flere måneder på meg nå til å få LITT farge, i det minste. Weee!

Nå skal jeg komme meg ut i solen og kjøpe meg en kaffe på vei til et møte jeg har. I dag tror jeg at jeg skal ta det rolig og bare jobbe, jeg har godt av å komme meg litt ovenpå. Selv om det er vanskelig å sitte inne i dette fine været, så må man ikke glemme hva som er viktig :-) Og så klart; balanse! Jeg merker hvor sinnsykt mye energi jeg fikk i går av å være sosial og henge med alle de herlige menneskene.

backyard vibeGod dag, kjære mennesker! Skinner sola hos dere også? Jeg var så sliten av hodet mitt og meg selv i går at jeg sovnet tidlig, noe som resulterte i en stykk uthvilt Kristine klokka 07:00 i dag morges. Herregud, så sykt deilig å høre at jeg ikke er alene om disse ekle tankene. Og dere? Takk for fine råd... Dere hjelper meg også, skal dere vite. Jeg nekter å la situasjoner i livet mitt jeg ikke liker forbli slik de er "fordi det bare er sånn", jeg vet at alt kan gjøres noe med, inkludert dette. I dag ble jeg invitert med på et frokostevent på Barcode av en kompis av meg, så det passet meg perfekt at jeg var så uthvilt såpass tidlig. Jeg spratt opp, kom meg ut i solen og endte opp rundt et frokostbord med mange nye ansikter. Kjempegøy! Jeg elsker jo å være i litt "utrygge" omgivelser som man kan si det på den måten, haha. 

Det er SYKT varmt og digg ute i dag! Jeg gikk til butikken i bare dette antrekket?! Nå må jeg en kjapp tur til byen for å kjøpe nytt headset (eller, jeg klarte å miste overgangen til den nye iPhonen, sykt irriterende at de skiftet inngang), og så innom polet for å kjøpe meg en vinflaske, og sååå; griling i parken. Pust dypt inn og ut, senk skuldrene, nyt. Jeg skulle ønske jeg bare kunne rømme fra mitt eget hode og SLIPPE å tenke så mye, jeg vil være en av de bekymringsløse. Well, I'm getting there, one day :)

video: ensom, men vil ikke være sosial

En kjapp video jeg laget nå nettopp :) Kan vi PLIS normalisere dette, slik at vi ikke føler oss alene? Og nei, jeg "sykeliggjør" ikke vanlige tanker. Det er sikkert helt normalt, men det er slitsomt. Spesielt når man føler seg alene om det.

hvorfor le av meg?

Jeg tror at idéen om tilstanden "å være lykkelig" ødelegger for mange. Vel, for meg i alle fall, jeg kan kun snakke for meg selv egentlig. Det har ødelagt mye for meg, spesielt de siste årene. Jeg visste veldig godt at "jeg ikke var lykkelig" for et år siden. Selv om jeg definitivt hadde alt jeg trengte. Utenom et hode på riktig plass, kanskje... Hah. Som om jeg ventet på noe, et mål, et stadie i livet mitt? Veien er jo selve livet, cheesy to say - but true. Jeg burde satt pris på mitt siste år på videregående mye mer enn jeg gjorde for eksempel, det merker jeg. Men herregud, vi lever og vi lærer. Det er aldri for sent. Aldri. Jeg skriver egentlig kun dette fordi jeg sitter ute i solen, det er mai måned, gatene kryr av glade mennesker og jeg blir i kjent stil litt stresset av at sommeren plutselig er her, for jeg føler at det brått forventes så mye av meg da. Denne tiden er den beste i løpet av hele året for meg, og jeg er vel bare redd for at tiden skal løpe fra meg. Plis si at det er flere som tenker litt i samme baner? Sommeren er så hektisk, samtidig ikke. Den er bare hektisk i hodet mitt. Jeg må seriøst senke skuldrene på ordentlig og bare nyte, haha. Ikke tenke så mye.

TALK LESS. ACTION IS THE THING

Og så har jeg begynt å prate litt mindre. Bittelitt. Haha. Ting blir mye gøyere når man ikke har pratet det ihjel. "I sommer skal vi gjøre mye gøy", "denne festen kommer til å bli fantastisk", "i kveld skal vi ha deilig sex". Don't be a talker. Take action. Hiv deg på bussen til Bygdøy og ta årets første bad, ikke snakk om hvor gøy det hadde vært. Overrask kjæresten med sexy undertøy. Samle venninnene dine og grill ute i parken.

Just do it, you know. SÅ ostete å si, men det er så sant.

Og forresten... Forrige gang jeg la ut et bilde av meg selv i truse begynte folk å diskutere hvor ekkelt det var fordi jeg har skrevet om vond lukt nedentil. Og disse kjipe menneskene kommer sikkert til å gjøre det samme nå som jeg nevnte sex i dette innlegget. I så fall, jeg ville bare si; det er sinnsykt barnslig, haha. Jeg tror ikke du ler av venninnen din om det hadde vært henne, så hvorfor le av meg? Jeg tok forresten noen stikkpiller et par dager på rad, og whoop, plutselig var det borte. Så enkelt var det. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så tabu å prate om, ubalanse i bakteriefloraen er ikke uvanlig :)

I feel GOOD today! Jeg tror det er fordi det er mandag. Mandag er digg, uansett om det er rød dag eller ikke. Solen står høyt på himmelen uten en eneste sky, så jeg har i anledning tatt på meg magetopp for å få litt farge på overkroppen. Jeg kjenner jeg blir så GLAD av D-vitamin!!! Sååå klassisk nordmann, haha! Men hello, det er altfor digg, får meg til å lure på hvordan i all verden jeg orket å gå ut av døren i vinter.Dette er Henrik som jobber på Kaffebrenneriet, han er sååå søt og blid hele tiden og han bare ooooser god energi - jeg og Fabian går hit nesten utelukkende på grunn av han. Hvorfor kunne ikke bare alle vært slik? Hihi.

Smiiiiiil!

Jeg håper dere får en nydelig start på uken!