hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

Kristine i 1000 biter, snart 100, snart 1 bit

Jeg vil ikke at noen andre skal holde rundt meg. Vil ikke tilbake dit jeg var, vil heller ikke at noen skal rense sårene mine for meg, noen ganger får man livet slengt så hardt i trynet at alt man kan gjøre er å reise seg opp av senga mandags morgen og gjøre det man alltid har gjort. De tre siste gangene jeg har vært på Rema 1000 har jeg blitt sjekket opp. Står det singel i panna mi, eller er det bare tilfeldig? Eller føler jeg meg bare så fri at man kan se det i øynene mine? Hjertet mitt er knust, jeg skal ikke lyve, men det var mer knust for 4 måneder siden. Da visste jeg ikke hvor bitene var engang. Nå har jeg alle bitene av hjertet mitt i hånden, og de blir færre og færre for hver dag. Kristine i 1000 biter, snart 100, snart 1 bit. Mens jeg står og funderer på hvilken kurv med jordbær jeg skal velge spør han meg ut, og jeg rødmer. Ser du ikke at hjertet mitt er knust? Så står jeg der alene med en kurv jordbær i hånden, etter alt det som var, og lurer på hva kjærlighet egentlig er. Hva pokker er det egentlig?

Alt jeg vet

Er at

Jeg gleder meg til å bli forelska igjen

For å være forelsket er det fineste i hele verden

Jeg tror ikke jeg kan komme på noe som er deiligere enn det

en digg lunsj

Annonse (sponset mat)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Dette er SÅ digg når man holder på å smelte bort. En kald, fresh acai-bowl fra The Juicery!! Jeg pleier enten å ta med meg en på Frogner på vei hjem fra yoga, eller så tar jeg en spasertur bort til Bislett for å hente lunsj der dersom jeg jobber hjemmefra. De har to butikker i byen <3 Ahhh, oh. Smakte denne for første gang i dag, kanskje min favoritt så langt. Jeg husker ikke hva den heter - men bare spør etter "den grønne", det var det jeg gjorde.

Forresten så har jeg ikke spist godteri på kanskje to måneder?? Søtsuget mitt er helt borte, det slo meg ikke før nå. Jeg føler meg mye bedre med god, fresh mat med masse næring i. Eller, jeg har spist chips da, men det regner jeg ikke som godteri, haha.

NÅ HAR JEG OPPDATERT TISE FORRESTEN! Go check it out! Jeg kommer til å legge ut mye mer fremover også, så følg med. Dette er gøy! X

følg med på Tise!

Jeg har gått opp litt i vekt!! Aner ikke hvor mye, jeg har ikke veid med siden sommeren 2016, men du vet, men man merker det. Kroppen min blir så glad av det. Jeg tror at mat er nøkkelen til veldig mye her i livet. Sånn, du vet når du har det dårlig? Og i tillegg ikke spiser? Det blir jo bare alt verre. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem til Oslo etter dagene mine hjemme i Førde var å lage meg en kjempedeilig middag for meg selv med favoritt-jazzlista mi på høyttalerne. Lavt, vel og merke, det er ingenting jeg setter mer pris på enn stillhet disse dagene. Elsker stillhet. Jeg husker den kvelden så sykt godt. Blir varm i hele kroppen av å tenke på det... Jeg koste meg skikkelig faktisk?! Jeg pakket ut av den lille bagen min, vasket HELE leiligheten og laget meg taco med bønner, verdens diggeste guacamole og hjemmelaget salsa med to saftige lime oppi. Neste gang jeg lager taco skal jeg prøve ut Oatly sin havrebaserte iMat Fraiche! Jeg er så spent på hvordan den smaker!

Image and video hosting by TinyPic

I dag tenkte jeg å legge ut klær for salg på Tise. Hører rykter om at det har vært av stor interesse for dere? Jeg elsker det!! Selv DIGGER jo jeg gjenbruk (som dere sikkert vet nå...), og siden jeg skal flytte tenker jeg det er greit å bli kvitt det jeg ikke bruker. Klesskapet mitt er blitt altfor stort. Som dere sikkert også vet er jo jeg typen til å bruke kun de samme klærne om og om igjen, så det er sjukt mye som bare henger der. Da kan heller noen andre få gleden av det. Så følg med utover dagen, jeg legger ut noen fete plagg!

Denne kjolen er vintage Chloé! Elsker den. Ellers smiler livet om dagen! Jeg har planer resten av uka, jeg har lært meg å bli et ja-menneske nemlig. Ingenting er deiligere enn å legge hodet på puta etter en sosial dag, da har jeg alltid så mye fint å tenke på i hodet mitt. Har du noen gang tenkt over det? At når man har hengt sammen med en person en dag så ligger man ofte i hver sin seng samme kveld og går gjennom samtaler, blikk og situasjoner? Rart, morsomt, alt på en gang, verden er fin ass.

økonomi og moreller og veganer i sosiale settinger

Jeg kjøpte denne nydelige genseren fra Missoni på fredag og hjertet mitt hopper litt hver gang jeg ser den hengende så pent ved vinduet. Så utrolig FIN! Jeg elsker sånne her overdeler, det ser ut som en cardigan og det er det vel for så vidt, men den kan knappes igjen på midten og da sitter den helt sykt fint på. Jeg ordner siste greier med banken nå før jeg skal overta leiligheten, det er enda 4 uker til men tiden går jo så innmari fort - så forsikringer og alt det der må være i boks før overtagelse. Voksenlivet. Shit. Plutselig ble jeg kastet inn i det. Tenk det. Nå har jeg 25 år fremover med lån å betjene, haha. Kan jo hende jeg får nedbetalt det før den tid - jeg kommer i alle fall til å være ekstremt bevisst på økonomien min fremover. Det er så viktig! Jeg kan gjerne lage et innlegg med tips til hvordan man kan spare penger? Jeg har jo spart i evigheter. Helt siden jeg tjente min første krone på denne bloggen. Det skal ikke så mange grep til, faktisk er det bare veldig GØY å spare! Så let me know om dere vil at jeg skal lage et blogginnlegg på det.

Jeg hadde helt glemt moreller. At det fantes. Herlighet så digg det er, jeg går og knasker på dem hele tiden nå. Ellers har jeg begynt å legge urtene mine i potter, det har jeg faktisk aldri tenkt på før. Ser så sykt fresht ut!! Instagram-innboksen min er full av tips fra dere om vegansk mat og jeg lagrer alt. Bilder, oppskrifter, små tips. Jeg trenger jo bare dere for å klare dette her, jo! Nå har jeg prøvd meg litt frem de siste dagene, og det er jo faktisk IKKE vanskelig. Det eneste jeg tror vil være min største utfordring er å mat i sosiale settinger og når jeg er ute og reiser, men det blir vel bare lettere med tiden ettersom flere og flere for øynene opp for et plantebasert kosthold. Alle middager jeg har vært på den siste tiden for eksempel (jobbmessig) har i alle fall hatt vegetariske alternativer. Altså er det noe jeg hater så er det å være et sted uten tilgang til mat... det er en av mine verste mareritt. Tror kanskje derfor jeg ikke liker hotell så godt. KJØLESKAPET MITT ER IKKE DER. Ja, de har restaurant, men jeg har lyst på mat før middagen også

Men ja!! Tusen takk for tips, jeg gleder meg til tiden fremover. En bedre planet :-)

drømmelivet

IT'S A WRAP! JEG FEIRET MED ÅRETS FØRSTE BAD

(Måtte fjerne bildene jeg la ut tidligere fordi de ikke kunne bli lagt ut før kampanjen går live, my bad! <3 X) Jeg ble booket inn til Line of Oslo sin kampanje, det var dem jeg gikk for under Oslo Runway i februar i år. Sååå gøy å få jobbe med dem igjen! I går ble jeg plukket opp tidlig på morgenkvisten før vi kjørte mot Nesøya, hvor det var så fredelig og pent og vakkert at jeg sverger på at jeg kunne blitt værende der i dagevis. Noen ganger slår det meg at jeg bare er 21 år og lever DRØMMELIVET. Jeg er så ufattelig heldig at jeg kan begynne å gråte av tanken!! Livet mitt de siste 4-5 årene har ikke vært kjedelig i et eneste sekund, jeg får konstant ny input av både mennesker og ulike jobber.

I går sovnet jeg på sofaen (altfor koselig) og våknet klokka 3 på natta. Alle vinduene mine stod åpne og jeg måtte seriøst sjekke hver ENESTE krik og krok i leiligheten i tilfelle en morder hadde hoppet inn og gjemt seg. Ja, jeg har sett alle sesongene av Criminal Minds, og JA, jeg vet hva mennesker er i stand til. Etter at jeg flyttet ut sluttet jeg å være husredd, men det hitter meg sånn... av og til. Skal bli godt å flytte i 4. etasje, ass!

video: Puma Defy - 1 plagg, 3 antrekk

Annonse for LOUDS

THE PUMA SHOES! La meg introdusere dere for Puma Defy. Herregud, jeg har brukt de samme joggeskoene i flere år, og da jeg nå tok på meg noen helt nye, ferske fra boksen (!), så føltes det som om jeg gikk på skyer. For en fantastisk følelse, haha. Disse lanseres 31. mai, og jeg har gjort en liten video for dere hvor jeg har kombinert dem på 3 ulike måter. Street, litt pynta, og en treningslook. Håper dere liker videoen!! Og om dere har spørsmål om hvordan klærne er i størrelsen eller hvordan de sitter på? Bare spør, så svarer jeg i kommentarfeltet :)

ALLE KLÆRNE I VIDEOEN ER FRA WWW.LOUDS.NO

VIDEO LAGET AV INSTAGRAM @KAJSALS

Det var sjukt gøy å lage denne videoen!! Jeg må gjøre dette mer!

