hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

nydelige maxikjoler

Ååh, fineste jeg noensinne har sett! Alle kjolene finner dere HER 

white and blue outfit


klær og solbriller fra h&m, sko fra converse

Nå stikker vi på stranda! Blir aaaaldri lei av varmen, kødder ikke når jeg sier at jeg vil være her for alltid. Forresten, dere er ikke lei av å se dagens antrekk vel? Haha! Isåfall, si ifra :-) Og igjen, tuuusen takk for alle de fine tilbakemeldingene fra dere!!

i kveld

Det beste med å reise må uten tvil være å spise ute hver dag! Det er såå mye god mat her, blir like overrasket hver gang. I dag bestilte jeg den sjøsalat, og det smakte så sinnsyyyyykt godt, haha :D Porsjonene er skikkelig store her, grekerne er tydeligvis glad i mat... I går fikk jeg en så stor porsjon med spaghetti at jeg så vidt klarte å GÅ, haha. Jaja, ferie er ferie!Haha, min daglige dose godteri her nede... Noen flere som er glad i å spise ute? 

yesterday's

 

shorts fra romwe.com, veske fra vero moda/smia, solbriller og sko fra h&m

Wow, 21. plass på topplisten! Hadde dobbelt så mange besøkende i går, så gøy! Alt takket være Aurora, tusen takk til henne :D Og takk til alle dere som legger igjen så mange fine kommentarer!

lovely daysHallooo! Haha, presterte jo selvfølgelig å pådra meg solstikk i forrigårs, så hele gårsdagen tilbrakte jeg i senga mi. Er heldigvis frisk nåååå!! Så sykt typsik meg å få solstikk i utlandet, er slik hvert år... Jaja, var deilig med en pause fra solen da. Dagen i dag har ikke vært annet en HERLIG, og nå skal vi ut å spise! Livet er så bra her wiii

ukens spørsmål #18

Er du fornøyd med kroppen din?
Ja, i grunn. Er ikke sånn superfornøyd med absolutt alt liksom, men har ikke noen store komplekser.

Føler du at du må "presse deg" for å være sunn?
Nei, det finnes jo sååååå mye sunn OG god mat!

Hvor høy er du?
Hm, kanskje jeg bør skrive det i headeren eller noe så alle kan se det? Haha! Jeg er 1.74 tjoheeii

Hvilke tabletter brukte du for å bli høyere?
Haha, det var tull :D Dere er søøte

Beskriv klesstilen din med èt ord?
Hm.. syns ikke stilen min er så spesiell i grunn. Enkel og stilren kanskje?Hvilken skostørrelse bruker du?
Varierer, men 37.5-38

Har du kjæreste?
Nei, jeg er KRESEN.

Hva liker du best med kroppen din?
Liker at jeg får lett muskler uten å måtte trene mye og at kroppen min ble bygd "atletisk", altså at jeg kan springe fort osv uten å ha trent noe på det.

Vet foreldrene dine om bloggen din? Hvis ja, hva syns de om det?
Ja, men det tok lang tid før de fikk vite om den, haha. De syns vel det er.... kult, eller noe?

Bruker du varmebeskyttelse når du retter håret ditt?
Nei, gidder ikke det

Hvor mye høyere blir man med Jeffrey Campbell?
12-13 cm tror jeg? Føles mye mindre egentlig!

Er photoshop ulovlig å laste ned?
Ja, i grunn - det koster jo egentlig flere tusen kroner. Men det finnes gratislinker på nett, bare gå inn på youtube og søk "how to download photoshop for free" så finner du masse videoer!

