hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

bilder fra i går

I går var vi da på Alfred Nobel musuem, og det var som faktisk (faktisk!!) utrolig fascinerende og lærerikt. Kunne ikke så mye om han fra før av, utenom at det var han som fant opp dynamitten da, så det var jo spennende.


Trodde først han var en voksdukke eller noe siden han satt helt stille, så nyserrig som jeg er måtte jeg jo selvfølgelig bort å ta på han, haha. Gjett hvem som kvapp når han plutselig bevegde seg :)

Photobucket
Huset han bodde i. Utrooolig fint inni!

Photobucket
Labratoriumet

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Usikker på om det der var en ekte person, eller om det var voksdukke..

innkjøp

Endelig ferdig med å laste opp bildene! Fant en side som funket heldigvis, men det tok sykt lang tid, har sikkert brukt flere timer. Jaja, nå skal jeg spise en eller annen svensk middag (er jo sånn der midt-sommer greie i morgen, samme som norge har jonsok i dag) Nå skal jeg og lillesøster bort på butikken og handle inn godis, snakkes:)

 betakaroten life

 foundation h&m


t-skjorte wezc
Photobucket
denim shorts h&m

Photobucket
gensere bik bok

Photobucket
denim shorts bik bok

Photobucket
sandaler eurosko

bloggings fra sverige

Bloggings direkte fra Sverige, folkens! How cool, liksom. Okei, ehm.. pc'en til pappa har ikke java eller noe, så det tar sånn en halvtime å laste opp et bilde. Så vet ikke om det blir noe særlig med blogging fremover, men jeg skal prøve å få fikset det. Sverige er sykt kult, forresten! Fint vær, hyggelige folk, kjempebillig mat, og ja. Har shoppet i hele dag, så er sykt utslitt nå. Blogges senere, hvis jeg får til bildeopplasteren!

Image and video hosting by TinyPic

Eneste bildet jeg fikk til. På Ørebro, eller noe :)

sverige nästa

I morgen drar jeg til Sverige! Har helt glemt å fortelle dere det, haha. Men ja, vi drar først til Oslo for å besøke tante og onkel, og så drar vi til Sverige på mandag, hvor vi skal være en uke. Etter det skal vi til Danmark, hvor vi også skal være i en uke. Tar med både pc og kamera (objektivet mitt er forresten helt herpa, skal sende det på reperasjon når jeg er komt hjem, fml totally), så blir nok litt blogging innimellom, gled dere!

Åh, kjenner jeg gleder meg skikkelig nå! Selvom syden og varme frister mer, så blir det jo gøy å prøve noe nytt også. Snakkes i morgen, eller når jeg er i Sverige :)

denne dagen har jeg ventet på i 304 dager

Sommerferie. Det er sommerferie. Herregud, det har ikke gått opp for meg. Husker dere når jeg skrev på bloggen "ok, christmas is over, now where is the summer?", eller hvis vi skal gå enda lengre bak i arkivet, da jeg blogget om at jeg jeg var ferdig på barneskolen og grugledet meg så sinnsykt til ungdomsskolen? Fy søren, tiden har gått ekstremt fort. Vel, nå kan jeg vel si det offesielt; NO LONGER LITEN ÅTTENDEKLASSING!Og så må jeg få ønske god tur til Elisabet som drar til syden i morgen, og Ingvill som drar på søndag! Kos dere kjempemye, dere vet jeg er glad i dere selvom jeg hater at jeg er stuck på harrytur til Sverige og Danmark♥

GOD SOMMER ALLE SAMMEN! 

fin dag

Hei alle sammen! I dag er jeg i godt humør, vet dere hvorfor? Det er fint vær ute! Wi, endelig. Så i dag tenkte jeg å tilbringe dagen ute, for en gangs skyld. Ha en fin dag, verdens beste lesere ♥


yes, i'm smiling, but you're not the reason anymore


canon eos 500d, 18-55mm

fem skoledager igjen som åttendeklassing

Fem skoledager igjen som åttendeklassing. Herregud, kan ikke tro det! Er ikke lenge siden jeg satt her og gruet meg til å ta farvel med barneskolen, jo. Nå er ett år godt, og jeg er snart ferdig med 1/3 av tiden min på ungdomsskolen. Sykt, spør du meg! Jeje, nå skal jeg dusje, spise oreokake og så bærer det til sengs. Fjelltur med skolen i morgen (IGJEN........), jeeey.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPichaha, normale. love you♥

wants from victoria secrets

Var innom victoriasecrets.com her om dagen, og fant kjempemange fine bikinier! Herregud, jeg smelter ♥ De er jo ikke så veldig dyre heller, pluss at jeg virkelig trenger bikini nå til sommeren ettersom alle de gamle er ødelagte og slitte. Håper bare at jeg slipper toll og alt det der da, blæ.Hva synest dere?

klassetur, yeey

Long time no see, dere! I dag har jeg vært på Bekkjavatnet med klassen, noe som var... faktisk ganske gøy! Vi grillet, badet (jeg badet ikke da, gikk med vannet opp til shortsen og så feiga jeg ut, HEHE), tok bilder, og ja. I morgen blir det fjelltur med skolen, gleder meg sykt liksom. Nei da, blir gøy det da! Bedre enn vanlig skole, hvertfall :)

Haha, klarer aldri å være seriøs på bilder. Jaja. Noen må vel være sånn og! Hva synest dere om bildene?

sommerfesten 2011

SOMMERFESTEN VAR RÅ. Herregud, har aldri skreket så mye i hele mitt liv tror jeg. Stod jo helt fremme, noe som både var bra og dårlig, for jeg holdt i handen til både Tshawe og Yosef (jada skryte skryte, måtte bare fortelle det), og jeg fikk masse bra bilder, men FY søren til mye pressing det var. Stod jo der med kamera og greier i henda, så det eneste jeg tenkte på var å redde det, haha. Minne for livet var det, hvertfall! Skal definitivt dra neste år også.Og forresten, jeg tror ikke jeg er i psykisk eller fysisk stand til å dra på Justin Bieber konsert. Altså, jeg freaker jo ut bare jeg ser Madcon, og de er jeg ikke sånn sykt fan av i grunn, så tenk Justin da. Herregud, nei, jeg må bare droppe det. Nei da. Jo da..... Nei da.

langhelg er helt ok, det

Ah, jeg elsker tiden før sommerferie! Masse fridager, aktivitetsdager, fjellturer, lite undervisning and so on. I dag var vi da på juniorkonferanse, dritt kjedelig egentlig, men ja. Etter det ble vi delt inn i grupper og så skulle vi besøke kommunale arbeidsplasser eller noe, og gruppa mi skulle da besøke et gamlehjem. Var litt kjedelig det og i grunn, men herregud, gamle folk er så søte! Ntåå, haha♥

NÅ ER DET LANGHELG, TJOHEI! Fire dager fri e'kke ille ass. Har faktisk planer om å lage en video til dere, så skriv i kommentarfeltet hva dere vil jeg skal videoblogge om!