SVART KJOLE HER
SOLBRILLER HER
STRÅVESKE HER
ARMBÅND HER

LEVIS BUKSE HER
ROSA CROPTOP HER

GRØNN GENSER HER
CALVIN KLEIN BRALETTE HER
PUMA TIGHTS HER

 

3 tips til dere

Annonse (sponset lampe)

RETRO LYKKE, MARKVEIEN 56

(Sponset) HER ER DEN NYE LAMPEN MIN! Jeg gikk innom Retro Lykke i Markveien for cirka to uker siden, de åpnet i høst og har SÅ utrolig mye fint. Denne lampen har jeg siklet etter siden jeg først fikk øye på den, jeg klarte ikke å få den bort fra tan lene mine så jeg dro inn i butikken igjen og spurte pent om de ville gjøre et samarbeid med meg. Det var så hyggelig! Jeg gikk rundt og gliste så mye at jeg nesten fikk vondt i ansiktet resten av dagen. Er det ikke bare verdens fineste lampe? Elsker rustikk gull. Fant ut at jeg er gulljente og at alle detaljene i den nye leiligheten min skal være i nettopp - gull. Det ser dere vel kanskje på interiøret mitt allerede. Uansett, tusen takk til Retro Lykke, jeg elsker gjenbruk og jeg elsker butikken deres. De har et nydelig bambus-bestikk som jeg vurderer å kjøpe... jeg skal nemlig skifte alt av bestikk og fat når jeg flytter. Enn så lenge er jeg overlykkelig over denne pene lampen, tenk at jeg har blitt så interiør-freak at jeg er der, liksom. Det er gøy, da!

Okey!! Nam! HAVREDRIKK ER SÅ DIGG! Egentlig elsker jeg alle de veganske variantene man finner i butikkhyllen, både den som er laget på mandel, soya og ris - men denne har en helt sjukt rund og digg smak som jeg tror faller som min favoritt. Hvor ofte spiser man frokostblanding egentlig? Eller KORN? Jeg vet ikke med dere, men jeg spiste det veldig mye i barndommen min (4-korn for life, mamma ville at vi skulle blande den inn med den vanlige for å gjøre den grovere, haha), så nå føler jeg meg tatt tilbake til 2004. Seriøst. Det SMAKER 2004. Bare enda bedre, på grunn av havremelken!! Dette må dere prøve, jeg går og snackser hele dagen. Så enkelt, men så godt.

Si hei til mitt nye Bonsai-tre! I bakgrunnen ser dere den gamle, jeg prøver å redde den fra og dø og jeg tror jeg kan klare det. Egentlig er jeg veldig kresen på planter, om stammen er pen eller ikke har så mye å si. Diskriminerende Krisssssy. Nei da, jeg bare vet hva jeg vil ha. Og denne ER så fin! Min favoritt! Den er på tilbud på Plantasjen, vet jeg nevnte det i forrige innlegg men jeg følte for å nevne det igjen. De holder jo åpent i dag, så kanskje jeg skal være ekstra crazy og dra ned i Markveien og kjøpe meg enda en. Oh, og enda et hot tip! Søstrene Grene selger keramikk-skåler til en kjempebillig penge, jeg går alltid dit. Det tror jeg faktisk en av dere blogglesere som tipset meg om i høst, så takk til deg som la igjen den kommentaren!

Liker dere sånne her innlegg, forresten? X

den fineste helgen på lenge

Annonse: Sponset klær fra LOUDS

FOTO: KAJSA LIAN SPANIC (@KAJSALS)

Ey! Jeg har fått litt farge, jo! Det er rart å være brun igjen, jeg føler ikke jeg har vært det siden Florida 2014, haha. Ikke at jeg noensinne kommer til å bli så brun igjen, det var helt krise. Husker vi skulle til Disney World en hel dag (i 35 varmegrader) og hele gjengen gikk rundt og smurte seg inn med SPF30 på hele kroppen annenhver time, tror dere jeg i det hele tatt hadde MED meg solkrem? Jeg hadde ikke med meg vann engang. Pepsi Max var alt jeg trengte. Hardcore bitch. Or not (STAKKARS MEG SELV. Tenk at jeg på ekte drakk brus i stedet for vann...)

I dag er det søndag og endelig kan jeg puste ut etter en lang, men sjukt fin helg. Kanskje fineste helgen jeg har hatt på lenge. I går hadde jeg hele formiddagen for meg selv, jeg stod opp, blogget, tok meg en løpetur langs Akerselva (HELT FANTASTISK!), dusjet, danset i undertøy til gamle spillelister (!!!), kjøpte meg ny Bonsai-plante til kun 200 kr på Plantasjen og fylte kjøleskapet med masse digg. Dæven, jeg er så god til å ta vare på meg selv. Føler forresten at leiligheten hevet seg fem hakk bare ved å få inn en ny plante her.

På kvelden slo jeg ut sofaen til sovesofa og tok inn begge dynene, jeg og Sela så på film til fuglene begynte å kvitre. Med hver vår skål med nudler og masse stearinlys. Dere må se Drive! Elsker den filmen. Kan se den igjen og igjen.

Nå? Nå skal jeg: ta meg en løpetur, betale regninger, vaske klær, stikke en tur innom Oslo Vegetar-festival over elva og gjøre meg klar til shoot i morgen tidlig. Denne snuppa skal legge seg TIDLIG i dag. Har på følelsen av at morgendagen blir helt sjukt bra!!

jeg skal bli 100% plantebasert i 2018!

I 2018 SKJER DET!

Okey!! Dere! Jeg har tenkt veldig mye de siste dagene. På planeten, dyrene, min egen kropp og helse, fremtiden. Plutselig ble det så aktuelt for meg, og da jeg var på workshop på Egmont i går med en rekke andre influencere begynte hodet mitt å spinne enda mer etter en samtale med en jente som har vegansk kosthold. Jeg føler det er på tide at jeg setter et mål. Og jeg setter IKKE mål uten å fullføre dem, for det gjør meg bare kjempedeppa. For et år siden sluttet jeg å drikke Pepsi Max (jeg var avhengig: 2-3 liter om dagen), nå er det på tide å gjøre endringer som ikke bare er for meg selv - men for miljøet som angår oss alle. JEG SKAL BLI 100% PLANTEBASERT I KOSTHOLDET MITT I LØPET AV 2018!

Det vil si; jeg kommer til å bruke sommeren og de neste månedene fremover, til å teste ut veganske produkter og erstatninger for kjøtt og meieriprodukter. Jeg skal lese meg opp, bli kjent med den veganske verdenen, finne ut hva jeg må holde meg unna - ofte kan enkelte matprodukter se veganske ut uten at de er det. Så ja, jeg må lære! Dette blir gøy! Vet også at mange av dere kan ALT om dette - dere må vite at tipsene deres er gull verdt for meg som er ny i gamet.

Å kutte ut kjøtt og erstatte med bønner/linser/tofu er ikke noe problem (sistenevnte har jeg faktisk ikke prøvd enda, det blir spennende!), for meg blir det heller en utfordring å kutte ut ost først og fremst, for det er jeg så utroooolig glad i. Skal ikke lyve, dere vet at jeg elsker det. Jarlsberg, parmesan, Manchego, chevre... Jeg må gi slipp på noe av det beste jeg vet, men planeten er så utrolig mye viktigere enn mine ostebehov.

Ellers vet jeg jo at det finnes gode erstatninger for rømme og Crème fraîche for eksempel, jeg har enda ikke prøvd det ut, men tror ikke det blir noe problem. Har hørt at dette smaker ganske likt - det er jo ikke sånn at jeg synes rømme smaker så INNMARI digg akkurat, man har det jo bare på toppen av tacoen for å fremheve smaken og det tror jeg den veganske gjør det like fint. Mandel- og havremelk har allerede sin faste plass i kjøleskapet mitt, så det er ikke noe problem. Oh, forresten! Frokostblanding med havremelk, dere! Jeg har fått helt dilla.

Jeg elsker frukt og grønnsaker, å spise noe som kommer rett fra jorda føles riktig og bra. Så, nå skal planteriket utforskes! Jeg kommer til å ta dere med på hele reisen og gi dere oppskrifter, tips og triks underveis. Det er også veldig viktig at jeg får i meg alle de vitaminene jeg trenger når jeg legger om til denne livsstilen, så dette kommer jeg også til å ha fokus på.

OG DERE? REKK OPP HÅNDA OM DERE ER MED MEG PÅ ET PLANTEBASERT KOSTHOLD I 2018! LA OSS GJØRE DET SAMMEN!

dagens vintage-funn!

STORT SKJAL FRA MAX MARA - PERFEKT STRANDSKJØRT. JEG HAR PÅ MEG EN SVART BIKINI UNDER BARE. 149 KR PÅ VELOURIA VINTAGE

GOD FREDAG! Vet dere hva!! I dag våknet jeg i et helt fantastisk humør. Stod opp klokka 6 og innså at sola allerede hadde vært oppe i en stund (små men veldig ekte gleder ♥), spiste frokost, dusjet og gjorde meg klar til workshop på Egmont som agenten min hadde stelt i stand. Hun er verdens feteste! Bloggerne var der også, og det er alltid så gøy å både filme og henge med dem. De har jo vært med meg helt fra russetid i Førde til nå - absolutt HELE reisen. Verdens største trygghet å møte dem. Er det noen som kjenner meg godt så er det den gjengen, både filmcrew og jentene på regi. Ah, nei, det var bare en skikkelig fin dag. Jeg tok på meg hæler og hadde ingenting imot å måtte vente 11 minutter på bussen. Vanligvis har jeg en grense på 5 minutter, maks, er det mer enn det så går jeg til neste busstopp. Men i dag var det fint å bare sitte der, utenfor Arkitekturhøyskolen med alle studentene som gikk forbi, sikkert på vei til eksamen, i morgensola. Jeg drømte at jeg kom opp i engelsk muntlig eksamen i natt og at jeg var den eneste på hele kullet som kom opp. Jeg var gjennomsvett da jeg våknet, for jeg hadde ikke tid til eksamen OG alt det som skjer om dagen. Så de første fem minuttene da jeg våknet gikk til å organisere og få alt til å gå opp, haha. Da jeg kom inn på badet og kastet vann i ansiktet mitt innså jeg at jeg bare hadde drømt.