Hvor langt er håret ditt?
Vet ikke hvor mange cm, men går hvertfall ned til navlen

Kan du legge ut link til shortsen?
http://www.hm.com/no/product/92497?article=92497-A. (har klippet den kortere selv)

Tar du negative kommentarer innover deg?
Hva er det å være lei seg for? En trangsynt idiot som tydligvis ikke liker meg tok seg nettopp bryet med å trykke seg inn på bloggen min, bla gjennom hele shiten, lese det har jeg skrevet og faktisk til og med SKRIVE noe til meg. Haha, tar det som et stort kompliment! Men jo da, det finnes jo grenser

Hvor i Hellas er du?
Er på en dødsfin øy som heter Skiathos!


Tok dette bildet på flyet! Heeelt sinnsykt fint her, koser meg skikkelig. Når jeg kommer hjem skal jeg poste masse bilder :)

Har kommet mange spørsmål i det siste, så om det er noe mer dere lurer på - legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så svarer jeg i neste uke! 

gårsdagens antrekk


sko fra converse, klær fra h&m

Hva syns dere? 

bilder fra gårsdagenHeiheii, blir litt kjappe oppdateringer her nede siden nettet er så ustabilt. Må kjappe meg å poste dette innlegget før jeg mister det igjen, haha! Har vært på stranden i hele dag og har faktisk fått skikkelig mye farge! Haha, tredje dagen liksom. Nå skal vi ut i den fine byen og spise og kanskje shoppe. Bildene ovenfor er derfra, skikkelig koselig :-) Åååh, vil være her for alltid jeg!

day 3Stranda nååå! Er SÅ herlig her, helt sinnsykt varmt. Men har veldig dårlig tid nå, så vi snakkes :)

videoblogg: hvordan jeg redigerer bildene mineTrykk på 1080p for bedre kvalitet

maxi dress
fra h&m, kr 50

Nå stikker vi på stranda! Blogges :D

trøbbel

Er kommet frem og det er SUPERT her, bortsett fra at internetten ikke vil samarbeide med meg. Gjør alt jeg kan for å fikse det, så vi får bare se hva som skjer. Har prøvd i hele dag og var så SYKT forbanna på slutten av jeg begynte å gråte, serr.... Har sååå masse bilder og fine outfits å dele, men jeg får jo ikke signal for FAAAAEEEEENNNNN. Men funker av og til, så vi snakkes nok uansett :D Love yooou, kos dere!

heading to oslo

 Om 3 timer sitter jeg i bilen på vei til Gardemoen, tjohei. SÅÅÅÅ sinnsykt klar for å komme meg bort fra Førde nå kjenner jeg, herregud. Skal kjøre bil i hele natt, for å så ta fly til Skiathos i morgen tidlig klokken 6 - så har ikke tid å blogge mer i dag, men vi snakkes i løpet av morgendagen dere! Kommer til å oppdatere så mye som mulig i løpet av ferien, har forhåndsskrevet en del innlegg og sååå ja, no need to worry :-) HADE FØRDEEEE!!!!!!!!!!!!

new in
maxikjole fra h&m


fargelinser fra lenson.com (skal skrive et eget innlegg om disse)


h&m


h&m 


h&m

love this outfit


bukse og bluse bik bok, sko jeffrey campbell

confidence comes not from always being right, but from not fearing to be wrong

Tommel opp for interessante innlegg, haha... yeeey. Har hatt mye å gjøre i dag, derfor :-) Har pakket og så har jeg begynt å forhåndsskrive et par innlegg som jeg skal poste mens jeg er i Hellas! Har blant annet laget en video hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine (vanlig redigering og svarthvitt bilde med farger), sounds good? Tenkte det ville være litt gøy med litt variasjon, og ikke bare strandbilder osv hele tiden, haha. Men vi blogges i morgen, dere!

summer 2012 here I come


 


SOMMERFERIE HERREGUUUUD KDJASKJSDNSJKSODDÆØÆDÆD!!!!!!!!!!!!!! Har gått og ventet på denne dagen i nesten et år, og plutselig er den her. Uvirkelig. Helt utrolig å tenke på hvor fort niende har gått! Har vært så sykt slitsomt på mange måter, men da er det bare ekstra deilig med fri syns jeg! Ble veldig fornøyd med karakterkortet :D

Og ja, det standarde klassebildet:9A og verdens beste lærer som nettopp sluttet. Kommer ALDRI til å glemme de morsomme mattetimene, og alt han lærte oss. Aldri ♥

GOD SOMMER!!!

følg meg!