(TROR NOEN GLEDER SEG TIL Å STUDERE)

Jeg må bare si det; elsker å gå forbi studenter på gata for tiden!! Jeg får liksom litt av den eksamensperiode-følelsen i meg, selv om jeg ikke har tatt videre utdanning enda - som så klart er MYE mer krevende enn videregående-nivå. Eksamenstiden er grusom, men så fin også, oppi alt. Jeg elsker å være nervøs for noe, å kjenne at kroppen min skjerper seg skikkelig :)

Vel, det innlegget egentlig skulle handle om var det nye skjørtet mitt. Herregud. Jeg våknet i dag og visste at jeg måtte innom Velouria. Du vet, magefølelsen. Jeg bare måtte. Det var et kall. Og hva skjedde! Jo, jeg kom inn, og fant nesten AKKURAT det jeg så etter. Jeg vil nemlig ha et stort stykke lin (i akkurat denne  grågrønne fargen) som jeg kan bruke som et kult sommerskjørt. Jeg fant noe tilsvarende, bare i et annet stoff. Åh, som jeg elsker det! Festet det bare med en klype i hoften. Elsker sånne små detaljer... Linskjørtet finner jeg, jeg tror jeg bare kjøper et stykke tekstil i stedet. X

Nå kommer Sela til meg og vi skal på middag med noen venner. Kooooos! Skal legge meg tidlig i kveld, kjenner at lørdagen i morgen er en dag jeg har lyst å få mye ut av.

FOR en nydelig fredag!!! Jeg er så glad akkurat nå og jeg vet egentlig ikke helt hvorfor.

Takknemlig, kanskje. X

svar på spørsmål

NOEN SPØRSMÅL DEN SISTE TIDEN

Hvordan kjenner du og Sela hverandre?
Vi møttes på bursdagsfesten til Helene Hammer i høst, og fikk en veldig fin tone. Så ja, tiden gikk og så møtte jeg henne for en kaffe før jeg dro hjem til Førde og alt føltes bare så fint. Etter det har vi bare blitt veldig fort kjent og overnatter hos hverandre hele tiden <3 Den siste måneden forbinder jeg med henne, så mye har vi hengt, haha. Jeg sover ikke engang ofte over med venner!! I går hang vi hos henne og så på Paris Hilton-videoer i timesvis før vi sovnet, herlighet så koselig.

Kan du fortelle om kostholdet ditt?
Jeg har en ting å si; spis når du er sulten, og spis til du er mett. Jeg har ALDRI hatt noe "fast" kosthold, det ville vært veldig rart for meg. (Utenom da jeg ikke spiste løk/hvitløk/en rekke grønnsaker/laktose/gluten på et helt år fordi magen min var helt ute å kjøre. Den tid er over heldigvis) Og! Varier i matveien, prøv ut alt som kan prøves. Jeg elsker å eksprimentere, det gjør meg så glad! Alle er så forskjellige, jeg for eksempel, er utrolig glad i å spise sent. Våkner jeg klokka 03:00 på natten kan jeg gjerne ta meg en halv brødskive liksom, haha. Bare fordi det er koselig

(LOL)

Hva gleder du deg til akkurat nå?
Jeg gleder meg til å flytte i min egen leilighet. Jeg gleder meg til å drikke en Ginger Joe i parken med venner i helga. Jeg gleder meg til å begynne å nedbetale lån (LOL). Jeg gleder meg til å finne så fine skatter på interiør-shopping at jeg hyler av glede. Jeg gleder meg til å gå inn døren i min egen leilighet etter en lang dag og kjenne at jeg er hjemme, på ekte. Jeg gleder meg til å dra til Amsterdam med Madde og LOUDS. Jeg gleder meg til å bli forelsket for det er VERDENS beste følelse!!! Jeg gleder meg til å danse ute i solen på et tak i Oslo en sen sommerkveld med gode venner rundt meg. Jeg gleder meg til workshop med Egmont i morgen.

Hvordan soler du deg nå? Mtp. solskaden?
Her er sannheten: Jeg får dødsdårlig samvittighet hver gang jeg soler meg. Jeg føler meg sååå slem mot huden min. Fordi jeg vet at solen er hudens verste fiende. MEN! Jeg bruker alltid SPF 50 i ansiktet og SPF 30 på kroppen. Jeg håper og tror at det hjelper litt i alle fall. Tror ikke jeg tør å bli altfor brun i sommer, selv om det er veldig fint så er jeg bare så utrolig redd for huden min, både for hvordan den er nå og hvordan den blir om 20 år. Husk solfaktor! (Jeg og Sela prøvde å sole oss i dag på plenen hennes og klarte ikke mer enn 30 minutter før vi kokte over så jeg tror egentlig det skal gå fint)

Kan du fortelle mer om hva som skjer på modellfronten?
Jeg har en modelljobb nå på mandag faktisk! På Nesøya, i fint og idyllisk sommervær!! Gleder meg SÅNN! Jeg skal lage et eget innlegg om hva jeg tenker fremover, nå som jeg har kjøpt leilighet er jeg jo mye mer fleksibel for å dra utenlands så jeg begynner å klø litt i fingrene etter å reise helt ærlig. Agenten min ville ha meg i Singapore i 2 måneder i vår, og da var det heeeeeelt uaktuelt for meg. Nå er jeg singel og fri, og klar for alt livet har å by på. Drømmene mine skal aldri knuses med mindre jeg selv bestemmer meg for det. Jeg har veldig lyst å prøve ut New York eller LA, jeg tror det kan være et marked for meg. Eller? Drømmer er så fint. OG JA JEG VIL FORTSATT GÅ VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW. Helt ærlig har jeg en magefølelse på at det kommer til å skje. Magefølelsen min har en tendens til å stemme. Men jeg vet at jeg har en LANG vei å gå, om så. Da må det jobbes!!

(BLE VELDIG GLAD OG OPPKAVET AV Å SKRIVE DETTE!!)

Kan du vær så snill og lage en videoblogg om hvordan man skal takle et brudd?
JA! Ja! Så klart. Det er så mange hjerteknuste som mailer meg og sender meg melding, og jeg blir så glad for at dere kommer til meg, for vet dere hva? Jeg skal hjelpe dere!! Videoblogg kommer ♥ ♥

uredd

Omg! Se hva jeg fant! Kristine Ullebø på 19 år, ung og lovende i Oslo. På BI-baren og hore-støvlettene (som jeg for øvrig så dritfet ut i)!! Sånn, det siste året mitt har livet mitt vært veldig kaotisk og ikke riktig, men denne tiden her var SÅ fin: september 2016, helt ny i byen, jeg bodde med Frida (vi var i samme russebil) i Oslo og joinet henne på baren på BI en helt vanlig torsdag. Helt uten bekymringer. SÅ gøy vi hadde det. Jeg ante ikke hva jeg hadde i vente, alle menneskene jeg møtte på var fremmede og jeg var generelt bare ekstremt uredd. Litt sånn føler jeg at jeg er på. I denne fasen. På nytt, med litt erfaringer i bakhånd. Nå skal jeg oppleve Oslo på en helt ny måte, og det kiler litt i magen av å tenke på det. NÅ starter det!! Jeg har alltid riktig magefølelse og magefølelsen min nå forteller meg at året fremover kommer til å by på mye nytt og spennende. Krisssy er uredd!!

Måtte bare dele dette. Disse kveldene er så nydelige at jeg ikke får lyst å sove engang. 

I går kveld på Bygdøy klokka halv ti.

Hot tip: bruk Sriracha Hot Chili Ginger Sauce på toppen av f.eks knekkebrød!! Elsker spicy!

Enda en liten throwback. Her hadde jeg nettopp begynt å handle mye vintage. Denne jakka er fortsatt en av mine beste kjøp! Kjøpte den faktisk denne dagen bildet ble tatt, jeg husker det utrolig godt :) Åh, jeg blir bare veldig glad og håpefull av å se på disse bildene. Glad, lett til sinns, fri, verdifull. Det er det jeg skal være <3

Mange av dere spurte om denne middagen, forresten! Tok meg seriøst 10 minutter maks. Det er scampi stekt med olje, hvitløk og chili, og risnudler hvor jeg har blandet inn Hot and Snur stup mix (Tom Yum). SÅ STERK!! Det ser dere kanskje!! Men himmelsk god!! Kjøpte den på A-Market, så klart. De burde sponse meg snart. Topp med fersk koriander og masse lime :)

frihet

Frihet

Kjenner du det?

Den deilige følelsen av at verden er din?

I går hadde jeg verdens fineste dag!!! Jeg og Håkon gikk rundt i byen, han hadde nettopp levert siste utkast til masteroppgaven så endelig fikk jeg hengt med han. Jippii!! Han er også i prosess ved å kjøpe leilighet, og det er så gøy, for nå har vi en felles greie for alt det innebærer. Vi ble gående rundt på Løkka og se på interiør! Og vi fant sååå mye! Jeg kjøpte nye 8 nye Duralex-glass og fant ut hvilken Le Creuset-panne jeg skal kjøpe (farge altså), de er virkelig verdens beste å ha på kjøkkenet. Du kan lage ALL slags mat i dem! Skal tilbake nå etter jobb og hente den, jeeeehoo :-) Så ja, jeg fant også en helt perfekt lampe til soverommet som jeg ikke kan vente med å vise dere, jeg vet allerede hvordan jeg vil ha det i leiligheten min på St. Hanshaugen så det er ikke problem å kjøpe litt smått av interiør allerede nå. Selv om jeg egentlig burde vente. Jeg er altfor gira. Veggene mine skal forresten males beige eller lys brun har jeg gjort en avgjørelse på. Helt bestemt på en "earthy" tone i leiligheten nå! Elsker beige, brun, tre, grønt, keramikk-farget... <3

Etterpå kom Sela og vi kjørte til Bygdøy hvor vi satt på berget til sola gikk ned. Dødskoselig! Nå er jeg på vei hjem fra Jessheim etter shoot med LOUDS :) Skrives når jeg er hjemme x

video fra da jeg kom tilbake fra førde

Hei fine mennesker,

Bare en liten video jeg laget da jeg nettopp hadde kommet hjem fra min lille Førde-ferie for noen uker siden. Jeg ville egentlig ikke poste den, men så tenkte jeg... hvorfor ikke. Hi hi. Jeg kom hjem til en fargerik Oslo med en helt ny start, og se så bra det føltes... <3 Her hadde jeg faktisk ikke kjøpt meg leilighet enda, haha!! Herregud så mye som har skjedd på disse ukene.

Tror aldri livet mitt har gått så fort som det har gjort siden denne dagen. X

Jeg skrev ned en liste over alt positivt i livet mitt i går og den ble så lang at jeg fikk tårer i øynene.

Ooooh!!! Akkurat nå sitter jeg forresten i bakgården og blogger til dere, og plutselig hører jeg noen spiller piano fra ene leiligheten. Haha, måtte bare fortelle det, jeg fikk helt frysninger og måtte ta pause fra blogginnlegget. NYDELIG 

(OG NÅ BEGYNTE HUN Å SYNGE OGSÅ????)

Da jeg landet på Gardermoen og satt på flytoget inn mot Oslo igjen tenkte jeg bare,

"Nå. Nå starter det".

litt om i dag

Jeg har en milelang liste på notater over filmer jeg må se og i går fikk jeg krysset Kalifornia av listen. FOR en fet film! Se den om du ikke allerede har gjort det! (Jeg henger veldig langt etter så føler egentlig ikke at jeg er den rette til å tipse om film. Det positive er at jeg har hundrevis av magiske filmopplevelser fremfor meg, haha) Karakterene er så utrolig kule, spesielt jenta som spiller Adele, herregud?! Så ung men så voksen på samme tid?

I dag farget jeg øyenbrynene mine og leppene mine er skikkelig såre så de ble plutselig knallrosa, haha. Med andre ord: jeg trenger ikke sminke. Føles dødsbra. Jeg føler meg ofte mest komfortabel uten sminke, for da vet jeg at mascaraen ikke renner eller at jeg må passe på at leppestiften ser bra ut. (Bildene i innlegget er ikke fra i dag)

Jeg gleder meg til å morgen for da er det hverdag igjen, jeg vet at jeg bestemmer dagene mine selv med den jobben jeg har, men jeg elsker elsker elsker å se mennesker passere vinduet mitt på vei til jobb klokka kvart over syv om morgenen, å gå på en full matbutikk og møte kjentfolk, gater fulle av folk som skal et sted. Hektisk, jeg liker det.

Ellers! Så går det veldig fint. Jeg føler livet mitt er kommet på stell igjen <3 Hva vil dere ha innlegg om? Skal bruke resten av kvelden på å skrive innlegg som kommer nå denne uken. Rop ut om det er noe spesielt dere ønsker :-)

et deilig frokost-tips!

CIABATTA MED PHILAFELPHIA OG AVOKADO

Endelig mandag!! Denne dagen skuffer aldri!! Jeg følte hele kjøleskapet var tomt da jeg våknet (jeg var tom for Jarlsberg med andre ord, for meg betyr det at jeg ikke har noe pålegg), men så fant jeg to rundstykker i fryseren, en Philadelphia gjemt langt bak i den ene hyllen pluss en hel haug av ferske grønnsaker - så det viste seg at jeg hadde alt jeg trengte og mer til en digg mandagsfrokost. Jeg spiser nesten ikke kjøtt lenger (kan ikke huske sist jeg kjøpte det på butikken, selv om jeg av og til spiser det når jeg får det servert), og herregud så mye kvikkere jeg føler meg. Min store svakhet var at jeg elsket pølsepålegg. Sognemorr, chorizo, vossafår... You know. Men så bestemte jeg meg for å slutte å kjøpe det fordi jeg fikk så dårlig samvittighet for hver eneste pakke jeg kjøpte, og wow, man merker jo helt sjukt stor forskjell på kropp og energi. Jeg føler meg SÅ mye kvikkere! Jeg kan nesten ikke tenke meg hvordan det er for dere som er veganere, da er sikkert forskjellen enda større. Men, kjøtt - jeg begynner der <3 Kanskje jeg skal ha som mål å ikke ha et eneste animalsk matprodukt i den nye leiligheten min? Hmmm... Jeg skal definitivt sette en plan for det, men noe sånt høres ut som en gøy og spennende utfordring. Det er jo egentlig bare å bestemme seg for å ikke spise/kjøpe det mer.

Her kommer i alle fall et vegetarisk frokost-tips!

PHILADELPHIA, AVOKADO, FERSK KORIANDER, MASSE RØDLØK, CHERRYTOMATER, AGURK

SKVIS OVER LIME, KRYDRE MED PEPPER

og så sa folk at den ekte kjærligheten ville komme

Og så sa folk at den ekte kjærligheten ville komme,

og alt jeg ville var å slå dem i trynet

Sånn føltes det

God søndag! Jeg har vært våken siden kjempetidlig, men har bare surret rundt og hatt en skikkelig ordentlig søndagsmorgen for meg selv. Kjøpte nybakt brød på Åpent Bakeri, drakk ananasjuice fra favoritt-koppen min og hørte på den nyeste episoden til Konspirasjonspodden. I går var... SÅ GØY!! Herreguuuud, for en fin sommerkveld!, jeg kommer til å huske den for alltid. Vi spiste brunch hos Louise med hennes 2 bestevenninner og snakket om utdanning på verandaen hennes i solsteken. Du vet de samtalene som kunne holdt på i timesvis? Ja. JAAAA. Jeg elsker utdanning og skole og karakterer og kunnskap og naturlig nok elsker jeg også å prate om det. Det er så mange muligheter der ute at jeg nesten blir helt svimmel, men herlighet for en luksus. Man kan velge og vrake i studieretning, og for min del? Alt jeg vil er å lære. Gleder meg kjempemye til den dagen jeg skal begynne å studere - kanskje neste år? (Jeg har allerede bestemt meg for at det ikke blir nå til høsten, til tross for hvor gira jeg er, haha. I år er det jobb og kun jobb jeg skal fokusere på ♥) Så ja, det var utrolig hyggelig, jeg ville aldri at samtalen skulle ta slutt eller at solen skulle gå ned. Etterpå dro vi videre i en bursdag på Americano Pinerolo hvor vi hang resten av kvelden, masse kjentfolk og musikk og god stemning til langt på natt. Megagøy! Jeg fikk så sykt sykt sykt deilig sommerfølelse gjennom hele kroppen der vi stod med sola i ansiktet <3

Denne søndagen skal jeg vie fullstendig til å lese bok. Vi snakkes litt senere x

å bli inkludert <3

LØRDAG!

Fy søren for et deilig vær!! Jeg har ligget og solet meg helt til nå :-)

Nå er jeg på vei til min venninne Louise! Jeg ble invitert med på en fest i dag sammen med venninnegjengen hennes i finværet, jeg er så takknemlig og ydmyk for at jeg har så mange fine, inkluderende mennesker rundt meg. Helt ærlig var jeg redd for at jeg skulle sitte igjen alene uten noen etter alt, du vet når du blir oppslukt i et forhold og alt annet rundt deg blir ubetydelig. Jeg var en kjempedårlig venn i det forholdet jeg var i, og da jeg innså at dette ikke går mer var da jeg måtte løpe fra bestevenninna mi Julie sin bursdag, fordi jeg var så ødelagt og revet i stykker innvendig. Alle kunne se det på meg, og jeg husker hvor utrooooolig hardt jeg prøvde å late som at alt var fint og bra, når sannheten var at livet mitt var blitt til et levende mareritt. Den følelsen er helt grusom, fordi du vil så gjerne være en god venn, men du har ikke noe som helst energi til overs i hele kroppen din, du har bare visnet fullstendig på innsiden og alt du klarer er å prøve å få kjærligheten til å fungere. Det er fort gjort å miste de som alltid var der for deg, jeg forventet helt ærlig ikke at de skulle være der den dagen jeg stod alene. Jeg har blitt rørt til tårer av hvor støttende de rundt meg har vært, og jeg har vært så heldig at jeg til og med har fått noen nye blomster inn i livet mitt på disse ukene. Før dette hadde jeg ikke energi til å jobbe med vennskapene mine, men nå merker jeg gleden av hvor fantastisk deilig det er å ha fine, ordentlige vennskap som man kan være en like god venn med tilbake <3 Dette blir en bra sommer!! Jeg kjenner det på hele kroppen! Vi snakkes i morgen :) Ha en nydelig lørdag x

hello!