Får stadig spørsmål om hva jeg heter på instagram, twitter, weheartit osv, så da tenkte jeg å svare på det her! Har knapper i sidemenyen og (----->), men kanskje like greit å lage et innlegg om det så alle får det med seg.


INSTAGRAM@kristineullebo


TWITTER@kristineullebo


FACEBOOKkrisssy.blogg.no (her skal jeg bli flinkere å oppdatere!)


WEHEARTITkristineul

Gjerne legg igjen navnet deres på instagram/twitter, så kan jeg ta en titt innom profilene deres :D

new sunnies 

fra h&m, 49 kr

Åh, er ikke DISSE fine eller? Kjøpte de helt tilfeldig, og så ikke før jeg kom hjem hvor sinnsykt kule de var. Skikkelig "moteaktige" føler jeg, haha! I dag hadde vi orientering, og det må være den VÆRSTE skoledagen i løpet av hele året. Kødder ikke. Er bare glad vi er ferdig jeg da, og at det er siste skoledag i morgen! Iiiiih.

denim
klær fra bik bok

Haha, ser heeelt forferdelig ut i ansiktet i dag (trøtt, ikke skikkelig sminket og rød i øyene yeee), så jeg tenkte å spare dere for det synet. Ble litt sen blogging, men kom ikke hjem før nå skjønner dere :-)

4 days left

I dag skal jeg gjøre det jeg hater mer enn noe annet:PAKKE!! Serr, det må være det værste som finnes. Klarer aldri å få plass, er jo umulig å bestemme seg for hva man skal ha med seg. Men det positive er at det kun er FIRE(!!!!!) dager igjen til jeg reiser! jeg er sååå nå klar kjenner jeg, herregud :D

Forresten, i går fant jeg den fineste shortsen ever:
(.....men selvfølgelig er den altfor stor. SEFF)Nå må jeg fortsette pakkingen, og så drar jeg en tur til byen! Vi blogges senere.

Noen flere som ikke er så fan av å pakke? 

før & etter redigering

Der ser dere hvor stor forskjellen er! Forresten, noen som vil at jeg skal vise hvordan jeg redigerer bilder på video? Har vurdert det lenge, men bruker photoshop og siden det ikke er så mange så bruker det... sååå, ja. Men om det er interessant, sleng igjen en kommentar under så skal jeg lage en så fort som mulig :-)

dagens antrekk


klær fra bik bok, sko fra converse, vest fra vero moda

blogganbefalinger


http://matholck.blogg.no/   


http://sbergeet.blogg.no/  


http://tettut96.blogg.no/  


http://tonejulsrud.blogg.no/

Wow, så utrolig mange fine blogger det var å velge mellom! Var faktisk utrolig vanskelig å bestemme seg hvor hvilke jeg likte best, men jeg endte da opp med disse fire. Kjempesøte jenter alle sammen, anbefaler alle å ta en titt innom! Fikk veldig mye inspirasjon av de :D Og forresten, kom gjerne med tilbakemeldinger om dere vil at jeg skal fortsette med blogganbefalinger eller ikke!

wild hearts can't be broken

 
Hadde planer om å ha fotoshoot i skogen i dag, men det er jo så forbannaaaa kaldt ute. Blæææ. Blogganbefalingene kommer i dag, forresten :-)

fin fjelltur

 
Dro opp på Hafstadfjellet med broren min i går kveld, seeee så fin solnedgangen var! Blir lykkelig av å se på det, haha. Morsomt å tenke på hvor dårlig trent jeg var i fjor da jeg gikk her, ble kjempesliten da mens nå ble jeg ikke NOE sliten. (Serr, aner ikke hvorfor!!!!!) Er så gøy at jeg endelig har funnet treningsmotivasjon, ser frem til sommerferien nå for da skal jeg trene masse 

ny shorts


fra romwe.com

Æææ, den nye shortsen! Er den ikke fin? Elsker den, ble sååå glad når den passet. Blir vel fin til sommerbrun hud tenker jeg, passer ypperlig med tanke på at jeg er i syden om EN UKE!!! Iiiiiiih.