Hei fine folk! Hvordan har dere det? Jeg hadde en fantastisk 17. mai-feiring, og har egentlig bare slappet av etter det. Vi feiret verdens beste Fetisha som har bursdag på selve nasjonaldagen, og frokosten endte opp med å bli en fest som varte hele dagen, dødskoselig. Koste meg virkelig ♥ Jeg dro riktig nok hjem klokka 16, det føltes riktig og veldig bra. Så slapp jeg å bli fyllesyk, i går lå jeg bare og solte meg hele dagen på plenen utenfor leiligheten. Jeg leste en hel bok!! Krim SLUKER jeg, jeg klarer ikke å legge det fra meg. Har alltid elsket krim-bøker, helt fra jeg var liten av. 

Og så laget jeg mat hele dagen. ♥ Maaaaat ♥ Var det én ting jeg var bestemt på fra starten av, så var det at jeg ikke skulle gå ned i vekt i denne perioden. Kroppen bruker så sjukt mye energi på å føle så mye (jeg kunne KJENNE at kroppen forbrant fort som bare det), så jeg sørger for å spise enda mer enn før. Det føles bra! ♥

Jeg må bare vise dere den fine matkassen min!! Krisssy's Matkasse, hehe. Jeg er blitt så glad i kjøkkenet mitt at det nesten er rart at jeg skal flytte herfra nå, men så innså jeg jo at det nye kjøkkenet mitt kommer til å bli ENDA koseligere. Gleder meg så sykt til å innrede og dandere og fikse!! Æææ!! Kjøkkenet er kanskje det jeg gleder meg aller mest til, skal jeg være ærlig. 

Er jeg virkelig kommet der at jeg viser innkjøp av MAT?

Ja

Denne er dødsdigg å ha i når du lager hjemmelaget suppe eller nudler!! Jeg elsker å lage risnudler med masse ferske digge grønnsaker i, og med denne oppi? Mmmm!

Et lite tips er å kjøpe tørket chili og knuse dem i en morter. Jeg bruker disse til matlaging hele tiden!! Og dersom du foretrekker ferske så har de ferske, små (og myyyye billigere) på de utenlandske matbutikkene. Jeg har kjøpt alt her i dette innlegget på A-Market i Torggata. Handler nesten mer der enn på Rema 1000, haha.

Håper dere liker disse små tipsene! X

meglermøte, nudler og blomstrer

Jeg har signert kjøpekontrakt for leiligheten min. LOL. Kavet meg avgårde til Majorstua på meglerkontoret og innså etter ca. to sekunder at jeg burde hatt med meg en voksen eller Helene, noen som kan dette. Jeg er veldig selektiv på hva jeg interesserer meg for, sånn som for eksempel å lese seg opp på boligkjøp synes jeg er gørr kjedelig. Alle synes visning er dødsgøy og lærerikt, jeg gikk på en og synes det var nok. Det er kanskje min verste egenskap, at jeg bare interesserer meg for det jeg velger å interessere meg for, om dere skjønner. Haha. Så ja, jeg ble jo spurt om forsikring og ditt og datt i kontrakten, tror dere jeg hadde PEILING eller. "Øøøh, kan jeg bare ringe pappa kjapt på bakrommet?". Pappa tar den ikke. Mamma tar den ikke. HÅKON TOK DEN. Jeg burde jo lest meg litt opp på dette, men jeg stolte på Håkon og magefølelsen. Har seriøst innsett de siste ukene at magefølelse er den mest riktige måten å ta avgjørelser på EVER

Elsker magefølelsen min

Okey, så dere husker at jeg fortalte om disse glass-nudlene for et par innlegg siden? Jeg er hekta. På ekte. Kjøpte et par så har jeg til i morgen på 17. mai, jeg er den typen som drar hjem mellom slagene for å munche alene i sofaen i en time, bare sånn, som et symbolsk pusterom. Tenk at det er 17. mai i morgen, forresten :-) Jeg har fått bunaden i hus (tror jeg nevnte det... men jeg må bare si det igjen) og gleder meg til å oppleve min 2. nasjonaldag her i hovedstaden. Fjoråret var sykt gøy!! I Førde fester man ikke på 17. mai på denne måten, det er helt unikt her i Oslo. Så... ja, jeg synes det er skikkelig stas. Jeg skal i frokost til Fetisha og så videre på en annen frokost, etter det tar jeg ting bare som det kommer

Utsikten ut rommet mitt akkurat nå. Jeg har en skikkelig merkelig, men deilig følelse i meg i dag. I natt sov jeg så godt at dere ikke aner!! Og da jeg våknet var jeg i helt strålende humør, takknemlig for livet og alt rundt meg. Jeg legger merke til flere blomstrer enn før og jeg studerer i detalj hvordan trærne beveger seg i vinden. Ikke minst, hvordan de forandrer seg fra dag til dag. Litt på samme måte som meg for tiden. Verden er så stor om man bare våger å åpne øynene. Takk for alle fine kommentarer, det renner inn med mailer, meldinger og alt, og vit en ting; jeg leser alt. Dere er fantastiske.

dagens antrekk

Annonse for LOUDS

Bukse fra Colourful Rebel (HER!), sko fra Birkenstock (HER!), t-skjorte fra Calvin Klein (HER!)

Back at it med antrekksbilder!! Såååå lenge siden! Oslo er nydelig for tiden som dere ser, jeg kan begynne å gråte bare av å se på Akerselva som renner mellom trærne. Nå er jo jeg ekstra emosjonell om dagen, men på veldig mange fine måter. Jeg har begynt å drikke morgenkaffen i soveromsvinduet mitt, med beina ut vinduet. Så smiler jeg og sier hei til noen forbipasserende på vei til jobb, ja, mennesker er faktisk hyggeligere enn man tror. Jeg har ikke grått siden jeg kom hjem til Oslo etter min lille Førde-ferie, men i går da jeg skulle legge meg kom tårene. De rant, de rant og de rant. Himmelen var fortsatt mørkeblå, netting-gardinen danset litt i vinden, vinduet stod på vidt gap og jeg kunne helt ærlig ikke brydd meg mindre om jeg bodde i 1. etasje og at det egentlig er litt skummelt. Så jeg skrudde på det lille nattbordslyset, åpnet Mac'en som lå ved siden av meg, og skrev et innlegg i fullt tårekaos, det gjorde så vondt at jeg ikke klarte å stoppe å gråte men så gikk det liksom over etter at jeg fikk alt ut.

Rart det der.

JEG HAR FÅTT LEOPARD-SLENGBUKSEN I GRØNN! Som dere sikkert ser. Altsåååååååå, jeg føler meg så vanvittig bra i den, haha. Dere finner den på the one and only louds.no. Direktelinkene ligger under bildene. Hi hi. Og til dere som spør, den kommer i brun (den andre jeg har) etter hvert også :)

Hva synes dere om antrekket? MÅ bare spørre, det er obligatorisk i outfit-innlegg

jeg vil være sterk men nå er jeg svak

Jeg så han da han hentet det siste flyttelasset sitt og jeg kan ikke forklare hvor hjerteskjærende det var. Å fy faen, så vondt det var. Som om alt jeg har opplevd i livet til nå bare har vært en barnelek, er det liksom nå den utholdende smerten kommer og tar meg? Den man liksom bare skal tåle fordi man er voksen?

Vi sa nesten ingenting

Bare følte veldig mye

Og da han klemte meg, jeg sverger, jeg tror aldri noe har gjort så vondt før. Aldri har jeg følt meg så håpløs, aldri har jeg følt at det ikke finnes en eneste fasitsvar på det store kaoset inni meg. Jeg vil aldri at det skal bli oss igjen men det er så vondt å se et menneske du har elsket så utrolig høyt

Hjertet mitt var kun for han

Det er bare så rart hvordan kjærligheten kan forandre seg fra noe fantastisk til noe forferdelig

For et år siden løp vi rundt i gatene i Oslo, tok årets første bad på Bygdøy, spiste pizza i senga mens vi så på Kill Bill, jeg sovnet i armene hans hver kveld,

Plutselig bodde vi sammen

Vi flyttet inn i leiligheten sammen i januar og hadde det så sjukt fett den første tiden

Jeg løp hjem på isen i kalde Oslo med en rødvin i hånden på vei hjem fra jobb, jeg løp kun fordi jeg ikke kunne vente med å komme hjem og kysse han, så godt var det

Fy faen så forelska jeg var i han

Og nå er bare alt helt borte

Kjærligheten vår er ødelagt og den kan aldri repareres

Jeg synes bare det er så utrolig mye å måtte føle på

video: helene hammer og Kristine Ullebø

HVORDAN VI BLE KJENT, VENNINNEPRAT, NY LEILIGHET OG PLANER FREMOVER

RØDTOPPENE

Helene har begynt å blogge!! Okey, dette er SÅ gøy! Jeg må på forhånd beklage for en altfor lang video, planen var egentlig å lage en liten introduksjonsvideo på rundt ti minutter, men så hadde vi virkelig altfor mye å prate om og plutselig ser vi at filmen har rullet i 55 minutter. Er det MULIG!! Jeg er så dårlig på video, men jeg håper dere liker litt (ekstremt mye) venninneprat. Jeg dør fullstendig av at Helene er det eneste mennesket i livet mitt som prater ENDA mer enn meg, hahahaha. Det er faktisk utrolig bra gjort

HELENEHAMMER.NO

Check her out! Personlig med en hel haug av mote og interiør rett fra sjela. Jeg savner bloggere med de ekte tipsene, de du faktisk trenger. ALTSÅ: Helene er mitt leksikon her i Oslo, haha. Er det en dame som vet hvor man spiser best asiatisk eller hvor man får tak i de fineste sengetrekkene, så er det henne. Derfor elsker jeg at hun har startet å blogge <3 X