(sponset produkt) 

good morning

Hei og god morgen fininger! I dag har vi friiiiii, SÅ herlig. Vet ikke hvorfor egentlig, kanskje på grunn av musikkprosjektet vi hadde i går - som forresten gikk kjempebra! La meg faktisk halv elleve fordi jeg var så sliten, klarte dermed å prestere å sove i over tolv timer. EDIT: LA UT VIDEOEN, MEN KVALITETEN BLE SYYYYKT DÅRLIG OG SIDEN MOVIE MAKER STREIKA SÅ FIKK IKKE JEG REDIGERT DEN SKIKKELIG. Sikkert mange av dere som rager på meg nå, og ja, BEKLAGER(♥), lager den på nytt senere.

 

fremvisning

Heiii dere ♥ I dag fremførte vi musikalen! Var bare for skolen da, i kveld blir det åpent for alle. (Klokka 7 på Førdehuset, kom og se!!) Åh, har hatt det sååå gøy disse to ukene, har virkelig kost meg. Kommer til å savne det! Haha, jeg er en sånn person som savner ALT.... kan være den minste ting til og med. Skulle tatt bilder underveis, glemte det helt :-(


Haha, en som ville på bloggeeeen. Mats Høstaker folkens!!!!! Beste guttevennen ever OG PUUUUUS!!!!!!♥♥♥ (Han er forresten singel) Follow han på instagram, da blir han glad! (Og da er dere kjempesøte) @matshostakerFikk forresten en pakke fra romwe.com i posten i dag - verdens FINESTE shorts, elsker den! Beste var jo at den passet helt perfekt, noe shortser sjeldent gjør på meg. Skal vise den på senere, for nå må jeg gå! Generalprøve neste, ønsk meg lykke til i kveld :D

if you can't handle me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best

 

Megmegmegmegmeeeeg :O

dagens outfit

 

klær fra bik bok

tjen penger på bloggen din

Mange som spør hvordan jeg tjener penger på bloggen min, og mesteparten av inntekten min får jeg fra bloggerfy.no! Sikkert en del som allerede vet om det, men til dere som ikke: det er en gratis nettside hvor alt du trenger å gjøre er å registrere deg. Hver uke er det en "pott", og den blir fordelt utover alle registrerte - avhengig av hvor mange lesere du har i forhold til de andre. Veldig smart, og ikke minst enkelt! Går også an å få betalt per klikk fra leserne, all informasjon finner dere på nettsiden.Ikke reklamebasert, bare tips :)

Noen som allerede bruker det?

en uke igjen

Hejjaa! EN UKE IGJEN TIL SOMMERFERIE HERREGUUUUD!!!!! Uvirkelig. Haha, er jeg den eneste som allerede har begynt å grue meg til skolestart igjen? I AUGUST liksom. Er alltid sånn med meg, sinnsykt irriterende. Jaja, blir så ubeskrivelig deilig, skal nyte det fullt ut. WÆÆÆÆÆÆ

 ukens spørsmål #17

Hvordan reagerer du hvis noen kommer bort og spør om bilde?
Har skjedd før, og det var kjeeempekoselig! Setter veldig stor pris på det. (Mindre koselig når folk GLOR)

Har du høy forbrenning?
Ja, hvertfall før. Var kjempetynn selvom jeg spiste som en hest, haha! Maaat ♥

Legger du mye arbeid i skolen?
I åttende f.eks la jeg ikke så veldig mye arbeid i skolen, men i niende har jeg blitt mye bedre. Både åttende og niende teller faktisk kjempemye, det legger jo grunnlag for både kunnskaper og arbeidsvaner! True story bro

Hvordan blir du så peeeeen?


Tja vanskelig å si:P Har det fra naturens side eller hva:P

Favorittsport?
Friidrett!! (Og håndball♥) Har SÅÅÅ lyst å drive med det på fritiden. Gikk en liten stund for et par år siden, men det var jo nesten ingen på min alder som drev på med det, enten måtte jeg trene med yngre gutter eller folk som var 3-4 år eldre enn meg. Utrolig kjipt.

Ser den med at det er viktig å spise sunn mat og sånn og være fornøyd med seg selv slik man er. Men ønsker du virkelig ikke å gå opp i vekt? Du ser jo beinete ut, og null rumpe i det hele tatt. Litt fett hadde vel kanskje ikke vært så ille?
BITCH!!! Kunne kanskje hatt mer fett på noen plasser ja, men det er slik kroppen min ER bygd, så jeg kan ikke bestemme at jeg skal ha f.eks mer fett på bare armene. Skjønner ikke hvorfor dere er så opphengt i det egentlig? Dere bryr dere jo mer om kroppen min enn hva jeg gjør selv

Sover du med ditt hår utsläppt och vad har du för storlek på jeans?
Sveeenskaaa tjohei:P Sover med håret løst, og bruker strl. 25 og XS

Hvordan ble du høy?
Dro til legen og fikk piller og så baaaam:P

Hvilken av sunsilk-shampoene bruker du?
Den rosaaa

Hvordan får du så rufsete og fine kanter på shortsene du klipper selv?
Vasker de i vaskemaskina maaaange ganger! Snakker du nynorsk? Hvis ja, liker du det?
Jaaaa. Er helt greit egentlig

Hva er gjennomsnittet ditt?
5,1 eller noe. Er fornøyd med det da, men kan gjøre det bedre hvis jeg bare jobber litt (Og med det så mener jeg at JEG kan gjøre bedre, ikke at dere er dårlige hvis dere har lavere snitt enn meg f.eks)

Syns du selv at du er pen?
Midt på treet

Hvordan får du såå mye fylde i håret ditt?
Enten bruker jeg extensons (som er kortere enn håret mitt, haha), eller så bare ... rufser jeg det til. Haha

Hvor redigerer du bildene dine?
Beskjærer de i picasa og redigerer de ALLTID i photoshop cs3

Hvordan får du bilder fra speilrefleks til instagram?
Lagrer de på bloggen og går inn på bloggen min via mobilen og lagrer bildene der

Er du født i 96 eller 97?
97! Haha, mange av dere som ikke hadde trodd det tydeligvis. Men skulle egentlig vært 96'er da, oooh O_O

Hvor skal du på ferie?
Skiathos i Hellas, der mamma mia er spilt inn wiii


gangster mandag

 
Halla folks:PP Ny uke, nye muligheter. I dag er det ELLEVE dager til jeg drar til syden!!! Jesus christ, tiden går fort. Serr, det er ikke MULIG!?? Blir hvertfall sinnsykt digg, skal bli så forbanna brun dsjdkdsdksjjndfjkdjsdk. Klarer nesten ikke venteeeee. Hadde forresten heeelt glemt anbefalingsrunden, så i dag skal jeg prøve å få sett gjennom alle bloggene deres :D (Ukens spørsmål kommer i kveld, til dere som spør)

Er det lenge til dere skal på ferie? (Hvis dere skal)

soap bubbles  
Weeeyy. Inspirasjon til fotoshoot i sommer! Tenk så kuuuult, det må jeg få til :D

flowerskirt
Full kontroll her eller:PP


klær fra h&m

Fant dette gamle skjørtet i skapet her om dagen! Haha, kjøpte det når jeg gikk i syvende klasse, husker jeg var sååå fornøyd med det. Det er jo ganske søtt, da :D Vel, nå skal jeg male garasjen for å tjene litt penger! Vi snakkeeees

ukens quotes

- You shouldn't want to be better than everybody else, you should want to be better than you ever thought you could be.