Så, fremover tenkte vi å kjøre videoer med skikkelig girl power, snakke om ulike temaer og svare på spørsmål fra dere. HVA som helst. Venninneproblemer, hvordan komme seg gjennom et brudd - hva ønsker dere? Gjerne legg igjen en kommentar i dette innlegget x

(Neste video skal bli veldig mye kortere, haha!!)

det verste med å ha et knust hjerte

Jeg tror det verste med å få hjertet sitt knust er at for første gang er det ingen i hele verden som kan redde deg,

Ikke en ny kjærlighet vil kunne redde deg,

Ikke vennene dine,

Ikke foreldrene dine,

Det er ingen som ser deg gråtende på gata som kan redde deg,

Og den aller siste i hele verden som kan redde deg er det mennesket som knuste hjertet ditt

Sorgen er i deg og ingen kan ta den for deg. Det er du som må høre lyden av de knuste bitene som treffer bakken under deg,

Så plukk opp bitene

Kjære deg

fresh, ny uke

Ny uke, nye muliighter! Å våkne opp mandags morgen er alltid en deilig følelse. Bunaden er kommet i hus og det slo meg at den kanskje ikke helt sitter som den skal, da den ble sydd inn til meg for fire år siden var jeg jo en god del tynnere. Bunad-damen min hjemme i Førde hadde ikke tid til å sy den inn før 17. mai, så vi får bare prøve. Er fast bestemt på å få den på meg, haha. ELSKER bunaden min over alt på jord!!

Jeg kan ikke tro at dette stedet er mitt!!! Veldig snart!! Jeg skal møte megler i morgen for å signere kjøpekontrakt :-) Kjøkkenet er kanskje mitt favoritt-sted, jeg liker at det er atskilt fra stuen faktisk. Så har man to helt ulike rom å henge i ♥ Her skal jeg male bjelken i taket, forresten! Gleder meg så sykt til å sette inn alle plantene mine og fylle skapene med keramikk-skålene jeg er så glad i. Lol, jeg har sett for meg ALT.

Dere må dra på A-Market (eller bare en utenlandsk sjappe) og kjøpe disse nudlene!! Glassnudler med det diggeste krydderet, jeg er blitt så hekta. Har begynt å spise det til kveldsmat, synes det er så sjukt koselig. Det minner meg på at jeg må ta en tur innom Torggata i dag og fylle opp! X

Vakre St. Hanshaugen. Her skal jeg bo!! Jeg knytter så mange følelser til de stedene jeg bor, så nå er jeg inne i en fase hvor jeg prøver å nyte Løkka-livet alt jeg kan. Gata jeg bor i er jeg blitt så utrolig glad i bare på disse få månedene, og sånne små-ting som at Rema på Birkelunden er mitt go-to place for å handle mat fordi gjengen som jobber der er så SJUKT kule og hyggelige er ting jeg kommer til å savne. Likevel føles det helt riktig å flytte til St. Hanshaugen, jeg hadde en magefølelse på at jeg ikke skulle bli boende her på Løkka. Og magefølelsen? Det er seriøst ALLTID riktig

Er det en ting i verden jeg alltid vil stole på så er det den.

Nå skal jeg dusje og gjøre et par ærender i byen! Video kommer i neste innlegg x

hallo!

Heia! Jeg tok en pause i helgen. Slappet av, laget deilig middag hjemme, dro ut, hadde overnatting med venninner, bare var Kristine. Nå har jeg nettopp spilt inn en videoblogg med Helene som kommer i morgen! Jeg tenkte å bare titte innom og si at jeg er tilbake i morgen <3 Gleder meg til ny uke og nye muligheter! Håper dere liker videoen... X

mine fineste men verste heels

Annonse

Vet dere hva jeg innså! Jeg går ikke like ofte i høye hæler lenger. I dag har jeg ryddet og sortert hele klesskapet mitt (jeg skal jo flytte i egen leilighet om ikke så altfor mange uker, og før jeg i det hele tatt begynner på flyttelasset har jeg bestemt meg for at alt skal være sortert og på STELL!), og da fant jeg disse heelsene bakert nederst i skuffen. Mine favoritter of all time, jeg kjøpte dem på en pen butikk på Majorstua i fjor sommer og jeg husker fortsatt dagen som om det var i går. Jeg skulle på ELLE-fest og bestemte meg for å gå til innkjøp av mine første pensko i kvalitet... ♥

Lite visste jeg om at det var de verste skoene og gå med. Er det ikke ofte sånn? De peneste er de verste.

Jeg har vurdert å selge disse skoene SÅ lenge, men jeg klarte aldri å gjøre det. Du vet når du bare ikke har sjanse å gi dem fra deg?! Jeg fant ut at problemet kan løses enklere enn som så! Scholl sine GEL ACTIVE EXTREME HEELS.

Jeg skal på party på fredag og får endelig danset rundt i favoritt-skoene mine igjen, takket være Gel Active Extreme Heels! Jippi, som jeg gleder meg!

For litt siden spilte jeg inn en sjukt gøy og morsom reklamefilmen med Marie Wolla. Min første reklamefilm noensinne - hele produksjonsdagen var såååå kul!! Vi konkurrerte i 17.mai-relaterte utfordringer, og resultatet er korte videoer som legges ut på Scholl sine sider, sjekk det ut HER.

KONKURRANSE!

Legg ut bilde på Instagram av DINE favoritt-hæler som er så fine at du ikke kan selge dem, men som er akkurat litt for vonde å gå i. Legg ved hashtag #prettycomfortable #schollnorge og Scholl trekker ut et par heldige vinnere etter 17. mai som vinner hver sin kurv med fotpleieprodukter fra Scholl!! De er heeeelt supre, nå gleder jeg meg til en sommer med mer komfortable sko :D Ingenting er gøyere enn å dra på fest i favoritt-heelsene!!

freeeeeedag!

ezgif_com_optimize

Okey, to sanger dere MÅ HØRE:

HEAR YOU SING (ACOUSTIC) - YLVA

NEW LIGHT - JOHN MAYER

Låta til John Mayer kom i dag, og jeg har så klart hørt den på repeat siden jeg stod opp. I kveld får jeg besøk av Sela og Henriette og det blir så kos!! Hvordan er fredagen deres? Jeg har bestemt meg for å smile mer fremover (vet ikke hvorfor, jeg bare elsker mennesker som smiler hele tiden uansett hva, selv om jeg smiler ganske mye fra før av), kjøpe meg en ny hatt (fordi den jeg har på her bruker jeg ca. hver dag og det hadde vært fint med litt variasjon), finne meg noen fete boots jeg kan bruke i sommer med litt hæl, si mer ja enn nei (selv om jeg også må kjenne mine egne grenser, jeg visner innvendig om jeg ikke får alenetid) og ja. Bare noe jeg har tenkt på i dag mens jeg har jobbet og loket rundt i leiligheten. Haha. Det er fredag! Jeg dør fortsatt litt av tanken på at jeg skal flytte inn i min egen leilighet om bare noen uker og at dette blir siste gangen på mange år at jeg slipper å styre med flyttelass. Små ting begynner å slå meg nå... som at jeg må bestemme meg for møbler veldig snart. Sofa og stuebord er det som haster mest, og jeg pratet om det med en kompis av meg i går da vi satt på Sørenga: har du peiling på sofa så har du peiling på interiør. Jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det i leiligheten, atmosfæren når man kommer inn skal være kreativ, innbydende, avslappende og åpen. Men sofa?! Jeg aner ikke hvilken smak jeg har i sofa engang. Skjønner dere? Jeg kommer til å bruke en del tid på research de neste ukene, den skal være pen men også behagelig. Vil også ha et stort spisebord i stuen som jeg kan samle alle vennene mine rundt for middag og bruke som arbeidsbenk med ark og maleri og bilder spredd u over hele bordet. Et STORT et! Helst i tre.

Og så lurer jeg litt på å male veggene nå som leiligheten står tom og jeg har sjansen. Synes den grå fargen er helt OK, men jeg tror ikke det passer så godt med interiøret mitt. Jeg liker gull og bruntoner. Elsker beige. Tror kanskje en dyp beigefarge på veggene hadde tatt seg bedre ut? Grå føles ikke helt meg.

Ah, gud, mange tanker i hodet. HA EN FIN FREDAG! X

hekta, ikke forelska

Det er forskjell på å være forelska og hekta. Jeg var ikke forelsket lenger, ikke overhodet. Hekta, hekta på fyren fremfor meg selv om jeg visste vi aldri kom til å vare. Det er veldig rart og selvmotstridende å være sammen med et menneske du vet du ikke har fremtidsplaner med, for det handler ikke om at jeg er 21 og ting ikke er så seriøst enda, det handler om å tro på det, i det minste. Min neste kjæreste kommer jeg sikkert heller ikke til å gifte meg med, men jeg vil i alle fall tro på at det kan bli noe. Så kan håpet heller... bli knust, om det viser seg at det ikke er oss to. Heller det, enn å leve i et forhold som allerede er knust.

Aldri stol på følelsene dine når du går ut av et forhold. Det er kanskje det eneste tipset jeg kan gi deg, jeg vet mange av dere vil at jeg skal skrive mer om alt, det hele. Bare, aldri stol på følelsene dine når det blir slutt, fordi de vil aldri gi deg det riktige svaret. Det eneste du må holde fast ved er grunnen til at det ble slutt. Og håp? Kast det bort. Det skal aldri bli dere to, det er den eneste sannheten som vil sette deg fri. Du skal aldri ligge i armene hans igjen, dere skal aldri kysse igjen, det skal aldri bli dere to. Altså, jeg søkte opp videoer "How To Get Over A Heartbreak" MENS jeg var i forholdet, jeg var ganske forberedt, haha.