- True confidence leaves no room for jealousy. When you know you're great, you have no need to hate. 

- Never allow someone to be your priority while you're just their option.

- If you don't make mistakes, you don't make anything.

- If it weren't for the bad times, you wouldn't remember the good times.

- Those who mind don't matter, those who matter don't mind.

- Well done is better than well said.

- Sometimes you just gotta let shit go and say "to hell with it" and move on.Heiii :-) Litt fraværende på bloggfronten i dag ja! Har vært helt sinnsykt trøtt så har bare gjort ingenting, har dermed ikke hatt noe å blogge om. Men det blir bedre i morgen, så vi snakkes da!

Hva syns dere om sitatene? 

head vs heart

fra hettejakke til vestFant en gammel hettejakke fra bik bok og klipte den om til vest! Syns det ble kjempestilig jeg, hva syns dere?

helg

♥ HELG ♥ Er såå sliten nå, tar visst på med dansing hver eneste dag! I tillegg gikk jeg på fjelltur både i går og i dag (flinkaaa!!!), haha har jo fått heeelt dilla på å gå bystien. Den er SINNSYKT bratt, men det er jo bare bra! Endelig har jeg funnet en treningsmåte som funker bra for meg, har jo gitt opp jogging for lengst ettersom jeg alltid får sting/hold. Er OVERLYKKELIG, dere aner ikke!! 

 
God helg da dere! Snakkes senere, nå stikker jeg en tur til byeeen

dagens antrekk


bukse fra bik bok, sko og topp fra h&m, veske fra vero moda/smia

Kom meg ikke inn på blogg.no før nå blææ. Vel, i dag har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig, var en tur til byen for å kjøpe en bukse på bik bok (50%!!) og nå sitter jeg og spiser VERDENS beste mat, nemmelig cottage cheese med korn, frukt og honning. Det er så sinnsyyyykt godt, dere bare må teste det :D

ukens spørsmål #16

Leser du alle kommentarene du får?
Jaa, selvfølgelig gjør jeg det. Dere er jo så herlige!

Kan du vise bilde av broren din?
Haha, tror ikke han har så veeldig lyst på bloggen akkurat

Hvor mange hull har du i øret?
3, hadde 4 men lot det gro igjen fordi det var så nærme det andre hullet at jeg ikke kunne bruke øredobber i begge på samme tid.

Liker alle deg på skolen?
Hahahah hva er det for et spørsmål... Men nei, blant de flere hundre vi er på skolen så tviler jeg på at absolutt ALLE liker meg, haha ;-)

Hvor mange ganger i uka dusjer du?
Haha, alt dere lurer på altsåå. Jeg dusjer alltid hver dag på hverdager, men er ikke alltid jeg dusjer på fredag f.eks, så kanskje 6-7 ganger i uka!

Hvor lenge har du spart håret ditt?
Klipte det ganske kort i sjette klasse eller noe, og har ikke gjort noe med det siden da.Bruker du mye sminke?
Foundation, mascara og øyenbrynspenn er alt jeg bruker. Syns ikke det er mye, men det er jo opp til hver enkelt.

Hvordan får man blurrete/uklar bakgrunn på bilder?
Man må ha et objektiv med lavt blendetall. Objektivet mitt har blender på 1.4 og da blir bakgrunnen mye mer uklar enn om man har standardobjektivet fra Canon som har blender på 5.6. Jeg bruker funksjonen AV på kameraet når jeg tar bilder for da kan jeg bestemme hvor høy/lav blenderen skal være.

Hva er best av Canon sitt objektiv 50mm f/1.8 og f/1.4?
Jeg har jo begge deler, og jeg merker ikke kjeeeempemye forskjell, men bildene med 1.4 blir jo veeeldig fine da. Hadde det vært meg så skulle valgt så hadde jeg valgt 1.4, men jeg er jo veldig glad i å ta bilder så du må nesten velge etter ditt behov :)

Har du sett at juliefinne på instagram gir seg ut for å være deg?
Ja, men jeg kommer ikke inn på profilen desverre! Noen av dere som gjør det? Ååhrg, irriterende.

Er håret ditt slitt siden du har så langt hår? Har du noen tips for å holde det fint?
Nei, utrolig nok ikke. Skjønner ikke vitsen med å klippe det når det er slitt egentlig, for da kan man jo aldri ha langt hår... haha? Eneste jeg gjør for å holde det fint er å vaske det med shampo og balsam fra Sunsilk, veeerdens beste! I tillegg prøver jeg å rette håret mitt minst mulig.

Hvordan blir du tynn?
Jeg spiser (MASSE) sunn mat


Mester på kjøkkenet da eller folkens!!!:P (Superkleint bilde)

Har du brukt Basiron før?
Ja, bruker det hvis jeg har uren hud. Mange av dere som spør om det, men det er bare å kjøpe det og følge bruksanvisningen, eventuelt spørre de som jobber på apoteket.

Retter du håret, og har du oppklipt hår?
Retter alltid luggen, men sjelden hele. Har begynt med det nå i det siste da, ble så lei, haha! Har liiitt oppklipt hår, men ikke mye.

Hva trener du når du trener styrke?
Mage bare, egentlig. Ikke at jeg trener styrke så ofte da haha

Skulle ikke du ta navlepiercing?
Jo, men jeg gadd ikke likevel. Syns det er kjeeempefint, men syns det er så dumt at man får arr.

Noe mer dere lurer på?

fine dager

Diggeeeer tiden før skoleslutt, spesielt i år! Hele trinnet mitt holder på å lage musikal som vi skal fremføre 14. juni, så det er eneste vi driver med om dagene. Utenom når vi slapper av og ser film og avspaserer den siste timen da haha, greit det da eller ;-) Jeg skal forresten danse, kommer ALDRI til å gå bra. Men gleder meg utrolig masse, skal få pappa til å filme det!Hehe, bare et lite oppdateringsinnlegg! Poster ukens spørsmål senere i dag :-)

Noen flere som liker tiden på skolen før sommerferie?

gratisdesign

HER FINNER DERE KODENE TIL DESIGNET JEG HAR NÅ! Siden det gamle ikke funket så har jeg lagt det ut på nytt. Mange av dere som har etterspurt det, såå ja. Designet har jo min header og bilde av meg i sidemenyen, men det forandrer dere bare på vanlig måte. Og jaa, selvfølgelig kan alle bruke det! Det er helt likt mitt, men det gjør meg ikke noe egentlig, haha :-) (Forresten, jeg lager ikke tekstheadere lenger. Beklager!)

Si ifra hvis det er noe surr med kodene, så skal jeg få fikset det så fort som mulig!

the hardest thing about searching for the truth, is that sometimes you find it

favorittblogg

 
Livingdoll.no!!! De fleste av dere har vel hørt om henne før regner jeg med. Bloggen er jo bare stappet full av masse inspirasjon og fine bilder! Og stilen hennes, ååh. (Og ja, blogganbefalingene snart - i løpet av et par dager eller noe)

Noen flere som leser bloggen hennes? 

hola amigos

 