Jeg lærte meg en hel sang på piano i dag tidlig!!! Deilig fredagsmorgen! River Flows In You av Yiruma, jeg hørte på den HELE tiden før. Det er så deilig kunne å spille musikken selv, det er så frigjørende. Så ja. Jeg kom hjem ganske sent i går kveld etter en sjukt hyggelig middag, elsker å være nye steder i Oslo. Sovnet i det jeg kom inn og la meg på senga. Haha <3

Takk for så fine kommentarer!! Dere er seriøst en sjukt herlig gjeng, jeg vil bli kjent med alle mann!! Føles som om jeg burde invitert dere til innflytningsfesten min på St. Hanshaugen når jeg overtar. Elsker dere for alltid x

ride or die

Sponset smykker

Takk for at du laget de fineste smykkene til meg, Monica Øien. Du får kjøpt smykkene på INMOTIONESSENTIALS <3 (sponset)

Det er som om jeg har lyst å gråte, men jeg får det ikke til. Jeg ringte mamma og sa at jeg nesten var litt bekymret fordi jeg var i så godt humør, er det sånn her det skal være? Plutselig så jeg hvor mange venner jeg har, hvor mye jobb jeg kan feste kreativiteten min i, hvor deilig det er å øve på pianoet på kvelden uten at det er noen tilstede. Alt åpnet seg, som om hjertet mitt ble knust i to men all kjærligheten inni plutselig ble satt fri.

Aldri før i livet har noe gjort så vondt,

men aldri før har noe heller føltes så riktig

Jeg smiler bare av å tenke på leiligheten jeg skal flytte inn i neste måned. St. Hanshaugen, tenk at jeg skal bo der, og ikke her. Haha. Nabo med Gutta på Haugen og Java! Herlighet så deilig. Morgenturer i St. Hansparken. Denne leiligheten skal jeg fylle med enda flere planter enn det jeg har nå, bilder på veggen, middager med venner, økologisk mat, god energi og.... date nights. Herregud, ja, jeg kan jo date nå. Jeg lette aldri etter kjærligheten og vil heller ikke gjøre det, den kommer når den kommer. Men å date litt her og der er jo bare utrolig hyggelig. Merker jeg rødmer litt bare av å skrive dette, haha. Kristine på dater'n! Jeg vet at veldig mange velger å være privat etter å ha gått gjennom et så offentlig forhold, men det tror jeg faktisk ikke at jeg vil. Den dagen jeg finner ekte kjærlighet... den dagen skal dere få vite ♥ Lover dere. Denne bloggen er en ride or die for sure

Jeg har seriøst lyst å starte flyttingen NÅ, med en gang. Det kribler i fingertuppene mine, jeg vil så gjerne innrede, montere, tenne lys, lage den første middagen i ny leilighet. Takk for alle tipsene dere kommer med forresten, i dag fikk jeg for eksempel tips til en butikk hvor jeg kunne kjøpe lys som står i stil med leiligheten  -sånne ting setter jeg så innmari stor pris på. Skrev det ned i notatene mine X

jeg har kjøpt leilighet!

HERREGUD! JEG ER VERDENS HELDIGSTE JENTE

Jeg HYLTE i telefonen da megleren ringte meg og sa at leiligheten var min. Kan dere tro det!!!? Jeg har visst hele veien hva jeg vil ha, og helt ærlig har jeg bare blitt deppa av å bla gjennom boliger på Finn. Ingen av leilighetene fylte kravene mine. Ikke bare utseende- og rent planmessig, men også beliggenhet som er utrolig viktig for meg. De leilighetene jeg fant på Grünerløkka var helt OK og jeg kunne så klart dratt på visning, men bare sånne små ting som at jeg ikke likte gaten så godt gjorde at jeg bare ikke følte det. Så ja, jeg kom over denne leiligheten mandags kveld og så at det hadde vært visning samme dagen, POKKER. Jeg fikk avtalt privat visning dagen etter, løp ut døra i blazer og støvletter i håp om å se litt voksen ut, hadde null peiling på hva jeg skulle spørre megler om så Helene hjalp meg fortløpende via Messenger. DÆVER, haha. Leiligheten var litt dyr selv om den var innenfor budsjettet mitt, så da jeg kom hjem la jeg inn bud på 200 000 under takst med varighet i en time, og en time senere var den min.

KAN DERE TRO DET!!

Jeg skal bo på St Hanshaugen!! Med tregulv, balkong og verdens fineste kjøkken! Alt i tre, så organisk og naturlig!!! Mitt eget hjem!! Jeg døøøøøør!!

Gleder meg helt vanvittig til å bruke sommeren til å komme meg til rette, og dere skal SÅ KLART få bli med på hele prosessen. Nå starter livet. På ekte!

louds.no

Annonse for LOUDS

ENDELIG ER NETTBUTIKKEN ÅPEN!

Nettbutikken LOUDS er nå åpen! Alle klærne dere har spurt om finner dere nå i nettbutikken. Det blir en gøy tid fremover, dere!! Jeg skal vise dere Forresten, bruk koden LOUDS og du får 10% på det du kjøper. Yayyyy!

jeg var på visning i dag!

Det ER så deilig å våkne om morgenen! I natt sov jeg med rullegardinen oppe, bare for å våkne til synet av sol med en gang jeg åpnet øynene i dag morges. En deilig dusj, body lotion over hele kroppen, en frokost mens jeg hører på den nye episoden til Konspirasjonspodden. Beste podden! (Ble sjukt glad da han ene av de gutta godta meg på Facebook, så fan er jeg av de) 

Haha, dette bildet beskriver meg og Sela i helgen. Vi bestemte oss for å "ta noen drinks" hos meg, vi endte så klart opp med å dra rundt på brune barer på Løkka og i Torggata, før klokka plutselig var så mye at alt stengte - så da dro vi hjem til meg, satt med hver vår Gin Tonic uten isbiter i senga mi med vinduet på vidt gap og hadde latterkrampe til klokka var 06:00. Det var blitt helt lyst ute. Gud, måtte sommeren fortsette sånn her. Ikke en eneste bekymring, bare nye vennskap, moro og frihet

JEG TRENGER DISSE SKOENE. Fant dem på YSL i Milano men jeg turte ikke å prøve dem siden føttene mine sikkert stinket etter å ha godt rundt i boots med ullsokker Milano på tvers hele dagen, haha. Noe av det som gjør meg mest ukomfortabel her i verden er dyre butikker. Jeg passer bare IKKE inn, overhodet. Får se om jeg finner noen fete vintage selv, hvis ikke får jeg ta jobben i egne hender og lage noe selv. Se for deg disse i sommer med brune legger!! DØR!

I dag var jeg på min første visning noensinne, og jeg falt PLADASK for leiligheten. Jeg er helt i lykkerus nå, klarte nesten ikke å gå ut derfra. Når det kommer til leilighet nå så vet jeg virkelig AKKURAT hva jeg vil ha. Håper jeg får den, for helt ærlig frister det ikke å dra på en eneste visning til etter dette, haha. Jeg fant en leilighet på Majorstua som også var utrolig fin, men jeg trives virkelig ikke i det området og når alt kommer til alt så skal du jo faktisk gå ut døra der hver dag. Jeg skal holde dere oppdatert!! Er i alle fall full av sommerfugler i magen nå!

Jeg elsker Kolonihagen sine produkter, og på vei hjem fra visning var jeg i så godt humør at jeg måtte innom butikken og kjøpe meg noe digg. Denne yoghurten fra Kolonihagen var helt nydelig! Får likevel dårlig samvittighet av å anbefale matvarer som ikke er veganske merker jeg, oufff. Unnskyld. Det kommer masse vegetar fremover, jeg lover. Gøy at dere ville ha mer av det :)

dere spør hvordan jeg har det

skrevet 22. desember 2017

"Hvordan du gang på gang kunne gå fra meg uten å se deg tilbake spiste meg opp fra innsiden og ut. Og hvordan du kom tilbake hver eneste gang var kanskje det som ødela meg mest. For du kom jo alltid tilbake. Hvorfor gjorde du det? Jeg løper fortsatt etter deg. For hvert eneste skritt jeg tar lar jeg enda en liten del av meg selv dø, det er ingenting vakkert i det å vinne deg tilbake. Jeg burde aldri ha vunnet deg tilbake. Jeg burde aldri ha stått på mine to knær i den triste snøslapsen i en gate i Oslo og tryglet deg om å bli, for det er ikke meningen at du skal bli."

God mandag fra Egmont,

Jeg føler meg veldig bra, spiste yoghurt til frokost og har fått kjempedilla på det. Med hjemmelaget syltetøy, musli og cottage cheese. Mmm! På vei hjem fra jobb i dag skal jeg kjøpe Alpro sin yoghurt i stedet, og så dropper jeg cottage cheese - plantebasert er jo det aller beste. Tusen takk for alle forslagene i forrige innlegg, jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å sette av tid til bloggen nå fremover. Dere spør hvordan jeg har det, helt ærlig føles dagene bedre nå enn de var på slutten i forholdet, og det var kanskje derfor det var en så stor lettelse for meg å bare slippe taket på alt. Jeg har ikke hatt det noe bra de siste månedene, jeg gråt så mye hver eneste dag at jeg ikke har flere tårer igjen. Vennene mine klarte ikke å se meg mer, jeg kuttet kontakt med familie, Håkon ville ikke prate med meg. Alt var bare så fullstendig kaos at det eneste jeg kunne gjøre var å rydde kjøkkenbenken for å føle at ting var på stell, og jeg fryktet kjærlighetssorgen så ufattelig sterkt at når det hele først var over... så var det liksom ikke så farlig. Ensomhet er det minst farlige i hele verden, vær så snill og skriv ned den setningen et eller annet sted så du ikke glemmer den. For du kommer til å måtte minne deg selv på det. Jeg var redd for at jeg skulle knekke sammen da jeg kom tilbake til leiligheten i Oslo, men jeg gråt ikke en eneste tåre da jeg låste meg inn. Det gjorde ikke vondt et eneste sted i kroppen min. Du må ikke se deg tilbake, du må ikke se deg tilbake i det hele tatt. Hadde jeg snudd meg tilbake og sett han i øynene en siste gang hadde jeg falt sammen.