Hei dere! I dag hadde den siste spansktimen i niende klasse, aah feels good. Er jeg den eneste som syns karakterene lyver sinnsykt? Liksom, jeg har 5 standpunkt i spansk og jeg kan ca. INGENTING. (Serr jeg kødder ikke) Haha, jaja. Blir uvant når vi skal slåes sammen med den andre klassen neste år, vi har jo vært kjempefå i to år nå. Buhuu :-(

Fikk forresten tilsendt nye solbriller fra sunglassesshop (link) her om dagen! Hadde jo helt like før, men de ble ødelagt desverre, så da var de så snille og sendte meg nye. Tusen takk! Jeg elsker de 

at malene's place
(Beste programmet ever)Fin kveld med Mowatt jeeeh. Haha, vi satt og så på One Direction-intervju ca. hele kvelden, åååhh de er så herligeeee. Må blogge om det da, for å bevise dere at jeg har venner!!! Haha seriøst, noen av dere er så jævla slemme FAEN TA DERE :-( Menneee ja, nå sitter jeg og spiser frukt dyppet i sjokolade (må jo det siden jeg er blogger), og ja dere leste riktig JEG SPISER:PPP Kanskje jeg burde lage en video hvor jeg beviser at jeg spiser for at dere skal tro på meg

antrekk fra den siste tidenHaha, var en del visst! Hvilket av dem likte dere best? 

søndagHaha, jeg har ALDRI noe å blogge om på søndager. Vel, ja - her har dere min dag så langt i bilder. Kjedelig, right? Blir heldigvis bedre, stikker på kino med ei søt ei i kveld. Vi snakkes da :-)

Noen flere som ikke er så fan av søndager?

hvordan lage og bruke en refleksskjerm

Heihei dere :-) Da tenkte jeg å forklare hvordan man lager og bruker en refleksskjerm. Viste det jo til dere tidligere, men var mange av dere som ikke forstod så da gjør jeg det på nytt, forhåpentligvis litt bedre forklart denne gangen! Spør hvis det er noe dere lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet.

1. Finn saks, teip, alimiumsfolie og en hard plate eller et brett (jeg bruker et spillbrett)2. Hvis du bruker spillplate som meg og den er delt på midten; ta teipen og fest den rundt (flere ganger) slik at den blir "stiv" og ikke faller fra hverandre.3. Deretter tar du aliminiumsfolie og bretter den rundt platen, og fester den med teip bak. Den bør være så stram som mulig og pass på at aliminiumen ikke blir altfor skrukkete. (Den blir jo ikke helt glatt da, men prøv å ikke få den helt ruglete!)4. Ja, og da er du ferdig! Enkelt, ikke sant? Nå gjenstår det jo bare å bruke den, og det var det maaaange som lurte på hvordan man gjorde, så da har jeg tatt et bilde for å illustrere. Er litt vanskelig å forklare, men altså: den som blir tatt bilde av holder den i armene sine (med mindre man skal ha bilde av hele seg, da må man få noen andre til å holde deg for deg). Still deg slik at lyset treffer skjermen og lyset på skjermen deretter blir reflektert til ansiktet ditt. Eller enklere sagt: hold den slik at du blir blendet av solen/lyset!Er samme hvilket vær det er egentlig, men det fungerer jo best når det er lyst ute!

Noen som har prøvd dette før? 

happiness is doing, not havinginnkjøp


bik bok (fikk alle disse for kun 150 kr, billiiig!)


h&m

Litt innkjøp fra gårsdagen. 

dagens antrekk
/ klær fra bik bok, sko fra h&m

Kameraobjektivet mitt har begynt å klikke.... IGJEN, rett før jeg skal på ferie, IGJEN. Det funker selvfølgelig, men når jeg skal ta nærbilder så stopper autofokusen og det er sinnsyyykt irriterende. Har garanti på det så det er ikke det som er problemet, problemet er at jeg ikke er sikker på om jeg rekker å sende det på reperasjon før jeg drar til Hellas. HATER livet mitt akkurat nå, støgge canon-helvette ÅÅÅHRHGGJH