Nå skal jeg på et møte på en kafé hjemme på Løkka, med en skuespiller. Haha, hva gjør jeg. Forteller dere mer senere. x

video: bakgårdsfest hjemme hos meg med LOUDS

Annonse for LOUDS

Denne kvelden betydde så mye for meg. Tusen takk til alle som kom, det betydde så utrolig mye for LOUDS, Madde og meg! Jeg våkner hver morgen og er takknemlig for at jeg er 21 år og får lov å jobbe med så dyktige, rå mennesker. Nesten som at jeg må klype meg selv i armen... Jeg kan forresten nesten ikke vente til å skaffe meg leopardbuksen i grønn. I DIE.

tilbake i Oslo

Det var nydelig å komme hjem til Førde igjen. Jeg pakket ikke med meg noe som helst av klær, bare hoppet inn i bilen sammen med pappa, så det første jeg gjorde var å finne en stor strikkegenser i mammas klesskap. Hvordan det var å puste igjen? Fantastisk. Jeg spiste mammas deilige hjemmelaget mat, kjørte bil uten mål og mening, gikk i skogen, bare var. Jeg sov som en engel om natten, våknet hver morgen med en trygg følelse i hele meg. Hjemme hos mamma og pappa er det ingen som kan gjøre meg vondt.

Fredag kveld flydde jeg tilbake til Oslo, og da jeg kom hjem ryddet jeg hele leiligheten, vasket, la på nytt sengetrekk, jeg har ikke vært alene på evigheter og det føltes godt og helt rett å endelig være bare Kristine i leiligheten. Tankene er sortert, følelsene lar jeg bare danse litt rundt om i meg, en vond følelse trenger ikke å utelukke de gode. Jeg våknet tidlig neste morgen og sa ikke til en eneste sjel at jeg hadde kommet til Oslo (haha sneaky), jeg ville ha formiddagen for meg selv. Mamma laget til og med hjemmelaget brød til meg som hun pakket inn så fint!! Verdens aller beste mamma! INGENTING slår hjemmelaget brød. Ingenting!

Planen min for lørdagen var å finne litt nytt til leiligheten, så jeg gikk rundt på Løkka med musikk på ørene og Primebootsene mine kombinert med favoritt-skinnbuksene mine som var et litt dårlig valg siden det var så varmt, men det gjorde ingenting. Og jeg må bare si; du finner ALT du trenger i Markveien om du skal handle vintage interiør. Det er en grunn til at jeg elsker dette området så fælt. Ohhhh, å gå nedover gatene i går, masse folk, sol, jeg fant alt det jeg var ute etter. Det var så deilig. Å rydde og vaske, fikse og sortere, innrede? Det er verdens største meditasjon. Kanskje jeg skal lage en Vintage Guide for dere?

Etterpå tok jeg et glass vin i sola med sjefen min på Egmont på Litteraturhuset, og så fikk jeg besøk her på kvelden. Jeg gleder meg skikkelig til å våkne i morgen og ta fatt på ALT det jeg vil gjøre. Alarmen er på 07:00! Herregud, jeg gråter når jeg leser kommentarene deres. Jeg har helt ærlig ikke visst helt hvordan jeg skal blogge for dere nå, for det siste jeg vil er at dette skal bli en deppa heartbroken blogg. Sorg er nydelig på mange måter, men jeg vil ikke dyrke den og jeg kommer ikke til å gjøre det heller. Nå er Kristine tilbake, på godt og vondt. Mest godt, jeg vet det fordi jeg har en magefølelse på at vakre mennesker og vakre ting venter på meg denne sommeren. Jeg er så glad for at dere fortsatt er her, til tross for at jeg har vært borte en stund. Dere kjenner meg veldig godt forstår jeg nå, selv om jeg på et punkt ikke kjente meg selv engang. Det var det vondeste, det var det aller vondeste av alt. Som å rope og hylgråte i et lydtett rom. Den eneste som kunne redde meg var meg selv.

Kan jeg stille dere et spørsmål? Bloggen blir min største prioritet fremover nå, så jeg vil bare høre: hva digger dere mest å lese/se på denne bloggen? Jeg har tusen ideer i hodet mitt men det er fint å vite hva dere foretrekker best likevel.

ELSKER DERE!!! Jeg måtte bare si det. Virkelig ELSKER dere!!! X

tårer i stillhet

ezgif_com_optimize_3

Alle sa at "du vet når nok er nok".

Nok var det da jeg løp etter deg på gata i sokkelesten og tryglet deg om å bli.

Nok var det årets første vårdag da jeg gråt meg i stykker på bussen mens stola stod på himmelen og de dagene jeg elsker aller mest ble mitt største mareritt. Du visste at dette var mine gylne dager, du visste at våren fikk meg til å gråte av glede, du visste at jeg heiset opp rullegardinen om morgenen og kysset deg med glitter i øynene mens sola skinte inn på oss. Jeg så deg, du som leste bloggen min. Jeg så at du så at jeg hulket til jeg ikke fikk puste og at jeg i skam gjemte tårene og de hovne øynene under hatten min der jeg satt bakerst på 21-bussen i en altfor tykk ullgenser.

Nok var det da jeg måtte avlyse møtet jeg hadde gledet meg sånn til, da kroppen min falt sammen og jeg ble liggende på gresset i bakgården og hyperventilere til sjefen min fra Egmont kom kjørende hjem til meg for å hente meg.

Hvordan gå fra noe som nesten tar livet av deg, når du elsker et menneske så høyt?

Jeg hoppet inn i den første kjærligheten uten fallskjerm og satt all tvil fra mennesker rundt meg på vent. Jeg turte, jeg elsket, og jeg elsket så ubeskrivelig høyt. All kjærligheten jeg har for livet ga jeg til han. Det kunne aldri bli oss og jeg visste det fra dag tre, men jeg klarte ikke å finne løsningen på regnestykket, hvordan kunne jeg elske så høyt når det ikke skulle være oss to? Hvordan kunne folk si at jeg måtte avslutte det når vi løp gatelangs på vei til nok et nytt eventyr og hadde det fetere enn resten av verden? Ingen kunne måle seg med det vi hadde føltes det som, vi var jo de kuleste. Hvordan kunne noen si at det ikke var riktig?

Alt jeg noensinne ville i hjertet mitt var å ha det fint med han. At solskinnsdagene skulle regjere over uværet, men det ville aldri skje og det var den aller vondeste realiteten å innse.

På et punkt ble bare alt veldig stygt. Og hva gjorde jeg? Jeg elsket enda mer, dere aner ikke hvor mye jeg elsket. Jeg kjempet enda mer, jeg tørket enda flere tårer og gikk ut døra nok en gang med rak rygg. Forholdet skulle tatt slutt for et år siden, kanskje enda tidligere. Jeg kunne dø fullstendig i hele kroppen bare av tanken på hvor smertefull kjærligheten vår hadde blitt. Det har ikke vært vondt, det har langt vært mer enn vondt. Selvutslettende, ødeleggende, torturerende, knusende, rivende. Om å gjøre å være minst forelsket, om å gjøre å elske minst, om å gjøre å være den som går ut døra og ikke bryr seg når begge vet at det ikke er sannheten. Jeg orket ikke et sekund mer.

Nå er alt stille og fredfullt i verdenen min.

Jeg våknet i Batman-sengetøy på rommet mitt hjemme i Førde med lukten av fjelluft inn vinduet mitt som stod på vidt gap i natt. Ikke en eneste lyd. Denne gangen er det ingen som kan redde meg, det er ikke en krangel vi ordner opp i for å lage middag med tente stearinlys i leiligheten på Løkka, vi skal ikke sove på det og gå hånd i hånd ut døren neste morgen. Det er helt over, og selv om jeg elsker han vil jeg aldri se han igjen.

Nå er det i alle fall bare vondt. Jeg er ikke redd, jeg har ikke angst, jeg slipper å være bekymret. Nå skal jeg kun kjenne på sorgen, danse videre slik jeg alltid har gjort og plukke opp bitene av meg selv igjen på veien. Jeg gikk en tur i skogen i dag. Blomstrene er der fortsatt, elven renner fortsatt, sola ga meg fortsatt fregner. Russebilene kjører fortatt rundt i byen her slik de gjorde da jeg var russ for akkurat to år siden, jeg har fortsatt sannheten om meg selv i meg når jeg våkner om morgenen. Hvis dere trodde jeg var sterk fra før av, skal jeg vise dere en helt ny styrke nå. Tusen millioner takk for all støtte, jeg leser kommentarene deres om og om igjen. Herregud. Jeg er verdens heldigste og livet er vanvittig vakkert, selv oppi alt dette.

Jeg trodde på ekte at det var kjærligheten alene som fikk meg til å blomstre. På vei hjem til Førde innså jeg at alt er i meg, det var i meg hele tiden, det var jeg som blomstret hele veien. Jeg takker min første kjærlighet for alt det ga meg og gjorde meg til, nå skal jeg ta med meg alt det fine videre og utforske resten av det vakre livet har å by på. X

Klem,

fra deres Kristine